ALAN WATT    BLURB (i.e. educatief gesprek):

 

 “Rijdt niet – Gedraag je – Bijenkorf

 

(of)

Liftersgids voor gedragswijziging

 

10 mei, 2007

 

Dialoog Copyright Alan Watt – 10 mei, 2007 (uitgezonderd muziek en literaire citaten)

 

WWW.CUTTINGTHROUGHTHEMATRIX.COM

 

www.alanwattsentientsentinel.eu

 

 

Hallo mensen, ik ben Alan Watt en dit is www.cuttingthroughthematrix.com  en www.alanwattsentientsentinel.eu 10 mei, 2007.

 

Vanavond ga ik een beetje uit het tijdschrift genaamd, "The Wilson Quarterly" lezen. Dit is uit het lentenummer van 2007. Het heeft ook met het Woodrow Wilson International Center voor Scholars te maken.  Op de voorpagina hier, wordt het "The Climate Engineers", genoemd.

 

Ik moet allereerst zeggen, dit is een internationaal gepubliceerd tijdschrift . Het is voor de Woodrow Wilson International Center for Scholars, Washington, D.C.  Dit artikel is door James R. Fleming, geschreven. Ik geloof dat het hier ook zijn verschillende connecties noemt. Die zijn altijd interessant om op te zoeken. De connecties zeggen je heel erg veel over wie, wie is en wie wat schrijft.

 

James R. Fleming, de auteur van dit bepaalde artikel, is een publieke politieke geleerde. Hij is een ‘publieke, politieke geleerde,’ interessant, op het Wilson Center en houder van the American Association for the Advancement of Science’s Roger Revelle Fellowship in Global Environmental Stewardship, hij is een professor in de wetenschap, technologie en gemeenschap op het Colby College, in Waterville, Maine. Het geeft je een lijst van sommige van zijn boeken. Het is door een ven HEN geschreven, weet je, ‘die jongens’—die jongens die ‘in het weten’ over de grote ZWENDEL die gaande is, zitten en dus kunnen ze je kennelijk niets geven wat op een eerlijke beschrijving lijkt. Dit artikel is bijna op een Britse manier geschreven, waar ze je kleine stukjes feiten geven vermengd met komedie en alarm, bijna samen die de lezer in Limboland achterlaat waar de angst in je kruipt. Je zult denken, “Mijn God! Er bestaat een groep idiote mensen die dit afzonderlijke systeem leidt!” Die de angst verergert. Ze geven je ook de disinformatie die daar mee te maken heeft, in dit geval is het de klimaatsverandering.

 

Dit artikel vertelt:

            

            “De Klimaat Technici”

 

            “Als het alarm over opwarming van de aarde zich verspreidt, wint een radicaal idee aan kracht. Vergeet het snijden in het uitstoten van broeikasgassen, beweren sommige wetenschappers. Zoek een technologische reparatie. Kaats zonlicht terug in de ruimte door reflecterende Nano deeltjes in de atmosfeer te pompen. Lanceer spiegels in een lichaam in de ruimte rond de aarde. Creëer een ‘planetaire thermostaat’. Maar wat op Science Fiction lijkt, is eigenlijk een oud verhaal. Meer dan een eeuw, hebben wetenschappers, soldaten en charlatans schema’s uitgebroed om het weer en het klimaat te manipuleren. Net zoals zíj, overdrijven de tegenwoordig rijzende klimaatsingenieurs enorm over wat mogelijk is, en zij overwegen schromelijk, politieke, militaire en ethische implicaties aan te vallen om het wereldklimaat te managen – met potentiële consequenties veel groter dan welke van hun voorgangers zelfs ooit konden vermoeden.

 

Alan: Mijn klein commentaar hier is: zo zouden ze dat in Engeland presenteren, zó dat het niets weet van enig bewijs tégen de theorie van het opwarmen van de aarde. Het zegt niet, om mee te beginnen dat we door al deze verschillende, voortdurende cycli gaan: mini-ijstijden, mini-aarde-opwarmings tijden, heen en weer en sommige grotere. Omdat dit een verondersteld, tamelijke nieuwe studie in de geschiedenis is, veronderstellend dat het sindsdien geen soort test daarvoor heeft genomen en accurate beschrijvingen in het vroege verleden, hoeveel van de inlichtingen kunnen als betrouwbaar worden gerekend? Het noemt dát deel niet, dus is het debat voorbij. Dit begint met het debat over klimaatsverandering dat voorbij is en dat de feiten echt zijn; en zó wordt het in je hersens gestopt.

 

 

            “Achter het checkpunt van veiligheid op het  National Aeronautics en Space Administration’s Ames Research Center op het zuidelijke einde van de San Fransisco Baai, verzamelde zich een kleine groep in november,  voor een conferentie over het onschadelijke onderwerp ‘managing solar radiatio’ ( het managen van zonnestraling). Het eigenlijke onderwerp was veel groter: hoe de aarde te redden van de effecten van globale opwarming.”

 

Alan: Weer, het debat is voorbij. Het is niet, ‘Is er globale opwarming?,’ maar, ‘Het debat is voorbij’.

 

            “Er was een praatje tussen twee dozijn wetenschappers en andere specialisten over steenkoolbelasting, alternatieve energiebronnen, of de andere gebruikelijke maatregels.”

 

Alan: “Maatregels”. Nog een keer, dat is weer in de grond geboord zoals het moest, maatregels.

 

            “Veel wetenschappers waren ongeduldig met zulke schema’s. Sommigen waren eenvoudig minachtend over oproepen voor internationale samenwerking en de politieke en levensstijl veranderingen die nodig zijn om het uitstoten van broeikasgassen te beteugelen; anderen waren tot de conclusie gekomen dat de politici en bureaucraten van de wereld, niet vóor het werken aan instemming zijn over zulke herzieningen of dat globale opwarming sneller zal komen en met meer catastrofen en consequenties die veel modellen voorspellen. Nu geloven ze dat het tijd is om radicale maatregelen te overwegen: een technologische snelle reparatie voor globale opwarming.

 

            “Verzachtende omstandigheden gebeuren niet en het zal niet gebeuren,” verklaarde Lowell Wood op de NASA conferentie. Wood, de ster op de bijeenkomst, besteedde vier decennia op de University of California’s Law­rence Livermore National Laborator, waar hij als een van de hoofd wapenontwerpers en bedreiging analisten op het Pentagon, diende”.

 

Alan: Je kunt deze jongen vertrouwen dat hij de waarheid zegt (de waarheid van het Pentagon).

 

            “(Naar verluid, geniet hij van de bijnaam ’Dr. Evil’, die hem door zijn critici is geschonken.) De tijd is gekomen, zei hij, voor ‘een intelligente eliminatie van ongewenste hitte van de biosfeer door technische manieren en middelen,’ dat, ging hij verder, kan bereikt worden voor een piepkleine fractie van de kosten van ‘de bureaucratische onderdrukking van CO2.’ Zijn bouwkundige benadering, blufte hij, zal voorzien in ‘instant klimatologische voldoening.’

