ALAN WATT

"CUTTING THROUGH THE MATRIX"

LIVE ON RBN

 

"EXODUS FROM PHYSICAL SLAVERY

TO VIRTUAL SLAVERY –

THE SURRENDER OF CONSCIOUSNESS"

 

De Exodus van Fysieke slavernij naar virtuele slavernij, De overgave van het bewustzijn.

 

17 december, 2007

 

Dialoog Copyright Alan Watt – 17 december, 2007 (uitgezonderd muziek, literaire citaten en opmerkingen van bellers)

 

WWW.CUTTINGTHROUGHTHEMATRIX.COM

 

www.alanwattsentientsentinel.eu

 

 

"Code of Silence" by Bruce Springsteen

 

There's a code of silence that we don't dare speak
There's a wall between us and a river so deep
And we keep pretending that there's nothing wrong
But there's a code of silence and it can't go on

 

Hallo mensen. Ik ben Alan Watt en dit is Cutting Trough the Matrix op 17 december 2007. Nieuwkomers, kijk op cuttingthroughthematrix.com voor veel informatie dat je, hopelijk in de werkelijkheid zet, een andere werkelijkheid, een hogere werkelijkheid dan waar je nu in zit. De werkelijkheid waar je nu inzit, is hoofdzakelijk een geïndoctrineerde illusie. Je kunt naar de site gaan en veel eerdere gesprekken krijgen en de site staat vol informatie over hoe we hier gekomen zijn, waarom het zo goed werkt (het hele systeem) en ga ook naar alanwattsentientsentinel.eu waar je transcripten kunt downloaden in verschillende Europese talen en die doorgeven.

 

Het is interessant om naar de besproeide luchten te kijken, dat natuurlijk steeds doorgaat. Het is een gedane zaak. Er is een overzichtscomité over aerospace en het Pentagon en zo, waar ze hebben toegegeven dit te doen, en aan de ene kant praten ze over ons te redden van klimaatsverandering en aan de andere kant, praten ze over de militaire doelen die dit heeft. Natuurlijk is het dat laatste, dat echt waar is omdat het gebruikt wordt om het weer te veranderen en je te overtuigen dat het een klimaatsveranderingcrisis is en we moeten allemaal dienovereenkomstig reageren terwijl we naar een compleet nieuwe manier van leven of bestaan worden geconditioneerd, omdat de wereld die ze ons brengen is er een van eigen dienstbaarheid is. Je dient het systeem. Dienstbaarheid is de sleutelterm die ze tegenwoordig allemaal gebruiken.

 

Vannacht daalde de temperatuur naar min 12 graden Fahrenheit en het is min 24 Celsius en ik denk dat alle Canadezen en sommige Noord Amerikanen dicht bij het noorden van de grens, allemaal samen moeten komen en gaan klagen bij het militaire complex omdat wij de hoogste belastingen voor luchtvervuiling betalen voor KYOTO, and waar is ons deel van de klimaatsverandering? Waar is dat? We krijgen geen waar voor ons geld. We bevriezen hier boven, dus moeten we allemaal samen een grote organisatie opzetten en bij alle politici gaan klagen om zeker te zijn dat we het warmer krijgen en een representatie van al deze belastingen, het vriest hier nu.

 

Terwijl we door al deze geconditioneerde veranderingen gaan, we zijn ons hele leven geconditioneerd, vanaf iedere programma dat je keek tot iedere tekenfilm die je hebt gezien, ieder natuurprogramma. Houd van de dieren. Houd van de bomen en al dat soort dingen. We zijn allemaal in onze huidige staat geconditioneerd, dat een soort la-la land is. De grote jongens hebben ons klaar geconditioneerd voor dit nieuwe systeem van een bijna, aarde aanbidding, moet de aarde kost wat kost, redden. En dat klinkt allemaal leuk en aardig. Het is tenslotte je thuis, maar diegene achter dit alles en ons vertellen dit te doen, zijn dezelfde foundations die de bedrijven runnen die Planeet Aarde exploiteren en ze hebben bergen bewogen om bepaalde mineralen te winnen en de laatste paar eeuw verscheidene jungles verkwist. Het zijn dezelfde jongens die deze groene beweging doorduwen want de groene beweging is een soort keurslijf. We moeten allemaal leven volgens het nieuwe systeem, waar we de arme, oude planeet moeten dienen en ze zullen ons een nieuw priesterschap geven dat zal bestaan uit technocraten en bureaucraten die het allemaal voor ons runnen en we zullen allemaal voor hen buigen. We zullen voor ons voedsel moeten buigen, ons water. We zullen voor ons bestaan naar deze priesters die gaan komen, moeten buigen. In feite is dit al opgezet. De meeste mensen genieten hier wel van. Terug na de volgende boodschappen met meer hierover.

 

Hallo mensen. Alan Watt met Cutting Through the Matrix en na mijn laatste klacht over waar ons aandeel in klimaatsverandering blijft, zoals ik al zei, zouden we allemaal samen moeten komen, samen een grote organisatie opzetten omdat wij hier het hoogste bedrag aan belastingen betalen om de oude planeet te redden en we moeten ons eerlijke aandeel van globale opwarming krijgen. Vertel het je Parlementslid of lid van het Congres vandaag.

