ALAN WATT TRANSCRIPT

INTERVIEW MET VYZYGOTH

OPTHE GRASSY KNOLL25 MEI, 2006WWW.CUTTINGTHROUGHTHEMATRIX.COM


www.alanwattsentientsentinel.eu 

Vyzygoth: Dit is 25 mei, 2006 en ik moet mijzelf eraan herinneren dat ik in de zomer stemming moet komen omdat er ongeveer 7 maanden de donderstormen zijn geweest en je raakt een beetje gewend aan het niets doen, maar ik kan zien dat we, wat betreft vandaag en gisteren, twee keer heel dichtbij zijn geweest. Ik moet hier voorbereidingen doen maar als dit programma om welke reden dan ook afgeschaft word, meestal - waarschijnlijk door kortsluiting, zal ik proberen erop terug te komen, zo goed als we kunnen. Ik moet mijzelf wat reservestroom aanschaffen. Dus snel aan de slag, het is zomertijd. Dingen kunnen hier akelig worden en we zijn allemaal van te voren gewaarschuwd.

Vandaag hebben we Alan Watt bij ons. De website is Cuttingthroughthematrix.com. De series die hij gedaan heeft zijn de “Cutting Through” series, een driedelig werk dat op de website beschikbaar is. We zullen daar later meer over praten maar ik wil je gewoon verwelkomen en je echt bedanken dat je terug bent gekomen, Alan.

 

Alan: Het doet me genoegen.

 

Vyzygoth: Oké. De laatste keer toen je hier was hebben we een ding vergeten en om een goede reden. Het is waarschijnlijk een van de wildste, soort onderwerpen dat je met onze luisteraars kunt bespreken kennelijk voor een reden. Dus kunnen we praten over, als je zegt dat we een gedwee cultuur hebben en hoe we gemanipuleerd worden, een van de beginselen moet Rock en Roll zijn, ook al vinden we het niet leuk.

 

Alan: Ja, ja. Wel, het is de creatie van een cultuur. Alles wat met muziek te maken heeft, toneel, de kunsten is wat gebruikelijk gecreëerd of veranderd of een opgewaardeerde cultuur is.

Vyzygoth: Geldt dat noodzakelijkerwijs voor iedereen, ook door de eeuwen heen, inclusief Sophocles en Shakespeare en allen? Waren zij allemaal mensen aan het hersenspoelen of vertelden ze voortdurend alleen maar verhalen ten behoeve van het amusement?

 

Alan: Dat denk ik niet. Ik bedoel, Plato sprak over “cultuur creatie” 2.300 jaar geleden en hij ging door de hele procedure heen. In feite, in het oude Griekenland, was het op één punt VERPLICHT, dat iedereen de reizende leraren moest bijwonen, die uit het Midden Oosten en uit de Griekse gebieden kwamen en zelfs de slaven moesten zeker één uitvoering, er naar toe. En hij spreekt hierover en hij zei, “daar krijgen de vrouwen hun kostuums en hun mode van”. Hij noemt het, “de mode industrie”, en hij zei “ het wordt door de drama’s gesteund die hen een zekere moraal of gehoorzaamheid leert, voor het systeem of de koning”, en hij zei “de muziek die het ondersteunt beïnvloedt de jongeren en plaatst hen in een zekere denk- en zienswijze”. Dus deze wetenschap van ‘cultuur creatie’ is altijd perfect begrepen.

 

Vyzygoth: Als je over die spelen praat, in Griekse tijden, die mensen móesten gaan zien, klopt dat?

 

Alan: Ja, uh huh

 

Vyzygoth: Oké welnu. Boeken komen. Boeken gaan. Ik kan kiezen, ze wel of niet te lezen, maar als je het doet, kijk naar de doordringende rol die de televisie in je huis heeft gespeeld, zelfs als mensen niet in staat zijn, te zien wat er aan de hand is, worden ze echt er naar toe getrokken en weer is hier de situatie – of ze laten het niet toe erbij getrokken te worden, maar ze doen het zelf. Zou het zo zijn, dat de elektronische cultuur in je huis, speciaal 24/7 televisie inbegrepen, dat mensen het werkelijk zelf doen?

 

Alan: In zekere zin. Kijk, mensen hebben altijd een geweldige capaciteit voor amusement gehad. Dit is een GEDRAG dat WE op een NATUURLIJKE manier hebben. Het is AANGEBOREN. Als wetenschap is het goed begrepen. Dat is altijd zo geweest en het is interessant dat in de Sovjet Unie, acteurs en toneelschrijvers, zichzelf “de cultuur creators ”, noemden. Openlijk noemen ze zichzelf zo en na 9/11, toen het grote gedoe met de Emmy Awards kwam. Ik geloof dat het de Emmy of de Oscars of iets waren, kwam Susan Sarandon naar voren en ze noemde zichzelf eigenlijk “WIJ ten behoeve van de Cultuur Creatie Industrie”. Dus waren ze zich allemaal van hun rol hierin bewust én het Communistische systeem, interessant genoeg of het Sovjet Systeem die Cultuur Afdelingen had.

 

Welnu, waarom zou je een Cultuur Afdeling nodig hebben als jij en de mensen de cultuur WAREN? Niet alleen de westerse wereld en alle democratische landen zoals ze genoemd worden, inclusief Canada, hebben een Cultuur Afdeling.

 

Dus, deze jongens geven TOELAGEN aan TONEELSCHRIJVERS en MUZIKANTEN en KUNSTENAARS die over BEPAALDE thema’s schrijven – POLITIEK correcte THEMAS en ZIJ MARKETIEREN HEN naar het PUBLIEK via AMUSEMENT.

 

Vyzygoth: In de Verenigde Staten hebben we geen afdeling ten minste regerings gewijs, in de staten die daarover gaan. Wat denk je dat er het surrogaat van is?

 

Alan: Wel, daar is geen twijfel aan. Kijk, de CFR die de Amerikaanse tak van de Royal Institute of International Affairs is, hadden een bijeenkomst – het was een bijeenkomst die ongeveer een maand lang duurde, in Engeland terug in de late jaren 60 en het hele onderwerp – het hele argument dat ze hadden was, welk land de toekomstige wereld cultuur moet creëren. Moet het aan de Britse industrie worden over gelaten inclusief – ze hadden nog steeds een soort filmindustrie, of moet het Hollywood worden en nadat de maand voorbij was, stond in de kranten dat ze besloten hadden dat Hollywood feitelijk de wereld cultuur zou creëren, geruggensteund door de muziek industrie.

 

Vyzygoth: Met respect naar, ik denk een van de meest populaire groepen ooit met betrekking tot Rock en Roll, kijk je naar de Beatles. Welnu, jij bent niet het enige individu – in feite ben je de enige andere die ik ken en er kunnen misschien meer zijn, die een zeker individu heeft geïdentificeerd als zijnde verantwoordelijk, voor de meteorische opkomst en waarschijnlijk ook betrokken bij de meest beruchte denktanks in de wereld, die, naar ik vermoed, Tavistock is.

 

Alan: Tavistock en het Frankfurt Instituut. Theodore Adorno zit op het Frankfurt Instituut, die een meester in muziek is. Hij begreep de volledige wetenschap van de psychologie van muziek. Hij gaf daar cursussen. Frank Zappa nam bij hem een cursus en iedereen die de cursus volgde kwam er als een superster uit, zwaar gefinancierd, zwaar gesteund, bepaalde soorten muziek zingend die de teenager in die tijd beïnvloedden. En dus was dit weer een van de strategieën die ze gebruikten. Tot hij stierf  bezat Theodore Adorno de muziekrechten van de Beatles en—

 

Vyzygoth: Wanneer stierf hij? Weet jij dat?

 

Alan: Ik ka het me niet precies herinneren. Ik geloof dat het in de late jaren 80 was – ja, waarschijnlijk de late jaren ’80 omdat Paul McCartney een bod deed. Op dezelfde tijd deed Michael Jackson een bod. Michael Jackson won. Hij bezit tegenwoordig de rechten van de Beatles. In feite, in sommige kranten, vanwege een paar rechterlijke moeilijkheden waar hij in zat, praatte hij erover ze te verkopen en ze te koop aan bieden.

 

Vyzygoth: Ik heb me voor deze speciale email groep ingeschreven. Vita Myers, uit Australië en iemand recenseerde Coleman’s “Conspirator’s Hierarchy” en dit is de eerste keer dat ik het zag, toen je het opmerkte, dacht ik terug en oké welnu, Coleman zei dit en dit is hetzelfde individu en ik ging terug en keek in het boek en natuurlijk was het dat. Hij identificeerde Adorno ook, maar het zou heel moeilijk voor mensen kunnen zijn, om te geloven dat er een uitvlucht zou kunnen zijn en hij achter de schermen, tenminste zolang de vier bij elkaar waren en toch dit individu die zonder enige twijfel beweert deed wat hij deed en ik vermoed dat hij tamelijk tevreden is dat zijn naam niet in het voetlicht staat.

 

Alan: Ja, in feite gaat dit precies samen met wat Professor Carroll Quigley zei in Tragedy & Hope en The Anglo-American Establishment,  de twee grote boeken die hij geschreven heeft. Een uit naam van de CFR als geschiedkundige en hij zei dat er movers en shakers achter de schermen zijn die veel meer macht uitoefenen dan mensen die gekozen zijn en ze zijn feitelijk tevreden, te weten dat ze het Grote Werk doen. Dat is hun beloning. Hun financiele beloning is enorm. Ze krijgen niet het gejuich van het publiek maar ze worden niet lastig gevallen terwijl de mannen in de voorhoede, feitelijk de opwinding krijgen. Dus, dat is standaard, ja.

 

Vyzygoth: Ik heb naar de kritieken over dit ene stuk van Coleman’s boek, gekeken Veel van hen die kritisch waren voelden dat, omdat vanwege dit ene onderwerp dat zijn hele werk compleet ontmaskerde, vermoed ik. Ik bedoel, dat is hoeveel ze er niet van konden geloven. Welnu, ik kan het begrijpen. Je weet dat het zo is – ik weet hoe ik me voelde toen ik het voor het eerst bij Coleman tegenkwam. Het leek een beetje ver gezocht maar je weet, dat het in deze tijden niet betekent, dat je gaat zitten. Hoewel, laat me je dit vragen. Mensen die daar zitten, doen het waarschijnlijk goed, wat als ze met hun eigen solo carrière verder gingen. Was er een tijd dat ze tenminste genoeg bedreven waren, dat als ze hun gescheiden wegen gingen, tenminste genoeg waren gepositioneerd in die tijd, dat ze hun eigen carrière konden dragen?

 

Alan: Misschien na een tijd. Eigenlijk een echt lange tijd, nadat ze uit elkaar gaan. Kijk, basis logica moet gebruikt worden en jongens die op 20 jarige leeftijd, of ze zijn tieners of twintigers, schrijven dat soort muziek niet. Drie akkoorden, dat is de algemene jongen van 18, 19, 20, 21. Ze weten niet hoe ze klassieke muziek bij de Rock en Roll manier moeten betrekken, de mineur sleutels, al die toegevoegde akkoorden die erbij komen. Dit zijn veel meer soorten muziek voor gevorderden, die de gewone jonge jongens niet kennen. Het vraagt veel oefening en jaren van experimenteren om daar te komen. Het tempo veranderd in het midden van liedjes en ook het spiegelbeeld. Als je naar sommige woorden kijkt. Welk jong mens zit te huilen over “yesterday all my troubles seems so far away”. Dat is iets wat een veel oudere persoon zou schrijven. Dus er zijn heel veel aanwijzigingen als je het gewoon open breekt.

 

Vyzygoth: Oké. Wel, toe je zei dat Frankfurt een andere van deze beruchte denk tanken was –

 

Alan:  Uh-huh.

 

Vyzygoth: We hebben het over Duitsland?

 

Alan: Ja, ja.

 

Vyzygoth: Welnu, zou dat ook een soort betrekking hebben op het feit dat bleek dat het honorarium van de Beatles in Duitsland werd afgesneden?

