ALAN WATT

"CUTTING THROUGH THE MATRIX"

LIVE op RBN

 

"VAN SUMERIE TOT HET BEDROG VAN DE 21st EEUW"

 

22 Augustus, 2007

 

Dialoog Copyright Alan Watt – 22 augustus, 2007 (uitgezonderd muziek, literaire citaten en opmerkingen van bellers)

 

WWW.CUTTINGTHROUGHTHEMATRIX.COM

 

www.alanwattsentientsentinel.eu

 

 

"Code of Silence" by Bruce Springsteen

 

There's a code of silence that we don't dare speak
There's a wall between us and a river so deep
And we keep pretending that there's nothing wrong
But there's a code of silence and it can't go on

Is the truth so elusive, so elusive as you can see
that it ain't enough baby
To bridge the distance between you and me
There's a list of grievance 100 miles long
There's a code of silence and it can’t go on

 

----------------------------------------------------------

 

Er is een code van stilte, we durven niet te spreken

Er is een muur tussen ons en een rivier zo diep

En we doen net alsof er niets verkeerd is

Maar er is een code van stilte en het kan niet doorgaan.

 

Is de waarheid zo ontwijkend, zo ontwijkend dat je

Niet kan zien dat het genoeg is baby

Om de afstand tussen jou en mij te overbruggen

Er is een lijst van klachten, 100 mijl lang

Er is een code van stilte en het kan niet doorgaan.

 

 

Hallo mensen. Ik ben Alan Watt en dit is Cutting Through the Matrix. Kijk op mijn websites voor meer informatie. Het soort informatie dat ik elke week geef en heb gedaan sinds de laatste 2 jaar, op mijn website www.cuttingthroughthematrix.com  en ook kun je de transcripten in het Engels en in Europese talen vinden op www.alanwattsentientsentinel.eu .

 

Meestal, ga ik niet in op wat de conventionele media ons aan nieuws op een dag geeft. Ons hele leven lang wordt ons dagelijks informatie gegeven of misinformatie of voorspellende programmering van de dingen die komen. Het is nooit en te nimmer goed nieuws. We worden ons hele leven geprogrammeerd voor een gebeurtenis of een reeks van gebeurtenissen die, voordat wij zelfs geboren waren, gepland waren, omdat dit het juiste herderen is. Het is het juiste management voor regeringen. We hebben nooit echt, waarvan wij dachten dat het een democratie was, gehad. Als je een boek als "The Whispering Gallery" leest, door een Britse diplomaat rond 1915 uitgebracht, zul je in zijn memoires zien dat deze afzonderlijke diplomaat over Winston Churchill zegt dat Churchill over iets sprak dat democratie werd genoemd en hoe ze het moesten vermijden. Want het was te omslachtig als je al deze kleine lieden in the House of Commons (afgeleid van gewoon, algemeen) had, terwijl ze hun weg in de wereld probeerden te maken, onder elkaar betogend en kibbelend en niets gedaan krijgend. Het is te omslachtig. Wat ze besloten te doen was, het Royal Institute for International Affairs te gebruiken om de wereld te leiden samen met hun Amerikaanse equivalent die ze later, een paar jaar daarvoor, in Amerika opzetten. Ze infiltreren in regeringen. Plaatsen hun eigen mensen daar binnen en besturen de politiek van de westerse wereld. Dit weer noemen ze “governance” (onvertaald) tegengesteld aan government (onvertaald).

 

In 2005, toen het eerste deel van de Free Trade Negotiations, tenminste het openlijke gedeelte over de fusies, aan het publiek officieel op CBC televisie in Canada werd gepresenteerd, hadden we ex-politici, mensen die nét een paar weken voordat ze als leden van de The Council on Foreign Relations naar voren kwamen, de politiek hadden verlaten, namens die raad spraken en toegaven dat zij de fusies van de Amerika’s hadden versneld. Ze bluffen er nogal over, zelfs nu, vandaag; een paar jaar verder zullen ze net doen alsof ze nooit iets dergelijks gezegd hebben. Morgen, vrijdag speel ik op mijn website een paar opnames van deze jongens af, openlijk vanuit hun eigen uitzending daarover sprekend. Ze geven toe dat zij de hele economische fusie versneld hebben en ook op de tape geven ze toe, dat de veiligheidsmachten en alle economische regels en wetten al geïntegreerd zijn in de Amerika’s. Niet alleen dat, kort daarna gaven ze toe dat bepaalde bureaucraten in Washington, D.C., naar banen konden solliciteren.

 

"Everybody Knows" by Leonard Cohen

Everybody knows that the dice are loaded

Everybody rolls with their fingers crossed

Everybody knows the war is over

Everybody knows the good guys lost

Everybody knows the fight was fixed

The poor stay poor, the rich get rich

That’s how it goes

Everybody knows

 

------------------------------------------------

 

Iedereen weet dat de dobbelstenen vals zijn

Iedereen rolt met gekruiste vingers

Iedereen weet dat de oorlog voorbij is

Iedereen weet dat de goede jongens de oorlog verloren hebben

Iedereen weet dat het gevecht vaststond

De armen blijven arm, de rijken worden rijker

Zo gaat dat

Iedereen weet dat.

 

Hallo mensen. Alan Watt terug hier op Cutting Through the Matrix.com en ik geloof dat er een beller is. Mark uit Pennsylvania. Hij is binnen, Ben je er Mark?

 

MarkIk ben er Alan, jij bent de beste.

 

Alan: Dank je wel.

