Алън Уот

 

Cutthing Through the Matrix Live on RBN (No.286)

 

  Денят на Обединените Нации(Единствените) е тук:

 

О.Н. Набират скорост, притискат ни здраво,

 Контролират живота ни с най-различни данъци,

 Пренаселени сме, казва техния говорител,

 Решението е да премахнем голяма част от вас,

 Но ние трябва да сме убедени, че те са прави,

 И да маршируваме към гибелта си без да кажем дума.

 Все повтарят, климатът се променя,

 Така измислицата става верую, и се промиват мозъци,

 Банкерите и братството от фондации

 Бълват едно след друго, с голяма всезнайност

 Заровете са заредени, пиратите са на борда,

 Фригатата на истината разбива кораба им на парчета''

 

 

Петък- 27ми март 2009 г.

 

Диалозите са патентно право на Алън Уот- 27ми март 2009 г. (С изключение на музиката, цитатие и коментарите на слушателите)

 

www.cuttingthroughthematrix.com                         www.alanwattsentientsentinel.eu

 

''Кодът на мълчанието ''  Брус Спрингсийн

 

 

Здравейте, аз съм Алън Уот и вие слушате Cutting Through the Matrix на 27-ми март 2009 година.

 

Винаги съветвам тези, които за пръв път се включват в шоуто да отидат в www.cuttingthroughthematrix.com уебсайт, където ще намерят много от лекциите, които съм изнасял през годините. Те ще ви дадат общата картина на нещата, и движещата сила, които управляват целия свят. Там също така ви давам очертание на световния план и той си е точно такъв- план за целия свят, който никога не отстъпва назад и така малко по малко ни въвличат в този така наречен техен Прекрасен Нов Свят, където сме под абсолютен контрол. Всеки министър-председател и президент по целия свят е наясно с този план и в пълно съгласие-заедно с останалите пирати на борда.

 

Също така препоръчвам да проверите сайта www.alanwattsentientsentinel.eu  с преписи на лекциите ми ,които можете да принтирате и да раздадете на приятели и познати. Това са преводи на различните европейски езици.

 

От www.cuttingthroughthematrix.com можете да закупите книгите, дисковете и DVD-тата ми, като по този начин ми помагате да преживея-или можете също така да ми изпратите дарения, имам Пейпал и други разни методи. Приемам чекове. За тези, които слушат подкаст и не искат да отидат в сайта ми, можете да изпратите чрез Пейпал към Alan Watt. Ще дам също так и адреса ми днес за тези, които нямат интернет и слушат от презаписани компакт дискове. Адресът ми е: Alan Watt

 

Тъй като нещата се влошата много бързо тук, където аз живея и когато нямам повече средства и аз съм в именно тази фаза сега, тогава това ще е краят на моите усилия тук. Аз правя всичко това, защото вие ме искате тук, поне тези от вас, които са ми помагали и подкрепяли в миналото. Когато съм много  много на червено, ще си стегна багажа и повече няма да чуете за мен. Искам също така да ви кажа, че не съм тук заради пари, вярвайте ми. Ако исках пари, щях да съм някъде другаде и щях да съм затрупан с пари и нямаше да съм в тази дупка, където живея сега в Канада, където власите в Онтарио току-що увеличиха данъците четири пъти стойността на тази развалина, в която живея.

 

През 98-ма гонина излязох на радио вълните, за да предупредя хората за това, което се случва по света и не бях дори сигурен дали са готови да чуят и приемат реалността, тъй като бях наясно с войната, която бе обявена на съзнанието им години наред- тази индоктринация по научен път, която медиите с тривиалността, поднесена им от тях, напълно подкрепят. В минали предавания говорих за метода на Берней изпозван от началото на 1900 до днешни дни. Същите тези методи ги изучават пласьорите в маркетинга, които управляват телевизионните станции, редактират филмите, които гледаме и ни поднасят така нареченото predictive programming. Учителите се обучават със същите методи, казват им ''работни мерки'', с които промиват мозъците на децата с приказки за защита на околната среда и каква тежест сме всички ние върху природата. Тази религия, която наскоро бе създадена от тези по върховете, а именно банкерите и техните фондации и неправителствени организации (НПО) , този план и тази религия е поне вече 100-годишна. Днес очевидно се проявява и то как във всички пластове на обществото. Сега сме във фазата, където сме под абсолютен конторл- всеки един аспект от живота ни е под техен надзор. За съжаление, с тези типове е невъзможно човек да се договаря. Ще се върна с още информация след следните реклами.

