ALAN WATT    BLURB (i.e. Educational Talk):

 

"Brand in het kreupelbos, bijen, vogels

 

en

 

Biochemische oorlogsvoering”

 

April 19, 2007

 

Dialoog Copyright Alan Watt – 19 april, 2007 ( Uitgezonderd Muziek en Literaire citaten)

 

WWW.CUTTINGTHROUGHTHEMATRIX.COM

 

www.alanwattsentientsentinel.eu

 

 

Hallo mensen. Ik ben Alan Watt. Vandaag is het 19 april, 2007 op cuttingthroughthematrix.com en met alanwattsentientsentinel.eu.

 

 Sommige mensen, die in steden leven vragen me wat ik op het platteland doe. “Hoe amuseer je jezelf? Daar is niets te doen”. Wel, ik sta vroeg in de morgen op met weinig slaap. Ik lees de post (papier en email) en beantwoord wat ik kan. Ik ga naar het postkantoor, keer terug waar de postbus is, een paar kilometer verder en kom weer terug. Ik verdeel dingen voor de post van de volgende dag. Ik doe de kleine dingen die ik moet doen om te overleven, zoals koken en eten en de rest. Dan doe ik de blurb. Tegen de tijd dat ik de blurb heb beëindigd en er zeker van ben dat alle sites lopen is het soms vrij snel een of een twee uur in de ochtend.

 

Gisterenavond toen ik de blurb deed, vóór het uploaden, hoorde ik buiten een whoosh en ik had een beeld voor mijn geest van een vuur dat naast mijn huis begon. Net een klein stukje verder dan waar ik woon, dus pauzeerde ik de blurb en ging kijken en er was een muur van vlammen nou en of, die kris kras opschoot naast de treinrails mijn kant opkomend. Ik kwam terug, eindigende de blurb. Had het allemaal klaar om te uploaden en begon met het uploaden omdat, wat ik had opgemerkt, was dat daar waar het vuur was er een hele groep auto’s rond dit huis waren. Niet van mij, maar waar het vuur begonnen was. Er waren veel hoge vlammen en zwarte rook en recht er tegenover was mijn telefoonkabel, op een paal. Ik dacht, “Ik moet dit aan de gang krijgen voordat de lijnen verbranden” en dus terwijl het aan het uploaden was, ging ik met een grote schop naar buiten. De plaatselijke vrijwillige brandweer was gekomen en ze concentreerden zich op het huis en de voertuigen en zo meer en ik begon het vuur in het kreupelbos uit te slaan, langs de zijkant van het spoor dat mijn kant opkwam en dat duurde een lange tijd.

 

Toen ik ging naar binnen ging, verzekerde ik me ervan dat alles erop stond, en dat was mijn nacht. Dat was mijn opwinding voor de nacht. Het is niet iets wat ik graag iedere avond zou doen, weet dat wel, maar het is doen of laten, als deze dingen op je pad komen. Als het mijn kant was opgekomen zou het behoorlijk wat tijd hebben gekost, zou naar het tegenover gelegen veld met oud gras in het veld (van vorig jaar)zijn gegaan. Het zou daar als een wervelwind naar toe zijn gegaan en zou dan het woud bereikt hebben, waar de bomen staan. Dus moet je deze dingen als ze gebeuren, snel neerslaan. Dat doen we op het platteland. Dat soort dingen. Als je je geen zorgen maakt dat buren het doen, moet je je zorgen maken dat het Ministry of Natural Resources het doet, want tegenwoordig stopt het Ministry of Natural Resources de branden niet meer, zij hebben de gewoonte ze aan te steken, omdat ze zeggen ‘dat het goed voor de het kreupelbos is’. Zij noemen het “Gecontroleerde branden”, als zíj het doen, snap je. Ze noemen het ‘gecontroleerde branden’, die de neiging hebben hun eigen richting te gaan, maar dit is de tegenwoordige (huidige) theorie van het Ministry of Natural Resources; feitelijk ontdekten veel mensen in British Columbia dit vorig jaar en het jaar daarvoor, tot hun ongenoegen.

 

Wat een wereld, waarin we leven. Er komt nu zoveel tam tam naar buiten over de klimaats- verandering. Ze moeten dit opzwepen. Zweep het op, omdat dat de dreiging van ´buitenaf´ is. Ze hebben het UFO materiaal weggegooid, omdat het moeilijker te doen is en mensen van een inval te overtuigen. Nu geven ze ons, “nu is het de zon en de opwarming van de aarde en zijn broeikasgassen en het is jouw klein voertuigje en feitelijk is het jou manier van leven”. Ze gaan het allemaal veranderen, het perfectioneren. Dát perfectioneren wat imperfect is gelaten.

 

Ik ga over een klein aspect van de War on Humanity (de oorlog op de mensheid) spreken en misschien wat redeneringskracht gebruiken en ik ga na, waarom bepaalde dingen gebeurd zijn. Om deze haastige blurb in te leiden, roep ik wat Albert Pike zei (de zogenaamde paus van de vrijmetselarij) in herinnering toen hij verschillende onderdelen en segmenten van de maatschappij besprak.

 

Albert Pike zei dat ‘mensen die niet redeneren (denken en zijn eigen observaties gebruiken), een mens die zelf niet kan redeneren is daardoor een lastdier en vlees op tafel door keuze en toestemming’.

 

Hij praat over wat hij de “niet denkende massa´s” noemt, de ‘lagere mensen’, zoals hij ze noemde. Hij vertelt je ook wat de elite als doel voor deze lagere massa zag, die door de elite gebruikt konden worden als een wet van de natuur. Ze waren Beasts of Burden and Meat on the Table ((lastdieren en vlees op tafel), bedoelend dat zij fair game (onvertaald) waren. ‘Fair game’ wordt het genoemd.

 

Daarom, als je al deze dingen die in de wereld gebeuren ziet; als je de grote media en ‘de experts’, de plotselinge instant deskundigen allemaal samen in actie ziet komen voor een agenda -- dan ís het een agenda, het doet er niet toe hoeveel theorieën ze naar je gooien of hoe vaak het herhaald wordt. Je begint te luisteren naar een agenda, als ze vertellen of spreken over de sporen die ze iedere dag boven je hoofd in de lucht achter laten. Als ze daarover beginnen te spreken, luister je misschien naar een van deze zogenaamde deskundigen, maar totdat ze dat noemen is al het andere daarom een agenda. Wij móeten onze eigen redeneringkrachten gebruiken. Het is geen toeval als ze als gekken boven je hoofd sproeien en deze enorme lange polymeer wolken maken, die de hitte intensiveert. Degene die wakker zijn hebben dit de laatste paar jaar opgemerkt.

