ALAN WATT    BLURB (i.e. Educatief gesprek):

 

 “DE SLAG OM HET WAARNEMENINGSVERMOGEN

IN

DE EEUW VAN WATERMAN"

 

19 juli, 2007

 

Dialoog Copyright Alan Watt – 19 juli, 2007 (uitgezonderd muziek en literaire citaten)

 

WWW.CUTTINGTHROUGHTHEMATRIX.COM

 

www.alanwattsentientsentinel.eu

 

Hallo mensen. Ik ben Alan Watt en dit is www.cuttingthroughthematrix.com .Je vindt me ook op www.alanwattsentientsentinel.eu .Het is 19 juli, 2007.

 

De laatste drie weken of zo is er in Canada, tenminste in Ontario, zowat iedere dag waar ik leef, onweer geweest. ’s Morgens is het vaak heel helder totdat de vliegtuigen komen en met het sproeien van de lucht beginnen en het besproeien van de wolken én wolken maken. Dan zet je de korte golf radio aan, op een hele groep frequenties en je hoort er het gebons van HAARP op de hoofdfrequentie. Dan hoor je, heel zeker het verre rommelen dat dichterbij komt en dan heb je overal bliksem dat uren duurt, soms de hele nacht lang.

 

Ooit had het onweer gewoon een paar slagen, kwam over en het was in 15-20 minuten voorbij. Nu kan het de hele nacht duren; maar dat is alleen maar de truc van de wetenschap zoals de wetenschap nu helemaal gemanipuleerd word en de Air Force van de Verenigde Staten maken hun opschepperij waar; ze zouden het weer controleren. Dat doen ze nu, zie je. Het wordt allemaal gecontroleerd, zoals nu bijna alles dat leeft en ademt op deze planeet, omdat met alles geknoeid is en geknoeid wordt. Met het sproeien, met de gemodificeerde oogsten en met niets is méér geknoeid dan met de mens, omdat dát het belangrijkste is dat eerst veroverd moet worden als je de wereld wilt veroveren.

 

Ik krijg veel post en email van mensen die zoveel te vertellen hebben en dat is wat dit werk, werkelijk persoonlijk maakt. Je krijgt zoveel inzichten in mensen en een gemeenschappelijke band ontstaat met degene die wakker worden. Degene die praten en schrijven, maar altijd vanuit het hart als een gevoelsmens, niet als iemand die alleen maar zijn downloading van de media met je wilt bespreken, dat het gewoonlijke gesprek van de meeste mensen is. Iedereen gaat door zijn kleine crisissen heen; voor het individu lijken die groot, ómdat deze dingen groot zijn als je in deze wereld van veranderingen probeert te overleven; altijd toenemende veranderingen. De snelheid van de verandering neemt werkelijk toe als we al deze goedgekeurde organisaties zien, de Nieuwe Sovjet Wereld die de wereld moet begeleiden en leiden voor de fascistische elite aan de top, die in het spel komen.

 

Ik heb vaak gezegd dat voor de degene die wakker worden, het niet noodzakelijkerwijs een zodanige oorlog is om te redden wat was, omdat wat was en is, zo corrupt geworden is dat het als zodanig niet gered kán worden. Het systeem zelf zat niet alleen vol met barsten, de barsten zijn vanaf het begin in het systeem ingebouwd. Het is een handelssysteem en alles draait om geld en economie. Je wetten komen daar vandaan. In wezen komen alle wetten daar vandaan. Jouw waarde voor het systeem, de wetten van de elite voor de samenleving; het doet er niet toe of je de communistische of fascistische slagzinnen wilt gebruiken, het betekent hetzelfde. Jouw waarde voor het systeem is dat telt. Ben je een goede producent en gebruiker? Als je niet met slechte gezondheid kan omgaan of het verlies van werk of wat dan ook, je wordt afgeschreven als een ‘nutteloze eter’. Voor minimalistische gezondheidszorg, die daarin voorziet, zul je een zorgdekking krijgen of van liefdadigheids instellingen, waar zij aan de bodem uiteindelijk op terugvallen, in deze rijke samenleving van ons; maar je krijgt niet veel omdat jouw waarde voor het systeem, datgene is dat telt.

 

Ik kan me herinneren in Engeland in de 70’s, ik geloof dat het voor eerst gepubliceerd werd dat patiënten, die in de National Health Service System zaten (wat zo’n beetje alles is dat ze je geven) op hun waarde als A, B en C, geclassificeerd werden, dat vaak op hun kaarten van de hartafdelingen werd geschreven. Dat vertelde de staf, wie ze als eerste moesten reanimeren, mochten er een, twee of drie tegelijk een aanval krijgen. Degene met de meeste waarde voor het systeem (of met andere woorden, de rijkste) zouden een behandeling krijgen, terwijl de andere persoon aan de boden zou moeten sterven; en zo werkt het systeem -- jouw waarde voor het systeem. Je bent een economische eenheid die verondersteld wordt te produceren.

 

Ze geven er niet om wat je werkelijk in je kleine persoonlijke leventje doet, zolang je produceert en consumeert en belastingen betaalt. Dat is het omdat belastingen echt gewoon een groot deel van je arbeid is, die naar de dominante minderheid gaat en de enorme bureaucratieën die ze gebruiken om je te domineren en je leven te runnen. Dat is geen mysterie. In het verleden is heel goed geschreven over wat belasting eigenlijk is. De list is, geld te gebruiken. Daarom heb je geen Majoor Donnel met een zweep naast je staan die afbreekt als je de sloot niet snel genoeg graaft. Je doet het vrijwillig, denk je; maar niet helemaal, je betaalt het trouwens door belasting die automatisch van je loon wordt afgehouden, want je bent een arbeider als je op de loonlijst staat. Je krijgt geen salaris. Je staat op de loonlijst en het wordt van je geld afgetrokken. Je krijgt zelfs de optie niet, zie je om het vast te stellen, omdat je die rechten als lagere soort niet hebt.

