Алън Уот в радио- предаването на Алекс Джоунс

Вторник, 18ти ноември, 2008 год.

 

*Част Втора*

 

WWW.CUTTINGTHROUGHTHEMATRIX.COM

 

www.alanwattsentientsentinel.eu

 

 

Алекс: Дон, така е- СО2 се използва в почти всеки вид производство: безалкохолни напитки, морето е пълно с въглероден двуокис, както и въздухът. Растенията дишат СО2, но в същото време- това е индеалното нещо, което те да рестриктират, тъй като ние издишваме въглероден двуокис- както Клубът на Рим се изрази, и Ричард Н Хас от Съвета за Международни Връзки (СМВ)- става дума за това хората да се представят като враг, проблем, а държавата като разрешение на проблема. Един вид ние сме виновни. Алън Уот?

 

Алън: Да, това го пише в книгата Първата Глобална Революция издадена от Клуба на Рим, и те точно това написаха- през 70-те годнини- те търсили нещото, което да е в състояние да обедини цялата планета и всички ние да бъдем доминирани, влючително и те самите. Така те достигнали до идеята, че уж ние сме заплаха за природата и те така ще могат да изкарат цялото човечество виновно за световното затопляне. По техните думи, това е идеално, това е идеалнният претекст.

 

Алекс: Това е цитат. Всичко туй е публикувано и е достъпно до всички. Помислете само- открито да кажат, че ние сме врагът и в съсщото време да признаят, че това е тяхна измислица, както и публично да обявят, че искат световно правителство, че искат да обявят война на всеки индивид и да ни унищожат. Това не са добронамерени хора, Алън. Коментар?

 

Алън: Ние също знаем, че Клубът на Рим не е какъвто и да бил резервоар за мозъци. Той е главният резервоар, който прокарва стратегии за бъдещето и ги поднася на правителствата, които от своя страна ги прокарват в закони.

 

Алекс: В същото време всички тези либерали с добри намерения организират партита против световното затопляне и режат гумите на големите спортни автомобили. Eто така доказвам..О, вижте колко съм добронамерен . После Обама публично съобщава за тези младежки бригади, три милиона на брой, природозащитнически отряди, както и един милионен взвод от домашни шпиони. Това го казва Обама по телевизята. Също така го слага на уеб сайта си, след което го маха от там: а аз, Алън, получавам стотици имейли, в които ме обвиняват, че всичко това е моя измислица. В неделя гледах по PBS едно предаване Fuelled, където имаше кръгла маса, с Робърт Кенеди и други, и там казаха, че ще пренасочат всички работещи в сферата на природозащитничеството и ще се борят за защита на природата. Можете ли да си представите тези опростели идиоти, пълни с флуор, стерилизирани, как тичат насам-натам като зомбита, и преследват нас-които знаем какво става в действителност- защото правителството им е раздало униформи?

 

Алън: Точно така. Клубът на Рим също така каза по този въпрос, че населението ще позволи да бъде управлявано 100% единствено при случай на военно положение и следователно те трябва да създадът подобно положение, а именно защита на природата и човекът като враг на планетата. По този начин цялото общество ще бъде видоизменено със законите, които те възнамеряват да прокарат. Това е военен сценарий- те използват същите техники като при война, така че си прав, да. Говореше се за организирането на войска, първата земна войска- за пръв път се спомена това в НАТО. Всъщност идеята беше на НАСА. И сега всичко това е постигнато.

 

Алекс: И те също така споменаха за другата част от щипците. Измислено природозащитничество, данък върху СО2, заплахи от инсцениран тероризъм. И като бръмбар, който държи оса в щипците си: хръъц, смачква те, хръъъц- атака на щипците, измислена защита на природата, инсцениран тероризъм, хръъъц, хвана ви в лапите си.

 

Алън: Така е.

 

Алекс: Екипът ми в студиото хареса това мое сравнение!

 

Алън: Индоктринирането на децата в предучилищна възраст е невероятно. Те ще израстнат като едни истински предани природо-нацисти. Това се вижда вече, така са го планирали и така става. Винаги първо вземат на цел младите, за да ги подготвят за бъдещата им роля като порастнат.

 

Алекс: Да, всички сме чели статиите в Ню Йорк Таймс и други вестници, където пише: Радвам се, че моето 3- и 5-годишно дете ме критикуват за това, че вземам гореща вана. Повече няма да правя така .Радвам се, че децата ми се разпореждат с мен . И ето как ролите се сменят, където контролът е в ръцете на пет годишни безмозъчни хитлеристи облечени буквално в черно-червени униформи- климътични ченгета, които ходят напред-назад и докладват този и онзи. О, колко е хубаво само- наистина, Алън, как е възможно човек да си ги измисли всички тези работи? Това си е пълен абсурд.

 

Алън: Джордж Оруел го имаше това в книгата си 1984, а също и във филма, британската версия, с Ричард Бъртън. Много добър филм- 1984. Децата са облечени с малки униформи, наричат възрастните престъпници по убеждение и заплашват, че ще ги докладват на властите. Всичко това се случва тук, сега.

