ALAN WATT   BLURB (i.e Educatief Gesprek)

 

 

"PSYCHOPATHIC SCIENTISTS

AND

THE CONTROL FACTOR"

part 1

 

In Nederlandse vertaling:

“Psychopathische Wetenschappers en

de Controle Factor”

deel 1

 

 

1 december 2006

 

 

Dialoog Copyright Alan Watt 1 december 2006

(Uitgezonderd Muziek en Literaire Citaten)

 

 

WWW.CUTTINGTHROUGHTHEMATRIX.COM en

www.alanwattsentientsentinel.eu

 

 

Hallo mensen, dit is Alan Watt en het is 1 december 2006.

 

Buiten is er een winterse storm, de sneeuw valt naar beneden en de wind huilt. En het is een van onze nieuwe stormen, omdat het zich helemaal uitstrekt van Brits Columbia aan de westkust, en de jetstroom maakt een rechte hoekse bocht en gaat regelrecht Canada over. Dat is iets dat nooit gebeurde, voor de mensen die zich de oude weerberichten kunnen herinneren op de televisie van jaren geleden. Het was normaal gesproken heel interessant om naar het verschillende weer in de verschillende provincies over het hele land te luisteren. En nu kunnen ze het zo goed als standaardiseren door het aanpassen van de jetstroom.

 

Voor de mensen, die denken dat dit niet gedaan kan worden, controleer het verdrag over EMP (Electric Magnetic Pulsation) en het HAARP verdrag, dat in de late jaren ’70 in de Verenigde Naties getekend is. Het is heel fascinerend om zoveel mensen te zien die hun conditionering volledig geslikt hebben. Zij zullen erover twisten dat dingen niet kunnen zijn zoals je zegt, omdat het mainstream nieuws het hen niet verteld heeft. Zij zullen daarbij blijven, in hun ongeloof dat dingen zo ongelooflijk beheerst kunnen worden. En toch, wat ik tot nu toe heb gezegd is alleen nog maar aan de oppervlakte.

 

Luister vanavond zorgvuldig, want het bewijs is door de jaren heen bekendgemaakt door diegenen die zich bezighielden met de implementatie van specifieke wetenschappen. Wetenschappen, die in antieke tijden begrepen werden. Deze kregen simpelweg een andere terminologie en werden geïmplementeerd. Zoals ik vele keren heb gezegd, kan datgene dat eerder succesvol gebruikt is, in de samenleving en cultuur, opnieuw geïntroduceerd worden op ieder ogenblik, in de juiste volgorde. En het zal op dezelfde manier als de eerste werken, want de menselijke natuur is niet echt veranderd.

 

Terug in de jaren ’60 en tot in de jaren ’70 werd er een nieuw fenomeen gediagnosticeerd, kun je zeggen, door psychiaters over de Westerse wereld. Een vorm van schizofrenie en haar manifestatie. Voor die periode verliep schizofrenie gewoonlijk volgens een ongelooflijk en altijd voorspelbaar patroon, met paranoia, stemmen die tegen hen praatten. En aangezien religie het oude systeem van beheersing (control) was, nam het vaak een religieuze vorm aan. Dus de dialoog van de persoon was vaak religieus van natuur. Of ze zagen engelen of demonen en gingen rond en maakten kruisen over dingen en ziekenhuisbewakers; ze maakten kruisen naar de televisie, wat niet zo’n slecht idee is misschien, of misschien is een sloophamer nog beter.

 

Dit nieuwe fenomeen kwam, terwijl de wetenschap zijn opgang door de media maakte en ons veranderde van een zwarte mantel priesterschap naar de witte jassen priesterschap van wetenschap, Computers echter waren relatief onbekend bij het publiek. Zij hadden deze niet, je kon er niet een gaan kopen en met je mee naar huis nemen. Maar het vreemde ding, dit nieuwe fenomeen, deze nieuwe manier van de manifestatie van een specifieke ziekte, verraste iedereen, want verschillende mensen werden gediagnosticeerd werden met schizofrenie en die patiënten klaagden erover dat er chips in hen geïmplanteerd waren, chips, die op een of andere manier aan een computer verbonden waren, die hen beheerste.

 

De psychiatrie over de Westerse wereld paste zich makkelijk aan en accepteerde dit nieuwe fenomeen simpelweg. De psychiatrie verdiepte zich niet al te veel in de waaroms en waarvoors en ik ben er zeker van, dat daar een reden voor is. Want de psychiatrie en psychologie, niet de lagere vormen, maar de hogere vormen, zijn duizenden jaren lang intensief gebruikt, opnieuw onder verschillende namen, voor beheersingsdoeleinden. Veel van de grote specialisten in psychiatrische ziekenhuizen zijn leden van de besturende organisaties. Zij zijn lid van deze organisaties. En velen van hen zijn ook verbonden aan de intelligentiediensten van landen.

 

Experimenteren kwam echt van de grond in de jaren ’40 en 50 en ’60 in technieken van mindcontrol, door verscheidene technieken, zoals, opnieuw, een vorm van microkosmos, waar je een gesloten samenleving hebt, een samenleving in een samenleving, die met rust gelaten wordt. Dat zijn de psychiatrische ziekenhuizen. Daar kon zoveel in stilte,  op een experimentele basis, gedaan worden. En we hebben de grote gezien, die in het publieke domein geblazen werd, de MKUltra experimenten, die in Canada uitgevoerd werden door Ewen Cameron. Dit gebeurde over de wereld, ook in andere plaatsen.

 

Maar dit vreemde fenomeen van het hebben van een geïmplanteerde chip. Voordat iemand gehoord had van een siliconen chip! En de afstandsbediening van een of andere computer die hen leidde, was een vreemd fenomeen. Als je de oude boeken induikt, zul je vinden dat dit door verschillende professionals die er destijds bij betrokken waren, onderzocht werd, maar niet zoveel als ze hadden moeten doen. Een aantal van deze mensen had in het leger gezeten. Sommige van hen hadden in feite, ik geloof dat ze kleine operaties hadden ondergaan. Anderen hadden in ziekenhuizen gelegen voor kleine operaties, te jong voor het leger, maar er is altijd één gemeenschappelijke noemer. En ik weet zeker dat als het publiek toegang had tot meer informatie, het heel duidelijk zou worden, dat chips geïmplanteerd en uitgetest werden op de individuen, die uiteindelijk,  vaak voor het leven, opgesloten werden,. En zij werden intensief bestudeerd, want dit was “a shape of things to come”(de vorm van de dingen die gaan komen).

 

Dit is iets dat openlijk besproken is, tenminste semi-open, op wereldbijeenkomsten van wetenschappers. Betaald door de overheid, het geld van de belastingbetaler, over het chippen van de volledige bevolking van de planeet. Zoals de Loyola University bijeenkomsten die ze hebben. En je kunt nog steeds de verkorte versie van die specifieke bijeenkomst die daar gehouden is vinden.  Drie of vier jaar geleden. Waar zij spraken over het chippen van de totale bevolking.

 

En zij zeiden dat er al regionale computers opgezet waren om ieder individu te leiden. In andere woorden, deze supercomputers zouden ieder individu programmeren om bepaalde taken op een dag te doen, je chemische balans monitoren, en zonder twijfel zou je bepaalde drugs moeten nemen, enzovoort. En je zou geen stem in de zaak hebben, want je zou niet langer meer jou zijn. Je zou een automaat zijn, geprogrammeerd.