 

Hoewel, hier is een ander aspect. Ik heb mensen gehad die me vroegen om op dit fenomeen dat in de bijenwereld gebeurt, commentaar te geven, de wereld van de bijen, de honingbijen.

 

Hier is een voorbeeld van de meest recente dingen in de krant, een gratis krant, genaamd `Northern Life` voor het grotere Sudburry, op de voorpagina. Dit is door Mike Simms.

 

Het zegt hier

           

`Bijen vluchten uit hun koloniën met veelbetekende impact op de Noord Amerikaanse economie.

De conditie, bekend als Colony Collapse Disorder (CCD)…"

 

Alan: Hou je er ook van, hoe ze met deze kleine afkortingen komen, CCD? Welnu, als je dat uitspreekt, krijg je SEED (ZAAD) dat is een kleine aanwijzing.

 

De conditie, bekend als Colony Collapse Disorder (CCD) begon vorig jaar aandacht te krijgen in de Verenigde Staten en was voor het eerst gerapporteerd aan Bob Dewar, 67, president van de Sudbury & District Beekeepers Association rond Kerstmis. Hij had nog geen enkel bewijs van het probleem gezien maar het is alleen maar een kwestie van tijd. CCD is ook bekend als het Verdwijnende Bijen Syndroom (Vanishing Bee Syndrome) ."

 

Alan: Dat is interessant, VBS. Hmm.

             

‘Niemand schijnt te weten wat er nu aan de hand is, zei Deware. De bijen vliegen gewoon weg en de achtergebleven bijen sterven. We zijn wat gemystificeerd en hopen de antwoorden vrij snel te vinden. Het is nog geen ziekte genoemd. Het is gewoon het gedrag dat nieuw en ongewoon is, zei hij.

 

Alan: Het is een nieuw normaal eigenlijk. Ik noem het een ‘nieuw normaal’.

           

‘CCD begint ook in delen van Europa te verschijnen’.

 

Alan: Dat is waar. Ik heb verslagen uit Duitsland en andere landen gekregen.

           

‘De ontregeling heeft de neiging de bijenhouders te beïnvloeden die hun korven in het platteland verhuizen om de cyclus van bestuiving te volgen.’

 

Alan: Dat is een kleine aanwijzing.

           

“Maar dit soort activiteit is jaren gedaan en er is geen reden voor de bijen om te vertrekken omdat bestuiving belangrijker dan hun overleving is, voegde Deware toe”.

 

Alan: Dit is ook een kleine aanwijzing. De bijen hebben misschien meer gezond verstand dan wij.

           

‘Een uit iedere drie dollar draagt bij aan de bijenbestuiving voor de landbouw gewassen. Met minder bijen, zullen de boeren minder succesvol zijn, zei hij. Bestuiving is het proces dat planten gebruiken om zich voort te planten. Bijen houden pollen vast (mannelijke gamete [onvertaald]) en als ze zich rond het land bewegen, verspreiden ze de zaden op de kelk die naar de ovula (vrouwelijke gamete), van de planten gaan.” Het is een hele waardevolle dienst die de bijen doen”, zei hij. “Veel belangrijker dan de honing zelf”. Verscheidene theorieën zijn heen en weer gekaatst…

 

Alan: Ik draai hier alleen de bladzijde om.

           

“...maar het is op dit punt gewoon allemaal speculatie.”

 

Alan: Dit is bladzijde 6 van dezelfde krant, “Northern Life,” woensdag 18 april 2007 is het gepubliceerd.

           

“Theorieën zoals een binnenvallend soort insect, genetisch gemodificeerd voedsel of globale opwarming worden verondersteld, mogelijke oorzaken voor dit vreemde gedrag te zijn. Deware, een gepensioneerde MiddelbareSchool leraar, is de laatste 10 jaar een imker in Lively geweest, Apiarist is de vrij onbekende officiële term  voor bijenhouders. Zijn passie voor het houden van bijen houdt in, het huizen van de bijen in hun natuurlijke omgeving, de bijenkorf met honinggraten, gekooid in 2 voet wijde rechthoekige acryl lijsten.

 

De bijen maken honing op dezelfde manier als in de normale korf, alleen op deze manier kunnen mensen de honing graat oogsten. Het bijenhouderseizoen begint als de temperatuur 10 graden Celsius bereikt. Op zijn top kan de bijenkorf meer dan 60.000 bijen in de zomer huisvesten. Gedurende de winter sterven de bijen en het aantal bijen daalt veelbetekend naar 10.000. Bijen hebben een gemiddelde levensduur van meer dan 5 maanden in de winter, maar minder dan 5 weken in de zomer.

           

“Zij (werkbijen) vliegen zichzelf letterlijk dood,” zei Delware. The Sudbury beekeeping association begon in 1977en heeft tegenwoordig meer dan 30 leden. De leden zullen vanavond samenkomen voor hun regelmatig,e maandelijkse bijeenkomst op Lo-Ellen Park Secondary School in Loach’s Rd. De bijeenkomsten zijn open voor het publiek en zijn in kamer 214”.

 

Alan: Ze gaan door met wat er met de bijen gebeurt, niet gewoon afnemen of sterven maar eigenlijk vertrekken. Ze verlaten de bijenkorf. De bijen hebben meer verstand dan wij, omdat hier helemaal niets nieuws in is. Voordat dit gebeurde, vielen vreemde mijten binnen, die zichzelf aan hun ruggen vastmaakten en in hun kleine luchtpijpjes omhoog gingen en hen doodden. De grote wetenschappers van vandaag konden gewoon geen manier doorgronden om dit te stoppen. Erg indrukwekkend werk ging van de bijenhouders uit om dit proberen te stoppen, gebruikmakend van enorme hygiëne en afwisselende vormen van het doden van de mijten.

 

Toen dat voorbij was begonnen ze te sterven. Vijf of zes jaar geleden, sprak ik met een van de jongens in de Charter of Ontario Beekeepers Association. Ik vroeg hem een paar vragen, en dit was misschien vijf, zes jaar geleden. Ik vroeg hem, omdat ik gehoord had dat de bijen soort van duizelig en gedrugd terug kwamen en daar gewoon uren zaten of gewoon omvielen. Ik vroeg hem waar de bijen naar toe vliegen, in welke richting ze gaan. Bijen neigen in hun eigen specifieke richting te gaan. De bijenhouders weten waar ze naar toe gaan en waarvan ze terug komen en zo, heen en weer.

