ALAN WATT      BLURB (i.e. educatief gesprek)

 

 “VERZORGD – VAN WIEG TOT GRAF”

 

 21 juni, 2007

 

Dialoog Copyright Alan Watt – 21 juni, 2007 (uitgezonderd muziek en literaire citaten)

 

 

WWW.CUTTINGTHROUGHTHEMATRIX.COM

 

 

www.alanwattsentientsentinel.eu

 

 

Hallo mensen, ik ben Alan Watt en dit is www.cuttingthroughthematrix.com . Je kunt me ook vinden op www.alanwattsentientsentinel.eu . Vandaag is het 21 juni, 2007. 

 

 

Er zijn zoveel onderwerpen te doen, spontane blurbs, omdat we in een snel veranderende wereld leven. Niet in een evoluerende wereld, zoals door toeval, maar simpelweg het ontvouwen van hele oude, hele angstvallig nauwkeurige en goed werkende plannen die tot leven komen. Ik betwijfel of iemand de laatste paar generaties geleefd heeft en de grote belangrijkste veranderingen in hun leven, niet ontworpen zijn lang voordat ze geboren waren.

 

 

In de 1700’s spraken ze, rond de tijd van de Franse revolutie, over de wereld die ze wilden vormgeven. Dit was de elite die leden van de middenklasse, te werk stelden, de geschoolde klasse, om deze theorieën zó uit te schrijven dat ze tot bestaan gebracht konden worden. Om de mensen op te ruien die dan rebelleerden en voor een toekomst vochten waarvan zij dachten dat het een Utopia zou zijn. Ieder systeem dat ze toen hadden – moest voor de meeste mensen een Utopia zijn, omdat het echt uit een feodaal systeem kwam. Dat is eigenlijk nooit gebeurd. Het feodale systeem is nog steeds springlevend. Het is alleen dat de mannen van de koning niet bewapend en te paard naar buiten komen om hun geld, hun bijdragen (fees) op te halen. Fee (loon, fooi, schoolgeld, bijdrage enz) komt van few, feudal (feodaal). Ze noemen het simpel belastingen en hebben regeringen die het voor hen verzameld.

 

 

We hebben door een open aankondiging van een publiekprivé partnerschap geleefd. Wat ze ook aankondigen, je ziet altijd dat ze dat al, een afschuwelijk lange tijd hebben gedaan. Als je naar de allergrootste bedrijven kijkt, vooral de auto-industrie, auto-industrieën, vliegtuigindustrieën en die dingen – is het treffend voor hen, dat ze zich iedere paar jaar failliet verklaren en door cash uit de puree worden geholpen. Ten slotte, als zij onder gaan, verliezen Engeland of Canada of de VS al deze banen. Dat is wat we horen. Ze worden uit de puree geholpen. Ze krijgen een publiekprivé deal aangeboden waar het publiek voor hun verliezen en hun behoud betaalt, en de privé aandeelhouders de voordelen oogsten dat allemaal winst is. Dat is er de werkelijke bedoeling van.

 

 

Het feodale system was gebaseerd op overgeërfd bloed. In die dagen zei je niet dat je betere genen bezat, ze zeiden alleen maar dat ze beter gefokt hadden, omdat ze altijd hebben begrepen, duizenden jaren, dat hun speciale karaktertrekken uit selectieve, zeer speciaal gekozen koppelingen, huwelijken kwamen, gekozen door priesterschappen in die tijd die de genealogieën van alle Koninklijke en aristocratische nakomelingen bijhielden. Geld en land en bezittingen hoorden daarbij.

 

 

Het is moeilijk voor de doorsnee mens van vandaag die het zich niet echt kan voorstellen, tenzij ze het op de televisie zien die alle voorstellingen voor hen maken, dat niet zo lang geleden hele landen weggeven werden met een toekomstige koningin. Haar bruidsschat zou hét land, ’n land of een van hun landen worden. Het was vrij gewoon dat mensen totaal geen rechten hadden; en zoals de mensen in alle eeuwen, dachten de meeste heel lang dat ‘t normaal was, het moest zo zijn, ze waren erin geboren. Ze konden zich geen andere manier voorstellen. Dat is werkelijk iets vreemds, als je begrijpt dat geschiedenis kennis is. Ware geschiedenis is kennis. Niet de wit gepleisterde, met water verdunde, speciaal geselecteerde kleine beetjes en stukjes die we vandaag vanuit de geschiedenis tv-kanalen en dat soort dingen krijgen voorgeschoteld.

 

 

Archieven van de geschiedenis hebben in alle eeuwen voor de elite bestaan om uit te lezen en te bestuderen. De oude Griekse filosofen, spraken bijvoorbeeld over democratieën en republieken en wezen naar de voordelen en valkuilen van de verscheidene soorten regeringen. De mensen uit de Middeleeuwen van Europa, die niets van dit materiaal kenden, omdat de meeste van hen niet konden schrijven of lezen, hadden de term nog nooit van tevoren gehoord. Ze dienden allemaal en waren het bezit van hun koningen en hun koninginnen die zichzelf feitelijk als goden op aarde hadden gedefinieerd. Je had het ook weer het oude Egypte, waar farao’s de goden vertegenwoordigden. De aristocratie van Griekenland en andere landen, door hun eigen mythische verhalen, hadden ook dezelfde verhalen, dat je een god moest zijn, van Achilles of waar dan ook van afstammend. Dat was vrij gewoon, om een genealogie mythisch te maken gebaseerd op de afstammeling van goden. Sommige moderne schrijvers, die goed gesponsord worden om je in een fantasieland rond te laten draaien, hebben dat gedaan en zetten de mythe  zover door, tot ze allerlei soorten idiote en prachtige dingen hadden. In het verleden waren deze mensen, mannen. In het verleden was dat alles wat ze waren. Al zijn het dan voornamelijk psychopathische mannen, tenminste uit de tijd van geld en handel.