 

Алекс: И униформата е с червено и черно, точно както тази, която използват сега в Щатите и Англия. Червено и черно, малки деца тичат нагоре-надолу и като станат на 15 г им дават автомати. Продължаваме през тази рекламна почивка и ще дадем думата Дон в Коста Рика. Това е невъзможно човек да си го измисли, просто не е възможно. Пише го дори във в. Филаделфия Нюз- 15 годишни със М-16ки и се подготвят срещу всички нас. Просто не знам какво ще правим: тези хора възнамеряват да пуснат срещу нас тълпи от безмозъчна сган. Хора с промити мозъци, мързеливци, които нагъват хамбургери нон-стоп, Макдоналдс, хора с промити мозъци от всичкия този флуор във водата. Те са спосодни на всичко за пари или власт. Иска ми се да бях в Коста Рика, където е Дон. Дон, довърши си мисълта.

 

Джон: Линията с Дон се разпадна.

 

Алекс: Исках да чуя какво имаше да каже Дон от Коста Рика, но връзката се разпадна. Джими от Кентъки, съучастник в престъплението по убеждение, гарантирам ти, че и твоите деца ще те докладват на властите в най-скоро време, защото нали сме в страната на свободата, земята на смелите. Казвай, разбойнико!

 

Джими: Как си,Алекс?

 

Алекс: Ами как да съм- осъзнавам, че свобода явно означава всякакъв вид тайна полиция и детски шпионаж.

 

Джими: Днес за пръв път успявам да се свържа, опитвах се да се обадя в предаването и преди, но не успявах все да се свържа. Вместо да задавам въпрос, бих искал да дам информация, която да бъде полезна на хората.

 

Алекс: Ааа, ами имаш ли разрешително да си изказваш мнението? Правителството иска да имаме разрешителни, ако искаме да говорим с останалите сънародници-роби! Извинявам се за тази шега- продължи, Джими!

 

Джими: (смее се) Няма нищо! Имам един много прост тест от физиката, за всички тези, които не вярват, че 11-ти септември е инсцениран. Вземете една монета от 25 цента и се опитайте да я вкарате в пролука обозначена за монета от 5 ц. Ако се събере, тогава ще повярвам и аз на официалната версия за 11/9. И не виждам как самолет би могъл да се блъсне в Пентагона и може да ви се сторя прост, но ми се струва, че тази по-горе спомената аналогия е лесен начин да убедим народа. Губернатор Вентура даде много хубав цитат от Дензъл Уошингтън :Говори ми все едно съм на 6 години, за да мога да те разбера. Имам още един цитат от Д.Уошингтън, който ми харесва от филма Трейнинг Дей и без да казвам псувнята, ето какъв е цитатът: Това не ти е дама, това е шах. И нещата стават много прости и ясни, когато осъзнаеш, че те ще изпозват всеки един метод, за да спечелят тази битка.

 

Алекс: Това е абсолютно вярно. Имаме всички тези учени с техните планове да ни стерилизират, да ни затъпеят, да ни отровят. И го правят всичко това- черно на бяло- и народа просто не може да повярва, защото им се струва прекалено жестоко. Алън Уот, коментари?

 

Алън: Това е много вярно- на хората не им се вярва, защото просто въображението им не го побира, а също им е набивано, че Добрият Пастир там, главния шеф, е различен от всички нас. Той е излкючително добронамерен, иска да им помогне и целият този елит от учени също има за цел да им помага. Ето така са подучени да гледат на всичко това. Номерът, който елитът използва е винаги да увери хората- този вълк, този пастир, винаги да ги увери,тях, овцете, че неговия и техния интерес е един и същ. Това е целият номер, това е голямата измама.

 

Алекс: Това е все едно робът да каже: Това тук е нашата плантация и затова трябва да се грижим за тази плантация. Народът е обучен, Алън Уот, както добре знаеш, да вярва, че това, което те вярват е реалността и че множеството от хората са на страната на елита и както ти каза по-рано, че интересът на хората и този на елита е един и същ. Един вид, че ние и те вървим в една и съща посока. Масите от хора са също така добре обучени да нямат никакво уважение към себе си и да си представят тези в Холивуд като един вид богове, които стъпват по облаците и привържениците на елита с техните скъпи дрехи, типични дървени философи-експерти, които бълват дезинформация нарочно, която е абсолютна безмислица. Алън?

 

Алън: Това е така, и с помощта на науката те намират оправдание за всичко и го поднасят на невежото население.

 

Алекс: Нека да чуем още телефонни обаждания. Дъстин в Охайо, Дъстин- в ефир сме с Алън Уот.

 

Джон: Връзката с Дъстин се разпадна.

 

Алекс: А, добре. Дона в НюМексико- в ефир сме.

 

Дона: Здравейте.

 

Алекс: Здравей.

 

Дона: Как си днес, Алекс?

 

Алекс: Добре, благодаря.

 

Дона: Поздрав и на Алън.

 

Алън: Здравей.

 

Дона: Бих желала да повдигна един въпрос, който никога не бива засегнат що се отнася до глобалното затопляне и промяната в климата. Този въпрос много ме интригува и аз дълбоко го проучих. Става въпрос за затоплянето на йоносферата с помощта на електро-магнитна енергия от кулите на т. нар. проект НААRP. Един от многото, до колкото разбирам- повече от 60 държави използват този метод и просто не виждам как бихме могли дори да говорим за промяната на климата без да споменем този въпрос. Самият дебат е поляризиран и има две страни. От една страна тези, които вярват, че климатът се променя по естествен начин в природата и от друга, тези, които вярват в мита за глобалното затопляне- и той си е чист мит. По този въпрос няма две мнения- на човек му са нужни не повече от 5 секунди, за да го осъзнае. Това, което се наблюдава при затоплянето на йоносферата с електро-магнитна енергия са големи промени в струйните течения, увеличаване на вулканичната дейност, увеличаване на броя на земетресенията. Доколкото разбирам HAARP е в действие от 2004 г и точно след това станахме свидетели на ужасното земетресение/цунами в Индонезия.

