ALAN WATT

 

OP

 

THE AMERICAN AWAKENING

 

MET

 

MICHAEL HERZOG

 

(Alan valt 2 uur voor Michael in)

 

20 juli, 2007

 

Dialoog Copyright Alan Watt – 20 juli, 2007 (Muziek en Literaire Citaten uitgezonderd)

 

WWW.CUTTINGTHROUGHTHEMATRIX.COM

 

www.alanwattsentientsentinel.eu

 

Hallo mensen. Ik ben Alan watt en ik vervang Michael Herzog, die mij vanmorgen belde en hij is overladen met werk zoals we allemaal zijn, werkelijk in deze dagen en tijden. We proberen door onze dagelijkse bezigheden te komen. De meeste van jullie die mijn naam op andere shows hebben gehoord, op veel radiostations en ook een paar tv stations. Ik zet de meeste informatie op mijn website www.cuttingthroughthematrix.com en alanwattsentientsentinel.eu.

 

De benadering die ik probeer om mensen op dit huidige moment in de geschiedenis te onderwijzen, is een dieptestudie over wat geschiedenis werkelijk is en hoe we tot hier, vandaag gekomen zijn. Wat we in alle tijden en alle eeuwen zien is, dat de mensen in het donker worden gelaten over de echte intriges van de overheid, met hun agenda’s en hun lange, gerangschikte plannen; dat het publiek sprookjes wordt verteld. Iedere generatie wordt een mythe verteld die zij geschiedenis noemen, een samenvatting van data en tijden en gevechten en beroemde mensen. Er wordt ons nooit de reden erachter verteld of de krachten die hen tot bestaan financieren, omdat we heel duur zijn. Oorlogen nemen veel, veel jaar voorbereiding in beslag voordat ze uiteindelijk plaats vinden. Niets is ooit spontaan. Je ziet het zelfs bij de grote invasies van de Noormannen die vanuit Europa Engeland binnen komen, veel jaren hebben ze voor deze invasie voorbereid.

 

Ze hadden duizenden timmermannen die forten bouwden die over het kanaal in delen, vervoerd konden worden, en aan de andere kant in elkaar worden gezet, al gefabriceerd; voor-gefabriceerde forten, honderden daarvan. Ze hadden al munitievoorraden en logistieke voorraden op het Isle of Wight en het Isle of Man, helemaal terug naar Europa, enorme financieringen, die nooit aan het publiek uitgelegd zijn. Toch, dezelfde dingen, die duizenden jaren terug gaan, voorafgaand aan wat je ziet, vonden ook in het Midden Oosten plaats, met de oorlogen daar en de oorlogen met Griekenland. Ze zeggen ‘er is niets nieuws onder de zon’ en dat zijn werkelijk de ware feiten van vandaag. Niets gebeurt per ongeluk. Ik ben over een paar minuten terug, na deze boodschappen.

 

Hallo mensen, ik ben Alan Watt en ik val vandaag in voor Michael Herzog. Als je je over mijn accent verwondert, dat is omdat ik uit Schotland kom, daar geboren en getogen. Ik ga door over de geschiedenissen die geleid hebben tot waar we vandaag zijn en waar we naar toe gaan. Ik spreek over het feit dat niets zomaar gebeurt in deze wereld. Feitelijk is er geen terroristen- organisatie die tegenwoordig, mogelijk over de hele planeet zou kunnen bestaan en zijn geheimpjes vóór zich houden, omdat M16 en de CIA en de Mossad en een heel veel onverzadigbare anderen, die allemaal aan de top met elkaar zijn verweven (en dat is al sinds de Tweede Wereldoorlog zo); ze hebben alles geïnfiltreerd. Ze zetten veel van de terroristen organisaties op, onbekend aan de jongens beneden die al het vuile werk doen en de schuld krijgen. Ze worden de sullen. Niets kan er in deze tijd geheim worden gehouden als het over ambities van terroristen gaat.

 

Terreur is in alle eeuwen gebruikt om de samenleving door totalitaire middelen, te veranderen. We zien bijvoorbeeld dat het plan was om na de revolutie van de Sovjet een regering van terreur te krijgen, in navolging van de Franse Revolutie. Het is voor deze jongens heel belangrijk om hun voortdurende revoluties in de richting van hun doel te hebben en hun beleid om terreur te gebruiken. Deze oorlog TEGEN terreur is werkelijk een oorlog VAN terreur.

 

Professor Quigley zei in zijn boek “Tragedy and Hope”, ‘Een elite krijgt meer gedaan in 5 jaar oorlog dan in 50 jaar vrede en propaganda.’ Dit is wat oorlog doet, omdat overheden hun macht uitbreiden om ieder gebied te bedekken, ieder deel van het leven. Dat is in de tweede Wereldoorlog gebeurd toen bureaucratieën gewoon floreerden, zij namen de industrie over. Feitelijk werden ze in zeker zin fascisten. Ze namen de landbouw over en ze zetten hoge belastingen in. Als belastingen eenmaal in de boeken staan verdwijnen ze nooit, ook als ze ‘tijdelijk’ worden genoemd. Ze weten, aan de top, wat ze doen. Aan de top bestaan denkscholen die getraind zijn in hogere en oudere geschiedenissen dan het publiek ooit krijgt, zelfs aan de beste universiteiten; en hetzelfde geldt voor de wetenschap.

 

Sommige van de beste wetenschappers die voor de elite werken en de grootste sommen geld krijgen worden eigenlijk in hogescholen en universiteiten uitgezocht; voordat ze hun graad halen; en hen worden de hogere waarheden van de hogere wetenschappen gegeven die het publiek niet krijgt. Het wordt voor professoren, helemaal tot aan de boden, weggehouden. Zo krijg je macht. Zo houd je de macht. Dat doe je door de kennis van die macht, niet te delen met het algemene publiek.

 

We zien dat dit clubje “The Project for the New American Century”, wordt genoemd, die bestaan uit Wolfowitz en Cheney en Rumsfeld en al deze karakters die nu iedere dag op je tv scherm te zien zijn. Ze schreven in de 1990’s over hun agenda’s. Ze spraken over de noodzaak om Afghanistan in te nemen, gevolgd door Irak, dan Syrië en Iran enz. Dit is hun agenda. Ze gaan ermee door en ze hadden iets op een schaal van een Pearl Harbour nodig, dat zou verschijnen en de publieke opinie achter hen te krijgen. Je moet altijd de publieke opinie krijgen als je aan jouw kant een oorlog wilt.

 

Daarom had je de Twin Towers, een heel oud occult symbool omdat de tweeling torens de vernietiging van de oude man en vrouw voorstelt; de Joachin en Boaz van het occulte en de lagere Vrijmetselarij. De oude man moet verdwijnen, zie je en ook alle vrouwen, als ze een nieuwe genetische wetenschap naar voren brengen, om nieuwe soorten te creëren die hun bediende voor de toekomst zullen zijn. Nieuwe typen, van doelgericht, gemaakte mensen, waar ze in de lagere wetenschap in tijdschriften over geschreven hebben en bij die bedoel ik degene die je op de boekenplanken van de boekwinkels koopt. Ze hebben ons verteld dat het ideale ontwerp – de werkelijke betekenis van ID; de Ideal Design, de doelgericht-gemaakte mens zal zeer efficiënt zijn en zal waarschijnlijk dagen achter elkaar kunnen werken, zonder einde. Een soort Golem voor degene die de kabbala begrijpen. Een Golem is een kunstmatige slaaf die door een vorm van magie is gecreëerd, dat eigenlijk gewoon wetenschap is; en dat is de grote agenda voor de toekomst.

 

Hoewel, om ons naar die stap te krijgen, waarvan ze lang, lang geleden wisten dat ze die zouden maken. Ik gaf daar een blurp over deze week. Je vindt het op mijn website, in 1929 door Lord Birkenhead van Engeland die door deze agenda ging, deze glorieuze toekomst die de hogere wetenschappen noemde, die volledig onbekend waren bij het publiek tot vandaag; toch werd het in een Hearst tijdschrift gepubliceerd, Cosmopolitan in 1929, die deze hele toekomst besprak. Dit prachtige van deze dominante minderheid waarin ze de wereld zullen regeren in een vorm van Utopia. “The Dream of the Ages”, zoals ze het noemen. Dit gaat helemaal terug tot aan de dagen van Plato naar zijn “Republic”, waar de gewone mensen gekweekt zullen worden en voor een speciaal doel gemaakt worden, voor bepaalde taken. Nu zijn ze er met genetica bij, en dat was altijd het doel van genetica. Niet om de kreupele mens met Huntington’s Chorea te helpen of een of ander heldhaftig probleem, maar voor het uiteindelijke doel om de hele samenleving te veranderen, uitgezonderd de dominante minderheid, die ons allemaal controleren.

 

Je vindt hier veel van in de geschriften van Arthur Koestler die als een propagandist voor M16 werkte. Hij werkte ook aan projecten voor de Verenigde Naties, over hoe de hele bevolking te verminderen zonder hun medeweten (het algemene publiek) terwijl hij zei, “De elite zal onveranderd blijven omdat ze hun overlevingscapaciteiten moeten behouden omdat zij de beslissingen zullen nemen om de planeet aarde op haar koers te besturen”.

 

Er zijn veel verklaringen door de propagandisten uitgegeven, voor het welzijn van deze dominante minderheid. Het is hetzelfde. Feitelijk moeten we allemaal dom worden, door alle mogelijke middelen. Koestler en anderen, noemden het gebruik van inentingen om dit te bewerkstelligen. Inentingen die uitgegeven worden onder de pretentie ons te helpen, maar het eigenlijke feit is, dat ze de hersens zélf aanvallen. Niet gewoon de hersens, maar specifieke delen van de hersenen. Dat deel, zoals Koestler zei, dat je de mogelijkheid geeft om als een individu te denken, je hogere kritieke oordelen, je intellect. Dat is wat ze wilden aanvallen. Als je kijkt naar de onvoorstelbare stijging van autisme in de laatste 20 jaar of zo, loopt deze parallel met dezelfde grafiek als de hoeveelheid inentingen die op een heel vroege leeftijd zijn gegeven.

