Alan Watt

"Cutting Through The Matrix" Live På RBN (#245)

 

Planen sluttede ikke med Adam Weishaupt:

 

"I søgen på tidernes visdom, har mennesket udsøgt ledere som den snu Adam Weishaupt, som kendte tricket i at udnytte menneskets sjæl, i et hengivent korstog mod hans mål, der fønix-agtigt brændte og fløj til en destination kun han kendte. Eksisterende broderskab var hyptoniseret og han snørede både ministre og præster, der villigt lod sig udnytte og som fik lærdom, men aldrig kendte de sammenførende stier, som de alle gik af. Med frydende hyldest og overvældende hykleri, planlagde han at indføre det "Naturlige Aristokrati". Der hvor sund fornuft ikke var til stede, hævede han fornuftens flammende fakkel. Videnskab skulle herske med intellekt og logik, på en skånselsløs, praktisk og demagogisk facon."

 

Torsdag d. 29. januar 2009

 

Dialog-copyrights Alan Watt - januar. d. 29. 2009 (musik og og citater ikke inkluderet)

 

www.cuttingthroughthematrix.com                            www.alanwattsentientsentinel.eu

 

 

"Tavshedens kodeks" (”Code of Silence”) af Bruce Springsteen

 

Der er et tavshedens kodeks, som vi ikke tør omtale

Der er en barriere imellem os og en flod så dyb

Og vi lader som om, der intet er galt

Men der er et tavshedens kodeks og det må ikke fortsætte

 

 

Hej folkens, jeg er Alan Watt og dette er "Cutting Through The Matrix" (Skær Gennem Matrixen)  d. 29. januar 2009.

 

For de nytilkommende; jeg vil foreslå jer at gå ind på hjemmesiden www.cuttingthroughthematrix.com, hvor du vil finde en masse af de foredrag, som jeg har givet tidligere, hvor jeg forsøger at give helhedsbilledet af det system, som regerer verden og hvor du vises, at det hele er inter-relateret og at det tydeligt fremgår, at der må være eet hoved, der styrer denne massive hydra.

 

Tjek også hjemmesiden www.alanwattsentientsentinel.eu for afskrifter af disse foredrag. Du kan downloade dem til din computer, printe dem ud og dele dem ud i din omgangskreds. De er skrevet i flere europæiske sprog.

 

Jeg har senest gennemgået teknikerne i kultur-kreation. Jeg har i hovedtræk vist dig indgange til efterretningstjenester såsom CIA, MI6 osv., som har formet kulturen siden Anden Verdenskrig op indtil nutiden; de er faktisk aldrig stoppet. Jeg har også behandlet de store fondes (fond/stiftelse) overlapninger/sammenvævninger med hinanden og der er tusindvis af NGO'er, som arbejder for dem og udfører lobby-arbejde, rettet mod regeringer fra et NGO niveau, for at få lovændringer igennem; og så har du selve fondene som rådgiver de selvsamme regeringer omkring lovforslag. Når du begynder at se mønsteret og sammenfletningen, hvor eks. een fond kan finansiere op til 50 eller 100 andre attrap-fonde; eller fronte fonde, som for de uinviede, antages at være uafhængige institutioner, kan du se hvorledes hele det inter-afhængige og globalistiske system er konstrueret, idet fondene udøver deres indflydelse igennem et enormt net over hele kloden; og det er derfor, at alle nationer er ”om bord” (on board) og ”i samme spor” (on the same track), som de ynder at sige, og på samme tid.

 

Det er overraskende at kunne læse en avis i eet land, hvor du ville sværge på, at de havde de samme tekst-forfattere som politikere og ledere fra dit eget land; de gør alle de samme ting og siger de samme ting på samme tid; det er det man kalder konsensus. Hvis du går ind i propagandaens kunst, kalder de det PR (public relations), det gør udtrykket mildere; det er grundlæggende psykologien bag masse-manipulation af befolkningerne, og så er det du indser, at teknikerne er blevet brugt af tekst-forfatterne og image-folkene bag politikerne.

 

Det går langt tilbage i tiden, når jeg forsøger at spore fondes opståen og jeg gik ind i noget af historien for et par dage siden, omkring hvornår de begyndte. Du finder henvisninger til dem i selv Weishaupts tekster; du finder også i Weishaupts tekster begrebet "verdens borger" (world citizen), noget der nu uddeles af Rockefeller'ne til folk af høj status. Dette er alt sammen forbundet og vi bliver nød til at se tilbage i tiden, for at forstå nutiden, det er hele pointen med det; hvis du ikke forstår den grundlæggende historie, er alt hvad du støder på nu til dags blot det, som medierne giver til dig, så du bliver drevet til vanvid eller bliver vred, eller bitter, men aldrig så det kan gennemskues, hvem som er magten bag, hvad som virkelig forårsager det og hvorfor det det udsendes. Husk på, at jeg har fortalt, at overtalelsens teknik, fra revolutionerne og fremefter, til Bernays propaganda, havde med medierne at gøre; medierne er dem som gør dig ængstelig, med hvad de sender ud og det sætter også sit præg på dig.

 

Tilbage om et øjeblik efter disse beskeder.