 

Het chippen in de hersenen, het chippen in de ruggengraat, waren in het algemeen de klachten van deze patiënten terug in de jaren ’60 en ’70. Dat is precies waar ze zouden inwerken op je zenuwsysteem, als er een implantaat zat. En boodschappen zouden geprogrammeerd kunnen worden in je hardware systeem, je ruggengraat-systeem, je zenuwsysteem, rechtstreeks in het brein zelf, een weg in twee richtingen.

 

Op hetzelfde moment zagen we ook de uitbraak van tieners, die de eerste schietpartijen op scholen begonnen. Terug in 1979 ging Brenda Ann Spencer, die 16 jaar oud was, naar Grover Cleveland Elementary School, dit is in California. En ze liep de school in en begon mensen neer te schieten. Ik geloof dat ze er een paar gedood heeft.

 

En dit verdoofde de Amerikaanse bevolking destijds vanwege deze zinloze daad. Wat zelfs nog zinlozer was, was het antwoord dat ze gaf toen haar gevraagd werd waarom ze het had gedaan. Zoals bij alle mensen, die onder vormen van mindcontrol staan, dat ook overeenkomt met schizofrenie, waren de emoties afgestompt. De normale reacties en de emotionele reacties, ze noemen dat het emotieve, zijn afgestompt. Zij zei gewoon, vlak, dat ze niet van Maandagen hield. Daarom had ze het gedaan.

 

 

“Ik houd niet van Maandagen”

Door Boomtown Rats

 

De siliconen chip binnenin haar hoofd

Wordt omgezet en gaat in overdrive

En niemand gaat er naar school vandaag

Zij zorgt er voor dat ze thuis moeten blijven

En papa begrijpt het niet

Hij zei dat ze een gouden meid was

En hij kan geen reden vinden

Omdat er geen redenen zijn

Welke redenen wil je getoond krijgen?

 

(Koor:)

Vertel me waarom

Ik niet van maandagen houd

Ik wil schieten

De hele dag door

 

 

"I Don't Like Mondays"

By Boomtown Rats

 

The silicon chip inside her head
gets switched to overload
and nobody's gonna go to school today
she's gonna make them stay at home
And Daddy doesn't understand it
He always said she was good as gold
And he can see no reason
’Cause there are no reasons
What reasons do you need to be shown?

[Chorus:]
Tell me why
I don't like Mondays
I want to shoot
The whole day down

 

 

Onze gedachten, onze meningen en de richting waarin we gaan in ons leven worden altijd geleid door de makers van media, boeken, films enzovoort. De grote foundations zijn er hevig in betrokken, zijn altijd hevig betrokken geweest in de richting die we nemen, of cultuur creatie en manipulatie. Dit zijn dezelfde foundations waar Weishaupt over sprak toen hij zei, dat zij door de creatie van zeer rijke foundations de toekomst van de mensheid zouden dirigeren.

 

Deze foundations zijn dikke vrienden met overheden, omdat zij allemaal de geheime genootschappen gebruikten, of  “genootschappen met geheimen”, zoals ze het zelf graag noemen, om trouw aan de agenda te verzekeren. Diegenen, die trouw hebben gezworen aan deze genootschappen, dit zijn volwassen mensen zogenaamd. Volwassen mannen nemen eden niet licht, vooral doodseden, indien zij hun woord breken.

 

In het begin was er hun woord. Je kunt het niet breken. Alleen Mozes mocht de wet breken, omdat hij de eerste twee stenen stukgooide toen hij boos werd op de mensen en hij gooide ze stuk. Hij was de eerste breker van de wet, wat ook weer een ander verhaal is over het  “boven en beneden”-systeem, dat de wereld leidt.

 

De foundations besturen alles. De Rockefeller Foundation, als een van hen, financiert honderden non-gouvernementele organisaties, zoals ze ze graag noemen. Non-gouvernementele organisaties. Ze willen je graag laten denken dat ze van de bodem komen. En gewoon iemand, die in hun huis iets doet uit liefde voor de mensheid of dieren of wat het toevallig ook is, of zelfs degenen in UFO onderzoek enzovoort. De Rockefeller Foundation leidt ze allemaal, en doordat ze hen leiden, besturen zij hen ook. Zij geven vals nieuws uit of iets dat ons ons hele leven laat weg fantaseren zonder dat wij ons realiseren wat er werkelijk aan de hand is. Zij leiden onze levens en zij hebben dat honderden en honderden jaren lang gedaan.

 

Zij financieren specifieke schrijvers, altijd, altijd, zowel non-fictie als fictie, om ons onze gedachten en meningen te geven. Zoveel van de wetenschappelijke onthullingen, die in de samenleving naar buiten gebracht zijn, hebben een bepaalde kijk zal je opvallen. Dit begon werkelijk op zijn vroegst in de jaren ’50, versnelde tot in de jaren 60 en ’70, over de toekomst van de mensheid, met bio-ethiek, en hoe de wetenschappers dit geweldige Utopia gingen creëren, waar iedereen gewoon gelukkig zal zijn. Geluk is blijkbaar de enige reden voor het bestaan, dat blijven ze ons vertellen, maar zij zouden ons allemaal gelukkig maken met drugs en kleine dingen in onze hersenen, met draden die eruit komen, of verschillende technieken, hoewel, het draad verhaal was nonsens. Zij hadden al daarvoor het op afstand bestuurbare materiaal, op de hogere niveaus. “

 

Op het bodemniveau doen zij onderzoek. In ons systeem, waar we geconditioneerd zijn om alles te geloven dat je koopt van de planken, en zelfs de wetenschapstijdschriften en de wetenschaps programma’s die zij je geven, dat we op “the cutting edge of reality” (onvertaald) staan. Als je dat slikt, zul je er nooit aan voorbij denken en zeggen: ”Mijn God, zij hebben dit lang geleden al gedaan”. Dit is verouderd materiaal. Al het nieuwe dat aan je gegeven wordt is verouderd. Daarom kun je het niet begrijpen.

 

En zij financieren wetenschappers op de bodem om onderzoek (RE-SEARCH) te doen. Het zoeken (SEARCH) is al gebeurd. Zij beginnen weer vanaf het begin en als zij iets ontdekken, laten ze het in kranten uitkomen, alsof het de eerste keer is, en zij geloven het zelf op dat niveau. Maar deze wetenschapsboeken zijn altijd optimistisch begrijp je, ze komen naar buiten en wijzen op een aantal gevaren, maar ze gaan er vrolijk overheen en gaan in op wat de mogelijkheden zijn, van wat er gedaan zou kunnen worden.

 

Nu, we kennen de geschiedenis van de mensheid, en de macht wordt nooit gedeeld met de bevolkingen van welk land of volk ook. Het is nooit eerder gebeurd. In feite, de wetenschappen van de antieke tijden gingen over hoe de geesten van het publiek destijds beheerst moesten worden, zodat de dominante minderheid van hen kon leven in luxe zonder al te veel problemen. Dat is niet veranderd. Het zal niet veranderen.

 

En door middel van boeken, zoals ik vermeld heb, zoals Charles Galton Darwin’s boek  “The Next Million Years” (vertaald: de volgende miljoen jaar), daarin maakt hij het heel duidelijk dat de dominante minderheid aan de macht zal blijven, en dat zei Aldous Huxley ook. Er zijn nog veel meer van dit soort jongens, die daar neergezet zijn om ons te laten willen wat zij ons beloven, begrijp je. Zij vertellen ons altijd dat het zo geweldig zal zijn.

