NEDERLANDS

 

ALAN WATT   INTERVIEW:

GUEST ON GODBOX CAFÉ PODCAST

WITH TAMURILE

16 juni 2007

 

GAST OP GODBOX CAFÉ PODCAST met TAMURILE

OORSPRONKELIJKE UITZENDING: 16 JUNI 2007 OP GODBOXCAFE.BLOGSPOT.COM

 

WWW.CUTTINGTHROUGHTHEMATRIX.COM en www.alanwattsentientsentinel.eu

 

 

Tamurile: Ik ben blij om aan al onze luisteraars aan te kondigen, dat wij het genoegen hebben Alan Watt terug te verwelkomen. Wij hadden wat technische moeilijkheden, die een mysterie blijven, maar in plaats van dat als een obstakel te zien, namen we het als kans, en dit bracht Alan terug bij ons. De verloren 15 minuten zullen met een volledig extra uur worden gecompenseerd. Ik ben blij te zeggen dat wij iets negatiefs hebben kunnen ombuigen naar iets positiefs, met de gunst van Alan. En ik heet je welkom terug, Alan.

 

Alan: Het is plezierig terug te zijn.

 

Tamurile: Het genoegen is ook aan onze kant, dus het is heel goed dat het wederzijds is. Ik zou opnieuw willen beginnen, omdat je je eigen podcast hebt, je hebt je eigen informatiekanaal en ik ben niet van plan dat op te gebruiken.  Mijn bedoeling met onze voortzetting van het gesprek is om een klein beetje meer van de man achter de boodschap te krijgen. 

 

Toen wij in de eerste poging tot het voortzetten van onze dialoog ruw afgesneden werden, waren wij gestopt dat je sprak over het op de radio gaan. Kun je ons een klein beetje meer van de chronologie geven, zodat wij het vanaf daar kunnen volgen tot waar je nu bent? Betrek hierbij alsjeblieft ook dat je een muzikale carrière hebt gehad. En ik heb je muziek gehoord en het is werkelijk prachtig. Kun je dat een klein beetje toelichten, in termen van, wat deed je overspringen van muziek en wat je daarin deed, naar wat je hierin deed duiken?

 

Alan: Ja, muziek was iets waarin ik van jongs af aan altijd betrokken was. In feite kwam ik er zo gemakkelijk in terecht dat het voor mij geen werk was om eerlijk te zijn. Het was zo plezierig en gemakkelijk, de manier waarop het tot me kwam, dat zelfs wanneer ik ermee bezig was en geld verdiende, het toch niet leek op werk. Aanvankelijk bestudeerde ik andere dingen enzovoort, en ik heb een paar dingen die je aan de muur kunt hangen, als ik ooit zou willen, niet dat ik er om geef. Uiteindelijk maakte ik er mijn carrière van en reisde ik over het grootste deel van de wereld. Ik merkte de veranderingen op, die in Groot-Brittannië plaatsvonden, en wetten die doorgevoerd werden. En ging daarna naar andere landen, misschien de week later, om in die landen dezelfde dingen op het nieuws te horen. Dat deed me beseffen dat dezelfde wetten in heel Europa op hetzelfde moment worden doorgevoerd. Geen land denkt echter dat een ander land het ook doet. Zij denken dat ze allemaal onafhankelijk zijn, omdat de nieuwslezers nooit het feit vermelden, dat dit Europese wetten zijn, die in alle landen worden doorgevoerd.

 

Dus het was gemakkelijk om te zien dat er een vorm van een gelijkmakings proces in het rechtssysteem aan de gang was in die tijd. Het gebeurde ook met het economische systeem natuurlijk. En zij vertellen het publiek de hele tijd dat het alleen met handel en commercie te maken heeft. Elke student economie weet, dat de wetten van een land, alle wetten van een land, rechtstreeks tot al het strafrecht, rond het economische systeem draaien. Dus je kunt niet een economisch systeem soort-van integreren en daarbij je soevereiniteit behouden. Dat was duidelijk. Ik wist dat er tegen hen gelogen werd.

 

Toen kreeg ik iemand te spreken, want na grote show of concerten -ik speelde alle soorten muziek, want ik schreef ook muziek en verkocht veel muziek, ik speelde van folk tot rock, tot wat verder, en zelfs af en toe klassiek in mijn eentje, in grote concertzalen-. Soms werd je teruggevraagd om te spelen bij politici thuis, in andere landen na shows. Zij zeiden vaak kleine dingen tegen je terwijl ze op een bepaalde manier naar je keken en je bijna analyseerden, en zij voelden je uit.

 

Het was pas later, dat deze dingen naar je terug kwamen, als “wat zei deze persoon eigenlijk tegen me?” Eén van hen in Noorwegen was een vrouw op een hoge positie in het parlementaire systeem daar. Ze werkt nu voor de Verenigde Naties.

 

Tamurile: Geen verrassing daar, ben ik zeker.

 

Alan: Ja, en ik herinner me, dat zij vreemde dingen zei over realiteit die met cultuur te maken had - omdat ik in die business zat. Het is cultuur creatie. De meeste mensen kijken er niet op die manier naar, maar dat is wat het is. En ik wist natuurlijk al, door het ontmoeten van verschillende managers en arrangeurs en mensen, dat er een gebonden systeem binnen het muzieksysteem was van wat zij vanaf de top wilden.

 

Zij zetten zelfs een geruchten molen op, waar zij suggesties vanaf de top voor formats van liedjes gaven, die in de nabije toekomst waarschijnlijk gewild zouden zijn. Er werden kleine politiek correcte dingetjes in opgenomen, die bij de schrijvers terechtkwamen. Dus je wist dat er ook een politiek programma aan het werk was. Soms kon je het omzeilen, afhankelijk van hoe voorzichtig je de woorden in een lied in elkaar zette. De meeste musici gaan erin mee. Veel van de muziek wordt in de studio herschreven door beroeps. Dan worden de bands gemaakt, die hits worden of sterren, omdat de elite besloten heeft dat dát is wat zij willen pushen.

 

Nochtans, zij sprak hierover, deze politica. En zij vermeldde het feit dat de meeste mensen niet weten, dat zij geen soevereiniteit hebben gehad sinds het handvest van de Verenigde Naties aan het einde van de Tweede Wereldoorlog ondertekend werd. Het was de eerste keer dat ik hoorde, dat er een parallelle overheid aan het werk was, die niet door de mensen werd gekozen. Ik verzamelde deze dingen terwijl ik verder ging en hoorde andere mensen in machtige posities dezelfde dingen zeggen.

 

Tamurile: Nu, deelde zij dit met je om te kunnen bepalen of je gemanipuleerd zou kunnen worden?

 

Alan: Ik heb dit vaak meegemaakt. Ik bedoel, zelfs toen ik beurzen aangeboden kreeg en mensen van de Ivy League Colleges of Universiteiten van Londen naar me toe kwamen. Niet één keer. Als je nee zei bleven ze komen om je te overtuigen mee te komen. Ik wist dat zij je werkelijk analyseerden. Het was niet alleen een gesprek. Zij voelden je uit om te zien waar je bent. Zie, de meeste mensen, hier is het, ik denk niet dat mensen dit begrijpen – dit is wat me deed duiken in het gehele gebied van de psychopathische persoonlijkheden, die in het algemeen de geschiedenis overheersen door geweld, kracht en sluwheid, hoofdzakelijk omdat zij bereid zijn om geweld te gebruiken of anderen ertoe te brengen om het voor hen te gebruiken. Dat is wat in dit soort systeem verovert. Dat is wat in het algemeen wint, in een commercieel, monetair, `winnaars en verliezers' type systeem. 

 

Wat gebeurt is, dat hoe hoger de intelligentie is, in de meeste mensen, niet in allemaal, maar in de meeste mensen, -het lijkt bijna alsof zij dat kleine deel verliezen, of zij hebben het niet - zij zijn meer psychopathisch. Zij verliezen medeleven of dat kleine deel van de hersenen dat hen medeleven geeft, werkt niet.

 

Tamurile: Het missen van een chromosoom.

 

Alan: Ja, en dat is zeer waar. Maar zoals ik zeg, de meesten hebben het, maar niet allemaal. Er zijn sommige goede mensen, maar zeer weinig. Zelfs degenen die dat medeleven hebben, of empathie - zodra zij in het systeem van het Ivy League zijn en opgeleid worden voor hogere posities - Zij zijn bang, net als alle anderen, in het systeem van armoede, eenzaamheid, slechte gezondheid, en gebrek aan geld. Daarom krijgen zij een beloning en een status in de maatschappij, dat hen verzekert van een vrij gemakkelijk leven. En ze zijn onverschillig. Zelfs wanneer zij weten dat wat zij doen verkeerd is voor de mensen, in hoge bureaucratieën, zullen zij er nog steeds in meegaan.

 

Ik verzamelde dit allemaal door de jaren heen. Het is hetzelfde fenomeen in alle cultuurcreatie. Van cultuur creatie werd melding gemaakt in de dagen van Plato, door Plato. Dat het niet spontaan gebeurt. De dominante minderheid in ieder tijdperk, het is dezelfde term die Aldous Huxley in zijn toespraak in Berkeley gebruikte. De dominante minderheid bestaat altijd. Vaak zijn zij heel stil achter het toneel, maar zij hebben een totale greep op alles, omdat zij ondergeschikten inhuren om de vinger aan de pols van het publiek te houden. Zij nemen de pols voortdurend op.

 

Daarom kon iedere verandering die van de grond kwam, die niet door hen gepland was of door hen gemachtigd werd, onvoorziene gevolgen op de machtsstructuur hebben. Daarom implementeerden zij cultuurveranderingen vanaf de top naar beneden. Dat was de oude, oude agenda. 