 

Maar ik ga in op een ander vlak waar we in de toekomst naar toe gaan en waar het eigenlijk al zijn. Het lijkt erop of we afgescheiden worden van de generaties, opzettelijk natuurlijk. Het is nog niet zo lang geleden dat generaties opgroeiden en dezelfde kleren droegen als hun grootmoeders. Die mode veranderde nooit. Dit alles is een vrij recent fenomeen in de loop van de geschiedenis. We zijn geleid of geherderd, niet op goed geluk, maar op een plande manier, omdat de elite lange, lange tijd geleden zei dat hun grootste probleem was, de geest van de bevolking te beheersen. Het is niet moeilijk de geest van de bevolking te beheersen zolang je de hele bevolking in dezelfde cultuur en opvoeding kunt indoctrineren. Eeuwen lang en in feite duizenden jaren, deden religies dit heel erg goed. Je kaatste je mening naar de wereld en je onmiddellijke omgeving, naar degene om je heen en zij kaatsen het terug en je neigt ernaar het allemaal met elkaar eens te zijn omdat de enige informatie die je ook maar over de werkelijkheid had, kwam van je religie, die binnen in de cultuur was geïndoctrineerd, dus iedereen was het met je eens. Iedereen was het met je eens dat de hel daar ergens beneden lag en als je slecht was zou je voor eeuwig branden en als je goed was zou je misschien een kans hebben in de wolken terecht te komen en een musicus worden en harp spelen en zo en iedereen knikte en was het er mee eens.

 

Dat is simpelweg verdwenen en een stapje verder. Tegenwoordig heb je een betere wetenschappelijke indoctrinatie en de film “Matrix” was niet alleen maar een voorval, een film waar mensen binnen programma’s van het Internet vochten. Eigenlijk is het een doel. Ik heb eerder gesproken over het Pentagon en de CIA en alle combinaties van Inlichtingendiensten over de hele wereld aan de top, in alle belangrijke landen, werken naar deze agenda toe; de mensen van haar geest te beroven (wat ervan over is) en hen naar de volgende stap brengen, dat een virtuele wereld zal zijn. Geen echte wereld, maar een bijna echte wereld. Een parallelle wereld die ernaast bestaat en mensen zullen eerst naar deze wereld gelokt worden, totdat je niets meer kunt doen, zonder in die wereld te stappen. Het zal je echte wereld worden, de enige die je je kunt voorstellen. Want ze hebben de generaties opgesplitst, degene die ouder zijn, zelfs ouders die net een paar jaar kinderen hebben, merken de indoctrinatie niet op, die hun kinderen via hun tekenfilms krijgen. Ze kopen hen de spelletjes en nu kun je spelletjes kopen waar je je eigen dubbelganger kunt maken. Je andere ik of zelfs een betere dubbelganger dan die je bent omdat je geleerd is niet tevreden met jezelf te zijn, dus spelen ze deze spelletjes en kunnen een compositie van een karakter bouwen die ze willen zijn.

 

Kijk naar alle films die Hollywood heeft uit gekarnd. Kijk naar de televisie waar de meeste mensen bijna hun hele leven aan gekluisterd zitten. Kijk naar de karakters die zij, als sterren presenteren, filmsterren en het was rond de 1960’s dat ze op elkaar gingen lijken. De mannen leken allemaal op elkaar. De vrouwen bijna allemaal op elkaar. Weinig verschil in hen allemaal en dat was voor een deel, omdat Hollywood je een geïdealiseerd beeld wilde geven over hoe je moest zijn. Geen echt beeld, maar een geïdealiseerd beeld en het heeft zo goed gewerkt dat veel mensen al hun geld en hun creditkaarten en hypotheken op hun huis, besteden om op het ideale type die ze in films zien, te lijken. Het wordt een verslaving, een neurose en voor sommige bijna een psychose. Je kunt zien dat hun gezichten vergeven zijn met zoveel plastische chirurgie, maar dat projecteert Hollywood of ook televisie of reclame en is gebaseerd op het inadequaat voelen. Je aanbidt de helden, want je denkt dat zij beter zijn dan jij.. Zij doen dingen waar jij alleen maar van kunt dromen, omdat jij te bang bent dit in het echt te doen, dus volg je deze helden en ze lijken altijd op de perfecte man of vrouw en je identificeert jezelf met dat deel en zo wil je zijn.

 

Kinderen zien dezelfde dingen. We hebben allemaal verschillende vormen en lengtes en verschillende uitdrukkingen. Dat heet normaal. Er is ons geleerd om helemaal niet van normaal te houden; en ik bedoel geleerd, het was geen ongelukje. Nu bespelen ze de kinderen, en dat doen ze al een tijdje. Zó, dat ze karakters kunnen samenstellen en de kinderen zijn keuzes gegeven, die nog steeds op tekenfilms lijken. Het is ook een vorm van androgynie want als je naar de karakters kijkt die ze in deze spellen hebben, kunnen ze hun type bouwen en eigen vrienden hebben en een eigen auto kopen en zelfs je eigen huis ontwerpen en zo meer. Een virtuele wereld is er voor hen gecreëerd. Dit is ter voorbereiding van die ander wereld die het Pentagon, het militaire complex al heeft opgezet. Ze hebben alle informatie en dit heeft in de kranten gestaan. Ik heb daar, via de ether, hier materiaal over voorgelezen waar ze voor iedereen een dubbelganger hebben. Jouw dubbelganger met alle informatie die ze van je hebben bijeen gegaard of gestolen van het internet, of ook je post geopend en gekeken naar al het spul dat je aanschafte. Dat zit allemaal in de persona van deze dubbelganger. Zie je waar het naar toe gaat?

 

De kinderen wordt al geleerd, dit te doen, dit te willen. We hebben de eerste generatie kinderen die eraan verslaafd zijn. Ze willen niet in de echte wereld zijn. Ze willen er perfect uitzien, het perfecte smetteloze, geen blos op hun wangen en zo, het karakter dat ze voor zichzelf hebben gecreëerd, met hun perfecte vrienden en de perfecte beroepen. Het is al hier en dit is de agenda, ons in een matrixsysteem te brengen en zo dat het publiek dit wilt.

