DUTCH

ALAN WATT BLURB

"A GOOD EXAMPLE OF PREDICTIVE PROGRAMMING"

 

 

“EEN GOED VOORBEELD VAN

VOORSPELLEND PROGRAMMEREN”

 

April 11, 2007

 

Dialogue Copyrighted Alan Watt – April 11, 2007 (Exempting Music and Literary Quotes)

 

 

WWW.CUTTINGTHROUGHTHEMATRIX.COM     www.alanwattsentientsentinel.eu

 

 

 

Hi mensen. Dit is Alan Watt en dit is cuttingthroughthematrix.com. Vandaag is het 11 april  2007.

 

Met de gebruikelijke haastigheid dat in de ochtend begint en midden in de nacht eindigt. Het goede nieuws is, ik had er zo´n genoeg van de boeken op de grond te maken en ze in binders te doen dat ik er een paar heb gemaakt met mooie spiraalbinders, dat iets zegt voor mij om te doen, want het ziet er chic uit. Het is nogal chic voor mij. Niet mijn gebruikelijke stijl met plakkerig tape enzo en het plakken van stickers. Dus ja, voor mij is dit chic. Dus van nu af aan, degene die de boeken bestellen kunnen ze afzonderlijk bestellen, zoals gewoonlijk en het krijgen in dit spiraal-chic type binder en ook als ze alle drie bestellen, doe ik alle drie samen in een boek met dezelfde techniek. Het ziet er veel beter uit en het zal ook langer meegaan, daarvan ben ik zeker en dat is een goed begin. Het kost natuurlijk meer voor me om te doen, maar het is het waard. Het spaart je nek, je knieën en het geeft Hamish de ruimte om over de vloer te bewegen in plaats van over al deze verschillende post heen te stappen, die ik in de ochtend moet posten.

 

Als er al post is verstuurd is dit weekend, is het zeer weinig, want op vrijdag was het Goede vrijdag van Pasen, waar ik pas achterkwam toen ik de stad inging en alles gesloten was, dus niets is weggestuurd. Post beweegt in Canada zelfs niet in de gewone weekenden, maar met zekerheid gebeurt er niets van vrijdag tot maandag of dinsdag en dat is gewoon de manier waarop het in een geweldig democratisch land gaat.

 

Ik loop achter met de e-mails, zoals altijd, dus als je me geschreven hebt met iets heel belangrijks, kun je het me opnieuw sturen als je niet van me hoort of gewoon wachten en volhouden want uiteindelijk kom ik bij ze terug en ik zet al deze kleine rode vlaggen en ik controleer welke ik heb beantwoord. Ik kan niet alles beantwoorden. Het lukt me om alles te lezen maar het is onmogelijk om ze allemaal te beantwoorden en velen hebben niet echt antwoord nodig. Het zijn gewoon kleine notities en dingen en berichten van goede wil en dat is heel, heel fijn.

 

Ik begin hier nu met te praten over een artikel, dat komt uit Parallelnormal.Wordpress.com, van 4 april 2007. En het heet:

  

“Grote bedrijven zullen Mensen in Alternatieve Realiteiten Duwen”

 

Wel, wat we al weten. Ze hebben het al met veel mensen gedaan, met al deze technologie die vermeld gaat worden in dit artikel. En dit is, opnieuw, hoe je voorspelt en mensen programmeert.

 

 “De grootste bedrijven van de wereld, waaronder Procter & Gamble, Siemens, Motorola en Time Warner, zijn misschien aan het plannen om ons individueel bewustzijn over te brengen naar machinegegenereerde alternatieve realiteiten (denk aan Second Life).”

 

Interessant. Procter & Gamble kwamen een paar jaar geleden naar buiten. Zij waren degene die hielpen de baby formules te pushen, terug in de jaren ´50, of wanneer ze ermee naar buiten kwamen, en hoe flessenmelk beter, zoveel beter was – wetenschappelijk bereide flessenmelk is beter dan mama´s melk. Je weet dat wetenschap altijd beter en beter is dan de natuur, volgens hun propaganda en Procter and Gamble kwam nog maar een paar jaar geleden naar buiten en zij hadden per ongeluk – wel, ze gaven toe dat ze aldoor (oestrogeen) hadden gebruikt voor het uitwassen van deze glazen potjes, waar ze al het babyvoedsel in stopten en verschrikkelijk veel geld aan verdienden. Zij wasten die potjes uit om ze te steriliseren voordat ze hen met voedsel vulden, met wat zomaar een synthetische vorm van oestrogeen bleek te zijn. Oh mijn, wat een toeval. Wat een toeval. Groot Procter & Gamble zat daarin.  Mijn hemel, nadat Charles Galton Darwin sprak over manieren om oestrogeen in het voedsel te stoppen etcetera om de mannen vrouwelijker te maken.

 

Maar het is verbazingwekkend. Het is als het winnen van de lotto. Hoeveel mensen winnen de lotto, waar je ook leeft, maar deze jongens schrijven dingen en pas op, dingen gebeuren zo maar en ongelukken gebeuren gewoon de hele tijd in hun voordeel. Ongelukken als 11/9. Wel, hetzelfde met kunstmatig oestrogeen, dat terechtkomt in de baby formule. Mijn, mijn, mijn, wat een geluk.

 

            “De bedrijven zullen ingebouwde sensoren en displays gebruiken, RFID tags en andere opsporingsmiddelen, en hersenimplantaten als de echt-naar-virtuele toegangspoort waardoor mensen óf zullen springen, of geduwd zullen worden”

 

Of geduwd worden. Dat deel vind ik leuk. Of geduwd worden.

