ALAN WATT OP

 

AMERICAN AWAKENING

 

22 Juni, 2007

 

WWW.CUTTINGTHROUGHTHEMATRIX.COM

 

www.alanwattsentientsentinel.eu

 

Tim: Goedemorgen Amerika. Hoe is het met jullie? Dit is Tim Wingate die de reizende Michael Herzog vervangt en maandagmorgen terug zal zijn op de American Awakening hier op de Republic Broadcasting Network. Wat een prachtige dag. Het is een geweldige dag voor vrijheid, een geweldige dag om door te gaan. De laatste paar uur was ik in gespek met mensen en we hadden commentaar op al het negatieve. Iedereen zegt hoe slecht het is en dat het slechter wordt. Niemand probeert zijn ogen daarvoor te sluiten, maar het feit hierover is, dat als je daar allemaal aan toegeeft, je verloren bent. Als je je op het negatieve en het slechte focust dat gaande is, kan het zeker gebeuren. Laten we ons op een paar oplossingen focussen. Laten we kijken naar ideeën en concepten om een betere wereld te maken, om een vrijer Amerika te maken, om deze dingen te neutraliseren. Ja, mensen hebben geweren en nummers en zogenaamde dodelijke wapens, maar er zijn meer van ons dan meer van hen. De truck is wie motiveert de massa mensen – psychologen, psychiaters, mensen die in de menselijke ontwikkelingsvelden zitten, de positieve seminars, en iedereen die handelt met waarom mensen doen wat ze doen.

 

We weten dat een ruw geschat aantal mensen, 70 % daarvan ‘schapen’ zijn. Kom op nu, je weet dat, eerlijk. Kijk naar de mensen om je heen. Je weet hoe het is. Je praat echt met hen over vrijheid en ze denken dat niemand daar iets aan kan doen. Er zijn dingen die we kunnen doen. We gaan over een paar oplossingen praten en wat we kunnen doen. Op de eerste plaats, moet jij in je eigen geest een positieve houding ontwikkelen, een kan-het-doen houding. We gaan vandaag proberen je helpen het te doen - ideeën, concepten, instrumenten die men kan gebruiken om je geest te bevrijden, om een vrije mindset te verwerven. Dat is precies wat we nodig hebben, een vrije gedachtegang. Een van de manieren om dat te doen voed je, je geest met goede dingen, met positieve dingen. Dus, vaak worden we in de vrijheidsbeweging vastgehouden door alle problemen. We hebben zoveel onderwerpen waar we hier altijd naar toe kunnen verwijzen. Er zal altijd negativiteit om ons heen zijn. De strijd is in je geest en de strijd is om een positieve houding te houden. Om dat te doen, moeten we realistische gereedschappen hebben. Gereedschappen om in staat te zijn voort te bewegen en de motivatie binnen onszelf. De Geschriften zeggen dat je geen angstige geest moet hebben, maar je moet eigenlijk een sterke geest hebben.

 

Vandaag hebben we onze speciale gast Alan Watt – Alan, ben je er?

 

Alan: Ja, ik ben er.

 

Tim:  Prima, ik ben blij dat je er bent. 

 

Alan:  Ik ben blij dat ik op de show ben.

 

Tim: Jij en ik waren iets eerder aan het praten, toen we over het programma en ideeën en verschillende dingen spraken, en jij bracht iets naar voren, iets wat ik niet wist. We hebben een breed spectrum van individuen die hier luisteren, die weten dat bepaalde kwesties beginnen op te starten. Kennelijk 9/11 en de inconsequenties met dat hele verhaal, dingen waar jij en ik al over gesproken hebben – over de Bilderbergers en de elite aan de top, de globalisten, en een van die andere dingen was het onderwerp over chemtrails. Iets is er gaande, ver boven de commerciële luchtroute dat vliegtuigen iets doen, ze zijn met iets aan het sproeien en er zijn allerlei soorten rapporten over. Je vertelde me, als ik je goed gehoord heb, dat ze in Europa al hebben toegegeven dat ze dat doen?

 

Alan: Ja, pas een week of zo geleden. Het is zover gekomen omdat er teveel mensen daarover spraken, zodat ze het uiteindelijk moesten toegeven. Sommige overheden zijn naar voren gekomen en hebben het toegegeven – kijk, nu is het de periode, nu we de Kyoto waarschuwingen en de verandering van het klimaat over de wereld hebben gehoord, om het als een excuus te gebruiken dat ze ons eigenlijk allemaal proberen te redden van de opwarming van de aarde die veelomvattend is. Hoewel, ze zijn een beetje laat en liegen een beetje, ook omdat ze in de 1999’s voortdurend sproeiden voordat we over de opwarming van de aarde hoorden en al de terreur die sindsdien gonst.

 

Regeringen bewegen zich niet zo snel, zoals je weet, en bureaucratieën helemaal niet. Het vergt veel jaar om iets op deze schaal te plannen en het in werking krijgen. Het duurt jaren om de chemicaliën te maken die ze wereldwijd sproeien. Ik krijg van over de hele wereld foto’s . Dit is overal gaande. Dit was misschien al 20 of 30 jaar geleden in de maak, om ons vandaag in dit stadium te voeren. Lang voordat globale opwarming het onderwerp van zwendel (con-game) werd dat het heeft.

 

Wat ze denk ik doen, is de bevolking drogeren terwijl ze hen door de grootste veranderingen in de geschiedenis leiden, het binnengaan van het nieuwe systeem. Een dag na 9/11, kwam Rumsfeld op de nationale televisie. Hem werd gevraagd wat de overheid zou doen, als er een andere grote catastrofe in een andere stad zou zijn en wat ze aan de panieksituatie zouden doen. Hij zei, we hebben aerosolized (onvertaald) Prozac en Valium samenstellingen klaar staan en we kunnen hele steden met dit spul overstelpen. Toen sloeg het bij me in dat, mijn god, ze hebben het hiervoor gedaan. Ze doen het sinds de vroegere 1999’s in Canada bijvoorbeeld, dagelijks!

 

Tim: Weet je Alan, mensen die gevochten hebben tegen het fluorideren van het water beweren dat dit bijproduct van het maken van aluminium, het sodium (onvertaald) fluor waar ze vanaf moesten, dat zijn daadwerkelijke functies in sommige hoedanigheden als…

 

Alan: Het vermindert je hersenstructuur, je IQ wordt minder. Het maakt je plooibaarder voor de autoriteit van de regering. Ze wisten dat in de late 1800’s en de vroege 1900’s met fluor. Teller, de jongen die met de H-bom kwam, schreef hele verhandelingen over dit afzonderlijke ‘sproeiend lucht syndroom’ waarover ze dachten, dit in de 1950’s te doen. Hij zei, als we de lucht kunnen overstromen met metalen deeltjes, kunnen we elektromagnetische frequentie gebruiken om een circuit rond de hele atmosfeer te creëren, wat het weer doet veranderen, en het goede bijeffect is dat het mensen meegaander maakt doordat het de stemming beïnvloedt. Ze hebben dit gedaan, zie je. Ze hebben dit echt gedaan.

 

Tim: Dit is verbazend. Dit is science fiction. Ik ben een grote fan van Science Fiction.

 

Alan: Ik doe niet aan Science Fiction – ik handel met de realiteit.

 

Tim: Dat begrijp ik, maar Science Fiction is een van de manieren om een verhaal te vertellen dat met het heden handelt, maar je zet het in de toekomst en het wordt een beetje aangenamer en onderhoudend voor sommige mensen.

 

Alan: Wat het is, het wordt voorspellend programmeren genoemd. Alle grootste Science Fiction schrijvers die hebben bestaan en bestaan worden betaald door de toekomstige samenleving om verhalen te schrijven over deze dingen, om ons klaar te stomen, onderbewust, het te accepteren als het werkelijk gebeurt.

