ALAN WATT

 

 

"CUTTING THROUGH THE MATRIX"

LIVE ON RBN

 

 

"IT'S A BIG EYE DEA," QUOTE FROM BUSH SR.

RF EYE DEA (EYE OF GOD/DESS) –

RFID INDUSTRY TARGETS CHRISTIAN OPPOSITION"

 

 

NEDERLANDSE VERTALING:

 

 

 

“Het is een groot Eye Dea”, citaat van Bush Sr. -- Rf. Eye Dea (oog van God/Godin) RFID industrie heeft de christelijke oppositie als doel.

 

 

 

21 december, 2007

 

 

 

Dialoog Copyright Alan Watt – 21 december, 2007 (Uitgezonderd literaire citaten en opmerkingen van bellers.)

 

 

 

WWW.CUTTINGTHROUGHTHEMATRIX.COM

 

 

 

www.alanwattsentientsentinel.eu

 

 

 

 

"Code of Silence" by Bruce Springsteen

 

There's a code of silence that we don't dare speak
There's a wall between us and a river so deep
And we keep pretending that there's nothing wrong
But there's a code of silence and it can't go on

 

Is the truth so elusive, so elusive as you can see
that it ain't enough baby
To bridge the distance between you and me
There's a list of grievance 100 miles long
There's a code of silence and it can't go on

 

 

 

Hallo mensen. Ik ben Alan Watt en dit is Cutting Trhough the Matrix op 21 december, 2007. Ik vraag nieuwkomers altijd naar Cuttingthroughthematrix.com te kijken en zoveel mogelijk informatie te downloaden als je wilt, waar ik inga op de geschiedenis van de verscheidene groepen en foundations en machtsstructuren die gecombineerd zijn, je heden en toekomst te creëren. Ze gaven ook je verleden en ook aan je ouders. Zij creëren de realiteit die wij aanvaarden als we geboren zijn, de meeste mensen stellen vanaf hun geboorte geen vragen. Ze kunnen bij tijd en wijle in de war zijn en proberen de dingen te rationaliseren maar ze hebben niet de informatie die hen op de juiste pad naar bewustwording kan zetten. Ga naar alanwattsentientsentinel.eu, voor transcripten die je in verschillende talen van Europa kunt downloaden.

 

 

 

Vanavond, nadat ik overdag naar de stad ben geweest, was het helemaal idioot. Ik weet zeker dat iedereen het zag. Iedereen wordt beďnvloed door die idiote shopperij. Ze zijn allemaal gestrest en hebben allemaal haast. Iedereen heeft haast en hun gezichten staat zo vast en hun tanden knarsen in deze vakantietijd en ze bereiden zich natuurlijk voor op hun belangrijke relaxdagen met Kerstmis. Waar ze een nacht beneveld raken om de spanning weg te nemen van al dat gezellige gedoe Ik kwam net een tijdje geleden terug en dacht wat na over de onderwerpen die ik vanavond wil benoemen en er zijn zoveel onderwerpen als we zien hoe we links en rechts en in het midden gebombardeerd worden, van boven naar beneden met al dat groen, groen, groen en het wordt allemaal door de grote bedrijven gepromoot.

 

 

 

Dit valt samen met Professor Carol Quigley’s stelling dat het de nieuwe, feodale opperheren, de CEOs van de internationale bedrijven zullen zijn en daar komt het vandaan, terwijl ze hand in hand samenwerken met de regeringen die vaak beheerst worden door ex-CEO’s van dezelfde bedrijven. Dit werd altijd fascisme genoemd, tot de huidige dag. Nu hebben ze simpelweg democratie omgebogen, omdat democratie voorbestemd was te verbuigen. Het is vaak verbogen. We hebben nooit een vaststaande definitie van democratie gehad. Wat interessant is, Sudbury, de stad hier vlakbij, is een mijnstad, ze stemden daar ongeveer een jaar geleden of zo een raad in, en een man schreef in de krant, klagend over het feit dat ze niet één enkele belofte ingelost hadden, die zij hadden beloofd tijdens de verkiezing en hij kreeg een antwoord terug. Het ging helemaal naar het allerhoogste gerecht en zij zeiden, dat het enige dat een regering hoefde te doen, zelfs een lokale overheid, was gekozen te worden en de enige plicht die een burger had was hen te kiezen. Als ze eenmaal gekozen zijn, heeft de burger in wezen, geen enkel recht over wat de vent die je gekozen hebt, moet doen. Dat is je definitie van democratie, althans voor het heden. Ze zullen het waarschijnlijk in de nabije toekomst verder ombuigen naar nog minder rechten. Zo gaat dat. Ik ben na de volgende boodschappen met meer hierover terug.

 

 

 

Hallo mensen. Alan Watt terug met Cutting Trhough the Matrix en ik praat een beetje over democratie. Het is een term die de oude Grieken noemden en Plato en anderen noemden die  en hoe op z’n minst een vorm van een eerste soort communisme, het is de communistische regel over de massa’s maar altijd een fascistische elite en hoe het uiteindelijk eindigt met dictatorschap en het lijkt op een cyclus, het eindigt nooit. Maar, het is ook een techniek, als je begrijpt hoe deze dingen werken, kun je ze in dezelfde volgorde laten gebeuren omdat de menselijke natuur nooit veranderd is. We veranderen alleen maar naarmate onze cultuur verandert, die wij volgen. Je laat cultuur groeien. Je kunt het veranderen. Het is plastic. Wat vandaag goed is, kan morgen slecht zijn en andersom, en zelfs wetten zullen gereserveerd worden op de gepaste tijd die bij een nieuw type economisch systeem zal passen, dat gebeurt ook, omdat alle wetten uiteindelijk rond het economische systeem draaien waarin je leeft. Economie staat altijd aan de top – de ECO, de echo, de grote echo die rond en rond gaat en komt en weer gaat. Is het niet interessant, zoals ik al zei, toen ik in de stad was, iedere winkel waar je naar toe gaat vraagt je of je hun eigen speciale card hebt, waar je kortingen krijgt als je hun kaart bezit en ze hebben alle informatie van jou en het wordt allemaal gevoed in centrale computer banken die de overheid deelt. Hier is een hele grote. Het wordt Air Miles genoemd. Je hebt een Air Miles kaart en ze gebruiken dit overal. Zelfs de drankenwinkel hier in Canada gebruiken die, dus de regering krijgt al deze informatie over mensen en het wordt ook in de supermarkten gebruikt.