 

 ===РЕКЛАМИ===

 

Здравейте, аз съм Алън Уот с Cutting Through the Matrix и съм тук, за да напомня, че съществува този непоколебим план с многото неправителсвени организации, много добре спонсориран чрез фондации и международни банкери, които изискват от правителсвата промени-ето как се движат нещата днес, много просто. Обикновеният човек си няма ни най-малка представа- част от съзнанието им знае, но една друга част отрича и не може да приеме факта, че някой е в състояние да им причини такива невероятни коштунства. Има я тази психологическа бариера, която те не могат да преминат и да осъзнаят, че са жертва на именно такива издевателства. И в много скоро време, когато децата порастнат  и станат на 20-21 гонини и започнат да се разболяват от тези странни нови болести, дори и те ще се осъзнаят. Докато, разберете, не преминете тази немислима бариера и приемете факта, че вие и тези преди вас са жертви на този план, никога няма да успеете да видите всичко това в цялостната му светлина. Война, по всеки един фронт, е обявена на населението от т.нар. Резервоари за мозъци и фондации, от 1800 год  през 1900, през времето на Чарлс Голтън Дарвин, през 1950те и до днешен ден. Когато тези големи клечки говорят за намаляване на населението, те не си правят майтап и не пишат писма с желания  до Дядо Коледа. Те принадлежат към тези организации, всички тези банкери и тем подобни, и те превръщат всичко туй в реалност. Както обичам да казвам, на децата не им се казва истината и факта, че е техен ред да бъдат унищожени. И докато ни унищожават леко-полеко, ще станем свидетели на масивни протести през следващите 20-30 години, тъй като големите резервоари за мозъци, които работят за войската, преди да се срине световната икономика, предвидиха около 30 години протести и размиирици. Защото това е част от техния план. Разбирате ли, не ние поставихме фигурите върху дъската за шах, и докато не проумеем, че ние не участваме дори в играта, никога няма напълно да разберем какво става. Както казах преди, много групи и организации се използват като средство, което изисква от правителствата точно това, което самите политици искат да имплементират и прокарат във формата на закони като ни казват на нас, че това е волята на народа.

 

Този нов световен ред, който искат да ни докарат е също като този кошмар описан от Джордж Оруел-казвам ви съвсем сериозно-пълна лудост и шизофрения, особено преходния период от старата към новата система, в която ще говорим за такива абсктрактни безмислици, които ни се поднасят и които ще заменят реалността с глупости като '' парниковия ефект''.

 

Както много пъти съм казал, не може да се преговаря с тези професионални мошенници, които са ни прецаквали толкова пъти подред от всички възможни ъгли. И сега искат да ни дадат нова сделка. Същите тези измамници, разбира се, които държат целия свят под контрол. Те са твърдо решени, невъзможно е да се преговаря или постига споразумение с тях- като една голяма акула ни преследват. Никога не отстъпват назад-може да позаобиколят от тук от там, но пак се връщат към плана си-закони,които не се нравят на хората, законопроекти прикрити под най-различни заглавия и ги прокарват без да им мигне окото -тези законопроекти, които включват различни мерки, закони,които политиците дори не си правят труда да прочетат преди да ги гласуват. За тази система ли да се борим да спасим?

 

Вече съвсем открито се говори в последните няколко седмици, Организацията за оптимален брой на населението, тази оргомна неправителствена организация, с финансовата подкрепа на Рокфелер, Форд, Ротшийлд и Карнеги, за нуждата драстично да се намали населението на земята. Прекалено сме пренаселени, нали разбирате и не че има твърде много хора, ами те искат да има по-малко. Вече не сме им нужни, добитъкът е излишен-ето какво ни казват. Тези типове имат тяхна си религия и вярват, че те са по-високо развити от нас, обикновените граждани с нашия недостоен генетичен материал. Те са дълбоко убедени в това и затова вярват, че следователно им се полага правото да се разпореждат с нас както намерят за добре. Това беше изрично споменато в книгата на Чарлс Голтън Дарвин в 1950 г «Следващото Хилядолетие»- бестселър по думите на медиите, които разбира се са собственост на Съвета за Международни Връзки и Кралския Институт за Международни Отношения- частни елитни организации, които дърпат конците на целия свят. Тези фондации, които спонсорират други фондации-фасади-има ги в изобилие за всеки един аспект от живота ни има по една фондация, но целта им е най-вече намаляване на населението, което те наричат семейно планиране. Защото наистина ги е грижа за репродуктивното здраве на жените

 