 

Tim: Dat is misschien voor sommige mensen waar. Misschien is dat voor 70% van de kudde waar. De andere 30% van ons zin meer onafhankelijke denkers tot gevarieerde hoogtes. Ik heb Science Fiction vaak als voorspellend gezien, maar niet iets dat hoognodig zou verschijnen – meer als een mogelijke waarschuwing voor wat er kon gebeuren als dingen niet zouden veranderen. Het punt dat ik naar voren wilde brengen is dat Robert Heinlein in de late 1940’s een boek schreef, dat de Sixth Column heet. In dat boek werd de Verenigde Staten omver gelopen door de Chinezen, en de achtergebleven Amerikanen ontwikkelden een technologie die elektronische stralen gebruikten die eigenlijk mensen van verschillende rassen vredig konden maken of in slaap laten vallen. Natuurlijk gebruikten de Amerikanen het regelmatig op de Aziaten die het land waren binnen gevallen. Toen we begonnen over deze EMP, en de pulseermachine, en verschillende dingen die daar buiten zijn – HAARP dat daarboven in Canada staat, en deze deeltjes in de atmosfeer die een antenne-effect of een reflectie konden creëren, zoals korte golfenergieën van de ionosfeer, het kan honderden mijlen ver reizen.

 

Alan: Het kan op de ionosfeer gefocust worden, en omdat ze er 54 van die over de hele wereld hebben, kunnen ze die op een punt laten samenkomen en op gehele continenten richten.

 

Tim: We weten dat zelfs van de Republican Convention, dat toen in New York gebeurde, dat ze al -- we kunnen de foto’s van de machines zien die ze opgezet hadden, klaar om op de menigte te focussen om óf braken te forceren óf iets anders.

 

Alan: Daarom vonden ze 70 vreemde jaren geleden, met vroege experimenten met elektromagnetische frequent pulserende golven en standing waves (onvertaald) – was dat het tweede signaal dat daaraan vastgekoppeld werd, werkelijk gedachten in een schedel van een persoon kon forceren en het gemakkelijkste was de emotie te veranderen. Het kan hen óf heel agressief óf heel passief maken. Dat was heel gemakkelijk te doen, door de frequentie gewoon een beetje te veranderen. Ze hebben dat gedaan. Ze hebben toegegeven dat ze op mensen in Maine, in de 1970’s hebben geëxperimenteerd.

 

Ieder land dat een verdrag heeft ondertekend, het werd een Open Sky verdrag genoemd -- er waren twee verdragen --  een was voor de commerciële luchtvaart, dat is degene voor de militaire luchtmacht, dat is belangrijk, en alle ondertekenaars van het verdrag zijn zwaar sinds 1998 besproeid, en sommige daarvoor. Wat ze hebben gedaan: je ziet hen wolken in de lucht maken. Iedereen die het de moeite waard vindt omhoog te kijken kan zien dat ze wolken in de lucht maken, de kriskras kruisen van de sporen, die zich verspreiden en verspreiden. Ze gaan niet weg zoals de oude dat deden toen het alleen nog water of damp was. Dit is niet gewoon water of damp. Het is een polymeer substantie, die door het leger ontwikkeld is helemaal terug in de 1950’s, die andere substanties mee kan dragen. Ze kunnen daar zeer zeker het weer mee veranderen, maar ze kunnen ook drugs op de bevolking gebruiken. Op bepaalde dagen en met bepaalde kleuren spray die ze gebruiken, van wit tot blauw, de blauwe worden in samenwerking gebruikt -- je ziet dat iedereen in de zomer bijna gedrogeerd is. je ziet ook dat ze uitbarstingen van irritaties krijgen. iedereen die je ontmoet is geïrriteerd als het spul begint te vallen, net zoals je zou zijn als je een hoge dosis kalmeringsmiddelen hebt gekregen en het komt uit je bloedstroom. je krijgt ontwenningsverschijnselen.

 

Dit gebeurt overal. Zbigniew Brzezinski zei dat het zou komen. Hij zei dat vormen van technieken van elektronische oorlogsvoering op het publiek worden gebruikt, waar ze volledig onkundig over zijn --  en dat stond in zijn boek genaam, Between Two Ages en het hoofdstuk heet de Technotronic Era – deze technotonische oorlogsvoering die ze op de mensen in de wereld gebruiken terwijl ze het heel nieuwe systeem in een spiksplinter nieuw systeem veranderen. Het is volkomen begrijpelijk vanuit het standpunt van een militaire strategie.

 

Tim: Dat brengt iets naar voren waar jij en ik over gesproken hebben, dat is dat ze hun plannen voor ons helemaal niet hebben verborgen, en het feit dat Zbigniew het in zijn boek heeft geschreven en dat hij ook de voorman voor de Trilateral Commission was. Ik noemde, dat als je werkelijk wilt weten wat er gaande is, tenminste vanuit de positie van de Council of Foreign Relations, moet je het tijdschrift van de Foreign Affairs lezen. 

 

Alan: Dit kwam allemaal in Engeland uit door de Cecile Rhodes- en Lord Alfred Milner groep, die samen gingen. Ze waren frontgroepen en onofficiële groepen van de Britse Kroon. Ze gingen naar landen en begonnen kleine oorlogen, en Engeland kon niet echt voor het starten van een oorlog beschuldigd worden. De Kroon zou zeggen, ‘Als ze privé organisaties zijn, hebben ze niets met ons te maken.’ Hoewel, als deze kleine groepjes eenmaal hun oorlogen opgeruid hebben en mensen zoals de Boers hen in Zuid Afrika aanvielen, dan zeggen ze, ‘we hebben troepen gezonden om de Britten te beschermen.’ Dit is een oude strategie. Vanaf daar creëerden ze de Amerikaanse tak. Iedere niet Britse tak wordt een Council on Foreign Relations genoemd; en ze zetten die van hen in de Verenigde Staten op. De andere groep is ontworpen om een wereld-in-drie-delen te maken – drie handelsblokken – een verenigd Europa, een Pacific Rim verenigd blok en een Verenigde Amerika’s – werd de Trilateral Group genoemd, die tot dezelfde CFR hoort. Het was een stap hoger op de rang. Ze hebben ook een Council on Pacific Relations dat met het Verre Oosten handelt. Ze hebben hier vanaf 1930 aan gewerkt. De hele huidige situatie is zeventig jaren geleden aan gewerkt. Karl Marx noemde het in de 1800’s, dezelfde drie handels blokken onder een wereldmacht, een wereldregering. Het is dezelfde agenda, die is niet veranderd.

 

Tim: Dan weten we dat ze daar zijn. Geïnformeerd zijn, is vooraf bewapend zijn. Wat zijn een paar positieve dingen die we kunnen doen?

 

Alan: Op de eerste plaats, je kunt niet positief zijn totdat je weet wat er in het verleden werkelijk gebeurd is. Als je gewoon positief bent, kun je je net zo goed bij de New Agers aansluiten die positief denken onderwezen wordt en gewoon gelukkig zijn en niet achterom kijken naar die sneltrein die achter je aanzit, dat een hele goede vorm voor het ontwapenen van de mentaliteit van de mensen is, daarom creëerden ze de New Age. Je moet begrijpen hoe we tot hier zijn gekomen en je moet je geschiedenis begrijpen om te zien waarom je hier bent. Dán alleen kun je een rustige geest krijgen. Als je door dat alles heen bent gegaan, ben je door alle niveaus van de Matrix gebroken, dán begrijp je dat je een persoonlijke, rustige, geestelijke gesteldheid hebt. Het begrip lost heel veel op. Het neemt angst weg. Het neemt de angst voor het onbekende weg, omdat je het nu weet. Dat is zo belangrijk. Je moet ook teruggaan naar alle documentatie die geschreven is over de tijden rond revoluties.

