ALAN WATT

 

 

"Hurricane Winds –

The Situation in the Middle East

and it’s Role in the Global Agenda”

 

 

In Nederlandse vertaling:

”Orkaanwinden –

De situatie in het Midden-Oosten

en haar Rol in de Globale Agenda”

 

19 juli 2006

 

Dialoog Copyright Alan Watt 19 juli 2006

(Uitgezonderd Muziek, Literaire Citaten en Opmerkingen van Bellers)

 

 

WWW.CUTTINGTHROUGHTHEMATRIX.COM en

www.alanwattsentientsentinel.eu

 

 

Hallo, dit is Alan en het is 19 juli en het waren me de laatste dagen wel, want we hadden een wind die bijna de kracht had van een orkaan. Die kwam hier afgelopen woensdagmiddag langs en bracht overal bomen neer, van hier bijna helemaal tot aan Toronto, ging toen om Toronto heen naar het zuiden en duizenden en duizenden mensen kwamen zonder elektriciteit te zitten, drie dagen lang. En in sommige gebieden hebben ze nog steeds geen stroom. Mijn stroom is net weer aan en ik heb de dag gebruikt om al het voedsel dat ontdooide in de vriezer weg te gooien. En ik dacht eraan om iets te zeggen over de huidige situatie die in het Midden-Oosten opgebouwd wordt.

 

Diegenen die de laatste jaren naar de shows hebben geluisterd, sinds ongeveer 1998, zullen zich herinneren, dat ik zei, dat het uiteindelijk de functie van de Verenigde Staten zou zijn om de wereld een systeem op te dringen. Het zal de laatste functie zijn  werkelijk, die de Verenigde Staten moeten volbrengen. Ik denk dat het er in de eerste plaats voor gemaakt was, de Nieuwe Wereldorde. En ze zijn dat nu aan het doen.

 

In maart 2005 tekende de president een overeenkomst met de premiers van Canada en Mexico om het continent te verenigen en ze hadden nog vijf bijeenkomsten te gaan voordat het allemaal geïntegreerd was. In werkelijkheid is het echter allemaal al geïntegreerd, want na 11 september gaven zij toe dat de Amerikaanse FBI en intelligentiediensten nu dooreengeweven waren met de geheime dienst van Canada en zonder twijfel met de geheime politie van Mexico. En zij hebben de belastingen enzovoort gestandaardiseerd. De Amerikaanse dollar is gedaald en wordt voorbereid om samen te gaan met de Canadese dollar.

 

En het is interessant, want voor vlak voordat de overeenkomst in maart 2005 ondertekend werd, kwam het Council on Foreign Relations als het Council on Foreign Relations op de Canadese televisie naar buiten. En zij zeiden dat zij in de grond geen andere keus hadden dan het continent te verenigen, en zij stelden plannen voor, wat inhoudt dat zij die zij al opgesteld hadden. En een week later ondertekenden Bush en de rest het. Deze jongens zijn dus onderdeel van de bureaucratie hoewel het niet-politieke organisaties zijn. En in al hun boeken zeggen zij dat ze niet-politieke lichamen zijn en dat is waar, zij doen niet aan politiek. Zij volgen eenvoudigweg een agenda die afschuwelijk lang geleden geschreven werd.

 

Het Council on Foreign Relations vraagt misschien enige  verduidelijking. Het Royal Institute of International Affairs kwam voort uit de fusie van de Cecil Rhodes Foundation met de Lord Milner’s Foundation van Round Tables. En zij hebben koninklijke goedkeuring van de Britse Kroon om te bestaan. En al de landen van het Britse Gemenebest hebben een Institute of International Affairs. Canada heeft het Canadian Institute. In Australië is het het Australian Institute. India heeft er een. En al de niet-Gemenebest landen worden Councils on Foreign Relations genoemd. Dus op deze manier hebben ze het klaargespeeld. En het is een geheimzinnig genootschap. Je kunt je er niet bij aansluiten door te vragen of je je er bij kunt aansluiten. Je bewijst je waarde, en daarna zul je, als je het waard bent, gevraagd worden om lid te worden. Het is een enorm bureaucratisch lichaam van elitisten die geheimhouding  hebben gezworen, die de agenda voor wereldvereniging zullen implementeren.

 

Dit is echter maar één deel van deze agenda. Het is een totalitair type samenleving dat zij willen binnenbrengen. Het moet een samenleving zijn die gerund wordt door elitisten aan de top, op een sociaal niveau, die zich bezighouden met sociaal structureel werk. De wetenschappelijke groepen zitten onder hen en zij werken allemaal voor denktanks enzovoort. En deze samenleving is bedoeld voor een nieuw tijdperk. Want zij hebben gezegd dat het oude systeem nu verouderd raakt. En zij hebben daarin gelijk.

 

Het oude systeem, begrijp je, hoewel we ermee vertrouwd zijn en we vechten om het proberen te redden, was in de eerste plaats ons systeem niet. Dezelfde elitisten die ons het Council on Foreign Relations gaven, gaven ons het oude systeem, man, vrouw, kinderen, huis, niet een tribaal soort iets, maar met de regering die jou richting geeft. Voor die tijd was het religie die jou bestuurde, voor hun Grote Werken, de grote werken van het industriële tijdperk, het technologische tijdperk en gevolgd door een posttechnologisch tijdperk. Dus blijkbaar moeten wij ons door wetenschap aanpassen aan een nieuw systeem. En het systeem is een systeem dat op een wetenschappelijke basis gerund zal worden. Daar gaan de “Earth Charter” en al deze verschillende handvesten over, daar gaan de Verenigde Naties over en al de verscheidene, grote hopen bureaucratieën, die zich bezighouden met alles wat je in het dagelijks leven doet. Je hebt al de effecten nog niet gezien, maar uiteindelijk zul je die wel gaan zien.

 

Alle lokale regeringen over heel Canada en de Verenigde Staten en de wereld wat dat betreft, voeren dezelfde wetten op hetzelfde moment in, wetten, die allemaal van de Verenigde Naties komen, zoals hoe zij mensen uit de landelijke gebieden dwingen. Want zij beginnen hen werkelijk te beboeten volgens wetten die zij al een paar jaar in de boeken hebben staan. Deze komen van de Verenigde Naties, van de “International Property Maintenance Code“ van de Verenigde Naties. En zelfs voor een kromme pijp in de dakgoot kun je enorm hoge boetes krijgen. En het is duidelijk dat het doel is je van het land te krijgen naar wat de toekomstige woongebieden (habitat areas) zullen zijn, waar je niet in staat zult zijn je voort te planten met wie je wilt. Dit is de toekomst die zij in het spel brengen.