 

Nu, de dagbladen kwamen in de jaren ’60 met al dit materiaal naar buiten, dat, oh,  tegen het jaar 2000 werk schaars zal zijn en dat het een voorrecht zijn om een baan te krijgen. De rest van het publiek zou rondwandelen in Romeinse toga’s en gewoon praten over poëzie en astronomie, wat dan ook, gewoon om de tijd te passeren. Er zou geen honger zijn in de wereld en iedereen zou gewoon leven en op wolken lopen. En dit is de nonsens, die zij het publiek voerden om hen in slaap te brengen, terwijl de echte wolven verdergingen met hun agenda.

 

Een van de boeken, een zeer veelzeggend boek, heet “The Second Genesis” (vertaald: de tweede Genesis). Er zijn verschillende edities van. Het werd voor het eerst gepubliceerd in 1969, met volgende edities tot in de jaren ’70, misschien nog later. De auteur is Albert Rosenfeld, en het ISBN nummer is 0-394-71214-5. Het is zeer waardevol om er naar te kijken. Dit is het soort boek dat naar buiten gebracht was voor het publiek, maar het had zeker veel inbreng van verschillende belangrijkste universiteiten en professoren, die leefden van toelagen, want professoren leven van verscheidene toelagen voor onderzoek, dat hen gegeven wordt door overheden en de foundations.

 

Dát is de manier waarop je de samenleving in specifieke gebieden dirigeert. Als je wilt dat er iets gebeurt, financier je simpelweg het onderzoek erin. Als je niet een andere richting in wilt gaan, houd je de fondsen achter en het zal niet gebeuren. Het is heel makkelijk, echt, als je al het geld in de wereld hebt.

 

Nu, deze specifieke techniek waarover zij praten in de bio-ethiek, van het beheersen van ieder individu, wordt “BSP” genoemd.  En in “Life Magazine”, in 1965 publiceerden zij een vierdelige serie die “The Control of Life” (vertaald: het beheersen van het leven) heette. In de versie van deze man hier, natuurlijk, vertelt hij je dat het was om de aandacht van het publiek te vragen voor de enorme implicaties van biomedische vooruitgang en om hen klaar te stomen, hen een soort urgentie te geven, omdat de wetenschappelijke kringen het wilden, het was bijna als een bevestiging. Zo doen zij dingen, zij willen dat wij bevestigen wat zij willen dat we doen (een legaliteit).

 

De mensen, die de leiding hadden over deze opdracht in de jaren ’60, een van hen was Leterburg. Eén was onze beroemde held, onze redder dokter Salk, een zeer duistere man, de man die ons het poliovaccin gaf, die behoorde tot de eugenetica genootschappen (eugenic societies). Hij geloofde in bevolkings vemindering (population reduction). Hij bracht, vóór de tijd van het poliovaccin over precies dat onderwerp boeken uit. Hij behoorde tot de grootste onderzoeks organisaties in de aanpassing en beheersing van al het leven, maar in het bijzonder van het menselijk leven. En daarna werd hij onze redder. Hij kon in geen enkel interview rationaliseren waarom hij de samenleving wilde redden en tegelijkertijd de bevolking wilde reduceren.

 

Dus, “BSP and the case for tomorrow “. Wat is BSP? Een man die de titel BSP gaf was vermoedelijk Dr. Richard Farson, directeur van Western Behavioral Sciences Institute (Westers Instituut voor Gedrags Wetenschappen). De gedragswetenschappen zijn een van de belangrijkste gebieden, die innig (hand in glove) samenwerken met farmacologische bedrijven en zelfs met electromagnetisch achtige impulse (onvertaald)organisaties, die voor overheden aan hetzelfde werken, om de geest te beheersen (controlling the mind).

 

Sommige mensen, die de helden van de New Age beweging zijn geworden, trouwens, hebben graden in gedragswetenschappen. Dat daar zou een waarschuwingsteken moeten zijn. Iemand leeft in de Verenigde Staten en wordt ruim gefinancierd om verscheidene boeken uit te brengen over verscheidene soorten “goede vibraties”.

 

BSP, volgens de Webster Unabridged Dictionary betekent anticipatie, Het hele woord is Bio-Socio-Prolepsis. Anticipatie. Een cijfer waarmee tegenwerpingen geanticipeerd worden, zodat hun kracht verzwakt kan worden. Dus je anticipeert. En dit is een techniek in het schaakspel dat zij op het publiek spelen. Zij anticiperen op alle tegenwerpingen voordat zij de informatie vrijgeven, en dan hebben zij al de antwoorden op de tegenwerpingen gereed. Het is heel simpel eigenlijk.

 

“Dus, de kunst of wetenschap van prognose. Door het vooruit projecteren van verbeeldingen in de mogelijke keuze van sociale toekomsten, proberen wij de gevaren die inherent zijn in biomedische vooruitgang te anticiperen en deze met onze vooruitziende blik te voorkomen. Prolepsis (onvertaald) zal hier uitgebreid worden en betekent hier ook: het anticiperen van de hoop en voordelen, zodat wegen voorzien kunnen worden om hiervan te kunnen profiteren.

 

Bio is voor biologie, socio voor sociologie, biosocioprolepsis is de anticpatie van de invloed van biologie op de samenleving. Laten we het in het kort BSP noemen”.

 

Alan: Nu, dit boek is een klassiek voorbeeld van hoe ze je iets van het slechte nieuws vertellen, maar je vertellen het van de positieve kant te bekijken. Want zij willen je medewerking om mee te gaan in deze agenda. Het is bijna een heel blij soort boek, terwijl zij zeer afschuwelijke dingen bespreken op de meest aardige manieren, heel erg zoals de manier waarop Aldous Huxley praat of praatte tegen verscheidene soorten luisterend publiek.

 

Als je achterover zat, zou je denken dat de man een heel prettige persoonlijkheid is, totdat je werkelijk luistert naar wat hij werkelijk zegt. Ons is geleerd dat mannen als Adolf Hitler schreeuwen en fulmineren over deze dingen en dus hebben wij dat in onze geest. Als iemand zo prettig en aardig is en over hen praat en er zelfs wat humor in stopt, lachen we en denken we, “wat een geschikte peer”.

 

Terug naar het boek. Een van de hoofdstukken heet: “Gedrag door een druk op de knop”. Dit is nadat hij door het herscheppen van leven gaat, hij gaat door het feit dat zij specifieke mensen voor specifieke taken zullen creëren; dat het huwelijk uiteindelijk gedateerd zou zijn, waarvan zij wisten dat ze het moesten vernietigen. Zij wisten dat voordat Karl Marx langskwam en hetzelfde zei, de vernietiging van de familie eenheid, omdat de werkelijke wetenschappen veel ouder zijn dan deze man loslaat.

 

“Het vooruitzicht ontstaat dan, dat we misschien kunnen leren om het menselijk gedrag te beheersen, door te leren naar eigen goeddunken de patronen in onze hersencellen te veranderen; door te leren als het ware om de in de knoop geraakte moleculen te ontwarren. Het ontwarren zou het opnieuw opbouwen van de cellulaire moleculen kunnen betekenen, op een bepaalde manier, het opnieuw arrangeren van hun samenstellende atomen; het wegnemen of toevoegen van enkele ingrediënten, het modificeren van de chemische of elektrische activiteit.

