ALAN WATT

 

"CUTTING THROUGH THE MATRIX"

LIVE ON RBN

 

 

Grootspraak van de rijke en beroemde mensen en de wereld waar ze ons naar toe zullen brengen.

 

9 november, 2007

 

Dialoog Copyright Alan Watt – 9 november, 2007 (Uitgezonderd muziek, literaire citaten en opmerkingen van bellers)

 

WWW.CUTTINGTHROUGHTHEMATRIX.COM

www.alanwattsentientsentinel.eu

 

 

"Code of Silence" by Bruce Springsteen

There's a code of silence that we don't dare speak
There's a wall between us and a river so deep
And we keep pretending that there's nothing wrong
But there's a code of silence and it can't go on

Is the truth so elusive, so elusive as you can see
that it ain't enough baby
To bridge the distance between you and me
There's a list of grievance 100 miles long
There's a code of silence and it can't go on

 

 

Hallo mensen. Ik ben Alan Watt en dit is Cutting Through the Matrix op 9 november 2007. Nieuwkomers, kijk naar de website Cuttingtrhoughthematrix.com voor veel gratis downloadbaar materiaal over de grote spelers die in ons leven bestaan en veel die in vorige generaties bestaan hebben die allemaal naar deze wereldagenda en hun Brave New World systeem, hebben toe gewerkt. Kijk naar alanwattsentientsentinel.eu, waar je transcripten in andere Europese talen, kunt downloaden.

 

Ik begin vanavond met mijn “schaamteloze zelfpromotie”. In feite is het volkomen schaamteloos, maar het is tijd dat ik het doe omdat ik het altijd vergeet en voor diegene die mijn boeken niet gekocht hebben, mijn disks en Cd”s, geef het een kans, omdat ik hier door moet gaan en dat is eigenlijk alles wat ik wil verkopen. Ik zou hier kunnen zitten en schrijven, schrijven en niet in de lucht zijn en dan een grootse entree maken als ik terug zou komen, maar ik kies om in de lucht te zijn en zeggen wat er in deze tijd gezegd móet worden omdat we in erg slechte tijden leven. We weten niet hoe lang we nog hebben voordat de hel losbreekt, zo gezegd. We weten dat de regering dit al talloze jaren heeft voorbereid en dus kom ik in de lucht en probeer ik je zo snel mogelijk bij te praten. Er is zoveel informatie en je moet het in zoveel kleine ‘talks’ volproppen. Degene die kan helpen, koop de boeken, koop de rest van het materiaal, kijk naar cuttingthroughthematrix.com en je kunt mij ook geld doneren en het staat allemaal op de site hoe je het moet doen.

 

Vanavond ga ik in op het materiaal waar men de neus voor ophaalt. Het materiaal waarvoor de media zijn neus optrekt als samenzweringstheorieën omdat ons geleerd is in toevalstheorieën te geloven. Alles is toeval en ik wil dat deel ervan ontsluiten omdat, als je naar de geschiedenis kijkt het de ene samenzwering na de andere is.

 

Kijk naar de geschiedenis van alle landen in de Oudheid. Engeland is een goed voorbeeld. Je ziet dat koningen en koninginnen elkaar vaak lieten vermoorden of hun kinderen deden dat en dat gaat helemaal terug naar het oude Rome en zelfs Griekenland omdat ze psychopaten kweekten die naar macht snakken en hun ouders uit de weg ruimen is een peulenschil. Soms ruimden de ouders hun eigen kinderen uit de weg. Zó hangen ze aan macht en dit zijn psychopathische types en het lijkt alsof ze jammer genoeg, hun weg naar de top klauwen. Ze weten ook, tijdens al die eeuwen hoe ze leiders van volksbewegingen moeten worden. Ze ruiken het. Ze weten wat de mensen willen horen en daarom eindigen we vaak ná revoluties, tijdens al die eeuwen, met een slechter systeem of net zo slecht als degene die we omver hebben geworpen.

 

Kijk naar alle landen in Latijns Amerika. Niet dat zij veel kans hadden met een Westen dat zich altijd met hun aangelegenheden bemoeien. Maar, je eindigt vaak eenvoudig weg, met nieuwe tirannen die plotseling al hun besluiten en al hun theorieën veranderen en zo voort. Hun ideologieën gooien ze uit het raam zodra ze de macht hebben. Ik geloof dat Woody Allen daar een goede film over maakte en die heet, Bananas, en je zag de dictator die aan de macht kwam nadat hij de laatste eruit had gegooid en hij komt met al die belachelijke wetten zodra hij erin zit. Na de volgende boodschappen ga ik door met deze samenzwerings- en toevalstheorieën.

 

Hallo mensen. Ik ben Alan Watt. Ik weet niet of ik terug in de lucht ben of niet. Ik hoorde niets en ik geloof dat er wat problemen met het station daarachter is. Vanavond, ga ik over een man praten, die iets over samenzweringen móet weten en dat was Professor Carol Quigley die het boek “Tragedy and Hope” schreef. Hij was de geschiedkundige van The Council on Foreign Relations en The Royal Institute for International Affairs. The Council on Foreign Relations is alleen maar de Amerikaanse tak van dezelfde organisatie. Op bladzijde 950 zegt hij dit over de creatie, het opzetten van deze organisatie.