 

 

De Foeniciers zijn een interessant volk. Ze hadden de wereld aan de commerciële kant van de dingen geleid, honderden, honderden jaren, een paar duizend, vreemde jaren. Ze hadden het tin vanuit Cornwall in Engeland gebracht, door het Mediterrane gebied en terug naar de verscheidene landen daar, dus hadden ze koper toegevoegd en brons voor wapentuig. Toch hebben ze het honderden jaren geheim gehouden waar ze dat vandaan haalden, omdat de Venetiaanse zeilers broederschappen waren; ze waren gebonden, ze hadden gezworen geheimen te houden. Er is niets nieuws in geheime genootschappen of wat dan ook.

 

 

De profane (in alle broederschappen) is het algemene volk die de wereld aanneemt zoals het aan hen geïndoctrineerd en gepresenteerd wordt, via de media en scholing. Zonder vragen, nemen ze de periode waarin ze leven als vrij natuurlijk aan. Het zou bizar kunnen zijn, en het ís eigenlijk ook bizar, maar het zou zelfs erger kunnen zijn. En toch, een kind dat erin geboren is, als zijn ouders er niet tegen opgejut zijn, een kind neemt gewoon aan dat dit het enige natuurlijke is dat er mogelijk kan zijn. Daarom is het niet moeilijk om generatie na generatie, langs een bepaald pad te leiden, naar een bestemming, als je genootschappen die geheimen hebben begrijpt en controleert. Dat houdt ook geheime diensten in die voor overheden werken. Het is heel belangrijk daar niet overheen te kijken omdat zij ook gezworen hebben. Op straffe van gevangenis of dood in tijden van oorlog als ze geheimen onthullen. Daarom hebben ze officiële geheime handelingen. Je kunt niet zomaar weglopen uit deze organisaties en je mond open doen en het publiek iets gaan vertellen. Zo gaat dat niet.

 

 

Teruggaand naar de tijd van de Franse Revolutie en andere revoluties, werd er een wereld voorgesteld waar degene die geschikt waren om te leiden en de opperheren van de mensen te zijn, een nieuwe intelligentsia, een samenleving van experts, dit werd heftig besproken. Verscheidene leden die bekend werden als Vrijmetselaars en verlichten, onder veel vermommingen, veel namen, veel verschillende namen voor loges. Het was niet alleen Adam Weishaupt, hij deed gewoon zijn mond een beetje meer open dan de rest, die over de samenleving spraken en hoe de goddelozen, die onverlichte mensen, het algemene publiek, gebruikt konden worden. Dat was de natuurlijke staat van de wereld, een natuurlijke staat, zoals ze beweerden. Het was het recht van de verlichte mens om de goddeloze, degene in het donker te mesten en te leidden. Ze hebben zeker hun best gedaan om ieder ander in het donker te laten. Het is niet moeilijk als je een Nationaal en Internationaal Education Association hebt die door de Verenigde Naties geleid wordt. Dat is de functie van de Verenigde Naties, om de wereld langs sociale, politieke lijnen naar de elektronische gevangenis te dirigeren. Als je eenmaal de geest elektronisch gecontroleerd hebt, is de hele wereld daardoor een gevangenis – een gevangenis vanuit het gezichtspunt van de gevangenen, als ze mogelijk konden denken, wat ze in die tijd, als dat eenmaal is gebeurd niet kunnen. Het is voor een elite zeker een Utopia, wiens enige probleem altijd is geweest, hoe de controle over mensen te behouden, hen genoeg brood en circus te geven. Er is daar veel over geschreven. Er is veel over de agenda gedurende de eeuwen, uitgegeven.

 

 

We zien hetzelfde met Karl Marx en Engels, wiens werk het eigenlijk was om de dialectiek, tegenstelling tot het kapitalisme te geven, door de kapitalisten betaalt om het te doen. Zo, dat de synthese, de derde golf daaruit zou komen, dat een mengesel was van de fascisten aan de top met de bureaucratie, enorme bureaucratieën die een communistisch Sovjetachtige publiek leidden. Dat is vrijwel hier aanwezig. In feite denken we daar niets bij omdat we er zo aan gewend zijn, sommige landen meer dan anderen waar het overheersend is. Je kunt je vandaag niet bewegen of iets doen zonder de toestemming van een of andere overheidsinstelling. Of het  ‘t loodgieterwerk in je huis is, in Canada komt het er ook op neer dat je fornuis wordt geïnspecteerd door een inspecteur van de overheid voordat ze zelfs je olietank vullen, tot aan een miljoen andere dingen.  Dit is het nieuwe normaal, omdat, zoals Carl Jung zei, hij zag het licht van de wereld, bedoelend het individuele intellect, op de eerste plaats door muren van bureaucratieën gekraakt. Dat is gebeurd. Lenin sprak erover omdat hij, in de hele honderd jaar die naar het millennium leidde, erin zat. Hij wist, dat dát de tijd zou zijn, waar deze bureaucratieën in het westen, zó groot zouden worden, dat ze allemaal op elkaars tenen zouden staan. Ze overlappen elkaar allemaal, er zijn er zoveel van die. Dat is al hier aanwezig.

 

 

Uiteindelijk zullen er gevechten en argumenten komen en je kruipt allemaal het nieuws in, als een afdeling of een sociale dienst met een andere vecht, een andere rivaal voor het recht om te dicteren of wat dan ook wat ze met het publiek doen.  Het moet een eeuw van chaos worden, met opzet ontworpen in het dialectische proces, om een nieuwe manier naar voren te brengen, een preciezere manier. Mét dat komt al dat gedoe over deze prachtige, nieuwe wereld waarin we arriveren, met elektronische verzorging en hoe veilig we allemaal zullen zijn.

 

 

 

Jacques Ellul was een grote schrijver die in feite enorme contacten in de hogere overheden over de hele wereld had en ook de Verenigde Naties. Hij overtrof de collectie van informatie over het algemene publiek. Hij was degene die zei dat iedereen, vanaf 1950, een compleet persoonlijk profiel over hen in de westerse landen was bijgehouden, alle westerse landen. Hij zei dat het publiek het niet weet en het niet vertelt wordt hoe deze informatie en data verzameld is. Het begon op school. Je wist niet dat je tijdens je hele schooltijd beoordeeld werd. Rapporten zijn niet vernietigd. Het is ook door collectief gepraat gedaan, omdat mensen kletsen, zie je. Wat is de gemakkelijkste manier om data over mensen te verzamelen? Je moet gewoon de lokale roddel opzoeken en je zet in je kleine dorpen en steden semi-gepensioneerde bureaucraten, ze hebben hen nu al jaren ingezet, zij vermengen zich met je en leiden de sociale organisaties, de kleine liefdadigheidsorganisaties waar ze alle informatie verzamelen. De Eastern Stars zijn hier erg goed in. Dat is een deel van hun werk. Dat gaat naar het hoofd van de politie, en die zetten het in computers. We staan al heel lang onder observatie.

