DUTCH

ALAN WATT BLURB (i.e Educational Talk)

"SEPTICS, SKEPTICS

AND THE

DRUGGING OF INNER SPACE”

 

SEPTISCHe systemen, SCEPTICI

EN HET

DROGEREN VAN DE INNERLIJKE RUIMTE”

 

November 22, 2006

 

Dialogue Copyrighted Alan Watt – November 22, 2006 (Exempting Music and Literary Quotes)

 

WWW.CUTTINGTHROUGHTHEMATRIX.COM  EN  www.alanwattsentientsentinel.eu

 

 

Hi mensen. Dit is Alan Watt en het is 22 november 2006.

 

En de winter valt zeker behoorlijk snel in. Ik heb zojuist het laatste beetje werk gedaan voordat de echte sneeuw komt, er zijn een paar vlokjes geweest die niet lang zijn blijven liggen. En dit is het grote karwei, want dit is werk dat je uitstelt en uitstelt vanwege zijn aard en het is het werken aan het septische systeem, begrijp je, heel belangrijk deel. En het is een vies werkje maar iemand moet het doen -en ik heb naar iemand gezocht, door het hele bos en ik bleef in cirkels rondgaan en tegen mezelf aanbotsen- en om het ook te beginnen, pakte ik de schop en was daar buiten met mijn Chinese Wellington laarzen, de rubberlaarzen van Canadian Tire -ik zou moeten zeggen Chinadian Tire- en de verdomde zool viel er af toen ik mijn voet op de schop zette. En ik zal je vertellen, ik gebruikte wat krachttermen voor deze kapitalistische communisten- een fenomeen dat niemand aan de wereld heeft uitgelegd- en toen kwam ik erachter, echt, dat pure paniek in een crisis de moeder van de uitvinding is. En ik pakte wat goop (onvertaald) en lijmde de zool erop terug met wat ducktape (onvertaald) en tot nu toe heeft het gehouden.

 

Nu, ik heb begrepen dat de Eerste Minister van Canada op bezoek is in het Communistische Vietnam, voor de wereldhandel en de leider van China is daar, dus als meneer Harper gewoon zou vermelden dat zij niet zo moeten besnoeien om hun winsten te maximaliseren en wat lijm in hun producten stoppen, misschien gaan ze dan iets langer mee, of misschien hebben zij een marktmonopolie verworven en maakt het hen niet meer uit.

 

Nu, als eerste zou ik de Australische luisteraars willen bedanken, die de informatie over hun stemplicht gemaild hebben. En het is waar, zij moeten stemmen. Er staat een boete op als je het niet doet en mogelijke gevangenschap als je de boete niet ophoest. En dit is al aan de gang voordat ik geboren was, dus ik vermoed dat Australië ver vooruit was, of tenminste op koers met het Sovjet Systeem, want zij introduceerden hetzelfde rond dezelfde tijd. En nu praten andere landen erover om het verplicht te stellen, want zij kunnen niet genoeg mensen krijgen die stemmen. En de reden dat je moet stemmen, begrijp je, volgens het systeem, is dat als alles fout gaat en zij allemaal vreemde beslissingen nemen, zij zich omdraaien en je vertellen, “wel, je hebt ons erin gestemd”. Zo werkt de oplichterij (CON GAME).

 

En politiek, werkelijk, is een Punch and Judy show voor het publiek. Het is een worstelwedstrijd. En zelfs de manier waarop het gespeeld wordt tijdens verkiezingstijd. Ze gebruiken sport termen. Militaire terminologie, alsof het een gevecht is en het is allemaal nep. Het is allemaal vals, voor het publiek. Het is net zo vals als dit akkoord in Kyoto, waar ze toevallig grote stormen langs de westkust van Canada en de Verenigde Staten hadden, terwijl de Kyoto conferentie over globale opwarming afgerond werd. Wat een toeval, aye. En natuurlijk werden we vlak daarvoor zwaar besproeid om de storm te veroorzaken, zodat Joe Publiek zal denken “jee, we moeten al onze rechten opgeven om veilig te zijn” en in kleine woongebieden gaan wonen en vrijwillig zelfmoord gaan plegen om de populatie naar beneden te brengen. Zo wordt het gedaan. Zo wordt het werkelijk gedaan.

 

Degene op de bodem van niveau 1-realiteit zullen denken dat dat vergezocht is, want zij hebben de complete indoctrinatie geslikt. De Kyoto conferentie is een formaliteit, waar dingen alleen maar getekend worden, terwijl het echte werk de laatste paar jaar doorgegaan is door bureaucratieën of overheden, die daar heen gaan en dingen opstellen en onderhandelingen hebben. Hetzelfde met deze handelsovereenkomst, die in Vietnam gehouden wordt. De eerste ministers en presidenten gaan daar heen om gewoon hun kleine X op de officiële charters  te zetten, die opgesteld zijn door de bureaucraten. En de bureaucraten doen al het loopwerk over de jaren, voordat de bijeenkomst er is. En alles is besloten, dus de boegbeelden gaan erheen om hun X op de stip te plaatsen. En zo wordt de wereld werkelijk geleid, als een enorm business plan. Een heel groot business plan.

 

Alles wordt generaties van te voren uitgewerkt. Mínstens.

 

 

"Shhh It's A Military Secret"

By Glenn Miller

 

Shhh, shhh

Take a tip button up your lip

Don't get yourself unstrung

Harm may come

Just from a slip of the tongue

 

Don't talk about the weather

shhh it's a military secret

Just keep your wits together

That's the safest way to keep it.

These are critical times

Be careful of espionage

In such critical times

You've got to watch out for sabotage

 

If you must talk to someone

Don't give any information

It's smart to be a dumb one

Simply change the conversation

 

“Shhh Het is een Militair Geheim”

Door Glenn Miller

 

Shhh, shhh

Neem een tip, houd je lippen gesloten

Laat jezelf niet verslappen

Kwaad kan geschieden

Als je je alleen al verspreekt

 

Praat niet over het weer

Shhh, het is een geheim van het leger

Houd je verstand bij elkaar

Dat is de veiligste manier om het te houden

Dit zijn kritieke tijden

Pas op voor spionage

In zulke kritieke tijden

Moet je oppassen voor sabotage

 

Als je praten moet met iemand

Geef geen informatie

Het is slim om je van de domme te houden

Verander gewoon van gesprek

 

 

Nu, los daarvan, dacht ik eraan om het te hebben over de wijze waarop mensen bedrogen (“CONNED”) worden in openbare bijeenkomsten. Als pamfletten rondgaan, die je vragen om naar een publieke bijeenkomst te komen, of iets dat jou of jouw huishouden aangaat, of wat ook, of de watervoorziening of noem het maar. En dit zijn bijeenkomsten om tot overeenstemming te komen (consensus meetings), waarbij een techniek gebruikt wordt. Zij sturen “overeenstemmings-bouwers” en “facilitatoren”, zo noemen ze hen. Facilitatoren worden in een psychologische techniek onderwezen om mensen te manipuleren in een vooraf bepaalde overeenkomst, een overeenkomst met een vooraf bepaalde richting, en zij noemen de techniek de “Delphi Techniek”.  Daar zou je je in moeten verdiepen. Het is interessant.