 

Alan: Dit is de jongen, onthoud, die het van Teller overnam. Hij was een protegé van Teller, de eerdere; hij was Dr. Evil, Deel 1. Wood is Deel 2. Het was Teller die met het hele idee naar voren kwam om metalen deeltjes te gebruiken om te intensiveren of te koelen, afhankelijk van welke soort ze gebruikten, de atmosfeer voor doelen oorlogsvoering van het weer; maar nu zijn het je redders. De oorlogsmannen zijn nu je redders, onthoud, én het Pentagon. Je kunt het Pentagon vertrouwen.

 

Vervolg:

 

“Wood stelde enige ideeën voor om het klimaat op aarde te ‘repareren’, inclusief het opbouwen van ijs uit de Antarctische zee om het als een planetaire airconditioning te laten functioneren ‘om het hittebad uit de middelste breedtegraad weg te zuigen’. Een ‘verassend praktische’ manier om dit te bereiken, zei hij, zouden het gebruik van grote artillerie stukken zijn om zo veel mogelijk, een miljoen ton van hoge reflecterend zwavel aerosols of speciaal gebouwde Nano deeltjes, in de Arctische stratosfeer te schieten om de zonnestralen af te buigen.

 

Alan: Kijk ze eens, zoals wij hier ‘op aarde’, zeggen. Ze proberen je auto te verwijderen vanwege al die verschillende zwaveluitstoten; maar ze willen het boven je hoofd sproeien, om je te redden, huh?

 

            “Een miljoen ton aan materiaal geleverd via de artillerie, zal een constant bombardement eisen – feitelijk oorlog aan de stratosfeer verklarend. Als alternatief kan een vloot van B-747 ‘crop dusters’(onvertaald), de deeltjes leveren door voortdurend rond de Arctische Cirkel te vliegen. Of een 25 kilometer lange luchtslang kan vastgebonden worden aan een militair super zeppelin hoog boven de oppervlakte van de planeet om reflecterende deeltjes in de atmosfeer te pompen.”

 

Alan: We worden al besproeid en dat gebeurt al jaren, dus dit hele verhaal is een zijlijn voor een ander doel. Onthoud, een paar jaar geleden, kwam er een boek uit genaamd, “The Report From Iron Mountain,” die een grote denktank was, die op verzoek van het Pentagon een paar jaar geleden gehouden werd, over hoe de samenleving bijeen wordt gehouden en gemanaged en geregeerd door het systeem. Ze zeiden “ het wordt door oorlog of dreiging voor oorlog, bij elkaar gehouden” en voor een globale samenleving “moesten ze een nieuw soort vijand vinden.” Ze hebben het gevonden, zie je, ze hebben het gemaakt; en zoals alle vijanden, demoniseren zij het.

 

Dit artikel hier is een deel van de ZWENDEL, de voortdurende ZWENDEL op een haast luchtige manier.

 

            “Al mogen de ideeën van Wood vergezocht klinken, zijn ideeën waren niet de enige Rube Goldberg’s voorstellen, die op de vergadering gelucht warden. Zelfs terwijl ze grappen maakten over de verontschuldiging van een staf van de NASA over haar incompetentie om de temperatuur in de vergaderzaal te controleren, somden anderen in detail, hun eigen schema’s over het manipuleren van het klimaat op de aarde, op. Astronoom J. Roger Angel, stelde voor een enorme vloot van spiegels in de ruimte te plaatsen om binnenkomende zonnestraling te verdelen tegen een prijs van ‘slechts’ verscheidene triljoenen dollars.”

 

Alan: Oorlog moet winst opleveren, snap je.

 

            “Atmosfeer wetenschapper John Lathamen  ingenieur Stephan Salter, leurden met hun idee om zeewolken dikker te maken en meer reflecterend,  door het water van de oceaan in schuim bijeen te drijven met gigantische pompen en eierkloppers. Het meest beangstigend was de aankondiging van de science fiction schrijver en astrofysicus Gregory Benford dat hij “rood lint” wilde doorknippen “om te demonstreren wat ermee gedaan kon worden”, door privé sponsors voor dit plan te zoeken om di-atomaceouse (onvertaald) aarde – de kalkachtige substantie die in filtersystemen en kattenmest gebruikt worden – in de Arctische stratosfeer te injecteren. Hij en zijn mede geo-engeneers (onvertaald) waren lang stil over de mogelijke onverwachte consequenties van zijn plan.”

 

Alan: Oeps! Maar daar ga je, dát is het soort materiaal waar ze het publiek mee voeden, om ons doodsangst aan te jagen, dat een groep idioten mannen in controle zijn, die niet weten wat ze doen. Welnu, al deze karakters leven hun hele leven lang, van enorme subsidies, en deze karakters doen wat hen verteld wordt. Ze doen wat ze gezegd worden. Aan de top is het waar dat iedere mogelijkheid gedekt wordt, dus iedereen wordt een specifiek gebied van specialiteit gegeven om te volgen. Zo behoud je altijd macht, door de eeuwen heen. Je vergewist je ervan dat je naar iedere mogelijkheid kijkt die ooit mogelijk kan gebeuren, en ieder soort afwijking van iedere mogelijkheid en consequentie, en je komt van te voren met de oplossingen naar voren.

 

            “ De zodanige onwetendheid van wat er kan gebeuren, als we proberen te knoeien met het immense, complexe planetaire klimaatsysteem, is een reden waarom klimaatstechnici  tot recent, sotto voce gesproken hebben in de wetenschappelijke gemeenschap. De meeste onderzoekers erkennen dat zelfs de meest briljante wetenschappers een blinde geschiedenis hebben ten aanzien van de wijdere vertakkingen van hun werk. Stel je bijvoorbeeld voor dat het schema van Wood om de Arctische ijskap te verdikken op een of andere manier mogelijk was. Terwijl bijna de hele wereld het zee ijs aan de Polen wilt onderhouden of verbeteren, hebben Rusland en sommige andere naties een historische wens een ijsvrije Arctische zee, die schepen vrij zou maken en in potentie, enorme olie- en minerale afzetting voor exploitatie zou openen. En een ge-engineerde (onvertaald) Arctische laag ijs zou waarschijnlijk kortere groeiperioden maken en strengere winters in Alaska, Siberië, Groenland en elders veroorzaken en kunnen super winterstormen veroorzaken in de middelste breedtegraad. Toch noemt Wood zijn brainstorm een plan voor ‘het stabiliseren van het wereld klimaat,” en hoopt een soort ‘planetaire thermostaat’ te creëren om het wereldklimaat te regelen.”

 

Alan: Dat betekent dat iemand controle heeft over de thermostaat en raad eens wie de brandstof gaat betalen?