 

Dat is de realiteit van de wereld. We denken door de voortdurende surrealistische propaganda van de media die we hebben, dat we in de fijnste tijd ooit leven, de cutting edge (onvertaald). Als je cutting edge met een vergrootglas bestudeerd, zie je dat het tamelijk bot en gerafeld is, omdat we helemaal niet aan de cutting edge staan. We hebben vergevorderde wetenschap, tenminste dat wat aan het publiek gegeven wordt, dat absoluut verouderd is vanuit het standpunt van de elite. Daarom is het veilig het aan je te geven. We staan niet aan de cutting edge. Hetzelfde systeem dat weer in het systeem van een ‘dominante minderheid’ is gebouwd, zoals Huxley ze noemt, is hier nog steeds en ze hebben nooit de controle verloren. Ze geven hun macht, rijkdom en de agenda aan hun nakomelingen door. Ze hebben altijd de weg voor hun nakomelingen voorbereid, inclusief de wereld waarin hun nakomelingen zullen leven, sinds ze de toekomst, in alle tijden hebben gepland.

 

H.G. Wells, die toegang had tot sommige informatie die over de toekomst gaat die moest komen (die hier is), een propagandist voor de elite zijnde die hem tewerk stelde, schreef, “The Shape of Things to Come.” Er was een film uitgebracht, een oude zwart witte film, met Raymond Mattey erin, die ze nu en dan nog laten zien (of deden) op de CBC in Canada een keer in de zoveel tijd, genaamd, “Things to Come’. In de film, deze ‘vooruitgang’ zoals ze door deze dominante elite van wetenschappers wordt genoemd, deze technocraten en hoog-niveau dominante minderheidsgroepen, in de film zaten ze allemaal in hun grote ivoren torens en alle gewone mensen zijn beneden en klagen over de snelheid van de verandering.

 

Met andere woorden, ze wisten lang geleden dat ze de wereld in een staat van versnelde verandering zouden brengen waar alles, zelfs de cultuur, aan je gegeven werd en alle updates, zoals een computerprogramma die aan je geeft. Je wordt met je cultuur, opgewaardeerd (updated). Het evolueert niet. Het wordt je gegeven, maar zelfs zó, dat het zo’n vlugge snelle verandering wordt, van het ene deel naar het volgende. Er is niets waar je je in de geest, aan kunt vasthouden. Er is niets waar je je aan kunt vasthouden om je een vorm van stabiliteit te geven. De mensen beneden die ivoren toren in de film, smeken allemaal om de verandering te stoppen. Stop de verandering, zodat ze op adem kunnen komen en wat betekenis aan het leven kunnen geven.

 

Daar zijn we in de huidige tijd. De chaos die je overal om je heen ziet die te maken heeft met materiele beëindigingen en allerhande vijandschappen, inter-persoonlijke problemen, allen zijn symptomen van de beëindiging van de culturen terwijl de elite ons als een enorme kudde van het ene weideveld naar dit nieuwe veld van schaarste verhuist. Ten minste, zo zal het verschijnen en zo zal de crisis verschijnen die ze ons constant vertellen. Het is een nieuw veld, met erg weinig gras erop en we worden verondersteld aan dat idee te wennen.

 

Wij worden geamuseerd. We krijgen uitgebreid te eten en te drinken met een besef als nooit tevoren. Dit is nooit eerder in de geschiedenis voorgekomen, terwijl mensen het steeds moeilijker vinden de hypotheek te betalen of de huur te betalen (die bovendien buitensporig zijn) en al het andere waarvoor ze moeten betalen, betalen, betalen. De elite zorgt er altijd voor dat je genoeg goedkope drank hebt en een overvloedige voorraad drugs om je door de vluchtfantasieën te loodsen die achtergelaten worden als al het andere faalt. Dat is er in het Sovjetsysteem gebeurd. Je moet eeuwig in de rij staan voor suiker en basale benodigdheden, lange rijen en deze werden je uitgedeeld in bruine zakken. Hoewel, je kon heel goedkoop drank vinden en je kon het heel vlug krijgen. Iets waar George Orwell ook voor zorgde dat het in zijn boek “1984” terecht kwam.

 

Hoewel, dat alles, het hele verleden, de onvoorstelbare hoeveelheid seksuele fantasieën op de televisie (waar ik niet naar kijk, maar ieder ander doet dat wel) en vertellen me daarover en de spellenshows en het gaat maar door en door. Al die gekheid is bedoeld om deze graad van angst voor ineenstorting te verbergen – surrealisme, een vorm van neurose op grote schaal. Mensen kunnen hun oriëntatie verliezen, zie je, hun grip en hun contact met de samenleving over het algemeen, dan hebben ze het verloren. Ze worden gemakkelijk gecontroleerd. Ze zijn gebroken. Dat is wanneer de autoriteiten, zoals ze al naar voren komen met deze nieuwe oplossingen, die trouwens helemaal niet nieuw zijn. Ze schreven daar lang geleden over, honderd jaar, over het drogeren van het publiek. Uiteindelijk weten we natuurlijk dat het de hersenchips zullen zijn, allereerst om de zieken te helpen en beschadigde neuronen om te leiden en al die onzin die ze ons iedere keer vertellen als ze een nieuwe uitvinding brengen die bedoeld is om ons te controleren.

 

Deze mensen zal verteld worden dat het eigenlijk onze eigen endorfine in het lichaam beïnvloedt en hoe goed we ons zullen voelen, als we het op een natuurlijke manier door deze kleine chip krijgen die de hersencellen stimuleert het los te laten en ons zo goed doen voelen, gelukkig, wollig en warm. Zo zullen ze het ons verkopen. Je moet een samenleving bijna in een staat van ineenstorting brengen, om hen dáárvoor te laten gaan; en dat is niet moeilijk. Dat is niet moeilijk, niet in dit stadium. Je kunt zien hoe het uitgespeeld wordt. Weer, dit is geen speculatie. Je kunt in heel oude boeken zoeken, oude geschriften en tijdschriften en je zult stellingen en artikelen van de elite vinden, over dit speciale onderwerp over hoe ons door dit stadium heen te voeren, waarvan ze wisten dat ze ons daar naartoe zouden brengen, heel lang geleden.