Не може да се преговаря с тези типове. През Втората Световна Война в 1946 г мисля, че беше в Грузия, правиха дознание на темата контрол на населението. Втората Световна война, според тях не успя да убие достатъчно хора- това е факт, за който открито се говореше в книгите от този период, същите тези книги, които искат да изхвърлят сега- ще стане въпрос за това малко по-нататък, за факта, че искат да обновят образователната система и да изхвърлят историята като предмет. Явно историческите факти предизвикват лоши спомени. И ако не знаем собственото си минало, сме обречени. Човек не ходи за помощт при акулата, която не преди дълго е отхапало единия му крак. Тези типове в продължение на 20 г градиха вътршна войска във всяка една държава, по целия свят. Бяхме свидетели на милитаризирането на полицията, докато вече не можем да ги наречем полиция- те са армия, обучават ги също като в армията. Тези полицаи не е възможно да се рехабилитират, за да служат на народа или на обществото, защото са твърде много индоктринирани. Трябва да се заменят, в нова система без да им бъдат промити мозъците, че населението им е враг, на тях и тяхното братство.

Ето я новата сделка, и всички други нови сделки, които ни се поднасят в момента под предслов за тероризъм и икономически крах. Нали знаете за принципа на шок, който употребяват, когато ни атакуват от множество посоки. Това е от Фокс Нюз 27ми март 2009, Джордж Ръсъл:

 

''Планът на Обединените Нации за 'изменение в климъта' вероятно ще предизвика прехвърлянето на трилиони  и оформи новата световна икономика ''

 

Документ от Обединените Нации относно

 

Мразя го този термин, мразя дори да го произнасям

 

''промяна в климъта''

 

Аз ще го нарека ''времето''

 

който ще бъде раздаден на важни заседания по природозащитничество следващата седмица предвижда огромно реорганизиране на световната икономика, което вероятно включва преразпреденяне на трильони долари ,

 

Това не го ли пишеше в комунистическия манифест? Преразпределение на богатства. Обаче не споменаха какво разпределение имат предвид- всичко на елита и нищо за народните маси. Защото правителството не създава нищо освен дългове, а ние-данъкоплатците ги плащаме.

 

трилиони долари в трансфер на богатства, милиони изгубени работни места и създаване на нови,

 

Новите ще са в правителствения сектор.

 

нови данъци, индустриално пренасочване, нови митнически тарифи

 

Данъци пак.

 

и субсидии и комплицирани плащания за

 

Мразя я тази дума

 

Парниковия ефект.

 

Този фарс, аз предпочитам да го нарека ''въздух под налягане''.

 

комплицирани плащания за намаляване на ''въздуха под налягане'' и данък върху въглеродниа двуокис

 

Не знам дали на всички вас ви е ясно, че ние сме форма на живот изцяло базирана на въглерод. Плащаме им за това, че живеем един вид, затова, че ни има- това е заключението.

 

под надзора на световната организация.

 

Световна организавия, кой гласува и избра тази организация, това чудовище? Хората никога не са гласували за Обединените Нации, за тази странна корпорация, която непрекъснато говори за демокрация, а няма нищо демократично в самото й създаване. Статията продължава:

 

Тези и други резултати са дискусирани скопойно в дискретно наименуваната от Обединените Нации ''информационна нота ''

 

Нота- видите ли, която обаче засяга всички нас.

 

по въпроса за потенциалните последици от мерките, които индустриализираните държави вероятно ще предприемат, за да вкарат в сила Договора от Копенхаген

 

И ето вървим напред с пълна пара към новия световен ред и никой от нас няма думата. Също като европейските страни, които никой не ги пита дали искат да въведат еврото и да заменят валутата им. Както и на повечето хора не им бе дадена възможността да гласуват за съдбата на собствета си страна, що се отнася до присъединяване към Европейския Съюз. Г-н Саркози скоро направи изказвание, че на хората не бива да им се позволява да гласуват по тези въпроси и че това е работа на политиците. Крайно време е да разберем, че този Саркози, който буквално беше насаден във Франция, за да стане минитър-председател, е на борда на пиратския кораб, също като останалите. Той е техен човек- а ние ще останем с пръст в устата. И ако искате да знаете, същото се отнася до Браун и Тони Блеър преди него-винаги ни предоставят лидерите по върха на всяка партия, точно както Карл Куигли бе казал. И никога не си вземаме поука, а продължаваме да молим тези, които злоупотрбяват с нас и все ни обещават Нови Сделки ''О, няма нищо, не се трвожи, дай мам да го цунка''

 

Ще се върна с още след рекламната почивка

 

=== РЕКЛАМА====

 

 

 

Здравейте, аз съм Алън Уот и разнищваме тази матрица, чета статия от Фокс Нюз за тази чудесна нова система, която идва точно по план, създаден преди около сто години. Живеем по сценарий и много бързо се адаптираме към всичко, което ни се поднася. Ние сме един от най-адаптивните видове, които съществуват на планетата. Ще се адаптираме дори към пълен абсурд и лудост, според тези, които ни управляват-експертите, които пишат така за нас в собствените си трудове. Продължавам:

 

Тези и други резилтати са дискусирани скопойно в дискретно наименуваната от Обединените Нации ''информационна нота '' по въпроса за потенциалните последици от мерките, които индустриализираните държави вероятно ще предприемат, за да вкарат в сила Договора от Копенхаген;

 

Повечето хора дори не знаят какъв е този договор.

