DUTCH

Sweet Liberty Transcript

25 Januari 2006

Dialoog Copyright Alan Watt -  25 Januari  2006 (Uitgezonderd Literaire Citaten) 

www.alanwattsentientsentinel.eu

www.cuttingthroughthematrix.com

Gast: Alan Watt

Goedenavond dames en heren . Dit is niet Jackie zoals u kunt merken. Ze heeft een erge verkoudheid, het is Alan. Jackie belde me ongeveer een uur geleden en vroeg me of ik voor haar kon invallen, ze heeft een gast daar op dit moment. Maar volgende week is ze er op maandag en dinsdag zelf en ik denk dat ze gaat praten over informatie met betrekking tot de Eerste Wereldoorlog en de Lusitania.

Dus, ik heb niets gepland natuurlijk, dat doe ik nooit. Ik praat in het algemeen gewoon wat er als eerste in mijn hoofd komt en één onderwerp dat genoemd werd op het mainstream nieuws gisteravond was interessant en dat was de grensovergangen tussen Canada en de Verenigde Staten.

De nieuwsverslaggever - dit is mainstream televisie in Canada - de hoofdverslaggever was bij één van de grensovergangen en ik weet niet zeker of het in St. Catherine was of beneden bij St. Marie maar het was- je kon het verkeer zien doorstromen zonder problemen en ze noemde dat. Er waren geen échte problemen maar dat een paar reguliere bezoekers het ontweken en dat het aantal overgangen daalde want de mensen dachten dat het meer gedoe was om erdoor te komen en toen natuurlijk brachten ze de ambassadeur van Amerika naar Canada en hij zei: “wel, het wordt binnenkort zelfs makkelijker want met de nieuwe I.D. kaart, zei hij, kun je het gewoon scannen door de machine en je bent er meteen doorheen zei hij.

Deze nieuwe I.D.kaart die verplicht wordt in 2007. Op dit moment is hij feitelijk vrijwillig. De nieuwe kaart zal je irisscan bevatten. Het heeft een actieve chip. Het heeft je DNA erin opgeslagen. Je voice print (onvertaald). In wezen alle informatie over jou die je waarschijnlijk zelf niet eens weet. Dus jullie zullen allemaal blij zijn te weten dat het zoveel makkelijker is om over de grens te komen als je alles over jou op deze kaart hebt en die mensen die zich verdiept hebben in de patentrechten van kaarten, het is soortgelijk aan Monsanto met hun zaden.

Monsanto is actief bezig alle zaden, die er al duizenden jaren zijn, over te nemen en als niemand ze gepatenteerd heeft, doen zíj dat en dus moeten mensen die die zaden hebben, Monsanto betalen, want Monsanto heeft het wettelijk recht, begrijp je en we weten in deze wereld, wettigheid is alles in het systeem.

Goed, als je jouw digitale beeld aan deze mensen geeft bezitten zij in de grond jouw rechten, dus alles over jou staat erop, zelfs je DNA , ik denk dat dat wettelijk betekent dat ze ook jouw DNA bezitten en ik maak hier geen grapje over. Dat is hoe verraderlijk en vreemd het echte esoterische wettelijke systeem is.

En ik zou vandaag ook moeten noemen, het is 25 januari 2006 en het duurt ongeveer nog een jaar voordat deze verplichte ID-kaart ingevoerd wordt en je zult zoveel veiliger zijn en zo makkelijk door kunnen stromen en het is allemaal voor je eigen bestwil vanzelfsprekend want wij weten duidelijk niet wie we zijn.

Ik weet niet of ze dit in de Verenigde Staten hebben laten zien. Waarschijnlijk niet, want voor een land dat meer tv-stations heeft dan wie dan ook in de wereld, houden ze je zeker in een hokje in de Verenigde Staten, en je hebt veel veel meer mainstream nieuws over wat er in de Verenigde Staten gebeurt dan er in de Verenigde Staten gebeurt.

Toen meneer Bush en meneer Fox en meneer Martin uit Canada de “Verenigde Amerika´s” afgelopen maart ondertekenden, het werd hier uitgezonden voor tenminste twee minuten op de CBC en misschien 3 minuten op globaal nieuws, maar ik denk niet dat iemand het ergens binnen de Verenigde Staten heeft laten zien en dat was een officiële samenvoeging van de Amerika´s.

Dus het hebben van zoveel informatie van de media betekent niet dat ze je iets vertellen dat werkelijk belangrijk is en zeker, dat is de truc van dit alles. Het is het laatste dat iemand zou verwachten in de zogenaamde vrije media, dat ze je , in het algemeen, voeren met nutteloze informatie en trivialiteiten, óf propaganda  maar je zelden een waarheid geven.

En natuurlijk, wat overheden ook gedaan hebben in de geschiedenis - er is altijd een exoterische voor het publiek en het esoterische- soms geven ze je waarheid 50 jaar na een gebeurtenis, als de “official secret act” tijd is verstreken en soms zullen ze het niet doen. Ze reclassificeren het dan voor nog eens 50 jaar.

Voor de vrije handels onderhandelingen (“free trade negotiations”) die terug in de jaren ´80 gehouden werden en - ze begroeven de meeste contracten tussen de betrokken landen. Dat was een voorganger van NAFTA en het was eigenlijk belangrijker dan NAFTA want INLEIDINGEN vertellen je de betekenissen van de woorden die ze zullen gebruiken in de aktuele officiële documenten en zij zijn regelmatig erg verschillend van de degene je denkt ze echt bedoelen. Dus vrije handels onderhandelingen werden geheim gehouden en begraven in een ondergrondse bunker buiten Ottawa en ze zullen de komende vijftig jaar of zo niet geopend worden.