 

Tim: Oké, begrijpen wat er gaande is. Dit doe je veel op je website cuttingthroughthematrix.com. Je hebt materiaal, drie boeken, je hebt seminars, Cd’s en dat soort dingen.

 

Ik praat niet over de New Agers, goed voelen, positief denken soort materiaal. Ik praat echt over dingen die we kunnen doen, om dit te stoppen, om dit te verlangzamen. Ik ben bereid, volledig toe te geven dat het generaties heeft geduurd om ons in deze situatie te krijgen en het kan misschien generaties duren om ons uit deze situatie te krijgen. Ik kwam dit citaat tegen Alan, en eerlijk ik weet niet wie het gezegd heeft, het zegt dit, ‘de wereld kan alleen maar rechtgezet worden door activiteit van het collectieve bewustzijn van diegene die een theorie construeren waarom het op de kop staat. Spontane rebellie alleen is niet genoeg. Zonder adequate, gevorderde voorbereiding, zal de oude wereld gewoon na iedere rebellie, herverschijnen, ingebed als het is in de psyche van de mensen die voorgelogen zijn. Een authentieke revolutie kan alleen tevoorschijn komen als er een coherente en praktische massabeweging van zelfbewuste individuen is, waarbij alle mystificaties van het verleden bewust weggeveegd zijn.’

 

Alan: Dat is ook waar, omdat ik niet hier ben om het system te redden. Het systeem is niet te redden. Het was nooit mijn systeem. Het was ook niet van jou, je bent er gewoon in geboren. Het is door dezelfde mensen gecreëerd of hun voorgangers, over het algemeen in dezelfde lijn van de familie, die naar de volgende fase van hún systeem verhuizen. Dit alles is de hele geschiedenis door gebeurd. Mensen vechten als het systeem waarin ze zijn geboren plotseling veranderd. Het komt nooit in hen op dat het op de eerste plaats niet natuurlijk was. Ze proberen iets te redden dat niet van hun was; het was al verloren. We kunnen niet doorgaan in dit systeem, dat om te beginnen geen menselijk systeem is. Een systeem dat zegt, ‘met mij gaat het goed, Jack, sterkte met jou’, is geen menselijk systeem. Het is een al totalitair systeem en dat is het al een vrij lange tijd. Ik ben in een socialistisch land opgegroeid, dat was Engeland, en je bent letterlijk, vanaf het begin, een nummer. Je werd door de autoriteiten je hele leven gevolgd via dat nummer. Voor alle grote dingen die je wilde doen, had je vergunningen van de overheid nodig .

 

Hier is het nu hetzelfde. Omdat ze nog niet bij jou aan de deur zijn geweest, wil niet zeggen dat ze het niet bij andere mensen doen. Zo is het nu al een lange tijd. Het systeem zelf is corrupt van de top tot aan de bodem en het kan geen stand houden.

 

Tim: Een deel van wat me moeten doen is het verleden begrijpen, begrijpen hoe we hier zijn gekomen, maar ook kijken naar wat we kunnen doe om het te veranderen? Sommige van ons zijn er al. We hebben geluisterd, we zijn betrokken, we weten hoe het verleden is, we weten wat ze met ons gedaan hebben, we weten over de nummering…….

 

Alan: Het antwoord is heel eenvoudig. Dat is: voor de eerste keer voor de mensen zelf, praten over, wat is het doel van het leven op de eerste plaats? Als je dat antwoord niet kan krijgen, kom je nergens. De rest van ons zijn gewoon de blinden die de blinden leiden omdat we dat debat nooit hebben gehad. We nemen gewoon aan dat we hier zijn, op welke manier ook, om het systeem te dienen of persoonlijk van het systeem te profiteren. Dat is zover de meeste mensen ooit denken. Er was een tijd dat ze dit wisten, tijdens de Revolutionary Wars. Al dit materiaal werd besproken. Daarom werd de overheid zogenoemd in het ‘grote experiment’ van de VS opgezet – om te kijken of de mensen zichzelf konden besturen met de minst mogelijke hoeveelheid regering. Ze wisten verdomd goed dat als de mensen het niet konden en als de mensen de overheid niet onder controle konden houden, zou de overheid langzaamaan de controle over hen nemen. Dat is vrij snel gebeurd. De overheid is de baas geworden. Het was heel snel.

 

Jefferson heeft hier veel over geschreven en dat hebben anderen ook gedaan. Ze waren heel goed bewust dat erfelijke families de dynastieën in de politiek zouden creëren, in financiën, en dan de koers van het land dirigeren. Dat is gebeurd.

 

Tim: Weet je, het is interessant dat je praat over de structuur van ons systeem. Of het nu het systeem van Canada is, of van Mexico, of het systeem van de VS, de overheid zelf wordt op een bepaald moment geïnstitutionaliseerd. Het is alsof het van rol verwisselt. In plaats van dat het gecreëerd is om de mensen te dienen, zien we nu dat de mensen verteld wordt dat ze de noden van de overheid moeten dienen. Dat is niet de manier waarop het had moeten zijn.

 

Alan: Het is meester geworden. Het is een oud verhaal dat wanneer mensen bang zijn voor de overheid dan draai je het om. Dat is wat er hier is gebeurd. Daarom worden dezelfde oude technieken die in Europa veel eeuwen zijn gebruikt, nu hier gebruikt, omdat Amerika zich al veel, veel jaar met London verbonden heeft.

 

Tim: Er zijn theoretici die zeggen dat Amerika nooit echt los is geraakt. Ze zijn politiek gezien los maar niet echt economisch, omdat dezelfde financiers van geld Amerika financierden. Is Amerika zelfs niet terug gegaan naar Engeland en leende geld om zijn bestaan voor een tijdje te onderhouden?

 

Alan: Het is hetzelfde oude verhaal. Geld is de wortel van al het kwaad. De liefde voor geld is een probleem. Geld is de eerste zwendel die ooit door de geschiedenis is uitgevonden, samen met de priesterschappen. Daarom heb je coin ( geldstuk), het is hetzelfde woord als Cohen, dat priester betekent. Het was de eerste zwendel dat tussen ruilhandel kwam, waar mensen beslisten wat ze wilden verruilen voor wat ze het wilde verruilen. Er zijn voortdurende oorlogen. De Foeniciers namen het geldsysteem mee over de hele wereld, in oude tijden; het heeft bevoorrechte families toegestaan om boven te rest uit te stijgen; die dit spel begrijpen. Het is duizenden jaren oud. Het doet er niet toe wat geld is. Geld zelf is zwendel. Dat is ons probleem. We hebben nooit besproken wat het doel van het leven is. Is het eenvoudig het opstapelen van iets wat rijkdom wordt genoemd of zijn we hier om elkaar te dienen? Dat is het dilemma, de paradox. Als we de weg van de Nieuwe Wereldorde opgaan, zullen we een groep robotten worden die hen dienen. De tijd is op, voor iedereen, inclusief de jeugd. Wij zijn de laatste generatie met kennis van de geschiedenis om dit te stoppen, omdat de jeugd het niet heeft. Later zullen mensen gechipd worden net als iedereen en als dat gebeurd, ben je niet langer in staat om samenhangend als een individu te denken.