 

Mark: Ik weet dat je het niet leuk vind dezelfde vragen steeds weer te beantwoorden dus dacht ik je een unieke te stellen, maar voordat ik het doe, laat me je eerst wat achtergrond geven. Zoals je weet, zit ik in de marketing business en ik herinner me een paar jaar geleden dat ze het hadden over autonamen zoals Toyota en Chevy en al dat soort spul, en sinds ik naar jou luister, realiseer ik me dat het allemaal bedrog is. Dus vroeg ik me af of ik je een lijst van – ik heb eigenlijk  twee Toyota trucks en ik wilde kijken of je ons een soort van snelle treffer of verklaring van de betekenis achter de woorden kunt geven. Bijvoorbeeld, er is de Toyota Matrix, dus voor de mensen die zich daar niet van bewust zijn, hoe zou jij verklaren waarom ze het de naam de matrix hebben gegeven?

 

Alan: Weer, los van de populaire term sinds de film en matrix is ook een occulte term, de plek waar alle dingen vandaan komen. Alles komt van de aarde, inclusief alles in de auto waarvan de auto is gemaakt. Het staal, het ijzer, alles komt van de aarde zelf.

 

Mark: Oké. Hoe zit het met de Sion, de Toyota Sion?

 

Alan: Oh, dat ligt voor de hand. Ja, de Sion en zijn dubbelspel. Een Sion is een afgesneden stuk van een tak die je dan naar de boom des levens splitst en zo wordt je een Lord (onvertaald). Je komt uit de lagere rangen en je wordt gesplitst. Je hebt s-c-i-o-n en dan wordt je ook een Sion. Je hebt de zon en de maan. SI in het Hebreeuws zijn de eerste twee woorden van de maan en ON is natuurlijk het fallische symbool, zoals je wilt, van de ‘mannelijkheid’ van de zon

 

Mark: Hoe zit het met de Toyota Prius?

 

AlanDe wat?

 

Mark: Het wordt de Prius genoemd. P-R-I-U-S. Het is hun hybride auto.

 

Alan: De prius. Misschien is het de pre-us, wie weet waar ze vanaf hier naar toe gaan? Ja, ik weet wel dat ze een hele groep occulte termen hebben en veel mensen denken dat sommige daarvan die uit Japan komen, Japans zijn maar dat zijn ze helemaal niet.

 

MarkNee?

 

Alan: Sommige daarvan zijn Aramees.

 

Mark: Zijn wij in wezen gewoon onwetende plakborden voor hen? Wat is hun doel om ons dat logo, met de naam van de auto op de achterkant van de auto, te laten verheerlijken? Zit daar een soort verborgen reden achter?

 

Alan: Een deel daarvan is altijd om het slachtoffer te bespotten. Ze bespotten het slachtoffer constant, maar een deel daarvan is ook het begrijpen van de wetenschap die niet aan gewone mensen op de universiteiten geleerd wordt – een wetenschap van symbolisme. Woorden zijn ook symbolen, onthoud dat, en ze hébben een effect op de geest. In wezen zijn we computers, met een logica en een taal die we gebruiken; en als je programmeert met bepaalde woorden – “in het begin was het woord” en het begin van het bewustzijn, jouw bewustzijn, jouw realiteit, worden je de woorden gegeven om te gebruiken, en dat creëert jouw realiteit. Zodoende, als je deze woorden allemaal om je heen ziet, wordt je langs bepaalde wegen geprogrammeerd dat jou onderbewustzijn kan lezen en het zal op je inwerken, maar je bewuste geest is zich er niet van bewust dat vanuit het binnenste aan je gewerkt wordt.

 

Mark: Goede show, zoals altijd. Ik praat snel weer met je. Bedankt.

 

Alan: Bedankt voor het bellen. Er is ook een Mark uit Illinois. Ben je daar, Mark?

 

MarkHallo.

 

Alan:  Hallo.

 

Mark: Meneer Watt, ik bel voor het eerst. Ik ving uw show maandagavond op en ik was gewoon sprakeloos. De show was heel gedachte provocerend en ik luister vanavond weer en ik kijk niet veel. Ik kijk alleen maar één mainstream show en die heeft met het nieuws te maken en ik was verontrust en wilde uw mening hierover, want toen ik die show op het gangbare nieuws zag en uw uitzending hoorde, was het als, mijn God het is waar. Het nieuws berichtte eigenlijk dat onze regering heeft ingestemd met het geven van 800 miljoen tot 1 biljoen dollar aan het Mexicaanse leger om de oorlog tegen drugs te bestrijden en nu gaat ons leger de Mexicaanse regering in Mexico helpen. Wat vindt u hiervan?

 

Alan: Het is de fusie. Heel veel jaar geleden spraken zij – in feite al in de ‘60’s toen ze hun grote bijeenkomsten met The Royal Institute of International Affairs en the CFR hadden, spraken zij over de komende fusie van Europa naar een superleger. Ze zeiden dat de volgende, de Verenigde Staten en de Amerika’s zouden zijn, beginnende met de fusie van Canada en Canadese troepen met Amerikanen, dat op hogere niveaus in de Special Forces al gedaan is, en uiteindelijk met Mexico, gevolgd door Chili. Chili is degene na Mexico. Het is het fuseren van alle troepen omdat deze troepen zich massaal moeten kunnen verplaatsen, het doet er niet toe waar ze ook in de Amrika’s nodig zijn als de rellen uitbreken, waarvan zij weten dat het zal gebeuren. Volgens het ontwerp van het Department of Defence uit Groot Brittannië dat een paar maanden geleden in "The Guardian" gepubliceerd was. Ze weten dat er veel rellen zullen komen vanwege het nieuwe systeem dat ze gaan invoeren, maar ze moeten grote aantallen mensen heel snel in beweging kunnen zetten en van hieruit de NAFTA supersnelwegen om uitrustingen en voertuigen enz., aan te voeren.

