ALAN WATT   BLURB

"KINGS, ADVISORS

AND

CUNNING CONS"

December 8, 2006

Dialogue Copyrighted Alan Watt Ė December 8, 2006 (Exempting Music and Literary Quotes)

WWW.CUTTINGTHROUGHTHEMATRIX.COM

www.alanwattsentientsentinel.eu

 (noot van vertaler, de teksten van Francis Bacon zijn in het Nederlands vertaald en voor de duidelijkheid in het origineel erachter gelaten)

Hallo mensen. Dit is Alan Watt en het is 8 december 2006.

Gisteravond begon het op te warmen tot ongeveer 15 onder Celsius, en toen ik vanochtend wakker werd, was het 30. Zij daalde opnieuw met een koud front binnenkomend, en deze zijn zeker ongewone temperaturen voor deze tijd van het jaar. Het steeg tot ongeveer 10 onder gedurende de dag, maar op hetzelfde moment kwam er een wind binnen en daardoor voelde het veel kouder aan.

"Cold on the Shoulder"

By Gordon Lightfoot

All you need is time
All you need is time, time, time to make me bend
Give it a try, don't be rude
Put it to the test and I'll give it right back to you

It's cold on the shoulder
And you know that we get a little older every day

Kick it around, take it to town
Try to defy what you feel inside
You better be strong
Your love belongs to us

Its cold on the shoulder
And you know that we get a little older every day

All I need is trust
All I need is trust, trust, trust to make it show
I don't want to know everything you've done
If you get a tip then tell it to the Eskimos

Its cold on the shoulder
And you know that we get a little older every day

Ik heb echter het merendeel van de sneeuwblazer weer samengebracht, en voor degenen die dit soort knutselen heeft gedaan, zal waarschijnlijk merken dat er niets wordt gedaan op een praktische manier. Het is niet dat ze na al die tijd van ge-engineering(technologie) en graden en deskundigheid, dat ze geen dingen kunnen ontwerpen die praktisch en langdurig zijn, of zelfs praktisch werken. Alles is bewust gemaakt om dit systeem moeilijk te maken. Ze gebruiken nog steeds een gebogen draad voor begrenzers voor je carburatoren op deze machines. Ze hebben niets veranderd in 80 jaren, en niets is natuurlijk gemaakt om lang mee te gaan. Dat is de sleutel, omdat de marketing bedrijven en de ingenieurs hand-in-hand werken. Ze bouwen de gebreken in hun producten, en zij weten ook hoe lang een bepaalde machine zal worden gebruikt, of hoeveel jaren het zal duren, en hoeveel onderdelen die ze kunnen verkopen voor bepaalde delen in de loop der jaren. Dat is hoe ze extra geld verdienen, dat is door de verkoop van onderdelen, waarvan zij weten dat ze breken, zie je, na een jaar of twee.

DE WERELD IS BEDOELD OM JE TE FRUSTREREN. DIT SYSTEEM IS NIET BEDOELD OM JE VREDE TE GEVEN EN HET IS NIET DAT ZIJ NIET PRODUCTEN KUNNEN MAKEN IN EEN MEER PRAKTISCHE MANIER OF OM HET LANGER MEE TE LATEN GAAN.

Ik zou ook graag willen praten over een aantal van de mensen die contact met me opnemen, die in het proces van wakker worden zitten, in een shock, omdat ze zich hebben afgestemd op kortegolf(radio) of een programma dat gaat over het patriottische bedrijf, in feite. Het verbijstert/griezelt ze wanneer ze dingen aan het verbinden zijn, door de informatie die ze horen, maar ze raken verstrikt† in de hype, maar ook van de patriot bedrijf - dat is een bedrijf, in de eerste plaats. Ten tweede, ik denk dat het niet ontworpen is om je antwoorden te geven of de hele waarheid te vertellen. Het is bedoeld om diegene die proberen te ontwaken te vangen, en ze te krijgen in een staat van paniek, een staat van consumeren en het kopen van al deze spullen om te overleven, meer dat je ooit kan voorstellen.

Ik ken mensen, die bellen me op, en ze vertellen me al de verschillende spullen die ze hebben gekocht in de loop der jaren, van AM kortegolf radio, patriot stations, met inbegrip van ondergrondse schuilplaatsen. Zij hebben alle gizmo's, al het goud en zilver en alles wat je kunt bedenken, voor alle mogelijke scenario's. Ten minste de scenario's die ze hebben verteld. Ik zeg altijd tegen ze: "waar je je niet voor voorbereid zijn degenen die zullen worden gebruikt." Maar ze hebben al deze dingen, en ik zei tot hen: "welke grote vrachtwagen ze zouden nemen om dat spul allemaal te moeten verplaatsen in een haast? " en ze gaan naar een andere schok, omdat ze nog nooit over nagedacht. Sommigen van hen zouden een vijf-tons vrachtwagen nodig hebben om het allemaal te verplaatsen van al deze spullen, en een of andere manier denken zij dat zij zullen worden gelaten waar ze zijn, als er een soort van chaos heersen, dat ze allemaal kunnen blijven zitten om door dit heen te komen. Het is nooit tot hun doorgedrongen tot hen, dat zij verplaats zullen worden van hun eigendom.

 En ik zeg hen: "Wat je kunt steken in een grote rugzak is alles wat je lukt om mee op de weg te krijgen." Dat is als je gas kunt krijgen om overal te gaan, of een weg die niet allemaal controleposten langs de weg heeft staan. Maar de paniekbusiness, die helaas hand-in-hand gaat met de patriotbusiness, bevoorraad voor al dit soort dingen. Je zult altijd zien dat alle spullen die zij verkopen, zoals tenten en alle "camo" (camouflage) vistuig, en de laarzen en het goud en zilver, et cetera, en de rantsoenen die zij verkopen. Dat die waarschijnlijk van oud rantsoenen zijn, opgevijzeld, de prijs omhoog gegooid, en ze zijn verouderd. Je kunt je eigen rantsoenen maken, door simpelweg te kijken naar oude boeken. Koop wat bonen en zet ze in potten.