 

Chemie en elektriciteit komen uiteindelijk neer op hetzelfde, de bewegingen en herschikkingen van elektronen. Aldus is het juist om te denken aan de elektrische chemie van het brein als een entiteit, of als een hecht gerelateerde serie van processen en gebeurtenissen, die plaatshebben in de werkelijke vier-dimensionele fysische wereld, en die daarom onderwerp zijn van zowel observatie als manipulatie. Manipulatieve elektronen van het brein zouden dan gelijkstaan aan het manipuleren van menselijk gedrag.

 

Alan: Daarna gaat hij verder en spreekt hij over een heel interessante persoonlijkheid, die voor de CIA werkte, Hij noemt dat niet in dit boek natuurlijk, maar de meeste van deze mannen die ons deze boeken geven, en waarschijnlijk deze man zelf, de auteur, werkte voor de CIA, maar van deze specifieke man lekte het uiteindelijk uit en werd het  vrijgegeven.

 

Dr. Jose M.R. Delgado van de Yale University Medical School, een baanbrekende onderzoeker in zijn gebied van hersenonderzoek…”

 

Alan: Wel,  Delgado werkte voor de CIA.

 

en ontdekte dat door radio stimulatie op afstand van bepaalde gebieden van het brein (met de implantatie van heel kleine elektroden, die chirurgisch geïmplanteerd zijn), je verschillende volgorden van activiteiten in beweging kon zetten. In een lezing in het Museum of Natural History van New York beschreef Delgado een facet van zijn werk met een experimentele aap die Ludi genoemd werd.”

 

Alan: Nu, ik hoop dat mensen niet zo ver heen zijn dat zij zichzelf de vragen niet hebben gesteld. Op al deze shows die ze op televisie bekeken hebben en de Publieke Omroep Diensten, zijn een paar van  ergste, met het natuur “stuff” en de dieren. Daarna gaan zij in op dit wetenschappelijke onderdeel, waar zij verschillende dieren ontleden, hen stimuleren en shocken geven. Ik hoop dat het publiek niet denkt dat al dit onderzoek op kikkers, ratten, muizen en apen gedaan is, omdat zij apen, ratten en muizen een nieuwe utopie voor zichzelf willen geven. Al dit onderzoek werd gedaan om op mensen gebruikt te worden.

 

 

“Wij zijn de Apen”

Door de Monkees

 

Hier zijn we, lopend

Door de straten

We krijgen de grappigste blikken

Van iedereen die we ontmoeten

 

Hé, hé, wij zijn de Apen

En mensen zeggen dat we kattenkwaad uithalen

Maar we zijn te druk met zingen

Om wie dan ook neer te drukken

 

Wij gaan waar we maar willen

Doen wat we willen doen

We hebben geen tijd om rusteloos te worden

Er is altijd iets nieuws

 

Hé, hé, wij zijn de Apen

En mensen zeggen dat we kattenkwaad uithalen

Maar we zijn te druk met zingen

Om wie dan ook neer te drukken

 

We proberen gewoon om vriendelijk te zijn

Kom en kijk ons zingen en spelen

Wij zijn de jonge generatie

En we hebben iets te zeggen

 

 

"We're the Monkees"

By the Monkees

 

Here we come, walkin'

Down the street.

We get the funniest looks from

Everyone we meet.

 

Hey, hey, we're the Monkees

And people say we monkey around.

But we're too busy singing

To put anybody down.

 

We go wherever we want to,

Do what we like to do

We don't have time to get restless,

There's always something new.

 

Hey, hey, we're the Monkees

And people say we monkey around.

But we're too busy singing

To put anybody down.

 

We're just tryin' to be friendly,

Come and watch us sing and play,

We're the young generation,

And we've got something to say.

 

Dus als zij implantaten in deze dieren stoppen en de gebieden van het brein stimuleren, had het allemaal te doen met, uiteindelijk, het gebruik op mensen, silly.

 

Dit is Delgado:

 

Nadat verschillende gebieden van het brein onder dwang  bestudeerd waren, werd de radio stimulator aan Ludi vastgemaakt, en er werd begonnen met het prikkelen van het rostrale (onvertaald) gedeelte van de rode nucleus, met de aap vrij in de kolonie. Stimulatie produceerde de volgende complexe opeenvolging van reacties: onderbreking van spontane activiteiten, veranderingen in gezichtsexpressie; hoofd draait naar rechts; staat op twee voeten; cirkelt naar rechts; loopt op twee voeten met het perfect houden van het evenwicht door het balanceren van de armen; raakt de muren van de kooi aan; of pakt de schommel beet; klimt in een paal achter in de kooi, gaat naar de grond; gezang op lage tonen; dreigende houding naar ondergeschikte apen; verandering van houding en vreedzame toenadering van een aantal andere leden van de kolonie; en de hervatting van de activiteit die onderbroken werd door de stimulatie.

 

Alan: Delgado werd door een ander experiment beroemd gemaakt, met een stier, waar zij een stierengevecht ring ingingen en de stier was geïmplanteerd met op afstand bedienbare sensoren in zijn brein. Terwijl de stier op hem afkwam, drukte hij op een schakelaar. En de stier bleef plotseling stil staan en draaide naar rechts, en hij drukte op een andere knop en hij ging naar links.

 

Heel indrukwekkend, begrijp je, hoe zij wezens kunnen manipuleren, en een paradijs voor control freaks, werkelijk, want hij was zeker een van hen. Deze mensen hebben geen geweten. Persoonlijk denk ik niet dat zij mens zijn als je beschrijft wat een mens is. Zij zijn op geen enkele wijze menselijk. Zij zijn psychopathisch.

 

Dit boek gaat op zoveel gebieden van de maatschappij in en ook op seksualiteit. Het stelt de vragen die nu gesteld worden, wat is het doel van het leven? In het algemeen is dat de manier waarop ze je krijgen, om stapsgewijs alles weg te slaan dat de cultuur is, hoewel die ook aan ons gegeven was. Zij snijden het in stukken en wij blijven achter als een afgepelde banaan en vragen ons af: “Waar gaat het allemaal om?”. Hun antwoord op dit alles is, dat zij zich bijna tot goden verheffen door het opnieuw schikken van materie, door de totale controle over de materie, waar zij zeer opgewonden over zijn. Dit specifieke boek bevat zoveel.

 

Het is een van vele boeken die niet in de mainstream media gepromoot worden, want zij willen niet dat de gemiddelde Jan dit soort materiaal leest. Het is zeker waar dat het publiek alleen zal denken over de dingen waar de media hen vertelt dat zij bezorgd over moeten zijn. Zij kunnen ons geregeld afschuwelijke dingen vertellen, tussen sport berichten, en het blijft niet in het geheugen. Maar zij vertellen ons waar we ons zorgen over moeten maken en waar we over moeten nadenken.

 

Deze mannen, die ons deze propaganda geven, pushen altijd als eerste en belangrijkste hoe het bepaalde individuen ten goede zal komen, die chronische ziekten hebben of wat het toevallig ook is. Dat is de standaard manier om de goedkeuring van het publiek te krijgen om door te gaan met monsterlijkheden, die invloed zullen hebben op iedereen. Voor het gemiddelde individu is het moeilijk om te kijken naar een kind dat sterft aan iets, maar “dit zal hen redden”. Dit zal een heel nieuw gebied van dialoog openen, omdat het ingaat tegen wat geaccepteerd is als de norm, van wat eerder sociaal acceptabel was, enzovoort. Dus zij geven ons altijd eerst de arme zielen, hoewel de echte agenda is om controle te krijgen over alles in de maatschappij.