 

 

 

Diegene die de revoluties in de 1700’s (en zelfs daarvoor) creëerden dwongen de gemiddelde mens te vechten voor de revolutie, door het verheffen van het individualisme, de rechten van het individu over de rest, de vrijheden van de individuele persoon. Ze moesten dat doen om iedereen voor hen te laten vechten. Als ze het eenmaal deden en dachten dat ze geslaagd waren, dan draait het natuurlijk om en je ziet dat ze dan hun nageslacht op scholen en universiteiten leren dat het het individu het probleem is. Daarom is individualisme iets gevaarlijks en kan niet vertrouwd worden; en als het rond jou in de samenleving is, kan het problemen veroorzaken. We moeten mensen begeleiden. Dus is het links, rechts, links, rechts, helemaal door de eeuwen heen versuft, als de dialectiek uitgespeeld wordt. Allemaal gefundeerd door dezelfde bronnen, alle kanten ervan.

 

 

Niemand, geen een generatie die een vorm van totalitarisme geaccepteerd heeft, ziet er iets slechts in; als ze de juiste indoctrinatie vroeg genoeg hebben gehad. Ze zullen uiteindelijk voor het systeem vechten omdat ze zwaar gehersenspoeld en geïndoctrineerd zijn. Hersenspoeling werkt en wetenschappelijke indoctrinatie werkt heel goed als het op school wordt gedaan.

 

 

Dit komt uit de Telegraph Company, UK de 2de van de 9de, 2006 en het zegt:

 

         

“Kinderen van beroemdheden krijgen database privacy”, door Sarah Womack, Social Affairs correspondent.

 

 

Alan: Het is interessant dat we Social Affairs correspondenten hebben, omdat Social Worker Correspondent  PR is, zie je.

         

 

          “Kinderen van beroemdheden krijgen speciale lijfwachten in een nieuwe database dat details van iedere kind in Engeland en Wales zal opslaan,dat is gisteren besloten.”

 

 

Alan: Hier staat niet dat het ook in Australië en Nieuw Zeeland en overal elders is, en Canada.

 

 

          “Ministers zeiden dat het betwistbare tweederangs niveau van privacy, de kinderen van de rijken en beroemheden zal beschermen tegen inbreuk.”

 

 

Alan: Alweer, sommige zijn meer gelijk dan anderen in zo’n Utopia’s.

 

 

 “Adressen en telefoonnummers van beroemdheden zullen uit de database verwijderd worden bijvoorbeeld als zij geacht worden een risico voor ontvoering te zijn. Maar tegenstanders van het 241 miljoen pond Children’s Index, een verondersteld vertrouwelijk systeem is met opzet een vroeg waarschuwingssysteem voor kinderen die risico lopen misbruikt te worden…”

 

 

Alan: Zo hebben ze het gebracht, ze brengen het altijd met, wel, weet je, een geloofwaardige reden en dan geven ze je de echte reden. Het zegt:

 

 

          “De beweging, onderstreepte hun zorg over de veiligheid ervan. In verdere verlegenheid naar de overheid, moet een onafhankelijk rapport, opgedragen aan het Parliament’s Information Commisioner en de volgende maande verwacht gepubliceerd te worden, begrepen worden als een waarschuwing dat de inhoud serieuze moeilijkheden veroorzaakt en mogelijk onwettig is .”

 

 

Alan: Het is nu een beetje te laat. Als je het eenmaal in de boeken ziet, zie je nooit dat het geschrapt wordt.

 

 

          “Er is angst dat het niet overeenstemt met de Europese Conventie van Rechten voor de Mens en in strijd kan zijn met de wet op databescherming. De database die in 2008 geïntroduceerd wordt volgt op de dood van de 8 jarige Victoria Climbie in 2000 als resultaat van een mishandeling van haar groottante. Politie, dokters en maatschappelijk werkers hadden kontact met Victoria toen ze aan 128 verwondingen leed, maar de zaak met elkaar te bespreken, mislukte.”

 

 

Alan: Ze geven je altijd een incident – nogmaals, dit is een collectieve straf – die je in het Sovjet system vindt, ze geven je een incident zodat iedereen moet betalen. Iedereen is daarom verdacht, en jij bent een mogelijke crimineel, zie je. Iedereen is volgends de wet een mogelijke misdadiger.

 

 

          “Dossiers worden door veel corporaties bijgehouden over de 11 miljoen kinderen in Engeland en Wales, maar de inhoud zal deze gevoelige informatie verbinden met een database waartoe honderdduizenden ambtenaren toegang hebben.”

 

 

Alan: De ambtenaren, zie je, komen uit andere baarmoeders dan de rest van ons. Je kunt ze vertrouwen. Ik denk dat dát bedoeld wordt in het tweederangs systeem. 

 

 

“Scholen, dokters, politie en de corporaties in de  privésector zullen het systeem tot zo’n waarschuwingssignalen alarmeren als laag geboorte gewicht, slechte examen resultaten en depressies van ouders of verslavingen. Twee waarschuwingsvlaggen in een rapport van een kind kan een onderzoek uitlokken. Lord Adonid…”

 

 

Alan: Ik weet niet wie deze Adonis is, hoe kwamen ze aan Adonis? Je weet wel, de oude god Adonis en Adonai; de Hebreeërs namen het als Adonai over, dat betekent: “Heer.” Ik weet niet of dit een grap is of wat, maar in ieder geval was Adonis ook de Griekse god. Heer “Adonis”, dus is het ook een titel, de jongen is een nep naam gegeven. 

 

          “…de Minister van Educatie vertelde het House of Lords dat tussen de 300.000 en 4000.000 gebruikers toegang tot de inhoud hebben.”

 

 

Alan: Dat zijn afschuwelijk veel mensen die er toegang toe hebben. 