 

Het is vreemd, in alle jaren, alle tijden en periodes, heb je geheime genootschappen gehad, in één of andere vorm, of broederschappen, waar de mensen trouw aan elkaar zweren om elkaar te verdedigen, voor elkaar te staan, en indien nodig, voor elkaar voor te liegen voor de rechtbank, zoals zij vandaag nog steeds in Vrijmetselarij doen. Zij zweren allemaal om te liegen als het nodig is om een broeder te redden. 

 

Zo plukken zij degenen eruit, die zij kunnen gebruiken en die zij de rangen omhoog duwen. Er is geen twijfel over. Veel van de mensen op de bodem die aanvankelijk geloven, dat het om een liefdadigheidsinstelling gaat, een manier om zichzelf te verbeteren, worden onbewust de dekmantel , de meesten van hen. Degenen die psychopathisch zijn, worden uitgekozen en verder de ladder opgezet, want zij worden getest en getest en getest om te zien of zij een geheim kunnen houden.

 

Tamurile: Het is bijna als een selectieve overleving van de allerzieksten?

 

Alan: Ja, dat is het, en kleine beloningen komen langs, onderweg. Want achter alle liefdadigheids dingen, als je eenmaal op de ladder omhoog gaat, zul je erachter komen, dat de éne zwendel bovenop de andere zwendel plaatsvindt, waar al het geld en voordelen uit de publieke portemonnee komen. Daar komt het allemaal uit. Zij gaan de grote honingpot van de publieke portemonnee in, dat is wat zij uiteindelijk doen. Zij zijn beproefd en getest om te zien of zij deze geheimen konden houden. En daarom worden zij geselecteerd. Zij worden werkelijk getest onderweg, omdat zij bepaalde giften zullen aannemen -sommige mensen zouden het roverij noemen. Ze zijn nu chanteerbaar, mochten zij zich bedenken.

 

Nochtans weten de meesten van hen, zelfs op het niveau van de Ivy League, waar zij vaak geïnitieerd worden, handgekozen, dat zij zich zullen openstellen voor chantage als dat nodig is. En ze zijn redelijk tevreden met die situatie, want voor de psychopaat is dat een natuurlijk fenomeen. Zij zouden chanteren als zij ook moesten, dus ze begrijpen dat.

 

Tamurile: En nu, met het gegeven dat zij proberen je aan te trekken met honing en jij niet toehapte. Ik moet er aan denken, dat een paar van mijn luisteraars vroegen hoe je in staat was om deze informatie uit te zenden, zonder bedreiging en zonder mogelijke schade aan jou. Zou je een paar anecdotes willen delen want ik weet dat je specifieke gebeurtenissen hebt meegemaakt, waarin jou dat werkelijk overkwam.

 

Alan: O ja, mijn laatste huis was bijna afgebrand. Twee van de flexibele remleidingen aan de voorkant van mijn auto waren doorgesneden. Gelukkig hoefde ik niet ver. Ik reed alleen achteruit de oprijlaan af en reed de sloot in. En natuurlijk zijn er de verschillende diensten (“agencies”) die me in de gaten houden. Op een avond lette één van hen op me met een nachtkijker, terwijl ik de hond aan het uitlaten was. Een groen licht, een oplichtend licht reflecteerde van zijn gezicht. Zo kon ik hem bespeuren. Hij had de kijker niet voor zijn ogen. Ik liet de hond op hem los en hij achtervolgde hem. En hij rende het moeras in waarvan ik wist dat het er was. Dus ik liet hem daar achter. Dan had ik nog mijn telefoonlijn. Het begon op half volume te gaan. Ik opende buiten de doos om te zien of het moest worden schoongemaakt. In het circuit zat deze kleine chip bedraad. Je kon zien dat het een semi-transparante chip was, die in dat circuit bedraad was, dus ik heb het eruit getrokken. Je krijgt al dit soort dingen.

 

Wat je werkelijk in dit systeem hebt, dat als een piramide is en het is werkelijk onder totale controle, zo goed als totale controle. Je hebt verschillende diensten (“agencies”), een myriade aan diensten. En elk ervan gebruikt verschillende niveaus van wetenschap, tot aan de diensten op de bodem, die het standaard ouderwetse materiaal gebruiken, waarvan zij denken dat het het laatste is. Zij overlappen elkaar. En intussen houden degenen aan de top zich stil. Zij zijn degenen die altijd telefoons hebben afgetapt, lang voordat 11 september langskwam, zonder bevel. Dat is de werkelijke wereld. Zo is de echte wereld altijd geweest sinds de telefoon aan ons werd gegeven.

 

Je hebt één systeem voor het publiek om in te geloven. Dat is waar deze vrouw, deze politica, naar verwees. Dat is de matrix. Dat is waarom ik de matrix in mijn gesprekken gebruik, omdat dat de matrix is waarin wij allemaal geconditioneerd zijn om in te geloven, dat het natuurlijk is en echt. Het is als Jacques Halal zei, en hij was een topsocioloog die uiteindelijk voor de Verenigde Naties werkte. Jacques Halal zei: “Het publiek weet nooit wat er werkelijk gaande is. Ze krijgen een realiteit van het nieuws. En ze geloven het.” Ze geloven werkelijk dat ze vooraan in de vooruitgang staan, van alle informatie. Dezelfde kerel, Jacques Halal zei: “De Westerse samenleving is zich compleet onbewust , dat over ieder individu, (van de stad tot het kleinste dorpje, tot de geïsoleerde gebieden) over ieder individu zijn sinds 1952 persoonlijkheids profielen gemaakt. Dat was voordat het publiek gehoord had van computers of wat ook. Hij zei: “deze informatie wordt op een dusdanige manier verzameld, dat het publiek nooit verteld mag worden hoe de informatie verzameld is”.

 

Wij altijd onder… geweest, begrijp je. Het is als de Reese Commissie, ik weet niet of je gehoord hebt van Norman Dodd, die er door het Congres van de Verenigde Staten op uit gestuurd werd om de grote liefdadigheids stichtingen zoals Rockefeller, Carnegie, en Ford etc. te onderzoeken. Deze kerel was gewoon een typerend voorbeeld van een kerel, die geloofde in al zijn eigen indoctrinatie van school af aan en verder. Hij sprak met de man, die verantwoordelijk was voor de Ford Foundation, omdat het Congres wilde weten waarom deze grote stichtingen, deze liefdadigheids stichtingen, die vrijgesteld waren van het betalen van belasting en die ieder jaar miljoenen en miljoenen uitgereikt krijgen, veronderstelde linkse organisaties financierden. De man bij Ford vertelde hem, en ik heb het op band, en hij zei: “U begrijpt het niet. Iedereen hier bij deze stichting is een ex-lid van de OSS.“ Dat is de voorloper van de CIA. En wordt ook bemand door mensen, die ex-CIA zijn. Toen zei hij: “Wij nemen onze orders direct van het Witte Huis”.

 

Dat sluit aan bij waar Professor Carroll Quigley in “Tragedy and Hope” en “The Anglo-American Establishment” over spreekt, waarin Quigley zei: “50 jaar lang of langer is er een parallelle regering geweest met zijn eigen agenda, die dingen in de samenleving gedaan krijgt” Zij realiseerden lang geleden, dat zij met het tegenstrijdige partijen systeem en het disputeren en debatteren en het egotisme dat doorgaat, dingen niet snel genoeg gedaan konden krijgen. Daarom hebben zij dit soort-van privé organisatie die het aandrijft, die dan zou doorgaan en de grote bewegingen zou maken. Maar het financiert ook cultuur en de rest.

 

Tamurile: Ze zeggen altijd, “de pen machtiger is dan het zwaard”. Ik zat zestien jaar lang in de filmbusiness en probeerde het systeem te veranderen, eigenhandig helemaal. Hoe naïef is dat? Mijn zoon is helemaal geobsedeerd door muziek, dus wat je hiervoor deed is me zeker heel lief, mij persoonlijk, want ik zou heel graag uit jouw wijsheid tappen over wat ik hem mogelijk zou kunnen aanraden, want muziek is zijn passie. Ik weet echt niet hoe ik hem effectief kan adviseren. Noch wil ik zijn bel te vroeg barsten en zeggen, “tenzij je het spel wilt spelen en handelen als een marionet voor een agenda van mensen die je nooit ontmoet, kun je beter gitaar spelen voor jezelf en het nooit verder brengen dan dat”.

 

Alan: Ja, is het waar. Niemand breekt door als ster tenzij zij een ster van je maken.

 

Tamurile: O ja, dit heb ik meer dan eens aan het werk gezien in de Hollywood machine. Absoluut.

 

Alan:  Dit is allemaal in Engeland begonnen. En zelfs nog, vandaag, gaan alle grote foundations, door het Witte Huis zelfs, naar Londen. Het was in Londen, dat zij het Royal Institute of International Affairs vormden, dat de League of Nations moest brengen, dat daarna een globaal overheidssysteem, een gestandaardiseerde wereld van efficiency, moest brengen. De Council on Foreign Relations is enkel de Amerikaanse tak. Je zult vinden, dat de meeste van deze persoonlijkheden die de grote stichtingen runnen, leden zijn van het CFR in de Verenigde Staten, en het Canadian Institute of International Affairs in Canada bijvoorbeeld.

 

Tamurile: Dus geografisch gesproken, zou Londen fundamenteel het hoofdkantoor vormen?

 

Alan: Ja, het is het hoofdkantoor. In feite, hun kantoor op het Royal Institute of International Affairs werd het MI5 hoofdkwartier tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het was één in hetzelfde, want de kerels werkten allemaal in hetzelfde bedrijf. Zij werkten in allebei.

 

Tamurile: Vertel me Alan, ik ga een beetje verder terug, tot zeg de Franse Revolutie en de Russische Revolutie. Waren die ook opgezet, niet door de slaven die probeerden de hoofden van een paar monarchen af te slaan, was dit ook iets dat georchestreerd was?