 

En hier is hoe hij het doet hier:

 

“ESB kan het “normale” omdraaien…”

 

Alan: En hij zet het tussen aanhalingstekens, omdat hij zich zeer wel bewust is, dat normaal is wat de cultuur op dat moment zegt dat normaal is. Hij kan het weten want hij werkt voor de cultuur creatoren.

 

“Beheersing van het brein zou ook controle over die primitieve gebieden verschaffen, die op hun beurt de basale functies van het lichaam beheersen”.

 

Alan: Nu, de primitieve gebieden zoals hij ze noemt, zijn die gebieden die jou je overlevingsinstincten geven. Dat bedoelt hij met “primitieve gebieden”, je vecht of vlucht reacties. Hetzelfde dat Koestler, die ook voor de grote denktanks werkte, zei: “die hebben we niet meer nodig, want de staat zal alle beslissingen voor het publiek nemen”. Maar hij voegde er ook aan toe: “Diegenen die in controle zijn, moeten onaangepast blijven want zij moeten hun overlevingsinstincten intact  houden, aangezien zij het schip van planeet aarde besturen”.

 

Om met het boek door te gaan:

 

“Begraven in de base van het brein”, duidt Dr. Joel Elkes van Johns Hopkins aan, “in het midden van het centrum van het hoofd zijn er oude, oude gebieden, die duidelijk te maken hebben met overleving. Deze gebieden beheersen de ademhaling, hartslag en bloeddruk, regelen de zoutbalans en temperatuur, leiden bepaalde ingebouwde instinctmatige reacties zoals honger, dorst, vecht, vlucht, speel, slaap, waakzaamheid en sex. Dit zijn de besturende centra van het cerebrale mechanisme.”

 

ESB experimenten hebben inderdaad al laten zien, dat een dier geïnduceerd kan worden om zichzelf uit te hongeren (hoewel het al enige tijd hongerig was) of vol te proppen (hoewel het zojuist gegeten heeft) of seksueel ver boven zijn normale capaciteit te presteren. De soorten controle (beheersing) die uitgeoefend kunnen worden op dieren en mensen door ESB, variëren helemaal vanaf simpele spierbewegingen tot redelijk complex sociaal gedrag. Tenminste vanaf de negentiende eeuw is bekend, dat elektrische stimulatie van de cerebrale cortex bewegings reacties kon produceren in dieren. Maar tot recent werd aangenomen dat dit alleen bereikt kon worden met geanesthetiseerde dieren, en dat de bewegingen onhandig en niet precies waren.”

 

Alan: En dat is een leugen, precies daar, want zij gebruikten lang daarvoor dieren die niet onder narcose gebracht waren. Hij noemt de veel, veel oudere boeken gewoon niet.

 

“Maar de nieuwere technieken en miniatuur apparaten die ESB mogelijk hebben gemaakt, hebben het duidelijk gemaakt, zoals Delgado zegt, dat “bewegings uitvoering onder elektronisch commando zo complex en precies kon zijn als spontaan gedrag”. Delgado beschrijft een geïnduceerde beweging van het been, het buigen van een achterbeen, in een laboratorium met een kat als voorbeeld.”

 

Alan: Nu, als zij zouden zeggen: “in een gevangen genomen gevangene of een patiënt”, zouden we met afschuw vervuld worden, maar begrijp je, ze proberen het in de dierlijke kant te stoppen, en zelfs dan, begrijp je, hadden zij de bewegingen van dieren met open armen zoals ze vandaag  hebben niet. Zij waren opener in het gebruiken van deze techniek in die tijd. Deze mannen, werkelijk, of het dierlijk is of menselijk, zij zouden alleen maar meer kwijlen als zij hun experimenten doen als zij een echt mens hebben waarop zij kunnen experimenteren. Deze persoonlijkheden zijn compleet psychopathisch, ook met de dingen die zij dieren aandoen. Hij gaat verder met het rechtvaardigen hoe zij de specifieke poot van deze kat konden laten bewegen, spontaan, met de druk op een knop.

 

En daarna zegt hij:

 

“Hadden al deze ESB commando’s in emotioneel opzicht een verstorende werking op de kat?”.

 

Alan: Hier is een kat, met al deze kleine draden en elektroden in zijn brein, juist?

 

“Integendeel. De kat was alert en vriendelijk als normaal, wreef zijn kop tegen de experimentator…”

 

Alan: Waarschijnlijk met vonken die er vanaf komen.

 

“Zoekend om vertroeteld te worden, en zelfs spinnend. Als we echter probeerden het opgewekte effect te voorkomen door de linkerachterpoten met onze handen vast te houden, stopte de kat met spinnen en worstelde hij om vrij te komen, en schudde zijn poot. Blijkbaar was de opgewekte beweging niet onplezierig.”

 

Alan: Oh, het was het niet onplezierig, het was blij, begrijp je.

 

“Maar pogingen om het tegen te houden waren verstorend voor het dier.”

 

Alan: Dus het moest doorgaan met zijn commando’s omdat het anders verstoord werd. Het gaat verder met te praten over Delgado’s verdere commentaar op het kat experiment.

 

“De kunstmatige aansturing van bewegingsactiviteiten werd op zo’n natuurlijke wijze door het dier geaccepteerd, dat er vaak spontaan initiatief was om samen te werken met het elektrische commando. Bijvoorbeeld, tijdens een moment van onzeker evenwicht wanneer alle poten dichtbij elkaar waren, produceerde stimulatie eerst een aanpassing van de houding en de kat spreidde zijn voorpoten om evenwicht te krijgen, door zijn lichaamsgewicht naar rechts te verplaatsen, en alleen na deze vertraging begon de linkerachterpoot te buigen.

 

Een variëteit aan motorieke effecten zijn opgewekt in verschillende soorten, inclusief kat, hond, stier en aap. De dieren konden opgewekt worden om de poten te bewegen, het lichaam op te heffen of naar beneden te brengen, de mond te openen of te sluiten, te lopen of stil te liggen, zich om te keren, en een variëteit aan reacties met voorspelbare betrouwbaarheid, alsof zij elektronische speeltjes waren onder menselijke controle. Bovendien schijnen dieren te genieten van het elektronisch gestimuleerd worden, nog een verontrustend fenomeen indien vertaalbaar naar mensen.”

 

Alan: Oh werkelijk, ze genieten ervan.

 

“Voorbij deze simpele bewegingsactiviteiten en de meer complexe opeenvolgingen van activiteiten die eerder beschreven zijn, vonden Delgado en anderen, dat zij ook stemmingen konden beïnvloeden, houdingen, en zelfs het basiskarakter van individuele dieren (dat op zijn beurt het gedrag van andere dieren beïnvloedde), door het stimuleren van de daarvoor bestemde punten of gebieden van het brein. Een kat kan opgewekt worden om een gevecht met een andere kat te beginnen, of een hond, veel groter dan zichzelf, of in elkaar te krimpen van een muis, afhankelijk van het gebied van het brein, dat de signalen krijgt.”