 

Alan: Wel, dat is mogelijk. Ik heb nooit geloofd in het opbouwen van deze grote groepen. Naar men mag aannemen spelen zij gewoon, algemeen polder ritme en Rhythm en blues type materiaal. Heel eenvoudig en plotseling komen ze met al dat nieuwe materiaal uit. Hen werd een welgevormde snit voor hun leeftijd gegeven, zelfs met pakken die daarmee samen gaan en haarstijl natuurlijk dat zelfs ouders hen zouden accepteren en toen ze eenmaal genoeg hits hadden gemaakt en een hele grote volgelingen kregen,  gingen ze naar India en toen kwam de haast om het Christendom met het Hindoeïsme door elkaar te roeren wat vreemd genoeg, precies is wat de Theosofie zei te zouden doen, in de late 19de eeuw.

Vyzygoth: Ik weet, zoals het verhaal gaat dat George Martin, hun producent hen verteld had, op hun eerste nieuwe album en een mooie nieuwe voorkant voor R&B  vermoed ik, dat we bepaald materiaal zelf moeten gaan doen. Ik vroeg me dat gewoon af. Heb je ooit over enige informatie betrekkende Martin en Adorno, gehoord?

 

Alan: Niet echt behalve dat ik weet dat Adorno over kwam en hij was een tijd het hoofd van het London Philharmonic Orchestra en een goede vriend van Koningin Elizabeth II. Dus hij zat zeer zeker in diezelfde kring en hij moest ontmoeten – het is in dat soort kringen onmogelijk niet te doen.

Vyzygoth: Martin had een klassieke opvoeding, klopt dat?

 

Alan: Dat klopt ja, maar de meester van klassieke – ik bedoel, kijk, ik heb de boeken van Theo Adorno gelezen en ze zijn verbazingwekkend, gezien de diepte over het begrip van de psychologie van muziek. Het is waarschijnlijk het beste dat geschreven is.

 

Vyzygoth: Heb jij ook geen muzikale aard in je?

 

Alan: Oh ja, daar ben ik geweest, ja.

 

Vyzygoth: Dus, als je over composities praat, weet je waarover je spreekt?

 

Alan: O ja, ik weet ervan. Ik weet precies wat jonge jongens kunnen doen en als je schrijft, schrijf je in een bepaald soort patroon, zou je kunnen zeggen. Het is als een vingerafdruk en dus kun je altijd door hun vingerafdrukken zeggen wie, wie is en ze kunnen niet van de ene naar de andere vingerafdruk springen, naar een compleet tegenovergestelde richting en over het algemeen even goed zijn, zoals je dat bij de Beatles ziet enz, Deze enorme klassieke invloed, die met de rock en roll vermengd is en toch, geen van de – zelfs Paul McCartney gaf toe dat hij het niet kon – hij kon nooit muziek schrijven.

 

Vyzygoth: Oké. Mensen, als je commentaar wilt geven of een vraag wilt stellen, kunnen we dat nu gelijk doen en ik geef je de informatie, hoe je dat met Alan kan doen, die vandaag in dit uur, bij ons is. Je kunt een instant message via MSN naar Vyzygoth sturen. Als je Yahoo Messenger gebruikt, is het Vyz1400 en ik weet niet of ik dit op de radio genoemd heb, maar als je ooit klikt om op de buddy lijst te komen, wat het mag zijn, en je ziet de naam Regg Dunlop, dat ben ik. Het is gewoon een speels pseudoniem dat ik gebruik. Het is eigenlijk de naam van Paul Newman’s karakter in Slap Shot. Als dat ooit ter sprake komt, laat je daar niet door afleiden. Ik kreeg een email dat zei, ben jij dat werkelijk, maar dat is zo. Regg Dunlop, maak je er geen zorgen over. Het is yahoovyz1400. Je kunt nu ook iets via email sturen naar vyzygoth@hotmail.com en zoals ik zeg, we hebben Alan Watt bij ons. Zijn website is Cuttingthroughthematrix.com. Hij heeft deze 3-delige serie. Alan, heb jij nog iets anders dat uit komt? Is er iets anders in het werk dat je graag met ons wilt delen?

 

Alan: Ja. Ik ben enkele Dvd’s over het occulte aan het maken en het gaat veel dieper dan het materiaal dat daar naar buiten is gepusht. Om het gedetailleerder te verklaren zodat je een idee krijgt hoe het allemaal met de wetenschap en psychologie samen past en hoe we door symbolisme gemanipuleerd worden, dat een taal is en ons onderbewustzijn begrijpt dit. Het programmeert ons tot een mate en het houdt ons ook in een manier van denken gevangen, dat ons vermogen tot waarnemen, verder dan weloverwogen, afstompt. Het is oud en het is iedere dag om ons heen.

 

Vyzygoth: Ja, er bestaan geen toevalligheden, nietwaar?

 

Alan: . Ja er zijn echt helemaal geen toevalligheden. Niets. Zilch. Maar, ik wilde ook opmerken dat de muziekindustrie een business is. Mensen moeten dat ook als een deel van cultuurcreatie, begrijpen. Welnu, uit Plato’s dagen, Plato merkte op dat “niets komt vanuit het gewone volk, niets”. Dus wat hij je vertelt is, dat alles wat wel vanuit het gewone volk kwam, kon onvoorziene, onaangename gevolgen hebben als het door het systeem kabbelt, omdat het niet door de top is gepland. Dus, alles wat je in de cultuur gegeven en goedgekeurd is, komt van de top naar beneden en als je kijkt naar wat er in de zestiger en zeventiger jaren is gebeurd, toen deze popexplosie die als een vader is, onthoud, pop en ‘rock’ is weer het vrijmetselaars rock ( rots). Daar komt het vandaan, zoals Rockefeller. Je kijkt naar een geplande explosie, die bedoeld was om de bestaande cultuur totaal te veranderen, het heeft z’n werk gedaan.

 

Nu gaan ze naar de nieuwe fase, het scheiden van de jeugd van de volwassenen en het was direct voor jongeren bedoeld en het is heel interessant op te merken dat, sinds iedere generatie die opgroeit – tot aan de leeftijd van 22, bij de soort muziek blijft die ze in hún tijd krijgen en ze eindigen in bejaarden tehuizen, in geriatrische tehuizen, met het dansen op rock muziek. Op een dag zul je mensen op rap zien dansen. Ze gaan niet verder. Welnu, dit is in de dagen van Beethoven begrepen omdat Beethoven ook gefinancierd werd om in theaters met bepaalde soorten disharmonische muziek, te experimenteren en met sommige disharmonische muziek, zagen ze dat het boosheid en agressie bij de toehoorders zou veroorzaken en er braken zelfs gevechten op wanklankige noten en geluiden uit.

 

Dus dit is, door de eeuwen heen, heel, heel goed uitgeprobeerd en toen ze natuurlijk de muziek met de standaard drumbeat vermengden en het zware bas tempo en toen kwam natuurlijk de LSD met “Lucy in the Sky with Diamonds” die over iedere universiteit in Europa werd uitgedeeld, vuilniszakken vol. Om het allemaal op te starten, WERD HET OVER DE MUREN VAN DE UNIVERSITEITEN, VANUIT LIMOSINES GEGOOID.

 

En dit kwam allemaal van de top af en dezelfde tijd kwamen de abortus klinieken. Voor vrouwen hadden ze ook de Pil. Het kwam in dezelfde tijd uit. Ze hadden ook gratis klinieken voor geslachtsziekten die ontsproten. Dus, dit was allemaal gepland, om op hetzelfde moment samen te vallen, om de oude cultuur te vernietigen, die z’n werk had gedaan en om de nieuwe in te voegen dat natuurlijk de ontbinding van de familie was.

 

Vyzygoth: Wel, zover als leeftijd gaat en zeker kreeg ik vleugels van de Beatles en in die tijd was het een soort, handjes vasthouden gedoe..Ik vind jou leuk. Jij vindt mij leuk. Laten we vaste verkering krijgen. En natuurlijk waren het in de jaren 70 de echte verzamelaars en dat was werkelijk een soort vernedering als ik erover nadenk. Dan, als de tijd verder gaat, kijk ik naar rap. Ik bedoel, ik kan het niet uitstaan en ik stel me voor, wel het is gewoon niet mijn muziek, mijn generatie maar iets zegt me – en het had een grote stakracht. Het is nu 20 – 30 jaar geleden en ik zeg tegen mijzelf, hoe kan dát aan de top van de heuvel blijven terwijl zo veel andere geschikte genres uitkomen en na 5 jaar weg zijn en is er een element – ik bedoel, jij praat over wanklanken, waar rap echt meer in het brein terecht komt dan ander muziek vóór de rap?

 

Alan: Dat klopt en het krijgt ook een specifieke leeftijdsgroep te pakken, meer dan de vorige want voor iemand boven de 25, die het voor het eerste hoort, sluit zich in feite daarvoor af. Ze willen niet naar de woorden luisteren, het is bedoeld om direct naar de hoofden van de jonge mensen te gaan en het is natuurlijk op de eerste plaats, gewelddadig en al dat materiaal dat ze pushen. Dus, dit is met opzet en rap – kijk de vrijmetselaars, als zij de loge vergaderingen beginnen, lijkt het op een gerecht.

 

EEN GERECHT IS in feite, EEN VRIJMETSELAARS LOGE en de rechter tikt met de hamer, de houten hamer aan het begin en het einde van de sessie en DAT HEET RAP. Je klapt de basis en dit is het einde van de muziek. Je rondt het af. Dit is het einde. Dit is zo ver als we gaan. De volgende soort mens heeft in feite geen muziek nodig, als zíj hun zin krijgen.

 

Vyzygoth: Oké. We hebben veel te ontrafelen en kun je mij precies vertellen wat de waarheid is. Ik wil je niet ophouden maar als we een beetje over de tijd zijn kun jij dat boeken?

 

Alan: Zeker.

 

Vyzygoth: Oké, bedankt. Om ten minste de rock en roll af te ronden, kunnen we toegeven dat er iets heel vreemds lijkt te zijn, dat speciaal door de late jaren ’60 en ’70, plaats vond. Er zijn vrij grote aantallen groepen tussen de rock en rollers. Ik weet dat Alex Constantine, wat werk hierover heeft gedaan, voor een individu die [ Schimel] wordt genoemd. Waren sommige van deze artiesten en dan laten we over Morrison en Hendrix en diegene praten. Heeft een van hen hun wereld van trainers, door elkaar geschud of iets dergelijks, verdienden ze het einde dat hen overkwam of was dit gewoon hun eigen gebrek aan zelfbeheersing?

 

Alan: Wel, ik heb gezien hoe de zaken werken. Ik wilde vrij van contracten zijn dat heeft me echt geholpen. Bijvoorbeeld, ik ken de Bay City Rollers tamelijk goed en deze jongens hebben nog steeds geen cent voor wat ze hebben, gekregen. Maar wat ze wel kregen was het gebruikelijke materiaal, inclusief vrouwen die naar hen gegooid werden en als je jong bent, en voor een jonge man is het erg aantrekkelijk om van top tot teen te leven en zolang je op de top van de wereld staat en nummers één hebt. Het is pas later dat je je begint te vragen waar het geld allemaal is en dan ontdek je dat het verkwist of veilig door je coachen weggezet is, door je managers en agenten. Het is een enorme afzetterij.

 

Vyzygoth: Denk je dat veel van deze individuen dan óf opzettelijk of onopzettelijk, soort van verslaafd raakt, aan een rock en roll slavernij?

 

Alan: Oh ja, daar is geen twijfel over mogelijk. Welnu, sommige van hen, die echt een ware impact op de jeugd hadden, kregen zeker extra geld. Voor hen werden zelfs huizen gekocht, voor sommige van hen of zelfs landgoederen. Ze konden echt de jongeren krijgen en ik heb het zien gebeuren, gewoon door hun managers betaald. ze hoefden zelfs niet met geld om te gaan, het eigenlijke geld en ze zagen het geld zelden. Het was pas als ze echt iets voor zichzelf moesten doen, gingen ze naar hun rekening en zagen ze dat het er niet was. Ik heb ook sterren zien gemaakt worden die in een rij werden uitgezocht en ja.

 

Vyzygoth: Wat betreft American Idol nu? Is dat niet bizar of wat?

