DUTCH

ALAN WATT BLURB

 

"PART 1 OF

MOVIE PREDICTIVE PROGRAMMING/

OCCULTIC CONNECTION"

 

“voorspellend programmeren in films/

het occulte verband

Deel 1

 

23 November 2006

 

Dialogue Copyrighted Alan Watt – November 23, 2006

(Exempting Music and Literary Quotes)

 

WWW.CUTTINGTHROUGHTHEMATRIX.COM EN www.alanwattsentientsentinel.eu

 

 

 

Hallo mensen. Dit is Alan Watt. Het is 23 november 2006.

 

Vanavond ga ik een beetje toegeven aan de druk. Normaal buig ik niet voor welke druk ook, maar dit zal aansluiten bij sommige gesprekken die ik in het verleden gegeven heb en het gaat over de cultuur creatie industrie. Hoe ideeën in de geesten van mensen gedownload worden, in hoofdzaak via fictie en het gebruik van hoog drama (high drama). Hoog drama met emotie; emotie plus een crisissituatie in een film en drama, is een geweldige methode om boodschappen over te brengen. Het is bijna als het verbinden van een idee aan het drama, en het wordt als een virus gedownload in het onderbewuste en je word geprogrammeerd en het heet “voorspellend programmeren”.

 

De techniek is antiek en het is een oude wetenschap. Plato praat in zijn “Staat”over de cultuurindustrie van zijn eigen tijd en dat het essentieel was als elite, om niet alleen controle over de mensen te houden, maar zij moesten álles controleren dat aan het publiek gegeven werd. In andere woorden, wat het publiek ook zag in drama op het toneel, was geautoriseerd. Niet alleen was het geautoriseerd, in het antieke Griekenland gingen reisgenootschappen van acteurs naar de steden en deden hun ronde en het was verplicht om aanwezig te zijn. Iedereen, zelfs de slaven moesten tenminste één uitvoering bijwonen, want net als vandaag hadden zij hun agenda en hun rooster en het upgraden van het systeem. En het werd voornamelijk gedaan door middel van fictie want het oude gezegde luidt: “monkey see, monkey do” (wat het aapje ziet doet hij na) en wij nemen over wat wij zien, vooral als het in een typische held-heldin vorm wordt gedaan.

 

De manspersoon zal zichzelf projecteren in de rol van de held en zich identificeren met het karakter van de held en de vrouwspersoon –wel, in de oude tijden tenminste, vóor al het oestrogeen in ons voedsel en zo en inentingen, keken de vrouwen naar de heldin. Dit is een oude, antieke wetenschap, die nooit wordt opgegeven. En acteurs zijn overgeërfd. De acteerfamilies gaan honderden, sommige misschien duizenden jaren terug. Gespecialiseerde onderdelen van de maatschappij nogmaals, en zij trouwen met elkaar en trouwen zelfs binnen kleinere rangen.

 

Wat interessanter is, de producenten, de tovenaars zou je kunnen zeggen, die het begrijpen en een vol begrip hebben van wat aan het publiek overgebracht moet worden. Welke boodschappen moeten in hun hoofden ingeprent worden. En hij kent de technieken om dit perfect te doen. Een perfecte wetenschap.

 

Nu, wat interessant is, terug in de jaren ’60 hielden het Royal Institute of International Affairs en zijn Amerikaanse afdeling, de Council on Foreign Affairs een van hun internationale bijeenkomsten. Zij hielden het in Engeland om te beslissen welk land zijn filmindustrie zou gebruiken om de internationale cultuur van de toekomst te creëren. En dit stond in de kranten in die tijd en ik denk dat de bijeenkomst twee of drie weken duurde en uiteindelijk waren ze het erover eens dat Hollywood de taak zou krijgen de wereldwijde cultuur voor het algemene publiek te creëren voor een globale samenleving. En het zou ook gecombineerd worden met de muziekindustrie, want deze gaan duidelijk “hand in glove” (hand in handschoen), zoals Plato zei, en met de mode-industrie. Plato noemde dat ook en hij noemde het de “fashion industry”in het oude Griekenland.

 

Hoe meer de dingen veranderen, hoe meer ze hetzelfde blijven. Als iets werkt wil je het niet veranderen. Waarom zou je dat doen? De formule van menselijk gedrag is gewoon een wetenschap. Ieder onderdeel van de richting waarin jij het wilt laten gaan, is simpelweg het vermogen om de relevante formules te begrijpen en dan wat knoppen in te drukken, in een bepaalde volgorde en als het op de juiste manier gedaan wordt, de juiste presentatie, met de juiste propaganda, zal het publiek reageren en precies doen waar ze voor geprogrammeerd zijn. Het heeft in het verleden gewerkt en het zal in de toekomst werken.

 

Daarom zijn ze zo uitermate verzekerd dat zij de wereld (society) kunnen veranderen, zelfs terug naar onvolwassenheid als zij wensen, want dát hebben ze in het oude Griekenland gedaan. Daar werd het onderwezen en uitgevoerd. Dus alles kan opnieuw geïntroduceerd worden als het eerder gedaan is in de menselijke samenleving. Je moet alleen de formule kennen om het te kunnen introduceren.

 

 

"Act Naturally (1965)"

By Buck Owens

 

They're gonna put me in the movies
They're gonna make a big star out of me
We'll make a film about a man that's sad and lonely
And all I got to do is act naturally

Well, I bet you I'm a gonna be a big star
Might win an Oscar you can never tell
The movie's gonna make me a big star,
'Cause I can play the part so well.

Well, I hope you come and see me in the movie
Then I'll know that you will plainly see
The biggest fool that's ever hit the big time
And all I got to do is act naturally.

 

 

 

“Doe natuurlijk (1965)”

Door Buck Owens

 

Ze gaan me in films laten spelen

Ze gaan een grote ster van mij maken

We zullen een film maken over een man die droevig is en alleen

En ik hoef alleen maar natuurlijk te doen.