 

            “ Dat is, natuurlijk, als je gelooft dat denktanks niet alleen de toekomst voorspellen, maar het feitelijk vormen (link en uittreksel, onder). Het “Institute for the Future” (Instituut voor deToekomst) voorspelt “een cultuur van gelaagde realiteiten”, gekenmerkt door “vermengen van alternatieve realiteitsspellen en echte-leven interacties in fysiek-digitale ruimte” in haar 2005-2015 “Map van het decennium.”

 

Deze tanks, echt zoals ik zeg, lanterfanteren.en raden niet. Zij kennen de agenda al. Daar zijn deze denktanks voor en hun werk is het opschrijven ervan in een soort van ‘misschien’-type vorm voor het publiek om te slikken en het publiek in stappen naar haar onvermijdelijkheid te programmeren.

  

            “Procter & Gamble en de andere bedrijven zijn IFTF leden.  Rand Corp.” –

 

Oh, een grote, Oh, Rand Corporation.

 

            “onderzoekers, gesteund door de Ford Foundation” –

 

Hier is de grote Ford Foundation die nu zoals ik denk, hand-in-hand geleid wordt met de Carnegie en Rockefeller stichtingen. De grote stichtingen, onthoud, financieren alles dat jouw leven verandert want zij helpen het plannen.

 

            “richtte de futuristische denktank op in de 1968. IFTF heeft een van de vaders van het Internet, Jacques Vallée aan het hoofd” –

 

Nog een valse naam.

 

            “Hij is toevallig ook een van de wereld leidende UFO deskundigen”

 

En hij kreeg het van iemand die de informatie doorsluisde van Zeta Reticuli en dat laatste is een grapje.

 

            “Vallée was onder enkele prominente ufologen op een GWU symposium voor Wired in 2002.”

  

Ik vermoed dat GWU “go watch up” betekent (vertaald: kijk naar boven).

 

            “Nu, Jane McGonigal, een ontwikkelaar en deskundige op alomtegenwoordige technologieën (een categorie inclusief RFID´s en ingebouwde sensoren) en alternatieve realiteitsspellen, staat op de loonlijst van de IFTF. “Als een voorspeller van de toekomst, leest een zin uit McGonigal´s biografie, “Ik onderzoek hoe spellen gebruikt zouden kunnen worden om te virtualiseren” –

 

Virtualiseer, virtualiseer. Ik vraag me af wat ze bedoelen, virtualiseren.

 

            “dagelijks leven”

 

Hoe voel jij je vandaag? Ik ben gevirtualiseerd vandaag. Heel virtueel. De vrijmetselaars houden van het woord “virtue”. Zij krijgen zogenaamd “virtue” (vertaald: deugd), begrijp je, met de hogere graden en virtueel is niet helemaal, begrijp je, het is niet echt werkelijk. Het is virtueel. Dus dat is nog een klein stukje voorspellend programmeren. Grote bedrijven (“corporations”) en stichtingen (“foundations”) financieren alle grote sciencefiction schrijvers die ons onze gedachten en genoegens geven, amusement fascineert ons tot de dood en programmeert ons zodanig dat we dingen zullen accepteren die in ons leven zullen gebeuren, want de jongens, die deze dingen die in jouw leven  gebeuren planden, financieren ook de auteurs en vertellen hen: “schrijf hier een verhaal over”. We willen dat Jan met de pet aan het idee went”. Dat is hoe de echte wereld werkt.

 

Alternatieve realiteiten. Waar het om gaat is dat ze dit idee op grote schaal aan kinderen opdringen,  want het zijn de kinderen, die feitelijk door de grote veranderingen moeten gaan en zij willen dat de kinderen dit willen. Niet alleen het spel spelen, maar in het spel zijn. Hoewel, iemand die je nooit zult ontmoeten zal deze kleine alternatieve realiteit programmeren. Het zal allemaal voor hen gedaan worden door iemand die zij nooit zullen ontmoeten en wat ze hen niet vertellen is dat iemand jou zal programmeren. Wat een idee. Brave new world, aye. Wat een gedachte.

 

We leven in zulke verbazingwekkende tijden en zien een grote wereldwijde push waarbij alles tot het uiterste gedreven wordt. De familie is zo goed als vernietigd, zoals ze zeiden dat ze moesten doen in alle communistische geschriften en veel van de grote professors in de westerse landen werken voor de CFR. Hoe ze de familie-eenheid zouden moeten vernietigen en de man en de vrouw en de kinderen scheiden zodat zij hun brave new world tot bestaan kunnen brengen en je kijkt om je heen en je ziet het iedere dag.

 

Je ziet de uitval overal om je heen en natuurlijk, terwijl de familie-eenheden uit elkaar vielen en niemand toegestaan werd gelukkig te zijn. Je kunt niet gelukkig zijn als je in een voortdurende staat van onvolwassenheid gehouden wordt en dat is wat ze met de mensen deden. Ze werden niet volwassen. Jane wilde een of andere filmster als echtgenoot en kreeg genoeg van Harry en Harry wilde een mooi, jong model als vrouw en hij keek naar Jane die een beetje ouder werd en zo programmeerden ze zichzelf via televisie met dingen die ze zouden moeten begeren, snap je en alle films die ze bekijken, de relaties in de films zijn geperfectioneerde relaties van helden die altijd jong zijn, altijd jong.