 

Er was een tijd waarin het gebruikelijk was autisme vanaf ongeveer de geboorte te herkennen. Nu zijn ze tot ongeveer 2 jaar normaal. Als ze de inentingen krijgen, krijgen ze enorme koorts. Iedere arts heeft geleerd, dat het normaal is en dat vertelt hij de moeder. Dan, ná dat, gaat het kind achteruit, zegt niet langer papa en mama en de problemen beginnen. Nu wordt het als normaal geaccepteerd, maar de grafieken laten zien dat ze samenlopen met de hoeveelheid inentingen die in hetzelfde gebied of Staat in de VS gegeven wordt of in landen als Canada of Engeland. Bij de hogere medische autoriteiten is goed bekend wat ze doen. De huisartsen hebben het moeilijk om hiermee om te gaan, maar zij weten uiteindelijk, omdat je er niets aan kunt doen als je denkt en de resultaten ziet. Zij weten wat daar gebeurt.

 

Wij worden aangevallen. Een aanval, gepland door een dominante minderheid, waarvan Aldous Huxley, die trouwens tot deze groep behoort, en hij sprak ook namens hen. Hij zei hetzelfde. “Er is geen probleem om het publiek voornamelijk een valse werkelijkheid te geven. Een make believe wereld. Wat is daar mis mee? Hij zei, “de meeste van hen zijn toch ongelukkig”, en hij wist dat vanwege het geld-systeem en de belastingen en alle verplichten die dat met zich meebrengt en het gehaast en gedraaf. Hij wist dat de meeste mensen niet echt gelukkig zijn. Dat wisten ze aan de top ook, het doet er niet toe hoeveel spulletjes ze ons gaven om te kopen, al deze kleine beloningen die ons geleerd zijn onszelf te geven aan het einde van de maand, om het allemaal de moeite waard te vinden. Ze wisten dat uiteindelijk niet genoeg zou zijn en dat ze iets meer met de mensen moesten doen om ze handelbaar te maken. Daarom kwamen ze met manieren van chemische lobotomie op het algemene publiek; en ze geloven dat ze het juiste doen, volgens henzelf. Ze noemen het ‘The Noble Lie.’ Je moet liegen naar de kleine mensen omdat ‘de kleine mensen te dom en te stom zijn het te begrijpen, arme mensen’, en zó rechtvaardigen ze dit.

 

Wereldvrede betekent voor deze elite ‘de afwezigheid van alle oppositie.’ De afwezigheid van alle oppositie betekent, de afwezigheid van alle mensen of ieder mens die kritische bekwaamheden tot denken, over hebben. Daar gaat het allemaal om; van daaruit hebben ze hun geloof in de wetenschap. Door middel van wetenschap willen ze overwinnen; en ze hebben haast met de genetische technieken. Ze zijn veel verder dan het publiek verteld wordt. En dat zijn ze altijd geweest. Je ziet dat wiskundigen zoals Rutherford, een van de grootste wiskundige die ooit geleefd heeft, in de 1920’s werd aangenomen om aan genetisch onderzoek te werken, lang voordat ze trouwens (naar men mag aannemen) de genen konden zien en ermee omgaan. Je hebt geen wiskundige nodig als je de eigenlijke genen niet kon zien. Je zou ze niet nodig moeten hebben. Dat had geen doel; dus, zaten ze hier al heel lang gelden in. Ze kunnen nu complete mensen creëren uit een schram, designer-made mensen, en het enige probleem dat ze nu hebben is de hele oude wereld neer moeten halen – zoals ik zeg, het symbool van de Twin Towers, de Joachim en de Boaz.  Het trapt deze Nieuwe Amerikaanse Eeuw voor de 21ste eeuw, af.

 

Voor hen was de 21ste eeuw altijd erg belangrijk. Arthur C. Clarke, een heel hoge Vrijmetselaar, schreef “2001” en “2010”, die romans creëerde waar veel waarheid in zit; en deze jongen, onthoudt het, was een winnaar van de Nobel Prijs. Hij was geen dommerik. Hij sprak over deze agenda, die in 2001 afgetrapt zou worden met een grote ontdekking, een nieuwe verandering die over de hele wereld zou plaatsvinden.

 

Hallo mensen. Hier weer Alan Watt die Michael Herzog vervangt. Ik ga door een paar diepere betekenissen heen over wat er vandaag gaande is, betekenissen die uit de buurt van het publiek gehouden zijn. Het publiek wordt paniek, tamtam en angst gegeven omdat het in alle eeuwen en in alle vroegere tijden, heeft gewerkt. Je hebt de oude Caesars en Nero’s van Rome, die dezelfde tactiek gebruikten, waar ze een echte of een ingebeelde groep namen, beweerden dat ze van binnenuit aangevallen werden en ze tussen je leefden; en dan werd de hele bevolking onder oorlogsregels gesteld. Er is niets nieuws in deze techniek. Het werd ook na en gedurende de Franse Revolutie gebruikt, de Regering van Terreur en de Sovjets gebruikten het ook. Toen de Sovjets feitelijk hun grenzen hadden afgebakend en niet meer verder buitenwaarts gingen, moesten ze een vijand binnenin vinden. Als je een totalitaire regering hebt, moet je hoe dan ook, een vijand zoeken; en dus vinden ze de vijand binnenin.

 

Als je naar de coördinatie van de antiterreur wetten kijkt, die in praktisch alle landen over de wereld zijn ingevoerd, op hetzelfde moment na 9/11. Dat moet je zeker zeggen dat geen enkel land dat er mee te maken had, eigenlijk onafhankelijk was. Ze hadden allemaal deze overeenstemmingen, lang voordat het plaats vond. Feitelijk duwden ze allemaal, dezelfde antiterreur wetten, op het zelfde moment, erdoor.

 

Alan Rock uit Canada, deze vreemde levenslange politicus, die altijd in hoge posities van het kabinet wordt gezet, was verantwoordelijk voor het Justice Department in Canada in de '90s. Hij duwde er een complete verzameling wetten eigenhandig door, die precies hetzelfde als de antiterreurwet zijn en de journalisten van de kranten op dat moment vroegen allemaal, ‘waar is dit voor? Er gebeurt niets in de wereld. De Koude Oorlog is voorbij. Dit hadden ze zelfs in de Koude Oorlog niet en wat is er aan de hand?’ Natuurlijk durfde niemand van hen verder te gaan omdat zij verondersteld worden dat niet te doen. De media is helemaal opgekocht (en ze gek op hun salaris) en dit ging door. Ze hadden het eigenlijk al op schrift, vóórdat het plaats vond, rond 1998, voordat 2001 er kwam. We waren er al klaar voor. Na 9/11, werd het op de CBC in Canada, die door de overheid wordt gerund, (Canadian Broadcasting Corporation) aangekondigd, dat feitelijk alle veiligheidskrachten al geïntegreerd waren met die van de Verenigde Staten, inclusief de inlichtingendiensten.

 

Dit was allemaal gepland. Het moest. Ze deden alle voorbereidingen vóór 9/11. 9/11 Trapte de gebeurtenis af; het hoge occulte symbool en het valt binnen de Old Ides (onvertaald) van September, zoals ze het noemen, waar een godin geboren wordt uit het hoofd van Zeus of Kronos zelf. Een zelf-geboren God betekent een nieuw systeem, iets dat zichzelf met zijn wil, tot bestaan brengt in de hoge occulte kringen, waar iedereen van de elite toe behoort. De top heeft dit materiaal geleerd, dus is er niets nieuws onder de zon; gewoon altijd weer dezelfde technieken van occulte terminologie; om een agenda op gang te houden.

 

Over het grootste probleem is geschreven in de sociologieboeken van de laatste honderd, tweehonderd jaar --  eigenlijk terug tot de 1700s, in de tijd van Thomas Malthus, de econoom voor de British East India Company – en dat ging over de bevolking. Ze geloven altijd dat er een magisch getal is dat de bevolking bereikt en dan zal er chaos zijn. Ze konden de controle over hen niet behouden. Daarom zijn ze heel, heel veel eeuwen bezig geweest manieren te vinden ons eruit plukken. Malthus stelde voor om alle ‘nutteloze eters’ en de zieken en de misvormden en zo, in speciale huizen te zetten, in de slechtste gebieden buiten de steden, in moerasgebieden, zodat ze dus zouden sterven. Hen helpen met sneller te sterven. Hij was een heel, humanitair soort kerel; en ook waren diëten volgens Malthus heel belangrijk,. Je ziet dat diëten in alle eeuwen heel belangrijk zijn.

 

Zelfs de Egyptenaren paste speciale diëten toe op de slaven. Als ze hen fit en fysiek gezond wilden hebben, maar niet te fit, zouden ze ergens anders naar toe gaan of naar een ander land lopen en vluchten. Ze wilden hen niet te slim hebben, dus kenden zij de combinaties van voedsel die ze hen gaven, die het lichaam tot zekere hoogte zou voeden maar niet de hersens. Ze waren tamelijk langzaam, zou je kunnen zeggen. Kijk vandaag om je heen. Alles wat je eet is aan aanval onderhevig. Al het voedsel dat je koopt is geconserveerd. Het wordt door grote agri-businesses (onvertaald) geteeld en het is allemaal genetisch gemanipuleerd, dat is om jou te wijzigen. Ik ben na een minuut terug, na deze reclames.

 

Ik ben Alan Watt en val in voor Michael Herzog, die tot zijn oren in het werk zit, inderdaad zoals wij allemaal. Ik ga door sommige redenen, waarom we op deze plek in de geschiedenis zijn aangeland, heen. Deze periode waar dingen snel veranderen, en iedereen van de algemene samenleving hoopt stiekem dat dit door kan gaan – omdat ze getraind zijn dat dit normaal is. Werkelijk, in dit systeem er is niets normaals onder de zon. Het verandert voordurend. Amerika van 20 jaar geleden, Canada van 20 jaar geleden en dertig jaar geleden is compleet verschillend met de situatie van vandaag. We worden ge-de-industrialiseerd, een proces waarover na de grote NATO bijeenkomst, na de tweede wereldoorlog besloten is; waar Engeland instemde om in het geheim te de-industrionaliseren en de bevolking niets te zeggen. Nu is dat, door de vrijgegeven verslagen, vanuit Londen toegegeven.