 

Алекс: Нека да уточним нещо тук: тук се повдигна много важен въпрос, който аз бегло съм засягал в миналото, но не достатъчно. В интерес на истината, тази сутрин тъкмо започнах да говоря по именно този проблем и се разсеих от всички тези мисли , които ми се въртяха в главата. Бих искал да коментирам темата малко и после ще дам думата на Алън. Ето какво: знаем, че слънцето се намираше в изключително гореща фаза, където то излъчваше повече топлинна енергия в последните трийсет години. В последните няколко години наблюдаваме захлаждане, цялата слънчева система се захлажда. Ледниците, които бяха започнали да изчезват на Марс сега стават по-големи и по-големи, същото се наблюдава на спътниците на Юпитер и Сатурн. Това разстрои много от защитниците на теорията за глобалното затопляне, тъй като се наблюдава не затопляне, а охлаждане, и сега вместо глобално затопляне ни казват, че било изменение в климата. Това е много детинско, тъй като климатът винаги се променя, нали имаме сезони. Знаем, че преминаваме от студен в топъл период, но ти имаш право- тези факти нямат значение, тъй като е свалено от списъка на секретните сведения, че съществува манипулация на атмосферното време. Те признават, че го има. Ако напишете аерозолно пръскане в търсачката Google ще се убедите.

 

Дона: Аз в момента дори наблюдавам кондензационните следи в небето.

 

Алекс: Да си довърша мисълта, за тези, които не знаят това, което Дона и Алън знаят, това е много важна тема, която имах намерение да засегна днес, затова се радвам, че Дона се обади. На това му се вика съвпадение. Въпросът е там, че Секретарят на Отбраната Колин Пауел каза в 97-ма година във вестник Арми Таймс, априлксия брой, че те притежават оръжия за манипулиране на атмосферното време, както и такива за причиняване на земетресения. Довърши си мисълта и после ще дадем думата на Алън.

 

Дона: Има недоразбиране по въпроса за противоракетната отбрана. Това са бързи изтребители, които в 9 от 10 случая се провалят. Те са един вид пулсивна енергия, електро-магнитна енергия в йоносферата и ми се струва, че тези кондензационни следи от джетовете, които наблюдавам в момента имат връзка с това. Имаме всичката тази защитна енергия, която тези кули създават, така наречените HAARP. Всеки път, когато споменем тази тема веднага ни се слага един виг стигма, също както ако повдигнем въпроса за кондензационните следи, но въпреки това , те са реални и засягат живота на всички живи организми.

 

Алекс: Да, правителството си признава, че използва антени за манипулация на атмосферата и това е писано в хиляди, буквално хиляди публикации. Китай и Русия използват тази технология, проблемът е там, че ние не знаем точно до каква степен го правят.

 

Алън: До по-голяма степен дори от това, което споменахте. Тази технология се използва от 70-те години. В 70-те Русия, по-точно Рига, съветския режим в Латвия: и ние разбираме, че има повече от 54 такива в целия свят. Има ги в Щатите, Исландия, Гренландия и в Австралия в Пайн Гап. Всички тези антени са свързани помежду си. Английските вестници писаха, че тази технология е използвана в първата война в Залива, в Ирак- и буквално афектира мозъците на войниците, които се връщаха от пустинята нацяло зашеметени. Те били извън зоната на бомбардиривки и въпреки това бяха като зомбирани. Бражински говори за това в книгата си Между две епохи. Там писа, че в скоро време върху масите ще бъде употребявана технология, която ще афектира съзнанието им. Ще ги прави пасивни, и ще успява дори да им налага определи мисли с помощта на вторична електро-магнитна вълна. Обединените Нации подписаха документ през 70-те, в които бяха включени всички държави употребяващи HAARP. Хората трябва да прочетат този договор, под заглавието Weather Warfare. Първоначалната идея за това възниква през 50-те години от Телер, който е изобретателя на атомната бомба. Той каза, че ако успеем да насеем атмосферата с бариеви соли, алуминиев оксид и подобни други, атмосферата ще се превърне в добър проводник за ELF технологията и ще може да бъдат покрити големи обасти. По този начин ще могат да модифицират атмосферното време, ще могат да предизвикат глобално затопляне, или замръзване в зависимост от честотата, която използват. Също споменаха, че ще могат да въздействат на съзнанието на определено население. Това го пише в договора на Обединените Нации от 70-те. Те притежават тази технология и я използват нашироко по целия свят.

 

Алекс: Между дрогото в. Балтимор Сън преди 8 години публикува голям репортаж, в който се призна, че DARPA (Агенцията по Защитата за Научно-изследователска Разработка) изпробва антени по територията на Съединените Щати, за да успокои американските граждани. Ние сме правителството и ви обичаме, затова.

