Alan Watt Blurb

Zing je lied en leen beetje tijd. 

Dialoog, copyright Alan Watt, 28 February 2007 (Uitgezonderd Muziek en literaire citaten)

 

WWW.CUTTINGTHROUGHTHEMATRIX.COM     www.alanwattsentientsentinel.eu

 

 

Hallo mensen. Ik ben Alan Watt van cuttingtrhoughthematrix.com. Het is 28 februari 2007.

Vanmorgen begon de dag met een prachtige lucht toen ik de vliegtuigen zag komen om hun

magische act uit te voeren. Met hun enorme kriskras sporen van oost naar west en van noord naar zuid terwijl deze allerlei vreemde en mooie patronen maakten met chemicaliën.

Sommige vliegtuigen maakten zelfs U bochten en gedeelde cirkels. Eigenlijk wel kunstzinnig.

Misschien krijgen ze meer kunstenaars dan alleen piloten, werkeloze kunstenaars misschien.

Omdat die creatiever zijn in het in kaart brengen van de lucht. Ook grote “X”sen want de X is een teken.

Maar wij worden niet geacht dit op te merken. Dit is iets wat verzwegen wordt.

Wij moeten worden afgeleid en naar Iran kijken want wie had gedacht dat, mijn God wie had ooit gedacht dat, terwijl wij in verschillende generaties opgroeiden de Iraniërs in het geheim het brein blijken te zijn die de planeet willen overnemen. Dat is tenminste wat wij moeten geloven gezien de propaganda die nu in het Westen verspreidt wordt waarin men de vijand weet te demoniseren.

Dit zijn heel oude technieken: Het publiek met oh- heel veel vreemde en onvoorstelbare crisissen bang maken, veroorzaakt door deze vreselijke mensen daar om daarna er naar toe te gaan, er iets aan te gaan doen zodat de mensen eindelijk een zucht van verlichting kunnen slaken als ze er zijn . Dat is de standaard techniek; de vijand demoniseren en ontmenselijken.

 

Tijdens ontelbare eeuwen heen hebben we dit iedere keer weer gezien. Dezelfde technieken, dezelfde formule. De trommels beginnen te slaan.

De kranten komen met kleine stukjes in actie. Mijn God, de Iraniërs gaan de Amerikaanse voedingsgewassen vernielen. Zij hebben in het geheim-mogelijk in het geheim alle voedingsplanten veranderd en zullen alle Amerikaanse ontbijtmandjes verslaan.

 

Je moet weten dat dat allemaal onzin is want dat wordt al door Monsato en ander grote jongens gedaan want zij hebben alles gewijzigd wat er maar te wijzigen valt inclusief verschillende insecten, maar de trommel blijft slaan en na Iran gaan ze rechtdoor naar Syrië want dat staat op de agenda.

 

Dat is het Nieuwe Amerikaanse Eeuwen Plan- het project voor een nieuwe Amerikaanse Eeuw dat gaat komen en wij moeten achterover leunen en ons bang laten maken voor deze breinen in Iran die in het geheim plannen hebben gemaakt om onze hele planeet te veroveren en dit tot nu toe geheim hebben gehouden en wij, wij hadden daar geen idee van!

 

Er was een tijd waarin wij dachten dat de Sovjets dat zouden doen ,toen de Chinezen, maar nee hoor, het zijn de Iraniërs. Zij zijn de echte breinen en wie had dat gedacht!

Dit is een kinderachtige propaganda die ongelukkigerwijs heel goed werkt. Waarom zou je een formule wijzigen die zo goed werkt? Het eeuwenoude script. Demoniseer je vijand,  maak je eigen mensen zo bang dat ze opgelucht zijn als je bij de vijand invalt. Standaard trucs. Het zelfde oude liedje.

Je moet weten dat je mensen zo kunt conditioneren dat ze vanzelf tragedies verwachten.

In de Psychologie weet men dat iemand die voor alles bang is dit heimelijk op een of andere manier wenst. Pas wanneer hun ergste angsten werkelijkheid worden voelen zij zich tijdelijk opgelucht zoals iemand die fobisch is. Toch kan men mensen hierop trainen- gewoon normale mensen kun je hierop trainen.

 

Wij zijn snel op weg naar een nieuwe wereld, een nieuwe manier van leven. De grote gemeenschap waar we leven in kleinere gemeenschappen en onze eigen gemeenschap maakt de zolen van de schoenen voor de wereld . Een andere gemeenschap zal de schoentong maken en weer enkele anderen de veters voor die schoen. We doen bloemen in onze haren, slaan op de tamboerijn, dansen eenvoudige boeren dansjes terwijl de elitaire jet set, met hun helikopters en hun bedienden zal binnenvallen om een weekendje te kamperen op wat eens het platteland was omdat niemand in de buitengebieden zal wonen. Iedereen zal moeten verhuizen naar zgn. habitat-gebieden waar de schoenen en de veters gemaakt worden en andere dingen om zelfstandig te kunnen leven. Wat een prachtig plan, toch?

 

Het lijkt op een sprookje en toch is dit letterlijk ‘Agenda 21” van de United Nations waar dit over gaat, ‘Agenda 21” waar we allemaal in gelukkige kleine volksgemeenschappen zullen wonen met vaste bevolkingsgroepen.

 

Waar ik me over verbaasd heb toen ik voor het eerst naar Canada kwam. Of je nu door Canada of de VS rijdt, je ziet van die grote borden.  Ze vertellen je onmiddellijk dat dit een gemeente is, door de vrijmetselarij gecontroleerd.