 

Terugkomend op de mensen die mij schrijven en degene die wakker worden; er zijn veel niveaus en veel soorten. Je hebt de jonge mensen, die over het algemeen kwaad worden. Ze zijn heel erg kwaad als ze dingen niet kunnen begrijpen. Dan zijn er degene, die door dit stadium breken en zich realiseren dat het helemaal niet hun fout is en stoppen met zichzelf te beschuldigen en stoppen zichzelf te straffen, omdat ze geen succes hebben in het systeem, omdat ze zich nu realiseren dat het systeem corrupt is en een farce is, en heel erg gecontroleerd. Dan gaan ze positievere dingen in hun eigen leven doen. Ik weet dat er ook ouderen zijn, die door hun eigen problemen zijn gegaan, materiele instortingen, al het gebruikelijke materiaal. Die de kinderen, door de scholen en de indoctrinatie van de televisie en de media, tegen zich gekeerd zagen en wijzer zijn geworden. Ze hebben een groter inzicht in de dingen, en ze houden op hun ex-echtgenoot of wie dan ook de schuld te geven voor alles wat er met hen gebeurd is, en ze zien het leven zoals het is. Ze zien het gebeuren, niet alleen met henzelf maar ook met ieder ander. De schuld is neergezet waar het hoort en we moeten onmiddellijk ophouden met de schuld geven aan diegene die ons niet bekend zijn. Dat is een verplaatsing. We projecteren gewoon onze eigen problemen op anderen.

 

Hetzelfde geldt voor de hype en al hun constante, gebruikelijke traditionele stuwdam van leugens aangaande een aangeduide vijand, dat vanuit de top naar buiten komt. Dit is in alle oorlogen, door de eeuwen heen, gedaan. Door een leugenachtige elite die altijd anderen die anders zijn, demoniseert; of ze zien er anders uit of ze hebben een andere kleur of wat dan ook, of een andere taal. Hun betaalde propagandisten in de media die hun bevelen opvolgen. Je kunt in iedere samenleving bepaalde individuen eruit halen die behoorlijk gemeen zijn. Ze horen bij iedere samenleving. Ze zijn er. Je hebt overal psychopaten, in alle lagen van de samenleving, overal. Daarom zoeken ze een of andere vreselijke persoon uit, en laten je denken dat iedereen in dat land zo is; dat is volkomen gelukt. Het is ook bedoeld om mensen met het communiceren van hun vrienden in het buitenland te laten stoppen en we moeten dat niet laten gebeuren.

 

Bestaan er gekken in het buitenland?

 

Natuurlijk bestaan er gekken in het buitenland. In je eigen land zijn er gekken. Kijk naar de mensen die je op de televisie ziet en in de politiek zitten. Je moet je ook realiseren dat in ieder land, heel, heel lang de CIA, M16 en een menigte anderen, erg druk zijn geweest met het opzetten van cellen en netwerken en het rekruteren van andere kleine psychopaten; in alle culturen werken die voor hen. Ze kunnen overal problemen veroorzaken en er een hele bevolking voor laten opdraaien. Weer, een heel oude list. We moeten ons blijven herinneren wie de Communistische Revolutie heeft opgezet, wie het fundeerden – en het was geen groep Russische boeren met mestvorken. Het is allemaal in het westen ontworpen, in de rijkste landen van het westen en steden in het westen en ook door hen gefundeerd, hun hele leven lang.

 

Bedrog is de naam van het spel – constante, voortdurende misleiding. De mensen uit verschillende culturen die verbonden zijn door hetzelfde persoonlijkheidstype moeten die band behouden, en het doet er niet toe wat er tijdens vrede of oorlog gebeurd, omdat dat onze reddende genade is in dit alles. We moeten alle oorlogshitsers en alle dominante groepen aan de top mijden, of krijgsheren aan alle kanten, die het oude feodale systeem in hun eigen handen willen houden. Vaak spelen ze onder een hoedje zoals we altijd, jaren nadat de oorlog voorbij is, zien.

 

Mensen worden wakker ten aanzien van de situatie waarin ze zitten, waar iedereen in zit, en sommigen laten hun ondersteuning zien aan mensen die eruit gepikt zijn, publiciteit in de samenleving hebben gekregen. Er zijn natuurlijk meer, enorme aantallen waar je nooit over zult horen, die door Big Brother altijd uitgezocht worden. Dit gaat over iemand die naar mijn talks luistert, Patty genaamd, uit de Verenigde Staten en ze zei in deze brief:

 

             “Ik dacht dat u misschien geïnteresseerd was, ik woonde het Jubilee van Ed Brown’s huis in New Hampshire bij dit afgelopen weekend, reed er met mijn zoon en twee vrienden heen. Rond de 200 mensen kwamen, mannen, vrouwen en kinderen, en het was fijn om mensen te ontmoeten die over veel meer bewust zijn dan alleen de fraude over de inkomstenbelasting. Een aantal vaderlandslievende beroemdheden waren er, zoals Ted Anderson van GCN Network, Jack Blood, Katherine Albright en zelfs Randy Weaver, die een hele interessante vent is; maar ik was meer onder de indruk van de doorsnee mensen die van overal vandaan kwamen, 100 mijlen reizend, gewoon om hun ondersteuning aan Ed en Elaine te laten zien.

            

             We hadden ook enorme chemtrails die recht boven onze hoofden sproeiden op een dag die heldere blauwe luchten zou moeten hebben en zonnig moest zijn. Ze hadden de lokale politieagenten bij de ingang van de weg naar de Brown’s gezet, die auto’s telden en nummerplaten opschreven. Ze hadden ook een paar vliegtuigen,  die een tijdje rondvlogen en toen kwam er een gigantische helikopter met alle laatste technische snufjes en die vloog de hele dag rond ons tot in de nacht. Die kwam zo dichtbij, gewoon zuigend net boven de boomgrens zodat iedereen er fantastische foto’s van kon maken. Dat deden ze als pure intimidatie, gewoon een echtpaar pesten die weigerde naar de gevangenis te gaan vanwege inkomensbelastingen.