 

Ik zei: Is het mogelijk dat gemodificeerde gewassen de schuld zijn?”

 

Hij meldde dit bij het Ministerie van landbouw en zoals het trekken van tanden, kwamen ze uiteindelijk terug bij hem. “Ja, er waren experimentele oogstvelden, ten noorden van hem”. Dat was precies waar deze duizelige en stervende bijen vandaan kwamen. Dit is eigenlijk helemaal geen raadsel. Het is op geen enkele manier een raadsel over wat er gaande is. Ze wisten in het ondergrondse gerommel van roddel, jarenlang wat er gaande is. Het is niet alleen het feit dat deze gemodificeerde gewassen besproeid kunnen worden met afschuwelijk veel meer (misschien vijf of zes keer de concentratie onkruidverdelgers) zonder de daadwerkelijke gewassen te doden. Het is niet alleen dat. Het is een feit dat deze gemodificeerd zijn, genetisch gemodificeerd.

 

In het algemeen gaan bijen niet naar maïs en dat soort dingen. Nu gaan ze naar sommige typen, omdat ze gemodificeerd zijn. Ze hebben filters van andere groenten en gewassen meegenomen en het daar geplaatst. Er zijn zelfs genen van spinnen en al de rest daarin gegaan. Het is niet alleen om ze immuun voor pesticiden te maken of hun eigen pesticide te maken, wat ze ook kunnen doen. De plant kan dit eigenlijk creëren (deze gemodificeerde soorten). Je hebt al deze vreemde pollen zie je, geheel nieuwe fenomenen van nieuwe soorten pollen. Daar is geen mysterie mee gemoeid.

 

Canada was het eerste land dat een VERPLICHTE PACT tussen de REGERING en de GROTE zaken met LANBOUWVOEDSEL sloot om GEMODIFICEERDE GROENTEN en maïs te introduceren naar het publiek ZONDER de kennis van het PUBLIEK.

 

Het brak alleen maar in Canada los omdat Tony Blair – terwijl hij met zijn armen om zich heen flappert met dit Oxfordachtige, overwegende soort van society ritueel waar hij de nadruk op legt – het Britse publiek probeerde te verplichten tot het eten van al dat gemodificeerde voedsel. Mensen zeiden instinctief, intuïtief, “Nee”, maar ze krijgen het toch, omdat het een mandaat is. Dat is niet gewoon om betere, grotere piepers, of aardappelen of uien of iets anders te maken. Daar zit duidelijk meer achter dan dit. Je bent wat je eet. Als ze domme, stomme, zieke mensen willen dan is dat wat we worden, zeker voor de veranderingen die ze uitgezet hebben. Ze willen geen intelligente, fitte bevolking tijdens de veranderingen waar we doorheen moeten, volgens de andere mandaten.

 

Het brak in Canada uit omdat Tony Blair het wilde uitvoeren, probeerde het in Engeland uit te voeren. De grote NGO”s (Non-Governmental Organizations) in Engeland protesteerden en toen lekte uit de NGO’s, die hun onderzoeken hadden gedaan, dat de Canadese regering deze geheime deals had gemaakt om het te laten groeien en te testen, te introduceren in de voedsel voorziening en feitelijk de bevolking te bestuderen als we ziek worden en al de rest.

 

Dat gebeurde op hetzelfde moment toen de regering in Ottawa net een centrale computer had ingevoerd. Het stond in die tijd in de kranten, waar ze alle data van de Canadezen verzamelen over uitgaven aan gezondheid en al de rest. Het is gemakkelijk dit in een socialistisch systeem te doen waar de socialistische regering eigenlijk fascistisch is. Het zijn regeringsbedrijven gecombineerd met het onderwerp, een economie gaande te houden en iedereen (de arbeiders) op zijn plaats te houden. Daarom hebben ze een enorme invoer van gegevens. Ze hebben in Ottawa een super computer opgezet om de gegevens van iedereen in te voeren en te verzamelen, en er is een kleine ophef in de kranten over dit zeggende, wat een macht het aan een enkel individu zou geven om toegang tot al die gegevens over iedere Canadees te hebben, van de ene kust naar de andere en dus loste de regering het protest op, door 2 computers te hanteren, snap je. Dat was hun antwoord erop. Ik denk dat het ook met het monitoren te maken had, van alle ziekenhuizen en dokters en zo meer en apothekers, over nieuwe symptomen die omhoog zouden komen met het gemodificeerde voedsel en met al het gesproei dat gaande is, terwijl wij, net als de gewassen, nat gemaakt worden. We worden iedere dag nat gesproeid, voor iedereen die graag wilt kijken.

 

Het gesproei zal trouwens uiteindelijk in ons hoofd gepropageerd worden, dat het voor ons eigen belang is. Ze gaan ons ‘redden van de globale opwarming’. Wanneer zij dit ook maar in de toekomst noemen, is dát het excuus dat ze je gaan geven. Herinner je oude Bernard Baruch die zoveel presidenten heeft geadviseerd. Hij zei, ‘voor alles dat in het openbare leven gebeurt,  is er altijd een hele goede reden en dan is er de echte reden.’ Zo is het altijd.

 

De bijen waren niet de eerste die beïnvloed werden. De grote angst van een paar jaar geleden en het grote tromgeroffel begon, was rond de tijd van SARS en al het andere. Toen zou SARS ons doden en AIDS ons doden en toen was het, het West-Nijl virus dat ons allemaal zou doden. En ze bleven praten over de dood van de kraaien. Kijk uit voor kraaien die dood vallen en licht het Ministerie van Natural Resources in en de rest.

 

Iedereen die een tuin heeft weet, dat als de jonge scheuten opkomen je altijd de kraaien weg aan het jagen bent. Ze zijn er het eerst. Ze houden van de jonge zachte scheuten. En raad eens? Ze eten het gemodificeerde spul. Daarom waren het voornamelijk kraaien die dood gingen aan het veronderstelde West-Nijl virus. Waar je alleen maar over hoorde, waren dode kraaien die gevonden werden. Kraaien. Daarom hebben we vogelverschrikkers ( scarecrows ) in de velden. Honderden jaren worden ze vogelverschrikkers genoemd omdat het de kraaien zijn die voor de jonge scheuten komen. Wauw.