Dan zie je een reclamebord waarop het inwoneraantal van de stad staat vermeld en ik vroeg me af waarom dat altijd even cijfers waren zoals 2.000 of 2.100 of 2, 200 en ik dacht: “O, mijn God, dit is een hele accurate bevolkings controle”.

Het was nooit 2.951 of zoiets , dit is de aanstaande habitat-maatschappij. Het zal nog perfecter en heel gewoon worden.

.

Er moet een vaste bevolkingsgroep zijn want de UN is uiteindelijk van plan al het voedsel uit te delen als zij de grote jongens en weldoeners zijn.

Zoals ze zelf al hebben gezegd zal de UN aan alle landen het voedsel uitdelen en het zal aan de elite van ieder land gegeven zijn om de bevolking onder controle te houden want je zult geen extra portie brood krijgen voor een extra maand en zonder twijfel, wanneer dit alles genoteerd staat en het werkt, zullen velen geaborteerd worden – wij fokken voor ons belang zoals ze in deze praktische maatschappij die komen móet zullen zeggen. Dan zullen ze het aan passen en steeds verminderen tot er nog maar een paar boeren over zijn om de schoenen en de veters te maken. Dat is wat er gaat gebeuren. Zij hebben geen hopen mensen meer nodig.

Wij zijn allemaal ‘nutteloze eters’. Weet je, als je niet aan de top zit naar het darwinistische model- de Darwinistische socialisten die de wereld runnen, als we het niet gemaakt hebben daar aan de top, en daar een paar generaties hebben kunnen blijven om je goede genen te kunnen laten zien, als we niet tot daar zijn gekomen, zijn we de nuttelozen.

Wij zijn de ‘junk’genen. Zo wordt er over ons gesproken. Wij zijn afval. Wij zijn de achtergebleven amoeben die niet verder vooruit komen en echt mens zijn geworden; dus zijn we mislukkelingen. En dat is dat! Dat is de wetenschap- dat is alles wat uit hun wetenschappelijke discussies komt, als je begrijpt wat ze bedoelen.

 

Als je naar de eugenetische verenigingen luistert, die zich nu de Bioetics Comités noemen- Bioethics comités. Is het niet fijn en warm en wazig voor diezelfde jongens en nakomelingen van diezelfde eugeneten die indrukwekkende boeken schreven over de vorm van je oorlel en waar je wenkbrauwen zouden zitten als je criminele trekken had?

Het zijn dezelfde, maar ze noemen zich, zoals ik al zei, bioetics comités en zij hebben alles wat er maar onder de zon te vinden is besproken inclusief wie er mag leven en moet sterven; allemaal om dit prachtige, aanstaande systeem te dienen.

 

En niemand heeft op deze mensen gestemd. Op een dag verschenen zij plotseling met hun ‘reageerbuisbaby’s’.

Dat was hun eerste gemompel om mensen te kunnen helpen.

In Gods naam, we konden toch niet gewone mensen laten deelnemen aan deze discussies. Nee, dat zou toch nooit werken! Dus hebben zij geleidelijk deze stichtingen opgericht gefinancierd door wie weet waar en hoe. Maar zonder twijfel zullen de bankieren hun geld daar naar toe brengen en als er iets groots moet worden beslist zoals genetische manipulatie, her-manipulatie, euthanasie of een van deze problemen die ze hebben, dan zijn er de bioetic comités, die niet gouvernementeel zijn maar wel bemoeienis hebben met de regering. Prachtig hoor!

 

Kijk, ons hele leven wordt gestuurd door een nieuw type Sovjet want dat is waar de Sovjet voor bedoeld was: regeren door comités. We leven in “De Derde Golf” van Alfin Toffler, de titel van zijn boek waar kapitalisme en communisme elkaar ontmoeten, de derde golf is de elite die de hele boel regelt. Een Sovjet communistische bureaucratie van die sullen die ze bureaucraten noemen.

Je kent ze wel, degene met die stalen ogen die je nooit als een mens zien. Ze lijken op kreeften die naar je kijken. Maar deze bureaucraten zullen comités vormen en zullen voor de massa’s onder hen zorgen. Daar gaat het om. De Derde Golf, de combinatie van kapitalisme en communisme. Allemaal van te voren gepland en internationaal besproken.

 

Gorbachov (of Gorbatsjov?) heeft daarover in zijn boek "Towards A New Civilization" geschreven. Over de samenvloeiing van twee systemen als ogenschijnlijk tegengestelden, opgezet door die oude, oeroude broederbond die deze dingen heel goed begrijpen; van jongs af aan daarmee zijn opgevoed.

 

Als je een verandering wil doorvoeren moet je een wijziging aanbrengen en een tegenpool opzetten om tot een compromis te komen. Het compromis is dan de nieuwe weg naar verandering.