 

 

          “Kinderen die een reden hebben om niet getraceerd te worden, bijvoorbeeld daar waar een dreiging van huiselijk geweld is of waar het kind een status van beroemdheid heeft, zullen in staat zijn hun details verzegeld te hebben. Robert Whelan, de plaatsvervangende directeur van de denktank Civitas, zei dat de opmerkingen van Lord Adonis lieten zien dat er legitieme bezorgdheid was over de veiligheid van de inhoud. De overheid laat zien dat het geen vertrouwen heeft in deze database, zei hij. ‘Er zijn al deze beloften geweest dat het veilig is, maar hoe kunnen we hen nu geloven? Ik zal je zeggen wie van het register afgaat – de kinderen van Blair bijvoorbeeld. Dit zijn gewoon politici die zichzelf beschermen’.” 

 

 

 

Alan: -- Ze doen dat omdat ze psychopaten zijn, zie je. Ze hebben geen schaamte of schuld of iets dergelijks. Het is interessant zelfs met de GMO, het voedsel, het gemodificeerde voedsel, het genetische spul, het Montana spul, kwam een uitzondering voor de Parlementariërs, grote. enorme wat ze een ‘cafetaria’, noemen, dat is zoiets als een enorm restaurant. Ze kunnen daar natuurlijk voedsel krijgen, maar de rest van het publiek moet het gemodificeerde spul nemen. Hetzelfde met inentingen; trouwens, wist je dat er verschillende soorten inentingen van verschillende makers zijn die ze kunnen bestellen? Die geven je niet de problemen die de rest van het publiek heeft. 

 

 

          “Hoe gaat de overheid beroemdheid, definiëren?”

 

 

 

Alan: Ik denk dat ze daarvoor een denktank inhuren, ongeveer 10.000 bureaucraten die daarover debatteren. Dat zou 10 jaar kunnen voortslepen en mensen kunnen daar een heel leven salaris over krijgen.

 

 

          “Het is een heel vloeiende term, een verzameling van hoge geestelijke macht, in ongenade gevallen politici, topless modellen, popzangers en deelnemers van reality TV. Een spreker van een Education Department zei dat Lord Adonis een algemeen statement maakte en dat kinderen van geweldadige ouders, terwijl hun naam nog steeds in het register staat, kunnen hun adressen verwijderd hebben of een kind van een ouder met de status van beroemdheid zal hun adres er afhalen. De politie zal beslissen of het passend is of de politie zal beslissen.”

 

 

Alan: De politie treedt hier op als rechter en jury, iets dat met alle controlefreaks uiteindelijk gebeurt. 

 

 

          “Er zullen extreme, strikte controles komen. Alleen praktiserende doktors en advocaten zullen in staat zijn toegang te hebben tot alle informatie, dat minimaal zal zijn, net zoals het toestaan van praktiserende dokters of advocaten om contact met elkaar te maken als dat nodig is. Maar in een interview van morgen op het programma van Kanaal 4, Your Kids Under Surveillance, ( jouw kinderen onder toezicht), geeft Professor Ross Anderson, schrijver van het rapport dat naar de Information Commisioner is gestuurd, uiting aan de zorg voor veiligheid. “Er zullen altijd omkoopbare insiders zijn. Als je al deze systemen met elkaar in verbinding brengt en als je over een miljoen professionelen hebt die iedere dag toegang nodig hebben zal het allemaal naar buiten komen.”

 

 

Alan: Hier gaan ze weer. 

 

 

          “Pedofielen bijvoorbeeld kunnen de database gebruiken om uit te zoeken welke kinderen in hun buurt, kwetsbaar zijn en waar ze wonen.”

 

 

Alan: Kijk, wat ze zullen vinden zijn bureaucraten daar, die het hun willen verkopen, deze informatie voor hen.

 

         

          Het gaat verder met:

 

 

          Jonathan Bamford, de Assistant Information Commission’, zei dat het rapport dat hij over algemene database voor kinderen ontving, niet alleen de inhoud, maar een paar details van beroemde mensen, uitgesloten kon worden als een kind onderwerp is van echt gevaar en letsel.”

 

 

Alan: Dus, daar ga je, er is niets nieuws in dit, wat als nieuws is doorgegeven. Het is gewoon hetzelfde oudje liedje, zwendelspelletjes, als we naar meer totalitarisme gaan. Het publiek krijgt geen keuze, geen kans om iets te bespreken. Het publiek heeft helemaal niets te zeggen in dit systeem. We hebben niets te zeggen over welk onderwerp dan ook. Deskundigen nemen het over en doen het allemaal voor ons – deskundigen die we niet eens kiezen. Er worden altijd deskundigen uit de hoed gehaald om ons te vertellen wat we moeten denken.

 

Geen enkel onderwerp overwegen we zelf en natuurlijk zal dat nooit gebeuren want zie je, je leeft niet in een vrije wereld. Je hebt nooit in een vrije wereld geleefd. Je bent altijd onder een autoriteit geweest, een geplande autoriteit, in een systeem dat zichzelf tamelijk stil houdt over wie het eigenlijk leidt. Het wordt door denktanks geleid, en betaalt door de grote banken en foundations en als je wilt weten welke grote jongens er zwaar bij betrokken zijn, kijk gewoon naar de mensen aan de top in de foundations. Je kijkt in de boeken van de Vrijmetselarij, kijk naar wat ze voorspellen, lees de geschriften van de Foundation Fathers van de VS, je ziet dat veel van hen in de Vrijmetselarij waren en ze wilden een verbonden wereld.

 

 

Ik ben verbaasd over de moderne geest van Amerika, die gehersenspoeld is met fictieve propaganda op school en haar geschiedenis komt van Hollywood, en ze lezen nooit zelf de boeken of de brieven van hun Foundig Fathers. Ze lezen over hen door verschillende moderne schrijvers; deze mensen willen niets zelf lezen. Als ze dat zouden doen, zouden ze zien dat Franklin en Thomas Jefferson hierover spraken als zijnde de kern. Zij hoopten op een Verbonden wereld, op de eerste plaats een wereldsysteem; op de eerste plaats door verschillende fasen, op de eerste plaats geleid door een raad van 12 wijze mannen – allemaal hoge Vrijmetselarij, allemaal hoge occulte Vrijmetselarij.