 

Alan: Ja, wel, ze moeten hen met iets bezig houden en dat is echt wat ze – en het is bijna zoals het winnen van de lotto. De arme krijgt de lotto en het is hetzelfde idee.

 

Vyzygoth: Heb je ooit een bepaald tv station als gastheer zien optreden en al die andere tv-stations die gewoon alles voor dit spel over hebben?

 

Alan: Ja.

 

Vyzygoth: Gisteren moest ik me voor het nieuws op de televisie over het alfabet verbergen, omdat ik gewoon dat materiaal niet wilde zien. Ik bedoel, laat me met rust. Je weet, dat wanneer je zoiets ziet samenwerken, weet je dat het een beetje stinkt. Ik bedoel het ruikt naar iets.

 

Alan: Het wordt groots gemanipuleerd. Het is ook een veilig ventiel voor de jeugd omdat dit generatie X is. X BETEKENT DAT JE AFGESCHREVEN BENT. Je draait hamburgers om en vult vakken in de supermarkt. Dat is generatie X. Dus geven ze hen een andere vorm van vluchtgedrag, zodat ze die jaren weg kunnen dromen in plaats van protesteren.

 

Vyzygoth: En dan, het gebruik van het wereld Idool, is ook heel rijk?

 

Alan: Ja. Idol is – het hele geval met het heilge bos –Hollywood en holly betekent heilig en heilige dag. Het komt allemaal van dezelfde wortel en Hollywood betovert de hele wereld. Dat is haar taak en dus, dat aan de muziekindustrie gekoppeld en veel muziek of  M&M ( Meester Mason) zie je dat ze de hoofden van de jeugd vullen met hun drama’s, hun fictie en hun opwaardering van een nieuwe cultuur.

 

Vyzygoth: Je hebt met mij een tamelijke interessante anekdote gedeeld, als je die met onze luisteraars wilt delen. Ik geloof dat het naar voren kwam, als een deel van mijn vraag aan jou waarom Lennon in 1980  is overleden? Was er iets waarover hij iets wilde zeggen en jij vertelde een keer uitvoerig – zou je die anekdote willen delen over toen hij soort van wakker werd?

 

Alan: Wel, als je naar de hoes van het Sergaent Pepper’s album kijkt, staan daar zogenaamd alle favoriete mensen van de Beatles in de geschiedenis op en ze hebben – natuurlijk zie je daar het teken van de duivel, dat door geloof ik Lennon wordt gemaakt. Dit zijn allemaal striptekeningen. Maar je ziet daar ook Marx en Aleister Crowley, de OTO die voor M15 of 16 werkte. Dus iemand – ik ben er zeker van dat de Beatles dat niet getekend hebben. Hoewel, toen ze naar Canada overkwamen was er een professor O’Driscoll van de Universiteit van Toronto die aanwezig was toen Marshall McLuhan met Lennon praatte en Marshal McLunnan zat echt in de New Age, die met elektronica en cyberspace en al dat soort materiaal eraan kwam en hij vertelde Lennon. “je weet toch dat je gebruikt wordt”. En toen hadden ze een stil gesprek. Daarna veranderde Lennon zo’n beetje.

 

Vyzygoth: Is er een reden dat je denkt dat hij door een Manchurian Kandidaat is aangesproken?

 

Alan: Er is geen twijfel aan dat het een Manchurian Kandidaat is geweest.. En hij is buiten doodgeschoten voor díe voordeur waar ze Rosemary’ baby hebben verfilmd. Dat is geen toeval.

 

Vyzygoth: De Dakota heeft een soort geschiedenis, nietwaar?

 

Alan: O ja. Ik denk dat Lennon genoeg volgelingen zou hebben gehad die er naar hadden geluisterd. Kijk, een nietszeggende persoon die onbekend is, kan het meest wonderlijke materiaal zeggen en het ruggensteunen maar niemand zou ernaar luisteren omdat we getraind zijn de sterren te volgen, dus geven ze ons sterren. Wij denken dat ze heel belangrijke mensen zijn. Daarom rekruteren ze hen voor politieke campagnes. Ze hoeven niets meer over politiek te weten te weten, dan je plaatselijke loodgieter maar het feit is dat ze een ster zijn en het publiek kruipt jammer genoeg voor sterren.

 

Vyzygoth: Ze hebben over het album kennelijk dubbele standaarden. Toen het uitkwam, bij de laatste die hij wilde uitbrengen, was hij heel, heel lief en heel verschillend van sommige boosheid die hij naar voren bracht of met de Beatles of in de tussentijd. Maar weer, denk je – ik denk waar ik naar toe wil is, waarom zou je ervoor kiezen hem op die bepaalde tijd mee naar buiten te nemen? Ik bedoel, als hij mee naar buiten was genomen had het op bevel moeten zijn. Zij die het gaven hoe konden zij mogelijk bang voor hem zijn?

 

Alan: Ik weet dat hij benaderd is om geridderd te worden – omdat ik me kan herinneren toen zij, jaren geleden het bevel van het Britse Rijk kregen en ze op en top verschenen en uiteindelijk gaven ze alles terug – die kleine medailles terug, maar ik weet dat ze geridderd zouden worden. Paul  McCartney deed het uiteindelijk en ik geloof dat Lennon er  dan openlijk in de kranten, over gesproken had om te zeggen dat hij het niet wilde. Ik denk dat dat de bal aan het rollen zou hebben gebracht.

 

Vyzygoth: Ja. Wel, vrij snel zou op een heel kleine basis, er een schaduw aan vooraf plaatsvinden. Toen we in New York woonden, had ik een vriend en hij werkte met het bureau en hij deed veel fotografisch onderzoek naar zogenaamde geheime agenten waarvan men geloofde dat ze KGBers waren. Oké, en hij ging door heel Manhatttan. Hij zag Lennon toevallig langs zijn auto lopen waar hij in zat en ze waren iemand aan het opnemen. Hij stapte uit de auto. Hij naderde Lennon van achteren en tikte hem op de schouder en hij zei dat Lennon wel 17 voet de lucht in sprong en ík zei tegen hem, man je kunt niet zo op mensen afstappen en ironisch genoeg iets dat zes jaar later zou gebeuren, daarvan weet je dat het een schot in de rug zou worden.

 

Alan: Ja en waar ik echt over ontsteld was toen ik ontdekte dat, door zogenaamde oppositie het communisme door het Westen was gecreëerd.  En we praten over het creëren van een cultuur. Ik werd vaak gevraagd om op verschillende gelegenheden te zingen en vaak wist ik niet eens wat ze waren. Ik kwam er gewoon aan en zong een paar liedjes en er was een plek in Toronto in de ‘80tiger jaren die de Trojan Horse werd genoemd en ik viel daar eigenlijk gewoon binnen om te zien wat er aan de hand was en ze vroegen me het podium op, om te zingen en ik zing een paar liedjes en toen kwamen zíj op en zeiden, “wel, dat is niet radicaal genoeg”, en ik zei, “wat bedoel je?”. Zij zeiden, “wel, de overheid betaalt ons om hier radicale zangers te brengen om de gemeenschap te veranderen”. Dus, ze krijgen van de OVERHEID BELONINGEN, om op die plaats te opereren, om het radicalisme in gang te zetten en dit gebeurde in dezelfde tijd in Engeland en andere Europese landen. Ze zijn overal, in iedere grote stad.

 

Vyzygoth: De rock en roll plekken zijn hele interessante onderdelen én de tweede helft van de 20ste eeuw nu tegen de 21ste aangeleund. Wij zijn met Alan Watt. Zijn website is cuttingthroughthematrix.com. Hij heeft de Cutting Through series. Hij gaat binnenkort een DVD uitbrengen. Heb ik nog misschien iets van je aanbod gemist?.

 

Alan: Ja, er zal heel veel uitkomen en alleen maar om mensen dit ene kleine ding te laten weten omdat ik geen PayPal aanvaard, en ik geloof dat iemand mijn naam gebruikt omdat PayPal mij vandaag een bericht stuurde dat ze mijn rekening gaan afsluiten. Ik heb geen rekening bij hen.

 

Vyzygoth: Ze gaan een rekening bij je opzeggen die je niet hebt?

 

Alan: Dat klopt. Dus ik wil de mensen waarschuwen. Val niet voor iemand die beweert mij te zijn. Ik aanvaard geen PayPal.

 

Vyzygoth: Je instrueert mensen hoe je betaald wilt worden. Wil je het ons nu vertellen?

 

Alan: Ja. Ze gebruiken het internationale – het moet een internationale postorder van je postkantoor zijn. Het is geen probleem om dit te krijgen. Ze zijn makkelijk te krijgen en adresseer je order naar mij en ik stuur het je in geen tijd op.

 

Vyzygoth: Oké en we deden dat met Charles Wilcox in Calgary. Alhoewel de mensen uit Canada hoe moeten zij jou betalen?

 

Alan: Ze kunnen de algemene postorder nemen, Canadese postorders.

 

Vyzygoth: Kunnen ze ook papiergeld naar je toesturen?

 

Alan: Dat is mogelijk als ze dat willen omdat die aankomen ja.

 

Vyzygoth: Ik vind dat ik je ook moet vertellen dat wanneer Wilcox en ik elkaar iets toesturen, het de gewoonte heeft, geopend te zijn.

 

Alan: Ik had vandaag 3 brieven. Iedere brief was geopend.

 

Vyzygoth: Ze inspecteren de post om te zien wat er tussen onze twee landen aan de hand is.

Alan: Het is de nieuwe vrijheid.

 

Vyzygoth: Oké. Je kunt met ons in contact komen als je wilt, om een vraag te stellen of een opmerking aan Alan te maken. Je kunt dat via Hotmail doen. E-mailen via Hotmail en dat is vyzygoth@hotmail.com en we hebben tenminste een of twee vragen geloof ik, zodra je terugkomt Alan. Dus het is vyzygoth@hotmail.com als je ervoor kiest instant message via Yahoo te gebruiken, gebruik vyz1400 of MSN, het is gewoon Vyzygoth. Dat gezegd hebbende, we hebben een vraag en ik geloof – het hoeft niet vooruitstrevend of iets te zijn maar het heeft zeher met cultuur te maken. Het is misschien niet over muziek. De lieden die deze vraag stelden zeiden, aangaande onze huidige cultuur, waarom is er zo’n enorme plotseling toename bij jongen mensen voor tatoeages?

 

Alan: Het maakt hen klaar voor het inbrengen van CHIPS in het lichaam en het mode te maken, trendy. Ze hadden besprekingen op de Loyola Universiteit over manieren om ieder mens te chippen. Dit is een Wereld Wetenschap bijeenkomst, door het handels departement van de VS gesponsord en ze dachten eraan het een snobistische aantrekkingskracht te geven omdat ze het trendy moeten maken en het bijna een snobistische aantrekkingskracht te geven, dus komen ze met deze ontwerpen naar voren en body piercing is een beslissende stap om het doorboren van het lichaam voor het INBRENGEN VAN CHIPS enz., te accepteren.

 

Vyzygoth: Ik hoor wat je zegt en ik weet, we hebben hierover gesproken en in feite hebben we een paar vragen omtrent dit item die ik naar voren breng maar ik heb altijd gevoeld dat je het lichaam moet laten zoals het is. Ik schilder niets op of steek er niets in en het is aannemelijk, dat dát bepaalde taboe doorbroken is en dus raken mensen gewend om dingen op of in henzelf te stoppen, het is geen kunst meer als er ook een chip in gaat.

 

Alan: Precies, precies. Het is een conditionerings proces.

 

Vyzygoth: Laten we eens kijken. Ik heb een andere voor je. Er staat – weet je, eigenlijk had ik je gevraagd of ik je hierover kon vragen, toen we rond 3.00 uur of zo spraken en hier is iemand die toch een vraag schreef. De persoon schrijft: Ik ben heel nieuwsgierig naar in hoe verre hij echt iets afweet van de piramide van macht, wat is het belangrijkste uit hun religie? Dus wie zijn zij en wat is hun religie?