De mensen zijn werkelijk overvallen, voor jaren en jaren en jaren, in de enige informatie bronnen die ze hebben gekregen. Denk aan het alziende oog dat niets mist. Ik zeg tegen hen: "Waarom denk je dat, van alle gecontroleerde media, zouden zij de kortegolf of de AM-zenders missen?" Ze hebben het niet gemist. Wat daar is, is toegestaan om daar te zijn. Zoals ik al eerder heb gezegd, en ik zei de andere nacht, heb ik gesproken met hoogbejaarden, die volgde dit hun hele leven, de gehele weg van de achtbanen van boven naar beneden, en leerde alle namen op een dagelijkse basis , van wie welke wet toevoegde. Wie doet wat aan wie, en welk land doet wat, en op en neer gaat het. Het is gewoon data, data, data. Het is niet relevant wie ze voortbrengen om een wetsvoorstel te laten passeren. Als die persoon er niet was, dan zou iemand anders zijn geplukt om er te komen, in zijn plaats.

 

Een ander ding waar ik mensen voor wil waarschuwen, zijn beroemde mensen, die komen op een aantal shows, beweren te behoren tot specifieke inlichtingendiensten om te waarschuwen. Nu voor degenen die willen kijken naar de geschiedenis van Peter Wright, die behoorde tot MI5 en werkte met MI6, alsmede, voor een tijdje kwam hij met een boek. De eerste werd genoemd, "Spy Catchers." Hij kreeg dat gepubliceerd, onder grote bedreiging van de Britse regering, want zie je, iedereen die werkt voor de regeringen van alle landen, zweert een Official Secrets Act, niet alleen niet om de geheimen onthullen terwijl ze werken , maar ook niet te verspreiden ze nadat ze hun werk hebben verlaten - voor maximaal 30 jaar. Er zijn sancties als ze dat wel doen, en we weten van Kelly, die wilde naar de rechter gaan over wat hij wist na 9 / 11 in Engeland, de man die wist dat hij zou worden gedood. Hij werd vermoord en achtergelaten in het bos (zoals hij zei in een brief dat hij gevonden zou worden in het bos, dood). Hij was gevonden in het bos, dood. Dat is bekend bij al deze agenten, die werken of gewerkt hebben, voor de overheid. ZIJ KUNNEN NIET ONTHULLEN WAT ZIJ HEBBEN GEDAAN VOOR 30 JAAR.

 Nu, Peter Wright probeerde zijn tweede boek uit te brengen, genaamd 'The A to Z of Spy Cathing, "na" Spy Catchers "en Margaret Thatcher kreeg hem in de gevangenis. Ze had hem in the High Court(hoge gerecht) of Engeland, en ze grepen alle boeken, "The A to Z of Spy Catching," omdat hij de namen van de grote spelers, die er waren tijdens de hele Koude Oorlog, onthulde. Allemaal beroemde Britse mensen, heren et cetera. Margaret Thatcher had ook al zijn boeken in beslag genomen, in die bepaalde publicatie, de tweede, en ze waren vernietigd- ze waren terug gemushed tot pulp. Je kunt niet zomaar komen en beginnen met praten. Het werkt niet op die manier.

 Dus, Peter Wright ging naar AustraliŽ en ging daar schrijven. Ik weet dit, hij schreef veel materiaal en hij stierf. Dus wees voorzichtig met degenen die aan u gepresenteerd worden als de groten. Waarom komen de groten, daarboven, komen ze op bepaalde shows, die zogenaamd het systeem blootleggen, wanneer deze mensen niet alleen gewijd zijn aan het systeem, zijn ze beŽdigd, juridisch gezworen aan het systeem? Gewoon een beetje voorzichtig zijn.

Wat betreft acteurs, et cetera,ik begrijp dat ze op een aantal shows komen, want het is wel te verstaan, dat, hoewel ze hetzelfde zeggen als een loodgieter of elektricien, omdat mensen geleerd wordt om de sterren te volgen. Ze luisteren naar de befaamde ster spreken en zeggen dezelfde dingen. We zijn getraind dat we niets voordstellen. Daarom kijken we naar mensen die rijk en beroemd zijn. Rijkdom komt eerst. Dat is belangrijker, omdat je niet beroemd kan zijn, zonder rijkdom. Je kan berucht zijn, maar je kan niet beroemd worden, omdat dit systeem ons vertelt dat degenen die aan de top staan, accumuleren het geld, ze zijn rijk, ze zijn dan ook beroemd. Zoals ik al zei, het is een antimenselijk systeem.

 Dus alsjeblieft niet verstrikt raken in de paniek die ontstaat, wanneer je voor de eerste keer, op sommige zender waar je nog nooit naar geluisterd een aantal waarheden te horen krijgt. Er is geen linkse partij. Er is geen rechtse partij. Er is geen boven of beneden partij. Er is geen groene partij. Het is allemaal dit grote systeem, en de truc, zoals waar Marx en Lenin over schreef, en vele anderen over schreven, de truc voor de beheersing van mensen is om hen aan groepen toe te laten treden. Krijg ze in een kamp, is de eerste truc van een oorlog, ook voordat ze legers hadden staan. Krijg ze binnen een bepaald kamp, zet de leider erin, zet je eigen leider in, en nu kan een persoon duizenden of miljoenen mensen onder controle krijgen. Dat is de truc om je aan partijen toe te laten treden.

Dat geldt ook voor de politici, die lager op de schaal staan, worden lid van een partij en worden opgenomen in parlementen bij de overheid. Hun taak is te applaudisseren naar, zoals getrainde zeehonden in een circus, het hoofd van de partij. Dat is hun taak. Ze weten het. Als ze verder willen in het leven, ga je niet tegen de partijleider in of je carriŤre is gedoemd. Dus, het maakt niet uit wat ze  tegenover de kiezers hebben vertelt - dat gaat uit het raam. En, zullen zij vertellen aan de kiezers, "Het spijt me, ik kan niet stemmen op de manier waarop je zou willen hoe ik stem. Ik moet stemmen met de partij mee." Dus, zo kan een man aan het hoofd van de partij de controle op duizenden en duizenden mensen uitoefenen. Zo gaat dat met alles. Dat is waarom je niet zou moeten aansluiten bij groepen en partijen, met hun specifieke agenda's, formaten en beleid, omdat je dan wordt gecontroleerd.

 Ze konden niet zo ver zijn gegaan, in het systeem, zonder de oprichting van partijen. Mensen denken dat de partij die in de VS op dit moment aan de macht zijn alleen maar oorlogsstokers zijn, en ze hebben ons laten weten dat ze oorlogsstokers zijn. Het is geen geheim, maar piraten zijn oorlogsstokers en profiteurs. De laatste partij die aan de macht was, Bill Clinton en zijn groep, waren niet anders. Mensen vergeten dat het eerste ding dat Clinton deed, toen hij aan de macht was, was het verkrijgen van de namen van zijn tegenstanders aan de FBI - Al degenen die niet mee willen gaan met Clinton en zijn agenda. Ze wilden deze en ze kregen ze. Ze hadden toegang tot de FBI-computers van privť-informatie en van particulieren.