 

Alan: Ja, het was georchestreerd, want we kennen de geschiedenis. Ik heb alle oude boeken, die vóór, tijdens, en na deze revoluties geschreven werden.

 

Tamurile: Ja, ik sta niet op het punt te vertrouwen op, dat is waarschijnlijk waarom ik een weerstand tegen geschiedenis had. Het klonk allemaal als onzin voor me toen er van me verwacht werd het te onthouden en te reproduceren, dus het was zeker niet mijn beste onderwerp. Kun je met het publiek delen wat jouw versie is van hoe deze revoluties tot stand kwamen? Zeker zou geen enkele soort van deze enorme opstanden toegestaan worden.

 

Alan: Zij zouden niet toegestaan worden, en niet alleen dat. De elite is nooit stom. Zij wachten niet totdat er iets gebeurt. Zij hebben altijd spionnen, die uitgezet worden. Het is traditioneel dat Londen meer dan 1.500 spionnen had die voor de kroon werken, enkel in de stad Londen, op full-time basis, die gewoon de bars en de koffiewinkels langsgaan om te luisteren naar roddels. Want dat is het houden van de vinger op de pols van het publiek. Wat hun praatje is, waar ze over praten, wat hun onderwerpen zijn. Ook, zelfs toen, in de negentiende eeuw, stopten de elite stukken in kranten om de mensen aan het debatteren en praten te houden; en dan zouden zij rondgaan in bars om te zien of het werkte en of zij kanten kozen. Zij gaven ons toen onze gedachten en vandaag is dat nog steeds zo. En onze onderwerpen.

 

De Franse Revolutie volgde de Amerikaanse Revolutie. De Amerikaanse Revolutie was de eerste openlijke Vrijmetselaarsrevolutie in de geschiedenis, openlijk. Zij gebruikten alle symbolen van Vrijmetselarij, tijdens de opbouw en tijdens de revolutie zelf. Zelfs enkele tekenen die zij tijdens de revolutie hebben gebruikt, hadden meestal beelden van piramides op zich, het grote zegel, lang voordat het op het dollarbiljet in de jaren ’30 gezet werd.

 

Tamurile: Was dat enkel om hun eis op dat grondgebied te stellen?

 

Alan: Het was, wat zij eisten was een Novo Ordo Seclorum, dat was een nieuw seculiere, of je zou kunnen zeggen wereldlijke orde, een seculiere orde. Met andere woorden, wat Thomas Jefferson, zei in zijn dagboek, hij zei: “wij zullen ervoor zorgen dat de natuurlijke aristocratie het land regeert”. En met “natuurlijke aristocratie“, bedoelden zij de hoge intelligentsia.

 

Tamurile: Waren zij eigenlijk anti-monarchisten?

 

Alan: Niet volledig nee. Daar was een scheuring (schisma). Zelfs de Founding Fathers, sommige van hen schreven over de mythe die zij gecreëerd hadden om de oorlog op gang te krijgen. Franklin zelf zei: “het is een mythe dat de belastingheffing de oorzaak van de oorlog was”, dat Groot-Brittannië hen wilde belasten. Hij zei: “wie geeft er wat om of ik een paar pence aan thee uitgeef elk jaar?“. Dat was een mythe die zij aan de gang hebben gehouden om het allemaal op gang te krijgen. In feite gebruikten zij, zoals altijd, jonge mensen om in Lexington op te staan en het af te trappen. Het moest enkel de bal aan het rollen krijgen. Nochtans had het hen dertig jaar gekost om het voor te bereiden. Het gebeurde niet spontaan. Het was de eerste keer in de geschiedenis, dat zij het zelf een ‘groot experiment', noemden, een vorm van overheid.

 

Het werd gevolgd door een gelijksoortig type, maar ging een stap verder en dat was de Franse Revolutie. Dan vinden wij in de oude boeken die geschreven werden destijds, uit Engeland, door sommige aristocraten, dat de Sovjet- of de Oktoberrevolutie het tweede “grote experiment” was. Dan had je de opvolger, door Time-Life “Man van het Jaar”, tweemaal in de jaren '30, Adolf Hitler. De aristocratie, net als bij de Sovjetunie, kwamen over vanuit Londen, en bezochten, keken en observeerden het omdat dit een ander experiment was.

 

Zij hadden lang geleden gekozen, dat een vorm van collectivisme de beste en gemakkelijkste manier zou zijn om de mensen door een kleine, aristrocratische elite te regeren.

 

Daarom heb je vandaag de samenkomst van wat, zo claimen zij, wat de betere delen zijn om de mensen te regeren, een nieuw fascistisch systeem van internationale bedrijven (corporations). Carroll Quigley noemde het in zijn boek, het “nieuwe feodale systeem“, waar feodale opperheren de CEO’s van internationale bedrijven zullen zijn. Hij was er helemaal voor.

 

Tamurile: In je vorige podcast sprak je erover, dat vele movers en shakers (onvertaald) van vandaag in de film en televisiearena aanwezig waren op deze bijeenkomsten, waar dit type agenda georganiseerd en gepland werd. Mensen als Gene Roddenberry en leden van die soort. Kun je daarover uitweiden? Heel wat mensen kijken simpelweg niet naar hun entertainment als een manier om hen te programmeren.

 

Alan: Ja, het Tavistock Instituut in Londen was de basis voor de psychologie van de wereld. En ook de veranderingen komen van hen. Zij experimenteerden op gebieden waar je, vandaag, met afschuw vervuld zou raken, niet dat de kleinere laboratoria niet de zelfde technieken gebruiken. Tavistock gebruikte draden op de hersenen van mensen, ver terug in de twintigste eeuw. Aldous Huxley maakte daar deel van uit. Hij ging er vaak heen. Hij was een lid. Hij observeerde het en dacht dat het gewoonweg geweldig was.

 

Tamurile: Hij was inderdaad ook een schrijver. 

 

Alan: Ja, hij stamde af van de Thomas Huxley, die een voorvechter was van de theorieën van Darwin. Hij was een beste vriend van Darwin. Dat is een ander onderdeel van het verhaal van het selectieve fokken (selective breeding). De mensen realiseren zich niet, dat Darwin zelf op dat moment één van de vele families was, die hun partners selectief uitkozen. De grootvader van Charles Darwin's huwde alleen met de Wedgwood familie, het grote aardewerkbedrijf. Zijn vader trouwde met een Wedgwood, hij trouwde met een Wedgwood, en toen zijn vrouw stierf, trouwde hij met de zuster van zijn moeder.

 

Tamurile: “Allemaal in de familie.“

 

Alan: Dit is doorgegaan, dit selectieve fokken. Zijn grootvader had de werkelijke “Origin of Species” geschreven, voordat hij het zelf deed. Dat was de eerste proclamatie van een verborgen godsdienst, in feite, die hier was geweest en duizenden jaren terugging.

 

Niets gebeurt toevallig. Ik kan me herinneren, dat ik naar een panel mensen keek in Londen. Dit waren mensen van middelbare leeftijd met een opleiding van Ivy League. Zij droegen allemaal tweed, man en vrouw. Rechtop, achter de tafel zaten er ongeveer twintig van hen en zij besloten wie nummer 1, 2, 3 en 4 zouden worden in de hitparade van de komende maand. Nu denken de meeste mensen (het is propaganda voor het publiek) dat diegene die de meeste platen en albums verkopen, op nummer 1,2 of 3 terechtkomen en zo werkt het, maar zo werkt het niet. Panels van veel oudere mensen besloten, wie zij zullen pushen en wie het gaan maken. Het publiek, begrijp je, koopt wat zij geloven dat de winnaars zijn. Zo gemakkelijk is het. Zolang je zegt dat zij populair zijn, “zij zijn de beste”. Jongeren die in hun leeftijdsgroep willen passen, zijn bang om er buiten te vallen, dus zij beginnen allemaal hetzelfde ding te kopiëren, en ze zeggen, “die en die is geweldig, deze man is geweldig”. Dit werkt heel goed, maar zij worden in werkelijkheid lang van tevoren gekozen en het heeft niets met het aantal verkopen te maken, want dat leidt het type van cultuur leidt dat zij willen.

 

Tamurile: Dat was inderdaad het geval met de Beatles, was het niet?

 

Alan: Ja, met de Beatles ook, zij gaven hen een achtergrond als dekmantel. Een paar flitsen van hen vermoedelijk in Duitsland, en plotseling noem je het een rhythm and blues type band met de basis drie akkoorden materiaal, en zij produceerden aan de lopende band hit na hit na hit. Zij hadden letterlijk op een bepaald punt iedere week een hit. De meeste groepen die contracten tekenen hebben geluk als zij twee albums per jaar krijgen. Dat is wat ik deels deed, op een bepaald punt, om erin te stappen als zij hun verplichting niet hadden vervuld, of niet konden vervullen, hun verplichting om nog een album te produceren. Ik schreef het materiaal schrijven en nam voor hen de nummers op, en werd betaald en liep weg en liet het aan hen over. Het is niet zoals de mensen denken dat het is. Ik heb ook een paar van de grootste producenten naar de studio's zien komen om het letterlijk te veranderen of eisten dat dit of dat veranderd werd. Bepaalde formats werden gepusht, omdat het een cultuur begeleider is en een veranderings techniek. Het was pas jaren later dat ik erachter kwam, dat de top denktank een onderdeel was van de vernietiging van een cultuur om het te herbouwen, de creatie van nihilisme en apathie. Vooral tijdens de periode dat ik er doorheen ging.

 

Tamurile: Oh, het viert nu ook hoogtij kan ik je verzekeren, van wat ik gezien heb zeker.

 

Alan: Ik kan me herinneren dat zij begonnen met het opvoeren van het volume van de gitarist enzovoort, boven de stem uit, zodat je de woorden niet al te goed kon verstaan. Ik vroeg me af waarom dit zo was. Het was om de generaties te scheiden. De ouders zouden er niet aan denken om uit te vinden wat de woorden waren. Tegelijkertijd begonnen zij de woorden binnenin de albums of de cassettes af te drukken, voor de jongeren om te lezen. En deze ouders hadden geen idee wat deze bands en groepen allemaal zongen.

