ALAN WATT BLURB

“GODEN VAN GROEN, VELDEN VAN SLINKSE STREKEN

EN DE DROMENDE MENSEN”

5 April, 2007

 

Dialoog copyright Alan Watt – 5 April, 2007 ( Muziek en literaire citaten uitgezonderd)

 

WWW.CUTTINGTHROUGHTHEMATRIX.COM     www.alanwattsentientsentinel.eu

 

 

 

Hallo mensen. Ik ben Alan Watt en vanavond ben ik op cuttingthroughthematrix.net de hoofdsite is .org enz. Vandaag is het 5 april, 2007.

 

Om te beginnen, wil ik graag een beetje praten over de milieucrisis. Deze bijna fobie die zo’n afschuwelijk lange tijd in de maak is. Toen, in de dagen van Madam Blavatsky babbelden ze in haar groep over de behoefte, een vorm van Gaia-type aanbidding te brengen om de mensen naar hun hand te zetten omdat het goed begrepen werd, en natuurlijk nog steeds wordt begrepen, dat in iedere eeuw, religie het grootste werktuig is geweest om de geest van de mensen te hanteren. Zij wisten dat, voor een nieuwe eeuw, ze een religie moesten creëren die in overeenstemming moest zijn met de plannen van deze intellectuele elite die besloten hadden, dat zij het recht hadden de wereld te plannen. Op de manier zoals het moest, niet de manier zoals het was, maar zoals het zou moeten zijn, en ze gingen uiteindelijk de theosofie in, een voorrecht, een instituut van de vrijmetselarij, hoewel het er een nevenorde van was – zij kregen niet alle geheimen omdat ze niet geloofden dat vrouwen de geheimen moesten krijgen. In feite waren ze echt seksistisch.

 

Ze geven nevengraden omdat de waarheid van de vrijmetselarij is: “alleen mannen hebben een geest en zijn in staat, geest te ontvangen”. Dat is het grote geheim, zie je. Vrouwen, zoals Albert Pike zei, of een vrouw of  “een vrouw kan alleen de glorie van haar echtgenoot reflecteren “, dat betekent dat ze de maan is – zij is de aarde en de maan. Hij is de zon en de kosmos. De maan reflecteert het licht van de zon.

 

Maar ze hadden een enorme populatie vrouwen nodig om hun agenda te dekken en dus herintroduceerden ze echt, de oude religies die ze van hun getuigenissen en archieven kenden, dat vrouwen de neiging hebben daar toe aangetrokken te worden en dus brachten ze haar het channelen, dat leuk en dramatisch is, ‘mediums’ werden ze toen genoemd met kleine boodschappen; zoals je oom die overleden is heeft je zakdoek gevonden. Het ligt onder de bank in de woonkamer en meer van dat belangrijke materiaal, het zal je leven veranderen, weet je. Je merkt op, dat het altijd heel belangrijk materiaal en zo, is.

 

En het is waar genoeg, veel vrouwen gaan graag naar waarzeggers en ze zijn gewend om in kristallen bollen te kijken en heel mysterieus, en voor een klein prijsje krijg je een goed spel en het doet je beter voelen. Maar als ze het allemaal samen brengen en een religie creëren om je te controleren is dit alles een andere zaak, en ze beslisten in de 19de eeuw dat deze intellectuele elite dit, voor de werkende klasse, zouden beheren. Dat ze de wereld zouden managen omdat ze in de vrijmetselarij zeggen dat ze “tot perfectie zijn gekomen dat wat imperfect was gelaten” . Wat feitelijk alles is, maar niet de eerste mens. Dit hele idee van, vrij geboren worden ook al zijn we dat niet – dat was lange tijd geleden bedoeld. Je neigt te denken dat je vrij geboren bent, zelfs al wordt je geacht vanaf dan alles te doen, zoals naar school gaan en al dat soort dingen. Dan krijg je uiteindelijk je hormonale driften en zo, je trouwt, en krijgt kinderen en de genen van je echtgenote en jouw genen die samen komen, kunnen gewoon een slecht nageslacht maken. Dat is waar het in de genetica allemaal om gaat. Het echte doel van genetica is, alle probleem mensen, die een last voor de gemeenschap worden verwijderen. Eugenetica is daar een groot deel van, altijd geweest en nog steeds is, en dat is waar genetica over gaat, een betere, werkende populatie te maken, om de elite te dienen zoals zij denken dat dingen moeten zijn, zie je.

 

 We leven in een zeer complex informatiesysteem. Op de eerste plaats ingewikkeld, omdat er veel mensen zijn die simpelweg niet genoeg weten wat er gaande is. Sommige mensen specialiseren zich in bepaalde gebieden die gebeuren, en ze zijn erg goed. Anderen weten het simpelweg niet. Ze begrijpen een beetje en rennen ermee weg, Ze realiseren zich niet, dat ze naar alles van het systeem moeten kijken, om het grote beeld te zien en te realiseren dat, als je een klein stukje uit het systeem neemt en het willen repareren, kan het niet echt gerepareerd worden zonder de rest te veranderen. Je dan krijg je daar veel verwarring plus dat je meer linker- en rechtervleugels hebt die door dezelfde hoofden worden gecontroleerd. Al lijkt het of ze tegenover elkaar staan, ze hebben echt het zelfde doel als je de logische lijn volgt. Dus geven ze je linkervleugel papieren en rechtervleugel papieren en ik vermoed dat er van alles tussenin is of voorwenden te zijn. Het doet er niet toe wie je de propaganda geeft, zolang jij er in gelooft. Zo werkt propaganda.

 

Dus, hier is een artikel uit Canada, van dinsdag 13 maart 2007, geschreven door Judi  McLeod.  In Schotland zeggen we McCloud. Ik weet niet hoe ze het hier uitspreken en het is een tamelijk goed artikel. Het meeste is vrij accuraat. Het gaat over het bedrog van de globale opwarming. Deze grote machine – deze trein die lang geleden gestart is, en opgebouwd, opgebouwd, opgebouwd met alle propaganda over dieren programma’s en insecten programma’s en zo meer waarmee we ons hele leven zijn volgepropt. Het begon feitelijk echt, in de late vijftiger jaren en is vooral door publieke uitzendingen, versneld. Mensen denken dat het allemaal publieke uitzendingen voor de gewone man is. Nee, zelfs die shows worden allemaal gesponsord door grote wildlife fondsen – het Wereld Natuur Fonds en Prins Philip, die daar, verondersteld, de hoofdjongen is. En nu zitten we in het midden van de crisis, waar ons verteld word dat ze wetenschap gebruiken en ze gebruiken wetenschap en het besproeien van de luchten die de stormen veroorzaken, er zijdelings de HAARP technologie bij gebruiken. Het wordt nu “gemicromanaged”.

 

Het is tamelijk eenvoudig materiaal, maar we moeten overtuigd worden om heel onze oude manier van leven op te geven en onze vrienden uit te zoeken en van dat allemaal en ze moeten een generatie doen opgroeien, die vrijwillig gesteriliseerd gaan worden om moeder aarde te redden en waarschijnlijk krijgen ze een kleine metalen of gouden ster op hun schooldiploma of iets dergelijks en je zult kleine robotten zien die deze slogans babbelen  en je een gedachte- crimineel noemen, als je dit tegenspreekt.

