DUTCH

ALAN WATT BLURB

 

"PART 2 OF

MOVIE PREDICTIVE PROGRAMMING/

OCCULTIC CONNECTION"

 

“voorspellend programmeren in films/

het occulte verband

Deel 2

 

24 November 2006

 

Dialogue Copyrighted Alan Watt – November 24, 2006

(Exempting Music and Literary Quotes)

 

WWW.CUTTINGTHROUGHTHEMATRIX.COM

 

www.alanwattsentientsentinel.eu

 

 

 

Hi mensen. Dit is Alan Watt. Het is 24 november 2006.

 

Aan het begin mailde iemand me en herinnerde me eraan om de mensen te vertellen dat ik boeken te koop heb, en CD’s. CD’s over antieke geschiedenis en religies. Hoe zij begonnen en hoe zij het publiek manipuleerden en hoe goed georganiseerd ze waren voor de taak die ze moesten uitvoeren. Ik heb ook DVD’s te koop, “Reality Check 1 en 2”, die zeker rondgang vinden en zij bevatten veel informatie.

 

Ik probeer de mensen de werkelijke wereld waarin zij leven te laten zien. Niet de wereld die in hen geďndoctrineerd is door media, osmose en onderwijs, maar de echte wereld die bestaat, buiten de schaapskooi. Want wij zitten in een schaapskooi. We worden daar gehouden en gevoed kun je zeggen door de goede herders, die altijd ergens daarboven zijn op een of andere manier. Deze speciale mensen die naar beneden komen vanuit andere geboortekanalen dan de rest van ons en een bijna heilige status hebben gekregen. Maar het is werkelijk een mediabeeld om hen op te bouwen in deze vaderachtige figuren. Oude technieken, maar het gebruik van moderne technologie is heel effectief. Dus ik snijd hier doorheen in de DVD’s die ik te koop heb, dus check de site cuttingthroughthematrix.com.

 

Nu, andere mensen hebben in e-mails verteld dat het hen opvalt dat een paar dagen nadat ik over iets gepraat heb, de geautoriseerde biggies daarboven gasten hebben die over hetzelfde onderwerp praten. Wel, dat is geen verrassing, want ik ben ongeautoriseerd begrijp je. Ik heb geen begeleiders die mij begeleiden. Ik heb ook niet de ondersteuning die zij hebben.  En de reden dat we in zo’n puinhoop zitten is - omdat door alle tijden heen, maar vooral sinds de negentiende eeuw en sindsdien- de indoctrinatietechnieken gebruikt worden. Het publiek krijgt zijn leiders, zo simpel is het. Alle kanten van alles worden leiders gegeven en vaak worden de leiders van te voren opgeleid voordat bewegingen zelfs opgestart worden. Zij willen het risico niet nemen dat een echte beweging van de grond opkomt met zijn eigen leider. Dus zij geven ons de leiders en dat is de reden dat we altijd in de laatste minuut in de steek gelaten worden, voordat we naar de volgende fase van deze wereldwijde agenda gaan, waar wij als de profanen behandeld worden, zij die in de duisternis zijn, door degenen in het licht, zoals verondersteld.  Ik weet niet of zij in het licht staan maar er hangt zeker een vreselijke geur van sulfur.

 

Vanavond zou ik doorgaan met de filmindustrie, want de filmindustrie, zoals ik gisteravond zei, is er om jou te indoctrineren in mogelijkheden, die je slikt als mogelijkheden en daarna komen zij werkelijk naar buiten in de realiteit. Deze techniek wordt zeer effectief gebruikt sinds de BBC, in feite, dat in het begin als een radiostation werd opgestart, voor de Eerste Wereldoorlog en zij gebruikten toneelstukken en drama’s en series –in serie-vorm zodat je iedere dag moet afstemmen voor het volgende deel van het spannende verhaal en zij zorgden er altijd voor dat er een cliffhanger aan het eind van het uur zat. En het was zeker, iedereen keek de volgende dag op het juiste tijdstip om het volgende deel van het verhaal te krijgen. Maar in en tussen het drama kregen zij propaganda over de Eerste Wereldoorlog, en waarom de jonge jongens in dienst moesten gaan en hoezeer zij gerespecteerd zouden worden door de vrouwen. en zij zouden helden zijn en op deze manier werd de techniek gebruikt op de geesten (minds) van de jonge mensen.

 

Daarom gebruiken zij geen oudere mannen in het leger op generaals en zo na. Jonge mannen denken dat zij onsterfelijk zijn. Zij willen, door het staminstinct in zich- zij willen een held worden. Zij willen opstaan en de stam redden. Dat laten de sporten ook zien en jonge mensen denken niet dat zij dood zullen gaan. Zij denken dat zij onverwoestbaar zijn. De dood staat ver van hen af en is voor andere mensen maar niet voor hen. Dus de BBC gebruikte deze techniek ten volle in de Eerste Wereldoorlog en zij brachten zelfs drama’s naar buiten voor de vrouwen en moedigden hen aan om een witte veer in hun hoed te dragen als hun vriend of verloofde niet bij het leger wilde en zij moesten die op straat dragen om aan het publiek en hun buren te laten zien dat hun vriendje een lafaard was, begrijp je.

 

Joe Publiek denkt dat hij geëntertaind wordt door “gewoon” mensen in het zakenleven die daar alleen zijn om zakelijke reden en die jou geven wat je wilt, en dat is entertainment. Maar nee, zoals ik gisteravond zei, zij hebben internationale bijeenkomsten over de cultuur industrie gehad. En hebben deze nog ieder jaar trouwens, in het begin van september. De internationale censuur comités van alle landen, waarvan jij denkt dat ze daar zijn om te beslissen over de mate waarin jij beschermd moet worden voor afval of vuiligheid, of wat je ding ook is. Waarom denk je dat zij een internationale bijeenkomst houden?

 

Wel, het is om te bekijken of het publiek tot een consensus kan komen, om te kijken of het publiek wereldwijd, klaar is voor de volgende stap van de agenda. En daarom zie je specifieke soorten comedy’s. Je ziet alle seksuele variaties, seksuele typeringen, subtypes, intertypes en alle soorten typen kun je zeggen. Dit is niet per ongeluk. Dit is allemaal op deze manier gepland en ieder jaar pushen zij de envelop (“they push the envelope”), zoals zij zeggen, naar de volgende stap en de volgende. En ik zei jaren, jaren  geleden dat je uiteindelijk live seks zou zien, het zou uiteindelijk plaatsvinden in comedy shows en het zou normaal worden. Ieder jaar discussiëren de censuur comités of de steekproeven die genomen zijn en al de studies die ze op het publiek verricht hebben laten zien dat ze klaar zijn voor de volgende stap. Dat is hoe het gedaan wordt.

