DUTCH

Sweet Liberty Transcript

2 Augustus 2005

Dialoog Copyright Alan Watt - August 2, 2005

(Uitgezonderd Muziek en Literaire Citaten) 

www.cuttingthroughthematrix.com

www.sweetliberty.org

Gast: Alan Watt

 

Goedenavond dames en heren. Dit is Alan Watt en ik val in voor Jackie, die op dit moment last heeft van een vermoeidheidsaanval en ik hoop u door een uur van verschillende soorten informatie mee te nemen.

Vandaag is het 2 augustus, 2005 en zoals de meeste van jullie waarschijnlijk nu wel weten, woon ik hier in Canada verder ten noorden van Toronto en onze temperaturen raakten vandaag de 110 graden fahrenheit en bleef zo in de jaren ´90 tot ongeveer acht uur . Terwijl dit gebeurde natuurlijk, sprayden ze de lucht met hun mooie nieuwe sporen (trails), die ze al voor een aantal jaren hebben gelegd, en misschien degene die meer consistent kijken zullen de verschillende types opmerken die ze in het laatste jaar of zo hebben gecreëerd, ze wijken af van de eerste chemtrails die we gewoonlijk zagen.

Ze worden er nogal artistiek mee en vandaag, samen met al de gewoonlijke kleine donsballen met de krullende staarten die ze creërden, was daar werkelijk een drie-beens swastika, als een nebula, en natuurlijk, de drie-beens swastika is het symbool voor “the Isle of Man” waar veel van de welvarende rijken van Engeland hun bankzaken doen dus ik dacht dat was nogal toevallig dit gemaakt te zien worden boven je hoofd.

Een ander ding dat mensen ook opvalt – mensen die brillen dragen of zonnebrillen moeten hen veel vaker schoonmaken dan ze gewend waren, omdat een olie-achtige film zich op het glas blijft ontwikkelen en dit komt door de polymer, die je dat wazige zicht in de hemel geeft als ze het sprayen, het is van de polymer die naar beneden komt tot grondniveau. Dus ze leggen het werkelijk uit nu met geavanceerde wetenschap en we zijn ons allemaal bewust, er is niemand in de reguliere media, die ergens ook maar dichtbij dit onderwerp komt. Ze zullen het niet aanraken met een “barge poll” (onvertaald). Dus ze hebben allemaal hun orders, dat ze eruit gegooid worden en hun pensioenen waarschijnlijk ook als iemand probeert de media te informeren.

De media, zijn wat het is, maar pas op, op de eerste plaats individueel, handgeselecteerd het is geen moeilijke taak om hen zover te krijgen zich te onderwerpen want het zijn een stel prostituees wat mij betreft. Ze hebben de mensen voor vele, vele jaren verraden en ze zijn allemaal natuurlijk vóor deze hele nieuwe wereld orde en onder de journalisten-klasse zul je zien, dat zij zelf denken dat ze onderdeel zijn van de elite, want zij zijn echt de pers (=”fourth estate”). Ze zijn een essentieel onderdeel van de regering en zijn dat altijd geweest. Zij geven het publiek de visie die het publiek dient te geloven aangaande alle onderwerpen.

Zij geven ons onze afleidingen – onze onderwerpen van conversatie. Ze hengelen het uit naar ons, iedere dag, regelrecht tot trivialiteiten die niemand beïnvloeden, maar ze zullen geen van de hoofdonderwerpen aanraken, zoals de Bilderberg bijeenkomsten of de voornaamste CFR (Council on Foreign Relations) bijeenkomsten, dat verbonden is aan het Royal Institute of International Affairs, dat eind van de negentiende eeuw opgezet was in Engeland om een wereld regering in te voeren, gebaseerd op de Engelse stijl van democratie, die onder de koninklijke familie staat, en we moeten nooit vergeten dat de top van Engeland een model is voor de wereld voor dit specifieke systeem, je nog steeds de monarchie en de aristocratie hebt en al de familieleden van de monarchie, voornamelijk- we noemen het de gevestigde orde in Engeland- zij leiden de show en zij vertellen het parlement wat ze moeten doen, en iedere politicus die werkelijk kruipt om omhoog te komen en dat is voornamelijk een criterium om een politicus te zijn, je wilt omhoogkruipen, zij doen wat hen verteld wordt door de gevestigde orde en voeren de wetsvoorstellen door die hen verteld wordt door te voeren.

Dus echt, we leven in een wereld die bijna is zoals in de film de MATRIX, hoewel de Matrix zich afspeelde in een soort van Internet Systeem, een Internet realiteit. Dit is de realiteit hier, we leven ons erdoorheen en we kunnen onze hoofden niet ontpluggen van het Internet als we moe zijn. We moeten dit spelletje iedere dag doen en zij die zich bewust zijn van wat er aan de hand is en volgen wat er gebeurt, ik weet zeker, iedereen voelt een vorm van vermoeidheid, simpelweg de horrorshow niet begrijpend, waar we vandaag in leven en degene die het onderzoek zelf hebben gedaan en het bestuderen, ik weet zeker, kunnen het niet helpen dan tot die conclusie te komen, dat we leven in een nachtmerrie want degene achter dit alles schreven over hun hele plan, eeuwen geleden en in de 18e eeuw en tot in de 19e eeuw, een paar van hun spreekbuizen publiceerden boeken, detailleerden de agenda en zelfs tijdschema´s.

Lenin praatte over het invoeren ervan aan het eind van het millennium en in het nieuwe, dat is wanneer de grote veranderingen zouden plaatsvinden in het Westen, en hij zei dat in ongeveer 1915. Dus dit is een oud, oud plan dat we doorleven.

Charles Galton Darwin, die sprak namens de elite in zijn boek “de Next Million Years”, hij praatte over de noodzaak om in een post-industriële westerse samenleving over het depopulariseren van alle “nutteloze eters” zou je kunnen zeggen om een uitdrukking van Bertrand Russell te lenen. Zij geloven dat iedereen bestaat voor hún economische systeem. Dat is wat onze functie is en natuurlijk, vandaag leven we niet alleen in een post-industrieël tijdperk –de industrieën zijn verhuisd naar China-  we zijn ook post-technologisch en zelfs alle computerindustrieën zijn ook uitbesteed aan het Verre Oosten.