Tegen die tijd, als er nog mensen zijn die kunnen denken, waaraan ik neig te twijfelen om eerlijk met je te zijn, en ze zullen het je graag laten zien, want een toekomstige generatie bekommert zich niet om wat er in de oude geschiedenis gebeurde. Je weet, 50 jaar tegenwoordig is oude geschiedenis en met het Dewey systeem dat aan de gang is in het schoolsysteem, wordt iedere echte geschiedenis er zo goed als uitgesneden.

En het is moeilijk om tegenwoordig een student van ongeveer zestien jaar te vinden die weet wanneer de Eerste Wereldoorlog begon en eindigde, laat staan de Tweede Wereldoorlog en wie er aan deelnamen en dit is allemaal volgens ontwerp, want zij zeiden dat ieder conflict dat door de generaties heen door zou kunnen gaan vanwege raciale verschillen of wat ook, uit de geschiedenis boeken verwijderd moest worden en dit is en wordt gedaan onder de “National Education Association”, dat een onderdeel is van de “International Education Association” en de hele wereld is gestandaardiseerd in het zelfde systeem onder de Verenigde Naties.

Dus we hebben veel data om ons bezig te houden maar is er zeer weinig waarheid die we kunnen gebruiken, tenzij we er echt induiken en onze eigen redenerende vermogens gebruiken, want de grote jongens zullen nooit naar buiten komen en je vertellen wat ze je echt aangedaan hebben, wat ze je echt aandoen en wat ze plannen om je aan te doen, aangezien we meegaan in een systeem dat hier al duizenden jaren bestaat waar zij Goede Herders zijn.

Tegenwoordig dragen ze zakenpakken. Soms in verleden geschiedenis droegen ze uniforms zoals Adolf Hitler en Stalin enzovoort en dan de vriend in Cuba natuurlijk en door middel van het UNIFORM dat één vorm is, dat is wat uniforms betekenen. Vrijmetselaars maken één vorm uit vele énen, begrijp je en één systeem, één wereld, al dit soort dingen.  

Je komt erachter dat wij in onze minds (geesten)- wij verwachten dictators of tirannen in een uniform, die gillen en schreeuwen tegen hun gehoor en gebaren met wilde gebaren, zoals Mussolini en daarom laten ze ons deze oude beelden zo nu en dan zien. Ze lijken de hele tijd op te duiken en dat is om ons te conditioneren op een manier zodat wanneer je een man in een pak ziet, begrijp je, die niet gilt en schreeuwt, althans niet publiekelijk, je hem niet kunt zien als een dictator of een tiran en het is heel misleidend, want zij kunnen dingen veel, veel erger zeggen dan enig tiran ooit publiekelijk heeft gezegd, op een aardige zachte manier en de kijkers zijn simpelweg niet geconditioneerd of gedeconiditioneerd niet echt te zien wat ze zien of te horen wat ze horen.

Ik geloof dat het Bush zelf was die zei,dat de grondwet van de Verenigde Staten maar “een stukje papier” was, wat vreemd is want ik zei dat in Jackie´s show terug in 1998 en het is vreemd. Geen stukje papier kan opstaan en je rechten opeisen. Het zijn de mensen die erachter staan en die het zo willen, die het maken, en als het ze niets kan schelen, wel, kan het ze niets schelen. Het is een stukje papier.

DAT IS DE REALITEIT VAN DE WERELD WAARIN WE LEVEN

Maar de goede herders zoals ik zeg, die de wereld leiden en het zijn niet de frontmannen die we zien. De herders, de echte herders mengen zich zelden onder de schapen. Ze betalen hun frontmannen om dat te doen en natuurlijk houden de schapen van de herder. Ze denken dat hij een goede man is, hij draagt een pak en zelfs degene in Communistisch China draagt een pak.

Dus deze herders dragen zaken pakken en ze hebben mooie draaiboeken want ze hebben de beste scriptschrijvers in de wereld, die een gemeenschappelijke opleiding moeten hebben van een vreemde geheime universiteit, want zij adviseren allemaal hun frontmannen in dezelfde speeches en om dezelfde wetten wereldwijd op dezelfde tijd in te voeren en toch horen wij nooit: hoe komt het dat deze adviseurs, die ongekozen zijn, vanzelfsprekend, in ieder land, we horen nooit hoe ze deze posities krijgen of wie hen traint en wie hen autoriseert om te zijn waar ze zijn. Maar ze schrijven goede speeches. Het zijn de Hollywood-type scripts, tot aan de pauzes toe, die de presidenten en de eerste ministers houden, zelfs de kleine grappen die ze soms vertellen zoals iedereen, die naar de film “Wag the dog” kijkt, ik weet zeker, zag.

We leven dus in Disneyland eigenlijk, heel erg, en het is niet omdat we wakker geworden zijn in Disneyland. Disneyland was hier lang vóór Disney.

De Ouden kenden en iedereen die de geschiedenis van India heeft bestudeerd - antieke geschiedenis – zal stuiten op bepaalde prinsen die India binnengingen. Zij zijn degene die zichzelf het Arische ras noemden waar de Brahmans ogenschijnlijk van afstammen en zij verhuisden naar de Dravidians(?) – de mensen die daar oorspronkelijk waren - en zij wisten welke religies ze moesten gebruiken voor het specifieke volk dat ze overnamen.