 

Voor oudere mensen brengen ze er natuurlijk veel seks in en we weten al dat ze binnenkort naar voren komen met apparatuur dat jou zal controleren – in feite is al verklaard, dat het in wezen op je hersens inwerkt. Het is een kap die je op je hoofd zet en het controleert je hersenpatronen, maar het kan ook signalen naar binnen zenden en gebieden in je brein stimuleren en je zult fantastische ervaringen hebben, althans dat denk je vooral op het gebied van seks. Daar is geen twijfel aan. Seks verkoopt, dat was altijd al, zal ook altijd zo zijn, totdat we compleet veranderd zijn en mensen niet meer naar de echte wereld terug willen. We hebben al gevallen van mannen en vrouwen die verslaafd zijn aan internetseks. Ze hebben geen fysiek contact met mensen wat dit betreft. Je ziet waar dat naar toe gaat.

 

Hier is een reportage van het BBC nieuws. Dat was op 11december en het is door iemand geschreven die in deze wereld zit waar ze al dit spul creëren en dit is een vorm van voorspellend programmeren, waar ze je een schaamteloze waarheid vertellen maar ze geven helemaal geen bijbetekenis, en het heet:

           

            “Exodus naar een virtuele wereld voorspelt. De aantrekkingskracht van de online virtuele wereld zoals Second Life is er een, dat het een exodus kan uitlokken bij mensen die “uit de werkelijkheid willen ontsnappen…”

 

Alan: Hier is alweer die bewoording, de heilge bewoording, die je geleerd is als zijnde heilig .

 

          “...een deskundige van online spellen op groot formaat, heeft dat gezegd. De virtuele wereld heeft een enorme groei gezien, sinds ze bekend werden in vroegere jaren van dit decennium, ontwikkelt uit Massive Multiplayer Role-Playing Games."

 

Alan: Kijk, het zijn rolspelen spelletjes. Er staat:

 

                       “...en sommige online economieën lijken op de van echte wereldlanden.”

 

AlanWeer: een duplicaat.

 

           “Hun succes is zodanig, dat ze een diep effect op sommige delen van de samenleving kan hebben, Edward Castronova…"

 

Alan: Ik ben gek op de namen die ze deze mensen geven.

 

"…Edward Castronova, Associate Professor op het Department of Telecommunications op de  Indiana Universiteit,,vertelde dit aan BBC World Service's Digital Planet programme."

 

Alan: Ik denk dat ik digitaal ga.

 

            “Mijn vermoeden is dat de impact op de echte wereld is, dat mensen echt worden meegesleept uit de werkelijkheid te verdwijnen op veel plaatsen waar we dit zien”, zei hij. Gevarieerde betrokkenheid: Dr. Castronova, die een boek over dit onderwerp heeft geschreven…”

 

Alan: Een van de vele. Ik ben er zeker van dat er een hele overdadigheid van die boeken, nu op de boekenplanken gaan verschijnen.

 

            "… een geschreven boek met de titel: Exodus To The Virtual World…"

 

Alan: Daar gaan we. We zijn slaven die vluchten naar een nog ergere vorm van slavernij.

 

           “...To The Virtuele World” trekt parallellen met de duizenden mensen die in de 1600s,  Engeland verlieten voor een nieuw leven in Noord Amerika.”

 

Alan: Zo vergelijken ze dat voor je.

 

            “Dat heeft zeker Noord Amerika veranderd – en dat is meestal waar we ons op focussen – maar het veranderde ook de UK, “ zei hij. Dus wat ik in dit boek probeer te zeggen is, “luister – zelfs al spendeert de typische lezer geen tijd in de virtuele wereld, wat zal de impact op hem zijn van mensen die dit wel doen?” En hij voorspelde dat iedereen met een virtuele omgeving te maken krijgt…”

 

Alan: Hier staat het. Iedereen, dat is zo goed als iedereen.

           

          “...zal binnen 10 jaar bij een virtuele omgeving betrokken zijn – ofschoon de mate van die betrokkenheid zal variëren. Hij zei, terwijl sommige mensen kolonialisten zullen zijn…”

 

Alan: Kijk naar de bewoording die ze je geven, je bent een pionier.

 

           “...de virtuele grens opent zich en weg zijn ze, verdwenen”— anderen zullen alleen maar virtuele werelden gebruiken om met verre familie en vrienden samen te komen.”

 

Alan: Het is om daar aanwezig te zijn, alsof je werkelijk daar bent terwijl je met elkaar kletst.

 

           “...Maar hij wijst erop, er zal een groep mensen zijn die hun hele leven daar zullen doorbrengen, en de grote vraag is, de grootte van de groep.”

 

Alan: Ik ben na de volgende boodschappen met meer over dit speciale onderwerp terug. Hallo. Alan Watt met Cutting Through the Matrix en ik laat je de matrix zien die hier vrijwel aanwezig is. Wanneer ze iets aankondigen dat komende is, is het er al, en geloof me, het is niet wat je glad kunt strijken. Geen ziektekiemen die uitgestreken moeten worden. Dat is allemaal al een tijd geleden gedaan. Zo is het altijd gegaan. We zijn de laatste die ook maar enige waarheid wordt verteld en het wordt ons door deze kleine uiteenzettingen verteld, die door de BBC gedrukt en gepubliceerd is en het boek dat dit bepaalde type ons verpatst, is voorspellend programmeren.