 

En wat zij doen is, om te beginnen vullen zij het publiek met hun eigen mensen. Zij zitten door het publiek verspreid. Je zit op een bijna schoolachtige manier, want je bent getraind de persoon vooraan als een leraar te zien, een persoon met autoriteit. En het eerste dat zij doen is binnenkomen en je een premisse (vooropstelling) geven. De premisse is “O, binnenkort is er geen water meer. Crisis, crisis, crisis”. En als zij je eenmaal hebben laten instemmen met de vooropstelling, die een theorie is, kunnen zij je de rest van de weg tot aan het einde meenemen, het vooropgezette eind. En deze facilitatoren zijn getraind om ook te kijken naar degenen in het publiek, die in het algemeen vooraan zitten trouwens. De leraar-behagers. De soort die een appel voor de leraar meebrengen. Zij houden van autoriteit. Zij zijn sadomasochistisch. Zij aanbidden gezag. Zij vinden het fijn om het te hebben. En dus hebben ze de “goody two shoes”(onvertaald), die het eens zullen zijn met alles dat de facilitator zegt. En als jij probeert hardop te spreken en een tegengesteld gezichtspunt over iets geeft, zul je zien dat deze mensen-behagers zich ermee bemoeien en je je mond willen laten houden. Daarna zullen degene die over het publiek verspreid zijn en daar vooraf opgesteld zijn, hen steunen.

 

Dit is een techniek. Zij worden in overheidskringen opgeleid. Zij hebben de faciliteiten om dit te doen. En dus slik je de premisse, die een theorie is, wat altijd inhoudt dat je iets gaat verliezen. En als je de premisse hebt geslikt, kunnen zij je door al de fasen meenemen, langs de weg van het logische denken. Begrijp je, jullie zijn lineaire denkers, dat betekent, jullie zijn getraind op school om lineair te zijn. En zij weten dat jij tot de conclusie moet komen die vooraf bepaald is. En dus geef je, in de grond, je goedkeuring aan hun business plan.

 

Dus iedereen zou hiervoor moeten oppassen en de “Delphi Techniek” onderzoeken. Het is een heel interessante techniek, die op het publiek gebruikt wordt. Nu, dat is de eenvoudige Delphi Techniek, dezelfde techniek kan ook gebruikt worden, zelfs op de radio, om jou tot een vooraf bepaalde conclusie te brengen, vooral als je tot een of andere groep behoort. Zij kennen de psychologie van alle groepen, maar zij kennen ook de psychologie en de inhoud van die waar je bij wilt horen of bij hoort, of het nu New Age, Christelijk, Hindoe of wat dan toevallig is. En zij gebruiken bepaalde steekwoorden. Zoals in de New Age zullen zij altijd woorden gebruiken als “travelling”, “journey”, dat soort dingen.

 

In feite, de Vrijmetselaars die het Communisme pushten, werden “mede reizigers” (fellow travellers) genoemd, begrijp je. Mede reizigers. Dus zij gebruiken modekreten waarin je je kunt vinden als je tot een bepaalde groep behoort en je trapt in hun val. Zij kennen jouw psychologie. Zij weten wat je gelooft en zij kunnen jou tot een vooraf bepaalde conclusie brengen. En er zijn natuurlijk speciale  radioprogramma’s voor verschillende soorten groepen. Er is de Katholieke radio, Universal One, die alle pakkende zegswijzen en de namen heeft, die je de hele tijd hoort binnen het Katholicisme, van rituelen enzovoort. En zij praten jouw taal, jouw geconditioneerde taal. De New Agers zijn volledig –oh boy, oh boy- zij hebben nu een enorme vocabulaire. Het is oud materiaal, dat steeds opnieuw uit de kast gehaald wordt, vanaf de Renaissance tot aan de huidige tijd. En zij zijn letterlijk geconditioneerd om te reageren zodra zij deze zegswijzen horen. Het is een prachtige techniek, de Delphi techniek en de basis is het begrijpen van de psychologie van de massa, zoals de Antieken altijd zeiden en zoals iedere farao van kinds af aan door de priesters onderwezen werd. Hoe ze geleid moeten worden. Hoe je hen langs een pad, dat JIJ wilt, moet leiden en sturen. En de enige manier waarop je dit kunt vermijden, is door een individu te zijn en voor jezelf te denken, jezelf niet toe te staan in een classificatie of een groep terecht te komen.

 

Een groep is alleen maar een hokje voor je op een muur, en er zijn heel veel hokjes en er zijn zelfs variaties binnen bepaalde groepen hokjes, zoals het Protestantse Christendom. Er zijn zoveel verschillende sekten waarvan sommigen elkaar hevig haten, omdat zíj met de rechterhand wuiven en de anderen met hun linker en al deze “heel diepe dingen” die ze hebben, rituelen enzo. En sommigen van hen zeggen ”Yahweh” en anderen zeggen “Yahaaveh” en het gaat maar door. En “Yashua” en “Yeshu” en “Jezus”, en ze staan al bijna klaar om elkaar te doden om geluiden, geluiden in de lucht. Dat is hoe belachelijk het allemaal is.

 

Maar het laat je ook de laagheid  van de mensheid zien, want zij kunnen niet verder komen en zullen dat ook nooit, die mensen. Er zitten innerlijke betekenissen achter. Zij hanteren de exoterische betekenis. En omdat het exoterische de bedoeling heeft om te verwarren -het is bijna de bedoeling om geslikt te worden door degenen die lineaire denkers zijn- hebben zij deze ruzies over de betekenissen van dingen. En het is waanzin aangezien de esoterische betekenis echt helder is.