Je ontdekt dat er fantastische planning plaatsvindt in de creatie van religies, speciaal gemaakt voor de inwonenden van verschillende gebieden van India, volgens de cultuur die ze in die tijd hadden. Feitelijk konden ze hun techniek aanpassen aan de religies, aan de mensen of voor de mensen en de mensen zouden gehoorzamen. Ze zouden alle regels die hen gegeven werden gehoorzamen, want het leek nogal logisch- de manier waarop het aan hen gepresenteerd werd. En de reden dat deze formule toen werkte en het werkt vandaag, is dat mensen getraind worden in één generatie om vandaag naar DESKUNDIGEN te luisteren

In oude tijden waren het heilige mannen en de heilige mannen werden gesteund door andere priesters en ze zouden zich onder de mensen mengen, één generatie een set van wetten leren, de redenen waarom ze de wetten moesten gehoorzamen, want er was een godheid die hen onzichtbaar in de gaten hield, constant. Of anders, weet je, gebruikten ze het reïncarnatie-concept, waar je arm en berooid bent omdat je daarvoor koos en dat is waarom je in die positie verkeert, maar als je echt hard werkt en mijn laarzen/hielen likt en als je dan al iets maakt, wil ik er een deel van of er een aandeel van als het jouw geld betreft.

Als je dit soort dingen doet voor iemand die superieur is aan jou zou je de volgende keer wel eens in een hogere positie terug kunnen komen en vreemd als het vandaag klinkt, deze religies werken zeer, zeer goed, al duizenden jaren voor een kleine heersende elitaire groep en alles wat ze moesten doen was één generatie trainen en dat was alles wat hen geleerd werd.

Ze konden niet lezen of schrijven. Ze geloofden priesters en monniken enzovoort en ze hadden op maat gemaakte religies die aan hen gegeven waren. Psychologische oorlogsvoering par excellence (onvertaald).

Niets kon verbeterd worden na de laatste paar duizend jaar en de laatste honderd of meer eigenlijk. Ze hebben elektronische backups(onvertaald) gebruikt en verschillende andere technieken. Pavloviaanse soorten indoctrinatie om ons lineair denkend te maken, zoals ze het noemen. En lineair denken is de reden dat de meeste mensen niet eens uit kunnen puzzelen wat er werkelijk gebeurt, zelfs degene die denken dat ze wakker worden. Ze zouden op de hoogte kunnen zijn van het banksysteem of de grondwet die naar de knoppen gaat of de samensmelting of “we verliezen iets”, maar ze bevinden zich feitelijk nog steeds in het hogere deel van niveau 1-realiteit, want deze planeet gaat ver voorbij aan de simpele veranderingen die vandaag gebeuren. Het is veel occulter dan dat.

Wetenschappen worden gebruikt, voorbíj het begrip van de meeste mensen. Los van de zeer geavanceerde electronica die gebruikt wordt zijn er andere doeleinden van toepassingen van wetenschap of “het verzenden van signalen” zou je kunnen zeggen. En waar ze wetenschappelijk zijn, ik geloof niet dat het 50 jaar vooruit is.

Ik denk dat het bewijs staat in Francis Bacon´s kleine “Essay on the New Atlantis” , geschreven eind 16e eeuw en gepubliceerd in 1602 waar hij Salomon´s Eiland binnengaat wat werkelijk zalm is, het is een woordspeling op zalm voor zijn rode vlees want de kleur van deze agenda is altijd rood en Francis Bacon praat, uiteindelijk in het laatste hoofdstuk, over het binnengaan van de ondergrondse kamers of laboratoria, waar hij iets zag dat de stroom gaf voor de ondergrondse faciliteiten, dat het licht van de zon afgaf.

Nu, tegenwoordig zouden we zeggen dat is nucleaire energie en dan natuurlijk praat hij over het  binnengaan van een ander laboratorium waar ze een machine hebben om het weer te beheersen en orkanen te creëren, storm, droogten, hongersnood én aardbevingen, dat wel erg klinkt als HAARP van vandaag en vandaar uit gaat hij in op het gebied van genetisch gemodificeerde groente en dieren.

Hij gebruikt die termen niet. Hij zegt: “we nemen de meest miniscule delen van het leven en we werken daaraan en creëren iedere soort groente of dier, zei hij en ik veronderstel de mens natuurlijk. Dat is waar je waarschijnlijk vanuit jezelf komt en ze weten precies hoe het zal eindigen toen ze begonnen met het plannen van de fasen. Met andere woorden, ze waren niet aan het experimenteren en het voor de eerste keer aan het doen.

Dus als je dit soort clous krijgt van iemand die in de 16e eeuw leeft, waarschijnlijk schrijvend met bijenwas kaarsen en de beste vorm van transport waren zeilschepen en canvas(?), of op land waren het een paard en wandelwagens. Hij komt met ongelooflijke verhalen die een kristallen bol hem niet verteld had kunnen hebben. Hij claimde ook niet een medium te zijn.

Dus het zou me vertellen dat ze deze wetenschappen hadden, en natuurlijk om de leiding over de wereld te hebben, voor duizenden jaren – niet alleen om het te leiden, maar deze wereld is voortgestuwd volgens een oud vastgesteld plan, een vastgestelde agenda voor duizenden jaren. Het zou je vertellen dat ze nooit zouden toelaten dat de algemene bevolking weet hoe vér vooruit ze echt zijn.

Dus terwijl de mensen van de middeleeuwen in de middeleeuwen leefden, leefden degene die de middeleeuwen bestuurden waarschijnlijk in de 20e of 21e eeuw met de wetenschappen die ze werkelijk hadden en zo krijg je dit soort bewijzen die ineens opduiken.