 

Om een totale Nieuwe Wereldorde in te voeren, en ik bedoel totale Nieuwe Wereldorde, moet je chaos creëren. Alles dat was moet met de grond gelijk gemaakt worden, vernietigd, om het nieuwe binnen te kunnen brengen. Dit is de hoge vrijmetselaars traditie, dus alles dat was wordt vernietigd om het nieuwe binnen te brengen, of dat wat zou kunnen (“or that which might be”) zoals zij zeggen.

 

En teruggaand naar de gebruikelijke mensen die de “ronden” doen van wat zij het patriot netwerk noemen. Herinner nu, het patriot netwerk is ook een business. Het is altijd een business geweest, big business, lang voor 11/9. En een Toronto Star artikel van een tijd terug legde uit dat de CIA de korte golf voor publieke omroep terug in de jaren ’60 of ’50 zelfs, opgezet hebben, met de bedoeling om geselecteerde Christenen als een front te gebruiken tegen het communisme, zodat hun propaganda het communisme zou tegenwerken. Dat was zoals verondersteld het idee.

 

Persoonlijk ben ik wat twijfelachtig of de CIA ooit hun grip op deze specifieke programma’s heeft losgelaten. In deze programma’s verkopen zij altijd wat ik noem “paniek-onderwerpen”, en zwaar gefundeerd door de goud- en zilverindustrie. Nu zijn er weinig kanalen voor deze mensen om hun producten te verkopen in vandaag’s “gelukkig ga voor het geluk samenleving” waar iedereen, je weet wel waar ze zijn. Het laatste wat ze aan hun hoofd hebben is goud en zilver, dus het enige medium dat ze kunnen hebben is zich op de radio presenteren en het daar pushen met een luisterpubliek dat altijd op de rand van paniek staat. En vaak zijn sommige van deze shows onder de schijn van patriottisme in werkelijkheid één of twee uur durende reclames.

 

De techniek is die waarbij ze hen (het publiek) opstoken over de komende instorting van de economie. Dit is nu al 40 jaar aan de gang, dit soort dingen met dezelfde mensen. En tegen het eind van het uur, als ze hun publiek eenmaal doodsbang hebben gemaakt, komen ze naar voren met het antwoord en dat is het kopen van hun goud en zilver. En er zijn een heleboel andere producten. En helaas verkoopt de counter-gezondheidsindustrie, die in bezit is van dezelfde mensen die de andere kant van de gezondheidsindustrie bezitten, allerlei soorten troep en gizmo’s (onvertaald) aan mensen, die ziek zijn en die zo wanhopig zijn dat zij alles zullen proberen. Dus je vind al deze producten samengepakt in de patriot business. De andere kant van de patriot business is feitelijk iets Amerikaans. Het was specifiek ontworpen voor Amerika.

 

Dit is psycho-politiek, een wetenschap die al lang geleden bekend was. Je geeft een type cultuur en plaatst er, doorgaans, een dominante religie bovenop. Daarna manipuleer je de religie en de mensen in de richting van een bepaald doel, een uitkomst. En daarom kregen de Verenigde Staten een hogere dosis–massaal gefinancierd om de boodschap op de mensen over te brengen- ze kregen een enorme dosis religie. En het was echt in de vorm van Schofield in feite. Schofield bracht de Schofield Bijbel uit en hij werd betaald door de Rothschilds om het te doen. En hij bracht er een paar veranderingen in aan om Openbaringen op te kloppen, om het publiek te laten denken dat wat er in de volgende honderd jaar ging gebeuren gepland was, door God gepland was. En het is verbazingwekkend hoe het op de geesten van de mensen heeft gewerkt. Kolossale indoctrinaties, herhaald en opnieuw en opnieuw door ontelbare front Christelijke mensen op het patriot netwerk, die zich in het algemeen rechtervleugel noemen. Anderen zijn British Israël onder veel verschillende gezichten, British Israël, maar altijd dezelfde producten pushend, dezelfde hype en daarna maken ze de luisteraars doodsbang en daarna vertellen ze hen: “maak je geen zorgen, het is Gods wil,  God heeft de leiding”, nadat ze zojuist de Jezus uit je hebben laten schrikken. En voor de Verenigde Staten onder de psycho-politiek was lang geleden besloten dat zij religie zouden gebruiken om hen te laten meegaan in deze agenda van de Nieuwe Wereldorde en de truc heeft zeker op veel mensen gewerkt.

 

Nu, dat allemaal gezegd hebbende, waar ging ik ermee naar toe? O ja, het was omdat op het patriot netwerk- regelmatig, nadat ik iets gezegd heb, komen de welbekende mensen, die de ronde langs de netwerken doen, opeens overal in de ether om te herhalen wat ik heb gezegd en het daarna te verdraaien, terug in Openbaringen of dat het Gods wil is enzovoort. Dat is opnieuw hoe je informatie tegenwerkt. Je bevecht het door dezelfde informatie te gebruiken, en daar buitenaardse wezens, reptielen of God aan te verbinden en je verdraait het. Dat is counter intelligence (onvertaald).

 

Nu ik dat allemaal gezegd heb, zal ik teruggaan naar deel 2 van films, specifieke films die je kunt bekijken, die voorspellend programmeren in zich hebben. Dat wat je in een filmvorm ziet wordt acceptabel in het onderbewustzijn, zodat je er niet op reageert als het in de realiteit komt. Je bent vertrouwd gemaakt met het idee en de film natuurlijk wordt altijd gepresenteerd als een noodzaak. In andere woorden, al de fouten zijn er voor jou onderbewust in je geest uitgestreken Het heeft het hele idee in jou gedownload en de reden dat het gedaan wordt. Dus dit is Hollywoord.

 

 

 

"It's All in the Movies"

By Merle Haggard

 

They were so much in love with life,

happy in every way.
But love the movie began with,

some how got lost in the play.


Like a fire burning out of control
You go caught up in the actor's role,
And you cried on my shoulder when it came to an end.

But that's all in the movies,
It won't happen to you and I
That's all in the movies

so baby don't cry.