 

 

 

We worden als laboratoriumratten bestudeerd omdat voor een totaal netwerk aan informatie, je volledige informatie moet bezitten over ieder individu dat bestaat. Je krijgt geen echte korting als je die kaarten hebt. Waar het werkelijk voor is, ze geven je de echte prijs. Diegene die de kaart niet hebben, worden eigenlijk gestraft voor het gebruik van cash. Dat is het hele idee erachter. Prachtige psychologie en de meeste mensen vragen daar nooit naar. Ze denken dat ze kortingen krijgen, maar nee hoor, ze krijgen de werkelijke prijs.

 

 

 

Daarover gesproken, ik zat eraan te denken dat ze labels moeten plakken op bepaalde goederen in supermarkten, zodat je de deur niet uit kunt zonder dat er een bliep afgaat en je een moment van schaamte voelt. Op een dag kun je deze winkels niet meer binnen zonder deze kaart te bezitten en uiteindelijk zal het de chip worden. Dat is vanzelfsprekend. We weten dat we de chip krijgen. Dat staat op het programma. De grote omes trainen ons eerst in het gebruik van kaarten, dan gebruiken ze actieve chips in de kaarten en ik bedoel actieve, geen passieve die door een korte-afstands scanner worden gelezen. Dan zal er een stroom aan diefstal komen en zo en grote verhalen in de kranten en vreselijke verhalen over de ongelukkige die beroofd zijn en waarvan hun ID gestolen is en de oplossing zal zijn, er eentje binnenin je te plaatsen en het te implanteren. Zo trainen ze ons, stap voor stap naar een inwilliging en uiteindelijk zul je geen winkel meer binnen kunnen als je er geen hebt. Dat staat op het programma. Zonder twijfel.

 

 

Wat ze doen is, ze forceren je niet deze dingen wettelijk vastleggen. Ze maken het simpelweg onmogelijk voor je, binnen hun systeem te kunnen bestaan. Men gebruikt dwang. Lange tijd geleden was het hetzelfde met rijbewijzen omdat dat ooit vrijwillig was. Autoverzekering was ooit ook vrijwillig en als ze eenmaal boven een bepaald percentage mensen komen die voor het vrijwillige lokmiddel vallen, en het was ooit ook iets van status, dan zeggen ze, “nu zoveel dit doen, maken we het wettelijk,” en de tarieven rijzen blijven stijgen. Oude trucjes, maar ze worden steeds weer gebruikt en het zal hetzelfde zijn met de cards en uiteindelijk hetzelfde met de chip. Je wordt gedwongen óf binnen hun systeem leven óf van honger omkomen, buiten hun systeem omdat ze niet zullen toestaan dat je in het bos woont. In de Britse Gemenebest landen behoren de landerijen met bossen hoofdzakelijk aan de Kroon, dat betekent: de Koninklijken. Dat betekent dit. Kroon land. In de VS noemen ze het gewoon federal land en ook in de VS zie je dat zelfs nu boswachters veranderden naar een militaire organisatie met wapens en zo en macht, hetzelfde als het leger.

 

 

 

Over chippen gesproken en hoe het gaat komen en hoe het wettig gaat worden. Zonder twijfel zal er een enorme push vanuit de media komen, naar deze fantastische technologie, zodat wij het allemaal willen en hoe veilig het zal zijn en zo. Dit alles kun je in oude boeken van de bibliotheek vinden, religieuze boeken en zelfs in oude mythologieën die te maken hebben met een tijd die komende is, waarin je niet kunt kopen of verkopen. Dat vormt een probleem voor mensen vandaag omdat we opgegroeid zijn in een wetenschappelijke samenleving waar humanisme is gepusht, seculier humanisme, waar alles logisch moet zijn en mythen ontkracht en wat ze het bijgeloof van religie noemen, vernietigend hebben, maar het is verplaatst door een wetenschappelijke religie. Wat we vandaag hebben is een wetenschappelijke religie dat haar theorieën de hele tijd blijft veranderen en aan de bodem schijnen we dat niet op te merken.

 

 

 

Hier is een moeilijke situatie, want je hebt een keuze tussen hoe mensen in oude tijden deze komende tijd konden voorspellen? Het leidt je naar twee keuzes. Óf het was een bovennatuurlijke gebeurtenis, iets in de toekomst te zien; óf nummer twee, het was een lange termijn plan. Een lange termijn plan is niet zo ver gezocht want in oude tijden zie je dat slavernij voor de meeste mensen de norm was. Slavernij, daarin geboren worden, was een geaccepteerde manier. In feite dachten ze dat het vrij natuurlijk was en zelfs keizers van Rome wanneer er oproer was bij de slaven zoals Spartacus. Hij gaf daar commentaar op toen hij het hoorde. Hij zei, “Wat is dit oproer? Wat is dit?’En hij zei, : Kijk, meneer, het zijn de gladiatoren en de slaven. Ze willen vrij zijn. En hij zei, “Vrij? Wat een gek idee.” Kijk, voor deze types was de slavenklasse altijd de norm geweest zoals het daarvoor in het Griekse Rijk en het Egyptische Rijk ook was. 3 kwart of soms 70 of 75 of 79 procent waren tegen het einde in Griekenland eigenlijk slaven en je kon ook je weg door de slavernij heen werken als je bedroog en psychopathisch was en een paar zaakjes had en geld spaarde en je vrijheid kopen. Veel van de beste eigenaars van slaven en diegene die mensen vingen en hen tot slaaf maakten, waren zelf ex-slaven. De hele Mithras cultus kwam van mensen die om deze manier door de rangen waren gegaan, omdat slaven ook gedwongen werden het leger ih te gaan en sommige van de grootste legers bestonden 90 procent uit slaven.

