ALAN WATT   BLURB (i.e Educatief Gesprek)

 

 

"PSYCHOPATHIC SCIENTISTS

AND

THE CONTROL FACTOR"

part 2

 

In Nederlandse vertaling:

“Psychopathische Wetenschappers en

de Controle Factor”

deel 2

 

 

6 december 2006

 

 

Dialoog Copyright Alan Watt 6 december 2006

(Uitgezonderd Muziek en Literaire Citaten)

 

 

WWW.CUTTINGTHROUGHTHEMATRIX.COM en

www.alanwattsentientsentinel.eu

 

 

Hallo mensen, dit is Alan Watt en het is 6 december 2006.

 

 

“Richt je op en vlieg recht”

Door Nat King Cole

 

Een buizerd nam een aap mee voor een ritje in de lucht

De aap dacht dat alles was zoals het moest zijn

De buizerd probeerde de aap van zijn rug te gooien

Maar de aap greep hem bij zijn nek en zei, hé luister Jack
 
Richt je op en vlieg recht
Richt je op en vlieg recht
Richt je op en vlieg recht

Koel een beetje af papa

Laat je hoofd niet ontploffen

Er is geen nut om te duiken

Wat is het nut van jiven

Richt je op en vlieg recht

Koel af papa

Laat je hoofd niet ontploffen

 

De buizerd vertelde de aap, je smoort me

Laat los en ik zal je vrijlaten

De aap keek de buizerd recht in de ogen aan en zei

Je verhaalt raak me zeer maar het klinkt net als een leugen

 

Richt je op en vlieg recht
Richt je op en blijf recht
Richt je op en vlieg recht

Koel een beetje af papa

Laat je hoofd niet ontploffen

 

 

"Straighten Up and Fly Right"

By Nat King Cole

 

A buzzard took a monkey for a ride in the air
The monkey thought that everything was on the square
The buzzard tried to throw the monkey off of his back
But the monkey grabbed his neck and said-- Now listen, Jack

Straighten up and fly right
Straighten up and fly right
Straighten up and fly right
Cool down, papa, don't you blow your top.
Ain't no use in divin'
What's the use in jivin'
Straighten up and fly right
Cool down, papa, don't you blow your top.

The buzzard told the monkey "You're chokin' me
Release your hold and I will set you free
The monkey looked the buzzard right dead in the eye and said
Your story's so touching but it sounds just like a lie

Straighten up and fly right
Straighten up and stay right
Straighten up and fly right
Cool down, papa, don't you blow your top.

 

 

En zeker genoeg, na de vriesregen van de afgelopen week, kwam de sneeuw met bakken naar beneden en het bleef komen. Ontzettend veel sprayen in de lucht, tussen de sneeuw in natuurlijk om het te helpen. En ze zijn er groots mee bezig. Heel zichtbaar voor iemand die de moeite neemt omhoog te kijken, wat helaas heel weinig mensen doen. Of als de media er niet over praten kan het niet belangrijk zijn. Echter, dit is duidelijk schadelijk voor het publiek door de complete black-out van de belangrijke media over dit onderwerp, heel, heel belangrijk.

 

Zoals altijd met de eerste sneeuw, komt Murphy’s Law binnen, Murphy is altijd overal, maar je ziet het in december als de sneeuw komt. Je probeert je sneeuwblazer te starten om de sneeuw weg te blazen, om eruit te kunnen en het werkt niet natuurlijk. Hij deed het prima in de zomer, toen je ‘m uitprobeerde en opborg, en prima in het najaar, als je helemaal klaar bent voor de winter. Maar zo zeker, als de eerste sneeuw komt wil het niet starten. Dus ik heb de hele motor uit elkaar gehaald, de kleppen en het hele ding de laatste paar dagen, wat niet fijn is, buiten. Het is nogal vrieskoud en het is ongeveer 20 graden ’s nachts, het wordt nogal koud. Dus daar ben ik mee bezig geweest.

 

Nu, vanavond zal ik verdergaan over mindcontrol en de verschillende technieken van het beheersen van de meningen van het publiek, enzovoort.

 

Voordat ik dat doe, wil ik graag vermelden dat de hele agenda van de eenwording van de Amerika’s precies op schema is, zij zijn door niets vertraagd. Shelley Anne Clark, die in Ottawa werkte, en die gedurende haar volwassen leven werkte en de topbureaucraat voor haar departement in Ottawa werd, de most senior ambtenaar. Zij droeg zorg voor het opstellen van de Vrije Handel Onderhandelingen (Free Trade Negotiations). Deze waren belangrijker dan NAFTA, die later kwamen. Want al de inleidingen en termen zitten werkelijk verborgen in de Vrije Handels onderhandelingen. Ze kwam in het begin van de jaren ’90 naar buiten en vertelde het publiek, ze probeerde het publiek te vertellen dat ze door Canada heenging en met kleine groepen praatte en zei, dat we de gehele Amerika’s aan het verenigen waren, startend met Canada, de Verenigde Staten en Mexico, om gevolgd te worden door andere landen. Het zou officieel ondertekend worden, voor het publiek is dat, in 2005. En zeker genoeg, het was in maart 2005, alleen een korte vermelding tussen sport en de Terri Schiavo zaak.

 

Maar de CFR (Council on Foreign Affairs) kwam toen openlijk naar buiten  en zij gaven het toe op de Canadian Broadcasting Corporation, het nationale televisie station dat in bezit is van de regering. De CFR gaf toe dat zij de plannen voor de onderhandelingen hadden opgesteld en deze werden aan de presidenten en de eerste ministers gegeven, en zij gingen er gewoon in mee en tekenden het in maart 2005. Dus het was een formaliteit die door de eerste ministers en de president uitgevoerd werd. Dit is een doorgaand ding, en in 2010 moeten we verenigd zijn. Dus al deze onzin over de grenzen op het moment is meer om het hele publiek ID kaarten te geven (get ID’d) in al deze landen, net zoals het in Europa gaat. Op die manier kun je wat vroeger grenzen waren, oversteken en zij kunnen je volgen waar je ook gaat. Dat is de echte agenda. Dus zij geven ons wat onzin over de grens. Maar de grenzen zullen in 2010 verdwijnen.

 

Voor diegenen die me schrijven of mailen, maak je geen zorgen als ik geen antwoord geef. Het is niet dat ik de mail niet lees, maar je wilt niet geloven hoe druk ik echt ben. Ik lees al de mail die binnenkomt. Voor de paar mensen die wat geld gedoneerd hebben, heel veel dank en ik zal daar bij jullie op terugkomen. Iemand stuurde me ook een paar handschoenen. Het is zo gek, want ik had dit soort handschoenen echt nodig in deze tijd van het jaar, en ik was van plan om er een paar te kopen en ik kreeg een paar met de post, dus heel erg bedankt. Nu, om terug te gaan naar het onderwerp van vorige week, over wie ons beheerst, wie beheerst onze minds (breinen/geesten)?

 

Ik zal het volgende voorlezen uit hetzelfde boek, “The Second Genesis, The Coming Control of Life”. Zeer waardevol om te lezen, hoewel het meer achterhoudt voor het publiek dan het je geeft, maar het geeft je iets meer dan de meeste boeken. Op de gebruikelijke optimistische manier vertelt het je hoe geweldig wetenschap is en hoe het onze echte redder zal zijn.

 

Hierin zit een waarheid, voor de elite. Voor hen zal het hun redder zijn voor het beheersen van de mensen. Het enige probleem dat ze werkelijk ooit hadden, door de geschiedenis heen, is hoe je de massa’s mensen kunt beheersen en hoe je ervoor kunt zorgen dat zij voor je blijven werken, voor je produceren, jou in een verhoogde levensstijl houden en je aanbidden. Dus onderzoek het boek “The Second Genesis, The Coming Control of Life”, door Albert Rosenfeld.