 

Hij zegt hier:

 

          “Ontsnapping en een toevluchtsoord: de aantrekkingskracht, zegt hij is niet voor diegene met goede banen, maar voor de laag betaalde, banen met mindere vaardigheden.”

 

Alan: Kijk, wat hij zegt zijn “de losers” (verliezers). Dat betekent het. Het lijkt op een kant-en-klaar huis en een speciale klusser. Het betekent dat je een verliezer bent. Dat is wat zij er mee bedoelen.

 

                      “Zou je liever een Starbuck arbeider willen zijn of een kapitein op een starschip? vroeg hij.”

 

Alan: Hemeltjelief, wat een keuze. Ik vraag me af welke ik zou kiezen.

 

            “...Maar hij wijst er ook op, dat virtuele werelden sociaal zijn, hij ziet een toename daarvan als een stap voorwaarts.”

 

Alan: Ze vertellen je met andere woorden, dat het leven zo saai is, angstig en afschuwelijk. Dat mensen deze virtuele wereld erg fijn vinden; en geeft dit niet precies de toespraak weer die Aldous Huxley op de Berkeley Universiteit gaf? Ga naar mijn website. Het staat daar in de sectie artikelen, waar hij zei dat de meeste mensen ongelukkig zijn met hun levens en dan gaat hij door, uitleggend waarom ze rechtvaardigen dat ze ons feitelijk mogen programmeren en onze levens beheersen en ons gelukkig maken met drugs of elektronische stimulatie en dergelijke. Dit is een oude agenda. Deze jongen gaat door en zegt, dit karakter hier. Hij zegt:

 

            “...hij wijst er ook op dat virtuele werelden sociaal zijn...”

 

Alan: Ze zijn sociaal, deze virtuele werelden. Iedereen is aardig. Alle mensen zijn politiek correct en geen vlekjes, zoals ik al zei, dus je ogen zijn niet beledigd als je een puistje of een wrat of iets dergelijks hebt.

 

          “...hij ziet toenemende interactie in die werelden als een stap voorwaarts.”

 

Alan: Welnu, ja, je hebt gelijk. Je kunt heel gemakkelijk naar de rand van een klif toelopen. Ze leggen vooruitgang nooit uit, nietwaar?. Ze noemen alleen de het woord, dit is een stap voorwaarts.

 

          “...en hij legde ook de nadruk op het verschil tussen dit zien als een “vlucht” en een “ontsnapping”.

 

Alan: Ach ja, we gaan gewoon ontsnappen. Weet je dat de hemel een vluchtplaats werd genoemd en dat kwam uit het woord haven (vluchtplaats); een veilige haven is een plek waar je je schip naar toe bracht als er ruwe zeeën waren. Hetzelfde oude zaakje verkocht onder een andere vermomming.

 

            “...en hij legde ook de nadruk op het verschil tussen een vlucht en een ontsnapping. Alsof realiteit iets slechts is…

 

Alan: Oh, de werkelijkheid is iets slechts en ze zorgen er wel voor dat het zo is, nietwaar?

   

          “...en mensen gaan ook naar de virtuele wereld om zich te verbinden.”

 

Alan: Je gaat je “verbinden” (reconnect), de truck van de elect (gekozene), elektriciteit.

 

           “...het woord dat je zult ontplooien is toevluchtsoord, toevluchtsoord,” zei hij.

 

Alan: We zijn allemaal vluchtelingen die naar de virtuele wereld gaan.

 

          “Een vader van twee kinderen die 90 uur per week in een virtuele wereld doorbrengt omdat hij zijn vrouw niet mag – Ik zou zeggen dat, dat vluchtgedrag is, en het niet iets waarvan je zou zeggen dat het goed is.”

 

Alan: Kijk, kleuterpraat. Het is bijna kindergeklets. Zo spreken ze met ons. Zo deden ze dat in de Sovjet Unie. Het is er allemaal.

 

                       “Maar als het een zwaarlijvig meisje uit een klein stadje is die gepest wordt omdat haar lichaam alleen maar niet het ‘juiste’ lichaam is…”

 

Alan: Je weet wel, het Hollywood type lichaam.

 

                      “... en als zij online gaat om vrienden te ontmoeten omdat ze niet haar eerlijke aandeel in de werkelijkheid krijgt, zou ik zeggen dat het meer een toevluchtsoord is.”

 

Alan: Het is meer dan een toevluchtsoord. Let wel, als je de foute dope zou nemen, zouden ze aan je deur kloppen en je naar de gevangenis sturen, maar dit is beter, zie je. Je gek en idioot maken, zolang ze het maar kunnen beheersen, is het beter. Is dat niet iets, jongens en meisjes. Hopla, daar ga je. Een virtuele wereld die naar een plek vlak bij jou komt en ze hebben een fotootje bij dit speciale artikel met de drie grote tieten dames. Zoals ik al zei, ze zijn allemaal perfect. Geen haartje zit verkeerd. Er zit geen vlekje op hun huid. Ze zijn allemaal zo perfect, zie je. Iets, wat je in de echte wereld niet kunt hebben. Dus zien we hoeveel vluchtelingen er zijn, die daarin vluchten en ik voorspel dat het er veel zullen zijn, hoe meer ze de angstfactor vergroten, want dit is er de sleutel toe. Ze creëren ons systeem. Ze houden ons onder stress en mensen gaan hier in drommen naartoe, zoals voorspeld.

 

We hebben nu Timothy uit Massachusetts aan de lijn. ben je daar, Timothy?

 

Timothy:  Hallo Alan.

 

Alan:  Hallo.

