16-ти юни, 2009 год. (№343)

 

Алън Уот ''Cutting Through The Matrix.com’’

Социализъм- умните се страхуват от него, но бандитите са тук,

Това е урок за всички, облят в кръв,

Описан добре в 'Съветския Разказ'

С машинациите на режима,

Масово изтребление,

Което западния елит гледа с удоволствие,

Тази тоталитарна утопия,

Докато фондации работят скришно

Към сливането на източната и западната култура,

Решението вече е взето,

Показа разследването на Комисията на Рийс,

Западната култура

На чело с Холивуд

И определени професори с кард бланш,

Ни учат на социализъм и промени,

И сега е вече тук, система от ракова култура,

Резултат от диалектиката на войните,

Всички сме пред оръдието на тези с големите пачки,

И унищожават 'недостойните' за сметка на малък елит на върха.

 

Диалогът е авторско право на Алън Уот-16-ти юни, 2009 година.( С изключение на музиката, цитатите и слушателските коментари)

 

cuttingthroughthematrix.com      .net      .org      .ca      .us

alanwattcuttingthroughthematrix.ca      cuttingthrough.jenkness.com      cuttingthroughthematrix.ethrx.com

Международен сайт: alanwattsentientsentinel.eu

 

Музика : «Кодът на мълчанието» Брус Спрингстийн

 

Здравейте, аз съм Алън Уот и вие слушате Cutting Through The Matrix на 16ти юни, 2009 година. За тези, които се включват за пръв път в предаването, винаги съветвам да посетите сайта ми cuttingthroughthematrix.com  и там ще видите останалите уеб сайтове, които имам. Няма да мине много време и тези сайтове ще бъдат свалени от интернета- това именно е какво става навсякъде в момента. Имам информация от различни хора в различни държави, които ми казват, че сайтовете им биват изтрити. Така че като отидете в cuttingthroughthematrix.com, изберете един-два сайта, от които да сваляте моите радио-предавания. Ако определен сайт не работи, винаги можете да опитате останалите- cuttingthroughthematrix.com  .net, .org, .ca, .us, alanwattcuttingthroughthematrix.ca, cuttingthrough.jenkness.com, cuttinghtroughthematrix.ethrx.com и alanwattsentientsentinel.eu. От последния сайт можете да даунлоудвате както аудио, така и писмени записи на радио-програмите ми, които са транскрибирани на различните европейски езици.

 

Аз винаги казвам на хората, че на мен не ми се плаща за това, което правя. Повечето станции плащат на водещите с парите от рекламите. Но ако човек започне да приема пари от тях, това го ограничава и не може да изказва цялостното си мнение. Дори много често гостите в предаването са в действителсност спонсори, които един цял час рекламират продуктите си, докато слушателите дори не осъзнават, че точно това става. Аз съм независим от спонсори, и по този начин мога да се изразявам както намеря за добре. Но завися от вас, слушателите, така че отидете в cuttingthroughthematrix.com и там ще видите продуктите, които може да закупите- книгите, които съм написал и други подобни. Също така можете да ми изпратите дарения чрез Пейпал или с чек от Канада и Америка. За тези, които слушат програмата записана на компакт диск, тъй като не искат да се занимават с компютри-и аз нацяло ги разбирам- тъй като интернетът е временен само и много скоро и той ще премине в друга нова фаза. В близкото бъдеще ще говоря за това. За тези без компютри, можете да ми пишете на смедния адрес: Alan Watt

 

Не забравяйте, че рекламите,които чувате тук плащат за обурудването, за техниците, инжинерите и така нататък. Така че зависи от вас и подкрепата ви, без която това предаване е невъзможно.

 

Много съм говорил за скоростта, с която всичко наоколо се преобърна с главата надолу след 11ти септември 2001. И нищо не се случва случайно, тъй като е невъзможно всички държави по целия свят  по едно и също време да започнат да се движат в една и съща посока. Това просто е невъзможно. Иска се предварително приготовление, координиране на усулия, за да ни се поднесе тази нова система, за която г-н Браун говори на срещата на G-20. Той я нарече ''нов световен ред''. Интересно как те могат да говорят за новия световен ред, но ако ние споменем тази фраза веднага ни наричат  онези, които вярват в ''конспиративни теории''. Но така е в живота.

 

Какво точно е ''новият световен ред''? Много е писано и говорено за този ''ред'' от Фабианското Общество, Кралсия институт на външните работи, Съюза по международни отношения и още много фондации, които подкрепят неправителствените организации.  Всичко това се знае повече от 100 години вече, и съвсем открито при това. Те го наричат тяхната утопия. Това е един вид преходен период, през който стъпка по стъпка, преминаваме през редуциране на населението, особено тези, които не могат да се приспособят към новата система. Именно това ще видите във филма ‘Съветския Разказ’. Много хубав филм. Едно от малкото истински експозета относно това, което действително се е случило в Съветския Съюз до самото му разпадане. Важно е да разберем значението на това, което стана там, защото сега същия метод се прилага ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. Резултатът е свят от типа на Съветсия Съюз, колективизъм един вид. Ще продължа с още след следните реклами.