 

Misschien moeten we kijken naar, hoe inlichtingendiensten op een traditionele manier, informatie verzameld hebben.

 

Inlichtingendiensten hebben vertakkingen die over contra-inlichtingen handelen. De inlichtingendiensten zijn zich er goed van bewust dat de media, binnen verscheidene landen, feitelijk een arm van de regering is. Daarom bevatten alle belangrijke kranten in de wereld veel goedgekeurde propaganda. Zo is het altijd geweest. Inlichtingendiensten, in dienst van regerings departementen, verzamelen gegevens door het doornemen van alle gegevens in de kranten, thuis en in het buitenland. Hun werk is niets zonder nader onderzoek, aan te nemen omdat ze weten dat het werk van de media propaganda is, daarom verzamelen ze kleine feiten en dan hebben ze kleine denktankjes en ze doen aan ‘brainstormen’ zoals ze deze sessies noemen, waar ze al hun feiten bundelen om achter de ‘ware reden’ van dingen te komen. Waar kan deze potentiële vijand in werkelijkheid mee bezig zijn? Waarmee bedekken ze een realiteit aangaande een bepaald verhaal? Het zijn dit soort dingen. Dat is wat inlichtingen doen, zie je.

 

Je bouwt een beeld op van wat er werkelijk gaande is en wat er werkelijk achter zit. Wat is het echte doel van een misleidend verhaal hier en daar, of een toedekking, een bedekt verhaal over een bepaald feit dat verbloemd wordt in samenzweringstheorieën? Het is dat soort materiaal en daar is niets nieuws bij. Mensen moeten als ze dat willen, de geschiedenis van inlichtingendiensten onderzoeken. Er is daar veel over uitgegeven.

 

John Dee, in de 16e eeuw, los van het feit dat hij een Rozenkruiser is en de grootse bibliotheek van Engeland in zijn dagen had, en een top individu die cryptologie kon schrijven, hij was een meester in cryptologie. De meeste van zijn geschriften bevatten cryptologie; zelfs die over het channelen van geesten gaan en materiaal wat daarover gaat; loop het door. Zijn nummers en zijn taal. Het heeft allemaal met cryptologie te maken. Hij was ook de waarnemer van Koningin Elizabeth I. Hij ging naar het buitenland, verzamelde inlichtingen en stuurde het naar het oude Engeland terug; en hij gebruikte het code nummer 007. Daar kwam dat vandaan. Bond is trouwens een wettige term; je bent ‘gebonden’. Je hebt gezworen om te gehoorzamen en trouw te zijn aan wat je ook trouw hebt gezworen . Daarom werd hij James Bond genoemd.

 

John Dee was de eerste die we kennen, tenminste in geschiedenis boeken. Ze hadden hen in alle tijden en eeuwen, spionnen en verzamelaars van inlichtingen. Dat is niets nieuws. Het idee is dat je nooit het goedkeurde verhaal over iets kunt vertrouwen. Je moest daar altijd in zien te komen en uitzoeken wat werkelijk gaande was, omdat de psychopaten in alle landen, die de mensen in elk land bezitten, daar altijd zeker van waren. Ze begrepen dat de psychopaten in het andere land hetzelfde als hen dachten en dus waren ze slinks, psychopaten eigen. Zo eenvoudig is dat. Het is niet veranderd. De laatste mensen aan wie enige waarheid wordt verteld zijn diegene die het nieuws als waarheid slikken. Dat is propaganda dat je slikt.

 

Onthoud, Zbigniew Brzezinski in zijn eigen boek "Between Two Ages" sprak over de binnenkort onbekwaamheid van de veelomvattende bevolking, die niet voor zichzelf kan denken. Ze verwachten dat de media voor hen denkt en redeneert. Wel zie daar, het is gebeurd. Als dat gebeurd is, zul je Jan Blaas de buurman en zijn gedownloade mediadingen, zien napraten tegenover jou, denkende dat hij vrij normaal is. Als je zelf nadenkt, denkt hij dat je heel vreemd bent, zeker nadat hij zijn gezichtspunten heeft vergeleken met iedereen die hij kent die ook gelukkige gehersenspoelden zijn. Hij noemt jou ‘vreemd’, omdat jij de ‘goedkeurde gezichtspunten’ over dingen, niet deelt. Zo simpel werkt het creëren van een werkelijkheid.

 

Lees: "Plato's Cave."  Plato geeft het je allemaal in het allegorische verhaal van de grot, opgevoed zijn in een grot, en hoe degene in de grot niets over een buitenwereld wisten – niet wisten dat er een bestond. Ze konden alleen naar de achterkant van de grot kijken, niet naar de ingang en schaduwen passeerden het, als de dag voorbij ging en de zon bewoog en mensen langs de grot kwamen. Ze hadden verhalen, allemaal verzonnen (waarschijnlijk door de vorige deskundigen) over wat al deze schaduwen waren. Ze maakten er een mythologie en een religie van omdat ze het daarover allemaal eens waren, generatie na generatie, ze geloofden dat het zo was, totdat er een ontsnapte, uit de grot kwam en daar buiten een grote wereld ontdekte. Hij ontdekte waarom er schaduwen binnen in de grot werden gemaakt.

 

Hij reisde de wereld rond en sprak met mensen met allemaal verschillende gezichtspunten over dingen. Hij kwam terug in de grot en probeerde de rest van hen te vertellen, en zoals Plato zei, ‘wat zouden ze doen?’ Ze zouden hem willen doden. Dat wilden ze doen. Hij sloeg de bodem in wat zij, als hun enige realiteit hadden. Plato kon het weten, omdat hij deel nam aan de Mysterieschool en deze geheimen, om menselijk gedrag te controleren is altijd een deel van de mysteries geweest, op hogere niveaus, altijd tot vandaag.

 

Laten we een paar dingen samen voegen zoals een inlichtingendienst het zou doen.

 

Als je dingen ziet gebeuren die voorheen in de natuur niet gebeurde, onvoorstelbare dingen, niet gewoon eenvoudige seizoensveranderingen of hele ernstige vorst op de verkeerde tijd. Als je letterlijk dieren dood ziet gaan en vogels die dood gaan en bijeen die sterven; een inlichtingendienst zou kijken naar wat er in de omgeving van deze bepaalde wezens, veranderd is.