 

Wel, ik wed je, ik word een grote ster

Misschien win ik een Oscar, je weet het nooit

De Film gaat me een grote ster maken

want ik kan de rol zo goed spelen.

 

Goed, ik hoop dat je komt om me in de film te zien

Dan weet ik dat jij duidelijk zult zien,

De grootste idioot die ooit het grote succes heeft bereikt

En ik hoef alleen maar natuurlijk te doen.

 

 

 

Dus Hollywood, deze verbazingwekkende industrie, waarschijnlijk een van de grootste exportprodukten nu. Misschien de enige, die in de Verenigde Staten is overgebleven, naast het leger. Hollywood wordt het Holly Wood, “het heilige hout” (Holy Wood) genoemd. Het “Heilige Hout” natuurlijk, is de staf van de magiër, van de Grote Magiër (Grand Magus) in het occulte. Hij zwaait met de toverstaf en alles is aangepast, veranderd. Hij betovert en het wordt in beeld gebracht, zelfs in cartoons van Mickey Mouse met zijn kleine toverstok, als hij gekleed is als een tovenaar en kleine vijfpuntige sterren uit de toverstok komen. Aarde, lucht, vuur, water, geest. De vijf punten. Dat is wat het betekent. Hoog drama. En in de antieke legenden uit het Midden Oosten hadden al de heilige mannen daar hun staf. We vinden het zelfs in het Oude Testament waar Mozes zijn kleine wedstrijd had met de magiërs van de Farao. En zij spelen, ze veranderen stokken in slangen en weer terug, wat een goede truc is.

 

Maar de truc van het betoveren van de toehoorders is het gebruiken van een toverstaf, het Heilige Hout. Het Holy Wood betekent op een ander niveau ook de groeve (grove). Want in de antieke tijden en in de huidige tijden houden de grotere jongens ervan om op speciale plaatsen over de wereld in hun heilige bossen samen te komen. Heel, heel belangrijk. En er zit nog meer aan vast, zelfs in de joodse folklore over de bossen en Mozes’ geelkoperen slang, die om de staf die ze gemaakt hadden heengekronkeld was, is vanzelfsprekend allemaal allegorie voor iets anders, dat ik begrijp, maar het was vermoedelijk geplaatst in een groeve omgeven met bomen en dat was een speciale ontmoetingsplek voor de hogere magiërs.

  

Ik zal ingaan op wat films die je zullen laten zien wat binnen Hollywood begrepen wordt, tenminste in het deel van de regisseur. Vele acteurs begrijpen het zelf niet eens, maar de regisseurs en de producenten begrijpen het zeker en sommige van de grotere krijgen de informatie en ze krijgen advies over hoe ze het op het publiek moeten overbrengen. Het is niet dat ze genieën hebben in Hollywood perse, dat ze een speciaal inzicht door een kristallen bol in de toekomst hebben. Het is omdat het hun taak is om ons te programmeren terwijl we de toekomst ingaan. Altijd. Hollywood is een essentieel onderdeel van de regering, vooral in de Verenigde Staten.

 

Er zijn boeken verkrijgbaar over Hollywood’s betrokkenheid in het maken van oorlogsfilms. Zij brachten ik weet niet hoeveel films uit in de Tweede Wereldoorlog en zij hadden de volle medewerking van het Amerikaanse leger en het gebruik van eskadrons van tanks en schepen en alles, om het zeer, zeer realistisch te maken, om de rekrutering aan de gang te houden om tegen de Nazi’s te gaan vechten, en daarna tegen de Japanners. Een kolossaal deel propaganda en het is nooit opgehouden en zelfs vandaag geeft het Pentagon toe, dat zij sommige grotere films hebben gefinancierd, die over oorlog gingen en dit soort nonsens om de jonge jongens als rekruten binnen te krijgen.

 

Nu, een beetje terugspringend naar de zestiende eeuw, een periode van kolossale verandering in Europa, toen de Rozenkruisers in het openbaar traden en in grote mate mannen rekruteerden onder –het was toen geloof ik de jeugd van de aankomende middenklasse, vooral degene die zich bezig hielden met de wetenschappen. Wetenschap is heel belangrijk voor hen en een heel stel karakters bewoog zich rond het hof van koningin Elizabeth I. Zeer belangrijke mensen in een belangrijk tijdperk. Je kunt John Dee daar vinden. Fludd was daar ook en Fludd is de man die hoofdzakelijk verantwoordelijk was voor de creatie van het Globe Theater, dat voor Shakespeare was in toneelstukken.

 

Niets is toevallig en Robert Fludd was ook een alchemist. Hij was betrokken in de architectuur in de Hermetische traditie, wat inhoudt dat zij hemel en aarde wilden verenigen, altijd dezelfde hermetische traditie, de eenwording van geest en materie en de perfectie van de wereld, in hún ogen vanzelfsprekend. Zij wisten en hebben altijd geweten dat het begrijpen hiervan voor degene was, die “ín het weten” waren. Voor de profanen en de massa, zij zouden simpelweg slaven zijn. Zij hadden geen bezwaar bij het zichzelf onderscheiden als een hogere klasse van mensen, een gespecialiseerd type, intellectueel type.

 

En Stratford-upon-Avon. Als je het uit elkaar haalt, betekent het “straightforward upon Avon, de rivier. En een ford is het oversteken van een rivier. Als je het tekent krijg je vorm van een kruis, en zij zeggen altijd: “je ontmoet de duivel op de kruisingen”. Avon is NOVA, nieuw. Dus het is “New Straight Cross”. Dat is wat het betekende.