 

Аз съм Алън Уот и това е Cutting Through The Matrix. Малко по-рано споменах за «Съветския Разказ». Този филм може да се закупи. Аз също така имам линк на моя сайт където можете да го гледате. Филмът засяга въпроса за така наречената наука за социализма, която, между другото, никога не ни е била обяснена напълно. Аз израстнах в годините на така наречената Студена Война. Много малко ни бе казано какво точно е комунизъм. Ако сме във война с този враг не би ли трябвало да ни се обясни защо сме във война и се изтъкнат всичките лоши качества на тази система, но нищо определено не бе изяснено на хората. Докато бях ученик също нищо не ни се обясни. Просто не се говореше по въпроса. От време на време се появяваше някоя статия за този или онзи шпионин, който е заловен и това е. Никакви подробности. Аз винаги се чудех защо е това.

 

Не забравяйте, че по време на война целта и врагът винаги се менят- Джордж Оруел изтъкна този факт много добре в книгата си «1984». В романа на Оруел това бяха Ийстазия, Уестазия и Океания. Преди Втората Световна Война се чуваше тук-там за опастността от комунизъм, асъл комунизъм. Обаче мнението за комунизма беше раздвоено, тъй като на работническата класа й беше казано, че комунизмът и социализмът са добри системи и те си мислеха, че е добра идея. Нищо не е по-далеч от истината, защото социализмът е само един по-забавен метод, чрез който се въвежда комунизъм и огромно бюрократично правителство. Свят, в който всичко се управлява от правителството, всеки един аспект от живота ни. Това е така нареченият научен социализъм, който Бертранд Ръсел и мнгоо други подкрепяха. На работническата класа и бе казано, че това е по-добрата система, където има повече права, повече пари и така нататък. Без съмнение, работническите съюзи изиграха положителна роля що се отнася до по-високи надници, но никой дори не засегна въпроса за комунизма.

 

Видите ли, комунизъм е един вид социализъм по бързата процедура, където много бързо се преминава към ''социално проектиране''. Този план, който имат, е като наука, базирана на ученията на Маркс и Енгелс, които са първоначалните създатели на Комунистическия Манифест, написан за пръв път в Лондон. Първото нещо, което те се стремиха да постигнат е да вдъхнат революцинонен дух в социалните групи от хора. Тези от тях, които се противопоставят на този революционен дух, според учението, трябва да бъдат унищожени. Тъй като те ще се противопоставят на всичко това и поради липса на време-поне така твърдят. Значи, кои  са тези социални групи? Тези, които са независими, които живеят и се издържат самостоятелно от имота и земята, които притежават.

 

В «Съветския разказ» ще видите един от основателите на Фабианското Общество, който изнася реч. Това е Джордж Бернард Шоу. Х.Д.Уелс е също един от родоначалниците, както и Лорд Астор и останалите членове на семействата им. Ще чуете Бертранд Шоу да казва как ние, обикновените хора, трябва да идем при ''тях'' и да изтъкнем причина, поради която да ни се разреши да продължим да живеем. Той казва така: само защото консумирате, това не означава, че имате някакъв принос, някаква стойност. В действителност изразът, който бе употребен от него, а именно « производител-консуматор», е официалният термин даден от Обединените Нации за примерен  гражданин на глобалното общество. Ако искаме да сме примерни граждани трябва да сме както консуматори, така и производители.  И без съмнение, точно както в Съветския Съюз, тези хора, селяните, които оказват най-голяма съпротива, биват сринати със земята. Те отказват да се приспособят и да отхвърлят стария си начин на живот. Тези хора са сто процента независими и украинците буквално и НАРОЧНО-запомнете,НАРОЧНО- и методично биват умъртвявани от глад. Милиони и милиони са докарани до гладна смърт- по план, разбира се. Реколтата им бива отнета и продадена в чужбина от Руснаците. Следващата година, те отново отглеждат реколкта от зърно, която отново бива отнета. Във филма ще видите тези хора буквално как умират от глад-ПО ПЛАН.

 

Целият западен свят знаеше за това и нито една държава не си мрадна пръста да направи нещо по въпроса, защото с идването на Втората Световна Война някаде някой беше сключил сделка по този въпрос. Аз съм абсолютно убеден в това. Първоначално беше пактът между Сталин и Хитлер, според който Германия и Съветският Съюз се съюзяват, тъй като и двете страни  са социалистически. В интерес на истината, Сталин обучи Хитлер и му даде офицери, които да са специалисти по бързо изтребление, тъй като руснаците имат много повече опит в това отношение. Те са експерти. И после, разбира се, от съюзници станаха на врагове- дали по план или не, не се знае и никога няма да ни кажат цялата истина. Сталин изведнъж стана ''чичо Джо'', както западните вестнци го наричаха.

 

Тези масови убийци, които искаха да доведат комунизъм по целия свят- нека не забравяме, че това означава ИЗТРЕБЛЕНИЕ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ на определени хора. Точно същото както и Фабианското Общество, Кралския институт на външните работи, Съюза по международните отношения, фондациите и така нататък. Именно това е причината, поради която ние помогнахме да спасим Съветския Съюз. Генерал Патън беше прав. Той искаше да продължи да се разправи не само с Германия, но и със СССР, но явно не му е било казано какъв е планът. Видите ли, необходим им е винаги враг, с който да се борят.