 

Hij zegt:

            

              “Met het risico iets te herhalen, zal het verhaal hier samengevat worden omdat de Amerikaanse tak van deze organisatie (soms het Oosterse Establishment”genoemd) een behoorlijke, aanzienlijke rol in de geschiedenis van de vorige generatie van de Verenigde Staten, gespeeld heeft. De Ronde Tafel Groepen…”

 

Alan: Ronde Tafel Groepen. Dit zijn de termen die je, naar alle VN conferenties en alle conferenties van het Wereld Natuurfonds, zult horen en al deze karakters hebben Ronde Tafel Groepen en het is allemaal een deel van dezelfde structuur.

               

                “De Ronde Tafel Groepen waren half geheime gesprekken en lobbygroepen georganiseerd door Lionel Curtis, Philp Kerr die (Lord Lothian was) en (Sir) William S. Marris in 1908-1911. Dit werd uit naam van Lord Milner gedaan, de dominante Trustee of the Rhodes…”

 

Alan: Dat is Cecil Rhodes, waar je het Rhodes Scholarship voor wereldregeringen hebt.

               

                “...de Rhodes Trust in de twee decennia 1905-1925. Het oorspronkelijke doel van deze groepen was het zoeken naar een federatie voor de Engelstalige wereld langs richtlijnen van Cecil Rhodes (1853…”

 

Alan: Hij stierf eigenlijk in 1902.

               

                “...en William T. Stead die in 1912 stierf en het geld voor het organisatorische werk kwam oorspronkelijk uit het Rhodes Trust. Tegen 1915 bestonden er Ronde Tafel Groepen in zeven landen, inclusief Engeland, Zuid-Afrika, Canada, Australië, Nieuw Zeeland, India en een vrij losjes georganiseerde groep in de Verenigde Staten…”

 

Alan: Hij gaat door met het noemen van alle belangrijke figuren binnen de Verenigde Staten en noemde zelfs alle kranten die ze bezaten inclusief de Christian Science Monitor en al die andere grote.

 

Hij zegt hier; dit staat op bladzijde 951:

               

               “ De belangrijkste ruggengraat van deze organisatie groeide van de reeds bestaande financiële medewerking, de Morgan bank in New York tot een groep internationale financiers in Londen, geleid door Lazard Brothers. Milner zelf weigerde in 1901 een geweldig bod, ter waarde van $ 100.000 per jaar, om een van de drie partners van de Morgan Bank in Londen te worden, als opvolger van de jongere..

 

Alan: Dan gaan ze in hetzelfde boek op dezelfde bladzijde eigenlijk door met het benoemen. Tegen het einde van de eerste wereldoorlog hadden ze hun organisatie in ieder deel van de Britse Gemenebest opgezet en het idee was om frontgroepen te creëren, veel frontgroepen met verschillende namen, alles teruggaand naar de The Royal Institute for International Affairs.

 

Het zou op de eerste plaats de Engels sprekende mensen van de wereld samenbrengen onder een compleet systeem en dan langzaamaan, onder het mom van hulp aan andere derde wereld landen, hen daar neerzetten en je eigen mensen in die derde wereldlanden stallen en hen dezelfde cultuur geven en een wereldcultuur voor iedereen.

 

Het is niet gedaan door mensen die altruïstisch zijn en zich ’s nachts zorgen maakten over arme stervende kinderen in verre landen. De belangrijkste leden die dit type in zijn boek noemt waren allemaal multimiljonairs. Ze waren allemaal deel van het toonaangevende establishment en dat zijn ze nog steeds. Hij praat ook over het feit dat zij zoveel bewegingen hebben gecreëerd, verschillende bewegingen, waar de mensen lid van werden, organisaties, en deze bewegingen bestuurden; waarvan mensen dachten, dat het of linkervleugels, of communistisch- of hele rechtse- vleugels of fascistische vleugels waren. Zij hielden beide kanten van ieder dispuut onder controle omdat hun jongens van het Royal Institute for International Affairs deze groepen aan beide kanten leidden. Ondertussen pingelen alle jongens beneden, met elkaar en wezen met de vinger naar die groep daar. Dat is dialectiek in beweging. Ondertussen was er de hele tijd een derde groep hard aan het werk en aan de touwtjes van beide kanten trok en zo is het de laatste 100 jaar precies gegaan.

 

Deze privé organisatie dat zichzelf een instelling (institution) noemt, is een instituut (institute). Zoek de wettige definities van een instelling (institution) op. De Bank van Canada, die helemaal geen bank is, wordt een instelling genoemd. Toen het hoofd van de Bank van Canada gevraagd werd dit uit te leggen, zei hij, nee, het is niet helemaal wettig, het is meer een soort service die mensen nodig hebben. Wat een service, in slavernij raken door enorme schulden, nietwaar?