 

Nummer 1. De inlichtingendiensten weten dat we besproeid worden. Ze gaan niet voorzichtig te werk. Ze weten het. Ze zitten wat dat feit betreft, erin. Ze hoeven het noodzakelijkerwijs niet te weten, afhankelijk van hun niveau omdat er veel niveaus van inlichtingendiensten zijn; ALLES IS ALTIJD IN COMPARTIMENTEN VERDEELD OMWILLE VAN GEHEIMHOUDERIJ. “Je weet wat je moet weten,” - een “moeten weten” basis. Ze weten wat er aan de hand is als we besproeid worden, en de meeste van hen zal verteld worden, het zelfs niet onder elkaar te bespreken, en goede, hoge, hoog gezworen Vrijmetselaars als ze zijn, zullen dat gehoorzamen, hun superieuren er niet naar vragen. Dus kijken ze en zeggen, “ja, dat is veranderd. We worden met chemicaliën besproeid. Zouden chemicaliën dingen kunnen doden?’ Ja. Chemicaliën zijn er normaal niet in een bepaalde omgeving en plotseling worden ze over ons uit gesproeid, kan zeker alles beïnvloeden.

 

Nummer 2. Wat is er nog meer veranderd? De gemodificeerde groenten en gewassen. Deed de regering er niet alles aan om dit op de eerste plaats, geheim te houden?

 

Ja, ze hebben dit aan het Canadese publiek toegegeven toen het in Engeland uitbrak, ze móesten het toegeven en ze kwamen naar voren om de schade te controleren. Ze hebben David Suzuki, die al de natuurdieren doet en ons vertelt hoe we ons moeten doden om de wereld te redden en die eigenlijk een geneticus is, die tot alle topfondsen op de planeet behoort. Ze brachten hem naar voren als de aardige jongen die zijn kalmte op de televisie bewaart en hij houd van bontachtige dieren dus moet hij een aardige kerel zijn. Hij is naar voren gebracht om ons allemaal te overtuigen dat het werkelijk goed is; en mensen geloofden wat hen gegeven werd. De mensen ‘geloofden volkomen’ als ik zeg dat zij ‘volkomen’ geïndoctrineerd waren om het te geloven. Ja, een regering experimenteerde op een hele bevolking en bestudeerde en keek naar hen en hield alle gegevens geheim. Het is nog steeds geheim.

 

Zouden ze weten wat er aan de hand is? Natuurlijk weten zij wat er gaande is.

 

Wie betaalt alle grote wetenschappers en al deze wetenschappelijke onderzoeksgroepen om hun onderzoeken te doen? De regering betaalt hen; ze leven op de subsidies van de overheid. Als hen verteld word een onderzoek te doen, overhandigen ze het aan de overheid. Als hen verteld wordt om daar stil over te zijn, zullen ze daar stil over zijn. Als hen verteld wordt te liegen over de ontdekkingen, zullen ze over de ontdekkingen naar het publiek liegen. Dat is de echte wereld.

 

Welnu, laten we verder dan dat gaan. Laten we kijken naar wat er voor het publiek toegankelijk is gemaakt.

 

En goed boek om te lezen, dat gedocumenteerd is, die gegeclassificeerde regeringsdocumenten gebruikt die met bacteriële, virale en chemische oorlogsvoering te maken hebben, dat voor het publiek beschikbaar is gemaakt, heet “Deadly Allies”. De schrijver is John Bryden, een Canadese auteur die voor de Toronto Star heeft gewerkt.

 

Hij gaat door het proces van de Tweede Wereldoorlog dat een goede manier is om de technieken van oorlogsvoering te begrijpen. Hij openbaart de gedocumenteerde feiten die met de rol van Canada als leider van de bacteriële en virale oorlogsvoering te maken heeft, Canada leidde de wereld, en het stopte niet met de Tweede Wereldoorlog of begon met de Tweede Wereldoorlog. De grootste geesten in Canada, zoals ze ons vertellen, de grootste geesten zoals Banting, de man die ons (zogenaamd) insuline voor suikerpatiënten gaf, werkte voor de regering in de grootste bacteriële en virale oorlogsvoeringdepartementen. Dit is de man die zei, dat hij iets wilde ontwikkelen dat specifieke etnische groepen, vooral Duitsers, kon doden. Hij wilde niemand met Duitse genen in zijn lichaam, levend hebben. Hij wilde en hij sprak over iets creëren dat zou doden – nu, luister, dit is volledige oorlogsvoering, onthoud – de gewassen van de mensen, omdat het niet alleen de mensen zijn die je met kogels doodt. Je gaat voor alles wat hen in stand houdt - houdbaarheid. Dus, nummer 2 was, alles wat hun boeren produceerden. Hoe kun je de gewassen doden? Ze bespraken manieren om de bijen te doden, die de gewassen bestuiven. Ze bespraken alle manieren om zelfs de oogst te besproeien, maar ze spraken ook over chemicaliën en verscheidene virussen, die de genen in het vee konden veranderen en kankers konden veroorzaken.

 

Een was erg interessant, omdat het de hersenen van het vee zou doorzeven, bijna precies wat we nu de ‘gekke koeienziekte’ noemen. In feite zeiden ze, dat het hetzelfde als de gekke koeienziekte was. Hij wilde het over heel Duitsland uitzetten, dan zouden mensen het eten en ze zouden er aan sterven, dat betekent dat dit werkelijk uitgeprobeerd en getest is, om uit te zoeken of gebruikers er aan dood zouden kunnen gaan. Interessant, nietwaar? Een klein beetje geschiedenis en graven kan gedeclassificeerde documentatie opleveren.

 

Nu, laten we alles samenvoegen.

 

We worden als gekken besproeid. Het intensiveert de hitte. De media gaat dit overdrijven. Ze praten over alle effecten van de klimaatsverandering en de enorme catastrofen die we gaan krijgen en zeggen niets over het besproeien van de lucht. Dat is je eerste aanwijzing.

 

Bijen zijn onder aanval geweest, de belangrijkste bestuivers voor boeren gewassen, met verscheidene nieuwe insecten tijdens de laatste 10, 15 jaar of zo. In feite, ben ik verrast dat er nog bijentelers over zijn, de manier waarop deze dingen vernielend door de bijenhouders verenigingen zijn gegaan. Nu zijn het de bijen zelf die uitsterven door een ander ding. Ze gaan ook door de gemodificeerde gewassen met pollen en sterven.