 

Tim: Oke. Ik kan die mogelijkheid zien. Je sprak over, terug naar Jefferson en de ideeën, het Amerikaanse experiment en zelfbestuur. We hadden gisteren Edwin Vierra die over Homeland Security sprak en ik hou van zijn idee en concept, er zit alleen een zwak punt in. Nogmaals, het krijgt genoeg mensen die er in meegaan, hun geest veranderen en opstaan en hun leven als pand willen geven voor de zaak van rechten en vrijheid. Ik heb geprobeerd dit aan mensen uit te dragen toen ik het land rondging om te spreken. Ik schreef over het idee van een Amerikaanse sjibbolet. Een sjibbolet is een woord of een idee, een concept dat een verdeling veroorzaakt. Het laat je een keuze tussen iets maken. Het oeroude verhaal gaat terug naar Rechters, hoofdstuk 12, waar er twee stammen van het oude Israel zijn die een vijand bevochten en een van de stammen riep de andere stam en vroeg hen te komen helpen. De stam zei nee en toen won de stam die gevochten had de slag, kreeg al de bezittingen en de stam die het had uitgezeten wilde hun deel. De stam die gewonnen had zei nee, jullie hebben niet aan het gevecht deelgenomen, jullie krijgen je deel niet. De stam die niets had gedaan besloot hun neven aan te vallen en probeerde iets van de buit te nemen. Er was een gevecht en ze kregen met de zweep ervan langs. Terwijl ze over de rivier naar hun eigen territorium probeerden terug te vluchten, werden schildwachten gepost bij de stam die aangevallen was en ze hadden een eenvoudig woord en dat was sjibbolet; dat zeiden ze. Het betekent niets meer dan een stroom water. Het woord zelf betekent niets; het is de uitspraak van het woord. De ‘sh’ klank kwam niet in het dialect of de taal van de stam voor die hen had aangevallen. Op die manier wisten ze dat ze geen deel waren van de juiste stam en ze konden het niet uitspreken en het werd een wachtwoord. Door de eeuwen heen is het een term geworden die iets met verdeeldheid te maken heeft.

 

Ik beweer dat de vijf premises (onvertaald) die in de Declaration of Independance ontleed worden een Amerikaanse Sjibbolet is. Of je gelooft hierin of niet. Hoe ze eruit gespoeld zijn is gewoon een kwestie van vorm. Het is niet de hoofdzaak. Dit is de hoofdzaak van ons geloof; het zou de hoofdzaak van onze geest moeten zijn. Ik noem ze gewoon even snel voor je op.

 

1. De positieve wetten van iedere overheid zijn altijd onderwerp en onderhevig aan de natuurlijke wet, de wetten van de natuur, en de goddelijke natuur.

 

2. Dat alle mensen gelijke rechten hebben op zekere onvervreemdbare wetten of het nu wel of niet geschikt is voor publieke ambtenaren of speciale interessegroepen, binnen- of buitenlandse.

 

3. Dat overheden ingesteld zijn onder mensen, die hun rechtmatige macht ontlenen aan de toestemming van de bestuurders, en daardoor nooit rechtmatige macht kan claimen of welke macht dan ook zich, vanaf de top naar beneden, kan toe-eigenen.

 

4. Wanneer iedere vorm van regering vernietigend wordt, is het ‘t recht van de mensen het te veranderen en het af te schaffen en een nieuwe regering in te stellen, mensen die altijd moreel, politiek en wettelijk superieur zijn aan elke regering.

 

5. Als een lang spoor van mishandeling en aanmatigingen hetzelfde object onveranderlijk achtervolgt, het ontwerp laat zien om mensen onder volledig despotisme te verzwakken, is het hun plicht om zo’n overheid omver te werpen en voor nieuwe beschermers voor hun toekomstige zekerheid te zorgen. Voor de vervulling van elk recht en elke plicht, moeten de mensen zich organiseren, zich bewapenen en zich disciplineren in een goedgeregelde militie. Het tweede amendement wordt noodzakelijk verklaard voor de veiligheid van een vrije staat.

 

Wat zeg jij hierop Alan Watt?

 

Alan: Dat was voor die tijd goed. Jefferson zei zelf dat alles wat op papier staat niets waard is tenzij de mensen het in hun hart geloven en het eigenlijk uitvoeren. Dat is het probleem. Mensen verafgoden uiteindelijk hun leiders of ze verafgoden de Constituional papers. Ze verafgoden het onderwerp en zeggen, mét de Bijbel, ‘wat geschreven is, staat er’ en dat gezegd, ‘laat het hierbij’, in plaats vanaf daar, vooruit te gaan met de informatie. Als je niet leeft wat je gelooft, denk je dat het allemaal voor je gedaan wordt, maar raad eens? Je bent voor de gek gehouden. Als je dat gelooft en anderen de toestemming geeft, het voor jou te doen. Dan ontdek je dat het de slechte jongens zijn en ze hebben het al overgenomen.

 

Ze waren zich daar zich ook heel goed van bewust, tijdens de revolutie, dat het publiek er generatie op generatie, in zouden geloven. Iedereen zou het moeten weten. Zoals je weet, is het een hele tijd geleden uit de scholen gehaald. Het werd ook bijna bewerkt als een Hollywood-achtig iets, omdat voorafgaand aan de 1950’s, veranderden ze afschuwelijk veel materiaal. Ze begonnen met het wegnemen van informatie over de geschiedenis, in de klassen. Nu heb je een echte, dom gehouden bevolking dat echt hun werkelijkheid van de televisie en films krijgt, in plaats vanuit geschiedenis. Dat is het probleem. Alles dat op papier staat kan alleen waarde hebben als de mensen het eigenlijk in hun dagelijkse leven, leven.

 

Tim: Hoe krijgen we mensen zover om betrokken te raken en één worden met de hoofdzaak en niet met de vorm?

 

Alan: Je krijgt nooit de massa. Zoals we weten, gebeurt dat nooit in de geschiedenis. Het zijn altijd een paar die graag de diepte ingaan en verder gaan dan de wereld die ze begrijpen, om dieper te denken, diepere dingen over de natuur en wat de mensheid is. Verder dan de zelfzuchtige motieven, de hogere aspecten – sommige mensen noemen het de spirituele aspecten – het gaat verder dan al die dingen; dan begin je je te realiseren dat de wereld waar je nu inzit volledig corrupt is en vanaf het begin corrupt was omdat er een geldsysteem was.

 

Tim: Je hebt gelijk, er zijn veel verschillende redenen, maar er is een minderheid. We kunnen dan misschien niet de meerderheid volledig overtuigen, dat is waar; maar we kunnen ze beïnvloeden. We kunnen hen een tijdje een bepaalde richting wijzen. Het is zoiets als wat Sam Adam zei: het enige wat het nodig heeft daarbuiten zijn luide, oplichtende vuren in de geest van mensen, ondanks een minderheid. We hebben de grote aantallen niet nodig. We hebben alleen maar mensen nodig die willen staan en een voorbeeld willen zijn en leiden. We leunen te vaak achterover.

 

Alan: Hier is ook een probleem. Het is echt een echt probleem. Tijdens alle eeuwen is er een type mens, van alle mensen, dat altijd naar de top gestegen is, en het wordt het psychopathische type genoemd. De psychopaat is bijna een abnormale creatie. Zo werd het voordat ze de term psychopaat hadden, genoemd. Wat  eeuwen en eeuwen is geweest, is het selectieve kweken tussen de psychopathische leiders die niet de kwaliteiten van compassie en empathie hebben, voor anderen rond hen. Ze zijn niet met anderen rond hen verbonden. Ze zijn tamelijk meedogenloos, maar ze klimmen naar de top ómdat ze meedogenloos zijn. Ze doen het net zoveel in zaken als in politiek of bij Koninklijke families of waar dan ook. Wat we vandaag ook hebben is een groep hogere, die nu ook wetenschappers zijn. Omdat ze de psychopathische typen eruit halen, hen op grote instituten zetten, hen als wetenschappers voor departementen van oorlogsvoering trainen, om goede en nieuwe virussen en bacteriën of standing wave (onvertaald) types te creëren, om uiteindelijk de rest van de mensen te infecteren en doden. Daarmee moeten we omgaan. De psychopaten ruiken altijd de weg die het publiek opgaat of waar ze over klagen. Ze hebben de neiging om naar voren te komen en namens het publiek te praten en ze beginnen het publiek te leiden. Daarom zie je in veel revoluties dat mensen slechter eindigen ná de revolutie dan het ervoor was. Ze kunnen het niet helemaal uitpuzzelen. Dat komt omdat de psychopaten er direct inkomen. Dat gebeurde ook met de communistische revolutie. De psychopaten kwamen met hordes binnen. Ze wilden niet leven zoals de gewone mensen beneden en vanaf de 1950’s en verder begonnen ze zichzelf meer te betalen en te vermeerderen enz.