Dus we hebben echt nog maar één functie over en los van het consumeren van alle goederen die binnengebracht worden vanuit het Verre Oosten, worden we geacht de politiemannen van de wereld te zijn en de rest van de wereld te dwingen – de moslimlanden -  in hetzelfde systeem waar wij onder leven.

Dus wij zijn economische éénheden in een zeer geavanceerd systeem, dat niet uit zichzelf ontwikkeld is. Het was op deze manier gepland. Ieder deel was tot in uiterst precies detail gepland.

Het antwoord van het publiek op ieder deel van het plan is uitgewerkt zoals een oorlogsplan, van te voren, en psychologen en sociologen hielpen dit allemaal bij elkaar te brengen om ons ons nieuws te geven en hoe we zouden moeten omgaan met ons nieuws en wat we zouden moeten denken van ons nieuws, het is allemaal gedaan vóór ons, terwijl wij zelf achterover moeten zitten en gedownload worden en dan gewoon napraten wat ons verteld is. Dat is hoe simpel dit Skinneriaanse systeem werkelijk is.

Het is niet moeilijk als je je realiseert dat duizenden denktanks full-time aan het werk zijn om jouw gedachten voor de toekomst te plannen, en wat je gaat ervaren in de toekomst zelfs regelrecht tot hoe je zult reageren in die ervaringen in de toekomst. Dus we zijn in de Matrix zoals ik zeg en we kunnen niet zo gemakkelijk uitpluggen.

Dus één van de problemen die we op dit moment hebben is vanzelfsprekend de dam van zelfs kortegolf nieuws, dat onophoudelijk doorgaat over de minitieuze details en we krijgen een gedetailleerd verslag van wat zíj ons aandoen, de grote ZIJ begrijp je, en welke landen het militair vertoon naar America zouden opvoeren, zoals China en zo verder en vervolgens, dat is allemaal onzin want de jongens die het westen bezitten, bezitten ook en bloc China en niemand in China handelt op zichzelf.

Ze volgen de bevelen van dezelfde elite, de globale elite die hen heeft opgezet in het zakenleven en hen financierde, los van ons natuurlijk, want wij financierden de verhuizing van de industrie onder hete GATT-verdrag. We betaalden voor fabrieken om te verhuizen vanuit Canada, de V.S. en Europa naar China en we betaalden voor het transporteren van alle gereedschappen én machinerie en we tekenden ook verdragen dat we alle verliezen zouden betalen die die bedrijven zouden lijden tijdens de eerste vijf jaar van de operatie.

Canada gaf hen twee of drie “can do” nucleaire reactoren en ze gáven hen de reactoren. Destijds was John Chrétien de eerste minister en hij kwam terug uit China met zijn grote jumbojet vol zakenmannen, geen gewone zakenmannen klaarblijkelijk, maar leiders van grote bedrijven, die, opnieuw, door de belastingbetaler betaald worden, en hij zei: “oh, we zullen banen, banen, banen hebben maar wat hij niet zei: “ja, de banen zijn allemaal in China” en hij zei:” wel, we hebben een goede deal met het verkopen van deze nucleair reactoren aan China” en ze noemden de cijfers en de miljarden, maar toen, ongeveer vier maanden later in de Toronto Sun, op de helft van de krant, tussen sport en sex en al het andere, was er een paragraaf die zei: “update over the “can do” reactoren aan China” en dat was dat China de eerste 25 jaar niet hoefde te beginnen met terugbetalen aan Canada, en als ze nog steeds het gevoel hadden dat ze niet konden betalen zou het voor nog eens 25 jaar uitgesteld worden.

Nu, Canada heeft geen miljarden om rond te strooien en wat ze niet zeiden was, dat Mr. Chrétien van de Wereld Bank het geld leende om aan China uit te lenen. Dus de belastingbetalers van Canada waren de garantoren voor die lening, dus wij betalen de gehele lening af en dat is hoe deze schandalen allemaal werken begrijp je.

Zij maken zich niet eens druk, zoals de Communisten ogenschijnlijk deden, het maakte hen niet uit om jouw geld in stilte te stelen, ze moesten er ook over liegen, en natuurlijk hebben we goede leugenaars in het Westen, het zijn politici. Het maakt niet uit hoeveel respect ze hebben geprobeerd te winnen voor zichzelf door propaganda en de media die hen opbouwden om heiliger te zijn dan gij en slimme rechtschapen mannen. Het is verbazingwekkend hoe onze voorvaderen begrepen dat politici in de grond leugenaars waren. Dat is wat ze doen. Ze zijn zeer goede leugenaars en velen van hun zijn ook advocaten en ik weet zeker, het is geen toeval, dat ´LIAR´ en ´LAWYER´ bijna hetzelfde klinken, weet je. Dus ja, deze mannen hebben ons allemaal uitverkocht voor hun eigen persoonlijke doeleinden en winst en ze krijgen ook superieure medische behandeling.

Ik denk dat het vier, vijf jaar geleden is, misschien zes jaar geleden, gebeurde er iets vreemds in de Westerse landen, toen de politici mopperden over een gesloten deal dat zij en hun familieleden voor het leven behandeld zouden worden op top militaire instellingen. Dus dat was een ander extraatje dat toegevoegd werd aan dit alles en natuurlijk vroeg ik me af waarom in deze geweldige democatie waar we zogenaamd allemaal gelijk behandeld worden, dat de algemene bevolking moet wachten in een soort van fabrieksrijen om een dokter te zien, want dat is wat we voornamelijk in Canada hebben. Je zou een afspraak twee maanden van tevoren moeten plannen en tegen die tijd ben je of dood of genezen, één van de twee.