 

наследникът на Протоколът от Киото

 

При повечето хора  влиза в едното ухо и излиза от другото.

 

след обсъждане и подписване до декември 2009 г. Кабинетът на Обама потвърди, че подкрепя договора, ако, по думите на говорителя на Министерството на външните работи,

 

Разбирайте- връзки с обществеността, или Public Relations, всичко минава през тях, тъй като те не могат да ви кажат истината без завъртулки,

 

успее да намери ''ефективна рамка'' за

 

А-а!

 

проблема с глобалното затопляне.

 

Защо не вземат да направят едни огромни вентилатори и така да охладят земята? Какъв фарс: въпреки че останалите експерти казват, че се намираме в период на захлаждане, не на затопляне, но няма връщане назад, не забравяйте, тъй като те измислиха този целия план за глобалното затопляне преди 30 години в Клуба на Рим-много важен резервоар за мозъци. Ето поради тази причина всичко ще се обърне на пълна лудост- ще стоим затрупани до кръста в сняг и те още ще намилат за глобалното затопляне. Тук имаше много сняг тази година, повече от колкото други години- същото се отнася и до много други страни.

 

16-страничната нота, която бе дадена на Фокс Нюз, ще бъде раздадена на участници в огромна сесия от преговори, която започва на 29ти март в Бон, Германия-първата от три подобни сесии, които имат за цел да утвърдят какви точно задължения и отговорности ще бъдат включени във

 

Ето го същият термин, който ви споменах  преди малко и също вчера. Винаги ни поднасят същите термини:

новата сделка.

 

Представете си, че се намирате пред ролетка- и изглежда сякаш печелите понякога, после започвате да губите и губите всичко. Това е така, защото един и същ е човекът, който раздава картите. Същия този, при който тичате за помощ.

 

По думите на Обединените Нации, които обикновено използват типичния за тях ''притъпен'' начин на изразяване, комисията по преговорите се нарича '' Специална Комисия за по-задълбочени задължения по присъединяване на членове според Протокола от Киото''.

 

Те обожават протоколи, защото Обединените Нации са фасадата на банкерите, които създадоха тази организация на първо място. Повечето от големите клечки в Кралския Институт на Вънчните Работи, включително Лорд Милнър, са банкери. Те създадоха Обществото на Народите, както и Обединените Нации след него. Хората би трябвало да протестират пред сградата на Обединените нации и да изискат разтурването на тази организация, тъй като тя ще играе ролята на Световно Правителство, което изцяло ще е отговорно за създаването и имплементирането на всички закони. В действителност, голяма част от законите и правилата, които са в сила в момента са дело на О.Н., които ги поднасят на министър председатели и президенти и те с готовност ги подписват и правят закони. Продължавам със статията:

 

подписването на тази сделка е приоритет номер едно на О.Н.

 

Не забравяйте, че това е частна организация, корпорация. Не е нация, нито пък  някой е гласувал и ги е избрал с избори. Това не е парламент или Конгрес-това е организация, финансирана от банкерите, които също финансират неправителствените организации и фондации.

 

 

 

на срещата в Бон се гледа като на изключително важна стъпка по пътя за това, което О.Н. Наричат ''амбициозен''

 

Амбициозен и още как.

 

и ефективен международен отговор на промяната в климъта, промяната във времето,''който ще достигне връхна точка в по-късната среща в Копенхаген. ''

 

Това е нелепият фарс, в който живеем- пълна шизофрения, както казах по-рано. И дори да умирате от студ, те пак ще напяват ''глобално затопляне, глобално затопляне'' докато и ние започнем да повтаряме като папгали. За тези, които не могат да мислят сами за себе си, те повтарят това, което чуят и видят по телевизията и средствата за масова информация. Удивително- и знаете ли какво, докато преминаваме през този шизофреничен период, ще станем свители на всевъзможни тъпи, налудничави закони, тъй като тези по върха много добре знаят накъде вървят нещата и знаят, че ще преминем този период на пълен хаос. Ленин бе споменал за това- той каза, че Западът в края на хилядолетието ще влезе в период, в който ще има толкова много бюрокрация, която създава нови закони на ляво и надясно, че различните и клонове ще започнат да спорят едни с други и да се настъпват тук и там, докато всичко стане пълна лудост.