 

Nu verlaten de bijen ook de bijenkorven waarin ze leven, degene die weg kúnnen komen, want ze weten dat wat ze terug gebracht hebben en wat in de honing terecht komt, in de honinggraten, dodelijk is. Daarom verlaten ze die, trekken eruit, degene die fit genoeg zijn om dat te doen. Daarom komen er ook berichten dat de traditionele insecten de lege korf over nemen, zoals andere bijen en zelfs mieren terwijl ze daar in gaan om op te ruimen, maar ze gaan er niet in. Ze voelen dat er iets mis is met de korven.

 

Teruggaand naar Banting en het boek “Deadly Allies” door John Bryden.

 

Als hij door de methoden van ‘totale oorlog’ gaat, totale oorlog begint te zien, omdat de oorlog voor de Nieuwe Wereld Orde en het staat in het eigen tijdschrift van de Council on Foreign Relations, "The New World Order," ik heb het exemplaar hier, dankzij iemand die het me toestuurde. Het betekent een nieuwe Wereld Orde en om ons allemaal daar te krijgen moeten zij chaos creëren zodat we met de gehele agenda akkoord gaan. Wij moeten doodsbang zijn voor ons verstand. We moeten dan met de propaganda geprogrammeerd worden die zal uitleggen waarom we moeten veranderen en we zullen alles als propaganda geloven, maar heel belangrijke mensen zullen ons vertellen dat we moeten veranderen. Dan zullen de deskundigen ons vertellen waar we met de veranderingen naar toe gaan, en het zal het hele menselijke omgevingsverhaal, vanaf het begin, volgen.

 

Nu, laten we kijken naar de wereld zoals de elite het beschouwen als ze ons gepropagandiseerd hebben op een bepaalde weg met een bepaald doel in gedachte. We zullen terloops door alle documentaires gaan waarvan we denken dat ze geheel eerlijk zijn en die ons onze meningen zal geven, waarvan wij verwachten dat het voor ons geformuleerde meningen zijn.

 

De wereld die gecreëerd wordt zal ook een vegetarische wereld zijn. Dit is alleen door Alvin Toffler naar buiten gebracht, de jongen die zich geplaatst zag voor globale veranderingen in verscheidene romans. De oude verhalenschrijver die weer de aandacht van de wereld ving met boeken als ‘Future Shock’, en hij was ook goedgekeurd om ‘The Third Wave’ uit te brengen. Dit boek ging over het einde van kapitalisme en communisme, die een samensmelting ondergaan en hoe de hele wereld getransformeerd wordt in een nieuwe manier van leven. In het boek zegt hij: ‘de wereld die we creëren zal een vegetarisch gebaseerde wereld worden. Geen vlees’. En hij zei: ‘het moet zo zijn’. Hij weidde uit over het waarom; en Newt Gingrich overhandigde kopieën aan alle mensen in het congres, representatieven, met Toffler daar, omdat dit een deel van de hele agenda is.

 

Gingrich, namens het Department of Commerce, zat de Universitaire vergadering die met het hersenchippen van de bevolking te maken had voor en trapte het af. Dezelfde Mr. Gingrich ruggensteunde Alvin Toffler met ‘The Third Wave’. ‘The Third Wave’ over Plato's Third Way, dat iets gelijkvormigs was, omdat het een oude samenleving is die tot de huidige dag regeert, met een agenda van het volmaakte Utopia voor de psychopathische elite, die dan niet alleen over de ‘ongewassen massa’s’ regeren maar eigenlijk nieuwe soorten van hen creëren, die efficiënter zijn.

 

Jaren geleden kwamen zalmen naar verschillende landen. Proteïne is waar we hier naar kijken en er zat een schimmel op hen. Niemand kon verklaren waarom dit gebeurde en toch, in de meeste landen van de westerse wereld, departementen van visserij, de regeringsdepartementen, namen het kuit schieten van deze bepaalde zalm over. Dat bracht angst bij de mensen teweeg, die onmiddellijk met het eten van zalm stopten. Het volgende wat we kregen was dit nieuwe fenomeen dat vreemd genoeg in verscheidene boeken was verspreid die met oorlogsvoering voor de Tweede Wereldoorlog te maken had, wat we nu de ‘gekke koeienziekte’ noemen, dat plotseling uit het niets te voorschijn kwam. Deskundigen werden naar voren gebracht om over iets nieuws te praten dat een Prion (onvertaald) werd genoemd. Iets onbekends in de natuur en mensen over heel Europa waren doodsbang vlees te eten, proteïne.

 

In dezelfde tijd, werd de wereld gepland; en het is door de top in veel grote boeken daarbuiten gezegd. Onthoud, dat boeren niet verantwoordelijk genoeg waren, te zorgen voor de voedselvoorziening. Daarom zouden de grote landbouwzaken het overnemen – de grote fascistische organisatie. Zelfs als ze zeggen dat er vijf van hen zijn, is er in werkelijkheid slechts één en dat is wat we zien. De gewassen waren de volgende die ze bewerkten. Ze waren die in dezelfde tijd in het geheim, aan het bewerken en ze brachten niet de top wetenschappers en de genetici naar binnen als ik dit zeg, om betere wortels en aardappelen en grotere te maken.

 

Waarom gaan ze door zoveel moeilijkheden heen om 200, 300 of meer verschillende variaties van genen in een bepaalde aardappelen te stoppen, wortel, kool, koren of iets anders? Ze kenden de effecten waar ze naar zochten. Ze wisten dat planten de oudste dingen zijn die drugs produceren, bijvoorbeeld kijk naar de papaver. Wie controleerde de papaver voor lange, lange tijd? Dat was India en die delen ervan en toen kreeg de Britse regering het Departement van Opium. De vader van Orwell had daar een tijd de leiding over. Dat stond in Birma.

 

Hoe lang werd India geregeerd door een klassensysteem, dat hen wat we nu ‘de New Age religie’ noemen, gaven waar niets echt is. ‘Niets doet er toe. Het is allemaal een illusie’. Veel mensen, miljoenen en miljoenen mensen die feitelijk als boeren werken, waren gevangen in zó’n soort religie zonder ontsnapping, en die ook geconditioneerd zijn om vegetarisch te eten, gebrek aan proteïne. Koppel dat aan de doctrines van Malthus over ‘diëten voor plantagearbeiders’. Al die documentatie is honderden jaren geleden gedaan, over hoe mensen dom en stom te houden en het intellect en de kracht tot redeneren van het gemiddelde individu, omlaag zou halen. We zien al die oorlogsvoeringtechnieken die gepubliceerd zijn, nu over de hele wereld in praktijk gebracht.