Lady Queenborough, die schreef over Vrijmetselarij in de negentiende eeuw praatte over één van haar vrienden die, ik dacht, een ambassadeur was die naar de Grote Orient Lodge in Frankrijk ging–voordat de telefoon bestond, ontmoette de Grote Meester en dat natuurlijk nadat Benjamin Franklin, die de Grote Meester van de “Grand Orient of France” was, en ze dronken thee uit een zilveren theeservies en hij hoorde een weergalmend geluid uit de theepot komen. De man drukte ergens op. De deksel kwam omhoog en hij praatte erin en hij zegt: “je raad nooit met wie ik aan het praten ben”. En het was een ander land aan de overkant van een oceaan. Dus de telefoon was hier. Trouwens het was vermoedelijk draadloos/draagbaar want we denken niet dat ze toen draden hadden. Dat kwam pas later. Dus deze dingen werden gerapporteerd en geobserveerd in de vroege negentiende eeuw.

Lord Rothschild had, naar verluidt, ook zijn kleine buiksprekerdoos. Ze hadden er strips over in Engelse kranten. Hij haalde die altijd tevoorschijn als hij deze grote deals sloot, zoals het overnemen van de Bank van Engeland, want hij wist wie de oorlog had gewonnen voordat iemand anders het wist. Dus hij vond het fijn om tegen zichzelf te praten in deze kleine doos, weet je. Natuurlijk, de officiële versie is dat hij een grote vloot van clipperschepen had, die daar aankwamen voordat iemand anders het nieuws had en dan reed een ruiter naar Londen en vertelde hem wie had gewonnen. Hij verkocht zijn aandelen. Iedereen dacht dat de Britten verloren hadden en dan kochten ze de aandelen allemaal op voor een peuleschil.

Allemaal zeer wettig, wat altijd een vreemd iets is in dit systeem, heb ik gemerkt. Ongeacht hoe corrupt ze zijn, ze zijn geneigd  de wetten niet te overtreden, want zij schrijven de wetten en dus kunnen ze feitelijk doen wat ze willen.

Zeker heel immoreel maar opnieuw, als we kijken naar het wetboek, dat is het oude testament, moeten we toegeven, dat hun god Jacob zegende voor het oplichten van zijn eigen vader door hem te laten geloven dat hij echt de broer was, om de zegen te krijgen. De oude vader was blind en half doof en dus kleedde hij zich als zijn broer met een wollen shirt en bracht hem zijn favoriete kop soep en gestoofd vlees enzovoort en hij kreeg de zegen en hij belandde zoals verondersteld, beladen met 12 stammen, wat helemaal geen 12 stammen inhoudt en Jacob betekent niet Jacob.  Jacob was de zon en de stammen waren de constellaties, dat is wat het eigenlijk betekende  en hij was doorgebroken tot het licht van de zon en hij werd als de zon en dat is de test van het hoogste toppunt van Vrijmetselarij, als je de 360 graden bereikt. Want dat is nodig om de cirkel rond te gaan.

Hoe dan ook, er is tegen ons gelogen. Machtig bedrogen voor duizenden jaren. Iedere generatie is opgevoed om te geloven dat zij op de rand van ontwikkeling staan, terwijl ze stierven als vliegen in fabrieken tijdens de Industriële Revolutie in Europa toen de platte karren rondreden en de doden verzamelden die stierven door uitputting en ondervoeding, vaak door 16 uur per dag te werken, inclusief zondagen trouwens. De vrije dag op zondag kwam veel, veel later, maar de mensen in die dagen dachten wat kunnen we anders doen? Het was gewoon zoals het was. Zo zijn we ontwikkeld zoals ze zeggen in Darwinistische kringen. Je kunt de armen zoveel helpen maar wat kun je nog meer voor hen doen?

Wat ze je niet vertellen is, dat meneer Rothschild, toen hij eenmaal de bank van Engeland overgenomen had - en persoonlijk geloof ik dat hij door de elite, die al in Engeland was, Engeland is binnengebracht om het efficiënter te runnen. Toen hij Lord Rothschild gemaakt was, voerde hij de “Corn Laws Act “ in, waarmee je buitenlands graan kon invoeren en zo en het op de Britse markt dumpen. Het prijsde alle kleine landeigenaren uit de markt. Zij werden gedwongen naar de steden te trekken, want dát is waar ze hun wilden hebben, zodat zij in de fabrieken konden werken.

En alles gebeurt, kom je achter, in deze volgorde. Niets gebeurt zomaar vanzelf. De mensen worden gedwongen. De wereld is van te voren gepland. De bestemming van de wereld is vooraf gepland, zowel toen als nu en wat je ook denkt dat nu gebeurt, meestal zit je fout.

De taak van de media – de media betekent: “het midden”, begrijp je. Pyramide is “het vuur in het midden”. Het is het vuur tussen de  topsteen en de rest van de wereld, dat wil zeggen het lichaam. En de taak van de media is het communiceren van bepaalde informatie naar jou om je geest te vormen, onophoudelijk, in het verwachten van de volgende stap, die ons volkomen natuurlijk zal overkomen door de wijze waarop het is uitgelegd.

Het feit dat bijvoorbeeld “the New American Century” hun agenda publiceerde in de jaren ´90, startend met een aanval op Afghanistan, toen Irak en daarna Syrië, in die volgorde, en het feit dat we Afghanistan als eerste na 11/9 aanvielen, toevallig het noodgeval nummer natuurlijk, en daarna Irak. En tijdens een ondervraging gaf meneer Bush toe, op de Canadese televisie tenminste, dat Saddam Hoessein niets te maken had met het bombardement op de Twin Towers. Hij was gewoon een “bad guy” die in de weg stond en de wereld was beter af zonder hem.