Dus we leven in een fantasieland waar onze gedachten aan ons uitgeserveerd worden door deskundigen. Onze onderwerpen van gesprek worden aan ons uitgedeeld en zij begrijpen de menselijke natuur. Ze hebben de menselijke natuur altijd begrepen.

De Mens is het meest perfect bestudeerde wezen op deze planeet en de “wezens” die de studie verrichten vanzelfsprekend, zijn hier ook al duizenden jaren en aangezien kennis macht is, raakt kennis nooit verloren. Het wordt op plaatsen opgeslagen die ARCHIEVEN genoemd worden.

Voor het publiek krijg je openbare bibliotheken en natuurlijk zijn dat allemaal geautoriseerde openbare bibliotheken. Ieder boek daarin is goedgekeurd voor jouw consumptie maar je zult nooit zien of toegang krijgen tot de echte archieven waar de echte informatie bewaard wordt.

Toen ik op school zat in Schotland, kan ik me herinneren deze vage geschiedenis van Schotland te krijgen en hoe het probeerde de Noormannen te stoppen om binnen te komen en het was tot een grote omvang succesvol, alleen begonnen de nobelen met hen gemengde huwelijken te sluiten en zij namen de heerschappij over door middel van het huwelijk. Schotland vocht eerder tegen de Romeinen maar konden die niet verslaan.

De Noormannen konden ook niet met een leger binnenkomen want zij waren ook verslagen dus ze gebruikten simpelweg geld, omkoping en gemengde huwelijken om Schotland over te nemen. Maar om de geschiedenis van Schotland boven water krijgen was een moeilijke opgave en wat ik later uitvond, was dat aangezien Schotland een kolonie van Engeland is begrijp je, technisch gezien  wilden ze niet dat er slecht nieuws aan de Schotten gegeven werd over wat er gebeurde in Schotland in de negentiende eeuw, toen ze de hooglanden zuiverden in de achttiende en negentiende eeuw, en ze stopten miljoenen mensen in wankels oude boten om naar de nieuwe wereld of Australië te gaan, waarheen ze hen dan ook stuurden, en ze werden gedwongen met de punt van het geweer. Vele boten zonken net buiten de kust en de familieleden konden hun familie zien sterven en verdrinken.

DUS AL DEZE GESCHIEDENIS WERD UIT DE GESCHIEDENISBOEKEN GEWIST OP BEVEL VAN LONDEN, zodat de Schotten nooit van streek zou raken over Londen en de manier waarop het haar land leidt. Dit is het type witwas-praktijken dat we door de geschiedenis heen hebben gezien en het loopt volgens de plannen en het format uitgezet door John Dewey die zelf zei dat alle conflicten, vroegere conflicten tussen landen, als het aankomt op het verslagen land het gewoon uit de boeken gehaald zou worden zodat niemand het zal weten.

Maar ik had het geluk dat ik een volwassen naslagbibliotheek had en referentieboeken, die teruggingen tot de zestiende eeuw en ze hadden documentatie uit kranten uit de zeventiende en achttiende eeuw en zo, kwam ik erachter dat ik niets dan leugens had geleerd op school met betrekking tot de geschiedenis, en daar ben ik dan, ´s avonds ging ik naar de bibliotheken en studeerde bij over wat er werkelijk gebeurd was en wat werkelijk gebeurd was, was een horror show.

Mensen bezoeken tegenwoordig Schotland en ze kijken rond in de hooglanden en “kijk het is zo mooi, deze lege verlaten landstreek en heuvels en bergen” en zo en wat ze niet begrijpen is dat als de hooglanders niet van hun land afgegooid zouden zijn, zou het niet zo verlaten en leeg zijn zoals het tegenwoordig is. En dat was de techniek die gebruikt werd door Londen, dat eigenlijk een antieke techniek was uit het Midden Oosten, gebruikt in vroegere tijden, waar ze in de tijd van Nero en Caesar en zo, mensen over de wereld verhuisden, naar wens. Iedereen die problemen voor hen veroorzaakte, verwijderden ze simpelweg van hun land en stopten ze in een ander land. Dat was de standaard uitvoerings-procedure en dit was er aan de hand regelrecht tot aan de huidige tijd.

We zien de V.S Somalia binnengaan. Het volgende wat we weten - er zijn documentaires op de CBC televisie in Canada en ze laten je deze hoge kosten zien om de huizen te bouwen voor de Somaliërs, die Somalië verlaten hebben, en de Canadese regering, onze belastingbetalers vlogen hen allemaal in en ondersteunden hen. Dus dit idee van mensen van hun land afschoppen is niet nieuw.

Tegenwoordig in Irak, valt de Verenigde Staten nog steeds meerdere dorpen aan, ze hebben een rotatieschema waar ze naar binnen gaan en ze bombarderen en beschieten het en veroorzaken terreur en veel mensen gaan weg. Dat is het punt van dit alles. Ze willen dat zij weggaan.

Dus wanneer we kijken naar deze techniek van mensen die halsstarrig zijn dwingen weg te gaan en niemand wil het land verlaten waar ze geboren zijn - we moeten naar de agenda van de Verenigde Naties kijken. Iedereen- iedereen kan verhuizen van de plattelandsgebieden in ieder land en verhuizen naar deze woongebieden zoals ze hen noemen – menselijke woongebieden.

Deze kunstmatige samenstelsels zo zou je ze kunnen noemen, kun je op hun eigen website zien – ik heb het niet gecontroleerd maar ik heb goede documentatie toegezonden gekregen over het onderwerp en ze zeiden:  “ER ZAL GEEN PRIVAAT EIGENDOM ZIJN”.

Er zal geen eigendom zijn van vervoermiddelen of auto´s.. Alleen openbaar vervoer en natuurlijk, je leven zal van geboorte tot dood bekeken worden, en geobserveerd en gereguleerd door DESKUNDIGEN begrijp je, Non-Gouvernmentele Organisatie-deskundigen en ze hebben deskundigen voor alles en dat gaat regelrecht terug tot het format van Bertrand Russell.

