10ти октомври 2008 г.

 

Алън Уот Cutting Through The Matrix.com на живо по радио РБН:

 

Октомври е месец на големите революции,

Първо хаос, после лукави разрешения,

Когато правителството контролира банковата сметка,

Листът с изисквания се задълбочава,

Използването на пари като наказание или награда,

Старият режим, над който стои Бог

 

Диалозите са патентно право на Алън Уот- 10 октомври 2008 г. ( С изключение на музиката, цитатите и коментарите на слушателите)

 

WWW.CUTTINGTHROUGHTHEMATRIX.COM

 

www.alanwattsentientsentinel.eu

 

 

Песен Кодът на Мълчанието Брус Спрингстийн

 

.. (музика)....

 

 

Здравейте, аз съм Алън Уот и това е Cutting Through The Matrix на 10-ти октомври 2008 година. Вероятно тове ще е Кървав Октомври или Черен Петък. Кой знае какво име ще му измислят по-натък. Странно как в 1929 г. през месец октомври извъртяха последния голям номер, за да въведат т. нар. Нова Сделка. Тази вечер ще говоря по точно тази тема. За тези, които за пръв път се включват, разгледайте www.cuttingthroughthematrix.com, от където можете да изтеглите безплатно моите лекции, които съм дал през по-минали години. Тези лекции ще ви помогнат да спестите време, защото те показват общото положение на нещата. Всичко, което ви се представя в медиите като откъслечни събития, е много добре организирано с цел тласкане на нещата в желаната от световния елит посока. Всички важни събития са тясно свързани едно с друго, тъй като ние всички вървим към този Нов Световен Ред с пълна пара. Също вижте другата ми интернет страница www.alanwattsentientsentinel.eu със записи, които могат да се даунлоуднат и принтират на различните европейски езици.

Наистина всичко се движи с невероятна скорост. Отвсякаде ни заобикаля терор и ужас. Правителствата навсякъде по света всяват страх у народа си, плашат ни с неизбежна финансова криза, астероиди, които уж ще се блъснат в планетата ни, масови пандемии и болести терористи, които се крият зад всеки ъгъл и тем подобни щуротии. Една голяма каша и бъркотия, и точно това им е ЦЕЛТА. От време на време да ви хвърлят в пълен хаос, после вън от хаоса, като по този начин ви тласкат в определена посока. Всички сме на щрек и сме ужасени, което ни прави лесно податливи на влияние отвън. Забравяме да мислим дори или да протестираме. От целия този СТРАХ, през който ни водят с главата напред се поражда новият ред на нещата. Всичко, което ни се случва е само една осъвременена версия от една предишна голяма промяна във финансовия сектор, от сделката Бретън Уудс, която сложи края на златния еталон и определи новата ни банкова система. Те много добре осъзнаваха, дори и тогава, че това е само първата фаза от промени. Следващата фаза беше определена да настъпи след 50-60 години. Преди това, обаче, когато ни докараха кризата от 1929 г., която между другото те умело организираха, едни и същи събития едновременно се случиха навсякъде по света, преди ние всички да станем зависими ЕДНИ ОТ ДРУРИ. Това води до извода, че всички държави са в действителност взаимнозависещи както и всички световни банки. Една банка фалира в Германия и всички останали, уж случайно, я последваха подобно на едно домино- като по план.

 

От всичко това в Съединените Щати се роди така наречената Нова Сделка. Нова Сделка е масонския термин за нов начин, по който нещата се управляват. Нов конституционен ред, ако щете. Нов административен ред, който между другото, те ще дефинират точно в какво ще се изрази. И точно по план, Франклин Д. Рузавелт намести из цялата страна работнически отряди, които да вземат под крилото си безработните, за да строят пътища, да разчистват горски местности и тем подобни. Мъжете ги обучаваха един вид да живеят по войскови начин, тъй като Втората Светона Война беше планирана да избухне след няколко години и ето как те се впуснаха в нея с пълна пара. Нали бяха свикнали да живеят в лагери, където имаше само мъже, както и да носят униформи, защото в същите тези ЛАГЕРИ те носеха старите унифоми от Първата Световна Война, които им бяха раздадени нарочно.

 

Всичко това беше с цел милитаризиране на обществото. Аз преслучвах част от речите на Буш. Господин Буш и неговите речи за борбата срещу тероризма, и в една от тях той каза: ние ще смачкаме врага. Много е важно да разберете какво се има предвид под враг. Ние ще се борим срещу врага с всички възможни средства и оръжия. Той също така спомена и ИКОНОМИЧЕСКИ. Икономическата система, разбирате ли, е част от арсенала- ГОЛЯМА част при това. Ще продължа с още след следните реклами.