 

Tamurile: Nu de manier waarop ze dat bereiken, gebaseerd op de muziek waar mijn zoon naar luistert. Opnieuw, door de druk van zijn leeftijdsgenoten, maar zijn smaak is meer eclectisch. Niettemin, over het materiaal dat nu vrij populair is, hoef je je over het volume van de stemmen geen zorgen te maken, want zij schreeuwen. Het is geen zang, het is geschreeuw. Je kunt de woorden niet verstaan omdat het zo hard is. Ik denk zelfs niet dat de kerel die de woorden zingt, kan horen wat zij zijn.

 

Alan: Ja, is dat een feit. En opnieuw weten de ouders het nooit en zij denken er niet aan om het te controleren.

 

Tamurile: Het is ondraaglijk. Als je er zelfs niet lang genoeg naar kunt luisteren, om in staat te zijn uit te puzzelen wat de woorden zijn.

 

Alan: Ja, dat is juist. En toch moeten de hoogste denktanks, opnieuw, voor culturele verandering het oude vernietigen om het nieuwe te creëren. Wat zij deden leidde letterlijk tot een stadium van apathie en nihilisme en hulpeloosheid onder de jeugd.

 

Tamurile: Ja,dat zie ik in de generatie van Richard. Ik zie of woede of verslagenheid. Het fatalistische: “er is geen toekomst, ik heb geen rolmodellen. Er is niets voor ons om te doen, we kunnen nergens heen”. Dat is letterlijk de respons die ik krijg van de grote meerderheid van hen en het breekt mijn hart.

 

Alan: Ja. Het is vreselijk, maar het is overal om ons heen. Het is ook in elk land. Het is hetzelfde in ieder land. En opnieuw, dit is na te gaan. Het gebeurde niet per ongeluk. Niets in cultuur dat uitgebracht wordt voor het publiek gebeurt toevallig. Zelfs de kunst, zelfs de schilderijen. De informatie is nu vrijgegeven, dat de CIA vanaf de jaren '50 verder, en waarschijnlijk ook ervóór, maar vanaf de jaren '50, een Ministerie van Amerikaanse Cultuur had. En zij waren degenen, die al de culturele veranderingen leidden, de nihilistische kunst inbegrepen. Zij financierden al de belangrijkste. Zij financierden al de belangrijkste auteurs, romanschrijvers en dichters vanaf de jaren '50 tot aan vandaag.

 

Tamurile: Het gerucht gaat dat Stanley Kubrick in de armen werd gesloten, maar op het moment dat hij “Eyes Wide Shut” uitbracht, stierf hij op mysterieuze wijze. Volgens hun was het een hartaanval, maar…

 

Alan: Ja, hij werkte samen met Arthur C. Clarke, een hoge vrijmetselaar, met een Vrijmetselaarsagenda werkelijk, die in allegorische vorm in de films “2001” en “2010” geschreven is. En “3001” was zijn laatste roman, met daarin hun gehele agenda van wat zij hopen tot stand te brengen. Dat was in de jaren ’60, zijn eerste film is gemaakt in de jaren '60. Hij zei daarin: “deze nieuwe zon zal in de hemel geboren worden, met de aftrap in 2001. En 11 september vond plaats in 2001. Dat was voor de hogeren, die op de hoogte zijn. Zij houden van hun entertainment, hun eigen entertainment. En 2010 moest de voltooiing van de eenmaking van verschillende continenten zijn.

 

Tamurile: En je had de massapaniek over Y2K (het millenniumprobleem). Iedereen veronderstelde dat alle computers door de binaire code globaal zouden uitvallen.

 

Alan: Ja. Dus alles wordt aan ons gegeven, zelfs de dingen waar we ons zorgen over maken. Hoe we moeten reageren op dingen die tijdens ons leven gebeuren. Maar de creatie van cultuur is het meest belangrijke. Als je ouders niet wisten dat de songs waarop zij dansten en zongen ook gemaakt werden door dezelfde mensen, voor andere redenen dan enkel entertainment, weten zij het niet en kunnen ze het niet aan het kind vertellen. Als een kind in een wereld geboren is, waar een volwassene hen niet waarschuwt of over dingen vertelt, zullen zij het allemaal als gegeven aannemen en denken dat het natuurlijk is. Het is een natuurlijke evolutie. En zo eenvoudig is het. Alle zoogdieren kijken naar een volwassene van dezelfde soort om gewaarschuwd te worden en getoond te krijgen wat gevaarlijk is. Als de volwassene het niet weet, zijn de jongeren niet bang. Zij denken dat het allemaal natuurlijk is.

 

Tamurile: Natuurlijk is onwetendheid in dit geval geen zaligheid. Denk je dat de elite een groot succes behaalde, op zijn minst naar mijn bescheiden mening, gezien het feit, dat de familie uit elkaar valt. En je hebt deze obsessie voor consumentisme die beide ouders aan het werk heeft, kinderen in opvang, bejaarden in huizen, die twee keer per jaar bezocht worden met Kerstmis en verjaardagen. Ik zou zeggen dat dat een ernstige staatsgreep was, in termen van de samenhang van de familie, dat een middel is voor mensen om zich verzekerd te voelen van die steun waarover je sprak.

 

Alan: Ja, opnieuw, als je de biografie van H.G. Wells leest, H.G. Wells werd al vroeg als auteur opgeleid. Zij kozen bepaalde mensen met bepaalde capaciteiten uit. Dit is gebruikelijk sinds de 18e eeuw eigenlijk, om romans te schrijven met sociale problemen erin bevat. En het geven van oplossingen, die aan de gemiddelde lezer wenselijk zouden lijken, die zich nooit realiseren dat er een andere verborgen bedoeling achter zat. We krijgen nooit waar we voor vechten.

 

Wells werd uitgekozen en opgeleid in een kleine groep in de 19e eeuw, door, opnieuw, Thomas Huxley, de opa van Aldous. Zij kregen allemaal rode dassen. Rood was de kleur van revolutie en ook voor Hoge Vrijmetselarij. Zij hebben rood, groen, blauw, en zwart en ook geel of goud. Hij werd uitgekozen en opgeleid voor zijn positie, samen met vele anderen die destijds zeer beroemd werden. Zij schreven deze dingen in fictieve vorm, maar stopten er ook voorspellend programmeren (predictive programming) in.

 

Voorspellend programmeren is de Tavistock methode om je met een idee vertrouwd te maken, dat op dit ogenblik niet bestaat, zodat het, als het zich in je leven voordoet, omdat je er zo vertrouwd mee bent, als een natuurlijke vooruitgang schijnt en je analyseert het niet echt verder met betrekking tot alle gevolgen. Hoofdzakelijk door fictie programmeerden zij mensen voor wat moest komen. Dat wordt vandaag gedaan door tekenfilms. En de hele weg verder.

 

Het is een wetenschap, waarover Beria sprak. Hij was het hoofd van de NKVD van de Sovjetunie in de jaren '30, die later de KGB werd. In de Comintern vergadering, een internationalistische communistische bijeenkomst uit die tijd, zei hij: “het kostte ons gebruikelijk 70 jaar om de cultuur van een volk in een meer wenselijke richting te veranderen”. Een gehele generatie vergde 70 jaar. En hij zei: “Nu (en dat is 1934) kunnen we het in 5 jaar doen. Door wetenschappelijke indoctrinatie kunnen we grote veranderingen aanbrengen, door de jongelui, rond de leeftijd van 2 te krijgen, of op kleuterschool.“ Dat was dezelfde agenda voor de vermeende andere kant waarover Lord Bertrand Russell in zijn boek, “Roads to Freedom” (vertaald: “Wegen naar de Vrijheid”) schrijft. “Education and the Good Life” (vertaald: “het Onderwijs en het Goede Leven“) had dezelfde agenda. Zij zeiden allebei, ze besloten, dat de familie eenheid vernietigd moest worden.

 

Russell zei: “wij dachten gebruikelijk dat we de kinderen van de ouders bij de geboorte moesten wegnemen om de banden van besmette indoctrinatie van de ouders te verbreken.“ Hij zei: “maar nu, als we het kind op de leeftijd van 2 kunnen krijgen, op de kleuterschool met gespecialiseerde indoctrinatie, zal alles wat de ouders zeggen als zij naar huis gaan, ontkend worden. Het kind zal zelfs niet luisteren  Zij kenden deze technieken toen al.

 

Tamurile: O ja. En de manier waarop het gaat. De polarisatie tussen huis en welke regels door de ouders zouden moeten worden gesteld, tegenover wat de leraren hen vertellen, met betrekking tot uitgaansverboden en geestelijk misbruik, en je moet alles melden dat je beschouwt als… De definities zijn bijna absurd, en ik ga er zelfs geen tijd aan besteden om deze na te volgen. Zelfs dingen zo belachelijk als uitgaansverboden worden plotseling geestelijk misbruik genoemd . En je kunt het kind op geen enkele manier disciplineren, dus er is absoluut sprake van polarisatie. De handen van de ouders zijn gebonden. De handen van de leraren zijn gebonden. Zij bevinden zich volledig op tegenovergestelde einden van het spectrum. De kinderen weten nu heel goed dat zij erop uit kunnen gaan en mensen kunnen vermoorden en er geen verantwoording over te hoeven geven of er de gevolgen van te ondervinden als zij minderjarigen zijn. Dit is bijna als een overgangsrite, waar je van deze specifieke groep lid kunt worden als je iemand vermoord. Dit is een manier waarop je kunt bewijzen dat je erbij hoort. Door je toevlucht te nemen tot geplande moorden voordat je zeventien word.