 

In de samenleving zul je een functie hebben. School naar Werk was het Sovjet systeem dat nu hier geïmplementeerd wordt. Het idee is: “wel, over 20-25 jaar zullen we een x-aantal ingenieurs nodig hebben, en zoveel doktoren” enzovoort, dus ze selecteren je op school en trainen je voor wat je moet weten. En je zult geen geografie of geschiedenis of iets dergelijks nodig hebben als je een loodgieter of een elektricien word. Je zult geen wiskunde nodig hebben als je een gewone arbeider word. Dat soort dingen. Zij zijn van mening dat het efficiënter is.

 

En hierover is lang, lang geleden geschreven, toen H.G. WellsThe Shape of Things to Come” (vertaald: “De vorm van dingen die gaan komen”) schreef. Het verhaal daarin ging over een man, die opgroeide en fietsenmaker werd, tegenover hem stond een andere fietsenmaker. Het laat je zien hoe iedereen in dit systeem concurreert. En het loopt gewoon uit de hand, er zijn teveel mensen die met elkaar proberen te concurreren. Terwijl dit het systeem is dat zij ons gegeven hebben. Nu is het verouderd. Daarin hebben zij gelijk, er zijn teveel mensen die hetzelfde proberen te doen. En alleen de sterkste en de meest meedogenloze mensen overleven en worden in dit systeem wat men noemt succesvol. Je kunt je ook aansluiten bij Vrijmetselarij en zaken zullen gegarandeerd jouw kant opkomen.

 

We snellen nu echt voort met de agenda. We hebben de Verenigde Staten geluiden horen maken om Libanon binnen te gaan. We hebben gezien dat Israël bedrog gebruikte om hun gebruikelijke strategische luchtaanvallen te beginnen, zij voeren met hun luchtmacht geen terroristische aanvallen uit maar “strategische luchtaanvallen”, en bombarderen woonhuizen in Beiroet. Het is een herhaling van het jaren ’70 scenario. Het ging maandenlang door totdat het standaard werd op televisie en niemand er nog aandacht aan besteedde. Zo snel passen wij ons aan dingen aan. Mensen worden voortdurend ontvoerd door verscheidene Arabische groeperingen. En de Israeli’s doen hetzelfde. Als zij mensen gevangen willen nemen noemen zij het gewoon “aanhouding”. Ze rukken je van de straat en daar ga je. Dus door middel van semantiek en dubbelspraak kunnen zij kwesties verwarren. En dit ging niet over een paar ontvoeringen.

 

Dit was gepland. Want de Verenigde Staten begon steun voor de oorlog in Irak te verliezen. En in de agenda voor de “New American Century”, “The New American Century Plan”, dat een aantal jaren geleden, voordat 11 september plaatsvond, gepubliceerd werd, stond dat zij Iran en Syrië moesten binnengaan, en al deze landen. Want het plan werkelijk, is om de wereld te standaardiseren in dezelfde democratie, dit ding met centrale banken en betaalde oplichters die zich voordoen als politici die jouw belangen in het oog houden. En de Centrale Banken zijn verbonden aan de Wereldbank en de Wereldbank bestaat uit 13 families, die de planeet in financieel opzicht beheersen. En zij wisselen cijfers met elkaar uit, het is een toverspel zoals we weten.

 

Maar zij razen voort. En ze hebben hun 51e staat. Daarom wordt Israël de staat van Israël genoemd en niet het land, het is een tak van de Verenigde Staten En het is tot nu toe heel handig geweest want als de Verenigde Staten thuis geen publieke steun voor de oorlog kan krijgen, neemt Israël de eerste stap en natuurlijk moeten de Verenigde Staten hen daarna steunen. Dit keer hebben zij de goedkeuring van de Verenigde Naties en dat brengt het Amerikaanse leger op volle kracht. Ze zijn sinds de Volkenbond (League of Nations), hun voorganger, uit op de wereldmacht van het leger. En de Verenigde Naties is gewoon de feniks (phoenix) vogel die zich tot de Verenigde Naties ontwikkelde: dezelfde agenda, dezelfde doelen, de wereldregering..

 

Dus ja, ze zetten dit leger op -het is niet langer een team- waarmee zij binnen 5 dagen in ieder gebied van de wereld 150.000 man binnen kunnen brengen. En de Verenigde Staten hebben dit, zo blijkt, recent ondertekend. Maar het is een zwaard dat aan twee kanten snijdt want als je het eenmaal ondertekend hebt, betekent het dat de Verenigde Naties ook in jouw land 150.000 man binnen kunnen brengen als het nodig is. En dat is waarschijnlijk het scenario dat we gaan zien, waarschijnlijk tegen het einde van deze campagne in het Midden-Oosten.

 

Zij willen dat ieder land erbij komt, ook de landen in het Midden Oosten en het zo snel mogelijk achter de rug hebben. Want de wereld is natuurlijk niet zo blij met Israël dat weloverwogen opgezet werd om te doen wat het doet, lang geleden. Het werd opgestart door Baron Rothschild, die het begin van de immigratie financierde En na de Bolsjewistische revolutie begonnen zij Israël werkelijk te bezetten toen Groot-Brittannië dit zogenaamde protectoraat in dat gebied had. En Engeland adviseerde om hen binnen te laten komen en het op te zetten. En Lord Curzon was de man die voor de Kroon van Engeland in dat hele gebied de leiding had. En Lord Curzon schreef er in zijn memoires over en velen van hen, niet allemaal, destijds waren communisten, harde communisten ook.

 

Dus dit was opgezet in samenwerking van Engeland en ik twijfel er niet aan dat Joodse mensen hiervoor de schuld op zich zullen nemen. En mensen zullen nooit vermoeden dat diegenen in Londen, de grote families in Londen die de wereld al lange tijd gerund hebben er werkelijk iets mee te maken hadden. Maar het was Groot-Brittannië, zoals ik zeg, die in de Eerste Wereldoorlog mannen van de linies in Europa overbracht naar het Midden Oosten, aan het einde van de oorlog en zij begonnen tegen Turkije te vechten, het Ottomaanse Rijk om hen de weg vrij te laten maken voor de snelle Britse bezetting. En daarna brachten zij de Israeli’s binnen. Dus deze families in Londen, Engeland, hebben veel te maken met de creatie van het hedendaagse Israël.

