11-ти септември 2009 г.

Алън Уот ''Cutting Through the Matrix’’

На живо по радио РБН:

 

Нов световен ред,фаза номер шест:

‘Строителите на бъдещето крачат напред,

Без да крият очевидната си цел,

Същите мегаломани само че с нови лица,

Гледат от високо, и кръжат като всевиждащи лешояди над нас.

Чрез научна пропаганда уверено твърдят,

Че народът по света ще обикне  скоро време веригите на робството.

Под предлог за екология и други подобни безмислици,

Които ни сервират резервоарите за мозъци,

Храната, водата и самият живот ще бъдат привилегия,

Банките отново ни обират, стрижат овцете,

С такава наглост и увереност,без да им пука,

Политикос пише на ръка как уж ще сме всички равни,

Обама/Браун са на чело, а сценаристите пишат продължението.'

 

Диалозите са авторско право на Алън Уот-11 септември 2009г.(С изключение на музиката, цитатите и коментарите на слушателите)

[an error occurred while processing this directive]

 

Информация за дарения и закупуване на книгите, дисковете и DVD-та, публикувани от Алън:

Канада и Америка: ПейПал, чек, кеш, международен поченски запис (от САЩ)

За останалите държави: ПейПал, кеш, Уестърн Юнион и Мъни Грам (С Мъни Грам е по-евтино)

За тези, които нямат компютри: Може да ми пишете на горепосочения адрес

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Музика: 'Кодът на Мълчанието' Брус Спрингстийн

 

Здравейте, аз съм Алън Уот и тове е Cutting Through The Matrix на 11-ти септември 2009. За тези, които се включват за пръв път в предаването, винаги съветвам да посетите сайта ми cuttingthroughthematrix.com  и там ще видите останалите уеб сайтове, които имам. Изберете няколко от тях и запазете в архива на компютъра ви, тъй като понякога главният сайт го свалят от интернет и не работи. Сигурен съм, че това ще се случва още по-често в близкото бъдеще, тъй като определени елементи не желаят да се говори по определени теми по радиото и още по-малко да се слага тази информация в интернет сайтове. КОМИСИИТЕ ПО ЦЕНЗУРИРАНЕ НА ИНТЕРНЕТА усърдно работят по тези въпроси. Не се заблуждавайте от новините, или по-точно от липсата на новини в последните няколко месеца. В действителност има голям брой комисии, които усърдно работят върху цензуриране на определени сайтове, които те не одобряват. Така че отбележете някои от моите интернет страници и ги запазете в архива, за да имате достъп до тази информация за в бъдеще. Това са имената на алтернативните ми сайтове (вижтепо-горе).От alanwattsentientsentinel.eu  можете да даунлоудвате както аудио, така и писмени записи на радио-програмите ми, които са транскрибирани на различните европейски езици.

 

Аз винаги напомням, че вие, слушателите, правите това предаване възможно. Аз не получавам хонорар от реклами. Парите от рекламите отиват директно в РБН и по този начин радио станцията  плаща за времето в ефир, промоциите, обурудването, за техниците, инжинерите и така нататък. Така че зависи от вас и подкрепата ви, без която това предаване е невъзможно. Можете да закупите материалите, които имам на моя сайт или също така може да ми изпратите дарения и по този начин ми помагате с разходите необходими, за да бъда в ефир и да съм независим от спонсори. На уеб сайта ми имам  ПейПал бутон за дарения. От Канада и Америка можете директно да ми изпратите банков чек. За останалите държави можете да използвате Уестърн Юнион и Мъни Грам. Мъни Грам е по-евтин метод за превеждане на пари. Някои хора ми изпращат кеш и пристигат по пощата без проблеми. За тези, които слушат предаването ми записано на компакт диск, както много от вас правят, можете да се свържете с мен, ако желаете  на горепосочения адрес.

 

Във вчерашното предаване говорих накратко за съвременната реалност и колко много наподобява на обработване на земята. Аз винаги я сравнявам със земеделието. В селското стопанство винаги трябва да се реши какво ще се посее, но преди това трябва да се види полето и да се прецени какво ще расте добре в зависимост от типа почва, климат и така нататък. После се започва орането на земята преди засяването. Това е много трудоемък поцес. По подобен начин определени идеи се налагат на обществото от тези, които знаят как да манипулират. Създаването на едно бъдещо общество, което е внимателно планирано, отнема дълго време-понякога са необходими 20 години постоянна пропаганда, която бавно се превръща в норма и обикновено започва в училище.

 

От ранна детска възраст и през юношестките им години, децата се учат от телевизията и филмите, от различните новели, от където получават идеята за реалността на живота, която е планирана за тяхното поколение и така постепенно тази реалност се превръща в действителност и те израстват в нея. И им се струва съвсем нормално това, което се случва и промените. Това, което току-що ви описах е нещо, което вече е постигнато. Методите и науката, която стои зад постигането на нещо подобно са много добре познати…преди хиляди години при това. В миналото, векове назад, търговците и пътешествениците, които обикаляли земното кълбо, внимателно изучавали нравите на племената и народите, с които влизали в контакт. Ако искате да узнаете слабото място на някой, трябва да изучите всичко за тях, а ако наистина искате да ги манипулирате, особенно ако желаете да ги използвате за собствените си цели и да добиете печалба от тях. Ще продължа с още информация след рекламната почивка.