 

 

Het gaat verder dan de blauwe lucht, waar alles in de lage Vrijmetselarij open is, waarvan ze geen idee hebben. Zo is de wereld werkelijk. We worden geleid, gepland en geregeld en gedreven. Lang geleden, beslisten de “Verlichten” dat het algemene publiek in alle eeuwen gewoon schapen waren, die heel laag stonden, en moesten daarom begeleid worden door diegene die beter uitgerust waren met een betere hersenpan. 

 

 

Welnu, ik denk dat het heel verdrietig is, dat de gewone mensen die geen concept van continuïteit over mensen of migraties in de geschiedenis hebben, inclusief hun eigen geschiedenis, niet zien wat er vandaag gebeurt. Wat ze alleen maar zien is wat hen persoonlijk raakt en dan klagen ze. Ik heb eekhoorns in mijn gebied die dit doen. De eekhoorns, als je dichterbij hun kleine huisjes komt, komen ze eruit en ze kwekken daar op de takken daar en maken een afschuwelijk lawaai omdat je inbreuk maakt op hun territorium. Toch zijn we allemaal hier, of het nu Europa of de VS of waar dan ook is, omdat migraties door alle tijden heen plaats vonden. Zeker toen het geld kwam en legers en mensen van hun landerijen gegooid werden, migraties waren heel, heel gewoon.  

 

 

Vandaag zijn de Mexicanen het doel. De Mexicanen zijn hierop voorbereid en worden hierop voorbereid door grote bedrijven en hoge overheidsdepartementen in alle landen voor de deal met de NAFTA en zo verder. Ze werden hier, honderd vreemde jaren op voorbereid, deze unie. Voor Europa werd er ook aan gewerkt. Ze hadden oorlogen nodig om Europa samen te krijgen. Winston Churchil sprak daarover, anderen spraken daarover; H.G. Wells sprak erover. Ze hadden oorlogen nodig om het zo te maken – dus creëerden ze hun oorlogen. 

 

 

In de vroege 1900’s van de Verenigde Staten, spraken ze daarover. Ze hadden zelfs een enorme Vrijmetselaars bijeenkomst in Pennslyvania op de hoofdbasis van de Filosofische Society. De Rozenkruisers hielden dit en alle loges van de Vrijmetselarij waren aanwezig. Ze spraken over de hereniging van de adelaars van Amerika en Mexico. Zo zou het moeten zijn, zeiden zij. Het ging niet zo goed over, alle propaganda en de tijd en de kranten, dus gingen ze terug naar het tekenbord en hielden ons voor een tijd met andere zaken bezig. Hoewel, ze stopten niet omdat ze nooit stoppen, nooit hun plannen veranderen. Dat is een ding waar je zeker van kunt zijn. Als je denkt dat je voor iets gevochten hebt en gewonnen, moet je de rest van je leven heel goed uitkijken omdat ze altijd terug komen. Hun zakenplannen worden nooit uit het raam gegooid. Ze gaan niet terug naar het tekenbord; ze komen er simpelweg vanuit een andere richting op terug. Vaak is degene die je aanvalt, in feite, de rekening of wat het ook mag zijn, een ‘flauwte’. Ze noemen het een ‘flauwte’ bij het boksen. Het is een valse worp. Je kijkt niet naar de echte klap die aan de kant van je hoofd eraan komt. Daarom gooien ze je vaak een flauwte toe, of een proefballon, terwijl het echte in een omnibus wet is verstopt, eentje waarvan je niets weet totdat het erdoor is. 

 

 

Engeland, de grote werker van loges, de grand loge, is in werkelijkheid een uitbreiding van de Britse elitaire gevestigde orde, of de werkelijke regering van Groot Brittannië. Iedereen zweert trouw aan de kroon. Iedere bureaucraat doet dat ook in de Gemenebest landen. Iedere politicus doet het ook, iedere politieagent, iedere persoon in het leger doet het. Er zijn veel vormen van Vrijmetselarij, iedere met een bepaalde functie om de hogere rijken van dingen, te volbrengen. 

 

 

Cecil Rhodes bijvoorbeeld, alleen één voorbeeld, was een persoon die gefundeerd door de grote bankbronnen (die ook de Bank van Engeland fundeerden en leidden) om wat een privé organisatie bleek te zijn, opzette met de bedoeling de rijkdom van Afrika over te nemen. Ze namen de diamanten en het goud en al het andere in Afrika over. Dat was er het doel van. Toch, omdat het technische een privé organisatie bleek te zijn, met Rhodes zelf die zei dat er gewerkt moest worden langs dezelfde principes van de Jezuïeten, een broederschap met geheimen en wachtwoorden en tekens en al de rest daarvan, en de werkelijke mogelijkheid creërend voor onvoorstelbare misleiding. Misleiding is het woord voor hen. Het voorkomen zou altijd misleidend zijn of hun richting zou altijd als misleidend blijken. Wat ze in Afrika deden was het creëren van oorlogen met Zuid Afrika, met de Boers – en ziedaar, Engeland moest er uiteindelijk bijkomen om de kolonisten te redden die aangevallen werden nu de oorlog begonnen was, een oorlog die door deze ogenschijnlijke privé-organisatie was gestart. Zo is het gedaan. Liever dan dat Engeland er openlijk voor uitgekomen was en de oorlog tegen de boeren te verklaren, gebruikten ze dat excuus om in oorlog te gaan. Ze hadden iets prive’s nodig of wat voor een privé organisatie moest doorgaan. Ze werkten werkelijk voor de echte elite, de echte gevestigde orde dat echt Engeland leidt, degene waar het publiek nooit van gehoord heeft, de mensen die nooit gekozen zijn – omdat democratie een verlakkerij is waar het publiek in moet geloven. 

