ALAN WATT

"CUTTING THROUGH THE MATRIX"

LIVE ON RBN

 

 

"HAARPING ON ABOUT

NEW NOCTILUCENT CLOUDS ILLUMINATING YOUR NIGHT –

BROUGHT TO YOU BY

NASA'S NOCTURNAL E-MISSIONS PUBLIC RELATIONS STAFF"

 

 

NEDERLANDSE VERTALING:

 

Over Nieuwe nachtelijke, oplichtende wolken HAARPen, die de nacht verlichten gebracht door de public relation staf van NASA’s nachtelijke E-missions

 

 

19 december, 2007

 

 

Dialoog Copyright Alan Watt – 19 december 2007 (Uitgezonderd muziek, literaire citaten en opmerkingen van bellers.)

 

 

WWW.CUTTINGTHROUGHTHEMATRIX.COM

 

 

www.alanwattsentientsentinel.eu

 

 

 

"Code of Silence" by Bruce Springsteen

 

There's a code of silence that we don't dare speak
There's a wall between us and a river so deep
And we keep pretending that there's nothing wrong
But there's a code of silence and it can't go on

 

Is the truth so elusive, so elusive as you can see
that it ain't enough baby
To bridge the distance between you and me
There's a list of grievance 100 miles long
There's a code of silence and it can't go on

 

 

 

 

Hallo mensen. Ik ben Alan Watt en dit is Cutting Trhough the Matrix op 19 december 2007. Nieuwkomers van deze show kunnen naar cuttingthroughthematrix.com gaan en naar hartenlust al het gratis materiaal downloaden dat beschikbaar is, en je kunt een paar dingen kopen die me in leven houden, als je wilt. Kijk ook op alanwattsentientsentinel.eu , waar je transcripten in verschillende Europese talen kunt downloaden en ze aan je vrienden geven. Zo zie je wie je echte vrienden zijn en zo ontdek je ook dat je misschien anders bent dat je dacht, want dit is een tijd van afscheidingen waar sommige wakker worden en anderen niet. Het is bijna een keuzetijd want zelfs diegene die het niet willen weten, maken keuzes. Het is eigenlijk een beslissing die je maakt, het te weten.

 

 

 

De laatste paar dagen heeft het hier weer gesneeuwd in het vrolijke oude Canada. Ik ben net van het dak af nadat ik de sneeuw van de satellietschotel heb geveegd want die werkt niet zo goed en ik moet na de show dingen uploaden om het op de site te plaatsen, dus moest ik er het ijs afkrabben. Dat was me een werk en waarom doe ik dit? Wel, omdat ik absoluut knettergek ben. Het zit in de Keltische genen die ik geërfd heb. We zijn kampioenen in verloren zaken en we weten gewoon niet wanneer we op moeten geven, dus zal het zich misschien op een dag terug betalen en daar hopen we op, nietwaar?

 

 

 

Ik merkte dat de satelliet steeds vager werd terwijl ik aan het uploaden was, echt vager en vager tot bijna niets en het was donker en aan het zuiden, waar de militaire industriële complex satellieten toevallig liggen (omdat die in het bezit zijn van belangrijke bedrijven), was er een enorme, lichte, heldere wolk in de duisternis. Ik heb deze wolken al minstens 10 jaar gezien en daar heb ik misschien 5 jaar geleden op een show over gesproken. NASA is ze pas net opgevallen. NASA is net pas deze vreemde, lichtgevende wolken opgevallen, waarvan zij beweren dat ze die de laatste drie jaar hebben gezien met al hun satelliet spullen en observatiepanelen en de rest; hen is het pas nú opgevallen. Wat is het echt? Het is het creëren van weersproblemen die we allemaal ervaren want wat je met die geavanceerde technologie ziet is, wat de Wizard van Oz achter zijn gordijnen heeft, de kerel die aan alle hefbomen trekt en de boerenbevolking schrik aanjaagt. We moeten overtuigd worden dat er een probleem met het weer is. De HAARP technologie in combinatie met het sprayen van metalen deeltjes, dat precieze spul dat Teller in de 1950s voor het Pentagon verdedigde, gebruiken ze nu echt en het heet "Silent Weapons for Quiet Wars" en dit is een oorlog op de geest van de mensen. Ik ben met veel meer over dit oplichtende onderwerp, na de volgende boodschappen terug.

 

 

 

Hallo mensen. Alan Watt met Cutting Through the Matrix en ik praat wat over de oplichtende wolken die NASA pas nu zijn opgevallen met al hun biljoenen die naar hen geworpen zijn voor het belangrijke deel in het militair-industriële complex, omdat ze op de eerste plaats militairen zijn, zie je.

 

 

 

Over een specifiek artikel op 11 december 2007 geprint gaat het BBC nieuws. Het zegt: 

          

 

         "Spacecraft Chases Highest Clouds door Jonathan Amos, Science Reporter, BBC News, San Francisco."

 

 

 

 

 

Alan: Ze laten je een foto zien dat klaarblijkelijk vanaf de top van een heuvel is genomen. Je ziet andere heuvels en een paar huizen en er is licht in de vallei beneden, dus daarvoor hebben ze geen ruimteschip nodig, nou ja, ze zijn goede bedriegers en dat is de eerste taak van NASA. Ze zijn militairen en er is weinig dat je van hen kunt geloven.

 

 

Hier staat:

 

           

 

         “Opmerkelijke beelden van de hoogste en meest mysterieuze wolken van de aarde zijn gevangen door een ruimteschip van NASA, nachtelijke...”

 

 

 

Alan: Heel fraai, nachtelijk, nietwaar?