Dus dit is het artikel dat zoals ik zei, uit een Canadese krant komt. Het heet, “The Canadian Free Press”, dinsdag 13 maart 2007, geschreven door Judi McLeod.

 

De kop zegt:

 

Maurice Strong, Ale Gore.

Makers van Carbon Credit Plan en dit Te Gelde Maken.

 

Er is een olifant in de woonkamer van de globale opwarming, waar weinige in de hoofdstroom van de media over willen praten: de makers van het Carbon Credit Plan zijn degene die er geld aan verdienen. De twee engelachtige koorjongens zingen het hardst in Het Heilige Der Opwarming Van De Globale Wereld Kathedraal, zijn Maurice Strong en Ale Gore. Dit duo heeft meer gedaan dan wie ook, om het alarm van de, door mens-gemaakte opwarming van de aarde, te bevorderen.

 

Alan: Het is niet helemaal waar. Kijk, Maurice Strong wordt gesponsord. Hij werd door de familie Rockefeller, toen hij jong was eruit gepikt, om deze positie te verzorgen en zwaar gefinancierd en gesteund, omdat de grote maatschappijen de wereld al runnen. Er zijn in deze club echt geen individuele maatschappijen. Ze zijn al één. Zoals Pike en anderen zeiden, “ze wilden meesters over de meesters van de wereld worden, door de opeenhoping van een fabelachtige weelde”. Wel, dat is gebeurd.

 

 “Met weinig media aandacht, slaan beiden, Strong en Gore, munt uit de lucratieve kleine huisjes industrie, bekend als globale opwarming, door de mens veroorzaakt . Strong zit in het bestuur van commissarissen van de Chicago Climat Exachange, Wikipedia-beschrijvend als “de eerste wereld en Noord-Amerika’s enige, legaal gebonden broeikasgas geregistreerde uitlaten gereduceerd uitlatensysteem voor uitstralingsbronnen en uitloop projecten in Noord-Amerika en Brazilië”.

 

Alan: Welnu, zie je, dit uitloop ding is eigenlijk een belasting die de grote maatschappijen moeten betalen – een vervuilingsbelasting en iedere maatschappij moet eigenlijk de VN betalen en de VN deelt dit uit en terug aan groepen, als die van Gore. Het is gewoon een omweg-schema waar de grote jongens, groot geld krijgen. De overheid betaalt er ook belasting over. Ik bedoel, wij doen dat. Wij allemaal als individuen, betalen veel belastingen voor vervuiling en het wordt verondersteld te helpen. Het is wonderbaarlijk hoe geld het gaat beëindigen. Net als onderwijzen. Je schakelt kinderen die niet kunnen schrijven uit, en het dat blijft zo 30 jaar en dus is hun antwoord “wat we nodig hebben is meer geld” en hier staan we, met kleine kinderen en zij willen meer geld. Wel, het is hetzelfde als met dit zwendelspel.

 

            “Gore koopt zijn carbon off-sets ( zie Wikipedia voor informatie over carbon offsets) van zichzelf – de Generation Investment Management LLP, een onafhankelijke, private, eigenaars-gemanaged partnerschap, in 2004 gevestigd met kantoren in Londen en Washington, D.C, van wie hij beide voorzitter en stichting partner is. Om het redt-de-aarde- gezang van dit dynamische duo, te horen, zelfs de vederlichte bloemblaadjes van de kersenbloesem in Washington laten een groter carbon voetafdruk achter. Het is een vreemd partnerschap van de globale opwarming die Strong en Gore hebben, maar het is een die werkt. Strong is de stille partner, een man wiens naam vaak buiten de prijzen valt in het cocktail circuit van Washington. Ondanks een voormalig Secretaris Generaal van de Verenigde Natie Conferentie voor Milieu  Ontwikkeling in 1992( hoog opgezweept in de Rio Earth Top)”-

 

Alan: Dat eigenlijk door Rockefeller is geschreven en Strong las het alleen maar voor. Dit zijn allemaal lelijke karakters.

 

“en hij was ook Onder Secretaris Generaal van de Verenigde Natie in de dagen van een belegerde Kofi Anan, de in Canada geboren Strong is weinig in de Verenigde Staten bekend. Dat komt omdat hij de meeste tijd in China verblijft waar hij werkt om het communistische land ’s werelds volgende supermacht te maken”.

 

Alan: Maurice Strong – het is interessant. Zelfs het kleine plaatsje waar hij geboren is, heeft al generaties als stadsembleem, heeft een stier ( een van de vrijmetselaars symbolen), de kracht van de stier en bij hem gutst er veel van uit. Strong zette ook de New Age kolonie in het Baca Grande gebied in de U.S., op. En hij heeft al deze goeroes en verschillende mensen en Boedisten en zelfs katholieke nonnen daar. Ik geloof dat het Karmelieten zijn die al dat New Age ding doen en andere mensen, en ze leven daar allemaal en Hannah Strong, zijn vrouw, doet veel met de verenigingen en hij heeft zijn eigen kleine torentje waar je in een spiraal loopt omdat spiralen een heel groot deel van vrijmetselarij is en als je de spiraal van je levens en dat alles opklimt, word je uiteindelijk een god, zie je.

 

En onder die Baca Grande ranch hebben ze de grootste onderwater voerende laag – een natuurlijk massief – natuurlijke voorraadtank voor vers water. Een andere bron, zie je. Dingen die in de toekomst belangrijk worden. Hij heeft veel geluk, deze Maurice, weet je en Maurice is daar ook met de Wereld Bank geweest, je weet wel, de bankieren. Daar was hij ook half verantwoordelijk voor.

 

Onder de regering van Bob Rae,  brachten ze hem ook naar Canada terug om Ontario Hydro, de elektrische centrale voor Ontario, die de belastingbetalers hadden opgericht en gebouwd, en toen hij daarin werd gebracht, was zijn taak, het te privatiseren en te verkopen. Dat is het gebruikelijke bedrog die de grote jongens doen; ze laten je denken dat het van jou is en hoe geweldig het zal zijn en in de vroege dagen van Ontario Hydro was zelfs Pierre Trudeau, de Eerste Minister, in advertenties op de televisie, vertellend: “houdt al je lichten aan. Het zal goedkoop, goedkoop, goedkoop worden”. Maar de oude Trudeau was niet gek, weet je. Hij stierf en hij had een kleine rode roos op zijn grafkist, net als Francois Mitterand, en ze plaatsten een eeuwige vlam voor het parlementsgebouw, die boven het water brandt. Vlam boven het water. Dat is een andere manier om dezelfde symbolen te gebruiken. Het Monument van Washington met de rechthoekige vijver beneden, mannelijk en vrouwelijk. Allemaal symbolisch en het gaat de mensen boven de pet.

 

Hoewel, Maurice Strong is een heel belangrijk karakter. Hij is overal ter plekke. Hij is zo goed als in de zeventig. Hij kan zelfs tachtig zijn. Hij werkt een volle dag. Vliegt over de hele planeet en hij is in China, werkt voor de Verenigde Natie en het gebouw, wordt door de Verenigde Natie voorzien om het systeem met China verder te integreren, dat verondersteld wordt, de modelstaat van de wereld te kopiëren. Daar gaat het allemaal om.