 

Алън: Имаме снимки от Канада, Европа и Америка, на които се вижда как инсталират тези странни антени. Аз лично съм бил свителел на строежа им и имам снимки. В основата им има огромни кабели- това е част от технотронната структура, чрез която ще могат да контролират тълпи и цели населения на държави по време на кртични ситуации. Буквално могат да ви накарат да се превърнете на зомби и да сте много пасивни., ако пожелаят.

 

Алекс: Но на това му се вика свобода, Алън!

 

Алън: Това е свободата, това е новата свобода, хаха. Самият Г-н Буш даде ново определение на думата свобода.

 

Алекс: За тези, които си мислят, че налагат тази система, повечето от тях не знаят, че те самите няма да бъдат част от това ново бъдеще, не е ли така?

 

Алън: Не, няма да бъдат и аз също мисля, че ще започнат да се паникьосват като наближат целта си- тогава, когато те лично ще видят собствения си край. Те повече няма да бъдат нужни никому. Това е много интересно. Разбирате ли, истинските науки са много стари- защото те се държат в тайна, дори и от университетските професори. Съществува много по-висока степен на науката и технологията. Това го знаем от Ник Бегич, който участва в документален филм в програмата на Уенди Мезли, където той демонстрира една остаряла технология- едно малко устройство като дистанционно. Това устройство е било използвано от ЦРУ още през 50-те години, с което те са били в състояние да импантират мисли директно в съзнанието на определен от тях индивид.

 

Алекс: Между другото, говори се, че Тед Стивънс побеждава брат му, но май изглежда, че Сенатор Стивънс, бъдещия Сенатор Стивънс побеждава брата на Ник Бегич- в момента той печели в много успорваното място в сената- това е като коментар между другото. Абсолютно си прав- те премълчават много от откритията в науката. Имате ли нещо друго да добавите?

 

Дона: Да, още едно нещо- силата на наблюднието за всички е от критическо значение. Не само в политическо и гео-политическо отношение- ние наистина трябва да използваме ума си. Ако внимателно наблюдаваме нещата в природата ще видим неща, които са били невидими преди. Аз живея в малка планинска местност в Ню Мексико- и имаше 6 седмици, където работя на ранчото. И значи имахме 6 седмици, в които буквално всичко спря да расте. Цветята не се разцъфваха, посевите спряха да растат- забелязах същото и в цветятата, които бяха вътре в къщата- те са в саксии, не в почвата, но и те не порастваха.

 

Алекс: Всичко, което тези на върха правят е да ни покажат, те са един вид Бог. Стопроцентово господство.

 

Дона: И този феномен продължи седмици наред, където растенията не увяхваха, но и не растяха. Аз попитах моито съседи фермери дали и техните растения са по този начин и те потвърдиха, че да, и техните не растат нито милиметър и те нямаха обяснение как и защо. Тогава аз пуснах една малка обява в интернет и хора от цялата страна ми отговориха, че същото странно нещо се случва и при тях. Какво би станало? Какво би станало, ако те използват тази енергия, за да спрат посевите и растежа им?

 

Алекс: Това може да бъде използвано, за да ни унищожи- но, ето какво- 2 милиарда пчели, или близо 80% в Англия, внезапно започнаха да мрат. Други животни, цели птичи видове умират, а в същото време елитът щъка нагоре-надолу О, това е в името на планетата замя , когато в действителност искат да унищожат всичко и да го построят отново по техен план и облик, да се правят на Бог. За всички, които ни слушат по АМ и FM радио вълни. Ще опитаме да отговорим на още няколко телефонни обаждания, искам да чуя всички вас, тук в www.infowars.com през тази рекламна почивка. Аз често се шегувам по тези сериозни теми, защото ако не внеса малко хумор ще е прекалено депресиращо. Но както и да, тези теми са изключително сериозни и е много болезнено, когато осъзнаем докъде сме я докарали. Добре тогава, Алън, нека да отговорим на още един слушател - обаждането на Дона беше доста интересно. Коментар, Алън?

 

Алън: Тя е много права. Дори тук в Канада, където аз живея, е областта, б която се отглеждат боровинки- и тази година буквално нямаше достатъчно слънце. Валеше дъжд всеки ден през юни и юли, обилно пръскане отгоре- това е глобалната мъгла, за която НАСА спомена.

 

Алекс: НАСА се хвали, че са успели да затъмнят атмосферата с 20%, това е от БиБиСи репортаж, и после признават, че пръскат с джетове, но уж само над определени университетси територии- никоя медия не смее да продума по този въпрос.

 

Алън: Това е вярно. Също да спомена, тук няма пукната птичка- мога да вървя из гората с часове и не мога да чуя дори една птичка никъде. Къртиците излизат изпод земята и масово умират- значи и те се тровят от това, което е в дъжда-от пръскането- който попива в земята.

 

Алекс: Да. Те просто искат да ни избият до крак и после да кажат- ето, имаме икономическа и природна криза и ще се наложи да ви поробим, за да ви спасим от кризата.

 

Алън: Те ни обвиняват и ни карат да им вярваме- перфектна стратегия.

 

Алекс: От тях се иска само да бъдат напълно безпощадни и да, това си е перфектна стратегия. Имаме обаждане от Рико в Торонто. Рико- е ефир сме.

 

Рико: Как сте?

 

Алекс: Добре.

 

Рико: Алън, искам да кажа, че дълбоко уважавам труда ти, и този на Алекс, разбира се. Това исках да кажа първо и второ, не знам дали сте имали възможност да гледате новия филм Джеймс Бонд, който излезе този петък?