 

            “Wie zal zo’n thermostaat controleren, levens veranderende beslissingen nemend, voor de biljoenen op de planeet?--

 

Alan: De top psychopaten, díe zullen dat zijn.

 

            “Wat zal andere naties tegenhouden om unilaterale klimaatsverandering te ondernemen? De Verenigde Staten hebben geen monopoly op zo’n dromen. In november 2005, schreef Yuri Izrael, hoofd van Institute of Global Climate and Egology Studies gestationeerd in Moskou, president Vladimir Putin om werk te maken van het onmiddellijk verbranden van enorme aandelen zwavel in de stratosfeer om de temperatuur op aarde ‘een graad of twee’ te verlagen – een grotere correctie dan de totale opwarming sinds pre-industriële tijden.

 

“Er is bovendien, een verontrustend motief over het militariseren in de geschiedenis van controle over het weer en het klimaat. Militaire leiders in de Verenigde Staten en andere landen hebben de mogelijkheden van gewapende manipulatie over het weer al eeuwen overwogen. Lowell Wood zelf, omarmt de overlap van burger en militaire interesse. Nu geaffilieerd met het Hoover Instituut….”

 

Alan: Herinner je je deze grote denktanken en instituten en stichtingen?

 

            “… een denktank op Stanford University, Wood was een protégé van de overleden Edward Teller, de wapenwetenschapper die gecrediteerd was met het ontwikkelen van de waterstof bom en de architect was van de Reagan-tijd Star Wars’s verdediging systeem raketten(waar Wood ook aan werkte).”

 

Alan: Daar moet, in dat gebied veel werk worden gedaan en deze jongens, goede psychopaten zijnde, hebben een goede neus om het uit te snuffelen en op de loonlijst te krijgen, zoals alle goede psychopaten.

           

            “Zoals Wood, was Teller bekend voor zijn voorspraak op controversiële militairen en technologische oplossingen voor ingewikkelde problemen, inclusief het hersenschimmige ‘vredige gebruik van nucleaire wapens’. Het plan van Teller om een kunstmatige haven in Alaska uit te graven gebruik makend van waterstof explosieven, kwam eigenlijk dicht bij het verkrijgen van goedkeuring van de overheid. Voor zijn dood in 2003, verdedigde Teller een klimaatscontrole schema, lijkend op dat wat Wood voorstelde.

 

            Ondanks de hoeveelheid onbeantwoorde vragen over de implicaties als God te spelen met de elementen als God, wordt klimaat technologie nu wijdverbreid besproken in de wetenschappelijke genootschappen en wordt binnen de overheid van de VS. serieus genomen. De Bush administratie heeft de toevoeging ‘belangrijke strategie’ aanbevolen aan een komend verslag van het Intergovernmental Panel on Climate Change,…"

 

Alan: Herinner, wat ze voor de Verenigde Naties zeiden, om de wereld samen te binden, en onder een wereldregering vinden ze crisis na crisis en creëren deze enorme internationale panels, die ons allemaal samen brengt. “We are the World. We are the children”. (Wij zijn de wereld. Wij zijn de kinderen) Zo gaat dat.

 

            “...het panel over klimaatsverandering, de VN gesponsorde organisatie wiens studie van februari zelfs het Witte Huis van Bush scheen te overtuigen...”

 

Alan: Ha, ha, ha. Zij overtuigden hem.

 

            “...om klimaatsverandering serieuzer te nemen. En advocaten van de klimaatstechnici zijn niet beperkt tot de kleine groep die elkaar in Californië ontmoette. Vorig jaar bijvoorbeeld, stelde Paul J. Crutzen, een chemicus in de atmosferen en Nobel prijswinnaar, een gelijkend schema voor als dat van Wood en er is een lang papieren spoor, van studies over klimaat en weersverandering bij het Pentagon en andere overheidsinstellingen. Zoals de enkele geschiedkundigen van de NASA conferentie...”

 

Alan: NASA is deel van het militaire complex, onthoud dat. Ja. Je denkt dat ze alleen maar kleine spinnen in de ruimte meenamen om te zien of ze konden paren, op dezelfde manier als op aarde, als ze in de vrije val zijn, eh?

 

            “Ik mag dan alleen zijn geweest in mijn waardering over de ironie dat we elkaar ontmoetten op de plekt van een oude, VS marine vliegveld, letterlijk in de schaduw van een enorme hangaar die ooit de -  het rampzalig-gesternte, bestuurbare U.S.S. van de Marine, huisde.”

 

Alan: Het is M-A-C-O-N en ik geloof dat ze de Franse spelling of het Franse schrift van MASON gebruiken. Zo ziet het er voor mij uit. Zo is het, M-A-C-O-N.  U.S.S. Macon (de zonen van het licht). Daar ging het in het Frans allemaal om.

 

            “Het 785 voetlange Macon, een technologisch wonder van zijn tijd, in staat om 87 mijl per uur te vliegen en vijf marine tweedekkers te lanceren, ligt op de bodem van de Pacifische Oceaan, in 1935 door sterke winden tot zinken gebracht.”

 

Alan: Geen wonder dat ze oorlog voeren met het weer, na het verlies van al dat geld, maar geen probleem, veel belastingbetalers om dit goed te maken.

 

            “Het volledige programma van het onbuigzame luchtschip van de Marine,  ging erin mee ten onder.  Op de voet gevolgd door de crash van het zusterschip de Akron, de vernieling van de Macon liet zien dat het ontwerp van deze technologische wonderen, fundamenteel gebarsten was. De hangaar, door de Marine in 1932 gebouwd is nu een historische plek en een supergefundeerde plaats sinds er ontdekt is, dat zijn zijkanten van ‘g-asbest’,  PCB’s in de riolen lekt. Toen ik reflecteerde op het programmahet Marine luchtschip, hadden de geo-technici rond de tafel, vertrouwen en promootte enthousiast technieken van klimaatsinterventie die meer waren dan verscheidene stappen achter wat state of the art genoemd mag worden, met gevolgtrekkingen niet eenvoudig voor een handjevol bemanningsleden van een luchtschip, maar voor iedereen van de 6.5 biljoen inwoners van de planeet.

 

Ultieme controle van het weer en het klimaat prikkelt onze wildste fantasieën en onze grootste angsten. Het is het materiaal van eeuwen oude mythen. Door de geschiedenis heen, hebben wij stervelingen geprobeerd onszelf te beschermen tegen slecht weer. Maar weerscontrole was gereserveerd voor de oude hemelgoden. Nu is de mach blijkbaar geëvolueerd naar moderne Titanen. We staan ongetwijfeld tegenover een onzekere toekomst.”