En dan zetten ze Janet Reno aan de leiding. Vreemd karakter, heel, heel vreemd karakter, en we weten alles over haar. En dan hadden ze de oorlog in Waco, de Branch Davidians, waar ze een ritueel offer hielden, aan het eind verbrandde ze de hele grote boerderij naar beneden. Het SWAT teamleden in het zwart geklede outfits werden gezien, en het is op tape, te buigen voor de vlammen aan het eind, als alles naar beneden valt. De aanbidding van het vuur - dat is een deel van het ritueel. Dat was een offer voor de aanstaande overeenkomst ondertekend; het historische akkoord, want dat is de plaats waar ze kozen uiteindelijk voor de eerste open overeenkomst ondertekend over de Verenigde Amerika. Ze hebben altijd een offer, op het land of het land eromheen, voordat ze daadwerkelijk maken van de ondertekening en de parades.

We leven onder een religie - een religie die helemaal teruggaat en vůůr de oprichting van Babylon. Voorafgaand aan regeringen, zoals we die nu kennen, koningen en koninginnen werden geÔnstalleerd en ze moesten gehoorzaam zijn aan de Universele Kerk, de katholieke kerk, op het moment. Ze hadden priesters die rechtstreeks melden aan het Vaticaan, dus het Vaticaan vervolgens kan koningen en koninginnen maken of breken. Maar je had ook andere beleidsmakers, adviseurs, zoals Francis Bacon en Machiavelli's en zo,  waar ik het de vorige nacht over had. Elk land in Europa had deze adviseurs.

Toch een onderwerp dat vaak wordt weggelaten, is dat een aantal van de adviseurs, zelfs een aantal van de pausen, kwamen uit de oude kenmerken, de MO's (Modus Operandi) van de mysterie religie. De mysterie religie, alle door de eeuwen heen, was altijd in het bouwen. Ze gaan naar landen en ze gingen bouwen, hetzij door gebruik van het leger om de mensen eerst te veroveren, maar ze brengen altijd een systeem in van geld dan de belasting, die dan de arbeid betaalt, in plaats van de hele tijd slaven te gebruiken, ze zijn de BIG BUILDERS (grote bouwers). Ze verrichten bouwprojecten. We zien ze nu echt bezig, omdat de enige pot honing in elk land, is de belastingbetalers honing pot. Daar willen ze hun handen in krijgen. Dat is waar het geld is en ze vertellen NOOIT waar het geld heen is gegaan. Er is altijd geld dat ontbreekt. Wij weten dat. De haaien die omhoog gaan, weten alles van dit spul, want ze zijn haaien. Haaien weten dit soort dingen. Ze ruiken. Ze ruiken de mogelijkheden. Dus dat Mo's door de eeuwen heen zijn de grote bouwprojecten.

 Zij creŽren steden waar je een kleine elite hebt, met de massa van de rijkdom, ongelooflijke rijkdom, die naties regeren, economisch en handel. Maar je hebt ook de grootste misdaad op de bodem, gerund door dezelfde mensen, omdat je alles moet controleren. Oorzaak en gevolg. Voor elke actie is er een gelijke en tegengestelde reactie. Maak wetten, wat ze doen. Dat is een ander MO - Het maken van de wetten, systematiseren dingen. Normalisatiewetten, in de wetenschap dat er ook een tegenovergestelde reactie zal zijn, waar mensen in de "onderwereld"moeten gaan om te overleven. De onderwereld, die criminaliteit en kleine criminaliteit omvatten - zij regeren dat ook. Nogmaals, zetten ze hun mannen in en maken een organisatie van oplichters, zoals de maffia - ze waren niet de eerste. Dan zetten ze hun eigen mensen in als de bazen, en u kunt beide kanten regeren. Ze hebben ook prostitutie, legale drugs en illegale drugs, dus zij lopen farmacologie en het illegale drugssysteem. Ze regeren ook de "alternatieve" drugs, de kruiden. Koningen en koninginnen gebruikten ook adviseurs, en een aantal pausen, zoals ik zeg, astrologen. Dat kwam uit Babylon, ook, en het is pre-Babylonische.

 

DE GROOTSTE manier om mensen te beÔnvloed door hun verbeelding van wat er te komen is. Koningen en koninginnen, en die aan de macht zijn, zijn verslaafd aan dit soort dingen, omdat ze graag de toekomst willen kennen, om elke verbrokkeling van macht tegen te gaan of om afwerping tegen te gaan. Zij willen weten wat er gaat gebeuren, dus astrologen kwamen binnen. Als je de geschiedenis van de astrologen in Europa leest, vanaf de Middeleeuwen, zul je erachter komen wie ze waren. U zult ontdekken dat ze allemaal in het buitenland hadden gereisd, naar andere delen van Europa. Deze astrologen ontmoetingen hadden in Europa. Met andere woorden, je had een club van astrologen - een genootschap (sleutelwoord), die ging terug en dicteerde wat er zou gebeuren met de koningen en koninginnen en hun landen. De koningen en koninginnen volgden de suggesties. Wat je je realiseert dat je tegen een organisatie staat - georganiseerde astrologen die adviseurs zijn van de hoogste mensen in het land, die dan beleid volgen, die de astrologen suggereren. Heel slim, en het is niet gestopt. Als je kijkt naar alle verschillende presidenten en eerste ministers, die door de geschiedenis heen, vindt u dat ze hebben allemaal gek zijn geweest om dit soort spul, en ze hebben een beroep gedaan op de adviezen van deze "hoge astrologen, 'en ze volgen de sterren - de "Astros," volgen deze naar de letter.

 Een interessante kleine blurb door Francis Bacon op dit onderwerp, en hij moet het weten. Hij sprak over profetieŽn in zijn tijd. Hij zei:

 ďToen ik in Frankrijk was, hoorde ik van de ene Dr Penal, dat de koningin-moeder, die is gegeven aan nieuwsgierig kunst, veroorzaakt de Koning (geboorte van haar man) te worden berekend onder een valse naam en de astroloog gaf een vonnis, dat hij zou worden gedood in een duel, waarbij de koningin lachte en dacht haar man te boven uitdagingen en duels: maar hij was gedood bij een opleiding aan tilt ... "

("When I was in France, I heard from one Dr. Penal, that the Queen Mother, who was given to curious arts, caused the King (her husband's nativity) to be calculated under a false name; and the astrologer gave a judgment, that he should be killed in a duel; at which the Queen laughed, thinking her husband to be above challenges and duels: but he was slain upon a course at tiltÖ")

Dat is het steekspel.