Thesis, antithese en synthese. Je hebt controle over alle drie aspecten. Je kunt zoiets gewoon niet doen als niemand het tegendeel wilt. Koppige weigering om niet mee te werken werkt bij hen niet. Je moet er mee maken krijgen, dus zorgen zij ervoor dát je ermee te maken krijgt hoe dan ook en dan, als je er iets uit krijgt iets dat je nooit hebt kunnen voorstellen, dan draaien zij het om, eerlijk gezegd je hebt toch voor ons gestemd? Zij noemen dat de managementtechniek van de massa

Duizenden jaren geleden, hadden zij hun eigen uitdrukkingen zoals wij ook onze eigen volksuitdrukkingen hebben. Kleine deuntjes die waarheid bevatten zoals gezegdes. Zo zei men wanneer een kind geboren was je inborst een was lied . Dus waren er liederen voor die en die en was er een lied van Salomon en hoewel dat esoterisch is en het niet betekent wat jij denkt dat het betekent, je zong jouw lied. Dat betekende dat je eigen leven leidde want het lied was jouw leven

Bij oude natuur volkeren had iedere persoon een eigen lied. Sommige Amerikaanse Indianen hadden hun speciale individuele lied, zoals als een eigen stem. Het was hun manier om te communiceren met wat zij buiten zichzelf aanvoelden. Een communicatie. Zij communiceerden door hun eigen lied. Iedereen zou zijn eigen lied moeten bezitten en het is een drama om te zien hoe mensen letterlijk geestelijk door de vernietiging van hun ziel, die vonk zo vroeg opgeven om gewoon te leven tot men oud wordt.

Geen vuur is nog over. Het lied in hen is verdwenen.

.

Ik zat in de muziek. Ik weet wat een lied kan doen maar ik weet ook wat er met je eigen levenslied gedaan kan worden. Kijk naar het schoolsysteem. Je hersenen hoofd wordt gescheiden  hervormd in wat de autoriteiten willen en als je niet kan aanpassen krijg je Ritalin voorgeschreven. Ik geloof niet dat iemand het beter heeft kunnen verwoorden dan Melanie die met zoveel smaak zingt:

 

"Look What They've Done to My Song, Ma"

By Melanie

 

Wat hebben ze met mijn lied gedaan moeder                                                                          

Wat hebben ze met mijn lied gedaan moeder

Het was het enige wat ik bijna goed deed

En het loopt helemaal verkeerd moeder

Wat hebben ze met mijn lied gedaan moeder

 

Wat hebben ze met mijn hoofd gedaan mam?

Wat hebben ze met mijn hoofd gedaan mam?

Ze hebben het als een kippenbout geplukt

En ik denk dat ik half gek ben mam

Wat hebben ze met mijn lied gedaan

 

Ik wou dat ik een goed boek vond om in te leven

Wou dat ik een goed boek vond

Als ik een echt goed boek zou kunnen vinden

Zou ik nooit meer naar buiten hoeven te komen

Om te zien wat ze met mijn lied hebben gedaan.

 

Ze hebben mijn lied veranderd mam

Ze hebben mijn lied veranderd

 

 

Het was het enige wat ik kon

En dat is niet goed mam

Ze hebben mijn lied veranderd.

 

Wat hebben ze met mijn lied gedaan mam?

Kijk wat ze met mijn lied hebben gedaan

Ze hebben het dicht geknoopt in een plastic zak en het op de kop gezet mam

Kijk wat ze met mijn lied hebben gedaan

 

 

Misschien komt het ooit goed mam

Misschien komt het ooit goed

Als de mensen tranen kopen mam word ik een rijk meisje

Kijk wat ze met mijn lied hebben gedaan.

 

Kijk eens wat ze met mijn lied hebben gedaan mam

Kijk wat ze met mijn lied hebben gedaan

Ze hebben het in een plastic zak geknoopt en het op z’n kop gezet mam

Kijk eens wat ze hebben gedaan

Er is niets en het is fout gegaan, mam

 Kijk eens wat ze met mijn lied hebben gedaan

 

Over liedjes gesproken, In ongeveer 1844 schreef Hebbel een ballade dat Der Heideknabe heette. Het ging over een jongetje dat met iedere denkbare angst en nachtmerrie leefde die ook plaats vonden. Een vorm van vervulling van je diepste angsten.

 

Wat we in dit systeem hebben- deze wereld is een eeuwig voortdurend angstaanjagerij van de media want de media is een deel van de regering. Om mensen te controleren heb je vijanden nodig. Je moet een reden hebben voor degenen in de kostuums en dassen die trots, gebarend aan de top staan om hun speeches die voor hen geschreven zijn voor te lezen . Ons te vertellen hoe zij zorg zullen dragen voor onze problemen zelfs de problemen die nog zullen komen. Alle angsten die er kunnen zijn om ons voortdurend klein en kinds te houden.

Alleen in je kindertijd verwacht je dat er iemand voor je angsten en je problemen zorgt door diegenen die ouder zijn en wat een nachtmerrie als je wakker word en je ziet dat degene die ouder zijn het niet beter weten dan jijzelf. Tjonge, dat is angstig, toch? De hele tijd heb je tegen volwassenen op gekeken die net zo bang zijn als jezelf.

Zij waren alleen maar betere toneelspelers. Dat is de wereld waarin we leven en deze zelfde techniek wordt gebruikt om de geesten van de mensen te controleren, speciaal in deze kunstmatige samenleving die op de aandelenmarkt is gebaseerd waar iedere dag, op de roulettetafel met  de toekomst van iedereen gegokt wordt Afhankelijk van de uitkomst van deze meesters in het spel, crashen we of we gaan door; je baan zal er morgen nog zijn. Of in een oogopslag verzuipen afhankelijk van die roulettetafel- dat wiel dat draait en ergens zal stoppen.

Gelukkig hebben we voor die dingen waar wij geen verstand van hebben al deze masters. Waarom wij er geen verstand van hebben doet er niet toe want het is allemaal bogus.

Iedere keer als je niet kan begrijpen wat van vitaal belang voor jouw leven is  en jouw overleving en de overleving van anderen is het een ZWENDEL.