 

Alan: Ja, en dan heb je ook de elite zelf, die dit alles veroorzaken. Opnieuw, door cultuurcreatie en muziek en films enzovoort, wat werkelijk in de jaren '40 begon, toen zij begonnen de gangsterfilms uit te brengen. Daarna draaide de elite zich om en zei: “kijk naar de chaos in de maatschappij. Niemand van jullie kan vertrouwd worden. Wij moeten al je rechten wegnemen voor veiligheid.“ Dit is een oude techniek.

 

Tamurile: Tussen dat en nu, wat zij “New Age” noemen, dat helemaal niet nieuw schijnt te zijn, waar iedereen verondersteld wordt al de anderen gewoon te omhelzen en te veronderstellen dat alles mooi is. Dus iedereen krijgt de roze gekleurde brillen uitgereikt en is geprogrammeerd om te negeren wat er vóór hun ogen gebeurt.

 

Alan: Dat is een feit. Over de New Age beweging werd op grote schaal geschreven in de 19e eeuw, want toen begon de grote motor te rollen. Het vergde 100 jaar om het volledig in te voeren. Zij schreven er destijds over, wat ze zouden doen, wat het publiek ervan zou vinden en wat zij zouden geloven en daarna schreven zij ook over de echte agenda.

 

Tamurile: Dus je werd van minstreel boodschapper, en was dat een resultaat van het ontmoeten van al deze hoogst machtige mensen en het je realiseren van waar ze werkelijk op uit zijn, en niet in staat te zijn om muziek te maken omwille van het maken van muziek zelf?

 

Alan: Dat maakte er deel van uit, maar toch, zelfs daarvoor, vanaf zeer jonge leeftijd was ik al aan het graven in de geschiedenissen om de werkelijke redenen te vinden van dingen. Ik begreep niet waarom in een imperium zoals Groot-Brittannië de overgrote meerderheid van de mensen de arbeidende klasse was, die huurde en die enkel van week naar week leefde. Ik kon er niet achterkomen. Ik wist dat het geld ergens heen ging. De rijkdom ging ergens heen. Het ging allemaal naar Londen, naar dezelfde elites. Ik dacht: “hoe komt het dat wij, als wij ons letterlijk emotioneel ontwikkeld hebben en wij vermoedelijk niet meer zo primitief zijn, hoe komt het dat dezelfde elite geen geweten hebben, dat zij zich niet ontwikkeld hebben?“ Dat verbond ik vervolgens met het hele bedriegerij spel (con-game) van de realiteit die ons wordt gegeven en dat we voortdurend in verandering zijn.

 

Opnieuw, vrijgegeven informatie van de CIA, zei dat het Ministerie van Cultuur voor Amerika hand-in-glove , dezelfde afdeling als MI5 en MI6 in Engeland. Zij stuurden daar zelfs hun agenten heen om te worden opgeleid in de cultuurindustrie, om het allemaal tezelfdertijd over de westerse wereld te harmoniseren. De afdelingen in Frankrijk en Holland, en overal hadden zij kantoren. Zij financierden het door de grote foundations en de zwarte budgetten. Zij financierden de huidige cultuur en de cultuur vanaf de jaren '50 en verder. En dat geldt voor de kunstwereld, alle kunsten en entertainment, en de muziek.

 

Tamurile: Ik veronderstel dat diegenen die in de filmbusiness zitten en dat is het enige gebied waar ik iets van weet, tijdens het tijdperk van McCarthy – ik veronderstel, dat diegenen die op de zwarte lijst werden gezet en werden verbannen, degenen waren die weigerden om op één lijn te staan.

 

Alan: Dat is juist. In feite, opnieuw, in de Commissie Reese (of het Comité), die de belastingvrije foundations onderzocht, zul je vinden, dat het hoofd van de Ford Foundation, die nu gerund wordt door de Rockefeller Foundation, dat het hoofd hen vertelde, dat zij de cultuur van de toekomst, in alle gebieden en alle landen promootten voor een andere soort wereld dan die nu bestond. Ja, zij houden werkelijk alle teugels van macht over de dingen, waarvan wij denken dat ze allemaal normaal zijn. Zij financierden de films. Zij besloten welke films zij populair zouden maken, welk format zij populair zouden moeten maken. Weet je, zelfs de bendes van motorfietsen, de Hells Angels (Engelen van de Hel) bestonden niet voordat er een film uitkwam met Marlon Brando. Toen de film uit kwam, was het voordat je het wist, “monkey see, monkey do” (het aapje ziet en doet het na). Hier zijn de jonge ontevreden mannen, dat is wat zijzelf dachten, die nadeden wat zij in de film zagen en plotseling bestonden er motorbendes. Zo gebeurde het.

 

De gehele seksuele revolutie maakte er ook deel van uit, want zij dachten…. En het is zo slim, want hoe krijg je mensen zover, dat zij dagelijkse abortussen over de hele wereld accepteren? Dat was hun doel, depopulatie (ontvolking). Zij zeiden: “wat je doet is, je creëert promiscuïteit, je creëert het probleem van zwangerschappen en dan kom je naar buiten met de oplossing”. Dat is wat zij deden. Zij probeerden het in de jaren '20 toen zij jazz introduceerden. Het drank verbod was het geweldigste dat zij deden. De familie Bronfman die in Canada gevestigd was, waren de leiders ervan. Bronfman in Jiddisch is „whiskymens“, zomaar toevallig de naam die paste bij wat hij deed. En hij kreeg contracten van de Canadese overheid om deze sterke dranksteden langs de ambitieuze spoorlijnen te openen, en bordelen en de rest. Old Sam zelf zei, hij zei: “Ik zal krijgen wat ik wil”, toen hij beschuldigd werd of zijn broer beschuldigd werd van moord. Hij zei: “ik zal ervan afkomen want iedere politicus in Ottawa heb ik daar zelf neergezet”.

 

Tamurile: Zij zaten allemaal in zijn zak.

 

Alan: Ja, en tijdens die tijd heeft hij samengewerkt met de Kennedy’s en andere families in de V.S. En hij runde de drank. Het werd spannend gemaakt voor de jeugd. Alles dat verboden wordt, is spannend. Zij hebben de sterke drank gekregen. Zij brachten de mini-rok voor de Charleston en al deze dansen uit.

 

Tamurile: Wanneer het aankomt op het begrijpen van menselijk gedrag hebben zij dat zeer zeker ontsloten. En het is vrij ongelukkig dat wij zo voorspelbaar zijn. Was het Bertrand Russell, die de uitdrukking “nutteloze eters“ verzon?

 

Alan: Hij herhaalde het, dat is zeker. Hij zei dat in een paar van zijn boeken en sprak over de „nutteloze eters“, toen hij sprak over een wereld efficiënt systeem dat er zou komen. Hij zei dat er geen plaats voor nutteloze eters zou zijn. Zie, iedereen in dit opkomende systeem. En het wordt nog steeds verkocht als een huurder van het Royal Institute of International Affairs, de wereld zij binnen brengen. Het is een wereld die constant in overgang zal zijn, omdat zij doel op doel hebben om door te gaan. Onze levens zijn slechts fasen ervan. Wij zijn het bouwmateriaal dat gebruikt wordt, veranderd wordt en naar toe gewerkt. Iedereen moet een bediende worden van de wereldstaat om de staat te dienen. De wereldstaat zal je beloning zijn.

 

Russell zei ook, dat diegenen die de wereldstaat dienen, misschien het recht gegeven zou worden om hun eigen nakomelingen te kweken. Want aan de top hiervan is er sprake van een eugenetisch systeem (systeem van rasverbetering). Zij zijn ware gelovigen in eugenetica en superieure genen.

 

Tamurile: Dat mensen zoals Paris Hilton produceert. O, dat is fijn. Zo, Alan, hoe kwam je van een kleine mijnbouwgemeenschap in Schotland terecht op het Canadese land Ging je van één mijnbouwgebied naar een ander?

 

Alan: Ik kreeg er zo genoeg van om terug te keren naar Groot-Brittannië en de verwoesting tijdens de jaren '70 en de jaren '80 te zien, aangezien het volledig ge-deïndustrialiseerd werd en de mensen werkloos waren. Elke avond op het nieuws had je deze zachte verklaringen van fabrieken die sloten, vele duizenden werklozen. Dit was dagelijks. Toen Maggie Thatcher op nationale televisie kwam en op haar zeer arrogante manier zei: “Er is een generatie van de jeugd die nu opgroeit, die in hun leven nooit werk zal zien, wen er maar aan“ , was dat het eind voor me, omdat vrijwel iedereen die ik in Groot-Brittannië kende en mee naar school ging onder die categorie viel. Hun levens waren verwoest. Zij leefden van de bijstand. Ik bedoel, dit was verbazingwekkend. Thatcher opende ook alle bars de hele dag. Zij veranderde de wetten zodat zij de hele dag open konden zijn.

 

Tamurile: Wel, ja. Op die manier zullen zij allemaal dronken worden en elkaar doden of bewusteloos raken.

 

Alan: Zij zei: “het is beter om hen in de café’s te hebben waar ze hun bijstandsgeld uitgeven, dan dat ze herrie schoppen en protesteren in de straten.“ Big Brother was in leven. Het had Groot-Brittannië sinds de Tweede Wereldoorlog niet verlaten. Het autoritaire, bureaucratische systeem is een model voor de wereld - Massieve bureaucratieën en ministeries voor alles, die eenvoudig aan de mensen elke avond op het nieuws dicteren. Het was zo’n deprimerende stand van zaken.

 

Nu, in de jaren '90 veranderden zij het, enkel om ons door dit deel van de grote verandering te krijgen. Zij gaven mensen hogere pensioenen. Voor het eerst kon iedereen een creditcard krijgen, terwijl je voorheen geen banklening kon krijgen zonder een zakelijk onderpand om het te ondersteunen. Voor het eerst begonnen zij creditcards te tonen. De mensen leven vandaag op creditcards.