 

Спомням си когато Битълс бяха на турне в Съветския Съюз. Когато се върнаха те издадоха албум ''Обратно в СССР''. Първата песен имаше следните думи:''Пак сме в СССР, не знаете какъв късмет имате, момчета. Обратно в СССР.'' Във филма ''Съветския разказ» ще видите как до деня, в който Берлинската стена беше съборена, руснаците през цялото време провеждаха масово изтребление на хора и ги хвърляха в изкопани ями за целта.

Ако се питате защо гворя по тази теме днес, това е защото, ако разберем какво започна да се случва след 11-ти септември, промените, които настъпват, тогава ще ви стане ясно, че същото това клане и ужас, които станаха в Съюза, ще дойдат тук при нас отново. Това е големия социалистически план. Няма ляво, нито дясно крило. Има само една организация тук. И това е било така от много дълго време. Политиката е само едно шоу.

 

И както споменах по-рано, не е никакво съвпадение, като погледнем забавната култура. Всичко там става по Фабиански стил, от поколение на поколение. Колко ли време ще ни отнеме да отгледаме малки психопати, които след 20-25 години ще станат големи психопати и ще облекат черните униформи, за да бият хората на улицата? Или дори ще ги убиват, ако се наложи? С други думи изкореняваме връзките между хората, чувствата и емоциите. Колко ли време ще отнеме? С всички тези филми, видео игри, пропаднала култура, само бог знае. Героите в тези филми са винаги облечени в черни униформи. И винаги побеждават. Младите виждат това и го копират- облечени  в подобни екипи, дават заповеди на хората какво да правят.

 

Ето какво е странно обаче. Има редица проучвания на затрорници и пазачите им. Пазачите презират затворниците и колкото повече им се подчиняват, толкова повече расте умразата към тях. Развиват садомазохистични чувства и така е по-лесно, когато дойде време да се ликвидират. Много проучвания има правени тъкмо по този въпрос. Да не забравяме, че всяка една наука се използва, за да се въведе този нов световен ред. Винаги се говори за утопия. Всяка една книга, научно-популярни филми, филми за бъдещето- винаги някаде в тях се споменава тази утопия. Как само програмират жертвите и ги подготвят за следващото голямо прочистване. Промиват ни мозъците, програмират ни да мислим, че това е чудесна идея, тази утопия от романите. Колко са хитри само,а? Просто нямам думи.

 

Ако можете, намерете и гледайте 'Съветския разказ'. И не забравяйте, че всички тези тела и трупове, които ще видите в масовите гробове и как ги изсипват от камиони в ями-всички тези са ИСТИНСКИ ХОРА,ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА- КАТО ТЕБ И МЕН, КАТО ПРИЯТЕЛИТЕ НИ,РОДИТЕЛИТЕ НИ. Това , отбележете, всичко се случи не в много далечното минало. И същата тази сила, която беше зад този ужас, сега е тук отново и ни кара в същата посока. Намаляване на населението, унищожаване на тези с наследствени болести и недъзи-тъй като са в тежест на обществото, на икономиката по-точно, за това трябва да се премахнат. И само тогава ще постигнат тази тяхна утопия. Ленин дискусира този въпрос често в книгите си. Той е писал повече по темата може би от който и да е бил друг автор. Говори за тази преходна фаза…която в края няма да й бъде нужна дори полиция. Малцинството, на което ще му бъде разрешено да премине в следващата фаза ще бъде толкова зряло и целомъдрено, че просто няма да има нужда от полиция. Просто така, магически, видите ли… всичко това е част от науката за социлизма.

 

От 2001 г бавно и постепенно ни обучават да се ПОДЧНИНЯВАМЕ,ПОДЧИНЯВАМЕ,ПОДЧИНЯВАМЕ. Тук имам пред мен още една статия за ченгета, които екзекутират човек с електричество. Те го наричат ''тейзер''. Аз го наричам екзекутиране, защото си е именно това. Все се питах защо ги публикуват тези статии във вестниците. Отговорът е да ни обучат да се страхуваме от полицаите. Ето за това ги пишат тези истории. Ще продължа след рекламната почивка.

 

Аз съм Алън Уот. Преди да продължа със статията за ченгета,които екзекутират граждани, искам да се върна за момент към  социалистическата идея за унищожаване на определени класи от обществото. Ако погледнем в миналото, кой ги използва същите тези методи по целия свят? Абсолютно същите техники? Същата система като тази на Карл Маркс, за която той писа в Комунистическия Манифест? Ще видим, че в Лондон…аз го наричам Лондон, не Англия, тъй като Лондон управлява всичко. Лондон не е като никое друго място по света. Особено ситито, от където се провежда по-голямата част от световната икономика. Ротшийлд не само притежава всичкото злато, а всички метали. Всички метали, руди, всичко преминава през тях- те определят цената, стойността. Говорим за невероятно богатство тук.