 

Het volgende wat ik wil vermelden is dat ik honderden e-mails krijg, die in het algemeen zeggen: “Ik weet dat je een druk man bent, maar kun je één vraag beantwoorden? En op een dagelijkse basis, als ik iedere vraag moet beantwoorden, zou ik de hier de hele dag zitten, niets afkrijgen en er is een tweede reden. Als je nog steeds in niveau-1-realiteit zit, zou ik je niet het antwoord kunnen geven dat je verwacht. Om je een eerlijk antwoord te kunnen geven, is het nodig je op te bouwen en mee te nemen door jouw conditionering heen, je voor te bereiden op het antwoord met kennis en je daarna het antwoord geven. Dat is de enige manier om recht te doen aan vele van deze vragen. Zij lijken eenvoudig in de niveau-1-realiteit, maar ik kan je niet een simplistisch raak antwoord geven, want dat zou jou misleiden. Sommige radioshows waar ik op ben geweest, zij bevinden zich zeker in de niveau-1-realiteit. Zij stellen je de meest diepgaande vragen vanuit míjn gezichtspunt, en als ik hen het antwoord niet wil geven, zijn ze geërgerd. En het is omdat je het geen recht kunt doen. Je kunt mensen misleiden als je een ongegeneerd rechtstreeks niveau-1-antwoord geeft, want het zou niet het volledig waarheidsgetrouwe antwoord zijn, begrijp je.

 

Dus voor al jullie mensen die me gemaild hebben met hier en daar een vraag, ik heb niet de tijd om door alles heen te gaan, en je zult waarschijnlijk vinden dat sommige antwoorden die je zoekt  op het Internet staan. Als je het waagstuk in dat gebied durft te nemen, want in een van de shows die ik vorige week deed –met een soort Christelijk New Age combinatie- kun je zien hoe verward ze zijn, en het grootste deel van hun informatie, ben ik zeker, komt van het Internet. De grootste geautoriseerde spelers in de New Age worden daar neergezet om helden te zijn, om je in grote verwarring te brengen. En zij doen dat al 600 jaar nu. Wat we feitelijk kunnen nagaan.

 

Zij geven je de helden om tegen de conventie in te gaan, maar in werkelijkheid is het om je in de volgende fase van conditionering voor de volgende samenleving te brengen en in het algemeen halen ze het fantastische erbij. Er zijn zoveel mensen die me bellen en mailen over de reptielenmensen, die zij niet gezien hebben. Ze hebben er geen een gezien maar het staat in een boek geschreven. En hier is de kracht van het geschreven woord. Het is net als de Bijbel. Het moet waar zijn want het staat in het boek, begrijp je. En het is hetzelfde met alle boeken. Als het in het boek staat moet het waar zijn. En als er een half dozijn boeken uitkomt met nonsens, dan moet het nog meer waar zijn dan waar. Dat is de psychologie waar mensen voor vallen. Het maakt niet uit of het een miljard boeken zijn die naar buiten komen en iets zeggen. Dat maakt het nog steeds niet waar.

 

Dus ik vecht tegen het bizarre en de Tavistock Institute nonsens, die door de supersterren naar buiten gebracht wordt, meestal uit het Verenigd Koninkrijk. Een van hen belde trouwens naar verschillende stations en vroeg hen om mij niet uit te nodigen, nadat hij me een stel gemene e-mails gestuurd had.

 

Dus wees voorzichtig. Wees heel, heel voorzichtig. Bewaak de grenzen van je geest met zorg. Het is je meest waardevolle bezit.

 

Laat niemand aankomen met fantastische verhalen die jou in een labyrint van verwarring lokken. En laat ook niemand je vertellen dat het het lot is, of het nu een kerk is, omdat het lang geleden in een boek geschreven was en het dus moet gebeuren. Al deze dingen moeten gebeuren. Ik zeg niet dat Openbaringen niet waar is, ik zeg DAT OPENBARINGEN EEN PLAN IS. Het is niet een door een mysterie godheid bepaald of bevolen iets. Het is een plan dat in typische mysteriereligie spraak geschreven is, mysterietaal, voor de esotericus die het kan begrijpen. Niet voor de exoterische “profanen” zoals zij zeggen. Zij volgen dat, het is een BUSINESS PLAN.

 

Het is hetzelfde met al het andere dat met waarzeggen te maken heeft. Het is een geweldige psychologische techniek om mensen te ontwapenen, om ervoor te zorgen dat zij denken dat er niets is dat zij kunnen doen, begrijp je, “het is het lot”. Het is dezelfde truc, of het nu kaartspelen, horoscopen of al het andere is. Dat is de truc om je eigen redeneringsvermogen op te geven en je vermogen om een toekomst voor jezelf te creëren. JIJ CREEËRT JE LOT, JE BESTEMMING. DAARVOOR BEN JE HIER.

 

Deze bedriegers weten hoe ze je moeten beroven van dat vermogen. En zij geven je altijd het fantastische om toe te happen. En omdat mensen niet heel goed met individualiteit kunnen omgaan, met al het nemen van besluiten, willen zij, vooral in een tijd van grotere crisis, waar we nu doorheen aan,- willen zij een belofte van veiligheid. Daarom nemen zij al jouw vrijheden van je af, om te zorgen dat je veilig bent, begrijp je. Dit is de nonsens die we gevoed krijgen. En het is hetzelfde met de psychologische oorlogsvoering departementen, met al hun mensen die praten over lot en bestemming en “het staat geschreven”, yah de yah de yah.

 

Dat berooft je van de kracht om je eigen bestemming te creëren. Het maakt je ook klein. Als je dat eenmaal slikt, zorgt het ervoor dat je je klein en machteloos voelt; en je voelt alsof je tegenover krachten staat die ongezien en onzichtbaar zijn. En er is niets dat je kunt doen. Het is de oudste truc in het boek.

 

Toen Duitsland van plan was Polen binnen te vallen, hadden zij de profetieën van Nostradamus herschreven. En zij strooiden duizenden pamfletten over al de belangrijke steden uit en in die profetieën stond “wel, dit gaat er met Polen gebeuren”, begrijp je. En het werkte wonderwel. PSYCHOLOGISCHE OORLOGSVOERING. JE GEEFT OP VOORDAT JE ZELFS BEGONNEN BENT. Dat is de essentie van psychologische oorlogsvoering.

 

Nu, er waren een paar jongere mensen die me belden om me te vragen over het gebruiken van drugs voor het krijgen van hun mystieke ervaringen, omdat de gekozen Rattenvangers weer, de Grote Jongens, die daar neergezet zijn, drugs aanbevelen om je sjamanistische ervaring te krijgen en het Al te ontmoeten, weet je.

 

En het is zo interessant. Zij doen dit één keer in de zoveel tijd door de geschiedenis heen, en de huidige generatie heeft nooit de zware ellende in de jaren ’60 en ’70 gezien, of de zelfmoorden, of degene die stikten in hun braaksel toen ze door de onthoudingsverschijnselen van heroïne heengingen. En mensen die met auto’s op muren inreden als ze magische paddestoelen hadden gegeten en Walt Disney tegen de muren op zagen lopen, stripfiguren.