 

Timothy: Ik wilde je mening horen over Hayek’s boek, “The Road to Serfdom. Het sluit veel in, over wat je bespreekt. Ik ben een beetje nieuwsgierig omdat de kopie die ik heb uit 1944 is en ik vermoed dat een van de NGO’s, pas deze serie heeft uitgegeven en ze hebben het herontdekt. Dit boek was mogelijk een enorm succes bij economen uit die tijd en als je het boek leest, staat daar over in terwijl het compleet is – je weet wel de hoofdstukken zijn zo uitgebreid als een slaghout. Mensen rijzen naar de top en de regel van de wet en je moet veel lezen om er doorheen te komen omdat het natuurlijk zo geschreven is dat schapen zoals ik het niet begrijpen, maar ik was een beetje nieuwsgierig of jij het gelezen hebt en wat jouw mening daarover is.

 

Alan: Ik heb het gelezen en in feite bezit ik dat boek en een hele groep boeken over dit soort onderwerpen die ik in feite niet in boekwinkels kon vinden maar bij een bank die ze allemaal weggooide en deze zijn voor hun hogere werknemers. Het was eigenlijk geen bank maar het was de ‘banking tower’ waar de hoofdtak van de bank geïnstalleerd was en ze hadden al dit soort boeken en dat was er een van en je hebt gelijk. Ze lezen die aan de top van deze economische structuren, omdat het belangrijk is te begrijpen hoe hun wereld voor hen werkt en hoe zelfs verder te manipuleren naar de volgende stap. Blijf aan de lijn, ik ben na de volgende boodschappen terug.

Terug met Cutting Through the Matrix en we praten met Thimothy over een speciaal boek, een van de vele boeken die gepubliceerd zijn over het systeem, het echte systeem zoals het bestaat. Niet op de manier zoals het gepromoot wordt door propaganda, wat amusement voor het doorsnee publiek is. Je zult ontdekken als je door de kranten gaat, kijk naar uitverkoop van boeken want er worden als gekken, boeken gedumpt en dat is de laatste 10 jaar zo geweest. Zoek naar boeken die gedumpt worden door de ‘banking towers’, hun hoofdkwartieren in steden want je kunt daar enorm veel materiaal krijgen die over het algemeen niet beschikbaar zijn voor het gewone volk omdat ze te duur zijn. Sommige van die boeken zijn liefst $ 500 voor een kopie of een herdruk.

 

Timothy: De massa mag dat materiaal niet lezen.

 

Alan: Ja, dat klopt en je ziet hetzelfde met sommige boeken van Bertrand Russell en andere van dat slag. Er bestaat een Stichting en die geven nieuwe boeken uit en die kosten $ 500, $600 voor een paperback omdat je dat soort materiaal niet mag lezen als ze tegen hun eigen, gelijkgestemde groep spreken. Die zijn voor hun gelijkgestemden bestemd en het is gevaarlijk leesbaar materiaal voor het publiek, als ze het kunnen begrijpen.

 

Timothy: Ik heb altijd veel vragen ik bedoel ik heb zelf veel gelezen en ik begrijp niet helemaal wat we moeten doen. Ik bedoel, mijn enige conclusie is te weten hoe het werkt is beter dan door het leven te gaan je herder blind te volgen, denk ik.

 

Alan: De meeste mensen komen letterlijk uit een geconditioneerde, fysieke wereld. Ze zijn al zo geconditioneerd geen vragen te stellen en ook niet op te merken wat er werkelijk om hen heen gebeurt, van de ene virtuele wereld naar de andere virtuele wereld. Alleen deze keer laat je je lichaam achter. Je lichaam wordt een batterij. Zo zal het gebruikt gaan worden. Je zult een robot worden die zij dan kunnen gebruiken, voor iedere functie die je wenst en je zult nooit weten dat het gebeurd. Je bent in die andere wereld je oude zelf aan het vermaken, denk je, en dat staat op het programma. Als ze mensen ongelukkig genoeg kunnen maken, gaan ze hier in drommen naar toe en ze doen dit al met kinderen. Er zijn spelletjes die zeggen, maak een 3 dimensionale avatar; zoek je vrienden op; jij maakt je vrienden, jij creëert ze. Speelt spelletjes. Bouwt een huis. Ontwerpt en verkoopt dingen en je zoekt de auto van je dromen uit.

 

Er zijn mensen die nu al verslaafd zijn aan deze andere wereld en vooral kinderen. Ze zijn er al aan verslaafd. Hoe meer stress je in de wereld kunt pompen, hoe meer mensen in een fantasie vluchten. Kijk, fantasie is door haar natuur, iets gezonds als het op een gezonde manier wordt gedaan. Daar is het voor een deel voor. Het is ook een denkproces. In een fantasie realiteit denk je over iets door, waar je dingen kunt overwegen die je normaal in een bewuste staat, niet overweegt, omdat sommige onderwerpen iets aanraken waar mee je jezelf niet wilt associëren. Niettemin is het als een droom, je doet dingen in een droom die je normaal, in het echte leven, niet zou doen, maar door dat droomproces leer je eigenlijk iets over de natuur. Fantasie is iets goeds maar zoals alle behoeften die we hebben, ontdek je dat grote bedrijven en daarna de regeringsinstituten die willen beheersen, deze behoeften willen exploiteren.

 

Ze exploiteren altijd een drijfveer of een behoefte naar het maximale en dus exploiteren ze fantasie. Doen dit al sinds de opkomst van boeken en daarna gevolgd door “cinema” (bioscoop) zoals ze het noemen dat alleen maar “amen-is” betekent, achteruit gelezen of gesproken. Toen werd het door TV, televisie gevolgd. Ze exploiteren je fundamentele zelf, voor zichzelf en wij realiseren ons dat niet, omdat we er door onze natuurlijke aanleg daar voor vallen maar dan is het al geëxploiteerd.