 

Ако се върнем към 18ти и 19ти век, ще намерим един син и баща със същото име.Мисля, че Джон Стюард Мил беше главният икономически съветник на правителсвото и Кралската власт. В една от ранните си публикации Мил направи списък на хора, които просто ще трябва да се унищожат, тъй като те няма да искат и да могат да се приспособят към новата икономическа система. Едно към едно с това, което руснаците направиха. В този списък бяха споменати индианците от Северна Америка. Имам и други книги, където индианците, пише, трябва да бъдат масово изклани през 1600 година поради същата причина. Те просто няма да са годни в тази система. Мил дори дава още повече подробности-споменава цели народи и групи. След него Уелс и други като него пишат същото. И ще чуете в ''Съветския Разказ'' от устата на самия основател на Фабианското общество- планинците от Шотландия и ирландците са също в списъка.

 

Изтребването на тези нации е в действие от векове, защото те всички имат нещо общо помежу си. Любов към свобода и нетърпимост към тоталитаризъм. Те, въпреки че по икономическите стандарти са бедни, са иначе абсолютно независими, самостоятелни що се отнася до задоволяване на нуждите им. И често те избягват ползването на пари. Единствената причина, поради която изобщо им се налага да печелят пари е за да могат да платят данъците на правителството. Те търгуват на разменни начала. Отглеждат си добитък и произвеждат храна. Истината зад глада в Ирлания, който е бил точно като този в Украйна..и аз имам тук книги по история, които потвърждават. Причината за гладуването се крие в англичаните, които настаниха ХИЛЯДИ войски в Ирландия да ухраняват пристанищата и пътищата. Отнеха добитъка и другите животни, както и зърното от хората и ги преведоха на английската армия по целия свят, докато колонизират множество държави в същото време. Ето това причини така наречения глад в Ирландия.

 

Същият този метод бе използван върху украинския народ от руснаците. И кой измисли целия този план? Мил и другите като него, икономисти. Дори по него време това е било като наука един вид. Днес ни се говори за ВЗАИМОзависимост. Искат да ни направят взаимнозависими. И хората си казват е, добре де, това са нашите държави, които трябва да имат един вид връзки помежду си, никой не може сам да оцелее с производство и военна сила… Грешка. Това, което в действителсност означава е, че всеки един от нас ще бъде подчинен и зависим от системата за всеки един аспект от съществуването си. Това винаги е бил планът. ВЗАИМО-отношение, ВЗАИМО-зависимост.

 

Тези списъци датират преди Хитлер да направи неговия списък с хора, които да бъдат изтрбени. Хитлер просто копира от тях, тъй като те вече са били направени от тези преди него. Списък с независимите племена и народи. Украинците, например, са толкова независими за всичко, от което се нуждаят, че не им трябва правителсво, което да се ''грижи'' за тях. И това е тяхното ''престъпление''. Ако не ни е нужно правителсво…което да краде от нас. Как иначе елитът ще завладее и контролира света ако хората обявят, че не им трябва правителство?

 

Сега ще се върна към полицията. Има толкова много статии напоследък за полицейска бруталност, вестници по целия свят пишат за това. Това са един вид тест. Искат да видят каква ще е реакцията на хората, когато прочетат за тези ужасни инциденти, където полицаи стрелят по хората с елекрически пистолети. Според мен целта е да свикнем с мисълта, че трябва да се страхуваме от ченгетата. И до сега не съм видял нито един полицай, който след като е обвинен в екзекутирането на някой човек, да бъде осъден-затова смятам, че правят един вид тест, за да видят каква ще е реакцията ни. Програмират ни и ни свикват с мисълта, че ако не правим каквото ни заповядат полицаите ще бъдем екзекутирани с електрически пистолет. Това е моето мнение и нямам никакво съмнение по въпроса. Тези са точно такъв тип полицаи, какъвто им трябват за целта, също като типа войски, които имаме в днешни дни. Те са израстнали с най-нисшия вид  култура-ако можем изобщо да я наречем култура- без никакви ценности, за да се подготвят за тази фаза, в която сме днес, където тези гадове да атакуват обикновените хора.

 

Тази статия е от Мейл Онлайн. И не забравяйте, че аз заменям и използвам мои собствени думи, защото не желая да употрбявам тези, които те използват. Пише така:'' Заподозряно лице е екзекутирано с електрически пистолет три пъти под ред преди да бъде ударен. И къде е това, по улиците на Ню Йорк? Не, по улиците на Нотингам.' Защо са толкова учудени, че се случва в Англия? Аз не съм въобще учуден. Те са много по-напред от всички останали. Ще продължа с още след рекламната почивка.

 

Аз съм Алън Уот и обсъждам това как ни се дават определени идеи към които да привикнем с всичко, което се публикува в мас медиите. От много време вече чета статии за така нареченото ''тейзъринг''-аз го наричам екзекутиране, защото си е именно това и ни привикват към мисълта, че това ни чака всички. И колкото повече време минава, толкова повече подобни инциденти ще ни се представят в медиите. Полицаите изглежда се отървават без никакви последици за бруталните си действия и това кара колегите им да мислят, че и на тях ще им се размине, ако предприемат подобни действия. На хората им се намеква, че трябва много да се страхуват от тези екзекутори в черни униформи. Защо мислите, че носят черни униформи? Това е символ и цветът на екзекуторите. Старите сини униформи, които полицаите носеха в миналото ги няма вече. Сега са заменени с черни. Чета от в-к Мейл Онлайн.

 

                                                                     От Джеймс Слак

                                                                       15ти юни 2009 г.