 

 

 

Slaven hadden vaak ook een dingetje om hun nek hangen en dat was een deel van een cirkel, gemaakt van klei en een leren koord, de slaaf had een helft, zijn slavenmeester de andere helft, dus paste het als een puzzel. Als hij buiten de grenzen van het gebied kwam waar hij mocht rondzwerven of voor zijn meester winkelen, en als hij gevangen zou worden genomen vonden ze zo de meester terug die deze bepaalde slaaf bezat, de twee stukjes samenvoegend. In oude tijden gebruikten ze al vormen van identificatie. Soms brandden ze een teken op het voorhoofd wie je slavenmeester was. Het is interessant dat de menselijke natuur nooit veranderd is en de meesters willen altijd hun vee merken, hun kudde, omdat we door psychopathische mensen beheerst worden. De natuur van de psychopaat zal nooit veranderen. Het gaat altijd dezelfde kant op en wordt gebruikt wat er ook voorbij komt; vandaag is het technologie.

 

 

 

Als je hier meer over wilt weten moet je naar de website ParallelNormal.com, van Mark Baard gaan, want hij heeft er een artikel over  "Christian endtimers leave their mark on the RFID industry"  en hij heeft  een opmerking naar mensen zijn niet op materiaal plagiaat te plegen, maar ik mag dat want ik noem zijn naam. Veel mensen nemen zijn materiaal gewoon en gebruiken het, soms woordelijk, maar zijn naam wordt niet genoemd. Bij mij gebeurt altijd hetzelfde. Ze zeggen dat plagiaat de beste manier van vleierij is en dat kan wel zijn, maar het betaalt de rekeningen niet.

 

 

 

Hij zegt hier:

 

 

 

 

            “Christelijke doemdenkers tegengesteld aan de RFID hebben talrijke groepen gevormd, onder elkaar verbindende groepen wiens leiders aan wetgevers in de VS en Europa verklaard hebben. Ze hebben boeken geschreven (een paar citeren mijn eigen informatie)…

 

 

 

 

Alan: Dat zijn de stukken van Mark.

 

           

 

            “...voor belangrijke uitgevers in de VS. Ze hebben duizenden radio en tv interviews gedaan en protesteerden bij belangrijke kleinhandelaren in de VS, de UK en Duitsland. Nu schijnt de RFID - industrie toe te geven, dat de Christenen hen geld kosten. Het productieniveau en de voorspelde winsten door de RFID industrie en computerhandel van vijf jaar geleden zijn niet gematerialiseerd. (Dit heeft trouwens niemand doen stoppen met de voortdurend, ongebaseerde inschattingen voor de toekomst te maken). Maar liever dan de productiekosten bespreken, of slechte voorspelling, geven de leiders van de RFID- industrie de “slechte informatie”die verspreid wordt over de technologische mogelijkheden door Christelijke doemdenkers terwijl ze de Christenen niet expliciet noemen. Mark Roberti, RFID Journaal redacteur citeerde het vorige jaar mijn Wired News Profile van een Christelijke doendenker en RFID tegenstander Katherine Albracht in een waarschuwing tegen RFID bedrijven: “Wees op de hoede voor religieuze oppositie tegen het RFID.

 

 

 

Alan: Daar hebben ze in de grote handelsbladen over geschreven.

 

 

 

Hier staat:

 

 

 

            “(Roberti crediteer onjuist C/Net met het verhaal.)”

 

 

 

Alan: Maar het kwam niet van hen vandaan.

 

           

 

 

           “Albrecht heeft me verteld dat zij de RFID gelooft, vooral de implantaten Veri-Chip, zou een voorloper van het Teken van het Beest in het Boek Openbaringen kunnen zijn.”

 

 

 

Alan: Na de volgende boodschappen ga ik met het voorlezen van dit artikel door. Hallo mensen. Ik ben Alan Watt terug met Cutting Trhough the Matrix en ik lees een artikel van vandaag 21 december voor, van parallelNormal.com en Mark Baard schrijft hier:

 

 

 

Hij gaat verder:

 

           

 

           “…Mark Roberti, RFID Journaal redacteur citeerde het vorige jaar mijn Wired News Profile van een Christelijke doendenker en RFID tegenstander Katherine Albracht in een waarschuwing tegen RFID bedrijven: Wees op de hoede voor religieuze oppositie tegen het RFID.”

 

 

 

 

Alan: Ze praten erover en ze hebben een intensieve oorlog tegen de christenen die vertrokken zijn. Er zijn verschillende categorieën christenen tegenwoordig en veel van hen hebben naar hun TV evangelist geluisterd om te kijken wat die zegt en sommige hebben al gezegd dat het oké is.

 

 

 

Mark gaat door:

 

         

 

            “Recentelijk ontving ik en telefoontje van AIM Global (RFID) president Mullen, die zich zorgen maakt dat gebruikers zullen denken dat de VeriCip implantaat hetzelfde is” als de radio labels die bar-codes op goederen zullen vervangen. (AIM Global is een belangrijke RFID groep).