 

Alan: In zekere zin, is het een gecompliceerde religie. Ik heb met een paar mensen gesproken die onder hen zijn en zij staan boven, wat wij de Vrijmetselarij noemen. Ze staan veel – veel hoger. Ze gaan echt door ceremonies waarvan ze zeggen, ze beweren, dat er entiteiten in hen gaan die hen extra macht geven, intellect, zeker een lang leven en energie. Het laat ook voor degene die hen omringen, dingen voor hun gunst, gebeuren en de eerste keer, toen een van hen mij dit vertelde, kon ik het niet geloven omdat ik de hele ceremonie ken die het beschrijft en een andere persoon aan een andere kant van het land vertelde me precies hetzelfde. En hij was daar ook en sindsdien waren er een paar van hen, in andere landen die me vertelde en wat ze beschreven wat dat er een kamer was, waar hoge volgelingen binnen komen en de kandidaat die al verder dan Vrijmetselarij is, wordt met twee begeleiders, naar dit vierkante podium gebracht. Een piramide van briljant licht omhult hen aan alle kanten en je kunt de ogen van de twee begeleiders rood zien gloeien in dit licht. Dat is alles wat je ziet en terwijl ze een klein gezang doen, zitten er in het publiek andere volgelingen, het oog van de kandidaat knippert rood en dat wordt er gedaan. Dus ze hebben allemaal hetzelfde beschreven, dus daar is definitief iets.

 

Er is iets wat hen hele hoge listigheid geeft. HET IS NIET HELEMAAL MENSELIJK. We kunnen de diabolische natuur van hun sluwheid en hun begrip van de menselijke natuur niet ontkennen en natuurlijk hebben sommigen van hen mij ook verteld dat ze geloven dat ze lichamelijk afstammen van wat sommige mensen misschien gevallen engelen noemen, die hier in geestelijke vorm kwamen en omdat zij dichter of meer recentelijk van de creatie zelf waren, wilden zij de materie van de aarde, wilden zij hun eigen lichamen in het bestaan hebben en deze lichamen waren perfect zodat de perfecte mensen of perfecte geesten die zij hebben, hen konden bewonen en terwijl ze integreerden met de mensen die hier waren, verloren ze al die speciale bovennatuurlijke mogelijkheden en vanaf hier de behoefte weer terug te gaan naar het onder elkaar kweken van het perfecte lichaam. Het moest van die draad, die link zijn, zodat de perfecte geest het kon bewonen. Ze GELOVEN  heel erg in REINCARNATIE maar het is steeds weer de reïncarnatie van hun eigen families terúg naar hun eigen families.

 

Vyzygoth: De Geschriften bevestigen de situatie hoe de wereld – individuen, seksuele gemeenschap hebben met aardse vrouwen. Sommige zeggen naar ik vermoed, tot een punt dat het verder en verder voortduurt.  

 

Alan: Wel, het is voor mij interessant. Ik bedoel, ik weet dat het Oude Testament zo is – er is zoveel allegorie en esoterie binnenin verborgen, daarom is het OUDE TESTAMENT in ALLE VRIJMETSELAARS LOGES AANWEZIG. Dat is het boek van regels voor de esoterische natuur, maar het is interessant, zelfs de weinige namen die ze je voor de gevallenen geven, degene die met vrouwen kweekten, ieder was een bepaalde specialist in wetenschap, een bepaalde wetenschap. Wiskunde of scheikunde enz. Dus dat is voor mij interessant.

 

Vyzygoth: Voordat we langs deze lijn verder gaan, viel iemand er laat in dus kunnen we dit gewoon doen en dan verder gaan. De persoon zegt, ik begon net te luisteren toen jullie het over de Beatles hadden met Alan. Is dit een anti-Beatles gezichtspunt? Ik heb altijd gevoeld dat de Beatles anti-globalisten waren. Kijk gewoon naar John Lennon en oké ja. Er is veel speculatie geweest dat hij door een Manchurian Kandidaat apart genomen was, en we hebben dat besproken. Lennon was misschien onder handen genomen als hij als anti-NWO (= New World Order) naar voren was gekomen, zo gezegd, maar de groep zelf, in zoverre ik wist wat het deed of voor wie het  het deed, de groep was het zeker. Ik denk niet dat je de beatles anti-NWO zou kunnen noemen.

 

Alan: Nee, want zelfs in het album, nadat ze uit de Sovjet Unie terug keerden en ze zeiden- en natuurlijk zongen ze het liedje, er zal een revolutie komen en ze zongen ook “terug in de USSR, je weet niet wat voor geluk je hebt”, en de USSR was zogenaamd opgezet voor globalisatie en een wereldwijd socialistisch systeem, door een kleine elite bestuurd.

 

Vyzygoth: Zou je dat een laboratorium noemen voor de  “Shape of Things to Come?” ( Vorm van Dingen die Komen )

 

Alan:  Definitief.

 

Vyzygoth: Oké en het was een kapitalistische constructie?

 

Alan: Oh, het was vanaf het begin door de Westerse banken gefundeerd.

 

Vyzygoth: En dat is door een aantal schrijvers goed gedocumenteerd, zeggende dat ja, zelfs de revolutie, de Bolsjewistische revolutie werd door het Westen gefinancierd.

 

Alan: In feite was het dat vanaf het eerste begin. Zelfs Canada, waar Trotsky aan de oostkust van Canada werd gepakt, aan boord van een schip die die kant opging en hij had tassen vol cashgeld van de bank van New York van Kuhn Loeb en verschillende maatschappijen en er kwam een brief van Wilson – eigenlijk was het een telegram van Wilson, die aan de autoriteiten van Canada vroegen hem te laten gaan en Wilson had – en hij kreeg onmiddellijk een gestempelde pas die rechtstreeks, door express, naar Trotsky werd gestuurd en ze lieten hem gaan.

 

Vyzygoth: Trotsky en zijn familie werden door de Canadese marine aangehouden, nietwaar?

 

Alan: Ja, de politie kreeg hen te pakken. Het legde geloof ik in Nova Scotia aan. Ik denk dat het in Nova Scotia aan legde. Het legde daar aan voordat het verder ging en daar werd hij van boord genomen en in een cel gezet.

 

Vyzygoth: Ik geloof dat de Eerste Minister van Engeland ook op de situatie aandrong, hem te laten gaan.

 

Alan: O ja, het kwam van de top af. Dat moest wel. Het was een interessant gedribbel om de jongen heel snel op zijn bestemming te krijgen.

 

Vyzygoth: teruggaand naar de eerste vraag over dit bepaalde onderwerp – tegenovergestelde zienswijze. Maar wie zijn zij? Ik bedoel, op de eerste plaats, naar wie kijken wij tegenwoordig? Ik bedoel, in de Verenigde Staten, zou ik zeggen, karakters zoals Rockefeller, de foundations van Carnegie  en zelfs bij jou daar, zitten ze er niet allemaal in?

 

Alan: Ze zitten er allemaal in. Hoewel, degene die in hun eigen religie werken, staan niet aan de top. Iedereen die ieder soort werk doet. Het is eigenlijk meer als een soort Braham type religie dan iets anders, inclusief de orde die ze opzetten waarover Charles galton Darwin zei, er zal een nieuw kasten systeem voor de wereld komen en er is geen twijfel aan dat de Rockefellers en deze jongens daar zijn gezet en goed gefundeerd en beschermd  zijn, te doen wat ze doen maar, ze zijn niet de bazen omdat aan de top hebben ze wat ze de luie jongen noemen en de luie jongen werkt niet. Hij kan dan zo nu en dan suggesties of commentaar geven, maar zijn helpers moeten het actief maken. Ze nemen commentaren van hem aan en drukken ze gewoon. Op die manier is er geen teruggang voor deze mensen, als er bijvoorbeeld iemand onder handen wordt genomen.

 

Die en die is een lastpost. Dus de luie jongens aan de top zijn de echte bazen. Welnu, wie zijn zij. Het zijn hele, heel oude families. Heel rijke families en hele stille families. Er was er een hier die Gorbachov in Ontario kwam bezoeken en ze worden de Llewellyn familie genoemd en ze hielpen, geloof ik Merrill Lynch op gang en steunden hen en hun privé bankiers. Ze wonen ver weg op het platteland en ik geloof dat een ven hen, ooit Luitenant Generaal voor de Koningin was, om Canada te representeren. Dus zijn ze, in het verleden hevig betrokken geweest bij de Britse Federatie, zou je kunnen zeggen.

 

Vyzygoth: Aan de andere kant zou je zeggen dat Soros waarschijnlijk deel van hen is?

 

Alan: Soros is een voorman en lager op de totem paal. Hij is door de Rothschilds uitgezocht. Soros heeft een nogal geschiedenis. Mensen denken dat het een Joodse samenzwering is maar Soros zélf, bracht Joden zelf aan, zelf is hij Joods en de rest van de George, de “rge” die de ‘rode wereld’ is. Dat betekent de naam. George is een vrijmetselaars naam en rood is de kleur voor hun overwinning en hun bevordering voor  het “Grote Werk”.

 

Dus Soros komt van het Griekse woord serpent, dat betekent ‘slang’ of ‘draak’ en dus zijn deze namen eigenlijk voor hen verzonnen en Soros pochte in de Britse Daily mail, ongeveer 10 jaar geleden, hoe hij twee van zijn vrienden opbelden en zij speelden op de effectenmarkt in Engeland en trokken opzettelijk het kleed eronder uit zodat het Britse pond kelderde. Ze kwamen er met miljoenen ponden uit, hun winst, en hij pochte op een halve pagina, hoe hij en zijn twee vrienden dit hadden gedaan en de Britten moesten naar de grote bankieren gaan om meer geld te lenen om het pond weer omhoog te krijgen. Dus deze jongens zijn immuun voor wat ze doen. Hoewel, de hoofdtaak van Soros is, net zoals die van Rockefeller,  zoveel geld opeen te stapelen die hij dan gebruikt om niet gouvermentele organisaties te pushen, die beweren verschillende publieke instituten te vertegenwoordigen en natuurlijk wordt dit nieuwe systeem, zo bestuurd, zo gemanagend door de NGO die wetten eist, wetten waarbij de overheid maar al te blij is deze in te voeren en zo werd precies het Sovjet systeem bestuurd. Het werd door NGOers bestuurd. Hoewel de top van de NGOees door het politbureau werd uitgezocht.

 

Vyzygoth: Het is ook interessant dat George Soros met een boek uitkwam: “The Open Society” dat een beetje met plezier doet terugdenken aan de bron “The Open Conspiricy”.

 

AlanOh ja, uh-huh.

 

Vyzygoth: Over de religie. Frank Heimbichner schreef een boek “The OTO Beyond Freemasonry,” genaamd. Er zij daar een paar personen, die beweren dat de vrijmetselarij verder gaat dan de 33tigste graad van de Schotse Rite en extreem, extreem occult wordt. Teken jij daar ook voor.

 

Alan: O ja. Ik bedoel, ik heb veel mensen van de OTO gezien omdat de meeste muzikanten door de top aangemoedigd worden om eraan deel te nemen en ik ben op feestjes geweest waar priesters van de OTO naar binnen wandelden en ik heb gezien hoe het daar aan toe gaat. Dus ja, het is heel, heel hoog occultisch. Zelfs de leden van de 97 en de 96 graad weten niet wat er allemaal aan de hand is omdat het veel hoger dan dat was, en er zijn zeker krachten aan het werk die daar gebruik van maken. Sommige zijn natuurlijk aanwezig in mensen en ze hebben geleerd hoe ze te gebruiken. Andere, zou je kunnen zeggen, bovennatuurlijk.

 

Vyzygoth: Toen je het over de rode ogen had, moest ik terug denken aan het boek dat von Helsing schreef – Vrijmetselarij, over geheime genootschappen en hun macht en invloed in de 20ste eeuw en hij beweerde dat er 99 graden loges waren en ik weet niet of we dit tussen onszelf, eerder hebben gezegd, maar er waren 99 krijgen van die 99 graden loges die allemaal door demonen voorgezeten werden.