 

===PAUSE===

 

Hej jeg er Alan Watt og dette er "Cutting Through The Matrix". Når du idag gennemgår mediernes bizarhed, med deres utrolige historier om gru og glæde og trivialiteter og sex, alt sammen mikset sammen, kommer man i en tilstand, som kendes at sætte en i et slags "tusmørke" (twilight zone), fordi smerte og glæde og gru influerer den grundlæggende del af hjernen, hvor al ting kommer fra. Disse tekniker indgår i sadomasochisme og de er fuldt forstået i psykologisk krigsførelse. Offentlighedens sind er i sandhed blevet bombet, den er også blevet utroligt desensitiveret til ægte gru, når der bliver mikset ind med utrolig fiction og trivialiteter. Alt bliver til et bizart cirkus og mens du ser på cirkusset, så er det som om du er på LSD, fordi det er den effekt de vil have indvirker på dig, eller at du oplever surrealismen i det hele. Da 9/11 skete, fortalte jeg i et radio-show, at det der nu vil være sværrest at holde på, vil være forstanden, mens vi går gennem ændringerne, som jeg vidste ville komme. Store revolutioner har altid indledningsvis været tændt af taler, som var startskud til revolutionen. Talerne indeholdt termer, som de indviede, der var trænet til revolution forstod, at det nu var tid til at ske; faktisk er termet de ofte bruger "nu er tiden" (now is the time); nogle gange siger de "tiden er nu" (the time is now). Man må også forstå, at da Bush Senior gav sin ”ny verdensorden”-tale, omhandlende en ny verdensorden på vej ind i fokus, gav han startsignalet til en kommende revolution; og vi forstår ikke at 9/11 og hvad der er sket op indtil nu, og hvad som accelererer frem til et globalt samfund i dag, er en revolution. Det sker under dække af terrorisme; det er kun en del af det; men hvis du lægger mærke til det, er en stor mængde love omhandlende økonomi, økologi og alt der i mellem, blevet stoppet ned i halsen på alle over hele kloden.

 

Mennesket selv er åbenbart klodens fjende, alt sammen igangsat af 9/11, som er stormet videre, som bissende bøfler op indtil nu og det er ikke stoppet og har langt endnu. Faktisk er det sådan, at fakta, som blev givet umiddelbart efter 9/11 i virkeligheden, så at sige, var afgivet af de højt initierede, som fremstod på sædvanlig facon og før støvet havde lagt sig, sagde de Bin Laden havde gjort det. De højt initierede vidste, at dette var tegnet til de store kommende ændringer.

 

Jeg nævnte for længe siden, at Bretton Woods, som udformede det finansielle system op indtil nu, var del et; og jeg læste tekster af grundlæggeren af hele ”Bretton Woods”-politiken, John Maynard Keynes, som talte om en verden, som ville komme, men som han ikke ville komme til at se i hans livstid, men at det ikke ville være langt frem der efter, og hvor folk i bund og grund ville arbejde i verdenssamfundets tjeneste. Jeg har citeret fra ”Anglo-American Establishment” (Anglo-amerikansk Establisement) og ”Tragedy & Hope” (Tragedie & Håb) af professor Caroll Quigley, som havde fortegnelse og historik over CFR (Rådet  for Udenlandsrelationer) i Amerika og ”Royal Institute of International Affairs” (Royal Institut af Internationale Affærer) i England. Her talte de, helt fra begyndelsen, om den del af deres agenda, for de havde andre navne før Cecil Rhodes kom; men fra den tid og frem, fortsatte de med at tale om en verden, som de blev nød til skabe, hvor alle ville servicere denne verden. Service kommer af den samme rod som ”serf” (livegen), det bliver man nød til at forstå; og professor Quigley fortalte selv, at det nye system som ville komme, ville være klædt som et nyt feudal system, hvor topdirektører (CEO's) for internationale selskaber, ville være de nye overherrer. Man bliver nød til at forstå hvordan feudalisme fungerede, for feudalherrer var ikke dem øverst, men arbejdede for konger og det er sådan dette verdenssystem, vil blive formet. Du kan relatere dette til alle revolutioner fra den amerikanske revolution og frem, for der er virkelig en ubrudt sammenhæng af revolutioner. Folk har idag ingen anelse om, at revolution var i uafbrudt forlængelse hele verden over, helt op indtil omkring Første Verdenskrig.