 

Алекс: Не, но всеки Джеймс Бонд филм има тези про- нов световен ред конотации. Каква е последната промивка на мозъци?

 

Рико: О, Алекс, този е направо уникален. Има една сцена, където всичкият този елит в сянка общува едни с други в самия театър. Има едно огромно око, което се отваря и всички са католически свещеници: и на дъното на олтара, ако щете, са всички тези хора, които биват влачени там, като затворници пред това око. И после се появява тази жена с нож, която буквално пренася един човек, който е завързан,в жертва на окото и на целия олтар. Аз си казах просто: пропаганда, пропаганда, пропаганда.

 

Алекс: Значи показват илюминати/католици, католическата църква като илюминати един вид и човешко жертвоприношение?

 

Рико: Да, те пренасят този мъж в жертва- на окото, и после целият филм е борба са ресурси. Групата в сянка е един вид правителството и продават правата за ползването на вода на цялата страна.

 

Алекс: Нека да отгатна- Джеймс Бонд, с М-16ка, ще ни избави, така ли е?

 

Рико: Да, той буквално се преструва, че не знае, че американците, че ЦРУ са част от това.

 

Алекс: Нека само да кажа нещо тук- очевидно Ватикана и новия световен ред- аз дори не съм католик, но наблюдавам натиск това да се представи като една голяма католическа конспирация в медиите. Но в същото в време новият филм от поредицата Кодът на Давинчи, Ангели и Дяволи се говори за католическата църква и как те са добрите герои. Алън Уот, след тази реклама искам да чуя коментар.

 

-- РЕКЛАМИ--

 

Алекс: ОК, през последната реклама тук си говорихме с Рико в Торонто. Той е гледал последния Джеймс Бонд филм. Аз не съм ходил да го видя, защото съм прекалено зает със световното правителство, което ни се подготвя тук в много скоро време. Значи, Рико ни каза как има човешко жертвоприношение, католици, илюминати- аз получих имейли по същия въпрос, но аз самият не съм гледал филма. Значи те представят нещата все едно това е конспирация на католиците, но имаме и новият филм Ангели и дяволи, в който участват тези известни актьори като Том Ханкс, където католиците се борят срещу илюминатите и според мен това е един вид- владей и разделяй. Алън Уот?

 

Алън: Абсолютно. Аз нямам никакви съмнение по въпроса. Дори Малакай Мартин, който е йезуитски свещенник, призна, че Ватикана е напълно превзет от масоните, които между другото дърпат конците и на Протестантската църква. Същите тези масони, които от време на време отиват в Англия и получават титли, но това е част от амбицията им -да служат и допринасят към Великото Творение.

 

Алекс: Нека само да изясня нещо- тук не обсъждаме дали католиците искат единно световно правителство- последните два папи сами го казаха. Но поради една или друга причина, съществуват тези групи, които биват спонсорирани от Израел, и ако човек не плюе единствено католиците, те го обвиняват, че е самият дявол, но това, пак казвам, е масова дезинформация.

 

Алекс: Масоните са също част от тази фасада.

 

Алън: Да- така наречената синя ложа, Кралска Арка, но всички те са подчинени на Английската Ложа, от където получават разрешителни.

 

Алекс: Както и всички от кралския род получават своите устави от там.

 

Алън: Да. Херцогът на Кент стои на чело на Масонския Орден от Йорк, който дърпат конците на цялото шоу.

 

Алекс: Рико, съгласен ли си с това, което беше казано до сега?

 

Рико: Да, определено съм съгласен. Този филм беше невероятен и показаха този заговор на всичките тия индустриални магнати.

 

Алекс: Но англичаните са добрите герои и те ще ни избавят от този заговор, а?

 

Рико: Англичаните бяха за, но Джеймс Бонд уж се противопостави и зрителия т остава с впечатлението, че има я тази група в сянка, която прави там каквото прави и дори игуменът с цялата си наглост каза, че всичко е борба за ресурси.

 

Алекс: Значи, дай да правим каквото групата в сянка каже? Благодаря за обаждането. Това е супер очевидно и подобни явления се наблюдават навсякъде, Алън. Обясни на слушателите какво означава predictive programming.

 

Алън: Predictiv programming е похват, който за пръв път бива разработен в Лондон от Института Тависток за БиБиСи, където те експериментирали с пациенти с умствени недостатъци и после разширили програмата, за да обхване цялото население с помощта на тестове и проучвчния. Те дошли до заключението, че главно с помощта на художествена литература, цензурната част от мозъка спира да работи и така не се очаква от човек да взема решения относно истинността на информацията, която новелата и романът му поднасят. Човек е унесен от забавлението, липсва преценката от негова страна и така всички послания, които книгата (или филмът)предлага- главния герой бива преследван, обикновенно има изобилие от гонитби и адреналинът ни се повишава. Ако това се примеси със секс и емоции и така нататък, тогава най-различни послания могат да се промъкнат в подсъзнанието ни, за да ни запознаят с нови възможни ситуации в бъдещето. И когато те се случат в реалния живот, тогава-

 

Алекс: И сега, когато обсъждаме тези неща ни звучат познати, тъй като всички вече са чули или видяли. Всички знаят, че ЦРУ е дилър на наркотици. Всички знаят, че ваксините съдържат вирус, който причинява рак. Повечето хора дори не отричат това, което казваме тук. Те просто си казват: Да, всички го знаят това и какво?.