 

Alan: Technisch is dat zo en dan heeft zelfs iedere loge een sub-loge. Dat is wat ze zeggen. Dat is wat ze beweren en iedere kandidaat, zoals ik zeg, neemt er een over en het contract is feitelijk, dat de hel voor een entiteit, afwezigheid van een fysieke wereld, fysieke sensatie is.  En al je je voorstelt, dat je je geest soort van ver in de ruimte brengt en je zou je niet kunnen bewegen, je zou niets voelen, je zou niets kunnen horen. Dat is de hel voor een entiteit. Dus hier is de hemel voor hen en als ze in een lichaam kunnen komen en hoe hoger de entiteit, des te langer zij de tijd nemen in het lichaam van die persoon. Perfecte bezetenheid, zoals zij het noemen, is als de persoon thuis is met de entiteit en de entiteit zich bij hen thuis voelt. Daar is geen enkele worsteling en ik heb sommige van deze mensen ontmoet, die zelfs bij de overheid van Canada werken en ik heb ze zien werken met hun occult materiaal toen ze probeerden mensen te hypnotiseren of hen onder hun invloed te brengen. Hun toverkracht, kun je zeggen. Maar ik heb ze zien werken.

 

Vyzygoth: Een van de vragen die ik ook kreeg was, hoe ver terug gaan de Illuminatie? De Vrijmetselarij is de enige referentie die ik daar kan vinden. Ik vermoed dat dan de vraag is en ik probeer het een beetje te reconstrueren en dat is, hoe ver terug gaan de referenties van de Illuminatie? Ik bedoel, ik hoor dat het terug gaat tot de Babylonische mysterie religie.

 

Alan: Ja. In alle eeuwen hebben we universiteiten gehad. Zelfs de antieke wereld had universiteiten en zelfs de term ‘verlichten’ komt van ‘verlichtend’. Dus hebben ze dit allemaal door de eeuwen heen gebruikt. Ik geloof het Oxford Woordenboek beweert dat de Illuminatie eerst publiek vermeld werd als een occulte groep, rond de 12de en de 13de eeuw en verder en zo. Weishaupt was eenvoudig een lid van een groep die zijn hoofd, op een plek in de geschiedenis, naar buiten stak. Hij was niet de baas. Hoewel, wat hij wel gebruikte in die tijd, hij gebruikte de term ‘wereldburger’ en Rockefeller Centrum en de Rockefeller Foundation en ik heb Rockefeller op band, prijzen voor wereldburgerschap gevend. Dat kwam van de Illuminatie.

 

Vyzygoth:  Is het hele idee een wereld regering?

 

Alan: Uh, ja en wereld burgerschap.

 

Vyzygoth: Oké, we gaan door. Een paar andere hier. Oké, er staat, verklaar a.u.b. de oorsprong van het geloofssysteem van de Illuminatie, bij gebrek aan een betere term, wat is hun religie? Waar komen hun goden vandaan?

 

Alan: Dat is zeker wat we al ingesloten hebben maar ze waren verschillend. We praten over de hogere. Niet degene die hun weg omhoog werken. Maar degene, die door erfelijkheid beweren dat ze hier kwamen of hier neergezet zijn – het is daar vaak vaag in.  En zij wilden materie om perfecte lichamen voor zichzelf te creëren om te bewonen omdat ze geloven dat ze perfect in de geest waren en zolang ze onder elkaar broedden, het onder elkaar broeden was de hele sleutel tot dit, dan zouden ze altijd dezelfde strengen van dezelfde originele lichamen reproduceren zodat hun geest zou blijven inwonen of reïncarneren in dezelfde familielijn en ze geloven dit materiaal echt.

 

Vyzygoth: Wel, hoe staat het dan met de koninklijke families die nog steeds in Europa bestaan? Ze zitten in deze hele situatie, nietwaar?

 

Alan: Dat klopt. Daar is geen twijfel over mogelijk. Ik bedoel, zelfs Prins Charles koos niet zijn eigen vrouw. Zijn vrouw werd voor hem uitgezocht en dan, wie zoekt dat uit? Nu weten we dat de Burke’s Peerage alle genealogieën voor de rijken en de aristocratie doet maar het is duidelijk dat vandaag de dag, een priesterschap nog steeds de huwelijken arrangeert en al het werk doet. Tegenwoordig doen ze zelfs DNA monsters.

 

Vyzygoth: Is het waar dat ze uit de lijn van de Stewarts kwam, die zogenaamd het huis is, waarin de Windsors hun troonzetel hadden?

 

Alan: Ja. Ze had wat van de Stewarts in zich maar het was ook interessant, ik geloof dat het haar grootvader was, die ook een bankier van New York was. Dus ze zijn allemaal onder elkaar vertakt.

 

Vyzygoth: Dat ene dat me begon te dagen, was het feit, dat als de Windsors rechtmatig werden gezien als onwettig, met andere woorden de troon konden gaan controleren, dat als ze zichzelf een troonsopvolger van de Stewarts konden verschaffen en kinderen hadden, die de twee jongens zijn, dan zijn ze eigenlijk weer terug in zaken.

 

Alan: Ja. Zonder twijfel geloven ze dat. Maar om zelfs verder terug te gaan naar Robert the Bruce die dit soort dingen allemaal is begonnen en ook de Sewarts. De Stewart was de Steward, zie je. Het was een titel en op een keer en zelfs Robert the Bruce was geen Schot. Je ziet dat de elite altijd over mensen regeerden en  ze behoren niet tot dezelfde etnische oorsprong en Robert the Bruce was Rober de Brucee. Hij was een Noorman en het waren de Noormannen die deze mensen hier naar toe brachten en zij waren heel vreemd. Het is nooit uitgelegd wie deze Noormannen eigenlijk waren die met hun enorme legers kwamen en over heel Europa campagne maakten die echt op zo’n financiële schaal was,  groter dan het budget van de Tweede Wereldoorlog.

 

Vyzygoth: Zijn de Noormannen ook een deel van Scandinavië?

 

Alan: Nee. Maar wat ze doen is, zij beweren dat ze ook uit het Noorden van Frankrijk komen, naar Noorwegen en Zweden toe, komen en gebruiken dat als een springplank naar Engeland, maar ze staken ook het kanaal over en ze gingen langs bouwsels van forten. Dat waren hectaren en hectaren en wijds. Enorme verbintenissen en logistieke voorraden gingen ver door Europa terug, zwaar gefinancierd en ze brachten al deze oude wapens mee. De mensen zullen tegenwoordig zeggen, wel – of over het algemeen zullen zeggen dat deze wapens gedurende de Kruistochten mee kwamen maar dat is helemaal niet waar. Ze hadden deze wapens of deze speciale families, in ieder geval brachten ze die mee toen ze naar Engeland kwamen.

Vyzygoth: Wat de Noormannen betreft dulden zij een onderzoek betreffende de grootte van hun operatie?

 

Alan; Absoluut en zelfs waar ze vandaan kwamen, op deze manier. Ze gebruikten dezelfde technieken als de communisten vandaag gebruiken. Trotsky schreef een boek dat denk ik, het was in’Praise of Terror’ door het terrorisme te gebruiken kun je de mensen te laten handelen en je vindt hetzelfde bij Willem de Veroveraar, de Noorman die alle gevangen buiten de kastelen en de steden greep en de oude en zieken en hij branden hen de ogen uit, wetende dat toeschouwers vanaf de torengaten toekeken. Hij gebruikte alle terreur technieken zoals ze in oude tijden gebruikten, bij de Hamieten.

 

Je zult in oude verslagen van de Broederschap van de Hamieten, die werkelijk het hele Midden Oosten plunderden en de Hamieten waren een broederschap. Ze brachten misdadigers mee die door een soort formele initiatie gingen gelijkend op de Vrijmetselarij en zij sleepten alle nutteloze eters weg die zij niet als slaven konden verkopen en ze sneden hun kniepezen door. Dat is waar ‘cutting the hamstrings’ vandaan komt. Dus deze mensen, rechtstreeks naar William de Veroveraar gebruikten dezelfde technieken en het is nooit uitgelegd hoe het in het Midden Oosten terecht kwam – het oude Midden Oosten rechtstreeks naar de huidige geschiedenis en ook niet de inauguratie ceremoniën van de koningin die teruggaan naar de dagen van Nimrod.

 

Ik bedoel, hier heb je een vrouw die op een verhoogd soort ziggurat podium zit met een hermelijnmantel om, die Nimrod droeg. Je kunt op de oude stellas die gevonden zien dat hij hetzelfde type scepter vasthoudt enz. met die bisschoppen en hun troepen en alles die over hen en dezelfde plaatsen, regeerden . Iemand kent deze formules en waarom dit zelfs vandaag, in Engeland gebeurd.

 

Vyzygoth: Omdat nooit iets verandert.

 

Alan: Ja, maar ze weten dit. Waar zijn die archieven met informatie want ze liggen niet in openbare bibliotheken en toch zijn deze mensen zo vasthoudend aan traditie en in de Westminster Abbey waar ze deze inauguraties doen, heb je weer verschillende Noormannen ridders die daar in tombes liggen en zij liggen – je weet dat ze die beelden hebben die soort van op hun tombes liggen en op een van die, zijn er zes of drie rijen Egyptische obelisken die langs de muur staan en de schaakborden vloer – de betegelde vloer aan de muur tussen deze obelisken. Wat is dit Egyptisch materiaal uit de 13de eeuw ? Waarom staat dat daar in de Westminster Abbey in Engeland?

 

Vyzygoth: Geloof je dat dit een uitbreiding van de betrokkenheid van de Tempeliers in dit alles is?

 

Alan: Het is zelfs van vóor de Tempeliers.

 

Vyzygoth: Oke. Kunnen we dit doen? Ik ga je veel langer houden mar als we even een pauze kunnen nemen, gewoon een paar minuten en dan komen we terug en ik zal al deze vragen af maken. Vind je dat goed?

 

Alan: Zeker, dat is goed.

 

Vyzygoth: Je luistert naar de Grassy Knol. We hebben Alan Watt bij ons. Ik wilde net een paar seconden nemen en we komen dadelijk terug en maken de vragen af. We bedanken je Alan voor je elegante manier waarop je dit uitzit. We geven je wat meer informatie over Alan en wat werk dat hij gedaan heeft. Je krijgt in dit uur een kans en je bent op het Internet. Ik weet zeker dat je er bent als je live luistert en dat is, ga naar cuttinghthroughthematrix.com en neem een kijkje. Oke, we zijn over een paar seconden terug. Dank u. Een beetje meer tijd en Alan Watt is weer zo goed om een paar minuten langer bij ons te blijven omdat we een paar vragen hebben die mensen door de week stelden en we vinden het fijn om zoveel mogelijk te ontvangen. De website is Cuttingthroughthematrix.com. De series die hij schreef – een driedelige serie, zijn de Cutting Through Series. Hij komt met meer DVD’s uit en Alan, zou je in het algemeen zeggen dat voor het grootste gedeelte de mensen gewoon moeten blijven luisteren? 

 

Alan: Ik zou zeggen van wel omdat, als je probeert te verklaren waarom vooral  in de jaren 60 je toen het volbrengen van de Theosofie gezien hebt en je hebt het vrucht zien dragen, de hele beweging naar een New Age, dat lang geleden gepland is en het vermengen van de religies, vooral het Hindoeisme gekoppeld aan het channelen. Het is interessant om te zien dat alles tegenwoordig het channelen promoot, zelfs psychologen. Veel psychologen promoten het. Levens in het verleden. Vind uit wie je bent en channel en breng een entiteit naar voren en uitzoeken wie je bent. Het lijkt erop of er nu vreselijk veel entiteiten wachten om lichamen te bezetten en het wordt nu, vanaf de top naar de bodem gepromoot en waarom was dat niet eerder?

Dus, dat is een interessant fenomeen om te zien omdat, zoals ik zeg, niets gebeurt in het systeem zonder dat het door de top gepromoot wordt. Ze staan niet toe dat iets vanuit de bevolking naar boven komt dat onrust kan veroorzaken en een verwarrend effect geeft en alles in de war brengt. Dus mensen moeten stoppen en nadenken voordat ze in deze vallen trappen die voor hen zijn uitgelegd en die hun geest zal vormen precies zoals de plannenmakers willen dat het gebeurt en bedoelden hen zo te krijgen. Dus moet je beginnen zelf na te denken.

 

Vyzygoth: Denk je dat er een zekere op handen zijnde, soort omwenteling is?  