 

En Shakespeare, of Jacques Pierre, de priester van de vader, was de magiër, die in de grond de Engelse taal tot bestaan bracht zoals we het kennen. Het is sindsdien opgewaardeerd maar dat was een belangrijke verandering in die specifieke periode. Hiervoor, had Chaucher de laatste versie opgewaardeerd met “Canterbury Tales”en andere geschriften. En daarvoor was het Oud Noors en Saksisch Duits, dat de mensen spraken. Dus een nieuwe taal was wetenschappelijk gecreëerd. Het is volledig gecodeerd natuurlijk en het is ook jammer want we hebben er zoveel van verloren. We verliezen zoveel woorden dat we uiteindelijk niet in staat zullen zijn iets aan iemand anders met enige precisie over te brengen en dat wordt “linguistisch minimalisme” genoemd, een techniek die ook op het publiek gebruikt wordt,  want de kinderen krijgen hun vocabulaire al generaties lang van de media en van de muziek en de helden die zij volgen. God helpe ons als we allemaal eindigen bij het volgen van de spelers van sportteams, want als je linguïstisch minimalisme wilt, als zij deze spelers interviewen na een wedstrijd, heb je het hier.

 

Dus de zestiende eeuw was een enorm belangrijke tijd. Het was ook, zoals ik zeg, de introductie van de hermetische gedachte. De vervolmaking van de mens, dat meer betekent dan alleen een kunstmatige perfectie. Zij praten erover om de weg in de echte religie helemaal te gaan, die inhoudt dat wat van God gescheiden was te herscheppen. En dat gaat terug naar de allegorie van Adam en Eva, want in de scheiding behield Adam de geest die gegeven was, terwijl Eva het vermogen gegeven werd om de mensheid te herscheppen, om de mensheid nageslacht te geven en dat is het grote geheim in Vrijmetselarij en daarom zijn ze niet echt gesteld op vrouwen. Zij hebben geen geest en Albert Pike zei dat, dat: “de vrouw alleen het licht van haar echtgenoot kan reflecteren”. Hij is de zon, zij is de maan. De maan heeft geen licht van zichzelf. Het reflecteert het licht van de zon. Dit is allemaal om de vrouw te onderdrukken. En er zou perfectie zijn als zij de twee zouden verenigen.

 

Het is een antieke, antieke religie. Het is voor-Judaïsch en zij hebben dit doel nooit uit het oog verloren, waar alles in harmonie zal zijn, vermoedelijk, opnieuw, volgens hun, maar dan geven zij jou hun einde aan het begin. Dat is de truc van religie om je een begin te geven dat werkelijk hun eind is.

 

Teruggaand naar de zestiende eeuw. Koningin Elizabeth I sponsorde deze Rozenkruisers om toneelstukken te schrijven en zij was bij de meeste zelf aanwezig en Christopher Marlow was waarschijnlijk de vreemde man buiten, want hij schreef over deze hermetische groep, die het occulte in hun toneelstukken bracht en daardoor bracht hij teveel naar buiten. Het is discussieerbaar of hij zelf bij hen hoorde en teveel zei, of dat hij zich werkelijk tegen hen inging, maar hij was als Dagobert lang voor hem. Hij werd door het oog gestoken, wat een vrijmetselaars techniek is voor “iemand die teveel ziet” (“one who sees too much”).

 

Er is zoveel waarop ik kan ingaan en het is in zekere zin een schande om dit als een spontane blurb vanuit de top van mijn hoofd te doen, maar momenteel is tijd van belang en dus is alles ongeveer spontaan. Dus waarop ik me vanavond zal concentreren, zijn een paar films die zeer veelzeggend zijn in hun informatie en in hun begrijpen van het systeem en ook, als altijd, heb je jouw voorspellend programmeren, want in de onthulling van de methode in hogere esoterische kringen, kun je ook een idee van onvermijdelijkheid in stoppen. Het maakt ons vertrouwd met een idee, zodat als het werkelijk plaats vindt, we het accepteren zonder vragen te stellen als iets dat normaal is.

 

Ik wil graag praten over de film “Network, die uitkwam in 1976. Een verhaal over een man die als hoofd presentator voor de tv werkt, die op een dag een soort messianische brainstorm krijgt  en hij begint de waarheid te vertellen aan het publiek en een van zijn uitspraken tegen het publiek is: “jullie zijn de echte mensen, wij zijn nep” als hij zich realiseert dat het publiek probeert een fictie na te volgen, want alles wat je op televisie ziet is een fictie. Het is geregisseerd. Het is geproduceerd. Het is niet spontaan. Als gasten in een vraag en antwoord show zitten van welke soort ook, hebben zij de vooraf bepaalde vragen voor zich.

 

Ik keek naar een kleine blurb over Kissinger en kwam erachter toen hij naar Canada kwam, dat de manager van Kissinger, en zij worden allemaal gemanaged, een lijst van vragen had, die zij aan Kissinger konden stellen en alles dat niet op die lijst stond zou simpelweg niet beantwoord worden, of ze zouden bij de set weglopen. Er is niets spontaans op televisie. Alles wat geproduceerd wordt is nep. Het is nep. Het is een essentiële arm van het controle houden over jouw geest. Altijd geweest.

 

In de film “Network”, waar hij deze spastische aanvallen kreeg, komt hij met messianische mededelingen naar buiten, op een komische manier en hij vertelt heel veel waarheden. Uiteindelijk wordt hij bij een van de grote jongens geroepen, een van de grote mannen die het systeem leidt, en de man vertelt hem: “Er is geen Amerika.” Hij zegt: “alles is gewoon een groot bedrijf, een associatie van bedrijven. Er is geen Engeland. Er is geen Amerika, er is geen Nederland. Er is geen China. Er is geen Rusland. Het is gewoon een conglomeraat van bedrijven. Geld runt het gebeuren.”

 

En dat is waar want dat is hoe het is. De economie. Alles dat in onze taal met een “E” begint is van groot belang (voornaam belang is aan de top) en het is het waard om  “Network” te bekijken, wat zij aan het publiek onthullen, dat alleen zijn kauwgom kauwt en hun popcorn poft en gedownload wordt maar zich niet eens kunnen herinneren wat ze zeggen of doen.