 

Dat is waar The Royal Institute for International Affairs uit gecomponeerd is, zelfs tegenwoordig. Het zijn de afstammelingen van dezelfde paar honderd families; maar een paar honderd families. De mannelijke kant en de vrouwelijke kant van deze families zijn beiden in de belangrijkste posities over de hele planeet en ze hebben er meer dan 100 jaar, openlijker aan gewerkt dan ooit tevoren omdat het niet met hun is begonnen. Onthoudt, dat het Britse Gemenebest idee geboren is in de 1500s, in de 16de eeuw. John Dee heeft hierover gesproken, een globaal systeem dat moest komen waar mensen het Engels, als hoofdtaal zouden gebruiken. Hij bedoelde voor alle zaken en Engels is zeer zeker de internationale zakentaal. Dee sprak ook over de voorwaarden van de toelating van landen tot deze vrije handelszone en hij noemde dat de term “most favored trading nation status” gegeven zou worden aan diegene die zich zouden aanpassen en in wezen hetzelfde systeem zouden accepteren.

 

Deze types hebben de wereld langzaamaan overgenomen, dat zie je bij de The Royal Institute for International Affairs, The Council on Foreign Relations.  Ze hebben ook de Trilateral Commission en een paar leden aan de top, de sleuteltechnocraten aan de top, ons hele leven al hier, gaan nog steeds door. Dezelfde jongens zijn overal; sluiten en ondertekenen deals met landen. Aan de ene kant zijn het privé deals maar aan de andere kant officieel door regeringen gesteund. Dit zijn mensen die door niemand gekozen zijn en zij kunnen ermee weg komen omdat zij de machtigste mensen op de planeet representeren als het om rijkdom gaat. Het heeft met rijkdom te maken. De hele wereld draait om dit vreemde iets, geld; en geld eist en wordt geprezen. Diegene die het hebben, regeren de wereld en ze doen het zeker nu!

 

Ze zijn van plan ons een splinternieuw feodaal systeem te geven, zoals Carol Quigley in zijn eigen boek zegt – in hetzelfde boek “Tragedy & Hope”. De reden waarom hij dit boek gepubliceerd kreeg was – op de eerste plaats kreeg hij het eigenlijk gepubliceerd omdat hij dacht dat hij een intiem, hoger lid van deze organisatie was en hij dacht dat de mensen alles wat zíj doen, zouden accepteren omdat zij waarlijk achter de verborgen geschiedenis van de Verenigde Staten, Brittannië en de hele Gemenebest van Engeland in die tijd zaten. Ze hebben achter alle grote oorlogen gezeten en ze zwaaien ook met, zoals ik zei, voor je ogen, met dit idee van een oppositie zodat je alle foute fronten aanvalt. Fronten die zij ook als “schijnaanvallen” besturen, zoals ze bij het boxen zeggen. Een schijnaanval is waar een boxer met zijn rechtse gaat toeslaan en je moet jezelf verdedigen en je laat je linkerkant helemaal open en dan slaat hij je precies daar en dat doen zij ook. Het is dezelfde techniek. Je valt, wat je als de kennelijke bron van je ontevredenheid ziet aan en het is altijd de verkeerde.

 

Ondertussen zeilen deze jongens het midden door wanneer de linker de rechtervleugel bestrijdt en ze doen dat tegenwoordig nog steeds zo. Tegenwoordig gebruiken ze natuurlijk voorname wetenschappen op ons en leden van deze groep, en ik denk persoonlijk dat dit de belangrijkste geheime organisatie op de planeet is omdat het volledig in elkaar grijpt, het is volledig geïntegreerd met M16 en de CIA. Deze man, Carrol Quigely, de geschiedkundige voor deze groep (zij hebben hun persoonlijke geschiedkundige), zij willen niet al hun archieven verliezen voor de dag als zij elkaar willen monumenteren voor wat ze deden enz. Ze willen iemand die de archieven bijhoudt. In hetzelfde boek praat hij over het feit, hoe zij daar allemaal achter zitten en hoe het de open stukken in de geschiedenis invult en wat hun doel is. Een nieuw soort feodaal systeem in voeren mét de CEOs van grote internationale vennootschappen, feitelijk een nieuw feodaal systeem creërend omdat zij de enige lobbygroepen op de planeet zijn die overblijven. Je hebt geld nodig om een lobbygroep te bezitten en deze jongens hebben het geld. Ze worden door de grote jongens met geld, gesteund.

 

Quigley vermeldt dat hun plek in Engeland, Chatham House, hun hoofdkwartier, de hoofdkwartieren van de OSS werden tijdens de tweede wereldoorlog. Dat werd M16 en de reden waarom dit het hoofdkwartier werd is, omdat de leden die de MI6, MI5 en alle MI’s die ze daar hebben (ik ben zeker dat er veel, veel meer zijn) omvatten, leden van dezelfde groep waren. Daarvoor hadden zij wat ze de geheime dienst noemden. De geheime dienst was een deel van het establishment, een society die iedere rechtbank kon verwerpen. Ze konden alle politieagenten verwerpen in de landen van de Britse Gemenebest en ze konden, door het tonen van een klein document, krijgen wat ze wilden. Ze handelden uit naam van de Kroon. Daar vroeg men niet naar en deze mensen werden in feite in de elitaire families zelf geworven. Zij lieten de boerenbevolking daar niet toe.