En nu natuurlijk slaan ze de oorlogstrommels voor Iran. Ik weet zeker dat ze hun eigen mannen in Iran hebben, want iedere keer dat hij iets zegt over de Nieuwe Wereld Orde of Israël - ik weet zeker dat de bevolking siddert van angst. Want waarom zou een man rampspoed brengen als het grootste leger van de wereld precies naast hun deur ligt, klaar om binnen te vallen? Waarom zou hij dit doen?

Totdat je beseft dat de oude moordenaars (de moordenaars, dat is “hashashin” en daar komt het woord “hashish” vandaan, dat is waar ze voornamelijk van leefden) dat was in het Midden Oosten. En de Knight Templars in feite sloten zich aan bij de moordenaars en werden één, dus ik ben redelijk zeker dat deze man die de leiding over Iran heeft en deze grote geluiden maakt, precies nu op het meest ongeschikte moment, één van henzelf is en als er iets gebeurt weet ik zeker dat hij opgepakt wordt en naar buiten gesmokkeld, op één of andere manier, voordat de hel losbreekt.

En je komt erachter dat het spel echt zo gespeeld wordt, want oorlogen zoals meneer Carrol Quigley, Professor Carrol Quigley zei:

 “Oorlogen zijn niet bedoeld simpelweg om een ander volk te verslaan, hoofdzakelijk moeten zij de cultuur van alle deelnemers veranderen”

Dus het zijn de kleine mensen die moeten veranderen in de nasleep van de oorlog. Het verandert de cultuur, zoals Engeland toen het uit de Tweede Wereldoorlog kwam. Het ging WWII in om het nationaal socialisme te bevechten en eindigde WWII als een nationaal socialistisch land. Zo veranderden ze het . De grote jongens begrepen dat. Dat was hun doel. Het is moeilijk voor de gemiddelde mens om er zelfs achter te komen hoe het gebeurde. Hoe het zo kwam ,want dat was het plan in de eerste plaats.

Hitler wilde een verenigd Europa. Winston Churchill, zo wordt ons nu verteld met vrijgegeven documenten door zijn persoonlijk secretaris, 50 jaar nadat de “officiële Secret Act” was ingevoerd, Churchill sprak vele keren over een Verenigd Europa dat uit WWII voortkomt. Dus ongeacht wie zij besloten te laten winnen, je kreeg het verenigd Europa hoe dan ook.

Dus het zijn de schapen die geconditioneerd moeten worden voor de veranderingen. Niet de mensen die ons leiden naar de veranderingen, maar de mensen zelf.

En ik hoor dat de pauze eraan komt dus ik zal me stilhouden terwijl de muziek speelt, áls die komt. Ik heb misschien één minuut over. Dus in ieder geval, Jackie zal volgende week terug zijn zoals ik zeg op maandag, dinsdag en ik denk dat ze gaat praten over de Lusitania.

Deel 2:

Hallo, dit is Alan Watt hier, die invalt voor Jackie Patru, die terug zal zijn op maandag en dinsdag. Misschien woensdag ook, met een gesprek over the Lusitania, WWI en ik ben eigenlijk door deze verschillende dingen heengegaan die door mijn hoofd gaan natuurlijk en dat is waarom ik liever geen lineaire denker ben.

Om een lineaire denker te zijn, is om te laten zien dat jouw conditionering door scholing heeft gewerkt. Want lineair denken heeft duidelijk te maken met wat ze LOGICA noemen en vaste formats (onvertaald) waar je kijkt naar een subject. Je ontdekt waarom het subject het subject is. Wat het veroorzaakte zo te zijn. Wat het doel is. Waar gaat het vandaar heen etcetera etcetera. Het is een wiskundige reeks. Dus wanneer je een probleem krijgt, denk je lineair en je trekt de conclusie, werkelijk die geprogrammeerd is voor jou om te trekken, die altijd de verkeerde is.

HET HOUDT ONS IN DE DUISTERNIS. Als je niet-lineair bent kun je denken, kun je terug en vooruit springen tussen verschillende onderwerpen én tijd en geschiedenis. Want het moet allemaal gezamenlijk gezien worden, hoe alles dat tegenwoordig gebeurt, simpelweg een totstandkoming is van voorbereidingen van duizenden jaren geleden. Ik heb wat van deze dingen in mijn drie boeken gestopt, die te koop zijn en ik zou ze nu moeten noemen.

Ik behandel een deel van de antieke geschiedenis, de vóór-Masonische, maar nog steeds de bouwers natuurlijk, geschiedenis van oud Egypte etcetera. Ik laat veel van de Vrijmetselaars-symboliek zien, hoewel dat overgenomen is door iemand van de bekendste supersterren van de kortegolf, die deze dingen overgenomen heeft omdat ze zelf neergezet willen worden als de supersterren, zodat ze je kunnen inpakken. Maar het maakt toch niet want ze geven je toch nooit esoterische betekenissen.

Dus deze boeken zoals ik zeg gaan daarop in. Het derde boek gaat er ook op in . Ik laat de grote toevalligheden in geschiedenis zien zoals het standbeeld van Rhodes, dat de hoofdstad was van de grote bankjongens duizenden jaren voor Christus. En het standbeeld van Rhodes natuurlijk, had de zonnegod met zijn punten die uit zijn hoofd kwamen. Hij strekte zijn rechterhand uit. Sommige oude historici zeggen dat hij daarin een toorts vasthield. Er was zeker een baken daar en natuurlijk zullen mensen vandaag zeggen, “hé, dat is een overeenkomstigheid met het beeld in New York zoals dichtbij Rhodes, toch? Dat moet toeval zijn, toch?

Dus je ziet dezelfde symbolen van ongebroken macht, van duizenden jaren  geleden tot aan vandaag. En ze kunnen het niet allemaal samenbrengen, dat is nogal wat, want deze symbolen zijn door de hele geschiedenis gebruikt, door iedere religie op de planeet, iedere geautoriseerde religie.