 

Winston Churchill schreef in de jaren ’20 – en hij kan het weten, hij was onderdeel van het team dat de lijnen in het zand trok, op de kaart in ieder geval, waar de verschillende landen na de Eerste Wereldoorlog zouden komen te liggen. En zij deden hetzelfde opnieuw in de Tweede Oorlog. Geen enkele Arabische inbreng. Maar hij zei in jaren ’20 dat er op een dag een grote oorlog met Irak zou komen om de olie die onder de woestijnen in het noorden lag. En je moet je realiseren dat deze jongens de toekomst niet zien zoals wij. Wij zien korte termijn doelen en het is moeilijk voor ons om met een project te starten en misschien nooit het einde ervan,  de voltooiing te zien. Dat zit niet echt in ons. Maar deze mensen behoren tot diplomatische kringen waar ze werken in eeuwen. Zij brengen de bal aan het rollen en verrichten hun taak waarbij ze weten dat het overgenomen en voortgezet zal worden. En zij kijken honderd jaar, tweehonderd jaar, misschien 300 jaar vooruit. En ze werken er standvastig naartoe.

 

En hier zien we de grote finale waar de laatste landen, ongeacht wat je van hen denkt, ongeacht de propaganda die wij over hen gekregen hebben, zij zijn een lange tijd onafhankelijk geweest. Deze laatste landen moeten gestandaardiseerd worden, overgenomen. UNESCO gaat naar binnen, grijpt de eerste generatie kinderen, traint hen in hun scholen om de eerste generatie te worden die gehersenspoeld zijn met wat wij denken dat democratie is, en we worden allemaal gemanipuleerd als goede kleine schapen, en dat deze superieure wezens op een of andere manier boven ons staan, mensen die we niet eens ontmoeten of zien, van wie we zelfs in de meeste gevallen de naam niet kennen, ze managen ons erg goed. Ontzettend bedankt. Ga gewoon naar buiten en heb plezier. Dans op de muziek, heb veel seks, neem drugs, heb abortussen. En werk gewoon en betaal belasting. Dat is een goede burger. Dat is wat zij willen, een goede producent/consument volgens de Verenigde Naties.

 

En we zien dit nu zoals ik zeg, waarbij het alles of niets is. Nu, voordat dit alles begon, zelfs met Irak – en Amerikanen zijn vergeten dat Irak niets te maken had met 11 september. Dat stond ongeveer twee jaar geleden in onze dagbladen in Canada. Zij lieten zelfs materiaal zien van de rechtbank of de ondervraging over de oorlog in Irak en George Bush zei op televisie, op de CBC:

 

“Ik heb nooit gezegd dat Irak iets te maken had met 11 september”. Hij zei: “Ik denk dat het nog steeds goed geweest is om te doen, want we zijn verlost van een slecht man”.

 

Dus dat was zijn antwoord op de invasie van Irak. Natuurlijk kennen we de echte reden. Deze echte reden is niet gewoon olie en al het andere, waarvan zij allemaal zullen profiteren, al deze grote jongens, maar zij willen het gehele Midden-Oosten standaardiseren en hen in hetzelfde systeem brengen. En dezelfde klasse ontwikkelen, hoge middenklassen, die daarna de politiek ingaan en bureaucraten worden en zich bij Vrijmetselarij aansluiten en hun beloningen nemen en de schapen gelukkig houden. Dat is de werkelijke reden waarom wij naar Irak gingen. En de kranten hier zeiden dat de Amerikanen door de enorme propaganda in de Amerikaanse kranten vergeten waren dat Irak niets te maken had met 11 september.

 

Het voorwendsel om al de andere landen binnen te gaan is al op snelheid gebracht. De verdragen met Israël liggen er. Amerika staat zij aan zij met Israël, zoals ik zeg, het is geen toeval dat het de Staat van Israël heet. En er zitten veel grotere spelers achter dan mensen zich realiseren. Of zij zich in de nabije toekomst laten zien weet ik niet, maar dit is een standaardtechniek om mensen op te zetten en gehaat te maken, om de neergang te nemen (to take the fall), en we zien het op dit moment gebeuren, want dit wordt een heel boze wereld als mensen zeggen: “Waarom zijn we aan het vechten en sterven voor het land van iemand anders? Het land van iemand anders en een land werkelijk, dat niets te maken wil hebben met de “Internationale Gemeenschap” (“International Community”). Is dit niet een vreemde term, internationale gemeenschap? We horen dit steeds opnieuw herhaald worden in iedere toespraak die door iedere grote speler gehouden wordt.

 

Tony Blair heeft recent een toespraak gehouden, met al de slogans en modewoorden waar Lenin over sprak. Lenin zei:

 

“Wij zullen deze oorlog winnen met slogans en herhaling”.

 

Dus we horen “internationale gemeenschap” en “onderlinge afhankelijkheid” (“interdependence”). En op een dag, dat meen ik, zul je beboet of doodgeschoten worden voor het hebben van een  tuin, omdat je antisociaal zult zijn als je probeert onafhankelijk te zijn.

 

Dit is de wereld die zij creëren. Het is zoals de rechten van het kind die de Verenigde Naties hebben doorgevoerd, en iedereen zegt, “wel dat is redelijk, al de kinderen zouden rechten moeten hebben en we zijn beschaafde mensen”. En daarna natuurlijk, als het eenmaal doorgevoerd is, kom je erachter, dat de ouders helemaal geen rechten meerhebben. Dat is je typische dubbelspraak van de Verenigde Naties.

 

Dus als je de term interdependence” hoort, ja, dan gaat dat rechtstreeks tot het individu. Afhankelijk van alle anderen. En natuurlijk, we hebben alle industrie naar China zien gaan. Voor en na het GATT Verdrag, maar na het GATT verdrag werd het versneld. En we begrepen niet waar het over ging. Want de media wilden ons niet vertellen waar GATT over ging. Ze zijn er niet om je te informeren. De media zijn de mannen in het midden, MEDIA, dat is wat het betekent. Zij zijn de “mannen in het midden”, ze zijn in dienst van de grote jongens. Het is hun taak om je geest te managen, je gedachten te leiden. Om je culturele veranderingen te leiden door bepaalde ideeën en cultuur en entertainment te promoten. Dat is wat de taak van de miedia is. Het is er nooit geweest om eerlijk te zijn en je alles te vertellen dat noodzakelijk is om te weten. Zij vertellen je alleen wat zíj vinden dat je moet weten, wat je nodig hebt om te weten. Dus door het GATT verdrag kwam de industrie, al de industrie in China terecht en niet alleen dat, mensen realiseren zich niet dat de burgers van al de landen die hun fabrieken naar het buitenland stuurden, de eerste jaren, soms 10 jaar lang, moesten betalen voor het opzetten van die fabrieken totdat zij wat zij beweerden, een goede winst konden maken, gegarandeerd door de burgers. Dat is niet slecht, hè? Dus  waar is jouw aandeel hierin? En dat was GATT.