 

De ouderen krijg je niet te zien. Alles boven, och, bijna boven 24 is nu oud, want ze moesten de generaties van elkaar scheiden. Vroeger tijden stelden overleving zeker doordat ouderen, hopelijk wijzer, eens een leider konden worden en de jongeren zouden naar de leiders gaan voor wijsheid. De leiders waren door alle emoties heengegaan. Al de gebruikelijke dingen waar de kinderen doorheen zouden gaan en dus wist iedereen dat je daarheen moest voor advies.

 

Tegenwoordig wordt de kinderen geleerd hun ouders zo ongeveer compleet te negeren. Papa moet een dwaas zijn, want alle mannen zijn dat. Mammie zou een beter leven moeten hebben en de kinderen krijgen thuis ook niet genoeg aandacht. De ouders praten niet zoveel met hen. Iedereen is te druk met het doen van hun eigen dingen of de ouders hebben twee banen om het dak boven hun hoofd te houden en we zien het verval van de samenleving overal om ons heen.

 

Terwijl de families uit elkaar vielen, bouwden ze tehuizen voor de ouderen over de hele westerse wereld, want de staat zou zorgdragen voor dat einde ervan, door de ouderen uit het huis te verwijderen en zij zouden hen de zorg geven, totdat ze stierven. Dit is ook succesvol geweest. De kinderen groeien niet op. Zij zien de oude mensen niet thuis sterven. Zij zien geen ziekten. Zij beginnen het leven niet te waarderen. In feite kunnen ze zich er niet mee verbinden want ze zien er niets van. Zij kunnen zich niet verhouden tot de dood als ze jong zijn. Zij zien niemand waar ze van houden sterven. Zij weten niet wat echte liefde is en binding totdat iemand sterft en zij krijgen ook dat niet meer.

 

En als je eenmaal in deze bejaardenhuizen bent, stoppen ze je vol met middelen als Haladol, waar je zit en kwijlt en schommelt, in een stoel waar je niet uit kunt. Je mag er niet uit tot je doodgaat en dat duurt meestal niet erg lang en dat is de verschrikking die we nu “betere zorg” noemen.

 

Iedere generatie is gescheiden van de volgende. Ieder deel van iedere generatie is gescheiden van degene eronder en erboven en zij worden allemaal geprogrammeerd, vanaf kleuterschool, in een geleidelijk opgevoerde schaal, voor de dingen die ieder zal ervaren tijdens zijn leven en zij zullen denken dat het allemaal normaal is, want ze zijn vanaf jonge leeftijd gehersenspoeld. Dit is wat we vinden, waarover Lord Bertrand Russell praat in “Education and the Good Life”, nadat zijn experimentele scholen ongeveer alles uitgeprobeerd hadden om de kinderen te indoctrineren voor een nieuwe manier van leven en perceptie van dingen.

 

Het is ook wat Beria, het hoofd van de NKVD, in de Sovjet Unie deed en in zijn speeches uit de jaren ´30, toen hij sprak tegen de “Common Turn”, het werd gepubliceerd in de kranten in het Westen en hoe ze feitelijk mensen konden voorbereiden, zodat degene die naar de kleuterschool gingen, een paar jaar vooruit geprogrammeerd konden worden op de kinderen die vandaag gaan. Degene die vandaag binnenkomen zouden iets meer indoctrinatie krijgen voor wat ze zouden kunnen verwachten als ze 20 of 30 zijn. Een klein beetje meer bij iedere inname.

 

Zo perfect is het systeem. Het is geen mooie geschiedenis, maar dat is hoe het echt is en niets van de agenda die we vandaag zijn zou gebeurd kunnen zijn zonder die ontwrichting van de familie, die overal optreedt. Zij moesten de familie-eenheid vernietigen. Scheid iedereen van ieder ander.

 

De staat wordt baas. Het wordt tot in hoge mate een sociale voorziening, dat mensen in families elkaar nu niet eens meer uit de brand helpen. Zij zullen elkaar vertellen naar de bijstand te gaan. De staat is superieur geworden over iedereen. Als er niemand in de weg staat om jou te beschermen of voor je op te komen, kan de staat jou direct dicteren, zoals Orwell in “1984” liet zien.

 

Wij hebben hierin geen stem, tot nu toe. Er zijn hier geen klachtenafdelingen, want overheden zijn zo goed als onecht. Het zijn drama´s voor het publiek, waar wetsvoorstellen doorgevoerd kunnen worden door de mechanismen van goedkeuring of debat, maar het feit dat zij op tafel liggen komt van een hogere bron. De echte regering. Je weet, de jongens die de wereld echt leiden. De grote stichtingen en verder. De grote denktanks en opgedragen om in het leven te roepen, door zeer machtige mensen die leven tot een zeer hoge leeftijd en heel fit zijn, want zij krijgen een veel hogere,  geavanceerde vorm van gezondheidszorg en medicijnen.

 

De overheden keuren de dingen na de kleine namaak debatten automatisch goed, voordat ze allemaal naar buiten gaan voor een biertje met beide partijen en feesten met groepen miljonairs of multimiljonairs op wie ze willen stemmen. De linkervleugel of de rechtervleugel. Voor welk clubje advocaten wil jij stemmen? De linkervleugel of de rechtervleugel. Er is niet één die niet uitgezocht en opgeleid is, voordat het publiek aan hen werd voorgesteld om op te stemmen. Ze zijn geautoriseerd om daar te zijn. Ze zijn “betrouwbaar” zoals ze zeggen.