 

Възникна спор относно методите употребени от полицаи, които стрелят три пъти по човек миналата нощ с електрически пистолет (50 000 волта), след което му нанасят многожество удари, докато той е на земята.

 

Шокиращ видео материал показва единият от полицаите как нееднократно стреля по 40-годишен мъж със силно електро-шоково оръжие, докато човекът лежи насред оживен градски център.

 

След това другият му колега нанася три последователни удара във врата и рамото на мъжа с голяма сила.

 

Можете да видите записа от сцената.

(А: Това е хубав клип, който можете да гледате тук.)

 

Материалът показва как единият полицай от ляво прилага електрически шок, докато мъжът е прострян на земята и се вие от болка. Другият колега стои настрана и гледа.

 

Докато се събира тълпа покрай мъжа, един от случайните свидетели казва: '' Вижда се, че човекът не се съпротивлява.'' (А: Как да се съпротивлява след 50 000 волта три пъти подред).

 

Материалът, който е заснет от таксиметров шофьор е предаден на Независимата Комисия по  Полицейски Жалвания (А: Няма такова нещо като Независима комисия по полицейски жалвания. Това е комисия от полицаи, повечето от които са пенсионирани) от полицейския колектив в Нотингам, който твърди, че мъжът е ударил единия от полицаите. (А: Ето как веднага ни се дава тяхната гледна точка).

 

Този инцидент, обаче, събуди трвога относно решението на бившата министърка по вътрешните работи, Джаки Смит да обурудва полицаите с електрошокови пистолети., които стрелят два последователни удара от 50 000 волта.

 

Миналия месец тя поръча 6 000 допълнителни пистолети от този род за полицейските сили от цялата страна.

 

Това събуди и спора за мерките, които полицаите употрбиха върху протестиращи от срещата на G-20 в Лондон през месец април.

 

После ни се представят за и против употрбата на тези оръжия, както обикновенно, докато в същото време ни свикват с мисълта, че това са новите полицейски СИЛИ.

Видите ли, те не са пазители на реда. В днешни дни те са полицейски СИЛИ и ние трябва да скачаме като ни се каже ''скачай'' иначе ни чака електрошок. Това е буквално ситуацията. Обучават ни. Всичко, което ни се представя в медиите е с цел да ни обучат и свикнат с това или онова. Дори аз когато чета тези статии съм много внимателен. Опитвам се винаги да погледна на нещата от друг ъгъл, защото знам каква е целта на медиите. Ето защо ни държат в невидение и така сме затъпяли вече от много време. На мас медиите им е даден кард бланш да ни привикват към това и онова и ние свикваме.

 

Федералната Агенция по Управление в Извънредни Ситуации (ФЕМА) има уеб сайт, който споменава за таз годишното провеждане на  Обучение на Национално Ниво.

 

Обучението на Национално Ниво (ОНН) ще се проведе от  27ми юли до 31ви юли, 2009. Това е първото от този род обучение под ръководството на Американското правителство, което има за цел да се съсредоточи върху защита и предотвратяване на тероризъм, а не както преди реагиране и възстановяване в определен инцидент.

 

 

 ОНН тази година  ще бъде като Tier One National Level Exercise. Tier 1 се провеждат всяка година в сътрудничество с Националната Програма по Обучение, която се занимава с планиране, организиране, провеждане и оценяване на ОНН. Програмата е създадена, за да даде възможност на правителството, на всяко едно ниво, да се подготви за вероятни бедствени положения и критични ситуации, от тероризъм до природни бедствия.

 

Тази година обучението на Американска почва ще включва войски от Австралия, Канада, Мексико и Обединеното Кралство.

 

Ще сложа линкове за тези статии на моя уеб сайт в края на предаването, cuttingthroughthematrix.com, за можете да ги прочетете. Ето и нещо друго интересно. Винаги съм казвал, че Обединените Нации са фасада, която да спомогне за въвеждането на това колективно общество и да бъде ПЪРВОТО световно правителство. Ето тук една статия от БиБиСи.

 

Посланик да бъде номиниран за щеф на МI6

(А:Посланикът от Обединените Нации в Англия през последните няколко години сега ще е шеф на Тайните Служби във Великобритания)

Сър Джон Соърс ще заеме поста през първите дни на месец ноември

 

Английският посланик в Обединените Нации ще бъде новият шеф на МI6, Даунинг Стрийт съобщава.

 

Сър Джон Соърс,52 год, ще оглави Тайните Разузнавателни Служби в чужбина (А: това е еквивалентът на ЦРУ тук) през месец ноември на мястото на Сър Джон Скарлет.

 

Старият шеф на службите бе на тази позиция повече от пет години след транфера  от позицията му в Междуведомствената Комисия по Разузнаване преди избухването на войната в Ирак. (А:В момента има голямо прехвърляне на постове на всички, които за замесени в планирането на войната в Ирак…тъй като се задава голямо разследване, което в крайна сметка нищо няма да открие. Те не са притеснени въобще)

 

Говорителят на Министър-председателя Гордън Браун описа ролята на Сър Джон като ''важна и ценна''.

 

Той има голям принос към защитата на Великобритания от международен тероризъм и други глобални заплахи, добави говорителят.