 

Отново съм аз, Алън Уот, и дълбаем през матрицата. Опитвам се да обясня какво точно се случва сега като част от всеобхватния дневен ред. Живеем във века на стогодишната война- и тази война се изразява както във бойна готовност, так и в икономическия аспект на нещата. Всичко това се случва пред собствените ни очи. Ние живеем в периода на преход от една стара към една съвсем нова система. И тази система в крайна сметка ще допринесе до това Световната Банка и Обединените Нации да си покажат грозната страна. Една нова ГЛОБАЛНА банкова система ще заема мястото на старата. Централизирана, глобална система, която ще управлява всички свотовни сделки. Това се разиграва сега пред очите ни, от тези конгломерати като например Икономическият Съюз. В този съюз се подписват споразумения, поне се говори за подписването им ТАЗИ събота и неделя, според които ако една страна членка на съсщия съюз изпадне в криза, останалите държави се задължават да окажат парична помощ и така нататък, като си прехвърлят топката едни на други, като игра на тенис на маса. В процеса на всичко това, всяка една държава ще бъде плячкосана НАЦЯЛО. Тази съдба ще постигне Щатите, Мексико, както и още няколко страни от Латинска Америка. Всички тези централни банкови системи са разделени на РЕГИОНИ, както те ги наричат; тези търговски групи ще бъдат под опеката и властта на една единствена световна банка. Също така, тези региони ще се управляват по правилата от споразумението ГАТТ (Генералния Договор по Тарифите и Външната Търговия), с тяхната ЗВЕЗДНА камара. Това накратко е целта на цялата тази машинация. Резултатът ще е едно ново ГЛОБАЛНО общество, тъй като в днешно време всички сме ЗАВИСИМИ едни от други- както те се изразяват.

 

Години наред пенсиите на хората се хвърляха в това КАЗИНО, наречено стокова борса. Тази борса раздаде моите и вашите пари по целия свят. Следователно, всички ние сме в действителност зависими едни от други. Когато Исландия изпадна в парична криза, тя завлече след себе си МИЛИАРДИ британски пенсионни и благотворителни фондове и дори цели ОБЩИНИ инвестираха, за да я извадят от калта. Не знам от къде взеха всичките тези пари- нали все увеличават данъците- но те инвестираха в Исландия, тъй като от там идваха най-големите печалби. И всичко отиде по дяволите. Това ще продължава да се случва докато на МАСИТЕ от хора им се дава посланието, че нещо голямо трябва да се случи и че трябва да се предприеме голяма промяна. Това ще засегне живота ни на всяко едно ниво, тъй като от нас ще се очаква да правим големи ЖЕРТВИ. Тези на върха много обичат идеята за големите жертви. Но винаги така става, че обикновенните хора трябва да се жертват. Като жертваме повече и повече ще спомогнем за идването на цяла една нова система, в комбинация с екологията, с т. нар. Озеленяване на планетата, с данъка върху въглеродния двуокис, със множеството морални и правни ЗАДЪЛЖЕНИЯ към обществото, както и към обединената световна държава. А между другото, трябва да минем през още няколко кризи от размирици и масови метежи, докато стигнем до новия етап. Това е сценарий директно взаимстван от сюжета на романа Прекрасният нов свят , който ще дойдо в резултат от хаоса, значително намаления брой на световното население, което ще премине в новата епоха, както обичат да се изразяват по върха.

 

Спомням си преди време четох една книга озаглавена Море от Теософия, където имаше един гуру, който винаги отговаряше на учениците си с мистериозни, двусмислени отговори относно ВЪЛНИТЕ на Теософията. Това е директно взаимстано от индуизма. И наистина, в религията на индусите се вярва, че по-високо развитите индивиди ще преминат в новата епоха, докато останалите отмират. Говори се, че по закон старият тип хора- негодните и неспособни да се адаптират- ТРЯБВА да отмрат, за да не заразят с ценностите си тези, които им е отредено да преминат по-нататък. Това, което се опитват да ви кажат е, че ако по някакъв начин успеете да преминете в новата епоха със отмрелите си разбирания и демодирани идеи, ще бъдете аутсайдери. Старата ценностна система има разлагащо влияние според тях. А вие не сте развити на неоходимото ниво, с други думи, не вярвате в моралната относителност, според която всичко е разрешено. Не притежавате, един вид, несъмнените истини. Тези, които притежават гореспоменатите истини, ще бъдат допуснати по-нататък, по общото мнение, но всички останали трябва да загинат. Тази теория идва също така и от дарвинизма. Теорията на Дарвин е само още една фасада, дадена ни с цел да унищожи старите религиозни ценности и да доведе до тази наша епоха на точните науки. От същата ще ни се даде и новата научна религия. Науката в наше време представлява точно това- една религия, която се позовава на теории и убеждения.