 

Het was die kliek, die de aarde eeuwenlang heeft geplunderd, eeuwenlang, levend van de mensen, ervoor zorgden dat de volgende honderd jaar of zo óok hen toe behoorden. Door een samenleving te plannen met een geheel systeem dat op economie draait en het enige dat je nodig hebt is feitelijk de banken te bezitten; en wat zijn banken eigenlijk? Het zijn alleen maar mensen die hier en daar papier doorgeven en geld uit niets creëren. We kennen het hele verhaal voor diegene die het hele bankbedrog onderzoeken. Het is een volledige zwendel. En schulden ook. Het is een volledige zwendel. De wereld loopt op IOU’s. Zo wordt de wereld gerund. Er was een tijd waar het de koningen en de koningen waren die te toegeeflijk waren en geld van de jongens van de bank moesten lenen. Nu zijn het alle mensen op straat. Terug na de volgende boodschappen.

 

Hallo mensen. Alan Watt met Cutting Trough the Matrix. Ik praat over Caroll Quigley en hoe hij zijn boek uitbracht, denkende dat het publiek het feit zou accepteren dat mensen een aantal generaties zwaar gemanipuleerd werden. Hele landen werden gemanipuleerd, door hele rijke mensen, soms hun eigen nakomelingen gebruikend aan het hoofd van grote ondernemingen, hoofdzakelijk door stichtingen die zij als fronten voor zichzelf hebben opgezet en Quigley bespreekt zelfs dat in zijn boek. Hij spreekt over de Reese Commission die naar de schandalen van de stichtingen keek, en de macht die zij hadden om feitelijk, hele continenten te beïnvloeden en dat is niet veranderd. Deze stichtingen werden als fronten opgezet door al bestaande, erg rijke mensen en Professor Carroll Quigley dacht, zoals ik al zei, dat het publiek klaar was om dit soort bijna totalitair regimes die hen zouden besturen, te accepteren. Misschien zat hij er niet zo ver vanaf omdat we weten dat ongeveer 80 procent van het publiek, waarschijnlijk in alle tijden, maar zeer zeker de laatste paar honderd jaar, nooit deelgenomen heeft aan eigen aangelegenheden. Ze laten dat over aan diegene die hen regeren. Wie er ook wint, die volgen zij en ze hopen alleen maar hun brood en water te krijgen.

 

Maar, de geschiedenis is niet veranderd door het gros van de mensen. Het is altijd hier en daar, veranderd door een paar mensen die hen uiteindelijk uit hun onbewuste staat kunnen slaan en hen de wereld zoals hij echt is laten zien, en een beroep doen op hun menselijkheid. Hun menselijkheid is hopelijk hun overlevingskans voor de toekomst. De meeste mensen zijn tegenwoordig zo van elkaar vervreemd, ze geven er niet echt om en dat is de waarheid. Dat is de trieste waarheid. Ik spring nu van het eigenlijke boek Tragedy & Hope” en Carroll Quigely over op een stelling van Zbigniew Brzezinski die daar bij de presidenten vertoefde, adviseur zijnde van de NSA en de rest. Hij droeg allerlei petten aan de top, een ander lid van de Trilaterale Commissie. Deze andere groep die ook een deel van The Council on Foreign Relations vormt; ze hebben dezelfde baas.

 

Zbigniew Brzezinski zei in zijn eigen boek, "Between Two Ages," hij zegt, “De technocratische eeuw ontwerpt langzaam een alledaagse, bestuurde samenleving. De samenleving zal gedomineerd worden door een elite van mensen die vrij zijn van traditionele waarde…”

 

Alan: “Vrij van traditionele waarden.” Je begrijpt dat dit hier de Brave New World is.

 

               “...die geen twijfel hebben bij het vervullen van hun doelen door middel van zuiverende technieken waarmee zij het gedrag van mensen zullen beïnvloeden en de samenleving in detail zullen besturen en in de gaten houden.”…het zal mogelijk worden een praktisch permanente wacht, op iedere burger van de wereld aan te wenden”.

 

Welnu, dit zijn het soort stellingen – ik herhaal dat dadelijk om het goed te laten doordringen, maar dit zijn de stellingen die je je kunt voorstellen uit de mond van een of andere oude tiran uit Rome die dacht dat ie een goede god was omdat de mensen deze tirannen als goden moesten aanbidden terwijl ze dit soort dingen zeiden en hier staat het door dezelfde mensen, vandaag geschreven. Misschien zelfs afstammelingen, voor zover mogelijk en het kan heel goed waar zijn. Of het is dit of het komt rechtstreeks uit een sience fiction film waar De Blorb zegt, ha, ha, ik wil de wereld besturen. Hier zie je mensen van de top, verantwoordelijk voor militaire posities en belangrijke wetenschappelijke divisies over oorlogsvoering, snoevend over de Technocratische Eeuw en ze zullen een scalair soort wapen gebruiken en het heet “Silent Weapons for Quit Wars”. De mensen zullen nooit weten wat er met hen gebeurt want we worden besproeid. ’s Nachts zien we het pulseren in de lucht. Ze gebruiken dit spul.