 

Een van de jongens zocht het uit en vond het, en het was de helikopter van de Homeland Security. Hij bleef maar in een cirkel rondvliegen, en ’s nachts schenen ze laserstralen en spotlights op het eigendom. Het was idioot. Ik kon niet geloven dat ze eigenlijk miljoenen dollars voor deze gebeurtenis hebben uitgegeven. De regering heeft het commerciële eigendom met het tandartsenkantoor van Elaine erop getaxeerd. Het is veel meer waard dan de belastingen die zij schuldig zijn. Zodra ik de foto’s op mijn computer heb, stuur ik ze naar u. Ik kon ook hun huis van dichtbij bekijken. De media tolt erom heen, als om een burcht. Daar is je media weer. Gewoonlijk noemen ze deze plekken compounds (kampen). Kijk, je huis wordt een compound (kamp) als je aangevallen wordt. De media tolt eromheen alsof het een burcht is, terwijl het een lang huis is, het is zelfs nog niet af. Er zitten geen zijplanken op. De helft van het huis laat nog steeds het hout zien. De voorkant is niet af en van binnen is het gedeeltelijk klaar. De regering sloot hun energie, internet en satelliet af.

 

Ed en Elaine leken erg aardig. We konden een korte tijd met hen spreken. Je kon zien dat Elaine onder enorme hoeveelheid stress zit; en ondanks dat ze al de hulp waardeerde, was het voor hen moeilijk om al deze mensen rond zich te hebben. Ik zag ook een man rondwandelen met een T-shirt aan waar cuttingthroughthematrix.com op de achterkant stond. Ik was in staat met hem te praten. Het was fantastisch om met iemand te spreken die jou kende, die jouw materiaal gelezen heeft en naar je blurbs luistert. We hadden een fantastisch gesprek. We spraken over andere websites die we bezoeken. Het bleek dat wij beiden op een website ‘Chemtrail Centrals’ genaamd,  recensies hadden geposten. We hadden met elkaar op die website gecommuniceerd, dus hier zijn we op een evenement in New Hampshire, twee mensen die online over chemtrails hebben gesproken en Alan Watt en we krijgen de kans om elkaar in levende lijve te ontmoeten. Wat een kleine wereld. Ik nam een foto van de achterkant van zijn T-shirt en ik stuur je die op.

 

Deze nieuwe vriend vertelde me dit bepaalde stukje informatie, zei dat hospitium klinieken over heel MA toenemen, zwaar gefinancierd, terwijl de beschikbare banen heel goed betalen. Hij zei dat de banen die beschikbaar zijn allemaal papierwerk is, formulier na formulier die ingevuld moeten worden. Griezelig. Ik ga onderzoeken wat hier in Illinois gebeurt. Ik ontmoette ook een man uit mijn eigen stad die artikelen in een kleine krant schrijft, die niet past bij een “Rockford Red Star,” zoals wij dat zeggen. Hij krijgt voor deze artikelen niet betaald, maar hij zei dat ze hem tenminste lieten schrijven wat hij wilde en zij publiceren het. Hij lijkt wakker te zijn maar neigt te geloven wat een zekere Brit, die het over specifieke dingen heeft, naar buiten brengt. Ik vertelde hem over jou website en ik ga hem links en informatie sturen.

 

Ik sprak ook met een veteraan uit de Golf Oorlog die gehandicapt is en die aan het Golfoorlog syndroom lijdt. Hij kwam toch, ondanks dat het voor hem heel moeilijk was zelfs maar te lopen. Hij vertelde me dat hij naar de gevangenis was gestuurd. Hij heeft 2 jaar gezeten van een 8 jarige straf omdat hij zijn honden niet had aangegeven. Het was duidelijk dat hij veel pijn leed. Wat een tragedie want hij is een jonge man. Ik was heel zenuwachtig om naar het huis van de Brown’s te gaan, maar nu ben ik blij dat ik het evenement heb bijgewoond. Dit heeft mij zienderogen duidelijk gemaakt hoe erg onze regering zo onderdrukkend is geworden. Hoe het geldsysteem een volledige bedriegerij is, zoals u heeft uitgelegd. De regering heeft veel meer geld besteed om ons in de gaten te houden dan wat de Brown’s aan inkomstenbelasting schuldig zijn, waarschijnlijk miljoenen dollars van belastingbetalers verspilt, om gewone mensen in de gaten te houden die voelen dat genoeg, genoeg is. Het geeft me ook hoop dat mensen in het hele land wakker worden. Er waren daar veel jonge mensen, dat was heel aanmoedigend. Het ga je goed, enz, enz.”

 

Dat soort post krijg ik binnen. Ik krijg zelfs nog persoonlijkere en je ziet beetjes van het verdriet van de levens van mensen. Mensen die naar de wereld toe een moedig gezicht opzetten, maar je weet dat ze door een innerlijke kleine hel zijn gegaan; en dat is ook heel gewoon omdat deze wereld zoals die tegenwoordig echt onder al die glitter, niet erg fijn is. We zijn zo ontmenselijkt door conditionering en door de creatie van een opgewaardeerde (updated) cultuur, wát iedereen ook zegt; en veel van dat is waar. De religie is uit het raam gegooid, dus er niets wat ons uiteindelijk naar onszelf laat kijken, omdat op z’n minst, het allereerste belang van de doorsnee mens, het onderzoeken van zichzelf is. Dat is nu verdwenen, dus dát is niet eens gebleven. Als je niet naar de schaduwkant van je eigen persoonlijkheid kijkt, kun je bijna psychopathisch worden als je niet voorzichtig bent in een systeem, dat succes door alle mogelijke middelen aanmoedigt.