 

Като всички преобладаващи религии, или когато станат господстващи, те изискват ПЪЛНО ПОСЛУШАНИЕ и абсолютно покорство на всяка тяхна дума. Ние всички сме свидетели на точно това в момента, докато правителството напира да ваксинира всички до крак, да ни мери и тегли, да прави графи и чертежи на мозъците ни, психологични тестове, за да види дали ни минават през ум ТЕРОРИСТИЧНИ мисли и така нататък. Това е част от сюжета на Прекрасния нов свят.

 

Ако вземем закона за среното равнище и видим колко неща биха ни довели до АБОЛЮТЕН УЖАС, не би било възможно и на ум да ни минат всичко това, което ни е сгодено от елита. Стогодишна война, която ще засегне целия свят, по тяхно мнение. Не ни казват обаче целия план, защото няма да отнеме сто години да се завладее Близкия Изток. Това е войната, чрез която ВСИЧКИ народи хвърлени в АБСОЛЮТНО, ПЛАНИРАНО ПРЕДВАРИТЕЛНО ПОКОРСТВО. Едно планирано общество, в което никой няма да има право да подбира партньора, с който да има деца. Това ще е незаконно. Особенно след като важните личности, които управляват цялото това шоу, строго вярват в евгениката. Те твърдо вярват в по-висши и по-низши видове. По тяните убеждение, БЕДНОСТТА Е ГЕНЕТИЧНА и се предава по наследственост от гените.

 

И ето до къде ни докараха, докато непрекъснато ни се казва да се подготяме за пандемии, тероризъм от ляво и дясно. Трябва да отстъпим всичките си права и да бъдем шпионирани, наглеждани, подлагани на психологически тестове и т.н. Дори говорят: Боже Господи, какво ще правим ако някой метеорит се сблъска с планетата ни. И всички тези хипотетични сценарии имат за цел да ни хвърлят в пълен ужас и да ни накарат да се чустваме в заплаха ден подир ден. И как ще я караме, видите ли, без ТЯХНАТА помощ? пастирите, които ни напътват. И ето как мнозинството от хората ще ги последват. Никога не си вземат поука.

 

Вземете например Джордж Буш- директен наследник на човек, който е подпомогнал финансово Адолф Хитлер. И същата тази персона е уж отговорна за Щатите, докато икономиката изцяло се разпада. Този факт кара ли ви да се чувствате в безопастност? Не ви ли хрумва каква е цялата работа, като сложите две и две четири? Свидетели сме на същия нацистки режим с продължение и със същите стари номера. Погледнете само кой е в обкръжението на президента Буш. Хубаво виже кои и какви са точно. Обърнете добре внимание кой ги съветва и обучава- същата тази личност, която беше изпратена от Германия, за да разпространи доктрината на НАЦИСТИТЕ. Пресата обаче и дума не обелва за това, а? Всичко трябва да се представи и да изглежда като самата истина пред обикновенните хора. Трябва да ни се втълпи, че този човек ще ни изкара от кризата по един или друг начин.

 

От цялата работа ще дойде една НОВА СДЕЛКА. Винаги ни се поднасят нови сделки и резултатът от тях е, че парите, които имате в банката ще се обезценят поне на половина, ако не и повече, ако така стане, че оцелеем през кризата. Правителството сега КУПУВА банки и дялове в банкине е необходимо да се купи цялата банка. Дори само част от дяловете да има правителството в тях е достатъчно, за да ни стъпят на врата. Да не забравяме каква цел са имали тези хора през миналите епохи и това е правителството да има достъп до всеки един аспект от живота ни и да решават вместо нас какво да ядем, какво да купуваме, колко данък да ни се налага според това колко въглероден дбуокис издишваме и тем подони глупости. Абсолютен контрол върху индивидуалния човек и парите му. Ако правителството управлява парите ни, това означава, че сме под НАЙ-ЖЕСТОКИЯ ТОТАЛИТАРЕН РЕЖИМ. За това става въпрос. И всички правителства на всички държави се движат в точно тази посока. И защо вкупом така действат? Ами защото туй е предварително начертан дневен ред. И те всички много добре знаят каква роля играят.