 

De tweede film is redelijk beroemd in bepaalde kringen en heet “They live”, gemaakt in 1988, waarin het je het systeem laat zien, opnieuw in allegorische vorm. Zij doen het schaamteloos en laten je de soort mindcontrol technieken zien van reclame, de typen mensen die onder jou leven die eruit zien als jij maar die helemaal niet zijn zoals jij. In de echte wereld zul je dat in de Vrijmetselarij vinden, want er vindt een duidelijke terugkoppeling plaats, door vrijmetselarij heen, van informatie over het publiek en de plaatsen waar zij leven.

 

Zij verzamelen informatie over iedereen en de Eastern Star zijn daar beroemd om. Zij verzamelen informatie en ik ken iemand die een hoog lid van de Eastern Star confronteerde en zij gaf dat toe. En ik weet dat in de plaats waar ik heb gewoond, dat de Grote Meester (Grand Master) daar rond al deze oudere vrouwen was, die Eastern Star leden waren en hij verzamelde de data. Het wat is wat over iedereen. De roddels. Dus het is het kijken waard hoe zij leefden, in een allegorische vorm. Zij hebben de verdraaiing van de alien erin gestopt natuurlijk, die in hoge mate populair gemaakt is door de geautoriseerde mannen in sommige landen.

 

Ik werd gevraagd om een documentaire te doen, door iemand van deze goed bekende mannen maar toen hij erachter kwam dat ik de alien agenda niet zou promoten, was dat het laatste dat ik van hem hoorde. Hij belde mij trouwens.

 

De derde film is de originele “Wicker Man”, gemaakt in 1974. Zeer onthullende film over de religie die de wereld regeert. Er is een uiterlijke vorm van natuuraanbidding, maar ook binnen een elitaire groep aan de top die met mensen spelen en dat is een sleutelstuk. Zij spelen met mensen alsof ze zich vervelen. Zij weten hoe wij denken en in de “Wicker Man” wordt een politieman van zijn kleine gebied in Schotland naar een eiland gestuurd aan de Westkust van Schotland vermoedelijk, om de vermissing van een meisje te onderzoeken en hij wordt daar werkelijkheid in de maling genomen en de hele film gaat over hoe er met hem gespeeld wordt en hij achter clou’s komt die daar achtergelaten worden om door hem gevonden te worden, wetend met iedere clou hoe zijn geest naar het volgende deel zal werken en het volgende en het volgende tot aan het einde waar hij de vrijwillige idioot (“the willing fool”) voor het offer is geworden. Hij was de vertegenwoordiger van de koning, dus hij was belangrijk. Hij kwam vrijwillig. Ook heel belangrijk. Hij was een maagd. Heel zeldzaam tegenwoordig.

 

Maar wat soort van grappig voor mij was, was om te zien hoe zij een politieman daar neerzetten. Nu, vrijwel de meeste politiemannen zijn vrijmetselaars want het is bijna verplicht om een vrijmetselaar te worden als je bij de politie gaat. De broederschap van de politie. En iedereen die politiemannen thuis heeft bezocht, zal hun foto zien van de persoon met hun politie cadet uniform aan bij hun diploma-uitreiking en ernaast staat die van de vrijmetselaars, degene met hun handschoenen en alles. Want zij moeten eerst trouw zweren aan elkaar voordat zij trouw zweren om jou te dienen. Zij dienen jou niet. Zij dienen de elite die hen in dienst nemen. Beschermen en dienen (“protect and serve”).

 

Maar in “The Wicker Man” heeft de politieman het juiste Britse type -en wat van het Britse Gemenebest plattelandstype-pet op en rondom de pet heeft het een band met zwart-witte vierkanten. Het is een schaakbord. Het is een ook een mozaïek vloer van vrijmetselarij. Het zijn de twee tegengestelden. Het is ook de hemel en hel. Zij hebben het recht om de zwarte kracht te gebruiken als het nodig is. En daarom kom je  ook voor elkaar op en zij veranderen regelmatig hun kleine boeken en verhalen om te rechtvaardigen wat zij doen. Dus dat was het enige deel dat niet logisch was natuurlijk, maar het heeft iemand nodig die begrijpt, om dat te zien. Maar de Wicker Man is het bekijken waard, de originele versie die in 1974 gemaakt is. Ik geloof dat er een latere versie uitgekomen is, die bizar is en waarin er een soort monster bij betrokken wordt.

 

Een andere film die je moet zien, waarvan ik niet eens wist dat hij er was, is uitgebracht  in 2003. Er is niet zoveel publiciteit aan gegeven als aan de Wicker Man, hij heet de “Control Factor”. Voortreffelijke film met veel feiten over mindcontrol, waarbij microgolf frequenties gebruikt worden en de kleine microgolf torens overal in steden, om de geesten van het publiek te beheersen, maar ook een gespecialiseerde geheime groep van wetenschappers met volledige autoriteit, die geavanceerde wapens gebruiken, die de steden binnengaan en de hersenen van bepaalde individuen chippen.

 

Zij gebruiken in Control Factor feitelijke data die vrijgegeven zijn aan het  publiek, uit boeken als “Between Two Ages, and the Technotronic Era” van Zbigniew Brzezinski en zij gebruiken de termen, technotronic enzovoort en alles in die film kan vandaag de dag gedaan worden. Feitelijk is het verouderd spul. Wat aan het publiek wordt vrijgegeven is feitelijk verouderd. Zij zijn zeer ver vooruit want er zijn drie niveaus van wetenschap en vanaf professorschap naar beneden is allemaal publiek domein. Dat is het laagste niveau.

 

De CIA op de hogere niveaus, de niveaus die in afdelingen ingedeeld zijn (compartmentalized), hebben apparatuur die verdergaat dan science-fiction, en dan is er daarboven een hoger niveau voor de echte controllers, want ultieme macht deel je niet met de rest die jou helpt.