 

 Вестник Уошингтън Пост- като видях статията първо си помислих, че е шега- от 26ти март 2009 г Майкъл Арингтън от Techcrunch.com:

 

Калифорния обсъжда забраната на всички черни на цвят коли

 

Законодателните власти в Калифорния обсъждат регулирането на цветовете и отражението на боята на абтомобилите, за да намалят потребността от енергия за охлаждането им. Следва презентация на законопроекта предложен от Калифорнийския Борд за Въздушни Ресурси. Проблемът не е в самата боя, а в отражението, което излъчва. Тъмните цветове нямат добро отражение, така че те вероятно ще бъдат елиминирани. Смолисточерното с все още под въпрос.''

 

 Ще продължа сле рекламната почивка.

 

==РЕКЛАМИ==

 

Аз съм Алън Уот и обсъждам началото на безумието, където ни се казва какво да мислим, как да мислим и да вярваме на фарса, който ни се поднася и да вземаме всичко на сериозно, когато ни разпитват за това в какво вярваме. ''Вярвате ли в глобалното затопляне?'' Ако не, тогава ще ви пратим за ''поправка на мнението''. Всичко това ще е реалност много скоро и всички тези, които си мислят, че имат правото да насочват и променят начина ни на поведение от люлка до гроб. Те на това му викат ''продължително образование'' като все ни ''подобряват'' малко по малко през целия ни живот. И трябва да игнорираме предижния ъпгрейд, като компютър, като ни се дава нов, който изцяло противоречи на предишния. Оруел спомена точно за това, прочетете книгата му ''1984’’. Това беше училищно четиво- и трявба да се преподава в гимназията, за да не се превърне в реалност това, за което книгата пише. Но в наше време се преподават други неща и историята бива изтривана и пренаписвана, докато напълно бъде забравена.

 Споменах по-рано за Саркози, който не мисли, че обикновените хора имат правото да гласуват по важни въпроси, които засягат например различните договори за икономическия Европейски съюз. Europal - много хубава група, която качва различни клипове от парламента на Европейския Съюз в интернет и там можете да видите дебати, в които Саркози по собствените му думи, ще кача линк в края на предаването. Идете и гледайте играта на думи, които тези типове играят. Ще сложа също така линк към речта на Гордън Браун, министър председателя на Англия, който казва в Европейския Парламент, казва, че Америка и Европа ще водят към образуването на световно правителство. Вижте речта му. Знаехте ли, че за това ги избирате тези типове?Беше ли ви известно, че за това гласувахте за Обама, за единно световно правителство? Случайно да беше споменал този факт в някоя от речите си? Не, нито дума по този въпрос, защото тези хора са вродени лъжци. Именно поради факта, че могат да лъжат без окото им да мигне, за това ги избират тези психопати за министър председатели и президенти. Ще видите Гордън Браун ухилен до ушите- когато в действителност той срути икономиката на страната докато беше Канцлер на Хазната. Допусна всяка една ''грешка'', за която можете да се сетите и сега стои там ухилен и се мъчи да прокара новата фаза, през която да се краде още и още от народа, от всяка държава, включително Великобритания, и да се разпределя богатството по цялата планета през тази нова Депресия. Нищо не ги смущава тези психопати, но техните шефове си остават асъл шефовете и никой не ги избира тях- тези частни организации, които притежават всички банки и фондации под предлог за благотворителност. Благотворителните организавии, видите ли, ни диктуват какво да правим, как да се държим, какви коли да караме, или дори да караме ли изобщо. И всичко туй в името на спасението на планетата-земя, видите ли.

 

 Къде отиде демокрацията? Никога не сме я имали и никога няма да я имаме. Съединените Щати бяха инфилтрирани преди много време от същата тази система, която управлява Великобритания, идваща от Лондон Сити. Президент Уилсън за пръв път каза, че Америка е демократична страна, докато неговия мениджер беше Мендел Хаус, чийто шеф пък беше Лорд Грей-посредника на Чатъм Хаус в Лондон. Забравяме, че Америка уж трябваше да бъде република, с фиксирана конституция, която да предотврати всичко това. Никой не говори по този въпрос. Никой политик не взема това на сериозно, тъй като те всички са извършители на държавна измяна. Джеферсон, който много добре му е било известно за цялата тази система и за това, което се е случвало по негово време, тъй като той, заедно с Бенджамин Франклин, е обвинен в присъединяване към същите тези ложи, в които Франклин е членувал във Франция.  Той беше казал- когато видите, че един и същ план продължава през мандатите на различни партии, тогава знайте със сигурност, че се намирате под деспотизъм. Без значение кой е на власт, те имат един и същ дневен ред заедно с О.Н. Защото ние сме под господството на диктатори. Правителства, които в продължение на двадесет години се подготвят за вътршни размирици, означава, че те ще създадат проблма, който ще доведе до размириците, което ни води до заключението, че всичко, което се случва в момента, кризата, депресията, всичко това е планувано. Логика, логика, логика.