 

Аз съм Алън Уот и това е Cutting Through The Matrix. Обсъждаме реалността, действителността един вид, която, между другото, не се променя ей так за нула време сама по себе си. Иска се планиране, от страна на тези, които са много добре запознати с необходимите научни похвати, а именно ултра богатите, които финансират това  в комбинация с изключително  ерудирани политически фигури. Те подшушват на политиците, че ако искат да се издигнат по-нагоре, тогава ще гласуват за или против по този или онзи въпрос и ще повдигат теми, които им бъдат задавани. На това му се вика политическа коректност. Гледат на къде духа вятърът, приспособяват се и така се издигат на по-високи постове. Мнозинството от политици действат именно така. Без значение на факта, че повечето от лидерите на всяка една политическа партия бива предварително одобрен и избран от Билдърбъргския Клуб. Съюзът по Международни Отношения де факто предварително посочва кои ще бъдат кандидатите за президент в Съединените Щати и това винаги е било така в последните сто години според професор Карол Куигли. Ето как се върти политиката в действителност.

 

Определена култура, общество или действителност те винаги планират в перспектива. Ако искат например определено поколение да е войнствено за период от време, защото планират бъдеща война. Те също така знаят точно кога определени събития ще се случат, кога ще има криза и т.н. И предварително изграждат вътрешна войска. В момента следим изграждането на именно такава една вътрешна военна сила. Под претекст, че уж искат да ни помогнат, да ни научат на нещо, цялото население навсякъде по света трябва да започне да консумира и да да живее с все по-малко и по-малко материални блага. Мечтата и целта, разбира се през вековете винаги е била именно такава. Световният управляващ елит обаче, разбирате ли, може да живее в лукс и да осигури материалното бъдеще на собствните  си деца- нали се сещате, ония, които са 'годни', според теорията на Дарвин, да оцелеят и да се превърнат в бъдещото поколение евгенисти. За това се е писало в много книги през вековете.

 

Но да се върнем на темата. Джордж Оруел обсъжда тази тема в много от трудовете си. Той е изучавал похватите на комунистите от Съветския Съюз.Комунистическата теория, за пръв път се е зародила в Лондон. Комунистическото манифесто е написано в Лондон за пръв път от Карл Маркс. С финансовата подкрепа на Ротшийлд и други магнати от неговия ранг, на Маркс  е дадена задачата да създаде нов вид световно общество. Това е още по-учудващо, тъй като английския дворец и кралската власт никога не допускат да се случи гаф от каквото и да било естество. Никога не са съществувал весели и безгрижни кралски особи в Англия, с изключение на  гуляите по случай  обезглавяването на  този или онзи. Това е била реалността през управлението на Британската кралска власт векове наред. На разположението на Карл Маркс са били най-големите зали в Лондон, където да провежда митинги и събрания въпреки факта, че теориите му описват унищожаването на управляващия елит. Тогава се питаме как така кралската корона му е дала един вид подслон и подкрепа? Немислимо е, докато не проумеем, че в действителност е част от много, много по-голям план, с цел подвластните  да се приучат да работят още по-ефикасно и за по-малко пари.

 

Оруел беше казал:' Истинско и цялостно господство се постига тогава, когато управляващата класа добие КОНТРОЛ НАД РЕСУРСИТЕ ОТ ЖИЗНЕНА НЕОХОДИМОСТ за оцеляване, като ги отпуска и отнема от народните маси все едно са вид привилегия.' Точно това имат предвид днес с цялата тази врява за защита на природата, околната среда…същата история. Без никаква разлика. Също както по времето на комунизма, сега имаме т.нар.  служебни лица от най-нисшия до най-високия ранг, които ни поднасят същата история как защитата на околната среда означава, че специалистите ще са отговорни за разпределението на материалните блага на останалата част от населението. Целта е да се намали броят на населението, онези, на които им викат ' безполезни консуматори на храна'. Излишните и безполезни народни маси. Ако им бяхме необходими, вярвайте ми, щяха да ни окуражават да раждаме голяма челяд. Противозачатъчните таблетки щяха да изчезнат от рафтовете за нула време. Но не сме им нужни. Имат висока технология, роботи, войски и е дошъл часът да се премахнат 'безполезните консуматори на храна', както те обичат да ни наричат. Точно така каза Оруел:' Истинско и цялостно господство се постига тогава, когато управляващата класа добие КОНТРОЛ НАД РЕСУРСИТЕ ОТ ЖИЗНЕНА НЕОХОДИМОСТ за оцеляване, като ги отпуска и отнема от народните маси все едно са вид привилегия.'

 

Нищо не се е променило. Същите методи се използват и днес, с леко променена терминология и ни се казва как това е за наше добре. За наше добро. Обаче тероията на Марксизма се основава върху материализъм и кой да има правото да произвежда. Хората понякога забравят, че при Марксизма правителството притежава правото на производство. Фабриките и производителните заводи,   формално казано са държавна собственост, формано. Формално казано, държавата плаща надниците на работниците, на всички граждани. Хората един вид работят за държавната институция. Това е целта. Всички знаем за комисията на Рийс от 50-те години, за която съм споменавал преди, която имаше за цел да разучи как и защо фондации като Рокфелер, Форд и Карнеги финансират комунистически движения както в страната така и в Европа. Сенатор Норман Дод попадна на това откритие- клипът от интервюто с него може да се види в Ютуб. Директорът на фондацията Форд, която сега мисля, че е част от Фондацията на Рокфелер и е част от Карнеги, но както и да е… Всички тези организации имат връзки една с друга. Но на него му беше казано, че задачата и целта на фондациите е така да ПРОМЕНЯТ културата и обществото на Запад, особено това в Америка, че след време, което е дошло сега, двете системи, западната и комунистическата  да се слеят в едно.