 

Jeg har også læst diverse kilder, som katalogiserede de forskellige agenturer, som var involveret i revolution; de var professionelle revolutionister; og hvordan det er dokumenteret, at Thomas Paine var en af disse og blev sendt fra England og som var trænet i revolution og efter den amerikanske revolution tog han til Frankrig, for at sætte gang i den der, og for at hjælpe til, og det endte med at slagteriet i Frankrig med halshugninger blev så slemt, at selv han begyndte at klage over overdrivelserne og blev smidt i fængsel. Han kom efter noget tid ud, ved hjælp af hans venner tilbage i Amerika; men det stoppede ikke her; mange revolutionister kom efterfølgende og de var professionelle. De havde ingen problemer med at diskutere det emne, at de tilhørte frimurer-loger, dette er velkendt. I nogle af frimurer-logerne publicerede de selv artikler i deres bøger og skriver, at de var perfekte værktøjer til revolution, fordi de var organiserede samfund udenfor kirkens system. De var sikkert de eneste organiserede samfund uden for kirkens system, uden for kun elitære kredse; og de var også sværget til tavshed, derved alt hvad der skete i logen blev i logen; alt hvad der blev sagt. Trotsky selv fortæller i hans bog "Mit Liv", at han i fængslet blev initieret ind i en frimurer-loge og at han steg højt i organisationen på kort tid og at han var så imponeret, at han begyndte at skrive hvad han kaldte den "Bedste serie" eller "Bedste kompendium af frimurer-værker skrevet nogen sinde". Jeg tror ikke han fik udgivet dem, for han blev nød til at komme ud af Rusland; han blev faktisk eskorteret ud; og han blev til sidst myrdet af en snigmorder, som blev sendt efter ham. Det kan være han ville afsløre for meget.

 

Man kan gå tilbage til selv Illuminati, som alle taler om, de elsker termet Illuminati og der er selvfølgelig en masse tosser derude, som virkelig tror de er i det. Men det sande Illuminati var de oplyste, det er der ingen tvivl om, de havde overkommet religion fuldstændig; og som Nietzsche sagde: Hvis gud er død, hvordan vil du gebærde dig i en verden hvor gud er død i modsætning til en verden hvor gud er din hersker? Hele dit syn ændres, måden du ser hele verden på og alt i den ændres. Du har ingen skyld og du har ingen frygt, alle love som hæmmede dig er væk. Himlen er grænsen, du vil kunne gøre hvad du ville; og det er præcis hvad folk som Weishaupt advokerede.

 

Weishaupt var en slags Bernays i hans tid, han var en af mange; og der er ingen tvivl om det, der var en meget større organisation bag Weishaupt end blot ham selv, til at få startet det; han var vel-finansieret fra starten af. Du bliver nød til undersøge det nærmere og gøre dit hjemmearbejde, for at finde ud af, hvilket lille kongedømme tog ham ind, da han blev nød til at fordufte og de gav ham en livslang pension indtil hans død. Hvorfor gav de ham en pension, når hans system har haft til hensigt at omvælte alle verdenens systemer? Du kan se det i forhold til Cecil Rhode's ambition og hvad de bogstavelig talt finansierede: de revolutionerende bevægelser over hele verden, med unge tyrkere, unge italienere osv., de havde til hensigt, at omvælte deres eksisterende ordener hjemme. Du kan relatere dette til Weishaupts ambitioner og de er så godt som ens: verdens borgerskab, verden ledet af et naturligt aristokrati, præcis de samme termer, som Benjamin Franklin brugte. Priser for verdensborger og verdensborgerskab bliver uddelt af Hr. Rockefeller den dag idag, fra ”Council on Foreign Relations” (CFR). Disse ting er alle forbundne.

 

Du kan se på hvordan Weishaupt udformede hans møder for at tiltrække folk. Han var den første til at bruge - dette er fra bogen "Proofs of a Conspiracy" (”Bevis på en Konspiration”) af John Robison skrevet i 1798 - og han taler om en tysk union. Husk på at Yale's loge grundlæggende har taget over efter ”Beenan Ordnen”, som blev startet op af Weishupt, ”Biernes Orden” (”Order of the Bees”) og han brugte bikuben som et symbol og Napoleon gjorde ligeså. Samme symbol ned gennem alle revolutionerne, det var et frimurer-system; bikuben repræsenterede et perfekt ordnet samfund og det var det de brugte det til.

 

Du bliver nød til også at forstå, at folk var modne til en revolution; og hvis du ønsker at drive verden i en bestemt retning, bliver du nød til at udnytte folk under dig til at kæmpe kampene for at opnå, hvad du ønsker. Du bliver også nød til at fortælle tilhængerne en anden historie, en anden version af, hvor du rent faktisk tager dem hen. Dette er blevet gjort igen og igen tilbage igennem alle revolutioner og krige.

 

Det er også interessant, at Weishaupt gav sig selv navnet Spartacus efter en slave i oldtidens rom, som ledte et oprør. De så sig selv, disse særlig oplyste, som slaver af en slags; slaver af hvad? De var de intellektuelle slaver, af de som regerede med penge og magt. Tilbage med mere - efter denne pause.

 

===PAUSE===

 

Hej folkens, jeg er Alan Watt og vi er tilbage og skærer gennem matrixen og samler nogle løse ender i historien, som flagrer, fordi folk undgår dem; og specielt de faste historikere, som Quigley fortalte, arbejdede normalt for CFR eller "The Royal Institute of International Affairs" og det lykkedes dem altid at udelade deres egne roller i historien og de har holdt sig temmelig anonyme fra offentligheden, indtil for nylig, hvor de åbenlyst optræder i fjernsyn og angiver at de udformer den politik, som bliver vedtaget lovmæssigt til f.eks. regeringsorganer, så som "the Unification of the Americas" (”Sammenslutningen af Amerika-lande”). Det er ret utroligt at observere denne manøvre og du ser forskellige medlemmer af CFR, så som Hr. Rockefeller, der finansierer omkring et halvt dusin forskellig-lydende grupper, men som alle er relateret til sammenslutningen af Amerika-landende også. Disse typer er så dedikerede til deres opgave, at man bliver nød til at spørge dig selv, hvorfor de er så dedikerede, går de aldrig på pension? De mister aldrig gejsten; dette er noget man kun finder i religiøse ordner, denne iver. Det drejer sig ikke om pengene; de har alle de penge i verden de vil have.