 

 

 

 

Alan: Ze roepen nu reporters erbij en ik denk dat ze hen misschien proberen te overtuigen.

 

 

 

Er staat:

 

           

 

           “Mullen zei: Er is daar buiten veel misinformatie, wat deze labels kunnen doen.”

 

 

Alan:  Ha, ha, ha.

 

          

 

          “Mullen noemde geen Christenen in ons telefooninterview. Maar AIM Global bracht de vorige maand een initiatief naar buiten, mythen te verdrijven…”

 

 

 

 

Alan: Mythen verdrijven, zie je dat, het is een “mythe”.

 

      

 

 

         ‘...en speculaties over hoe RFID mensen in de toekomst zal beďnvloeden.”

 

 

 

Alan: Je kunt daarop klikken en naar mijn verslag (dat ben ik, Alan Watt) van de AIM Global Campagne, luisteren.

 

           

 

         “Ondertussen maakt de mainstream media de zaken voor de industrie erger, door herhaaldelijk de RFID tegenstanders, Christelijke einde-der-tijden- geloven en motivaties, te maskeren.

 

 

 

 

Alan: Ze willen niet dat dit naar buiten komt, met andere woorden. Het is slechte publiciteit voor hun eigen industrie.

 

           

 

 

         “Het verhaal over de link met kanker en de VeriChip van dit jaar, voor de herinnering, werd voor het eerst gepubliceerd door de Associated Press en kenmerkte Albrecht als haar belangrijkste bron.”

 

 

 

 

Alan: Dat is waar. Dat gaf hen een klap, het feit dat de implantaten die zij in dieren deden en honden veroorzaken nu kanker en de eigenaars van Fluffy houden daar niet van omdat uiteindelijk als zij het krijgen, het hetzelfde zal zijn – let op, ze zullen ons zeggen dat het goed voor ons is. Het is een goedaardige kanker, een ander soort kanker.

 

          

 

 

         “Het AP stuk heeft de misleidende impressie gegeven dat Albrecht een fysicus is, door haar te refereren als “Dr. Catherina Albrecht”, in hun eerste bijdrage, ofschoon ze geen dokter in de medicijnen is. Het eigen Stylebook van de AP ontmoedigt deze praktijk. Albrecht heeft een doctoraat in educatie.”

 

 

 

 

Alan: Hij gaat door en vertelt meer over de RFID en er zijn veel linken waar je de andere verhalen kunt checken die hiermee verbonden zijn en dát wordt er doorheen geduwd. De grote bedrijven, werken allemaal hand in hand met de regering omdat regeringen dit soort labels verplicht hebben, voor iedereen, te beginnen met je paspoort en nu je komende verplichte ID kaart. Je moet het verplicht bij je dragen, deze kaart die zij het volgende jaar in Noord Amerika uitdelen. Ze hebben die al in sommige Europese landen uitgedeeld en ze moeten het altijd bij zich dragen. Als we allemaal dit eenmaal hebben, zoals ik zei, zal er een ongelooflijke stroom aan diefstal ontstaan, over de hele wereld en de media zal in hun opgeklopte raderwerk stappen zoals hen verteld wordt en ons de schrik van ons leven bezorgen, totdat ze met de oplossing komen, dat zal een implantaat zijn. We zuchten allemaal van verlichting vooral als het op de grotere programma’s te zien is en op een paar supertalk shows op de tv, die tamelijk aanbeden worden door miljoenen mensen, je vertellen dat het iets goeds is en zo gaat het. Ik garandeer je dat het al klaar is – dit is een script. Het is een script en een script is niet zo moeilijk te begrijpen. Het wordt een beetje saai als je dit je hele leven hebt bestudeerd en je weet wat het volgende zal zijn in al die verschillende gebieden van de samenleving.

 

 

 

Oké, we gaan door met Mike Blackford, een beller uit Vancouver, Washington denk ik.

 

 

MikeHallo Alan. Hoe gaat het?

 

 

Alan: Ik overleef.

 

 

 

Mike: Blij dat te horen. Voorheen hebben we een paar keer met elkaar gecommuniceerd. Ik maakte de vorige avond een opmerking over het Keltische gen in jezelf, doelen najagend die nooit te bereiken zijn. Wel, ik moet je zeggen dat je effect op mensen hebt. Ik kan dat horen. Ik heb al vier of vijf jaar naar je geluisterd en ik hoor het bij de bellers en de mensen waarmee ik op het werk praat, versus iemand die je niet kunt bereiken omdat hun televisie programmering zo grondig is, maar jij hebt effect. Houdt vol, jongen. .

 

 

 

Alan: Ik weet dat het werkt omdat ik een paar hogere bureaucraten in Washington D.C ken en op sommige feestjes bespreken ze het materiaal en noemen mijn naam; en ik dacht, wat? Ik heb nooit gedacht dat zoiets zou kunnen gebeuren.

 

 

 

 

Mike: Je boodschap is belangrijk maar ik denk dat jouw kracht in de boodschapper zit en de manier waarop – ik geloof dat het de dichter in je is, die naar boven komt. Het is werkelijk een soort gemeengoed, een mens die studeert of een paar jaar heeft geleefd. Maar ik wilde je iets over muziek vragen. Ik ben zelf nooit een muzikaal mens geweest. Ik dacht altijd dat ik iets moest voelen en ik gaf nooit om muziek. Ik hou van muziek en jij staat aan de andere kant van dat spectrum. Ik wilde je vragen over soffegio frequenties of die heilige tonen waar de kerk zich in de jaren 1100, 1200 vanaf heeft gedaan. Is daar iets mee? Je praat over het wetenschappelijke aspect van muziek en tonale frequenties. Is daar iets mee?