 

Dit wetenschappelijke systeem of dictatorschap, wenst nu dit systeem in iedere ander land uit te breiden met een vervangend systeem, om de hele wereld te standaardiseren. Om de hele wereld te standaardiseren en zowat te verdoven en hetzelfde corrupte, niet werkende systeem ergens anders naar toe te brengen. Het betaalt jonge mensen om uniformen te dragen en het voor hen te doen; en deze jongen mensen weten nooit wat ze werkelijk doen. Ze kennen zichzelf niet eens. Ze zijn te jong. Niet alleen dat, het leger heeft een geweldige reputatie van indoctrinatie, dat eigenlijk gewoon een vorm van hersenspoelen (mind control) is. Het hele werk van het leger is het ontmoedigen van individualisme en het hechtingsproces naar UNI-formiteit af te dwingen, zó dat je je persoonlijkheid verliest; en je zult allemaal robots worden zoals de Borg, ondanks dat je allemaal denkt dat het goed met je gaat. Dan wordt je gebruikt en afgedankt als je bruikbaarheid op is, samen met een heleboel auto-immune problemen die door alle inentingen veroorzaakt zijn. Ze willen geen mensen die dat soort training hebben gehad en die nog steeds jong en fit zijn in een systeem waar ze problemen binnen de samenleving verwachten vanwege de agenda en wat de agenda aan de droevige samenleving zal geven. Daarom zul je vier jaar goed genoeg voor hen zijn en dan wordt je ziek. Er wordt voor je gezorgd.

 

Er was een andere brief naar me gestuurd, vanuit Australië door Joel. Joel reist daar veel rond en hij stuurt me ansichtkaarten van al deze prachtige plekken. Ik denk dat het een hint is zodat ik verhuis omdat ze er zo mooi uitzien. Enorme meren, plantentuinen en overal zonneschijn. Hij stuurde me wat materiaal over het Golf Oorlog Syndroom.

 

Ik was in het Golf Oorlog Syndroom geïnteresseerd toen het naar buiten kwam omdat bleek, dat troepen die het kregen en die huiduitslag hadden gekregen en allerlei problemen het ook leken door te geven aan hun kinderen. Het was op een of andere manier besmettelijk. Hoewel, er kan ook een verandering van genen bij betrokken zijn en de kreet van bepaalde mensen kwam naar buiten, dat dit de schuld van het verarmde uranium is, iets waar ik niet zo zeker van ben. Ik ben er zeker van dat er twee factoren in meespelen.

 

Hoewel, het materiaal dat Joel me stuurde was vrij goed gedocumenteerd en heeft te maken met studies die gedaan zijn door de Fransen, vergeleken met de geallieerde landen, de Britten en de Amerikanen en Canadezen enz., landen die wat je noemt de inentingen namen die met het Anthrax formule vaccine werd gegeven. Frankrijk gaf die niet aan haar troepen en ik geloof dat Frankrijk het enige land is, en ik denk ook België. Ik ben er niet zeker van, maar Frankrijk had zeker geen troepen die thuis kwamen met dit Golfoorlog Syndroom en dat was het enige verschil met de troepen. Zij namen die bepaalde inenting niet. Ze droegen dezelfde spullen, dezelfde uitrusting als alle andere troepen hadden en ze aten ook hetzelfde voedsel en gingen naar dezelfde plaatsen, maar het enige dat ze anders deden was dat ze geen antrax inentingen namen. Het was een serie van inentingen. Het was niet alleen maar eentje. Ik kan me van de Engelse kranten herinneren dat ze zeiden dat in de eerste Golfoorlog de troepen van de Special Forces die naar Porton Downs werden gestuurd, waar ze ook een landingsbaan hebben, inentingen werden gegeven maar ze stopten daarmee omdat ze kort daarna hevig ziek werden. Ze stopten met het geven van de afzonderlijke series inentingen aan de Special Forces, maar alle andere troepen kregen ze.

 

Het interessante daaraan is, bepaalde troepen waar de inentingen aan gegeven werden en die niet naar het buitenland zijn gestuurd, dat sommigen van hen dit syndroom ook kregen, zonder aan verarmd uranium blootgesteld te zijn, en dat is interessant. Het verwijst naar de inenting die de factor is en dat is opgevoerd door al het bewijs dat uit Frankrijk kwam, gedocumenteerd bewijs dat met het feit te maken had dat ze deze bepaalde inentingen niet gekregen hebben. Zoals ik zeg, ik vertouw het leger echt helemaal niet, omdat ze zoveel van hun oorlogsmateriaal, bacteriologisch, chemische materiaal enz., op de troepen hebben getest.

 

Dat is altijd vrijgegeven. We weten, vanuit strategisch oogpunt, dat ze geen goed getrainde jonge bevolking uit het leger laten komen die fit zijn, omdat er moeilijkheden gaan komen. Er komen moeilijkheden omdat de autoriteiten ons in hun nieuwsflitsen vanuit het Department of Defense in Engeland, dit verteld hebben. Ze verwachten heel veel problemen omdat ze de agenda kennen en wat eraan komt. Deze nieuwe manier van leven als ze alle energievoorzieningen voor het publiek terug gaan snoeien en ons op één lijn willen hebben. Ze willen geen jonge, fitte mensen rond hebben lopen die door het leger zijn getraind om heel gezond te zijn. Vanuit strategisch, militair oogpunt is het heel goed te begrijpen. Dat is de wereld waarin we leven; het is een lelijke plek.

 

Slechts drie jaar geleden, ik denk dat er maar een of twee van hen in deze bepaalde kleding over zijn, werden een paar overlevenden van de tweede wereldoorlog uit Canada naar Alberta gestuurd en er werd hen verteld dat ze heen en terug moesten lopen over een imitatie slagveld terwijl deze vliegtuigen hen van bovenaf besproeiden. Er werd hen verteld dat het onschadelijke middelen waren waarmee ze besproeid waren. Ze kregen allemaal meerdere, en zware soorten kanker en ze sterven. Ze hebben jaren en jaren rechtszaken gevoerd en zoals je nu wel weet denk ik, is het systeem van wetten er niet om de gewone man te representeren in de zin van rechtvaardiging voor die persoon. De wetten zijn er om hen op stal te houden en de BAR Association te gehoorzamen, weet je, de grote piramide. Eén man kreeg uiteindelijk erkenning van de regering. Ja, ze hadden deze dodelijke chemicaliën op hem gebruikt – op hun eigen troepen en dat is niets! Het gebeurt in ieder land, omdat als je eenmaal een uniform aantrekt je te verwaarlozen bent. Voor “The Greater Good” (onvertaald) zoals zij zeggen, ben je overtollig.