 

Går vi tilbage til Weishaupt igen, var det at jeg fortalte, at han brugte læse-rum. Det er ligeledes interessant, at det kommunistiske system blev undervist over hele Europa i belæste samfund, helt op til det tyvende århundrede; og her var det, at han gjorde dette tilbage i 1700-tallet. Han taler om teknikken i at få fanatikere med på hans side, som i sandhed vil tro en retfærdig sag; man bliver nød til at bruge disse folk; og han siger:

 

"Du kan ikke forstille dig den respekt og nysgerrighed min præste-grad har rejst."

 

Det var sådan det blev gjort i frimurer-ordenerne; de skabte smarte nye grader, som ville tiltrække andre frimurer til at komme til andre særlige ordener, for at søge disse nye grader, disse højre grader, specielt dem med prangende navne, som var meget opblæste. Alle ønskede at stige højere og højere i graderne og opnå de store titler som fulgte med; så personer som Weishaupt opfandt dem bogstavelig talt. Han opfandt en ny præstegrad; og han siger på side 86 i "Proof of Conspiracy" af Robison - dette er fra Weishaupts breve, han siger:

 

"Min præste-grad har hidbragt - og dette er glimrende - en kendt protestantisk hellig person.”

 

En højt rangeret protestant tilhænger.

 

”som nu er med i ordenen."

 

Det var ordenen Weishaupt skabte.

 

”og han blev overtalt til at tro, at religionen af ordenen indeholdt en sand essens af kristendommen.”

 

Fordi det var sådan de præsenterede det for ham. Han siger:

 

"O menneske, o menneske! Hvad kan du ikke blive overtalt til?"

 

En anden oversættelse siger "hvad kan du ikke bliver overtalt til at tro på?". Den siger:

 

"Hvem ville tro, at jeg endte med at blive grundlæggeren af en ny religion?"

 

De forstod også mennesket natur fuldstændigt tilbage i hans tid; de forstod at bruge hvad Bernays ville kalde propaganda. På side 91 i "Proof of a Conspiracy" fortæller han om en af hans medlemmer:

 

"Efter at have arbejdet med stor iver i fire år, blev han provokeret af Spartacus' falskhed og afbrød alle forbindelser"

 

Dette var en af medlemmerne.

 

”med ordenen i 1784 og som noget tid efter udgav en oversigt over alle de ting han havde gjort i den.”

 

Dette var en af afhopperne af systemet.

 

”Dette er en glimrende gennemgang af ordenens principper og planer (i hvert fald sådan som han forstod dem, for Spartacus (Weishaupt) havde et meget dybere syn på tingene) og vidste at ordenens mål var at afskaffe kristendom og alle regeringer i Europa,”

 

Det skulle komme bagefter.

 

”og etablere en stor republik.”

 

Et stort samfund - en europæisk union.”

 

”Men den er fuld af romantiske forestillinger og entusiastiske protester, hvad angår de banale emner omkring universelt borgerskab,”

 

Det er hvad der, som jeg nævnte, bliver delt ud lige nu af Rockefeller'ne. Hvordan kan alt dette være tilfældigheder? Eller er det blot en lang rød tråd? Og så siger han: "

 

”og frihed og lighed. Spartacus gav ham snor og tillod ham at fortsætte arbejdet,”

 

Spartacus indoktrinerede i bund og grund disse passionerede tilhængere og der siges her:

 

 ”og vidste at han kunne skille sig af med ham, når han ønskede det.

 

Der er rigtigt meget information i denne bog. En af Weishaupts breve indeholder følgende:

 

"Intet ville være mere givtigt for os end menneskets sande historie. Despotisme har berøvet dem deres frihed. Hvordan vil den svage kunne opnå beskyttelse?".

 

Han havde intet til overs for de svage, det må man forstå, det var blot hvad de prædikede til deres tilhængere, for at få dem om bord til revolution.

 

”Kun ved union;”

 

Union ser du.

 

”men dette er sjældent. Ingen andre end hemmelige samfund kan få dette til at ske. Hemmelige skoler af visdom er måden som en dag vil frigøre mennesket fra dets bånd. Disse har i alle tider været naturens arkiv og menneskets ret; og ved dem skal menneskets natur blive løftet fra sin faldne tilstand. Prinser og nationer vil forsvinde fra jorden.”

 

Alle nationer skal afskaffes.

 

”Den menneskelige race vil blive een familie og verden vil blive tilholdssted for rationelle mænd.”