 

 

 

Alan: Het is heel bekend dat je mensen in Alfa status kunt brengen door bepaalde tonen en ritmes te gebruiken en ook de pauzes en de manier waarop de muziek geschreven is, kunnen je in een hypnotische staat brengen, dat onspannend werkt, maar je kunt het ook gebruiken, hen te hypnotiseren en te conditioneren. Blijf aan de lijn en dan ga hier meer op in,  na de volgende boodschappen.

 

 

 

 

Hallo mensen. Ik ben Alan Watt met Cutting Through the Matrix. We praten met Mike Blackford uit Vancouver in Washington en we praten over het soort muziek dat je in een bepaalde mindset kunt zetten en het alfa stadium is het doel die hypnose wilt forceren. Je kunt het ook op een natuurlijke manier doen als je jong bent. Ik keek altijd naar mijn zus. Haar kaak viel open en ze staarde in het niets en ze was zichzelf aan het hypnotiseren. Kinderen gaan daar de hele tijd in en uit en het is zekers iets ontspannends als je het gedurende je hele leven kunt behouden, maar muziek kan ook helpen dit bewerkstelligen. Als je jong bent, ben je heel ontvankelijk voor hoge en lage frequenties en het heeft een impact op de formatie van de wijze waarop je waarneemt en denkt als je ernaar luistert en je kunt jezelf zeker in zo’n specifieke staat brengen.

 

 

 

Monniken gebruikten het als een vorm van meditatie die zij als een soort communicatie met hun god wilden zien. Sommige monniken gingen zo vreselijk ver dat ze zelfs hyperventileerden door liederen heel snel te zingen en heel korte pauzes voor het inademen en het gaf hen een oppervlakkige ademhaling en je kunt eigenlijk een epileptische aanval oproepen door dit te doen, als je er vatbaar voor bent, als je epilepsie hebt. Ze werden high, een buzz (dat betekent licht in het hoofd met andere woorden) en dan hebben ze hun kleine heilige ervaringen. Ademen en muziek, verbale muziek of woordmuziek is alle eeuwen gebruikt om stemmingen te beďnvloeden, maar het verandert ook de stemming van de luisteraar. Zonder twijfel is er een hoop prachtige, oude muziek is en dit kun je ook bij veel klassieke muziek ervaren, die je in dezelfde ontspannende staat kan brengen, dat erg plezierig is zolang je niet geprogrammeerd bent. De wetenschap begrijpt dit, ze kunnen er ook woorden instoppen en bepaalde dingen en ze kunnen je ook programmeren. Plato wilde dat muzikanten vergunningen kregen vanwege de macht die zij over de jeugd hadden.

 

 

 

Mike: Verbazingwekkend. Een andere vraag, Alan, als ik mag. Weet je uit je hoofd, een tijd in de geschiedenis of deze elite met hun eigen spel terug geslagen werd? Hebben slaven altijd aan het kortste eind getrokken?

 

 

 

Alan: Ik geloof dat er een tijd is geweest, voordat het geld kwam – je moet begrijpen dat geld alles kan zijn, maar wat ze deden was iets pakken waar niet iedereen zomaar aan kon komen, dus gingen ze allereerst voor goud. De Foeniciers betaalden voor om oorlogen op te starten. Ze betaalden andere naties, oorlogen te beginnen toen ze eenmaal het geld hadden geďntroduceerd. Er was een tijd dat geld gewogen werd, voordat ze er rond 800 BC  munten van maakten en ze zeiden dat goud rijkdom was en dat was de eerste leugen. Ze wilden dat iedereen dat geloofde, en toen dat eenmaal was gedaan, konden ze legers inhuren.

 

 

 

 

Ze kregen, als deel van hun zaak met landen, zij kregen alle veroverde mensen en maakten hen slaven, die mijnwerkers werden en hen naar de mijnen stuurden. De Foeniciers hadden zelfs mijnen tot in de Oeral, het Oeral gebergte, zo ver dus, en ze schatten de waarde van ongeveer een halve ons goud per hoofd, per slaaf; dat zou ongeveer een half ons per hoofd kosten als iemand stierf. Dat was voor hen, vrij acceptabel in die dagen omdat ze altijd genoeg overwonnen mensen op voorraad hadden die voor hen de mijnen in gingen .Het is altijd aan geld gekoppeld. Geld creëert een vrije klasse, een regerende klasse en de psychopathische types leven en worden gedreven door een geldsysteem. Je komt aan de top en domineert en maakt de rest tot slaaf, dus voordat geld in het spel kwam, samen met handel en militairen, en dat is er de sleutel toe, omdat je een mercenary hebt dat is een soldaat en je hebt merchants (handelaren). Het komt uit dezelfde bron, het woord en Mercury, de boodschapper was de patroon van handelaren en soldaten omdat die hand in hand gingen, naar andere landen. De een dwong het ander land op haar knieën, maakten hen tot slaven, introduceerde het geld en dan profiteerden de handelaren ervan en dan leverden de handelaren aan het nieuwe regeringssysteem en de opperelite die regeerde.

 

 

 

Mike: Alan, mag ik je hier in de rede vallen?

 

 

Alan:  Ja.

 

 

 

Mike: Ik zal vrij snel het signaal verliezen. Ik rijd een vrachtwagen met een mobiele telefoon dus ik wilde je zeggen, ga door met wat je doet en alle mensen die luisteren, deze jongen weet waar hij het over heeft. Mijn aanbod je met houthakken te helpen, staat nog steeds.