 

Ik zou ook graag wat praten over genetische engineering. Toen zij voor het eerst openlijk in de dagbladen begonnen te praten en een groot hoera riepen, wat ze in alle dagbladen in de jaren ´70 deden, over al het geld dat ze nodig hadden voor genetisch onderzoek. Plotseling was het allemaal genetisch onderzoek en hoe, mijn God en vervolgens laten ze je arme kinderen met erfelijke ziekten en zo zien en ze zeggen: “als we dit kunnen doen, kunnen we dit genezen” en ik dacht onmiddellijk, wat ze ons echt vertellen, is dat als zij mensen nauwkeurig kunnen aanwijzen die directe dragers zijn van potentieel overerfbare stoornissen, zullen deze simpelweg niet toegestaan worden om geboren te worden, want dat is de enige manier waarop ze het zouden kunnen doen, nietwaar?

 

Zij waren niet op zoek naar het begrijpen van de werking van de genen en iets in iemand te stoppen die een drager was dat de ziekte zou vernietigen, nee. Ze zochten naar wegen om de ziekte op te sporen. Erachter komen wie een mogelijke drager was en je zou niet geboren worden. Het was zo duidelijk en toch gingen ze maar door op dit enorme slagwerk en fanfarekorps type ding, over hoe geweldig de toekomst zou zijn en hoe we miljarden in genetisch onderzoek zouden moeten stoppen.

 

Hier zijn we en zij zijn klaar om speciaal ontworpen mensen te maken, ideaal ontwerp (ideal design ID). Het werkelijke ID. Speciaal ontworpen, zoals Huxley´s “Brave New World” en zij hebben de groepen al opgericht. Zij zullen een branche van de ”Eugenics Society” worden, die nu officiële bevoegdheden hebben in alle overheden. Zij worden nu “bio-ethics committees” genoemd. Het klinkt aardiger.

 

Genetici kregen een slechte naam en de jongens van de eugenics (vertaald: rasverbetering) kregen tijdens de Tweede Wereldoorlog en daaraan voorafgaand een slechte naam, begrijp je, want zij hadden een opbouw van al deze grote groepen van mensen, vooral in de Verenigde Staten en Duitsland. Enorme stichtingen en groepen die zich bezig hielden met rasverbetering en zij schreven lange artikelen over inferieure typen mensen en hoe ze af zouden moeten komen van mensen die niet het juiste IQ hadden, die niet voldoen en al dat soort dingen, maar toen kreeg het een slechte naam vanwege de Tweede Wereldoorlog, toen veel in werking was gezet en gebruikt werd als een eliminatie schema van de inferieure typen en dus hebben we nu, ze wachten jaren en ze presenteren alles -en we hebben het allemaal- als al de schapen naar buiten kwamen, begrijp je. Dan, plotseling komen we erachter dat we deze officiële groepen hadden, deze massale non-gouvernementele organisaties (NGO´s) van wetenschappers, die zichzelf nu “bio ethics committees “ noemen en we hoeven ons geen zorgen te maken over dingen want de deskundigen maken zich zorgen voor ons.

 

 Ze debatteren en zeggen: wat is ethisch en wat niet en zijn we niet blij dat mensen deze beslissingen voor jou kunnen nemen? Mensen die je nooit zult ontmoeten. Je wist niet eens dat zij bestonden, totdat zij plotseling wereldwijd op hetzelfde tijdstip verschenen in alle televisieshows in ieder land. Ieder land blijkt ze ergens in de achterkast te hebben en zij duwen hen naar de voorgrond. Zij kalmeren het publiek en vertellen ons dat wij niet zo bezorgd moeten zijn om dingen. Zij zijn bio-ethici –ethiek is een prettig vaag woord. Ethisch begrijp je. Klinkt ver verwijderd van rasverbeteraars, oh, rasverbeteraars.

 

En of je het opgemerkt hebt, niets is door deze zogenaamde comités op het onderzoek dat zij verrichten, tegengehouden. Zij komen één keer in de zoveel tijd naar voren en geven ons een vaag voor en tegen en we blijven achter in onzekerheid en we komen erachter dat het toch wel gedaan wordt, de volgende stap en de volgende stap, totdat je deze ongelooflijk walgelijke wereld hebt waar zij genen in dieren stoppen, menselijke genen.

 

Ze hebben dat bij het varken gedaan in Amerika, de “Agricultural Association of Department” van de Amerikaanse regering, gaven het groene sein voor het implanteren van menselijke genen en om het  uit te proberen in de jaren ´70. Zij zijn zoveel verder gegaan vandaag, waar zij nu toegeven, dat zij zoals verondersteld wordt, schapen hebben, die menselijke nieren kunnen hebben en God weet wat nog meer, en het is waarschijnlijk een statement en een grote grap naar ons toe, dat zij ook schapen gaan uitproberen en gebruiken. En het kweken van kruis-soorten is onderweg in dit grote dr. Mauro´s eiland, genaamd planeet aarde.

 

We moeten efficiëntere slaven zijn en een deel op de weg, een deel van de reis is om gehersenchipped te worden. Eenmaal gehersenchipped kunnen we niet meer klagen over de volgende stap, die is waarbij we alle taakgericht ontworpen types zien. Lang, kort, wat jouw baan zal zijn, waarvoor je gekweekt bent. Allerlei soorten gewaggel over de hele planeet die hun slaafse werk doen zonder een geest van zichzelf. Zij moeten evenwel zeer efficiënt zijn, zeer efficiënt.