 

Timothy: We zijn toch al vanaf het begin getraind, toch?

 

Alan: Absoluut. Als je ouders geen vragen stellen zul jij ook geen vragen stellen.

 

Timothy: En kindergarten is de tuin voor kinderen waar ze kunnen opgroeien en gesneden worden voor de grotere salade? 

 

Alan: Ze plaatsen je in de kleuterschool en daar wieden ze je uit. Ze sorteren ze, de slimmere en zo. 

 

Timothy: Oké. het was fijn met je te praten.

 

Alan:  Thanks for calling. Now we've got Chris from Texas here. Are you there, Chris? Hello Chris.

 

Alan: Bedankt voor het bellen. Nu hebben we Chris uit Texas hier. Ben je daar Chris? Hallo Chris?

 

Chris: Hallo Alan?

 

Alan: Ja. Ga je gang.

 

Chris: Fijn om met je te praten man. Ik wilde je boeken promoten, heel erg interessant, erg kwalitatief materiaal. Ik heb je tweede boek gekregen en ben klaar voor de start en het is erg goed.

 

Alan: Het is anders dat is zeker.

 

Chris: Oh, zeker anders en het is zoals je zei, het zet je echt aan het denken, Je praatte net over hoe fantasie iets natuurlijks is en ik denk, zoals het spel door deze elite gespeeld wordt de elite pakt alles af wat goed is en sluit het op, draait het om en gebruikt het en lijft het in hun systeem in. Ik denk da, net als het christendom, het iets is, dat ze geperverteerd hebben en ermee gesold en ik wilde je vooral vragen – je spreekt over het feit dat het christendom een verlenging is van de zonnegod en dat soort dingen. Mijn vraag is: waar bevindt zich het bronmateriaal hierover, omdat ik het wilde uitzoeken en er meer over wilde vinden en ik ken de Zeitgeist film die uit is, het lijkt erop dat ze slechte bronnen gebruiken. Ze citeren Masons en Peter Fricke en Frank Gandy en hun werken, en van die auteurs kun je geen bronnen vinden waar ze dit uit citeren. Ik begrijp niet – ik geloof dat mijn vraag is: waar is het bronmateriaal? Waar zijn de oorspronkelijke teksten voor deze ideeën waar ze vanuit gaan?

 

Alan: Je kunt de andere Heilige boeken lezen en het is waar dat je hetzelfde, niet het gelijke, maar hetzelfde vindt dat met de belangrijkste held te maken heeft. Het staat ook in het woordgebruik. Kijk, boeken zijn boeken. Ze zijn niet heilig. De boodschap is heilig en het is pervers als je het boek gaat aanbidden. Je perceptie verandert vanuit de boodschap, dat is belangrijker dan alles te geloven dat in het boek beschreven staat. Als je eenmaal gelooft dat het boek heilig is, realiseer je je niet dat het bij iedere publicatie veranderd is. Het is veranderd en jij denkt nog steeds dat het heilig is en dat was natuurlijk de truc die ze in alle eeuwen gespeeld hebben, zelfs als ze, ze met de hand schreven en ze in de tempels van Alexandrië en andere plaatsen, legden. Alexandrië was alleen maar een van de vele en ze hadden allemaal kopieën van dezelfde handgeschreven geschriften, dus niets ging ooit verloren. Maar we weten dat in de codering van de Bijbel, als je ze leest, zie je altijd dat de God, de allerhoogste God is. ‘Welnu, de allerhoogste God is de zon; en als hij in mid-zomer staat, staat hij op z’n hoogst, hij is de allerhoogste God.’ Ze hebben allerlei termen en als je naar het originele kijkt en die kun je nog steeds uit Engeland krijgen, de originele boeken van de King James Bijbel, zie je in de introductie door de drukkers, die het boek promootten, en geven daar een lofzang op King James en er staat precies, “Aan de Allerhoogste. U bent de Zon”. Z-O-N. Het wordt ook Sion genoemd. Daar staat al die terminologie in en de vorige koningin werd de oosterse ster genoemd, dus staat het vol codes voor diegene die het kunnen begrijpen.

 

In het Oude Egypte hadden ze 10 symbolen voor de zodiak en ze hadden de zon die door de tien symbolen heenging. Later in de dagen van Ptolomeus maakten ze er 12 symbolen van; en ook de zodiak is altijd veranderd, deze schommeling van de aarde, heeft extra constellaties gebracht die er voorheen niet waren, dus de schommeling van de aarde was niet eens altijd hetzelfde.

 

Chris: Ik heb geprobeerd parallellen te vinden. 

 

Alan: Die kun je alleen maar vinden door de eigenlijke boeken over heldenverhalen te onderzoeken, de woorden naar waar hij naar vernoemd is. De wonderen die hij verricht en hoeveel apostelen hij om zich heen had. Het is altijd hetzelfde. Ze sterven in mid-winter omdat de zon sterft, technisch gesproken. Het gaat van oost naar west. Het kan niet meer terug naar het westen en ondergaan dus dat is de dood. Dat is mid-winter en de drie stilstaande dagen.

 

Chris: Ik hoor wat je zegt maar ik zie die – ik bedoel in de christelijke religie begrijp ik dat er 12 apostelen zijn en toen je over occulte kennis sprak en hoe meer ik erin kijk, des te meer allegorieën en symbolen er zijn voor alleen maar een dier, iedere cijfer, dus kun je dat in wezen over alles leggen en een soort betekenis in vinden – dat is zo’n beetje wat ik nu zie.