 

 

AlanOké, bedankt voor het bellen.

 

 

MikeReken maar. Het ga je goed.

 

 

 

 

Alan: We hebben nu Ryan uit New York. Ben je er Ryan? Ga je gang.

 

 

 

Ryan: Hallo Alan. Je had een blurb over tunnelvisie vorige zomer geloof ik en dat deed me denken aan de Amerikaanse droom en wat een belachelijke, begrensde weg het is om tunnelvisie te creëren over iets wat je  graag doet en het dan de hele dag doen en de enige manier om succes te hebben is,  op geen enkele manier psychopathie tentoon te stellen. Niemand merkt hier dat hedonisme van diegene in de amusementsindustrie die hier staken, wegglipt en een paar spelen er. We moeten winkelen bij BJs en Costo, dat een behoorlijke programmering voor Sovjet voedselrijen is.

 

 

 

 

Alan: Dat is waar. Mensen worden op vroege leeftijd in een tunnel geplaatst en vaak neem je dezelfde tunnel als die van je ouders. Het komt nooit in je op dat er parallelle tunnels overal door al deze muren om je heen zijn en diegene die er boven staan, kunnen die allemaal zien en dat zijn de psychopathische groepen die dat allemaal controleren. Zelfs als je aan het einde van een tunnel komt en je zoekt naar waarheid, waarschuw ik mensen altijd dat je een wei ziet en de zon die daarop schijnt. Er is overal zonnelicht en een bos aan de andere kant en je wilt naar die bomen rennen, maar je moet dan door een mijnenveld van disinformatie en mensen die je een beetje waarheid geven en je in idiote richtingen wikkelen en je terug hangen in een strop. Als je dan de waarheid wilt weten, moet dit een vastbesloten poging zijn het bizarre en fantastische niet te slikken, van degene die de wereld beheersen en dit financieren om jou in de verkeerde richting te misleiden en je terug te voeren naar andere stroppen. Je hebt helemaal gelijk, ja.

 

 

 

Ryan: Ik denk dat ze de troglodiete verbinding tot een tunnelvisie hebben.

 

 

 

Alan: Ja, in zekere zin is dat zo. Er zijn prachtige, oude legendes over troglodieten en dit woord betekent gewoon “zij die in grotten wonen” en je vindt ze in een paar Griekse en Romeinse geschriften. Ze huurden deze mensen. Ze waren een stam en zij werden over het oude Midden Oosten verspreidt en ze werden als verkenners ingehuurd als ze legers wilden inzetten en iemand anders wilden aanvallen. Ze hadden vreemde gewoontes. Ze begroeven ieder lid, ieder lid boven de 40 van een bepaalde stam, tot hun nek in het zand en stenigden hen tot de dood, dus waren er in hun stammen geen mensen boven de 40. Ook in de oude legendes, zelfs in de Hebreeuwse legenden, de veronderstelde stam van Manasesh, als ze ooit bestaan hebben, werd het land in het noorden geschonken en dat was bergachtig en ze trouwden met (ze noemden hen bij een andere naam) de Horiten; zij waren de grotbewoners of troglodieten van het noorden. Ze trouwden onder elkaar en na een tijd werd deze Manasseh stam roodharig en blauwogig omdat de troglodieten, naar verluid, albino’s waren. Er is heel veel oude, verspreide informatie over deze specifieke mensen en je vindt ze weer in Sumerie, omdat de goden nooit in vliegende schotels en zo, naar beneden zijn gekomen.

 

 

 

Ze woonden simpelweg in grotten in de bergen en de mensen gingen uiteindelijk de berg op, zette offerandes in de grotten voor deze specifieke mensen die priesters werden omdat ze naar beneden keken en de mensen observeerden. Er zijn zelfs oudere legendes die zeggen waar dat begonnen is, dat het mensen waren die buitenstaanders waren. Ooit doodden ze hen als ze pedofiel waren en zo. Uiteindelijk hielden ze op met hen te doden en lieten hen in grotten wonen en voedden hen; en terwijl de tijd verstreek namen hun aantallen en generaties toe; zij hadden tijd de mensen beneden hen te bestuderen, hielden hun gewoontes in de gaten, de seizoenen, bestudeerden de sterren en zo, en uiteindelijk kwamen ze als priesters naar beneden en domineerden de normale mensen beneden hen. Die komen ook uit Armenië, deze specifieke legendes. Er bestaan veel legendes over de oorsprong van de oude priesters die kennis bezaten; en wie weet hoe ver dat echt terug gaat?

 

 

 

Ryan: Zou dat “The Wild Thing” kunnen zijn waar de Trogs over zongen, tegenovergesteld aan zachtaardige mensen?

 

 

 

Alan: Dat klopt, de Trogs zongen, “Wild Thing”.

 

 

 

Ryan: De wilde mens tegenover de zachtaardige mens?

 

 

 

Alan: Ja en nogmaals ook in een paar oudere boeken over Vrijmetselarij spraken ze over een mogelijk begin. Onthoudt dat alles een mogelijk begin is, dat betekent dat niemand het weet, maar ze spraken over boombewoners en de boombewoners waren jagers. Zij kwamen uit de bomen naar beneden, doodden mammoeten en olifanten en als ze dan daarna uit de bomen kwamen om hun prooi op te halen, kwamen deze troglodieten of bergbewoners. Ze waren heel er venijnig en ze dreven de boommensen weg en ze konden eigenlijk hun bloed opdrinken en zelfs van hun eigen doden en daarop leven, en zo ontstonden de legendes over vampieren. Ook China heeft deze oude verhalen. Het is iets fascinerends maar het is materiaal voor romanschrijvers en de New Ager of diegene die de New Age beweging leidt om er een houvast aan te hebben en het in allerlei soorten dingen te verdraaien, want als fantasie ermee te maken heeft, dan is fantasie de grens. Daar zit geen grens aan.