 

Mark: De vorige avond heb ik de halve nacht gewoon besteed aan onderzoek op het net en ging naar Google Video en typte gewoon Amero in en er waren zoveel video’s die je vanaf vijf minuten per video kon bekijken, het is – tot aan CNBC die over de Amero sprak en niemand weet daar iets van. Vandaag ging ik naar het werk en vroeg gewoon aan mensen of ze over de Amero hadden gehoord, en zij van: wat is dat? Ik zei, Google het. Ik was gewoon verbijsterd toen ze op het mainstream nieuws zeiden dat we al dat geld gaan geven om de zogenaamde oorlog tegen drugs in Mexico te bestrijden.

 

Alan: Ze geven ons altijd een goede reden en dan is er de échte reden om hen dat geld te geven. De echte reden is, hen volledig uit te rusten, hen te integreren en hen in de Amerikaanse stijl van het leger te trainen.

 

Mark: Meneer Watt, ik laat u gaan maar ik wilde u alleen maar vertellen dat ik werkelijk van uw show geniet en ga door. Ik ben een nieuwe luisteraar en ik plug iedere maandag en woensdag in en heb eigenlijk vrijdagavond mensen hier om naar uw show te luisteren. Ik heb ongeveer 9 vrienden uitgenodigd om naar de vrijdagavond show te luisteren.

 

Alan: Dat is fantastisch. Ik waardeer dat ook.

 

Mark: En, dank u wel en een fijne dag.

 

Alan: Doei, Ik heb hier Ed aan de lijn. Ed waar kom je vandaan?

 

Ed: Ja, meneer Watt. Dank u wel voor het aannemen van mij telefoontje. Ik wilde u iets over het voedsel hier vragen. Ik wil gewoon weten wanneer dit begonnen is. Je hebt een K voor Koosjer. De illuminatie, leid ik af, krijgen ze een klein beetje geld van ieder verkoop, is dat waar en wanneer is dat begonnen, en controleren zij ons voedsel door deze K?

 

Alan: Nee, dat is het niet. Ik weet wat de K voor Koosjer betekent en het is waar dat je het op heel veel pakjes voedsel ziet die door het koosjere gebedenproces enz. van een paar rabbi’s zijn gegaan. Dat is het alleen maar. Het is een afbetaling aan een groep – want alle religies zijn corrupt, iedere religie. Niettemin, de elite zelf – en dit kwam in Engeland naar buiten toen premier Blair het genetisch gemodificeerde voedsel er probeerde door te krijgen en het publiek dit te laten accepteren; hij zei dat de enige uitzondering zou zijn dat de politici hetzelfde voedsel niet hoefden te eten, vooral in hun eigen grote parlementaire cafetaria dat op een enorm paleis lijkt. De elite in Engeland hebben hun eigen boerderijen. Ze hebben ingehuurde boeren. Dat hebben ze sinds de invasie van de Noormannen. Prins Charles heeft een stuk of honderd van die boeren en ze verbouwen hun eigen voedsel op natuurlijke wijze. Het is niet gemodificeerd. Het vee dat zij hebben is niet geïnjecteerd met een vreemde drug en dus hebben ze een compleet afzonderlijke voedselvoorziening dan de rest van ons. En genetisch gemodificeerd voedsel, je hebt gelijk. Daar ligt het probleem en dat is met het koosjere voedsel ook.

 

Ed: Krijgen ze een klein percentage vanwege de K erop?

 

Alan: Ja, het is zeker een oplichterij met geld. Wat is er in dit systeem geen oplichterij?

 

Ed: Weet je, daar ben ik niet al te blij mee omdat zover als ik weet, geen enkele andere organisatie dat doet en het is er trouwens al een lange tijd op ons voedsel.

 

Alan: Alles wat met voedsel te maken heeft – kijk, voedsel is macht. In oude tijden hebben legers het altijd voor elkaar gekregen om water om te leggen voor oorlogsvoering en voedsel – twee voorname dingen die iedereen nodig heeft. Met voedsel is altijd geknoeid en de oplichterijen zijn door de eeuwen heen doorgegaan. Zelfs het soort voedsel dat je gegeven wordt zal fysieke gezondheid beïnvloeden en zelfs je mentale gezondheid. Maar, voor zover het om geldbedrog gaat, is er veel zwendel dat met geld te maken heeft. Hier in Canada barstte het los toen een paar firma’s de vitaminen in de Corn Flakes eruit hadden genomen om die als natuurlijk voedsel volgens de regering te verkopen, maar zij vervingen niet de juiste synthetische vitaminen die de regering van hen wilden. Iedereen in de voedselindustrie neemt een stukje uit dit bedrog.

 

Ed: Ik hoorde een heruitzending en ik sprak over muziek (als u het zich herinnert) en we spraken toen over rellen. Een ding vergat ik te noemen, de componist in de tijd toen de rellen in Frankrijk waren, was Igor Stravinsky’s Rite of Spring, en ik wilde dat naar voren brengen omdat als mensen die uitzending horen ze zullen zeggen wie is dat? Welke componist was dat? Rite of Spring was in de vroege 1900’s, was een première en het veroorzaakte een rel. Igor Stravinsky moest het theater uitvluchten. Weet u daar iets van?

 

Alan: Ja, daar weet ik ook iets van. De Masonische code die zij in die tijd gebruikten, gebruikte ook fonetische spelling en dus de R.O.S. is roos voor de roos, zelfs al staat er geen E op het einde daarvan.

 

Ed: Voor zover het om composities gaan, is het een hele radicale, ongebruikelijke compositie maar hij heeft dingen geschreven die veel meer laten we zeggen, “verenigbaar” zijn.