 

“Het is allemaal in de film”

door Merle Haggard

 

Zij waren zo verliefd op het leven

In ieder opzicht gelukkig

Maar lief, de film begon met

Op een of andere manier verloor ik mezelf in het spel

 

Als een vuur dat brandt zonder controle

word je gevangen in de rol van de acteur

En je huilde op mijn schouder

Toen de film voorbij was

 

Maar dat gebeurt allemaal in de film

Het gebeurt niet met jou en mij

Dat is allemaal in de film

Dus schat, huil niet

 

 

De CBC (Canadian Broadcasting Corporation) is een soort koninklijk shell bedrijf. Een shell bedrijf is een vreemd bedrijf dat verbonden is aan de regering in landen van het Britste Gemenebest en in Engeland. Het is een kopie van de BBC en wordt met belastinggeld betaald. Om erin te komen moet je waarschijnlijk de ladder beklimmen door de graden en door hoepels springen en goede connecties hebben in de families, want opnieuw, zij willen geen gewone mensen die in de media komen en een stem krijgen naar het publiek. Zij houden het in zichzelf met al de programmering. Daarom heet het programmering. Je word erdoor geprogrammeerd.

 

Maar ze brengen ook goed materiaal naar buiten, bijna een legaliteit, en zij deden een serie eerder dit jaar, die het waard is om te bemachtigen, want het laat jou de entertainment industrie zien en de uitspattingen die zij in bepaalde landen hebben gecreëerd, vlak voor de Tweede Wereldoorlog. Het begon in de depressie en ging van daaruit verder. In de depressie konden zij veel mensen in armoede in dienst nemen en hen op het toneel zetten. Voornamelijk vrouwen en het was verbazingwekkend wat zij deden en optraden in de steden, van Europa voornamelijk.

 

Dus de serie heet “Sin Cities” en zij gaan door Shanghai was er geloof ik één, allemaal Europese mensen die betrokken waren bij het opzetten van de industrie daar. Berlijn was volslagen idioot, want zij moesten zoveel betalen, of Duitsland was zoveel aan het terugbetalen –geld aan de landen, de overwinnaars van de Eerste Wereldoorlog, dat zij zich niet staande konden houden en het was heel makkelijk om mensen in dienst te nemen die op het toneel zouden gaan staan, als “de Hoofers”, zo noemen ze hen in Hollywood, de dansmeisjes, die zij in de Verenigde Staten hadden. Wel, het hele idee van de dansmeisjes op toneel, honderden van hen met zeer weinig kleding aan, kwam werkelijk van dezelfde mannen die uit Duitsland weggegaan waren, vlak voor de Tweede Wereldoorlog, want zij deden het daar met honderden meisjes, alleen waren zij helemaal naakt en zij werden echt vernederden. En dezelfde producers verlieten Duitsland en zij gingen ervan door naar Hollywood en dat is in de serie “Sin Cities”. De moeite waard als je het kunt bemachtigen.

 

Een andere heet “Hollywoodism”. Opnieuw CBC, gefinancierd door belastinggeld, waar belangrijke producers in Hollywood openlijk bespreken dat zij modern Amerika hun cultuur hebben gegeven. Zij gaven het aan hen. Wat zij in feite zeggen is, dat voordat zij kwamen Amerika geen cultuur had”. Dat is in de documentaire. Je hoort het van twee of drie verschillende top producers, belangrijke en heel bekende producers. “Hollywoodism”.

 

Het is interessant zelfs in het occulte, als je kijkt naar cinema en je begrijpt de hoog-occulte technieken van het gebruik van letters, woorden, nummers enzovoort, en als je alleen het gesproken woord gebruikt en cinema omdraait, krijg je “amen-is”, de God Amen en dat is geen toeval.

 

George Orwell deed fantastisch werk met zijn boek “1984”. De titel werd gekozen door de uitgever. Hij wilde het “The Last Man” noemen en in het boek waar het karakter Winston door O’Brien gemarteld wordt, vraagt O’Brien hem waarom hij blijft zeggen dat de mensen zullen winnen en Winston zegt: “omdat we moeten”. En O’Brien zegt: “wel, waarom denk jíj persoonlijk dat?”. Hij zegt: “waarom denk je dat je rechten hebt?”. Hij zegt: “omdat ik een mens ben”. En O’Brien zegt: “wel, als jij een mens bent Winston, dan ben je de laatste mens”. Dat betekent de laatste van zijn soort. Een denker. Eén die door de indoctrinatie heen keek. Hij was zich  goed bewust dat de bedoeling was om de denkers uit de weg te ruimen. Dat is niet nieuw. De Communisten deden hetzelfde. Toen zij eenmaal aan de macht waren, pakten ze al degenen op die zij hadden gebruikt om aan de macht te komen, de intellectuelen en zij vermoorden hen. En het waren niet alleen de Communisten die dat deden. Engeland was daar ook heel goed in, al de landen die zij binnengegaan zijn en bestolen hebben door de eeuwen heen.

 

En ook Engeland niet alleen. Het is een voortdurend proces met de hoofdkarakters door de geschiedenis heen, die de “Groten” genoemd werden, of met wat ook achter hun naam. Zij zijn onderdeel van de geheime genootschappen. Je kijkt naar de leefstijl van Alexander de Grote en degene die hem onderwees, zijn persoonlijk leraar, en Aristoteles werd naar hem toe gestuurd als zijn persoonlijke leraar. Alexander zelf verklaarde zichzelf tot een god. Dit is een antieke religie. Het is hier nog steeds en het is nog steeds aan de gang.

 

Dus “1984” is zeer waardevol om te bemachtigen, de Britse versie met John Hurt. Zeer de moeite waard, en met Richard Burton. Richard Burton speelt O’Brien. Zij zijn er in geslaagd heel veel van het boek in de film te stoppen en je krijgt het gevoel van de film van wat Orwell probeerde over te brengen. En Orwell wist het, want hij was getraind om voor deze gevestigde orde te werken en hij was een vurig voorstander, totdat hij erachter kwam dat al de kanten, zelfs die waartegen hij had gevochten, allemaal beheerst werden door dezelfde topsteen. De Britse versie werd in 1984 uitgebracht om het boek te gedenken.

 

Een andere is “Fahrenheit 451”. Het is ook een oudere film. En oud betekent niet slecht. We worden allemaal getraind dat nieuw goed is. Nieuw is goed. Verandering is goed. Nieuw is goed, maar er wordt zoveel van de realiteit getoond in oudere films.  “Fahrenheit 451” toont een soort toekomst waarin de brandweermannen geen branden blussen. Dat hoeven zij niet, want alle huizen zijn wettelijk verplicht brandvrij. Zij branden niet. De brandweermannen gaan erop uit en zij verbranden mensen die boeken opgeslagen en verstopt hebben, want het is verboden om boeken te lezen. Boeken veroorzaken verschillen tussen mensen. Dus het is werkelijk een terroristische daad om boeken te lezen. Ook zeer het bekijken waard. Heel veel kleine statements. Kleine doordringende stukjes.