 

 

 

         “...of nacht-schijnende”, wolken en dunne banden in de schemering, zo’n 80 km (50miles) boven de oppervlakte. De AIM…”

 

 


Alan: Ze hebben een ander onderzoek. Nog meer miljoenen dollars voor een onderzoek dat er waarschijnlijk niets mee te maken heeft. Het zal waarschijnlijk een laserstraal hebben om ons te doden.

 

           

 

         “...AIM onderzoek is nu teruggekeerd met de eerste, ware globale foto’s van dit fenomeen die naar het schijnt,t toenemen in frequentie en omvang.”

 

 

 

Alan: Ik heb foto’s van 10 jaar geleden, die ik vanaf de grond nam. Ik had hen wat geld kunnen besparen. Hier staat:

 

          

 

         “Wetenschappers zeggen dat hun observaties laten zien, hoe de snel de wolken veranderen, uur na uur en dag na dag. Ze hopen dat hun studies de sleuteloorzaken onthullen van het formeren van de wolken en waarom deze oorzaken, een lange termijn verandering schijnen te ondergaan.”

 

 

 

Alan: Wel, laten we het spellen. H-A-A-R-P. Zo, dat is dat, NASA. Gratis.

 

          

 

 

         “Deze wolken worden met de tijd helderder, worden vaker gezien en ook worden ze op lagere breedtegraden gezien.,” zei James Russell van de  Hampton Universiteit, Virgina, US. “Dit zijn dingen die we niet begrijpen en ze suggereren allemaal een mogelijke connectie met de opwarming van de aarde; en we moeten deze connectie begrijpen en wat het voor de hele atmosfeer betekent, “ vertelde hij het BBC nieuws. Dr. Russell sprak hier op de American Geophysical Union Fall Meeting. Hij is de hoofdonderzoeker van het Aeronomy of Ice in de Mesosphere…"

 

 

AlanDat is de AIM missie.

 

 

 

 

         “...een 195 kg (430lb) satelliet die in april dit jaar is gelanceerd. 600 km boven de aarde zwevend, heeft het ruimteschip het meest perfecte punt, van waaruit de wolken bestudeert kunnen worden, waar soms ook naar verwezen word, als de Polar Mesospheric Clouds.” Zij formeren op hoge breedtegraden gedurende de zomer bij extreme kou (-160C), droogte (100.00 keer droger dan in de Sahara) en een lage druk omgeving (100.000 keer lager dan aan de oppervlakte van de aarde).

 

 

 

Alan: Wel, ze weten gewoon niet wat er gebeurt. Dat AIM onderzoek is een vreemd staaltje gymnastiek gelukt, en nam een foto die klaarblijkelijk vanaf de top van een heuvel is genomen. Omdat je dat vanuit een hoek kunt zien. Zíj zijn het die de atmosfeer super heet maken en HAARP gebruikt ook de ionosfeer-wijze waar deze specifieke wolken zich formeren. Wat een toeval. Hier is dus de blurp van hun excuses, over dit gebeuren. Ze hebben het nog niet gevonden. Het is waarschijnlijk globale opwarming die dat veroorzaakt, zoals ze beweren. Ondertussen veroorzaken zij de opwarming van de aarde omdat we compleet overtuigd moeten zijn, ons leven te veranderen en ons dood betalen aan belastingen die eraan komen om ons allemaal in de nieuwe religie te groenen.

 

 

 

We hebben nu ook een paar bellers aan de lijn, dus ik moet met hen gaan praten. Hier is Roy uit Illinois. Ben je er, Roy? Hallo.

 

 

Roy: Oh, hallo. Dit is Roy.

 

 

 

Alan: Oke, goed. We hebben je tenminste te pakken. Het moet die grappige, oplichtende wolk zijn geweest.

 

 

 

Roy: Ja precies. Hoe gaat het in het uitgestrekte witte noorden?

 

 

 

 

Alan: Oh, het wordt steeds witter. Ik dacht eraan deze sneeuw naar de Noordpool te transporteren.

 

 

 

Roy: Zou dat niet fijn zijn?

 

 

 

Alan: Met al die sneeuw in mijn achtertuin kan de Noordpool weer herstellen.

 

 

 

Roy: De klimaatsverandering, toch?

 

 

Alan: Dat klopt. Waar is het als je het nodig hebt?

 

 

 

Roy: Ja, precies. Ik wilde de wolken en de chemtrails bespreken. We hebben allemaal gehoord van de Real ID en de microchip en al die angst en dat gemopper dat gaande is, maar hoe denk je over de mogelijkheid van het vrijgeven van nano-technologie door middel van chemtrails en het inademen en de uitstraling die we ons dan op die manier eigen maken?

 

 

 

Alan: Zonder twijfel kan dit gedaan worden. Dat kan. Wat het doet stoppen? Misschien een technisch probleem, of het kan simpelweg uit de hand lopen. Ik bedoel, nano-technologie, ieder deel van deze piepkleine computers of circuits zijn zo geprogrammeerd zichzelf aan andere te hechten en aan grotere circuits en je weet niet hoe dat uit de hand zou kunnen lopen als ze geprogrammeerd zijn continu een enorm circuit rond de hele aarde te maken. Zo zijn ze aan elkaar geschakeld. Het is bijna zoiets als een legpuzzel in elkaar zetten. Zo werken ze en dat is tenminste alles aan theorie aan de mensen onderaan gegeven. maar, ik ben zeker dat ze hier verder meer zijn dan wat ons over nano-technologie verteld wordt. het was bijna onmiddellijk verouderd, veronderstel ik.

 

 

 

Roy: Dat is waar. Ik bedoel alle informatie die we krijgen, heeft zeker al 30 jaar in boeken gestaan.

 

 

Alan: En in gebruik, ja.