" De splinters van het personeel van Montgomery gaan in op zijn bever ... "

 (  "The splinters of the staff of Montgomery going in at his beaverÖ") 

Dat is een deel van de helm, de helm. Raakte hem in het oog.

"De triviaal profetie, die ik hoorde toen ik een kind was en Queen Elizabeth was in de bloei van haar jaren, was ..."

 ( "The trivial prophecy, which I heard when I was a child and Queen Elizabeth was in the flower of her years, wasÖ")

Nu luister naar dit.

"Wanneer Hempe is sponne (gesponnen, dat is) Engeland heeft gedaan."

("When hempe is sponne (spun, that is) England's done." )

Zeer interessant, want zie je, de spelling was afgerond, op dat moment, voor een paar honderd jaar. In de late jaren 1800 begonnen ze opnieuw de spelling van de woorden te doen. In die dagen werd de spelling gedaan naar de codes van de periode. Ze hebben het bijgewerkt, net als je programma's bewerkt op een computer. Dus hij spreuken "hennep" Hempe en "gesponnen" is SPONNE. Nu, alle mensen aan het hof van koningin Elizabeth I, interessant genoeg, waren aan de cannabis en hennep. Zelfs de leden van de Rozenkruisers Lodge waren in deze. Ze hebben altijd in drugs gedaan, en ze hadden een van de huizen onderzocht, ik denk dat het was Raleigh, en ze hadden de balken geschraapt van de historische huizen, ze schraapte de balken en vond het residu van dit geneesmiddel.

 "Als Hempe is sponne, Engeland heeft gedaan."

 En hij gaat verder met te zeggen:

"Waarbij het algemeen is ontworpen, dat na de prinsen had geregeerd, waarbij de belangrijkste letters van dat woord Hempe was (die waren Henry, Edward, Maria, Philip , en Elizabeth), moet Engeland komen volslagen verwarring die, dank aan God, wordt gecontroleerd alleen in de wijziging van de naam, want die stijl van de koning, nu is niet meer van Engeland, maar van Groot-BrittanniŽ. "

("Whereby it was generally conceived, that after the princes had reigned, which had the principal letters of that word hempe (which were Henry, Edward, Mary, Philip, and Elizabeth), England should come to utter confusion; which, thanks be to God, is verified only in the change of the name; for that the King's style, is now no more of England, but of Britain.")

 

Omdat bij de Tegelijkertijd weten we in de regeerperiode van koningin Elizabeth I, John Dee gesuggereerd dat ze het Groot-BrittanniŽ en het Britse Rijk zou moeten bellen. Hij noemde het zelfs "Brytish" BRY. Maar terug te gaan naar deze.

"Prophecy gewoon kijken weer ..."

 ("Prophecy just look at it over againÖ")

 

En deze kleine verklaring is een soort van grap, want wist verdorie goed dat de koning van Frankrijk zou worden gedood, op het steekspel, en ze bracht de voorspelling van Nostradamus te geven. Dat is wat lanceerde hem in roem. De vrouw van de koning van Frankrijk, is Catharina de Medici, die doordrenkt was tot haar oogballen in de drankjes, astrologie en magie. Zeer interessante familie, de Medici, want zij waren in leningen aan landen en rijken, zo ver terug als vroeger het Romeinse Rijk. Zeer, zeer belangrijk. Maar ook de verklaring te zeggen dat deze astroloog een voorspelling, of ten minste Nostradamus deed een voorspelling dat de koning zou worden gedood op steekspel, waar een versplinterde lans zou treden gegeven had, noemt hij het de "bever" (je weet wel het ging door het oog van de koning).

 Nu, de man die het deed was Montgomery van Schotland. Het Montgomery en de Sinclair waren de hoofden van de lodges die overnam van de Tempeliers. Het Montgomery en de Sinclair's van Schotland waren dit soort Praetoriaanse garde van de koningen en koninginnen van Frankrijk, voor een lange, lange tijd. Montgomery wist wat hij deed, want als je in de Tower of Londen en verschillende plaatsen, ze hebben daar boeken onder glas, van handleidingen over hoe ridders gebruikt om te trainen. Deze jongens kunnen zetten letterlijk de punt van een lans, in volle galop, door middel van een appel - ze waren zo nauwkeurig. Dus ze wisten wat ze deden, en dat is waarom Nostradamus kon voorspellen wat er ging gebeuren, want het was zo gepland. Dat is hoe slim dingen zijn. Voor Joe Gemiddeld zou die nooit komen tot die conclusie,hij moet denken, "Mijn goedheid, it's magic! Het is een geschenk! "Nostradamus, zijn we verteld, gebruikte opnieuw drugs om te staren in zijn kom met water en ons te vertellen over de toekomst. Er zijn zo veel boeken die ooit zijn gepubliceerd sinds de kwatrijnen, zoals zij ze noemen, als een soort van poŽzie - je rijm hen, van de toekomst, door de eeuwen heen. En toch, dat alles is exoterisch omdat je dan het esoterische gedeelte niet te zien krijgt Ė  en Nostradamus zei dat zelf.

 Dus de goedgelovige vallen voor de exoterische, elke keer, of het nu religie is of andere, oudere religies zijn, die haar Mo's heeft zoals ik al eerder heb besproken, zoals: astrologie, magie, talismannen en alle manieren voor het voorspellen van de toekomst. Je kunt het voorspellen wanneer je het hebt gepland op die manier, zie je. Het is niet te moeilijk. Je zou kunnen zeggen, echt waar - ik zou liever zeggen, dat Engeland af gedaan was door hennep, dat zeker werd gerookt in Engeland terug in de '60 's en '70' s, omdat het door een grote verandering ging. Toen veranderde alles.

 In de zogenaamde New Age-beweging, vele, vele boeken zullen verschijnen op de planken om een snelle "euro" te maken over profetieŽn, en ze zijn vol oude spullen die werden gebruikt door de eeuwen heen. Maar zie je, bedrog is gedaan, niet door het geven van feiten, het is door het onthouden van andere onderdelen of andere feiten uit de ogen van het publiek, en dan kan het erg misleidend zijn.