 

En naar het hoofdstuk, “Who Controls the Controllers?” Dit is om ons gerust te stellen, begrijp je.

 

“Het idee van een mens die zijn eigen brein beheerst, is één ding. Maar het vooruitzicht dat het brein van een mens misschien door een ander mens beheerst kan worden, is weer iets anders, nog niet te noemen de controle over massa’s mensen door een paar machtige individuen. Delgado…”

 

Alan: Opnieuw, de CIA man.

 

“… neemt deze laatste mogelijkheid niet al te serieus”.

 

Alan: Want hij werkt voor de CIA, juist.

 

Hij geeft toe, dat overheden door zulke praktijken als het eisen van bloedtesten voor het huwelijk, gedwongen pokkenvaccinaties, en fluoridatie en chlorering van ons drinkwater, “een precedent geschapen hebben van officiële manipulatie van onze persoonlijke biologie”.

 

Alan: Nu, dat is een heel belangrijke bekentenis, want nogmaals, kinderen worden geboren in een systeem. Hun ouders wisten niet te vertellen dat er iets fout mee was. En zij denken dat het allemaal heel natuurlijk was dat je een heleboel injecties in je krijgt. Je neemt het allemaal in vertrouwen aan omdat je er geen idee van hebt om het te controleren wat je werkelijk krijgt, voor jezelf, dat kun je niet. Het is een ding dat puur op vertrouwen gebaseerd is.

 

En hier geeft hij toe, begrijp je, “dat we het allemaal stapsgewijs gedaan hebben”. Ze hebben geknoeid met ons drinkwater, hebben ons injecties gegeven, stoppen fluoride en chloride in het water en een heleboel andere dingen. Nu, vanzelfsprekend, zijn alle groenten gemodificeerd. En we hebben het allemaal aangenomen alsof het heel natuurlijk was. We stellen geen vragen. En toch, de meest belangrijke dingen voor leven, voedsel, onderdak, kleding en water zijn allemaal bewerkt en we denken dat dit natuurlijk is. De macht bevindt zich in de handen van een paar mensen die bedrijven bezitten, die we in ons leven nooit zullen ontmoeten en nooit bij hen in de buurt zullen komen om hen zelfs de vragen te stellen, als waarom en wat ze werkelijk van plan zijn. We nemen het als gegeven aan.

 

Dus teruggaand naar Delgado:

 

Hij ziet ook, dat overheden zouden kunnen proberen algemeen gedrag te beheersen of het geluk van burgers te verhogen door het elektronisch beïnvloeden van hun hersenen.”

 

Alan: Nu, dat is een van de dingen die zij met HAARP kunnen doen. Dat is toegegeven. Het makkelijkste dat zij met HAARP kunnen doen is je stemming beïnvloeden of je heel gelukkig maken, ontspannen, of agressief, een of de ander. Het leger heeft dit járenlang in praktijk gebracht om de troepen agressiever te maken. Zij hebben ook test populaties gebruikt, zelfs in de Verenigde Staten, om hen soort van gelukkig te maken en ontspannen. Dus dat kan gedaan worden.

 

Delgado gaat verder:

 

Maar gelukkig is dit vooruitzicht ver weg, zoniet onmogelijk, niet alleen om duidelijk ethische redenen, maar ook door zijn onuitvoerbaarheid. Theoretisch gezien zou het mogelijk zijn om agressiviteit te reguleren, productiviteit, of slaap, door het gebruik van elektroden in het brein, maar deze techniek vereist specialistische kennis, verfijnde vaardigheden en een gedetailleerde en complexe onderzoeking van ieder individu, vanwege het bestaan van anatomische en fysiologische variabiliteit.

 

De haalbaarheid van massabeheersing van gedrag door hersenstimulatie is zeer onwaarschijnlijk, en de toepassing van intra-cerebrale elektroden in de mens zal waarschijnlijk hooglijk individueel zijn en beperkt zijn tot de medische uitoefening.”

 

Alan: Wel, dat is nu allemaal nonsens, want ze kunnen al datgene doen waarvan hij in de jaren ’60 zei dat het onuitvoerbaar zou zijn.

 

Maar niet alle wetenschappers delen het optimisme van Delgado over de verheid van deze vooruitzichten, vooral aangezien ESB nog in de kinderschoenen staat.”

 

Alan: Dat is wat zij ons toen vertelden. Je kunt er zeker van zijn dat als dit gepubliceerd en aan het publiek gegeven was in de jaren ’60, dat de hogere niveaus van wetenschap aan dit alles al voorbij waren

 

Het feit dat het misschien moeilijk is of lastig (en het is misschien binnenkort minder moeilijk en minder lastig) om ESB op een grote schaal toe te passen, zou iemand niet noodzakelijkerwijs afschrikken, die genoeg gemotiveerd was om het te doen en de macht had om zijn wil uit te oefenen. Als voor de duidelijke ethische redenen, die afhankelijk zouden zijn van de individuele ethiek van de personen aan de macht, en zou natuurlijk helemaal niet zwaar wegen bij meedogenloze typen, die hun ethiek ontwerpen waar zij gaan.

 

Alan: Kennen we zo iemand mensen?

 

Er is gesuggereerd, dat een dictator zelfs elektroden zou kunnen implanteren in de hersenen van kinderen een paar maanden na de geboorte, en zij zouden nooit weten dat hun gedachten, stemmingen, gevoelens en algeheel gedrag niet voortkwamen uit hun eigen wil. Waar is de vrije wil dan en individuele verantwoordelijkheid?

 

Een elektrotechnicus, genaamd Curtis R. Schafer, die een soortgelijke suggestie deed, voegde toe dat “het eenmaal beheerste menselijk wezen zou de goedkoopste zijn van machines om te maken en te laten werken. De kosten van het bouwen van zelfs een eenvoudige robot zoals de Westinghouse mechanische man is waarschijnlijk tien keer duurder dan het dragen en opvoeden van een kind tot de leeftijd van 16.

 

Wat zou dit impliceren?, vraagt Robert Coughlan. ”Een hypothetische mogelijkheid: de 100-socket, 600-elektrode mens beheerst door een transistor geregelde stimulator, misschien gedragen in de vorm van een lapelspeld voor mannen en een juwelen broche voor vrouwen.”

 

Alan: Wel, echt, alles wat ze vandaag hoeven te doen is om het in een ketting te stoppen die je aan je wang, neus of je tong zou hangen (piercings).

 

Het programma van ieder individu zou vooraf ingesteld zijn en nauwsluitend voor toegewezen functies en plichten, maar het zou ogenblikkelijk veranderd kunnen worden door overheersende radiosignalen, uitgezonden door lokale (75-socket) controleurs, die gecontroleerd zouden worden door district (50-socket) controleurs, die gecontroleerd zouden worden door regionale (25-socket) controleurs, die gecontroleerd zouden worden door een meester controleur (geen sockets), die, in zijn wijsheid, het gedrag van iedereen zou leiden.”

 

Alan: Dat is hun check en balance mechanisme. Je bent terug bij het oude hyper-hoge Metselaars idee, pre-Metselaar zelfs. Metselaars is een recente term voor dezelfde mysterie religie, met de nietsweters op de bodem en de wijzere aan de top. Het gaat terug tot het oude Utopiaanse idee, dat zij binnen gingen brengen, en dit vrede op aarde project te hebben, waar je niet agressief kon zijn en hatelijk naar andere mensen die je probeerden te misbruiken, omdat je niet zou weten dat je misbruikt werd. Je grijnst dom en kwijlt waarschijnlijk uit je mond. Dat is wat zij “Utopia” noemen. Waar vrede zal komen als je niet in staat bent om enige andere emotie te hebben, ongeacht hoe je behandeld word. Dit is hun Utopia.