 

Hetzelfde gebeurde in de 1950s, toen regimenten van troepen uit de VS gedropt werden in de woestijnstaten en verteld werden in een atoom explosie te marcheren. Eerst zaten ze in loopgraven en toen werd hun gezegd op te staan. Dit was voor het maken van een propaganda film, en geloof me, ik heb het propaganda bioscoopjournaal dat ze hadden gemaakt, gezien en daar is de band die op de achtergrond speelt met alles erop en eraan, omdat ze in de cultuur getraind zijn, de tribale emblemen. Dat is er nu deel van, al deze koperbands met speciale deuntjes. Ze moesten allemaal opstaan en in deze grote paddenstoelenwolk marcheren en ze zijn volkomen veilig, totdat deze jongens in witte pakken, volledig ingesloten (de wetenschappers) helemaal opgewonden begonnen te rennen en hen terug begonnen te zwaaien. Terwijl ze allemaal aan kanker zullen sterven om deze propagandafilm te maken.

 

Toen ze dat in de VS deden, deden ze hetzelfde in delen van de Sovjet Unie, in feite met hele steden. Ze deden zelfs ondergrondse explosies en bouwden een soort tunnels die de wind naar deze speciale dorpjes heenvoerde. Vertelden alle mensen om buiten in hun tuinen te gaan zitten, (door middel van een wet), en vingen deze kleine winden op die al die radioactieve stoffen bij zich droegen, die erdoor heen bliezen; en toen bestudeerden de wetenschappers de geleidelijke verslechtering van de gezondheid. Dit is allemaal ontmaskerd, sommige daarvan door heel goede documentaires die ooit in Engeland gemaakt zijn, met nieuwsclips en de rest en het gefilmde materiaal om het te laten zien. Iedereen is overtollig in dit idiote, krankzinnige feodale systeem. De ‘strijd van de reuzen’ terwijl ze allemaal om de macht wedijveren en de pionnen, het hele boerenvolk (zoals we allemaal zijn), in hun spel gebruiken.

 

Ik ben gek op deze karakters aan de top, weet je, die met hun aanstellerij en hun pakken en stropdassen of uniformen naar voren komen. Het is allemaal hetzelfde, want dat is wat een pak en een das is. Het is een uniform. Het is een Vrijmetselaars uniform met een das. Daarom is het de meest respectabele kleding als je naar de rechtbank gebracht wordt. Het is een vrijmetselaars outfit als iemand zich afvraagt waarom, het is bijna verplicht om het in de zakenwereld te dragen. Ze citeren allemaal hun favoriete stukjes uit de Bijbel en zo, omdat ze weten dat de mensen in iedere cultuur, getraind zijn op bepaalde citaten, maar ze missen altijd dat soort citaten die op hen betrekking hebben.

 

Habakkuk uit het Oude Testament zal nooit door de George Bushe’s en de Tony Blair’s of wie van de rest van hen dan ook, geciteerd worden. Of de Brown’s of wie dan ook die aangepakt is. De namen zijn niet belangrijk omdat de persoonlijkheid of de entiteit hetzelfde is. De oude Habakkuk  zei:

 

 “De geschiedenis wordt gemaakt door schuldige mannen wier enige macht hun God is.”

 

Is dat geen waarheid?, hu? Ze worden zo meegesleept door hun eigen listen en macht en hoe ze zo lang het vel over de oren van de mensen getrokken hebben. Ze zijn als haantjes zo zeker over zichzelf, zo vol vertrouwen en arrogant. Ze kunnen daar staan en liegen, en liegen als de beste psychopaten die ze zijn, om ons te overtuigen en om mensen over de hele planeet weg te vegen en hen te demoniseren. Kijk naar de geschiedenissen van deze karakters. Onderzoek de geschiedenis van dezelfde mensen, omdat hungeschiedenis gepubliceerd is voor diegene die deze ‘respectabele’ mensen aan de top willen onderzoeken. Als je de Trading With the Enemy Act onderzoekt en degene die na de Tweede Wereldoorlog beschuldigd werden van handel met I.G. Farben die de Nazi oorlogsmachine heeft opgezet, zul je zien dat sommige van hen vandaag daar nog steeds zitten en ons dezelfde onzin vertellen. Dezelfde families; ze controleren alle kanten.

 

Charles Higham schreef een boek genaamd "Trading With The Enemy." Je zou dat moeten lezen. Je ziet dat de Bushe’s daar ook inzitten. In dit hele spel is niets nieuws onder de zon, dezelfde mensen, dezelfde formules, dezelfde families – terwijl ze dezelfde oude strategieën herbewerken met hun machtspogingen de planeet over te nemen en alles en iedereen, en iedereen zo bezig houden met rennen en draven om brood te verdienen, zodat je niets kunt ondernemen.

 

Een ding dat we niet moeten doen, is apathisch zijn. Ze zouden ons het liefst apathisch hebben. Angst en alle komende problemen die zij voorspellen zijn bedoeld om ons allemaal apathisch te maken en zo bang te worden als kinderen voor het donker zijn. Als we doodsbang zijn, worden we gemakkelijk door de deskundigen en de profs gemanaged, die precies weten hoe we ons moeten gedragen en wat te doen om onze angsten te verzachten. Levende, onvervreemdbare kansen. Zo is het leven. Je krijgt een kans als je geboren bent. Alles dat leeft krijgt kansen; en als je door de problemen heen komt, wordt je sterker. De elite begrijpt dit. Daarom proberen ze je buiten gevecht te stellen zodat je er niet doorheen komt en dan stort je in. Je wordt apathisch. Als je zwak bent, kun je gemakkelijk gemanaged worden. Je bent bang. Apathie moet overwonnen worden. Het doet er niet toe, wie je bent, waar je bent of in welk stadium van het leven je zit. Leeftijd doet er helemaal niet toe. Het leven moet een groei-ervaring zijn, er helemaal doorheen. In hele, heel oude religies, was dat een deel van het doel van het leven – een voorbereiding voor iets veel groters, verder dan dit alles.