 

Ziekten, lees weer ‘Deadly Allies’ door John Bryden en kijk waartoe ze in staat waren. Dit is vrijgegeven materiaal; en het zal zeker niet alles zijn. Dit is wat er vrijgegeven is aan het publiek. Ze waren ver vooruit met virale oorlogsvoering, nieuwe soorten bacteriën creërend in de Tweede Wereldoorlog.

 

Wat horen we tussen al dat tromgeroffel en geschreeuw van de media? Alles gaat veranderen. Het uitbreken van ziektes, pandemieën, globale opwarming terwijl we besproeid worden, hoog opgedreven prijzen vanwege schaarste. Er zullen voedseloorlogen komen – Voedseloorlogen in de toekomst.

 

Wat zei de VN, het departement van landbouw voor de Verenigde Naties?

 

Ze zullen eindigen als de enige voedselverdeler voor alle naties (of ze noemen het de staten van de wereld). Een land dat zijn bevolking niet bijhoudt zal geen toegevoegd voedsel in zijn aandeel, gegeven worden.

 

Wat een toeval hoe het allemaal in elkaar past, nietwaar? Hoewel, iedere inlichtingendienst kan je vertellen door te kijken naar de fenomenen die we vandaag zien, we zijn getuigen van deze oorlogsvoeringtechnieken die precies nu in de wereld in praktijk worden gebracht, om de Nieuwe Wereld Orde tot bestaan te brengen.

 

Ik ga nu over Carroll Quigley spreken, de geschiedkundige voor de Amerikaanse tak van het Royal Institute of International Affairs.  De Amerikaanse tak die de Council on Foreign Relations is, een organisatie met vooral journalisten, alle groten (TV, kranten, tijdschriften) zijn er lid van – maar je kunt niet vragen om lid te worden. Ze bestuderen je en als je heel goed bent en geheimen kunt bewaren, wordt je misschien gevraagd je erbij aan te sluiten, omdat het niet voor het publiek bestemd is de echte plannen achter de dingen te weten, zie je.

 

Quigley, die ook de geschiedkundige voor de Council on Foreign Relations is, in zijn boek 'Tragedy & Hope" en "The Anglo-American Establishment," een uitstekend boek dat je de ‘speciale relatie’ tussen de VS en Engeland laat zien (waar Ms. Tatcher zo vaak over praat) en je de echte, aanvullende geschiedenis over de laatste paar honderd jaar geeft, die naar deze globale agenda leiden.

 

Dit is een professor. Hij werd er nooit van beschuldigd een samenzwerings theoreticus te zijn. Nee, hij was een ‘goedgekeurde professor’ die de departementen van de overheid en het State Departement van de VS adviseerde, die daarover in zijn eigen boek schreef. Hij sprak over een techniek die door topleden van het Royal Institute of International Affairs gebruikt werd, die alle nieuws media bezaten, beweert hij. Hij zei zelf, ‘Gedurende de Tweede Wereldoorlog, wie wilde de oorlog met Duitsland?’ Hij zei dat ze rond een tafel zaten, de topleden met de top politici en zeiden, ‘Hoe motiveren we het Engelse publiek om met een oorlog mee te gaan?’

 

Het is het eerste wat je moet doen, los van het verbergen van de waarheid, omdat de waarheid de eerste ramp voor oorlog is. Het volgende wat je moet doen is de mensen te motiveren en hen achter je agenda zien te krijgen. Ze beslisten het publiek doodsbang te maken, door leugens wat de Duitsers gepland hadden met de Engelsen te doen, en ze dachten dat ze allemaal in overeenstemming, al deze schijnbaar verschillende kranten die de indruk geven van ‘het kan allemaal verenigd worden’. Er waren allemaal verschillende kranten die hetzelfde zeiden op dezelfde tijd. Zo wordt het gedaan. Ze beslisten, dat ze zouden zeggen, dat ‘Duitsland miljoenen liters van het meest vergiftigde gas bezat, dat ze over heel Engeland zouden sproeien en iedereen zou doden’. Ze hadden een enorme luchtmacht, die ieder land op de planeet veelomvattend kan ontkrachten en ze konden heel Groot Brittannië aan de grond bombarderen. Om dit nog echter te maken, kregen ze Pathe Nieuws en al die groten erin, om deze propaganda films te maken. Ze hadden toen geen televisie voor het publiek, dus gaven ze hen propaganda films in de bioscoop (‘cinema’ of achterstevoren: ‘amen is’) zoals ze dat noemen . Ze hadden jongens die loopgraven rond Londen groeven. De koning werd er ook op tijd in gebracht, om er kleine toespraken over te geven, hoe we allemaal samen moesten komen om de gezamenlijke vijand te bevechten die iedereen ging vermoorden met al die enorme machines en overweldigende krachten enz., enz.

 

Quigley zelf zei, ze bedotten en logen volledig over alle statistieken, omdat ze het publiek eerst doodsbang moesten maken’.

 

Onthoud dit: ‘doosbang maken’. Doodsbang maken is de eerste stap om het publiek te laten eisen dat de regering iets moet doen; en al dat graven van sloten en toestanden en nonsens wat ze deden was gewoon dát. Het was onzin. Iedereen in Engeland werd een gasmasker verschaft om het naar huis te brengen. Dit is echt . Ze moesten hun gasmasker in het hele land, in kleine zakjes dragen, als ze ergens naar toe gingen of gingen werken en zo meer om je in oorlogsstremming te krijgen. Het is belangrijk om je in oorlogsstemming te krijgen en doodsbang te zijn.

 

Je moet naar de strategieën kijken om mensen in een oorlog te krijgen, zó dat je geen stempel krijgt bij het volgende ding. Het is al met het hele Midden Oosten gebeurd, met de ‘massa vernietigingswapens’ steeds, steeds, steeds weer. Daar is niets nieuws aan, zie je, in een psychopathische geest. Alles is een formule. Je volgt de formule. Introduceert het in de juiste volgorde en het publiek gelooft het. Zo werkt dat.

 

Hier zijn we terug bij het eerste verhaal: alle grote wetenschappers die elk soort leven dat ze wensen, kunnen creëren. Ze hebben zelfs gezegd dat ze een ‘Bigfoot’ kunnen creëren als ze dat willen – een harig wezen, als ze dat willen, kunnen ze dat doen. Ze kunnen ieder soort ziekte creëren, uit een schram. Ze kunnen eigenlijk virussen met bacteriën combineren – twee verschillende levensvormen, allemaal samen. De ene is een levensvorm de andere echter niet. Maar ze kunnen niet uitzoeken wat de bijen doet sterven. Het is een mysterie.