En het esoterische wordt altijd verborgen voor het publiek, of de profanen zoals ze het noemen. Het is ook verborgen voor de vrijmetselaars van de lagere graden, want je moet “welwillende idioten” (“willing fools”) hebben, zoals meneer Pike het zelf zei, “die niet weten dat ze idioten zijn”.  Zij denken dat ze er zijn voor liefdadigheid en om zelf-hulp werk te doen en al dat soort dingen.

Dat is hoe de wereld echt werkt.

Iedereen zit in een klein hokje of een tunnel en ze weten niet dat er een andere tunnel naast hen is, er zijn een heel stel tunnels naast hen. Zij leven alleen in hun kleine tunnel van de dag dat ze geboren worden tot de dag dat ze doodgaan.

Het is heel interessant als we zelfs teruggaan naar de tijden van Sumerië, zul je de beelden zien van de priesters van Sumerië en het is heel interessant, dat ze de schapenhuiden om hun lendenen droegen. En natuurlijk, het is hetzelfde vandaag, het echte vrijmetselaarsschort, de aprin, is ook gemaakt van schapenhuid, tenminste de goede zijn dat, en natuurlijk je moet jezelf de vraag stellen: “is dit een wolf in schaapskleren?” of is dat maar “Viagra” (onvertaald), want deze mannen vinden het fijn om te bluffen en dat doen ze zeker.

Dus we hebben dezelfde symbologie door de eeuwen heen van de herdermensen met schapenhuid - zij die de schapenhuid droegen - en ze laten de schapen om hen heen geloven dat ze één van ons” zijn en we beseffen niet, dat de herders zeer veel van ons verschillen want de herders bezitten ons feitelijk en wíj voeren hen en wíj kleden hen. Als de schapen dat wisten, zouden ze een mijl rennen als ze de herder zagen, maar natuurlijk de schapen weten dat niet. Zij zien de zakenpakken en goedgeklede mensen, die duidelijk deskundig zijn over hoe dingen te leiden en dus vinden we ze aardig, net als de schapen, niet verschillend van oude tijden.

We geven het allemaal aan de goede herders die ons aangeprezen worden, zodat wij ze misschien volgen. De enige plicht die we hebben als een burger, in íeder land en je realiseert niet, de definitie van een CITIZEN is: “iemand geboren in een systeem met vooraf bestaande plichten”.

Dus in andere woorden, als je voorafbestaande plichten hebt, hoe kun je vrij zijn? Begrijp je. Het kost een klein beetje denkwerk daar, maar we kunnen die barrière overbruggen en dus, we hebben voorafbestaande plichten, en natuurlijk een deel daarvan is altijd het afbetalen van schuld,  zelfs Benjamin Franklin, een lid van de illuminati die je veel van de clous geeft - ze spreken openlijk, want ik denk dat ze je werkelijk zeer makkelijke clous moeten geven - en hij zei, Jefferson zei:

Hij zei: “een generatie geboren in het afbetalen van schulden uit de vorige generatie zijn de facto slaven”

Tegenwoordig noemen we het democratie en vrijheid.  Het is nogal verbijsterend hoe we de waarheid verteld kunnen krijgen door iemand van de “verlichten”, door de hele geschiedenis heen, en we denken “wel, en dus?, alles is goed ik ben o.k. Jack. Hoe gaat het met jou?”

We negeren de waarheid.

Dus ja, van de schapenhuiden van de antieke Sumerische priesters kijk je naar de farao´s natuurlijk van Egypte. En ze droegen een kleed om zich heen, je ziet ook dat het in het midden in een pyramidevorm hing, van onder de navel tot boven de knieën, zoals een kilt en natuurlijk, hij droeg dát type want hij is de perfecte pyramide. Hij is aan de top van de pyramide, werkelijk. Degene beneden moesten die met een vierkant dragen, omdat zij geen topsteen hebben.

Niets is echt veranderd tot op de dag van vandaag.

Wat we noemen “vrij metselaars-“ is om culturen en samenleving  én de mens zelf te vormen en te bouwen. We kijken naar de antieke bouwers van de middeleeuwse tijden en als ze een kathedraal aan het opbouwen waren, braken ze ook de oude af. Dus ze braken het verleden af terwijl ze de nieuwe structuur oprichten. Dit gaat door en door met alle symbologie.

Uiteindelijk zullen zij de mens herscheppen en het is niet zo ver weg, ze hebben het vermogen om het te doen. Het is niet dat ze wachten zodat ze de mogelijkheden kunnen verbeteren om het te doen. Ze stomen ons klaar, mentaal en psychologisch, om de komende grote veranderingen op fysiek gebied te accepteren, want ze hebben altijd gezegd dat het hun taak was “te perfectioneren dát wat imperfect gelaten was”.

De gids naar de tempel van Solomon is: het individuele verlichte ís de tempel begrijp je. Jij bent een tempel, maar het is imperfect voor de massa en daarom gaan ze het perfectioneren. Dus het volgende type van werkende mensen die zij zullen creëren, zal opzettelijk voor hun taak gemaakt worden,  net zoals in Brave New World.

Aldous Huxley kreeg zijn ideeën niet van, opnieuw, een kristallen bol. Aldous Huxley was de kleinzoon van professor Thomas Huxley, die Charles´Darwin´s beste vriend was en hij werd de kampioen van het Darwinisme nadat Darwin gestorven was. Aldous Huxley kreeg zijn informatie van innerlijke kringen van de elite in Engeland, van de universiteiten en nam deze simpelweg op in zijn boeken.