 

 

Een deel van de nakomelingen van Cecil Rhodes moesten een organisatie in Amerika creëren dat het Anglo-Amerikaans establishment was, zoals zij het in die tijd noemden, dat later de Council of Foreign Affairs werd. De Britse kant daarvan was het Royal Institute of International Affairs, een andere schijnbare privé-organisatie, maar verschrikkelijk goed gefundeerd die ook leden heeft zoals politici en bureaucraten op een hoog niveau. Zij zijn diegene die openlijk in de Canadese media hebben uiteengezet dat zij de plannen voor de Amerikaanse Unie hebben opgesteld. Dat was hier op de nationale televisie voordat Bush en Martin en Fox het in een wet in 2005 tekenden in Waco (Texas), vóór hun kleine PR wandeling voor de camera’s. Dat werd ingelijfd door de Coucil on Foreign Relations, een trotse grootspraak. De eerste keer dat ze publiekelijk als een panel naar voren kwamen die de Council on Foreign Relations representeerden en het toegaven, nogal grootspraak. 

 

 

Vóór dat, werd er gewoon stilletjes naar verwezen als de Anglo-Amerikaanse gevestigde orde, de Council on Foreign Relations en het Royal Institute. Kolonel Mandell House, zijn titel was eigenlijk een eretitel, was de adviseur, de hoofdpersoon, de echte mover en shaker (onvertaald) achter President Wilson, de jongen die de Federal Reserve en al het andere pushte. Hij werkte met bankieren, deze hele samenwerkende privé organisatie. Hij was een adviseur – adviseurs zijn machtiger en belangrijker dan presidenten omdat ze niet gekozen zijn maar ze kennen hun deel van de agenda. Kolonel House heeft een voorstel gedaan voor een Pan-Amerikaanse unie in de vroege 1900’s. 

 

 

-- Ik pak gewoon een boek van mijn plank; dit boek is “The Intimate Papers of Colonel House,” door Charles Seymour, professor in Geschiedenis, Yale Universiteit, 1926, geordend als een verhaal . Dit is gepubliceerd door Houghton Mifflin Compagny. Bladzijde 191 zegt hier:

 

 

          “De conceptie van Kolonel House’s soort politiek reikte ver. Hij geloofde dat de tijd voorbij was dat de Verenigde Staten effectief konden staan als beschermer van alle Amerikaanse staten en hij wilde een definitief, vriendelijk begrip stond stand brengen met de grote Zuidelijke Amerikaanse staten op basis van een gelijkwaardig partnerschap. Hij realiseerde zich scherpzinnig de gevoelens in Zuid Amerika die vijandig waren tegen de Verenigde Staten en gebaseerd op het bewustzijn dat de Monroe Doctrine, zoals zij het interpreteerde, door en door eenzijdig was en dienovereenkomstig smakeloos voor de Latijns-Amerikaanse gevoeligheid. Als het getransformeerd zou kunnen worden in een gemeenschappelijke politiek en een gezamenlijke verantwoordelijkheid waarbij alle Amerikaanse staten meededen, zou het, hield House vol, de Verenigde Staten niet minder materieel maar ook moreel ten goede komen. Zo’n partnerschap, geloofde hij, zou zich kunnen ontwikkelen in een verbond voor het onderhoud van vrede en rust in de Amerika’s en zou met uiterste dienstbetoon kunnen handelen met situaties zoals ze in Mexico verrezen zijn.”

 

 

Alan: Dat was niet de eerste keer dat het ter sprake was gebracht door dezelfde mensen.

 

 

Hij gaat door en zegt:

 

 

 “Dit ambitieuze plan, doet met plezier terug denken aan het Pan-Amerikaanse voorstel van Blaine…”

 

 

Alan: Dat was veel vroeger.

 

 

“… droeg een andere, zelfs een veel ambitieuzere dan zijn onomkeerbare consequentie. Een algemeen Pan-Amerikaans pact was gebonden om de Europese machten te interesseren, sommige waarvan, zoals het Britse Rijk, ook Amerikaanse macht hebben. House was een van de weinige personen in de Verenigde Staten die zich realiseerde voordat de oorlog…” 

 

 

Alan: Dat is de eerste wereldoorlog.

 

 

          “…hoe de afgelopen 30 jaar onze relaties met Europa door en door hadden veranderd en maakten de VS intellectueel en economisch, een met de familie van wereldmacht.

 

 

Alan: Nu een beetje terug:

 

 

“Zo’n partnerschap, geloofde hij, kan zich in een verbond ontwikkelen… 

 

 

Alan: Dat is zoals de League of Nations, het verbond voor Europa, het verbond van de Amerika’s. The League of Nations werd de Verenigde naties. 

 

         

“...voor het onderhoud van vrede en rust in de Amerika’s…”

 

 

Alan: -- En zou ook, hier wordt het woord partnerschap genoemd, “zo’n  partnerschap”, wat was het wat Bush kort geleden zei? Het was een partnerschap voor vrede en welzijn. Dat was het deel dat in dat van Monroe gemist werd; ze hadden dezelfde dingen in de boeken. Ze voegden welzijn toe, en herhaalden dezelfde dingen.

 

 

          Het zegt hier:

 

 

          “Politieke deelgenoten…”

 

 

Alan: Leuk die woorden, de termen die zij gebruiken zijn zo prachtig!!

 

 

“...hij was ervan overtuigd,  moesten volgen. Nooit gebrek aan brutaliteit, wilde hij de consequenties accepteren en net zoals hij voelde dat de mythische beschermer van de Monroe Doctrine getransformeerd moest worden in een Amerikaans partnerschap, dus hij geloofde in de legende van het politiek geïsoleerde Europa die de versleten rest van een eeuw was die gepasseerd was. Wat hij wilde was een soort van samenwerkend begrip met de grootste Europese machten, dat misschien kon helpen om de vrede in de wereld te behouden waarin de Verenigde Staten een vitaal materiele interesse in had. Deze overtuiging werd niet minder door zijn realisatie dat de Europese situatie kritiek was en kon op ieder moment kon resulteren in een algemene Europese Oorlog.”