 

Това е дефиницията на новия световен ред. Сега му се вика държавен/частен сектор. Има много начини, чрез които да се ваведе тази система. Ще го нарекат държавен/частен сектор, вместо фашизъм… Но в действителност е едно и също. Комунизъм, фашизъм, социализъм…няма никаква разлика. Когато малцинството по върха има контрол над държавния и частния сектор, това е резултатът. Държавно/частно сдружение има тогава, когато хората, народните маси плащат за построяването на инфраструктура от сорта на електрически станции, пътища и т.н.Плащаме също и поддръжката им, ремонта, а фирмата, на която биват продадени за нищожна сума пари прибира цялата печалба. Това е с две думи казано. Няма голяма разлика между съветската система и тази.

 

В наши дни имаме агенции, държавни учреждения и неправителствени организации на които просто им е дадено правото на институции, които имат контрол над населението. Обществото за Подпомагане на Децата, не забравяйте, в началото беше благотворителна организация. Сега имат официалната финансова подкрепа зад гърба си и идават с цели полицейски отряди, с които идват и отнемат деца от домовете на родители, които не са политически коректни. Това са различни аскпекти на една и съща система.

 

Олдъс Хъксли, който е брат на Джулиан Хъксли и също автор на книгата 'Прекрасния нов свят', в която предсказа бъдещето на обществото. Новелата обаче не е изцяло само научно-фантастичен роман, защото Хъксли много добре е бил запознат с ГЕНЕТИЧНОТО ИНЖЕНИРАНЕ, през 1930-те години още, с чиято помощ след време ще бъдат създадени иделаните роби. Как ви се струва това? Хъксли е роден в много пристижно аристократично семейство с роднински връзки със семейството на Дарвин. Двете семейства са били много близки, членове на т.нар.резервоари за мозъци, които проектират бъдещето на обществото един вид и посоката, която да поеме. НЕ ПРЕДОПОЛОЖЕНИЯ И ДОГАТКИ,А ПРОЕТКИРАНЕ. Подобно на моряците от воееноморската флота, които се събират, гледат картата и от там решават и проектират следващата стъпка-къде и какво ще правят сега и след шест месеца, след година. Ще окупират тази страна или онази на другия край на света или нещо подобно. Ето така се проектира бъдещето. И така се пишат романи, които предсказват с точност какъв тип общество ще имаме в бъдещето.

 

Хъксли издава ' Прекрасния нов свят' Част Втора, където подробно обяснява как точно тази утопия може да се превърне в реалност. В едно от интервютата, което може да се види в интернет, той говори за това как има голям шанс една малка група от изключително богати и влиятелни хора, добре запознати с всички науки, да упражнява пълен контрол над целия свят-физически и психически. Знаел е, че съществува този шанс преди толкова години…Хъксли също каза нещо подобно на това, което Рокфелер бе казал, а именно, че хората сами ще дойдат при него да го молят за тази нова система. ХОРАТА, по собствена воля, ще идват да молят, тъй като ще са подложени на масово промиване на мозъци с помощта на психология и индокринация. Това беше предвидено години преди да се случи в действителност и не е съвпадение, между другото, тъй като тези типове са членове  на 'резервоарите за мозъци' и са наясно какъв е планът. Олдъс Хуксли беше казал:' Ефикасна тоталитарна система е тази, в която всесилните политически управници и техните войски от мениджери и босове имат пълен контрол над подвластните си без да им се налага да използват натиск и сила, тъй като на робите ще им харесва да бъдат под робство.'

 

Тази идея за доброволно робство, така да го наречем е реалност в страни като Англия, Америка и Канада, в което МЛАДИТЕ да бъдат повлечени най-напред. ТЕ СА ОСОБЕННО ПОДЛОЖЕНИ НА ПРОМИВКА НА МОЗЪЦИТЕ ИМ, ЗА ДА СЕ ПОДГОТВЯТ ДА СЛУЖАТ НА СВЕТОВНАТА СИСТЕМА. Същата индоктринация, на която Съветския Съюз положи младежта по време на комунизма. Обама заяви, че това е само началото. Първо децата, после по-възрастните. И така всички ще служим на системата до края на живота си. И не се заблуждавайте, че това е съвпадение или случайност. Защо мислите ВСИЧКИ държави по ЕДНО И СЪЩО време прокарват едни и същи закони?

 

Това е война. Нов вид война, която започна през 90-те години…по целия свят…след падането на Берлинската стена. Хората си поеха дъх и се успокоиха, че  я няма вече заплахата от бомбардиране, успокои се народа, разбирате ли. Мислиха си, че няма вече нужда да се крият под леглото. След тази рекламна почивка ще говорим още по тази много важна тема.