 

В Афганистан, съобщава БиБиСи, има голяма концентрация на обеднен уран в организма на хората там. Също като в Ирак през първата и втората война в залива, те започват да наблюдат увеличен брой на деца с най-различни деформации. Изумително, как не им мигва окото докато унищожават тези нроди, които не искат да са част от системата и не желаят религията им да бъде изменявана. Не забравяйте, че религията им е начин на живот, обаче този бог на върха, видите ли, този Novis Ordus Seclorum, казва, че няма да толерира никой бог, освен самия него, всяко съперничество трябва да бъде изкоренено. Това се разиграва пред собствените ни очи, и виждаме резултата, също както виждаме ефекта от аутизма навсякъде в западния свят. Затъпяват ни, атакуват директно мозъците ни- ето къде отиват имунизациите, право в мозъка на малките бебета, докато докторите ни казват, няма нищо, детето ще качи малко температура и после ще му мине. А къде се развива температурата- право в главата. И какво се намира в главата? Мозъкът именно. Температурата ще спадне след някой ден и после, познайте какво? Огромен брой деца, които се развиват нормално до фазата, в която започват да казват '' мама и дада'' и после се връщат назад и на това му се вика в наше време, аутизъм. Това е ''новия'' аутизъм и тези деца няма да създават проблеми докато минаваме във фазата на пълен тоталитаризъм. Нито пък ще бъдат проблемни всички тези малки момчета, които ги тъпчат с Риталин и погубват лидерските им качества по този начин. Ето заради това не вярвам в терории за съвпадения, защото те публикуват книги, в които пише за похватите при воденето на война, включително имунизациите. Бертранд Ръсел беше казал- ще използваме иглата, ето какво каза той през 50-те години и точно след този период всичко започна да се променя.  Целта им е постигната и лекарите не могат да анализират какво има в тези ампули, тези ваксини, нямат необходимата апаратура за анализ. Доторите  приемат това, което им се казва на вяра. А кой произвежда тези ваксини? Големите фармацефтични компании. И кой е собственик на тези компании? Същите банкери, световни банкери като Байер и тем подобни. Ротшийлд. Иска ви се да им вярвате, а? Това е ваш избор, това ще е вашето погребение.

 

Както споменах преди, намираме се под абсолютен тоталитаризъм. Сервира ни се Фейсбук и всички се втурнаха да слагат лична информация и данни за себе си, защото е БЕЗПЛАТНО, БЕЗПЛАТНО ха-ха. И ето какво пише БиБиСи:

 

Сайтове за социали мрежи ''се следят''

 

Социални мрежи като Фейсбук може да се окаже, че се следят

 

Преди три месеца обявиха, че ги следят, тъй че това тук е предъвкване на стара информация.

 

 

от правителството на Великобритания според предложение ,с което им се разрешава да запазват детайли и информация на потребителите. Министерството на вътрешните работи

 

 

Това е тайфата, която се занимава с анти-тероризъм, престъпност и така нататък.

 

Защо им е да следят Великобритания, Европейския Съюз, Америка, Канада, Австралия, Нова Зенландия, Франция, Германия, Холандия, Белгия? Всеки един гражданин е под наблюдение под претекста и пародията за борба с тероризма. Пълна измама, за да се постигне 100% тоталитарен контрол и всички ние да сме един вид ''предвидими''- това е целта в крайна сметка. Няма нищо общо с врагове, тероризъм- това никога не им е било за цел.

 

Джон Дюи, който е член на Франкфуртската Школа и който допринесе за създаването на американската образователна система, беше казал на времето, че ще дойде времето, когато историята ще бъде напълно забравена и изкоренена от съзнанието ни, и така няма да има повече неразбирателства между различни фракции заради минали исторически събития. Ето още една статия от вестник Гардиан:

 

Учениците в начални училища ще се обучават как да ползват блогове и Twitter

 

Нова програма ще даде повече свобода за различни методи, използвани от учителите. Втората Световна Война и Викторианската епоха не са повече в задължителната програма.

 

Учениците не се изисква да изучават Викторианската епоха или Втората Световна Война Но от тях ще се изисква да овладеят ползването на Twitter  и Wikipedia,

 

Wikipedia- новата официална енциклопедия ха-ха.

 

което ще даде по-голяма свобода на учителите, когато решават какво ще изучават младежите в училище. Предложената програма, която бележи една от най-значителните промени в последното десетилетие, премахва стотици подробности относно знанието по география, история и различните науки, което учениците трябва да придобият преди да са навършили 11 години. Това предоставя възможност за по-голяма гъвкавост в преподаването.