 

Alan: Wil je na de pauze aan de lijn blijven?

 

"Everybody Knows" by Leonard Cohen

Everybody knows that the dice are loaded

Everybody rolls their fingers crossed

Everybody knows the war is over

Everybody knows the good guys lost

Everybody knows the fight was fixed

The poor stay poor, the rich get rich

That’s how it goes

Everybody knows

 

Hallo mensen. Alan Watt hier van Cutting Through the Matrix. Ik ga wat door de lagere niveaus van de problemen van de matrix heen die we altijd hebben gehad; en zoals ik zeg, voedsel is altijd als een wapen gebruikt. Dit werd ook toegegeven door vrouwen die aan het hoofd staan van het Departement voor Landbouw van de VN. Zij namen de geschiedenis daarover door, waarin het als wapen tegen de mensen werd gebruikt, en in wezen gaven zij een hint dat het, zo nodig, opnieuw gebruikt zal worden. We zagen dat het gebruikt is tegen Irak, tussen de twee oorlogen, tussen Golfoorlog I en II toen ze vele duizenden mensen de hongersnood lieten sterven en medicijnen en voorzieningen terugtrokken.

 

Met alle psychopaten aan de top heiligt het doel de middelen en de nalatenschap aan de mensheid, dat doet er niet toe want wij zijn alleen maar nummers voor hen. We zijn alleen maar burgers en we tellen niet mee in het grote plaatje, zelfs zo erg dat ons allemaal een SIN (Social Insurance Number) nummer is gegeven. Het is de eerste SIN (= zonde) die je gepleegd hebt, zie je. Er is je een SIN nummer gegeven en in de westerse landen, vooral in Europa wordt het je vaak bij de geboorte gegeven als je ouders dom genoeg waren je te registreren; dat echt een manier is je weg te geven aan de regering. Nu voeren ze het bevel over jou uit. Wanneer je ook maar iets registreert, bezit je het al niet meer. Het bezit ook zichzelf niet.

 

In dit systeem worden we vanaf de geboorte tot aan de dood voor de gek gehouden, toch als je teruggaat naar de dagen van Sumerië en naar sommige verslagen kijkt die gevonden zijn en geschreven in steen, hadden ze dezelfde problemen, zelfs toen duizenden jaren geleden. We denken dat we zo ontwikkeld en geciviliseerd zijn en het is alleen nu dat we al deze problemen met een bureaucratie van vele lagen hebben, die onze levens runnen; en toch, een priester uit Sumerië keek van horizon tot horizon en schreef dat in steen op. Hij zegt, het enige wat ik zie zijn regeringsgebouwen. Hij zegt, we leven allemaal voor belastingen. De bootsmensen brengen hun vis en worden getaxeerd zodra ze aan land komen. Het wordt op de markt getaxeerd. Hij zei, als we onze doden begraven en offers op het graf zetten, zegt hij, komen de belastinginners en nemen ze mee. Dus echt, wat is er nieuw in dit systeem? De CON (bedrog) gaat door. Het bedrog is er om iedereen die geboren is te overtuigen dat dit het enige mogelijke systeem is.

 

Er wordt ons geleerd, vandaag nog meer, dat we aan de cutting edge (onvertaald) van de civilisatie en samenleving en vooruitgang staan, maar vooruitgang naar wat?

 

Het is ons nooit gedefinieerd.

 

Wie bepaalt wat vooruitgang is als je om je heen kijkt en de nalatenschap van een afgebrokkelde samenleving ziet?

 

Er is al veel jaar een oorlog tegen de laatste samenleving gaande, je hele leven terwijl ze de eenheid van de familie vernietigen die ze door religie samen hielden. Dat was ook hun oude systeem. Nu hebben ze het niet meer nodig. Het is een probleem en dus vernietigen ze het en nu is iedereen van elkaar geïsoleerd. Iedereen gedraagt zich als haaien ten opzichte van elkaar omdat we in een roofzuchtige samenleving leven met de top-roofdieren aan de top. Kijk naar hun Coats of Arms (onvertaald). Ze zijn allemaal roofdieren en er ook heel trots op. Het probleem is dat ons de psychopathische cultuur, die van wedijver, is gegeven, waar winnaars naar de top stijgen en wij allemaal neerbuigen en hen aanbidden.

 

Het is walgelijk om sommige vermeende sterren te zien die daar voor het publiek neergezet zijn, om ze te volgen en te aanbidden. De talkshows, eenmaal op de televisie, leiden de gedachten van miljoenen kijkers en kijk gewoon wat er gebeurt als ze het podium opkomen en die mensen hevige aanvallen van extase krijgen, net zoals in oude tijden ten aan zien van een menselijke godheid, een menselijke god die voor hen uitloopt. Het is hetzelfde. Ze aanbidden succes en geld en mammon en macht. Niets verandert er werkelijk. Er zijn veel mensen aan de basis in deze wereld die het zelfde zouden doen om daar te komen, als ze konden. Als ze intelligent genoeg zouden zijn of listig genoeg of wreed genoeg, ze zouden daar heel graag naar toe gaan, omdat in dit systeem – dat ons uit balans houdt en vreselijk bang voor armoede, eenzaamheid, ziekten en al dat soort dingen, hongersnood – geld gegeven is als sleutel tot al onze problemen.