 

Ik herhaal het om er goed van doordrongen te zijn:

               

              “De technocratische eeuw ontwerpt langzaam een alledaagse, bestuurde samenleving. De samenleving zal gedomineerd worden door een elite van mensen die vrij zijn van traditionele waarde…”

 

Alan: Met andere woorden, er is geen verbinding met mensen. Voor hen is er geen goed en kwaad. ze hebben geen traditionele waarden.

               

                 “...die geen twijfel hebben bij het vervullen van hun doelen door middel van zuiverende technieken waarmee zij het gedrag van mensen zullen beïnvloeden en de samenleving in detail zullen besturen en in de gaten houden.”…het zal mogelijk worden een praktisch permanente wacht, op iedere burger van de wereld aan te wenden”.

 

En jij denkt dat alles gewoon toeval is – een toevalstheorie. Lees Brzezinski’s boek. Hoor het zelf van een arrogante psychopaat. Lees dit boek en zie wat ze zeggen en kijk ook naar Professor Caroll Quigely die niet zo lang meer leefde nadat hij het boek had gepubliceerd. Hij werd te groot. Hij dacht dat hij heel belangrijk was.

 

Welnu, ik krijg geen geld om deze boeken te promoten. Sommige van deze, zelfs frontgroepen voor christenen, publiceren maar raak en ze geven je al deze conspiracy boeken om te lezen en ze herpubliceren materiaal dat niet meer gedrukt wordt en zij verdienen daar goud mee. Ik niet, maar ik zoek de boeken uit die tenminste in het verleden, in plaatselijke bibliotheken beschikbaar waren en daarom raad ik mensen aan, veel naar deze boeken te zoeken. Probeer ze via inter-bibliotheken te lenen. Je zult zien dat als je boeken zoekt op het internet, en ik vond dit nadat ik over dingen zoals in het boek dat door de Club van Rome uitgegeven was “The First Global Revolution” genaamd, waar ze het idee bespreken om de hele wereld met klimaatsverandering voor de gek te houden zodat we ons allemaal onderwerpen en onze wil aan hen overgeven zodat zij ons kunnen domineren. Mensen die ik ken, ontdekten bij verschillende zoektochten op het internet dat ongeveer 30 pagina’s uit het boek zijn gehaald sinds ik erover sprak. Dus koop het originele boek. Het kost ongeveer $0.75, bij sommige van deze tweedehandse boekenstallen. Ik ben na de volgende boodschappen terug met meer over dit onderwerp.

 

Hallo mensen. Ik ben Alan watt met Cutting Through the Matrix. Ik probeer alleen maar de mensen te doordringen van het feit dat deze karakters eigenlijk veel materiaal publiceren, over het algemeen heel veel saai leeswerk; daarom doen ze dat op die manier. Zoals het Oude testament waarbij je in slaap valt en dan mis je het goede gedeelte – het gedeelte dat echt belangrijk is waar de wetten en al dat materiaal staat. Zo plooien ze materiaal in hun boeken. Ze wiegen je in slaap met saaie politiek en zo. Tenminste je neemt aan dat het politiek is, maar dan komen ze met van die kleine spitsvondigheden waar ze je iets heel belangrijks vertellen en trouwens, daarmee vertellen ze andere leden van hun eigen genootschappen hoe ze op de hoogte zijn. Voor niets zijn ze bang. Ze zijn zo zelfbewust dat ze alles kunnen afbreken en dat hebben ze zowat gedaan. Deze specifieke groep die vanuit de geheime diensten van Engeland in andere agenturen zoals MI6, MI5, de CIA veranderden. Ze stuurden hun eigen man, Wild Bill Donovan om na de tweede wereldoorlog de CIA op te zetten en het is volledig gemixt en geïntegreerd met wat jij als veiligheidsdiensten kent.

 

Ze zorgen er ook voor, zoals Caroll Quigely in zijn boek "The Anglo-American Establishment," zegt; een ander boek dat hij schreef, het andere belangrijke boek. Hij zegt, het is alleen belangrijk degene aan de top van iedere politieke partij te besturen. De rest van de mindere politici wordt toegestaan hun gebruikelijke spul door te nemen en mogen meedoen aan de competitie, de ladder op te klimmen, maar aan de top onderzoeken ze grondig iedere belangrijke kandidaat die aan jou als een keuze om op te stemmen, gepresenteerd wordt; dus dat zit wel goed en zo wordt het gedaan. Zo eenvoudig en de mensen zien nooit, zien nooit dat ze misleid worden en democratie en Quigely zeiden zelfs hetzelfde. In een democratie stemmen we geen mensen erin. We stemmen de vorige groep eruit; we zijn misselijk van de oude groep.