 

De meeste mensen, opnieuw, zijn nooit echt bewust. Brzezinski zei het, hij zei:

 

 “Binnenkort zal het publiek niet in staat zijn om voor zichzelf te denken of voor zichzelf te redeneren”.

 

Dus mensen zouden napraten wat in het nieuws van de vorige avond op hen afkwam. En dat zien we vandaag. De meeste mensen, diegenen die slaapwandelen of, zoals ik het zeg, die gehypnotiseerd zijn. Ze werden gehypnotiseerd. Zij dobberden door de overplaatsing naar China. Zij zagen de goederen de winkels binnenkomen. “O, gemaakt in China”, en het is iets vaags, geen nieuwsgierigheid, omdat zij tam gemaakt zijn. Zij kunnen niet doorgronden of eraan dénken te doorgronden waarom China nu al je goederen zou moeten maken. En toch, dat was zoals ik zeg, een lange tijd geleden gepland, voordat ik geboren werd, dat China tot haar huidige staat opgekweekt zou worden. En wat gebeurt er als alle industrie je land uitgaat? Het zal alleen een diensteneconomie zijn. Wel, wat ga je doen? Alles dat een diensteneconomie doet, is dingen van de ene persoon naar de volgende doorgeven, en daarna naar de consument. Het produceert niets. Het peddelt. Het watertrappelt alleen en uiteindelijk moet het zinken.

 

En in deze diensteneconomie gaat het allemaal over computers. Alles is computers. Engeland had dat in de jaren ’70. Iedereen in Engeland die werkloos was, moest computercursussen volgen via de “Labor Exchange”, zoals ze het noemden, voor (her)scholing. En natuurlijk, een paar jaar later zijn computers zo opgewaardeerd dat al deze mensen die de cursussen volgden, geen baan meer hadden omdat één computer het werk kon doen van tientallen, misschien zelfs honderden.

 

Niet iedereen kan naar de universiteit gaan. Daar namen fabrieken het over, veel mensen werkten in fabrieken. Maar de fabrieken zijn allemaal weg, mensen eindigen in werkloosheid, drank, depressie of drugs, want zij zullen in dit systeem dat gaat komen, geen functie hebben. Zij worden de “de nutteloze eters”, zoals Lord Bertrand Russell in de jaren ’40 en ’50 zei.

 

De nutteloze eters zal niet toegestaan worden te leven”.

 

Dit moet een wereld zijn die op totale efficiëntie gerund wordt.

 

We  zien dat de natuur beheerd wordt. We zien dat al de dieren in het wild rechten krijgen. In de basis is het een front. We hebben gezien dat de Verenigde Naties aan de macht gebracht werden en bij de vleet wetten afkondigen, for codes and trades (onvertaald) over de planeet heen. En nu willen zij overal beginnen huizen te inspecteren en mensen op grote schaal beboeten als hun goot niet helemaal voldoet aan het nieuwste type, of je afvoer of noem maar op, wat het ook is. Iedere reden om je weg te krijgen en jammer genoeg, in deze wereld waar mensen betaald worden om bepaald werk te doen, krijgen de control freaks een kleine pet of badge en worden gek. Dat kan iedereen gebeuren. Ik heb het zelf gezien. Er was een postbode die de hoogte van mijn postbus opnam en kleine berichtjes achterliet. Als het een paar centimeter lager of hoger was, als de grondschaaf erlangs gegaan was of als de sneeuwschuiver het een beetje omgeduwd had, ging hij klagen en liet hij zijn kleine briefjes achter en ik liet de mijne daar achter en ik had deze lopende dialoog met hem en het was interessant om te zien, begrijp je, dat iedereen een control freak kan worden als ze denken dat ze een beetje autoriteit hebben.

 

Dat is de wereld die we binnengaan. Papieren alstublieft, ID-kaart, en uiteindelijk de hersenchip, die de meeste mensen zullen accepteren in een cashloze samenleving omdat zij al het andere tot nu toe al geaccepteerd hebben, niet? En het is hun systeem niet. De grote jongens beheersen het systeem.

 

Nu zitten we in een stadium waarin iedereen een ander de schuld zal geven voor wat er gebeurt. En dus, zoals ik zeg, zal Israël veel van de hitte nemen. Anderen geven de schuld aan het Vaticaan dat zij achter Israël staan, en de Jezuïeten. Je hebt al de verschillende splintergroeperingen, groepen en geloven (creeds) enzovoort, die met de vinger naar alle anderen wijzen terwijl ze rondgaan in deze draaikolk, rond en rond en rond, waarbij ze elkaar allemaal wurgen terwijl ze door het gat in het midden gaan, dat is wat er gebeurt, door het afvoerputje in de grote draaikolk. En het is ontworpen om zo te zijn. Want de elitisten aan de top wordenHet Ras” (“The Race”) genoemd. En het is de hoogste vorm van Vrijmetselarij waarbij je je kunt aansluiten en de mensen die reeds de elite zijn van Japan, China, Singapore en overal op de planeet maken onderdeel uit van het Ras.

 

Dit werd zeer goed onder woorden gebracht door mensen als H.GWells in zijn non-fictie werken, waar hij over die mensen schreef die het “Nieuwe Ras” zouden vormen, de nieuwe elite. En zij moesten door intergenerationeel succes –succes, overleving en dominantie- bewijzen dat zij geschikt waren om te heersen. Zij zouden het Ras binnengebracht worden, met inbegrip van de elite in ieder land, die konden bewijzen dat die families door vele generaties heen gedomineerd en gefloreerd hadden, in alle tijden, als de andere mensen het slecht hadden, in goede en slechte tijden. En zij waren niet zwak van geest, zij zouden afslachten als ze moesten. Dat deden ze natuurlijk niet zelf. Daarvoor heb je wat ze noemen legers. Maar zij hebben altijd de macht. Dit zijn de mensen die het Ras binnengebracht zouden worden.