 

Natuurlijk werd de generatie die door het de-industrialisatie proces ging en alle ellende die het veroorzaakte, op dat moment hier niets over verteld; en nadat gebeurd was, moest een fusie met Europa verschijnen; en dat was toen in 1945 gepland. Dan moesten de Verenigde Staten met Canada en Mexico fuseren, om de beurt gevolgd door de hele rest en je hebt een Verenigd Amerika, dat ook langzamerhand ge-de-industrialiseert moet worden, ofschoon Latijns-Amerika als agri-food businesses (landbouw voedselzaken) moest worden opgebouwd om al het voedsel te produceren, al de groeiende producten die we nodig hebben. Hoewel, het is tamelijk duidelijk voor iedereen die de economie heeft bestudeerd dat als je niets fabriceert, je een service economie bent. Alle grote jongens zijn het erover eens dat een service economie eigenlijk is als een hond die in het water spartelt totdat hij niet meer kan spartelen. Zijn kracht raakt op en hij zal zinken. Het is een tijdelijke stop maatregel.

 

Wat staat er in de toekomst te gebeuren?

 

De toekomst is eenvoudig. De knapste van de knapste (volgens deze hele agenda van de Nieuwe Wereldorde) zullen door internationale bedrijven gehuurd worden en ze zullen over de hele wereld reizen. Ze moeten de nieuwe nomaden worden, de dienaars van de elite. Deze nieuwe hoge, bureaucratische, technocratische klasse, het neusje van de zalm, zal worden gezegd waar dan ook in de wereld te werken. De rest van hen zullen het land verlaten, als de nieuwe bootmensen, volgens Jacques Attali die een grote mover en shaker (onvertaald) in de eenwording van Europa was. De Amerikanen zullen de volgende bootmensen worden die in het buitenland naar werk zoeken.

 

Wat gebeurt er met diegene die achter worden gelaten?

 

Ze zullen manieren vinden om de bevolking langzaamaan te reduceren. Dat hebben ze al, als je dat nog niet is opgevallen; het gesproei boven je hoofd en de enorme toename van chronische bronchitis en longziekten dat het veroorzaakt. Dit is allemaal deel van dezelfde ontvolkingagenda. Ze willen de mensen in de landelijke gebieden eerst laten verhuizen, naar de grote steden verhuizen. De bestaande grote steden worden de habitat gebieden, volgens de Verenigde Naties, waar je allemaal uiteindelijk, stap voor stap, in gehuurde accommodaties woont. Geen privé behuizing zal onderweg toegestaan worden en er zal geen privé vervoer zijn. Daarom werd je nooit deze auto’s op waterstof gegeven of elektrische auto’s, en al de dingen waarover ze gesproken hebben en tijdens de jaren niets aan gedaan hebben. Je hebt alleen vervoer gekregen omdat je in landelijke gebieden woonde en naar steden reisde waar ze industrie hadden. Nu dat verdwenen is hoef je niet meer te reizen, zie je.

 

Onze meesters aan de top zijn heel erg efficiënt in deze dingen; en ze zagen dit honderd jaar geleden voor het eerst. Ze zullen je langzaamaan in habitat omgevingen terugzetten. Vlak bij de landelijke gebieden, door alle mogelijke middelen en je zult allemaal op elkaar wonen in de beerput van de stad, de meest abnormale manier van leven die iemand ook maar kan bedenken; en ik meen dat serieus, omdat de mensen uit hele oude tijden dit ook wisten. Plato zei dat we steden zouden maken (kunstmatige bijenkorven), dat betekende dat alles wat binnen een stad gebeurd, moet leven op een economisch systeem, door geld geleid, dat geld de sleutel tot alles is. Het kan zichzelf niet voeden. Het kan niets voor zichzelf doen. Alles moest erin gebracht worden. Hoewel, wat je kunt doen in een dergelijk kunstmatig systeem is, je geeft de inwoners een kunstmatige manier van leven en je kunt letterlijk hun cultuur heel snel veranderen, in iedere richting die je wilt en het publiek zal het nooit zien. Ze nemen het aan en gehoorzamen. Dat is de truc die we van duizenden jaren geleden kennen; en voor diegene die meer willen weten, lees alle geschriften van Plato. Hij was lid van de Griekse aristocratie. Hij geloofde dat hij een lid van de elite was en hij sprak namens de elite en hun plannen. Zoals ik zeg, er is niets nieuws onder de zon.

 

Ik kan dat niet vaak genoeg zeggen omdat het de hele tijd opduikt. Zelfs in wetenschappelijke experimenten, er is een beroemd experiment die ze allemaal, bij iedere intake van studenten doen. Ze beginnen met een paar ratten en een grote kooi. Je bekijkt hun sociaal gedrag totdat ze tot een specifiek aantal, broeden en dan worden ze abnormaal. Ze keren zich naar elkaar. Ze bijten elkaar. Ze kunnen elkaar zelfs opeten, en er zijn ook allerlei soorten abnormale, seksuele afwijkingen die uitbreken. Het is hetzelfde bij mensen; en daarom, voor culturele veranderingen, beslisten degene die de technieken van de cultuur runnen, dat steden hun belangrijkste bijenkorf zou worden voor het creëren van het systeem van de hele wereld; maar de mensen in de landelijke gebieden moeten van hun land af. Dat was het voornaamste wat gedaan moest worden.

 

Zelfs in de oude tijden, viel Rome niet alleen omdat barbaren hen aanvielen, maar omdat ze de bevolking op het land zoveel belasting oplegden dat zij uiteindelijk tegen het einde opstonden en Rome beëindigden. Hoewel, niet voordat de elite met hun hele buit wegging om ergens anders een Rijk te beginnen, zoals ze altijd doen. Vandaag heeft de elite al steden gekregen; de meest ultra moderne steden voor henzelf, in China om voornamelijk een middenklasse van blanke bevolkte bureaucratie, onder te brengen, met alle meest recente voorzieningen waaraan ze gewend zijn, of zelfs waar ze nog niet aan gewend zijn. Ze zijn veel verder gevorderd dan Amerika. Dit zijn spiksplinternieuwe steden. Ze gebruiken de technocraten, de wetenschappelijke elite, de wetenschappelijke soorten bureaucratieën die we hebben en de wereld runnen, en ze hebben ook nieuwe steden opgezet en worden opgezet, in Bahrein in het Midden Oosten. Dat zal ook uitbreiden, als ze land na land overnemen.

 

Wat zal met de oude landen gebeuren? Ze hebben hun doel gediend. Amerika was de Nieuwe Wereld en dit is een Nieuwe Wereld Orde. Het is vanuit Amerika, verhuisd.

 

Wat doen ze met een Rijk dat zijn doel gediend heeft?

 

Ze laten het Rijk achter zich instorten. Dit is standaard, door de eeuwen heen. We leven al door de ineenstorting. We zien de inflatie van de prijzen. We zien allemaal namaak om ons heen. De goedkope, goedkope dingen die we kopen en geen lang leven hebben. Ze gaan allemaal kapot. Ze zijn niet te repareren. Feitelijk zien we het einde van een tijdperk, het einde van een plan. We zien de Grote Jongens de touwtjes of de marionetten in handen hebben en wij allemaal aan de bodem, moeten op hun deuntje dansen zonder na te denken. Ongelukkigerwijs, denken veel mensen niet na. Ze geloven liever dat gewoon een slecht groepje de regering, recentelijk heeft overgenomen, en daarom gaan de dingen ‘de fles op,’ maar niets is minder waar.

 

Jefferson was lid van de Oude Illuminatie van zijn tijd, van de oude Franse Loge, ook Benjamin Franklin. Franklin was de Grand Master van de Grand Orient Lodge in Frankrijk. Ze zeiden beiden hetzelfde, dat de Verenigde Staten van de Amerika’s, de kern van een Wereld Federatie zou zijn. Beiden kenden ze de agenda. Ze zeiden dat het uiteindelijk, onderweg door een raad van 12 wijze mannen geleid zou worden. Ze waarschuwden ook het volk omdat ze met ‘gevorkte tong’ spraken, één tong voor het volk, één tong voor en onder henzelf. Ze waarschuwden, dat wanneer je een agenda tussen de overnames van verschillende delen in een regering ziet ontvouwen, of het nu rechts of links is, gevolgd door een rechtervleugel en dan gevolgd door een linkervleugel. Als je deze zelfde agenda ziet ontvouwen, ook al doet het er niet toe wie aan de macht is, dan weet je dat je onder een tirannie zit.

 

 Mensen hebben niet opgemerkt dat zonder te letten op wie er aan de macht blijkt te zijn, dat de agenda van de Verenigde Naties sinds de tweede wereldoorlog als een stoomtrein voortsnelt, zonder te stoppen, dan weet je dat je niet soeverein bent. Je weet dat je onder tirannie zit en dat je dat geweest bent. De politiek die je de laatste vijftig, zestig jaar hebt gezien, is politiek voor de show geweest. Alleen maar politiek voor de show. Het is een toneelspel, opgezet en uitgevoerd voor het publiek om te consumeren, omdat ze wisten dat ze je moesten laten geloven dat je rechten had, en dat je een representatie had, en dat deze jongens er echt waren, voor jou te spreken. Als je ziet wat ze echt gedaan hebben tijdens al deze verschillende veranderingen van kabinetten, was het dezelfde agenda. Je zag nooit een partij naar voren komen en zeggen, ‘We gaan veranderen wat de vorige partij deed. We gooien dat eruit.’ Zo gaat het niet. Ze gaan door, waar de laatste gebleven zijn. Daar waarschuwde Jefferson voor, en het is overal om je heen, en het was je hele leven zo.