 

Een redelijk recente film heet “The Others”. Ik raad “The Others”aan om te laten zien hoe de grot van Plato werkt. Nu, Plato praatte over de wijze waarop een realiteit aan mensen gegeven wordt. En hij gebruikte de analogie van een grot, waarin degenen, die in de grot geboren waren en opgroeiden, nooit buiten de grot kwamen en altijd tegen de achterkant van de grot aankeken. Hoe zij de wereld zouden zien, maar dat was hun wereld, dat was hun hele wereld. En zeker genoeg zouden zij een heel filosofie achtige religie hebben, een realiteit die gebaseerd was op wat zij observeerden, en terwijl de zon langs de opening van de grot kwam en zelfs mensen buiten langs zouden lopen, zouden schaduwen zich op de achterzijde van de grot vormen en hiervoor zouden redenen zijn. Mensen bespraken de redenen en het zou allemaal perfect rationeel voor hen zijn. Maar zij draaiden zich nooit om, zodat ze de opening van de grot konden zien. Zij keken altijd in de richting van de muur. Dus al het ongewone dat er gebeurde moesten zij in het paradigma inpassen, in hun bestaande begrip van hun realiteit. En zij zouden het erin proppen als het nodig was en erop stampen om het erin te krijgen. Een goed voorbeeld van hoe je realiteiten voor mensen creëert. Hij gebruikte de grot.

 

De film “The Others”, lijkt hierin op de film “The Sixth Sense”, zij hebben allebei stukjes hiervan. In “The Others” moet de hoofdpersoon, de vrouw alle dingen die om haar heen gebeuren inpassen in haar bestaande paradigma. En zij gaat buitengewoon ver, ongeacht wat ze ervaart, om het te laten passen in wat zij ziet als haar logische patroon van begrijpen, totdat ze een waarheid onder ogen moet zien. En dit is hoe –dit werkt echt bij mensen die geboren zijn in een systeem en zoals alle zoogdieren kijken naar de ouders voor waarschuwingen, van waar ze op moeten letten. Nu, als de ouders al geďndoctrineerd zijn, - en herinner je, alles wat je moet doen is de eerste generatie indoctrineren en je hebt een nieuwe normaliteit, een nieuw normaal - als zij niet weten dat ze het de kinderen moeten vertellen, zullen de kinderen de dingen om zich heen nooit in twijfel trekken. Zij zullen denken dat alles volledig normaal is. Het is gewoon ontwikkeld tot waar we vandaag zijn en alles dat zij gebruiken of verteld wordt te gebruiken, inclusief geld enzovoort, is allemaal heel natuurlijk. En er wordt hen verteld waarover ze moeten praten, waarover ze niet moeten praten. Wat correct is, wat niet correct is. Nu, hoe kun je vrij zijn als je niets kunt bediscussiëren of zelfs een vraag uit nieuwsgierigheid kunt stellen? Dat is geen vrijheid. Dat is legale tirannie. Dus kijk naar “The Others” en “The Sixth Sense” want zij tonen deze soort grot van Plato.

 

Een heel veelzeggende film met opnieuw voorspellend programmeren, met een kleine waarschuwing erin was “Gattica”, G-A-T-T-I-C-A dat draait om een karakter in de nabije toekomst, waarin er twee klassen mensen zijn. Je hebt degene die geboren zijn of op de normale manier gecreëerd, en degene die genetisch gemodificeerd zijn, zogenaamd om uit te sluiten- en dit is wat wij een aantal jaren lang al horen en gehoord hebben - zij willen alle mogelijke kansen op gebreken in een kind uitsluiten. Dus als je aanleg hebt, of als zij beweren dat je aanleg hebt voor zelfs een allergie of astma of wat ook, kunnen zij voorkomen dat je geboren word. We hebben op dit moment al het gemompel van de pseudo-wetenschappelijke politieke elite hierover.

 

En in “Gattica” heb je een klassensysteem waarin degene die gemodificeerd zijn al de betere banen krijgen. Een nieuw soort klassenonderscheid en het is zeer veelzeggend. Opnieuw, de film is voorspellend programmeren, want zij weten wat er gaat komen en het komt er. Het is maar een gedeeltelijke stap naar het totale klonen –speciaal ontworpen klonen. ID is een goede woordspeling op “idee”. Het Grote Idee (“the BIG IDEA”) van vrijmetselarij wordt op veel verschillende manieren gebruikt en je hebt ID, je identificatie. En ID betekent ook “INTELLIGENT DESIGN” En daar werken zij naar toe, een INTELLIGENT ONTWERP dat EFFICIENTER zal zijn in het DIENEN VAN DE ELITE dan JIJ of IK.

 

Een van de oudere films die ons een politiestaat wereld laat zien, of in ieder geval een Amerikaans politiestaat, met hightech wapens die tegen het publiek gebruikt worden. En deze film kwam uit in een tijd dat Joe Publiek zich op zijn hoofd krabde en zei: “waarom wordt dit nu getoond?” Wel, de grote jongens wisten wat er binnen 20 tot 30 jaar zou komen. Hij heette “Blue Thunder”, met de hightech helikopters, die door muren konden kijken en jou bekijken en naar je luisteren, tot de tanden toe gewapend natuurlijk met de hightech wapens.

 

We zijn allemaal geconditioneerd tot waar we vandaag zijn, door al deze films die de meeste mensen vergeten zijn. Ze hebben hier en daar stukjes gezien, maar hoewel zij het grootste deel van het verhaal vergeten zijn, bewust, zijn de belangrijkste delen onderbewust in hen geprogrammeerd en dat is waarom wij de voortgang, stap voor stap, richting het totalitarianisme zo gemakkelijk hebben geaccepteerd. Ze zijn geprogrammeerd dat te doen.