 

Alan: Welnu, daar zit een kleine vergissing, zie je. “We staan ongetwijfeld tegenover een onzekere toekomst.” Kijk, de toekomst is altijd onzeker, zo is het leven, in alle tijden, maar hij verwijst naar de werkelijk, onbewezen feiten dat we eigenlijk opwarmen, al het gesproei dat ze jaren doen om de temperatuur te verhogen, dat gaande is, daargelaten. Het noemt dat totaal niet. Als ze eenmaal het feit noemen dat deze enorme sproeioperaties al jaren gaande zijn, dagelijks over de aarde, zodat we opwarmen, zal ik misschien denken, dat ze misschien iets te zeggen hebben dat waar is. Anders zitten we lelijk in de knoei, een afwijkende manier van denken en kijken naar de dingen.

 

Dan gaat het verder met:

 

            “Met stijgende temperaturen, toegenomen uitlaten van broeikasdassen en een groeiende wereld bevolking...”

 

Alan: Kijk dezelfde oude angsten die de elite, de psychopaten altijd hebben gehad.

 

            “... we kunnen aan de grens van een wereldwijde klimaatscrisis staan”.

 

Alan: “We kunnen staan”.

 

            “Wat moeten we doen? Niets doen of te weinig is feitelijk fout, maar ook te veel doen is dat. Heel lang onbewust van de lange en gecontroleerde geschiedenis van het weer en klimaatscontrole en de politieke en ethische uitdagingen die het aanneemt, of op een of andere manier zichzelf in aanmerking nemend als vrijgesteld, zien de nieuwe Titanen zichzelf als heroďsche pioniers, de eerste generatie, in staat om natuurlijke rampen te verzachten of af te wenden. Ze zijn heel erg vergeetachtig en oprecht, over de geschiedenis van de charlatans maar misleidende wetenschappers en technici die hen vooraf gingen. Als wij falen om aandacht te schenken aan de lessen van die geschiedenis en falen om zijn perspectieven toe te passen over publieke gedragslijn, riskeren we de fouten uit het verleden te herhalen, in een spel met veel hogere inzetten.

 

Alan: Het gaat dan verder met beetje geschiedenis over vorige wetenschappers die met het weer hebben geprobeerd te knoeien en het is een oude wetenschap. Eigenlijk is het oud materiaal, in alle eerlijkheid. Dit is voor het publiek om te consumeren, dit soort dingen. Het wil niets weten van  het bewijs in richting van een globale opwarming. Het noemt niet het gesproei dat gaande is voordat het publiek zelfs over globale opwarming had gehoord. Het noemt niet het feit dat er een VN politiek is, een enorme wereldvijand te vinden om ons allemaal samen te brengen om te vechten. Het noemt het feit niet dat, nee; het is helemaal niet nieuw. Alle oude priesterschappen gebruikten de zon aan de hemel als een god die zij dienden. Natuurlijk, als priesters zijnde, spraken zij voor de god. Ze hebben altijd goden met hun voormannen op aarde, omdat de rest van de mensen te stom blijken te zijn om met de god te communiceren. We hebben deze tolken nodig die in belachelijke kleren gekleed gaan, met lange jurken en spul en deze kleine rituelen hebben waar ze dingen rond zwaaien, wierook en ze branden wierook en hebben kleine mantras en spul en soms kunnen ze leuke, aardige dansjes dansen.

 

Tegenwoordig doen ze gewoon pakken aan en dassen om of witte jassen, staat daar voor een schoolbord en maken kronkelende lijntjes om ons magische formules te geven die niemand kan begrijpen of volgen omdat het allemaal theorie is – wat magische formule ook is. Dit is de techniek die altijd doorgaat. De oude priesterschappen controleerden ook de mensen die, zeker na de eerste generatie die gehersenspoeld is, de tweede generatie geloofden dat de priesters echt met de zon communiceerden. Ze konden de zon verzoenen. Ze konden de zon bedanken. Natuurlijk, als je de geschenken niet gaf en voor de priesters werkte of voor de koning werkte die verondersteld werd je allemaal te vertegenwoordigen, ten behoeve van de priesters die het systeem leidden, zou de zon zelfs ’s morgens niet opkomen. Tjonge, dat was een goede. Dat heeft ook inderdaad heel goed gewerkt. Het was voor de weinige aan de top, heel winstgevend.

 

Niets is werkelijk veranderd. We worden door ZWENDELAARS geregeerd. Het is de wetenschap van de ZWENDELARIJ (CONOLOGY), die veel gezichten en namen heeft. Niets verandert echt. Je moet het publiek doodsbang maken om over hen te kunnen regeren, zeker als je een psychopaat bent en je graag op een bepaalde standaard wilt leven, stratosferen hoog boven de rest van de gewone mensen, en je wilt zeker zijn dat jouw protegee, die duidelijk superieur is, het allemaal voor je oppakt als je weg bent en net zoals jij zult regeren.

 

In Egypte was het gebruikelijk te zeggen dat de farao de zon representeerde. Hij was de belichaming op aarde van Ra, de zon. Omdat de regent in geschreven versie daar was gezet, in oude tijden, als zijnde de vruchtbaarheid, het vruchtbaar maken van de aarde en de zon. ( Het sperma). Dus regeerde de zon over ons. Zij regeerden over ons. Regeerden. Wat is er echt veranderd?

 

Nu zal ik je ook een ander ding vertellen. Je denkt dat degene die al het geld in de wereld bezitten,aan de top, die letterlijk presidenten maken en eerste ministers en hen breken (wanneer gewenst), alle experts zou toestaan , wetenschappelijke experts, betaalde lakeien die op subsidies van de stichtingen leven die ook doen wat hen door de top verteld wordt. Denk je dat zij riskeren dat deze karakters iets doen dat hen schade zou toe brengen, aan zichzelf? Nee, niets van dat. Dat zou niet gebeuren. Daarom kunnen we zeggen, dit is de agenda om alles volledig te controleren op deze planeet, ten slotte controleren voor ultieme controle, waar je hele leven, van geboorte tot de dood ( tenminste voor een generatie of zo) door deskundigen begeleid zullen worden. Dan de volgende groep natuurlijk, we weten dat ze de volgende generatie zullen versterken om betere slaven te zijn, terwijl de oudere typen uit sterven.

 

Ondertussen, moeten wij oudere types, geloven dat we onder een verschrikkelijke crisis zitten en uitsterving opdoemt als we ons geloof en vertrouwen en levens niet in handen van de betaalde deskundigen leggen, de voormannen; omdat de oude manier van leven volledig wordt verwoest, over, uit, gedaan. Er zal geen huwelijk meer zijn, niet opgroeien en uitkijken naar een baan, geen individuele beslissingen om te maken. HET IS HET EINDE VAN DE INDIVIDUALITEIT voor de gewone mensen. Ze hebben dat de oorlog verklaard, lang geleden. Veel van deze zelfde professoren en andere professoren hebben boeken over de dood van het individualisme geschreven en waarom het zo moet zijn. Ze hebben het over de gewone mensen, zie je.  