 

 

 

Ryan: Ja. David I is erg goed getraind. Hij had mij een tijdje in z’n greep.

 

 

 

 

Alan: Er zijn veel mensen die in die valstrik zitten en wat je ontdekt, en dit is ook door een van de mannen die voor het eerst naar buiten kwamen vanuit de Illuminatie en Weishaupt. Hij was een Mason uit Engeland die tot de Illuminatie toetrad. Zijn naam was John Robison en hij bracht in zijn eigen boek het illuminatie project naar buiten en wat hun plannen zijn, maar hij vertelde er niet in dat ze valse goeroes daar buiten zouden zetten die de mensen moesten volgen, mensen te krijgen die zonder te vragen, voor hen werken, echte gelovigen. Robison zei dat deze goeroes altijd eindigen met “het enige dat je nodig hebt is liefde” omdat ze daarmee niet verder kunnen en ze dan op heilige pelgrimstochten leiden naar heilige plekken en bergen en zo meer, omdat ze het uiteindelijk niet verder kunnen brengen, zie je. Ze vinden het allemaal fijn om op dezelfde plek te eindigen.

 

 

 

 

Ryan: Een beetje zoals Dr. Phil?

 

 

 

Alan: O ja, Dr. Phil. Iedereen die denkt dat één man de problemen van de wereld in een uur kan oplossen, ik bedoel hij moet daar echt op een heel grote troon zitten, maar dit is een techniek die de televisie-industrie gebruikte en het kwam allemaal echt naar voren, met Phil Donahue en daarna anderen. Ze hebben ongeveer 20 of 25 of soms 30 producers, als je op het einde van de show kijkt, en ze hebben massa’s onderzoeksteams die in de complete geschiedenis van deze al mensen duiken; en in een uur kunnen ze je van alles overtuigen, in een uur. Je realiseert je niet dat er geen zin, niet één woord in dat hele uur gezegd wordt, zonder dat het in het script staat. Ieder deel van het volgende deel, en het volgende deel, en weer het volgende deel tot het einde van dat uur, is een soort voorspellende programmering om het publiek te laten denken dat het een superman is die je hier begeleidt, maar dat is niet zo.

 

 

Dit is een bedreven psychologische show en ik zag Phil Donahue die een keer een show opende – “het is fantastische TV,” natuurlijk, zoals ze in de industrie zeggen – en ze hadden vier vrouwen die op stoelen zaten en het gebruikelijke publiek. Kijk, iedereen uit het publiek is geselecteerd en hun achtergronden zijn bekend, hun meningen, hun religieuze voorliefdes en zo. Dat wordt ook allemaal gedaan en hij introduceerde deze vrouwen en er was een stilte en hij zei, dit zijn allemaal madams van prostitutiehuizen en er was geen geklap of iets dergelijks. Er was een zwijgen. Welnu, binnen een uur was hij door hun persoonlijkheden gegaan. Hij kreeg ze allemaal aan het kletsen en alle vrouwen uit het publiek kletsten met deze vrouwen op het toneel en werden vriendschappelijk, en na het einde van het uur, kreeg hij ze aan het applaudisseren voor deze madams omdat ze nu 180 graden omgedraaid waren met hun mening en ze deden een “service” naar de gemeenschap. Dat is fantastische psychologie en zo leidt je hen door de Delphi Techniek heen, dat je als allereerste doel voor ogen had. Onvoorstelbare macht met televisie.

 

 

 

Ryan: Revolutie in een half uur.

 

 

 

Alan: Hetzelfde met DR. Phil en ieder ander, ongelooflijke macht, maar kijk naar het einde van deze shows hoeveel mensen het nodig had om een uur te produceren. Dat zet je aan het denken, nietwaar? Oké?

 

 

Ryan: Oké.

 

 

Alan: Bedankt voor het bellen.

 

 

 

Ryan: Ja. Het ga je goed.

 

 

Alan: We hebben nu Lisa uit Toronto aan de lijn. Ben je daar, Lisa?

 

Lisa: Bedankt voor het opnemen Alan.

 

 

Alan:  Graag gedaan.

 

 

 

Lisa: Ik wil je op de eerste plaats vragen. Je had het over het Teken van het Beest, de christenen en zo. Je praat altijd over deze mensen. Ze zijn degene die alle religies hebben gecreëerd en zo. Wat denk je, waarom ze het Teken van het Beest neerzetten, je weet wel het daar neergooien en het dan zo’n obstakel te laten zijn, of is het geen obstakel? Hoe denk je daarover? Ten tweede, hoe denk je over lucide dromen? Ik wilde je naar je DVD vragen. Ga je daarin meer op in en ja, sorry, ga je gang. Ik heb duizend en een dingen te vragen.

 

 

 

Alan: Religie is altijd als gereedschap gebruikt. Feitelijk betekent het herbinden of verbinden. Dat is “religio”. Dat betekent het. Je bent aan iets gebonden en je bent aan een manier van denken gebonden volgens het geloof dat je geleerd is dus als mensen naar voren komen en voorspellingen doen – de meeste voorspellingen in oude tijden, en dit werd begrepen, waren na de gebeurtenis geschreven, misschien 100, 200 jaar daarna. Het is vrij gemakkelijk een verhaal te schrijven en zus en zo voorspelde dit 200 jaar geleden, want er is niemand die het kan natrekken en er is geen manier hoe je zou kunnen uitzoeken of het waar was of ze dat werkelijk 200 jaar gelden hadden geschreven. Het was in oude tijden in veel landen een oud, oud bedrog, maar vooral in het Midden Oosten en ook het Verre Oosten deed dit soort dingen en je kon het niet natrekken, maar het was zo gemakkelijk te geloven en zeggen, hemeltjelief deze oude profeet zei dit en dat.