 

 

 

Roy: Misschien komen daar al die kankers vandaan en de reden waarom onze ogen geblokkeerd zijn om de waarheid niet te zien. 

 

 

Alan: Ze begonnen met inentingen. Dat was de gemakkelijkste manier, iets in je lichaam te stoppen.

 

 

 

Roy: Ja, precies. Je vertellend dat het goed voor je is en dan je vol prikken met al die giftige, chemische soepen.

 

 

Alan: Eerst ent je in om er zeker van te zijn dat we allemaal een beetje dommer zijn dan we zouden moeten zijn. We zijn ook vatbaarder voor infecties. Iedereen die vanaf zijn geboorte, inentingen heeft gehad, heeft een enorm verlaagd immuunsysteem en dus zijn we technisch verzwakt, tegen dingen die gewoon zijn zoals een verkoudheid.

 

 

 

Roy: Vanaf de dag dat we geboren zijn.

 

 

 

Alan: Letterlijk. Dat was er deel van en ik verzin dit niet want, ik bedoel, mensen spraken hier in de 1800s al over, tijdens grote bijeenkomsten, hoe ziektes terug te krijgen om de bevolking te verminderen. Ook in de 1950s, zijn Charles Galton Darwin en Arthur Koestler daarover aan het praten en ze noemden dat de gemakkelijkste manier is,  rechtstreeks in de bloedbaan te injecteren zodat mensen bevattelijk worden. Het zou hun viriliteit aantasten. Het zou hun immuunsysteem aantasten en zo meer. Toen ontdekten we, dat Kissinger de belangrijkste man was in Payton Place (het Witte Huis, weet je). En hij zei dat de grootste vijand van de staat, overbevolking was. Hij liet het legaliseren en dat was een wettelijke daad, zoals een grote wettelijke stelling, en dus had hij –overbevolking- als doel. Toen wezen ze al het geld aan bepaalde dingen toe die auto-immune problemen zouden kunnen veroorzaken die eigenlijk het immuunsysteem aanvallen en je hebt geen natuurlijke weerstand meer; AIDS verscheen kort daarna. Dit is geen toeval. Dit is een agenda van eugeneten en het verminderen van de bevolking. Ze gingen ook helemaal met het voedsel aan de slag, omdat ook in oude tijden, voedsel als wapen werd gebruikt.

 

RoyDat gebeurt nog steeds.

 

 

AlanJa.

 

 

 

Roy: Het gebeurt nog steeds. Ik bedoel, vooral met die losgeslagen branden in Californie, ik bedoel als we naar Katrina kijken waar ze iedereen in de Super Dome hadden gepropt. Ik bedoel, het was vreselijk. Dat was drie dagen voordat FEMA kwam, toen draaiden ze zich om en het volgende dat gebeurde waren die wilde branden in Californie en ze schoven daar iedereen in en ze gaven hen 3 maaltijden per dag; rug massages als ze dat nodig hadden, weet je voedsel is een wapen.

 

 

 

Alan: Voedsel is een wapen en dat werd gezegd op het Department van Landbouw in de United Nations waar de vrouw die daar de baas was een paar jaar geleden zei, dat de hele geschiedenis door, voedsel als wapen is gebruikt en indien nodig, weer gebruikt zal worden. We zagen dat bij het embargo in Irak tussen de twee golfoorlogen waar ze van de honger omkwamen – nu beweren ze dat het meer dan miljoen mensen zijn en ze hielden ook medische hulp tegen zodat vrouwen en kinderen ook stierven. Dit is de wereld waarin we leven. Het wordt door psychopaten gerund. Zonder twijfel.

 

 

 

 

Roy: Oh, absoluut en het is meer dan alleen maar psychopathie. Dat is een menselijke term. Laten we het beestje bij de naam noemen. Het is puur kwaad, dat is het.

 

 

 

Alan. Het is zeer zeker puur kwaad. Zonder twijfel. Ik kan me herinneren van Madeline Albright toen ze Ambassadeur van de VN was en haar op de tv werd gevraagd of ze dacht dat dit embargo die zoveel Irakese mannen, vrouwen en kinderen had gedood – en onthoud ook, de Air Force van de VS, ging over de infrastructuur. Dat betekent, het water, je voedselvoorraden, alles voor de hele natie.

 

 

 

Roy: Over water gesproken, het verbaasde me. Ik had Dr. Strangelove nog nooit gezien tot gisteravond en zij spraken al bijna 50 jaar geleden over het fluorideren van water.

 

 

 

Alan: Ja, zelfs al in de 1940s. In feite spraken ze in de 1930s daarover en zij voerden het op sommige plaatsen uit.

 

 

 

Roy: Maar, het is goed voor je, toch? Drink het maar.

 

 

 

Alan: Ze wisten dat het je meegaander maakt. Het maakte de bevolking meegaander. De Sovjets keken daar naar. Nazi Duitsland verdedigde het voor landen die ze hadden overgenomen, dat het aan de watervoorraad toegevoegd moest worden om de mensen volgzamer en buigzamer te maken. Maar het voedsel is tegenwoordig genetisch gemodificeerd.

 

 

 

Roy: Absoluut. Kijk, je ziet een appel die genetisch gemodificeerd is en het heeft de grootte van grapefruit en hij is mooi en helder en glimmend en het ziet er heel aantrekkelijk uit, maar er zit precies niets in. Maar er is een onderwerp dat ik wilde aanraken, je noemde de vernietiging van vrouwen en kinderen, maar vooral kinderen. De laatste tijd heb ik veel sublimanale boodschappen in tijdschriften en in andere dingen opgemerkt.