 

Individualiteit bij de gewone mensen is altijd een probleem voor hen geweest, door de eeuwen heen. Het is het nog steeds, op dit moment, maar niet voor lang, tenzij we onze rechten terug eisen en de blinddoeken weggooiden en hen zeggen, “Hé, we worden niet meer voor de gek gehouden.” We moeten het snel doen, omdat ze de volgende honderd jaar in kaart hebben, net zoals de vorige honderd jaar. We leven door een zakenplan, een script heen, en iedere grote verandering in je leven en al de kleine veranderingen die langskomen, waarvan jij denkt dat het je natuurlijke cultuur is waarin je bent geboren. We zijn geschreven voordat we geboren werden in dit zakenplan van lange termijn.

 

We zullen allemaal in deze schattige habitat omgevingen worden gezet waar onze ‘beteren’, onze ‘experts’ voor ons zullen zorgen omdat ze van ons houden. Ze houden zo veel van ons. In feite kunnen ze niet slapen, zo bezorgd zijn ze om ons – altijd bezorgd. Daarom hebben ze ‘Agenda 21’ helemaal ingepakt, om de grote kudde schapen te verhuizen naar het splinternieuwe schiereiland waar alles voor ons verzorgd wordt en we hoeven geen enkele beslissing te nemen voor de rest van ons leven. Daar gaat het allemaal om. De hemel valt, in zekere zin gebeurt dat met al het gesproei, dat naar beneden komt. Het klimaat is gek aan het worden vanwege alle het gebruik van HAARP technologie, terwijl ze het gebruiken. De grote magiër, de Wizard van Oz wuift zijn handen boven onze hoofden en door de luchtgolven; en mensen geloven de media die niet praat over wat er boven hun hoofd gebeurt, of de kleine man achter het gordijn, de wetenschapper die aan alle hefbomen trekt.

 

Wij mogen niet zelf nadenken. Zoals Brzezinksy zei, “Het publiek zal op korte termijn niet meer voor zichzelf kunnen redeneren. Ze verwachten dat de media dat voor hen doet’. En je ziet dat overal.

 

In deze stemming is het artikel van "Parallel Normal.wordpress.com" van deze week. De hoofdkop is, "Prepare to be "transitioned" into your new "habitat" (Wees voorbereid om naar je nieuwe habitat ‘vervoerd’ te worden) en "The Brother is a Brother." (De broer is een broer). Ze zijn gek op ‘vervoerd’: het is een wazig woord. Het is een gebruiksvriendelijk woord. Het brengt de schapen niet in de war, ‘verandering’ kan dat wel, maar vervoerd, ‘geharmoniseerd’, is beter – geharmoniseerd naar een homogene massa. We zullen allemaal, voor elkaar, heel erg gelukkig zijn. We zullen allemaal één zijn.

 

Het vervolgt. Dit is van maandag 7 mei, 2007.

 

            “Rijd met de bus: draadloos net om pendelaars aan te trekken”.

 

Alan: ik vind de foto die erop staat met veel mensen, leuk. Ik geloof in India, waar ze hen in de bussen volstoppen en op het dak van de bussen en ook de treinen, om ons een idee te geven van de realiteit tegenover fantasie.

 

Het zegt:

 

            “Bussen, tenminste in Boston, zijn vuil en heel erg inefficiënt. Ongelukken en schietpartijen zijn gewoon, ofschoon de politie snel is, om niet gewonde passagiers gerust te stellen wanneer ze niet het doel waren van ruzies van gangster tegen gangster.”

 

Alan: Wie gaf hen hun cultuur, eh?

 

            “Maar omdat bussen het eerste gebruik van grondtransport in VN-gedefinieerde stedelijke habitats zal zijn, proberen ambtenaren en de media de ervaring voor stadsbewoners te verzachten. Motorola, MIT en een hulpvaardige Boston Globe (Mark is ook een verslaggever voor deze Globe) maakten deze week de zaak voor toevoeging van draadloze toegang tot internet en TV’s voor bussen, om individuen uit hun auto’s te lokken. Ze beweren dat draadloze verbindingen tussen bus reizigers, de groei van stedelijke habitat omgevingen zal koesteren, of ‘stedelijke tuinen’, zoals socioloog Federico Caselegno ze noemde in de Boston Globe van zondag (link en uitreksel, onderaan). Caselegno, die net een futuristisch ogend prototype busstation heeft ontworpen bij MIT, werkt samen met de ‘Smart Cities’ groep van de universiteit, waarvan de architect en stedelijke bouwplanner William J. Mitchell, hoofd is.”

 

Alan: MIT is een grote speler met de overheid ( altijd zo geweest) en de CIA. ze hebben daar meer regeringsgebouwen en ze worden voor deze heimelijke operaties, door de belastingbetalers gefundeerd en zelfs naar het grote monitoren van het Internet. Ze zijn daarin een grote speler. Ze hebben veel ‘speciale rechten’ die niemand anders heeft. Ik weet het omdat mijn firewall door hen steeds wordt aangevallen.

 

            “Maar Casaleganos echte werk is (het artikel uit de Globe noemt dit niet)…”

 

Alan: Is dat ook niet interessant? Deze Casalegno, die dit echt doordrukt, “werkt voor Motorola, waar hij manager is.” Hij is manager voor de bedrijven die draadloos Internet en mobieltjes in de bussen gaan doen. Er is daar geen conflict van interesse, natuurlijk niet. Het is publiek/privé management, nietwaar? Het is gewoon een publieke/privé deal: het nieuwe feodale systeem waar Professor Caroll Quigly over sprak. Het liep al heel goed, in de jaren zestig. In feite noemde Quigley toen dat het al aan de gang was, deze globale structuur van supra nationale regeringen, al 50 jaar.

 

            “De plannen van Motorola en Mitchell staan geen weekend excursies naar het platteland toe, laat staan mogelijkheden om permanent buiten de stad te wonen. Maar uit alomtegenwoordige draadloze verbindingen zal Motorola voordeel trekken en een Russisch transportsysteem zal steden zoals Boston helpen; in overeenstemming met Agenda 21 van de VN. In zijn boek, ‘e-topia,’ beschrijft Mitchell toekomstige, stedelijke centra ‘gekarakteriseerd door leven/werken woonplaatsen…”

 

Alan: Dat heet kampen mensen: ‘werkkampen.’

 

            “…en 24 uurs op voetgangers, geschaalde buurten,” volgens zijn uitgever. En de huidige visie van Motorola, volgens de Finacial Times van maandag, is ‘naadloze gezamenlijkheid’:

 

Alan: ‘Naadloze gezamenlijkheid.’ Ha, ha.

 

            “…toegang tot informatie ‘op iedere tijd, met ieder middel, en overal.”