 

Alan: Ik denk dat ze het leger degenen maken die agressief zijn, en de mensen degenen die in elkaar krimpen.

 

“Een vredelievend dier kan gemaakt worden om te grommen en agressief te worden, terwijl een dier dat normaal agressief is, rustig gemaakt kan worden. Rhesus apen, zegt Delgado, zijn destructieve en gevaarlijke wezens die niet twijfelen om alles binnen bereik te bijten…”

 

Alan: Ik neem het ze niet kwalijk.

 

“….inclusief voedingsdraden, instrumentarium, en bij gelegenheid de handen van de experimentator.”

 

Alan: Wel, ik denk dat ik ze ook zou bijten.

 

Zou het mogelijk zijn om deze woeste dieren te temmen door middel van elektrische stimulatie? Om deze vraag te onderzoeken, werd een aap aan een stoel vastgemaakt. Het trok gezichten en bedreigde…”

 

Alan: Oh, het bedreigde de wetenschapper! Misschien zou hij hem doodslaan zeker, hè?

 

“….de onderzoeker, totdat het rostrale (onvertaald) deel van de caudate nucleus (onvertaald) elektrisch gestimuleerd werd. Op dit moment verloor de aap zijn agressieve uitdrukking en probeerde de experimentator niet te grijpen of te bijten, die zonder gevaar een vinger in zijn mond kon stoppen! Zodra stimulatie werd onderbroken, was de aap weer net zo agressief als daarvoor.

 

“Later”, gaat Delgado verder, “werden experimenten herhaald met apen die vrij in de kolonie rondliepen, en het was duidelijk dat hun autocratische sociale structuur gemanipuleerd kon worden door radiostimulatie. De aap die de baas was, verloor onder ESB zijn agressiviteit, en de andere apen schaarden zich om hem heen zonder angst. Ongeveer 12 minuten nadat het uur van stimulatie eindigde, had de baas zijn autoriteit herkregen”.

 

In soortgelijke experimenten op het Yerkes Regional Private Center, tekende Dr. Bryan W. Robinson op, dat, terwijl eerst het ene mannetje  en daarna het andere dominant werd, dat  “het vrouwtje haar trouw verwisselde naar het dominante mannetje, en ze draaide zich toen om en viel het andere mannetje aan”.

 

In een zelfs nog interessantere versie van het experiment, observeerde Delgado dat de andere apen in de kolonie ”leerden om een hendel in de kooi in te drukken, die stimulatie van de baas aap in de caudate nucleus (onvertaald) in werking zette en zijn agressieve gedrag verhinderde”. Dus een aap was opzettelijk het gedrag van een ander aan het beheersen door middel van ESB. Een werkelijk indrukwekkende demonstratie van hoe weinig je moet begrijpen om heel veel  controle uit te kunnen oefenen.”

 

Alan: Oh boy, dit zijn allemaal schatten, deze mannen. Nu, dan gaat hij in op het management van agressie. Onthoud, agressie in zijn juiste toonzetting is een verdedigings-, een overlevingsmechanisme. Heel belangrijk voor de controllers zoals we kunnen zien, terwijl zij landen in bewapende kampen veranderen, de soort met het prikkeldraad aan de binnenkant. Management van agressie.

 

“Dit is geen nutteloze vraag. Het gebruik van ESB in de controle over menselijke agressie is al overtuigend gedemonstreerd in een kliniek in Boston, die een specialiteit heeft in het bestuderen van gewelddadig gedrag. Het werd georganiseerd in 1967 door een team van medische wetenschappers die verbonden waren aan de Harvard Medical School, Massachusetts General Hospital en Boston City Hospital. De groep bevatte twee uitzonderlijke hersenchirurgen, Dr Mark en Dr. Sweet…”

 

Alan: Dr. Sweet, ha, ha, ha!  Geen zure druiven daar, hè?

 

 “….en haar fulltime hoofd is een psychiater, Dr. Frank R. Ervin. De typische klinische patiënt heeft  “matige controle over impulsen”met een licht ontvlambaar temperament en een geschiedenis van zich herhalende gewelddadige episoden. Veel van deze patiënten zijn ongelooflijk destructief naar eigendom, en zij slaan hun vrouwen, echtgenoten of kinderen met verbazende wreedheid. Een jonge vrouw die recent binnenkwam voor hulp, zei dat zij haar echtgenoot had aangevallen, gelukkig een hele grote, zeer tolerante man, 537 keer in de laatste zes jaar, met alles, van vuisten tot servies, tot meubels.

 

Gewelddadige mensen laten hun impulsen regelmatig vrij door seksuele aanvallen of meervoudige auto ongelukken.”

 

Alan: Agressieve automobilisten.

 

“Hoewel de gewelddadige patiënt gebruikelijk een reden heeft voor zijn onbeheersbare razernijen, kan de reden ongelooflijk armzalig zijn.”

 

Alan: Nu, wat zij doen is het tegengestelde te geven, begrijp je van wat zij op het punt staan je te vertellen wat zij doen. Zij gaan door met: “ze helpen een epilepsie patiënt”. Zij noemen de patiënt niet bij naam. Ik betwijfel het zeer of zij je er een zullen laten zien. Maar zij claimen dat zij een epilepsie patiënt werkelijk kunnen genezen door het implanteren van een chip in de hersenen, en hen de schakelknop geven. Dus als zij het aan voelden komen, konden zij de schakelaar indrukken. En zonder twijfel hadden zij een stille beroerte of iets, of misschien zouden ze een orgasme krijgen. Want daar gaat hij ook over door, hoe zij je een orgasme kunnen laten krijgen. Deze man ging waarschijnlijk verderwerken met het bedrijf dat Viagra maakt.

 

“Nu kan zelfs relatief simpele chirurgie –als enige hersenchirurgie simpel genoemd kan worden- soms een tijdje helpen.”

 

Alan: Dit is om arme zielen met verschillende problemen te helpen.

 

“Op het Indiana University Medical Center heeft Dr. Robert Heimberger gevonden, dat hij door het aanraken van het aangetaste gebied van het brein met een fijne…”

 

Alan: Nu, hier komt hoe ze het hier neerzetten. Kijk, zij geven je een wetenschappelijke term voor iets, dat is als het stoppen van een knuppel met een bevroren eind erop op jouw brein zelf.

 

“cryosurgicale sonde…”

 

Alan: Een “cryosurgicale sonde”, begrijp je.

 

“…(een instrument met een bevroren topje),…”

 

Alan: Het klinkt indrukwekkender begrijp je, cryosurgicale sonde.

 

“…hij het “zieke weefsel kan vernietigen.”

 

Alan: “ziek weefsel”. Er is geen zichtbaar teken of ziekte, maar omdat het gedrag is waarover zij praten, dat zij niet in mensen willen, noemen zij het “ziek”(diseased). Begrijp, het is heel verraderlijk hoe zij dingen verwoorden. En als je dingen geregeld leest, worden jouw indrukken aan je gegeven. De indrukken die zij willen dat je krijgt.

 

“In veel van de gevallen, behandeld door Dr. Sweet en Dr. Mark,…”

 

Alan: Ik vermoed dat hij heel veel hersenen gemerkt (“marked”) heeft.

 

“is de hersenbeschadiging niet duidelijk.”

 

Alan: In veel van de gevallen is de hersenbeschadiging niet “duidelijk”. Dat is om jouw angst te verminderen. En “veel”, dat betekent, niet in alle gevallen.