 

Het was interessant, in een CBC – nee, het was niet CBC, het was een publieke documentaire, uitgezonden op een regenachtige zondagmiddag en ik pakte mijn drie kanalen aan de konijnen oren boven op de televisie en mijn hemeltje, hier is Maurice Strong en deze PR( public relation) blurb over hem. En hoe geweldig hij is, en ze spraken met zijn familieleden en zijn kleinkinderen en ze denken allemaal hoe lief hij is. En de documantaire liet je het gebouw in China zien waar hij werkt en toen ze met hem spraken volgden ze hem ook naar een kerkhof, waar hij bloemen op een graf, naast dat van Mao Tse-Tung legde, die waren voor zijn tante die een adviseur van Mao Tse-Tung was. Deze karakters zijn inter-generationeel. Ze zitten in iedere revolutie, groot geld achter hen en ze zijn allemaal hoge vrijmetselaars. Ik bedoel, hóge vrijmetselaars. Niet de kleine franje jongens aan de bodem, die elkaar op de rug slaan, bier drinken en gaan jagen en zo, maar veel hoger, met de jongens in het echte weten. Je zou het, het politbureau van de vrijmetselaars kunnen noemen.

 

Dus, om door te gaan:

 

 “De moeilijk te beschrijven Strong, is niettemin heel wat in de wereld van de klimaatverandering en is een van de hoofdarchitecten van het-komt-snel-genoeg-jullie-kant-op protocol van Kyoto”.

 

Alan: En, dat is waar. We gaan, als dit jaar voorbij gaat, horen hoe ze ons meer stormen geven en houdt de vliegtuigen boven je in de gaten die de stormen maken. En we zullen allemaal hoesten en hoesten van dat spul dat neerkomt, en dan vertellen ze ons dat wij de globale opwarming veroorzaken en hoe we onze complete manier van leven moeten veranderen. En deze grote karakters die ook voor de grote maatschappijen en stichtingen werken want het is nu allemaal één. Zoals Carrol Quigly zei, het nieuwe feodale systeem is gebaseerd op een samenwerkende overheidstructuur waarvan je gewend bent dit fascisme te noemen. Zij worden de nieuwe ridders, de kapitein van de industrie. Ze zullen ook je intellectuele bazen worden die jou vertellen of je überhaupt mág kweken en wat je voor de rest van je leven mag doen en in welke kleine woonomgeving je gaat, om er gevangen te zitten, kralen te maken die je misschien aan Chinese toeristen of iets mag verkopen.

 

Dit is de realiteit waarover we spreken. Dit is allemaal gepland en mensen moeten naar de habitat strategieën van de Verenigde Natie kijken. Ze hebben hun eigen website en “Agenda 21”. Het zal verklaren waarom jouw benzine de pan uit rijst, uiteindelijk mag je niet autorijden en dat zal verder versterkt worden door de ID kaart die je moet laten zien om zelfs benzine of petrol, zoals ze dat daar in Engeland noemen, te kopen. Benzine wordt erg duur. Als je in Canada woont, is het op het moment $ 1.09 per liter. Dat zou ongeveer $ 4.20 per U.S. gallon ( noot van de vertaler: 1 Amerikaanse gallon is ongeveer 3.78 liter) dat is omdat we democratischer dan de VS zijn, dat wij zo veel meer betalen maar het komst snel jou kant op omdat dezelfde karakters de wereld beheersen. Ze hebben hun netwerken over duizenden organisaties en NGO’s ( Non_Govermental Organisations, organisaties die niet onder de overheid vallen) die allemaal deze nieuwe wereld-samenleving door duwen, denkende dat ‘t het beste voor Moeder Aarde is.

 

Nu, door naar Gore. Welnu, Gore is door Armand Hemmer getraind. Armand Hemmer zat zo diep in het Communistische systeem dat Lenin hem een appartement in het Kremlin gaf. Dit is geen grap en de familie Gore en vooral Al Gore zijn door deze karakters getraind en hen is het stempel van goedkeuring gegeven, de goede afwijkende genen te hebben. Hij zal -- Gore zit er helemaal tot de nek in, daar ben ik zeker van

 

In ieder geval, terug naar wat er hier staat.

 

            “Gore is de gladde, door de media goedgekeurde voorman in het partnerschap, de flitsende neonlichten op het globale toneel, die de massa’s waarschuwen voor het einde van de Aarde, zoals wij het kennen, en de posterjongen voor Hollywood om het zilveren doek te vergroenen. De sceptici van de, door mensen-gemaakte globale opwarming, geloven dat Gore en Strong de klimaatverandering “de nieuwe religie” hebben gemaakt. Klimaatverandering is niet de eerste religie die beide partners erop hebben proberen te plakken. Samen met voormalig leider Mikhail Gorbachev”-

 

Alan: Een ander Gore, snap je.

 

            “Strong, huidige president van de Earth Council”-

 

Alan: De Earth Council is op een NASA vergadering terug in de jaren 60 besproken -- de late jaren 60 en Gene Roddenberry was er ook. Ze zeiden dat ze een Wereldleger zouden creëren, dat betekent: alle domme gekken die in de NGO volgelingen geloven, die dan alle veranderingen die zij wilden horen, doorduwen -- de suggestie daarvan.

 

“De Earth Council  heeft over het herplaatsen van de Tien Geboden, opgeschept”-

 

Alan: Dit is Gorbachev.

 

“De Earth Charter vervangen door de Tien Geboden, een gouden gids met regels voor hoe de massa het milieu moet behandelen”.

Gore die ons preken heeft gegeven op de Verenigde Natie gesponsorde kathedraal van St. John the Divine”-

 

Alan: Zie je, de vrijmetselaars hebben iets groots met John de Divine. Op een dag,verklaar ik dit misschien. 

           

“De Kerk in New York, is een begunstiger van de religie, bekend als Gaia”-

 

Alan: Gaia, weet je, de Oude Aarde Moeder, onder veel namen. Een, waar ze hun eerstgeborene aan de bergen en dat alles, opofferden – op de top van de bergen omdat het, in die dagen ‘t juiste was te doen, volgens de priesters van die tijd.

 

            “De twee milieu goeroes delen ook een geloof in radicale Malthusiaanse bevolking vermindering”-

 

Alan: Dat doen ze, dat doen ze, dat doen ze. We kweken gewoon te veel. We kweken te veel. Deze domme massa kan gewoon niet met de hormonen omgaan, zoals de elite doen. Dit gaat al 150 jaar of meer door. Eigenlijk, meer. Ik bedoel Malthus was in de 18de eeuw uit en je zult zelfs zien dat de founding fathers ( noot van de vertaler: degenen die Amerika hebben gesticht) van de VS zijn boeken over bevolking, kochten. Ze waren allen een soort supporters ervan en ze hebben dit trommelgerommel altijd gedaan, om de massa te helpen beheren, omdat ze gewoon te stom en te onschuldig zijn zichzelf te leiden. Als je ze aan zichzelf overgeeft, zullen ze waarschijnlijk feest vieren en dansen en met elkaar ondeugende dingen doen en kinderen produceren.