 

Световна рецесия е невъзможно току-така да се случи. Просто не стават така нещата от живота. Не може да се отрече, че във всяко едно правителство много добре знаят точно какво се случва. Знаят и още как. Нужно е сътрудничество, за да се осъществи подобно нещо. Видяхме как всички правителства едновременно въведоха закона за анти-тероризъм. Един и същ закон навсякъде. Това отне много години изпълнени с преговори. На това му се вика организация. Всички повсеместно като една обединена единица. И сега ще видим как всички лидери- обединени под единен фронт- как ще излязат с един и същ дневен ред. И ето какво е на дневен ред- да преминем в нова система, където след всички глупости, в крайна сметка ще ни докарат до статут на РОБИ, които служат на една космополитна държава.

 

Сякаш не е достатъчно, че фирмите прекарват половин ден в попълване на формуляри, малки компании, ПОЛОВИН ДЕН, преди да могат да се захванат да свършат каквото и да било. Само гедайте какво ни чака, когато правителството се намеси в контролирането на банковите ни сметки. Тогава ще имат достъп до информация относно всичко, което си купувате за ядене и ще ви нареждат какво да ядете и какво да не ядете според туй каква телесна структура имате. Ще ви казват как трябва да минете на диета. И ако не спазите диетата, ще изтелгят пари от сметката ви за наказание. Стъпка по стъпка, точно това ни чака.

 

Бернард Ръсел, преди 50 години, който изгра важна роля в организирането на много подобни планове, беше казал, че ще дойде време, когато правителството ще започне да ни дава кредити и ще ги спира, ако не се държим както трябва. По този начин ще използват пари за наказание или като награда. Ще продължим след следните реклами.

 

Алън Уот с още Cutting Through The Matrix. И се опитвам да обясня тази многопластова, ФАЛШИВА реалност, на която сме свикнали да вярваме- ВЕКОВЕ наред изпълнени с пропаганда, системно индоктриниране, което в крайна сметка води до използването на така наречените научни методи в наше време. Бернард Ръсел пак беше казал, че НАУЧНОТО индоктриниране ще обезмисли старомодния и изроден начин на възпитание, който родителите дават на децата си. Следователно, децата няма да се заразят с тяхната ценностна система. Правителството вместо това ще решава какви ценности да дава на младото поколение. С помощта на медиите както всички знаем, също така и забавления от рода на видео игрите ще окажат главна роля.

 

Всичко това е една огромна измама и ние знаем как през време на изобилие и охолство, хората един вид спят. Точно през такива периоди се градят основите за понататъчни действия и се финансират неправителствени организации и излизат на преден план. Медиите, чрез непрекъснато повторение, значително допринасят за одобрението и възприемането на валидността на тези неправителствени орзанизации сякаш те са някаква специялна част от управлението. Никой не гласува и не ги избира. Те са финансирани от големите фондации, които са добре свързани една с друга. Същите тези ни водят към Новия Световен Ред.

 

Погледнете документацията, която идва от някои от тях като например Форд, Карнеги и Фондацията на Рокфелер. Погледнете какво публикуват относно това в каква посока биха искали да ни поведат. И въпреки че никой на гласува да ги избира, правителството много внимателно слуша и излълнява тези техни желания. В действителност, много от членовете на тези организации СА членове и на правителството. Същото се отнася и до Кралския Институт на Външните Работи. Именно те бяха тези, които дадоха големия натиск за глобално правителство по подобие на Обединеното Кралство и след като това се реализира, ще подадат щафетата на Америка, тъй като тези хора имат финансфовата възможност както и необходимите кадри. Този институт спомогна за сформирането на Съвета по Международни Отношения. Тези личности са главни изпълнителни директори на международни корпорации, и когато не се занимават с бизнес, влизат в ролята си на политици и така напред-назадту директори ту политици.

 

Управлява ни един вид фашистки режим. Самият Куигли беше казал, че държавите от Запада се управляват от правителство в сянка. Това важи с пълна сила в днешно време. Те безспорно са на власт и дърпат конците на цялото шоу. Единствените организации, които правителството взема под внимание са не обикновените хора, нито пък грасрутс инициативите, а големите добре финансирани некомерсиални организации, които претендират да говорят от името на народа. Това са правилата на играта.