 

 

 

Alan: Blijf aan de lijn. We gaan na deze boodschappen verder. Hallo. Ik ben Alan Watt. Wij knippen door de Matrix en we hebben nog een vraag van Roy uit Illinois. Ben je er, Roy?

 

 

RoyJa, ik ben er, Alan.

 

 

AlanGa je gang.

 

 

Roy: Over subliminale boodschappen, zoals ik zei, de laatste tijd is het me vaak opgevallen, heel erg storend. Ik bedoel, je kunt naar een foto van een van de nieuwe presidentiele kandidaten kijken en je ziet Barack Obama met het woord GEHOORZAAM op zijn voorhoofd geschreven. Het lijkt erop of ze een eenvoudige foto hebben genomen, in een programma gevoerd, erop geschreven wat je wilt, welke boodschap ook, en dan de boodschap 98 procent transparant maken, zó dat het woord bijna doorzichtig is maar je ziet nog flauwe buitenlijnen. Ik zag ook een kinderboek dat een vreselijke, walgelijke boodschap over – ik ga de woorden niet herhalen en ik vroeg me gewoon af of je een idee hebt, hoe we onze frequenties kunnen verhogen naar een hoger niveau brengen waar het mogelijk is deze dingen duidelijker te kunnen zien.

 

 

 

Alan: Je zult ze zeker duidelijker zien als je naar een hoger niveau bent gestegen, maar je moet begrijpen dat de meeste mensen in een soort niemandsland van bewustzijn zitten, een getraind bewustzijn. Ze zijn helemaal niet echt bewust in feite. Ze werken aan repertoires en programma’s die in hen geďndoctrineerd zijn en ze hebben nooit een aanwijzing gegeven dat er iets verkeerds is in hun programmerend nieuws; en daar krijgen ze hun realiteit van. Als mensen wakker beginnen te worden is het belangrijk dat je de juiste informatie krijgt en het proces moet vanzelf beginnen en versnellen. Het gaat sneller als je meer begrijpt, het proces van wakker worden versneld en dan zie je overal dingen. Het lijkt op de film, They Live”.

 

 

 

 

 

Roy: Precies. Zo is het eigenlijk, en dat heb ik opgemerkt. Als we dichterbij komen worden het steeds duidelijkere tekens. Steeds meer tekens. Het is gemakkelijker te zien. Een beetje helderder maar het is, ik weet niet wat er gaat gebeuren als de tijd komt wanneer iedereen het onmiddellijk kan zien en ontdekken wie onze kapers zijn. Wie het zijn en ze staan de hele tijd voor onze neus.

 

 

Alan: Ik weet het. We moeten naar de volgende beller. Er staat hier een rij.

 

 

 

Roy: Oké Alan. Hartstikke bedankt voor je tijd en dank je voor alles wat je voor ons hebt gedaan.

 

 

 

Alan: Bedankt voor het bellen en nu is er Garrin uit Rhodes Island. Ben je er Garrin?

 

 

GarrinJa, hallo Alan.

 

 

AlanHoe gaat het?

 

 

 

Garrin: Goed. Op het spoor blijven met wereldlijke, geologische veranderingen. Ik wilde praten over dit nieuwe rapport van Pentra Petroleum en Chevron Corporation waarvan zij, naar verluid zeggen, dat het ’s werelds grootste petroleum en gas -reserve is die nu in Paraguay gevonden is en ze van plan zijn hun operatiecentrum naar Paraguay te verhuizen, dat hun olie middelpunt en gas operations voor de Amerika’s moet worden.

 

 

 

Alan: Je is waarschijnlijk opgevallen dat de Bush familie daar enorme lappen grond hebben gekocht, ongeveer een jaar geleden ter voorbereiding, het land te bezitten wanneer het nodig is hun raffinaderijen en zo te bouwen.

 

 

 

Garrin: Ja. Het kwam in me op dat ik me herinnerde dat het een AP verhaal was, dus dat is een feit. Het vreemde toeval is, dat het precies gebeurt waar de familie Bush is.

 

 

 

Alan: Ze hebben hier altijd in gezeten. De hele tweede wereldoorlog was er een van de Bushes die de leiding had met handel met de vijand omdat hij de creatie van I.G. Farben hielp, die de nazi oorlogsmachine bevoorraadden met wat het door middel van een bank in New York, nodig had. Deze familie heeft al eeuwen óf in drugs gehandeld óf in het witwassen van geld of in grote zaken, zoals ware fascisten doen.

 

 

 

Garrin: Ja, De Union banking Coporation waar Prescott Bush bij betrokken was en het raakt een paar nieuwe elementen aan over wat dit betekent of potentieel kan betekenen. Op de eerste plaats kan het zijn deze corporatieve soorten klaar zijn hun middelpunt te verplaatsen, het centrum van hun operaties naar Paraguay en andere plaatsen in Zuid Amerika te verleggen, liever dan ze nog langer in de Verenigde Staten te laten. Het speelt ook in op de creatie van de Verenigende Amerika’s van alle Amerika’s niet alleen Noord Amerika, economisch, omdat het lijkt alsof de VS biljoenen wilt investeren. Het is natuurlijk niet de VS maar de belastingbetaler die voor dit alles betaalt en dan is het in ons eigen belang Pentra Petroleum en Chevron Corporation dit te helpen opbouwen zodat dit ons ten goede komt, waarvan we natuurlijk weten dat het zo niet werkt.

 

 

 

Alan: Onthoudt dat deze jongens internationalisten zijn. Dat waren ze altijd. Ze weten hoe ze zich in de vlaggen en symbolen van de stam moeten kleden. Ze leven door de eeuwen en doen steeds hetzelfde van land tot land.