Lord Bertrand Russel die experimenteerde met schoolkinderen, terug in de vroege twintigste eeuw, lang voor Skinner - hij bracht het concept van de vrije liefde ook. Dat was een ander mandaat waarvan ze wisten dat ze het zouden moeten gebruiken. Dus Bertrand Russell pushte deze VRIJE LIEFDE EN GEEN HUWELIJK. Ga gewoon van de ene partner naar de andere en hij moedigde kinderen in deze speciaal geleide scholen die hij opgezet had aan om precies dit te doen en ze bestudeerden de psychologische effecten op de kinderen, die door dit alles heengingen en hij volgde hun levens gedurende hun hele leven.

Ze probeerden het zelfde programma te implementeren in de jaren ´20 –de roerige jaren twintig- door drank “ondeugend” te maken, taboe maar prettig begrijp je. Precies datgene waar kinderen op afkomen. Zij introduceerden de mini-rok in die tijd.

ZIJ brachten drank en sex binnen. Doe het gewoon en deze soort dansliedjes, die erbij horen, maar door alle zwangerschappen die eruit voorkwamen,moesten ze als een gek overal jongensdorpen en meisjesdorpen bouwen om de nakomelingen te huisvesten. Ze hadden niet al de abortusklinieken om voor de uitval zorg te dragen begrijp je. Ze hadden niet de medische faciliteiten om zorg te dragen voor al de geslachtsziekten die ook snel stegen in de jaren ´20 en dus gingen ze weer terug naar hun bureaus en schreven de plannen en ZIJ werkten hard om de PIL te krijgen.

Dat was een eerste prioriteit en ze dachten “wel, beter dan alléen drank zullen we drugs tevoorschijn halen” – hallucinogene drugs zoals LSD, als je gewoon L S D uitspreekt, krijg je LUCID en “lucid” is helder en een andere naam voor Lucifer, dat gewoon een klein grapje is dat ze erin gooien, maar ze brachten de drugs uit in de jaren ´60, mét de rock ´n roll.

Ze noemden het een revolutie en muziek – een revolutie en sex en ze hadden de abortusklinieken klaar, de privéklinieken, zodat je ervoor kon betalen en ze hadden ook de medische faciliteiten “op straat”, waar je naar binnen kon lopen en shots kon krijgen voor iedere geslachtsziekte die je dacht opgelopen te hebben. 

Dus deze jongens geven niet op. Ze wijzigen trouwens nooit hun agenda. Ze nemen het gewoon terug naar de tekentafel en proberen er alle problemen die ze hebben uit te strijken. Dus wanneer we ons realiseren hoe oud deze agenda is en dat het lang daarvoor gebeurde – het was al gaande lang voordat je geboren werd, lang voor FDR (Franklin D. Roosevelt?). Je gaat terug naar de tijd van Sumer. De rabbijnen zelf zeggen dat de agenda 4.000-5.000 jaar voor Christus is begonnen.

EEN AGENDA DIE DE HELE PLANEET OVER MOEST NEMEN ONDER ÉÉN REGERING, ÉÉN WET MET EEN ELITE DIE HET LEIDT en ieder facet van de mensheid moest geleid worden door deskundigen. Ze houden niet van deze slordige methode van mensen, die individualistisch zijn en beslissen waar ze aan willen werken of wat zij voor zichzelf willen doen en erop uit gaan en misschien een plekje bouwen hier of daar. Het is gewoon te slordig voor hen begrijp je.

We hebben te maken met CONTROL FREAKS en deze control freaks kunnen niet verslappen. Ze kunnen niet verslappen, dat is hun natuur. Zij willen dat het onder hun controle is en zij zullen beslissen waar je leeft. Hoe we leven en wat we zeggen en al het andere, en wat we doen. Opnieuw, hier was allemaal mee geëxperimenteerd in de Sovjet Unie waar ze school hadden om te werken.

Je werd getest op de leeftijd van vijf of zes op speciale kwaliteiten of gebieden van studie en dan zeiden ze: “o.k., jij word een ingenieur en jij word een arbeider en jij word een loodgieter” en je werd alleen onderwezen in wat geleerd moest worden om je een loodgieter of ingenieur te maken. Je kreeg geen extra programma of ... extra geschiedenis of geografie of wetenschap. Het was irrelevant voor de controllers.

Alles wat je moest weten was hoe je je baan moest uitvoeren als je van school kwam en dat is hetzelfde idee dat hier komt. Het is te slordig begrijp je om mensen al deze verschillende dingen te laten leren en dan beslissen wat ze willen doen. Why not save the box (onvertaald). Train ze alleen op één gebied en je hebt een stomme domme bevolking, die niet erg veel weet behalve om kranen te repareren misschien of een technische tekening van iets te maken. ´Die samenleving is een makkelijk geleide samenleving omdat ze in onwetenheid gehouden worden van alle andere algemeenheden en studies.

Dus vanuit een gezichtspunt van controllers zou dat perfectie zijn, begrijp je en we weten waar het vanaf daar verder gaat. We weten dat Arthur Koestler or “Kaus-ler”, afhankelijk van hoe je het uitspreekt ... K-O-E-S-T-L-E-R, hij werkte voor Stalin als een officier en hij hielp met het voorzien van personeel in de Oekraïne. Hij praat erover in een boek dat hij schreef, genaamd “The Ghost in the Machine” en “The Ghost in the Machine”  is het denkbeeldige deel dat psychiaters niet kunnen definiëren. Jij bent het. Het is de essentie die jij bent, de echte jij.

Het is bedrieglijk voor deze karakters en Arthur Koestler kwam uit zijn communistische land als een communistisch officier en hij kwam hier naartoe en studeerde aan universiteiten in de Verenigde Staten in New York en hij was verbonden aan de Verenigde Naties en hij werkte in denktanks – wereldwijde denktanks waar verschillende groepen wetenschappers hun specialiteit hadden, allemaal werkend vanuit hun eigen gebied van expertise aan hetzelfde onderwerp en het onderwerp was: hoe verwijderen we het deel van het brein in individuen dat hen hun persoonlijke identiteit geeft, dat hen laat weten dat je losstaat van andere mensen. En zijn expertise lag in de psychologische benadering, gecombineerd met drugs, en hij werkte ook met chirurgen, die verschillende soorten lobotomie uitvoerden en zo, terwijl ze deden alsof dat een geneesmiddel was tegen depressie.