 

In dit stadium van wakker worden moet je niet in paniek raken. Raak niet in paniek want je merkt dat de kleine dingen waaraan je gewend was, aan het veranderen zijn. De prijzen stijgen de pan uit en de prijzen van benzine gaan op en neer. Hoofdzakelijk, 2 stappen omhoog en een stap terug, de hele tijd. Het is er de bedoeling van. Het is gewoon een agenda waar we doorheen leven. Feitelijk zijn onze levens voor ons uitgeschreven (tenminste, de grote veranderingen in je leven) lang voordat we geboren waren in feite. Deze jongens die de wereld runnen hebben lange termijn tijdsbestekken en ze leiden het als een zakenplan, met hun grote projecten en investeringen in de toekomst, die altijd de overnames van andere landen tot gevolg hebben en de rijkdom en alle bronnen van de wereld.

 

Een van de vele, nauw verbonden organisaties die voor deze Unifications of the Americas de spits afbeet was de Council on Foreign Relations, zoals het in de Verenigde Staten wordt genoemd. In Canada is haar zustertak de Canadian Institute for International Affairs. Het is dezelfde club. Alle Britse Gemenebest landen hebben een Royal Institute for International Affairs en ze werken met elkaar om dit alles te veroorzaken. In Canada, toen de drie amigos in maart 2005, hun eerste deel van de fusie voor public consumption tekenden in Waco, Texas, werd op de Canadese televisie aangekondigd, dat er ná dit, nog een paar komen. Het tweede deel wordt dit jaar in Canada getekend. Ze zeiden dat de Council on Foreign Relations, het verscheen voor het eerst voor het publiek onder hun eigen, op de reguliere media, ze zeiden dat ze dit helemaal zelf hadden ontworpen. Deze non-gouvernementele organisatie had de fusie van de Amerika’s opgesteld, om getekend te worden.

 

Wie gaf hen de goedkeuring dat te doen? Wie stemde op hen voor die taak over ons?

 

Feit is, zie je, niemand deed dat. Wat democratie genoemd wordt, hebben we niet. Het is een farce. Het is verlakkerij, voor het publiek. Het is om het publiek te laten inslapen en dénken dat ze rechten hebben. Het feodale systeem van de Middeleeuwen is springlevend. Ze gaven een tijd democratie, gewoon om iedereen in slaap te sussen en hen niet iedere vier of vijf jaar te laten rebelleren. Daarom hebben ze iedere vier of vijf jaar verkiezingen.

 

De overzichten die ze in de 1600s in Engeland gaven, lieten zien dat als ze de mensen geen rechten zouden geven, er ruwweg iedere vier of vijf jaar een revolutie zou zijn. En zie, ze komen met dit nieuwe idee naar voren dat ze democratie noemen. Hoewel, zeker in Engeland en de oudere landen in Europa hebben een elite, waarvan men weet, dat ze er altijd zijn geweest, en ze worden het Establishment genoemd. Niemand kiest het Establishment. Het Establishment staat boven alle wetten en regels. Ze bezitten delen van de wereld, grote delen, grote hompen van de wereld, inclusief de landen waarin ze gevestigd zijn. Je kunt met deze jongens niet argumenteren.

 

Geld is de sleutel tot dit alles. Alles in dit corrupte systeem runt op geld. Eerlijk, het kan me niet schelen wat voor soort geld het is of welke vorm het aanneemt, geld is de sleutel om deze elite families naar de top te krijgen en macht over ieder ander te houden. Ik zie geen enkele andere weg erom heen. Eerlijk gezegd, een systeem dat geld wil behouden, ook al hebben ze aan de top gezegd, middels hun grote schrijvers zoals Bertrand Russell, het publiek zal uiteindelijk iedere week een krediet worden gegeven door de Staat, iedere maandag en je kunt dit krediet niet opsparen. Als je het niet uitgeeft, begin je iedere maandag met hetzelfde bedrag. Als je tegen het systeem ingaat, dan wordt het krediet ingehouden en kun je geen voedsel onderdak, of kleding kopen. Dat zal een vorm van sociale controle en straf zijn. Dit is weer, gedurende veel jaren op vergaderingen van heel hoog niveau besproken door de elite zelf. We zullen dat geïntroduceerd zien als de ID kaarten eenmaal uitkomen. De ID, die in de Verenigde Staten gaat komen, worden door dezelfde firma gemaakt die het al voor Engeland heeft gedaan. Ze kondigden het vorige jaar in Engeland aan, dat de ID kaarten een actieve chip hebben die ook je bankkaart zal worden.

 

Dit is de eeuw die lange tijd geleden gepland is, waar je niet in staat zult zijn te verkopen of te kopen zonder een nummer, en gevolgd worden en al de rest van dat, van het beest. Het beest is het systeem zelf. We zijn al (bijna) in dat stadium zonder de enkelvoudige ID kaart. De laatste tien jaar, ben ik verbaasd over het aantal, dat je ziet en voor iedere winkel die ze bezoeken een kaart hebben. Alles wat ze kopen wordt door overheidsbureaus gecontroleerd. Als je ze vraagt of ze dit weten, zeggen ze vaag, ja. Als je vraagt, ‘Maak je je daar geen zorgen over?’ zeggen ze, ‘Nee, ik heb niets te verbergen.’ Kijk, er is geen verontwaardiging in hen over. Ze zijn niet meer verontwaardigd. Ze zijn gelukkige slaven. Ze doen het juiste. Het juiste doen betekent, wát de huidige wetten ook zijn of wat ze zullen worden; ze zullen automatisch gehoorzamen. Zo wordt het juiste doen, genoemd. Ze denken dat ze veilig zullen zijn als ze gewoon hun hoofd gebogen houden en het juiste doen, spelen en dat zal niet gebeuren omdat, wanneer ze geen verontwaardiging kennen, hun hersens al onder vuur liggen. Het is een natuurlijk overlevingsmechanisme om privacy te willen hebben.

 

Mensen hadden in het verleden oorlogen om privacy te bewaren, omdat in veel tijden in het verleden er dan een stadium kwam waar de Grote Overheid iedere persoon wilde controleren. Ze wilden alles wat je deed controleren, wat je kocht en verkocht en waar je naar toe ging, bij wie je op bezoek ging. Dat wordt een Politiestaat genoemd, een totalitaire staat. We zien een exact duplicaat van het Sovjet systeem dat over de hele wereld wordt ingevoerd, zoals de westerse elite zei dat het zou gebeuren. Ze zeiden op hun grote bijeenkomsten van de Club van Rome, en hun andere grote clubs die zij in deze fusie hebben, dat ze de voorkeur gaven aan een collectief systeem. Het was veel gemakkelijker om enorme aantallen van de bevolking te controleren.

 

Ik ben over een paar minuten terug.

 

Hallo mensen. Alan Watt die voor Michael Herzog invalt. Ik ga gewoon vlug door een paar dingen, die te maken hebben met hoe we in de huidige staat zijn aangekomen en waar we in korte tijd naar toe gaan. De plannen zijn lange tijd geleden gemaakt, en van een ding kun je zeker zijn en dat is dat de planners nooit hun agenda veranderen. Ze zullen met alle mogelijke middelen, eraan vast houden. Daarom zitten we er al zo lang in verstrikt. We zullen door de hel gaan, voordat we er doorheen zijn en enig licht aan de andere kant zien. Daar is geen twijfel over mogelijk. Ze hebben al duizenden psychopaten van lager niveau ingehuurd om het wrede werk voor hen te doen. In de tegenwoordige samenleving, die volledig atheïstisch is, hebben ze veel waaruit ze kunnen kiezen om te rekruteren, jongens die opgegroeid werden met het kijken naar videospelletjes en het spelen van videospellen en die de zwarte kleding van de politiestaat verafgoden, de zwarte kleur van de beul. Daarom is de hele politie nu veranderd naar zwarte uniformen. Ze zijn er niet om politiebeambte of vredesambtenaren te zijn. Ze zijn er als agenten voor het handhaven van de wet en daarom dragen ze zwart, de beul. Ze hebben de goedkeuring om te doden. Ongelukkig genoeg, komen de psychopaten die zij rekruteren, uit een generatie van videospellen waar het enige doel is, doden, vermoorden, vermoorden en op het einde winnen, en dragen dezelfde uniformen als je nieuwe broederschappen. De nieuwe broederschappen waartoe je behoort, is je familie. Dezelfde techniek die ze tijden, alle eeuwen, in alle legers gebruikten.

 

We zitten in de lange afstand van wreedheid en we moeten nu iets doen en overal waar we kunnen, erover spreken om dit te stoppen, omdat als een generatie opgroeit en overal terrorisme waarneemt, op zijn minst de dreiging ervan, en overal politie ziet die gevechttenues dragen en machinegeweren, wordt het heel moeilijk om te veranderen. Dat soort systeem kan honderd jaar duren en daarom zei Rumsfield zelf, ‘deze oorlog kan honderd jaren duren voordat het compleet is.’ Welnu, hij praat over een hele agenda, naar een volledige nieuwe manier van leven, waar de oude manieren verdwenen zijn. Waar je niet trouwt met diegene waarmee je wilt trouwen of zelfs scheiden van iemand waarvan je wilt scheiden. Je moet eerst, in een bepaald stadium, goedkeuring krijgen om zelfs maar te trouwen als ze je acceptabel achten, dan zal de volgende stap voor de volgende generatie zijn, dat ze je nu uit een schrammetje gaan maken, feitelijk allemaal in Petri schaaltjes. Daar gaat het naar toe en ze houden je hiermee niet voor de gek. Ze houden je helemaal niet voor de gek.