 

 

 

Garrin: Ja precies. Ze kleden zich in de Amerikaanse vlag en zeggen dat dit in het belang van Amerika is, maar eigenlijk is het waarschijnlijke een manier om subtiel hun programma van de Unie van de Amerika’s te ontwikkelen

 

 

 

 

Alan: Geloof het maar. Alles dat ze doen is een lange termijn agenda. Ik ben na de volgende boodschappen met meer hierover terug. Hallo mensen. Alan Watt terug met Cutting Trhough the Matrix en we gaan door naar Wayne uit Oregon. Ben je er, Wayne? Hallo wayne.

 

 

GarrinHallo.

 

 

Alan:  Ja, ga je gang..

 

 

GarrinDit is Wayne niet, ik ben Garrin. Ik ben nog steeds aan de lijn. 

 

 

 

Alan: Ben je nog steeds aan de lijn, oké. Heb je nog een laatste opmerking?

 

 

Garrin: Ja. Er staat een grafisch plaatje bij de reportage en eigenlijk is het heel grappig, de manier waarop ze het plaatje van het Noord, Centraal en Zuid Amerika hebben en ze hebben de Verenigde Staten rood en Texas paars gekleurd. Dan hebben ze Centraal- en Zuid Amerika in blauw en dan Paraguay is rood. Dan is er een grote, aanvallende pijl die smaller wordt van Texas, groter naar Paraguay. Het geeft je een beeld dat bedrijven uit de VS, oliebedrijven, gasbedrijven, dat ook interessant is, met die grote pijl vliegend naar Paraguay. We hebben het over de Bushes gehad, zij vliegen waarschijnlijk met deze grote pijl mee, met de andere bronnen of de gezamenlijke soorten die de bronnen beheren, rechtstreeks van Texas naar Paraguay.

 

 

 

Alan: Daarom hadden ze ook 50 jaar oorlog in Latijns Amerika, ter voorbereiding van dit alles. Ze wilden al een systeem op z’n plaats hebben, waar ze alle dictators beheersten en de rest daarvan, dus hebben ze geen problemen met het opzetten van dit alles. Daarom deden ze dat jaren in Chili omdat ze Chili als de broodmand gemarkeerd hebben. Ze zullen alle groente en fruit verbouwen onder het NAFTA besluit, dus zorgden ze er voor dat de oorlog door bleef gaan en zij fundeerden hun eigen specifieke kant. Dit doen ze al ik weet niet hoeveel jaar en niets is veranderd. Aan de top zitten piraten, moet je begrijpen, de Skull en Bones mannen. Ze zijn piraten en ze steken dat niet onder stoelen of banken.

 

 

 

Garrin: Ze zijn er trots op. Ze zijn piraten en ze zijn er trots op.

 

 

 

Alan: Ja, maar ik moet naar de volgende beller. Bedankt voor het bellen. Wayne uit Oregon, ben je er?

 

 

 

Wayne: Oké. Ik wilde alleen maar iets zeggen over je beller, voordat je het over They Live” soort momenten had, die ik kort geleden ervaren heb. Ik was net naar Alex Jones aan het luisteren en hij sprak over een jongen die het over de “no planes theory” had en ik weet dat dit een oude hoed is. Ik ben daar in ieder geval een beetje dieper in gedoken en begon video’s te bekijken en eentje daarvan had ik een hele tijd geleden eens gezien, waar een vliegtuig 500 kilometer vloog en tegen een echte muur crashte en gewoon ontbondt. Ik denk dat het een voorbarende conclusie is maar het is een soort, in zeker zin, ik bedoel het lijkt alles dat je daar ziet, te reduceren, al die films en materiaal, soort van reduceert het op een listige manier.

 

 

 

Alan: Listen zijn gebruikt; de media doet dat al afschuwelijk lang. Ik vertel mensen altijd dat, voordat ze naar Bosnië, Joegoslavië gingen, brachten ze een film op voorhand uit, die Wag the Dog” heet en Wag the Dog”ging over de komende oorlog in Joegoslavië, helemaal in script geschreven. In feite volgden ze het script denk ik, voor die oorlog omdat alles wat in die film zat, gebeurde een jaar later vanwege dezelfde redenen en ook de stunts die ze in de film lieten zien om het publiek voor de gek te houden, werden in die oorlog gebruikt tegen het publiek, een jaar later in het echt. We worden uitgelachen, eerlijk gezegd, en ik denk dat het saaie jongens in Hollywood zijn omdat ze hun families en natuurlijk hun vrienden in het Pentagon hebben zitten.

 

 

 

Realiseer je dat het Pentagon het meeste in Hollywood financiert vandaag en dus kregen ze het script en ze schrijven verhalen om een bepaald script heen dat zij geven. Nogmaals, voorspellend programmeren. Het Pentagon gaf toe dat ze miljoenen en miljoenen ieder jaar spenderen en het is niet nieuw. Ze doen dit al sinds de 1950s, hand in hand met Hollywood. Zelfs tijdens de tweede wereldoorlog hadden ze heel goede boeken over Hollywood en de oorlog in feite. Er zijn heel goede boeken over; hoe ze jonge troepen in de tweede wereldoorlog overtuigden te gaan vechten en de Duitsers te verslaan en ze gebruikten acteurs, verkleed als soldaten waar de jonge jongens, als helden tegenop zouden kijken, hen te overtuigen te gaan vechten maar nooit vertelden ze de echte reden. Hollywood is altijd gebruikt voor voorspellend programmeren en dat is niet veranderd. Welnu, de mainstream media – als je de hele media ziet, het format van de media, heeft amusement gemengd met wat nieuws wordt genoemd, ook met sport en advertenties, bizarre advertenties en alles wordt surrealistisch. Het is allemaal door elkaar vermengd en dat in zichzelf is PSYOPS operation.