Ze hadden veel mensen om op te experimenteren en veel mensen kwamen terug naar de Verenigde Staten vanuit het buitenland in het leger in WW II en zij kregen pre-frontale lobotomie – eigenlijk achter de oogkas. Het bevindt zich achter het oog en dit zou een behandeling tegen ernstige vermoeidheid zijn van de schok waar ze doorheen waren gegaan. In tussentijd natuurlijk werden zij allemaal voor de rest van hun leven bestudeerd om te zien hoe het hun personaliteit beïnvloedde. Dus Koestler had al deze informatie en probeerde nieuwe wegen te vinden voor de nieuwe toekomst om hetzelfde ding te doen. 

Hoe vernietigen we dat deel van de persoon dat hem/haar tot een individu maakt? want individuen moet je begrijpen zijn erg problematisch. Ze hebben grillen en fantasieën. Ze gaan door bevliegingen heen. Ze zijn gewoon onbestuurbaar begrijp je. Mensen die onafhankelijke individuen zijn willen hun eigen ding doen en de elite kan dat gewoon niet gebruiken. Het is te wanordelijk en te slordig voor hun systeem.

Dus Koestler werkte met andere chirurgen – met chemici en zo en ze vonden wegen waarop ze een specifiek gebied van de hersenen konden aanvallen en het uitschakelen, feitelijk. Je kunt het een chemische castratie van het brein noemen. Ze wilden niet de hogere vermogens van wiskunde en het doorgeven van informatie en zo verder vernietigen. Wat ze wilden doen was de individuele analytische vermogens op het spectrum van onderwerpen stoppen. Met andere woorden, je kon het opnemen maar je kon er niet zelf over nadenken.

De pauze komt eraan dus ik ben snel terug binnen ongeveer twee minuten en ik zie je aan de andere kant.

 

Goed, we zijn weer terug en vergeet niet dat het belangrijk is om geld te sturen – want ik denk dat Jackie´s show waarschijnlijk de enige is waar je nog steeds verschillende gezichtspunten kunt reflecteren waar de rest blanco over blijft en onthoud Jackie´s adres is Jackie Patru, en dat is Postbus 190, Millerton, Pennsylvania, de postcode is 16936 en je kunt donaties sturen aan Jackie om haar in de lucht te houden. We hebben genoeg stress zoals ik zeg met het begrijpen en met de vinger op de pols houden van wat er gebeurt en we kunnen de extra stress van de financiën niet gebruiken, die er altijd is. Dus doe wat u kunt.

Mijn naam is Alan Watt en ik heb drie boeken te koop. Ik behandel veel van de geschiedenis van de laatste paar duizend jaar in deze agenda. Ik behandel vrijmetselarij en ik begin niet met de gebruikelijke nonsens dat het allemaal begon met de gilde´s – de handelaars-gildes in de middeleeuwen. Nee, dat was er maar een klein deel van. Het is hier al duizenden jaren en geheime genootschappen zijn goed gedocumenteerd in het Oude Rome.

Ik zeg altijd dat Jezus redt maar ik weet niet zeker welke bank hij gebruikt en aangezien de mensen tegenwoordig geen idee hebben van wat het echt betekent,  hoewel hen door het World Council of Churches wordt verteld dat zij dénken dat ze het weten wat het betekent, tasten ze in het duister en zo ook de meeste van hun volgelingen.

Religie is een van de belangrijkste manieren van mindcontrol. Ja, het geeft troost omdat het ontworpen is dat te doen maar geeft je geen antwoorden op iets en het vertelt je ook de regering te gehoorzamen. Dat is er duidelijk ingebracht door de priesters die het overnamen in Rome.

Het is zo vreemd dat ze een man volgen die vermoord werd voor zijn gezichtspunten en voor het vrijuit spreken tegen de corruptie van zijn dagen en tegen de priesterschappen die de religie leidden – hij sprak zich uit tegen de bankiers die onder één hoedje speelden met de priesters, zoals ze altijd doen en ze vermoordden hem daarvoor, begrijp je en dus voegde iemand in het Nieuwe Testament, ergens in Paulus toe: “gehoorzaam de overheid want het is daar door God neergezet”.

Wel, als je dat gelooft, keur dan Adolf Hitler niet af omdat hij verkozen werd in de regering. Bonaparte, Napoleon niet af toen hij het roer overnam. Keur Lenin niet af en daar was iedere tiran, ingezet onder URIN filosofie(onhoorbaar), was daar neergezet door God dus dat is jouw probleem en daar zul je zelf mee om moeten gaan, vooral wanneer je iemand volgt die zich er beslist tegen uitsprak. Dat is je dubbeldenk van vandaag.

Teruggaand naar Arthur Koestler die in de denktanks werkte voor de Verenigde Naties - hij zei dat ze zeer succesvol waren op verschillende manieren. Door middel van chemicaliën en ik twijfel er niet aan dat ze sodium-fluoride gebruikten in het drinkwater in de steden. Het zit in de tandpasta. Het werd gebruikt in de Sovjet Unie en werd ook gebruikt door Nazi Duitsland want ze kenden het affect ervan. Het vertraagt het brein. Het vertraagt je intellect maar Koestler praat ook over efficiëntere biochemische wijzen waar ze feitelijk bepaalde organismes, zoals virussen of bacteriën, konden binden aan specifieke hormonen die regelrecht naar je hersenen gaan en dat vitale gebied aanvallen.