 

We zijn vanaf de geboorte getraind om geld achterna te lopen. Dat is het enige doel van scholen, je een kwaliteits- en goedkeuringsstempel geven, dat een “graad” wordt genoemd of een “certificaat”. Dat betekent dat je dom genoeg bent in hun systeem te werken zonder het uit te puzzelen. Dát betekent het. We zijn allemaal voor de gek gehouden. Niet alleen wij, iedere generatie voor ons is voor de gek gehouden om te werken voor dit globale systeem, gebaseerd op gebruik en samengestelde rente en dit vreemde iets dat je zelfs niet kunt eten, geld genaamd, en toch wordt het je niet toegestaan zonder te leven. Als je een hut ergens in de rimboe neerzet, komt er een man van de regering met een meetlint langs om je hut op te meten en overhandigt je een rekening voor belastingen; en het enige wat je doet is een paar muren rond een beetje lucht zetten. Een huis is alleen maar dat. Het is een doos waar lucht in zit. Dáar moet je belasting over betalen

 

Je moet bijna op de manier denken zoals de Mothy Python staf kon denken om dingen in een surrealistische manier te zien, dat ze werkelijk als normaal aan ons presenteren. We worden vanaf de geboorte tot de dood voor de gek gehouden. Honderden, honderden jaren gebruikten ze religies om hetzelfde te doen. Als het in een boek staat geschreven moet het waar zijn, ook al heb je zelfs  in de hel geen kans de auteurs ooit te vinden, Ik ben na de volgende boodschappen terug.

 

"Everybody Knows" by Leonard Cohen

Everybody knows that the dice are loaded
Everybody rolls with their fingers crossed
Everybody knows the war is over
Everybody knows the good guys lost
Everybody knows the fight was fixed
The poor stay poor, the rich get rich
That's how it goes
Everybody knows

 

Hallo mensen. Alan Watt weer terug met Cutting Through the Matrix en zoals het liedje het helemaal zegt: iedereen weet het. We weten echt allemaal wat er aan de hand is. We krijgen heus wel de snippers informatie die ze ons uitdelen om zeker te zijn dat wij weten wat er gaande is. Jaren geleden ging de VN maar door, over het groter worden van de kloof tussen de rijken en de armen, en het was niet een échte klacht van hun kant want zij zijn allemaal een deel van deze agenda. Zij zijn tenslotte de ONE (onvertaald), de UN (VN) zijn de ONE en het hele plan is, op geen enkele manier, een middenklasse over te houden.

 

Uit Groot Brittannië komend was het eigenaardig te ontdekken dat blue-collar (onvertaald) fabrieksarbeiders geclassificeerd werden als middenklasse. De reden daarvoor was, echt vanuit een Brits perspectief, als je echt je eigen huis bezat en een kostuum met das naar je werk droeg was je middenklasse. In Amerika, omdat hen hogere lonen werd gegeven en mensen hun eigen huis konden kopen, besloten zij dat ze middenklasse waren. Kijk, de nieuwe agenda gaat het huis aanpakken. Je zult het huis niet meer nodig hebben omdat je, op de eerste plaats, geen familie hebt. De VN agenda 21 voor de 21st eeuw heeft je allemaal aangestreept om in deze kleine dozen, habitat gebieden genaamd, te wonen waar je die kleine doosjes hebt waar je als alleenstaande in woont, totdat ze ons allemaal neerleggen met de vogelgriep of welke andere ziekte ook die zij beslissen lost te laten op de bevolking – omdat dat de hele agenda is, ons te doen  inkrimpen tot een handelbare bevolking die efficiënter is; en als er één ding is waar de grote jongens van houden, dan is het efficiëntie.

 

Aan deze tegenwoordige tijd, deze golf van creditkaarten en eindeloos krediet, komt een einde. Degene die erin zijn geboren, de jonge mensen denken dat het vrij normaal is. Zij denken dat het altijd zo is geweest en dat is niet zo. Het is pas 20 jaar dat we zo’n gemakkelijke toegang tot krediet hadden en dat was er gewoon simpelweg zodat wij speelgoed voor onszelf konden kopen terwijl er grote veranderingen gemaakt werden en wij dat niet zouden opmerken. We zouden maar al te gelukkig zijn met onszelf te spelen en geamuseerd te worden en “oh” en “ah” te roepen over de laatste plastic rommel uit China, die niet erg lang bestaat. Dat is er niet voor bedoeld. Daarom gaven ze ons al dat krediet omdat ze de fabrieken wegnamen. Iets dat zij veel, veel jaar geleden vóórdat ik geboren was, hebben gepland en ze geven ze aan China. Ze bespraken dit in de 1930’s op de internationale vergaderingen van The Royal Institute for International Affairs.  We zijn hier doorheen geleefd en het lijkt alsof sommige bellers zelfs de Amero bespreken.

 

Mensen zullen in de Amero glijden en je zult merken dat mensen die je kent zo gemakkelijk in de Amero glijden, dat ze er zelfs niet over willen praten, alsof het een voorbijgaande eigenaardigheid voor hen is. Ze zullen er zich gewoon zo snel aan aanpassen, omdat onder de conditionering die we hebben gehad ons onderwezen is om ons eenvoudig aan de darwinistische theorie van sociale evolutie, aan te passen. “Je past je aan of je sterft” zoals ze zeggen. Mensen passen zich aan. Ze pasten zich door alle Free Trade Negotiations in de late ‘80’s, vroege ’90’s, aan, alsof het hen niets aanging. Ze hoorden het allemaal op het nieuws. Ze hebben zich aan de NAFTA onderhandelingen aangepast alsof het hen niet aanging. Door de GATT onderhandelingen die daarop volgden voor internationale handel, alsof het hen niet aanging. Ze merken de plotselinge verschijning van goederen uit China in alle winkels op, totdat je niets anders kunt kopen. De meeste mensen realiseer je je hebben daar zelfs nooit vragen over gesteld, alsof het voor hen allemaal vrij natuurlijk is.