 

“De potentie van mind drugs. Tot zover de elektrische helft van de elektrochemie van het brein. Maar de chemische helft komt misschien tevoorschijn als beduidend meer dan de helft in termen van zijn fundamentele functionele belang. Niet dat elektrochemie netjes in helften te scheiden is. Maar het is mogelijk om de elektriciteit en de chemie als gescheiden te beschouwen, door intergerelateerde modes van cerebrale operatie; en zeker te denken aan elektriciteit (zoals de toepassing van ESB) en chemie (zoals de toepassing van drugs) als twee aparte benaderingen voor de controle over het brein. Potentieel als de elektrische benadering lijkt, chemie ziet er zelfs nog veelbelovender uit, van daaruit zelfs bedreigender.

 

Hoewel zenuwimpulsen elektrisch gestimuleerd kunnen worden, wordt hun feitelijke transmissie door de zenuw fibers en over de synapsen bereikt – zoals gedemonstreerd werd door Sir John C. Eccles en zijn collega’s van de Australian National University -door het transport van essentiële chemische substanties. De principiële transmitter in het centrale zenuw systeem is acetylcholine. En terwijl gedachten en herinneringen rond en rond kunnen gaan in hun elektrische circuits, blijken zij chemisch opgeslagen te worden in de moleculen van het brein. Met implicaties voor het geheugen en het leren binnenkort te bespreken.

 

Het is al breedvoerig gedemonstreerd dat elektriciteit van buitenaf geïntroduceerd de chemie in een gegeven gebeid van het brein kan aanzetten en een variëteit aan gedragspatronen kan stimuleren. In zulke gevallen is het de inbreuk van de elektrische stroom die de chemische reacties in gang brengt. Onder normale omstandigheden echter, werkt het andersom.

 

De cellen van het brein zijn als miniatuur accumulatoren, met een elektrisch potentieel dat slapend ligt, chemisch opgeslagen als positieve of negatieve ionen (atomen of moleculen met extra elektronen of missende elektronen, totdat een geschikte prikkel de elektriciteit in actie brengt. Dit ontsteken van de cellen brengt de elektrische stromen in gang die het brein en het centrale zenuw systeem functionerend houden, zoals de accu in je auto. Deze zwakke elektrische stroompjes worden door de elektro-encefalograaf opgevangen. Pas als zij niet langer opgevangen worden, zijn de meeste fysici nu bereid om de patiënt als werkelijk dood te beschouwen.

 

Alan: Dat was gewoonlijk het geval. Zij doen dat nu niet zozeer, want zij willen je organen eruit wippen, die zij zowaar verkopen. Zij belasten de mensen die de donoren zijn, of in ieder geval de belastingbetaler, voor het in andere mensen stoppen, maar zij willen levende lichamen, begrijp je, niet de echte doden.

 

“Als het gebruik van een broadside (nog niet vertaald) techniek zoals ESB zijn processor zulke macht over het brein kan geven, denk wat er gedaan kan worden als we zouden weten hoe we de chemie van het brein kunnen manipuleren, in al zijn volmaakt verfijnde detail. “Net zoals de DNA code de kleur van het oog bepaalt, de vorm van de neus, en de precieze werking van zulke complexe organen als de lever”, schrijft Lawrence Leasing in Fortune,”

 

Alan: Magazine vermoed ik.

 

“zo bepaalt het ook de aard van de mind. De nieuwe hypothese is dat DNA niet alleen de fysieke structuur van het brein bepaalt maar het beheerst ook , direct of indirect, alle processen van het brein en de mentale activiteit door middel van een moleculaire code, die uitgezocht uiteindelijk overmeesterd kan worden.”

 

Alan: Wanneer ze je ook vertellen dat ze aan iets werken en hopen het op een dag, yah de yah, is het al op een hoger niveau gedaan, maar ze onderzoeken het niet opnieuw op het bodem niveau. Zij hebben het lang geleden gedaan. Dit boek roert ook onderwerpen aan, die vandaag actueel zijn, alsof ze het net hebben uitgevonden. Opnieuw en opnieuw en opnieuw. Zo doen zij de dingen.

 

Wij weten dat er enorm met de hormonale balans van het publiek geknoeid is voor jaren nu. We kunnen in Charles Galton Darwin’s boek “The Next Million Years” de suggestie vinden, dat zij dit echt doen voor wereldvrede en de mannen meer vrouwelijk maken. Zij vermeldden toen bijvoorbeeld ook al, dat oestrogeen, in grote dosis gegeven aan vrouwen in de voorpuberteit, hen werkelijk meer mannelijk maken als zij ouder worden, en mannen worden vrouwelijker.

 

Nu, op pagina 235 van “The Second Genesis”, luister hiernaar. Zij praten over het injecteren van delen van het brein met specifieke hormonen, waarmee zij in ratten de nestelkwaliteiten kunnen aanzetten. Ik vermoed, dat zij echt het leven van ratten willen verbeteren, ook, juist. Ook, daar gaat het over. Nee. Dit gaat over mensen, altijd.

 

De effecten van het op deze wijze gebruiken van hormonen kan inderdaad indrukwekkend zijn.”

 

Alan: Nu, luister hiernaar:

 

“Dr. Elkes maakte duidelijk in een Deerfield Foundation…”

 

Alan: Waar haal je dit vandaan? “Dr. Elkes”.

 

“Deerfield Foundation lezing in 1965.”

 

Alan: Hij zegt:

 

Een kleine dosis hormonen, een steroïde, die het centrale zenuw systeem binnenkomt tijdens een acute ontwikkeling fase…”

 

Alan: Nu, ze hebben het over in de baarmoeder of anders voor de puberteit.

 

zei hij, “zal ook zijn reactie opnieuw instellen, zodat het hele programma van gedrag een mannelijke activiteit is, in plaats van vrouwelijk.”

 

Alan: Nu, omgekeerd kunnen zij het omdraaien en het er een maken van vrouwelijke activiteit.

 

Laat me een ander experiment citeren, dat komt van ons eigen laboratorium (op Johns Hopkins). Dit werd uitgevoerd door Dr. Richard Michael en betreft volwassen katten.”

 

Alan: Nu willen ze katten gelukkig maken.

 

Dr. Michael implanteerde een minutieuze hoeveelheid hormonen direct in een klein gebied van de posterior (achter-) hypothalamus. Hij implanteerde ook, in andere dieren, dummy materiaal van dezelfde afmeting…”

 

Alan: Dat is om de kat te bedotten, begrijp je.

 

“…De katten die geïmplanteerd waren met kleine hoeveelheden hormonen (silbesterol dibutyrate), werden, hoewel zij oorspronkelijk afkerig waren van seksuele activiteit, seksueel heel ontvankelijk; met dummy’s geïmplanteerde katten lieten die effecten niet zien.”

 

Alan: Oh mijn god zeg, daar is je blinde test voor je.

 

Met de verwijdering van de implantaten verdween de ontvankelijkheid.” De John Hopkins onderzoekers vonden ook, dat het hormoon niet heel ver reist, dat het in de onmiddellijke omgeving van het implantaat blijft, en dat een paar uitgezochte cellen het hormoon opnemen. “Dit”, zegt Elkes, “is een opmerkelijk voorbeeld van specifiekheid van interactie in het centrale zenuw systeem. Laten wij dit tot het einde uitdenken”. Daarna smeekt hij…”

 

Alan: smeekt, eh?