 

Han angiver også en masse ting, der faktisk blev brugt i Den Franske Revolution, som uden tvivl blev kopieret fra Weishaupts loge; og husk også på: hans loge blev ved med at sprede sig som en steppebrand, selv efter de grundlæggende planer blev afsløret og bragt for de royales retssale. Disse loger var allerede i fuld gang og der var nogle i Amerika, som sideløbende fungerede, Washington indrømmede dette. Tilbage efter denne pause.

 

===PAUSE===

 

Hej folkens, jeg er Alan Watt og dette er "Cutting Through The Matrix", som går tilbage gennem tiden, for at stykke delene sammen og du vil opdage at det er eet kontinuert stykke, grundlæggende; og før jeg fortsætter med Weishaupt bør jeg nævne, at i "Tragedy & Hope", giver professor Quigley os faktisk en af de bedste skrifter jeg har set om økonomien og bankforretning i sig selv. Han gennemgår de forskellige typer af banksystemer der har været i fortiden og fortsætter frem til nutidens aktiehandlere, de som har med likvider at gøre osv.; og dette bindes op på alt det nævnte, for du finder de som var involveret i revolution, såsom Albert Pike, som også var det. Han fortæller sine tilhængere i "Morals and Dogma" (”Moral og Dogme”), at ”vi med vores egen begavelse og snuhed grundlæggende skal tilegne os penge”, store mængder af penge, siger han, ved at udnytte aktiemarkedet ligeså, ”indtil vi bliver herrer over verdens herrer”. Weishaupts fulde intention, hvis du tror på det, var at omvælte alle regeringssystemer og ligeså de eksisterende banksystemer; og monarkier. Og alligevel, når man går tilbage gennem tiden og følger "Tragedy & Hope", finder du en gruppe i England, der planlagde et verdenssamfund startende med de engelsktalende folk, en verdensfederation, som ville overtage bid for bid; og når de havde gennemført det, ville de anvende samme system på resten af verden og de orkestrerede det og gennemførte det. Fordi det er hvad vi er under nu og vi gennemgår sidste fase af denne revolution. Den nuværende fase startede i 2001 og det er en revolution vi går igennem. Det er en revolution, hvor videnskab bliver hævet til toppen, det er hvad de kaldte det, og ligeså gjorde Weishaupt: "Fornuft, fornuft skal triumfere" og de havde endda en fornuftens gudinde, som de indsatte i i Notre-Dame katedralen, efter en en lang parade til katedralen i Den Franske Revolution, fornuftens gudinde.

 

I dag er det videnskab, de med denne lysende evne - Thomas Jefferson som også blev beskyldt af Amerikas Grundlæggende Fædre (”Founding Fathers”), for at tilhøre Weishaupts Illuminati, sagde selv, at der vil komme en dag, hvor det naturlige aristokrati ville regere. Han refererede til dem som besad logik, den uddannede videnskabelige klasse; og du vil se, at top-frimurerne i hans tid (og senere tider op til i dag), ønskede alle at blive indskrevet i historiebøgerne som opfindere, videnskabsfolk, det var det de alle ønskede at blive kendt for: videnskab, logik.

 

Hvis vi går tilbage til "Proofs of Conspiracy", er her hvad Weishaupt havde at sige om det kongedømme, som de var ved at indføre, denne nye verdensorden. Han siger:

 

"Ak! opgaven af selvlærdom var for svær for undersåtterne i det romerske rige, gjort korrupt af enhver form for art laster". Nogle få modtog den udvalgte doktrin i det skjulte og de er blevet nedgivet til os (men for det meste under et lag af vås af menneskelige påfund) af frimurerne.”

 

Det er hvad han påstår. Men han brugte alle de eksisterende frimurerinstitutioner til at infiltrere og til brug i revolution.

 

”Disse tre forhold omkring menneskelig samfund er udtrykt ved”

 

Derefter anvender han frimurer-termer, de kalder det kvaderstenen (Ashlar):

 

”Den ru, den delte og den polerede sten. Den ru og den delte sten udtrykker vores forhold under en civil regering; ru ved hvert slid af uenshed i tilstand og delt idet vi ikke længere er een familie; og yderligere er delt ved forskelle af regering, rang, ejendom og religion, men når genforenet i een familie, repræsenteres vi ved den polerede sten.”

 

Han sagde at G'et som de bruger er for elegance:

 

”G er elegance;”

 

Der er naturligvis flere betydninger jo højere op i systemet de kommer.

 

”den flammende stjerne er Visdomens Fakkel (”Torch of Reason”).”

 

Visdomens fakkel, det er derfor de franske illuminister gav jer Frihedsgudinden i Amerika, det er Visdomens fakkel.

 

”De som besidder denne viden er bestemt ILLUMINATI. Hiram er vores fiktive stormester, dræbt for GENLØSNING AF SLAVERNE;”

 

Igen er der det omhandlende slaver og hans navn som han påtog, var ”Slaven Spartacus”, som gjorde oprør.

 

”de ni mestre er grundlæggerne af ordenen.”