Прехвърлянето на Сър Джон Скарлет няма нищо общо с наближаващото разследване относно действия в Ирак, каза говорителят  (А: О,разбира се, че няма нищо общо…ха-ха) , в което следствие той най-вероятно ще е един от главните свидетели. (А: Между другото, това следствие ще е тайно… (смее се))

 

Външният министър Дейвид Милибанд приветства новото назначаване като наблегна на важността на позицията.

 

''Международен тероризъм, разпространение на оръжия за масово унищожаване, растежа на регионални конфликти и нестсбилност означават, че никога както сега не са били по-необходими уменията и предаността на разузнавателните служби за сигурността и защитата на народите по света.'' (А:Типичен пъблик рилейшънс)

 

Намеквайки за времето, когато шефът на тайните Служби бе наричан ''С'', за да се предпази самоличността му, г-н Милибанд каза:'' Използвам възможността да благодаря на Сър Джон Скарлет за отличната му служба като ''С'' в последните пет години. (А: И после продължава и ни казват колко е чудесно всичко)

 

Кореспондентът по сигурността от БиБиСи, Франк Гарднер, казва, че това ново назначение е знак за прозрачността на  МI6.(А: Смее се. Ето какви глупости ни се поднасят,а?)

 

Той също каза, че Сър Джон Соуерс е добре позната фигура с кариера на дипломат, за разлика от предишния титуляр Сър Джон Скарлет, който имаше роля в шпионирането срещу Съветсия Съюз.(А: Смее се…И после ни дават биографията на тази нова личност )

 

Знаете ли какво? Ние си нямаме най-малка представа за това как стоят и как работят нещата. Хал-хабер си нямаме от геополитика и така нататък. Държат ни в пълно невидение. Това се отнася и до тези статии, които ви чета за електрическите пистолети. От дясната страна на уеб страницата са всички тези момичета и звезди с големите бюстове. Какво общо имат те със статията, че са на същата страница? Те са сложени там с цел да се разсеем с тривиалните новини и всичко ни се струва нереално в един момент, дори ужасните истории, които четем. Ето затуй са сложени там актрисите с големите цици. Това е целта.

 

Ето тук имам една много хубава статия. Говорил съм по тази тема в миналото. Мисля, че Хендерсон и Джилеспи проведоха много психиатрични проучвания през 60те и 70те години в Англия. И  ето какво откриха те в първото проучване на психопати от по-високо ниво. До сега единствените данни бяха свързани с  психопати на най-ниското ниво от рода на крадци, които обират магазини за бижута и влизат в затвора. Тези учени също проведоха изследване на психопатите от по-висок ранг-тези, които са родени в богати и влиятелни семейства и после стават политици и така нататък. Тук има едно такова проучване, което потвърждава предишните открития. Статията е от вестник Лос Анджелис Таймс.

 

Политиците имат общи черти с масовите убийци

15ти юни 2009 година/Андрю Малкъм

 

 

Като се позовава на опита си в прилагане на закона и данни от отдела за анализиране на поведението във ФБР, Джим Кюри създава колекция от характерни черти на две професии.

 

Кюри, който е вице-президент на Националната Асоциация на Полицаите(А: Това е организация-членка на Обединените Нации), е събрал данни от характеристики, като повърхностен чар (А: Те винаги очароват жертвите си), преувеличено чувство за превъзходство (А:Това е Тони Блеър) , дар-слово, патологични лъжци (А:Това е пак Тони Блеър), липса на разкаяние(А:Това е със сигурност Тони Блеър) и манипулиране на други хора. (А: Тони Блеър, както и всеки един политик, който познавам)

 

Тези черти, Кюри изтъква, са присъщи на психопати, масови убийци. (А: Не е нужно човек да е масов убиец, за да има тези черти. Те са присъщи на всички изпълнителни директори, които със зъби и нокти успяват да се изкачат до върха)

 

Но- ето къде може да се породи спор и дискусия- тези черти са присъщи и на американските политици. (Както може би вече сте се досетили).

 

Точно така. Като изключим насилието, нашите политици често показват същите характеристики като криминалните персонажи, които се крият от полицията.

 

Кюри отбелязва, че тези престъпници са способни да извършат тези престъпления без да са загрижени за социалните, моралните или легални последици и без никакво чувство за покаяние. (А: Абсолютно никакво разкаяние. Онзи ден четох една статия, където това момиче-тази същата,за която вестниците писаха скоро, която изтезава затворници в Ирак-и тя издала книга и така казва в статията-че не изпитва никакво чувство на вина. Казва, те са врагове и това оправдава действията ми. Никаква вина или пък разкаяние за ужаса, който им е причинен. Така че ТЯ е психопатка, видите ли. Имаме психопати на всички нива в обществото. Без да са загрижени за социалните, моралните или легални последици и без никакво чувство за покаяние. Помислете  за тези, които планират масови убийства в цели държави. И те точно това правят…убиват милиони хора. Да не забравяме какво означава думата тотална война и разтурване на инфраструктурата. Това е способността да се отнеме  и контролира водата и храната от хората  и да се оставят хората да умрат от глад и жажда. Вижте само какво се случи в Ирак. Същата работа. Мадлин Олбрайт даде пресконференция, когато 500 000 умряха от глад в Ирак и й беше зададен въпроса дали това е допустимо. Тя без да мигне каза:да, абсолютно. Психопати, това е. )

 

Това им позволява да правят каквото си искат, когато си поискат”, пише още. “По ирония, тези същите черти на характера са присъщи на мъже и жени, които са привлечени към високи постове и власт, включително политици.”