 

Een kleine hoeveelheid hormonen op juiste wijze opgenomen in het membraan van relatief weinig cellen stelt dus de totale machinerie opnieuw in, dat het nu op een mannelijke aanwezigheid met een zeer specifieke seksuele reactie reageert. Een programma dat afloopt in ongeveer acht minuten bij een kat. Stop er een ander hormoon in en dit zal niet plaatsvinden. Beweeg het hormoon een paar millimeters van de ontvankelijke plek en opnieuw, dit zal niet gebeuren. Cellen zijn dus blijkbaar op een zeer specifieke manier gevoelig gemaakt. Dus er is verrassend veel dat we te weten komen…”

 

Alan: Zoals ik zeg, dit is oud materiaal, zelfs toen het geschreven werd. Want het is het laagste niveau dat voor publieke consumptie is. Hij gaat verder en zegt:

 

We hebben nu methoden beschikbaar”, zegt Elkes, “die ons in staat stellen deze chemie van het brein in groot detail in kaart te brengen, niet in alleen in termen van de groffe macroscopische structuur, laten we zegen de geografie van het brein zelf, maar ook in termen van laag voor laag geologie van het brein; en om de concentratie van die materialen in zeer dunne gebieden van het brein te bepalen en te laten zien hoe een gebied van een ander, dat slechts een paar miljoenste van een inch verwijderd is. Het kan gedaan worden door elegante microtechnieken, die iemand in staat stellen de lokale concentratie van materialen te meten. Het kan ook gedaan worden door speciale druk methoden die deze materialen in mooie fluorescerende reeksen laten zien.”

 

Alan: Het is allemaal zo mooi als ze zich bezighouden met het wegpeuteren van jouw brein, maar Dr. Elkes is dan ook een heel lieve man, niet?

 

Het is heel duidelijk, dat het brein chemisch beheerst kan worden, in ieder geval in een beperkte mate.”

 

Alan: Ja, beperkt.

 

“…En aangezien al de gedragspatronen die in staat zijn om in beweging gezet te worden door ESB gebaseerd zijn op chemische patronen, die opgeslagen zijn en klaar om te gaan, en chemisch worden uitgevoerd, volgt dat iets dat ESB kan doen, chemie beter kan, als we eenmaal weten hoe.”

 

Alan: Wel, ze wisten het. Dit materiaal is een horror show. En als je je realiseert dat biljoenen en biljoenen dollars besteed worden, wereldwijd, in laboratoria over de hele planeet aan dit soort onderzoek, om manieren van controle te vinden, want daar gaat het allemaal om. Het is niet om iets te genezen, hoewel zij af en toe zullen zeggen: “misschien kunnen we een epilepsie patiënt helpen”. Misschien. In werkelijkheid is het om iedereen te kunnen beheersen. Dat is altijd het doel ervan geweest.

 

Deze wetenschappers –deze onderzoekers komen van de universiteit en gaan werken in kleine klinieken, onderzoeksinstellingen en laboratoria. Zij zijn afhankelijk van toelagen voor hun levenslange inkomen, de ene toelage na de andere. Als je beseft dat geld, dat de wereld rond laat gaan, dit systeem, achter alles zit, het dus makkelijk is voor een paar mensen om alle onderzoeken te regisseren. Zij financieren simpelweg degenen die zij willen financieren en onderzocht willen hebben. En iets dat echt voor het genezen of helpen van de mensen is, krijgt helemaal geen geld en zij gaan ten onder, of ze komen niet eens van de grond. Zo simpel is dit hele systeem. En zij wisten altijd waar zij op af stevenden, altijd.

 

Van Moore’s “Utopia, helemaal tot aan de huidige dag, en daarvoor tot Plato’s “de Staat”, zij wisten altijd waar ze heen wilden gaan. Zij hadden hier gesprekken over, eeuw na eeuw, over hoe controle te krijgen en te houden over de minds van het publiek.

 

Je ziet deze nonsens over de “War on Terror” (De oorlog tegen terreur). Het is de eerste keer dat zij deze feitelijke terminologie gebruiken, “Een oorlog tegen terreur”. Nu, terreur is iets dat je schrik aanjaagt en de enige die het publiek angst aanjagen zijn degenen die “terreur” roepen, terreur van de top. Het is om ons te terroriseren. Dit is een oorlog van terreur.

 

Interessant, na de Franse Revolutie hadden zij “the Reign of Terror” (schrik bewind). Iedereen die verkeerd keek naar een van de burgerwachten werd onmiddellijk onthoofd voor het er verkeerd uitzien, de verkeerde look of misschien het stellen van een vraag. Dat was om het publiek te dwingen het nieuwe systeem te gehoorzamen.

 

We zagen hetzelfde na de Sovjet- of de Bolsjewistische revolutie. Lenin sprak in zijn eigen geschriften over de installatie en noodzaak van terreur om het oude systeem te vernietigen, en om de oude landboeren van het land te krijgen en zich te voegen naar het nieuwe systeem. En hij stuurde teams erop uit en hij vertelde hen, herinner, in zijn eigen geschriften: “Pak gewoon een aantal lokale bewoners hier en daar in een of ander klein dorpje. Het maakt niet uit wie zij zijn. Man, vrouw, kinderen, wat dan ook, hang hen aan de bomen en laat hen daar rotten om terreur in het publiek te brengen.” Herinner je, dit is de man die om de arbeiders gaf. Ze zijn allemaal zulke hypocrieten en leugenaars, want ze zijn allemaal onderdeel van dezelfde mysterie religie, door de tijden heen.

 

En hier hebben we weer hetzelfde ding gaande, waar de rechten van iedereen (hoewel je ze nooit echt had) – Zij moesten ons in het verleden in ieder geval onze zin geven als het aankwam op rechten en door processen heengaan om ons onze zin te geven. Nu nemen ze zelfs dat allemaal weg, onder de schijn van een oorlog tegen terreur.

 

We zagen de oorlog tegen  drugs en de oorlog tegen misdaad en oorlogen en oorlogen en oorlogen, van de Verenigde Staten en verschillende landen door al deze verschillende overeenkomsten die zij afsloten. De oorlog tegen drugs maakten drugs aantrekkelijker voor mensen en liet de prijzen stijgen. Maar de hoofdreden voor de oorlog tegen drugs was om de politiemacht te vergroten tot ongelooflijke omvang en om de helikopters, hightech apparatuur, SWAT teams en al dit soort dingen te geven. Dat was de werkelijke reden voor de oorlog tegen drugs.

 

Want de grote jongens, als je in hun geschiedenis duikt, hebben altijd over bovenwereld en de onderwereld geheerst. De bovenwereld is hun legale systeem door middel van de BAR Association en het illegale systeem bestaat uit al de verschillende soorten maffia. Herinner, dat de maffia alleen maar een deel van Vrijmetselarij is. Het werd geautoriseerd door Mazzini. Hij gaf de goedkeuring (charter) om zichzelf als de maffia te vestigen. Het is een metselaars organisatie.

 

De bovenwereld, de onderwereld, het legale drugs systeem en het illegale drugs systeem, zij runnen beide kanten, zo is het altijd geweest. Je kunt je verdiepen in de namenlijst van Yale Universiteit met al hun oude mensen en beroemde namen en beroemde families. Je zult de Bush familie vinden en verschillende en zelfs hun oppositie. Hun families zijn allemaal aan elkaar verbonden en waren zwaar betrokken in– hebben miljoenen dollars verdiend in het pushen van opium in China in de negentiende eeuw, en dat is vastgelegde geschiedenis.