 

 

Het gaat door en door en door. Je moet dit boek lezen, “The Papers of Colonel House”. Het is echt fascinerend, maar dat was het als je het de eerste keer leest, als je 5 of 6 bent, maar het wordt een beetje saai als je zoveel boeken over hetzelfde gedrukt ziet, door de mensen die de daadwerkelijke hoofdspelers zijn van die tijd. De Europese Unie, de Amerikaanse Unie en de Unie van het Verre Oosten en zelfs de Afrikaanse Unie zijn allemaal oude plannen, ze zijn nooit weg geweest. Er is door dezelfde organisaties aan gewerkt, die allemaal verbonden zijn, meer dan honderd jaar. We leven gewoon door de volgende fase daarvan als ze het daadwerkelijk compleet maken; en het had oorlogen nodig om het ons allemaal, beetje bij beetje te doen accepteren. Als we het allemaal, toen in 1903 hadden geaccepteerd, hadden ze de oorlogen niet gehad en dat is een feit.

 

 

Herinner je weer, waar Cecil Rhodes over sprak, een samenleving gebaseerd op de structuur van de Jezuïeten. Wat is het wat de Jezuïeten zeggen? -- Het doel heiligt de middelen. Met andere woorden, je gebruikt alles en iedereen om het zo te krijgen. Oorlogen zijn daar deel van. Quigley weer, zei dat je meer op sociaal gebied met veranderingen gedaan krijgt in 5 jaar oorlog, dan je gedaan krijgt met 50 jaar vrede, feitelijk alleen maar met propaganda. De belangrijkste bemiddelaar van Engeland naar de VS in die tijd was via Graaf Grey, een lid van deze Milner Group en Rhodes Society. Zijn contact in de VS, was Mandel House, die een adviseur van de president was. Met andere woorden, hij was de baas.

 

 

Er gebeurde toen veel om te modeleren waar we vandaag zijn. Deze jongens hadden geen probleem met het beramen van oorlogen om dingen gedaan te krijgen als wij niet zouden kromtrekken. H.G. Wells weer, die betaald werd om voorspellende programma’s voor het publiek naar een wereldregering te schrijven, deze wereldregering, zei vlak voordat hij stierf, in feite na de tweede wereldoorlog “De mensen hebben zich nog steeds niet aan een wereldregering overgegeven. We hebben een andere oorlog nodig.” Hij zou door en door gaan als hij kon, als hij meer macht had omdat hij toch al een beetje gek was.

 

 

Hoewel, hier hebben we mee te maken. Niets gebeurt door toeval, niets. Net zoals de Twin Towers die naar beneden zijn gegooid. Op een fortuinlijk tijdstip voor diegene die er daarvoor over hadden geschreven, ze hadden iets nodig, een Pearl Harbour-achtig soort iets, om de mensen voor een oorlog te motiveren. Tjonge, deze jongens hebben goed geluk. Ik wed dat ze iedere keer als ze de lotto spelen, winnen omdat wat ze ook voorspellen, het gebeurt, hun wenslijst, Bingo! Het gebeurt. Gewoon zomaar, en ze krijgen hun kleine oorlogen in precies díe landen waarvan ze zeiden dat ze er oorlog mee zouden krijgen. Dat is geluk hebben, nietwaar?

 

 

Nu zitten we onder meer onderdrukking, ten minste op schrift op het moment, hoewel het kruipt de realiteit in. Meer totalitaire soort manieren, dan we ooit in enige tirannie ook in de geschiedenis, hebben gezien als je kijkt naar al die wetten die op schrift staan. Iets dat al eeuwen en eeuwen in de maak is, begint vrucht te dragen.

 

 

Ik onthoud altijd Albert Pike die zei, “We beginnen nooit met een voortijdige revolutie.” Hij praat vanuit hun gezichtspunt, de jongens die het systeem runnen. Ze noemen wat ze doen “revoluties” . De meeste van die zijn bloedloos, maar niet allemaal. Daarom had je de culturele revoluties en de seksuele revoluties en de feministische revoluties enz, enz. Dit zijn veranderingen in de samenleving om de samenleving langs een bepaald beleid, te veranderen. De Club van Rome noemden hun boek “The Final Revolution” of “The First Revolution”, zoals ze het geloof ik noemde. De eerste globale oorlog omdat dit nu, een oorlog over de aardbol is, met dezelfde cultuur, als we ná dat, de volgende fase ingaan. Allemaal gepland, ver van te voren, altijd, generaties ver van te voren.

 

 

Dat is waar we in leven. Dit is de realiteit waarin we leven. Voor diegene die televisie kijken is het “tah-tah”, ik zie je straks, doei, omdat hun hersens er niet zijn. Ze worden door de televisie vervormd. Ze worden dagelijks ontgrond en ontmenselijkt door de televisie, als een kermis gegeven met programma’s en psychologische technieken die ontworpen waren door de grote denktanks zoals Tavistock. Je beroemde journaallezer, komt niet naar voren en vertelt je niet wat ik je vertel. De tijd wordt kort, we rollen door. Als ze de grote zware hand naar buiten brengen, als de fluwelen handschoen van de vuist getrokken wordt, zijn we over de hele wereld in grote problemen. Sommige delen van de wereld zijn dat al. Terwijl we blijven knabbelen en naar onze televisie kijken en geamuseerd worden met brood en spelen, gaan andere landen onder de hamer, en zijn dat al jaren, als ze in het standaardsysteem gemodelleerd worden. Hun kinderen worden hen ontnomen als ze met UNESCO van de Verenigde Naties en een gezamenlijke cultuur, opgevoed worden; om de cyclus van ouders-tot-kind, de mondelinge traditie en geschiedenis, te breken. Dat past niet in de nodige onnozelheid, slecht geschoolde samenleving, ingeënte samenleving, met een laag IQ, dat nodig is om alle veranderingen die gaan komen, naar buiten te brengen. Je wilt geen intelligente, functionerende samenleving gedurende die periode.

 

 

Ze besproeien je al met chemicaliën en ik ben er zeker van ook met verdovingsmiddelen; en zeer zeker, in sommige landen zoals in Nederland waar ze het nu hebben toegegeven, “Jaa, ze besproeien de lucht”, op de reguliere media en waar naar ik verwacht dat ze zeggen: ”Het is om de globale opwarming te stoppen”. Er is altijd een goede reden en dan een echte reden. Hoewel, ze vertellen je de echte reden niet. Het is vreemd dat ze de lucht in de 1990’s besproeiden voordat alle ophef over globale opwarming naar voren kwam, vóór al het Kyoto materiaal. Wie zou het toen goedgekeurd hebben, als dat het doel en het geval was? – Omdat het ‘ezelsjaren’ duurt voor bureaucraten en grote departementen, iets aan het werk te krijgen. Ze begonnen serieus in Ontario in 1998, bijna dagelijks. Hoeveel jaar hebben ze dit gesproei voorbereid? – Omdat ze op wereldbasis begonnen zijn met sproeien en er nooit mee zijn opgehouden. Dat is veel materiaal dat je moet opslaan én plannen. Dit is niet voor globale opwarming gedaan, maar het zal goed genoeg zijn voor de TV verslaafden, Uiteindelijk is de televisie er, zoals Brzezinsky zei, om voor hen te redeneren.