Hij zei in zijn speeches, dat hij wist dat dit in werking gezet zou worden, het Brave New World scenario , waar ze opzettelijk mensen kweken voor specifieke taken, en hier is nog een groot toeval.

Om terug te gaan naar Plato´s Staat, waar Plato in zijn redevoering praat over de creatie van een perfecte wereldstaat, waarin de klasse van wachters niet zoveel tijd en energie hoeft te verbruiken om alle werkers en slavenvolkeren in de gaten te houden, omdat ze de slavenvolkeren op maat maken voor hun eigen specifieke functies. Dat werd de Staat genoemd en dat was zijn vorm van een Utopia. Utopia voor hen is als zij je geen vermaak, afleiding, frivole oorlogen hoeven te geven, dat type dingen, drama, spelen, muziek, om ons bezig te houden. Ze hoeven dat niet.

We zullen heel, heel efficiënt zijn, want ze zullen mensen programmeren, na hun gecreëerd te hebben, om hun werk te doen, 24 uur per dag. Ze zullen geen vermaak nodig hebben.

Dus Plato verzon dat idee niet zelf, aangezien Plato een leerling was van Socrates. Socrates, dat spreekt vanzelf, werd gedwongen de dollekervel (gifbeker) te drinken na veroordeeld te zijn en zijn veroordeelding was dat hij probeerde- hij had de jeugd van de elite gerecruteerd en hen getraind tot een geheim genootschap om de machtsstructuur te infiltreren en revolutie te veroorzaken. Socrates én Plato bestudeerden dit allebei in Egypte en dus, als je terugkijkt naar Egypte en je ziet, dat al deze elitaire mensen, die daar heengingen en studeerden, ingewijd werden in de hoge mysterie religies. En daarna werden ze teruggestuurd naar hun landen van oorsprong om deze kleine cult-groepen op te zetten en de jeugd te trainen door middel van fantastische verhalen over de vermoedelijke esoterie - wat tegenwoordig hetzelfde is, maar ze vertellen hen de esoterie niet – om revolutie te stimuleren, alles dat één moet worden.

 “Uit velen één”. Draai het om. Eén uit velen. Je kunt ook zeggen: “monopolie”. “Mono”-één, “poly”-vele, en daar staan de Verenigde Staten bekend om: de creatie van monopolies: “E plubus unum”.

Hoe dan ook, dit is altijd hun agenda geweest. Je ziet het door de hele geschiedenis heen als je goed kijkt. Het is geen toeval en we hebben hier te maken met iets dat duidelijk, heel duidelijk, niet denkt in het voltooien van één ding in een mensenleven, in een menselijke spanwijdte. We hebben te maken met iets dat ongelooflijke plannen  duizenden jaren in de toekomst kan maken, tot en met de einddata. En het heeft altijd begrepen dat de wijsheid van het verleden bestond uit het bestuderen van de menselijke natuur, voor duizenden jaren, in oude tijden, om een doel te ontwerpen om de mensheid tot een toppunt te brengen in een wereld orde, een Nieuwe Wereld Orde, dat, ogenschijnlijk toevallig, genoemd werd door Papa Bush op 11 september in 1990. Al deze toevalligheden duiken overal op.

Maar ja, we hebben te maken met iets, dat zich voorbij alleen de mens bevindt. Het onderwijst natuurlijk ook mensen- de kleine werkers die ze hebben in een religieus format (onvertaald), want hier zit een religie achter. Een duidelijke religie. Dat wat de natuurlijke mens motiveert is de toewijding aan een religie, vooral wanneer het leden speciale privileges in deze wereld geeft, maar wat er ook achter zit zoals we weten, het maakt zich geen zorgen over sterven in een generatie of zo en dat is behoorlijk duidelijk.

Het is ook duidelijk dat mensen niet geneigd zijn iets een generatie vooruit te plannen en het uit te voeren. Andere dingen doen zich voor. Financiën moeten ergens anders heengeschoven worden. Onverwachte dingen gebeuren en mensen worden er duidelijk moe van. Iets hier drijft deze generatie van de éne naar de volgende naar de volgende en de volgende.

Als we kijken naar de kathedralen van Engeland en Europa en we beseffen, dat deze kathedralen vijf tot zeven generaties van “steen-(vrij)metselaars” kostten om te bouwen, dwars door hongersnood, door plagen, door kruistochten (waar het geld naar gebracht werd, om naar het buitenland te gaan, enorm veel geld van het publiek) en nog altijd is deze agenda om de kathedralen te bouwen nooit gestopt. Nooit gestopt. En architecten van vandaag – getrainde architecten, die erheen gaan om deze kathedralen in Europa te bestuderen, zijn beduusd over de wetenschappen die gebruikt werden om deze binnenste koepels en gewelven etcetera samen te stellen. Ik weet niet hoeveel van hen – ik weet zeker dat de vrijmetselaars het deden – ik weet niet hoeveel van hen opmerkten, dat echt, deze gewelven in deze kathedralen en hun grote balken en de rest, waren simpelweg een gebeeldhouwde vorm van natuur want het toont je een bosschage. Deze kathedralen binnenin bootsen het bosschage van bomen na, het schijnt, en het vermogen om al dit soort werk tot stand te brengen, ongelooflijke creaties, gaat bijna voorbíj aan de moderne architect en bouwmaatschappijen en zo verder. Zij zouden het niet zo goed kunnen doen.

Dus we leven met al deze verbazingwekkende toevalligheden en ons is op school geleerd, dat we in de voorhoede van wetenschap en beschaving zijn en wie weet wat we vervolgens zullen ontdekken, dat ons een grote stap voorwaarts duwt, terwijl in realiteit de wetenschappen die verborgen gehouden worden voor het publiek al minstens 500 jaar beschikbaar zijn en waarschijnlijk langer.

