Alan Watt Sentient Sentinel
DONATE NOW
BULGARIAN
Предаванията представени тук са от архива на www.cuttingthroughthematrix.com . Iма наличие от множество лекции, безплатно, които засягат всеки един от нас, независимо къде се намираме.
Здравейте! Аз съм Алън Уот и ви желая добре дошли в Сентиант Сентинел- международния сайт на различните европейски езици на Cutting Through The Matrix.com.

Надявам се, че в най-скоро време писмените копия на моите т. нар. Блърбове ( лекции) ще бъдат преведени на различните езици, говорени в Европа. Същите могат да бъдат даунлоудвани безплатно с цел принтиране и разпространение сред близки и познати. Моята цел е да покажа методите използвани за създаване на популярната култура, както и манипулацята и да изоблича точно как науката за човешката природа е била използвана в продължение на дълги години. По този начин поколения наред биват тласкани по предварително начертан път, който се определя от международния  елит и неговите добре платени експерти.

Теории на конспирацията тук не са необходими. Публикувани са много книги от самия елит на световната сцена. Те не само внимателно планират моето и вашето бъдеще, но и притежават необходимите средства, за да вкарат плана си в действие.

Докато този сайт се разрастне и достигне уникалността, с която е замислен; моля, обърнете се към широкия спектър от материали, които Cutting Through  the Matrix. Com предлага.

С най-добри пожелания, Алън Уот

За да погледнем в близкото бъдеще ,не се иска магическа кристална топка или мистериозни предмети. Добре е обаче да сме запознати с окултната терминология, която влиятелните личности на деня разпространяват.

Алън ще ви поведе през документираната история, която води до днешното глобално, научно проектирано общество- този кошмар, който наричаме “бъдеще”.

Не се вглеждайте твърде надалеч- бъдещето е тук сега. Никак не е приятно и ще бъде жестоко, ако хората се оставят да бъдат водени като овце през това ,което са ни замислили и ще бъде АД.


1 new TRANSCRIPT added Nov. 13, 2009