 

“Maar diepgaand onderzoek laat meestal een of andere abnormaliteit in het weefsel zien, beschadiging die misschien erfelijk is.”

 

Alan: Misschien heb je een erfelijk problem, iets anders waar gedragswetenschappers over doorgaan.

 

“…misschien het resultaat van klappen op het hoofd…”

 

Alan: Het zijn waarschijnlijk de wetenschappers die het gedaan hebben terwijl ze in je schedel boorden.

 

“… of van een of andere virale infectie die het brein had bereikt.”

 

Alan: Met andere woorden, het zou elk van deze kunnen zijn, begrijp je, het is mogelijk. Mogelijke theorieën. Theorieën, theorieën, vermoedens, begrijp je.

 

De laatste tijd is er ook veel interesse in genetische oorzaken van deze abnormaliteiten, vooral sinds een recent geval in Frankrijk, waar een gewelddadige crimineel een abnormale “XYY” chromosoom bleek te hebben.”

           

Alan: We horen altijd over deze.

 

“De Boston Group heeft al een cel geneticus in het team  opgenomen om deze laatste mogelijkheden te onderzoeken. Dit alles heeft duidelijk belangrijke implicaties voor criminologie en de leer van de straffen en strafoplegging.”

 

Alan: Oh, de politie zal dat heerlijk vinden als zij iedereen gechipt hebben. Als zij iets zien dat niet de norm is kunnen zij gewoon kleine apparaatjes indrukken en zul je weer een robot zijn.

 

“Toen ik eerder het denkbeeldige voorbeeld van een verkrachter aanhaalde, die genezen was van zijn neigingen.”

 

Alan: Een denkbeeldig voorbeeld, ze geven je vele denkbeeldige voorbeelden.

 

“getransformeerd door hersenchirurgie van een sadistische bruut in een fatsoenlijke man met een zachte aanleg, leek het waarschijnlijk vergezocht. Maar we kunnen nu zien, dat de mogelijkheid misschien veel dichterbij is dan iedereen zich kon voorstellen. In 1968 gaf een Britse rechtbank een jonge oncorrigeerbare, dwangmatige gokker over aan doktoren voor behandeling door middel van een leucotomie (onvertaald)  operatie.”

 

Het is interessant dat de meeste gok etablissementen over het land hier en in de meeste landen gerund en gesponsord worden door de overheid.

 

“Nadat het verhaal in de London Times verscheen, uitte het British Medical Journal haar twijfel over waartoe dit soort van procedure zou kunnen leiden, in termen van het veroordelen van criminelen tot behandeling in plaats van tot de gevangenis.

 

Maar het voorgaande is al tot stand gebracht. In gevallen van “krankzinnigheid”wordt de crimineel vaak overgedragen aan psychiatrische behandeling in plaats van veroordeeld tot de gevangenis (hoewel hij misschien een even lange tijd opgesloten is) op de gronden, dat als zijn geestelijke ziekte en niet de man zelf de schuld was. Zal de aanwezigheid van hersenbeschadiging of een slechte chromosoom binnenkort genoeg zijn om een crimineel of schuld op dezelfde gronden vrij te spreken?”

 

Alan: Wat hij niet noemt is dat zij daarmee ook het recht krijgen om je misschien te lobotomiseren voordat je ooit iets deed, als je het ooit deed betekent dat.

 

Alan:  Het aanzetten van de pleziercentra voor al de gelukkige mensen, voor de optimisten daarbuiten.

 

“Van alle ESB experimenten, …”

 

Alan: Dit is het blije deel waar je aan dient te denken en te onthouden.

 

“…die uitgevoerd zijn met dieren, was er misschien geen een  verbazingwekkender dan de series terug in 1953 en 1954, waarin Dr. Tames Olds (destijds op McGill University in Montreal) per ongeluk de pleziercentra van de hersenen ontdekte. Hij had zojuist geleerd hoe hij elektroden in de hersenen van ratten moest implanteren als voorbereiding op het bestuderen van het gedrag van ratten. Maar hij was nieuwsgierig en wilde weten of de ESB techniek zelf misschien de ratten zou verstoren en afleiden as to spoil his experiment (nog niet vertaald). ”Ik ging op een zondagmiddag naar het lab, herinnert hij zich, “en nam de eerste rat die ik met mijn eigen handen ooit voorbereid had. Iedere keer dat de rat een hoek van de testtafel inging, zette ik de elektriciteit aan om te zien…”

 

Alan: Hij zette de elektriciteit aan!

 

“…om te zien of hij die plek daarna uit de weg zou gaan. In plaats daarvan, vond de rat het fijn”, zegt hij.”

 

Alan: Dit is voor de optimisten begrijp je.

 

“Terwijl hij deze buitenkans voortzette in plaats van zijn originele idee, verfijnde Olds zijn technieken, en vond dat hij door ESB, naar eigen goeddunken, een staat van euforie in de rat kon produceren. Andere onderzoekers volgden gretig Olds’s voorsprong.”

 

Alan: Kijk, hier heb je het gretige deel. Ze zijn allemaal gretig naar hun subsidies, terwijl ze spul implanteren, en snijden, hakken, dichtschroeien en shocken geven.

 

“Coughlan schrijft: “Veel gebieden schijnen geïdentificeerd te zijn met specifieke plezieren (pleasures), zoals die van eten, drinken en seks.”

 

Alan: Je basis drives.

 

“Maar soms zet ESB een complexe algemeen gemaakte reactie op. Dit zou misschien kunnen wijzen op een hogere bevrediging, onafhankelijk van specifieke genietingen, of mogelijk, Dr Olds vermoedt, dat bepaalde plezier gebieden dicht opeengepakt zijn en verscheidene worden gestimuleerd door een grote doses ESB. De aard van dit gevoel van plezier is nauwelijks definieerbaar: Sommige hebben beweerd dat het de mystieke vervoering van de engelen combineert met de vleselijke vervoering van de zondaars in een vermengde onuitsprekelijke verrukking.”

 

Alan: Wel, het is een goede gok voor de optimisten.

 

“In ieder geval vinden de dieren de sensatie volledig onweerstaanbaar.”

 

Alan: Dat zou ik ook hebben als ik shocken kreeg. “Spring!”, “Oké, oké”.

 

“Een witte rat, indien toegestaan om zijn eigen ESB dosis te reguleren door het indrukken van een hendel in zijn kooi, zal doorgaan met het indrukken, tot het fantastische niveau van  8000 keer per uur, totdat honger, dorst of uitputting tot een onderbreking dwingen. Maar de onderbreking is kort. Een nipje, twee hapjes, een dutje van twee minuten, en de rat keert terug naar zijn orgie van genot. In een experiment van Dr. Joseph V. Brady op het Walter Reed Army Medical Center….”

 

Alan: Oh, het leger zit er ook in, he?

 

"…gingen ratten op deze manier 24 uur per dag door, drie weken achter elkaar. Je zou verwachten dat zulke genotzuchtige ratten zichzelf uiteindelijk zouden uitputten, opgebrand zouden raken voordat zij 30 dagen oud waren, maar het tegendeel gebeurde, de ratten op Walter Reed lieten geen fysieke of mentale schade zien, op dat moment, of later."

 

Alan: Wat een leugenaars zijn zij hè deze mannen.