 

Det er også interessant at Benjamin Franklin, da han var ambassadør for Frankrig, levede som en konge. Jeg har hans gamle bøger her, om hvad han gennem et et år gjorde, som er utroligt rent finansielt og rent vin-mæssigt ligeså; men han blev stormester for De Ni Søsters loger i hele Frankrig. Stormesteren, og han, initierede Voltaire ind i den, han skrev selv om det i hans egne tekster. Så her har vi at De Ni Mestre er grundlæggerne af ordenen. Se at det samme angår Templeridderne: du har ni riddere, som antageligvis tog til mellemøsten, for at lede efter det som var tabt, som de siger; og de gravede dele op af Det Hellige Bjerg og der er siden hen skrevet masser af bøger med stor mystik osv. om emnet og hvad de fandt, og om de overhovedet fandt noget, men de elsker faktisk de kabbalistiske tal.

 

”Frimureri er en Royal Kunst”

 

Det er det de kalder det, en Royal Kunst.

 

”for så vidt lærer den os agere uden hæmninger og at være vores egne herrer.”

 

Det er det de fleste frimurer tror det drejer sig om, næsten som en slags personlig udviklings-klub, hvor du ser på dig selv og dit ståsted i livet, men med det, kommer en orden - og det er en orden. Weishaupt anvendte også samme tekniker, som de Pythagoras anvendte. Pythagoras' var det første samfund, som åbnede døren for kvinder og kvinderne trænede han op til det perfekte i den tids undervisning og de blev de største hustruer og elskerinder for magtfulde mænd. Det var derfor Pythagoras skole blev destrueret og brændt ned, da folket fandt ud af hvad han havde af planer; og det var hvad Spartacus eller Weishaupt gjorde ligeså:

 

"Der findes ingen så effektiv måde at påvirke mænd, som ved at gøre det gennem kvinden. Disse bør derfor være vores hovedstudie; vi vil ved antydningens kunst stille os i godt lys i forhold til dem, give dem tip til frigørelse fra samfundets normer og tip til at kræve deres rettigheder;"

 

Det blev en kvinde-frigørelses-bevægelse, men han havde også til hensigt at opdele alle typer eller kønnene.

 

”det vil være en enorm befrielse for deres fangede sind, at blive frigjort fra enhver slags af fængslende bånd og det vil opildne dem endnu mere og føre dem til at arbejde for os”

 

”Føre dem til at arbejde for os”, ser du hvordan han ivrigt bruger enhver gruppe uden at de ved det?

 

”med fanatisme uden at de ved at de gør det;”

 

De tror de ved hvad de gør, men de kender ikke det endelige udfald af det hele.

 

”for de vil kun hengive sig til egen personlig beundring. "Vi må vinde det jævne folk i alle hjørner". Dette ville blive opnået hovedsagligt ved hjælp af skoler,”

 

Gennem skolerne de satte op.

 

”og ved åbenhjertig adfærd, skuespil, nedladenhed, popularitet og tolerance over for deres fordomme, hvilke vi ved lejlighed vil udrydde og fordrive.”

 

Så bring dem først ind og eliminer så deres nuværende meninger om tingene og re-indoktriner dem; det er det han siger der. Enhver gruppe i samfundet skulle udnyttes; de fik hver en opgave, som altid var et falskt mål, for Weishaupt vidste hvor han var på vej hen og ingen andre skulle vide det.

 

"Hvis en forfatter udgiver noget som tiltrækker opmærksomhed, og som i sig selv er sandt, men som ikke er i tråd med vores plan, må vi anstrenge os for at vinde ham over, eller sværte ham til."

 

Hvis du er på rette spor, bliver du sværtet til; de sværter din personlighed til, det er standard; kommunisterne gjorde det også sådan, det sker stadig idag og det andet trick er at vinde dem over. Jeg har læst en artikel fra "Psychological Warfare Department of the Army" (Hærens Psykologisk Krigsførelses Departement) og her findes det samme om journalister, om hvordan man vinder journalister over, hvordan man får dem om bord og hvordan de sætter folk til at gøre sig venner med dem, være deres bedste venner, give dem tips osv., indtil personen føler sig forpligtet til at skrive tingene på en meget fordrejet facon. Det er standard procedure, som stadig anvendes og her har vi Weishaupt, som gjorde alle disse ting den gang. Her nævnes repræsentation; her er hvordan du repræsenterer grupper ud af til; dette går tilbage til fondene osv.:

 

"Den store styrke ved vores orden ligger i dens hemmeligholdelse; lad den aldrig fremstå ved eget navn nogen steder,”

 

”Ved dens eget navn”, ”lad den aldrig fremstå”, kald det altid noget andet.

 

”men altid under dække af et andet navn og ved en anden beskæftigelse."

 

Se på alle fondene og de lyder altid så uskyldige og godgørende og værdige, lige indtil du ser på hvad de gør. Næsten alle af dem, har i hvert fald brugt en del af deres penge på at promovere familieplanlægning over hele kloden; det er et hovedmål for de som har magten. selveste Hr. Rockefeller kan ses på en Google-video, hvor han taler om nødvendigheden af, at reducere jordens befolkningstal drastisk og han finansierer en masse af disse front-fonde, fra hans egen fond. Der står:

 

”Ingen er mere egnet end de tre lavere grader af frimurer-ordenen; offentligheden er vant til dem, forventer meget lidt fra dem, og lægger derfor ikke mærke til dem. Derudover er udformningen af et udlært eller literært samfund det, som er bedst egnet til vor formål, og havde frimureri ikke eksisteret, ville dette dække været blevet brugt; og det ville være meget mere end et dække, det ville være en kraftfuld drivkraft i vores hænder. Ved at etablere belærte samfund og bruger-biblioteker og lede disse i vores retning, og levere dem igennem vores tilhængere, kan vi dreje den offentlige mening i den retning vi ønsker.”