 

Heerlijke Nieuwe Wereld (“Brave New World”) en wie financiert dit allemaal?

 

De grote stichtingen financieren het allemaal. De regering gebruikt ons belastinggeld en stopt het in direct onderzoek en ontwikkeling. Waarom?

 

Omdat wij de idioten zijn, die dit uiteindelijk financieren en wij zijn de idioten op wie het allemaal gebruikt zal worden. Wij financieren de creatie van onze eigen boeien en onze eigen uiteindelijke vernietiging en wij hebben geen stem in de zaak. In voorbije tijden waren er oorlogen om belasting zonder representatie, en toen zij “representatie” zeiden, bedoelden zij iemand van de mensen die zou spreken voor de mensen over de besteding van hun belastinggeld, wat hen zou moeten bevoordelen en wat natuurlijk nooit gebeurde. Het ging naar de elite en de rijken om te doen wat zij wilden doen en er is niets veranderd. Niets is veranderd.

 

Dit is geen vrije samenleving, in geen enkel land. Althans in de westerse wereld van vandaag. Het is allemaal dezelfde agenda, want de elite – de psychopaten staan aan het hoofd van ieder land. De overgeërfde psychopaten. De dynastieën die we de hele tijd zien verschijnen en de plaatsen van macht zijn één grote club. Eén grote, grote club. De Verenigde Naties is hun frontman, die praat over vrede, liefde en veiligheid. Aan de ene kant, wanneer het onze troepen over de hele planeet stuurt om mensen te vermoorden die nog niet onder de gestandaardiseerde manier van leven gebracht zijn, over de gehele globe. Hetzelfde democratische format van voorgeselecteerde mensen op wie we mogen stemmen, die de elite zeer goed zullen dienen als ze éénmaal binnen zijn.

 

Dezelfde Verenigde Naties, dat de UNESCO heeft waarmee zij een wereldcultuur gecreëerd willen hebben, dus doen zij het door scholen op te zetten in alle overwonnen landen, grijpen de eerste generatie kinderen, hersenspoelen hen in alle wonderen en dingen van het Westen, zodat zij uiteindelijk zullen opgroeien en de volgende groep bureaucraten zullen zijn voor dat nieuwe land, dat overwonnen land.

 

Dit zijn de realiteiten van de wereld. Ik zal een keer een avond nemen en uit enkele boeken van de grote jongens lezen, geschreven tijdens de eeuwwisseling van de 20e eeuw. Ik zal lezen uit de boeken van de grote stichtingen over dit plan, je kunt voor jezelf beslissen of veel waar ze over gepraat hebben al gebeurd is en of nog meer waarover ze praatten onderweg is. Het is nogal indrukwekkend mannen met ideeën en plannen te zien, en ongelooflijke macht en geld om het te funderen, het allemaal ten uitvoer te brengen, onder misleiding, want zij moeten het publiek misleiden. Zoals ik zeg, er wordt altijd een goede reden gegeven aan het publiek voor alles en dan is er de echte reden die nooit gegeven wordt.

 

In het verleden, toen mensen veel met elkaar praatten – zij zakten niet onderuit voor een glazen buis die licht in hun oog flitste en schreeuwende geluiden maakte van schijnbaar gelach –ingeblikt natuurlijk. En zij praatten over het leven. Zij praatten over de wereld die zij kenden. Wat hen beïnvloedde. Verschillende leeftijdsgroepen werden betrokken in de gesprekken binnen families. De kinderen konden het horen. Zij luisterden en zij leerden. Dat is allemaal verdwenen in de meeste families van vandaag. Degene die nog over zijn.

 

Toen kwamen de swingende jaren ´60. Swinging natuurlijk is een andere term zoals je weet, voor de swingclubs en dat betekende het ook. Swingen betekent onbeschaamd, onverzwakt seksueel contact zonder consequenties, want we waren plotseling uit het Stenen Tijdperk gekomen en we waren hard op weg naar een wonderbaarlijke toekomst, zo werd ons verteld.

 

De cultuur creatie industrie was al op alles voorbereid en al het spul kwam naar buiten. Tijdschriften  over vrije liefde werden uitgebracht, yah, de yah, de yah. Alles is wonderbaarlijk. Draag bloemen in je haar, tenzij je allergisch bent, want bijensteken wil je niet. En de jeugd is altijd gevallen voor dit Utopia. Het is een oude ontwijkingmanoeuvre, die steeds opnieuw, door vele eeuwen heen gebruikt is, de belofte van een Utopia. Zij vielen er voor haak, lijn en zinklood ? Nooit radend dat zeer slimme oude mensen deze hele nieuwe cultuur voor hen verzonnen en het tot bestaan brachten met de macht en hun organisaties en denktanks en het duidelijke feit dat zij ook de media bezitten.

 

Hetzelfde gebeurde bij de opbouw naar de Eerste Wereldoorlog. Zowel H.G. Wells als Russell praatten erover. Wells was een propagandist voor de Britse Geheime Dienst. Zijn taak was dingen in fictie te schrijven om iedereen in te stellen op oorlog en te willen gaan. De jonge mannen moesten gaan en glorie behalen etcetera.