 

Alan: Niet zozeer een omwenteling als het einde van vele, veel duizenden jaren van het plannen van het ‘Grote Werk’. Het Grote Werk zoals ze beweren en zelfs rabbi’s zullen beweren dat het rond 4.5000 jaar voor Christus begon. Ze hadden allemaal dezelfde verhalen over iets dat komt of iemand die geboren zou worden. De Grieken praatten over het licht, een meteoor die uit de hemel valt. Ze gebruiken deze allegorieën, om het plan dat op aarde geboren wordt, te beschrijven. Het Grote Werk dat het perfectioneren van niet alleen de wereld was, maar alles erbij waarvan zij beweren dat het door de Creator imperfect achter gelaten was. Dus, het werk voor alle elite was, en vooral door wetenschap, alles opnieuw te vormen door het begrijpen van de natuur. Het tot heel kleine atomen afbreken enz. en het in een efficiënter model te herconstrueren, maar vooral de mens zelf. Ze willen een heel nieuw type mensheid creëren en daarom is er zo al zo lang aandrang voor genetische bewerking.

 

Vyzygoth: Ik hoorde dat je voorheen, het woord diabolisch gebruiken en toen heeft iemand anders jou gevraagd en zei, ik hoor Alan over de Bijbel, als complete fictie spreken en toen referenties naar de bijbel maakte en feitelijk ook Jezus en zoals ik zei, je gebruikt het woord diabolisch, kwaad en nu heeft het een hele wereldlijke betekenis maar geloof jij – wel laat het me je gewoon rechtstreeks vragen. Geloof jij in Satan?

 

Alan: Ik geloof dat er zeer zeker kwaad is en ik zou als individu. Graag zou ik alles wat verborgen wetenschap betreft, willen afschaffen, voortgevorderde wetenschap. Ik weet dat er aangeboren krachten en psychische vermogens in mensen zijn. Hoewel, het gaat verder dan dat omdat ik mensen heb gezien die je bezeten zou kunnen noemen. Ik bedoel er is geen ander woord voor. Het is het enige woord dat we hebben. Het is diabolisch. We hebben geen andere woorden in de Engelse taal om het kwaad te verklaren of te beschrijven maar ik heb mensen gezien die naar me toe kwamen en met me praatten. Ik zou zelfs verder kunnen gaan en zeggen die naar mij toe kwamen en mij als een demon bestempelde.

 

Vyzygoth: Jij?

 

Alan: Ja, oh ja. O ja en in het gezicht en ik was met een jongen van een hele grote rockgroep. We waren naar een heel klein feestje geweest en het was tegen middernacht. Er waren maar een paar mensen. De meeste van hen waren, waar mogelijk in slaap gevallen en de vrouw, ik wil niet zeggen wie het was maar zij was ook daar. Zij zweefde van de trap naar beneden en ik bedoel, zweefde en ik had geen drugs genomen en ik geloof niet dat niemand iets in het drankje dat ik dronk had gedaan en ze zweefde over deze brede trappen naar beneden, recht op mij af en ze naderde binnen een paar centimeters mijn gezicht. Haar ogen rolden en waren puur rood en ze zei, weet je, jij bent een hele krachtige persoon. We zouden samen wonderbaarlijke dingen kunnen doen en ik probeerde heel klam te blijven en ik zei gewoon, dat denk ik niet tenminste niet vanavond. Dus draaide ze zich om. Ze had deze akelige grijns op haar gezicht en draaide om en zweefde helemaal terug en ik dacht dat de jongen die bij mij was in slaap gevallen was en hij kwam en hij zei, Alan, zegt hij, zeg me dat ik droomde maar ik zag deze vrouw de trap af zweven en ík zei, wel, dat zag je en dus zegt hij, ik ben blij want anders zou ik me zorgen maken over mijzelf.

 

Maar veel van dit soort dingen zijn tijdens mijn leven gebeurd. Ik heb ook mensen gezien, zeker als ik de mensen probeer voor te lichten over wat ik weet.. Ik heb mensen overgenomen zien worden en gewoon om me heen in feite en die deden onvoorstelbare dingen. Dus kan ik het niet ontkennen. Ik zou het altijd kunnen proberen en zeggen, wel ze gebruiken een vreemde soort  vorm van wetenschap die zij zeker in de het hoofd van mensen willen krijgen en hen zo laten gedragen. Maar ik denk helemaal niet dat het dat is, omdat je de aanwezigheid van deze mensen voelt aankomen, voordat ze aan de deur staan. Je voelt ze tastbaar komen en als er een aan je deur staat die je eerder hebt gezien, als die persoon hier staat, een persoon die met een andere stem praat en de meest wonderbaarlijke dingen tegen je zegt en je voelde het lang voordat ze aan je deur stonden. Je weet dat de aanwezigheid er is, dus ik kan het niet ontkennen. Ik heb ook sommige van de grote rock groepen op feestjes gezien waar sommige hogepriesters kwamen en daar is veel occult materiaal waar ze zeer zeker mee omgaan, dat werkt en het is echt. Het is definitief echt.

 

Vyzygoth:  Maar je gelooft niet per se dat we op een scenario zoals in de Openbarings staat beschreven, af stevenen?

 

Alan: Niet in die zin. Ik kon het natuurlijk altijd op een andere manier lezen maar ik weet dat de gebruikelijke plagen, hongersnoden, oorlogen, aardbevingen soort scenario’s, die door alle eeuwen heen door de bestuurders zijn gebruikt om ons allemaal gehoorzaam en bang te maken. Geterroriseer, zou je kunnen zeggen. Dus ben ik over dat deel niet zo huiverig. Ik weet zeker dat ze dat alles, vrij makkelijk weer kunnen doen. Dat kan in feite door de basale wetenschap zelf. Hoewel, het is vreemd dat zelfs in het Nieuwe Testament, vooral in de Openbaringen en in ook in Paul, is er dit nieuwe wezen – dat gecreëerd wordt –

 

Vyzygoth: Oke Alan, wacht even. Ik weet niet. Om een of andere reden viel je uit. Oké, even wachten. Zeg gewoon hallo tegen me.

 

Alan: Hallo, hoe gaat het?

 

Vyzygoth: Oké, we zijn terug. De onderste meter kwam weer omhoog. Ga gewoon verder met waar je naar toe wilde.

 

Alan: Ik denk dat het vreemd is. Kijk, Openbaringen is in de typische mysterie religies geschreven, de taal die zij gebruiken. Het is door geen enkele volgeling geschreven. Het is door de mystieke religie zelf geschreven. Het heeft er alle kenmerken van en zij zeiden dat je in een oogwenk veranderd kunt worden en toen ik naar de Loyola Wereld wetenschap bijeenkomst luisterde, die met de hersenchip te maken heeft, die in de VS op de Universiteit werd gehouden. Toen de man zei – de wetenschapper uit Tokyo zei, “dit zal het einde van de individualiteit zijn zoals we het kennen”. Hij zei. “als iedereen dit heeft, zal het meer op een bijenkorf lijken. Het zal voor een persoon onmogelijk zijn, zichzelf als een aparte individualiteit waar te nemen.” En dat flitste door mijn hoofd toen ik aan de oogwenk dacht. Als de hoofdschakelaar omgedraaid is. Wanneer iedereen het heeft. Dus, dit is het plan. Het is een plan. Het komt niet van een of andere Creator. Het is een plan, oké maar het is niet het plan van de Creator, daar ben ik zeker van.

 

Vyzygoth: Oh, ik zou zeggen het was de anti-creator.

 

Alan:  Ja.

 

Vyzygoth: Een tijdje geleden kregen we een paar emails die naar een zekere occultist verwezen, vermoed ik, en ik kon me een persoon herinneren die erover schreef, ik geloof dat zijn naam Evola was. Ik heb het nagekeken en hun mysteries en een andere, met de naam [Guanine]. Doet jou dat ergens aan denken?

 

Alan: Nee. Ik weet dat er honderden en honderden van zijn – er zijn er waarschijnlijk duizenden.

 

Vyzygoth: Wel, de reden waarom deze persoon hierover schreef en hij woont aan de kust zou ik zeggen. Wie het ook is, woont aan de kust en voelde dat er een opkomst was van, ik vermoed tenminste dat [Guanine] daar misschien in heeft gezeten en dat is Sufisme?

 

Alan:  Ja, uh, huh.

 

Vyzygoth: Hij zei, ik heb echt niet – weer, ik weet niet wie het is. Ik vermoed dat het een man is maar de persoon schreef, Ik weet niet – ik denk dat het Charlie is. Dat zou een man betekenen, nietwaar? Dus, Charlie schrijft, ik heb er geen gegevens over, hij zegt, maar ik heb het hier ontvangen, er schijnt gewoon zo’n beetje een opkomst van radicale Islam te zijn. Als dat zo is, en hier is de situatie waarvan we allemaal weten dat het door de eeuwen heen gebeurd is. Lijkt het voor jou soms alsof we allemaal voorbereid worden voor weer een soort Heilige Oorlog tussen een soort kruistocht – Bush gebruikt het zo nu en dan tussen Christendom, doet er niet toe hoe liederlijk het is en Islam.

 

Alan: Oh, het is aan de gang. Daar is geen twijfel over. Dit is zeker een kruistocht. Het is de laatste kruistocht. Dit is om de wereld te standaardiseren en iedereen moet onder hetzelfde systeem worden gebracht dat zij democratie of elite gedreven socialisme noemen. De moslims passen er gewoon niet in. Ze hebben geen centrale banken in sommige van die landen. Ze doen niet mee aan het Wereldbanken systeem. Ze doen vooral niet mee aan het UNESCO programma, uitgezonderd degene die Amerika al heeft overgenomen. Dus UNESCO was gecreëerd om de jongeren over de hele wereld een zelfde cultuur te geven.

 

Vyzygoth: Houdt dat het schoolsysteem in, nietwaar?

 

Alan: Ja en dat is het eerste ding dat ze in Irak opzette toen ze binnen trokken. Nadat de centrale bank was opgezet, was UNESCO de eerste.

 

Vyzygoth: Wel, je zult je ook herinneren toen Bush naar de goedkeuring van de UN zocht, gaf hij die toespraak zonder pracht en praal. Hij noemde gewoon dat we gaan naar de UNESCO terug - Iraniërs flipten en ik lachte ook, omdat hier het quid pro quo is.

 

Alan: Ik weet het. Voor hen is het essentieel om een wereld cultuur te creëren. Brezinsky schreef daarover in “The Grand Chessboard” en ze moeten een zelfde, wereldwijde cultuur brengen, feitelijk gebaseerd op de omvang van de Verenigde Staten, maar het is een ander Verenigde Staten. Het is de Verenigde Staten die er net zo veranderd uit zal komen als de landen die ze hebben overgenomen.

 

Vyzygoth: Wel, Charlotte Iserbyt schrijft over die situatie waar veel van de educatieve plannen gezamenlijk door en Rusland of terug toen de Sovjet Unie en de Verenigde Staten, de USSR of wat dan ook, maar het wordt een globale scholing en je kunt dit zien met de internationale eindexamen programma’s hier in de staten. Ook met dit hele idee over de wereld scholings gemeenschap. Dus worden we allemaal in de jaren die gaan komen, op dezelfde manier getraind.

 

Alan: We zullen allemaal de zelfde meningen, de zelfde gedachten hebben.

 

Vyzygoth: En als je een stoute jongen bent moet je herindoctrineert worden. Je tijd op de computer besteden en de testen doen die je laten zien dat je het niet bent.

 

Alan: Dat is het. Totdat ze ons allemaal gechip hebben en dan hoeven ze zich geen zorgen meer over ons te maken, individuen zijndend. In feite, op de Loyala bijeenkomst zeiden ze, dat regionale computers zullen het publiek letterlijk, binnen een bepaalde radius voor banen, opereren. Dus kun je niet voor jezelf denken. Jij zult jij niet meer zijn. Je zult een machine zijn.

 

Vyzygoth: Oké, je komt nu bijna bij het punt waar de waarheid over borg ligt.