 

En H.G. Wells stelde ook een lijst op van diegenen die niet toegelaten zouden worden, de Amerikaanse Indianen waren een ras dat zich nooit aan de weg van de Witte man zou aanpassen, van acht of negen tot vijf. Het zat niet in hen. Zoals verwacht, werd de Zwarte man natuurlijk ook op de lijst gezet, op diegenen na die de Witte man konden nabootsen. En alles dat hij deed was Mill citeren, de grote econoom uit de 19e eeuw. Er waren er  twee, een vader en een zoon die beide econoom waren. En beide stelden dezelfde soorten lijsten op van wie zou kunnen overleven en wie móest vergaan, zei hij, in een wereld die gerund zou worden op efficiëntie.

 

Nu, dat is de reden dat je het constante getrommel van zovele organisaties hoort, die onafhankelijk van elkaar lijken te zijn. Maar dat zijn ze niet. Ze zijn allemaal onderling verbonden. Dit getrommel over bevolkingsvermindering. Want terug in de jaren ’20 wisten zij al en schreven zij erover dat het industriële tijdperk uiteindelijk tot stilstand zou komen. Zij wisten dat zij zouden overgaan op grotere en betere wetenschappen omdát zij al grotere en betere wetenschappen hadden waarvan wij niets wisten.

 

Je deelt nooit macht met het publiek door hen het laatste te geven. Zij geven hen verouderde technologie en je laat hen denken dat dit het nieuwste is, dat ze op de voorgrond van de ontwikkeling staan. Op die manier vermoed je nooit dat er technologieën zijn die verder gaan dan sciencefiction. Ze bestaan al afschuwelijk lang.

 

In een postindustriële wereld, een posttechnologische wereld moet het westen op een efficiënt niveau van management gebracht worden. Op een bepaald moment, onder de NAFTA, hadden zij besproken dat een strook in Amerika de graanschuur van de wereld zou worden en dat dat haar functie zou zijn. Maar zij veranderden van gedachten en besloten een aantal van de Zuid-Amerikaanse landen zoals Chili op te bouwen. En sinds de Vrije Handels Besprekingen (Free Trade Negotiations) en daarna  de NAFTA besprekingen is jouw belastinggeld in Chili gepompt om hen op te bouwen als een van de grootste producenten van groenten enzo voor de wereld.

 

We hebben het aantal boerderijen zien dalen. De kleine boerderijen zoals we die gewend waren, zijn er geweest en zijn nu in onbruik geraakt. Zij kunnen niet concurreren met de grote bedrijven en de agri-businesses, zoals het nu genoemd wordt. En ze hebben nu de vlees verpakkers, opnieuw, je denkt dat ze allemaal onafhankelijk zijn. Dat zijn ze niet. Ze zijn allemaal één. En dat is het spel van bedrog zodat jij denkt dat zij, dat wij, nog steeds vrij zijn, dat het onafhankelijke bedrijven zijn die met elkaar concurreren. En zolang je dat denkt, komt het niet bij je op dat het allemaal één is, begrijp je. Je zit al onder de totalitaire structuur. En de vlees verpakkers dicteren de boeren voor welke prijs zij het vlees kopen en voor welke prijs zij het gaan verkopen als ze het verwerkt hebben. Dit is het beheerste systeem waarin je leeft, het is geen vrij ondernemerschap. Als het op internationaal niveau vrij ondernemerschap was, zou je een CEO nooit kunnen toestaan je bedrijf te verlaten en je investeringen voor de komende 50 tot 100 jaar met zich mee te nemen -het zit allemaal in zijn hoofd – en naar een concurrent te gaan. Dat zou je niet kunnen toelaten. Maar dit gebeurt voortdurend. Dus we zitten onder de World Corporation.

 

En daar spreekt Carrol Quigley over in de jaren ’60 in zijn boek  Tragedy and Hope”, dat dit feodale systeem dat opgezet werd, gerund zou worden met de internationale ondernemingen als de nieuwe opperheren. Net zoals de Noormannen het feodale systeem hadden en opperheren voor verschillende gebieden aanstelden. En iedereen onder hen diende hen. Nu zijn het de corporations. En zeker genoeg, kijk naar de lobby groepen van de corporations rond al de hoofdsteden van de planeet, die fulltime aan het lobbyen zijn om hun maatjes in de politiek te vertellen wat zij willen, welke wetten waar deze corporations profijt van hebben ze moeten invoeren. En dan natuurlijk, zie je de politici zelf, die doorgaans zojuist bij een van deze multinationals of internationale bedrijven hebben gewerkt, de politiek ingaan, de wetten doorvoeren en daarna teruggaan naar de corporations en eindigen met 50 tot 100 verschillende commissariaten, die ze niet hoeven bij te wonen. En zo worden ze afgekocht voor de specifieke wetten die ze hebben doorgevoerd. En dit gebeurt al járen, járenlang.

 

We leven in een totaal, volledig corrupt systeem. Maar vanuit hun gezichtspunt aan de top is het helemaal niet corrupt. Dit is hun systeem dus is het niet corrupt. Het is onze schuld als wij erin geloven begrijp je. Het is net als een inenting krijgen. Als je een inenting krijgt, de term ervoor is “het is opgenomen” (it’s taken). En soms doen ze testen om te zien of het opgenomen is. En daar spreken ze over bij het publiek, is jouw indoctrinatie opgepakt?.

 

Helaas wel. Met de wetenschappelijke indoctrinatie waarover Bertrand Russell in “Education and the Good Life” sprak, terug in de vroege 20e eeuw, door middel van experimenteel onderwijs en kleuterschool. Hij zei:

 

Met drie of vier uur per dag kunnen wij het kind met wetenschappelijke technieken zo grondig indoctrine-ren, dat de ouders helemaal geen invloed zullen hebben”

 

Welke morele waarden ook, ze noemden het “besmette waarden” trouwens, omdat zij nu verouderd zijn. Hij zei dat wat de ouders op hun kinderen probeerden over te brengen, geen effect zou hebben omdat die kinderen door een wetenschappelijke indoctrinatie zouden gaan. En we zien het vandaag. We zien dat de ouders zich afvragen waarom de kinderen niet naar hen willen luisteren. We zagen de communisten, wie een geheugen heeft weet wie de communisten waren, waar ze zeiden:

 

Vertrouw niemand boven de dertig”.