 

Daarvoor hielden zij zich bezig met vrijbuiterij, de piraterij die teruggaat tot Koningin Elizabeth I. Al de mannen in haar hof, Francis Drake, Walter Raleigh, al deze jongens gingen erop uit om de Spaanse galjoenen te plunderen, die vanuit Latijns Amerika kwamen, Zuid Amerika. Zij roofden en stalen, maar dat was oké, het was geautoriseerd door de Koningin zolang ieder zijn deel kreeg, helemaal tot aan de top. Dat is wat de piratenvlag was, de schedel en beenderen van Metselarij, Vrijmetselarij, de gekruiste beenderen en de schedel.

 

Dus, we zijn verrast dat er aan de top niet veel veranderd is. Dezelfde piraten zijn aan de top, alleen hebben zij nu hun baarden afgeschoren en zijn ze gestoken in pakken en dassen. Een Vrijmetselaars kostuum trouwens, daarom is het het enige geautoriseerde uniform dat in de rechtbank gedragen mag worden. Het is een respectabel kostuum, begrijp je, van een kostuum van wapenrusting tot het pak van kleding, met een klein boordje en das. De das is jouw “tow line” (onvertaald) die alle Metselaars moeten dragen. Dat is hun cirkel van beperking. Als je hen ronddraait met de das, dat is hun beperking. Dat is wat het representeert. Maar het betekent ook de “Y” als je er recht op kijkt. Je moet de knoop over de Adamsappel, de knoop, je bent gebonden. Je bent gebonden door het systeem. Als je door de kraag kijkt, neergelegd, zou je zien dat het om de nek gaat, aan iedere kant zou het de letter Y zijn. Y komt van Pythagoras, een heel belangrijke letter.

 

Control, control, totaal bestuur is altijd het voornaamste doel van de elite geweest. Voor hun perfecte vrede moet iedereen op de planeet perfect voorspelbaar zijn. En dat kan alleen gedaan worden door het opnieuw bouwen van ieder individu, en het hen nasporen en opsporen en monitoren, en te weten welke conclusies zij moeten trekken bij een gegeven probleem. Complete voorspelbaarheid, dat is de vrede die zij zullen hebben.

 

En het is heel interessant, de wereldbijeenkomsten, zoals de Loyola Universiteit bijeenkomsten over hersenimplantaten voor iedereen (en merk op dat ik het al heb gehad over dit boek uit de jaren ’60, waar zij praten over regionale computers, regionale controleurs controles) en op Loyola universiteit zeiden zij, dat er al regionale computers geïnstalleerd zijn, die diegenen zullen programmeren die uiteindelijk gechipt zullen worden.

 

Je zult altijd zien dat als er aankondigingen gedaan worden, de machinerie voor hun plan al opgezet is. Het is klaar. Net als wanneer ze zeggen dat ze aan iets werken en hopen dat ze op een dag …yah, de yah de yah. Het is lang geleden op een veel hoger niveau gedaan.

 

Toen Dolly het schaap kwam of langskwam van de bodem “receptoren”, dat vertelt je dat het al gedaan was op de hogere niveaus. De problemen met Dolly met de hyperallergieën, astmatische problemen enzovoort, waren al overwonnen op de hogere niveaus.

 

We worden in het verleden gehouden, altijd. Dat is hoe bestuur nooit macht verliest. Het is ons ver vooruit in wetenschap. Het is veel verder dan ons geleerd is, en het publiek zal je altijd vertellen: “Dat kunnen ze niet doen, ze zijn hier pas nu mee bezig. Zij zouden ons dit nooit aan kunnen doen, ze hebben de mogelijkheid niet”.  Zo komen ze ermee weg. Ja, ze hebben de mogelijkheid wel. Zij vertellen ons dingen en maken aankondigingen van wat ze hebben gevonden, die in werkelijkheid verouderd zijn. Wat het publiek ook gegeven wordt is verouderd. Het is lang geleden gedaan. Alleen de onderzoekers op de bodem, die het niet weten en die niet in contact zijn met de toponderzoekers, zij weten niet dat het door henzelf al gedaan is. Zij praten onschuldig tegen het publiek en bluffen over hun ontdekkingen, niet wetend dat het al gedaan is, lang, lang geleden door de hogere niveaus.

 

Het is allemaal om ons in de verleden tijd te houden. Als je denkt dat je op de “cutting edge” van de realiteit bent, is het met je gelukt, je bent een wandelende idioot. Niemand kan het je vertellen, niemand kan het je laten zien, want je gelooft dat je het zou weten waarmee ze bezig zijn. Je leest de laatste wetenschapstijdschriften enzovoort. Zo simpel werkt deze truc. We leven in het verleden.

 

Nu, voor de rest van dit specifieke gesprek wil ik graag teruggaan naar waar Shelley Anne-Clark over sprak, over de samensmelting van de Amerika’s tijdens de Vrije Handels Onderhandelingen. 2005, zeker genoeg, ze had gelijk, het werd getekend. Ze zei dit jaren van te voren.

 

Ik zeg dit ook al jaren. Niemand wilde het horen. In 2010 zal het compleet zijn en in lijn daarmee moest Canada’s gezondheidszorg systeem geprivatiseerd worden om bij die van de Verenigde Staten te passen, en het gebeurt. De pensioen plannen moesten uiteindelijk ook te gronde gaan, het gebeurt, want alles moet gelijk gemaakt worden tussen de Verenigde Staten en Canada. Nu, de wetten, ik zie nu al jaren dezelfde wetten die in een land geïntroduceerd worden over ieder onderwerp, ze zijn dezelfde die in de Verenigde Staten op hetzelfde moment geïntroduceerd worden, wat me vertelde dat zij al die tijd samen werkten.

 

En ik zag hetzelfde proces waarmee zij Europa klaarmaakten voor samensmelting, terwijl iedere regering 40, 50 jaar tegen hun eigen mensen logen(their teeth off). Helemaal tot het einde logen, logen, logen zij. “Nee, het is geen eenwording. Nee, je zult je soevereiniteit niet kwijtraken, het is alleen een economische handels overeenkomst”. Leugen, leugen, liegen tot het bittere eind, want je moet altijd liegen tegen de kinderen. Je kunt de kinderen nooit de waarheid vertellen als je deel bent van het bestuurlijke mechanisme. Zij zouden het niet begrijpen,”de arme zielen”. Dus alles is definitief geregeld, gestandaardiseerd en gelijk gemaakt.

 

Net erna, 2001, gebeurde het meest fortuinlijke dat ooit gebeurde om deze agenda op gang te brengen. En het werd hier in Canada aangekondigd dat de Secret Security Services (Geheime diensten), zoals CSIS, -wat een soort speling is van “Sees us” (ziet ons) of “Seize us”(grijpt ons). Maar het is  ook een Antieke Griekse koning. Geen van deze namen zijn hier toevallig. Hier is de bijnaam “big sis” (grote zus)- En dit werd opgestart door Pierre Trudeau, die de Communistische leider was van de Common Term, de jonge Communisten van Canada, terug in de jaren ’50, die later eerste minister van Canada werd tijdens de liberale regering. Niet één dagblad bekommerde zich erom dit feit te publiceren dat hij een leider was geweest voor Common Term en dat hij de 1952 delegatie van Canada naar Moskou leidde. Dat heet een vrije pres. Zij vertellen ons alles dat we moeten weten, niet?

 

Trudeau bracht CSIS binnen toen zij het overnamen van de RCMP (Royal Canadian Mounted Police) onderzoek en zij namen mensen in dienst, in het algemeen van de elite Ivy League scholen. Universiteiten. Sommigen van hen waren professoren in feite. Professoren zijn favoriet om te werken voor dit soort dingen, zoals de CIA. Zij doen hun rekrutering ook op universiteiten. Zij maken de persoonlijke profielen van de kandidaten en benaderen hen dan om voor deze diensten te werken. En daarna zetten ze hen uit in de samenleving op verschillende posities. Sommigen van hen komen terecht bij dagbladen en werken als redacteuren zelfs. De CIA is er beroemd om dat zij hun eigen mensen in alle nieuws groepen en verslaggevers stoppen. En Canada is niet anders, en Engeland ook niet. Zij hebben hen verspreid door universiteiten en alle posities heen. Sommigen van hen werken op contractbasis in feite. Zij nemen kleine contracten aan.