 

 

 

Wayne: het is grappig hoe we erin geluisd konden worden het niet te zien – denk aan al die films over vliegtuigen die tegen echte muren aanvliegen. Al dat buitenste materiaal die het evenement omringt, het is een soort grote act.

 

 

Alan: Het was een grote act.

 

 

WayneEen spel.

 

 

 

Alan: Het was een grote act, inclusief de camera’s die in de juiste hoeken werden opgezet het allemaal op te vangen. Dit wist men ver van te voren. Het was een moet-gebeuren operatie.

 

 

 

Wayne: Inclusief ook een paar van de acteurs jaren later. Ik bedoel was er nu een vliegtuig of niet? Het is zoiets als, wacht even. Vliegtuigen smelten niet zomaar in een gebouw.

 

 

 

Alan: Kijk, je kunt daar eeuwig over doorpraten. Het feit is, dat ik denk dat ze geen enkel stuk vliegtuig vonden. Dat is het vreemde. Maar ze vonden een intacte pas waarvan ze later toegaven dat het bogus was. Ze logen erover, dus als ze daarover liegen, liegen ze over alles, toch? Iedere TV station op de planeet stond klaar om dezelfde clips steeds weer te repeteren. Ze gebruiken deze techniek, psychische drang, dus gebruikten ze dezelfde techniek met de torens. Ze waren er allemaal op voorbereid. Het moest gebeuren en 2001 was het jaar dat ervoor uit gekozen was. Ze kwamen naar beneden door demolition charges. We zijn niet gek! We hebben het vaak genoeg op Televisie gezien. Ze konden dit niet van te voren hebben gepland zonder dat dit gebeurde en iedere land kwam ermee. Alle top geheime diensten, van ieder land kwam naar voren en gaven toe dat ze ervan wisten, en waarschuwden hen hoe het kwam dat het kon plaats vinden. Het mocht gebeuren omdat het zo gepland was. Heel simpel. Zaak gesloten.

 

 

 

WayneBedankt dat je het toch besproken hebt.

 

 

AlanBedankt voor het bellen

 

 

WayneJa, ik praat nog wel eens een keer met je.

 

 

Alan: Doei. Nu hebben we Maggie uit Texas. Ben je er Maggie?

 

 

MaggieJa, meneer Watt.

 

 

AlanGa je gang.

 

 

 

Maggie: In onze omgeving is er de laatste tijd zwaar gesproeid. Het gebruikelijke spul, parallelle stroken van horizon tot horizon, kris-kras en overal reusachtige X’en, en ondanks dit alles, heb ik vrienden die daar naar kunnen kijken en zweren dat ze geen verschil zien met de vochtige contrails die we zagen toen we kind waren zo’n 40 jaar geleden of zoiets. Wel, jij en ook andere mensen hebben gezegd dat dit echt openbaar is en ook toegegeven en ik vraag me af of je mij een richting kunt aanwijzen voor documenten, zodat ik kan lezen dat dit bewezen is, want een zoektocht op Google heeft me niet veel geholpen. Ik heb zinspelingen op het Project Cloverleaf gekregen en zo maar ze kunnen het niet bewijzen omdat het een niemand is die dat zegt, dus alles wat me kan helpen in de bibliotheek of op het internet is welkom.

 

 

 

Alan: Ja er is er een. Ik kan niet voor hem instaan. Ik ben de mensen vaak  moe die ze voor ons zetten, voor het publiek, aangaande verschillende dingen. Ze doen alsof zo ons helden geven die voor de eerste keer naar buiten komen met informatie en je weet dat ze een binnenin een handgreep hebben naar de informatie die ze ons geven.

 

 

 

Maggie: Klopt. Er is een of andere jongen die op de Filippijnen gestationeerd was. Hij is een woordvoerder en op die persoon kwam ikzelf en hij komt bewijzen te kort, ofschoon het interessant en verleidelijk is.

 

 

 

 

Alan: Er was een jongen William Thomas genaamd en ik geloof dat hij gelieerd is aan een of andere VN groep, daar ben ik niet helemaal zeker van, maar hij heeft laatst een artikel over chemtrails uitgebracht, waar een comité leider een overzicht had en met iets specifieks was uitgekomen en toegegeven dat ze dit deden, en ze sponnen het naar het feit dat ze de planeet van een klimaatsverandering zouden helpen redden. Hoewel het wel inging op andere invloeden die het leger gebruikt inclusief de HAARP technologieën en hoe het gebruikt kan worden om mensen fysiek en ook mentaal te beďnvloeden. Dat alles was in hetzelfde artikel samengeperst en als je me e-mailt zal ik proberen het je te sturen.

 

 

Maggie: Mooi, oké. Dank je hartelijk en heb je ook originele documenten of weet je actuele documenten te vinden?

 

 

 

Alan: Je moet in de “Open Sky Treaty” kijken. Je ziet het daar niet in detail. Het was een vreemd verdrag. Ze gaven ons alleen maar één pagina in de krant dat landen de “Open Skies Treaty” ondertekenden.

 

 

 

 

Maggie: Ja, dat heb ik gehoord.

 

 

 

Alan: Je moet onthouden dat er twee versies zijn. De ene is voor de commerciële luchtvaart. De andere voor het leger. Het is het militaire gedeelte dat je moet hebben en kijk ook naar de geschriften van Teller, omdat hij de uitvinder van de H-bom was en hij kwam ook met het idee de lucht vol te zaaien, de atmosfeer met metalen substanties vooral aluminium oxide.

 

 

 

Maggie: Ja daar heb ook over gehoord maar in de tijd dat hij daarover schreef stelde hij het alleen maar voor.