 

Deze drugs geven je geen echte ervaring, en ik ken mensen vandaag die het allemaal beleefd hebben, die ervan overtuigd zijn dat zij een mystieke ervaring hebben gehad, en toch, dezelfde mensen hebben zoveel dromen gehad, die allemaal vanuit het onbewuste opgeroepen worden, de zee van het onbewuste, waar alles mogelijk is. En zij hebben delen van hun brein gestimuleerd door speciaal ontworpen drugs, opnieuw, door de Grote Jongens, en het overtuigde hen dat zij een echte ervaring hadden. Wel, dat is mooi voor hen, maar ze hebben geen echte ervaring gehad, want ik heb met velen van hen gesproken en zij zijn niet wijzer vandaag dan toen zij achttien waren.

 

Dan heb ik het nog niet eens over de bijwerkingen van de drugs. Ik heb mensen gekend die uit ramen van appartementen op de derde verdieping liepen, die in de lucht liepen en naar beneden vielen, op drugs, gepromoot door de top. “Lucy in the Sky with Diamonds”, LSD, lucide, lucide, Lucy, Lucy, Lucy, Lucy, de lichtbrenger begrijp je, werd gepromoot door de Britse regering. Limousines gooiden tassen met LSD over universiteitsmuren aan het begin om de rage te starten, om het een gril te maken, begrijp je. En zij brachten de pop jongens op televisie, die knetterstoned waren, en dit is de BBC, het meest conservatieve type van programmering op de planeet. In die tijd werd iedereen die voor de BBC werkte, betrokken van Eaton. Dat was verplicht, dus de bovenmiddenklassen hielden grip op alles, de creatie van de cultuur.

 

Maar zij interviewden deze jongens, die stoned waren en nauwelijks een zin konden uitbrengen, en de interviewer zei “o, wat zijn we ondeugend, ontzettend ontdeugend”. Dit is om de jongeren aan te moedigen. Toen brachten zij Dr. Timothy Leary naar buiten, met zijn witte jas, de wetenschapper –opnieuw, we worden getraind om naar experts te luisteren- die de universiteiten rondging, zijn witte jas dragend als een deskundige en ons vertellend over de wonderen van drugs. En nu is door de CIA vrijgegeven, dat hij werkte voor de CIA. Dus hier is de CIA die hallucinogene drugs promoten.

 

Nogal een wereld waarin we leven. Wel, de New Agers hergebruiken hetzelfde spul dat je je ervaring moet krijgen door drugs. En drugs worden door de grote Brahmanen in India al duizenden jaren gebruikt om de mensen daar te beheersen. Voor iedere actie is er een gelijke en tegengestelde reactie en als je jouw fantastische ervaring hebt en je ziet Jolly Groene Giganten rondlopen, is er ook iets gebeurd met specifieke delen in je hersenen, want deze drugs worden allemaal in zware mate gemodificeerd, zwaar gemodificeerde drugs, zelfs die van planten.

 

Victor Rothschild van de bankfamilie werkte in de jaren ’40 op Porton Down’s bacteriologische en oorlogsvoerings faciliteit. En hij had ook de leiding over een experimentele groep, die LSD gebruikte op geselecteerde mensen, ze hebben het zelfs gebruikt op MI5 leden. En daar schreef Peter Wright over. Hij zat bij MI5 en was verbonden aan MI6. En hij schrijft erover dat Lord Rotschild pleitte voor deze experimenten. Zij hebben het getest lang voordat zij het aan de tieners gaven, om hun geesten te beschadigen en hen te beheersen.

 

Als je door LSD ervaringen heengaat, vooral als het een gewoonte is, zul je het moeilijk vinden te vertellen wat echt is en wat niet. Je hebt ook flashbacks. Deze flashbacks kunnen de rest van je leven duren. Je loopt op een weg en plotseling ben je weer aan het hallucineren, want een deel van het brein is beschadigd. De drugs zijn bedoeld om naar specifieke receptoren in de hersenen te gaan en zij beschadigen hen.

 

Maar hier zijn de goeroe’s van de New Age. En het is verbazingwekkend hoe de New Agers het opslokken, de beste consumenten van religie die er zijn. Ze zijn beter dan iedere andere religie vandaag, want het is zo gemaakt door middel van zware promotie en financiering en zij vragen zich niet eens af hoe al deze boeken daar zo goedkoop terechtkomen en waarom de planken volgestapeld liggen met deze goeroe, of die goeroe. Die pleit voor deze of die soort drugs. Maar dat is de huidige manie op dit moment, drugs voor je mystieke ervaring.

 

Het komt nooit in hen op –omdat zij geen individuen zijn, komt het nooit in hen op dat er een andere weg zou kunnen zijn. Het komt nooit in hen op. Zij willen de makkelijke, snelle weg. Een chemische weg. De chemische weg, hey. Hier is het geld, geef me de ervaring. Zij hebben geen kennis over de onderwerpen -zij hebben alleen een exoterisch en zeer kunstmatig exoterisch begrip van wat zij denken waarin ze betrokken zijn of in geloven. Maar toch zijn zij de moderne mensen met de “drive”thru” mentaliteit. Drive-thru koffie, drive-thru donuts, drive-thru geef me de ervaring. Hier is het geld, geef me de ervaring. Geen geduld.

 

Het is fascinerend om te zien hoe dit allemaal voor hen gecreëerd is en hoe zij er zo gemakkelijk voor gevallen zijn, met hun eigen vocabulaire, die zij niet uitgevonden hebben. De Grote Jongens die hen de gehele cultuur gaven ontwierpen dat voor hen. Het is fascinerend om te zien hoe dit allemaal opnieuw uitgespeeld en gepromoot wordt. En omdat de goeroe’s die hen leiden neergezet zijn als fronten, die zelf maar gedeeltelijk getraind zijn in het exoterische, moeten zij hen op hetzelfde pad leiden, altijd, want zij kunnen niet verder komen. Zij hebben de kennis niet of het vermogen, dus adviseren zij drugs.

 

We springen terug naar een toevalligheid, vele toevalligheden. Hier is een boek waarin Charles Galton Darwin praat over manieren om het publiek te beheersen, in de jaren ’50. Hij propageerde de mogelijkheid om hormonen in het voedsel te gebruiken, om de mannen zwakker en vrouwelijker te maken, minder in staat om voor hun rechten op te komen enzovoort. Maar hij pleitte ook voor verschillende soorten drugs om hen allemaal te kalmeren of hen te verwarren, het maakt niet uit welke, zolang zij maar buiten werking gesteld werden. En anderen hebben daar ook over geschreven. Grote spelers schreven erover.