 

 

Алън: Точно така, но това, което те не осъзнават е, че сега те имат мнения по тези въпроси и заключения, но самите хора не знаят от къде са се взели тези заключения и въпреки всичко те се придържат към тях.

 

Алекс: Абсолютно вярно. Джереми в Канада е на линията- много обаждания от Канада днес. В ефир сме-

 

Джереми: Оценявам това, което вие с Алън правите и други като вас в алтернативната медия, защото тези дни вие сте единствените, които говорят истината. Имам обаче следния въпрос: не е ли един вид самоубийство от страна на Билдерберг и останалия елит, които ни унищожават бавно, но сигурно- не е ли това садизъм и мазохизъм, например що се отнася до Мъжът на Изчезване, няма ли също тяхната сперма да е с намален брой и техните деца да се раждат с увреждания?

 

Алекс: Не- ако се заинтересува човек, вижда, че те избягват пластмасите и имунизациите, които причиняват стерилитет. Когато щатския управител беше гост в шоуто относно насилсственото имунизиране на деца от Мериленд, ми каза: Няма закон, който да задължава децата да се ваксинират , след което се изсмя. За тях това е удоволствие.Алън?

 

Алън: Това, което е интересно, е че през 60-те мисля, че беше- аз бях много малък по това време- даваха филм за английската кралица и нейния личен билкар , който се занимавал с направянето на сапун и различни други продукти, които тя употребява. Те не използват същите продукти, които ние ползваме. На тях им е ясен целия план и те се грижат за това те да са здрави, както и децата им.

 

Алекс: Това задоволителен отгор ли е на въпроса ти?

 

Джереми: Да, само едно нещо обаче.

 

Алекс: Джереми, стой на линията.

 

--РЕКЛАМИ--

 

Алекс: Алън Уот по GCN Radio Network. Джереми, довърши си мисълта.

 

Джереми: Ок- искам да попитам за отровите, които са във въздуха- те дишат същия въздух като нас.

 

Алекс: Да вярно си е. Всичко, което аз и Алън казваме тук- те признават, че е вярно. Можем да ви дадем всичките източници. Можете да ги намерите в www.cuttingthroughthematrix.com и www.infowars.com. също така аз имам документални филми. Алън прави презентации по същите теми. Тези хора много добре знаят как стоят нещата. Например във филма Батман от преди 15 години казаха: Да, ние инсцинираме терористични атаки или '' хей, ние тука смесваме най-различни козметични продукти, които причиняват рак, но няма страшно- ние имаме решение на проблема. Ето това е действителността. Тези хора са вманиячени, правят заплетени планове и дори се гордеят с това. Лорд Ротчайлд преди две седмици каза в няколко големи публикации: Ние управляваме света. Стремим се към единно световно правителство- световно управление. и още каза: Моето семейство е много гордо от факта, че поколения наред е успяло да запази богатдтвото си, без западък. Те винаги се стремят да запазят парите си, институциите, а пък обикновенните хора не могат да проумеят как 500 години наред те успяват да запазят статута си. Не могат да разберат как го постигат това- също като университетите и организациите- Алън, обясни, моля те, как става това?

 

Алън: Да, всичко това се пренася от поколение на поколение. Също като фондациите, които съществуват векове наред с един и същ дневен ред- някои се оттеглят, идват нови на тяхно място, без нищо да се променя.

 

Алекс: Тези фамилии се женят помежду си- дори слугите им се женят за други техни слуги.

 

Алън: Всичко това е евгеника- Рокфелер беше на чело на тази система прес 30-те, 40-те години и така нататък. Те издадоха указа за стерилизиране на т.нар. от тях малоумни и до ден днешен правят същото. Скоро слушах изказване на Рокфелер, в което каза, че имало прекалелено много хора, един вид твърде много обикновени хора на дъното. Дневният им ред никога не се изменя.

 

Джереми: Абсолютно съм съгласен, че те практикуват евгеника и искат да унищожат нас, нисшата класа хора, но все се чудя едно нещо- ако те са виновни за отровите, които са във атмосферата, как те самите също ще дишат същия въздух като нас?

 

Алън: Така е.Важно е да разберем как тези хора живеят. Ако вземем за пример Бъкингамския дворец, както и къщите на Рокфелер- те са построени по такъв начин, че да устоят на радиация и атомна експлозия. Те не дишат всичките отрови, които ние дишаме. Движат се с лимузини и по този начин избягват замърсения въздух, когато са навънка. Също така имат и напреднала технология (Chelation), с която се пречистват- тези устойства са малки и те могат да ги носят в джоба си дори.