 

"Dreje den offentlige mening i den retning vi ønsker". Det havde alt at gøre med det som Bernays vidste længe efter, og det var øjensynligt også Weishaupt velkendt.

 

Det er utroligt, virkeligt utroligt at komme til den forståelse, at de vidste det hele. De talte endda om at bruge musik og typerne af musik, de ville spille for ungdommen, for at få dem om bord. Går vi endnu længere tilbage i tiden til Platos tid, talte han også om musik og kunst og skuespil og hvordan det indvirker på folk og hvordan specielt musikere skulle licenseres af autoriteter, fordi de så nemt kunne opildne ungdommen til revolution. Tekniker som var ældgamle, var kendt af Weishaupt. Han havde endda fundet ud af hvordan han fik royale folk ind i ordenen, men samtidig, at de aldrig oversteg en hvis grad. Han vidste det hele. Han siger:

 

”Prinser skal aldrig stige over graden "Scotch knighthood" (Skotsk Ridderskab). De enten aldrig fuldfører noget, eller de drejer alle ting til deres egen fordel.”

 

De blev brugt, for prestigen skyld, ”få dem om bord”. Derefter fortsætter de med Illuminati's forskellige mysterier, om hvordan de formidlede dem til offentligheden. Han sagde, at den bedste måde at få folk ind i vores loge på, er gennem store mysterier og de kom til at bruge hele deres liv på at gå gennem graderne i søgen på et svar til mysterierne og han sagde, "Se, der er intet mysterie". Den metode bliver stadig brugt idag af folk, som skovler penge ind. Det endte med at han fik kontrol over alle de velgørende institutioner og fondene. Han sagde:

 

"Alle de tyske skoler og "the Benevolent Society" (Det Godgørende Samfund) er endelig under vores direktion."

 

Det er side 114.

 

"Vi har adskillige fanatiske medlemmer i retssystemet"

 

De fik dommere om bord.

 

”og vi er i stand til at tilbyde dem betaling og andre goder. Vi har seneste taget kontrol over Bartholomew Institution for young clergymen (Bartholomew Instituttet for unge gejstlige) og har sikret os alle dets tilhængere. Gennem denne, skal vi forsyne Bavaria med egnede præster."

 

Selv præsteskabet tog de over.

 

"Ved et brev fra Philo”

 

Hans fortrolige.

 

”Vi finder ud af, at en af de højeste titler i kirken var sikret en fanatisk Illuminist, som var i opposition til selve ”Biskopen af Spire”'s autoritet, som er fremstillet som en tyrannisk præst med blind tro." Således var Illuminati's mindre mysterier. Men der fandtes større mysterier. Systemetikken i disse er ikke blevet nedskrevet og graderne blev kun uddelt af Spartacus selv, fra tekster som ingen blev betroet. De blev kun læst op for kandidaten, men ingen kopier blev skrevet.”

 

Det samme er gældende for frimurer-loger den dag idag.

 

”Udgiveren af "Neueste Arbeitung" siger at han har læst dem (ligeså siger Grollman). Han siger "at i den første grad af MAGUS eller PHILOSOPHUS, er doktrinerne de samme som de af Spinoza, hvor alt materielt, gud og hele verdenen er een og samme ting, og at alle religioner er uden grundlag, og er menneskets påfund". Den anden grad eller REX lærer os "at alle bønder, borgere og husejere har suverænitet, som i patriarkal-staten, og at nationerne må ledes tilbage til den tilstand, med alle midler der kan tages i brug -- fredeligt hvis det kan lade sig gøre; men hvis ikke, så med magt -- for al underordning må forsvinde fra jordens overflade."

 

Husk på: det var det han lærte disse personer, men hele pointen var at indsætte hvad de så, som det naturlige aristokrati, nemlig dem selv, som var datidens videnskabsmænd. Det var pointen med det hele. Enhver som var idealist-sindet, ville blive brugt og givet rette propaganda, for at passe dem ind i ordenens agenda, for at få alle om bord. Ungdommen, kvinder, mænd, det var ligegyldigt, de fik alle en forskellig version, alle troede de at de gik mod en fantastisk og fri verden. Men Weishaupt gjorde det ganske klart i hans breve, hvordan han foragtede det meste af menneskeheden og hvor sløvsindede og dumme de fleste mennesker var. Som jeg fortalte, havde han samme attitude som Bernays om den generelle befolkning. Husk på Bernays fik US til at gå i krig for ham, for at redde et firma, som betalte ham penge. Når du ser folk indvillige i sådanne ting for dig, ville du så respektere dem i at blive brugt, eller ville du foragte dem? De ender altid med at afsky de, som de som de bruger, for at opnå hvad de ønsker, det er standard.