 

Вървим към това, което те наричат УТОПИЯ; идеален свят, където науката дава отговор на всичко. Това, което не споменават, обаче, е, че в тази утопия няма да има място за всички, тъй като съществува твърде много низше население, което не е достойно за идеалния нов свят. НЕ ОТГОВАРЯТЕ НА СТАНДАРТА, видите ли. С други думи, сте долнокачествени. Ето защо се налага да преминем през период на намаляване на броя на населението. И някакси, по магически път, на всички, които са ДОБРИ, или ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ, ще им се разреши да преминат в Прекрасния Нов Свят, в това Бягство на Лоуган, където ще си живеят в техните техологични градове и роботи и машини ще им служат така поне си мислят те. Тази именно лъжа я вярват множеството от хората. Това се отнася с особенна сила за последователите на Ню Ейдж. Те наистина смятат, че ако следват правилата и предписанията и се придържат към политическата коректност и толерират всичко, по някакъв магически начин точно те ще бъдат избрани да оцелеят и продължат по-нататък.

 

Проектът Човешки Геном също е част от всичко това. Иначе защо щяха да им са нужни всички тези секретни програми, с които да се мъчат да вземат проба от ДНК-то на всички хора? Разберете, че няма значение колко ДОБРИ и изпълнитени сте, във всяко едно поколение през човешката история има ДОБРИ хора- под което се има предвид, че те стриктно спазват законите и лесно се адаптират към възникващите промени. Те, обаче, говорят за нещо твърде различно. Единствения начин, по който ще бъдете допуснати да оцелеете, е ако имате необходимите за това ГЕНИ. Защото си имаме работа с живи евгенисти, които вярват, че обикновените хора са един отживял вид, който трябва да си отиде по реда един вид, за да могат тези, които са годни да заемат мястото им.

 

Трябва да прочетете книгите на Блавацки и Теософията и партията за фашистите както и Съветския Съюз, тъй като руснаците също усърдно работеха по именно този въпос. В действителност, Сталин и Хитлер имаха сключен пакт помежду си и изнасяха речи един на друг. Хитлер каза на Сталин и Сталин потвърди: ние в действителност сме еднакви, каза, защото целите ни са едни и същи. Двамата бяха СОЦИАЛИСТИ. Социализмът НЕ е за работещите хора. Той е една лъжа и измамавинаги е било така. Ние обичаме да употрбяваме думата социален, светски. Вие сте светски хора, обществени. Винаги е съществувало едно ГОСПОДСТВАЩО МАЛЦИНСТВО, което да стои на чело на тези партии и живее на гърба на останалите. И само това малцинство от хора знае точно какво е на дневен ред, последователите им идея си нямат. Последователите им биват използвани. Също като масоните, създаваш един инструмент и когато си свърши определената функция, го захвърляш. Ще продължа след следните реклами.

 

Здравейте, аз съм Алън Уот и заедно дълбаем през матрицата. Вижте само какво се случи след 11ти септември 2001 г., когато всички въведоха същите анти-терористични закони навсякъде по света- единодушно, на борда на един и същ кораб. Пиратие си умират да са на борд. Обърнете внимание на факта, че нямаме грам лична свобода и пространство. На повечето хора не им пука особено, защото нон-стоп са залепени за телефона или интернет. Правителството в днешно време наблюдава всяко едно действие ПО ВСЯКО ВРЕМЕ. Хората се обучават един вид да приемат факта, че нямат вече лично пространсво. Младите, очевидно, не са притеснени от този факт ни най-малко, тъй като те са свикнали да си дават цялата лична информация в сайтове като Майспейс и къде ли още не по интернет. Това е нещо, за което правителствата от миналото само могат да си мечтаят. Това е била тяхна най-страстна мечта, но не са имали как да я осъществят. Но с помощта на тази велика научна религия най-сетне мечтата им се осъществи. В същото време хората си продължават по старому, все едно нищо не се е случило-точно както и се очаква от тях. Ето един цитат от един сенатор, който важи в наше време. Капацитетът на Агенцията по Държавна Сигурност е толкова всеобхватен, че по всяко едно време може да бъде използван срещу американския народ и няма да има дори един човек с каквато и да била лична свобода. До такава степен сме способни да държим под око всичко без значение какво- телефонни разговори, телеграми Няма да има къде никой да се скрие. Ще бъде невъзможно да се бори който и да било срещу това, тъй като всеки метод, без значение колко таен, е в обзора на празителството. Не искам никога тази държава да премине от другата страна на този мост. Знам, че сбособността необходима да се въведе пълна тирания в Америка е на лице и ние трябва да се погрижим за това тази агенция и всички подобни на нея с подобна технология да спазват законите и да бъдат внимателно следени, тъй че никога да не прекосим тази пропаст. От тази яма няма връщане назад. От тази яма връщане назад няма. Това са думи на сенатора Франк Чърч от щата Айдахо в разследване на Националната Агенция по Сигурността в 1975 г, цитирани от Нат Хентоф във вестник Вилидж Войс.