 

Алекс: Да, нека да се върнем към слушателите. Елитът също се подлага на цялостно източване и преливане на нова чиста кръв. ОК, в последната част на предаването сме с Алън Уот. Времето днес просто лети. На линията имаме Кайл, Скот, Дейв, Анди и още други. След минута ще се върнем към Алън. Искам да изясня нещо, преди да отговорим на още обаждания към нашия гост, Алън Уот, който ние високо ценим. Аз не се въртя по цяла вечер и не бодърствам-само от време на време- но не толкова, колкото бих, ако не се борех с всички сили и по най-значимия начин, на който съм способен, след което гледам напред. Един живот живеем. Сред нас има изключително злонамерени хора, вманиячени да контролират целия свят. Те казват, че е тяхно право да ни управляват, защото контролът е в техни ръце, не в нашите- по-силният оцелява. Аз винаги ги оприличам на рак; раковите клетки са доминиращи в тъканите на тялото, но в крайна сметка те убиват гостоприемника. Същото се отнася до световния елит. Аз не мисля, че те имат стопроцентов контрол, мисля, че са си изгубили ума и казват, че няма такова нещо като генетична мутация и когато създават химери и хибридни същества се оправдават с това, че човешкият вид мутира и следователно тези кръстосани нови видове същества са резултат на естествена мутация. Така че всичката тази врява за защита на природата е едно няма нищо, тъй като тях не ги е грижа за самите себе си, камо ли за природата. Някои от тях може и да ги е грижа; по-голямата част пукната пара не дават. Голяма част от тях са открити нихилисти и разрушават планетата за собствено удоволствие. Също като Нерон, който изгорява Рим, или Калигула, който се жени за коня си- през историята на човеството тези хора просто си губят ума. Така че има мегаломания сред тях, но в по-голямата си част това е една огромна институция изтъкана от злонамереност. И когато по-старите умрат, те наемат още зли същества в редиците си. За тях е чест, че Збигню Бражински подкрепи Пол Пот в убиването на два милиона хора и те му се кланят, когато излезе да изнася речи. Гледат го с уважение А, ето ти причини смъртта на 2 милиона, Кисинджър уби десетки милиони- ето защо той се радва на такова голямо уважение. Ето какво казват: Ние се възхищаваме на трудната задача изпълнена от вас, Все някой трябва свърши това . В заключение искам да кажа, преди да се върнем към телефоните, искам да препоръчам на слушателите да посетят www.cuttingthroughthematrix.com и да даунлоуднат лекциите на Алън, компакт дисковете, интервютата. В заключение бих искал, Алън, да поговорим малко за начина на мислене на врага. Според теб правилно ли описах как функционират болните им мозъци?

 

Алън: Да. Психопати като Хитлер казват следното- ако германския народ не успее да покори света, тогава не заслужава да живее според неговата теория, която е вид теория на Дарвин.Също в Израел, когато премиетът каза Ако Израел загуби, ще повлечем целия свят след нас се наложи да го издърпат от сцената. Това е типична реакция на психопат- пълен нихилизъм, ако не стане на тяхната. Обаче по-голямата част от тези на върха имат пълно доверие в способностите си, както и властта и парите, за да подкупят научните среди, които да им помогнат да постигнат целите им. Така че те залагат изцяло на науките и технологията, които се държат в тайна от нас.

 

Алекс: Същото се отнася до Хитлер и неговите супер мощни оръжия, но те имат подземни бази в Швейцария и Русия с всеки един вид храна. На нас ни се казва, че такива бази не съществуват, а пък в парламента признават, че ги има. И въпреки всичко, нали сме най-простия народ, ни казват, че няма такова нещо. Ние сме народът с най-промито съзнание по-точно казано. Тъй че те се чустват уверени и поради факта, че иамт тези бази.

 

Алън: Те разчитат изцяло на планиране и неограничени финанси, които те вземат от данъкоплатеца и вливат в стоежа на техните къщи-крепости, подземни бази. Те са добре заредени с всичко. Маргарет Тачер спомена за това, когато тя беше на власт, тъй като огромни суми от данъците отиваха за строенето на именно тези съоражения за елита. Зададени й бяха въпроси и тя отговори, че ако обикновените хора се опитат да влязат в тези бази ще бъдат застреляни с автомати. Ето до каква степен стига наглостта им.

 

Алекс: Това си е жива наглост и между другото Майкъл Крайтън призна за световното затоляне. Последната му книга Страх е за новия световен ред. Аз я прочетох. Мисля, че излезе през 2006г. Аз познавам хора, които познаваха Крайтън и той почина от ускорена смърт, от рак за нула време. Той беше в отлично здраве, доктор, и аз мисля, че те нарочно го осмъртиха. Марк Кубан искаше да издаде Loose Change, но след заплахи се отдръпна. Той беше заплашен, трябва да напишем статия за това. Той се отказа и след това забележете, милярди долари биват откраднати от банкерите, но те претендират, че той е откраднал акции и продал собствените си акции за 700 000$. Той има стойност 5 милярда и хората го считат за богат.Притежава цял баскетболен отбор. На него му се случи същото като на Марта Стюард. Обаче никои от банкерите и техните помощници не биват държани отговорни за техните действия. Обикновенно хора като Кубан загазват. О'Райли го заплаши дори:Ще бъдеш елиминиран,мой човек. Той дори го заплаши в ефир:Затваряй си устата иначе е свършено с теб. Предупреждавам те. И ето след известно време- видяхме наказанието му. Същото стана и с губернатора на Ню Йорк- точно когато щеше да се разправи с банките- видите ли, изнамериха нещо компрометиращо от миналото му. Така че това, което правим тук е опасно.

 

Алън: Те са абсолютно безпощадни на върха. Това ми напомня за Джеймс Голдсмит, Сър Джеймс Голдсмит, който се опита да изкара Англия от Европейския Съюз. Той беше достатъчно известен, за да повлече масова подкрепа след себе си. Той почина от рак на панкреаса, две седмици след като му беше поставена диагнозата.