 

Ze dobberen door hun levens, en zoals Zbigniew Brzezinski zei, ze zijn zo geconditioneerd door de media dat alles wat ze moeten weten, de media hen zal vertellen. Dat geloven ze waarlijk, waarlijk. Brzezinski zei ook, “ze zullen de media accepteren om alle redenering voor hen te doen,” en weer, voor degene in het land van de doden, is dat waar. Ze geloven echt dat de media een soort super nationaal, samenwerkend heilig lichaam is dat boven eerlijk rechtspraakniveau staat en bestaat om jou te vertellen wat je moet weten. Ze geloven dat echt, dus als je hen iets vertelt dat niet in de media is geweest, denken ze dat je gek bent. Zo eenvoudig werkt dat. De meeste mensen hebben geen eigen verstand. Bijna vanaf de geboorte zijn ze achtergebleven door inentingen en daarna door de meest wetenschappelijke indoctrinatie die ooit bedacht is, door scholing en propaganda. Dit werkt verschrikkelijk goed.

 

Je moet "The Impact of Science on Society" van  Lord Bertrand Russell lezen, een grote speler op het Tavistock Institute, die een grote speler in het doorduwen en promoten en het helpen in de opstelling van de eeuw was waarin we nu komen. Hij en Aldous Huxley waren beste vrienden, beiden werkten zij op het Tavistock Institute en beiden kenden zij de agenda. Onthoud dat Huxley zelf “Brave New World” schreef, over het herinrichten van het leven op de planeet voor specifieke banen, zelfs je verschillende armen gevend, meer armen als het nodig is, levend op drugs en geluk, maar nooit heel diep over welk onderwerp dan ook, nadenken en hij schreef dat in 1933. 1933, Niet lang nadat de bi-plane (onvertaald) tevoorschijn werd gehaald. De reden is dat wetenschap altijd in vakjes wordt ingedeeld tot aan het professorschap toe. Het is het laagste niveau van wetenschap en kennis.

 

Er is een niveau erboven, dat bepaalde studenten met gaven, van universiteiten worden weggehaald en verder gepusht worden, en er is nog een hoger niveau. Het niveau aan de bodem wordt RE-SEARCH (onvertaald) genoemd omdat het zoeken aan de top al is gedaan. Wanneer je ook maar nanotechnologie ziet bijvoorbeeld, een term aan het publiek gegeven, is het aan de top al verouderd. Ze gaven ons Dolly het gekloonde schaap. Ze laten ons het ONDERZOEK (RE-SEARCH) aan de bodem zien, terwijl ze op top niveau al een mens kunnen voltooien. Dit is oude stof, zie je, oude stof. Er zijn verschillende matrixen en verschillende niveaus van begrip over de realiteit, ligt aan tot welk niveau je hoort.

 

Het is zo grappig om hen om het jaar, verborgen bommenwerpers uit de kast te zien trekken en je krijgt deze hele propaganda over hoe het de snelste en meest efficiënte machine is die we hebben. Ondertussen deed de BBC in 1972 een documentaire op Area 51 en zond het over heel Groot Brittannië uit. Ze lieten vliegende schotels zien die uit militaire basissen kwamen, gemaakt in Amerika. Deze dingen bewogen zich met een verschrikkelijke snelheid en kwamen precies uit deze ondergrondse silo’s. Fascinerend materiaal, maar nee, nu komen ze met heimelijke bommenwerpers om ons te overtuigen dat dit het beste is dat ze hebben. Nogal een mop, toch? De beste dekking die ze voor het vliegendeschotel fenomeen naar buiten brachten was “het moet van Mars komen, want die hebben we niet”. Toen promootte ze de hele beweging in de richting van aliens (onvertaald) en extraterrestrials (onvertaald) en UFO’s, ruggensteunden het met science fiction, wat ons dwong de voor de hand liggende vraag te stellen: “Maakten wij deze dingen hier op een hoger niveau?” Het is heel, heel eenvoudig het publiek voor de gek te houden – oude listen, oude technieken.

 

In het oude Egypte, Herodotus geschiedkundige van Griekenland, van Athene, bezocht  het en hij ging door mijlen lange ondergrondse tunnels. Tunnels waar ze legers door konden laten en achter binnenvallende legers naar boven konden komen en hen vermoordden. Je zult niet geloven welke listen ze toen hadden om het publiek voor de gek te houden. Ze hebben het ondergrondse altijd gebruikt om dingen te verbergen en dingen op te slaan, met inbegrip van archieven over kennis. Niets verandert er vandaag. We zien hetzelfde fenomeen zoals Cheyenne Mountain. Ze hadden daar zelfs documentaires over, dat betekent dat het tamelijk verborgen is en ze hebben over de hele wereld ook andere basissen en binnenin bergen.

 

In de Himalaya’s hebben ze hetzelfde fenomeen. Ze hebben daar ook een Area 51. Deze hele berg is omgeven door Indische militairen, die ieder ander en de omstanders buiten de parameters houden die deze vliegende schotels in en uit de berg zien komen. Geen aliens – het is een militaire organisatie, een militaire instelling. Aan de top delen ze de wetenschappen, maar aan de bodem geven ze ons praktische wetenschappelijke tijdschriften, die ons misleiden naar de heimelijke bommenwerpers, het is het beste dat we hebben en natuurlijk geloven we het. “Maar het moet waar zijn. Het is op het nieuws”. Heel eenvoudige truckjes worden dagelijks gespeeld, jaarlijks en levenslang, om het publiek voor de gek te houden.

 

Deze oorlog tegen terrorisme die op het publiek gebruikt wordt, daarover is lang geleden besloten dit te gebruiken omdat het de snelste manier is om de Amerikanen hun rechten en vrijheden te doen opgeven. Precies nadat 9/11 gebeurde, sprak de media van de V.S. en de Canadese media, wekenlang met de vermeende man in de straat over dezelfde vraag.