 

Dus “Control Factor” 2003 heeft zelfs in Europese landen gedraaid en zoals ik zeg, ik had er nooit van gehoord totdat iemand in België mij erop attent maakte. Hij is het kijken zeer waard.

 

Een andere film komt uit Duitsland, maar is hier in de winkels als huurfilm te krijgen, gemaakt in 2002 en heet “The Experiment”, met Engelse ondertitels. Geweldige film over een onderwerp dat ik al eerder genoemd heb, hoe mensen dat worden waar ze aan werken, zoals meneer Postbode en meneer Politieagent en meneer Soldaat en dit soort dingen. Maar deze experimenten zijn vele malen opnieuw gedaan, daarvan ben ik zeker. Het speelt zich af in een nagemaakte gevangenis en een hele groep mensen komt binnen. Ik geloof dat er twintig mensen waren. Tien zijn gekleed als gevangenbewaarders, tien als de gevangenen en in een korte tijd beginnen de controlfreaks binnen de groep van bewaarders de bewaarders te worden en dezelfde technieken en maatregelen te gebruiken tegen de gevangenen en al heel snel heb je een echte situatie aan de gang. Het is een goed exposé over hoe makkelijk mensen overgehaald en gecontroleerd en geïndoctrineerd worden om te worden wat de meesters willen dat zij worden.

 

Een van de meest besproken films, die gaat over, oh, enge dingen, oh kinderen...ik wil je bloed drinken, is “Eyes Wide Shut”, uit 1999. Zeer goed gedaan. Gemaakt door Stanley Kubrick die hoog in de hoog vrijmetselarij stond. Hij maakte “2001” en “2010” voor Arthur C. Clarke, dus hij begreep de agenda. Hij stierf kort na de film. Sommigen zeggen dat hij te ver was gegaan met deze film. Maar dat kan speculatie zijn en je moet hem bekijken en het volgen om te begrijpen wat er aan de hand is en zelfs dan, noteer de straatnamen en alle namen die je in die film hoort en spreek ze achterwaarts uit en voorwaarts enzovoort. Er zit veel meer in dan de meeste mensen zich ooit kunnen voorstellen.

 

Je zult de soort ceremonie zien die zij aan de top hebben, waar “do what thout wilt” de wet is, waar zich massale promiscuïteit binnen deze geheime bijeenkomsten afspeelt, orgieën kun je zeggen, en maskers. Zij houden aan de top van de maskers en de maskers staan voor de oude maskers van het oude Egypte. Opnieuw, de hermetische wetenschappen met het hoofd van de jakhals en verschillende andere “hoofden” op andere mensen. Je zult Thoth erin zien. Soms wordt het Thout genoemd of Thoth uit Egypte, en het simpele geheim achter Thoth is –hij bracht het schrift en de wiskunde en dit alles naar de wereld en het is niet een persoon of een ding- het is THOUGHT (gedachte). Daar komt het woord vandaan, van gedachte. De meeste mensen gebruiken hun eigen gedachten nooit.

 

Maar “Eyes Wide Shut” laat je opnieuw zoals de “Wicker Man” zien, hoe een elite met een karakter speelt, door de hele film heen en dit karakter heeft geen idee dat hij gestuurd wordt. Hij trekt de conclusies die zij willen dat hij trekt. Hij gaat naar plaatsen om erachter te komen wat het mysterie is en zij weten altijd dat hij daarheen gaat. Zij leiden hem in zekere zin op de hele weg door de hele film heen. En zij vermoorden mensen in de film want voor hun is het een spel. Het is niets. Zij zijn onaantastbaar voor de samenleving. Er komt geen politieman achter hen aan. Geen ondervragingen. Zeer waardevol om te zien. En deze groepen bestaan.

 

Een andere goede film is “THX 1138” en dit is een speculatie over een samenleving, die totaal beheerst wordt en gekweekt wordt voor hun doelen en zij leven ondergronds. Zij komen nooit aan de oppervlakte maar zij werken aan de taken die hen gedicteerd zijn. Zij zijn de hele dag gedrogeerd. Zij worden getest. Hun urine wordt getest om er zeker van te zijn dat ze genoeg van deze of die drug  hebben. Er zijn speakers die tegen hen praten, hen vertellen welke drug ze moeten nemen, of meer van dit, enzovoort. Een totaal gereguleerd systeem waarin ze nooit ten volle bewust zijn. Zij hebben geen echt besef van individualiteit in deze film. Een komisch gedeelte is, waar ze zelfs een computerscherm hebben waar je naartoe kunt gaan om te biechten. De foto van een priester komt op het scherm en je vertelt hem al je kleine gedachten en natuurlijk gaat het direct naar de controllers aan de top. Wel, wat is nieuw, aye. Maar zeer waardevol om te zien.

 

Nog een goede is “Logan’s Run” en die werd gemaakt terug in 1975, met Michael York met opnieuw, een kunstmatig gecreëerde samenleving, waar niemand ouder wordt dan, ik weet niet, 29 of 30 jaar en als zij tegen die leeftijd lopen, begint een kleine geïmplanteerde chip in de palm van hun hand te gloeien. En zij gaan een soort circus binnen waar iedereen terechtkomt in een arena. ARENA komt van het woord Aaron, hogepriester, en zij zitten daar en zij kijken naar wat zij denken dat een religieuze ervaring is, waar deze mensen overgaan naar het volgende leven. In werkelijkheid worden ze afgemaakt en het hele systeem wordt geleid door computers. En dat was hun manier om met het populatieprobleem om te gaan. In de film zijn er geen oude mensen, interessant genoeg.