 

We leven al, en hebben al minstens 60 jaar nu onder volledige observatie geleefd. 11 september gaf hen de officiële toestemming, aan zichzelf, om het openbaar te maken aan het publiek dat zij je kunnen bespioneren, maar ze hebben dit al die tijd gedaan.

 

Alexander Graham Bell, de hoge Vrijmetselaar, werd gekozen om het patent te krijgen –er was een man die al het werk gedaan had en het zou naar een andere man gegaan moeten zijn- maar het grote bestuur van de Vrijmetselarij gaf Alexander Graham Bell het patent op de telefoon. Ze hebben al die tijd je telefoongesprekken afgeluisterd. Al die tijd en vertelden het nooit aan het publiek.

 

Dus dat was altijd routine. Nu, af en toe zullen ze je op het nieuws laten zien, zelfs op het lokale nieuws zullen ze het je laten zien, kantoren met politiebeambten, die op computers werken, het Internet afspeuren. Dit is allemaal voor je lokale gebied, ook voor jou, om te zien waar jij je in verdiept, en het kan niemand iets schelen. Ik zie geen mensen die zeggen: ”ik ben hier ziek van, ik heb hier genoeg van. Wie gaf hen de toestemming om mijn website binnen te gaan en mijn mail te openen”, enzovoort.

 

Niemand geeft er nog iets om, want de instincten voor zelfbehoud zijn bij de meeste mensen verwoest, chemisch door inentingen, en door het gebruik van virussen en bacterium, die speciaal ontworpen zijn om gebieden in het brein aan te vallen.

 

Zorg dat je het boek “The Ghost in the Machine" (de geest in de machine) krijgt, door Arthur Koestler. K-O-E-S-T-L-E-R.  "The Ghost in the Machine". Hij werkte voor de Verenigde Naties om manieren te vinden om lobotomie op het publiek toe te passen. Hij was slechts een van de vele, vele mensen die voor de Verenigde Naties aan dit probleem werken. In het laatste hoofdstuk, voor diegenen die ongeduldig zijn en niet kunnen lezen, hij vat het allemaal samen in het laatste hoofdstuk. En hij vertelt je waarom hij er totaal voor is en erin gelooft, opnieuw, voor “wereldvrede”. Het is interessant dat zelfs communisme, de andere hand van kapitalisme en erdoor gefinancierd, vrede definieerde als de  “volledige afwezigheid van alle oppositie”, interessant, niet?

 

Je kunt aan de reacties van het publiek vandaag dat ze geen reactie hebben. Er was geen luid protest toen er met de basisbehoefte voedsel geknoeid werd, en ze hebben het uiteindelijk toegegeven. Er was geen outrage (nog onvertaald). In plaats daarvan deden de media stomme kleine nieuws stukjes over maïs (corn). “Vind je deze maïs lekker of die?” En ze hadden iemand met een IQ van 5 gevonden, die zei, “Wel, het maakt me niet uit, het smaakt hetzelfde”. En dat was de mening die ons gegeven is, en dat was het. Er was helemaal geen luid protest.

 

De inwoners van Canada zijn tien jaar lang de proefdieren geweest om dit materiaal te testen, dat zij hebben bekend, uiteindelijk, toen het vanuit Engeland uitlekte, dat we de proefdieren waren geweest. Enkele NGO’s (non-gouvernementele organisaties) in Engeland klaagden, toen Tony Blair probeerde het verplicht te maken om het GMO (Genetisch Gemodificeerd Organisme) voedsel in te voeren. Zo lekte het uit door heel Canada dat we de proefdieren ervoor waren. We werden bestudeerd door deze wetenschappers en doktoren die rapporten vol schreven over verschillende ziekten en aliments (onvertaald) en deze werden in een centrale computer in Ottawa gestopt, van over het hele land.

 

Het werd toegegeven in de kranten dat er een centrale computer was die alle informatie over iedere Canadees verzamelde. Zij vertelden ons alleen niet waarom ze het aan het doen waren. Wel, het werd logisch toen het nieuws over het gemodificeerde voedsel naar buiten kwam. Ze monitorden de gezondheid van alle leeftijd groepen vanaf toen. Dus de overheid moest toen wel naar buiten komen en zeggen “oh ja, ja, we hadden een overeenkomst”,  en ze gaven in de dagbladen toe, dat zij een geheime overeenkomst met Monsanto en andere bedrijven hadden om dit op het publiek te testen.

 

Nu, opnieuw, volgens de oude mythe natuurlijk, we trappen in de val van de oude mythe: “De overheid is er om jou te dienen”, toch? Nee, nee dat is niet zo. Dat is nooit zo geweest, nooit.  Diegenen in de regering zijn geautoriseerd om daar te zijn, ook niet door jou. Dus daar ben je, bezig dit kalm te testen, de gezondheid van het publiek aan het volgen, door de jaren heen om te zien welke effecten het zou hebben op het publiek. En zij weten het. Ik weet zeker dat ze wisten, zelfs voordat het aan het publiek gegeven werd, welke bevindingen zij uiteindelijk zouden vinden. Maar er is geen grote ophef over. Je krijgt gefluorideerd water. We weten wat dat doet met de oude hersendoos. En al de andere dingen die in je geïnjecteerd worden, volgens de Koestler methode van “The Ghost in the Machine”.

 

Verder heb je het sprayen in de luchten, en het gemodificeerde voedsel, en wel, mensen kunnen er geen wijs uit worden, omdat de meeste van hen nu al te ver heen zijn. Zij zijn succesvol gelobotomiseerd.

 

Iedereen die gelooft dat de media echt zijn en dat het zes uur nieuws echt is, is officieel gelobotomiseerd. Hun kritische denkvermogen is gecompromitteerd of vernietigd, geëlimineerd, stuk. Al het testen, van al die jaren, door de jaren heen, op de dieren was er om uiteindelijk op de mens gebruikt te worden. En het wordt gebruikt.

 

De elite in oude tijden, zelfs de Verenigde Staten, is het niet vreemd dat de Founding Fathers van de Verenigde Staten zeiden dat zij al de geschiedenissen hadden geroofd, van alle voorgaande overheden, systemen en regimes. En zij zeiden dat die van het oude Rome de beste was om te kiezen. Rome had een kleine elite aan de top. Uiteindelijk was ongeveer drie kwart van de bevolking officieel slaven. En er was in die dagen geen stigma over het hebben van slaven. Het was normaal om te doen.

 

Het is nog steeds normaal. Het is alleen dat ze je een schijntje geven en wij zelf de kleding kopen, het voedsel, het vervoermiddel om naar het werk te gaan enzovoort. We zijn zichzelf in standhoudende slaven, we weten het alleen niet. Hoewel, als je stopt en nadenkt, als je gedwongen word om een deel van je arbeid in geld terug te betalen aan iemand, is dat afpersing begrijp je. Een andere naam voor afpersing. Afpersing is een eis voor geld, bezit of iets echts van jou, of je tijd zelfs, en als je je er niet naar voegt, zullen ze je ernstig straffen, dat heet afpersing.