 

Zo plannen ze dit spel. Ze zetten al deze verschillende frontgroepen op. Zoveel frontgroepen, dat ze iedereen met elkaar aan het vechten hebben, zich nooit realiserend dat er een marionetspeler aan de top van deze hele show staat en het is hun eigen agenda. Ze hebben ook al het belangrijke personeel van de media, je weet wel diegene waarmee je opgroeit. Daarom houden ze deze typen tot zowat hun tachtigste aan, oud en van hun stoel afvallend; omdat je met deze belangrijke typen opgroeit zoals Dan Rather enz.; en zou pappie tegen jou liegen, als hij jou bij ieder journaal in de ogen kijkt? Hij zou nooit tegen jou liegen, nietwaar? Kijk naar de verenigingen waartoe zij behoren en stop niet als je een van de verenigingen zoals de CIA vindt. Ga door. Je zult ook de echte persoon achter de CIA ontdekken omdat ze allemaal bepaalde dingen gemeen hebben en ze zijn daar neergezet. Ze zijn daar neergezet vanwege hun talenten en ze zijn daar neergezet vanwege hun vermogen om altijd, altijd trouw te blijven aan de organisatie die zij dienen, zelfs als het betekent dat ze moeten liegen en volledig liegen tegen de mensen. Zo wordt dat bestuurd en zo werd het hele systeem bestuurd.

 

Als je ook wilt weten waar de Britse geheime diensten begonnen, ga dan terug naar de geschiedenis van het corps diplomatique van het goede, oude Engeland omdat voor zover wij weten, zeg de 16de eeuw, John Dee een spion voor Koningin Elizabeth I van Engeland was en hij schrijft daar in zijn eigen boeken over. Deze boeken zijn nog steeds beschikbaar op universiteiten. Hij was een spion. Zijn titel was 007 – zijn nummer, 007. 007, James Bond natuurlijk, betekent dat hij gebonden is. Hij heeft een eed gezworen. Je neemt een eed af vóór de bondsman (onvertaald); je zweert een eed. Daar komt dat vandaan.

 

Ik geloof dat we Phil uit Maryland aan de lijn hebben. Ben je er, Phil?

 

Phil: Hallo Alan. Ik ben Phil. Ik luister nu al ongeveer een jaar naar jou en ik vertelde mijn vrouw dat jij het soort man bent waar ik graag mee zou gaan vissen en een biertje drinken, maar ik geloof dat voor deze mensen het spel uit is. Ik geloof dat er steeds meer mensen over praten, over de ondergang van de mainstream media en de kranten en met de leugens op het internet en andere vormen van communicatie die wij met hen hebben en we weten wat er nu gaande is. Ik geloof dat er zich een kritische massa aan het vormen is en zij weten dat.

 

Alan: Het zit zo. Zij hebben dit voorzien. Zij hebben dit voorzien, voordat zij ons het internet gaven; en Zbigniew Brzezinski weer, heeft hier over gesproken en werk over deze aanstaande vorm van communicatie gepubliceerd. Zij noemde het toen niet het internet. De mensen hadden zelfs nog nooit over pc’s gehoord.   Hij zei dat middelen van communicatie aan het algemene publiek gegeven zouden worden. Wij, de gewone mensen, zullen denken, dat het ons meer vrijheid van denken, praten en communicatie geeft. Maar eigenlijk zullen wij dat in feite besturen, zei hij en het zal dezelfde meningen vormen over een wereldregering. Deze jongens aan de top zijn geen dommeriken, en de grootste jongens, de grote spelers die de media bezitten, de mainstream media zijn nu al bezig hun weg naar binnen te werken zodat de diensten enz. die je op het internet hebt, in hun bezit zijn. Ze willen ook de hele inhoud besturen, dus maak nooit en nooit de fout te denken dat deze jongens – ze hebben denktanken die iedere zet onderzoekt voordat ze de eerste stap maken.

 

Phil: Oh, dat weet ik. Ik luister en ik wil niet in de val trappen en denken dat we nu de hand hierin hebben. Wat ik bedoel te zeggen is dat het besef van Neo Anderson in de film dat alles geconstrueerd is en dat het niet echt was, is wat ik maanden, maanden geleden besefte, dank zij jou en andere mensen. Ik denk dat veel mensen en het publiek het ook beseffen.

 

Alan: Het verspreidt zich. Daar is geen twijfel aan en ik ben me ook bewust van die andere jongens – en daar ben ik zeker van eerlijk gezegd. Ik geloof dit echt, al dat gesproei in de lucht en de rest waar ze mee bezig zijn, ik denk dat ze het publiek gaan verdoven als ze ons door deze veranderingen zullen voeren. Ik zat gisteren te denken dat toen zij rond ’98 heel erg over Canada begonnen te sprayen, echt hevig en het is sindsdien vrijwel dagelijks over de hele wereld. Besef je hoeveel jaar ze moeten hebben gehad zodat de grote chemische ondernemingen konden werken aan de productie van miljoenen, miljoenen tonnen van dit spul die ze bij voorbaat sprayen? Ze moeten dit sinds het einde van de tweede wereldoorlogen hebben gedaan.