 

Alan: Oh, borg is de originele “B”. Ik bedoel, dit is de codering ban de Vrijmetselarij en daarom gaven ze het de naam borg en de bijenkorf is sindsdien altijd belangrijk geweest. Daarom gebruikten ze het op de Loyala bijeenkomst. Maar de borg betekent ‘B-org’. Originele “B”. Het is de bij die ze voor de bijenkorf willen creëren en het is geen vergissing in de Star Trek series. Het Borg schip werd de bijenkorf genoemd en het was een vierkante – het was een kubus, die de ashlar is, de perfecte vierkante steen van de Vrijmetselarij. De perfecte samenleving.

 

Vyzygoth: En natuurlijk is het tamelijk bekend dat de hele serie, de eerste Star Trek ooit, geboren werd uit een vrijmetselaar – Gene Roddenberry.

 

Alan: Het is rode bes. Ik bedoel, zelfs zijn naam is de rode bes  (Rhoden) van de Grieken dus is het de rode bes en het is gene, de gen van de rode bes. Het zegt behoorlijk wat. Maar hij was ook lid van NASA en hij ging naar de hoofdvergaderingen en dit wordt ‘voorspelbare programmering’ genoemd en zijn taak was – NASA moest het publiek nemen en NASA’s werk is niet alleen gewoon in de ruimte reizen. Het zijn voornamelijk satellieten die ons allemaal zullen opnemen en controleren. Dat is hun echte werk.

 

Dus, hem werd verteld daar omheen verhalen te schrijven, om de cultuur van de mensen te veranderen en de Star Trek series, was de federatie van een Gemeenteraad van 12, de Kabbalistische Gemeenteraad van 12 en door de ruimte reizen en iedereen in een vrije Galactische handel brengen, vrije handel en die naties of planeten die niet zouden toetreden waren de slechte jongens. Altijd akelige jongens en degene die zich wel zouden aansluiten waren altijd vriendelijk en plezierig en natuurlijk waren alle buitenaardse wezens echt Multi-cultureel en hoe ze met elkaar zouden kunnen vinden, als ze het echt probeerden. Du,s zo programmeren ze de kinderen voor wat er op aarde aankomt.

 

Vyzygoth: Een paar dingen die erg interessant zijn. Eentje natuurlijk, de allereerste of de pilot show voor Star Trek, had betrekking op de court marshall van kapitein Pike en Pike is kennelijk geen toeval..

 

Alan:  Oh nee.

 

Vyzygoth: En ten tweede, ik móet je dit vertellen. Ik zag een bioscoop journaal. We hebben hier waarschijnlijk twee jaar geleden over gesproken, maar er is een bioscoop journaal over het begin van de Verenigde Naties en hoe de Rockefellers land daarvoor schonk aan de oostkant van Manhattan. Wel, toen ze de achtergrond muziek speelden, ik hou je niet voor de gek, en ik moet het je echt toesturen zodat je het zelf kunt beluisteren. De toon van de muziek, terug in dat 1948 of 1949 bioscoop journaal, onder dit hele segment over de creatie van de Verenigde Naties, is precies dezelfde melodie uit Roddenberry’s Star Trek thema. Nu, hij krijgt de eer van het schrijven van die muziek, dus kan ik alleen aannemen dat hij het óf leende óf, geloof me als je het hoort is er geen twijfel, je kunt het hele ding met het schip zien, je weet wel de man in de laatste grens en het is verbazend.

 

Alan: Zelfs de naam Enterprise komt van zegen ons met dit initiatief. Het is hetzelfde.

 

Vyzygoth: Welnu, waar zei je dat deze bijeenkomst was? Op welke Loyala Universiteit?

 

Alan: Ik geloof dat het in Louisiana is.

 

Vyzygoth: Oh, die ene daar in New Orléans?

 

Alan: Ik geloof het wel.

 

Vyzygoth: Oké.

 

Alan: En daar hielden ze – ze hebben er tot nu toe, twee over hetzelfde onderwerp gehad en het heeft te maken met – ze hadden alle top genetici erbij betrokken en jongens van de microchip maatschappijen. Ze waren daar ook allemaal en wetenschappers van ieder slag en Newt Gingrich was de – hij begon de bijeenkomst. Hij was gekozen om het te starten en het U.S. Departement van Commerce betaalde hiervoor. Ze hebben daar 600 pagina’s over uitgebracht. Ze zeiden dat ze deze chip als een positief ding, zouden promoten, door middel van strips, romans, films en meer om het dus positief te maken om er voor te gaan.

 

Vyzygoth: Wel, dit moet ik je vragen. Het sluit bij de volgende vraag aan en hierna hebben we nog maar drie en nogmaals, bedankt voor het doorbrengen van je tijd hier. Loyala is kennelijk Jezuïtisch, klopt dat?

 

Alan: Ja

 

Vyzygoth: Oké, Jezuïeten, Vaticaan en Vrijmetselarij.

 

Alan: Tegenwoordig – in feite in alle verschillende eeuwen kon je geheime genootschappen niet van elkaar onderscheiden. Ze infiltreerden onder elkaar en lang geleden werden ze een, net als de Verenigde Naties. UN ( United Nations) is ‘un’ in het Frans, een. Dat betekent het. Dus, voor een deel zijn ze allemaal, honderden jaren éen hoofdsysteem van controle geweest.

 

Vyzygoth: Wel, deze persoon wilde weten hoe het met het conflict tussen de Katholieke Kerk van Rome zit? Ik zou zeggen, het Vaticaan. Ik wil  niet eens de oorspronkelijke kerk zeggen maar misschien is het Vrijmetselarij. Is dat, als er ooit een probleem was, bestaat dat probleem, het bestaat niet meer, klopt dat?

 

Alan: Ik denk dat op het hoge Vaticaans niveau er nooit een probleem is geweest omdat Pythagoras, die uit Egypte kwam om zijn vorm van indoctrinatie van de jeugd in een revolutionair systeem, te beginnen, gebruikte dezelfde kleur codering als het Vaticaan. De jongen aan de top was wit. Dan had je de kardinalen met het rood en zwart en zo. Het is hetzelfde kleurencode systeem helemaal van het Vaticaan naar de jongen onderaan, die met de goddeloze in het donker zit en ermee omgaat. Dus, de priester onderaan draagt zwart met een kleine split aan de voorkant van zijn hals, dus het geeft je niet de hele waarheid. Hij mag dat niet. Daarom is de kraag rond zijn hals over het algemeen zwart,met uitzondering van het stukje aan de voorkant. Dit komt allemaal van Pythagoras af, dat lang, lang voordat het Vaticaan gecreëerd was, terug gaat. Nu is het mogelijk dat je een Paus hebt die het niet weet. Als je hem van onderaan neemt en hem precies daar gooit, maar de jongens, de curie kende de mysteries zeker en ik denk dat ze dat altijd wisten

 

Vyzygoth: Hoe zit het met de Jezuïeten die kennelijk een militaire orde waren en noodzakelijkerwijs niet een spirituele orde en die hun hoofd, generaal noemt. Zie je hen als medespelers in deze globale staat?

 

Alan: Dat zijn ze. Ze waren grotere spelers dan tegenwoordig omdat je nu hetzelfde Vrijmetselaars systeem ziet, je kunt het Vrijmetselarij noemen. Het is een losse term maar het is werkelijk hetzelfde ding. Het is echt het hoofd van de CIA, de Mossad, de M16. In feite moet je er een zijn om daar hogerop te komen en daar is over geschreven door een jongen die erin zit “The Spy Catcher”, genaamd. Hij trad toe en hem werd verteld dat hij zich bij tot de Vrijmetselarij moest aansluiten om in M15 en 16 geaccepteerd te worden. Dat was Peter Wright, zo heette hij.

 

Vyzygoth: Je begrijpt door, ik denk dat het Operation Paperclip is. Ik moet zeggen, weet je ook dat het Vaticaan een aantal hoge Nazie officieren heeft gevorderd?

 

Alan: O ja en ik denk dat de mensen zich dit ook moeten realiseren We moeten stoppen met het uitspelen van etnische en religieuze groepen omdat dit een – Nazisme was niet gewoon een nationaal ding. Het was een filosofie en iedereen kon er bij komen zo lang je geloofde en je eed aan die filosofie gaf en aan de top van die filosofie, die niet met Duitsland is geëindigd. Het moest rond reizen.

 

Vyzygoth: En hebben ze het niet van hieruit geëxporteerd?

 

Alan: Oh, dat deden ze. In feite, ik geloof dat een van de hoofd leraren die op [Letigian] Universiteit doceerde, kwam van, aan hem werden orders gegeven om in Amerika te beginnen met doceren en hij heeft sommige van de huidige jongens daar in de regering, onderwezen – de federale overheid en hij was Joods en ik denk dat het tijd is dat Joodse mensen zich realiseren dat er ook Joodse nazi’s waren die tot die andere broederschap hoorden en dat is de sleutel tot dat. Als je tot deze broederschap toetreedt geef je, je etnische oorsprong en je familie oorsprong op en je nieuwe broer is een lid van de wereldwijde Orde wie het ook mag zijn.

 

Vyzygoth:  Wel, ik wil niet langs deze weg verder gaan maar waarvan ik tenminste geloof dat het waar is dat veel Zionisten die Joodse voornamen moge hebben of wat dan ook, niets om het Joods zijn geven.

 

Alan: Dat konden ze niet. In feite, was het interessant in de Star Trek series, dat ze vrij vaak Talmudische citaten gebruikten, door Mr. Spock die een Vulcan was – de vulkanen. Dat is wat Vulcan betekent. Dat is in de mysteries gesymboliseerd, Totale logica en macht. Dus Mr. Spock was de Vulkaan en hij zei vaak: de weinige moeten omwille van de meerderheid sterven”. Het offer en ze bedoelen niet het offeren van mensen omdat ze hen niet meer als een van hen zien. Ze behoren tot een veel hogere groep die de oude religie overstijgt.

 

Vyzygoth: Dat religie, staatsdom en alles overstijgt.

 

Alan: Ja.

 

Vyzygoth: En hier gaan we naar de laatste paar vragen. De Davidster, deze luisteraar schrijft, kan het ‘vierkant en de kompas’ van de Vrijmetselarij uit dezelfde vorm gevormd zijn. Ik stel me voor dat dit geen toeval is omdat de Davidster ook als een Vrijmetselaars symbool wordt gezien. Wat betekent dit symbool en zou je niet zeggen – ik bedoel, ik heb horen zeggen dat rabbi’s eerlijk waar, op de Israëlische vlag stemmen, daar zou een menorah moeten staan. Wel, er is er geen, dus zou je over de Davidster willen spreken en de betrokkenheid van de Vrijmetselarij.

 

Alan: Wel ja. Je vind het in oude inscripties in India. Dat is waar het oorspronkelijk vandaan kwam en het betekent, ‘boven’ en ‘onder’.Het is mannelijk en vrouwelijk. Het zijn de twee krachten binnen in de mens zelf omdat vrouwen, volgens de mysteries, zij haten de vrouwen echt en dus is de vrouw links van een hand, die ’s nachts sinister is- ze noemen het sinister en dexter heeft gelijk. In de mysteries gebruiken ze ook ‘boven’ dat hemels is, mannelijk en het vrouwelijke is aards en ‘beneden’. Zij is de basis.

 

Ze haten het vrouwelijk echt en die vrouwen die dit in de nevenorde volgen, wordt een hoop onzin verteld omdat ze door de top veracht worden. In feiten is het vastgesteld dat ze niet efficiënt genoeg zijn. Hun emotie zit in de weg van efficiency en daarom zal het nieuwe typ wezen, genetisch gecreëerd worden. Dus boven en beneden, de drie-eenheid boven en ook de drie-eenheid beneden en er zijn veel verschillende niveaus van betekenissen over de verschillende drie-eenheden als je de ladder omhoog klimt.