 

Alan: Dus daar ga je. Dit is echt met de sneltrein voorruit. Het plan lag er voordat ik geboren was. Er zijn boeken hierover geschreven. We zijn nu allemaal de vis. We zijn vissen in een enorm net en ze trekken nu aan het touw, aan de opening van het net en wij zitten allemaal in het net. Dat is wat er nu precies gaande is; en de ‘duizend lichtpunten,’ de grote bedrijven en NGO’s (non govermental organisations) ‘trekken aan het touw,’ de oude Vrijmetselaars term gebruikt door Franklin en de vader van George Bush.

 

Welnu, lezend uit het boek ‘e-topia’ van William J. Mitchell. 

 

Kijk, ze zijn allemaal u-topisten, maar e-topisten staat voor ‘elektronische topisten’. Dit is wat de marketeers gezegd hebben. Zonder twijfel werd het hele boek voor hen geschreven door een ghostwriter, omdat deze karakters aan de top, hun eigen boeken niet schrijven, inclusief Al Gore. De experts, stellen feitelijk panels samen die het dan voor hen schrijven en ze staan ervoor op shows waar ze een half miljoen dollar betaald krijgen om daarover tegen de massa’s te spreken.

 

Hier staat:

 

            “Het wereldwijde digitale netwerk is niet alleen een afleveringssysteem voor e-mail. Webpagina’s en digitale televisie, is een hele nieuwe stedelijke infrastructuur, eentje die de vorm van onze steden dramatisch zal veranderen, treinen, snelwegen, elektrische stroomvoorziening en telefoon netwerken, deden dat in het verleden. In dit heldere, bezielende boek, onderzoekt William J.Mitchell deze nieuwe infrastructuur en zijn implicaties voor ons toekomstige dagelijkse leven.”

 

“Oppakkend waar zijn bestseller ‘City of Bits’, gebleven is, betoogt Mitchell dat we de definities van architectuur en stedelijk ontwerp moeten uitbreiden om virtuele plekken zo ook fysieke in te sluiten en inter-verbindingen door middel van telecommunicatieschakels en ook door voetgangers circulatie en gemechaniseerd vervoerssystemen. Hij stelt strategieën voor het creëren van steden voor, die niet alleen houdbaar zijn…”

 

Alan: “Houdbare ontwikkeling”. Daar heb je het, “Agenda 21’, zie je.

 

            “…houdbaar maar die economisch, sociaal en cultureel verstandige zijn in een elektronische, onderling verbonden en wereldwijde wereld. De nieuwe patronen van nederzettingen van de een en twintigste eeuw…”

 

Alan: Je kunt hier beter heel goed over nadenken: “De nieuwe patronen voor nederzettingen.’ Dat zijn je grote kampen, mensen.

 

            “…van de een en twintigste eeuw zullen gekarakteriseerd worden door leven/werk woonplaatsen…”

 

Alan: Het is soort van naar boven/naar beneden, weet je, waar alle bedienden onder tafels slapen, onder de suiker potten en dat spul, waar ze werken.

 

            “…het zal 24- uur,  op voetgangers geschaalde buurten hebben, rijk aan sociale relaties…”

 

Alan: Ha, ha.

 

            “…en levende lokaal gemeenschapsleven, aangevuld door far-flung (onvertaald) configuraties van elektronische ontmoetingsplaatsen en gedecentraliseerde productie…”

 

Alan: dat is als thuis werken, vermoed ik, in je kleine celletje.

 

            “...marketing- en distributiesystemen niet digiphile (onvertaald) noch digaphobe (onvertaald)...”

 

Alan: Ik denk dat, dat een kleine woordspeling is.

 

            “...Mitchell pleit voor de creatie van e-topische steden die slimmer werken, niet harder…”

 

Alan: Zoals ‘slimme bommen’ (smart-bombs) die hadden een grotere destructie. Dus denk ik dat je echt harder moet werken. Niet bepaald slimmer.

 

            “William J. Mitchel is de Alexander Dreyfus Professor of Architecture and Media Arts and Sciences, en dirigeert de  Smart Cities research group op het media lab van de MIT’s. Hij was vroeger Dean of the School of Architecture en hoofd van het programma in mediakunst en wetenschap op MIT.”

 

Alan: Ik denk dat iedereen die ooit professor bij MIT was, ook voor de CIA werkte. Deze jongen is ook manager in een van de bedrijven, die baat hebben bij Motorola of iets dergelijks. Zo marketieren ze het, hoe prachtig het zal worden, als wij als mieren vastzitten, samen volgepropt in deze Orwelliaansachtige steden. Maar zíj zullen daar toch niet wonen, want zij zullen uitzonderingen hebben. Zij zullen privé voertuigen mogen hebben, alleen ‘essentiële voertuigen’ genaamd. Ze noemen dat hier niet in hun kleine marketing spel; maar voor de rest van het publiek zal er geen openbaar transport zijn, erg interessant.

 

Op 9 mei, 2007, “Paralell Normal”, zien we deze speciale foto. Je moet er eens inkijken, en het wordt: “The Brother is a Brother” genoemd.

 

Het zegt:

 

Kijk ernaar, yo: David Johnson noemt zijn zilveren ketting zijn ‘Vrijmetselaars bling.’

 

“NPR van deze week had een gunstig stuk over Vrijmetselarij, en zijn nieuwe leden ( zie link en vervolg, onderaan). In een audio slide show op de NPR site, weent een Vrijmetselaar over de waarde van een voorzittershamer die aan George Washington behoorde. ‘Als je van geschiedenis houdt,’ zei hij, ‘móet je van de Masons houden.’ Het doet er niet toe dat het ZIJN geschiedenis is waarover we hier praten (die van de blanke man). Het stuk uit de NPR schetst  Alan Patterson, 39, de eerste Afrikaans-Amerikaanse  senior voorzitter van de  Naval Lodge # 4 in Washington, D.C."

 

 

Alan: Hij heeft de goede leeftijd om daar te komen, omdat zij natuurlijk van 3 maal 13 houden.

 

            “Snel in het omarmen van een organisatie die ooit zwarten buiten sloten en waarover eso-onderzoekers zeggen dat het ontworpen is om de massa te onderdrukken, drijft Patterson nu de spot met samenzweerders.

 

Alan: Opeens zijn ze allemaal ‘samenzweerders’. Als ze hoger op de ladder komen, is iedereen beneden hen een ‘samenzweerder’.

 

            “Al het materiaal dat je op het internet ziet – van duivelaanbidding tot het offeren van maagden – ik maak een grapje, ‘Weet je, we hebben een paar fans van New York Yankees, maar ze worden niet echt beschouwd als Satan,” vertelt Patterson de NPR”.

 

Alan: Het is omdat ze eigenlijk in de Loge over Lucifer spreken, zie je. Ze praten niet over Satan. Dus dat is een klein beetje wat je op ‘Parallel Normal’ website vind. 9 Mei, 2007.