 

Vandaag zie je mensen die vaak voordat ze de veertig halen, door het leven verpletterd zijn; en dan zijn ze definitief verpletterd als ze vijftig zijn, de meeste. Het enige wat ze kunnen zien is hun pensioen, de grote wortel aan de stok. “Als ik het gewoon tot mijn pensioen redt en op pensioen ga en ik het allemaal te boven kom, kan ik gaan vissen,” en dat denk je. Dat is wat je geleerd hebt te denken, maar er is geen rust. Je wedloop is nog niet voorbij. Als je eenmaal met pensioen gaat, wordt je tegenwoordig geclassificeerd als oud en geriatrisch. Geriatrisch klinkt als niet-menselijk. Daarom noemen ze je geriatrisch, net zoals een foetus geen baby is, zie je. Dat is om iedereen, die in die voorzieningen werken te ontmenselijken en je als een wezen te zien dat ‘over de heuvel’ is.

 

Dan komen ze je achterna, maar het verdrietige is dat er trouwens mensen zijn die, terwijl ze nog steeds werken, zich hebben ingeschreven in een bejaardentehuis. Dit zijn de rijkere mensen, denk daar aan. Wat een ambitie. Ze willen verzorgd worden als ze eenmaal met pensioen zijn en dan gehele bediening. Dat denken ze. Wat voor een leven zit er in die go-getters uit de middenklasse? Wat een ambitie. Kom naar Sunset Boulevard en kijk naar de zonsondergang en jij erbij.

 

Het leven is een kans en het leven kan ruw en zwaar zijn, maar het gaat ook over en het is goed om af en toe onderweg te vallen. Het is goed om te vallen. Je krijgt tijd om te stoppen en na te denken en naar binnen te kijken en alles te overdenken, en dat geeft je de kracht om weer op te staan en door te gaan zonder te letten op al het negatieve nieuws; ze zeggen, "it's not over until the fat lady sings." (onvertaald)

 

We weten welke wereld de elite voor ons gepland heeft, de Borg. Het gebrek aan het vermogen te denken als een individu – volledige afwezigheid daarvan. Niemand wilt over welke andere weg dan ook praten, behalve die ze kennen. Welnu, dat wat ze hebben is helemaal niet de weg voor jou. Het is het laatste stadium van het corrupte systeem. Je kunt iets niet redden dat corrupt is en verziekt. Het is nu te ver. Het enige wat je mee kan nemen zijn de hogere, menselijke waarden die sommige mensen nog steeds hebben en weggaan en hopen dat aan de andere kant een pad in een andere richting opent, dan die de elite gepland heeft, en in een andere richting dan die er voorheen was en zo zal het zijn.

 

Toen het weersstation in het westen haar Weather Channel begon, was het zo duidelijk voor een nadenkend  mens, dat er een heimelijk doel mee was. En kijk, het duurde niet al te lang voordat ze motregen in een storm veranderden of een paar centimeter sneeuw in een sneeuwstorm, een beetje wind in een typhoon. Alles wat ze nu zeggen is een crisis. Je moet uit je raam kijken om voor jezelf uit te zoeken en jezelf terug naar de realiteit en je gezonde verstand te brengen. Ik blijf de mensen zeggen dat de hele media deel is van dit grote zwendelspel om je in een surrealistische mindset te houden, nooit helemaal wetend wat er werkelijk aan de hand is, maar gelovend wat ze je vertellen.

 

Angst is het grootste werktuig dat ze hebben, omdat, zoals ik zeg, levende wezens ervaren van tijd tot tijd angst. Dat is een deel van het leven. Constante angst zal mensen op de knieën brengen. Constante angst kun je te boven komen als je iets positiefs doet. Iets positiefs doen betekent niet dat je iemand die je na staat fel door elkaar moet schudden om hen te laten nadenken en wakker te laten worden. Je moet je energie voorzichtig verdelen onder diegene die tenminste proberen uit te zoeken wat er aan de hand is, en jij hebt de informatie voor hen. Geef het ze langzaam, niet alles tegelijk zoals een grote golf. Je maakt ze bang. Wat voor jouw alledaagse kennis is, kan voor iemand die net wakker wordt, verpletterend zijn. Dus moet je hen kleine beetjes per keer geven, zeker als ze erom vragen. Dring het ze niet op. Verspil je tijd niet aan het wakker maken van mensen die gekozen hebben, zie je ze hebben gekozen om in deze wollige wereld, waarvan zij denken dat die veilig is, te blijven. “Ik ben goed. Ik doe wat me verteld wordt. Ik ben een goed mens. Ik ben een goede burger. Ik ben een door de regering goedgekeurde, goed bevonden persoon.” Dat is een keuze, zie je. Dat is een gelukkige slaaf die blij is met de illusie die hem gegeven is. De illusie die, ja, voor al zijn behoeften of crisissen in het leven, zijn er instanties daar buiten die hem gaan helpen. Laat hem met rust. Hij keert zich tegen je omdat je zijn luchtbel doorprikt. Dat is een keuze.

 

Aan het einde van een eeuw, gebeurt dit, zeggen ze. Mensen kiezen. De eerste neiging is om degene waarvan je houdt, wakker te maken, degene die het dichts bij je staan, dat meestal niet werkt omdat de verwachting om iemand in je eigen familie te vinden die wakker zal worden, zo vreselijk klein is. In de oude esoterische tradities, zeiden ze vaak dat twee mensen die wakker worden in een bed. De een zou plotseling zijn verdwenen, de ander gaat weg; of op het veld, de een is weg de ander verdwenen, dat is wat ze ermee bedoelden. Als je je bewust wordt, laat je de oude wereld achter je. Dat betekende het werkelijk altijd. Dit is het einde van een eeuw, een eeuw die al zo lang zorgvuldig gepland en geleid is door deze dominante minderheid. Ze gebruiken de kosmische klok. Ze gebruiken de Zodiak, niet om de kaarten te schudden, niet voor de gewone verhalen, maar als een tijdsklok voor hun agenda. Zoals George Bush Sr., onthoud, in zijn toespraak over de New World Order zei, “Het gaat allemaal volgens het hemelse plan.” Dát bedoelde hij ermee – de tijdsklok.