 

Tamurile: Zeer zeker. De mensen worden tot het toppunt in hypotheken gestoken, en je moet voor de auto, het pandje, en de Rolex en BMW betalen. Je word wakker in de ochtend en gaat werken, gaat naar bed, en begint helemaal opnieuw.

 

Alan: Dat is juist. En dan, iedereen, vrijwel iedereen is zelf slechts ongeveer één of twee maanden van de straat verwijderd.

 

Tamurile: Ja, het is werkelijk leven van de hand in de tand. Wat me werkelijk des te meer kwelt is het feit dat onze kinderen contract bedienden worden.

 

Alan: Dat is juist. Feitelijk zijn wij allemaal bepaald als zakelijk onderpand om de schuld, sinds de laatste Grote Depressie te betalen.

 

Tamurile: Ik vond het afschuwelijk om zelfs voor mijn zoon een sociaal verzekerings nummer te registreren, omdat ik weet wat dat sociaal verzekerings nummer werkelijk betekent. Hij zou het net zo goed op zijn voorhoofd kunnen tatoeëren.

 

Alan: Een zonde (”SIN”) is een zonde .

 

Tamurile: Ja, precies.

 

Alan: Het (SIN) betekent ook, dat je in de duisternis bent, het is het oude Armeens- Hebreeuws woord voor de maan. Je bent in de wereld van duisternis. Je denkt dat je door een licht geleid word, maar je bent niet in de zon. Dat is voor de hogere verlichten. Alles is een grap in onze gezichten.

 

Tamurile: Goed, maar ik weet niet, ik lach niet. Waar zie je ons 10 jaar van nu, met wat je weet, Alan?

 

Alan: Daar is geen twijfel over. De agenda was om de grote verandering groots af te trappen in 2001. We stevenen nu snel af op de samensmelting van de wereld, waar ze het tenminste in de openheid moeten hebben dat we nu onder wereldoverheid zijn. Daar heengaand in 2010. 2012 is deze wereldoverheid, in 2010 moet de samensmelting van Amerika volledig geïntegreerd zijn. Zij moeten genoeg chaos over ons brengen, zodat het publiek erin mee zal gaan en zal denken: “dit zal de enige oplossing wel zijn”. Dat is wat zij hebben gepland.

 

Echter, dit wordt het “eeuwigdurende verhaal“ (“neverending story”) genoemd, dat is waar de term vandaan komt. Want als dit er eenmaal is, verwachten zij rellen voor de komende 30 jaar aangezien zij grotere veranderingen brengen. Want uiteindelijk , zoals Bertrand Russell zei: “zul je geen baan, als zodanig, met een looncheque of een beloning hebben”. Je zult kleine tegoeden hebben, die aan je worden gegeven en die elke week naar je bank gaan. Die je niet kunt opsparen.

 

Tamurile: Juist, en dan zul je een bepaalde hoeveelheid voedsel daarvoor toegewezen krijgen, genoeg om je te kleden, en je moet alleen daarvoor dankbaar zijn.

 

Alan: Hij zei, dat dit een vorm van sociale straf zal zijn. Als je niet meegaat in het systeem of het bekritiseert, zullen zij je tegoeden voor de week intrekken en je zult geen voedsel kunnen kopen of huur betalen. De wereld die er moet komen zal een wereld van huurders zijn. En dat staat in de Habitat Charter van de Verenigde Naties.

 

Tamurile: Waar komt de hersenchip in het spel?

 

Alan: De hersenchip zal, opnieuw, voor wereldvrede komen. Er zijn twee methodes om het binnen te brengen. Zij omzeilen altijd de oudere generatie, omdat zij voor de jongeren gaan, om de jongeren ertoe brengen om het te willen. Dat is waarom alle superhelden nu hersenchips hebben.

 

Tamurile: Juist. Wees een mutant. Het is superieur.

 

Alan: Daarna begin je aan de andere kant van het spectrum. De jongelui en de bejaarden, ze zijn altijd de eerste. Zij hebben al wetten gepasseerd in Groot-Brittannië en Californië en verschillende staten, om chips gedwongen te implanteren. Nu, de chip, het gaat om het accepteren. Het maakt niet uit waar ze het implanteren, je accepteert het eerst. Maar ze willen het implanteren in mensen met Alzheimer ziekte in de ziekenhuizen, etc. in patiënten. Dat is het begin ervan, de bejaarden en de jongeren.

 

En daarna zullen zij het systeem zo moeilijk maken om het zonder het systeem te redden. Want al je registratie in de cash loze samenleving zal van een chip komen. Het zal uiteindelijk je hersenen ingaan. Daar willen ze het hebben. Zij hadden de vergaderingen in Loyola University 4 of 5 jaar geleden. Ik heb de 600 pagina's die zij daarvan op Internet hebben gezet. Het was een wereldvergadering van wetenschappers, de topwetenschappers en bio ingenieurs en de rest. En ik heb het van de internetbibliotheek getrokken voordat zij het eraf haalden. Ik wist ook dat zij dat zouden doen. Een man uit Japan, een topspecialist op dit gebied, zei, dat zij een proto plasmic (onvertaald) chip hadden gecreëerd. Deze chip is bijna als een vorm van weefsel.

 

Tamurile: Zodat het lichaam het niet afstoot.

 

Alan: Het zal het niet afstoten. Maar het is ook bedoeld om met je zenuwstelsel integreren, rechtstreeks in de neuronen. Daarom zal het ontvangen en uitzenden naar de persoon waarin het geïmplanteerd is. Hij zegt: “dit is klaar om te gaan. Wij hebben reeds de regionale supercomputers, die daarna de mensen zullen programmeren en leiden. Want je kunt worden geprogrammeerd om ongeacht welke taak te doen. Hij zei: “het enige probleem dat we hebben, het enige probleem is nu om het publiek te overtuigen om het te accepteren. Dat zal gedeeltelijk gebeuren door promotie door films en fictie, en door romans”. Maar opnieuw, het is voorspellend programmeren, zodat zullen wij denken het vrij natuurlijk is.

 

Tamurile: Ik ben er nogal bang voor dat dat uitgevoerd wordt, simpelweg door het kijken naar de mensen die in rijen staan voor griepprikken.

 

Alan: En zelfs met elkaar vechten.

 

Tamurile: Ja! In de winkelcentra! Het is gewoon verwarrend voor me, dat iedereen, zogezegd, volledig vrijwillig de gaskamers inloopt.

 

Alan: Ja, dat doen ze. En dat is altijd de manier geweest. Want de mensen die volledig de versie van het 6 uurnieuws van werkelijkheid en de krantenwerkelijkheid slikken, stellen nooit vragen.

 

Tamurile: Je hebt je handen vol, Alan.

 

Alan:  ja, maar wij allemaal.

 

Tamurile: Ja, maar jij bent één van de voorlopers met betrekking tot het pogen op een of andere manier, vorm die mogelijk is, om deze informatie aan zoveel mogelijk mensen door te geven, die bereid zijn om te begrijpen en te luisteren. Wat zou je adviseren om te proberen de jeugd aan het luisteren te krijgen?

 

Alan: Het is werkelijk moeilijk. Ik zeg altijd dat het het beste is om zich te concentreren op degenen die proberen wakker te worden. Die tenminste vragen stellen, omdat zij verward zijn. Zij stellen tenminste de vragen, zij hebben alleen de informatie niet. Het is de informatie die je hen bijbrengt, op de juiste manier, zodat je hen niet overbelast en teneerdrukt.

 

Tamurile: Juist, dat is inderdaad essentieel omdat zij zich reeds in die zeer gevoelige gemoedsgesteldheid bevinden. Ik beschuldig hen niet, vrij eerlijk.

 

Alan: Ik las de songtekst die iemand me stuurde, van een bepaald album dat hier populair is. Het is een soort apathie en nihilisme. Dit is van een kerel die Gnarls Barkley heet,

 

Tamurile: Ik ken hem wel.

 

Alan: G… N…A… R… L… S. “Gnarls”, een hond kan op een bot kauwen of gnarlt (onvertaald) op een bot. En daarachter heb je “bark”, zie je, dat is een kleine weggever. Dan heet het verder: “St. Elsewhere, 2006“.

 

Song: “Necromancer”

Wake up, wake up, wake up, wake up

Don’t wake up, wake up, wake up

A Ha

“geestenbezweerder”

Word wakker, word wakker, word wakker,

Word niét wakker, word níet wakker, word níet wakker
A Ha

 

 

Alan: A-Ha komt trouwens van de OTO, Ordo Templi Orientis, die de New Age leidt. Het is een hoge Vrijmetselaarsgroep die de gehele New Age leidt.

 

Tamurile: Werkelijk? Er was ook een IJslandse groep met de naam van AHa.

 

Alan: Ja, daarom is het daar. Aleister Crowley verzon het. Hij werkte voor MI6.

 

(Lyrics continued:)

 

wake up, wake up, wake up, wake up
It's naughty, very naughty necrophilia
Without a care

I'm compassionate about killing her
I'd have my way with what's left of the will in her
Cosmopolitans, and cocaine,

and an occasional pill in her


When she spoke I saw a spark,

but it was dark so
I drove her home

when she died, sexy suicide
Sweet nothings, it’s for the nam

you feel where I'm coming from?
Have no fear, everything's fine,

my girl parties all the time

Did you hear what I said?

With this ring I thee wed
A body in my bed

she was cool when I met her
But I think I like her better dead
Ha ha ha...