 

De Antieken wisten dat mensen een oneindige behoefte hebben aan entertainment en zij gaven het aan de mensen via drama. Er is in de geschiedenis nooit een tijd geweest waarin zoveel dat naar buitengebracht wordt naar de gehele planeet van dezelfde bronnen komt als vandaag en mensen kunnen niet genoeg krijgen. Zij kunnen er geen genoeg van krijgen. Ik heb mensen uit videotheken zien komen met een stapel van hun weekend specials. Zij moeten 24 uur per dag televisie kijken, vrijdag, zaterdag en zondag en ik garandeer je dat zij zich hiervan zeer weinig bewust zullen herinneren, maar dit zijn de meest meegaande systeemgeoriënteerde mensen die je ooit zult ontmoeten, want zij zijn onderbewust volledig geprogrammeerd. Zij stellen geen vragen bij wat er gebeurt of langskomt of tot wet gemaakt wordt of iets anders. Zij zijn geprogrammeerd, ze zijn…wat kun je zeggen?

 

Een zeer interessante film opnieuw in allegorische vorm. Ze laten je het op een manier zien in de film maar het is in zekere zin allegorie en een realiteit in de andere, “Dark City”, waar een heel oud thema binnengebracht wordt, genetische geschiedenis, waar genen zelf een bepaalde geschiedenis hebben en een geheugen zou je kunnen zeggen, en hoe zij gemanipuleerd kunnen worden en in andere mensen gestopt kunnen worden om jou het geheugen van iemand anders te geven, de realiteit van iemand anders

 

Telkens wanneer we deze films zien of waar ze ook over praten in de actuele wetenschappelijke tijdschriften, is het oud materiaal. Wat ze ook zeggen waaraan ze werken, is oud materiaal, want dat is het eerste niveau van de realiteit (“level one reality”). Alles wat het publiek mag weten is verouderd, zelfs als zij in dit eerste niveau van de realiteit zeggen dat zij op dit moment aan iets werken. Dat is werkelijk verouderd. We worden altijd in het verleden gehouden.

 

De film “From Hell” uit 2001 is een uitstekende film om te bekijken, gebaseerd op de vrijgegeven informatie die honderd jaar geheim  gehouden is door Scotland Yard over “Jack the Ripper”, met de conclusies en al het bewijs voor het feit dat de chirurg aan het hof van de koningin, die een zeer hoge vrijmetselaar van de Templar Lodge was, de moorden had begaan en het vertelt je waarom het gedaan moest worden.

 

Ik weet ook dat de persoon die als eerste naar buiten kwam met deze informatie vermoord werd in een verkeersongeluk, geloof ik dat het was, in Engeland een paar jaar geleden. Maar de informatie in de film is waar en ze gebruiken de echte namen van de betrokken mensen, en voor de eerste keer zal het je duidelijk worden. Het laat je ook het hoog vrijmetselaars verband zien in dit alles, waar –begrijp je, als je geheimhouding wilt in een systeem en Peter Wright die werkte voor MI5, bracht dit naar buiten in zijn boek “Spy Catcher” - Hij zei dat ze in die organisaties allemaal verteld krijgen om zich aan te sluiten bij de vrijmetselarij, want zij zweren om een broeder vrijmetselaar “against all odds” te verdedigen, ongeacht of hij goed of fout zit. Het is de enige manier waarop je dit soort geheimhouding voor het publiek verborgen kunt houden, waar mannen letterlijk terplekke liegen om elkaar te redden en zij doen dit continu. Daarom worden zij allemaal vrijmetselaars en de politie sluit zich aan bij vrijmetselarij en de rechter is een vrijmetselaar. Dus kijk naar “From Hell”, zeer waardevol, waarschijnlijk zelfs de eerste film die je delen van de rituelen binnen vrijmetselarij laat zien in filmversie.

 

"Days of the Condor" werd gemaakt, of moet gemaakt zijn terug in de jaren ’70, begin jaren ’70 met Michael (Robert) Redford en in de film laten ze je zien hoe de CIA door potentiële toekomststrategieën gaat. Zij spelen deze wargames om te zien of ze deze misschien op een dag moeten gebruiken om te bekijken of ze olievelden in het Midden Oosten konden overnemen. En zij hadden zelfs de strategieën neergelegd over wat ze het publiek zouden vertellen, waarom ze daar naar binnen moesten gaan. Zij zouden zelfs gebeurtenissen creëren om zichzelf toestemming te geven om daar binnen te gaan en de olievelden over te nemen.

 

Het is niet zo dat de mensen in Hollywood een geweldige verbeelding hebben, of de schrijvers die voor Hollywood schrijven. Het is omdat zij het weten, zij zijn verbonden, zij hebben familieleden in en met de CIA. Dit soort oorlogsspellen (wargames) en strategieën en mogelijkheden gaan de hele tijd door. Zij hebben een spel voor ieder scenario in de basis van te voren uitgewerkt - in ieder geval op de computer zijn al de fouten eruit gestreken- en zij hebben back-up plannen A, B,C, D, E enzovoort.

 

Niets verandert echt in het systeem. Een ding dat altijd hetzelfde blijft is de GEHEIMHOUDING. Ongelooflijke geheimhouding, ongelooflijke propaganda om het geheime te bedekken, uitgedeeld door de media om ons een valse realiteit te geven. Ons wordt verteld waarover we moeten denken.

 

Voor de mensen die opgemerkt hebben, toen zij naar buiten kwamen met het weerkanaal, normaal gesproken kregen we regen en sneeuw enzovoort. Nu is alles een crisis. Als je een inch regen krijgt wordt het een crisis; en een storm en een paar inch sneeuw, oh, het wordt een crisis en mensen zijn heel erg bang en yah, de yah de yah. Wel, dit is allemaal opzettelijk. Ze moesten beginnen om van het weer een probleem te maken, want zij besloten lang geleden dat zij wetenschappelijke manipulatie van het weer zouden gebruiken om crisis te veroorzaken. En mensen die nog steeds voor de Verenigde Naties werken, brachten in de jaren ’60 boeken uit. In die tijd dachten ze dat het makkelijker was om globale afkoeling te veroorzaken en zij hadden de komende ijstijd in verschillende boeken naar buiten gebracht en oh, het werd door alle media gepromoot. Massale crisis op zijn weg. We zullen allemaal doodvriezen.