 

Няма къде да се скрием

 

Националната Агенция по Сигурността, не Таймс, нарушават конституционното ни право на лично пространство и свобода

Нат Хентоф

Вторник, 10ти януари 2006 г.

 

 

Не искам никога тази държава да премине от другата страна на този мост. Знам, че сбособността необходима да се въведе пълна тирания в Америка е на лице и ние трява да се погрижим за това тази агенция и всички подобни на нея с подобна технология да спазват законите и да бъдат внимателно следени, тъй че никога да не прекосим тази пропаст. От тази яма няма връщане назад. Сенатор Франк Чърч (Айдахо) в разследване на Националната Агенция по Сигурността, 1975 г.

Хората в близкото минало добре са озънавали опасността, която идва от това, защото тези личности, дори и тогава са оказвали натиск за ТОТАЛЕН достъп до всяка информация. Обаче хората изпаднаха в дълбок сън, когато кредитните катри дойдоха на мода и как само дойдоха Фирмите буквално хвърляха кредитни карти на ляво и на дясно, като казваха на всички да си гледат комфорта и да се правят на малки деца. И деца на всяка възраст, чак до зряла възраст, че и до старост пропиляха целия си живот, смучейки от гърдата на телевизионния екран в пълен ступор. Сега леко-полеко се събуждат и какъв кошмар само.

 

За съжаление, както аз казвам, така е било планирано. Резултатите, съм сигурен, че също са планувани добре. Живеем в един голям бизнес план много голям при това. Преглеждах Guardian.co.uk вчера, докато говореха за банковата криза.

 

 

Банкова криза на живо: акциите се

Сгромолясват

 

Развитие на събитията от Сити, Уол Стрийт и Исландия през още един бурен ден на борсата

 

От Матю Уивър и Джени Пърсивал петък, 10ти октомври 2008 г. 08.34 ч.

 

 

(Алън: и после продължава по-надолу и обявяват лошите новини. И после говори как Джордж Буш се опитва да успокои нещата) Джордж Буш се опита да успокои положението. Той обяви стъпките, които ще бъдат предприети, за да се изкоренят опитите за измама на стоковия пазар. (А: Той пазарът винаги е бил една чиста измама. В действителност, цялата борсова система е измамна. Нищо няма в нея. Само числа и компютри в един паричен резервен фонд. Една десета от депозита се задържа. Останалата част се дава под форма на кредит множество пъти. Не е нищо повече от един въздух под налягане- балон. И така може да продължава до безкрайност. Ако тези по върха искаха тази система да продължи, биха направили така, че да продължи още години наред. АКО те пожелаеха това обаче- защото видите ли, цялата система е една мошенническа измама. Причината, поради която ни се казва, че има криза в момента е, че е дошло времето те да заменят старата система с нова и да така да влязат в новия епат. Нека да се върмен към това, което г-н Буш каза. Смешно ми е като чета думите му. Ето какво казва:)

 

Правителството на Съединените Щати играе необходимата роля (А: Точно както казах и преди, всичките са актьори, които четат сценарий. Правителството на Съединените Щати игае своята роля); и ние ще продължаваме да игрем главна роля в разрешаването на кризата и стабилизирането на пазара. Ние сме способни и ще разрешим тази криза.. (А: Да, ще я разрешат, защото те я докараха. Така е било по план. И ето как продължава по-надолу)

 

Пазарите обикновено се държат в равновесие от баланса между страх и алчност. (А: И това е много вярно. Страх и алчност, ето това върти огромното казино, все едно гледаме жонгльор в един цирк как подхвърля топки. И така една след друга. Всичко туй е театър. И както казах по-горе, те могат да продължават със страха и алчността до когато си пожелаят, защото така е било от договора Бретън Ъудс.)