 

 

 

Het is ook een vorm van voorspellend programmeren, omdat als God het zegt, zal het zo zijn, dan zalhet zo zijn; en dus voel je je goed, wat kun jij doen, het is de wil van God en dus ontstaat er in je geest een idee dat het de wil van God is. Er is nog een andere manier om daarnaar te kijken, een voorspelling – onthoudt wordt een openbaring genoemd. Dat is geen profetie. Iets te openbaren, je openbaart alleen een plan en dus, in oude tijden als ze over de natuur van God spraken, toen ze de god van de natuur konden veroveren, dat betekende dat de wetenschap door wiskunde en zo werd beheerst. Zo is dat altijd geformuleerd tot ongeveer de 1800s in vrijmetselaars kringen. De speurtocht om de natuur te begrijpen was allemaal wetenschappelijk. Ze wisten toen al dat er een tijd zou kunnen komen dat ze de natuur konden afbreken en dan weer herscheppen of veranderen voor eigen gebruik. Blijf aan de lijn en ik praat met je verder na de volgende boodschappen. Hallo mensen. Alan Watt, de laatste paar minuten met Cutting Through the Matrix en we hebben Lisa uit Toronto nog steeds aan de lijn. Heb je nog een tweede vraag?

 

 

Lisa: Ja die heb ik. Wat is jouw mening over heldere dromen, in het kort en ik neem aan wat je zegt over de vorige vraag betekent, dat christenen gewoon hun handen in de lucht gooien en zeggen weet je wat. Het is toch het plan van God. Het is voorspeld.

 

 

 

Alan: Veel zullen dat doen. Geen twijfel aan, veel zullen dat doen. Ze accepteren alles. De meeste christenen zijn cultuur christenen. Ze zijn erin geboren. Ze gaan daar niet bij omdat ze een ervaring hadden die de aarde deed beven, maar er zijn mensen die toch niet meer naar kerken gaan en die waarschijnlijk christelijker zijn dan diegene die wel gaan, die echt geloven en dat is hun recht, dit te geloven. Het probleem met iedere groep is, wanneer ze iedereen willen dwingen hun geloof te geloven dan het liever naar waar vertrouwen te brengen – vertrouwen is iets anders. Geloof is niet na te gaan. Het wordt vertrouwen genoemd dus dat kun je niemand opleggen door geweld of zelfs als een politieke structuur en iedereen onder hetzelfde systeem te dwingen, maar er zijn er, die echt geloven en die niet zullen aannemen wat komen gaat. Maar ik weet dat er grote christelijke groepen zijn – de grootste christelijke groepen horen bij de World Council of Churches. Dat zijn de allerbelangrijkste en die was door de Rockefeller foundatiom , door David Rockefeller opgezet. Hij was jarenlang de eerste voorzitter. Ik geloof dat hij nu assistent of afgevaardigde is. Het idee was, religies te standaardiseren en die met bepaalde denkwijzen te laten meelopen – het veranderde de religie – en dit geaccepteerd te krijgen. Onthoudt dat hij ook te maken heeft met het World Citizinship Awards programma voor hoogvliegende, grote spelers in de politiek. Het is drastisch veranderd.

 

 

 

De WCC zelfs, de World Council of Churches, als je het uitspreekt is het Wise of Wicca (Wijs of Wicca). Dit doen ze niet zomaar. Ze zijn gek op die grapjes. Maar, als je je er eenmaal bij aansluit, standaardiseren ze je met dezelfde onderwerpen, dezelfde gedachtes, dezelfde agenda en dus de standaardisatie gaat samen met de belangrijkste kerken. Kijk in het boek, “200 beroemde Amerikanen”. En je zult ontdekken dat de stichters van alle grote kerken in Amerika, allemaal op z’n minst 32 graden Masons waren, inclusief de stichter van de Lutherse kerk in Amerika. Ze zijn door de eeuwen heen, door deze genootschappen gebruikt.

 

 

Lisa: Oke. Dank je wel. En hoe is het met lucide dromen of misschien wil je ooit een keer, het over dromen hebben. Ik weet niet of je het onbelangrijk vindt of zo. Hoe denk je of heb je een mening over lucide dromen?

 

 

Alan: O, ja. Maar het zal een lang gesprek zijn. Ik heb daar iets 10 jaar geleden over gedaan, op een paar shows. Ik zal kijken of ik die op kan diepen en ze na ga.

 

 

 

Lisa: Mooi. Dat zou fijn zijn. Dank je wel en ik heb je boeken besteld en ik heb iets extra’s gekregen omdat ik vind dat je ons waardevolle informatie hebt gegeven en met ons gedeeld hebt en het is alleen maar fair dat we je terug betalen, al jou luisteraars, op welke kleine wijze we dat ook kunnen doen en dus wees opgewekt en heb een fijne avond. Een fijn weekend en miljoenen keren bedankt. Oké?

 

 

 

Alan: Bedankt voor het bellen, Lisa, omdat je mij promootte en ik dat zelf ben vergeten. Dat houdt me aan de gang.

 

 

 

Lisa: Je verdient het heel erg en nog meer, oké?

 

 

Alan: Hartelijk bedankt.

 

 

LisaDat was het.

 

 

Alan: Vanuit een sneeuwachtige Ontario, Canada, een fijne avond van Hamish en mijzelf, en moge je god of je goden met je gaan.

 

 

Vertaling: februari, 2007. M. Eken.