 

“Bent u bereid uw vrijheid op te geven voor veiligheid?”

 

Daar deden ze nationale polls over om te kijken hoever we daarin zouden meegaan. Toen publiceerden ze de statistieken daarover. Statistieken zijn prachtig voor leugens omdat de meeste mensen het liefst met de meerderheid meegaat. Zo doen ze dat met stemmen. Ik heb mensen ontmoet die voor een of andere echt akelige persoon stemden, toegaven dat ze gemeen waren maar nog steeds trots waren dat ze voor de winnaar hadden gekozen. Zo dom zijn sommige mensen.

 

Ik geloof dat nu Dan uit Kentucky aan de lijn is. Ben je daar Dan?

 

Dan: Ja, Alan. Bedankt voor al je werk en integriteit. We hebben je drie boeken gelezen, ze bestudeert en naar je Dvd’s geluisterd. Ik geloof dat je ooit een boek opnoemde dat we hebben geprobeerd te vinden: "The Psychology of Killing" genaamd en het beschreef psychopaten. We hebben problemen met het vinden van dat boek als je je herinnert wie de schrijver is.

 

Alan: Oké, ik zoek het voor je op en zet het op de website.

 

Dan: Oké. Ik lees [Romachisky] die veel werk over patrocraten in Polen deed en ze deden case studies bij de communisten, die hen martelden. Veel van die boeken verdwenen voor studenten in de bibliotheken, maar het schijnt dat als wij misschien het type mens, de psychopaat kennen, wij veel kunnen afleiden uit de formules die zij in de archieven hebben. Denk je dat het mogelijk is om sommige van daaruit af te leiden?

 

Alan: Zeer zeker. Ik zal je over een goed voorbeeld van een psychopaat vertellen, eigenlijk was King James die veel bijval voor de Bijbel kreeg, de King James versie, een klassieke psychopaat. Als je de redevoeringen van de man leest, hij zei dat hij daar neergezet was door God onder het goddelijke recht van koningen; en daardoor had niemand, niemand op straffe van dood, het recht hem vragen te stellen over de eisen van het heffen van belastingen voor het leger, of op zijn oorlogsplannen of iets anders. Maar, dat is de arrogantie van de psychopaat die door de elite in de watten is gelegd. Heel erg schaamteloos daarover en ze menen wat ze zeggen. Ze zullen iedereen vermoorden die in hun weg staat. Ze hebben geen problemen met moorden omdat ze geen geweten hebben. Ze reflecteren niet op spijt of op enigerlei van deze emoties.

 

Dan: Ik dacht aan andere persoonlijkheidstypen, zoals in [Myers-Briggs], als je met verschillende mensen verschillend omgaat, kun je goede resultaten krijgen. Als we tegen hen zouden opstaan in overeenstemming met hun verschillende psychopathische persoonlijkheidstypen, zou het misschien beter werken. Er is ook een boek "Interest and Inflation Free Money" genaamd, waar ze in Oostenrijk, gelden die ieder jaar 5 procent achteruitgingen, uitprobeerden. Het heeft in de 1930’s tamelijk goed gewerkt; en omdat granen en al het andere uitput, dragen ze hun geldsysteem ieder jaar, 5 procent af, dus helpen mensen elkaar en ruilen en besteden dit plaatselijke geld. De stad deed het echt goed en ze hadden geen geldproblemen zoals ze nu hebben. Misschien kunnen we iets dergelijks proberen. Ik heb gehoord dat er in Massachusetts zoiets als een lokaal geldsysteem is.

 

Alan: Op het moment is er niets dat zelfs ruilhandel kan tegenhouden. Er zijn komende wetten in de maak en die zullen het ruilen tegenhouden (en alweer, dit gaat 10 jaar of meer terug) want ze zeggen dat iedereen die aan ruilhandel doet eigenlijk een ‘ondergrondse economie’ runt. Ze proberen het publiek dát te laten denken omdat ze geen belastingen betalen over een echte ruilhandel. Ze beroven het publiek door meer belasting te vragen dat het publiek moet helpen! Dit is de zwendel die ze doen. Ruilhandel zelf komt onder druk te staan. Als je een zak graan voor een zak haver wilt ruilen, wil de regering nu tussen je komen, want wat hun betreft is eenderde of de helft, van hen.

 

Dan: Nog een snelle vraag. Je noemde beleid versus de wet, en privileges versus rechten. Als je naar een winkel gaat of met de regering of een zaak handelt en zij weigeren – zij willen dat je je ID laat zien of wat dan ook, denkt u dat als je je aan de wet houdt en zo meer en daarop staat, zal het dan niet meestal succes hebben omdat de meeste managers terug zullen krabbelen en ze weten in ieder geval sowieso niet wat de deal is?

 

Alan:  Dat zou voor sommige kunnen, maar je ziet dat de meeste zaken van vandaag echt ketens zijn. Het zijn grote ketens. Ze hebben hun beleid en leidraad voor ze en ze krijgen allemaal dezelfde regels op hetzelfde moment. Welnu, het beste is hen eenvoudig te vertellen dat je daar niet meer voor welke boodschap ook, ooit terugkomt tenzij ze dit of dat verandert, wat je wilt, en dat je het ook aan al je vrienden vertelt. Dat is zowat het beste wat je kunt doen. Binnenkort zul je zien – in feite zijn ze in de winkelcentra -- maken ze nu in de kelders van de winkelcentra gevangenissen omdat ze weten dat er op korte termijn meer klagers komen want ze halen al deze ID’s voor iedere koop, tevoorschijn. Ze willen simpelweg, iedereen die klaagt arresteren en hen daar beneden zetten. Ze hebben dat geld al uitgegeven en veel van deze winkelcentra hebben deze plekken al gebouwd.