 

Боже опази! И ние не само гласуваме за тези психопати, но им плащаме заплатите и разчитаме на тяхната целесъобразност що се отнася до хазната.(А: Аз грам доверие им нямам).

 

Ние нямаме достатъчно информация за Кюри. Може би той се опитва да ни манипулира с тези провокационни изказвания. От друга страна…

 

Той добавя:

Докато повечето политически лидери с готовност ще отрекат сходностите си с масовите убийци и други подобни престъпници, това е част от профила на типичния психопат, който може да бъде използван, за да се оцени поведението на много от нашите лидери, законодатели и политици на всички нива в правителството”

 

Това само потвърждава фактите, които са ни вече известни от миналото. Спомняте ли си Проекта за Новия Американси Век и хората, които взеха участие в него, преди войната в залива, преди Буш да беше избран за президент. Те всички принадлежат към тази организация, където всички бъдещи войни и конфликти са внимателно планирани и са им добре известни… и те направиха всичко възможно тези войни да се случат в действителност. И тези типове спят спокойно без приспивателни хапове или успокоителни. Те нямат никакъв проблем и това не ги безпокои ни най малко. Излизат вечер, ходят на театър..защото са психопати. И както пише в книгата “Политическа понерология ” , от която съм чел цитати в миналото е ефир, тези типове работят по този начин поколение след поколение. Ако вземем мъж и жена, които имат тези характеристики, има  огромен шанс децата им също да са психопати, като родителите си. Колко интересно само, нали?

 

Имам тук още една много интересна статия от Мейл Онлайн. Бродбанд..всички сме чували този неопределен термин. На мен ми беше казано от един вътрешен човек, който работи за Бритиш Телеком преди доста години. Работата му беше да инсталира телефонни линии. Той каза така: ако искаме можем да инсталираме бродбанд без дори да се налага да подновяваме кабелите. Както и да е, сега има кампания за инсталирането на този бродбанд(’широкопоясен’) интернет с висока скорост като в същото време постепенно изваждат от употреба всички останали алтернативни медии като радио и т.нат. Това е публикувано в Мейл Онлайн.

 

6 лири данък върху бродбанд във всеки дом във Великобритания, за да се спонсорира новия високоскоростен интернет

: Ето как отново ще вземат такси от жертвите за тази нова ‘услуга’, която само ще допринесе за по-нататъшното им поробване. И за информация на тези, които не знаят, всичко това ще бъде използвано, за да се следи какво правят обикновенните хора. ОЩЕ ПО-БЪРЗ НАЧИН ДА СЕ СЪБИРА ИНФОРМАЦИЯ ЗА НАС. Това е целта. И жертвите ще платят за собствените си белезници. Шест лири се равняват на 12 долара)

Автор Пол Ревоар и Лиз Томас

17ти юни 2009г.

 

Всяко семейство с телефонна линия ще плаща нов данък от 6 лири стерлинги  за въвеждането на високоскоростен бродбанд интернет, обяви правителството вчера. (А: Типично за британското правителство. Няма разлика между тези обявления, които правят по радио БиБиСи от различните департаменти. Няма никаква разлика между тях и Радио Москва. Чисто и просто заявяват и заповядват и ние трябва да изпълняваме каквото ни се каже от горе. Едно след друго)

 

''Гордън Браун твърди, че присъствието на високоскоростен интернет в дома е от належаща необходимост, също както електричество, вода и петрол.''

 

Документът, под ръководството на Лорд Картър, министър в оставка по комуникациите, също така възнамерява да принуди БиБиСи да раздели таксата за лиценз с конкурентите си. 

 

И от 2013 година насам, по пет лири стерлинги от всеки лиценз ще бъдат употребени (А: Ето как ни вземат парите и ги използват за кой знае какво) за заплащането на програми  (А:Браво, много добре казано.) като регионални новини и детски предавания (А: Хубаво да им промият мозъците на децата и да ги програмират) излъчвани по телевизионните канали.

 

 

Планира се също да се наблегне на пиратсвото, нарушаването на авторското право по интернет както и премахването на традиционното аналогово радио до 2015 год.

 

Обаче планът за таксуването  на всяко домакинство с телефон допълнителни 6 лири на година предизвика най-горещите коментари.

 

Хора от всяка възрастова група- дори тези, които не знаят какво е високоскоростен интернет- ще трябва по някакъв начин да намерят пари за допълнителната такса всяка година до 2017. (А: Като че ли ще спрат през 2017)

 

В продължителност на 7 години, програмата се очаква да набере 1.05 милиарда лири от потребителите.

 

Потребителите са прекрасни, какво ще кажете? Толкова са добрички, че постоянно дават още и още пари на правителството…дори когато няма нищо останало, пак дават. Това сме ние потребителите. Правителството казва и ние плащаме като попове. На това му се вика социализъм. Повечето обикновени хора хал хабер си нямат.