 

Набляга на традиционните аспекти в обучението, които включват фонетика, историческа хронология

 

Ха-ха!

 

 И смятане на ум, но включва по-съвременни медии и умение да се ползва мрежата (интернет), както и наблягане върху обучение върху защита на околната среда.

 

Това е живо индоктриниране, идеология и философия, религия ако щете. И това се отнася за всички навсякъде, всеки един аспект от живота ни ще бъде засегнат. А вие си мислихте, че може да се преговария с тези типове? Промиват мозъците на идното поколение, за да могат да приемат промените, които ще им се поднесат. И няма да има никакво преговаряне, те са твърдо решени и ще използват всевъзможни мерки и сила, за да постигнат целта си.

 

Сега имаме слушател на телефона, Антонио от Мериленд.

 

Антонио: Как си,Алън?

 

Алън: Бивам.

 

Антонио: Радвам се. Може би преди всичко да се срути съвсем, може би да ти разрешат да водиш двучасова програма по РБН вместо само един час.

 

Алън: Не знам за това. За всеки един час ми отнема четири часа , за да го кача в интернет със сателита, който имам тук. Дори това ми е много скъпо удоволствие и плащам прескъпо за него. Когато нямам повече средства, не идват и много дарения, а аз знам, че хиляди хора по целия свят слушат програмата ми, но повечето го правят безплатно, защото са свикнали всичко да им е безплатно. Аз не получавам никакви средства от рекламите в предаването.

 

Антонио: Аз искам да напомня на всички да те подкрепят с каквото могат.  Може да им се струва, че не могат да си позволят да пратят много пари, но и малко е достатъчно. Обаждам се, за да повдигна следния въпрос: скоро едно друго предаване те интервюира и имаше слушател, който се обади и попита '' какво можем ние да сторим'' (Смях)

 

Алън: Да, знам. Те искат да чуят определен отговор. Нека да ти кажа какво искат да чуят- искат да им дам решение как да оправим сегашната система и да продължим с нея, защото те един вид я харесват. И не могат да се изправят очи в очи с факта, че те самите трябва да се изправят на собствените си крака, в система различна от тази, която имаме сега и която може да отнеме години, докато се развие след хаоса. Те предпочитат да отидат с дявола. Въпреки, че знаят, че дяволът им мисли само злото.

 

Антонио: Точно това исках и аз да кажа. Ако се страхувате да не изгубите, вече сте изгубили.

 

Алън; Точно така си е.

 

Антонио: И ако до сега не сте разбрали какво трябва да се напави, никога няма да разберете. Много от нас знаят  добре и е въпрос на организиране на повече хора. Обаче това няма да стане по телефона или по интернет.

 

Алън: Абсолютно си прав.

 

Антонио: Трябва да се извърши лице в лице, насаме и то с хора, на които имате доверие, хора, които познавате добре. Много е жалко, посоката, в която тази страна се движи, особено напоследък с новите закони за Щурмабтайлунг.

 

Алън: Да, веднъж щом са прокарани законите, се очаква задължителната служба да се увеличи и удължи периода на служене.

 

Антонио: Това е метод на индоктриниране и за съжаление хората не го разбират това. Също трябва да разберат, че злото е като огън, който те изгаря- невежеството, чувството за безпомощност, това само му дава нова сила. Хората трябва да проумеят, че ако не са съгласни, трябва да не гласуват. Да не си дават съгласието. Ако никой не гласува за политиците, много бързо ще им стане ясно и тогава ще имаме шанс за промяна. Но ако продължаваме да ги следваме и да се настройваме към новостите и най-различните джунджурии, нищо няма да се промени. Докато пускат трохи, птичето ще ги кълве, или по-добре да кажа стръкчета трева за овцете.

 

Алън: Точно така. Адаптираме се, малко по малко, докато тази лудост ни се струва нормална и започнем да се поздравяваме с '' Здравей, братко. Желая ти продължителен живот!''

 

Антонио: Говори се за продължителност, но те не уточняват какава точно продължителност.

 

Алън: Да, няма липса на ресурси, на храна- обаче те контролират целия пазар. И когато му дойде времето ще създадат криза изкуствено, за да ни повлекат надолу и да ни очистят.

 

Антонио: Ако няма друг слушател, може ли да продължим след рекламите?

 

Алън: Благодаря за обаждането. Ще продължа след рекламите.

 

==РЕКЛАМА==

 

Здравейте, аз съм Алън Уот и на линията е Дариа от Калифорния.

 

Дариа: Здравей, Алън.