 

En zelfs in de 20ste eeuw waren er zoveel gevechten omdat er in de vroege jaren 1900 meer feiten naar buiten kwamen. Mensen hadden meer ammunitie om naar deze bevolkingscontrole types, terug te gooien, ze hadden lijsten van al deze elitaire families en hoeveel nageslacht ze hadden. Ze hadden grotere families dan de armen hadden, maar ze blijven op deze trommel slaan; in hetzelfde ritme slaan, om meer en meer mensen in de steden te krijgen, door middel van extravagante belastingen, al het werk uit het platteland wegnemen, en dus verhuisden ze naar de steden en dus lijkt het of de wereld overbevolkt is. Zo is het allemaal gedaan en dit werd op grote hoog-niveau vergaderingen besproken, hoe gewaarwording van overbevolking, te creëren.

 

Dus, om hiernaar terug te gaan.

 

            “Volgens hen  vervuilen  te veel mensen, vooral in de VS, de planeet, door uitlaten van buitensporige CFK’s,  door hun ijskasten en door het opjagen van de air conditioning”.

 

Alan: Ik denk dat ze CFK’s weg hebben gedaan omdat de grote maatschappij DuPont ook veel ammunitiepoeder voor het leger maakt, naar de hand gezet door het door duwen van wetten om CFK uit te bannen, en ze hebben, dit nieuwe spul dat gekomen is, opgezet en ze hebben daar gewoon het patent van en de oude jongens club werkt heel goed voor hen. En trouwens CFK  -- ze bleven maar opzwepen en opzwepen, “oh, CFK zal de ozon vernietigen”. CFK is zwaarder dan lucht. Het blijft op de grond. Wat een spel, wat een bedrog. Wat ze ons gewoonlijk geven, is kinderspul. Voordat ze acht jaar waren, leerden ze dit soort dingen aan de kinderen, inclusief de milieuveranderingen – veel ijstijden en veel opwarmings perioden, op en neer, op en neer door de hele geschiedenis. Ze namen al deze boeken weg, dus het is nu gemakkelijk kinderen te hersenspoelen.

           

“Maar het optreden van Al Gore en Maurice Strong in de kapitalistische wereld is er een voor het boek. Het is een kant van hen die onbekend had kunnen blijven als er geen onderzoekstalent van de Executive Intelligence Review (EIR) was geweest.

 

Alan: En ik denk dat EIR door Lyndon laRouche wordt gerund, die persoonlijk na het bekijken van zijn agenda, simpelweg dezelfde weg, in een andere richting, volgt en het eindigt op dezelfde plaats, maar het is bedoeld om veel van de linkervleugel af te leiden. Zeker die afgezwaaide scholieren en afgezwaaide studenten van de universiteit. Hij is ook helemaal voor globalisme. Zie je, het globalisme zou op een natuurlijke manier ontwikkelen als het niet aan de jongens lag die lang geleden de grenzen hebben gemaakt. En wie hebben die opgezet?

 

Wel, je ziet dat het de voorouders van dezelfde families waren die nu de grenzen wegnemen. Ze hadden vijanden nodig om de mensen belasting op te leggen, om hen aan het werk te krijgen en hen bang te houden, dus creëerden ze grenzen en zeer zeker, tijdens een lange tijdsperiode als zij het met rust hadden gelaten, en hormonen die zijn zoals ze zijn, zouden mensen buiten, in andere stammen en families en mensen, gekweekt hebben. Maar dat is vanuit een economische standaard volgens de grote jongens, niet winstgevend. Dus diende het z’n doel lang genoeg en ze hadden al hun oorlogen met elkaar, dat gewoon het bouwen van een rijk was en vernietigings werk als een opbouw met de maatschappijen en Halliburton, en ze moesten een globale samenleving creëren, en dan nu de grenzen afbreken en dan terrorisme binnenin vinden. Net zoals Stalin wist. Iedereen is een gedachte-crimineel. Dus moet je voorzichtig zijn voor wat zelfs een ontmaskering lijkt of wat er achter zit.

 

Ik kan me herinneren toen Lyndon LaRouche voor en of ander kantoor of politieke partij of wat dan ook ging, en een feeststoespraak werd over de radio uitgezonden en hij zei in zichzelf, dat hij iedere enkele binnenlandse verbrandings motor, uit wilde bannen. Wel, hetzelfde moet gedaan worden met de jongens die het op dit moment controleren. Ze willen alle voertuigen uitbannen. Het is nieuw en alweer, de habitat en het “Agenda 21” handvest, ze willen dat mensen in woongebieden leven. Er zal geen privétransport zijn. Jouw werk, zal in dat habitat stadje of stad of wat dan ook, toegewezen worden.

 

Om terug te gaan naar dit gesprek over Al Gore en Maurice Strong.

 

            “Het opgedirkte verhaal van de top twee goeroes van de globale opwarming in de zakenwereld gaat helemaal terug naar Earth Day, 17 april 1995, waar de schrijver van An Inconvenient Truth, naar Fall Rive,r Massachusetts, reisde, om een groene zalm af te leveren bij de hoofdkwartieren van Molten Metal Technology Inc. (MMTI). MMTI was een firma die verkondigde een proces te hebben uitgevonden voor het hergebruik van metaalverspilling. Gore prees de Molton Metal firma als een pionier in het soort innovatieve technologie dat het milieu kan redden, en tegelijkertijd geld kunnen maken voor onderzoekers. Gore liet die dag een paar feiten,  uit zijn toespraak. Ten eerste werd de firma door Strong en een groep van Gore’s intimi, inclusief Peter Knight, de geregistreerde lobbyist van de firma, en Gore’s vorige top Senaat hulp”, schreef EIR.”-

 

Alan: Dus geven ze toespraken voor zichzelf, maar het publiek en alle volgelingen weten dat niet -- de groene beweging, de Earth Army zoals het heet, juicht gewoon als hun leiders, juichen zeggen.

 

            “Ten tweede, het bedrijf had meer dan $ 25 gekregen, in het VS Department of energy (DOE) onderzoek en toelagen voor ontwikkeling, maar heeft gefaald te bewijzen dat de technologie op commerciële schaal kon werken.

 

Alan: Dat doet er niet toe, niet in overheiddingen

 

            “Het bedrijf zou doorgaan met het ontvangen van nog $ 8 miljoen in federale belasting betalers contanten, op dat punt is het hun enige bron van inkomsten”-

 

Alan: Geen slecht werk, als je het kan krijgen, jaa.

 

            “ Met Al Gore's Earth Day als een oproepkaar voor Wall Street, de aandelen waarde van Molten Metal scoorde tot $ 35 per deel, een bereik die het tot oktober 1996 behield.”

 

Alan: Niet slecht. Voor het geven van een toespraak over dit geweldige bedrijf en wat het doet om het milieu en zijn eigen bedrijf te redden.

 

 

            “Maar langzamerhand, hadden DOE wetenschappers geschreeuwd om verdere fondsen. Toen, in maart 1996 gezamenlijke officieren concludeerden dat de federale geldkoe bijna op was, namen ze aktie: tussen die datum en oktober 1996, verkochten zeven officieren van het bedrijf, inclusief Maurice Strong, $ 15.3 miljoen aan persoonlijke aandelen in het bedrijf, een top marktwaarde. Op 20 oktober 1996 – een zondag – verstrekte het bedrijf een per uitgave, voor de eerste keer aankondigend, dat DOE fondsen reusachtige terug geschaald zouden worden, en rapporteerden het slechte nieuws op een telefoonvergadering met aandeelhouders”.