 

Имаме слушател на линията. Дейв от Аризона.

 

Дейв: Алан, наскоро гледах много хубав фим, заглавието е  ''Нефт''.

 

Алън: Да, аз сящо имах възможност да го видя.

 

Дейв: Много добър филм.

 

Алън: И много добре описва портрета на типичния психопат.

 

Дейв: От така наречения елит.

 

Алън: Задръж на линията и ще продължим след следните реклами.

 

Аз съм Алън Уот и сега ще се върнем към Дейв от Аризона, който спомена заглавието на един филм, в който е описан един психопат и неговите… как да се изразя…качества. Много точен портрет, и актьорът се казва Даниел Дей Луис- идеална за него роля. Добре продуциран филм. Ако имате възможност, добре е да го видите. Темата е  петрол, нефт, и как той първоначално започва кариерата си, как ЗНАЕ точно какво очакват от него хората, когато набира средства за бизнеса си и така нататък. Главният герой има един син, и дори това, което се случва със сина може добре да отвори очите на зрителите в края на филма. Този психопат се възползва от всички, които се изпречат на пътя му. Това в действителност представлява всеки един типичен психопат с характерните му черти и ''дарове''. Много чаровен. Способен да манипулира тези около него да вършат работата вместо него… а той се изкачва на върха без да му мигне окото. Абсолютно безпощадни същества в действителност.

 

Дейв: В началото ми се стори, че е нормален, но после след като доби малко власт и пари сякаш те един вид го обзеха.

 

Алън: Докато не разберем, че дори и собственият му син, който бащата използва, за да набере пари… Дори синът му, който гледа от баща си и се учи, изобретява тази лъжа за майка си, която уж е починала, тъй като хората очакват да видят семеен мъж. И така той се представя като вдовец с дете и така нататък. Много типична човешка черта. Само че той и пет пари не дава за детето  освен когато го използва за собствените си цели.

 

Дейв: Ползва го, за да придобие печалба.

 

Алън: Точно така. Използва го до краен предел. И чак накрая на филма  той признава на сина си и казва така: Аз те намерих на пътя и те прибрах. [смее се]

 

Дейв: Детето беше сираче. [смее се].

 

Алън: Точно така. Но това е типично за психопатите. Те по интуиция знаят точно какво хората ИСКАТ да видят и чуят. Те не се чудят, нито се маят, а по инстинкт знаят как да се пресдставят пред хората и какво се иска от тях да кажат на останалите. Ето защо винаги се стрмят към политически постове.

 

Дейв: И при това са много добри актьори.

 

Алън: Прекрасни актьори без капка съвест при това. Затуй са способни да обещаят всичко и да не изпълнят нито едно обещание. Нямат съвест. В действителност малкото книги написани от малцината честни хора, които са напуснали политическата сфера и които открито говорят за реалността, казват, че обикновеният човек няма шанс да се класира като политик, защото по време на избори всяко едно злословие и клюка, които могат да се използват срещу човек, се изкарват на всеоглед с цел да те засрамят. Всеки един нормален човек би избягал от сцената без никога повече да си покаже лицето пред публично. Но тъй като психопатите имат огромно его и са готови да защитят егото си на всяка цена, това его е всичко за тях. Затова тези клюки не ги афектират нито за секунда.

 

Дейв: Те са над всеки морал и типичната за нас съвест.

 

Алън: Абсолютно съм съгласен. И когато тези психопати от по-долните равнища ги хванат на местопрестъплението, едва тогава…те са много примерни докато ги хванат по бели гащи и тогава те с голямо удоволствие дават подробностите за това как точно са извършили престъплението, как им се е разминало, защото те сериозно мислят, че са много по-горни от всички останали. До известна степен са прави, тъй като са успяли да използват всеки и всичко без последици. Те са като акули, които идват в обществото и използват останалите за собствените си цели. Те и само те оцеляват. Ако се наложи са способни да затрият населението на цели държави без да им мигне окото.

 

Дейв: Благодаря, Алън.

 

Алън: Благодаря за обаждането. Невероятно изследване. Както споменах по-рано, ''Политическа понерология'' е чудесна книга, ако можете да я намерите.

 

От Хемиш и  мен в  Онтарио, Канада, ви желая лека нощ и дано вашият бог или богове да ви пазят.

 

Линкове за темите и статиите в предаването:

 

Video: “The Soviet Story(Padomju stasts)” [Hear a member of the Fabien Society talk about eliminating ‘the unfit’. Socialism is Nazism and Communism.] 1:25:48-march 11,2009.

 

''A suspect is tasered three times by police before being punched?New York? No, the streets of Nottingham” by James Slack (daily mail.co.uk) - June 15,2009.

 

“FEMA: National Level Exercise 2009 (NLE 09) “ (fema.gov).

 

“Ambassador to become new MI6 boss” (news.bbc.co.uk) - June 16, 2009.

 

“Oh-oh! Politicians share personality traits with serial killers:Study” (latimes.com) - june 15,2009.

 

“§ 6 ‘broadband tax’ on every home in Britain to fund national rollout of super fast internet” by Paul Revoir and Liz Thomas (daily mail.co.uk) - June 17,2009.

 

 

 

Превод на български- Катя (Transation by Katia)