 

Door het gebruik van terminologie kunnen zij de perceptie van de gebeurtenis veranderen. Dreigen is dreigen. Dwang is dwang. Afpersing is afpersing. Toen zij voor het eerst inkomensbelasting invoerden, was het ogenschijnlijk een tijdelijke oorlogsbelasting en het was in feite onpatriottisch als je het niet betaalde. Dat was destijds een CON (bedrog)

 

Antiek Rome was het principe waarop de Verenigde Staten gesticht was, met de Senaat. Een woord, dat door de Romeinen van de Egyptenaren gapten. Want de Senaat betekende in het Egyptisch het schaakbord. Het schaakbord is de mozaïek vloer van Vrijmetselarij. Speel twee kanten van het spel.

 

En de geweldige oude Romeinen hadden hetzelfde probleem van “hoe houd je al je slaven in de gaten?” Al deze mensen op het land, begrijp je, de “kleine mensen”. Wat zij besloten was dat je ze kon brandmerken. Als ze wegliepen kon je hen brandmerken, vaak op het voorhoofd. Maar de eigenaars gebruikten ook kleine cirkels van klei of keramiek met een stempel erop. En ze braken het in de helft en het had gaten erin geboord, en de slaaf droeg een deel als een ketting en de eigenaar had de andere helt. En op die manier konden zij als er een slaaf gevonden werd, altijd de slaaf claimen, als de twee helften op elkaar pasten.

 

Maar wat zij ook deden, net als de Antieke Grieken, hetzelfde, omdat het dezelfde aristocratie was die van Griekenland verhuisde en Rome werd, met hetzelfde geldsysteem. Hetzelfde oude systeem, door de tijden heen, kwam binnen en creëerde Rome.  Zelfs tegen het eind spraken sommige mensen van de Romeinse elite nog steeds Grieks. Maar ze hadden de gewoonte om de duimen van de mannelijke slaven af te snijden, zodat zij geen zwaard konden vasthouden en wraak konden nemen, of een speer konden vasthouden. Control, control, control. Als ze hen hadden kunnen lobotomiseren, destijds en nog steeds de efficiëntie op peil houden, zouden ze dat gedaan hebben.

 

We leven hier in  een laboratorium, er worden geen experimenten gedaan op het publiek, de experimenten zijn lang geleden uitgevoerd. We reageren nergens op omdat , zoals Koestler zei: “We zullen dat deel van het brein vernietigen dat het overlevingsmechanisme voor individuen is”. En hij zei dat het publiek het niet nodig had omdat de staat al hun beslissingen voor hen zou nemen. Dat gebeurt nu.

 

Engeland was hierin een van de ergste landen, zelfs toen ik opgroeide. Het nieuws leek meer op officiële decreten uit Moskou dan iets anders. Alles wat we hadden was dat het ministerie van dit had gezegd dat yah de yah de yah, en dan zei het ministerie van dat yah de yah de yah. Dit zijn officiële decreten van overheden. Zelfs de manier waarop het gepresenteerd werd was om je klein te laten voelen, onbelangrijk en machteloos. Dat is waarom het op die manier gepresenteerd werd. Niets gebeurde per ongeluk.

 

We leven onder een totalitair type systeem. Toen zij al de industrie uit Engeland weghaalden, na de Tweede Wereldoorlog, recht tot in de jaren ’50, ’60, ’70, ’80, groeiden generaties op zonder werk. Maggie Thatcher kwam op televisie en stelde feitelijk toen zij in office was: “Er zijn nu generaties die opgroeien, die in hun leven geen werk zullen zien, wen er maar aan.” Ze zorgde ervoor dat de bars langere openingstijden hadden. Ze zei dat het beter was om hen de hele dag binnen de bars te hebben en hun bijstandsgeld op te maken dan te demonstreren in de straten.

 

Op een “Man Alive” uitzending hoorde men dat zij tegen de Minister van Onderwijs zei, opgevangen door een sprietmicrofoon, in het parlement toen ze uit een van de gangen liep, ze zei: “Het ergste dat we de armen ooit gaven was onderwijs.” En het team van “Man Alive” ondervroeg haar over haar beleid en zeiden tegen haar “Realiseert u zich dat u dit terugdraait naar de kleine aristocratische elite, die in het grote huis wonen. En het landvolk (peasants) staat buiten de hekken en nemen hun hoeden af en buigen als de lady in haar rijtuig langsrijdt?” Maggie Thatcher zei: Ja, en wat dan nog, wat is daar mis mee?”

                      

Deze mensen worden niet door ons gekozen. Zij hebben ons nooit vertegenwoordigd. Ze hebben altijd geweten wat zij wilden, en voor die landen die denken, “nee, onze mensen aan de top zijn niet zo”, wel, veel geluk. Leef in je fantasie. Want ze zijn allemaal met elkaar verbonden. Zij kennen elkaar allemaal. Zij gaan naar dezelfde loges. Zij krijgen allemaal hun orders van dezelfde bron. Ze kennen allemaal de globale agenda, van de kleinste landen tot de grootste.

 

En zoals David Rockefeller zei: “Je kunt geen omelet maken zonder eieren te breken”, toen hij sprak over de enorme werkloosheid die tijdens de samensmelting naar Noord Amerika zou komen.

 

Dat was dezelfde techniek die zij op Engeland  en andere landen hebben gebruikt toen zij over vele jaren aan het deïndustrialiseren waren. Slecht nieuws, iedere dag, jaar na jaar. Fabrieken die sloten. Zij vertelden het publiek nooit waarom. Zij vertelden hen nooit dat zij in 1948 een departement hadden opgezet in Londen, een departement van de regering, om al de problemen uit te werken en al het wettelijke papierwerk te doen, tot aan al de onderhandelingen voor de samensmelting van Europa. Zij gaven dat niet toe aan het publiek totdat het klaar was en het parlement in werking was in Brussel, België. Daarna gaven ze dit allemaal vrij en zeiden: “ja, we hebben al die tijd tegen jullie gelogen”, en er stond in : “het publiek moet nooit de waarheid verteld worden totdat het volledig voltooid is”.

 

Wij denken en hebben verteld gekregen dat we vrij zijn. Ons wordt altijd dezelfde rotzooi verteld, generatie na generatie. Nu is de hele wereld in de greep van dit schrikbewind (“Reign of Terror”) door overheden op het publiek, terwijl zij terreur uitbreiden. Totdat het meningen over dingen meetelt, over vele dingen, over wat dan ook. Daarheen breidt het zich uit, totdat je geen mening meer over iets kunt uiten. Daar leidt het naartoe. HET IS EEN SCHRIKBEWIND OP HET PUBLIEK.

 

En lang voor 11 september zagen we de enorme opbouw van SWAT teams, uit iedere plaats, ieder land, met dezelfde zwarte uniformen. Zwart betekent dood, moordenaar en de beul (the executioner). Dit is standaard. Zij rekruteren psychopaten om het te doen (met de jeukende vingers die de trekker overhalen), kleine onvolwassen mensen die nog steeds cartoons zouden moeten kijken.

 

We zien het allemaal en slechts enkele mensen begrijpen waar het werkelijk over gaat. De rest denkt dat het een natuurlijke ontwikkeling is.

 

Deze interne politielegers zullen op het juiste moment op het publiek gebruikt gaan worden en het komt er allemaal aan, het zal komen. De oorlog tegen terreur zal zich uitbreiden om alles, álles mee te tellen.

 

We zien een duplicaat van het Sovjet Systeem, in al zijn volledigheid, zelfs geraffineerder. Meer wetten, regels, bepalingen. En meer geld om de diensten te kopen, de diensten te creëren om het allemaal af te dwingen.

 

We leven hier nu doorheen en omdat Jan Modaal of zijn vrouw van hun huis naar het winkelcentrum kunnen gaan, momenteel nog zonder tegenstander, denken zij dat alles gewoon rozig en perzikachtig is en kunnen kopen wat ze willen, zolang de creditcards uitgedeeld worden.