 

Dat kregen de kinderen onderwezen. Wel, nu daalt dat vertrouwen voortdurend. Vertrouw je ouders niet want zij weten niets. Toen zij de methoden van vermenigvuldiging, lezen en schrijven in de scholen wijzigden, was dat opzettelijk. We zien de effecten ervan vandaag. De kinderen kunnen niet spellen. Zij kennen de grammatica niet. Dat werd in de jaren ’70 opzettelijk veranderd zodat ouders hun kinderen niet met hun huiswerk konden helpen. Want als zij hen konden helpen, zou het kind misschien respect beginnen te krijgen. Maar nee, de leraar, begrijp je, het was de leraar die dat respect van het kind zou krijgen en ze verzekerden dat de ouders niet in staat zouden zijn de kinderen met hun huiswerk te helpen. En zelfs de methoden van ontleden en vermenigvuldiging werden allemaal veranderd. Dus dit is met opzet gedaan. Op wetenschappelijke wijze, zoals Bertrand Russell zei.

 

We moeten nadenken over de woorden en termen en de betekenis in deze wereld waarin we leven. Wanneer er ook een wet doorgevoerd wordt, moet je je afvragen wat deze werkelijk inhoudt.  

En neem nooit als vanzelfsprekend aan te denken dat het voor iemand anders bedoeld is. Zoals ik zeg, het perfecte voorbeeld zijnde Rechten van het Kind”, van de Verenigde Naties. Niemand had gedacht dat het zou inhouden dat de ouders geen rechten hadden. Dit is het schaakbord.

 

Dit is het grote schaakbord. Het schaakbord wordt voortdurend op je gespeeld. Dat is de reden dat in de grote hoge loges zoals de Skull & Bones, dat eigenlijk nog niet zo hoog is. Als je een werker bent überhaupt, werkers, die allemaal in de richting van het Grote Werk werken, ben je nog steeds niet de baas, en de baas bevindt boven de wachtersklasse. Maar in de Skull & Bones Society, zelfs in de films die zij uitbrengen, laten ze je een plek zien, die “de oorlogskamer” genoemd wordt. En het staat op de muur geschreven, want het toneel - én de oorlog vindt altijd op het publiek plaats.

 

In de hogere nobele ordes zul je vinden, geven zij de massa allerlei namen, niet alleen de unwashed masses” (“de ongewassen massa”). Dat is de meer vriendelijke hygiënische term die zij gebruiken, die al lange tijd welbekend is. Zij noemen ons dieren en vee en dat is gewoon een feit, want zij weten dat we niet bewust zijn. We zijn allemaal door het systeem gegaan dat ontworpen is om ons onbewust te houden. We zijn gehypnotiseerd. Gehypnotiseerden. We glijden gewoon door iedere dag heen en worden door het nieuws, de media gedownload. Luister om te horen wie de laatste stoeipoes is, hier is de stoeipoes en welke acteur ruzie heeft gekregen met die en die en een affaire heeft, en welke sportclub waarheen gaat en wat en waarom, en het is allemaal vuilnis, het is onbelangrijke vuilnis. En dat moet onze hoofden vullen terwijl onze beteren ons managen, begrijp je, en wij moeten ons geen zorgen maken over deze dingen, onze managers zijn onze herders. Zij zijn goede herders die het allemaal voor ons doen.

 

Heel interessant is het dolle tekeer gaan van de fundamentele Christenen, degenen die opgekomen zijn nadat Schofield zijn  bijbel uitbracht, nadat hij gefinancierd was door Rothschild om dat te doen en dat is een feit. En zij verbinden, oh, Openbaringen eraan, zoals gewoonlijk, en al de oude profetieën van wat zou gaan  komen, opdat Christenen zouden gaan denken: “Wel, het is God’s plan, laten we achterover gaan zitten en het ritje maken en ervan genieten”.

 

En zeer zeker, hier zijn ze, terwijl ze allemaal Israël aanmoedigen terwijl deze appartementgebouw na appartementgebouw afbreekt. En wij zitten, soort van verbluft, of niet eens verbluft, alleen gehypnotiseerd zoals altijd, eten voor de televisie eten en laten winden en al dat soort dingen. Standaardkost waar we zo aan gewend zijn. Want de meeste mensen kunnen feit niet van fictie onderscheiden, niet meer. Ze kunnen het niet. Het is gewoon een andere film voor hen. Zij hebben geen empathie voor iemand buiten zichzelf. Dus het zijn makkelijke doelwitten, die de volgende nachtmerrie die eraan komt, ingeloodst moeten worden. Want als de Verenigde Staten eenmaal hun taak voltooid hebben, moeten de Verenigde Staten ondergebracht worden in het wereldsysteem dat zij hebben helpen creëren. En er zullen geen trivia en speeltjes meer zijn en enorme consumptie van goedkope troep uit China, en er zullen niet langer bombardementen zijn van creditcards, die naar je toe gegooid worden.

 

De vroege historici spraken over de Verenigde Staten, toen het zich opbouwde, als het eerste land waar individuele voorspoed voor de lagere klassen plaatsvond. En de reden dat het kon plaatsvinden was de gemakkelijke beschikbaarheid van krediet en een gebrek aan wetten en bureaucratieën die hen konden hinderen. Dat is de enige reden dat het een tijdje bekend stond als een land met voorspoed. En terwijl je jezelf als een land met voorspoed opbouwt, komt het bij mensen nooit op waarom de Founding Fathers in ieder boek dat je over geschiedenis leest, Rome kozen om zichzelf naar te modelleren. Rome, het empirische Rome. Er is een reden voor. Dat is de reden dat je de fascia hebt aan beide kanten van het Congresgebouw, waar ze toespraken houden. De fascia is daar, fascia-nation. De fascia was het symbool van Rome. De vroege Katholieke Kerk veranderde  simpelweg de ene formele macht die dwang gebruikte in een die gedachtenbeheersing (mindcontrol) gebruikte. De Katholieke Kerk had het gebruik dat de bodyguards de fascia droegen. En zij hadden een groepje rond de vroege paus, die de bundel takken samenbond en die de bijl verhulden. Een enkele steel kan gebroken worden, maar als je ze samenbind en er een bundel van maakt is het moeilijk te breken. Die fascia is altijd heel erg belangrijk geweest, want het verbergt een elite die bij elkaar blijven en die zo sterk kunnen zijn als maar kan zolang zij allemaal bij elkaar blijven.