 

Ze noemen de gewone mensen “de afgewezen genen.” Wij zijn de afval genen die niet naar de top van glorie en macht konden. Terwijl zij zich eraan vastgehouden hebben door middel van families en zich onder dezelfde families gedurende duizenden jaren voortplantten, en de macht verworven; die de financiën verworven en het vasthouden; ze laten door hun Darwinistische, socialistische technieken zien, dat ze kennelijk geacht worden om over ons te regeren en gedragen zich alsof ze beter zijn dan ons. Met andere woorden, ze zijn onze nieuwe goden. We zien het nu allemaal naar voren komen, de arrogantie van persverklaringen door de elite zelf; dus moeten we hieraan gewend raken. We moeten hier ook tegen vechten, omdat ’n generatie niet kan opgroeien met het dragen van zwarte gehulde outfits en een geweer op de hele bevolking houden. Het zal een meedogenloze samenleving worden. Ik ben zo terug.

 

Ik ben Alan Watt. Ik val vandaag in voor Michael Herzog, die een hoop werk probeert in te halen. Ik ken het gevoel omdat je verbaasd zult zijn, dat zelfs de gesprekken die ik op cuttingthroughthematrix doe, hoeveel tijd dat in beslag neemt. Niet zozeer het gesprek, maar al het formatteren enz. dat in het uploaden op alle sites gaat zitten. Ik moedig jullie allemaal aan daar naar toe te gaan, naar cuttingthroughthematrix.com en alanwattsentientsentinel.eu voor veel, veel gratis gesprekken die ik de laatste paar jaar over deze agenda  heb gegeven en hoe het allemaal met elkaar in verband staat. Hoe alle delen die moeilijk te begrijpen zijn, met elkaar verweven zijn. Met elkaar verweven als de mooiste zijde. Alle hoge organisaties en takken, en de uitvoerende machten aan de top, de leiders en hoe ze in de politiek werken, zoals de CEO’s van grote internationale bedrijven. Vanuit de top staan we onder een soort fascisme die de mensen onder een vorm van communisme, aan de bodem regeren; en dat is de list, de grote bijl van het paneel van het communisme staat boven de maan en de ster. Dat is echt waar de oude zeis voor stond, Saturnus.

 

Ik geloof dat er nu een paar bellers binnenkomen. Voel je vrij om te bellen en we kunnen met elkaar praten. Misschien kan ik een paar vragen voor je beantwoorden. Ondertussen ga ik door met waar ik over sprak, de Twin Towers waren feitelijk een wereld signaal – een grote occulte klap, een nieuw deel van de agenda. De volgende fase is, de nieuwe wereld die een systeem voor de hele wereld meeneemt. Feitelijk een Nieuwe Wereld Orde. Een toespraak gegeven door pappa Bush of Poppy Bush, dat toepasselijker is omdat hij grote heroïne drugdeals heeft, die binnenkomen van de papavers die in Afghanistan groeien. In zijn toespraak in 1990 en in 1901, beiden op 11 september gedaan, over de Nieuwe Wereld Orde, een term die hij bleef gebruiken maar nooit helemaal aan het publiek is uitgelegd. Het was niet voor het publiek bedoeld, omdat het publiek, zie je, in het donker wordt gelaten. Het was voor de hoge leden van zijn eigen kring, zoals de Skull en Bones, de piratenvlag, het oude symbool van de Tempelieren, daar was het voor bedoeld.

 

“Een Nieuwe Wereld Orde die in zicht komt,”zei hij. “Een groot idee”. Alweer, een groot idee, het gaat naar de oude godin terug die geboren was uit het hoofd van Zeus en sommige zullen Kronos zeggen. Die zelf tot bestaan gebracht wilde worden, door zijn eigen macht en intellect. Een nieuwe orde van de dingen. Een belijdenis van het krijgers type, het zou runnen en leiden en daarom was het in wapentenue gekleed en droeg het wapens. Dat was hun symbool. Daarom kozen ze 9/11 als datum. Het is interessant dat 9/11, zoals we allemaal weten, het noodnummer werd van al deze jongens in uniform. Een term die ze ook na 9/11 gebruikten, toen Rumsfeld zei, ‘Ik wil iedereen in uniform, zelfs de postbode moet het dragen,’ omdat er nu een gefuseerde kracht van één vorm is, uniform, en zelfs de jongens die je post bezorgen bespioneren je nu ook, onder Homeland Security. Daar werken ze nu allemaal voor. Iedereen op de loonlijst zit onder Homeland Security.

 

Deze ene vorm die zich over de hele wereld moet verspreiden, deze uniformiteit is een gestandaardiseerd proces waar alle culturen, alle mensen onder hetzelfde systeem zullen vallen. Alle religies waar zij voor stonden, werden vernietigd. Het christendom zoals het was heeft zijn doel gediend voor de elite, en ze hebben al behoorlijk goed de oude vorm van het christendom vernietigd en brachten een nieuw type vermengd met de New Age voor een Nieuw Tijdperk. Dat is er gebeurd. Terug over een paar minuten.

 

Hallo. Alan Watt weer terug, ik val voor Michael Herzog deze vrijdag in, en ik praat over hoe deze wereld gestandaardiseerd wordt. Het is simpelweg te slordig voor deze elite. Slordigheid betekent inefficiëntie, en deze jongens aan de top willen volledige en pure efficiëntie. Daarom is de volgende grote religie die nu neergehaald moet worden, de Islam; en de Islam is zo verschillend, zie je, op zoveel manieren. Het is een complete cultuur die gekoppeld is aan een religie; en dat is erg inefficiënt. Ze zouden niet kunnen gehoorzaam en natuurlijk ze wisten dat ze vergelding zouden krijgen. Ieder land dat binnen gevallen is, neemt vergelding. dat hoop je in ieder geval, er zijn tenminste nog wat overlevingsprocessen aan het werk. Nu is het een propaganda oorlog geworden als we over al die vervelende mensen daar horen, die niet al te gelukkig zijn met de invasie en geleid wordt door een buitenlandse macht.

 

Propaganda wordt weer in alle oorlogen gebruikt, eigenlijk om de mensen te beliegen, ze moeten de oorlog ondersteunen, en dat is het gewone publiek. We realiseren ons niet in de complexe wereld van vandaag met dat beetje stemmen, dat je niet echt de persoon uitzoekt waarvan je denkt dat je hem uitzoekt. Er worden je groepen voorgesteld, waaruit je kunt kiezen. Geen verschil met het Politbureau van het Sovjet gebied, en je realiseert je niet dat je jouw macht weggeeft, je legt al je macht neer bij die persoon en die kan doen wat hij wilt, door jouw naam te gebruiken, en dat betekent ook oorlog voeren. Natuurlijk noemen ze deze dingen niet als je op ze stemt. Ze noemen nooit dat ze komende oorlogen en overnames van hele continenten en de bronnen, gepland hebben. Niettemin, als mensen gewoon zouden stoppen met stemmen voor de verandering, in plaats van te stemmen en nooit te leren, zouden diegene aan de top die werkelijk je land leiden, voor de eerste keer naar voren moeten komen. Je zult zien, dat het toch niet in elkaar valt. Het zou nog steeds totalitair zijn. Misschien een beetje sneller, maar je zou hun tanden zien als ze je dwingen om met hen mee te gaan, op welke manier ook.

 

We hebben het over meedogenloze types aan de top. Hele meedogenloze types. Miljoenen mensen vermoorden betekent niets voor hen, en is dat nooit geweest. De tweede wereldoorlog is volledig van te voren opgezet. Iedere geschiedkundige die geschreven heeft over het Verdrag van Versaille, na de eerste wereldoorlog getekend, zei dat het verdrag een tweede oorlog met Duitsland garandeerde omdat ze de schulden nooit konden terug betalen; de schadeloosstelling die van hen werd geëist. Ze hadden geen optie dan het uiteindelijk uitvechten of ondergaan en van hongersnood sterven. We weten dat ze het beëindigden met het uit te vechten. We weten ook dat de grote bedrijven zoals GM, ITT en de Rockefellor foundation, Baxter Laboratories, een hele reeks grote bedrijven in het westen, inclusief de vele die in het bezit zijn van de Rotschild’s, Hitler aan de macht financierden. Zij financierden de Nazi oorlogsmachine. Zij financierden I.G. Farben, het paraplubedrijf waar al deze onafhankelijke bedrijven onder vielen. Zij produceerden al het wapentuig voor Duitsland.

 

De beurs ging, door middel van New York en Londen nog door, gedurende de hele tweede wereldoorlog, door middel van deze bedrijven via Zwitserland, en de grote jongens werden rijk en vet, zoals altijd onder oorlogen. Rotschild zelf zei dat hij het meeste geld verdient als het bloed in de straten loopt; en dat is nooit veranderd. Niemand is ooit daarna, voor het handelen met de vijand, gevangen genomen en heeft feitelijk boetes gekregen en is opgesloten.

 

Als je naar de geschiedenis van de Bush familie kijkt, zie je dat een van hen trouwens beschuldigd is maar uiteindelijk is het hun gelukt om zich daaruit te betalen. Weer, niets nieuws onder de zon. Ze financierden hun vijanden tot bestaan. Ze gebruikten hen om de wereld te veranderen. De tweede wereldoorlog was er om de wereld en de samenleving te veranderen. Zonder de tweede wereldoorlog, heeft Winston Churchill toegegeven, had hij nooit het Grote Idee van het fuseren van Europa, klaar kunnen spelen, iets waar hij helmaal vóór was. De man die het Britse publiek gezegd heeft tegen deze verschrikkelijke nazi duivels te vechten om de Britse manier van leven te behouden, vertelde dit zijn eigen groep van gelijken op feestjes, veel feestjes. Ze hadden iedere avond feesten en zeiden dat dit het beste was dat ooit gebeurde, deze oorlog, omdat, zeiden ze, ‘we zullen onze dromen van een Verenigd Europa realiseren.’

 

Het publiek wist hier niets van, nietwaar?