 

Tim: Dat gebeurt niet met iedere situatie.

 

Alan: Het is in bijna alle situaties.

 

Tim: Zijn daar geen verscheidene niveaus van? Amerika is een tijd die kant uitgegleden. Er zijn zeker autoritaire persoonlijkheden die naar de top kunnen stijgen, wanneer mensen lui worden, als ze op de automatische piloot gaan en het systeem als gesetteld beschouwen en het systeem zichzelf zal leiden en ze het niet in de gaten houden.

 

Alan: Nee, de VS heeft haar deel van de problemen gehad sinds haar stichting. Hoe lang duurde het voordat al die andere oorlogen begonnen? Laat staan de Burgeroorlog en de vele oorlogen sindsdien. Er zijn oorlogen na oorlogen geweest en wie heeft daar baat bij? Het verschilt niet veel met vandaag of het verhaal dat je in de Bijbelse verhalen leest. Het heeft met plundering en buit te maken en bedrijven. Halliburton heeft op een of andere manier de autoriteit gekregen om over de hele wereld namens de Verenigde Staten te herbouwen. Halliburton is nog steeds een privé, internationaal bedrijf met veel top psychopaten die de top aandeelhouders zijn. Niets is er echt veranderd. Het gaat om plundering en buit onder de vermomming van het beschermen of ook het brengen van civilisatie, of ook het brengen van democratie, of een godsdienst aan de heidenen geven. Het is hetzelfde oude verhaal, dezelfde excuses. Achter dit alles heeft het met plundering en roverij te maken.

 

Tim: Ik keek op je website en ik vind je officiële logo echt leuk. Het heeft het alziende oog boven de piramide en Alan zweeft in het midden, in de lucht in een karate outfit met zwarte band, een vliegende klap gevend aan het alziende oog en het van de top van de piramide afschopt. Ik vind dat beeld leuk, Alan.

 

Alan: Ja, het wordt tijd dat het eraf geschopt wordt omdat we het veel te lang hier hebben. Weet je, het DARPA (The Defense Advanced Research Projects Agency) logo, het officiële dat ze eraf genomen hebben, was hetzelfde. Ze hadden de piramide met het alziende oog en ik geloof dat het zij aan de top waren die door het licht naar de massa beneden keken.

 

Tim: Het was als een lichtstraal die uit het oog kwam en over de hele aardbol naar beneden kwam.

 

Alan: Ja, volledig informatief netwerk.

 

Tim: Goede oude Poindexter en zijn Vrijheid creatie, voor zover dat opgaat. Alan, laten we het over echt iets praktisch hebben. We hebben over al het negatieve gesproken en hoe slecht alles is en dat we moeten begrijpen waar we vandaan komen. Misschien moeten we de constructie van de Matrix begrijpen en dat het werkelijk gaat om wat er binnen in de mens zit, dat een verschil maakt. Bied je cursussen in deprogrammeren aan?

 

Alan: Ik onderwees mensen privé, maar een paar. Niet iedereen die gevraagd heeft, omdat ik niet geloof in het verspillen van mijn tijd met diegene die denken dat geld eenvoudig de ultieme waarheid kan kopen. Je zoekt mensen die de reis al hebben gemaakt, die reis zijn begonnen.

 

In alle eeuwen had je de wereld van de doden. In het Nieuwe Testament, heb je de doden die de doden begraven. Je kunt de doden niet wakker maken, ze moeten proberen zelf op te staan. Dat is als ze proberen te lopen. Dat is wat het altijd heeft betekent. Je kijkt naar diegene die de juiste vragen stellen, vanuit hun eigen hart. Dat zijn degene die je aan kunt vullen. Ze kunnen verder dan het natuurlijke gaan, verder dan het ware, de informatie over de wereld omdat ze iets anders in zich hebben. Het is een eindeloze compassie die ze voor andere mensen over de hele wereld hebben, niet alleen hun eigen specifieke groepje. Ik denk dat de VS veel meer bijval zou krijgen, in het land en over de wereld als ze zouden stoppen met het bombarderen van buitenlandse landen, vooral het Midden Oosten.

 

Tim: Daar is geen twijfel over mogelijk. Er is een prachtig boekje uit op het internet dat heet “The Myth of the Innocent Civilian”, dat een prachtige verhandeling is over dat niemand schone handen heeft omdat we dit allemaal hebben toegestaan, tenminste sommige hebben er eigenlijk niet tegen geprotesteerd en we hebben een negatieve situatie in de wereld gecreëerd betreffende de reputatie van de USA. Erkennend dat deze slechte jongens aan de top zitten en ze hebben zich goed verschanst en ze hebben het geld en al die andere dingen. Als we dat geld accepteren en dit soort macht die geen echte macht is en dit is niet iets waar we naar toe moeten, wat zijn de technieken en de gereedschappen die we gebruiken om recht en vrijheid aan de mensen terug te geven?

 

Alan: Nogmaals, ik denk niet dat je begrijpt dat de meeste mensen nooit hebben geweten wat recht en vrijheid ooit was. Ze zien het in een tunnel, de tunnel waarin ze geboren zijn. In hun hele leven, denken ze dat dát het normale is of iets wat ze over het leven van iemand anders hebben gehoord. Ze realiseren zich niet dat vrijheid bij de individuele geest begint en het loslaten van geïndoctrineerde concepten.

 

Tim: Ik begrijp wat je bedoelt. Laten we dan de analogie van de Matrix films gebruiken omdat je dat voor je website cuttingthroughthematix hebt gebruikt. We hebben deze situatie, als iedereen zich herinnert eerste Matrix film herinnert, waar Neo uit de constructie wordt gehaald en hij wandelt. Hier ziet hij de vrouw in de rode jurk. Hij zit in de constructie. Hier wordt hij door Morpheus geïnstrueerd om ‘naar alle mensen om je heen te kijken. Ieder van deze mensen denkt dat ze levend zijn, ze denken dat ze vrij zijn, denken dat deze realiteit waar is, en ieder van hen kan een vijand worden.’ Dan veranderd er een van vorm in wat zij de agenten of variaties van Mr. Smith, noemen; en hij waarschuwt hem dat ‘je moet voorzichtig zijn, je moet mensen vinden die de juiste vragen hebben gesteld en die het juiste doen.’

 

Dit is parallel aan de geschriften van de Remnant. Er is een geweldige Amerikaanse schrijver Albert J. Knock genaamd. Knock schreef een prachtig klein stuk  ‘Isaiah’s Job’, genaamd. Het was het hervertellen van een verhaal over hoe God Isaac vertelde ‘Ik wil dat je deze mensen gaat vertellen dat, wanneer er niets gebeurt – ze berouw moeten hebben, ze moeten hun manieren veranderen – hoewel, ze zullen niet naar je luisteren, ze zullen je geen aandacht geven. Ze zullen je waarschijnlijk in de gevangenis gooien en ze kunnen zelfs je leven nemen. Isaac zei ‘waarom moet ik gaan?’ en de heer zei tot hem ‘omdat je boodschap voor de overgeblevenen is. De overgeblevenen zullen door wat je zegt bemoedigd worden. De overgeblevenen zullen door wat je zegt gesterkt worden en daar te stáán, daar te zijn en de waarheid te spreken. – Ja, de massa zal niet luisteren, maar degene met oren die horen en ogen die zien zullen op de boodschap reageren.’ Dat is wat me moeten doen, nietwaar Alan?