 

Phil: Ik woon onder een vliegroute van Baltimore Washington International Airport en ’s morgens kijk ik uit het raam en ik liet het mijn vrouw zien, ik zei kijk daar eens naar. Het lijkt op een schaakbord. Ik stond gisteren op. Ik kon het aantal sporen niet geloven, vanaf de ene kant van de horizon naar de andere kant, van noord naar zuid als ze van Baltimore Washington International Airport opstijgen, ik zie ze opstijgen. Vaak zijn er twee vliegtuigen. Op een of andere manier volgt de een de ander. Ik zie dat vaak en dan bij hun laagste oprit, hun laagste punt zijn ze zo laag dat ik de kleuren kan zien. Oh, dat is Zuidwest, West Air of iets dergelijks. Maar ik verbaas me steeds over de hoeveelheid spray en dan op een heldere dag kun je een normaal condensspoor…

 

Alan: Het verdwijnt na een paar minuten.

 

Phil: ...en het ziet er niet heel slecht uit.

 

Alan: NASA heeft nu een documentaire voor jonge kinderen op school uitgebracht om hen te overtuigen hoe condenssporen eruit zien, dat betekent dat dit een lange termijn agenda is terwijl zij een jonge groep onder handen nemen.

 

Phil: Wat is het eindpunt waar – ik heb een paar vragen voor je en een ervan heeft met spiritualiteit te maken, maar waar zie je het eindpunt van dit, Alan, want dit kan niet doorgaan.

 

Alan: Het eindpunt zal komen wanneer iedereen tegen de muur staat. Dan komt het en dat is wat de andere kant altijd in hun geschiedenisboeken hebben gezegd, dat wanneer het schorem er iets aan doet, het is schorem. Een georganiseerde bende in feite, zonder leiders en dat is jammer genoeg - Zbigniew Brzezinski zei dat ook toen hem gevraagd werd of de mensen ooit tegen het systeem zouden rebelleren. Hij zegt, “Wat doen de mensen?” Hij zegt, “Je kunt ze slaan. Je kunt ze uithongeren”, zegt hij en… revolteren ze? Hij zegt, “Nee, ze eten hun eigen doden.” Zo denken ze over de gewone mensen.

 

Phil: Ja, dat is zo. Dat is echt zo.

 

Alan: Het is volslagen minachting en arrogantie.

 

Phil: Denk je dat het snel komt, binnen vijf tot 10 jaar?

 

Alan: Het is al onderweg. Ik bedoel, ik zou de medische gegevens willen zien over de doden die er door al dit gespray zijn omdat het opgehoopt moet zijn in je systeem en ik weet dat zowat iedereen enorme bronchitis krijgt met dit gespray.

 

Phil: Weet je, ik heb daar vaak over nagedacht, je mag zelfs tegenwoordig geen videocamera meenemen naar de vliegvelden, maar als je dit spul zou kunnen opsporen zou je iets hebben dat toegevoegd wordt aan de brandstof van een vliegtuig.

 

Alan: Het is niet alleen de burgerluchtvaart. Dit zijn militaire jets. Ik heb daar talrijke foto’s van. Ze zijn wit. Ze hebben vier enorme machines, lange, gestroomlijnde achtervleugels en soms komen ze naar beneden. Ik heb er een, heel laag zien vliegen en ze zijn wit, zonder markering of iets dergelijks erop. Welnu, dat betekent dat een internationale luchtmacht ergens zijn basis heeft.

 

Phil: Ik heb die gezien maar ik heb ze alleen heel erg hoog gezien. Ze stijgen vrij hoog als ze vanuit het vliegveld van Baltimore hier komen en de condenssporen, zowat van horizon tot horizon, het spoor.

 

Alan: Je moet nu snel zijn, er zijn andere bellers.

 

Phil: Is er hoop Alan, na dit alles?

 

Alan: De hoop zal er zijn als de mensen hun natuurlijke menselijkheid terug krijgen en beseffen dat ze in afzonderlijke doosjes zijn gestopt, van elkaar afgezonderd en dat is wat regeringen zeiden te zullen doen. Ze zeiden een vorm van ont-persoonlijking te creëren. Zo noemen hen dat en je eindigt in je doosje, spelend met deze elektronische gismo’s die je volledig gevangen hebben. Daar heb je niet met echte mensen te maken; je zit in een etherische wereld van elektronica. Het is een trucje van de elect*. De elektronische truc en dat willen ze. We moeten persoonlijk met elkaar gaan communiceren en mensen ontmoeten en heel, heel snel menselijk worden en het woord delen omdat het onze menselijkheid is, onze menselijkheid moeten we terug krijgen. Onze menselijkheid tegenover elkaar moeten we terug krijgen. Dat zal ons redden.

 

* Alan zin-speelt hier met het woord electronic.(vert)

 

Phil:  Oke, bedankt Alan.

 

Alan: Ja, ik vond het leuk. Ik heb Larry uit Minnesota. Ben je er?

 

Larry: Hallo. Hey Alan. Ik ben blij dat ik erdoor ben gekomen. Ik heb een tijdje moeten wachten.

.

Alan: Ja. ga je gang.