 

Christopher Walken heeft in een paar interessante films gespeeld. Ik geloof dat een van hen helemaal terug in 1972 is gemaakt, deze heette eerst “The Happiness Cage” en kwam daarna uit onder de naam “The Mind Snatchers”, waarin hij een jonge en verwaande soldaat speelt, die moeilijkheden in het leger veroorzaakt en hij wordt weggevoerd voor medische experimenten. De hele film gaat erover, dat hij probeert uit te puzzelen wat er gebeurt en het is zeer Tavistock in zijn opzet. -En zij hadden en hebben deze instituten trouwens-  en het hele idee is om jou met een vorm van chip te implanteren en je op afstand te beheersen.

 

Nu, dat hebben ze gedaan in Tavistock, waarover Aldous Huxley spreekt in zijn speech op Berkeley, die op deze site te vinden is. En Huxley, deze grote winnaar, vond dit fantastisch, een grote verbetering voor de maatschappij, om draden in hun hoofden te stoppen en knoppen in te drukken en hen als robots te laten bewegen. Dus dat was in deze specifieke film “The Mind Snatchers”.

 

Walken was ook in een andere te zien, uitgebracht in 1983 en die heette  “Brainstorm” , waarin hij een wetenschapper is die zich bezig houdt met het maken van een soort hoofdapparatuur, die een interface zou hebben en in staat zou zijn om de geest (minds) van mensen over grote afstanden te zenden en weer op te vangen met andere computers. Dit is ook geen fantasie. Deze dingen bestaan werkelijk. Het wordt altijd uiteindelijk, zelfs in de film, voor militaire doeleinden gebruikt, maar het is het waard om naar deze film te kijken om te zien hoe lang het geleden is dat zij het publiek dit soort dingen lieten zien.

 

En zoals ik zeg, het is een vorm om jou op een legalistische manier te vertellen wat er gaat komen, maar het is ook een vorm van programmering om het gewoon te accepteren als het in de realiteit komt, voorspellend programmeren. We stellen bij dingen geen vragen als we op een of andere manier vaag bekend zijn met het idee, het concept ervan, en de wetenschappers zullen op televisie verschijnen en tegen je zeggen: “wel, dat is vooruitgang, begrijp je”. Wel, wie definieert wat vooruitgang is? Wij zijn het niet maar we hebben dan ook geen enkele stem in wat dan ook. En dat is een feit. Er is geen democratie. Die is er nooit geweest. Er is alleen de agenda.

 

Op Loyola Universiteit in Louisiana hebben de wetenschappers van de wereld een paar bijeenkomsten  (World Science meetings) gehad, waarvoor betaald is door het Amerikaanse departement van Handel. Het ging over het chippen van de gehele bevolking, behalve voor de elite natuurlijk. En zij hebben honderden pagina’s over dit onderwerp naar buiten gebracht. Het implanteren van chips in de hersenen van mensen zal vrede aan de wereld geven. Regionale computers zullen uiteindelijk mensen beheersen en programmeren voor hun werk, dus je kunt de ene dag een loodgieter zijn en de volgende dag een elektricien. Het zal voor jou niets uitmaken want je zult het zelfs niet weten of je herinneren.  En je zult geen enkele individualiteit hebben.

 

“De geest in de machine” (“the ghost in the machine”) zal niet meer in staat zijn zich te verbinden. En op de eerste bijeenkomst die ze hadden, zeiden zij dat ze deze agenda aan het publiek zouden promoten om hen vertrouwd te maken met het idee, door middel van romans, cartoons, films enzovoort. Wel, dat is al gedaan. Er zijn nu verschillende films uit die het ons onder verschillende vormen van schijn brengen, op verschillende manieren, maar altijd met dezelfde conclusie.

 

En het was niet lang na de eerste bijeenkomst dat ‘Final Cut” uitkwam, de film met Robin Williams, 2004 en anderen volgden het voorbeeld. De bedoeling is, dat je gewend raakt aan het idee om iets in je te hebben, dat jouw activiteiten kan volgen als een camera; je gedachten als een camera; wat je ziet als een camera; wat je hoort. En het terugspelen nadat je doodgegaan bent aan iedereen die het wil horen. O, een grote zegen voor de politie, aye. Zij hoeven je nergens vragen over te stellen. Zij zullen alleen in je chip hoeven te kijken. De tekenfilms hebben nu helden met chips en superkrachten. Zo verkopen ze het aan de jongeren.

 

Nu, op deze bijeenkomsten bespreken ze geen politiek. Nooit, ooit. Zij noemden zelfs geen regeringen, want deze persoonlijkheden, deze grote wetenschappers weten dat deze gewoon een show voor het publiek zijn. Zij werken voor de echte jongens, dus zij spreken met autoriteit als ze spreken en ze zeiden: “dit zal gepromoot worden door deze methoden, cartoons, films etcetera, en romans”  en het is heel eenvoudig te doen als je kijkt naar, vooral de culturele organisaties.

 

In het Soviet Systeem hadden ze interessant genoeg een departement van Cultuur. De regering had een departement van Cultuur en toen ik opgroeide realiseerde ik me dat we er ook een in Engeland hadden en Canada heeft een departement van Cultuur. Wel, waarom zou je dat nodig hebben? Wel, je hebt het nodig, want het is hun taak om geld uit te delen aan bepaalde schrijvers, vaak met instructies, om verhalen te bouwen rondom bepaalde ideeën. Zo wordt het gedaan. Dat is de manier waarop je cultuur leid. Je kunt het niet gebruiken dat een oude man met een verhaal komt dat niet volgens script loopt, niet het format heeft en die zijn ding doet en dat iedereen ervan houdt. Dus wordt alles gedaan door subsidies binnen de kunst-industrie en hoog vrijmetselarij natuurlijk.