 

Алекс: И да не забравяме кандидатът за премиер на Англия, който обеща да прекрати войната в Ирак. Той със сигурност щеше да спечели изборите срещу Гордън Браун, но и на него нещо му се случи по бързата процедура.

 

Алън: Кели. Кели също така каза, че ще го намерим в гората с отрязъни ръце и той наистина беше открит мъртъв, но без следа от кръв.Ние добре знаем стандартния им метод на действие- тези по върха са безцеремонни и другите, които се присъединяват към тях и към техните братства и дават клетви за тайност- също се подлагат на голям риск и те го знаят. Повечето от тях мислят, че никога няма да им се наложи да отговарят, но те много добре знаят, че ако преминат определени граници, животът им е в опастност.

 

Алекс: Какво мисли за нас елитът,Алън, според твоите проучвания?

 

Алън: Аз винаги правя следното сравнение- садистът първо чупи краката на кравата и после я рита, защото тя не може да стане. С други думи, те са ни захвърлили, отравят ни, затъпяват ни и буквално ни правят на херматофроиди и ни се надсмиват с пълна ненавист към нас.

 

Алекс: Точно така, те ни се смеят докато ние се търкаляме в собстенити си изпръжнения на земята, със счупени крака и пяна на устата и казват: Вижте ги само колко са отвратителни и вижте нас колко сме красиви. Това е върха на себелюбието.

 

Алън: Гледах един документален филм направен в Германия през Втората Световна Война, където един психиатър обясняваше на деца от гиманзията защо се налага да изтребят душшевно-болните и показаха най-особените и крайни случаи на деформрани инвалиди с много ниско ниво на интелигентност и аз си казах- това е същия метод, който използват в наши дни, за да промият мозъците на хората. Те ги промиват по такъв начин, че жертвата да приеме собствената си смърт.

 

Алекс: Нека да отговорим на още няколко телефонни обаждания. Кой е на линия, Джон?

 

Джон: Кайл във Флорида.

 

Алекс: Кайл от Флорида- в ефир сме с Алън Уот.

 

Кайл: Как си,Алън?

 

Алекс: Добре, казвай.

 

Алън: Бивам горе-долу.

 

Кайл: Първо искам да кажа, ше програмата ви е страхотна и имате огромна проницателност. Надявам се повече хора да имат същата проницателност. Имам въпрос към вас: аз съм в следната ситуация- предписани ми бяха болкоуспокоителни и моят лекар реши да ми направи тест за наркотици и явно тестът е излязъл положителен за нещо, което не ми е било предписано. После ми правиха тест на урината и кръвен тест. Питам се защо искат да направят това все едно е голямо пресъпление?

 

Алекс: Първо, благодаря за обаждането, но се налага да минем по-нататък. Вижте, всичко е направено така, че да хване обикновения човек като в капан. И хората често си задават въпроса: Защо така ме насаждат? Защо се държат като престъпници? Не искат ли да са добри към нас? Не, те искат да ви вкарат в затвор. Те притежават частните затвори, тъй че на вас се гледа като на роби един вид. И така те разпространяват наркотици, за да могат да легализират робството отново, като вид извинение. Вместо да кажат, че това е заболяване или проблем, те ви отписват и искат да ви тикнат в затвора. И така предписват ви болкоуспокоителни, които са Категория №.3 После ви тестват и откриват марихуана. Ена майка отива за тест- откриват, че е вземала марихуана и й отнемат децата. Ако открият следи от алкохол-в една трета от случаите резултатът е лъжлив- но социалните служби веднага прибират децата. Цялата система е така направена, че да унищожи индивидуалността и да вземе контрол над живота ви. Никога не вземайте наркотиците им, защото те искат да ви хванат. Ще ги победите ако живеете добре и на чисто. Побеждавате ги тогава, когато осъзнаете, че те не са нищо освен сган и боклук. Към младите хора: не пийте алкохол, не мислете в училище, защото ще ви приберат на топло. Ако ви сложат в държавен лагер- наведете глава и си дръжте устата затворена. Те са тук, за да ви унищожат. Мога да продължам така до безкрайност, но,Алън, искаш ли да коментираш нещо в заключение?

 

Алън: Вярно е. Те въртят двете страни на нарко-трафика: легални и нелегални наркотици иначе няма да имат оправдание за целия този батальон от полицаи винаги с извинението, че ги набират, за да се борят във войната срещу наркотиците, докато те самите разпространяват същите тези дроги. Ние знаем със сигурност- аз четох статии писани от най-висши членове на бивши специални отряди, които са били замесени във внасянето на дрога в странта. Спомнете си скандала с Оливър Норт, с наркотици срещу оръжие и така нататък. Правителството е най-големия дилър на дрога, така че те искат да има наркотици в овществото.

 

Алекс: Абсолютно вярно. И още веднъж, дами и господа, всичко-от болници до църкви- всички са се превърнали във Вътрешна Сигурност. Те са там ,за да ви тикнат в затвора. Там са, за да ви съсипят живота. Все повече и повече те са там, за да ви наранят както и цялата тази промяна, за която Обама говори. Алън Уот, благодаря ти за цялото това време, което прекара днес с нас.

 

Алън: Удоволствието е изцяло мое, Алекс.

 

Алекс: Още веднъж, благодаря.

 

 

(Translation by Katia)