 

Аз съм Алън Уот и това е Cutting Through The Matrix;темата е реалността, в която живеем и как тази реалност ни се поднася с помощта на масова пропаганда от всички страни. Медиите, и тези, които работят за мас медиите са наясно с това, което се случва. Те играят голяма роля с пропагандата, която ни сервират. Медиите са строго контролирани. Ако сте забелязали, никога няма противоречие между различните медии. Да вземем за пример Министерството на отбраната в Англия, този невероятен 'резервоар за мозъци' , който публикува доклад от 90 страници. В него те прогнозират масови протести и безредици, които ще започнат в най-близкото бъдеще и ще продължат до към 2030 година. Причината за протестите, според Министерството ще бъде борба за предмети от първа необходимост, като храна, ресурси, електричество и масова безработица. Това е прогнозата предимно за целия Западен свят. Това са същите тези, които пишат докладите за страните членки на НАТО. Нещо друго, което бе споменато в доклада е употрбата на неутронни бомби за разпръскване на големи тълпи от хора. Ето това виждат военните в следващите 30 години.

 

Имайте предвид, че този доклад бе бупликуван преди да се случи финансовата криза. Питам се как така? И отговорът е тъй като такъв е планът. Колапсът на обществото. Планираният колапс. И между другото никой от тези по върховете не загуби дори една стотинка в резултат на банковата криза, напротив. В книгите писани преди много години от членове на британската аристокрация, те изказват явна омраза към средната класа. Те имат огромна НЕНАВИСТ към средната класа, но в същото време им беше необходима, за да спомогне в периода на индустриалната революция и изграждането на британската имерия. Въпреки омразата, с която се отнасяше елитът към работническата класа, те осъзнаваха много добре, че имат жизнена необходимост от тях и помощта им. В същото време откровенно признаваха в книгите от този период, че гледат на тях като на по-нисши същества…маймуни, които имитират стопаните си. Това са термините, с които аристокрацията описва средната класа в собствените си книги. Комунистическата идеология, която се зароди в Лондон, учеше на именно това-средната класа трябва да се унищожи напълно и да останат само народните маси, народните маси. Управляващото малцинство ще е отговорно за разпределянето на всички материални блага сред народа…но няма да има средна класа.

 

Различни класи, без значение дали е средна класа или нисша класа, могат да се изграждат и унищожават по желание. Сега е ред на по-бедните слоеве от обществото, които ще помъкнат след себе си средно-заможните. Този сценарий ми напомня много за сюжета на романа по А.С. Кларк. Мисля, че това беше последната му книга преди да умре. Заглавието й е «3001». Първата книга от поредицата беше  озаглавена «2001». Кларк, бидейки член на висша масонска ложа, е знаел добре, че началото на новия световен ред ще започне в годината 2001. Ако можете да тълкувате книгите му, както и филма със същото заглавие, ще разберете, че в тях не става дума за космически пространства. Тове е алегория, но масоните много обичат да пишат в този стил, тъй като те идеално разбират за какво всъщост става дума. Вторият том от поредицата е «2010». През 2001 започва големия тласък и промяна, които ще доведат до една НОВА система, официало в 2010г. Ще последва цяло хилядолетие от масови промени, чак до 3001 година. И тогава ще има само ЕДНА класа състояща се от поколения наред просветлени учени и специалисти. Всички останали слоеве на обществото до тогава или ще отмрат, ще бъдат бездетни или нарочно стерилизирани.

 

Така си представят бъдещето и този нов световен ред. Всичко се постига на фази, като например 50-годишен план,100-годишен план за това, 200-годишен план за онова. Планират едната фаза след другата и т.н. Вземете например плановете на Обединените нации. Те дори ни ги дават в писмен вид. Комунистите са прочути с техните планове и петилетки за това или онова. Идеята първоначално е взета от Лондон. Ето как намираме връзката между Министерството на отбраната с техните 30, 40, 50 годишни планове и прогнози. Докладът е в архива в моя уеб сайт. Ако го сравним с този от Американското военно министерство, ще видим, че двата са идентични, дума по дума.

 

Игор Панарин: САЩ ще се разпадне до една година

Майк Екел, 4ти март 2009г.

 

(Алън: Кой е този? Да видим какво казва…)

 

Декан на дипломатическата агенция на руското външно министерство (Алън: Значи той е голяма клечка. Преподава и обучава дипломатите. Тези като него знаят точно какъв е планът за следващите  50 години.) по време на лекция в дипломатическата агенция на руското външно министерство в Москва-вторник, 3ти март, 2009 година. «Ако Игор Панарин се окаже прав, тогава президент Барак Обама ще обяви военно положение в Съединените Щати в следващата една година (А:Това съвпада с документите на американските и британски резервоари за мозъци ), Съединените Щати ще се разпаднат на шест по-малки щата преди да настъпи 2011 година (А: Това казват и всички мозъчни тръстове, както и Жак Атали, който в една от книгите си писа за това как Щатите ще се разделят на региони, независими от федералното правителство и ще са в конкуренция едни с други. Ще продължа с тази статия след рекламите

 