 

En hier, nu wordt het opnieuw gepusht, en met nog een generatie die in onwetendheid opgroeit, zoals altijd, want zij houden kennis over de vorige generatie altijd verborgen, zodat ze hetzelfde spel steeds opnieuw kunnen spelen, met iedere generatie. Daarom zit er in het algemeen minstens 20 jaar tussen oorlogen. Dat is een andere oogst van jonge mensen die opgroeit, begrijp je, die totaal onwetend zijn over de laatste oorlog. Dit is allemaal wetenschap waardoor wij geleid worden. Alles is een routine van wetenschap.

 

Dus nee, persoonlijk raad ik het gebruik van drugs niet aan om een of andere mystieke ervaring te krijgen. En opnieuw weer, je zult nooit in staat zijn om zeker te zijn of het echt was of niet omdat je weet dat je de drug gebruikt hebt. Door studies die honderden jaren lang gedaan zijn, heb je een goede kans dat het zeker niet echt was. Je onderbewustzijn kan iedere soort droom, fantasie of nachtmerrie oproepen en deze drugs zijn specifiek ontworpen om het limbische systeem te stimuleren. Zij hebben het geperfectioneerd kun je zeggen. Dus wat je ook doet in dat gebied, doe je op je eigen risico.

 

 

"White Rabbit"

By Jefferson Airplane

 

One pill makes you larger
And one pill makes you small
And the ones that mother gives you
Don't do anything at all
Go ask Alice
When she's ten feet tall

And if you go chasing rabbits
And you know you're going to fall
Tell 'em a hookah smoking caterpillar
Has given you the call
Recall Alice
When she was just small

 

“Wit Konijn”

Door Jefferson Airplane

 

Een pil maakt je groter

En een pil maakt je klein

En die je moeder je geeft

Doet helemaal niets

Ga het Alice maar vragen

Als ze tien voet groot is

 

En als je konijnen achterna zit

En je weet dat je gaat vallen

Vertel hen dat een waterpijp rokende rups

Jou heeft geroepen

Herinner je Alice

Toen ze nog gewoon klein was

 

 

Het is een droevig iets om te zien, want het vermogen om volledig bewust te zijn is het grootste geschenk dat iedereen gekregen heeft En het is begrijpelijk met de crisis creatie die onzekerheid, verwarring en angst creëert , dat mensen niet in staat zijn om te gaan met hun bewuste geest. Dus richten ze zich naar iets richten om te vluchten. Opnieuw, het is allemaal een techniek, maar als je een oorlog van die aard ziet, die op je bewuste geest wordt gevoerd, zou dat je sleutel moeten zijn. Dus in plaats van je vermogen om bewust te zijn weg te gooien, vecht om het te houden, vecht ervoor om je bewuste geest te behouden, je vermogen om verder te gaan. Wees niet bang voor al de hype die zij op je afwerpen, en dreiging van donkerheid en ondergang, en verschrikkingen en crisis na crisis. Dat is de techniek om je naar beneden te brengen. Dat is de techniek om jou te beheersen.

 

En iets anders dat ik steeds opnieuw zeg, is dat de grote goed gefinancierde mensen, die naar buiten komen en doen alsof ze je door de New Age leiden, daar niet per ongeluk terecht zijn gekomen. En de anderen die zich met de politieke kant van dingen bemoeien, en dat is hún gezang om jou opnieuw in politiek in te pakken en je bang te maken met al de ophanden zijnde gebeurtenissen die je zullen overkomen. Wel, begrijp, in psychologische oorlogsvoering maakt het niet uit wie jou die informatie geeft, of het een man in de regering is of een persoon die doet alsof hij voor jou spreekt. Het hele idee is om jou te verlammen met angst, zodat je niet kritisch en rationeel denkt. Dus wees voorzichtig. Jij bent de bewaarder van je eigen geest, niemand anders

 

En binnen die muren die jouw geest beschermen, heb je heilige grond. Heilige grond. Wees voorzichtig wie je toestaat erop te lopen.

En ik zeg niet dat dit alles is dat er is, deze plek hier. De plaats, die door de noordelijke mensen “Hella” genoemd werd, dat is waarvan wij het woord hel hebben. Het is veel groter dan alleen dit, het wereldse. Maar je krijgt zeker geen waarheid die je kunt bevestigen, en je zult zeker geen ultieme waarheden krijgen door het nemen van drugs, chemicaliën.

 

Deze wereld is werkelijk maar een deel van iets. Alleen het doorworstelen van het wereldse gebeuren, de mindcontrol, die overal is, is erg genoeg en bijna onmogelijk voor de meeste mensen. Het is als religie. Ze zeggen: “Je kunt de persoon uit de religie halen, maar het is moeilijk om de religie uit de persoon te halen”. Het is hetzelfde met de realiteit op niveau 1. Zij blijven proberen om terug te verwijzen naar wat zij eerder geleerd hebben om te geloven. Daarom vallen zij altijd voor politiek, zelfs oudere mensen die vijf, zes, zeven keer vaker gestemd hebben, acht keer of meer, en toch worden de agenda’s door de strotten geduwd, ongeacht wie er zit. Zij leren nooit. Zij vallen steeds terug in de geconditioneerde reactie van stemmen en hopen, hoewel hun eerdere ervaringen hen iets anders vertellen. Zij negeren het. Zij zijn er in teruggevallen.

 

Het is hetzelfde met het onderwijzen van iemand ie niet klaar is om onderwezen te worden in hogere waarheden. Zij proberen nog steeds tegen je te vechten, want zij denken nog steeds in hun grondniveau 1 realiteit, zij willen het niet laten gaan. En om waarheden te leren moet je bereid zijn uit een vliegtuig te springen zonder een parachute. Je kunt niets met je meenemen dat vertrouwd is. Dat is geen zoeken naar waarheid. Dat is een verzekeringspolis waar je op uit bent. Een verzekeringspolis die jou verbindt aan het vertrouwde. Waarheid werkt niet op die manier. Het komt niet met garanties dat je een gelukkige uitkomst zult hebben op de manier die jij veronderstelt.