Nogmaals, dit deel van het brein dat ze uit willen schakelen, ben jij. Het is wie je bent. Het is wat je jouw vermogen geeft om jezelf waar te nemen als een losstaand onafhankelijk individu, los van anderen maar dat is een storende factor begrijp je voor de heersende elite. Ze moeten enorme media en propaganda gebruiken om ieder individu vandaag de dag gelukkig te houden

Er zijn al deze diensten ... en ze zetten sport op voor mensen om ze bezig te houden of films met sex of geweld en al dit soort dingen maar het feit dat als ze waarschijnlijk dat deel van het brein konden vernietigen, ze dit allemaal niet meer nodig zouden hebben en misschien is dat de juiste weg om te gaan omdat we dan geen media meer nodig zouden hebben.

Ik vraag me af of zij hebben gedacht wat er met hen gebeurt wanneer ze niet langer nodig zijn. Wat gebeurt er met alle sport-commentatoren, met alle netwerken als ze niet langer nodig zijn, want tijdens die laatste bijeenkomst die gehouden was – de “World Meeting of Scientists”, gesponsord en betaald door het “Department of Commerce” van de Verenigde Staten, met aan het hoofd of afgetrapt door Newt Gingrich, die niet in de kranten verscheen. Deze karakters – deze wetenschappers hebben een chip, klaar om in het brein geïmplanteerd te worden en let goed op, de belangrijkste wetenschapper uit Japan zei: het zal het einde zijn van individualiteit zoals we het kennen.

In feite zal het meer zijn zoals de bijenkorf, zei hij, want iedereen zal aangesloten zijn op een regionale computer, die hen zal aansturen zoals iemand een robot aanstuurt. Dus ze zullen geen media nodig hebben om de mensen gelukkig te houden want mensen zullen nogal dom en gelukkig zijn omdat hun programma hen zegt dat te zijn. Ze zullen de sport niet nodig hebben. Zij zullen zelfs de politici uiteindelijk niet nodig hebben. Ik vraag me af of zij wisten wat zij gaan doen of wat hun functie zal zijn in zo´n toekomst want politici zijn buiten hun baan de meest nutteloze wezens die je ooit zult ontmoeten.

De mannen weten niets over het repareren van iets of hoe iets werkt. Alles wat ze doen is zitten en dampen en hun taak is te zorgen dat andere mensen voor hen werken. Dat is wat politici doen. Ze zijn psychopatische persoonlijkheden. Ze hebben in geen enkel systeem een functie behalve in dit systeem.

Zoals ik zei, Arthur Koestler schreef erover in “The Ghost in the Machine” en dat boek is beslist, beslist het lezen waard en in het laatste hoofdstuk gaat hij door de hele agenda heen en hij denkt dat het gewoon geweldig is, begrijp je en ze zullen allemaal vrede hebben op de planeet.

Er zal dit vreemde utopia zijn voor de elite, die trouwens geen chip zullen nemen of hun hersenen laten veranderen, op geen enkele manier. Want zij moeten de planeet leiden en zoals hij zei - en zoals Charles Galton Darwin zei en zoals een wetenschapper op de Loyola Universiteit bijeenkomst zei - hij zei: “alleen de elite zal hun vermogens behouden omdat zij het schip zullen leiden. In andere woorden, hun vermogen om te overleven, zelfbehoud zal functioneren en van de massa niet, omdat de massa al haar problemen opgelost zal hebben door de staat.

Dus deze Borg mentaliteit die ze ons lieten zien in de Star trek films, de originele “B”, dat is wat Borg betekent trouwens, wij zijn de “werkbijen” en zij leefden in vierkante luchtschepen want zij waren de ashlar – de ashlar van de vrijmetselaars, zij waren vierkant. Ze waren niet natuurlijk. Ze waren deels cyborg en iedereen was verbonden aan een centrale computer, precies zoals ze bespraken in de bijeenkomst op Loyola Universiteit en ze hebben de technologie om dit te doen. (Mason=vrijmetselaar)

Op die bijeenkomst zeiden ze, dat het enige probleem dat ze op dit moment hebben is om het publiek te overtuigen het te accepteren. Dat is het enige probleem. Ze hebben alles klaar. Het is uitgeprobeerd en getest over vele jaren op nietsvermoedende mensen en ze willen verder gaan, met het begin in 2009 en hopelijk, zeiden ze, zouden ze het voltooid hebben rond 2018 of 2019, en ook één van de belangrijkste sprekers –politiek trouwens werd niet één keer genoemd op deze bijeenkomst. Deze bijeenkomst, die 600 pagina´s van hun agenda produceerde en totaal genegeerd werd door de media, hoewel veel media knapen aanwezig waren.

Ze zeiden dat ze dit zullen promoten vanaf de kleuterschool. Ze zullen het op school als een positief iets promoten. Ze zullen het promoten via alle romans, alle magazines, alle geschreven fictie en de films.

Nu zeiden deze mannen niet: “we zouden het willen promoten”. Nee, ze zeiden: “het gaat gepromoot worden” en dat is hoe dingen echt werken, begrijp je, in deze matrix waarin we leven.

Ze spraken niet over politiek, want ze weten heel goed dat politiek een nevenattractie is voor het publiek. Vele jaren geleden kwamen ze erachter dat het publiek zou rebelleren en totale corruptie omver zou werpen, dus verzonnen ze dit ding genaamd DEMOCRATIE, waar als je denkt dat je het systeem iedere vier jaar kunt veranderen, je verdergaat en stemt en dan na de volgende vier jaar, nou ja, dan zullen we op een ander stemmen en dat zorgt ervoor, dat zij al deze problemen niet hebben en hun zakken vullen met ons geld aan de top en terwijl ze ons laten werken voor minder geld of het geld devalueren of ons beroven van onze belastingen etcetera en het overhandigen aan hun grootbedrijf-vriendjes en buitenlandse kusten.