 

Een goede vrijmetselaar vraagt nooit het waarom over iets. Hij moet het bevel van een meerdere onmiddellijk gehoorzamen en zo komen zij vooruit in het leven. Alle politici doen het. Zij denken geen seconde na. Je bent een brave jongen als je geen vragen stelt. Je gehoorzaamt gewoon. Zo zit de hele structuur in elkaar. Dus ga “Final Cut” zien en anderen. Sommige zijn nogal afschuwelijk en derderangs, maar ik weet zeker dat ze er meer geld in stoppen omdat zij ons werkelijk willen laten wennen aan het idee.

 

Ze hebben nog geen films denk ik waarin een kind die ontvoerd was gevonden wordt omdat zij een chip hebben. Ik ben niet verrast over deze tv-drama’s die ze hebben –er is niets meer op televisie behalve sport, tv-drama’s, advocatendrama’s en ziekenhuisdrama’s. De hoofdgebieden waarop zij controle over jou hebben, begrijp je, medicijnen, recht, etcetera. Dus het verbaast me dat zij geen film uitgebracht hebben over een klein lief jongetje dat ontvoerd is en iedereen verbijt zich en vraagt zich af wat er gebeurt. En hier zijn de mannen met al hun reageerbuizen en DNA monsters en hun traceerder voor de chip. En aan het eind wordt hij gevonden en Bruce Willis of iemand zal de grote rol krijgen en hij zal erheen gaan als Rambo en hem aan het eind redden. En zij zullen tegen de wetenschappers vechten die dat allemaal hadden ontworpen. Dat zal komen. Als hij niet al uitgebracht is.

 

En een héel, heel goede film die je aan het denken zet, want sommige films zetten je aan het denken. De meeste niet. Je word gedownload door middel van emotie.  Ze noemen het emotive responses, emotive indoctrination (onvertaald). Maar de “Devils Advocate” film laat de natuur van de mens zien en er zitten veel goede scènes in waar de duivel, die het grootste advocatenkantoor van New York bezit, tegen een jongen praat die niet weet dat hij eigenlijk de zoon van de duivel is en getraind wordt om het over te nemen. En hij vertelt hem hoe zij het overnemen, hoe zij de wereld overnemen. Hij zegt dat het gebeurt door legers advocaten uit te zetten. Miljoenen van hen. Miljoenen en miljoenen advocaten die jou door middel van het recht de handen binden en je kunt niet bewegen en je kunt niet spreken. Het vindt allemaal plaats via de wet. De WET is een MUUR om jouw geest  (LAW is a WALL around your mind).

 

Dit zijn een paar films waar je beter naar moet kijken. Degene die ze al gezien hebben, misschien kun je beter naar ze kijken dan eerst. Enorm onthullend want er is altijd een onthulling van de methode voor degene die wijs genoeg zijn om het te zien en te horen. Er is altijd een exposé over hoe het gedaan wordt en waarom, voor degene die kunnen horen en zien.

 

Het wordt gebouwd als het Globe Theater, zoals ik zeg, voor Shakespeare’s toneelstukken. Het werd niet voor niets de Globe genoemd. De globe, de wereld, waar het toneel naar beneden komt in het publiek. En in die dagen gebruikten zij daarbij participatie van het publiek. Zij zorgden dat zij betrokken werden in het verhaal en veel mensen lieten zich in het drama meeslepen en dachten dat het allemaal echt was. En als dat gebeurt, weten de acteurs dat zij overtuigend zijn, dat het werkt. Als het publiek vergeet dat ze naar iets onechts kijken. Zij kijken naar een spel terwijl de acteurs hun werk doen en het komt aan bij het publiek. Het is overtuigd. Want nu heb je in hun geest de mogelijkheid geplant, dat alles wat je hen laat zien waar kan zijn of waar is en je hebt hen werkelijk veranderd. De alchemistische verandering. Je hebt hen veranderd. Je hebt een betovering over hen uitgesproken. Dat is de manier waarop het gedaan wordt.

 

In de esoterische tradities werd het toneel een microkosmos van de macrokosmos, waarin alle kennis, en dat is waar, in de persoon is opgeslagen, maar het is ook, dat de persoon een miniatuur is van het gehele universum. Alles dat daar is, zit binnenin vervat. Dat is onderdeel van de religie van de esoterische occulte groepen aan de top. Een (toneel)stuk zelf zou in zekere zin een talisman genoemd kunnen worden. Een “talismanische microkosmos”.

 

Ze gebruikten theatereffecten, zelfs in Shakespeare’s tijd, voor donder. Vele soorten toneeleffecten waren heel overtuigend. Zij hadden zelfs de “Burning of Troy” (verbranden van Troy), een groot, enorm stuk dat daar opgevoerd werd en de “Zware brand van Rome”, en zij hadden tientallen altaars rond het toneel opgesteld voor het ogenschijnlijk verbranden van de offers. Niets werd gespaard in de effecten om een vloek over het publiek uit te spreken.  Nu, het publiek denkt altijd dat zij gewoon vermaakt gaan worden, voor het plezier, om zich te vermaken en vaak doen ze dat ook, maar zij realiseren zich nooit dat hun weg voor hen gevormd wordt. Hun denken wordt werkelijk voor hen gevormd. Zij kijken in een gebied waar zij zelf nooit gegaan zijn in hun eigen levens, dat aan hen gepresenteerd  wordt en in zekere zin participeren zij in het spel.

 

Er was een tijd dat de “Magus”, zoals ze hem noemen, de magiër in de Rozenkruisense Vrijmetselaarstraditie, ging over een persoonlijke zoektocht. Een persoonlijke zoektocht naar kennis over zichzelf in relatie tot de macrokosmos. En in dezelfde periode in de zestiende eeuw vond er een afscheiding plaats, waar bepaalde leden gepolitiseerd geraakt waren en macht over de gehele populatie van de wereld wilden. Dat was hun uiteindelijke intentie, dat zij zouden heersen en herscheppen, alles opnieuw maken dat imperfect gelaten was (“everything that was left imperfect”). Dat is wat zij zeggen.