 

Maar hoe meer ze met het sprayen van de luchten experimenteerden, zoals we iedere dag zien –het is hier nu echt erg. Het is ook slecht in Chicago. Zij worden besproeid als gekken en zelfs naar het westen van Pennsylvania hebben ze het heftig gekregen de laatste paar dagen. En zij hebben sinusitis en de gebruikelijke problemen en de media zijn er altijd doodstil over-. Maar zij realiseerden zich uiteindelijk dat het makkelijker was om opwarming te veroorzaken en je zult de papperige (mushy) massa zien waarin de spray verandert. Deze wollige (mushy) typen wolken. Dat is de polymer en dat polymer geeft het effect van een polytheenachtige film, maar het helpt ook de zon een effect te hebben alsof het onder een vergrootglas ligt. Het intensiveert hitte. Het veroorzaakt de opbouw van hitte en daarom krijg je de opwarming. En degene die dit hebben bestudeerd en aantekeningen hebben gemaakt over de laatste 10 tot 15 jaar, zijn allemaal tot dezelfde conclusies gekomen. Als zij de lucht hevig sprayen gaat de temperatuur omhoog. En ook het aantal infecties van de bronchiën en sinussen enzovoort stijgt.

 

En de media. Zij zullen er niet over praten. DE MEDIA ZIJN NIET VRIJ. Zij zijn VOLLEDIG GECONTROLEERD. Zij zijn onderdeel van de regering. Zij geven jou de realiteit. Zij vertellen jou waarover je moet nadenken, waarover je je zorgen moet maken. Waar je naar moet lachen, waar je niet naar moet lachen; waar je je voorhoofd bij moet fronsen en dan is er altijd de sport, dat uiteindelijk je oren uitkomt. Zoveel sport, sport, sport. Dat is alles wat je ziet. Detective series, advocaten verhalen, ziekenhuis verhalen en sport. Wat een keus.

 

Heeft iemand opgemerkt dat deze ongelooflijke vuilnis-tv series zoals CSI, met al de speciale wetenschappelijke speeltjes die de politie gebruikt en deze speciale units die rondgaan, en mijn God, ze kunnen dingen opsporen door speciaal licht, maar de einduitkomst is altijd “zorg dat je zijn DNA krijgt”. Bijna iedere tweede zin is “zorg dat je zijn DNA krijgt”. Dat is om het publiek te indoctrineren in deze nieuwe procedure, want zij willen het DNA van iedereen. Nu geven de overheden toe dat zij al dertig jaar het DNA van mensen  nemen en het samen met je naam identificeren en het opslaan, begrijp je. En zij doen het in de grotere ziekenhuizen in Californië. Ik denk dat de babies nu gedaan zijn. Zij willen jou bezitten en het is het oude verhaal van Adam die de dieren namen gaf, begrijp je. Je hebt macht over de dieren als je hun DNA hebt. Zijn naam, zijn signatuur. Daar gaat het allemaal om. En het is zo monotoon, de vuilnis die ze achter elkaar naar buiten gooien. “Get his DNA, get his DNA”.

 

En dit hele gedoe is om jou te laten denken dat wetenschap heilig is. Wetenschap is heilig. Je kunt wetenschap niet betwisten. En we hebben al schandalen gehad, waar ze mensen in de gevangenis hebben gezet met de bevestiging in de rechtbank, dat het DNA overeenkwam. En daarna komen we erachter dat zij de betreffende man in de gevangenis wilden hebben, en dus loog er iemand, vaak de wetenschappers of een laborant. Maar natuurlijk, televisie geeft jou een andere versie, het drama. Het heeft op een of andere manier een heilige status, dat opnieuw, de speciale geboortekanalen waar deze mensen uitkomen verschillen van die van alle anderen. “Zij zouden niet liegen tegen het publiek”. Zij willen dat wij dit beeld krijgen van deze controlerende autoriteiten. Lariekoek, begrijp je. Maar het werkt goed, het indoctrineert de mensen.

 

We hebben duizenden jaren gehad van buigen en schrapen en de grond kussen voor afgodsbeelden en godheden die we niet kunnen zien. En nu hebben we deze priesterschap aan de top, die witte jassen draagt en reageerbuisjes schudt en ze samen rammelt en zijn eigen vocabulaire heeft, want iedere priesterschap in iedere religie in iedere tijd heeft zijn eigen vocabulaire om het publiek te mystificeren.

 

Tot niet zo lang geleden gebruikte de Katholieke Kerk nog steeds Latijn in de meeste diensten en de mensen konden er geen woord van begrijpen maar het klonk heilig begrijp je. Het is een heilige taal. Dit is dezelfde taal, let op, die duizenden Christenen afmaakte en hen aan de leeuwen voerde. Het was toen ook heel heilig, want diezelfde taal droeg hen op aan de andere goden, begrijp je. Maar er was wat mooie muziek en mannen droegen jurken. Je kunt het publiek werkelijk bedriegen en zij denken dat het heilig is. Heilig, ja. Latijn is heilig.

 

Latijn werd gebruikt door de Romeinen toen zij duizenden mensen afmaakten terwijl ze door Europa heengingen. Zeer heilige taal toen ook en zij hadden de gewoonte om jouw ingewanden te verbranden als een vijand in het “Laris”, het vuur, de families. Zij droegen jouw ingewanden op. Zij trokken ze uit jouw lichaam en verbrandden ze voor jouw gezicht voordat je doodging. En dat was het toewijden aan het heilige vuur, dat waren de geesten van hun voorvaderen, want net als de moderne die van hen allemaal afstammen, geloofden zij dat zij reďncarneerden in dezelfde familielijnen. En daarom zijn ze zo slim begrijp je en machtig en wel, zij zijn zeker wreed. Zij zijn daar net iets beter in. Zij begrijpen wreedheid om het publiek in toom te houden.

 

Maar ja, we hebben nu een priesterschap met witte jassen die niets denkt van het nemen van dieren, ze op hun hoofd te slaan met alle soorten speeltjes en daarna hun hersengolven te lezen, om te zien hoe het hen beďnvloedt. Wel, waarom proberen ze het niet met de wetenschappers, misschien dat ze wat verstand in hen kunnen slaan. En zij gebruiken ook mensen als proefkonijn, aldoor, voortdurend.

 

Voor al die jaren, vanaf het begin van televisie, terug in de jaren ’50, hebben zij jou de medische drama’s gegeven om het heilig te maken, de doktoren en de verpleegsters en ziekenhuis en de medische wetenschap, begrijp je. En in geen tijd begonnen zij in Brittannië en in andere landen, waar zij nationale gezondheids systemen hadden, jouw amandelen en adenoďde vegetaties eruit te halen. En het werd routine voor kinderen die niet oud genoeg zijn om iets te begrijpen, in het algemeen vier of vijf jaar. En het excuus dat zij gaven, opnieuw, eerst door drama en daarna door realiteit aan het publiek, was: “wel, deze appendices, ach, je hebt ze niet meer nodig, begrijp je. We waren eerst apen en we wandelden rond met onze hoofden naar de grond gericht. En toen wij opstonden raakten jouw sinussen ontstoken en daarna ook jouw amandelen. Dus we zullen deze er gewoon uithalen en hetzelfde met je blinde darm, deze overblijfselen van toen je een aap was”, begrijp je. En dit wordt onderwezen als feit, hoewel de theorie van Darwin nooit bewezen is. Een theorie is een vermoeden, dat is wat het betekent. Het is een vermoeden en het wordt alleen een wetenschappelijke theorie als een stel wetenschappers het er over eens is, dat dat vermoeden misschien juist is. Dat is alles. Dus jouw vermoeden is net zo goed als dat van ieder ander. Maak er een paar, uit al deze onderwerpen, je zult verrast zijn wat je kunt uitvinden.