 

Ze zouden misschien niet naar de oorlog zijn gegaan om te vechten, als ze het hadden geweten. Tegen het publiek wordt gelogen, in alle tijden, als het aankomt op oorlogen volgens plan. Professor Carol Quigley definieerde oorlogen en wat de doelen ervan zijn; en losstaand van het maken van winst, zei hij, ‘het eerste doel van oorlog is, de cultuur op sociaal niveau te veranderen en alle deelhebbende zijden;’ en daarom deden ze het, omdat regeringen enorm groeien tijdens oorlogen, of het nu een fysieke oorlog, een Koude Oorlog is, regeringen breiden zich drastisch uit. Vandaag hebben we de War on Terror (de Oorlog tegen Terreur); en als je het gemerkt hebt, terreur is herdefinieert. Het wordt voortdurend opgewaardeerd (updated) en er worden nieuwe onderwerpen onder terreur geplaatst. Iemand die de belasting inhoudt, of het zelfs vergeet of die niet het juiste bedrag voor de belasting heeft ingevuld, wordt nu beschouwd als een ‘financiële terrorist’. Als je over bepaalde onderwerpen praat ben je ‘anti regeringsgezind, een term geleend uit de Sovjet Unie; en je wordt ook neergezet als een terrorist. Ik denk dat je een speech terrorist bent, een propaganda terrorist.

 

Dat is de staat van de wereld zoals hij vandaag is. Het wordt nog veel erger. De meerderheid van de mensen zullen vrij tevreden daarin meegaan, denkende dat ze wel veilig zijn. Ze kijken naar hun journaal. Ze praten hun journaal na. Ze willen niets anders horen. Ik ben er zeker van dat je allemaal iemand hebt gehad die zijn handen op zijn oren legde en zei “ik wil dat niet horen’, als je hen een beetje van de waarheid vertelt. Omdat het bijna zo is, dat als je iets over de waarheid weet, ze schuldig zouden kunnen zijn, schuldig door het te weten. Misschien zijn ze daar echt bang voor; en je ziet dat als feit. Ik vertel mensen steeds, verdoe je tijd niet door te proberen degene die je na staat en je lief hebt, wakker te schudden, omdat de kans dat zij wakker worden (als er misschien een op de tienduizend wakker kan worden) is heel zwakjes; iemand in je eigen familie vinden die het tegelijkertijd kan.

 

Je vindt dat ook in de geschriften van Nero en Tacitus en anderen, dat ze toespraken gaven, hoe ze de samenleving zouden veranderen in een totalitaire samenleving. Hoe ze mensen zover kregen om hun rechten en vrijheden op te geven onder de dreiging van terreur. Ze zeiden dat ze al hun veiligheids voorzorgmaatregelen naar de vrouwen zouden richten, omdat vrouwen door haar natuur (in ieder geval in de oude tijd) verwachten dat mannen de problemen het hoofd bieden en er mee omgaan. Niets is veranderd, ondanks dat haar (de vrouw) een vrijheid is opgedrongen door technologie en wetenschap en de voorbehoedsmiddelen, maar niets is echt veranderd. Ze willen het nog steeds niet echt horen. De meeste willen het niet weten. Sommige ouderen wel, omdat als je ouder wordt, de wijsheid komt. Vandaag hebben we niet genoeg wijze, oudere mensen rond ons. Ze worden door de samenleving ontlopen. Dat is met opzet gedaan, omdat in de vroege 1900s de grote tafels, de Ronde tafels en ook de Communistische Partij zeiden, ‘ze moesten de generaties uiteenhalen zo dat de wijze mensen in bejaardenhuizen worden geplaatst en door de jongeren veracht worden.’ Ze moesten de familie opbreken en ze hebben dat heel, heel goed gedaan.

 

Als je vandaag ouder bent, tel je niet mee. Je bent op een of andere manier seniel of gek, je zit in je tweede kindsheid, en dus vallen je woorden op dove oren áls je al wat wijsheid hebt. Ongelukkigerwijs, hebben de meeste van tegenwoordig geen wijsheid door te geven. Ze zijn zelf hun leven lang, niet wakker geworden, want twee generaties lang zijn we verwend. We werden verwend, niet door hard werken en beloningen. We werden verwend door een overvloed aan creditkaarten. Gemakkelijk krediet, betaal later, lage voorwaarden om ons allemaal blij te houden, beloningen kopend om onszelf een plezier te doen. Beloningen, net zoals je een rat traint om aan een hefboom te trekken en zijn beloning int; en zo leven mensen vandaag. Ze denken dat het natuurlijk is. Je werkt een maand of zo, of een week, dan koop je jezelf wat spullen die zogenaamd je leven moet vervullen.

 

Iedere reclame op televisie vertelt je, als je deze speciale tandenborstel koopt, heb je de hele dag een blije lach (of wat dan ook dat ze je verkopen). We weten dat het een farce is. We weten dat het niet waar is, maar mensen willen daarin geloven, omdat ze geen vertrouwen in mensen meer hebben. Ze geloven niet meer dat ze blij kunnen zijn met andere mensen. Iedereen is wetenschappelijk verdeeld door een indoctrinatieproces, vanaf de dag dat ze geboren zijn. ‘Een wetenschappelijke techniek’, zoals Aldous Huxley het noemde (en veel meer van hetzelfde slag). Deze wetenschappelijke techniek begint met het onderwijs van jonge kinderen in de kleuterschool. Ik kom terug om meer over de kleuterscholen te praten.

 

Hallo mensen. Ik ben Alan Watt die invalt voor Michael Herzog. Ik geloof dat ik Rick uit Californië aan de telefoon heb met een vraag. Is hij er? Hallo.

 

Rick: Hallo, dit is Rick uit San Diego.

 

Alan: Hoe gaat het met je?

 

Rick: Oh, goed. Het is fijn eindelijk met je te spreken. Ik luister al heel lang naar je shows en ik heb een paar vragen die ik wilde stellen. Een van die vragen is: als je in jezelf begint te kijken en je vind – omdat ik begonnen ben met binnen in mijzelf te kijken en ik vind dingen – sommige zijn waar ik empathie voel voor mensen over de wereld en andere dingen die psychopathisch zijn of slecht, en als je dat hebt, voel ik me daardoor verward. Kun je dat veranderen of is het gewoon een soort product van je afkomst en kun je daar overheen komen? Een andere vraag die ik heb, je sprak met Palmgren van Red Ice uit Zweden, ik geloof dat je sprak over oude tijden waar je ziel zich met je geest verenigd. Hoe weet je dat het gebeurt? Is het een soort ervaring als een brandend braambos, of is het gewoon een soort gevoel? Hoe weet je dat je dat tegen gekomen bent?

 

Alan: Het oude verhaal in alle tijden is altijd geweest: ‘KEN JEZELF.” het klinkt heel eenvoudig totdat je echt naar jezelf kijkt. In alle oude samenlevingen en in het hogere christendom – ik praat over het antieke christendom. Niet iets dat uit Rome evolueerde, maar een hoger christendom, moesten ze tot de grote vraag over goed en kwaad komen, dat hetzelfde is, het was materie tegenover geest. In de wereld van materie moeten we eten en overleven en er is een tendens om meedogenloos te zijn en deze angst voor de dood te verwerven, het gebrek aan voedsel of kleding of onderdak enz. Aan de andere kant, wisten we ook, als mensen dat er iets veel groters tot dit alles was, dan alleen de wereld van de materie. Zeer intelligente priesters kwamen en begonnen het publiek voor de gek te houden en hen te controleren door deze behoefte om in contact te komen met iets groters dan zijzelf. Weer, de ouden wisten dat je geen priester nodig had, omdat het binnenin je plaats vindt. Je geest was het universum. Alle kennis zat binnen in je, maar je moet jezelf kennen omdat je een neiging hebt tiranniek te zijn óf een heel welwillend, fatsoenlijk soort mens, een gever. Dat is, tijdens alle eeuwen de strijd geweest.

 

Hoewel, in oude tijden spraken ze ook over de abnormale creatie, die de psychopathische typen waren. Degene die binnen de samenleving geboren waren zonder geweten, geen empathie, dat er simpelweg niet was; en dit zijn degene die altijd naar de top stijgen. Zeker in het geldsysteem, ze domineren het en domineren de mensen door middel van geld en legers en dwang. Wat betreft het weten wanneer je compleet was, vind je veel geschriften van weer, de oude Grieken, die allemaal in Egypte, op de hogere mysteriescholen studeerden. Ze zeiden, dat als het andere deel (je zielenpartner (soulmate)) en dat betekende het toen werkelijk, je zielenpartner naderde alleen op je wenken. Geen spirituele gids of iets dergelijks. Iets wat eenvoudig een lange tijd van je afgescheiden was. Als het op je afkwam, je persoonlijkheid, werd je geest vervuld. Je werd compleet en het veranderde je volledig. Je begreep het goede en het kwade, maar je wist ook de krachten te controleren die je aangeboren waren. Dat betekende het toen en het is een heel diep onderwerp en ik zou daar eeuwig over kunnen doorgaan, maar dit is er een korte samenvatting van.