 

Алън: Здравей.

 

Дариа: Благодаря, че прие обаждането ми. Първо искам да кажа колко ценни и уникални са книгите ти и аз горещо препоръчвам на всички, които слушат да ги  закупят и да те подрепят. Също исках да те попитам какво мислиш за Александър Солженицин, който изобличи концентрационните лагери в Русия/Съветския Съюз, но от друга страна аз гледах едно интервю с него от 2001 година и там той споменава за нуждата от нов световен ред и обяснява как ще  изглежда света според тази утопия. Аз бях много шокикара като чух това изказване.

 

Алън: Да, мисля, че той е бил подведен или му е било казано. Разбирате ли, най- голямото оръжие, което те използват е егото. И когато той стана известен, между многото афери, точно както филмова звезда, тогава го притискат-когато е най-слаб.

Тогава те привличат на тяхна страна и ти представят нещата в такава светлина, че да изглеждат примамливи. И ако си им от полза, ще те привлекат в редиците си.

 

Дариа: Мислиш ли, че в крайна сметка той се е присъединил?

 

Алън: Да. Когато не може да се справите с проблемите на собствената си страна и ги прехвърлите на глобалната система, която е толкова далече от вас- това се случва. В Европейския Съюз, например, техния парламент, който не е световно правителство, а европейско правителство, дава на обикновения човек или политик от Англия приблизително 3 минути на година, за да се изкаже и представи държавата си. Това е абсурдно: и се получава конгломерат от деспотизъм, който стои на чело на всички тези страни. Гърция сега не може да прокара закони, за да помогне на собствения си народ, защото са приклещени от всички останали закони, които Европейския Съюз е прокарал в миналото. Те не могат независимо дори да се мръднат, за да помогнат на собствения си народ. В глобалната система, която, не забравяйте, е създадена от Рокфелер, Ротшийлд и други и Рокфелер финансира Обединените Нации нон стоп-неговото семейство дари парцела, върху който О.Н. построи сградата си. Те притежават О.Н- буквално и О.Н. ще се окаже най-тираничната евгеника, която някога е съществивала на планетата.

 

Дариа: Ужасно е. Аз бях в пълен шок като чух това за пръв път. Благодаря, Алън.

 

Алън: Благодаря за  обаждането.

 

Дариа: До скоро.

 

Алън: До чуване. Стийв от Чикаго?

 

( един олигофрен бращолеви и издава звуци)

 

Алън: ОК, нека да видим дали Дерек от Филаделфия е на линия?

 

Дерек: Здравей, чуваш ли ме?

 

Алън: Да, чувам.

 

Дерек: Здравей, Дерек се обажда. Случват се понякога такива работи. Точно днес си мислих, че всеки ден нещо странно се случва!

 

Алън: Има много ненормали хора.

 

Дерек: И си мислят, че е много смешно.

 

Алън: Мислят си, че е много смешно, защото са глупави. Те са същите тези момченца, които сядат в най-задния ред в класната стая и показват различни части от тялото си. Учителят от време на време им хвърля по нещо, за да им затвори устата- те никога не са пораснали и все още са на това ниво.

 

Дерек: Тъжно е, такива като тях и как да им се погне, но исках да спомена нещо за Рон Пол. Всички говорят как той е вече стар, на години. Сигурен съм, че ще се намери някой да го замести, ако някога се отвори шанс да се гласува за президент или за местен представител- трябва да гласуваме за него- няма причина да не се гласува, така или иначе ще ни приклещят рано или късно.

 

Алън: Така е. И да си призная право, системата е толкова корумпирана, че не може да се оправи. Чувам музиката за края на шоуто- от мен от Онтарио, в Канада и от кучето ми Хемиш, ви желая приятна вечер и нека вашия бог или богове да ви пазят.

 

---------------------------------------------------Превод на български-Катя

(Translation in Bulgarian by Katia)

---------------------------------------------------

 

Links to articles and topics covered in the show:

 

 

"U.N. 'Climate Change' Plan Would Likely Shift Trillions to Form New World Economy" by George Russell (foxnews.com) - March 27, 2009.

"California May Ban Black Cars" by Michael Arrington (washingtonpost.com) - March 26, 2009.

Video: "Nigel Farage exposes Sarkozy" [Sarkozy does not believe in people's vote] (youtube.com).

Video: "Gordon Brown Calls for EU-US Global Order" (youtube.com).

"Afghan 'health link' to uranium" (news.bbc.co.uk) - April 30, 2008.

"Social network sites 'monitored' " (news.bbc.co.uk) - March 25, 2009.

"Pupils to study Twitter and blogs in primary schools shake-up" by Polly Curtis (guardian.co.uk) - March 25, 2009.