 

Terugggaand naar Pike. Wat was het wat hij zei? Wat was het wat hij zei? “De mens die niet zelf kan nadenken, niet zelf kan redeneren, is derhalve een lastdier en vlees op tafel door keuze en toestemming.”

 

Dus rol ik dit afzonderlijke gesprek vanavond met dát op. Als je niet voor jezelf kunt denken, als je niet in een paar boeken kunt kijken om propaganda over oorlogsvoering op te zoeken, de verschillende technieken van oorlogsvoering; ons is altijd geleerd, “Oh, het zijn gewoon soldaten die vechten”. Nee. De meeste oorlogsvoering zie je zelfs niet. Je gaat naar alle bronnen. Kijk erin terwijl je de mogelijkheid hebt het te doen en dan moet je allemaal tot beslissingen komen die je intellect je geeft, versus je geïndoctrineerde propaganda.

 

Ik ben geen persoon die je graag altijd slecht nieuws geeft, ik vertel je gewoon de naakte feiten - door iemand die nadenkt. Dus, hoop ik vanavond dat ik geen andere brand daarbuiten krijg die door iemand anders is aangestoken, en dat ik geen emmers met water rond de telegraafpaal moet gooien als ik aan het uploaden ben. Maar zo gaat het, toch?

 

De vertalers melden zich nu aan en het georganiseerde gedeelte is altijd het moeilijkste. Het vraagt ook veel tijd, die ik eigenlijk niet heb, maar er is in deze zaken geen keuze. We moeten de informatie naar buiten krijgen zolang we kunnen, omdat we niet zo egoïstisch kunnen zijn om te hopen dat we door het pensioen kunnen sluipen, onze benen omhoog leggen of gaan vissen en misschien, de volgende generatie – ‘Wel, dat is hun probleem, nietwaar?” Nee, dat kunnen we niet doen. Tenminste, ik kan dat niet. We zouden niet in het schuitje zitten als de vorige generatie een beetje meer waarneming had gehad, betreffende hun omgeving en misschien ook minder egoïstisch.

 

Van mij en Hamish de hond ( die ik gisterenavond klaar had om te evacueren ), een goede avond en dat je god of je goden met je zijn.

 

Vertaling: M.Eken, juni 2007

"Food Glorious Food" from Oliver Soundtrack

Is it worth the waiting for?
If we live 'til eighty-four
All we ever get is gruel!
Every day we say our prayer --
Will they change the bill of fare?
Still we get the same old gruel!
There is not a crust, not a crumb can we find,
Can we beg, can we borrow, or cadge,
But there's nothing to stop us from getting a thrill
When we all close our eyes and imagine

Food, glorious food!
Hot sausage and mustard!
While we're in the mood --
Cold jelly and custard!
Pease pudding and saveloys!
What next is the question?
Rich gentlemen have it, boys --
In-di-gestion!

Food, glorious food!
We're anxious to try it.
Three banquets a day --
Our favourite diet!

Just picture a great big steak --
Fried, roasted or stewed.
Oh, food,
Wonderful food,
Marvelous food,
Glorious food.

Food, glorious food!
What is there more handsome?
Gulped, swallowed or chewed --
Still worth a king's ransom.
What is it we dream about?
What brings on a sigh?
Piled peaches and cream about
Six feet high!

Food, glorious food!
Eat right through the menu.
Just loosen your belt
Two inches and then you
Work up a new appetite.
In this interlude --
The food,
Once again, food
Fabulous food,
Glorious food.

Food, glorious food!
Don't care what it looks like --
Burned!
Underdone!
Crude!
Don't care what the cook's like.
Just thinking of growing fat --
Our senses go reeling
One moment of knowing that
Full-up feeling!

Food, glorious food!
What wouldn't we give for
That extra bit more
That's all that we live for
Why should we be fated to
Do nothing but brood
On food,
Magical food,
Wonderful food,
Marvelous food,
Fabulous food,

[OLIVER]
Beautiful food,

[BOYS]
Glorious food

 

"Eten, Heerlijk Eten" door Oliver Soundtrack

Is het, het wachten waard?

Als we tot  ons 84tigste  leven?

Alles wat we ooit krijgen is watergruwel

Iedere dag bidden we:

Zullen zij de wet op eten veranderen?

nog steeds krijgen we dezelfde watergruwel

geen korst noch kruimel kunnen we vinden

Kunnen we smeken, lenen of klaplopen,

Maar niets kan ons tegenhouden om opgewonden te raken

Als we allemaal onze ogen sluiten en voorstellen

Eten, heerlijk eten

 

Hete worstjes en mosterd

Als we in de stemming zijn

Koude pudding en pap!

Erwtenstamppot en cervelaatworst!

Wat is het volgende?

Rijke heren hebben het jongens--

In-di-gestie

Eten, heerlijk eten

We zijn nieuwsgierig,

Proberen drie banketten per dag

Ons favoriete dieet.

 

Stel je voor een grote, grote steak

Gebakken, geroosterd of gestoofd

Oh, eten

Zalig eten

Heerlijk eten

Eten, heerlijk eten

Wat is er knapper?

Opgeslokt, ingeslikt of gekauwd—

Nog steeds met geen goud te betalen

Waar dromen we over?

Waar zucht je naar?

Opgestapelde abrikozen met slagroom, overal

Zes voet hoog.

Eten, heerlijke eten

Eet het hele menu

Maak gewoon je riem los

Twee centimeter en ga dan door

Met nieuwe eetlust in deze pauze

Het voedsel

Zalig voedsel

Heerlijk voedsel

Het maakt niet uit hoe het oogt

Verbrand

Niet gaar

Rauw

Maakt niet uit hoe de kok is

Denk gewoon aan dik worden

Onze zintuigen duizelen

Een moment om dat gevoel van gevuld zijn te kennen

Eten, heerlijk eten

Wat zouden we niet voor dat extra beetje meer geven

Alleen daarvoor leven we

Waarom zouden we bestemd zijn

Om niets te doen dan te tobben

Over voedsel

Magisch eten, prachtig eten, geweldig eten,

Zalig eten.

[Oliver]

Mooi eten

[Jongens]

Heerlijk eten

 

 

 

 

 

 

 

(Transcribed by Linda)