 

Rick: Kan ik iets opmerken? Ik heb gemerkt dat als je geen stuk land bezit waar je jezelf van kan voeden, als je afhankelijk moet zijn van geld of het systeem; is het bijna onmogelijk om perfect te zijn, om iemand niet te beïnvloeden. Bijvoorbeeld, ik heb gemerkt dat zoveel bedrijven waar we iets kopen, betrokken zijn bij de vreselijke genocide in Afrika; en hoe de VS de mensen van Oeganda van hun land berooft, het ene geval na het andere. Ik zie dat alles wat we kopen, alles waar we in leven in de samenleving, verbonden is met dood en verderf. Ik geloof dat we moeten proberen zoveel mogelijk ons best te doen en het uitspreken en proberen ons zoveel mogelijk uit de samenleving terug te trekken; en toch niet tegelijkertijd een complete kluizenaar te zijn, ik denk dat wat ik me afvraag --

 

Alan: Ja, dat is wat het is. Kijk, de meeste mensen, zoals je waarschijnlijk weet, geven er niet om waar hun voedsel vandaan komt. Ze geven er niet om waar iets ook maar vandaan komt, zolang ze het maar goedkoop in winkels kunnen kopen. Ze geven er niet om of het, het werk van een kind is die iets maakt, wat vaak in China voorkomt. Ze hebben geen empathie. Je moet begrijpen dat in de samenleving van vandaag het niet gaat om het redden van de goede mensen die er overal zijn. Er is een minderheid van goede mensen in de samenleving van vandaag omdat de meeste mensen dezelfde mindset  hebben als de elite zelf. Dat is iets wat heel duidelijk wordt. Ze ondersteunen iedere oorlog die gaande is, zolang ze zelf ervan kunnen profiteren en ze er zelf niets door verliezen. Ze zijn feitelijk, door hun karaktertrekken, psychopaten. Zelfs in hun eigen persoonlijke relatie, ze kunnen ze niet behouden of anders zitten ze achter iets van iemand anders aan. Ze hebben de psychopathische trekken. We hebben een psychopathische cultuur waar we allemaal in geboren zijn, omdat degene aan de top ons die cultuur gaven en degene aan de top zijn pure, pure geboren psychopaten. Er is niets menselijks in dit systeem; en daarom blijf ik zeggen dat het niet voor altijd stand houdt. Door zijn maatstaven kan dat niet. Het zal uiteen vallen; maar we zullen door een hel gaan voordat dat gebeurt.

 

Rick: Hartelijk bedankt Alan, voor het gesprek en het is fijn met je te praten.

 

Alan: Het is ook fijn met jou te spreken.

 

Rick:  Doei

 

Alan: Doei. Ik geloof dat er nu een andere beller uit Connecticut is. Hallo.

 

Henri:  Hallo. Kunt u mij horen?

 

Alan: Ja, ik kan je horen. Hoe heet je?

 

Henri: Ik ben Henri uit Connecticut. Ik bel RBN regelmatig. Ja, Alan, het is geweldig je te horen. Eigenlijk ben ik een voormalige luisteraar van de Jackie Patru show. Ik herinner me toen je met haar erop was en je uitstekende shows had. Ik was daar niet heel lang. Het was ongeveer een jaar voordat ze uit de lucht verdween. Je discussieert over al dit materiaal en het is erg, erg interessant; maar laat me dit recht zetten. Veel van dit materiaal, aan dé top, lijkt Kazarisch of Kazar te zijn, mag ik Joods of Joods gecentreerd zeggen…

 

Alan: Dat beantwoord ik als ik terug ben. Hallo, ik ben Alan Watt die invalt voor Michael Herzog en we praten hier met een beller over een paar Joodse invloeden in deze Nieuwe Wereld Orde; feitelijk is het Zionisme. Zionisme heeft veel niveaus van betekenissen, het ligt aan de cirkel waar je inzit. Je moet terug gaan naar de geschiedenis om dit echt te zien; hoe deze hele wereld agenda gepland was; wanneer het gepland was; wie er in deelnamen en welke groepen erbij betrokken waren. Als je terug gaat naar de geschriften van John Stuart Mill, die econoom in Engeland was in de 1700s en zijn zoon nam toen dezelfde nam over, ook een econoom die voor de adel en de het elite establishment in Londen werkten. Zij stelden een serie van rassen op die nuttig zouden zijn om dit einde te volbrengen. In feite stelden ze ook een lijst van rassen op die compleet inferieur beschouwd werden, die er niet doorheen mochten komen. Ze zagen hen als destructievellingen en moesten geëlimineerd worden. Hitler krijgt de schuld van dit ontwerp. Hij kopieerde ze eenvoudigweg van Mill en H.G.Wells die voor de Britse elite werkten.

 

H.G.Wells schreef een opsomming van de geschiedenis dat “The History of the World, Part 1 and 2", genoemd wordt. Het werd door zijn zoon in New York afgemaakt, maar hij ontwierp ook de lijst van uitverkorenen, die bruikbaar zouden zijn voor de dominante minderheid, en worden gebruikt dit alles naar buiten te brengen. Ze kozen ervoor om Joodse mensen ernaar toe te brengen omdat ze zeiden dat ze goede management ervaringen hadden en goed onderwijs. Ze hadden in tijden van turbulentie en terreur bewezen, dat ze nog steeds aan de top konden komen. Ze waren overleveraars en ze waren natuurlijk heel goed in het managen van het geldsysteem; en dus besloten ze wat uiteindelijk Zionisme werd genoemd, daar naar toe te brengen. Hoewel, het werd vanuit Londen geleid, en andere groepen los van de Zionisten, konden erin komen.

 

Je moet begrijpen dat aan de top van het Zionisme, dat feitelijk niet alleen door Rotschild gefundeerd is en tot bestaan gebracht, maar ook door het Britse establishment. Aan de top zijn ze allemaal psychopathisch en je hebt ze in iedere cultuur. Ze kunnen het hoofd van een groep in China zijn of de hoofden van sommige Hindu groepen. Ze geven er niet om wat voor een naam ze zichzelf aan de top geven of onder welke dekking ze bestaan, een psychopaat is een psychopaat en vandaag heb je een wereldclub van de elite. Onder hen allemaal heb je de aristocratie. Je hebt de Joodse aristocratie die zich nooit met de gewone Joodse man vermengt en de aristocratie trouwt ook onder elkaar; en op het hoge niveau, kruisen ze zich met elkaar.

 

Je ziet het in de Declaratie van Balfour als je het alles leest. Het is heel interessant omdat Balfour die de Eerste Minister van Engeland was in die tijd, ook door dit proces ging van waarom ze zich in het Midden Oosten als een buitenpost moesten installeren en ze zouden de Joden gebruiken om dit te doen en een Ulster opzetten. Als je begrijpt wat Ulster betekent, het werd door een Britse post in Ierland opgezet dat tot nu toe, voor wanorde zorgde, met de katholieken en de protestanten. Je zet buitenlandse mensen in het midden van mensen die je wilt veroveren. Ze creëren interne rivaliteit en er moet er uiteindelijk een oplossing komen, als mensen de oorlog moe worden. Daarom hebben ze de Staat Israel opgezet. De Britse regering trok duizenden en duizenden troepen terug van de fronten uit de eerste wereldoorlog, de loograven in Europa en zette ze in het Midden Oosten om Palestina van het Ottomaanse Rijk over te nemen; het Turkse Rijk, dat er in die tijd heerste. Engeland deed de gevechten. Engeland nam het over en Lord Storrs werd erop gezet namens de Koningin als Council General en hij leidde Palestina. Je zou zijn boeken moeten lezen toen ze de toekomstige staat Israël opzetten, de boeken heten, “Orientations”, en lees ook zijn memoires. Veel goede informatie is geschreven uit de mond van het paard! Hij zei ook “We zetten een nieuw Ulster in het Midden Oosten op.” Hij zou Engeland in de komende jaren dienen. Er is hier meer dan het oog ziet.

 

Henri: Wat je zegt is heel interessant, maar mij is door een paar bronnen ook verteld dat de Britse Koninklijken, de Spaanse Koninklijken, en Koning Beatrix van Nederland helemaal geen koninklijken zijn, dat ze eigenlijk Rotschilds of mensen van Rotschild zijn.

 

Alan: Nee. Ze zijn Saxe-Coburg-Gotha, dat is hun echte naam. Ze zijn Pruisen. Wat je aan de top ziet is, dat de psychopaten die macht en geld hebben zich met iedereen met macht en geld, die ook psychopaten zijn, kruisen. Kijk, we zijn hier zo gemakkelijk mee. We willen een specifiek doel vinden omdat ‘De gewone deftige jongen kan kennelijk zo iets monsterlijks niet doen met andere deftige jongens.’ Dat is larie. De geschiedenis van deze wereld gaat over mensen die andere mensen aftuigen, soms de jongen die naast je woont. We zijn zeker in staat om heel destructief naar onze eigen mensen te zijn. Lees je eigen geschiedenis. Ik zeg je een ding. De oude Egyptenaren deden het ook. De Sumeriërs deden het.

 

Henri: De Luciferische Egyptenaren, toen de Luciferische religie de oorspronkelijke Pagan (heidens) religie van Egypte overnam, omdat Egypte wel duizenden jaren oud kan zijn. Zoals Osiris vergeleken met Ra. Is Osiris echt een namaak god?

 

Alan: Het heeft niets met goden te maken. Het is allemaal esoterisch. Het heeft niets met een [letterlijke] betekenis te maken.

 

Henri: Klopt, klopt. Het is een representatie van het intellect van de mens en Lucifer, dat representatie intellect is. Ik bedoel Osiris en het alziende oog.

 

Alan: Het gaat zelfs dieper dan dat. Je ziet dat zelfs de Acadianen, die aanvankelijk naar Sumerië kwamen en de hele boel aan het rollen bracht, allemaal hun zussen trouwden en ze waren geen Semieten.

 

Henri: Laat me u dit over Hitler vragen voordat ik u naar een andere beller laat gaan. Hitler kan misschien in verband worden gebracht met Rotschild ook al hield hij niet van Joden. Bent u iets tegengekomen wat daarop lijkt?

 

Alan: Er is veel informatie dat ze misschien in verband staan met elkaar, volgens zijn moeder van wie ze beweren dat ze een huisbediende van de Rotschild’s was. Hoewel, je zult het nooit zeker weten. Kijk, deze dingen zijn prachtig om mee te speculeren, omdat zonder het ultieme bewijs, alleen speculatie voor je overblijft. 

 

Henri: Hij schreef nog een ander boek “New World Order”, genaamd, nietwaar? Ik bedoel, samen met “Mein Kampf”, schreef hij geen ander boek maar het is niet wijd verbreid, The New World Order genaamd?

 

Alan: Hij gebruikte de term maar hij was niet de eerste die de term New World Order gebruikte.

 

Henri: Klopt, maar schreef hij niet nog een tweede boek?

 

Alan: Ja, hij schreef een paar boeken, ja.

 

Henri: Oké dus een paar boeken. Dus er zijn meer dan twee?