Hier is er een die werd gebruikt voor bijvoorbeeld in de 1500.  

 

"Er wordt gezien op een dag, tussen de Baugh en de mei,

De zwarte vloot van Noorwegen.

Als dat is gekomen en gegaan,

Engeland bouwen huizen van kalk en steen,

want na oorlogen je zult er geen hebben. "

 

"There shall be seen upon a day,

Between the Baugh and the May,

The black fleet of Norway.
When that has come and gone,
England build houses of lime and stone,
For after wars you shall have none." )

 

Dat is gebruikt, zelfs tot de huidige tijden, praten over de Koude Oorlog. De christelijke fundamentalisten op de kortegolf radiostations gebruikt om "oorlog te voeren(go to town)" op al deze kleine profetieŽn, en ze gaan dan zeggen: "Oh dat is de Russische vloot die voorbij komt, ziet je. De enige Russische vloten die ik ooit voorbij zag komen, waren vissers, omdat ze langs de hele kust van Schotland gingen om hun vangstmogelijkheden te vergroten en een aantal van hen zou zelfs het land in komen in de bars en pubs. Het was een gemeenschappelijk iets voor hen te doen, en om te praten met de lokale bevolking, en tot in Stornoway en de [Noordzee], ze waren bijna deel van de familie voor de mensen daar, omdat ze komen en gaan en werden bekend met de lokale bevolking. Maar deze bijzondere profetie, zoals ik al zei, werd gebruikt over en weer, en het is niet totdat je de rest van het verhaal ziet dat het zinvol voor je wordt.

 Nu Bacon gaat verder met te zeggen:

 "Het was over het algemeen opgevat te zijn bedoeld, van de Spaanse vloot die kwam in '88: voor dat de koning van de familienaam van Spanje, zoals ze zeggen, is Noorwegen."

"It was generally conceived to be meant, of the Spanish fleet that came in '88: for that the king of Spain's surname, as they say, is Norway.")

Dan kom je achter wat het betekent. En zoals altijd, het was geschreven ongeveer een jaar na de Spaanse vloot kwam. Er is niets nieuws in dit, en je ziet hetzelfde in de religie. Bijvoorbeeld, het is aanvaard in de joodse leer, rabbijnse leer, dat een rabbi die goed was opgeleid, kon schrijven in de trant van een beroemde personage in de Bijbel. Met andere woorden, door te weten wat de mentaliteit van die persoon was, hun geest, hun emotionele gestel, hun wettigheid gestel, konden ze die persoon emuleren en meer schrijven, en het was geaccepteerd als het origineel, want het was geschreven in exact dezelfde wijze. Tegenwoordig zouden ze dat niet meer doen. Ze channeling in de plaats. Het enige probleem is dat je zou moeten afgaan op Zeta Reticuli of zo om erachter te komen wat er gaande was - en er zijn veel van die mensen.

Fantasie, zoals Weishaupt zei, is een geweldig instrument om mensen in organisaties te krijgen, om ze dan te begeleiden langs een bepaalde manier van denken, gedragen en te aanvaarding - met name de wijzigingen die zijn aangebracht om hen heen. Het is makkelijker om de verandering te accepteren als je denkt: 'Nou accepteren, god profeteerde het en hij zal het te laten gebeuren, dus wat kan je doen? "Of anders voorspellen wat magiejongens het. Zij zullen u niet zeggen wat er achter dit alles zit, want je kunt niet praten over een god of wat dan ook. Het is gewoon een profetie, en de mensen vallen er nog steeds vallen voor, en ze denken: "Nou, ik denk dat je er niets aan kunt doen. Het gaat gebeuren. "MAAR DIT IS DE OUDSTE TRUC in het boek.

Zoals ik al zei, het is zo makkelijk, een dag of zo na iets nieuws, voor mensen om met iets te komen m.b.t hun voorspellingen, die twee of drie jaar later in de boeken worden geschreven, als vooraf voorspeld, vůůr de gebeurtenissen. Dus, dat je kunt controleren op de gebeurtenissen, het is gebeurd, en je zegt, "mijn goedheid, deze man zei dat." Zeker dat hij het zei. Hij zei het na de gebeurtenis. Dit is de (ZWENDEL)CON GAME. Er is niets nieuws. Het kwam eigenlijk meer voor in het verleden, waar ze gewoon  een valse datum op de voorspelling deden, dus het lijkt te zijn geschreven voor het evenement. Zo eenvoudig te doen, en toch willen de goedgelovige geloven dat dit soort dingen plaatsvinden, zo gemakkelijk.

 Nu praten we over bijgeloof en New Age, theologie enzovoort - neem het aan van een deskundige, Francis Bacon. Francis Bacon was aan het hof van Engeland. Hij wist over deze personages. Hij mengde met hen en zij allen behoorden tot dezelfde loge. Zelfs hier in de Nova Organum (Nieuw Organum) - Hier is wat hij zegt over; en onthoud, is er niets meer onderzocht dan man en vrouw op deze planeet, voor duizenden en misschien zelfs miljoenen jaren, voor alles wat we echt weten.

 "Maar de corruptie van de filosofie door bijgeloof en een vermenging van theologie is veel meer verspreid, en heeft de grootste schade, of tot het geheel van systemen of om hun onderdelen. Voor het menselijk begrip is onaangenaam om de invloed van de verbeelding, niet minder dan de invloed van gemeenschappelijke begrippen. Voor de omstreden en sofistische aard van de filosofie verstrikt het inzicht, maar dit soort grillige wezen en timide en de helft poŽtische, misleidt het meer door vleierij. Want er is in de mens een ambitie van het verstand, niet minder dan van de wil, vooral in hoge en verheven geesten. "

("But the corruption of philosophy by superstition and an admixture of theology is far more widely spread, and does the greatest harm, whether to entire systems or to their parts. For the human understanding is obnoxious to the influence of the imagination, no less than to the influence of common notions. For the contentious and sophistical kind of philosophy ensnares the understanding; but this kind, being fanciful and timid and half poetical, misleads it more by flattery. For there is in man an ambition of the understanding, no less than of the will, especially in high and lofty spirits.")