 

Er was een hoop glorie in oorlog in die dagen en fanfarekorpsen en al het andere en schone uniformen. Het geeft je nogal een andere indruk van de met bloed bevlekte (uniforms) in het slagveld met gaten in de tuba´s en de drums. Maar de jeugd denkt niet aan de dood en daarom is het zo gemakkelijk om hun geesten met glorie te overwinnen en iedere jonge man wil een held zijn. Daar draaien spellen om. Daarom kijken zij naar spellen. Zij hebben geen macht in hun eigen leven dus projecteren zij het op een of andere held en zij voelen dat zij iets in het leven winnen, omdat zij weten dat zij in werkelijkheid persoonlijk verliezen.

 

In de Eerste Wereldoorlog kwam H.G. Wells naar buiten met een term, hem werd verteld uitdrukkingen te gebruiken. Deze zich herhalende uitdrukkingen, om ze naar buiten te krijgen naar het publiek, dat ze begint na te praten. Zo simpel wordt het gedaan. Lenin zei hetzelfde: “wij zullen overwinnen door het gebruik van slogans, zich herhalende slogans”. En zij gebruikten beide deze slogan technieken want zij waren allebei door dezelfde mensen getraind en de Sovjets werden vanaf het begin gefinancierd door Engeland en Amerika.

 

Maar H.G. Wells kwam naar buiten met “de oorlog die een einde maakt aan alle oorlogen”. Wat een fantastisch iets voor een jeugdige –voordat de jongens op de leeftijd zijn waarop zij weg willen gaan en vechten en een held zijn en natuurlijk worden zij niet gedood want zij denken persoonlijk dat zij onsterfelijk zijn. Iemand anders wordt gedood maar jij zult niet gedood worden want jij bent te jong en te dom begrijp je, om beter te weten. Dat in zichzelf vertelt je wie de show runt. De lichtgelovigheid van de jeugd. Een man die er geen idee van heeft dat hij het kon zijn die gedood wordt. Het komt niet bij jongeren op en zij weten dit. Daarom nemen zij nooit oude mannen in het leger en los daarvan zouden oude mannen niet willen gaan. Tegen die tijd zijn zij te verstandig. Het kost hen een tijd om op te groeien.

 

Maar H.G. Wells ging door in al deze verschillende spreekbeurten op de Fabian Society en het is in de kranten en zijn boeken gepubliceerd. Zijn non-fictie boeken. Hij schreef net zoveel non-fictie als fictie. Tenminste, zijn teams van schrijvers deden dat, want zij hebben allemaal teams van schrijvers, echt, deze mannen en hij noemde het “de oorlog die een eind maakt aan alle oorlogen”. Oh, mooi, aye. En daarna zal het een utopia worden. Een utopia voor de mensen waar ze voor de eerste keer eerlijk behandeld zullen worden door hun “beteren”, zoals ze hen in Engeland noemen, hun superieuren. Hun “beteren”.

 

We zullen dit harmonieuze land van deugd hebben – een deugdzaam land. Nu is het virtueel, maar toen was het deugdzaamheid. Zij werden toen niet virtueel en hoe zij alle huizen zouden bezitten,  aangezien 90 vreemd procent van de mensen in Engeland werkende klasse was en niets bezat en zij in zware armoede leefde. Zij vertelden hen, dat zij allemaal gemeentewoningen zouden krijgen, gefinancierd door de belastingbetaler. Dus met andere woorden, voor de eerste keer zouden de belastingen gebruikt worden om de mensen te helpen, want tijdens de Eerste Wereldoorlog hadden ze zoveel jonge mannen die stierven, dat het ‘woord terug naar huis’ ging: ‘’Wat is hiervan de zin?’’ Dus dat was een stimulans. Oh, het zal hierna een Utopia worden en jouw belastinggeld zal voor het eerst aan jou besteed worden door gemeentewoningen te bouwen, die je vervolgens van ons zult huren en zij bouwden rijen huizen. Zij begonnen niet met het bouwen van de huizen en zelfs daarna zeer weinig totdat het bijna Tweede Wereldoorlog was.

 

Wells was ook degene, die de witte veer voor hun vriendinnen naar buiten bracht en hen vertelde het te dragen als hun vriend zich niet bij het leger aansloot en voor zijn land vocht en zijn koning en zijn manier van leven. Zijn manier van leven, ha, ha. Zij gebruiken iedere smerige truc in het boek om de jongens binnen te krijgen. Zij stoppen het gebruik van vieze trucs nooit, want zij zijn psychopaten, begrijp je. Psychopaten hebben geen geweten, maar zij begrijpen op een natuurlijke, intuïtieve manier hoe de anderen, je weet wel, de mensen daar beneden, denken en voelen. Zij kunnen zelf niet voelen, maar zij begrijpen dat jij dat wel doet en zij exploiteren dat. Zij exploiteren het altijd. Angstaanjagend vermogen tot het exploiteren van mensen.

 

Nu, ik ga over naar de nieuwe website voor Europa. Het is alanwattsentientsentinel.eu. Dit is een nieuwe site die net gelanceerd is en stap voor stap voltooid zal worden. Het zal wat tijd in beslag nemen. Het doel ervan is hopelijk het informeren van de Europeanen in hun eigen taal, over hoe zij verenigd werden. Om ze te vertellen over de genootschappen en vennootschappen (“corporations”) die erachter zaten, de grote spelers en de stichtingen. En om door een deel van de geschiedenis ervan te gaan en ik hoop de transcripten te krijgen, die door Linda zijn gemaakt. Linda doet voor mij de transcripten. Zij is een professional en heeft gewerkt voor grote bedrijven…Zeer snel. Om deze ook gedaan te krijgen en uiteindelijk in de talen van Europa te krijgen, zodat zij gedownload kunnen worden en geprint en verspreid onder degenen die het willen lezen. Dit zal wat tijd in beslag nemen om de vertalingen gedaan te krijgen en om de juiste mensen te krijgen om de vertalingen te doen. Degene die zich vrijwillig willen inzetten zijn welkom om contact met mij op te nemen en ik zal hen de informatie geven die ze nodig hebben, hen hiervan het format geven, waar te beginnen en zij kunnen hun namen erop zetten of een eerste naam of een pseudoniem, we zouden echt heel hard moeten proberen deze dingen vertaald te krijgen, want er zijn veel mensen die niet buiten hun eigen tong kunnen praten en als ze eenmaal begrijpen wat er echt aan de hand is, kunnen ze beginnen erover te praten in hun eigen taal naar anderen en hen de transcripten laten zien.