 

Als je denkt aan de symboliek die in de landen gebruikt wordt. De vroege Engelse vlag zo wordt ons verteld, is toevallig dezelfde vlag als die van de Knights Templars. Niet de eerste die zij gebruikten, dat was het zwarte kruis, en traditie vertelt dat de paus na de eerste belangrijke gevechten zegt, ok, je kunt het rode kruis gebruiken voor al het bloed dat je hebt verloren, op een witte achtergrond, en dat was de Engelse vlag. In het samengaan gaven zij voor het Verenigd Koninkrijk een St. Andrews kruis, dat ze aan Schotland gaven, het betekent: de verlichte man, de X, de 10 in Romeinse numerologie. En toen mixten ze het nog met een andere, waardoor je de 8-puntige ster hebt, hoewel het op een vierkant staat. In Vrijmetselarij is het het symbool voor macht en geld. En de Verenigde Staten hebben de witte sterren op de romp van  vliegtuigen. Interessant, de communisten hadden de rode vijfpuntige ster, opnieuw, antiek.

 

En we zien deze oorlog en ze  gebruiken dezelfde voor Israël,  een heel oud symbool dat zelfs uit India komt lang voordat er een bijbel geschreven was, een zespuntige ster, het boven en onder, de twee driehoeken. Daar komen de passer en de tekenhaak van de Vrijmetselarij in werkelijkheid vandaan. Hetzelfde symbool. En het is een recente aanpassing door de Zionist League, die het hielpen creëren in samenwerking met de elite van Groot-Brittannië, het is een recente bewerking van een symbool of embleem van Israël. En mensen passen zich zo snel aan dat zij zullen huilen bij het volkslied en je zullen vermoorden als je hen de waarheid vertelt. Ieder land is zo goed als hetzelfde.

 

Dit is het tribale instinct en ze merken het niet eens op als ze veranderen. De vlag van Canada bestaat uit twee rode rechtopstaande strepen, een wit vierkant in het midden met een rood ahornblad en een paar jaar geleden was dat nog helemaal niet zo, het was de Engelse vlag (the Union Jack) . En de meeste mensen die nu volwassen zijn, weten dat niet. Wij passen ons op een tribale wijze aan deze symbolen aan, nooit wetend dat er voortdurend met ons gespeeld wordt, of wat ze betekenen.

 

Je moet in de antieke symbologiëen duiken om je te realiseren dat er religies zitten achter de religies die we kennen. En er is één voornaamste religie achter de religies die jullie allemaal  kennen en deze is duizenden en duizenden misschien zelfs miljoenen jaar oud. Nu zie je de veronderstelde nieuwe Ster van David, die op de maan zit, begrijp je, van Islam, de nieuwe maan. En nu zien we dat de Amerikaanse witte vlag daar binnenkomt en ik geloof ook dat Groot-Brittannië net als zij in de Tweede Wereldoorlog hadden,  de witte ster op hun tanks zullen hebben. Dus zoals ik zeg, deze symbolen zijn zeer oud. Ze worden in de hoge religies gebruikt.

 

Alle symbolen worden in hoge religies gebruikt. Een jaar geleden of zo, misschien twee jaar, werden er in Parijs allemaal tempels ontdekt. Er werd een ondergrondse kamer gevonden. En er zijn kilometers lange tunnels onder Parijs, het oude tunnelsysteem. En zij vonden deze symbolen van een of andere groep die daar jaren geleden samenkwam, met al deze symbolen, allemaal. De Ster van David, de Nazi-Swastika, dat opnieuw, in werkelijkheid uit India komt. De Swastika komt uit India. Het is een Sanskriet woord, en de vijfpuntige sterren en al de kabbalistische tekenen en symbolen, allemaal op het plafond. De hoge occulte groep, die al de verschillende groepen tegen elkaar opzet.

 

En de media natuurlijk, de man in het midden, opnieuw, trommelt op de oorlogsdrum: “o, we weten niet wat we moeten doen. Er is zoveel gaande in het midden Oosten. We zullen Israël moeten helpen. En we zullen de Verenigde Naties naar binnen moeten laten gaan”. Dat hebben ze een lange tijd gedaan maar het was nog geen tijd om het te doen, tot nu toe, want deze mannen volgen een tijdschema. Zij maken nooit een voortijdige stap waarbij ze misschien zouden kunnen verliezen. Zij doen het allemaal volgens een tijdschema.

 

Tegen 2010 zullen wij hier functioneren zonder grenzen. In 2010 zul je een verenigd Afrika hebben en daar was het African National Congress voor. De werkelijke taak van Mandela die hij daar te verrichten heeft is om van heel Afrika een handelsblok te creëren, net zoals ze doen met het handelsblok van Europa, van Amerika en van het Verre Oosten. En Australië is aan het Verre Oosten verkocht, Groot-Brittannië heeft Australië laten vallen.

 

Dus gewone mensen van íeder land zijn aan de genade van deze elitisten met de plannen overgeleverd, die echt geloven dat zij het beter weten. Zij geloven werkelijk, werkelijk dat zij het recht hebben om ons te dicteren hoe onze levens geleid zouden moeten worden en zoals H.G. Wells zei:

 

Velen zullen vechten om de Nieuwe Wereldorde te stoppen”.

 

En daar schreef hij over in “The Open Conspiracy” (vertaald: “Het Open Complot”). Hij zegt:

 

Zij zullen vechten en nooit weten dat het systeem dat zij proberen te redden bij hetzelfde systeem hoort”. 

 

Zij gaven ons dat deel van het systeem.

 

Wij dienen een doel voor deze jongens aan de top. Dat is ons doel van leven volgens hen: produceer, consumeer, betaal belastingen en lichamen voor oorlogen blijf de lichamen leveren. En in tussentijden vertellen ze je dat er teveel van jullie zijn, je moet inkrimpen. Hier heb je meer inentingen, word ziek, word onvruchtbaar.

 

En we zouden allemaal in gedachten moeten houden dat als het Midden Oosten eenmaal achter de rug en gestandaardiseerd is en een soort Verenigde Arabische Emiraten zijn - hetzelfde als het Verenigde Afrika, Amerika, Europa en het Verre Oosten -, dat er voor de meeste mensen hier geen functie meer is.

 

En hier zijn we en bevoorraden hen in overvloed met troepen om dit plan tot stand te laten komen. Kom tot een definitieve beslissing. De grote machtsgroepen binnen alle rassen, geloven, sekten, zijn aan de top allemaal één. Zij spelen allemaal hun rol in dezelfde agenda. Ze krijgen allemaal hun financiering en hun bevelen van dezelfde grote foundations.