 

Alan:  Ze zouden schapen-aandeelhouders moeten zeggen. Zo noemen ze hen in zaken. Degene die de kranten volgen. Niet de jongens die ‘weten’. De jongens die weten verkopen altijd als ze eenmaal geen overheidssteun krijgen.

 

            “Op maandag stortte de aandelen 49% snel in, en landden op $5 per stuk. Tijdens het begin van 1997 stonden woedende aandeelhouders in de rij voor een klassikale actieaanklacht tegen het bedrijf en zijn directeuren. Ironisch genoeg, een van de advocaten van de actie was met Maurice Strong verstrengeld in een andere handelszaak binnenin, waarbij een Zwitsers bedrijf, genaamd AZL Recources  betrokken was, gepresideerd door Strong, die ook een leidende aandeelhouder was.”-

 

Alan: Steeds weer schaduwen van de Rothschild’s, nietwaar? Zelfde oude bedrog.

 

            “ Het AZL geval, spiegelde bijna Molten Metal, en aan het einde, Strong en de andere AZL partners stemden in met het betalen van $ 5 miljoen om een oordeel van de jury handig te ontwijken, toen bewijs van ooggetuigen aan de oppervlakte kwam over de rol van Strong in het plegen van bedrog over de waarde van het bedrijf die de stratosfeer in voorraad had, voordat het verkocht werd”.-

 

Alan: Misschien is het daarom waarom de ozonlaag dunner is. Het komt door al dat versnipperde papier die in deze bedrijven zijn verbrand.

 

            “in 1997, ging Strong door met het accepteren van Tongsun Park, de Koreaanse man die schuldig bevonden was aan het illegale optreden als een Irakese agent”-

 

Alan: Illegaal optreden als een Irakese agent. Hoe kon je – ik vermoed dat hij geen spion was.

 

            “$1 miljoen van Saddam Hussein die in Cordex Petroleum Inc. was geïnvesteerd een bedrijf die hij en zijn zoon Fred, bezaten.”

 

Alan: Dus hier zie je het. Er is een ander klein bedrog waar Meneer Strong bij betrokken is maar hij heeft grote hulp en veel dekking. Je kunt hem niet raken omdat de Rockefeller Foundation hem dekt.

 

“In dat jaar, Gore, nog steeds vice president”-

 

Alan:  Onthou.

 

 

            “maakte nieuws door “het initiatief te nemen om Internet te ontwikkelen”.-

 

Alan: Wel hem werd verteld dat te doen. Hij had daar niets mee te maken. Als je naar zijn oude toespraken luistert, toen hij nog runde, kon hij geen zin bij elkaar krijgen zonder dat je gierde van het lachen. Dat is een feit. Hen wordt gewoon verteld wat ze moeten doen en als ze zich aan hun script houden en het duidelijk lezen en hun contactlenzen in doen, dan klunzen ze niet zo veel. Dus, hier is een vice president van de VS, die al deze dingen met zijn persoonlijke interesse en van zijn club, naar voren drukt -- de hoge, hoge vrijmetselarij club van gezamenlijke bazen zoals Pike adviseerde; zij zouden de meesters der meesters van de wereld worden door alle mogelijke middelen, inclusief de effectenbeurs, zei Pike.

 

            “De leiders van de door mensenhand gemaakte globale opwarming zoals je kunt zeggen, komen er. Ondertussen is Jumbo nog steeds in de woonkamer van de  globale opwarming, maar het duo met de allerkleinste carbon voetafdrukken  op aarde, gaan hem verder  gewoon gespannen voorbij.

 

Alan: Dus, dat is – niettegenstaande mijn eigen spitsvondigheid en alle commentaren - - dit is van de Canada Free Press en geschreven door Judi McLeod een bekroonde journalist met 30 jaar ervaring en zo. Canada Free Press. Zoek het voor jezelf op en dit is wat je zult vinden als je je in al deze grote typen aan de top, verdiept.

 

Ik heb een paar tapes uit het binnenste van de Rockefeller Foundation en een paar kleine toespraken door Rockefeller aan zijn maatjes gegeven, die allemaal heel beroemde mensen zijn en zij praten niet over democratie -- nee, zij praten over het plan en hun etalage van kansen en ze praten ook over het kanonnenvoer van de huidge generatie, dat het gewoon ongelukkig is dat zij daar doorheen moeten maar dat is wat gebeuren moet om dit alles te veroorzaken. Het is hun plan, zie je. We leven gewoon een agenda. Dat is de realiteit ervan.

 

Om in dit venijnige milieu gesprek en al dat materiaal, door te gaan, is hier een artikel van 24 maart, 2006 van de Post Standard Syracuse -- dat is op Syracuse.com, die over de belasting op bomen gaat. Welnu, dit gebeurt over de hele Westerse wereld omdat alle gemeenten – lokale gemeenten en Provinciale Staten en zo al deze informatie van de verenigde Natie krijgen, en ze zien ook wat anderen doen om de belastingen te verhogen en de mensen te straffen en de mensen die de ladder opwillen om aan boord te komen – deze klimmers – deze sociale klimmers snuffelen, omdat ze goede psychopaten zijn. Ze snuffelen in de wind, zien welke kant hij uit gaat en ze springen op deze dingen, zodat ze aan boord kunnen. Ze houden van de term “aan boord” om op de lijn met de rest te komen, zie je, hopende dat ze extra punten krijgen en nadat ze extra punten hebben gekregen worden ze erin gepromoveerd en eindigen op een dag in de politiek. Zo werkt het. Ze snuiven de wind op en kopiëren het en ze behoren allemaal tot dezelfde organisatie die niet verantwoordelijk zijn voor de mensen die verondersteld, doen alsof ze hen gekozen hebben.

 

Hier is het artikel, hier.

 

 De Staat Vertelt de Stad: Bomen zijn belastbaar.

 

 

Sommige steden verhogen de beoordeling op eigendommen,  gevuld met bomen.

 

Alan: Dit is van Eric Chris, The Albany Bureau.

           

            “New Yorkers betalen belasting op alles, van mobile gesprekken tot openhaard wanten. Wat is het volgende, bomen? Eigenlijk, ja. Sommige steden, inclusief Cortlandville in Corland County, zijn dramatisch begonnen met verhogingen van de waarde van bomen op grote eigendommen. Opponenten noemen de zet “idioot” zeggende dat het, het kappen van bomen zal aanmoedigen en het wildleven, water- en bodemvoorzieningen schade toe kan brengen, zo ook de hout- , esdoorn- en recreatie-industrieën door gezonde bossen leeg te maken. Sommige wettenmakers van de Staat stemmen in en hebben wetten tot het verhinderen van de praktijk ingevoerd. Maar het Pataki bestuur zegt dat het aantal en de kwaliteit van de bomen op de landgoederend de marktwaarde beïnvloedt, die de basis vormt van zijn belastingbeoordeling.

 

Alan: Wat een grap. Zie je, er was een tijd dat ze naar je huis kwamen en rond snuffelden en ja zeggen, en ze meten je kamers en pakken een potlood en papier, als rekenmachines en dan snuift hij de lucht weer en geven je een toeslag op de maat van je huis. Dat doen ze niet meer. Ze kijken gewoon naar het duurste, grootste huis in een gebeid en belasten alles in overeenstemming van die ene beoordeling en het wordt nu ook, vliegend over je huis gedaan. Wat een prachtige wereld.