 

Alan: Er zijn veel artikelen die hij ook tijdens de jaren, in tijdschriften publiceerde.

 

Henri: O ja, maar ik praat over twee boeken. Ik bedoel, toen hij aan de macht kwam. Ik praat niet over de kunstenaar Hitler van voorheen. Ik ben er zeker van dat hij veel verschillende dingen deed. Ik praat over toen hij eenmaal aan de macht was, toen hij zijn politiek ding had en deed. Hij heeft verondersteld, twee boeken geschreven. Ik ken, “Mein Kampf,” maar waarschijnlijk nog een ander, maar is niet wijd verspreid. Er zijn niet veel kopieën in omloop die de New World Order heten. Ik hoorde dat iemand de onveranderde editie van “Mein Kampf’ las en ik zeg dit en dan ga ik, omdat ik weet dat je nog andere bellers hebt…Al dat spul dat hij zegt over wanneer ze overnemen… kijk naar wat ze nú met de goudmarkt doen. Het goud is naar 680 of zoiets gestegen. Ik zal het zien als het goud naar 690 stijgt. Ze proberen zoveel tonnen te verkopen en hameren het goud naar beneden. Je weet, verlaag de prijs --

 

Alan: Oh, het zijn niet alleen hen. Ik zeg je, de grootste spelers in de markt voor goud in de wereld zijn en zijn dat altijd geweest, zijn de laatste waaraan je denkt – omdat het India is. De Brahmanen van India zitten op de grootste onaangesproken reserve goud, maar zijn de grootste inkopers van goud over de hele planeet.

 

Henri: Ja, maar ze manipuleren het niet zoals het Huis Rotschild doet, met andere woorden.

 

Alan: Ze manipuleren allemaal.

 

Henri:  Ik dacht dat ze het gewoon voor zichzelf kochten --

 

Alan: Nee, ze hamsteren het ook.

 

Henri: Ze verdraaien het. Ze stuiteren het heen en weer van hen naar Rotschild naar China en ze spelen allemaal samen.

 

Alan: Deze jongens spelen allemaal samen. Zoals ik zeg, deze karakters geven niet onder welk soort religie je gedoopt of geboren bent. Ze geven er niet om zolang je een van hen bent; je bent een van de gevestigde elite die zijn waarde heeft bewezen.

 

Henri: Ik heb gehoord dat een paar ven hen niet willen verkopen omdat ze weten wat er gaat komen, zelfs de Chinezen.

 

Alan: Het doet er niet toe. Het doet er niet toe. Dit systeem dat gaat komen, wordt een systeem waar je geen geld zult hebben. Je zult krediet hebben dat je door de regering wordt gegeven.

 

Henri: Ja. Zoals dat ding in de Star Trek zoals Gene Roddenberry?

 

Alan: Door de elite zelf is er over geschreven. Ze zeiden dit honderd jaar geleden, dat ze dit zouden invoeren.

 

Henri: Ja. Schreef Gene Roddenberry dat in Star Trek omdat in de Star Trek Film waren ze aan het praten over krediet, als ze iets kochten?

 

Alan:  Dat klopt.

 

Henri: Ik herinner me dat. Oké, ik laat je gaan. Leuk om met je te praten. Uitstekende show.

 

Alan: Ik geloof nu dat Roger er ook is. Is het Roger?

 

Roger: Hoe gaat het met u?

 

Alan: Niet zo slecht. Hoe is het met jou?

 

Roger: Heel goed. Dank u nu. Ik waardeer de show en ik heb niet de bedoeling om u in de houdgreep te nemen want dat doe ik echt niet, maar het zal op het eerste gezicht een beetje zo klinken. Maar het psychopathische, de term is een soort atheïstisch vervangmiddel voor de zondige natuur, dat natuurlijk voor de huidige mens universeel is. Alle zonden worden niet omgezet naar ontregelingen en de enige schuld is, denk ik, schuld zelf, maar we hebben allemaal onze zonden gereduceerd naar deze atheïstische termen. Ik dacht dat je eerder suggereerde dat op het fysieke en materiele vlak, dat het misschien betekende dat het hele fysieke bestaan als zodanig slecht was. Ik beweer niet helemaal dat het zo ongeveer klopt, maar dat is een van de drogredenen, denk ik. Welnu, de Presbyterianen, zoals ze gekarakteriseerd zijn geloof ik door de doctrine van Calvin. Maar de hele creatie was bedorven of gevallen en aangestoken door de zondige natuur, inclusief zou je kunnen zeggen, waren levenloze objecten ook een deel van de val.

 

Alan: De val, is de val in de materie. Dat betekent het. Je valt in de wereld van de materie waar ín die materie, vaststaande wetten bestaan; en dat is zo waar als wat. Je eet, of je werkt of je sterft; dat soort dingen. Het probleem is, zij worden in de wereld van de materie zo opgeëist, ‘En het zou veel gemakkelijker zijn als ik jullie allemaal zou domineren en dan hou je mij in een fijne levensstijl en hoef ik me geen zorgen meer te maken over al die zorgen,’ en dat is het probleem met de wereld van de materie, zie je. Zo doet zich de elite voor, en ze zijn in staat iedereen te domineren door meestal, een systeem van geld te gebruiken. Onthoudt dat de mensen uit de oudheid geen geld of iets dergelijks hadden en ze leefden in stammen verband, waar iedereen uit de stam, belangrijk voor de stam was, zonder te letten op je geschiktheid, fysiek of anderszins. Niemand in de stam werd overgeslagen. Geld was echt de verdorven factor die een elite toestond een onbezette klasse te krijgen die al die tijd konden studeren en studeren, en die werden dan feitelijk een priesterschap die je dan konden domineren; de enige geleerde klasse. Geld was de sleutel. Zonder geld, zou je deze onbezette klasse niet hebben gehad; ze konden gaan zitten, en de toekomst voor de rest van de mensen plannen. En de verleiding in de wereld van de materie is pragmatisch worden. Dat te doen wat praktisch is, totdat je alles wat van menselijke natuur is weggooit; en dus krijg je een weerzinwekkend soort wezen – en dat is de psychopaat. De psychopaat kan ieder kwade daad tegen andere mensen rationaliseren, om zijn eigen ego een plezier te doen. Daar hebben ze geen problemen mee. Ze hebben geen geweten. Het is moeilijk voor gewone mensen te begrijpen dat zo iemand bestaat, maar er zijn veel van hen die op die manier vandaag bestaan.

 

Roger: Ik denk dat het woord pragmatisch, als zodanig het meest ongunstig is, zeker in de zin zoals het in het politieke rijk gebruikt wordt als zijnde los van iedere morele overweging. Het is een a-morele houding en daarom is het immoreel. Welnu, het is één ding als je zegt dat je in je achtertuin een kas opzet. Je vindt het leuk om dit te doen, maar in korte termijn, worden ze gewoon pragmatisch en werpen er  een grote berg op voor in de plaats, maar dat is een hele andere context van gebruik. Ik denk dat William James of een van deze punthoofden van intellectuelen, pragmatisme in een geïdealiseerde politieke filosofie hebben ontwikkeld om als wat ik beschouw als de meest ongunstige context, te gebruiken. Maar waar ik naar toe wilde was, is er – ik dram hier graag over door zeker drie keer per jaar of misschien niet vaak genoeg, en dat is dat deze elite ermee weg komt, omdat ze vertrouwen op de verzorging van onze eigen zondige natuur die er altijd is geweest – we zijn feitelijk allemaal manipulatief. Een deel van het doel van ons allemaal is om andere mensen ons werk te laten doen, en dus is dit eigen aan socialisme. Het is als zodanig, een spiritueel probleem van zelfzuchtigheid, dus kunnen we er zelfs niet aan denken om ons van de illuminatie te ontdoen, de een-wereldlijke, de Berger elite, zonder op z’n minst tegelijkertijd de socialistische onderneming in al z’n vormen door en door in diskrediet te brengen.

 

Alan: Socialisme was iets tijdelijks en de elite, die ons socialisme gaf, zei dat het zo zou zijn, maar het zou in die periode zijn dat ze de mensen in slaap zouden sussen door hen in een levenslange kindertijd te houden, dat ze dus geen zorgen hoefden te hebben om wat om hen heen gebeurden. Ze zouden veel te blij zijn, eeuwig met speelgoed te spelen en dingen te doen die ze voor hun plezier doen; en daarom hebben ze het socialisme in stand gehouden tot dit huidige punt. Nu trekken ze het kleed onder je voeten uit en ze hebben je er niets voor in de plaats gegeven, dus krijg je paniek.

 

Hallo, ik ben Alan Watt die voor Michael Herzog invalt deze vrijdag, die tot z’n oren in het werk zit zoals we allemaal. Ik weet niet of er nog meer bellers zijn. Kijk allemaal naar mijn websites cuttingthroughthematrix.com en alansentientsentinel.eu . Je zult daar transcripts in verschillende talen, van mijn gesprekken beschikbaar vinden. Je kunt ze gratis downloaden. Ik wil graag de hele staf daar buiten bedanken die dit allemaal voor mij doen, van over de hele wereld. Mensen die het heel druk hebben, die zich zorgen maken over wat er in deze wereld gebeurt en er iets aan doen.

 

Ik zal het eerste halve uur met John Stadtmiller in de lucht zijn, dat over een paar minuten begint. Ik wil dit tweede uur graag afsluiten door gewoon bij de feiten te blijven; weer, je moet naar de elite van alle culturen kijken, alle volken. Je zult zien dat ze hun macht verwierven door dezelfde middelen als meedogenloosheid en listigheid en door het domineren en afslachten van mensen door de jaren heen. Nu heb je een grote club, een club die veel namen heeft. De Illuminatie is eenvoudig de laagste term die ze gebruiken, maar ze werken allemaal onder één hoedje. Dat doen ze al heel lang. Het wordt tijd dat de gewone mensen dit gaan doorzien, het rassenspel, om hier over heen te stappen en te overleven. Bedankt voor het luisteren.

Vertaling: augustus 2007, M. Eken