 

Het is verbazend hoe mensen – maar weer, de psychopaten, die altijd als leiders van iedere groep en geloof eindigen – hebben geen probleem met het ontvangen van betaling. Kijk, als je een psychopaat bent, kun je alles wat je doet rationaliseren. Alles om je eigen ego te redden, en wit zal zwart worden en zwart wordt wit en tegenovergestelden kunnen onmiddellijk veranderen om het ego tevreden te stellen. Ze zeggen dat ‘iedereen zijn prijs heeft’. Een oud, oud gezegde in oude tijden, uit het Midden-Oosten, ‘iedereen heeft zijn prijs’. Je kon altijd naar een plek gaan en iemand omkopen, die dan het ‘vuile’ werk op zijn eigen mensen zou doen, zonder enige moeite, omdat we in een structureel psychopathische systeem leven van economie en geld. Dus zullen alleen de slechte, valseriken hun weg naar de top klauwen, in ieder deel van dit gestructureerde systeem en ze worden altijd doodsbang voor degene die ze achter laten.

 

DE MASSAS MAAKT HEN BANG EN ZE ZULLEN ZICH ALTIJD TEGEN DE MASSA KEREN, DAT IS STANDAARD IN DE GESCHIEDENIS VAN DE WERELD en de  PSYCHOPATHIE.

 

Mensen moeten proberen een boek zien te krijgen, uitgegeven in de jaren negentig door de ‘Club van Rome’. Het heet ‘The First Global Revolution’. Het is een paperback versie door Alexander King, die de auteur is en Bertrand Scneider de andere auteur.

 

Beiden werkten voor de Club van Rome. Alexander King was een van de oprichters van de Club van Rome. Hij werkte ook, vele jaren, voor de Verenigde Naties via Engeland en Frankrijk met de Overseas Economic Corporation for Development, precies daar waar je je belastingen betaalt voor de Verenigde Naties; die het dan verdeelt onder de grote internationale bedrijven in de arme landen; dat in veel zakken van de jongens aan de top verdwijnt. Ieder land heeft hier een afdeling van, en heeft gehad, sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog.

 

In dat boek gaan ze in op de methoden die zij bespraken, die King en Schneider en anderen besproken hadden, over het opzetten. Eigenlijk beschrijft het een grote denktank die met ideeën naar voren komt, over hoe de toekomst te vormen, de Club van Rome en dan marketieren ze die ideeën naar alle lagere stichtingen; die zetten het dan in actie en voeren het door middel van de media uit; dat wordt ‘opkomend bewustzijn’, genoemd. Zij vormen de richting waarin je verondersteld wordt te denken en geven je jou meningen, dus word je geherderd en voorzichtig bewerkt langs een voorbestemd pad, die de Club van Rome en anderen voor jou gevormd hebben.

 

In dat boek praten ze over manieren om de aarde te verenigen en niet alleen hen te verenigen in dit wetenschappelijke systeem waar wetenschappers regeringen kunnen overslaan en dingen doen zonder de goedkeuring van de mensen of de regeringen te vragen. Het wordt een wereld van experts, zoals Bertrand Russell over sprak en anderen daarover spraken. De ‘verlichten’ moeten ons begeleiden en vormen omdat ze tenslotte knapper dan de rest van ons zijn, snap je, en door sociaal Darwinisme en zijn standaarden, zijn zij natuurlijk degene die de baas moeten zijn, volgens henzelf. jaren geleden spraken ze over manieren om het publiek al hun oude gewoontes te doen opgeven, hun ‘oude gewoontes’, zoals een partner kiezen en kinderen krijgen, goedschiks of kwaadschiks en hoe alle lagere soorten fokten, gewoon in het wilde weg fokten. Er moeten in de toekomst minder lagere types zijn en ze moesten wegen vinden om die gehele populatie te verminderen; maar hoe doe je dat? Hoe krijg je ze zover dat ze hun manieren veranderen en naar habitat wijken gaan, waar de deskundigen ons kunnen managen op een eugenetische wijze?

In het boek, dit boek dat ik noemde, ‘The First Global revolution”, zeiden ze, dat ze op het idee van ‘milieucrisis’ kwamen, zodanig, dat het milieu en het weer de vijand zouden worden en we allemaal doodsbang moeten zijn om al onze, vervelende, kleine, zielige, willekeurige manieren op te geven en correct georganiseerd worden, zoals onze meerderen het gepast zien.

Ze gebruiken, zoals we weten zoals ik vaak gezegd heb, het HAARP type technologie. Ze hebben meer dan éen station, niet alleen die in Alaska. Ze besproeien nu dagelijks de hele planeet met metalen deeltjes die Teller in de jaren vijftig suggereerde. Het bewijs is boven je hoofd. Het is helemaal om je heen. ‘Duizenden lichtpuntjes’ die George Bush noemde toen hij over de de Nieuwe Wereldorde sprak, die eraan komt. Hij zei, ‘duizenden lichtpuntjes werken nu naar deze agenda toe’.

 

Deze jongens houden de touwtjes van het net vast terwijl ze alles samentrekken, duizenden grote stichtingen en NGO’s met velen, velen onder hen, werken allemaal om dit te coördineren, dit enorme inter-verbindende plan, om de schapen in de nieuwe schaapskooi te brengen – in onze kleine groene schaapskooien in de stedelijke achterbuurten. Dit nieuwe ‘Soylent Green’(onvertaald) waar we waarschijnlijk plastic rubber planten hebben, omdat ze ’n manier moeten vinden om al deze olieproducten te plaatsen en plastic spullen die uit de bijproducten van de olie industrie gemaakt worden.

 

Daarom hebben ze ‘bronwater’ uit plastic flessen, zo populair gemaakt. Je betaalt niet alleen voor het plastic, ze raken hun afval kwijt, zoals het aluminium oxide ‘fluoride’ genaamd die in je tandpasta zit.  Ze vinden manieren om hun afval kwijt te raken, aan de kudde daar beneden, en ze vertellen je dat het goed voor je is. Het is goed voor je, als je dit lichaamsvreemde oestrogeen in je systeem brengt, en alweer, iets anders waar lange tijd geleden door Charles Galton Darwin over gesproken is, hoe het hormoonniveau van het publiek te veranderen.

 

Is het niet verbazend hoe dit allemaal in elkaar past? Persoonlijk ken ik geen mensen in de gewone samenleving die met ‘wenslijstjes’ komen en ze maken, en alles gebeurt in de volgorde zoals zij willen dat het gebeurt. Tjonge, dat is geluk hebben, nietwaar? Natuurlijk is hier geen geluk bij betrokken. Deze agenda was al heel, heel lang geleden gaande. Het was in de tijd van de Franse Revolutie besproken. Mensen denken dat het gewoon een Franse Revolutie van de middenklasse van de mensen was, de massa gebruiken om meer macht te krijgen. Voor éen deel was het waar. Hoewel, voor een ander deel had het met een geplande samenleving te maken. Er waren niet alleen de onthoofdingen van de nutteloze aristocratie (de lagere soorten), er waren ook bootladingen van gewone boeren die in verschillende rivieren zonken, in bepaalde landelijke gebieden, omdat ze beweerden dat er te veel boeren waren.