 

“Kevin King, verantwoordelijk directeur van de Empire State Forest Products Association, zei dat naast Cortlandville, een aantal steden in het westen en Noordelijk New York begonnen zijn met de belasting voor bomen”..

 

Alan: Ik vraag me af of de bomen willen betalen.

 

            “Hij zei, dat is omdat de Staat de taxateurs geadviseerd heeft, dat zij het bosland onder gewaardeerd hebben. Het Pataki bestuur bestwist dat. “Er gebeurt niets nieuws op ons einde, niets wat we de afgelopen 40 jaar niet hebben gedaan,”-

 

Alan: Ik zou daar iets aan kunnen toevoegen, wat ze met de bevolking hebben gedaan, de laatste 40 jaar en langer.

 

            “zei Geoffrey Gloak, spreker voor de  State Office of Real Property Services."—

           

Alan: Hij heeft een ‘eik’ in zijn naam. G-L-O-A-K. Wat een toeval.

 

            “De wet eist dat bomen beschouwd worden als deel van een echt eigendom van ieder perceel te zijn. Als je een expert bent, wordt het echt aan jouw besluit overgelaten’, zei hij. “Als ze het van ons eisen, geven wij hen doorsnee houtwaarden per landgoed. meerdere steden kunnen deze verzoeken maken omdat ze eigendommen vaker herwaarderen en belastingwetten herzien zoals ze doen. Toen de Cattaraugus County stad van Allegany een stedenwijde revolutie begon, zond het kantoor van Gloak richtlijnen die de waarde van hout inhielden, zei, Allegany Assessor Robin Pearl-Lamphier."—

 

Alan: Hij heeft daar een verbindingsstreepje. Robin Pearl-Lamphier, ja. Heel indrukwekkend.

            "Pearl-Lamphier zei haar"—

Alan: Nee het is een zij.

 

            “haar voorganger volgde deze richtlijnen niet, maar zij wel. Ze betwistte de notie dat eigenaars van boslandgoederen gestraft worden door hogere toelagen”.

 

Alan: Natuurlijk doet ze dat. Dat is haar werk.

           

“Zij hebben hun geoorloofde portie niet betaald”-

 

Alan: Och, daar is je socialistische globale stelling.

 

            “Zij hebben hun geoorloofde portie niet betaald”, zei ze. Ze zei dat de 34 eigenaren van de 85 boslandgoederen in haar stad hebben onderzocht, maar niet geklaagd, over de hogere toelagen en ze zei dat ze van plan was die dag een verklarende brief te sturen.  Maar sommige boseigenaars klagen. Cotton-Hanlon, een hout management maatschappij die bijna 33.000 hectaren Upstate bezit, zag zijn Cortlandville eigendombelasting vorig jaar met 65 % stijgen nadat de taxateur van de stad de toelage op het 36 hectare perceel opschroefde vanwege de waarde van zijn bomen, zei Bob O’Brien, hoofd boswachter van het bedrijf. Hij zei dat het Schuyler County- gebaseerde bedrijf, of het kappen van de bomende de toelage zou verlagen. Ja, werd hem gezegd”.

 

Alan: Zo werkt het, zie je.

 

            “Wel, dat is belachelijk, zei O’Brien.”Het lijkt alsof het compleet averechts werkt om een goed, gezond bos voor de toekomst daar buiten te hebben, laat staan de milieu en de esthetische zaken. Op één  perceel, zal ons dat niet doden”, voegde hij toe, opmerkend dat de eigendom  belasting wet van $ 633.93 naar 4 1.042.61 was gegaan. “Maar als dat ooit over al onze 33.00 hectare gebeurt, een 65% verhoging in onze belasting wet, zou dat ons vloeren.” O’Brien zei eigendom belasting, die tot bijna een half miljoen dollar per jaar voor zijn bedrijf oploopt, zijn de grootste uitgaven van Cotton-Hanlon.  De taxateur van Cortlandvill,  David Briggs kon donderdag niet voor commentaar bereikt worden.

 

Alan: Er is een reden dat niemand van hen voor commentaar bereikt kan worden, jaa, omdat ze allemaal weten dat ze boeven zijn. Ze weten allemaal dat ze boeven zijn, zie je, en ze zijn gewoon gehaast. Het is verbazend als je ooit een bureaucraat over iets moet zien. Je weet wel, deze massieve gebouwen die ze bouwen – dit ben ik die nu praat, niet het artikel -  en ze hebben deze massieve gebouwen met lange gangen en deuren daar en je gaat er binnen om iemand te zoeken of een kantoor of iets en er is geen receptionist. Daar loop je in die lange gangen en je ziet die wezens, bureaucraten genaamd. Ze slingeren langs de gangen. Dat is waar zij leven. Dit is waar ze leven, deze wezens, als ze langs de wanden slingeren en als ze je zien komen, glippen ze een deur binnen en gooien die heel snel dicht omdat ze doodsbang voor je zijn. Ze zijn heel bang voor de bevolking en als het je lukt om een tussen de deuren te betrappen, vertelt hij je dat je de receptioniste moet vragen en hij stamelt en stottert en krijgt allerlei grappige kleuren en springt naar zijn kleine kantoor. 

 

Dus, teruggaand naar dit artikel.

 

            "State Sen. Catharine Young, R-Olean, en Assemblyman William Parment, D-Jamestown, hebben de wetgeving geïntroduceerd om de leden het aanslaan van hogere waarden van bomen, te verbieden. “ Nieuwe beoordelingen die een poging doen om de waarde van het huidige hout te reflecteren kunnen een oplopende belasting produceren, een verhoging van deze eigendommen.”volgens een memo die de wet ondersteunt, “de praktische resultaten worden waarschijnlijk overschat, liquidatie modellen of omzetten in ontwikkeling. op het einde is de politiek een aansporing voor landeigenaars tot het praktiseren van arm bos management.”

 

Alan: Belasting per boom en natuurlijk zal dat meer worden – om je huid en haard te redden zou je alle bomen kunnen kappen. Dat is voor jou economisch. Zie je, deze wonderlijke wereld van de economie.

 

            “Gloak zei dat als deze wetgeving er door komt, New York de eerste staat zal  zijn die hij kent om het hout van de beoordeling als echt bezit te verbieden. Hij zei dat het kappen van bomen de waarde van het eigendom niet doet verminderen”.

 

Alan; Ja, en het is ook zeker waar, zelfs degene die denken dat ze bomen kappen en hun waarde verminderen. Ik heb nooit iets zien verminderen als het op belasting aankomt. Het wordt hoger en hoger en hoger. Ik herinner me het oude communistische ding om geleidelijk belastingen te verhogen die iedereen onderdrukt en dat communisme is alleen een vleugel van dezelfde groep. Je had de rechtervleugel, toen ging de linkervleugel naar de zelfde agenda.

 

            “Als je jou bezit duidelijk kapt, kan het meer waard zijn omdat het onder verdeeld kan worden,” zei hij. En hij zei dat vrijstellingen voor onderhouden bossen beschikbaar zijn. Het taxeren van bomen lijkt voor O'Brien en King een politiek smakelijke manier te zijn om budgetten te verhogen. ‘ 

 

Alan: Wel, alles is smakelijk voor hen.