 

Alan: Wat er is, zie je, als het probeert een geloof te rechtvaardigen, dan wordt dat geloof genoemd en je begrijpt dat er geen bewijs of aanwijzing of logica is die dat gaat veranderen, omdat geloof niet gefundeerd is op bewezen feiten. Daarom heet het geloof.

 

Chris: Klopt, maar ik vraag naar bronnen.

 

Alan: Kijk naar de vergelijkende religieuze boeken, zeker de oudere – ze hadden afschuwelijk veel, echt goede en dikke boeken, honderden bladzijden die verkocht zijn aan het begin van de 1900s. Je betaalt er wel wat geld voor maar dat is de kortste weg om de eigenlijke delen die je wilt vinden, te krijgen.

 

Chris: Heb jij wat materiaal dat jij produceert dat hier dieper op ingaat?

 

Alan: Niet veel meer, omdat het allemaal al een keer gedaan is. Het is allemaal al een keer gedaan en het is aan het individu, zoals ik zei om vergelijkende religies te onderzoeken, vooral de oudere boeken.

 

Chris: Ik zoek maar ik vind gewoon niets. Ik bedoel, ik zie dat ze zeggen dat Horus en Osiris parallel aan Jezus zijn.

 

Alan: Kijk het gaat er om, dat waar jij naar zoekt voor je neus staat. Het staat recht voor je. De oudste legendes die er zijn gaan over Nimrod en zijn vrouw Semiramis en dan wordt de zon Tammuz; en je hebt hetzelfde verhaal met Osiris en zijn vrouw Isis, die altijd zijn zus of zijn vrouw is en de zoon is weer Horus.

 

Chris: Zij zijn uit een maagd geboren.

 

Alan: Het zijn allemaal dezelfde verhalen. Altijd weer en dat kan niet ontkent worden. Dat kan niet ontkend worden.

 

Chris: Het enige probleem is, waar zijn de citaten? Ik weet dat ze er zijn – ik bedoel, we hebben dat materiaal, de geschriften, Het Boek der Doden en zo, maar waarom laten dat materiaal er niet uit. Zij willen duidelijk verder dan het christendom gaan en naar deze nieuwe wereldreligie komen. Waarom citeren ze mensen als Fricke en Gandy en die mensen die geen bronnen noemen? Ik begrijp dat niet.

 

Alan: Ze zullen dat op de juiste tijd doen. Amerika op het moment, dat opzettelijk de zwaarste dosis religie heeft gehad, Amerika zal uiteindelijk, de functie van de VS zal voorbij zijn en alles dat verborgen was zal geopenbaard worden en je zult zien dat dan een hele hoop boeken aan het publiek gegeven worden met alle informatie waar je naar zocht, als je het zelf niet kunt vinden. Het is er. Ik bedoel, je kunt toch niet gelijkenis na gelijkenis ontkennen? En ik ga niet in op religieuze debatten, want dat is tijdverspilling. Het is tijdverspilling, maar als je de gelijkenissen niet kunt zien, het is beschikbaar in de vergelijkende religieuze studies.

 

Chris: Ja, ik zoek maar ik heb het niet – ik bedoel ik loop steeds tegen een dood spoor aan en ik kijk naar dit materiaal en ze zeggen, wel dit is parallel aan --

 

Alan: Kijk naar vergelijkende religies en besteed je centen aan oude boeken. Besteed je dollars aan de oude boeken en je moet er aan werken en er doorheen gaan, want het is echt jezelf die je moet overtuigen. Het gevecht speelt zich binnen in jezelf af, zie je. 

 

Chris: Ja.

 

Alan: Bedankt voor het bellen.

 

ChrisOke, bedankt..

 

Alan: We hebben nu Raduwan uit Amman, Jordanië. Ben je daar, Raduwan?

 

RaduwanHallo.

 

Alan: Hallo. Ga je gang.

 

RaduwanVrede zij met je Alan.

 

Alan: Ja, ik kan je horen.

 

Raduwan: Ik zei vrede zij met je.

 

Alan: Vrede ook met jou.

 

Raduwan: Hoe gaat het?

 

Alan: Wel, ik klaag over het feit dat we niet ons deel van de opwarming krijgen. Als ze al deze sneeuw naar de Noordpool zouden brengen zou het terug zijn waar het hoorde, als je het hier uit mijn achtertuin meeneemt. Zoveel sneeuw heb ik .

 

Raduwan: Ik heb een opmerking eigenlijk over de opwarming van de aarde. Ik en mijn familie immigreerden naar Jordanië en ik heb nu ongeveer 10 maanden de lucht geobserveerd en ik kan eigenlijk geen chemtrails zien. Kun je dit verklaren?

 

Alan: Jullie kunnen het ‘s nachts krijgen. Dat is een mogelijkheid. Ik weet dat ze dat in sommige delen van de wereld doen, ook sommige delen van Australië. Wij worden overdag zwaar gedoseerd. Ze klaagden en natuurlijk begonnen ze het daarvoor in de plaats ’s nachts te doen of anders buiten de steden en gunstige winden brengen het dan. De enige manier waarop je het echt kunt zien is wanneer je het 10 jaar of meer hebt gezien en je herinnert hoe wolken eruit zagen. Je kunt nu de nieuwe nep wolken identificeren als ze overkomen omdat ze vreemde strepen aan vast zitten en zelfs de witte schaduw is anders, dus is het moeilijk te zeggen of ze je direct besproeien. 