 

Denne bog er som jeg siger en ret interessant en, der er også en anden fra Frankrig, som er langt mere detaljeret, men denne her er nemt tilgængelig i Vesten. Proofs of Conspiracy (Beviser på konspiration), som genoptrykkes, af John Robinson og denne kommer fra "the Americanists Classics" (de Amerikanske Klassikere) - jeg mener det er dem som udgav den - Western Islands; vel værd at læse.

 

Når du ser på intrigerne, som var forårsaget i konflikterne, grundet Weishaupt som nævnt styrede alle sider; for at opnå ændring, må du have konflikt; ud af konflikt kommer syntesen, og det var det du jo ønskede indledningsvis; og så tager du den syntese og det bliver den første tese og så starter tingene forfra, så menneskeheden opnår fremskridt - som de kalder det, igennem videnskabelig uddannelse og til det næste niveau og det næste niveau og det næste niveau. Men altid med konflikt, når de nye og unge vokser op; tag de gamle ideer (som kun har været der kortvarigt) bekrig dem så; og ud af det kommer den nye tese. Kommunisme og Trotskyisme var baseret på hele denne teori: Tese, antitese og syntese og så tese igen fra syntesen.

 

Tilbage med mere - efter denne pause.

 

=== PAUSE ===

 

Hej folkens, jeg er Alan Watt og vi skærer gennem matrixen (Cutting Through The Matrix), hvor der samles en bunke løse ender, som er blevet efterladt hængende i historiebøgerne; og du vises at Cecil Rhodes Fonden (Cecil Rhodes Foundation) blot var en senere tilføjelse til en allerede eksisterende organisation, som styrede og skjulte sig bag fonde. Fondene finansierede tilhængere og hjalp dem til at opnå deres mål. Målene passede ind i et verdenssamfund, som ville blive styret af naturen, dvs. af videnskabsfolk i henhold til naturens orden. Hvis du undrer dig over, at alting har med naturen at gøre i dag, er det fordi, det har med at gøre, de selvsamme bøger jeg læser op fra og religionen bag dem, fordi der er en religion involveret i alt dette. Hvis du vil kende til tegnene og symptomerne på religionen og naturtilbedelsen, bliver du ligeledes nød til at læse disse bøger. Du bliver nød til at forstå, hvorfor vi alle bliver tvunget ind i en verden af vegetarer, af udelukkende vegetarer, hvorfor der virkelig var en krig med kogalskab, for at fjerne al kød og skræmme folk fra brugen af det. Spørg dig selv hvorfor Benjamin Franklin, da han tilsluttede sig ordenen blev vegetar og ligeså mange andre; og hvordan de rangerede alle naturens dyr og ophøjede dem til højeste status og også fremkom med en ideel tilstand og population på jorden i et ideelt samfund.

 

Du kan koble dette sammen med typen af bankfolk, som har taget kontrollen over jorden. Carrol Quigley selv sagde, at "Bank for International Settlements" (Bank af International Ordning) var højdepunktet af hans bankforretnings-plan, verdensbank-systemet. Du kan se hvordan de fik deres penge, for de var alle medlemmer af denne organisation. De brugte aktiemarkedet, de brugte deres snuhed, som Pike sagde det, og de blev herskere over verdens herskere; og de bestyrede mange fonde, for at omgå noget egentligt demokrati og de finansierede alle de store NGO-grupper og alle deres natur-grupper, som ønsker færre folk og flere dyr. Det er dem som er bag "Georgia Guidestones" (Georgia Ledestenene); de stod bag Jacques Cousteau, som fortalte os hvad den ideelle population skulle være. Det er den samme gruppe som finansierer David Suzuki fra Canada, som ligeledes på national fjernsyn angav den ideelle population for verdenen. Han fortalte i hvert fald hvor mange der måtte dø for at redde verdenen.

 

Det er den samme agenda som gennemgår forskellige faser; det stoppede aldrig. Den har brugt mange folk ved hjælp af idealisme i fortiden, med store uretfærdigheder og store sorger til følge, for at kæmpe deres kampe, hvor det altid endte med et anderledes system. Som jeg har sagt før: hvor mange soldater i Anden Verdenskrig ville havde kæmpet i krigen, hvis de havde vist, at Winston Churchill planlagde en europæisk union efterfølgende, hvor de allerede før krigen havde debatteret, at gøre dette, ville være at miste egen kultur. Hvor mange amerikanske tropper ville tage afsted i krig, hvis de blev fortalt, at der vil komme en amerikansk union og at de ville blive sammenført Europa? De ville ikke gøre det!. Alt bliver gennemført af et hemmeligt samfund, som har fungeret igennem tiderne under mange dækker, som det fortæles i Adam Weishaupts egne skrifter.

 

Det var så alt for i aften folkens; så fra (hunden) Hamish og mig selv i Ontario Canada, må i have en god nat og må jeres gud eller guder være med jer.

 

----------------------------------------------------------------------------

 

Transskriberet af Bill Scott (engelsk)

 

----------------------------------------------------------------------------

 

Oversat af Dennis til dansk.   

 

----------------------------------------------------------------------------