 

De meeste mensen kunnen niet eens eerlijk naar zichzelf kijken. Deel van de oorzaak is dat zij een samenstelling zijn van waartoe de samenleving hen heeft geconditioneerd te zijn. En de cultuur waarin zij geboren zijn heeft hen ook geconditioneerd te zijn. En het andere deel is, het EGO wordt in het systeem gepromoot. Je kunt geen eerlijkheid verwerven tenzij je het ego te boven komt. Het hele New Age concept is bedoeld om je ego te strelen, om je te vertellen dat je speciaal bent en prachtig, en dat er slechte dingen met je kunnen gebeuren, maar hier is de manier om ze te voorkomen. Volg gewoon deze regels en kom terug voor de volgende cursus en betaal je centen. Maar het is bedoeld om je te vleien. De New Age is vleiend voor het individu. Het is onderdeel van het spinnenweb om jou erin te lokken.

 

Wij stuntelen en strompelen niet voort op onze weg in de tijd. Alles dat in jouw levenstijd gebeurt, op grote gebieden die invloed hebben op iedereen, wordt op die manier gepland. We leven in een totaal beheerst systeem. Een systeem met tralies, die je nooit eerder hebt gezien. Het is de toevallige persoon die uit het systeem probeert te komen, die plotseling ziet dat er tralies zijn. Ze gaan voor zich omhoog. En mensen van diensten verschijnen en praten tegen hen, terwijl de algemene bevolking dat nooit ervaart, dus zij zien de tralies niet.

 

Er is niets in cultuur en in jouw systeem dat niet zo ontworpen en gemaakt is.  En counter-intelligence (onvertaald) luistert naar alle informatie wegen en neemt het over en geeft jou supersterren, die dezelfde dingen zullen zeggen en het daarna zullen verdraaien, en je zult hun volgen, want je bent getraind om de persoon die jij als superster ziet te volgen, de man met succes, degene die het grote geld verdient. Hij moet goed zijn als hij zoveel geld verdient. Zo ben je getraind om het te zien begrijp je. En daarom, als een vagebond jou een ultieme waarheid vertelt, zou je hem negeren. In feite zou je zelfs niet horen wat er gezegd werd. Je oren zouden gesloten zijn. Maar als de grote jongens een of andere charlatan naar buiten brengen, zul je luisteren naar ieder woord dat zij uitbrengen en het allemaal slikken zonder vragen te stellen.

 

Ik zit hier al jaren in en ik heb de grote jongens precies het zelfde zien zeggen wat ik op de show van de avond ervoor zei, de dag erna.

Het is duidelijk dat de grote jongens niet al de ethergolven afzoeken. Er zijn diensten in ieder land die alle radioshows en televisieshows opnemen. En om hun jongens aan de top te houden moeten zij verschijnen om iets als eerste te zeggen. Dat is het spel dat zij spelen. Ik heb dit al eerder meegemaakt. Mensen hebben me geschreven en zeiden “weet je, huppeldepup zegt precies hetzelfde wat jij zei”. Wel, ik weet dit want het gebeurt al jaren, en sommige mensen hebben boeken geschreven, werkelijk, over informatie die ik gratis naar buiten heb gebracht, en  hebben de waarheid vervolgens verdraaid. Natuurlijk, ze verdraaien het altijd en dat heet counter-intelligence. Zo werkt het.

 

Je kunt niet toestaan dat waarheid verteld wordt en de luchtbel doorgeprikt wordt en tegelijkertijd controle houden. Je moet het publiek supersterren geven. De antieke Egyptenaren kenden deze techniek, deze wetenschap heel goed en zij noemden hen de “wandelende sterren”en de mensen volgen hun. Daarom heeft Hollywood sterren. Je volgt de sterren. Ze zijn meer geïnteresseerd in de roddel over de sterren, hoewel het allemaal onzin en nep is, dan dat ze zijn naar wat er binnen hun eigen familie gebeurt of degenen om zich heen. Je raakt erin gevangen omdat je het materiele succes aanbid. En degenen die daarboven schijnen te zijn met het materiele succes in deze beroepen zijn daar neergezet. Of het producers zijn, schrijvers, wat ook; zij zijn speciaal geselecteerd, speciaal opgeleid en hun carrières worden voor hen gemaakt, want in cultuur creatie en beheersing worden geen toevalligheden toegestaan. Alles moet geleid worden.

 

Alles vanaf de bodem zou de hele balans van dingen in de war kunnen brengen. Het zou niet onder de controle van de elite zijn. En deze techniek en deze wetenschap werden ontworpen door vele Antieken, inclusief Plato en andere tijdgenoten uit dezelfde perioden over cultuur creatie, hoe het werkte. Wie er de leiding over had. Hoe zij er altijd de leiding over hadden gehouden, en over al de componenten die nodig zijn om het te creëren.

 

Als je ziet, het Christendom alleen heeft een aanzienlijk deel van de wereld duizenden jaren lang geleid -en mensen trokken het niet in twijfel. Alles wat hen verteld werd was wat in dat boek stond en zelfs toen al, honderden jaren werd hen niet eens verteld wat er in het boek stond. Het was verboden om te lezen. Alleen de priester kon het lezen en zelfs toen lazen ze het af en toe. DE BIJBEL LAG VAST AAN EEN KETTING AAN HET ALTAAR. Tot aan de middeleeuwen. Maar het meeste wat er geleerd werd was dogma. Het was het kerkelijk dogma. Daarom brachten de Protestanten de Geneva Bijbel uit. Het waren niet echt Protestanten, ze waren Rozenkruisers en Vrijmetselaars, zij zijn simpelweg in de naam Vrijmetselarij overgegaan. Dezelfde beweging zat er achter.

 

En voor het eerst konden mensen dingen voor zichzelf lezen en zeggen: “mijn hemel, wat heeft al dit dogma te maken met wat in het boek staat?” En het had er niets mee te maken. Het dogma was er om de mensen te beheersen. Als dát het beheersen van de mensen was, anderhalf duizend jaar, destijds, denk je echt -met al de geraffineerdheid van de media van vandaag, waarbij je direct toegang hebt tot informatie, rechtstreeks tot aan je huis, 24 uur per dag- denk je echt dat het nu niet gebruikt wordt, samen met de New Age beweging? Natuurlijk wordt het gebruikt.

 

Blavatsky zelf zei, en Pike zei, dat de universiteiten de speerpunt zouden vormen om de New Age te introduceren, want zij zouden de professoren daar neerzetten om de gezichtspunten over dingen te onderwijzen. En de studenten zouden volgen en in opstand komen en bepaalde dingen eisen. Zij zouden precies eisen wat de Grote Jongens wilden. En het andere deel zou door de kerken geleid en aangevoerd worden en de kerken zijn lang geleden geïnfiltreerd om de New Age binnen te brengen.