 

Когато медиите се преуморят да всяват паника у народа, тогава знаем, че е нарочно, с цел. Никога да не забравяме този факт. Тази финансова криза също така ще бъде използвана, за да забият следващия пирон в ковчега на Американския съюз, тъй че хубаво да затворят капака. Казват ни, че трябва да се обединим, за да се състезаваме с останалата част от света. Това вече го чухме веднъж, когато анти-терористичните закони бяха прокарани, наречени Фортрес Америка. Наложи се, казаха, да обединим агенциите по сигурността, специалните агенции, както и дори министерствата на БЮРОКРАЦИЯТА на двете федерални правителства и даже да плащаме данъци заедно и тарифи. Е, това е следващата стъпка, цялостна икономическа интеграция и централна банка- една за целия американски континент, една за Европа и още една за Тихоокеанския окръг. Ето това ще излезе от цялата работа в крайна сметка. И тези банки ще контролират сметките на всеки един от нас на всички граждани. Това ще бъде придружено от идването на новите УЧИТЕЛИ, тези, които ще ни казват как да живеем ,какво да ядем, с какво да се обличаме и колко часа на ден да правим упражнения. Тотално контролирано общество.

 

Мога да продължавам да чета статията, но няма смисъл, тъй като те всички казват едно и също. Казват, че трябва да изпадаме в паника. Сега ще продължим с телефонните обаждания и на линията е Лу от Пенсилвания.

 

Лу: Ало, Алън?

 

Aлън: Да.

 

Лу: Интересувам се от значението на определени числа и дати. Струва ми се, че преди няколко седмици бяхте споменал 24ти октомври. Правилно ли съм разбрал?

 

Алън: Да, те много обичат месец октомври. В мистичните религии октомври е месецът управлияван от Скорпион. Скорпион жили слънцето, целувката на смъртта, докато то преминава през къщата му. Това винаги е символ на нещо старо, което си отива и биде заместено от нещо ново. Октомври е месец и на революциите. Спомняме си комунистическата революция- Червения октомври. Също и Черния октомври през 1929, когато докараха Голямата Депресия. После минаха черния четвъртък, след него черния понеделник и вторник и те сложиха капак на всичко. Месец октомври е много, много важен за тях месец. Да не забравяме, че си имаме работа с майсторите на революциите и това, което се мъчат да направят сега е да започнат нова революция, която да ни вкара в Новия Прекрасен свят. Ето за това избират тези определени дати. Можеха да ни сервират същото това през януари, видите ли, ама не

 

Лу: Значението на датите дали е свързано само със зодияка или има и друга връзка с природата, например?

 

Алън: Номерата са от голямо значение за тези хора. Дори и на масоните от по-низшите ложи им се обяснява за номерата. Ще ги видите да обикалят понякога стълбове и да броят колко флейти има словежи и тем подобни. Дава им се едно обяснение, а като започнат да се издигат нагоре по степен им се казва: това е вярно, но има и още по-висша истина. После им се дава ново обяснение, така че тези, които са най-ниско си нямат представа за какво става въпрос. Те може да си мислят, че знаят, но в действителност само тези по върха имат истинско знание. И да, те обожават номера и дати, както и астономическия календар и зодиака. Буш Старши беше казал в една от речите си за нов световен ред: Всичко отива в божествения небесен план. Той само че нокога не обясни какво точно има предвид под тези думи. Те използват зодияка като часовник за различните фази от техния дневен ред.

 

Лу: ОК, благодаря.

 

Алън: Да, благодаря за обаждането. Сега на линията е Стийв от Ню Йорк. Стийв?

 

Стийв: Ало?

 

Алън: Здравей, Стийв.

 

Стийв: Как сте, сър?

 

Алън: Оправям се някакси.

 

Стийв: Аз мисля, че знам какво се случва сега. Спомням си един стар филм, Сникърс, от 90те години. В днешни дни едно и нула имат значение. Така се случи, че говорих с един финансов програмист от Ню Йорк. Той ми каза, че софтуерни алгоритми се излозват без знанието на хората, и са въведени от тези по върха веднага след създаването им. Той мисли, че тези алгоритми правят така, че множество банки да фалират по едно и също време, тъй като всичко е числа и се управлява от машини. В дейсвителност няма никакво взаимодействие между хора на финансовия пазар. Но така или иначе всичко е добре планирано. Това ми се стори интересно, и също как що се отнася до паричната система, до долара, и единиците и нулите, всичко е нагласено. Когато всичко това пропадне нацяло, бартерната система ще се възобнови най-вероятно. Вие ми помогнахте да осъзная някои аспекти от това, което се случва. Аз чета Файненшъл Таймс и във вестниците всяка сутрин чета как европейските и английските банки вървят по петите на американските. Това просто ми се струва твърде абсурдно.