 

In oude tijden bestudeerden de priesters, al duizenden jaren, vele duizenden jaren, veel ouder dan ons verteld is, de sterren en de bewegingen en zij brachten het in kaart. Ze brachten de zon en de maan in kaart. De zon, maan en de sterren – hele belangrijke kosmische tijdklokken. Ze schreven hun verhalen in een exoterische dekmantel, voor zoals zij ze noemden “de profanen, degene in het donker, degenen die niet begrijpen.” Het gaat nog steeds door. De grote Zodiak, de cirkel wordt ook het Platonisch Jaar of Cirkel genoemd. De Grote Cirkel, vele duizenden jaren lang, elke eeuw een. Als je het Hindoeïsme onderzoekt is het zelfs veel, veel langer – veel eeuwen vatten miljoenen jaren samen. Het meeste wat het Westen gegeven is, is uit de boeken gesneden, omdat het leven niet met de civilisatie van Sumerië begon. Sumerië was gewoon één tak die weer opgegraven werd, een oud systeem dat eerder had bestaan.

 

Wij leven in een tijd van keuze. Het is een tijd waarin al het materiele ons niet de vreugde geeft die we dachten, al is het dan tijdelijke vreugde om mee te beginnen, omdat alles in de materiele wereld tijdelijk is. Het betekent niet dat je in ellende leeft. Het is niet de bedoeling dat je in ellende leeft in deze wereld. De materiele wereld en de bronnen zijn al een afschuwelijk lange tijd in bezit van weinig mensen. Hoewel, zelfs met de beschikbaarheid van de creditkaarten en de goedkope massa producten (ik aarzel om ze goederen te noemen) uit China, voelen mensen dat er grote gaten in hun levens zitten, belangrijke dingen worden gemist. In een tijd van crisis jagen ze overal op antwoorden nu de wereld zich voorbereidt voor de laatste grote verandering van het einde van deze bepaalde eeuw. Het is een eeuw waar degenen die een paar honderd jaar in-het-weten zitten, ten minste openlijker dan ooit, over geschreven hebben.

 

We weten waar ze de wereld door middel van wetenschap naar toe willen krijgen. Dit koudbloedige type, onmenselijke systeem willen ze introduceren, waar ze de mogelijkheid tot zelfs het hebben van emoties, willen uitroeien die kennelijk niet efficiënt zijn. Kijk, ze houden niet van inefficiëntie en emoties zijn niet efficiënt, het zijn menselijke trekken. Zij moeten dat, wat imperfect is gelaten naar hun eigen beeld perfectioneren; en dat is de wetenschappelijke weg. Het is een tijd van keuzes. Het is een tijd waarin mensen snel met communiceren moeten beginnen, zolang we de mogelijkheid hebben. Het is een tijd voor mensen in alle landen, terwijl ze nog de mogelijkheid hebben met elkaar te communiceren, dit te doen – met mensen in andere landen te communiceren. Je zult zien dat je vrienden over de hele wereld hebt als je eerlijk bent tegenover jezelf en eerlijk naar hen bent.

 

Angsten overwinnen, is een deel waar het in het leven om gaat, alle gevaren van te voren kennen, maar ook weten hoe ze te overwinnen. Zonder hoop, zie je, heeft niets zin, zoals we allemaal weten; en toch, dit is de tijd om hoop weer levend te maken, ook al weet je de uitkomst niet. De uitkomst zal een weg zijn die je je niet kon voorstellen en het zal een weg zijn die de elite zelf niet gepland heeft. Het kan zijn dat het niet voor iedereen is, omdat dit de tijd van keuzes is. Iedereen vandaag maakt in zijn persoonlijke leven keuzes dat al het andere en henzelf beïnvloedt. Zwijgen is een keuze. Zwijgen tegen onrecht is een keuze.

 

Besluiten om niet te denken aan mensen die in een ver land vermoordt worden, is jouw keuze. Alleen de psychopaat heeft geen keuze. De psychopaat heeft geen geweten. Het doet er niet toe hoeveel conditionering je beïnvloed heeft én je training, diep van binnen weet je nog steeds of je menselijk bent. Dat is, wat goed is en wat fout is. Nu we nog de kans hebben moet iedereen, nu betrokken raken, want we moeten ophouden met het getob over onze kleine ikjes. Je zult zien dat als je stopt met getob over je kleine ikje, dat je uit kan reiken naar anderen. Je wint aan kracht waardoor je jezelf overstijgt. Zo werkt dat.

 

Vanuit een hele vreselijke zomer met onweer en veel regen in Canada en van Hamish en mijzelf, een fijne avond en moge je god of je goden (dat je ook vrede moge hebben) met je gaan.

 

Vertaling: September 2007, M. Eken

"The Age of Aquarius" from musical: "Hair"

When the moon is in the Seventh House
And Jupiter aligns with Mars
Then peace will guide the planets
And love will steer the stars

This is the dawning of the age of Aquarius
The age of Aquarius
Aquarius!
Aquarius!

Harmony and understanding
Sympathy and trust abounding
No more falsehoods or derisions
Golden living dreams of visions
Mystic crystal revelation
And the mind's true liberation
Aquarius!
Aquarius!

When the moon is in the Seventh House
And Jupiter aligns with Mars
Then peace will guide the planets
And love will steer the stars

This is the dawning of the age of Aquarius
The age of Aquarius
Aquarius!
Aquarius!

 

"De Eeuw van Waterman" uit de musical: "Hair"

Als de maan in het Zevende Huis staat

En Jupiter één lijn vormt met Mars

Dan zal vrede de planeet leiden

En liefde zal de sterren sturen

Dit is het aanbreken van de eeuw van Waterman

De eeuw van Waterman

Waterman

Waterman

 

Harmonie en elkaar begrijpen

Rijk aan sympathie en vertrouwen

Geen leugens en gespot meer

Gouden levende dromen en visioenen

Mystieke kristallen onthullingen

En ware vrijheid voor de geest

Waterman

Waterman

 

Als de maan in het Zevende Huis staat

En Jupiter één lijn vormt met Mars

Dan zal vrede de planeet leiden

En liefde zal de sterren sturen

Dit is het aanbreken van de eeuw van Waterman

De eeuw van Waterman

Waterman

Waterman