Здравейте, аз съм Алън Уот и това е Cutting Through The Matrix.Тази вечеробсъждаме това планирано бъдеще и чета част от статия, която ще ни помогне да видим как нищо не се случва току-така по случайност и всички тези кризи. Това е планътТези, които имат истинска власт и влияние НИКОГА не оставят на случайността да диктува бъдещето. Те така планират нещата, че да бъдат сигурни, че техните наследници ще са на власт за в бъдеще. Ето как те гледат на нещата. Тази статия е от Хъфингтън Пост относно Декана на дипломатическата агенция на руското външно министерство, Игор Панарин. С други думи той описва как САЩ ще се разпадне в най-близко бъдеще. И ето какво казва:

 

“Ако Игор Панарин се окаже прав, тогава президент Барак Обама ще обяви военно положение в Съединените Щати в следващата една година, Съединените Щати ще се разпаднат на шест по-малки щата преди да настъпи 2011 година и Русия и Китай ще се превърнат в гръбнака на новия световен ред. (А: Много обичат да употребяват този термин като типични мегаломани.) Панарин каза, че е предвидил разпадането на по-богатите държави преди повече от десетилетие. (А: Не забравяйте, че Браун също употерби този термин в речта си от Г-20, каза, че това е новият световен ред).

 

МОСКВА-  Ако Игор Панарин се окаже прав, тогава президент Барак Обама ще обяви военно положение в Съединените Щати в следващата една година, Съединените Щати ще се разпаднат на шест по-малки щата преди да настъпи 2011 година и Русия и Китай ще се превърнат в гръбнака на новия световен ред.

 

Може да ни се  стори лесно да отхвърлим думите на Панарин, ако не беше декан във външното министерство, където обучава бъдещите дипломати, както и редовен гост в руската държавна телевизия. Предсказанията му съвпадат с анти-американското гледище на управляващите в Кремъл.

 

“ Има голям шанс колапсът на Америка да се превърне в реалност до 2010 година”, Панарин каза в лекцията си пред множество студенти и дипломати този вторник в Дипломатическата Агенция. Министерство настоятелно покани Асошиейтед Прес и други западни медии да присъстват на лекцията.

 

Думите на Панарин, който е бивш говорител на Руската Авиационна Агенция и бивш КГБ агент, съвпадат с негативното мнение за САЩ идващо от Кремъл в последно време, и особенно от Владимир Путин.

 

Путин, бивш президент на Русия и настоящ министър-предстедател, сравнява Америка с третия Райх в Германия и обвинява Вашингтон за настоящата икономическа криза.

 

Панарин не влезе в подробности от къде е дошъл до заключението  в анализа си, но цитира множество статии и публикации.

 

Също така отбеляза, че е предвидил краха на западните държави преди повече от едно десетилетие.

 

Панарин каза, че настоящата икономическа криза в Америка, както и други “соиални, обществени и културни явления” (А: Да не забравяме какво бе казал Хрушчов през 60-те години мисля, че беше. Той каза така: Америка ще се срути без да бъде изстрелян нито един куршум. Но да се върнем към статията и други “соиални, обществени и културни явления”) на които се позовава, са му помогнали да предвиди с точност “Края”- когато Съединените Щати ще се разпаднат на шест автономни региона и Аляска ще премине в контрола на Русия отново.

 

Панарин изказа аргумента, че Америка се намира в морален упадък (А: Без майтап. Знаем, че има ГОЛЯМА връзка между индустрията, която ни дава културните тенденции в Америка, намираща се в Холивуд, Калифорния и Съветската система. МНОГО тясна връзка наистина. Това, което гледаме по телевизията и във филмите,  винаги имитираме в ежедневния си живот. В Древна Гърция и Атина, пише Плато, ПО ЗАКОН се изисква от всички да присъстват на театралните представления на разните пътуващи актьори, одобрени и упълномощени от правителството. Децата и младежите след това започват да имитират това, което виждат на сцената- начина на обличане, музиката и т.н. Това са много влиятелни институции- модната и забавната индустрия. Дори Плато я нарича точно така :”модна индустрия”. И ето го сега Панарин, който ни казва, че Америка е в морален упадък. ) , психологически стрес, който ясно се вижда от големия брой затворници в страната, стрелби в училищата, както и наличието на огромен брой хомосексуалисти. (А: Абсолютно е прав-Америка има рекордно висок брой затворници.) , както и наличието на огромен брой хомосексуалисти (А: Панарин намеква за факта, че тези тенденции и начин на поведение се наблюдават точно преди падането на гръцката и римската империя. Според комунистическата терминология те наричат това упадък на обществото.)

 

Той съсщо така цитира икономическите трудности, както и краха на стоковия пазар и домашното производство. (А: Не е неоходимо човек да е пророк, за да предвиди тази ситуация, тъй като се движим по предварителен ПЛАН . Фабриките и заводите, които бяха преместени от Америка и Канада в Китай и други страни от третия свят с помощта и одобрението на международните банкови институции, чрез подписването на Общото Споразумение за Митата и Тарифите. Но да се върна към това, за което говорих преди малко. Тази офанзива започна през 90-те години- ние сме под един вид война, чрез която ни се натрапва тази нова икономическа система. В страните от Латинска Америка, хората биват гонени от селата и земята, фермерите, и биват заместени от големите агробизнес компании. Това са пет големии компании, които, между другото, са почти сляти в едно и те притежават правата върху производството на храна за целия свят. По същия начин една единствена корпорация ще притежава правата върху добиването на нефт, друга ще контролира останалите ресурси. Това е планът и нищо не е в състояние да ги спре. На това му се вика война. Нека сега да се върнем отново към статията…) и планът за спасение на финансовата система на САЩ, на финансовия гигант Ситигруп, е доказателство за края на американското господство над международния финансов пазар.