 

            “Je vermijd de breed gebaseerde belastingverhoging, je krijgt grotere opbrengsten, en sommige van de landeigenaars zijn afwezig,” zei King. “Stem zelfs niet lokaal. Het is gemakkelijk te doen”.

 

Alan: Ze hebben altijd redenen om geld te krijgen van dingen. Uit het Post-Standard artikel van maart 2006 op Syracuse.com

 

Het is de agenda. We weten allemaal wat de agenda is. Het gaat door en uiteindelijk weten we dat zelfs met de benzine die om duizend redenen,  omhoog, omhoog en omhoog gaat,  gaat het er alleen maar om, je van de weg af te krijgen. Daarom gebruiken ze nooit alternatieve middelen van transport of alternatieve middelen om voertuigen aan te drijven. Het was nooit de bedoeling toen ze ons eerst de voertuigen gaven, om het verder dan de industriële eeuw te gebruiken. Ze moesten het voor de industriële eeuw geven zeker in Amerika en Canada – de VS en Canada, omdat mensen naar het werk en soms verre afstanden moesten reizen. In de wereld die gecreëerd gaat worden, heb je geen voertuig nodig.

In feite word het je niet toegestaan een te bezitten en als je er al een had, kon je uiteindelijk de benzine niet meer betalen. De bedoeling is je van de weg af te krijgen, in deze komende Nieuwe Wereld Orde, waar je gelukkig zult zijn omdat je leven voor jou geregeld wordt, en ze plakken een hersenchip in je en geven je een virtuele realiteit. Geen echte, maar een echte virtuele, een bijna realiteit bedoelend, en je zult gelukkig zijn totdat ze je euthanaseren als je de dingen niet meer kunt dragen en meer van dat. Je bent niet langer economisch waardevol, om te houden.

 

Dat is het mooie systeem dat op het toneel gaat verschijnen en het wordt door inhalige, inhalige mensen geholpen en opgehitst, de hele weg van de ladder tot aan je lokale kleine gemeentelijke wanne-a-bees, je weet wel die miniatuur psychopaten, degene die niet in de extreem weelderige families zijn geboren. Ze hebben wat contacten in het lokale systeem van de vrijmetselaars die mensen op verschillende dingen wijzen, maar ze hebben geen grote, grote weelde, dus doen ze wat hen wordt verteld. Ze snuffelen in de wind en proberen hun hoge bazen een plezier te doen om daar boven genoemd te worden.

 

En ik krijg veel artikelen die binnenkomen, en ik zou ze voor eeuwig kunnen lezen, maar waarom. Ze zijn daar al buiten. We weten wat er langs de heuveltop naar beneden komt. Kijk in de “Agenda 21” van de Verenigde Natie. Zie wat je toekomst voor jou en je kinderen inhoudt. Het is helemaal niet moeilijk om dat allemaal samen te voegen.

 

Ik dank de mensen voor het schrijven – ik krijg gewoonlijk zoveel post met vragen over geschiedenis enz. Anderen die in staat van paniek zijn vragen wat ze moeten doen en ik vertel ze eerst, dat ze niet in paniek moeten raken. Dit gaat al je hele leven door. Je bent nu daarvoor   wakker geworden en daarom ben je zo bang. Het kost tijd, te begrijpen dat je niet de eerste generatie bent die opgeroeid is in een matrix met een andere realiteit dan de degene die bestaat. Het is een mooi toneelstuk. Je bent in het midden van een toneelstuk geboren en je weet niet wat er om je heen is. We hebben vreselijk goede toneelspelers aan de top, maar ze hebben al het geld van de wereld om ons hun propaganda te geven.

 

Anderen, zoals Gary die vandaag schreef of ze de blurbs op een disk kunnen branden en ze rond delen. Maar zeker. Wat ik ook gratis geef kun je kopiëren en doorgeven, en dat is hoe informatie reist en hopelijk krijgen we daar op een dag iets uit, ook al kost het wat tijd omdat de tijd op raakt. We zijn zo goed als in de volgende fase omdat zoals ik zeg, de hele milieubeweging eigenlijk in de late 1800derd begon en dan de combinatie met een religie met de New Age, die tegen het aanbidden van de aarde aanleunt, dat is het uiteindelijke doel; allemaal verbonden met Moeder Aarde en de geesten van de Aarde en de lucht en de bomen en de dieren en het is allemaal erg leuk maar het is niet bedoeld om iets te helpen uitgezonderd diegene die de wereld controleren. Dat is de grondlijn. Dat is de grondlijn. 

 

Gorbachev zelf zei in zijn eigen boek, “Towards a New Civilisation”, dat WIJ een nieuwe religie voor de wereld creëren. Nu heeft hij de leiding over de grootste milieu verenigingen van de planeet. Hem werd de Ex-Unity States militaire basis beneden in de VS gegeven; dat is zijn hoofdkwartier waar hij de groene vlag wappert, de Ridders van Lazarus. Hij was degene die door Maggie Tachter werd gepromoot, die haar wens kreeg, ik weet niet wat het was, Dame of een Gravin, maar zij kreeg iets gelijkwaardig aan een Lord, misschien een hertogin en ze kreeg een rode cape en haar hermelijnen bont, zodat ze het House of Lords kan betreden.

 

Zij was degene die Gorbachev aan de wereld introduceerde, op het wereld toneel, arm in arm. De hele media ging erin mee en vergat plotseling dat hij een communistische leider was, hij leidde de Sovjet Unie, eens hoofd van de KGB die nu een kampioen in de vrijheid van de wildernis en de groene beweging is. Trouwens, de Groene Partij zelf is door een voorganger van Madeline Albright opgestart, geloof ik, die een communistische leider in een Sovjet land was en een grote vriend van Stalin. Daar is het voor het eerst besproken. Denk erom, ik ben er zeker van dat het al lang, lang geleden in Londen goedgekeurd was.

 

Dat is de echte wereld waarin we leven. Niets ontstaat vanzelf. Het is allemaal in samenwerking met de hogere verenigingen die deze wereld met hun bankieren, leiden. Hun maatschappijen en hun nieuwe feodale systeem waar alles – onthoud dat het feodale systeem niet per toeval door Carrol Quigly in “Tragedy & Hope” werd gebruikt, het boek dat hij publiceerde om het allemaal te promoten. Hij vond het prachtig dat deze jongens, die de geschiedenis van de wereld over de laatste honderd jaar, hadden opgestookt. het werd tijd dat de wereld zou weten hoe geweldig deze jongens waren en hoe ze het opstookten een historicus voor de Council on Foreign Relations en The Royal Institute of International Affairs te zijn, hij was er helemaal voor. Hij dacht dat de bevolking het zou accepteren en hij had waarschijnlijk gelijk. Ze zouden gegeeuwd hebben en gevraagd wat de volgende film zou zijn, maar hij zei dat dit systeem dat zij in zicht brengen, een feodaal type systeem is met de maatschappijen aan het hoofd van de maatschappijen, een grote club – een grote, soort van nobele orde, die het geloof van de hele bevolking zou bepalen en hun levens voor hen zouden beheren.