 

 

 

Alan: Dat klopt maar hij ging ermee door, als je naar de patenten kijkt noemt hij de reden waarom en wat het zou kunnen doen, de militaire toepassingen die het kan hebben. Kijk ook in de Weather Warfare Treaty dat in 1970 getekend werd in de Verenigde Naties omdat het door middel van  de HAARP technologie ging plus het rondstrooien in de lucht voor militaire doeleinden. Dat staat in het verdrag.

 

 

 

Maggie: Oke. Mooi. Hartelijk bedankt.

 

 

 

Alan: Bedankt voor het bellen. Nu hebben we Daniel uit Californie. Ben je er Daniel?

 

 

 

Daniel: Op de eerste plaats wil ik zeggen Alan hoe fijn het is met je te spreken. Je hebt me zo goed wakker gemaakt. Ik wil je bedanken voor al het werk dat je doet.

 

 

AlanGraag gedaan.

 

 

 

Daniel: Ik heb twee vragen die over Carl Jung gaan. Ik heb je advies ter harte genomen en zijn Undiscovered Selfgelezen en daar staat in dat hij zoveel weet over de oorlog op het individu. Hij praat over de staat en deze elite die de staat beheerst. Hoe kon hij zoveel weten?

 

 

 

Alan: Carl Jung is geboren in een invloedrijke familie en zijn vader was het hoofd van de Hogere Masons in zijn land, dus mengde hij zich onder deze mensen en toen hij in het rijk van de psychologie en psychiatrie terecht kwam. Onthoudt dat hij samen met Freud uitgezocht was. Hij studeerde ook met Freud en de geschillen die ze hadden is zegt al iets . Het geschil dat ze hadden was dat Freud wilde en hem vertelde, dat de seksuele drijfveer, het libido, de belangrijkste drijfveer, in alle menselijke pogingen, moest zijn.

 

 

 

Daniel: Het lijkt er bijna op dat hij het er mee eens was maar hij was toch een tegenstander.

 

 

 

Alan: Wat hij deed, hij zei dat hij dat dogma niet zou pushen omdat het niet waar is and Jung was doodsbang. Hij zei, er is echter een verklaring voor de wijze waarop mensen zijn en als we daar naar toe willen, gaan we naar het occulte. Kijk, dat maakte Freud doodsbang maar Carl Jung wist uit eigen ervaringen dat er meer in de wereld is dan wat wij zien.

 

 

 

Daniel: Denk je dat dit boek een soort waarschuwing of een laatste roep naar het individu is?

 

 

Alan: Ja, het is een waarschuwing. Hij schreef ook een boek dat, geloof ik "Memories, Dreams or Reflections” heet. Het zit op die zelfde lijn, waar hij er verder op ingaat, een waarschuwing naar de wereld. Hij zei, ik zie een wereld met niet alleen maar een ijzeren gordijn, een muur die landen verdeelt zoals de Sovjet Unie en Duitsland hadden. Hij zei, ik zie een wereld, een stevige muur van bureaucratie die de rechten en de vrijheden van ieder individu gevangen houdt.

 

 

 

Daniel: Dat is verbazingwekkend. Ik bedoel, toen ik het las en het eerste hoofdstuk las, werd ik omver geworpen en het opende me enorm en ik kon het niet wegleggen. Ik heb een andere vraag betreffende “2001: A Space Odyssey”. Ik heb dit op YouTube bekeken en er zitten een paar fragmenten in de film waar het scherm zwart wordt maar die onheilspellende muziek die speelt en als de monoliet komt als de apen daar naar kijken en tegen het einde als ze op de maan zijn en ze wandelen naar beneden en die muziek begint. Tijdens de pauze wordt het scherm zwart en de muziek begint weer. Is dat de monoliet die tegen ons praat?

 

 

 

Alan: Het is de monoliet die tegen de anderen spreekt – het verhaal over de monoliet was beter in het boek. Meer expliciet. De monoliet, dat weer een platte obelisk is en het is eigenlijk hetzelfde als het gebouw van de Verenigde Naties als je ernaar kijkt. Het is ook zwart. Het testte de verschillende leden van de groep om te zien wie de benodigde karakteristieken had om leiderschap kwaliteiten te geven en dus werden ze letterlijk fysiek, mentaal en zo getest en het zocht er een uit, dus toen ze sliepen deed het dit allemaal en het zocht er een uit en conditioneert hem. Hij krijgt de geest, zou je kunnen zeggen, de programmering in hem.

 

 

Daniel: Ja. Omdat, toen ik het vandaag gezien had raakte het me een beetje omdat het me opviel toen ik naar de film keek en ik zag hoe dat scherm opeens tevoorschijn kwam en de muziek die begon te spelen en het was echt onheilspellend. Alsof het mijn onderbewuste raakte.

 

 

Alan: Ja en ik ben zeker dat ook in de muziek het zo ontworpen is dat het je op die manier beďnvloedt. Muziek kan bepaalde emoties in beroering brengen. Het is een wetenschap an sich en je ziet bijvoorbeeld ook altijd  dat zij hoorns gebruiken als ze boekaniers spelen en piraten en de zee en dat geeft de smaak van de zee, ook al kunnen we het niet verklaren. Onthoudt dat kenmerken en al dat andere ook een opeenvolging van wiskunde is en ze zijn ook deel van – ieder zintuig dat je bezit heeft een eigen taal en je kunt het programmeren, ook door muziek om op een bepaalde manier te reageren. Het is vrij eenvoudig.

 

 

Daniel: Wauw. Denk je dat het individu die dit opmerkt deze dingen bewust ervaart? Ze op zo’n manier kunnen blokkeren? Hoe denk je dat mensen die dit begrijpen deze dingen kunnen blokkeren? Gewoon door eenvoudig het te begrijpen?