 

“Скоро се върнах от посещение в Америка и нещата никак не са розови,” каза Панарин. “Това, което се случи, можем да наречем краят на американската мечта.”

 

Панарин настоя, че той не желае нищо лошо на Америка, но според него Русия и Китай ще се стабилизират много повече след тази криза, от колкото САЩ и дори ще обсъждат вероятността за заменяне на долара като международна валута.

 

Какво съвпадение. Вчера четох документ от Обединените Нации, където имаше предложение за заменянето на долара с нова международна валута. Вярва ли ви се, че всичко това е съвпадение? Тази статия е публикувана през месец март. Но да се върнем към Жак Атали, който беше съветник на различни френски премиери, включително Франсоа Митеран. Съветниците на президенти в действителност имат повече влияние от самите министър-председатели и президенти. Днес Атали е назначен в Обединените Нации и наскоро издаде книга със заглавие “Хилядолетие”. Аз много пъти съм цитирал от тази книга в ефир. Той пише за упадъка на икономическата система в западните страни. И всичко това се случи благодарение на подписването на Общото Споразумение за Мита и Тарифи. Този договор буквално изкорени производителната индустрия и я прехвърли в ръцете на китайците.

 

Атали има нова публикация- “Кратка история на бъдещето” . Струва си да се прочете. В книгата той описва разпадането на нациите по света и образуването на няколко по-важни граводе-държави, в които хората един вид ще живеят като варвари и постепенно ще отмрат напълно. Сюжетът много наподобава на една друга книга написана преди много време от Олдус Хъксли- “Прекрасния нов свят”.;още ли ви се струва, че всичко това е само едно съвпадение? Мнението на този руски дипломат съвпада едно към едно с това на резервоарите за мозъци, които работят за военното министерство в Англия и САЩ.

 

Посланието, което днес ни се дава е следното- затягайте си коланите, намалете консумирането на храна, ток и т.н и свикнете с мисълта, че от сега нататък ще живеете в недостатък и бедност. Ето как ни подготвят за бъдещето, където властта на различните правителсвени агенции ще се увеличи значително и те ще контролират размириците и безпорядъка, който преджидат, че ще настъпи скоро и ще трае доста дълго време. Част от същия план.

 

Никога не забравяйте, че евгениката управлява всички общества по целия свят. И тези, които стоят на чело на това движение, те самите казват, че ще употрбят всички възможни мерки, за да ни натрапят идеите си. В началото на предаването цитирах Джордж Оруел, който каза така:”Истинско господство се постига тогава, когато управляващата класа контролира материалните блага необходими на хората за оцеляване.” МАТЕРИАЛНИТЕ РЕСУРСИ, необходими за оцеляване… какво мислите означава Взаимо-зависимост? ВЗАИМО-зависимост. Това е точно обратното на независимост. Всички да сме зависими от една система. “Истинско и цялостно господство се постига тогава, когато управляващата класа добие КОНТРОЛ НАД РЕСУРСИТЕ ОТ ЖИЗНЕНА НЕОХОДИМОСТ за оцеляване, като ги отпуска и отнема от народните маси все едно са вид привилегия.'' Ето това ни се казва нон-стоп в наши дни. Това е привилегия, онова е привилегия… 

 

Храната и водата са привилегии, видите ли. Под предлог за екологичен начин на живот, да спасим планетата-земя, дрън-дрън. Абсолютна излислица и лъжа идваща от големите фондации и резервоари за мозъци, като например клубът на Рим, който ни поднася различните научно-фантастични сюжети и после прави анкети, за да види как хората приемат тези идеии. Същият този клуб излисли цялата идея за глобалното затопляне. “Това ще свърши работа”, по техните думи. После наеха цял куп писатели и им платиха, за да пишат книги за глобалното затопляне и как човечеството ще загине и тем подобни глупости. А преди това същите тези автори ни заливаха с книги за идването на нов ледников период. Те са способни да ни убедят във всевъзможни глупости стига да им вярваме.

 

Сега ни се говори как трябва да свикнем да консумираме по-малко и да очакваме по-малко. Това се вързва със следващата статия, която имам за тази вечер от британския вестник Мирор.

 

 

Броят на скептиците за глобалното затопляне расте

Автор:   Майк Суейн

10-ти септември 2009г.

 

Нови сведения сочат, че всеки пети човек не вярва в теорията, че ние сме причината за промяната в глобалния климат.

 

Учени проведоха анкета с въпроси отнасящи се до глобалното затопляне, за да видят дали има промяна в мнението на населението от преди пет години. (А: Всеки път, когато започнат да ни дават подобни анкети, знаят много добре, че цялата идея е една лъжа. Искат да се уверят, че пропагандата действа. Ето това е причината за тези допитвания. Ако глобалното затопляне беше факт, тогава би било очевидно и не би имало нужда от анкети, за да видят дали им ВЯРВАМЕ. Разбирате ли за какво става въпрос? Много е просто)

 

Вместо да открият, че все повече и повече хора са убедени в идеята за глобално затопляне, след пет годишни предупреждения от мас медиите и правителството (А: Аз не бих ги нарекъл предупреждения, ами пропаганда.) , изследователите достигат до точно обратното заключение, че скептично настроеният брой от населението се е увеличил.