Je wordt expres voor de gek gehouden. Het is een wetenschap!

 

Je moet weten dat wetenschap op alles toegepast kan worden. Alles kun je wetenschap noemen. Je kunt je eigen wetenschap creëren en er ‘ologie ‘of een ‘isme’ achter zetten .

Isme betekent ook doctrine, dus kun je ‘ologie’ of ‘isme’ aan het einde van een woord plaatsen. Het kan je eigen doctrine worden én je kunt een hoop wetenschappelijke termen toevoegen want het eerste wat je moet doen met iedere wetenschap is een eigen woordenschat maken want alleen diegene die je tot je kleine geheime clubje toelaat weet wat je bedoelt.

Ieder ander zal heel erg onder de indruk zijn maar ook helemaal in de war en dán kun aan jouw mensen onderscheidingen uitdelen en heersen over diegene die onder de indruk maar ook verward zijn. Zo werken wetenschappers.

 

Kijk, psychiaters zijn de eerste die zullen zeggen dat ze niets kunnen genezen, ze kunnen geestelijke ziektes niet genezen.

Eigenlijk is ‘geestelijk ziek’ een obscure definitie. Tenslotte als de norm door de meerderheid geautoriseerd is voor iedere periode in het leven en voor iedere leeftijd dan is alles wat daarbuiten valt afwijkend, dus abnormaal, dus ziek. Dus, het hele idee hierachter is, om iedereen in deze goedgekeurde meerderheid te krijgen en dan ben je gezond.

.

We hebben geleerd om iedere dag naar school te gaan. Om daar zoveel uur in te stoppen, ’s avonds of ’s nachts naar huis te gaan om je gereed te maken voor je werk. Het is allemaal bedoeld om je in een routine van werken te krijgen waar je zoiets verdient als ‘geld’ dat te mysterieus is. Het is een en al doctrine. Het heeft geen zin dit te begrijpen.

 

Op een dag kun je met een paar dubbeltjes zo en zoveel brood kopen. De volgende dag zoveel, of iets minder of iets meer of wat dan ook en het blijft een’ groot mysterie’.

In die oude ruilhandeldagen , voordat de ZWENDEL met geld begon, had je twee mensen die dit voor dat ruilden. Die twee beslisten onder elkaar hoeveel er voor dit of dat verhandeld  werd. Zo ging dat omdat waarde en prijs alleen maar een idee is. Dat is alles wat er is; iemands idee.

 

Maar er kwam een derde partij bij die de twee verleidde om iets wat geld genoemd wordt te gebruiken. Iets wat je niet kan eten. Zilver en goud zijn niet veel waard voor de meeste dingen die je nodig hebt. Zij kunnen niet gebruikt worden voor gereedschap maar ja , daar sta je dan.

Je krijgt iets wat moeilijk te vinden is. Daarom hebben ze dat uitgekozen. De Phoeniciers gebruikten het duizenden jaren geleden. Zij wisten dit. Ze hadden mijnwerkers, Slaven en de ZWENDELAAR ging tussen de twee ruilhandelaars staan. Lieten hen geloven dat het dezelfde waarde had.

Een zak haver was hetzelfde waard als een zak tarwe en toen ze het hele systeem onder hun duim hadden zeiden ze: “O, maar wij hebben 10 zakken haver nodig voor een zak tarwe’, en als je vroeg waarom dan vertelde hij je over de schaarste, vraag en aanbod en zo. Hij gebruikt dan zijn nieuwe woorden tegen jou en uiteindelijk gooide je dan je handen omhoog en zei: “nou, als ik dit allemaal wil begrijpen komt  het werk niet af” en hij zei: “dat is wat ik wil” en jij gaat terug om te werken en hij had het geld.

 

Er is tegenwoordig niet veel veranderd. Dit is de CON GAME van het geld. Ze zeiden hard te werken en dan zul je wat bereiken in het leven. Verder komen in het leven. Je kunt die oude stakkerige kleren verruilen en als je hard en hard werkt wordt je op je werk opgemerkt. Dan krijg je op een dag  zelfs een kostuum,  een das en  een positie in het management.

Het is als naar een grote kelder wijzen en tegen 10 miljoen mensen zeggen om daar naartoe te rennen om er binnen te komen. Het komt niet bij  iedereen op om te denken dat er geen plaats is voor 10 miljoen mensen ; er is maar plaats voor 1, of 2, 3 of 4 of een paar en toch wordt dit spel met iedereen gespeeld. Werk hard en je komt er wel.

 

Is het niet vreemd dat het er niet toe doet hoe hard veel generaties ook hebben gewerkt en toch niets bezitten?

Ze krijgen twee keer per jaar aanslagen van tenminste 2 verschillende takken van de regering die geld van hen eist voor die stulp, als een schildpaddenhuis, dat ze bezitten. Alleen een schildpaddenhuis gaat langer mee dan die kleine plakkerige dingen die ze huizen noemen die we hier hebben; maar geld wordt ervoor geëist.

Ze denken nog steeds dat zij de eigenaar zijn en vertellen je: “Nou ik heb dit huis gekocht” en hij betaalt duizenden dollars voor het privilege om zoiets te bezitten en wat je eigenlijk bezit, afgezien van een levenslange hoofdpijn om die prut huisjes te repareren; op de eerste plaats zijn in ieder geval niet bedoeld om lang te staan en het houdt de kleine aannemer van de straat en alle bouwmarkten varen er wel bij. Wat je bezit zijn eigenlijk 4 muren. 4 Muren gevuld met lucht.