 Dezelfde techniek is geleerd of gebruikt door goeroes, door duizenden jaren. Degenen die in het mysterie religie van vandaag zich kwalificeren als 'goden. "Degenen die de hoge status hebben bereikt, de hogere graden,  de cirkel hebben afgerond 360-6 en 3 = 9, is voltooiing in de Kabbala. Ze geloven dat ze goden zijn, en hier is Bacon, eigenlijk erover te praten, als je begrijpt wat hij echt zegt. En het beroep op het ego. Dat is wat hij zegt hier. Hij appelleert aan het ego. Dat is hoe ze je lokken in de New Age. Je nieuwe en verbeterde, vrij goed, beter dan de Six Million Dollar Man.

 "Van dit soort we bij de Grieken een treffend voorbeeld in Pythagoras hebben, hoewel hij verenigd met een grover en meer omslachtige bijgeloof ..."

"Of this kind we have among the Greeks a striking example in Pythagoras; though he united with it a coarser and more cumbersome superstitionÖ")

 

Nu naar Pythagoras, geeft ons de toon en de ton, het gewicht en het geluid en de schaduw van kleur, de toon van kleur. Dit alles komt van Pythagoras, die kreeg het van de Egyptenaren, omdat hij studeerde bij de Egyptenaren, het grootste deel van zijn leven. Toen ging hij weg, vestigde een school in Crotona, en hij rekruteerde de jongere mensen van adel, en als je echt je huiswerk vindt je dat het een geheim genootschap was. Je had een gelofte van stilte, net als monniken later, en de monniken in de kloosters kwamen werden in de christelijke jaartelling aangenomen, allemaal hetzelfde spul, zie je. Pythagoras had een gelofte van geheimhouding voor een jaar. Ze konden niet spreken voor een jaar of communiceren met elkaar. In feite denk ik, dat het bij Pythagoras tot vier jaar was. De Essenen 2000 jaar geleden in het Midden-Oosten, die waarschijnlijk afkomstig waren uit Egypte, had hetzelfde systeem.

 Terug naar Pythagoras. Pythagoras leidde deze jonge adel op en geven hen een fantastische opleiding, let wel, voor de overname van de regering, revolutionair, natuurlijk. Dat is waarom zijn school was afgebrand en het is nog niet bekend, althans voor het publiek, of hij werd gevangen en gedood. Ze speculeren over, maar hij was niet de eerste of de laatste die van Egypte kwam en de zelfde soort dingen deed. Egypte verstuurde de hoge ingewijden terug naar hun eigen landen, of tenminste hun eigen rijken (zoals de Griekse rijk), om de revoluties te veroorzaken en om te zorgen voor het hetzelfde systeem wereldwijd.

 Dus Bacon zegt:

"Van dit soort hebben we bij de Grieken een treffend voorbeeld in Pythagoras; hoewel hij verenigd met een grover en meer omslachtige bijgeloof, een ander bij Plato en zijn school, meer gevaarlijk en subtiel."

 ("Of this kind, we have among the Greeks a striking example in Pythagoras; though he united with it a coarser and more cumbrous superstition; another in Plato and his school, more dangerous and subtle.")

En het is waar, want Plato was een leerling van Socrates. Nu, Socrates deed hetzelfde. Al deze mannen had gestudeerd in Egypte - al deze beroemde oude Griekse filosofen. Socrates is altijd gebagatelliseerd als een martelaar door het mysterie scholen, die geeft u uw boeken, maar Socrates zelf deed hetzelfde. Hij gaf opleiding aan de jonge, de jeugd van adel, in de eerste plaats, met inbegrip van de vrouwen,  ze gingen door hun eed van geheimhouding, celibaat en vervolgens stilte, trouwen met de bovenste andere leden van de regering. Dan had je macht in de overheid; de richting van de overheid. Socrates was gedwongen om de Hemlock drinken, om dat te doen, en ik moet toegeven dat er heel veel waarheid in wat Socrates zei over de wereld in het algemeen, maar wat ze over het algemeen verwaarlozing aan u geven is de rest van het verhaal, zoals altijd.

Ga verder met Bacon, zegt hij:

"Het toont zich eveneens in delen van andere filosofieŽn, in de inleiding van abstracte vormen en de uiteindelijke oorzaken en eerste oorzaken, met weglating in de meeste gevallen van oorzaken tussenliggende en dergelijke. Op dit punt de grootste voorzichtigheid te worden gebruikt. Want niets is zo ondeugend als de apotheose van de fout en het is een zeer plaag van het begrip voor ijdelheid te worden het voorwerp van verering. Maar in deze ijdelheid een aantal van de modernen hebben met extreme lichtheid, verwennen dus zover om te proberen vond een systeem van natuurlijke filosofie over het eerste hoofdstuk van Genesis, in het boek Job, en andere delen van de heilige geschriften, die voor de doden onder de levenden: wat maakt de remming en onderdrukking van het de meer belangrijk, want uit dit heilloze mengsel van menselijke en goddelijke dingen ontstaat er niet alleen een fantastische filosofie, maar ook een ketterse religie. Zeer ontmoeten het is daarom dat wij nuchtere, en geven aan het geloof dat alleen dat is het geloof.

"It shows itself likewise in parts of other philosophies, in the introduction of abstract forms and final causes and first causes, with the omission in most cases of causes intermediate, and the like. Upon this point the greatest caution should be used. For nothing is so mischievous as the apotheosis of error, and it is a very plague of the understanding for vanity to become the object of veneration. Yet in this vanity some of the moderns have, with extreme levity, indulged so far as to attempt to found a system of natural philosophy on the first chapter of Genesis, in the book of Job, and other parts of the sacred writings; seeking for the dead among the living: which also makes the inhibition and repression of it the more important, because from this unwholesome mixture of things human and divine there arises not only a fantastic philosophy, but also an heretical religion. Very meet it is therefore that we be sober-minded, and give to faith that only which is faith's.)

 

Nu hier spreekt hij uit zichzelf heel voorzichtig, want een man als Bacon had geen echte geloof, zoals alle adel hadden ze geen geloof in de religies die gegeven werden aan het volk. Ze krijgen een meer esoterische geloof, en ze zijn goed op de hoogte en ze leerde dat van kinds af aan, dat religie gebruikt moet worden om de controle over het publiek  te houden voor de dominante minderheid, en het is dezelfde in elke cultuur.