 

Резултатите, представени от Д-р Лорейн Уитмарш (А: Много подходящо име, Уитмарш, като тресавищата Уитмарш ), лектор по Природо-защитна психология (А:Създаено е цяло ново научно поле, Природо-защитна психология, нова наука, за да видят дали ВЯРВАМЕ или НЕ ВЯРВАМЕ в промяната на климата. Не се съмнявам, че скоро ще измислят хапчета или шокова терапия ако сте в групата на невярващите. Природо-защитна психология… за да видят какво мнение има народът. ВИЕ ВЯРВАТЕ ЛИ НА ПРОПАГАНДАТА? Ако това не беше пропаганда, тогава нямаше да имат нужда от психолози, защото истината би била очевидна. ) в университета в Кардиф на фестивала на британските науки показва, че броят на тези, които вярват, че теориите за приноса към глобалното затопляне в резултат от човешка дейност са преувеличени, се е удвоил.

 

Преди пет години само 15% бъха на подобно мнение, а сега броят им се е увеличил на 29%.

 

При това тези с по-висок доход- над 75 000 лири стерлинги, са сред най-големите скептици.

 

Мъжете също така са по-скептични в сравнение с жените, (А: Ето как внимателно проучват промените в мнението ни в резултат на пропагандата.) , както и  по-възрастните от по-младите и населението в селата от това в градовете.

 

Всеки четвърти е на мнение, че данните относно глобалното затопляне са неблагонадеждни. Преди 5 години процентът беше 21, а сега е 23% -на тези, които смятат, че промените в климъта са резултат от природни явления. (А: Това ни се преподаваше в училище, когато аз бях малък.)

 

От всеки десет, четири са на мнение, че учените са раздвоени по въпроса за глобалното затопляне и 51% смятат, че мас медиите преувеличат драстично по въпроса за климъта. (А: Това им е работата на медиите…пропаганда)

 

Великобритания е по-скептично настроена от повечето европейски страни, но не толкова, колкото САЩ. (А: Да благодарим на бог, че в Америка има повече хора със сиво вещиство)

 

Анкетата се проведе в Норфолк и Хемпшир. Повече от 2500 анкети бяха изпратени, като от тях 551 бяха попълнени и върнати за резултати. (А: Само и само да видят дали хората ще се хванат на въдицата…Всеки път, когато ни питат дали ВЯРВАМЕ в нещо, имайте предвид, че става дума за лъжа и измислица. Какво общо има вярата с нещо, което е очевидно? Сещате ли се за предишната лъжа и номер? Проведоха пак една такава  анкета по целия свят за така наречения Y2K проблем. О ,всички компютри ще спрат да работят с настъпването на 2000 година. Всички системи ще се объркат и ще настъпи хаос…И ако си спомняте интервюираха хората по улиците с въпроса:”Вярвате ли в Y2K?” Веднага ми стана ясно, че става дума за лъжливо събитие.)

 

 

Проф. Уитмарш каза:”20% от анкетираните  имат непоколебимо мнение срещу аргумента за глобалното затопляне.” 

 

“Някои от аспектите по темата влючват некомфортни ‘истини‘, които намекват за вината и начина ни на живот” (А: Това е целта-да ни принудят да променим начина си на живот, да консумираме по-малко и материалните блага да ни се дават като привилегии.) Хората не са склонни да променят лесно стила си на живот. (А: Без майтап,а?) Други казва, че не са загрижени за природната среда и ще продължават да живеят по същия начин. (А: Ако не се поддавате на пропагандата ви се казва, че не сте загрижени за околната среда. Ние сме лошите и виновните поради факта, че живеем в комфорт. Не ни пука за околната среда-ето как ни описват. Това си е чиста психология. Затова анкетата се провежда от специалист по психология на околната среда.)

 

“Като цяло се наблюдава значителна неохотност за промяна на навиците и живота. Хората са склонни да пестят електричество, да изключват лампите и да рециклират, но без да имат намерение да променят начина си на хранене или да намалят пътуването си и употребата на бензин.”

 

Тези маняци трябва да ни оставят на мира и точка по въпроса. ТЕ живеят в охота и се тъпчат колкото си искат. ТЕ пътуват наляво и на дясно. Не очаквайте ТЕ да намалят консумацията на нещо с огромните си тлъсти заплати. Защо НИЕ да се променяме? А, защо?

 

В началото на предаването споменах за британската аристокрация и за ненавистта им към средната класа, която ги имитира. През 1800-ните год дори имаше карикатури и комикси как средната класа се мъчи да бъде като аристократите. Надсмиваха им се. И после се чудим защо СОЦИАЛИЗМЪТ бива подкрепян от заможния елит на Валикобритания. Това винаги е бил факт. Целта е да се упражнява колкото може повече контрол над тълпите. Следващата статия е от бестник Мейл Онлайн.

 

             Хариет Харман оказва натиск върху държавните органи да дискриминират средната класа в Англия

(А: Става дума за буржоата.)