 

Vyzygoth: Ik denk ook dat het interessant is dat in het boek van Pike Morals & Dogma’ dat hij in 1878 schreef, zie je daar ook de Davidster als een evolutie van het Taoïstische symbool, vermoed ik, dat het IJzeren Kruis wordt, die beiden door de Ridders van Malta en de Tempeliers werden gebruikt en ook de Klu Klux Klan en ook de variaties op het zonnenwiel, werd uiteindelijk een Nazi symbool en hij heeft ze al in dat boek uit 1878. Ook wordt er hier gezegd en dit is iets anders. Ik geloof dat er een gekozen lichaam is daar in Israel maar de overheid is net zo corrupt als de onze, dus als ik naar de Davidster op hun vlag kijk en dat is gewoon voor mij een vlag en kennelijk zijn er andere entiteiten die wensen hadden over wat het Heilige Land wordt genoemd.

 

Alan: O, zeer zeker. Het is echter zo – de list is dat ze altijd het publiek moeten gebruiken om hen te steunen en ze hebben het Christendom dat hen ondersteunt. Ze hebben veel Joden. Niet alle Joden ondersteunen hen om de Profetieën van Isaac te vervullen, weet je en natuurlijk is dat – dus hebben ze deze PUBLIEKE ONDERSTEUNING, middels religie nodig en het heeft niets te maken met wat mensen denken dat het is en het was en is geen toeval dat dat blauwe – ook het blauw van de Verenigde Naties is. In het occultisme en in de hogere mysteries is het blauw het licht van de dag waar dingen tot zekere hoogte eenvoudig en openbaar zijn maar ik strek het woord ‘eenvoudig’ uit omdat het niet de diepgang van het begrijpen is, omdat ze ’s nachts ook de Zwarte Loge hebben en daar worden de mysteriën uitgelegd. De andere kant van de mens zou je kunnen zeggen en dus is de Blauwe Loge op de bodem. Dat is waar de goedgelovige zich bij aansluit en ze weten niet echt wat er aan de hand is maar er zit ook een zwarte kant aan. Dus is er altijd een gelijkwaardig tegenovergestelde van wat je op iedere vlag ziet en er is ook een tegenovergestelde aan die van Israel.

 

Vyzygoth: En trouwens. Ik heb uit een lokale krant, in een column gelezen en ik werd hiervoor aangevallen, maar het spijt me. Ik bedoel, als ik naar het hele idee om een ster op onze vlag te gebruiken, kijk, of het Noord Korea of wat dan ook is, denk ik waarom is het een pentagram? Ik bedoel, voor mij lijkt de ster niet op een pentagram als ik naar de lucht kijk. Dus is dit toeval dat zij een vijf puntige ster of een vijf puntige grafiek gebruiken om iets te representeren? Ik bedoel-

 

Alan: Helemaal niet. Het vertegenwoordigt de mens, de gewijde tot zekere mate. Hetzelfde logo, zul je zien, was zogenaamd de ruimte in gestuurd met de naakte mens, zijn benen uit elkaar en zijn armen uitgestrekt . Dat is de vijf puntige ster. Het is de mens, de gewijde en natuurlijk is in hun geloofs systeem altijd een tegenovergestelde kracht die dingen laat werken. Om de dingen in balans te brengen dus als de ster naar beneden wijst is dat het diabolische of het kwaad, de donkere kant van de mens. Hoewel, in zekere zin ook technisch en ik kan er niet te ver op ingaan. Ik zou te grafisch worden omdat je, om het uit te leggen in de seksuele details moet gaan maar er is veel, veel meer met deze dingen dan dat wat ik hier gezegd heb.

 

Vyzygoth: Heb je dit in een van je boeken aangeraakt?

 

Alan: Nog niet, maar dat komt en ik wil dit uitleggen. Het is tamelijk grafisch.

 

Vyzygoth: Hier is een hele goede. Ik bedoel, dit is zonder twijfel helarisch en het zei dat er iets compleet anders is. Ik hoorde Alan, in een vroegere show die hij had, kort opmerken dat hij in het huis van Jimmy Page aanwezig was en een eye wide shut type ritueel heeft gezien. Kun je hem vragen daar over uit te weiden?

 

Alan: Wel, Jimmy Page kocht het huis van Aleister Crowley vlak bij het meer van Loch Ness en ik kende sommige mensen daar inclusief de jongen die de hoezen van hun albums maakte – Colby. Dus gingen wij naar het feest, het was een tamelijk standaard feest en –

 

Vyzygoth: Wat betekent dat toch?

 

Alan: Wel, deze jongens nemen geen kleine zakjes materiaal mee. Ze laten kruiwagens komen en vreemd genoeg blijft de politie weg omdat er een Vrijmestselaars connectie is en dit is ook standaard en ze vliegen jonge meisjes over heel Europa over voor het feest, tieners, wat fans zou je kunnen zeggen of groepies. Dus hebben ze een groot soort orgie scène, ja. Maar hij liet ook de priesters komen. Ze lijken op Jezuïeten of Mormoonse priesters. Je ziet dezelfde huwlijken uitvoeren, die binnen kwamen voordat ze hun ambtsgewaad aan doen. Ze zijn hetzelfde gekleed als ze een uitvoering doen. Wicca huwelijken en dat soort dingen.

 

Vyzygoth: Er gaat een verhaal dat Page nooit een nacht alleen in dat huis kan doorbrengen. Is dat waar of niet?

 

Alan: Niet helemaal. Ik bedoel, op de plek zou een oude leider rondspoken, óf hij was vermoord óf hij vermoorde iemand anders en gooide het hoofd de gang in en je hoort ’s nachts rammelen maar ik weet dat het huis in oorspronkelijke staat was gehouden omdat Crowley zijn verscheidene pentagrammen en materiaal op de muur had en verscheidene occulte symbolen en ze hadden het niet geschilderd, omdat jaren ongebruikt was gelaten omdat de lokale inwoners er niet in de buurt wilden komen.

 

Vyzygoth: Heeft Zeppelin daar ooit opgenomen?

 

Alan: Dat weet ik niet. Ik speelde in een studio niet zo ver weg. Ik heb ook veel sessie werk gedaan en soms ging ik daar naar binnen en maakte hele albums voor mensen. Schreef het en speelde het voor hen als ze te stoned waren om het te doen. Maar ik ben naar een geweest dat niet zover van Inverness lag en dat was door David Beafle opgezet die veel liedjes zelf schreef. Dat waren de 48 sporen die hij opzette en dat was wat het meest dichtbij kwam.

 

Vyzygoth: We hebben een laatste vraag en ik ga het hier beëindigen. Ik zei, ik weet dat dit een niet helemaal met het onderwerp te maken heeft maar sinds Alan over de geheime genootschappen heeft gepraat vroeg ik me af of hij enig onderzoek naar de seriemoordenaar Henry Lee Lucas heeft gedaan die beweert dat hij deel was van een geheim genootschap met de naam Hand of the Dead?

 

Alan: Hij niet. Ik heb anderen onderzocht. Ik weet dat er in de staten een andere was met een Spaanse naam. Hij is een paar jaar geleden berecht. Hij gebruikte het gebruikelijke Satans teken in de rechtszaal enz. en praatte namens Satan. Ik weet dat seriemoordenaars goede kontakten met het occulte neigen te hebben zeker als ze moorden op video hebben gezet die stuff films zijn. Niet zo lang geleden, een paar jaar was er een in Canada met een man en een vrouw en wat nooit verklaard is waarom video’s van ieder van deze moorden; zij vonden sommige in een rivier in Canada op een boei vastgebonden en uiteindelijk kwam een vrouw naar een Proffesor O’Driscoll uit Hong Kong  naar voren, ze zei dat deze video’s door hele belangrijke mensen werden uitgedeeld, ook in het verre Oosten en Japan.

 

Vyzygoth: Wel, en natuurlijk en ik ben er zeker van dat je bekend is dat John DeCamp het boek “The Franklin Cover-up”, schreef. Ken je dat?

 

Alan: Ja.

 

Vyzygoth: Oké en geloof je dat het een tamelijke accuraat verslag was of denk je dat er iets vreemds mee is?

 

Alan: Ik weet niet of het griezelig is. Over het algemeen worden er geen sporen achtergelaten, hoe dan ook. De dingen worden in het algemeen niet voor het publiek open gesteld tenzij zíj het willen. Het is mogelijk. Er is soort betovering die ze graag opwerpen, zou je kunnen zeggen zoals het Jack the Ripper geval in Londen die heel goed gedaan werd in die film die met Johnny Depp uitkwam, “From Hell”. Dat kwam omdat Scotland Yard de documenten over de moorden vrijgaf en Sir William Gull die hoofd chirurg van de Koninklijke Familie was, zij wisten dat hij de moorden in het ritueel van de Vrijmetselarij had begaan. Hij vermoorde iedere vrouw in een ritueel van de Vrijmetselarij en hij liet hen - helemaal in vierkanten versneden op de plekken waar hij de lichamen achterliet en dat was ook een vorm van een soort betovering voor het publiek om ze te terroriseren. Ze doen dit soort dingen, met seriemoordenaars zo af en toe. Het woord serial komt van ‘series’ dat is de oude godin van Griekenland en in de meest bloedige tijd dat ze kinderen opofferden en zo meer, aan de Godin Sirius.

 

Vyzygoth: Oh, werd ze zo aanbeden?

 

Alan: Ja, bloed.

 

Vyzygoth:  Zoals Moloch?

 

AlanUh-huh.

 

Vyzygoth: En Moloch is natuurlijke verbonden met die plek die DeCamp heeft gerealiseerd. Hij kreeg informatie over Banachi en dat is met de grote eiken in het – niet de eiken, maar waar is dat, de redwoods en realiseerde dat het in feite de Bohemian Grove was. Maar weet je, je hebt gelijk. Als dingen naar buiten komen, vraag je je af – ik bedoel zelfs met Quigley die zo veel over de rozenkruisers heeft geschreven, andere dingen zijn niet uiteen gezet zoals er is de Pilgrim Society waar niemand over praat.

 

Alan: Ik weet het. Ik weet het. Het is fascinerend te lezen en het te begrijpen. Zelfs toen de Puriteinen kwamen, deze vreemde Puriteinen die allemaal hele, hele rijke families werden. Ze kwamen binnen met enorme aantallen geld en deden alsof ze dit Christelijke type gezicht hebben. Daar is veel meer aan de hand dan dit. Ze kwamen van overal in Europa vandaan, weet je en ze hadden echt veel met de Catharen en de Albigensianen gemeen, meer dan je kunt voorstellen.

 

Vyzygoth: De hele constructie van de informant, die bijna over de hele constructie praat en de fabel over de Verenigde Staten die niet ons zijn, maar een zekere bemanning is. Dit is de Columbia en wat in de Constitutie en de Bill of Rights was geschreven was niet noodzakelijkerwijs voor ons, maar voor hen.

 

Alan: Dat was zo. Helemaal tot aan de naamgeving van de schepen. De Mayflower ( de meibloem) omdat May Day HUN GROTE DAG is, weet je. Het festival. De mei paal die geheel fallisch is en seksueel en zelfs de Plymouth Rock. ‘Ply’ betekent ‘veel’, veel rotsen die een piramide symboliseren. Dit staat allemaal in zekere zin voor ons gezicht, als je erover nadenkt.

Vyzygoth:  En 1 mei 1776?

 

Alan: Ja, uh- huh

 

Vyzygoth: Oké. Alan luister, ik zou de volgende 24 uur en altijd met je kunnen praten maar weet je, dank je wel dat je bij ons bent geweest voor de mate die mogelijk was. Herinner me er ook aan dat ik je een paar links geef die ik voor jouw site wil doen. Ik wil je heel hartelijk bedanken voor je komst en misschien te zijner tijd als je even van me af bent, je het weer doet.

 

Alan: Het zal een plezier zijn dit te doen.

 

Vyzygoth: Oké, dus dit is Alan Watt. De website is cuttingthroughthematrix.com. Voor nu, de driedelige serie, Cutting Through Series en je hebt daar nog meer, dus mensen moeten daar vaak naar toe om te zien wat er aan de hand is. Klopt dat Alan?

 

Alan: Dat klopt.

 

Vyzygoth: Oké, ik wist niet of je uitviel. Luister. Nogmaals, hartelijk bedankt.

 

Alan: Het is me een genoegen

 

Vyzygoth: Ik zie je wel weer?

 

Alan:  Oké prima

 

Vyzygoth:  Hartelijk dank.

 

Alan:  Dag.

 

Vyzygoth:  En goede avond.