 

De boeken die je leest, de romans die je leest, worden betaald door de foundations. Ze promoten het grootste deel van de science fiction om ideeën in je hoofd te implanteren van mogelijkheden die komen zodat je er op een of andere manier vertrouwd mee raakt, alsof ze natuurlijk zijn. En ze verkopen een idee altijd met fascinatie, door middel van fictie. Het is veel interessanter dan saaie, droge boeken en lezingen, dus geef je gewoon een verzonnen beschrijving. En sommige psychologen adviseren de schrijvers en sociologen adviseren hen en deze boeken gaan een eigen leven leiden. Het publiek slikt ze. Feitelijk citeren ze fictie als feit. Geprogrammeerd. Mensen worden onafgebroken geprogrammeerd en ze weten het niet.

 

Voor iedere groep daarbuiten, zoals de Zionistische groep, is er een hogere Zionistische groep boven hen met een totaal ander doel en een ander stel geloofsovertuigingen. Hetzelfde met de zogenaamde NAZI’s en als je boeken van enkele hoge Zionisten leest, het is hetzelfde, het gaat over het beheersen van de samenleving, een geplande samenleving, een samenleving met een functie.

 

En het is nu tijd voor mensen om hun hoofden helder te houden, want we krijgen onze helden om te volgen, in bepaalde alternatieve media, die de bal aan het rollen zullen brengen om het gevecht onder elkaar op het juiste moment te laten beginnen. En ik ben er nu,  na al die jaren, zeker van dat zij voorbereid zijn. We hebben het gezien. Ze lijken zich voor te bereiden op interne strijd binnen Amerika. Zij hebben jaren en jarenlang interne legers opgebouwd voor de dag dat het publiek aangemoedigd zal worden om iets te gaan doen aan wat er gebeurt

 

Dus val niet voor de retoriek, volg niet de individuen die daar neergezet worden en zeer goed betaald worden om jouw leiders te zijn, de officiële oppositie. Ik zeg al jarenlang dat mensen zouden moeten eisen om te weten welke eden er gezworen zijn door iedereen die een looncheque van de belastingbetaler krijgt, en aan welke genootschappen. Het zou in publieke archieven moeten staan en voor iedereen zichtbaar gemaakt worden en gepubliceerd worden.

 

Alles wat je hoeft te doen in dit zogenaamde democratische systeem is stemmen. Als je eenmaal gestemd hebt heb je geen rechten meer. Je hebt zojuist op iemand gestemd zonder alles van hen te weten. Je hoort alles wat je wilt horen. “Ik ben dit, ik ben conservatief, ik ben Republikein, ik ben linkervleugel, ik ben rechtervleugel. Ik ben dit en dat…” Maar je hebt nooit het belangrijkste van alles gevraagd:

 

Tot welke genootschappen behoor jij en welke eden heb je gezworen?

 

Dus jij geeft al deze macht aan mensen die je aan het bewind laat komen omdat zij linkervleugel of rechtervleugel zijn, of wat ook, en zij leggen je wetten op en jullie gaan allemaal achteruit staan en waarom zou je dat doen? Omdat je hen niet vroeg waar zij toe behoren, niet eiste te weten, niet eiste te weten.

 

Het is in ieder land hetzelfde. Houd je oog gericht op wat er gebeurt. En er zullen hier thuis problemen komen met de weermodificatie die zij toepassen om de chaos op gang te brengen. Zij zijn aan zet. En heel wat jaren geleden heb ik gezegd: het moeilijkste dat mensen zullen moeten doen tijdens deze komende tijd is hun gezonde verstand bewaren terwijl we hier doorheen gaan. Want er zal chaos veroorzaakt worden, in  werkelijkheid of door de media verspreid, zoals de vogelgriep en al dit soort dingen. Enorme weermodificatie, zoals ik zei, woensdag kwamen hier winden met een snelheid van 115 km over. De hemel werd zwart. Duizenden bomen werden neergehaald. Er zijn in dit gebied nog steeds 100.000 mensen die zonder elektriciteit zitten en ik zag hoe zij de storm maakten. Zij veroorzaakten het. Ik zag dat ze het in de lucht creëerden. Alles in Openbaringen kan met behulp van wetenschap gecreëerd worden en het is kinderspel.

 

En mensen moeten hun hoofden koel houden terwijl ze door deze crisistijd gaan. Het is aan het escaleren want als de mannen gepakt zouden zijn voor of net na 11 september voor deze plannen met de CFR, zou het destijds onthuld zijn geweest en dan hadden zij de schuld kunnen geven aan misverstanden en bureaucratische fouten en al dit soort gebruikelijkheden die zij ons geven. Maar de bijl is aan het vallen begrijp je, en zij kunnen nu niet meer terug, zij kunnen niet stoppen. Zij kunnen nu niet stoppen. Het is alles of niets voor hen aan de top.

 

En als je fanatici hebt die dit zolang, zolang geleden, voordat de huidige groep geboren werd, gepland hebben, dan is het, wat er ook nodig is, het doel heiligt de middelen. En dat houdt in: wat het ook kost om dit plan tot zijn definitieve einde te brengen, moorden overal, zij zúllen het doen, want wij betekenen niets voor hen.

 

En al de mensen die ervan houden met de vinger te wijzen naar de ene of de andere groep, en al de andere groepen, herinner, aan de top van iedere groep, waarschijnlijk inclusief de groep die je zelf volgt, aan de top zijn zij allemaal verbonden. De elite van alle verschillende religies volgen niet de religie die jij denkt. Het is een compleet andere en het is altijd zo geweest.

 

Het spel met de rasfactor wordt al duizenden jaren gespeeld en het is zo vreemd dat het publiek, de algemene bevolking, nooit wint. En dezelfde families komen door de hele geschiedenis heen, duizenden jarenlang. Het is in ieder land hetzelfde. Dat zouden we in gedachten moeten houden terwijl zij de hoge piet dienen (they serve the pot) en de hele wereld aan het vechten krijgen. En de mensen die de religies volgen, zouden nogmaals moeten nadenken en de tribale band die zij geleerd hebben te volgen breken, zodat zij helder kunnen zien en kunnen zien waarheen je geleid word en door wie.

 

Wel, dat was het voor nu. Deze video zal binnen een week klaar zijn en blijf op de website kijken, daar zal ik het opzetten. Dag voor nu.

 

Vertaling: Hensel, mei 2008