We kijken naar de explosie van micro-elektronische schakelingen, die voor het eerst verschenen in polshorloges terug in de jaren ´70, Ze verschenen plotseling, de markten in alle landen werden bedolven onder deze goedkope horloges, die op batterijen liepen en perfect de tijd bijhielden, … en speelden ongeveer drie of vier verschillende tunes etcetera en duwden de Zwitserse horlogebranche op stel en sprong uit zaken. En ik zag dat veel van mijn vrienden ze kochten en wat me verbaasde was, dat niemand van hen verbluft was over waar deze technologie opeens vandaan gekomen was. Ze nemen het zomaar aan. Begrijp je, de meeste mensen nemen alles dat gebeurt als vanzelfsprekend aan. Ze trekken het niet in twijfel.

De meeste mensen die vandaag leven, leefden door de grote overgang van álle belangrijke industrie in de wereld van de laatste 15 jaar naar China en toch zijn er maar weinige die zich er bewust van zijn. Zij droomden er doorheen en nu denken ze gewoon dat het normaal is dat alles in China wordt gemaakt. Dus mensen leven niet echt gedurende hun leven.

Leven betekent een voelend wezen zijn. Voelend betekent bewustzijn en mensen die geen vragen stellen zijn blijkbaar niet bewust en Plato, terugspringend in het niet-lineaire denken natuurlijk, Plato zelf zei: “wij creëren cultuur”.

Hij zei “we kunnen tegenovergestelden geven”- hij praat over de elite natuurlijk uit de oude tijd. Hij zegt: “alle cultuur komt van de top”. Cultuur die van de grond kwam kon verwarring brengen, een rimpeleffect hebben en alles verwoesten, het onvoorspelbare begrijp je, dus alle culturele veranderingen komen van de top naar beneden, het toegestane en gepland door de top en geïmplementeerd en natuurlijk de mensen die er op toezien dat de cultuur verandert door, in het algemeen, muziek, volgens Plato.

Vandaag de dag is er veel muziek. Destijds waren het rondtrekkende musici. Ze hadden rondtrekkende groepen van toneelspelers en natuurlijk, hij zei: “mensen imiteren wat ze op het toneel zien”. Dus het grote publiek doet over het algemeen na wat ze zien, de modes en zo en Plato zei:

“ we kunnen de cultuur letterlijk veranderen en al zijn waarden in een compleet tegenovergestelde richting in één generatie, en van die generatie zal er nauwelijks een persoon zijn, die werkelijk bewust door de overgang ging” en dat is waar vandaag. Het is tegenwoordig niet anders.

Het publiek gaat door de veranderingen zonder deze op te merken, zelfs als de rok van een enkel tot de helft van de dij omhooggaat in één generatie, het is op een of andere manier normaal en het is normaal omdat het goedgekeurd is vanaf de top want alles dat niet goedgekeurd was door de top, geloof me, zou in de kiem gesmoord worden voordat het publiek er zelfs over gehoord had.

En als je je afvraagt waarom popsterren, die hebben geholpen drugs sex en rock-´n roll binnen te brengen, die uiteindelijk vernietigden wat over was van de familie, geridderd werden door de koningin. Je weet, de Beatles “Lucy in de lucht met diamanten” (“Lucy in the Sky with Diamonds”), LSD dat miljoenen mensen aan de drugs bracht, werden geridderd voor het helpen van wat? Wat hielpen zij in het systeem? En wat we weten is natuurlijk dat zij de overblijfselen van de eenheid van de familie moesten vernietigen door het creëren van promiscuiteit, dat ze hadden gepland in de negentiende eeuw.

H.G. Wells promootte “vrije liefde” , zo noemden ze het in 1885. Vrije liefde, maar zij hadden niet de anticonceptiva en de uitval was rampzalig. Dus gingen ze terug naar de tekentafel en hadden al de wetenschappers aan het werk aan de anticonceptie-pil, dus die brachten ze uit via de Nationale Gezondheids Dienst (“National Health Service”), die jou gratis abortus gaven en penicilline voor de ziekten. En wij pasten het toe, muziek gebruikend, het traditionele Plato geval begrijp je, mode, de mini-rok en formules. Dit zijn simpelweg formules en ze werkten erg goed. Het publiek merkte de verandering niet op. Ze dachten nooit waarom ze zo geworden waren. Waar komt de mode vandaan? Wie autoriseert de mode? En mode betekent “vormen” dus het is masonisch (van vrijmetselaars) begrijp je, zoals al het andere in deze wereld is.

Uniform zoals ik zeg, mensen in uniform zijn “één vorm” en dat is waarom legers gecreëerd zijn voor duizenden jaren en opnieuw, je hebt velen handelend als één. Ze worden uit de gelederen van de mensen “op de grond” gehaald. Gedrild net als mijnwerkers in zekere zin want daar komt “drillen” vandaan. “Vierkant slaan”. Het is masonisch dus ze “lopen het vierkant”, ze exerceren op het vierkant.  En ze zijn “één vorm” als ze klaar zijn en ze zullen doen wat hen opgedragen wordt, zelfs als het inhoudt, dat ze naar de ouders gaan om de schedels in te slaan met het uiteinde van de geweren, zullen ze het doen want dit alles is al eerder gedaan, door de geschiedenis heen, en hier komt de muziek, dus ik geloof dat de tijd op is. Wel, ik zal stoppen met dat praten en het was een genoegen met je te praten. Het is niet-lineair denken, waarvan ik natuurlijk geniet. En Jackie zal op maandag terug zijn om met je te praten.