Als je je afvraagt waarom Afrika arm is, lees de agenda´s. Lees de econoom John Stewart Mill die er in de negentiende eeuw over schreef dat de zwarte man fundamenteel uitgeroeid moest worden, omdat hij niet zou passen in het westerse economische systeem. Hij zei: “sommige zullen overleven” en zijn eigen woorden waren “omdat zij de witte man kunnen nabootsen”, maar degene die de witte man niet konden nabootsen moesten uitgeroeid worden en we zien AIDS Afrika decimeren, absoluut, en we weten ook dat het beslist de pokken waren – de drie kleine pokken-prikken, de Verenigde Naties ging rond en gaf het hen allemaal en probeerde de schuld van de fout te leggen bij het wisselen van de naalden van één persoon naar de andere, wat een aardige coverstory is, want het AIDS virus is goed gedocumenteerd, inclusief de financiering om dit ding te creëren, dat een persoon´s auto-immuunsysteem kon verwoesten, zodat een normale verkoudheid zou omslaan in chronische bronchitis of longontsteking en je doden. Dat is hoe het werkt.

DIT IS DE HORROR SHOW WAAR WE IN LEVEN en die mensen die op de radio zijn en die oprecht zijn en niet allemaal zijn ze dat, begrijpen dit en moeten iedere dag met deze kennis leven. Zij jagen geen UFO´s achterna zoals Art Bell of maken zich zorgen of het NASA lukt met het volgende ruimtedrama omdat er iets losraakt en al deze nonsens. Nee, dit is om je op te zuigen en NASA te steunen die niets doet eigenlijk, behalve satellieten daarboven opstellen die samenwerken met HAARP en zij bespioneren jou. Dat is NASA´s hoofdtaak. Dat is wat het doet weet je.

Dus ja, degene op de korte golf, die weten wat er gebeurt, moeten iedere dag met deze kennis leven. Zij moeten omgaan met de realiteit en de somberheid, want we gaan momenteel door een sombere periode heen. Iedereen die bewust is voelt iets snel aankomen – iets geks komt op ons af zoals ze het noemden (“something wicked this way comes”). We weten dat er meer en meer beperkingen zijn, speciaal in de landelijke gebieden, over wat je kan en niet kan doen en ze voeren voortdurend wetten in.

We weten dat de benzineprijs omhoog gestuwd is en meneer Rumsfeld, in ieder geval in de media hier in Canada, kondigde aan dat de benzine zou kunnen verdubbelen. Hij zei: “het gaat van $70 per vat naar $140 per vat en dat was een proefballon. Ze doen dit af en toe om de reactie van het publiek uit te testen terwijl ze hun stille proefnemingen overal doen en zolang de media het niet opvolgt – en ze doen het niet en het publiek is getraind om alleen na te denken over wat de media hen vertelt om over na te denken. Dus als de media bezorgd lijkt over iets, dan is het publiek dat ook.

Zbigniew Brzezinksi documenteerde dit allemaal in “Between Two Ages”, één van zijn boeken en “the Technotronic Era”. Nu, “the Technotronic Era” is het tijdperk waar we in leven, en het is een tijdperk waarin ze geavanceerde geheime technologie zouden gebruiken. Geavanceerd geheim voor het publiek, maar in feite oude technologie en soortgelijk aan het HAARP programma, gecombineerd met satellieten en zo verder om nogmaals, hun favoriete kleine act op te voeren, dat is het proberen de geest van het publiek te beheersen.

HAARP zendt uit nu, 24 uur van iedere afzonderlijke dag. Ze voeren de kracht op als ze echt naar de stad gaan en besproeien de hemel non-stop en dit heeft een enorm effect op ons weer. Het kan onweersbuien veroorzaken of ze kunnen over onweersbuien sprayen en ze laten verdwijnen. Dat is waarom er een drugs is in zoveel gebieden. Dus ze kunnen allebei doen.

Dit is oude technologie, die teruggaat tot TESLA, in ieder geval tot Tesla hoewel ik het betwijfel om eerlijk met je te zijn, want als je leest over de ETRUSKEN, die degene waren die alle ondergrondse tunnels onder Rome vóór Rome bouwden en de Etrusken waren ook de mensen die geweldige ingenieurs hadden.

Ze leerden de Romeinen hoe te bouwen. Dat is waar ze al hun ideeën en bouwkundige kwaliteiten voor de aquaducten van hebben, overal waar ze gingen, want waar je ook gaat, het eerste ding dat je moet doen is het water stelen begrijp je en dat is wat de Romeinen deden.

Dus de Etrusken werden gewoonlijk in Rome geroepen op grote, grote festival dagen die net zo waren als vandaag. Ze zijn allemaal verbonden met de zonsopgang, zonsondergang of verschijnende sterren –bepaalde sterren of de maan en die nog steeds gebruikt worden in alle cult van tegenwoordig. En de favoriete truc van de Etrusken was: het naar beneden roepen van vuur uit de hemel.

Dus degene van jullie die denken dat er iets nieuws in Openbaringen is gestopt waar het grote beest vuur uit de hemel zou laten neerdalen, moeten nog een keer nadenken want de Etrusken deden dit 2.000 jaar voor Christus rechtstreeks tot aan de tijd van Jezus, dus het is geen nieuwe truc maar het werd nooit uitgelegd hóe ze het deden maar ze konden het zeker.

Ze konden letterlijk vuur tevoorschijn toveren en het vanuit de hemel op commando naar beneden brengen en ik zou dat een geavanceerde wetenschap noemen.

Wetenschap is het meest geheime ding want het geeft je macht – het geeft de houder macht en je deelt nooit kennis, die macht is. Dus het is geen verrassing voor mij dat vele technologieën tegenwoordig gebruikt worden die compleet onbekend zijn bij het publiek, die het “Popular Mechanics” (populaire mechanica) of “Populair Science” (populaire wetenschap) lezen en ze vertellen je: “oh, we werken ...aan dit en eens hopen we in staat te zijn om te doen”, jadiejadieja, terwijl in realiteit, dat is allemaal deel van de matrix. Wat zij je ook vertellen, ze werken op een hoger niveau van wetenschap en er zijn drie niveaus van wetenschap, begrijp je.

Er zijn ook drie niveaus van geneeskunde, tot het laagste niveau van professorschap. Dus dát is de hele matrix - het laagste niveau begrijp je van professorschap naar beneden. Dus wat ze jou geven als het nieuwste is eigenlijk antiek en wat ze werkelijk hebben is zo ver geavanceerd dat het voorbij gaat aan wat we zelfs gekregen hebben als science fiction.