 

Alles dat imperfect gelaten was, want in het ontwerp van de wereld lag geen ware gedachte (no true thought). Het was een spontane handeling van het tot leven brengen. En zij geloofden dat als zij zelf, individueel, het godendom verkregen, zij om die reden het recht hadden de wereld opnieuw te maken zoals deze zou moeten zijn.

 

Deze specifieke ideologie is nooit opgehouden te bestaan en de elite volgt haar nog steeds. Dat betekent ALLES. Dat is de reden dat je al het gemodificeerd voedsel ziet, deels om het publiek neer te drukken natuurlijk en je sneller te doden, wat het zal doen. Dat zal het gegarandeerd doen. Population control (populatiebeheersing) maar zij willen alles wijzigen. Alles op de planeet willen ze perfectioneren.

 

Nu, dit werd getoond in hun architectuur van de ontwerpen van hun gebouwen. De 16e, 17e, 18e tot in de 19e eeuw, je kunt enkele grote (land)goederen zelfs vandaag zien die overgebleven zijn en kijk naar de vormen van hun tuinen en hoe zij in geometrische patronen zijn gelegd. De reflectie van de macrokosmos in de microkosmos en andersom. Het moest harmonie creëren en dat is hun terminologie tussen hemel en aarde. Het kostte veel geloof om dit te doen.

 

Je zult zien dat het een veel oudere traditie is dan alleen maar vanuit de zestiende eeuw. Je zult het zien in de grote kathedralen die in de vroege elfde eeuw en later gebouwd zijn. Je zult de enorme gewelfde plafonds zien en de akoestiek is ongelooflijk. De mathematische arbeid die erin zit om al deze elkaar doorkruisende gewelven te maken, wat ze deden door de zeer grote balken te gebruiken en hen bovenaan in punten te vormen waar ze allemaal samenkwamen met de bogen. De kerken binnenin probeerden de natuur te herscheppen. Ze representeerden allemaal de bomen en de samenkomende bogen. Dat is wat je ziet hoewel je je er in het algemeen niet bewust van bent. Een volmaaktere vorm van de natuur. Daar gaat het allemaal om. En de erfgenamen van deze wetenschappen werken er vandaag de dag nog steeds aan, zonder dat het publiek er iets van weet en zij hebben totale controle over één ding dat de wereld rond laat gaan. Het heet geld.

 

Nu, wat was hier eerst, het idee of geld, of kwamen zij samen met hetzelfde idee? Wel, je kunt je laatste dollar erom verwedden, want je kunt teruggaan naar de Oude tijden en erachter komen, dit deze mysterie religie duizenden jaren geleden aan de gang was en geld gebruikte om het voor elkaar te krijgen en volkeren overwon en hen dwong geld te gebruiken om hen in het systeem te krijgen.

 

Als je het eenmaal wereldwijd gedaan hebt ís het jouw systeem. Iedereen is getraind om geld te verdienen.

En boven alles in het systeem staat het systeem dat “economie” heet. Is het er om ONS te dienen of zijn wij er om HET te dienen? (Is it there to serve US or are we there to serve IT?). Wel, volgens de economen is het laatste waar.

 

Het lijden dat er bij komt kijken is irrelevant. Het is, wel, gewoon een bijwerking. Daar kun je niets aan doen, begrijp je. Dat is wat zij zeggen. We worden geregeerd door een systeem, een occult systeem, door middel van wetenschappen, die doorgegeven worden door bepaalde families heen en door archieven, de echte geschiedenis en de methodologie. De wetenschap van hoe onze geesten werken en hoe onze geesten gemanipuleerd kunnen worden, door ons hele leven heen. Een wetenschap die onder enkelen bewaard blijft, die Freud in de categorie kleuterschool plaatst. En je kunt alleen de oude Griekse filosofen lezen om er een glimp van op te vangen. Want zij waren ver, ver voorbij Freud met hun technieken.

 

Zoals ik zeg is dit een groot onderwerp, een groot onderzoeksgebied en ik zou er liever een uitgewerkte serie over uitbrengen dan gewoon een spontane blurb, maar er zijn op het moment zoveel dingen te doen. Zoveel dingen die gedaan moeten worden en de tijd raakt op voor iedereen omdat we op TOTALITARIANISME afstevenen, dat overal om ons heen is, althans in de wetten en het mechanisme om het allemaal af te dwingen, allemaal werkend en klaar om . Het is niet mooi om te overpeinzen maar we moeten kijken naar wat er is om er doorheen te komen en in alle eeuwen zijn er enkelen die er doorheen komen, enkelen met een geheugen en een geheugen is heel belangrijk. Zeer belangrijk.

 

Welterusten van mij en mijn hond Hamish en moge je god, of je hond met je zijn.

 

 

"You Ought to be in Pictures"

 

You ought to be in pictures

Gee you're beautiful to see.

Say you want to be in pictures

Oh what a hit you would be

 

Your voice would thrill the nation

Your looks would be adored

You'd be a big sensation

With wealth and fame your reward

 

And if you should kiss the way we kiss

When we are all alone

You'd have every girl and man a fan at your door

 

You ought to shine as brightly

As Jupiter and Mars

Say you want to be in pictures

My star of stars

 

“Jij zou in de film moeten zitten”

 

Jij zou in de film moeten zitten

Jee, je bent prachtig om te zien

Zeg dat je in de film zou willen zitten

O, wat een hit zou jij zijn

 

Jouw stem zou het land ontroeren

Je uiterlijk zou aanbeden worden

Je zou een grote sensatie zijn

Met rijkdom en roem, jouw beloning

 

En als je zou kussen zoals wij kussen

Als we helemaal alleen zijn

Je zou ieder meisje en man als fan aan je deur krijgen

 

Je zou zo helder moeten schijnen

Als Jupiter en Mars

Zeg dat je in de film wilt zijn

Mijn ster van de sterren

 

 Vertaling: HK juni 2007