 

(songtekst vervolg)

 

Word wakker, word wakker, word wakker

Het is ondeugend, heel ondeugend, necrofilie
Zonder dat het me kan schelen

Zou ik haar graag willen vermoorden
Ik zou mijn zin krijgen met wat er over is van haar wil
Cosmopolitieten en cocaïne,

en af en toe een pil in haar

Toen zij sprak zag ik een vonk,

maar het was donker, dus
Ik reed haar naar huis,

toen zij stierf, sexy zelfmoord
Lieve woordjes zijn voor de nam (onvertaald)

Voel je waar ik vandaan kom?
Heb geen vrees, alles is goed,

mijn meisje feest altijd

Hoorde je wat ik zei?

Met deze ring huw ik
Een lichaam in mijn bed

Ze was cool toen ik haar ontmoette
Maar ik denk dat ik haar liever dood heb
Ha ha ha…

 

 

 

Alan: Ik bedoel, dit is wat de kinderen… dit zijn de woorden die je hen hoort gillen, die ze chanten. Dit zijn de woorden waar ze naar luisteren.

 

Tamurile: O mijn God, ik word met afschuw vervuld.

 

Alan: Dit is precies wat zij hadden opgezet: nihilisme en apathie. Dat hele tijdperk van de gothic, waar de jongeren heengingen. Degenen die denken dat ze aan het rebelleren waren, kopieerden iets van “Buffy, the Vampire Slayer” (“Buffy, de Moordenaar van de Vampier“). Het begint met het bestrijden van vampieren, eindigt als goede vampieren, slechte vampieren en zij kunnen bloed drinken. Zij dragen allemaal de donkere macabere kleding. Het werd gecreëerd door de cultuurindustrie, door mensen, zeer oude zeer wijze mensen, en zij leiden die gehele cultuur. Iedere beweging waarbij de jeugd denkt zich te kunnen aansluiten wordt werkelijk zo gepland. Er is niets dat uit hun eigen brein komt.

 

Tamurile: Wij moeten gewoon zoveel mogelijk doen om dat te omzeilen. Ik weet dat 2012 de scheidingsdatum schijnt te zijn, waar iedereen het over heeft, met betrekking tot de Maya kalender, maar ik denk dat het duidelijk niets te maken heeft met de Maya kalender.

 

Alan: Nee, Maya, zelfs de veronderstelde kalender is onzin. Ze hadden het 100 of 200 jaar en kwamen nog steeds niet met het idee van een kalender op de proppen, totdat zij besloten het te schrijven. Begrijp je, voorspellend programmeren maakt gebruik van profetieën. Je creëert profetieën. De mensen zullen het, als zij erin geloven, laten gebeuren. Zoals de Christenen denken: “O, het is de wil van God, Openbaringen zei, dat we allemaal gestraft en gedood gaan worden.“ Er staat niets in Openbaringen dat niet door wetenschap gedaan kan worden.

 

Tamurile: Juist. En je geeft je eigen vrije wil op omdat je fatalistisch word over alles.

 

Alan: Precies, en het is hetzelfde met het hele New Age gebeuren. Het is geschreven en toen had je…

 

Tamurile: Dan heb je onmiddellijke overgave. Zonder bloedvergieten.

 

Alan: Zonder bloedvergieten…. en dan heb je mensen als Zechariah Sitchin. Zechariah Sitchin is typerend. Hij komt naar buiten met een unieke versie van de vertaling van de Sumerische Tabletten.

 

Tamurile: O, is dat hoe het begon?

 

Alan: Ja, al de anderen op de universiteiten praten er niet eens over, omdat ze hem niet eens serieus kunnen nemen, want hij heeft zijn eigen vertaling om te proberen de mensen te laten denken: “O, het zijn de goden van daarbuiten”. Daar komt al het materiaal over de serpent vandaan (en lopende hagedissen). 

 

Opnieuw, fatalisme, met het jaar 2012 verpakt in zijn boeken. Zijn laatste boek natuurlijk, is toevalligerwijs het 13de. Hij is een lid van de Ashmolean Society, een Hoge Vrijmetselaars genootschap in Groot-Brittannië is, allemaal verbonden aan MI5. Dus zij geven de jongeren fantastische verhalen en eindigen er dan mee hen te hersenspoelen in fatalisme, dat dit onvermijdelijk is. John Dewey, die erop uit gestuurd was om een gestandaardiseerd onderwijssysteem in de V.S op te zetten, was de eerste, die zei: “Wel, weet je, als wij door vreemdelingen vanuit de ruimte werden aangevallen, zouden wij allemaal moeten samenkomen en samenwerken om de wereld te veranderen.“

 

Tamurile: Toen had je de “War of the Worlds” door H.G. Wells en Orson Welles.

 

Alan: Ja, en daarna, opnieuw, een boek, dat uitgebracht werd door de Club van Rome, één van de top denktanks op het gebied van wereldbeleid en planning, publiceerde in één van hun eigen boeken, “The First Global Revolution” (“de Eerste Globale Revolutie”). Het zei: “we hadden rondgekeken voor een gemeenschappelijke vijand”. En dit is in de jaren '90 En dit wordt geschreven door de twee oprichters van de societeit. Deze mannen zetten hun plannen uit aan de Bilderbergers en de rest. Want de Club van Rome is de belangrijkste denktank voor beleid voor de toekomst op lange termijn.

 

Tamurile: Tot aan vandaag?

 

Alan: Ja, tot aan vandaag. Toen zeiden ze: “We hadden rondgekeken naar iets gemeenschappelijks om de planeet te verenigen”. Want ze hadden al deze ideeën uitgeprobeerd om te zien wat werkte, wat niet werkte enzovoort. Zij zeiden: “Uiteindelijk besloten we om het weer als een vijand te gebruiken, en vernietiging van onze atmosfeer als de vijand te gebruiken, die de mensheid zou verenigen”, zei hij, “want alleen een oorlog tegen iets heeft ons ooit werkelijk in het verleden geholpen om grote veranderingen tot stand te brengen. Wij zullen concluderen dat de vijand vervolgens de mens zelf is.” Dat zeiden zij in hun eigen werken.

 

Tamurile: Zou dat echter ook niet op hen terugslaan, omdat zij dezelfde lucht inademen? Dus als zij chemtrails sproeien, ademen zij die lucht ook in. Beïnvloedt dat hen n iet en vermindert dat niet hun capaciteit om vrij te reizen?

 

Alan: Wat ik hier ben tegengekomen. Wat ik weet, is dat vanaf het professorschap naar beneden, in de samenleving, zijzelf zijn onderwezen in één niveau van elk van de wetenschappen worden onderwezen, waarvan zij geloven dat het het meest recente materiaal is. Boven hen heb je een andere groep. De CIA, van materiaal dat zij ons zelfs op televisie hebben laten zien, gebruikte in de jaren ’50 technologie, die gedachten in het brein van een persoon kon inbrengen. Zij werden getoond. Ze hebben dat op CBC televisie laten zien, Nick Begich, in de Wendy Mesley show. Hij zei, dat dat verouderd was. Dus dat was op een hoger niveau . Dit is lang voordat we zelfs wisten dat er zelfs microcircuitry of solid state circuitry was. Zij hadden destijds micro-circuitry. In die tijd gebruikten wij nog oude buizen in de televisie.

 

Er is een hoger niveau boven hen, boven de CIA, in geneeskunde, fysica, enzovoort, die zelfs verder vooruit zijn. Zij hebben methoden, zoals die ze hebben voor mensen met nierproblemen. In de ziekenhuizen zie je deze reusachtige, omvangrijke machines, waar zij dialyse doen. Zij hebben kleine portable units die bepaalde mensen de hele dag kunnen dragen. Het past in je zak. Zij kunnen zichzelf voortdurend ontgiften.

 

Toen kwam President Manning in alle kranten, en er werd iets vreemds genoemd. In alle landen op hetzelfde moment, en dit was voor de politici. De politici dienden een wetsvoorstel in voor zichzelf, dat aan alle politici en hun families, en hun leden van hun families, speciale behandeling in de hoog geavanceerde militaire ziekenhuizen zou worden gegeven. Dat stond op hetzelfde moment ook in de kranten in Canada. Zij deden het zelfde in Groot-Brittannië tegelijkertijd, en overal. Ik zei: “waarom zouden zij speciale behandeling krijgen? Waarom is de behandeling die gewone mensen krijgen, niet goed genoeg?“ Dat is omdat zij geavanceerde behandeling krijgen voor wat er zou komen.

 

Nu worden wij besproeid en deze persoonlijkheden, ze weten het allemaal. Zij worden afgekocht, krijgen privileges die het publiek nooit zal zien. Hetzelfde gebeurde toen Bouchard, herinner je je Bouchard en die zogenaamde vleesetende ziekte?

 

Tamurile: Ja, Ebola.

 

Alan: Het kleine beetje dat er in die tijd in de Toronto Sun verscheen, ik herinner me, was interessant. Het vermeldde, dat hij het snel kreeg. Uiteindelijk moesten zij zijn been amputeren. Hij was het hoofd van de Quebec Party. Het vermeldde echter, het waren twee zinnen, het vermeldde, dat zijn vrouw en zijn dochter het ook hadden, oppervlakkig. Beiden hadden het op hun bovenarm. Twee van de drie belangrijke plaatsen voor injectie of inenting zijn de bovenarm of de dij. Daarom ging het me dagen, en dit sluit aan bij vrijgegeven materiaal dat ons vertelde, in boeken als “Deadly Allies” (“Dodelijke Bondgenoten“) door de schrijver van de Toronto Star, dat zij in bacteriële virale oorlogvoering altijd tegengiffen zullen hebben voor iedere nieuwe ziekte die zij in laboratoria maken. Dat is internationale wetgeving. Voor iedere stap van die ziekte moeten zij tegengiffen hebben.

 

Tamurile: Dat is ook mijn begrip met betrekking tot AIDS.

 

Alan: Wat zij jarenlang hebben gedaan is hun goede werknemers inentingen geven tegen bepaalde ziektes die in de samenleving rondgaan. In één van de zovele inentingen heb je een groep waar het virus of bacterie niet helemaal dood is. En het zal dan beginnen te werken binnen de persoon. Ik veronderstel dat hij een slechte kreeg, of misschien was het opzettelijk. Maar het feit dat zijn vrouw en zijn dochter…

 

Tamurile: Hij was misschien te groot geworden voor zijn jasje.