 

 

Alan: Gewoon je ervan bewust zijn en ook bewust zijn van de emotie die het probeert op te roepen. Gewoon bewustzijn zal het doen stoppen je te beďnvloeden of te programmeren.

 

 

Daniel: Omdat me opviel dat TV, ook reclame – er is een reclame over een creditkaart en de reclame lijkt op een machine. In de reclame loopt iedereen rond als een robot. Iedereen loopt in de pas, een, twee, drie, vier, vijf en als dan iemand cash probeert te gebruiken en een knoop in het systeem legt en als ik dat zie denk ik, mijn god wat proberen ze ons te laten zien? Dat geld  slecht is.

 

 

AlanDat klopt.

 

 

DanielGeld is slecht.

 

 

AlanHet wordt cashloos. Bedankt voor het bellen.

 

 

Daniel:  Bedankt.

 

 

Alan:  Back after the following messages. Hi folks. Alan Watt back with Cutting Through the Matrix and we've only got a few minutes left. I think the next caller is Mike from Maryland. Are you there, Mike?

 

 

Alan: Na de volgende boodschappen ben ik terug. Hallo mensen. Alan Watt met Cutting Through the Matrix en we hebben nog maar een paar minuten over. Ik geloof dat de volgende beller Mike uit Maryland is. Ben je er Mike?

 

 

Mike: Ja, bedankt voor het opnemen. Ik geniet echt van je programma. Je hebt echt veel goede informatie. Je helpt met het afschillen van de lagen van de ui en ik probeer zoveel mogelijk jouw shows aan te bevelen bij mensen.

 

 

AlanDat waardeer ik.

 

 

Mike: Een beetje het spoor teruggaan. Hoe heette dat boek van Carl Jung dat die jongen zo ophemelde, het eerste boek dat hij opnoemde, twee bellers terug?

 

 

Alan: Ik weet dat ik "Memories, Dreams and Reflections" een keer genoemd heb. Maar ik heb ze allemaal gelezen.

 

 

Mike: Dat boek waar de beller het over had.

 

 

Alan: Het heeft met percepties te maken. Ik moet mijn hersens pijnigen en even terug gaan.

 

 

Mike: Oké, prima.

 

 

Alan: Ik heb ze eerder in een van mijn blurbs genoemd, je vindt ze daar als je in de archieven duikt.

 

 

Mike: Oké, fijn. Wel, de belangrijkste reden voor bellen is dat ik je een paar dagen geleden hebt gemaild over iets dat je misschien interessant zou vinden en ik vroeg me af of je kans ziet mijn email na te kijken en de twee websites die ik erin had gezet. Ik heet Mike Cunningham ik schreef in de email dat ik familie heb – mijn opa komt uit Roscommon County in Ierland, trouwens, maar het onderwerp was bende-stalking en ik vroeg me af of je kans ziet mijn email na te kijken en dan andere websites uit te zoeken, vooral de twee video’s daarop. Ik vroeg me af of je kans ziet dat na te kijken?

 

 

Alan: Nog niet. Ik krijg zelden een kans iets uit te zoeken – ik heb ongeveer een jaar geen video meer gezien. Ik heb geen tijd.

 

 

Mike: Het was alleen maar een korte video over een vrouw. Er is een fenomeen, klaarblijkelijk iets nieuws en ik weet niet zeker wat ik daarvan moet denken, het waren mensen die geschaduwd werden.

 

 

Alan: Ik ken dat hele verhaal maar het is een lang verhaal, maar eerlijk gezegd de regering heeft experimenten gedaan. Zonder twijfel worden bepaalde individuen uitgezocht en ze krijgen een moeilijke tijd door bizarre dingen die plaats vinden in hun leven en dat is allemaal om te observeren hoe individuen reageerden als ze onder stress zitten bij een situatie die ze niet kunnen bevatten. Het is simpelweg te onnatuurlijk en ze testen deze specifieke dingen best vaak op gewone, normale mensen om te zien hoe normale mensen zullen reageren en of ze breken of doorgaan en een psychiater opzoeken of wat dan ook, maar ik heb ooit een paar mensen bezocht die dingen persoonlijk hebben ervaren.

 

 

Mike: Denk je dat dit meer een intellectuele oefening of een experiment door de regering is te zien hoe mensen reageren?

 

 

Alan: We worden de hele tijd bestudeerd. Ze bestuderen ons op school. Ze bestuderen ons buiten school. Ze zetten situaties in het burgerlijke leven op en zoeken testobjecten uit en natuurlijk dit hele gedoe over bestudering en zaak is, niet te laten weten dat ze getest worden, dus het subject probeert uit te zoeken hoe deze bizarre dingen hem kunnen overkomen. Naar een parkeergarage gaan, waar geen auto’s staan en dan verschijnen opeens zes auto’s om je heen en sluiten je in. Dit soort dingen maken je volkomen gefrustreerd en kijken hoever je kunt gaan voordat je ineenstort.

 

 

Mike: Oké. Je denkt dus niet dat dit niet per se politieke activisten zijn?

 

 

AlanSommige zullen het wel zijn.

 

 

Mike: Of mensen die tegen de draad ingaan die doelwit zijn?

 

 

Alan: Sommige zullen het wel zijn. Je hebt beiden in deze specifieke omstandigheden. Maar, hier komt de eindmuziek en de pauze. Het vliegt voorbij. Ik heb de laatste twee bellers niet kunnen opnemen. Bill en Ryan. Dus vraag ik hen opnieuw te bellen.

 

Een fijne avond van Hamish en mij, hier uit een sneeuwrijk Ontario, Canada en moge je god of je goden met je gaan.

 

 

Vertaling: februari, 2008. M. Eken.