 

Alan: Het is, hoewel er moet zo’n onvoorstelbare scholing worden gegeven. Je kunt niet zomaar de ultieme waarheden uit je mouw schudden. Je moet de mensen naar niveaus van bewustzijn voeren totdat, wanneer je hen bepaalde waarheden geeft, ze het zullen begrijpen. Als je een persoon aan de bodem de ultieme waarheid vertelt, gaat het van het ene oor in het andere. Ze begrijpen het niet. Je moet de geest van een persoon voorbereiden om het te begrijpen. Dat is veel scholing. Dat is het, je kunt het niet in een uur doen, twee uur op de radio zoiets als ‘ra, ra, redt de wereld’. Het is een heel diepe scholing. Sommige mensen hebben het op een natuurlijke manier die al door het proces van de hergeboorte zijn gegaan, maar heel weinig hebben dat. Zo is het in alle eeuwen geweest.

 

Tim: Hoe krijgen we dat, Alan? Hoe krijgen we dat scholingsproces op gang, voor degene die oren hebben om te horen en ogen om te zien?

 

Alan: Ze moeten in contact komen met een van de weinige die de juiste dingen onderwijst en niet de misleidende dingen of de dingen die proberen het huidige systeem te redden. We kunnen iets niet redden waar de elite het systeem al onder onze voeten aan het verleggen zijn.

 

Tim: Ik denk dat je gelijk hebt. Ik denk dat we onder een wisseling van paradigma staan. Ik denk dat veel van ons die voor deze dingen gevoelig zijn hebben gevoeld dat deze paradigmawisseling tevoorschijn komt. Ik praat niet over het redden van dit huidige politieke systeem; dat is gewoon een vorm. Kijk, het hele idee waaronder ik het begrijp is dat Jezus tegen de farizeeërs sprak en hen veroordeelde en zei ‘jullie wit gekalkte tomben, jullie wit gepleisterde graven, jullie lijken allemaal goed en slim en schoon en prachtig aan de buitenkant, maar binnenin zijn jullie vol van dood en doodsheid.’ Het geval is dat vorm mogelijk de inhoud volgt; en nu, in onze situatie, hebben we lege, doodgevulde vormen. We hebben witgekalkte monumenten over het hele DC en helemaal over deze natie die vol is van vernietiging en bederf.

 

Alan: Veel van het worden ook kerken genoemd. In alle eeuwen, wisten degene die de lessen gaven verdomd goed dat zodra ze dood zouden zijn, dat degene die corrupt zijn erin komen. De meerderheid van het publiek wil ritualen, ze willen fantastische shows, ze willen iets bekends, dus worden ze heel, heels snel doods; en zo is het altijd geweest.

 

Tim: Nou en? Dat kan ons niets schelen. We willen de mensen bereiken. Willen we de mensen niet bereiken? Hoe we de boodschap naar buiten kunnen brengen?

 

Alan: Ze moeten ook vanuit hun eigen religie naar die van anderen reiken.

 

Tim: Laten we zeggen dat we dat doen. Laten we zeggen dat dat gedaan is. 

 

Alan: Een goed begin zou zijn het beëindigen van het vermoorden van mensen in het Midden Oosten -- mannen, vrouwen en kinderen.

 

Tim: Maar om dat te doen Alan, dan moeten wij, de mensen met moreel gedrag, wij met bewustzijn, wij die wakker zijn, wij die spiritueel zijn, wij die recht en vrijheid begrijpen, wij die wat jij de ultieme waarheid hebt genoemd, hebben aangeraakt, wij moeten aan de macht zijn om dat te beëindigen, tenzij je een andere weg kent om dat te doen.

 

Alan: Wat je ook kunt doen, is te eisen waar je belastinggeld naar toe gaat. Niemand doet dat. Als je berust in je stilte, berust je dat het naar abortus gaat, het gaat naar de oorlogsmachines die iedereen vermoordt, en het gaat naar onze eigen boeien – omdat ze al deze technologie ook op ons gaan gebruiken. Ik zou ook voorstellen als je iemand een positie van macht geeft, waar ze wetten over jou kunnen maken, dan kun je hen beter – beter dan Bush die de Amerikaanse samenleving psychologisch getest wilt hebben – moeten we ieder van hen op psychopathische kenmerken testen, zelf je lokale schooldirecteur.

 

Tim: Dat zijn twee prachtige ideeën en hoe we uiteindelijk tegen het systeem kunnen gaan werken, dingen die we kunnen doen om het beter te maken. Een van die dingen is om je toestemming in te trekken over wat de regering doet in het bombarderen van onschuldige mensen, in het pijn doen van onschuldige mensen. Feitelijk gaat dit precies op met de lijn van We the People Congress met Bob Schultz uit New York, waar ze zeggen dat, gebaseerd op een wet van een Continental Congress dat in 1774 gepasseerd is, dat als de overheid niet op de mensen reageert, dan hebben de mensen het recht hun geld van de overheid, in te trekken. Als het dat is wat aan de hand is, dan moeten diegene die bewust zijn alles wat we zeker kunnen om…..

 

Alan: Zelfs de verlegen mensen kunnen nog steeds hun belasting betalen als ze dat willen, maar nog steeds een bezwaar aantekenen en hen vertellen waar ze bezwaar tegen aantekenen, en ze geven dit geld onder dwang en vrijheidsberoving.

 

Tim: Op het einde kunnen ze hun congresmensen een karweitje geven om niet te stemmen op elke nieuw besteding. 

 

Alan: Ik denk niet dat dát er de weg naartoe is. Het zou de mensen letterlijk brengen naar het begin van de klachten, waar het geld naar toe gaat en ze maken bezwaar tegen het feit dat ze door bedreiging gedwongen worden te betalen. Geld dat naar het veranderen van de cultuur gaat, geld dat naar de technologie gaat om ons te domineren, daar gaat het naartoe. We bouwen en creëren het, we kopen onze eigen ketenen.

 

Tim: Alan, ik denk dat echt alleen omdat we een protest indienen, zij zeggen ‘prima, protesteer wat je wilt als je ons maar het geld blijft geven’. Op een zeker moment moeten we het gewoon terugtrekken en zeggen, dat is het, niet meer. We weten dat ze radeloos worden en dat er genoeg gepraat wordt.

 

Alan: Dit is nu geheim. De fluwelen handschoen is eraf. Ze wisten 60 jaar geleden dat ze ons naar dit stadium zouden brengen. Ze hebben de chaos die gaat komen, opgebouwd. Ze hebben hun plannen voor de komende 30 jaar opgeslagen in het Department of Defence documents van Engeland. Het hoofd van de NATO, ieder NATO land heeft het getekend. Ze zijn allemaal enorme omwentelingen voor de nabije toekomst aan het voorbereiden, omdat ze weten wat ze in deze wereld gaan geven en ze kennen de reactie van het publiek daarop.

 

Tim: Oké, dus wat dan Alan? Wat moeten we doen? Gaan liggen en ons overgeven?

 

Alan: Wat ik zeg is dat je niet moet doen wat zij verwachten dat je doet. 

 

Tim: Ik ben het met je eens, dus wat stel je voor wat we moeten doen dat zij niet verwachten?

 

Alan: Wat ze niet van mensen verwachten is het op zo’n manier te doen dat ze hen niet gevangen kunnen nemen of vermoorden vanwege het protest. Dat is het eerste. Dit hier zijn meesters in oorlogen.