 

 

Dat is de echte wereld waarin we leven. De enige die werkelijk lijden, zijn degene die begrijpen. Ze zeggen dat onwetendheid een zegen is, maar diegene die ontwetend zijn zullen de weg naar het abattoir af lopen. We moeten niet de voorspelbare reactie hebben die in de geschiedenis eerder is gebeurd -- want dat is wat ze willen. Zij zijn de meesters van oorlog. Onze oorlog moet een andere zijn en het moet ons naar een andere richting voeren, niet die geplande synthese van een algemene ongeregelde, ongecoördineerde rebellie. We moeten het op iets richten, waarvan niemand echt weet waar het eindigt, maar het zal anders zijn dan de geplande, dat is veronachtzaming van de menselijke geest; omdat hersenimplantaten en chips, zoals ze zelf hebben gezegd, de individualiteit zal wegnemen. Je bent niet bekwaam om jezelf te herkennen of zelfs het woord “Ik” te denken. Je zult als zodanig niet langer bestaan. Je zult de Borg zijn. Dat is een feit, het is gepubliceerd, het is in wetenschappelijke wereldvergaderingen, besproken. Waar we naar toe moeten is ergens onbekend, waar een menselijk systeem komt, waar de abnormale en de psychopaten geen controle hebben, waar de controlefreaks ook niet de controle hebben. We moeten een nieuwe weg vinden. Als we terug gaan naar de Amerikaanse Revolutie, zoals ik zeg, daarvoor wisten de mensen niet wat rechten waren, het was een vreemde gedachte om rechten te hebben, komende uit een feodaal soort samenleving. Hoewel, het was niet de bedoeling dat het daar eindigde. Het was ook de bedoeling om door te gaan totdat mensen samen konden leven met mensen en goed geschool zijn, niet om wat feiten te hebben omdat een paar feiten, je een vervormde redenering geven. Je hebt alle feiten nodig die je gegeven worden. Dat was toen de hoop, dat op een dag er een wereld zou zijn, waar individuen waarlijk vrij konden zijn als individuen en in harmonie leven zonder door anderen gedomineerd te worden. Dat was de hoop, en de Amerikaanse Revolutie was echt alleen maar het begin van dat deel.

 

 

Het is geen periode om als een gek rond te gaan in paniek en angst. Het is periode om het hoof koel te houden, maar mensen die begrijpen wat er aan de hand is in deze wereld, moeten op alle niveaus gaan praten. Voor diegene die de pathocraten aan de top helpen, onthoud dat je families zullen lijden als dit doorgaat. Jijzelf zult lijden. Het is tijd dat er gesproken wordt en de koers waarin we zitten, veranderd wordt.

 

 

Van Hamish en mij, welterusten en moge je god of je goden, met je zijn.

 

 

 

Song: "Changes" by Phil Ochs (Live at Vancouver, 1968)

 

Sit by my side, come as close as the air,

And share in a memory of gray;

And wander in my words, dream about the pictures

That I play of changes.

 

Green leaves of summer turn red in the fall

To brown and to yellow they fade.

And then they have to die, trapped within

the circle time parade of changes.

 

Scenes of my young years were warm in my mind,

Visions of shadows that shine.

'Til one day I returned and found they were the

Victims of the vines of changes.

 

The world's spinning madly, it drifts in the dark

Swings through a hollow of haze,

A race around the stars, a journey through

The universe ablaze with changes.

 

Moments of magic will glow in the night

All fears of the forest are gone

But when the morning breaks they're swept away by

Golden drops of dawn, of changes.

 

Passions will part to a strange melody.

As fires will sometimes burn cold.

Like petals in the wind, we're puppets to the silver

strings of souls, of changes.

 

Your tears will be trembling, now we're somewhere else,

One last cup of wine we will pour

And I'll kiss you one more time, and leave you on

the rolling river shores of changes.

 

So sit by my side, come as close as the air,

And share in a memory of gray;

And wander in my words, dream about the pictures

That I play of changes.

 

 

Lied: “Veranderingen”, door Phil Ochs (life in Vancouver, 1968)

 

Zit naast me, kom zo dichtbij als de lucht

En deel een herinnering in grijs

En loop in mijn woorden, droom over de beelden

Die ik speel van veranderingen

 

Groene zomerbladeren worden rood in de herfst

Tot bruin en geel vervagen zij

En dan moeten ze sterven, gevangen in de cirkel van de tijdsparade van veranderingen

 

Scènes uit mijn jonge jaren waren warm in mijn geest

Visioenen van schaduwen die glinsterden

Tot op een dag ik terug kwam en zag dat ze slachtoffers waren van de aders van

verandering

 

De wereld tolt als een gek het drijft in het donker

Slingert door een holte van hazelaar

Een race rond de sterren, een reis door

Universum opgewonden van verandering

Magische momenten gloeien in de nacht

Alle angst van de bossen zijn verdwenen

Maar als de ochtend komt zijn ze weggevaagd door

Gouden druppels van de dauw der verandering

 

Passie zal deel zijn van vreemde melodieën

Zoals vuur soms koud brandt

Als bloembladeren in de wind zijn wij poppen voor het zilver

Strengen zielen van verandering

 

Jouw tranen zullen trillen nu we ergens anders zijn

Een laatste glas wijn zullen we schenken

En ik kus je nog één keer en laat je achter op de rollende rivieroevers van verandering.

 

 

Dus kom bij me zitten kom zo dichtbij als de lucht

En deel in een herinnering van grijs

En loop in mij woorden, droom de beelden

Die ik speel van verandering.

 

 

 

Vertaling: augustus 2007, M. Eken