 

Maar dit alles wordt gepromoot, in het algemeen door drama, de mannelijke held die door alle hel en terug gaat om de mensheid te bevrijden of iets speciaals voor het publiek te doen en je blijft achter met deze data in je hoofd, gedownload dat dat een goed iets is. Je hebt je er zelfs geen mening over gevormd. Het wordt voor jou gedaan want als je geëntertaind wordt door fictie, gaat het verstands deel (sense’s part) van de hersenen uit, dat zegt: “ja, hier ben ik het mee eens. Nee, daar ben ik het niet mee eens”. Het werkt niet. Het schakelt zichzelf uit en met hypnose is het hetzelfde.

 

Als je naar iets staart, een object, het maakt niet uit wat het is, hoewel iets met licht of flikkerend licht bevorderlijk werkt, schakelt dat verstandsdeel van je hersenen uit. Je bent nu onder een vorm van hypnose. Je bescherming of wachter is neer. Je denkt niet dat je iets vervelends aangedaan wordt en het wordt op een manier gedaan die je aanspreekt, want zoals ik zeg, je identificeert je met de hoofdpersonen in de film en door deze identificatie kunnen zij jou ieder pad opnemen dat zij wensen. Ieder pad, ongeacht welk, en je gaat er echt in mee, nooit voor een seconde stilstaan en zeggen: “wacht eens even, is dit goed of verkeerd?” Want de film kan alles correct laten lijken en je word gedownload en geďndoctrineerd terwijl je jezelf vermaakt en je zult je niet al teveel herinneren van de film binnen een paar jaar of zelfs een jaar en voor een hoop mensen in een paar maanden of weken of dagen, maar je zult bepaalde dingen die er met jou gebeuren in de samenleving toestaan zonder vragen te stellen. Je bent geprogrammeerd.

 

Het was ongeveer in de midden jaren ’60 dat het format van de nieuws media over de wereld veranderde. Voor die tijd had je nooit sport of entertainment gemengd met nieuws, tenminste in de meeste Europese landen. De enige keer dat je iets zag met betrekking tot sport was op een zaterdag, overdag ook en reguliere programma in de avond. Maar het werd onder mandaat gebracht en er werd over gesproken door H.G. Wells en anderen, dat zij uiteindelijk van de sport een rage zouden maken, een afleidingsmanoeuvre voor het publiek waar ze stoom konden afblazen en het in een sociaal geaccepteerde vorm doen, liever dan dat ze naar hun parlementsgebouw rennen en het smerige werk doen. En dit wordt over de hele wereld gedaan en je ziet ook de opbouw van Hollywood in de nieuwsmedia alsof het ons werkelijk iets zou moeten schelen wie met wie trouwt, wie van wie gaat scheiden of wie een affaire heeft met wie of wat. Maar opnieuw, het wordt opgehemeld tot een bijna heilige status.

 

Maar deze mensen, deze acteurs zijn zeer ongelukkige mensen. Zij weten voor het grootste deel van de tijd niet eens wie zij zijn. Een acteur gaat, als hij überhaupt goed is, in zijn rol, de volwassen identiteit van het karakter, en nadat je een heleboel verschillende karakters hebt aangenomen, raak je het soort van spoor bijster van wie je zelf bent. Zij zijn helemaal niet gelukkig en zij worden gescheiden van het publiek. Zij worden apart van het publiek gehouden. Alles wat zij kunnen doen is met elkaar mengen en zij acteren voortdurend naar elkaar. Zij zijn nooit echt naar elkaar toe. Maar zij willen dat wij de sterren volgen, want af en toe trekken ze er een uit die namens een politieke partij of een NGO (non-gouvernmentele organisatie) groep spreekt, die verandering wil of een wet, in het algemeen zijn het wetten over iets dat jou zal raken. En omdat zij daar staan, begrijp je, op een toneel, en dit is de truc aan het occulte vanuit de meest oude tijden.

 

Het word “alter” (=veranderen) en “altar” (=altaar) worden op dezelfde manier uitgesproken. Het gesproken woord op het grondniveau is de sleutel. Op het laagste niveau. Als je iemand op een altaar zet, verander je hem. Zij zijn niet langer een alledaags mens. Zij zijn bijzonder. Zij zijn opgeheven op een platform boven alle andere mannen en vrouwen. Zij zijn omhooggerezen. Opnieuw, allemaal vrijmetselaars terminologie. Zij staan boven de rest. Zij zijn heilig. Een heilige gestalte. En plotseling zijn zij belangrijk en we worden getraind om deze mensen te aanbidden die daar neergezet zijn. En mensen aanbidden hen in feite met hysterie, want dezelfde dynamiek is werkzaam, duizenden jaren geleden net als vandaag. Het is helemaal niet veranderd, de pscyodynamica die aan het werk is.

 

Dit gebeurde in de velden van Eleusis in het oude Griekenland. Het gebeurde met de aanbidding van Tammuz in het Midden Oosten. De aanbidding van Adonis zoals de Grieken het noemden, toen zij Egypte runden uiteindelijk. En de vrouwen werden hysterisch als de priester of de godheid of de afbeelding van de godheid boven het platform gerezen werd, boven de rest. Het is niet veranderd. We zien het met popsterren, rocksterren en het worden sterren genoemd, zoals ik zeg, met een goede reden want het is de bedoeling dat jij ze volgt.