 

Dan: Ze zitten met hun creditkaarten gevangen en dan worden ze handtastelijk, wat vind je daarvan.

 

Alan: Dat klopt, dus het beste wat je kunt doen is rustig een klacht deponeren en hen vertellen: Ik zal hier niet meer terugkomen om te winkelen en ik vertel al mijn vrienden dat ook niet meer te doen.

 

Dan: Hartelijk bedankt voor al je werk. We waarderen dat zeker.

 

AlanEn ik dank jou.

 

Dan: Dag.

 

Alan: Dag. Ja, dat is de wereld waarin we werkelijk zitten, waar alles gecoördineerd is. Daarom, net zoals de centralisatie van regering de eerste bezitter van het Communistisch manifest was, dat is de reden waarom Karl Marx naar Lincoln telegrafeerde om hem te bedanken voor het vastzetten van de macht van de wettelijke regering, na de Burger Oorlog. Ze wisten dat er een behoefte was de wetten vanuit een bron te stabiliseren. Het is het zelfde met de winkelketens. Aan de top van de winkelketens zie je dezelfde grote aandeelhouders, dezelfde groep als ze het beleid vaststellen; dan wordt het gemakkelijk om gewoon langs de lijnen van de ketens te werken en ze zijn allemaal precies hetzelfde. Dat is lang geleden uitgewerkt.

 

Margaret Tacther zei dat er een oorlog tegen kleine zaken gaande was en zij wist het omdat ze alle kleine zaken probeerden op te ruimen. Ik praat hier na de reclame als ik terug kom, over verder.

 

"Everybody Knows" by Leonard Cohen

Everybody knows that the dice are loaded
Everybody rolls with their fingers crossed
Everybody knows the war is over
Everybody knows the good guys lost
Everybody knows the fight was fixed
The poor stay poor, the rich get rich
That's how it goes
Everybody knows

 

Hallo mensen. Alan Watt hier terug op Cutting Through the Matrix. Zoek mijn website op voor honderden gratis downloads, die door veel geschiedenis heengaat over alles wat gaande is en ons naar waar we vandaag zijn, geleid heeft en waar we met dit alles naar toe gaan. Dat is zelfs belangrijker omdat het nu tijd is erbij betrokken te raken, nu we een kans hebben iets te doen. Het is geen kwestie van redden wat we hebben. Het is niet aan ons om het te redden. Het was hun systeem. We moeten een nieuwe manier vinden, een nieuw pad om door te gaan – niet hun systeem, want als je helemaal terug gaat naar hun systeem hebben ze kennelijk nog steeds de hand erin of andere psychopathische groepen zullen het overnemen. Ze zijn heel snel en vals. Ze zien alle hoeken die de gemiddelde persoon niet ziet en ze kunnen het ‘vel over je oren trekken’ zoals ze in de vrijmetselarij zeggen. Ze houden ervan het hele publiek te misleiden; en het is gemakkelijk een knipoogje naar een vriend te geven als iemand een capuchon op zijn hoofd heeft; en in het land der blinden is eenoog koning, zoals ze ook zeggen.

 

We moeten opnieuw voor onszelf gaan denken en al deze listen doorzien, of je de CON of de con-servatieven dient of een andere CON waarin je wilt geloven. Wat je ook aan religie is gegeven of iets dergelijks, het is alleen maar dát. Het is je gegeven als een keus tussen dit, dit of misschien zelfs een derde keuze, en je neemt het aan zonder na te denken want je geloof is een afgeleid geloof.

 

Socrates is vermoord omdat hij er letterlijk voor pleitte dat geloven empirisch getest moesten worden – en als ze zinloos of geen functie hadden voor het individu, zouden ze weggegooid moeten worden. Dat ging niet goed samen met de dominante minderheid van zijn tijd, die het publiek al een bepaalde religie had gegeven zodat ze de elite zelf zouden gehoorzamen.

 

Niets verandert er in het systeem. De CONS veranderen hun naam maar het systeem is werkelijk altijd hetzelfde. Kies niet de weg van de minste weerstand. Die zal ook voor je uitgelegd worden. Over het algemeen moet je het zwaardere pad volgen. Dat is het pad dat je uit alles wegleidt. Het heeft een beetje kracht nodig, veel standvastigheid en een beetje wil om erdoor heen te komen, en ben niet verbaasd als je onderweg veel vrienden verliest. Dat is gewoon een deel van de koers.

 

We leven in een hele gevaarlijke tijd aangezien het totalitaire systeem doorrolt en zijn hoofd boven de horizon begint te verschijnen. We gaan dit in alle fasen van ons leven zien. We gaan het in winkels zien. We gaan het op straat zien. Ze checken nu al, op enorm grote schaal mensen bij grote controles om ons aan de zwarte uniformen te doen gehoorzamen, en we kunnen het beter nu stoppen nu we een kans hebben. Passieve ongehoorzaamheid is beter dan het ondenkbare. Het ondenkbare is gruwelijk, toch zien we dit tegemoet. Dat is wat we vandaag het hoofd moeten bieden. Het systeem is aan het veranderen. Het verandert omdat de elite die het bezit, besloten het te veranderen. Voor hen heeft het geen nut meer. Zij willen vooruitgang. Zo zijn de dingen mensen.

 

Een fijne avond van Hamisch mijn hond en mijzelf hier in de rimboe in Canada en moge je god of je goden met je gaan

Vertaling: M. Eken, september 2007