 

Het is interessant dat Adam Weishaupt, die één lid was van één groep van dezelfde groepen, wereldwijd, zei: “De prachtigste manier om leden binnen te brengen” - inclusief de lage leden, die niets wisten van de echte motieven en de agenda achter de beweging – “de prachtigste manier om hen binnen te brengen is door hen mysterie te geven”. Mysterie. Het fascineert hen. Het fascineert hen en zij komen in drommen. Zij betalen hun geld. Ze gaan op hun knieën. Zij doen al deze rituelen en zij denken dat ze de waarheid verteld gaan krijgen.

 

We leven in een totaal beheerst systeem. En ik heb avances gehad van een paar van de grote jongens met het aanbod van een zeer zoet en gouden tijdperk voor mezelf, als ik meega en kalm aandoe met bepaalde mensen. Ik ken de redenen waarom het belangrijk is dat deze mensen daar lijken te zijn, op de voorgrond. Zij zijn goed opgeleid en goed gefinancierd en het grondwerk werd lang geleden gelegd voor hen om te verschijnen. En ik ben wat appelkarren aan het omgooien, maar ik moet als eerste eerlijk zijn tegen mezelf en ik kan daar niet in meegaan.

 

En ik heb in eerdere ervaringen ondervonden, dat degene die jou de grote beloningen aanbiedt als je meegaat, verbluft zijn als je hen afwijst en ik bedoel, met stomheid geslagen. En ik heb dit op momenten face to face gezien. Zij kunnen geen wijs uit je worden, want zij hebben zelf geen integriteit. Zij zouden in de meest ogenschijnlijke prestigieuze posities kunnen zitten, maar ze hebben geen integriteit. Daarom zítten zij in die prestigieuze posities. Maar zij zijn echt, echt met stomheid geslagen dat jij niet gewoon het spel kunt spelen en erin mee gaat en de beloningen aanneemt. Zij zijn verward en ik heb nogal wat aanbiedingen gehad het laatste jaar of zo, langer eigenlijk.

 

Dit is de echte wereld waarin we leven. De meeste mensen zullen toegeven en het spel spelen en worden rattenvangers en promoten elkaar, begrijp je. Mensen die getraind zijn door de grote jongens, MI5, MI6, die Aleister Crowley daar hebben neergezet om een ander deel van de New Age beweging te creëren en hij deed zijn werk goed. Hij creëerde de OTO (Ordo Templi Orientis), een tak van Vrijmetselarij. Een gespecialiseerde tak kun je zeggen. Niet voor de lagere leden maar voor de hogere leden. En net als al de kloosters in vroegere tijden, zetten ze andere sekten op, gespecialiseerde sekten voor specifieke taken. Zo werkt het. Het heeft altijd op deze manier gewerkt.

 

Maar eerst en voor alles moet je eerlijk zijn naar jezelf. Je kunt niet eerlijk zijn naar anderen tenzij je eerlijk bent. En je belangrijkste doel is om eerlijk tegen jezelf te zijn.

 

Ik ben de tel kwijtgeraakt van mensen die me door de jaren heen gebeld hebben, die betrokken waren in wat we nu losjes de term “New Age” noemen en het volgden. Degenen, die emotionele en psychische wrakken zijn, die gevangen zijn geraakt in een wereld waar zij heel bang voor zijn. Een wereld die verwant is aan Haïti, waar vloeken door mensen over mensen worden uitgesproken, en je bezoekt de medicijnman om de vloeken te laten verwijderen. Waarschijnlijk dezelfde man die de vloek voor iemand anders over jou heeft uitgesproken. En dit is de belachelijkheid waar het op neerkomt, waar al deze energieën en krachten op mensen werken totdat mensen instorten. Geestelijk storten zij in door dit alles. Zij kunnen geen beweging maken zonder het lezen van kaarten of het zwaaien met pundules –“zal ik naar buiten gaan vandaag, ja of nee”- of iemand met een horoscoop. Het zijn de traditionele methoden van wat we nu de New Age noemen, dat antiek is. Maar zij zitten gevangen in hun levens. Zij hebben geen geluk, geen vrede.

 

Alles is een teken of een kwade entiteit, en dit was allemaal voor hen gecreëerd door iemand die de oorspronkelijke bedoeling had om hen te fascineren. En ze slikten het lokaas en gingen erin en nu zijn ze doodsbang om te leven en te sterven. Zij leven helemaal niet. Daar leidt dit alles heen. Om beheerst te worden door andere mensen. Mensen die beweren dat zij de kracht hebben om jou veiligheid te bieden.

 

Dus hier hebben we de oorlogsheren aan de ene kant, in de fysieke wereld, die ieder recht wegnemen dat je dacht te hebben om jou veilig te houden, let op. En zij gebruiken al de frontgroepen om het te doen, de NGO’s (non-gouvernmentele organisaties) die gefinancierd en gesponsord worden door de grote jongens, de grote foundations. En aan de andere kant beroven ze je van jouw psychische leven, je spirituele leven door de bedriegers die zij neerzetten om je in de war te brengen en te verbazen. En je geeft ieder recht aan hen weg. Je geeft ze over. Je zoekt naar goeroe’s om al het slechte karma weg te wassen dat je verzameld hebt, gewoon om het weg te wassen en natuurlijk, er zijn er genoeg die beloven dat te doen zolang je ze kunt betalen.

 

Het is een afschuwelijke rondgang waarin ze zich bewegen. Hun geesten zitten gevangen. Zij gingen er vrijwillig in, nu kunnen zij er niet uit. Massale mindcontrol, zorgvuldig ontworpen, langzaam, stapsgewijs over vele, vele, vele jaren om het effect te krijgen wat we vandaag hebben.

 

En zij creëren de Wereld Religie waarbij ze allemaal voorbereid zijn om, opnieuw, vrijwillig in te gaan; voor Moeder Aarde en de natuur. Het klinkt zo geweldig en wazig en toch, zij zullen daarover ook de priesterschap zijn natuurlijk. Maar er zal altijd een priesterschap bovenstaan die je de regels zal vertellen en nu moet je stoppen met je voort te planten en misschien moet je ook gesteriliseerd worden voor Moeder Aarde en dit zal komen. Het staat allemaal in de boeken. En zij willen jouw medewerking. Zij zijn heel legalistisch op die manier. Zij willen dat je meewerkt. We doen het altijd vrijwillig.