 

"…En de ratten van Dr. Old bleken na een serie van ESB marathons, honderden per dag, in een betere gezondheid en conditie te zijn dan kun kleine jongen, die opgegroeid waren in dezelfde omstandigheden maar zonder ESB.”

 

Alan: Dus ESB is goed voor je, dat dien je te onthouden.

 

 

“Iedereen heeft iets te verbergen behalve ik en mijn aap”

Door de Beatles

 

Doe het rustig aan

Iedereen heeft iets te verbergen

Behalve ik en mijn aap

 

"Everybody's Got Something to Hide Except for Me and My Monkey"

By the Beatles

 

Take it easy,
Everybody's got something to hide except for me and
my monkey.Alan: Dus daar heb je het. Een eeuwig durende orgastische episode, zonder eten of drinken en opgebrand raken, is goed voor je. We hebben de oude priesterschap die ons eeuwenlang onze realiteit gaven. Zij vertelden ons “dat we blind werden als we dat deden”, en we “zouden haren op de palmen van onze handen krijgen”. Als je erover nadenkt, kunnen deze nieuwe witjassen priesterschappen ons ook haar geven in de palmen van onze handen en overal op ons lichaam als ze dat willen. Ze hebben dat feitelijk gepubliceerd. Als zij dat deden, zouden wij geen kleding nodig hebben in de koudere klimaten en al die fabrieken in China zouden zonder business zitten en dan zou de werkloosheid stijgen. Maar wat ik hier laat zien, is dat niets nieuw is.

 

De kleine snippers die je vandaag in het nieuws krijgt, zijn simpelweg bedoeld om je te programmeren in de volgende fase van acceptatie, van wat we geacht worden te denken dat het onvermijdelijk is. Nu, niemand in de publieke sfeer heeft gezegd dat wetenschap het recht heeft om te doen met mensen wat het wil. Maar dit sluit aan, begrijp je, bij dit vreemde gezegde dat we hebben, dat  je ”vooruitgang niet kunt stoppen”. En daarmee bedoelen zij “wetenschap”. Wel, geloof me, als de dominante minderheid, in iedere tijd, wilde dat wetenschap stopte in een bepaald gebied van experimenteren, zou het onmiddellijk gedaan worden. De reden dat zij in dit alles doorgaan is voor de beheersing van alles in de hele samenleving.

 

Op deze website, mijn website, kun je de toespraak van Huxley op Berkeley vinden. En luister naar hem, hij praat er ook over. Hij zei: De meeste mensen, begrijp je, zijn ongelukkig”. Dit is hoe zij proberen te rationaliseren waar we heen dienen te gaan. Daarom, wat is het probleem om dingen in hun brein te stoppen om hun gedrag of hun stemmingen te veranderen? Zo rationaliseert hij het naar het publiek toe. Let op, hij sprak niet op een of andere oude universiteit, hij sprak op degene van Ivy League, in meer detail, want die mannen kwamen terecht in overheidsposities, bureaucratieën en wetenschappelijke instituten, of regelrecht naar de foundations, die voor dit alles betalen.

 

De foundations zelf doen niets zonder de toestemming van de dominante minderheid. Alles in de pyramide komt van de topsteen in dit systeem. We hebben monsters die de wereld voor ons runnen.

 

Zij hadden halfgeleider circuits, micro circuits, microchips, terug in de jaren ’50, voordat het publiek zelfs gehoord had van een transistor, die alles van het oude buizensysteem in radio’s en televisies veranderde. Toen kwam de transistor radio uit en verschillende componenten, die gesoldeerd werden in circuit boards (onvertaald). Daarna was de volgende fase om stap voor stap tot halfgeleiders over te gaan, uiteindelijk in de jaren ’80. Maar zij hadden halfgeleiders terug in de jaren ’50. De CIA gebruikte het in apparatuur dat door Nick Begich getoond werd op televisie in Canada. Wat denk je dat de technologie deed, deze kleine handheld (onvertaald) afstandsbedieningen? Zij konden gedachten in het brein van een persoon plaatsen. Wat toevallig he?

 

En toch, hier is dit andere karakter met dit boek hier, die dat aspect ervan niet noemt of het feit dat zij dat aan het doen waren. Misschien wist hij er niet van op zijn niveau. Misschien was hij erin betrokken, want zij moeten het publiek altijd laten denken, zoals ik zeg, dat je op de “cutting edge” staat. Dat is wat het nieuws is om daar te doen, om je programma’s te laten zien en speciale documentaires over de doorbraken die zij proberen te vinden en naartoe te gaan. En als we dat geloven komen we er nooit achter  “mijn God, zij zijn deze fasen veel verder vooruit”. Dat is waarom je totale controle over alles hebt. En macht deelt zichzelf niet. Daarom zijn zij zo geheimhoudend.

 

Overheden over de planeet hebben al toegegeven dat zij verscheidene agenten hebben uitgetest, viraal en bacterieel, op hun eigen bevolkingen, voor oorlogsdoeleinden of andere redenen. Denk niet maar een minuut, dat zij niet bepaalde mensen door de Westerse wereld heen, in ieder geval de Westerse wereld hebben geïmplanteerd, en deze chips lang geleden hebben uitgetest. Want dat hebben ze gedaan. De vijand is nooit ergens “daar”. De vijand blijken diegenen te zijn, waarvan je geleerd hebt tegen op te kijken, en te respecteren en te bewonderen.

 

Dat was het voor mij voor vanavond. Ik zal in mijn volgende gesprek nog wat meer voorlezen. Moge je god met je gaan.

 

 

“Maandag, Maandag”

Door The Mamas and the Papas

 

Maandag Maandag, zo goed voor mij

Maandagmorgen, het was helemaal zoals ik hoopte

Oh Maandagmorgen, Maandagmorgen kon niet garanderen

Dat je Maandagavond nog steeds bij mij zou zijn

 

Maandag, Maandag, ik kan die dag niet vertrouwen

Maandag, Maandag, soms gaat het gewoon zo

Oh Maandagmorgen, je gaf me geen waarschuwing voor wat er kwam

Oh Maandag, Maandag, hoe kon je weggaan en mij niet meenemen

 

Iedere andere dag,  iedere andere dag

Iedere andere dag van de week is goed, ja

Maar wanneer Maandag ook komt,

Maar wanneer Maandag ook komt

Kun je mij de hele tijd zien huilen

 

Maandag, Maandag, zo goed voor mij

Maandagmorgen, het was helemaal zoals ik hoopte

Oh Maandagmorgen, Maandagmorgen kon niet garanderen

Dat je Maandagavond nog steeds bij mij zou zijn

 

 

"Monday, Monday"

By the Mamas and the Papas

 

Monday Monday, so good to me,
Monday morning, it was all I hoped it would be
Oh Monday morning, Monday morning couldn't guarantee
That Monday evening you would still be here with me.

Monday Monday, can't trust that day,
Monday Monday, sometimes it just turns out that way
Oh Monday morning, you gave me no warning of what was to be
Oh Monday Monday, how could you leave and not take me.

Every other day, every other day,
Every other day of the week is fine, yeah
But whenever Monday comes, but whenever Monday comes
You can find me cryin' all of the time

Monday Monday, so good to me,
Monday morning, it was all I hoped it would be
Oh Monday morning, Monday morning couldn't guarantee
That Monday evening you would still be here with me.


 

Vertaling: Hensel, November 2007