 

Het woord ‘fee’( loon) komt van ‘few’ ( weinig) of ‘feu’ ( vuur) dat is feodaal. We betalen voor alles en alles en alles, zolang als zij het geldsysteem blijven houden maar het moet eventueel een gedaantewisseling ondergaan naar een symbolisch systeem die zij gaan klaar maken, een wekelijkse rekening voor iedereen. Je zult hetzelfde bedrag als iedereen hebben, tenminste in de lagere kwartieren en je kunt het niet sparen. Het zal tegen middernacht verdwenen zijn voordat het de volgende morgen vernieuwd wordt. Als je afgewezen bent, als je politiek incorrect bent, zullen ze je fondsen inhouden omdat het de bedoeling is dat je rente betaalt en voedsel en zo koopt, dus is het een symbool, een bepaalde hoeveelheid maar. En dit was door Lord Bertrand Russell in zijn boek, “Roads to Freedom”, geschreven. Ik ben gek op die dubbele spraak die deze psychopaten gebruiken om iedereen aan boord te krijgen en op het spoor achter hen.

 

Heel veel planning, heel veel samenwerking, een enorm netwerk van mensen die allemaal van dezelfde ivy-league scholen komen, een van de hoofdbronnen is Oxford, meer dan Cambridge, die deze hele beweging in gang zetten en dan een vereniging van een hoge vrijmetselaars groep waartoe ze allemaal behoren, zodat iedereen in werkelijkheid een eenheid is.

 

Als ze over hun broederschap van de mensheid wereldwijd praten, weten zij, de elite, dat het voor henzelf is omdat wij geen mensen zijn. We zijn geen mensen en misschien, op een dag, ga ik in op het ontcijferen van het Oude Testament waarin je dat feitelijk wordt verteld. Iedereen wordt bedrogen en de mensen die geen mensen zijn hebben fervent en te goeder trouw in de lagere orden van deze gemeenschappen gewerkt, nooit geweten wat de eigenlijke agenda was, maar gelovend dat ze rechtvaardigheid en gerechtigheid in de wereld brachten terwijl ze hun zakken vulden en hun kleine bedriegerijen door lieten gaan.

 

Maar ik ben hier heel, heel, heel druk bezig. Je zult niet geloven hoeveel telefoontjes ik in een dag aanneem. Hoeveel dingen die ik op een dag moet doen, om dit kleine gesprek hier te doen allemaal in mijn Jack Todd die van mijzelf is. Hamish zou met de brieven kunnen helpen maar hij neigt ernaar ze een beetje papperig te maken als ik ze uit zijn mond pak, dus is het bijna onmogelijk, mensen soms zelfs terug te schrijven.

 

Voor degene die helpen, dank ik je heel, heel, heel veel. Ik weet wie jullie allemaal zijn en ik herken ook de e-mails als ze binnen komen, van wie ze zijn. Dus voor iedereen, heb een goede avond en voor Hamish en mijzelf, is het ook een goede avond en moge je god of je goden met je zijn.

 

Ik laat je achter met een weeïg liedje en draag bij aan de ALleGORiE van de stier van Al Gore en Mr. Strong.

 

Vertaling: M. Eken

 

 

"Takin' Care of Business"

By Bachman-Turner Overdrive

 

You get up every morning
From your alarm clock's warning
Take the 8:15 into the city
There's a whistle up above
And people pushin', people shovin'
And the girls who try to look pretty

And if your train's on time
You can get to work by nine
And start your slaving job to get your pay
If you ever get annoyed
Look at me I'm self-employed
I love to work at nothing all day

And I'll be...
[Refrain]
Taking care of business every day
Taking care of business every way
I've been taking care of business, it's all mine
Taking care of business and working overtime
Work out!

If it were easy as fishin'
You could be a musician
If you could make sounds loud or mellow
Get a second-hand guitar
Chances are you'll go far
If you get in with the right bunch of fellows

People see you having fun
Just a-lying in the sun
Tell them that you like it this way
It's the work that we avoid
And we're all self-employed
We love to work at nothing all day


And we be...
Taking care of business every day
Taking care of business every way
I've been taking care of business, it's all mine
Taking care of business and working overtime

[Spoken] Take good care of my business
When I'm away, every day whoo!

You get up every morning
From your alarm clock's warning
Take the 8:15 into the city
There's a whistle up above
And people pushin', people shovin'
And the girls who try to look pretty

And if your train's on time
You can get to work by nine
And start your slaving job to get your pay
If you ever get annoyed
Look at me I'm self-employed
I love to work at nothing all day

And I'll be...
Taking care of business every day
Taking care of business every way
I've been taking care of business, it's all mine
Taking care of business and working overtime
Work out!


Taking care of business
Taking care of business
Taking care of business
Taking care of business

 

Taking care of business every day

Taking care of business every way

Taking care of business, it's all mine

Taking care of business and working overtime

Taking care of business
Taking care of business
We've been taking care of business
We've been taking care of business

 

 “Zaken Doen”

door Bachman-Turner Overdrive

 

Iedere morgen sta je op

Door je wekker, die je waarschuwt

Neemt de 8.15 naar de stad

Er is gefluit daarboven

En mensen duwen, mensen sloffen

En de meisjes die er leuk proberen uit te zien

 

En als je trein op tijd is

Kun je om 9 uur op je werk komen

En je begint je slavenwerk voor je loon

Als je ooit geïrriteerd raakt

Kijk naar mij ik heb het zelf gedaan

Ik hou ervan iedere dag aan niets te werken

 

En ik zal zijn

( Refrein)

Doe zaken iedere dag

Doe zaken op elke manier

Ik doe ieder dag zaken, het is allemaal van mij

Doe zaken en werk over

Werk!

 

Als het zo gemakkelijk als vissen was

Je kon een musicus zijn

Als je geluid kon maken, luid of zacht

Koop een tweedehandse gitaar

Kansen zijn er, je zult ver komen

Als je met de juiste groep vrienden omgaat

 

Mensen zien dat je pret hebt

Gewoon liggen in de zon

Vertel ze, jij houdt hiervan

Het is het werk dat we vermijden

En we hebben het allemaal zelf gemaakt

Wij houden ervan de hele dag aan niets te werken

 

En we zullen…..

Zaken doen, iedere dag

Zaken doen, iedere manier

Ik heb zaken gedaan, het is allemaal van mij

Ik heb zaken gedaan en overgewerkt

 

(gesproken) doe mijn zaken goed

als ik weg ben, iedere dag whoo!

 

Je staat iedere morgen op

Door de wekker, die je waarschuwt

Neemt de 8.15 naar de stad

er is gefluit daarboven

en mensen duwen, mensen sloffen

en de meisjes die er leuk proberen uit te zien

 

en als je trein op tijd is

kun je om 9 uur op je werk komen

en je begint je slavenwerk voor je loon

als je ooit geïrriteerd raakt

kijk naar mij ik heb het zelf gedaan

ik hou ervan, iedere dag aan niets te werken

 

En we zullen…..

Zaken doen, iedere dag

Zaken doen, iedere dag

Ik heb zaken gedaan, het is allemaal van mij

Ik heb zaken gedaan en overgewerkt

Doe het!

 

Zaken doen

Zaken doen

Zaken doen

Zaken doen

 

Zaken doen, iedere dag

Zaken doen op elke manier

Zaken doen het is allemaal van mij

Zaken doen en overwerken

 

Zaken doen

Zaken doen

We doen zaken

We doen zaken