Als je al die spullen zou verwerpen, al die dingen die je geacht wordt te bezitten, al die plastic rommel uit China en al die spullen die goedgekeurd zijn. In principe zouden ze klagen over het feit dat je je kinderen verwaarloost als je al die troep niet hebt, dus je kunt niet winnen in dit systeem door het systeem op de voet te volgen.

Wat je eigenlijk hebt gedaan is dat je heel veel lucht verzameld hebt en er wordt belasting gevraagd voor het privilege om binnen die schelp te ademen die niet je bezit is maar waar je voor betaalt, en als je failliet gaat of op straat wordt geknikkerd en de bank of de regering komt het opeisen want een van de twee zal dat zijn, hebben ze nergens genade mee.

We zouden dieren nog niet zo behuizen maar mensen wel omdat anderen misschien wel eens het idee kunnen krijgen van: ’O, we hebben toch rechten”!

 

Dus zetten ze je op straat. De bank slaat daar weer een slaatje uit en een of ander jong stel koopt het en alles begint weer van voren af aan. Het is een vreselijke handels ZWENDEL en zelfs als je sterft- als het je gelukt is om door alle slagen in het leven heen te gaan en je gekropen hebt, onder de lidtekens zit, je sterft en je hebt een testament gemaakt voor je familie, nou daar komen ze weer en pakken het af omdat een dodenplicht is.

Wist jij dat je dodenplicht hebt? Dodenplicht noemen ze dat!

Al die jaren dat je gek was van de zorgen, het repareren en betalen, betalen, betalen verdwijnen in het niets. Het wordt in beslag genomen als ze hun deel niet krijgen!

 

 En wie heeft die inkomensbelasting, die eigenaarbelasting die dodenplichten enz. geïntroduceerd?

De organisatie die het in Groot Brittannië hebben geïntroduceerd was  een “geen-overheid” maar wel met volledige ruggesteun van de Britse kroon- the Royal Institute of International Affair waren de eerste die met een eigenaarbelasting op de proppen kwam. De inkomensbelasting, de dodenplicht enz. wie deden dat in de VS? Hun broers, hun broedercompagnie, the Council on Foreign Relations Brethren. Dat staat in hun boeken geschreven en ze zijn er trots op.

 

Eigenlijk moeten ze deze mensen een prijs geven voor het bezwendelen van generaties. Nu klopt het dat zij over het algemeen veel te besteden hebben als er grote oorlogen zijn en voor dingen die voor hen heel gewoon zijn, en wij letten in een crisis periode niet zo op en direct na een oorlog zijn mensen zo oorlogsmoe dat ze alleen maar vrede willen. Ze willen geen bemoeienissen met grote problemen, besluiten en angst enz. dus probeert men het te verdringen. De volgende generatie groeit op met het idee dat het altijd zo geweest is. Het moet normaal zijn

En over een tijdje zal het normaal zijn dat je op een bepaalde leeftijd een chip in je hersens krijgt en ze denken dat dat heel normaal is want pap en mam deden het ook of misschien hebben ze geen vader of moeder of vader en moeder zal eén persoon zijn. Misschien worden ze van papa en mama als een persoon gekloond. Het wordt afschuwelijk verwarrend, toch?

Dit is The brave New World waar we naartoe geleid worden.

 

In de film, de Matrix, Morpheus die in iedere tijdperk van vorm verandert en ook altijd hetzelfde zegt op ieder moment in ieder tijdperk. Hij zegt tegen Neo: “jij bent een slaaf, Neo”

Je zult niet geloven hoe opgelucht mensen zich voelen als het eindelijk tot hen doordringt. Ze zijn slaven. Alle angsten die men had, alle zorgen lijken te verdwijnen alsof een loodzwaar gewicht van je schouders is afgenomen omdat je het plotseling begrijpt.

Je begrijpt hoe de dingen voor jou werken. Je begrijpt nu dat je alles goed hebt gedaan maar je hebt niet gekregen wat je geleerd hebt te zullen krijgen; deze grote beloning in je leven.

Stop met dat schuldgevoel omdat je niet hebt bereikt wat je had willen bereiken. Gooi dat niet-bereikte schuldgevoel van je af. Want je bereikt het niet door hard te werken. Je krijgt het met de juiste vrienden en de juiste clubs en verenigingen waar je lid van bent. Zo bereik je het. Dat is de wereld. Zo ziet de wereld eruit.

 

Mensen vragen zich af wat ze op persoonlijk vlak kunnen doen als ze naar deze wereld kijken en zich overstelpt voelen door alle terreur in het nieuws waar alles lijkt te mislukken en epidemieën onderweg zijn. Oh, wij maken het broeikaseffect. Het moeten al die speciale jets zijn die als ze beginnen te sprayen. het is El Ninjo, bla, bla, bla. Dit zijn allemaal technieken om mensen te controleren want de regering heeft paniek nodig om orders te geven en de orders in stand te houden. Daarom komen ze er in oorlogstijden zo mee weg!

 Mensen geven hun rechten op voor het algemeen belang.en regeringen hebben er een dagtaak aan. Ze vinden het heerlijk om al die rechten af te pakken zodat ze zich veilig voelen want egoïsten die naar de top kruipen of stoten willen macht en diegenen die naar macht hunkeren denken dat iedereen is zoals ze zelf zijn. Dus worden zij buitengewoon wreed. Hoe meer paniek ze kunnen veroorzaken om jou te beschermen en hun manier van tirannie te rechtvaardigen des te meer zullen zij dat ook doen en dat is jouw geschiedenis. Jouw gedetailleerde geschiedenis. En dat is eigenlijk alles wat je moet weten. Dezelfde techniek die altijd weer werkt.