Mensen, die de vingers wijzen, over de hele wereld, hebben vaak veel materiaal, waar materiaal om mee door te gaan. Het zijn de Joden, de jezuÔeten, de fundamentele christenen, de moslims. En ze hebben allen deels gelijk, want op de top van al deze groepen heb je het mysterie religie, en de mysterie religie is een wereldwijde broederschap en is dat altijd geweest. Dat is de truc. Daarom werd het Mystery Babylon genoemd. Om te proberen het te definiŽren was moeilijk. Ze hadden veel priesters, allen gespecialiseerd in bepaalde gebieden. Ze waren niet alleen gebaseerd in Babylon, ze waren over de hele antieke wereld, zelfs de hoofdsteden. Dus sommige mensen zouden zeggen, "oh is deze priesterschap of het is die priesterschap" dat achter de onrust was die Babylon ervaren, en ze zijn gedeeltelijk gelijk. Maar de rest van het is, zoals ik zeg, Mystery Babylon was een compleet systeem, waar iedereen tegen iedereen vocht en ze nooit raden naar de werkelijke redenen achter hun vechten, en wie beide kanten of alle kanten manipuleerde.

 Mystery Babylon heeft duizend gezichten. Isis had duizend gezichten. De Moeder Lodge is altijd genaamd "The Mother" Lodge. De religie zelf is "de moeder." Dat is wat het betekent. Osiris is het lichaam - de leden van de lodge. Dat is het deel van de esoterische, en het is nooit veranderd. Kijk naar de Ishmaelis, die grote delen van Afghanistan regeerden - heel Afghanistan op enerzijds, en de oude PerziŽ, Irak en Iran, als ze nu zijn, en andere landen. Die jongens - en het is officieel geschreven dat zij onder een hoedje speelden met de Tempeliers, die met hun samenwerkten. Persoonlijk denk ik dat ze al een deel van hen waren voordat zij officiŽle toetraden. Dat is hoe de meeste dingen werken vandaag. Het echte werk gaat verder rustig, en het publiek wordt nooit verteld. Wanneer er iets is officieel gemaakt, het is gewoon een exoterische stempel voor het publiek om te berusten.

 Deze wereld wordt uitgevoerd om een agenda, een echte agenda, zoals een lange, uitgebreid business plan, en het is interessant in het maÁonnieke geschriften zelf, ze houden om op te scheppen over het feit dat ze volk voor de gek houden. Het volk weet van niets, maar de wijze man weet het wel, en ja, "In the Land of the Blinden, is de eenoog koning."

 Verwarring "is een term die vaak gegeven wordt aan Satan of Lucifer, ook al waren beide (oorspronkelijk) verschillende entiteiten in oude tijden. De verwarring. "Een auteur van verwarring" was de gebruikte term, want dat is wat dit alles tot leidt, enorme verwarring. Dus, iedereen vecht iedereen en wijt iedereen, altijd deels gelijk, want deze mensen vechten tegen elkaar. Je krijgt een aanstichter, van alle verschillende volkeren, en uitlokking van problemen, et cetera. Dus, het publiek ziet het voor de hand liggende, maar ze zien nooit wie erachter zit, of de leiders van al deze verschillende groepen, omdat de leiders allemaal onderdeel zijn van het dezelfde sluitstuk.

 Dat is hoe je een wereld leidt. Dat is hoe je macht behoud over iedereen in de wereld. En nu, de grote broederschap - niet de nederige kleine jongens op de bodem, die met hun grappige hoeden en hun kleine elektrische auto's (die ze in optochten laten zien om de kinderen te imponeren) - en een paar centen proberen te verzamelen voor het goede doel, waarvan de meeste , zelfs in hun officiŽle documentatie, nooit wordt uitgegeven aan liefdadigheid. Dat is de buitenste portiek, de dekking voor iets sinister. Elke organisatie, die rekening houdt met een eed van geheimhouding, in een tempel zonder ramen, niet kan worden genoemd "een gemeenschappelijke charitatieve organisatie." Er is geheimhouding daar, voor zeer goede redenen. En de broederschap op de bodem zal het boetekleed aanhouden voor die hoger zitten in de piramide, die ze zelfs nooit zult ontmoeten, van wie de meeste de namen zelfs nog nooit zullen horen.

Hun taak aan de onderkant is het systeem gaande te houden. Ze zijn allemaal gezworen in dit systeem. Interessant is dat in de 1500's, 1600's, en 1700, toen ze kwam uit de Rozenkruisers Lodge, de 'ondergrondse stroom', zoals ze het noemde - waar kennis stroomde door de eeuwen heen. Het is interessant dat op dat moment de constante kreet (Drumbeat), die luider en luider werd, was voor de revolutie, en ze waren gezworen tot revolutie. Zodra de laatste grote klaar was in de Verenigde Staten, werden ze allemaal verteld om trouw te zweren aan het systeem dat nu is vastgesteld. Interessant

Maar in de conferenties, die internationaal zijn, voor de Amerikaanse on-afhankelijkheid, de elite, bespraken welk land gekozen zou worden tot leider van het wereld rijk. Ze konden geen gebruik maken van Frankrijk of Duitsland of Groot-BrittanniŽ, omdat ze een dergelijke geschiedenis hadden van plundering en het droog zuigen van naties, waar ze heen gingen. Ze konden niet ineens een goede weldoener worden. Dat duurde eeuwen om dat beeld te scheppen. Maar op dat moment hadden ze niet dat beeld, dus creŽerden ze een ridder op het witte paard, een nieuw land, met geen geschiedenis van uitbuiting. De propaganda zou aan het werk gaan, om de wereld te  overtuigen, dat door de jaren heen, dat, want het had geen voorgeschiedenis van de exploitatie, het was een ridder op een wit paard is. Dat is hoe het was gedaan.

En toch, Washington en alle jongens waren vrijmetselaars. Benjamin Franklin heeft daar zelf over geschreven. Hij publiceerde Masonic pamfletten in zijn eigen drukpers. Persoonlijk denk ik dat hij iemand anders had die het voor hem deed. Ik zie niet dat oude Ben vuile handen wilde hebben, en alle onzin ze ons geven is over "de arme land jongen," het is compleet propaganda. Het fundament mythologie van Ben Franklin. Hij was een lid van de Rosicrucian Lodge. Door zijn jeugd heen werd hij de "wijze woorden," gestuurd dat hij later geciteerd had onder zijn naam, of afgedrukt onder zijn naam, uit een bron in Engeland, een maÁonnieke bron. Zijn ooms kwam over hem te bezoeken. Niet de familie, maar hem, toen hij een heel jonge jongen was, want hij was degene die zou worden klaargestoomd voor zijn positie in het leven.