 

Raduwan: De meeste tijd zijn de luchten helder blauw, helemaal geen wolken, 80 % van de tijd.

 

Alan: Is je geen verschil in de temperatuur opgevallen?

 

Raduwan: Ja. Sommige mensen zeggen dat de temperatuur niet meer normaal is. Het zou kouder moeten zijn. Dat was vroeger. Het is misschien warmer maar ik weet niet hoe dat komt.

  

Alan: Soms gaan we door cyclussen van opwarming en afkoeling over een periode van 100 jaar. En mensen vergeten dat alleen al tijdens de kruistochten, in de Middeleeuwen er 200 jaar een enorme hitte ooit was, waar men in Europa geen huizen bouwden met open haarden omdat ze geen vuur in de huizen konden hebben. Het was te warm. Ze moesten buiten koken en toen begon het weer af te koelen en hadden ze hevige sneeuw in de winters; en dus gaan we heen en weer. Mensen is geleerd dat de temperatuur ieder jaar altijd hetzelfde moet zijn. Maar dat is niet zo. En dat was het nooit. Dus gebruiken ze dit als een excuus natuurlijk, maar ze besproeien zeker de lucht in Canada en de VS. Zelfs Californie krijgt het zwaar te verduren en een paar contacten in China vertellen me nu dat ze het sproeien daar nu ook zien. Sommige leraren vertelden me dit. Blijf aan de lijn en we praten hier na de reclame over door.

 

Hallo. Ik ben Alan Wat met Cutting Trhough the Matrix en we hebben Raduwan uit Amman, Jordanië aan de lijn, die over het gebrek aan sproeien in zijn gebied praat. Ik weet dat in China het eerst niet werd gedaan. Sommige landen die niet het Open Sky Treaty tekenden, werden niet besproeid. Maar zelfs landen in Europa zoals Zwitserland die niet tekeneden, krijgen nu dit spul binnen vanuit andere landen, dus zij kunnen hier niet aan ontsnappen. Een van de symptomen die mij hier opviel, ook al was de lucht blauw, zag je rond de horizon een witte nevel, helemaal langs de horizon en dat was een ander veelbetekenend teken dat het polymeer mengsel (dat op helder polytheen lijkt) in de lucht hing, dus ik weet niet of je iets dergelijks is opgevallen.

 

Raduwan: Ja, misschien. Zou het kunnen zijn dat het niet hier is omdat dit de hoofdstad van Jordanië is en omdat de koning en een paar andere elitaire hier leven?

 

Alan: Dat zou zeker kunnen, omdat dat hele gebied opgebouwd gaat worden. Dat gebeurt al. Helemaal tot aan de Golf gaan ze bouwen, precies in dat gebied, als een nieuwe plek, een leefplek, voor de rijke, ultra elite van de wereld, de komende 10, 15 jaar als het Westen inzakt, dus dat is mogelijk.

 

Raduwan: Ik heb je dit in een van je blurbs horen zeggen, in een van je radioshows, vanwege het bouwen van enorme vliegvelden.

 

Alan: Veel van die en ook Haliburton kwamen uit Texas en verhuisden naar Dubai geloof ik dat het was, waar hij naar toe ging. Er zijn veel plannen voor het complete Midden Oosten en veel Arabische landen, de rijke mensen die de splinternieuwe steden bouwen en zoals ik zei, dat is goed mogelijk, als Europa in gaat storten. Ze zijn rellen aan het bedenken, omdat uiteindelijk het voedsel uit het gezicht moet verdwijnen. Brandstof zal zo duur worden dat we het niet meer kunnen betalen, dus de hele manier van leven in de westerse wereld moet instorten en ze willen een vluchtplaats voor zichzelf. Ze zullen ons belastinggeld gebruiken om dit te bouwen natuurlijk, voor zichzelf, zoals ze in het verleden altijd hebben gedaan. 

 

Raduwan: Ik zie dat de regering de dollar gaat veranderen naar Euro’s. Een teken is dat ze politiewagens uit Amerika verruilen voor een Duits merk.

 

Alan: Ja en nogmaals, dat is door degene die het hebben gepland, voorspelt. Niets zal als een verrassing komen, ofschoon ze het publiek vertellen dat er een periode van onstabiliteit zal zijn, terwijl het eigenlijk allemaal zo gepland is. De hoge ooms zouden nooit het GATT-verdrag tekenen en al die andere verdragen om al hun industrieën weg te geven aan China zonder vooruit te zien wat er gaat gebeuren, dus is dit allemaal tegelijkertijd gepland. We zijn al onder een globaal systeem.

 

Raduwan: Ik wilde terugkomen op het hoofdonderwerp van deze radioshow, de hersenchip, een hersenchip met een virtuele werkelijkheid. Ik heb een theorie die ik met je wilt delen. Mag ik het in het kort vertellen?

 

Alan: Zeker.

 

Raduwan: Ik heb religie bestudeerd en als ik probeer de feiten hierover te krijgen, dan ontdek ik dat de geschiedenis zich altijd herhaalt. 

 

Alan: Ja, je hebt gelijk, we kunnen daar de volgende week over praten en ik moet je nog steeds terug bellen trouwens. Ik zal dat doen. Ik lig zover achter met alles. Maar ik kom op je terug.

 

Raduwan: Maar als je mij jouw nummer geeft, kan ik proberen jou te pakken te krijgen.

 

Alan: Doe ik. Daar is de eindmuziek, dus van Hamish en mijzelf, een goede avond en moge je God of je Goden met je gaan.

 

Vertaling: Februari, 2008. M. Eken.