 

Tim: Met nadere woorden, we praten over geen frontale aanvallen. We moeten wijs zijn als slangen en argeloos als duiven.

 

Alan: Absoluut. Deze karakters hebben dit spel steeds en steeds weer gespeeld, door veel eeuwen heen, en ze weten hoe het publiek op gang komt; aan kop als een ongeorganiseerde menigte, zoals ze hen aan de top noemen, en dat is wat ze willen. Ze willen zeggen, ‘Kijk, er zijn gekken die rondrennen en die noemen zich burgerwachten.’ Ze probeerden dat precies na de zaak in Oklahoma City. Ze willen dat het begint, zodat ze het passieve publiek kunnen vertellen, ‘kijk, er wonen gekken tussen jullie, we moeten nu volledige oorlogsregels hebben.’

 

Tim: Edwin Vienna legde het gisteren echt uit dat we de regels hebben; we hebben de gereedschappen beschikbaar, als we daar gewoon mee zouden oefenen en de moed hebben dat te doen. Het tweede punt dat je maakte, je sprak over psychologische testen voor gekozen ambtenaren. Ik zou zeggen dat alle publieke dienaars, alle bureaucraten, zouden allemaal door een psychologische test moeten gaan.

 

Alan: Ja, omdat precies nu, Bush onder bescherming van de Verenigde Naties – trouwens, de Verenigde Naties gooit daar al die wetten uit, ieder land tekent ze zodat ze kunnen bestaan – en een daarvan is, ze willen de hele wereldbevolking psychologisch geëvalueerd hebben, ieder jaar. Mannen, vrouwen en kinderen vanaf de geboorte. Bush noemde dit in het kort ongeveer 6 maanden geleden, dat hij iedere Amerikaanse burger getest wilde hebben om te zien of ‘je misschien een paar terroristische kwaliteiten in je herbergt en jij weet dat niet’.

 

Tim: Ze zoeken niet naar terroristische kwaliteiten. Ze kijken misschien naar een beetje individualisme. Ik zeg je waar ze nog meer naar zoeken. Ze zoeken naar de autoritaire persoonlijkheidsstijl.

 

Alan: Ja, ze zoeken naar leiderschapskwaliteiten.

 

Tim: Ik ben niet zeker of autoritarisme leiderschap is.

 

Alan: In plaats van hen laten doen wat ze willen doen, laten we dit allemaal veranderen en zeggen. ‘alle jongens die autoriteit over ons willen moet deze psychopathische test doen,’ je zult zien dat je een heel rustig Washington D.C. krijgt nadat dit gedaan is, omdat er erg weinig mensen over zullen zijn.

 

Tim: Het is de autoritaire geest die amoreel is. Ze pretenderen moreel te hebben. Ze gaan naar de kerk, ze doen alle juiste dingen, maar achter de schermen hebben ze geen moreel en ze zijn alleen geïnteresseerd in de verwerving van meer macht en rijkdom. Als we dit kunnen begrijpen, misschien iets langs deze lijnen, deze test dat zou op z’n minst een raamwerk zijn die alle openbare dienders moeten volgen. Wat denk jij, Alan?

 

Alan: Wat je net beschreef is de klassieke psychopaat. De psychopaten respecteren alleen iemand met meer macht dan die zijzelf hebben. Als ze overheden aan het infiltreren hebben dan wordt de overheid als een militaire organisatie waar de superieuren tot beneden aan de ladder toe, hunkeren naar macht, maar ze respecteren echt de persoon boven hen bijna als een god omdat ze zelf meer macht wensen. Ze zijn werkelijk psychopathisch. Wat je vandaag hebt, over de hele westerse wereld en nu ook in het verre oosten,  je stemt de linkergroep van multimiljonaire juristen in of de rechtse groep multimiljonaire juristen. Ik vind dat juristen helemaal verbannen moeten worden van het solliciteren om daarin te komen. We hebben daar geen juristen voor nodig. Normale mensen kunnen dingen bespreken voor normale mensen. We hebben geen juristen nodig om het onderwerp te verwarren.

 

Tim: Daar ben ik het mee eens. Er zijn een paar die beweren dat het originele 13de amendement van de Amerikaanse Constitutie refereerde aan een hernieuwde bevestiging van geen adellijke titels, specifiek de behandeling van juristen die rechters van de London Bar zijn. Ik weet niet of het waar is of niet. Ik heb bewijzen aan beide kanten gezien; en op dit tijdstip, doet het er echt niet toe. Ik begrijp wat je over juristen zegt. In feite, in het Nieuwe Testament was dat een van de grootste problemen, dat zij de geleerden en de juristen van de wet waren. Zij gaven wending en construeerden de wet op zo’n manier dat het niets deed dan de gewone persoon laag houden en zijzelf liepen er gewoon mee te koop.

 

Alan: Als je een professioneel iemand nodig hebt die voor jou iets interpreteert dat eenvoudig moet zijn, dan word je voor de gek gehouden. Dat is wat juristenbanen moeten doen, de wet wordt verondersteld gemakkelijk te begrijpen te zijn door ieder individu, het doet er niet toe met welk IQ tussen de normale bevolking. Ze hebben dat heel goed in de film de “Devil’s Advocate” neergezet. Al Pacino die er de duivel in is, hij zegt, ‘Hoe denk je dat wij dit land en de wereld overnemen?’ We schuimen iedere dag legers juristen af, zó nemen we het over.’ Het is heel, heel, heel waar. Het is de bedoeling dat iedereen in de war raakt om ieder ander, de gewone mensen, ondergeschikt te maken aan iets dat ze niet begrijpen. Je begrijpt het niet omdat ze met opzet gecompliceerd zijn.

 

Tim: Je hebt helemaal gelijk. Dit is een van de argumenten waar vele van ons in de Tax Truth beweging, als je het een naam wilt geven, ruzie over hebben gemaakt, over de positie van de overheid die beweert dat de belasting wettig is, is zo kronkelig en het heeft zo’n caféstijl, hier iets pakken, daar iets pakken en dan proberen te zeggen ’dit is de wet’. Ed Vierra wees er gisteren op dat je een wettelijk stroomschema gebruikt. Er moeten ‘als/dan’ clausules inzitten. Je moet in staat zijn een lijn te kunnen trekken vanaf het begin recht tot aan het einde, zonder onderbrekingen in de lijn die laten zien dat dit denkproces normaal is. Feitelijk, wat ik probeer te zeggen is dat ik het met je eens ben dat de wet zo ingewikkeld is geworden dat het geen effect heeft.

 

Alan: Het is er alleen maar om de elite te dienen, die wat ze ook doen willen verwarren door de juristen en dan wordt het opnieuw geïnterpreteerd voor het publiek. De wet kan wanneer zij willen, opnieuw geïnterpreteerd worden. Daarom zijn ze er.

 

Tim: De wet is niets meer dan een groep mensen die het eens zijn over regels over hoe ze iets gaan doen. We speelden het Monopolyspel en we waren het met elkaar eens of je wel of niet op een bepaalde plek stond, dan kreeg je honderd monopoly guldens. We maakten extra regels en zo lang iedereen het ermee eens was, was er geen probleem. De wet is hetzelfde. Het probleem nu is dat niet iedereen een kans krijgt om het ermee eens te zijn Niet iedereen krijgt een kans het te volgen en we eindigen met een vraag wat de wet is. Zelfs al is het specifiek uitgeschreven, het wordt door het tiranniseren met geweren, streng gehandhaafd op de bevolking en zíj vertellen je wat de wet is. Nu moet je je tijd besteden, je eigendom, je levensbezit aan het verdedigen van iets dat je kent, de regels zeggen je kunt het wel en niet doen. Toch zijn zij in deze positie, van het tiranniseren van macht, fysieke dapperheid.