 

Het individu kan veel doen. Het is geen kwestie om rond te preken tegen degenen die je het beste kent. Ze zullen je aanzien voor een buitenaards wezen of een soort van reptiel of  iets van die aard omdat je een taal spreekt die niet in het 8 uur journaal voor komt. je vertelt over feiten en details die hun vreemd zijn . Zij kennen het niet van het nieuws op de televisie. Áls het op televisie zou komen  zouden ze luisteren er over het onderwerp praten maar als je hen dingen vertelt die nooit in het journaal ter sprake komen moet je van een andere planeet komen. Dus preek niet in het rond tenzij je hen van je wilt vervreemden en waarom zou je moeilijkheden op de hals halen als het toch geen zin heeft.

 

 je moet diegene zoeken die vragen stellen. het hoeft niet te betekenen dat je dezelfde zienswijze hebt als je hen onderwijst of  visies uitwisselt. In ieder geval kun je sommige onderwerpen aansnijden en ideeën uitwisselen. Als je tegen een systeem en wetenschap opbokst dat al duizenden jaren oud is, moet je niet verwachten dat in éen klap te kunnen ondermantelen. Je moet de tijd nemen om ieder splinter te verwijderen en je zult verbaasd zijn

dat het sterkste object naar beneden komt als je net als een bever het splinter voor splinter aanpakt.

Ik heb gezien hoe bevers te werk gaan met bomen tot ze een potlood over hadden van een boomstronk, balancerend op de top van dat potlood. Zo ziet het tenminste uit en ze zijn geweldige bouwkundigen. ze weten hoe lang het zal duren om die boom te bewerken. Ze weten waar die boom zal gaan vallen. Ze weten dat allemaal en ze hebben geduld. Geduld en als je toekijkt zie je dat die bever het in z’n eentje klaar speelt. Hij loopt niet rond en zegt: “Jeetje, dat is een flinke boom. Ik moet maar een stelletje bevers zien te vinden om dit klusje te klaren”. Hij begint op zijn eentje de boom te versplinteren. Hij zoekt geen bevestiging: doe ik het goed? Hij weet het gewoon want hij is geduldig en weet dat het dikke monster uiteindelijk zal vallen en het valt waar hij wilt dat ie valt. Hij wacht ook niet op applaus. hij doet wat in zijn aard ligt.

Het grootste ding kan door een bijl en geduld vallen als je er energie in steekt. Als je je realiseert dat er een echte oorlog aan de gang is, een hele bedrieglijke goed gecamoufleerde oorlog dan begrijp je dat al het andere op de tweede of de derde plaats komt en je stopt je energie in dingen die reëel en waardevol zijn.

 

Net als de bever kijk je aan het einde niet rond voor wat applaus. De reden dat er informatie door te geven is komt doordat er mensen in vorige eeuwen waren , een beetje dat is waar, maar genoeg om door te geven en dat maakt een wereld van verschil. Op een heel bijzondere manier.

De reden waarom bedrog en misleiding tegenwoordig wordt gebruikt om massa’s mensen te controleren is omdat deze bewuste mensen uit vorige eeuwen hun kennis doorgaven. Anders waren we allang gechipt en hersenloos gemaakt. Compleet hersenloos! De manier waarop regeringen tijd vinden om zulke enorme propaganda en indoctrinatie door televisie, media en scholing te creëren is omzichtiger en slinkser. Het zou niet nodig zijn behalve voor die mensen die door de eeuwen heen hun kennis en wijsheid hebben door gegeven.

De mensen die naar de koning konden wijzen en zeiden: “hij draagt geen kleren”, braken de betovering die de massa gevangen hield. Dat heb je nodig. Maar het duurt een leven lang als je ziet wat mensen met hun leven doen. Ze doen wat goedgekeurd is om goede burgers, fier en kaarsrecht, allemaal vrijmetselaars begrippen, te zijn en toch leven ze niet. Ze verdoen hun tijd. Ze doden de tijd en als ze de tijd doden dan doden ze zichzelf en er is niets waardevoller dan een vlam die tot leven komt door betrokken te raken, gewoon zijn als je bezig bent en, hier en daar net zoveel informatie door te geven, zodat misschien op een dag een licht aangestoken wordt in iemand anders als de woorden naar hen komen die jij in omloop hebt gebracht. Zo is kennis door gegeven. Anders zou de hele wereld sport kijken en godzij dank met al die massieve indoctrinatie hebben ze ons op dat punt nog niet bereikt.

Om veel in een paar zinnen te zeggen moet je jezelf soms controleren omdat er zoveel betekenissen in een paar woorden steekt. Woorden zijn een taal en de manier waarop je ze arrangeert moet uit je hart komen.

Als je er geen show van maakt, als je er geen spelletjes mee speelt, als niet bluft, dán bereik je mensen. Ben gewoon oprecht maar op de eerste plaats, geloof in wat je zegt en je zult zien dat mensen tot leven komen want wat oprecht is kan niet betwist worden.

 

Ik geloof dat Heine zei: “Aus meinem grossen leiden, mach ich die kleine lieder“,  „Vanuit mijn groot verdriet, maak ik kleine liederen”.