 

Als een land naar de top rijst, is het niet omdat de arbeiders beter zijn dan de arbeiders in een ander land. Het is omdat de bankiers de beschikbaarheid van krediet hebben geopend en beschikbaar gemaakt voor iedereen. Dat is standaard, oude techniek.

 

Plato sprak erover hoe makkelijk het was, zó makkelijk, om een geavanceerd land neer te halen. Hij bedoelde daarmee een kunstmatige samenleving. Hij sprak over de bijenkorven (beehives). De steden moesten de bijenkorven worden waar de agenda van de Wachters klasse (“Guardian Class”) doorgedrukt zou worden. In een stad is niets normaal. Niets kan normaal zijn in een stad, door de hype enzovoort. Maar het produceert niets begrijp je.

 

De basis behoeften in het leven, dat is wat normaal is. Wanneer je voedsel en alles naar je toegebracht moet krijgen, dan moet je uiteindelijk de landelijke gebieden belasting heffen, zoals Antiek Rome deed en zoals moderne stadstaten doen, om te kunnen overleven, om ervoor te zorgen dat de stadstaten zelf kunnen overleven. Dat is niet normaal. Alle hel en perversies komen in steden naar buiten. De stadsmensen kan alles geleerd worden, om alles te geloven ook. Dus de steden, de bijenkorven zouden altijd de leiding hebben om de rest van de wereld te veranderen. Maar hij zei, “ze zijn ook het gemakkelijkst te vernietigen”. Hoe geavanceerder een samenleving is, hoe verder het verwijderd is van de natuur, van landbouw en basale overleving. Des te sneller zal het vallen, des te makkelijker is het neer te halen.

 

Als zij de stop eruit trekken, wat zij uiteindelijk zullen doen, denk ik niet dat we dat ze dat in één keer zullen doen. Ik denk dat zij ons vele crises zullen geven, onderweg, om ons te trainen voor de volgende stap en de volgende stap. Je zult zien dat je levensstijl van je afgenomen wordt.

 

Op dit moment ligt het op de lippen van iedere politicus –nu, iets anders dat ik wilde zeggen, voordat ik het vergeet, terugspringend naar Shelley Anne-Clark en de Vrije handels Onderhandelingen. Tijdens die onderhandelingen, voor NAFTA, werd ook besproken dat zij er aan dachten om Montreal de nieuwe hoofdstad te maken, het nieuwe Brussel voor de Amerika’s. Ze sprak hierover in de vroege jaren ’90.

 

Vorige week zojuist, stemde de Canadese regering, zonder het aan het publiek te vertellen. –interessant, als ze willen dat het publiek opspringt  en hyper wordt en reageert en betrokken raakt, zullen ze verzekeren dat we het weten, met hype, hype, hype –Deze keer deden ze het stil en Quebec kreeg een speciale status als een land in een land. Zij wilden geen betrokkenheid van het publiek want het was een MUST-BE, een “Vrijmetselaars-moet-gebeuren” begrijp je. Iedereen stemde voor deze beslissing en Quebec heeft nu de status van een land.

 

Nu, de hoofdstad van Quebec is Montreal, wat een toeval. Precies op tijd voor de komende samensmelting van de Amerika’s. En het zal iedereen tevreden stellen, begrijp je, logisch gesproken. Zij willen niet dat de Verenigde Staten de leiding zal hebben, want de Verenigde Staten hebben de reputatie dat zij ieder ander land beroven door middel van hun bedrijven. Zij willen niet dat Canada de baas wordt omdat we gezien worden als te links, wat werkelijk onzin is. Dat is de persona die zij ons geven.

 

Maar hier heb je een nieuwe plaats, die niet dezelfde geschiedenis heeft gehad, en bingo!, daar zal het zijn. Natuurlijk, je zult zien dat Montreal het hoofd van het bankwezen voor de Amerika’s zal zijn, met zijn eigen speciale regels onder de Napoleontische code. Die volgen zij. De bedrijven die daar gevestigd zijn zullen geen belasting betalen, enzovoort. Het schijnt toevallig zo opgezet te zijn, wat een toeval.

 

Montreal is ook het grootste kasteel dat de Knights Templars in het Midden Oosten hadden, maar dat moet ook toeval zijn. De REAL MOUNTAIN (echte berg), de PIRAMIDE. Ze zeggen altijd dat alles zich vóór ons afspeelt, als we de moeite nemen om te kijken en dat is zeer zeker zo.

 

We hebben het gehad over mind control, het bewerken van het lichaam en de hersenen, de eenwording van de Amerika’s en het sprayen in de lucht (ze geven nooit op), de manipulatie van het weer. Zij moeten ons volledig overtuigen dat wij de opwarming veroorzaken, zodat we al onze rechten opgeven om naar de volgende fase te gaan, en dat zijn de woongebieden voor mensen. In andere woorden GHETTO’S, waar we allemaal in zullen stromen en als vliegen leven, boven op elkaar. Wat een fijne toekomst hè? Maar dan, hoeveel mensen kan het schelen?

 

De mensen die dit doen moeten ontmaskerd worden. De genootschappen waar zij bij horen moeten ontmaskerd worden. Totdat het publiek dat doet, zullen zij geleid worden, in geheimhouding en door geheimhouding.

 

Nu, ik ga terug naar buiten om te bevriezen, om aan de sneeuwblazer te werken, en de cilinder en de kleppen erin terug te zetten. Ik hoop dat je veilig zult blijven en dat het je goed gaat. Hamish de hond en ik wensen je een fijne avond en moge je god met je gaan.

 

 

"Democracy"

By Leonard Cohen

(nog onvertaald)

 

It's coming through a hole in the air,
from those nights in Tiananmen Square.
It's coming from the feel
that this ain't exactly real,
or it's real, but it ain't exactly there.
From the wars against disorder,
from the sirens night and day,
from the fires of the homeless,
from the ashes of the gay:
Democracy is coming to the U.S.A.


It's coming through a crack in the wall;
on a visionary flood of alcohol;
from the staggering account
of the Sermon on the Mount
which I don't pretend to understand at all.
It's coming from the silence
on the dock of the bay,
from the brave, the bold, the battered
heart of Chevrolet:
Democracy is coming to the U.S.A.

It's coming from the sorrow in the street,
the holy places where the races meet;
from the homicidal bitchin'
that goes down in every kitchen
to determine who will serve and who will eat.
From the wells of disappointment
where the women kneel to pray
for the grace of God in the desert here
and the desert far away:
Democracy is coming to the U.S.A.

Sail on, sail on
O mighty Ship of State!
To the Shores of Need
Past the Reefs of Greed
Through the Squalls of Hate
Sail on, sail on, sail on, sail on.

It's coming to America first,
the cradle of the best and of the worst.
It's here they got the range
and the machinery for change
and it's here they got the spiritual thirst.
It's here the family's broken
and it's here the lonely say
that the heart has got to open
in a fundamental way:
Democracy is coming to the U.S.A.

It's coming from the women and the men.
O baby, we'll be making love again.
We'll be going down so deep
the river's going to weep,
and the mountain's going to shout Amen!
It's coming like the tidal flood
beneath the lunar sway,
imperial, mysterious,
in amorous array:
Democracy is coming to the U.S.A.

Sail on, sail on
O mighty Ship of State!
To the Shores of Need
Past the Reefs of Greed
Through the Squalls of Hate
Sail on, sail on, sail on, sail on.

 

I'm sentimental, if you know what I mean
I love the country but I can't stand the scene.
And I'm neither left or right
I'm just staying home tonight,
getting lost in that hopeless little screen.
But I'm stubborn as those garbage bags
that Time cannot decay,
I'm junk but I'm still holding up
this little wild bouquet:
Democracy is coming to the U.S.A.

 

 

Vertaling: Hensel, november 2007