Ga terug naar de Ishmaelis, die de baas waren van de assassins (moordenaars en geheime groep), zij hadden verschillende titels die ze zouden geven aan sommige leden, zoals "de lamp makers." Zelfs Aladdin, is er verbonden mee. Zijn naam is, een deel van datheeft te maken met het licht - de licht brenger. Je hebt ook een beladen pot, elektrische, daar krijg je het licht uit - een batterij. Benjamin Franklin "(de" rode weg ") was er ook een onderdeel van. Zijn familie waren kaars makers, zogenaamd, en voor een man die zoveel heeft gedaan in de geschiedenis, als een ambassadeur, met name in Frankrijk voor Amerika. U kunt kijken naar het wetsvoorstel dat hij met gepresenteerd, en de Amerikaanse belastingbetaler uiteindelijk betaald of de overheid betaald, voor de enorme paleis dat hij kreeg Ė waar hij in woonde. De consumptie van wijn per week - de kratten en kisten wijn voor alle grote feesten die hij had (spectaculaire shows), en alle bedienden en chef-koks en levensmiddelen - deze man heeft geen leven als ieder land boerenkinkel die ik ooit heb ontmoet gehad. Dus, hij is een goed voorbeeld van wat je zou kunnen noemen een "Illuminatus. De Illuminati begon nooit met Weishaupt. Het is er altijd geweest door de eeuwen heen.

 In oude tijden, hadden ze de titels ook. Ignatius van Loyola (loyaal brand voorgerecht - ontsteker - brand) stond er ook bekend voor. Hij kwam uit Alumnbratos, dat was de Spaanse Tempeliers. Dat is de term die gebruikt wordt, na de veronderstelde ontbinding van de Tempeliers beweging - de Alumnbratos - verlicht - licht. Dat is waarom u allen behoren tot alumni van de universiteit. U bent nu heel helder, zie je, vandaar de verklaring van Albert Pike, toen hij sprak over iedereen in de westerse wereld wordt een vrijmetselaar, zonder tussenkomst van de officiŽle graden op de bodem. Wat hij bedoelde, was het hele systeem dat je hebt gekregen is Vrijmetselaars. De rituelen die u in elke standaard kerk zijn vrijmetselaars rituelen, met inbegrip van de doop, de kaars posities. Zelfs sommige religies geven een nieuwe naam, die geheim wordt gehouden, met uitzondering van de broeders.

 Dit is allemaal oude Babylonische mysterie religie, naar beneden door de eeuwen heen, omhoog door de huidige dag. Zij maken gebruik van een taal van de symboliek. Zij maken gebruik van een taal van meningsuiting, die zij geven aan het publiek. We kregen onze, lang geleden. Het is bijgewerkt sinds door dezelfde mensen. Het is vol van codering, en het is interessant uw krantenkoppen, als je de codes begrijpt. In feite is het heel grappig soms. Soms is het in hun naam, als ze zijn verzorgd en gefokt voor een speciaal doel in het leven, te maken met het veranderen van de wereld of het systeem, maar het is allemaal om je heen. Iedereen is opgegroeid in het schoolsysteem, die we hebben, waar de landen over opschepten - ze wilden universeel onderwijs.

Ga terug naar de geschriften van Webster, in de jaren 1800, en hij vertelt je dat. Dat ze een coast-to-coast, universeel onderwijssysteem om goede, goed gedragen burgers - meegaande burgers moeten krijgen. Interessant. Wanneer er een universeel systeem is bestaat er geen ruimte voor individualiteit. Je wordt gestempeld met dezelfde stempel, en u wordt aangemerkt als een van de kudde. Als u originaliteit op school ziet- en ik moedig dit ouders aan wanneer ze merken dat hun kinderen originaliteit bezitten - Leer hen. Als ze je sturen naar de openbare school - Leer ze, zoveel als je kunt, de eerste paar jaar, omdat de school zo wetenschappelijk systeem is ontworpen, zoals Bertrand Russell zelf zei, hielp hij mee met het ontwerp: dat ze volledig controle kunnen nemen over de geest van het kind, zelfs met een paar uur op school, met drie of vier uur op school elke dag. Hij zei dat de inbreng van de ouders 's nachts op "moraal en achterhaalde moraal' geen effect zal hebben.

Dus, als je kinderen hebt die naar de scholen gaan, en ze zijn erg slim en individualistisch, vertel hun om het te bagatelliseren, terwijl ze onder hun klasgenoten op school zijn, en vooral voor de leerkracht. Anders zullen ze worden geplukt en zullen ze aan de Ritalin worden gezet. Ze proberen kinderen te vinden met leidinggevende capaciteiten, en ze letterlijk chemisch kapot maken, en Ritalin krimpt de hersenen. Dat is een feit.

 Nu ben ik deze week erg geweest, erg druk, allemaal dingen aan het doen met betrekking tot noodsituaties die komen met de eerste val van sneeuw en de sterk dalende temperaturen. Ik hoop dat als de winter vordert, om misschien verder te gaan in de mysterie religies, meer in detail en op een dieper niveau, dat is al eerder gedaan - veel verder dan wat je vertelt wordt door alle erkende auteurs daar. Dus, laten we† hopen dat ik de tijd en de mogelijkheid heb om dit te doen, omdat het zo hectisch ben en ik druk bezig ben geweest. Ik ben hier op mijn eigen. Ik kook voor mezelf. Alles kost tijd, en wonen in het land verbruikt veel tijd, met sneeuwruimen, onderhoud van uw voertuig, en zo verder. En dat is alles voor nu. Mag, uw God,of goden met u gaan. All the best.

 "Magical Mystery Tour"

By the Beatles

 

Roll up! Roll up for the magical mystery tour!
Step right this way!

Roll up, roll up for the mystery tour
Roll up, roll up for the mystery tour
Roll up (And that's an invitation), roll up for the mystery tour
Roll up (To make a reservation), roll up for the mystery tour
The magical mystery tour is waiting to take you away
Waiting to take you away

Roll up, roll up for the mystery tour
Roll up, roll up for the mystery tour
Roll up (We've got everything you need), roll up for the mystery tour
Roll up (Satisfaction guaranteed), roll up for the mystery tour
The magical mystery tour is hoping to take you away
Hoping to take you away

Mystery trip

Aaaah... the magical mystery tour
Roll up, roll up for the mystery tour
Roll up (And that's an invitation), roll up for the mystery tour
Roll up (To make a reservation), roll up for the mystery tour
The magical mystery tour is coming to take you away
Coming to take you away
The magical mystery tour is dying to take you away
Dying to take you away, take you today