Met andere woorden: de diepte van de gebieden die je jezelf toestaat te betreden, samen met de emoties die tot het mens-zijn behoren, kunnen je geweldige wijsheid geven. Toch zul je niet alles wat je hebt geleerd kunnen condenseren. Zelfs geen boek, omdat je zelf zo veel hebt geleerd.

 

Je moet weten dat we in een wereld leven waarin de meeste mensen echt bang zijn om contact te maken met anderen; of om zomaar iets te zeggen, bang zijn om de stiltes te verbreken of een illusie te doorbreken. Zij willen zich aanpassen. Zij willen hun eigen persoonlijke lied opofferen en zich aanpassen aan het geautoriseerde koor. Dat betekent niet alleen dood voor het individu, het is uiteindelijk de dood voor de mensheid als iedereen hetzelfde lied zingt. Dat betekent namelijk dat iemand jou stuurt en iemand anders jouw lied geschreven heeft.

Wat een saaie en akelige wereld zal het zijn als er geen mogelijkheid is om variatie te zien

Als het geen zin heeft iemand te bezoeken omdat je weet wat zij zullen gaan zeggen. Waarom zou je er dan heen gaan?

Mensen doen de dingen tegenwoordig uit gewoonte. Zelfs op bezoek gaan doen ze uit gewoonte. Alles wordt een gewoonte. As they put thime in, just putting in time

 

Je hebt een heel leven en toch besteed je de tijd aan niets terwijl je eigen creativiteit tot het maximale kunt benutten; men draait de knop van de televisie aan, lezen verhaaltjes en vinden wegen om de tijd door te komen .Manieren, Experts zullen het programma voor jou bepalen. Je kijkt niet zomaar naar een film of iets dergelijks. Je wordt gedownload door iemand die  iets voor jou geschreven heeft en het wordt in jou gedownload niet omdat je interesse hebt maar omdat je de tijd wilt doorkomen.

Door de essentie heen gaan, dat is leven.

 

In de tijd voor de computerspelen, opgesloten kinderen, spelend met hun vingers en duimen op kleine plastic dingetjes, gingen de kinderen naar buiten om hun energie kwijt te kunnen. Geloof me maar dat ze fitter waren. Ze hadden geen gemodificeerd voedsel, zeker niet in die mate als tegenwoordig en ook kregen ze minder inentingen zodat ze energie te verbranden hádden, maar ze verveelden zich nooit. Nooit verveelden ze zich.

Tegenwoordig is het angstig om met veel jongeren te praten vooral degene die met hun draaiende duimen aan die plastic dingetjes zitten, hun ogen gefixeerd op het scherm. Als ze niet spelen of ze hebben het spel al zo vaak gespeeld, zitten ze gewoon te zuchten. En als je dan vraagt: wat is er, zeggen ze: “Ik verveel me’. Ze hebben een heel leven te leven! Als je jong bent denk je dat je het eeuwige leven hebt. De dood is een vreemd concept. En tegenwoordig nog vreemder omdat je geen dode meer ziet. Alles wordt door anderen verzorgd en gezorgd. Ze hebben maar éen leven en ze vervelen zich nu al. Vervelen! Ergens naar toe gaan om iets te bekijken te zien of te bedenken, is bijna een vreemd idee. Ze zijn opgegroeid met het idee dat je voor amusement moet betalen. Je betaalt. Als iets voor niets is kan het niet waardevol zijn, dus wil men altijd geld als ze iets willen zien of bezoeken. Het komt zelden in hen op om op het platteland of door de bossen te gaan struinen. Ze vervelen zich. Verveling!

 

Hun lied, als het ooit hun lied was, is geblust want het lied in een mens is je leven. Het is de drijvende kracht die van binnenuit komt. Het is de kracht die je opgewonden maakt om iets te zien, te doen, te ondernemen.

Tenslotte worden ze de wereld moe. De zorgen in de wereld als ze hun leven leiden wordt  ze te veel. Zij willen zichzelf uitschakelen omdat alles te verschrikkelijk is.

 

Door de eeuwen heen is al dat die angstaanjagerij gefabriceerde onzin. Niet alles maar wel het meeste. We kunnen het ons niet veroorloven om ons eronder te laten krijgen tot ons vuur is uitgeblust. Het is een feit dat er, vandaag de dag, nog mensen zijn die nog steeds bewust zijn; die kunnen verwoorden wat er gaande is, die de illusies kunnen doorbreken, door al die propaganda en counter-intelligence kunnen zien die daar neer gezet is om je wezenloos te maken, om overal op reptielen te jagen, om goeroes te volgen die rare kleding dragen maar eruit zien of ze iets weten en heel vroom lijken en degene die ik” kaart haaien” noem, die je jouw toekomst op papier geven.

Mensen willen alleen voorspellingen als ze doodsbang zijn hun voor hen eigen leven want leven is een waagstuk, een kans. Alles in het leven is een mogelijkheid en alleen diegene die innerlijk sterven, sterven omdat ze de kans niet aangrijpen totdat ze tenslotte als ze veel ouder zijn zeggen: “het is voor mij te laat om nog iets te doen”.Waarom zou je een leven kiezen dat miserabel is terwijl het geloof in de toekomst in jezelf ligt. Als je er maar voor zorgt dat je dat gebruikt, die drijfveer in jezelf gebruiken op welke manier dan ook.