 

Alan: Dat zou het geweest kunnen zijn, een soort waarschuwing. In elk geval krijgen zij het echte spul. In een wereld van depopulatie (ontvolking) zullen zij dit niet aan de rest van het publiek geven.

 

Tamurile: Natuurlijk niet. Wil je met ons wat positieve respons delen met betrekking tot de mensen die jij zelf hebt geraakt en op één of andere manier hebt geholpen, zodat wij dit gesprek op een positieve manier kunnen beëindigen.

 

Alan: Wat ik vind, door het proberen degenen te bereiken, die me de vragen stellen en die zojuist kanten hebben gekozen, of hun denken verankerd hebben in de meningen van iemand anders - ik vind dat de jongeren, heel veel jongeren, die door ongelooflijke verwarring zijn gegaan, die in contact met me komen, tieners, vroege twintigers enzovoort; die het voor de eerste keer bij elkaar brengen, het logisch maken door te luisteren naar de dingen waar ik over spreek. Dat weten stopt hen van het denken dat zij gewoon gek zijn, of dat de wereld gewoon gek is.

 

Tamurile: Je zou zelfs potentiële zelfmoord kunnen voorkomen.

 

Alan: Dat gebeurt. Ik heb dat ook vaker gehad. Het lijkt hier bijna een afdeling van maatschappelijk werk, zonder een agenda.

 

Tamurile: Wel, God houdt van je.

 

Alan: Ja, je kunt hen bereiken, en je kunt hen nu redenen geven voor al deverbijstering die zij hebben gehad tijdens het opgroeien. Het is vandaag echt moeilijk. Het is altijd moeilijk geweest voor een tiener, maar vandaag is het slechter dan ooit, het is een Fantasie, een circus. Wanneer je hen gronding geeft in iets, kunnen zij actief beginnen te worden en diepe, snelle studies doen en beginnen om mensen op de juiste manieren, vooral hun leeftijdsgroepen, te informeren.

 

Tamurile: Ja, dat is waar het moet gebeuren.

 

Alan: Dan moeten wij het hele ding heroverwegen, van het leven, want wij hebben nooit een inbreng gehad in waarvoor wij bestaan. Het werd aan ons gegeven.

 

Tamurile: Ja, en iedere keer dat er een gevecht is geweest tegen een bepaald systeem, gebeurde het vaak dat er geen goede was om het te vervangen. Je zou eindigen bij, zoals mijn moeder altijd zei: “Zelfde trog, ander varken“.

 

Alan: Dat is juist. Ik zeg altijd dat dit alles begon met de handel en het geldsysteem, duizenden jaren geleden.

 

Tamurile: Dus jij zou pleiten als een betere weg om je te wenden naar het leven van het leven? Want jij bent zeker een voorbeeld daarvan, je hakt je eigen hout en leid een zeer esthetisch bestaan. Wat niet wil zeggen dat een persoon zich moet omdraaien en een monnik moet worden, maar toch, je steunt op de technologie om de boodschap over te brengen, maar je weet dat het enkel een hulpmiddel is. En dat zou ook van toepassing zijn op hoe je de rest van je leven leeft. Zodat je geen compromis sluit met je principes door jezelf te onderwerpen om net dat extra inkomen te krijgen en jezelf met dingen om je heen vol te stoppen.

 

Alan: Ja, dat is juist. Begrijp je, de meeste mensen die aanvallen wat er in het systeem, waarin wij zitten, gebeurt, willen de tijd hier en nu stoppen. En vragen erom dat het tijdens hun leven niet slechter wordt. Liever dan te zeggen, “Wacht eens even“. Want ik ken mensen bij enkele shows waar ik op kom, die zeggen: ”Ik heb hoop en ik denk dat de technologie ons zal redden”. Ik zeg: “hoe zou je het kunnen redden als je nooit een stem hebt in de richting waarin het gaat?”. De elite echter, weten waar het heengaat, zij gaven het richting. Je kunt geen compromis sluiten met iets dat al gepland is en heeft gesteld dat de meeste van jullie vernietigd zullen gaan worden.

 

Tamurile: Het zoeken van de gemakkelijke uitweg is nooit de juiste oplossing.

 

Alan: Het is niet gemakkelijk. Ik vertel mensen dat dát het moeilijke is. Je moet gaan denken, “Waar gaat het leven over?” Wij moeten humanitaire gedachten in dit systeem brengen, omdat je niet alleen een pathocratische, psychopathische aangeboren cultuur aan de top hebt die de show runt. Je hebt een psychopathische cultuur die door hen gecreëerd is, die door alle anderen geadopteerd wordt. Wanneer je het adopteert, heb je winnaars en verliezers (de meeste mensen), er zijn er altijd 100 of 1.000, die die baan niet krijgen. De “winnaar” krijgt ‘m.

 

Tamurile: Heel veel mensen praten met de mond, maar wanneer het neer komt op wat mensen bereid zijn op te offeren, dat is een heel ander verhaal.

 

Alan: Tot het uitsterven van bewustzijn. Dat is wanneer zij zeggen dat er wereldvrede zal zijn, waar de meerderheid niet in staat is om zichzelf zelfs waar te nemen, zoals gezegd werd op de Loyola bijeenkomst, als een individu, een afzonderlijk wezen. Dat is jouw alternatief. En we moeten de menselijke binding, de natuurlijke verbinding herwinnen. We zouden niet hetzelfde systeem kunnen hebben, want dit hele systeem is van hun, niet van ons.

 

Tamurile: Dit is misschien waarom ik altijd aangetrokken werd en uitgebreid gewerkt heb met de mensen van de Eerste Generatie. Want zij hebben tenminste – wel, zij hebben veel problemen met hun jeugd zover het grote incidenten van zelfmoord en alcoholisme betreft. Dit is waarom zij hun deuren openen voor mensen als mijzelf, die niet inheems zijn, om hun tradities over te brengen, want het is hun laatste hoop en onze laatste hoop, om die kennis te delen. Nu gaat dit niet over “het afstemmen op moeder Aarde ding”, dat de volgende agenda is, het hele “Gaia”. Zij hebben gewoon kennis van de cycli van het bestaan en synchroniseren met die cycli op een compleet natuurlijke manier. Dat is iets wij moeten doen, enkel om onszelf te redden.

 

Alan: Wij zijn getraind om geld te verdienen en dingen te kopen, die verondersteld zijn om –iedere advertentie zal je vertellen, van tandpasta tot fitness apparaat – je te laten glimlachen. Het is een grote leugen, wij allemaal weten dat het een grote leugen is. Wij verliezen, maar wij raken onze menselijke kant tijdens dit gehele proces kwijt. Dat is wat toestaat dat dit alles gebeurt, zonder dat we er bezwaar tegen inbrengen. We hebben een psychopathische cultuur die aan ons wordt gegeven, waar het een in haaien geïnvesteerde ladder is, waar iedereen in een systeem wordt gedwongen, waar het hond-eet-hond is. Je hebt winnaars en verliezers. Degenen die aan de top komen, die hun weg naar de top grijpen, worden succesvol genoemd, ongeacht wie zij op de weg omhoog vernietigen. Dat is succes. En dat is niet menselijk, toch maken wij gebruik van de samenleving alsof het normaal was. Dit is geen normale manier van bestaan. Het is anti-menselijk.

 

Tamurile: Wij zetten die mensen op voetstukken. De moordenaars zijn degenen die worden nagestreefd.

 

Alan: Ons wordt verteld, dat zijn de sterren, zij zijn succesvol, en jij kunt dat ook krijgen als je wreed genoeg bent.

 

Tamurile: Alan, kun je met de luisteraars, die vorige episoden misschien gemist hebben, delen waar zij verdere informatie kunnen krijgen? Je hebt verscheidene documenten gepubliceerd en CD' s uitgebracht. Vertel de mensen hoe ze daar aan kunnen komen en dat bestellen.

 

Alan: Zij kunnen naar cuttingthroughthematrix.com, .net, of .ca. gaan. Daar zullen zij veel gratis downloadbare gesprekken vinden, die ik heb gegeven, met veel van de geschiedenis in dit alles. De betrokken spelers en de genootschappen in de pyramide structuur, helemaal tot aan de bodem. Ik gebruik hun eigen boeken, die door de elite zelf zijn uitgebracht, of voor hen geschreven worden door heel bekende auteurs, geautoriseerde (“author-ized”) auteurs, daarom worden ze auteurs genoemd. Dan, zij kunnen hun eigen woorden of agenda’s niet ontkennen als zij het zelf uitbrengen.

 

Tamurile: Absoluut, dat is een briljante strategie.

 

Alan: Het is niet betwistbaar als je ziet wat zij in de jaren '20, de jaren '30, de jaren '40, de jaren '50, de jaren '60, de jaren '70, enz. tot aan vandaag wilden. Je zult zien dat zij het allemaal planden. Zij zorgden dat het gebeurde.

 

Tamurile: Ik juich je toe voor wat je doet, Alan, en alles wat we kunnen doen om dat naar zoveel mogelijk mensen te brengen als mogelijk is, daar kun je zekere van zijn, ik sta aan jouw kant. Ik hoop heel erg dat, ik weet dat je programma waanzinnig druk is, maar misschien kunnen we in contact met je blijven, misschien op maandelijkse basis, gewoon om over de voortgang geïnformeerd te worden en wat extra anekdotes en inzichten te delen, met betrekking tot wat je presenteert en wat de staat van de wereld is.

 

Alan: Dat zou ik graag doen.

 

Tamurile: Dank je wel Alan. Wij zullen je zeer spoedig weer spreken.

 

 

Vertaling: HK, september 2007