 

Alan: Ze hebben het van het publiek in een tijdsperiode overgenomen door berusting, totdat het de norm is geworden en een generatie is opgegroeid dit als normaal te accepteren.

 

Tim: Luister, we krijgen een telefoontje binnen van Katie uit Texas. Hallo Kathie, ben je er?

 

Katie: Ja, ik ben er. I wilde meneer Watt vragen of hij een paar boeken beschikbaar heeft.

 

Alan: Ja, in feite heb ik wat op mijn site. Ik heb de Cutting Through 1,2 en 3 series, waar ik zelfs inga op veel van de coderingen die in de samenleving gebruikt worden door de hogere Vrijmetselaars groepen. Als je het eenmaal begrijpt, kun je hun hoofdkoppen in de kranten herinterpreteren wanneer ze hun grapjes aan elkaar doorgeven. Je zult behoorlijk verbaasd staan over de taal die zij gebruiken.

 

Katie: Heeft u niets beschikbaar bij Barnes en Nobles of iets dergelijks?

 

Alan: Nee. Ik heb de vaste afnemers gemeden. Kijk, Ik had mensen die hebben aangeboden mijn boeken te publiceren. Hoewel, als je dat eenmaal doet, wordt het goedgekeurd om daar in het openbaar te liggen en de uitgever laat er dan kleine stukjes uit waarvan hij denkt dat het niet gepast is. Ik heb deze gemeden en heb het op mijn eigen manier gedaan dus hoef ik niet gecensureerd te worden.

 

Katie: Hartelijk bedankt.

 

Tim: Alan, ik kan niet genoeg nadruk leggen op, hoe belangrijk het is voor mensen om hun ketenen in hun geest af te schudden; dat dit de manier is waarop wij in onze samenleving leven; deze manier met vermeende, uitgeputte energie en al deze dingen, is de enige manier waarop het kan. Er is een verschuiving van paradigma en ik geloof niet dat het noodzakelijk naar de negatieve kant moet gaan. Ik geloof dat als we de rest wakker kunnen maken, het is de rest, degene die ogen hebben om te zien en oren om te horen, degene die op dat innerlijke koord van recht en vrijheid dat naar boven komt reageert en met mensen om hen heen praten en beïnvloeden, dit bekend maken dat er iets aan gedaan kan worden voordat het gebeurd. We zijn misschien in staat om dingen om ons heen te veranderen. Ik denk niet dat de toekomst vast staat, ondanks dat deze jongens het al 60 jaar hebben gepland, dat brengt me op wat we eerder, privé besproken hebben. Dat is, dat het vanuit denktanks naar voren kwam, deze globalisten, deze nationalisten. Waarom stellen we niet als vrijheidsdenkende mensen onze denktanks samen en bedenken een manier om hen niet te confronteren met een actie van menigten, maar meer subtielere strategieën bedenken en tactieken om hen slimmer af te zijn en hen feitelijk te laten stoppen.

 

Alan: Hier is het probleem: De grote denktanks en politieke bewegingen die in het verleden geprobeerd hebben om de koers te veranderen worden altijd onmiddellijk door de top geïnfiltreerd. Ze komen binnen, om te beginnen nemen ze het heel subtiel over, maar uiteindelijk heb je een hoofdspreker of een groepje van hen aan de top die getraind zijn om dit te doen. Ze zeggen alle juiste dingen. Ze worden de leiders. Voordat je het weet, ga je allemaal in een andere richting of je bent lid geworden van de Verenigde Naties en zij zijn allemaal deel van het probleem. Het is een zwendelspel (con-game).

 

Tim: Je brengt een heel goed punt naar voren. Dit gaat dan naar de volgende stap dat wij als individuen, wij als volwassenen, wij als vrijheidsdenkende leden van de rest, moeten opstaan, de ketens van de samenleving afschudden. Wat ik daarmee bedoel is, tv kijken, alle sporten kijken, ons bezig houden met al de dingen waarvan we denken die we moeten doen en vrijheid en recht leren, de rechten van de mens, dat een ander goed boek is om te lezen van Yom paine. Als je en tijd de Rechten van Mensen hebt gelezen, moet je het weer lezen. Herlees de Declaration of Independence.

 

Doe deze ideeën in je hoofd. Dan, moeten we beginnen na te denken, als individuen, over manieren om het systeem te werken en wegblokkades op te werpen. Of het nu achter de jeugd aangaan is, dat is een van de dingen die ik graag doe. Ik vind het leuk om de jongeren met het vrijheidsvirus te voeden en hen materiaal en ideeën te geven en hen helpen en hen aanmoedigen om de aanvallen op hen te weerstaan. Ga je gang, laat het eruit zien of je het doet, maar in je geest blijf je trouw aan recht en vrijheid. Je hebt zo’n beetje de rollen voor hen omgedraaid, Alan. Wat ze met Nicaragua deden, we hebben de CIA brochure, die de CIA afdrukte en door Nicaragua liet stromen om de Vrijheidvechters te leren hoe ze het Communistisch regime in Nicuragua moesten weerstaan. Dat pamflet is nu verkrijgbaar. Allemaal prachtige dingen die mensen kunnen doen. Ik moedig mensen niet aan om naar buiten te gaan en de wet te overtreden, maar begin na te denken over dingen die eigenlijk juist zijn, wat slecht is, wat naar vrijheid leidt, en wat naar slavernij leidt. Jijzelf moet een beslissing nemen over wat je gaat doen; en veel van ons hebben een familie en verplichtingen. Alan, is er nog iets anders wat mensen kunnen doen om hiertegen te vechten?

 

Alan: Je wint geen enkele strijd totdat je jezelf hebt overwonnen. Om de definities van andere mensen te bestuderen doet niets dan alleen iets navolgen. Je moet je eigen kampioen zijn. Je moet tot je eigen conclusies komen over vrijheid en recht, voor jezelf, door het te worden/zijn. Dit is een kans die plaats vindt binnen het individu en dit is de enige weg die echt is. Anders volg je alleen maar. Als je volgt, wordt je gemakkelijk door de verkeerde mensen geleid.

 

Tim: Daar ben ik het mee eens, we hebben geen behoefte aan volgelingen, maar ik geloof zeker niet dat het leren van andere voorbeelden van mensen die naar vrijheid hebben geleid, ik denk niet dat dat alleen volgen is. Het is het verwerven van het idee. Heb je het niet over het meerekenen van het geloof en de concepten van vrijheid en die een deel van je eigen natuur maken?

 

Alan: Je begrijpt dat vrijheid binnen in het individu begint. Dat komt als een natuurlijk proces dat van werk dat doorgaat, wanneer je je analyseert vanaf het begin tot aan het einde. Je kunt de wereld niet begrijpen totdat je dát eerst hebt gedaan, totdat je, je eigen motivaties kent. Je moet jezelf analyseren en hoe waar je bent als een persoon. Je moet dat echt analyseren. Je moet je motivatie om bepaalde dingen te willen, kennen. Wat wil je werkelijk? Wat heb je nodig? Waar gaat het leven om? Waar sta je in verhouding tot de grote wereld waarin je leeft en anderen om je heen? Dat betekent, de hele wereld, iedereen met andere geloven en culturen. Je hebt geen keus. Als je de natuurlijke wetten overtreedt dan ben je blind – De blinde die de blinde leidt.

 

Tim: Er komen mensen die binnen zichzelf kijken en zeggen, ‘weet je, ik ben liever een volgeling dan een leider.’ We zijn in diegene geïnteresseerd die een positief antwoord hebben op de boodschap van vrijheid. We zoeken naar het aanmoedigen van de overgeblevene die weerstand biedt en er zijn veel goede wegen om dat te doen. Alan, ik wil je bedanken voor je gezelschap.

 

Vertaling, augustus 2007, M. Eken