 

Dat betekent niet dat je beroemd word. Het betekent niet dat je rijk wordt. Je wordt niet rijk als je het op de juiste manier doet tenzij je gesteund wordt door regeringen maar je zult rijk worden in de wijsheid die je hebt en rijk in de ervaringen; rijk aan vrienden. Je zult rijker zijn dan diegene die materiele dingen achterna jagen want uiteindelijk is het enige wat we hier hebben elkaar. Ik bedoel niet met de maskers die we opzetten, de goedgekeurde gezichten, het zogenaamde. Ik bedoel de echte mensen. Daar gaat het in het leven om. Het geacteerde, de “persona” is de goedgekeurde versie. Iemand, ergens en op een bepaalde tijd heeft besloten dat wij een kopie daarvan worden.

 

Ik heb het vaak gezegd. Nu is de tijd- de oorlog waar alles en iedereen in wereldse aangelegenheid elkaar ontmoet.

We kunnen het ons niet veroorloven dat we psychologisch onder misleiding, zorg, stress en angst gezet worden als je realiseert dat we allemaal zullen sterven.

Hopelijk niet allemaal tegelijkertijd maar afgaande op  het verleden hebben we gezien dat iedereen uiteindelijk dood zal gaan. Als je realiseert hoe kostbaar het leven zelf is en dat er eigenlijk een vreugde voor het leven moet zijn, een vreugde, dan moet je dat terug eisen en tegen degene die dat proberen te vernielen zeggen dat ze moeten opdonderen.

Als een soeverein wezen dat op dezelfde manier als ieder ander op de wereld kwam hebben we het recht om deel te nemen aan de beslissingen die gemaakt worden als ze ons aangaan.

 

We hebben niemand nodig die tegen ons zegt hoe we moeten zijn. Hoe we moeten leven. Wat we behoren te doen op de goedgekeurde manier, alsof die mensen uit een speciaal geboortekanaal zijn geboren. Het doen alsof heeft lang genoeg geduurd en de elite weet dit. Zij weten dat het zo niet langer verder kan. Daarom die hype om ons dom te houden door alle mogelijke manieren inclusief de chemische oorlogsvoering en de doping vanuit de lucht en al die andere dingen die ze met het voedsel doen. Daar is geen twijfel over. Voedsel is een wapen. Je verandert het voedsel; zo verander je de mensen om hen plooibaarder en rustig te maken. Deze dingen zijn een hele tijd geleden op wereldconferenties besproken.

 

En toch, we zijn er nog. Er zijn nog steeds mensen die na kunnen denken, die door de gaten en de mazen van de disinformatie heen kijken, door de hype en de angstaanjagerij tot de kern kunnen doordringen. Waarom? Het leven is niet alleen van mij, het is ook van jou. Het leven is er ook voor degene die nog zullen komen en het leven moet geleefd worden. Niet door gepieker, zorgen makend en huilend. Het moet geleefd worden ook al doe je al van deze dingen wel eens alleen niet tegelijkertijd.

 

Dus liever het leven dan in zorgen zitten, piekerend woedend wat zij straks weer gaan doen. De grote ZIJ doen er iets mee.

 

Meer sites zullen binnenkort verschijnen. Het zal veel werk kosten dus mensen die proberen mij te bellen zullen waarschijnlijk niet door komen. Ik besteed zoveel tijd aan de telefoon; ik kan het me niet meer veroorloven nu ze deze stadia van dit wereldlijke slagveld door gaan drukken. Dus we moeten allemaal geduldig zijn terwijl ik deze sites ga opzetten en  uitbreiden.

 

Om nu af te sluiten, wil ik graag herhalen dat je tijd niet moet laten inkapselen als een gevangene waarover een vonnis is uitgesproken.. Stop met het verdoen van je tijd en begin iets met dat vuur in je, met je eigen lied.

Sorry, voor deze haastige blurb maar het is een drukke dag geweest.

 

Ik hoop dat het goed met je gaat. Wel te ruste van mij en Hamish en moge je goden of god of je favoriete gedicht met je zijn.

 

Vertaling: M.Eken

 

.

 

“Tijd gestolen”

door Gerry Rafferty

Ik steel wat tijd, ik heb wat tijd gestolen

Maar ik voel me niet schuldig omdat de tijd mij toebehoorde
Ik heb me stil gehouden, stilgehouden
Ik ben eruit weggewandeld en heb het los gelaten

Ik heb tijd gestolen, wat tijd gestolen
Ik ben alles vergeten en heb mijn geest tot rust gebracht
Ik heb tijd gestolen, tijd heb ik gestolen

Nu weet ik dat het tijd is om over die lijn te stappen

Ik heb naar de hemel gekeken, naar de hemel gekeken
iedere dag heb ik de wereld langs me heen laten komen
Zon en regen, zon en regen
Het voelde zo mooi om die magie weer te leren kennen

Ik heb tijd gestolen, wat tijd gestolen
Ik ben alles vergeten en ik heb mijn geest tot kalmte gebracht
Ik heb tijd gestolen, tijd heb ik gestolen
maar nu weet ik dat het tijd is om over die lijn heen te stappen

wacht mijn liefste, wacht mijn liefste
Straks zullen we helderder zijn dan de zon
wacht en zie, wacht en zie, vergeet alles behalve jou en mij

Ik heb tijd gestolen, wat tijd heb ik gestolen
Ik ben alles vergeten en heb mijn geest tot rust gebracht
Ik heb tijd gestolen, wat tijd gestolen
Maar nu weet ik dat ik een punt hebt bereikt

(wegstervend)

Rol door, kruis de lijn, is zo lang, tijd gestolen

Rol door, kruis de lijn, is zo lang, tijd gestolen.