 

We vechten hun oorlogen, vrijwillig. We zijn getraind om de goede herders te volgen. Herders bezitten schapen. Daarom heeft iedere religie een goede herder en al de schapen gaan in hun speciaal gemaakte gebouwen en piepen op speciale dagen. Gedomesticeerde dieren. Dat is wat een schaap is. Een schaap is een gedomesticeerd dier. Het heeft niet de natuurlijke instincten van een wild dier. Het is eruit gefokt. Zijn overlevingsinstincten zijn eruit gefokt. Het vertrouwt de herder echt. De herder houdt schapen om er zijn broodwinning van te maken en hij eet het schaap en verkoopt zijn wol. Zij worden geschoren. Klinkt bekend.

 

We leven in een virtuele realiteit. De Vrijmetselaars houden van het woord “virtue” (deugd). We bevinden ons allemaal in een “virtue-al” realiteit. Niet een echte, je denkt alleen dat het echt is omdat mensen om je heen, die net zo gehersenspoeld zijn als jij bent, ook denken dat het normaal is. De wetenschappen die je vandaag hebt; alles dat jou gegeven is op de planken als het nieuwste, wat ook, is verouderd. Je leeft in het verleden in zekere zin.

 

Ik moet lachen om de computerindustrie als zij fouten uit een of ander programma halen. Dat is al aan het begin van de Koude Oorlog  gedaan. De computers zijn op de markt gebracht om je te beheersen, niet om je te helpen. Als je de chip in je hoofd hebt, zal de taal de computertaal van de binaire code zijn. De 01010 van de Vrijmetselaars. De perfecte taal van wiskunde, zoals Bertrand Russell zei en hij werkte feitelijk een groot deel van zijn leven aan het creëren van die taal.

 

Het is alleen somber voor degenen die bang zijn om naar de waarheid te kijken. En als je eenmaal naar de waarheid hebt gekeken, kun je aan alles voorbij gaan en erboven uit komen en eraan voorbij gaan en doorgaan. En je zult kracht hebben door begrip. Er zijn mensen in de New Age die willen dat iedereen gered wordt. Zoals de man van de massa, worden we allemaal aan elkaar verbonden en gelijmd. Zo is het in de geschiedenis nooit geweest. En als je iedereen hierdoor heen zou willen brengen, zou je zelf de control freak worden.

 

Mensen maken iedere dag hun keuzes en je moet hen toestaan dat te doen. Het betekent niet dat je het hen niet moet vertellen. Je vertelt hen, tenminste je waarschuwt hen in ieder geval waar ze heengaan. Geef hen zoveel mogelijk informatie, of wat ze aankunnen, maar uiteindelijk zullen zij hun eigen beslissingen nemen. En de meeste mensen zullen de weg nemen die oogt als de gemakkelijkste weg. Dat hebben ze altijd gedaan en in het algemeen zullen ze dat altijd doen.

 

Dit is jouw reis. De reis van het individu. En hoe meer je oprecht zoekt en eerlijk bent naar jezelf, zoals zij zeggen, “Ken Uzelve” is belangrijk, zul je vinden dat er veel meer is dan alleen het wereldse. Het gaat eraan voorbij en het is groter dan de New Age, met hun hocus pocus en hun technieken om de geest gevangen te zetten. Er is natuurlijk veel meer dan alleen feiten en cijfers en wie wat deed, wanneer, waar en waarom. Maar niet iedereen kan die reis gaan. Het komt aan op diegenen die het slechte nieuws aankunnen, in ál zijn niveaus, want het laagste niveau is erg genoeg. Enkelen kunnen daar aan voorbij, maar er zijn enkelen en je moet door hel gaan voordat je de hemel kunt zien.

 

De New Age beweging heeft hen getraind, de volgers, om het onplezierige te vermijden. “O, kijk niet naar het negatieve. Kijk naar de blije dingen”, en terwijl je naar de blije dingen kijkt, worden mensen over de gehele planeet afgeslacht door de machtswellustelingen terwijl zij gebieden inpikken, olie, bronnen en culturen vernietigen omdat zij in de weg staan. Zij zijn lastig voor de wereld die gaat komen. En degenen die niet naar de waarheid willen kijken plaatsen zichzelf in het pad van de vernietiging en zij zullen ook dat niet zien aankomen, want zij willen er niet naar kijken. Dat heet het Ostrich Syndroom. Zij worden geneutraliseerd. Opnieuw, psychologische oorlogsvoering werkt wonderen. Het werkt heel goed bij de meeste mensen.

 

Sommige mensen hebben gezegd: “wel, je moet de mensen hoop geven”. Ik zou hen geen valse hoop willen geven. Om hen hoop te geven moeten zij naar de waarheid kijken. Er is geen andere manier om het te doen. Je moet eerlijk naar dingen kijken, inclusief jezelf. Als je dat gedaan hebt komt er hoop. Totdat je dat doet is er voor jou geen hoop. Je zult meegaan met iedere wind die vanaf de top waait. En ik zeg niet dat er hoop zal zijn voor iedereen, zoals ik zeg, de meeste mensen zullen en hebben altijd, in alle tijden gekozen voor wat zij dachten dat de gemakkelijke weg was. Zij hebben gekozen voor de belofte van vrede en veiligheid.

 

Zij hebben ervoor gekozen om een grote machtige leider te volgen. Althans, zo lijkt het te zijn, want zij zullen zichzelf niet zien als de kampioen. En mensen die niet individueel voor zichzelf opkomen, geven werkelijk hun rechten om over iets te beslissen weg aan dat wat sterk lijkt te zijn. Je bent je eigen kampioen en je kunt de kampioen zijn voor degenen die nog komen. Dat is een verantwoordelijkheid, een grote. En je zult niet populair zijn, maar dan, waarheid is dat nooit.

 

Stem zondag af op Red Ice uit Zweden. Je kunt op de website zien waar het live wordt uitgezonden. Het allerbeste voor nu en moge je god met je gaan.

 

"Non, Je Ne Regrette Rien" ("Geen Spijt")

By Edith Piaf

 

Non!
Rien de rien...
Non!
Je ne regrette rien
Ni le bien
Qu’on m’a fait,
Ni le mal,
Tout ça m’est bien égal!
Non!
Rien de rien...
Non!

C’est payé,
Balayé,
Oublié,
Je me fous du passé!
Avec me souvenirs
J’ai allumé le feu,
Mes chagrins, mes plaisirs,
Je n’ai plus besoin d’eux!

Balayé les amours,
Avec leurs trémolos,
Balayés pour toujours
Je repars à zéro...

Non!
Rien de rien...
Non!
Je ne regrette rien
Ni le bien
Qu’on m’a fait,
Ni le mal,
Tout ça m’est bien égal!
Non!
Rien de rien...
Non!

Car ma vie,
Car mes joies,
Aujourd’hui,
Ça commence avec toi!

 

 

Vertaling : HK, juli 2007