Автор: Иан Друри

9-ти септември 2009г

 

(А: Спомнете си как аз говорих за това, че искат да изкоренят средната класа нацяло, тъй като не им е нужна повече. В миналото имаха нужда от буржоазия и насърчаваха съществуването й. Сега искат да се отъват от тях, тъй като са ненужни повече)

 

Предложения, според които държавните органи целенасочено да дискриминират средните класи в Англия, е от първостепенно значение-Хариет Харман ще обяви по-късно днес. (А: Чудно как някой ще обяви нещо по-късно днес и вестниците вече са известени по въпроса.)

 

Заместник председателят на Либъристката партия по-късно днес ще обяви тържествено, че от всички власти ще се изисква по закон да смалят разликата между бедни и богати.

 

Мис Харман, която е образована в частно училище и е племенница на баронеса (А: А, ето..и тя е една от тях,елита, която действа по въпроса за унищожаването на буржоата…Ще продължа след рекламите.)

 

Здравейте, аз съм Алън Уот и това е Cutting Through The Matrix. Чета една статия, която ясно ни показва, че работническата класа никога не е контролирала Либъристката партия в Англия. Не забравяйте кой е основателят на лявото крило в Англия- Фабианското Общество с финансовата подкрепа на мулти-милионерите по това време, акто например фамилията Астор и други като тях. Да продължа със статията…

 

 

Заместник председателят на Либъристката партия по-късно днес ще обяви тържествено, че от всички власти ще се изисква по закон да смалят разликата между бедни и богати.

 

 

Мис Харман, която е образована в частно училище и е племенница на баронеса , ще заяви, че болници, училища, общини и полицията ще имат ‘социално-икономическо задължение’ да подпомагат непривилигированите части от обществото.

 

Харман ще потвърди обещанието си да вкара в сила това предложение, което шеговито бива наричано ‘социализъм с една калауза’.

 

Според английския Закон за Равноправието (А: Чудесно подбрани думи…двусмислица, двуговор) , който е сбор от девет законопроекта, които вземат под вмимание раса, възраст, пол, инвалидност и сексуална ориентация, за в бъдеще  ще включват и социален произход. (А: О,божичко…Какво беше казал руския дипломат по този въпрос..?)

 

Мисля, че имаме време за едно слушателско обаждане преди края на програмата. Тод от Флорида. Имаме ли връзка с Тод?

 

Тод: Ало, Алън. Чуваш ли ме?

 

Алън: Да.

 

Тод: Исках да те попитам какво мислиш по един въпрос. Днес прочетох нещо интересно в Уикипедия- 11-те септември е денят на Нова Година по копския календар, който се основава на египетския календар. Какво мислиш, че е значението на всичко това, дали е вярна тази информация?

 

Алън: Възможно е. Знам, че франкмасоните празнуват Нова година през месец март също като римляните. От там буквално идва думата ‘марш’, от март, с левия крак напред. Египтените също се придържат към това-всяка една статуя на фараон винаги е показана с левия крак напред. Так че е възможно информацията да е вярна. Да не забравяме и Кабалата. Там тази дата е от голямо значение. Когато поставиха основите на Пентагона във Вашингтон също денят беше 11-ти септември. Има голямо окултно значение и не е съвпадение или случайност. Този ден е също така рождението на Минерва- богинята на своеволието и упорството- комбинация от мъжки и женски пол, която се ражда от главата на Зевс по своя воля. Тези хора са твърдо убедени, че са богове. 11-ти септември е рожденния ден на Минерва-това е окултното му значение. Раждането на нова система, нов бог.

 

Тод: Невероятна информация. Благодаря ти, Алън и ти желая приятна вечер.

 

Алън: Благодаря, подобно. Имаме още едно обаждане- Ед от Канада. Там ли си, Ед?

 

Ед: Благодаря, Алън.В предаванията си често говориш за падането на Берлинската стена и за това как важни събития се плануват предварително. Запознат ли си със заглавието на една книга- “Нови лъжи вместо стари ” ?

 

Алън:Да.

 

Ед: В тази книга беше предсказано падането на стената. Книгата е публикувана в 1984 година. Аз я прочетох за пръв път през 1986-та.

 

Алън: Не само това. Рокфелер доведе делегация в Москва пред 80-те и той каза на Министър-председателя по това време, че Европа ще бъде обединена в едно и дори му даде точната дата и година, когато това ще случи…Създаването на Европейския Съюз и новия европейски парламент…Този разговор зад закрити врата между Рокфелер и рускаците продължи около месец и тогава именно те заплануваха падането на Берлинската стена.

 

Ед: Много е трудно да обясниш на хората, че битки и войни могат да се проточат от поколение до следващо поколение.

 

Алън: Могат да траят цяла вечност.

 

Това е за тази вечер от мен. Това е краят на предаването. От Хемиш и от мен в Онтарио, Канада, ви желая приятна вечер и нека вашият бог или богове да ви закрилят.

 

Теми в предаването:

 

“ Igor panarin: U.S. Will Collapse By Next Year” by Mike Eckel (huffingtonpost.com

- March 4, 2009.

 

“Numbers of Climate change sceptics are growing” by Mike Swain (blogs.mirror.co.uk)- Sept. 10.

 

“Harriet Harman to force public bodies to discriminate against Middle [Class] Britain” by Inan Drury (daily mail.co.uk)- Sept.9, 2009.

 

Превод от Катя. (Translation by Katia)