 

Interessant genoeg, in het boek dat “Hollywood Babylon” heet, er zijn twee delen, het lezen waard, want het geeft je veel materiaal over het occulte dat niet in het openbaar is. Het is ironisch, maar de persoon die het schreef begreep het zeer goed, door de selectie van woorden die hij gebruikt en hij gebruikt zelfs een toewijding, die kwam van Aleister Crowley van de OTO (Ordo Templi Orientis), gestuurd door MI6 om mysterie en verwarring te creëren in de wereld met zijn speciale orde van vrijmetselarij. Hij heeft de OTO feitelijk niet gecreëerd, maar hij nam het over en werd het hoofd. Want alle vrijmetselarij gaat terug naar Londen, ongeacht van welk land jij denkt dat het komt. En Aleister Crowley heeft zijn deel zeker gedaan om de mysterie te creëren en de jeugd aan te trekken en dat was een bourgeoissiecultuur in die tijd, waarbij drugs betrokken waren, terug in de jaren ’20 en opnieuw, gepushed door Hollywood en de muziek industrie zoals altijd. Maar in dit boek “Hollywood Babylon”, draagt hij een pagina op aan Aleister Crowley, waarin Aleister Crowley stelt: “iedere man en vrouw is een ster”. Van occulte betekenis als je het begrijpt, maar het is bedekt met een foto aan de achterkant van mensen op een toneel want die mensen doen alsof zij jou en mij zijn. Zij zijn de mannen en vrouwen. Wij zijn de profanen. Dat is wat het echt betekent.

 

En een ander boek dat je moet lezen is “Movie Lot to Beachhead”. Het vertelt jou hoe Hollywood “hand in glove” samenwerkte met het leger om de propaganda films te maken om de jonge mannen in het leger te krijgen. Heel veel foto’s -er zitten zoveel foto’s in en het laat je zelfs de psychologische technieken zien als ze de heldenfiguur aan de jeugd tonen, om hen zover te krijgen zich aan te sluiten. En natuurlijk heel veel vrouwelijke sterren om deze kleine schmuck (onvertaald) te laten denken dat als hij eenmaal getekend heeft, hij misschien deze specifieke ster krijgt, wat inderdaad dromenland is. Maar zo eenvoudig werkt het voor kleine mannen die jong zijn. Zij komen in het algemeen uit arme achtergronden of milieus, hebben geen status in de wereld en trekken dat uniform aan en plotseling worden zij door iedereen goedgekeurd. Plotseling ben je iemand. Maar vergeet niet, als je eenmaal begraven bent enzovoort ben je snel vergeten of als je kreupel bent word je zeker snel vergeten, vooral in de Verenigde Staten.

 

Dus al die dingen waarvan jij denkt dat ze normaal zijn daarbuiten, zijn daar alleen voor het geld en gewoon om jou te geven waarom je vraagt; je kunt niet verder van de waarheid zitten. Dit is cultuur creatie. Indamming. Het geeft jou richting. Het beperkt je denken. Het programmeert jou voor een strakgeplande samenleving, de volgende stap en de volgende stap, de toekomst in. En jij gaat mee, droomt nooit –droomt nooit dat de keuzes die je maakt helemaal jouw keuzes niet zijn. Je braakt gewoon je programma op en voert het uit. Jouw meningen op politiek gebied, sociologisch gebied, op ieder gebied worden ze jou gegeven door drama en door degenen waarvan jij geleerd hebt dat je ze moet volgen, de sterren om te aanbidden. Zelfs het grootste deel van de propaganda die je krijgt van tv over de Hollywood schandalen enzovoort is allemaal onzin. Het is net zo nep als de films zelf. Het is om jou te intrigeren en je in een fantasie te trekken.

 

Dus ga naar een paar van deze films kijken. Ik weet zeker dat sommigen iets van ze zal leren, om te zien hoe schaamteloos en legalistisch Hollywood kan zijn in het laten zien van deze dingen.

 

Ik wens je een goed weekend. Tune in op Red Ice vanuit Zweden op zondag voor de live stream van de show. Welterusten voor nu en moge je god met je gaan.

 

.

 

"Take Your Girlie to the Movies

(If You Can't Make Love at Home) (1919)"

By Billy Murray

 

Deitra Fairfax gives advice

To anyone in love

That's why Johnny Grey wrote to her one day

When I call to love my girl

Her folks are always there

That's why I'm blue

Now what shall I do

(…)

 

Take your girlie to the movies

if you can't make love at home
There's no little brother there who always squeals
You can say an awful lot in seven reels
Take your lessons at the movies and have love scenes of your own

Though she's just a simple river girl

Close your eyes and think you're kissing Billy Bird

Take your girlie to the movies

if you can't make love at home

 

Sweethearts always use to spoon

In a big mores care

Young folks of today have a different way

Far away from Frankie's dad

and mother's eagle eye

It's lots of fun

Here's how it's done

So come on and give it a try

 

Take your girlie to the movies

if you can't make love at home
Find a cozy corner where it's nice and dark

Don't catch influenza kissing in the park

Take your tips from Douglas Fairbanks

and have love scenes of your own

 

Going through your sleep you've got a dandy chance

You can try your shoes on someone else's pants

Take your girlie to the movies

if you can't make love at home.

 

 

 

“Neem je meisje mee naar de film (als je thuis de liefde niet kunt bedrijven)” (1919)

Door Billy Murray

 

Deitra Fairfax geeft raad

Aan iedereen die verliefd is

Daarom schreef Johnny Grey haar op een dag

Als ik bel om mijn meisje lief te hebben

Zijn haar ouders altijd daar

Daarom ben ik blue

Nou, wat moet ik doen

(…)

 

Neem je meisje mee naar de film

als je thuis de liefde niet kunt bedrijven

Er is geen klein broertje daar die altijd klikt

Je kunt ontzettend veel zeggen in zeven regels

Neem je lessen mee naar de film en maak je eigen liefdesscenes

 

Hoewel ze gewoon een simpel meisje van de rivier is

Sluit je ogen en denk dat je Billy Bird zoent

Neem je meisje mee naar de film

Als je thuis de liefde niet kunt bedrijven

 

Verliefden waren altijd aan het flirten

Op een voorzichtige manier

Jongelui van vandaag hebben een andere manier

Ver van Frankie’s vader

en het adelaarsoog van moeder

Het is veel plezier

Hier gebeurt het

Dus kom op en doe een poging

 

Neem je meisje naar de film

als je thuis de liefde niet kunt bedrijven

Zoek een knus hoekje waar het prettig is en donker

Word niet verkouden tijdens het kussen in het park

Neem je tips van Douglas Fairbanks

en maak je eigen liefdesscčnes

 

Terwijl je slaapt krijg je een prima kans

Je kunt je schoenen aanproberen onder de broek van iemand anders.

Neem je meisje mee naar de film

als je thuis de liefde niet kunt bedrijven.

 

Vertaling: HK juni 2007