 

Hoe roei je armoede uit? Je ontdoet je van de hoeveelheid armen. Dat is niet veranderd, die hele eugenestische filosofie. “Ten slotte, als je ze laat leven, fokken ze, hemeltjelief.’ H.G.Wells zei dat. Hij zei, “wat moeten we doen?” Hij zei, “We geven inentingen aan de mensen. We geven dit en dat aan de mensen, betere levensstandaard, meer hygiëne, en wat doen zij? Hemeltjelief, ze fokken!”  En daar raakte kleine H.G. Wells helemaal van overstuur, die dacht dat hij de enige mens was die rond mocht rennen in een maniakale razernij, met een broedend plassertje. Maar híj had natuurlijk superieure genen, behoorde tot de Fabian Society en dat alles, en klapte handjes met Lord en Lady Astor, die vanuit de VS gestuurd werden om het hele Fabian systeem, op te zetten.

 

Verbind alle enorme propaganda, die tot ons gemarketierd word door zoveel televisieprogramma’s en media, tijdschriften en natuurprogramma’s, die ons allemaal hetzelfde vertellen en hoe we in een bepaalde richting moeten gaan. Doe het met een hele generatie en het publiek zal denken dat het allemaal perfect natuurlijk is, zeker als je een paar knoppen om kan draaien; en ziedaar, je krijgt stormen waar je ze wilt hebben, let wel en zeg, “Kijk naar die stromen. De natuur wordt woest. Je moet van die auto af zien te komen en deze bus pakken, wat je een fortuin zal kosten, let wel, je hebt geen privébezit in dat kleine gelukkige habitat werkplekje.

 

Bertrand Russell zei in een van zijn boeken, verder terug in de 1920s, dat het toekomstige systeem een soort krediet gegeven zal worden. Iedereen zal door de overheid, een X-bedrag krediet toegewezen krijgen aan het begin van de week, om hun huur te betalen (er zal geen privé bezit zijn) en om je eten te betalen. Alles zal gecontroleerd worden. Je moet alles daarvan tegen het einde van de week opmaken omdat het bij nul opnieuw begint, bijgevoegd op maandag. Je kunt je krediet niet sparen omdat we allemaal gelukkige kleine, gelijke, gewone burgers aan de bodem moeten zijn.

 

Hij zei ook dat als we ‘onze meerderen’, je weet wel de superieuren, de deskundigen, niet gehoorzamen, zullen ze het krediet van je rekening intrekken, het vasthouden en kun je je huur niet betalen of je kunt je voedsel niet kopen. Dat zal een vorm van sociale straf zijn. Is het niet verwonderlijk hoe alles staat te gebeuren? Nu gaan ze al deze elektrische spullen in de bussen plaatsen om je uit je auto te lokken. Ze gaan verder dan dat, let wel, en als je buiten rondrijdt zie je zoveel mensen met mobieltjes aan hun oren geplakt als ze in het wilde weg kletsen. Babbelen en vergeten richting te geven en je bijna de weg afrijden of soms rijden ze je de weg af omdat ze zo in hun gebabbel opgaan.

 

Je ziet hoe ze allemaal in de richting van de hersenchip getraind worden, waar veel mensen tenslotte onder elkaar verbindingen willen hebben, denkende dat het echt geweldig zal zijn. “een gedachte zal me met tante Marga verbinden. Gewoon een gedachte en ik wordt onmiddellijk verbonden.” hoewel, ze vertellen je de andere kant van de medaille niet; omdat als je eenmaal gechippd bent zal er geen JOU meer zijn. Je zult voor een taak, een functie geprogrammeerd worden, om ‘je meerderen’ te dienen, de altruďstische mensen aan de top, degene die jou redders (zelf aangewezen) zijn, degene die op god lijken.

 

Stap voor stap komt alles samen zoals het gepland is, maar het is gemakkelijk te doen als je al het geld van de wereld hebt, dat trouwens gewoon een ZWENDEL ( CON GAME) is, en je kunt het uit dunne lucht creëren en je hebt bevolkingen getraind te geloven dat alles werkelijkheid is. Je kunt zoveel denktanken funderen als je wilt. Dat wordt ‘goede regeringspolitiek’ genoemd, waar het publiek, zoals Francis Bacon in een van zijn kleine resumés aan de koning zei:

 

“Het is goed als het publiek de echte motieven van de overheid niet begrijpen, maar het is beter als ze denken dat ze het begrijpen.”

 

Met andere woorden, “ Voor alles wat gebeurt, is er altijd een goede reden, maar er zit altijd een echte reden achter.”

 

Dit is mijn blurb voor vanavond. Van Hamisch en mijzelf, een goede avond en moge je god of je goden en je gebabbel, met je zijn.

 

Vertaling: juli 2007, M. Eken

 

"Dirty Old Town"

By The Dubliners

I met my love by the gas yard wall
Dreamed a dream by the old canal
I kissed my girl by the factory wall
Dirty old town
Dirty old town

I heard a siren from the docks
Saw a train set the night on fire
I smelled the spring on the smoky wind
Dirty old town
Dirty old town

Clouds a drifting across the moon
Cats are prowling on their beat
Spring's a girl on the streets at night
Dirty old town
Dirty old town

I'm going to make a big sharp axe
Shining steel tempered in the fire
I'll chop you down like an old dead tree
Dirty old town
Dirty old town

I met my love by the gas yard wall
Dreamed a dream by the old canal
I kissed my girl by the factory wall
Dirty old town
Dirty old town
Dirty old town
Dirty old town

 

"Lelijke oude stad"

Door The Dubliners

Ik ontmoette mijn liefje bij de muur van de gastuin

Droomde een droom bij het oude kanaal

Kuste mijn meisje bij de fabrieksmuur

Lelijke oude stad

Lelijke oude stad

 

Ik hoorde een sirene vanaf de haven

Zag een trein de nacht in brand steken

Ik rook de lente aan de rokerige wind

Lelijke oude stad

Lelijke oude stad

 

Wolken drijven langs de maan

Katten jagen op hun buit

Lente is een meisje ‘s nachts op straat

Lelijke oude stad

Lelijke oude stad

 

Ik ga een grote scherpe bijl maken

Glimmend staal in vuur gehard

Ik hak je neer als een oude dode boom

Lelijke oude stad

Lelijke oude stad

 

Ik ontmoette mijn liefje bij de gastuin muur

Droomde een droom bij het oude kanaal

Ik kuste mijn meisje bij de fabrieksmuur

Lelijke oude stad

Lelijke oude stad

Lelijke oude stad

Lelijke oude stad

 

 

 (Transcribed by Linda)