 

Het heeft grote moeite gekost om zelfs tot hier te komen, want dit is geen winstpoging om mensen te bereiken en meerder mensen hebben echt geholpen. Er is een mooi, nieuw format voor deze Sentient Sentinel site en voor degene die iemand zoeken, die een goede site voor hen kan maken, is er een professional die wat tijd aan mij gegeven heeft en ik kon haar foto´s sturen, die ik wilde om het samen te stellen en zij deed het precies op de manier die ik voor ogen had. Dat is Laura, als zij wat werk gedaan willen hebben, kunnen zij nu contact met mij opnemen en ik zal dan contact met haar opnemen.

 

Laura is heel goed in het werken met mannen, want als professional kan ze je op momenten van een gek idee afleiden, zonder dat je weet dat ze dat gedaan heeft. Ze doet het zo goed. Je komt er de volgende week achter, hé wacht eens eventjes hier. Ik had het niet eens opgemerkt. Dus ze redt jullie ego, mannen. Ze redt je ego ontzettend. Goede professionele persoon om mee te werken. Laat me weten als je iets gedaan moet hebben en ik zal contact met haar opnemen.

 

Het is heel zeldzaam iemand te krijgen, die een idee kan nemen en wat jij visualiseert mee kan nemen en zij kunnen het uitvoeren precies zoals het in je geest was en zo is dit hele ding gedaan, door mijzelf en een paar mensen die me helpen, vrijwilligers. Zij zijn mensen die ik nooit ontmoet heb en dat laat je de wijze van samenwerking zien die gewone mensen hebben voor een goed doel en echt, als je ziet wat er vandaag in de wereld aan het gebeuren is, is er niets belangrijker dan dit specifieke type doel, want de tijd raakt op. De grote jongens hebben hun plannen gemaakt. De agenda is vastgesteld en wat is de toekomst? We weten wat de toekomst is. Een gecontroleerde Huxliaanse samenleving, waarin de massa die over is gebleven en gekweekt is voor het werk, gelukkige idioten zullen zijn, niets wetend. Niet eens een individueel bewustzijn hebbend en de droom van alle tijden voor de elite van eeuwen en eeuwen die voorbijgegaan zijn, zal er komen en zij zullen elkaar op de schouder slaan over hoe ze het voor elkaar kregen, van het bouwen van een rijk tot aan globalisme tot aan de werkende samenleving van Plato, speciaal gekweekt, geselecteerd etcetera voor bepaalde specifieke functies. Wie wil dit? Wie wil dit? 

 

We moeten echt in beweging komen nu, om de informatie naar buiten te brengen en om bij de onderwerpen te blijven, want de andere kant heeft daar hun grote jongens die je in de richting sturen van alle soorten vreemde onderwerpen, feit en fictie vermengd, het vergaren van intelligence (onvertaald) met counterintelligence (onvertaald) om de intelligence in diskrediet te brengen. Heel simpele, zeer oude technieken, totdat ze de mensen in een duizelingwekkende spin krijgen en ze niet meer weten wat ze nog moeten geloven. Natuurlijk, als je bij de feiten blijft en je blijft bij de machtige mensen en de boeken, die zij zelf schreven en publiceerden over de laatste paar honderd jaar of langer, dan hoef je niet te speculeren over ruimtemannen of iets anders dat bizar is.

 

We hebben de laatste paar jaren geleefd terwijl we naar de Free Trade onderhandelingen voor de Amerika´s keken, de voorganger van NAFTA en ongeveer alles dat in de Amerika´s gaat gebeuren werd daar ondertekend en verzegeld. We keken naar het GATT verdrag, dat gaat over buitenlandse en multinationale investeringen, grote bedrijven en dat ervoor zorgde, dat ze nu in ieder land zijn en de lonen beginnen te dicteren, ongeacht het minimumloon van dat land. Dat was allemaal gedaan in voorbereiding voor GATT en dat deel ervan, waar zij een land binnen kunnen gaan en als het land bepaalde arbeidsstandaarden heeft of een minimumloon en de regering zegt: “je kunt hier niet binnenkomen en dat opzetten, want wij hebben deze standaarden”, met het GATT verdrag kan dat bedrijf het land aanklagen en dan moet de belastingbetaler hun betalen, omdat ze hen niet toelaten om hun werk te doen.

 

Dat is een feit en de grote jongens zullen die buit nemen waar ze ons voor aangeklaagd hebben en elkaar weer op de schouders slaan en zeggen: “mijn hemel, hoe slim zijn wij en is het niet een geluk, dat wij allemaal zulke multimiljardairs, triljardairs zijn, die een wereld beheersen van alleen maar brave Hendrikken. Dit is allemaal al gedaan en nu zorgt ons belastinggeld voor het volgende deel van  de voltooiing van de actieve ID-kaarten waarbij al de kleine schapen op de planeet gedwongen zullen worden deze bij zich te dragen en overal gevolgd te worden want van deze dingen wordt het spoor gevolgd, met behulp van dezelfde technologie, die mobiele telefoons gebruiken. “Ga niet van huis zonder”, zo luidt de slogan.