 

Алън: Да, иначе би било невъзможно всичко да съвпадне до такава степен и те да излязат с едни и същи решения на проблеми по едно и също време. За това се иска огромно сътрудничество. Ключът към това е, че те всички са свързани помежду си.

 

Стийв: Аз си мислех на човек може да му е смешно, както и да се ужаси в същото време, когато осъзнае как нещата са назързани, и тогава спираме и си казваме, добре, какво мога да направя аз по въпроса? Как мога да оцелея аз? И наистина е трудно да приемем факта, но в крайна сметка ни се струва, че е една голяма шега.

 

Алън: Да, наистина е една голяма шега, в смисъл, че важните клечки се смеят на нас и за наша сметка. И ние реагираме по начина, по който те очакват от нас да реагираме. Нямаме друг избор, тъй като живеем в система ,КОЯТО НИ Е ДАДЕНА ОТ ТЯХ. Една изкуствена систем.

 

Стийв: Точно! Аз го виждам сто процента и мисля, че наближава времето, да Ви направя още едно дарение от 100 $. Всяка година се опитвам да дам нещо за Вашата кауза и искам да кажа, че оценявам това, което правите както и шоуто.

 

Алън: Оценявам помощта ви. Благодаря за обаждането. За тези, които биха искали да помогнат, посетете сайта ми cuttingthroughthematrix.com, където можете да направите дарение. В последните седмици парите намаляха значително, а се искат средства, за да мога да поддържам апаратурата тука. Моята работа не е да ужасявам хората и да ги хвърлям в паника. И действително, тези, които наистина осъзнават какво се случва, разбират, че сме във война цели 100 години. Те просто не са знаели до сега. Когато осъзнаем фактите, това помага да не се паникьосваме напълно. Ще продължа с още след следните релками.

 

Здравейте, аз съм Алън Уот и това е матрицата, която се опитваме да разгадаем. На телефона е Ивон от Невада. Ивон?

 

Ивон: Ало?

 

Алън: Да.

 

Ивон: Аз се обаждам за пръв път, но слушам предаването Ви от известно време. Имам въпрос. Говорихте по-рано за кръвно потекло и как те ще са единствените, които ще оцелеят, но не ми е много ясно за потеклото, тъй като мен са ме учили, че тези са със синя кръв и са всички наследници на царски фамилии.

 

Алън: Точно така.

 

Ивон: Въпросът ми е каква е ролята на Ротчайлд? Той има ли синя кръв?

 

Алън: О, със сигурност. Той е женен за наследник на членове на царско семейство. И неговите деца също са женени за царски наследници дори след като той стана известен. Това е било така дори преди да стане известен.

 

Ивон: Знам, че имало много смесване на кръвни линии, но останах много изненадана от това, което казахте, защото аз си мислех, че Ротчайлд няма кралси произход; мислех си, че той един вид си е закупил място сред тези със синя кръв.

 

Алън: Ако внимателно следват това, което им се казва, те са можели да си намерят място сред кралските особи и също чрез селекция на партньори за брак. Същото е възможно и при масоните. Трето поколение масон, тоест, този, който е син на баща масон и майка членуваща в Източна Звезда. Също може да се издигне чрез брачен партньор, тъй като съпругата му се избира. Дава му се намек, че еди коя си ще е добра партия за него и по този начин те могат да се издигнат нагоре в по-големите степени на масонството като всичко е свързано с евгениката.

 

Ивон: Да, аз следях Ротчайлд в продължение на много време.

 

Алън: Да, ние също знаем за добрия стар Амшел

 

Ивон: Нека да ви попитам следното. По мое мнение, и аз ги следя от 1971 година, аз казвам на всички хора, че Ротчайлд е главата на октопода. Това е моето мнение базирано на това, което знам за тях до сега.

 

Алън: Питайте бързо, защото наближава края на радио предаването. Той не е главата.

 

Ивон: Контола?

 

Алън: Той не стои на чело на нещата. Той е един играч, който го бива във финансите, но не е глава на нищо.

 

От Хемиш и от мен, в Онтарио, Канада, в този мрачен уикенд, тъмен уикенд, ви пожелавам лека нощ и нека вашия бог или богове ви пазят.

 

 

 

 

(Translation by Katia)