De CIA had kleine handzame apparaatjes terug in de jaren ´50, die waren als mini-HAARP´s en ze konden letterlijk in je hersenen stemmen, commado´s uitzenden en zo verder en het werkte – deze kleine apparaatjes werkten op oogafstand en professor, of Dr. Nick Begich toonde een heel stel van deze antieke kleine mindcontrol-gizmo´s (onvertaald) van de CIA op Wendey Mesley Show hier in Canada, ongeveer vier jaar geleden en ze hadden drie bakken vol van ze en deze technologie natuurlijk, zou ook  en daar is de truc- net als het Star Trek …geweer of het … geweer- je kon het ook instellen op de hartslag. In andere woorden, je kon het hart stoppen als je wilde en je vraagt je af waarom mensen plotseling fatale hartaanvallen kregen jaren geleden en gewoon vreemde toevalligheden en natuurlijk, we zouden dat nooit hebben kunnen doen want we hadden de technologie niet, toch? En daarom komen ze ermee weg. Ze vertellen je nooit wat ze op het tijdstip werkelijk gebruiken.

Nu, Nick Begich nam dit spul ook naar het parlement van de Europese Unie omdat sommige leden - ze kregen vreemde, gekke aanvallers net voordat ze opgingen om te praten in het parlement en hij toonde het en demonstreerde dit spul en hij zei: “er zijn mensen die het op jou gebruiken”. Dus dit is oude technologie – antieke technologie. Maar als het een wetenschap was, of tv afstands-omzetter of een pakje sigaretten terug in de jaren ´50, kun je je voorstellen hoe klein het tegenwoordig is en als je ooit vreemde gedachten krijgen of vreemde gekheid of verschrikkelijk misselijk voelt en je spreekt je toevallig uit over dingen, maar misschien is het helemaal niet zo paranoide om je af te vragen of iemand je misschien aanvalt want dat zou zeker kunnen.

Nu, het hele probleem komt terug op: wat moeten we doen aan dit alles? Er zijn geen groepen waar je lid van kunt worden. Groepen worden onmiddellijk geïnfiltreerd of anders zetten ze ze van tevoren op, door de controllers en overal waar je naar terug kan gaan is  nummer 1. Als je begrijpt dat je simpelweg leeft in een lange, lange opeenvolging van dit plan. Jouw levensduur is een klein stipje in één deel ervan, dan stop je in paniek te raken.

Jouw regering is niet overgenomen tijdens jouw leven. Het was nooit jouw regering in de eerste plaats. Het was niet van jouw vader of van je grootvader. Het was een systeem dat slim ontworpen is, lang geleden om de indrukken te geven dat mensen echt vijanden zijn en landen werkelijk vijanden waren, en zorgt ervoor dat jullie allemaal met elkaar vechten terwijl de elite er hun voordeel mee deed.

HET HIELD DE BEVOLKING LAAG.

Ze maakten kolossaal fortuin tijdens oorlog en ze hebben toevallig altijd de producerende processen in eigendom, maar dat natuurlijk, moet toeval zijn. Dus stop met in paniek te raken. Je bent niet overgenomen tijdens je leven. Dit is al duizenden jaren aan de gang en je kunt gerustgesteld zijn in het feit dat lange, lange rijen van mensen met de kennis van wat er gebeurt, die niet behoren tot deze elite-control groep, die doorgaan door de eeuwen heen met de kennis en helpen om het over te brengen op andere mensen. Daarom weten we zoveel tegenwoordig.

Dus als je begint met een lawine – een lawine is natuurlijk deze nieuwe opkomende wereld orde van totale controle, als ze hun zin krijgen …je had ook vele kleine sneeuwballen die uitgerold over de grond, groter worden en groter en groter naarmate de tijd vordert en …we door deze enorme reis gaan door tijd en ruimte en je moet altijd onthouden dat uiteindelijk een kritische massa bereikt wordt en de kritieke massa hangt niet af van grote legers mensen. Het hangt af van de juiste kwaliteit van mensen met de goede zelfkennis over wie zij zijn in het grote schema van dingen en die helemaal eerlijk over zichzelf zijn, dat altijd het begin is van verlichting en je komt ook in contact met andere van jouw eigen soort.

De kennis zelf blijft niet bij jou. Iedere keer dat je het ergens spreekt, ze weten het zelf, we zenden uit- mensen zenden werkelijk uit weet je wanneer ze een eureka moment hebben iets raakt hen plotseling en je komt erachter dat mensen over de hele planeet geraakt worden met hetzelfde ding op hetzelfde moment en dit is iets dat op het moment buiten hun controle ligt maar ze erkennen het. Ze erkennen het. Ze weten ervan.

Arnold Toynbee, die een Rhode Scholar was en een globalist voor de elite, hij doorliep de scholarship-programma´s, ik zou moeten zeggen, Professor Arnold Toynbee, maakte er een speech over en hij zei: “als een gedachte naar buiten is gebracht, zei hij, het wordt goed begrepen dat mensen over de gehele planeet het oppakken”. Dus als je hart puur is en jij bent zo puur mogelijk als je kunt zijn wil je dingen niet wegstoppen zoals ze zijn en wat vage pretenties hebben dat het verleden terugkomt als: “laten we in het Victoriaanse tijdperk leven” of iets dergelijks.

Je bent eerlijk over het hele systeem en je weet dat het hele systeem onnatuurlijk is, dan kun je uitzenden zoals ik zeg, anderen pakken het op en het is als het bij elkaar zetten van een serie batterijen. Het voltage groeit enorm met iedere persoon die wakker wordt en die begint om echt tot leven te komen en te denken.

Wel, dat is een aardig kort uurtje geweest en ik heb een beetje snel gepraat om er veel in te kunnen stoppen en niets is voorbereid maar ik hoop voor jou dat het interessant voor je is geweest en ik denk dat Jackie morgenavond terug zal zijn om met je over andere dingen te praten. Dank je wel en goedenavond.