 

Dit is de wereld. De “Brave New World”, waarvan de voorouders van de huidige elite droomden, want zo noemden ze het duizenden jaren geleden, de “Brave New World”, dat was het hele idee. Huxley heeft die term niet uitgevonden.

 

Degene die nog steeds aan het denken zijn moeten nu in beweging komen, want we moeten dit ombuigen en beginnen te zeggen, we zijn mensen. Wij hebben alle rechten en al deze frontmannen, die publieke dienaars, je weet de lagere psychopaten op de lagere bureaucratische niveaus moeten uiteindelijk uit hun baan gezet worden en het publiek moet een stem hebben in wat er in hun leven gebeurt en met hun eigen kinderen, nu ze nog kunnen zeggen: zij zijn onze kinderen en niet het eigendom van een of ander laboratorium.

 

Degenen met kennis moeten het doorgeven, want je kunt je op een bepaalde leeftijd omdraaien en denken dat je gewoon van gisteren komt en plotseling ben je hier. Tijd kan gaan. Het vliegt. Er is zoveel dat we zouden hebben moeten doen en aannemen, we worden beziggehouden en in beslag genomen door angst, terreur en in de lucht hangende depressies, economisch verval, yah, de yah, de en al dit gedoe, dat ze ons eeuwenlang geven, maar we moeten zorgen dat het laatste van een idee, dat het oude systeem van de familie-eenheid was, tenminste overleeft, want wanneer het allemaal, allemaal weg is, is het einde oefening.

 

Als mensen elkaar niet kunnen helpen en zij worden vijanden van elkaar, man, vrouw, kinderen, ouders etcetera, is het einde oefening en voor de meeste mensen is het bijna zover. De tijd moet wijs gebruikt worden want er is geen ander spel in de stad. Er is geen ander spel in de wereld, nu op dit moment. Dit is het enige dat aan de hand is, dat belangrijk is.

 

Niet de laatste siliconen babe van Hollywood of haar kleine aangelegenheden of de rotzooi die ze voor het publiek naar buiten gooien om te consumeren. Het is zoals ik zeg, voornamelijk rotzooi. We moeten hen stoppen ons als kleine insecten vanuit de lucht te besproeien, iedere dag. Het moet gebeuren, want het tast de mensen enorm aan, fysiek en mentaal. We worden geacht niet eens te weten wat er gebeurt. Dat is nogal wat. Wereldwijd sprayen en stilte vanuit de top.

 

De tijd moet wijs gebruikt worden en degene die echt betrokken raken en helpen om deze bestemming, die door de machtige elite gepland is, om te buigen. Dus ik ga mijn tijd wijs gebruiken. Ik hoop jij ook.

 

Excuus voor de snelle blurb, maar ik moest een uur slapen voordat ik het deed. Niet helemaal aanwezig. Heb afgelopen nacht weinig geslapen. Er is zoveel te doen en er zal nog meer te doen zijn nu dingen versnellen en we moeten doorzetten.

 

Van Hamish en mij is het goedenacht en moge je god of je goden met je zijn.

 

 

Song:


 

“Wie weet waar de tijd heengaat”

door Judy Collins

 

Door de ochtend hemel

Vertrekken al de vogels

Ach, hoe kunnen ze weten dat het tijd voor hen is om te gaan?

Voordat de winter begint

Zullen we nog steeds dromen

Ik tel de tijd niet

 

Wie weet waar de tijd heengaat?

Wie weet waar de tijd heengaat?

 

Droevig verlaten kust

Je gevederde vrienden gaan weg

Ach, maar je weet dat het tijd voor hen is om te gaan

Maar ik zal hier nog steeds zijn

Ik heb niet de gedachte om weg te gaan

Ik tel de tijd niet

 

Wie weet waar de tijd heengaat?

Wie weet waar de tijd heengaat?

 

En ik ben niet alleen

Terwijl mijn liefde dichtbij me is

En ik weet dat het zo zal zijn tot het tijd is om te gaan

Dus komen de stormen van de winter

En daarna in de lente weer de vogels

Ik ben niet bang voor de tijd

 

Wie weet waar de tijd heengaat?

Wie weet waar de tijd heengaat?

 

La la la la la la......
Um um um um ........
Du du du du du.........
Ah ah ah ah ah......
Um um um um.......

 

 

"Who Knows Where The Time Goes"

By Judy Collins

 

Across the morning sky,
All the bird are leaving,
Ah, how can they know it's time for them to go?
Before the winter fire,
We'll still be dreaming.
I do not count the time

Who knows where the time goes?
Who knows where the time goes?

Sad deserted shore,
Your fickle friends are leaving,
Ah, but then you know it's time for them to go,
But I will still be here,
I have no thought of leaving.
I do not count the time

Who knows where the time goes?
Who knows where the time goes?

And I'm not alone,
While my love is near me,
And I know it will be so, till it's time to go,
So come the storms of winter ,
and then the birds in spring again.
I do not fear the time

Who knows how my love grows?
Who knows where the time goes?

La la la la la la......
Um um um um ........
Du du du du du.........
Ah ah ah ah ah......
Um um um um.......