 

Larry: Ik volg je werk nu een paar jaar. Ik heb veel dingen waar ik op zou willen reageren maar ik houd het eenvoudig vanavond. Ik herinner me, ongeveer een jaar geleden dat je een show met Vyzygoth deed en je sprak over de meer esoterische kant van het bovennatuurlijke. Je zei een paar dingen over persoonlijke ervaringen die je hebt gehad, bijvoorbeeld toen je in het oude huis van Aleister Crowley was, een paar getuigenissen die je hoorde van een paar hogere vrijmetselaars en hun vreemde ceremonies met rood gloeiende ogen en wat al niet meer. Ik vroeg me af of je hier een beetje over kunt uitweiden.

 

Alan: Waar het om gaat is dat ik met een paar Hoge Vrijmetselaar heb gesproken die mij allemaal iets over de hogere ceremonies vertelde, die van boven de 33 graden én afzonderlijk van elkaar. Welnu, dit kan natuurlijk allemaal opgezet zijn, afzonderlijke mensen van verschillende delen, in feite verschillende landen hebben mij hetzelfde ritueel verteld waar mensen toegestaan wordt een kamer te betreden. Die mensen of leden met een bepaalde graad zijn in die ruimte. Een kandidaat van de lagere rang wordt naar binnen gebracht op een soort vierkant platform en een licht schijnt vanaf het plafond naar beneden dat de kandidaat en de twee mensen die hem escorteren, omhult. Beiden zeiden zij precies hetzelfde. Je kunt diegene die hem escorteren zien. Hun ogen zijn onder het licht robijnrood en als de jongen uiteindelijk de eigenlijke eed afneemt enz. worden ze rood. Welnu, dat kan een grap voor het publiek zijn of zelfs voor degene die meekijkt omdat die andere jongens trucjes na trucjes, binnen trucjes op hun eigen mensen, uithalen. Wie zal het zeggen. Ze houden ervan het publiek beet te nemen.

 

Maar, waar staan we vandaag met dit alles? Hier is een vreemd fenomeen. Madame Blavatsky zei over de theosofie, dat een vrouwelijke tak van de vrijmetselarij is, het was echt voor vrouwen bedoeld om hen in deze beweging te lokken, een beweging die werkt aan wat zij een betere wereld noemen, was eigenlijk een voor-ontworpen systeem, waar ze naar toe werkten. Blavatsky zei, “onze missie (in de 1800s), onze missie is om wetenschap te vermengen en de grens tussen wetenschap en de geest over te steken.” Dan verwonder je je omdat ze eigenlijk alle dingen die wij gebruikelijk als klopgeest fenomenen noemen, kunnen imiteren. Ze kunnen dit met hoge technologie, letterlijk doen. Nick Begich liet machines zien op de CBC televisie in Canada, die gedachten, vanaf een afstand in je hoofd konden implanteren, weliswaar verouderd, en ze hadden tafels vol met deze apparatuur. Kleine dingen die je in je zak kon doen en op iemand richten en dit was verouderde apparatuur. De CIA, zeiden ze, hebben het in de 1950s gebruikt. Ze zijn de grens over gestoken, waar je niet meer kunt zeggen of iets bovennatuurlijks is of eigenlijk wetenschappelijk omdat ze beiden kunnen imiteren.

 

Larry: Ik was pas op een Halloween feestje en daar was een kamer met zwart licht en er stond een spiegel in en iedereen zag dat hun tanden en ogen glommen, dus zijn er allerlei soorten trucjes die je kunt gebruiken.

 

Alan: Ja, en de trucjes, zelfs op hun eigen leden, als je dat zou meemaken en je zou een ware gelovige zijn, een echte broeder onder de broeders en dat zou op jou worden toegepast, zou je geloven dat dat wat je ziet, bovennatuurlijk is.

 

Larry:  Ja zonder twijfel.

 

Alan: Zo ver zijn ze met deze wetenschappen.

 

Larry: Heb jij bovennatuurlijke ervaringen gehad of iets vreemds meegemaakt?

 

Alan: Ja. Ik geloof dat de meeste mensen dat hebben. Het is iets dat ze niet kunnen verklaren en zelfs dan, als je ze hebt, zeg ik, weet je dat het mogelijk is dat zij dit met wetenschap kunnen doen. Wat is wetenschap? Jij en ij zullen het nooit weten.

 

Larry: Ik geloof dat dát de ultieme vraag is, nietwaar?

 

Alan: Dat klopt. Ik geloof ook dat het antwoord daarop kan zijn: wat heb je er persoonlijk aan? Was het zinvol? Dat zou het andere deel kunnen zijn dat de vraag voor een gedeelte kan beantwoorden. Als je er persoonlijk iets aan hebt, iets dat je toen nodig had; maar als je met een vraagteken blijft zitten, heb je meer vragen dan antwoorden.

 

LarryHartstikke bedankt

 

Alan: Doei. Ik geloof dat we ook Peter aan de lijn hebben.

 

Peter:  Ja. hallo, Alan.

 

Alan:  Hallo.

 

Peter: Hallo. Ik ben in Toronto. Ik wilde je gedag zeggen. De economische markt is tegenwoordig verschrikkelijk. Je praat over de samenzwerings business van de Anglo-Amerikanen. Je zei een keer dat de Britten ergens in 1945, ’46 de Verenigde Naties ondertekeneden voor de de-industrialisatie. Canada verloor …..[onhoorbaar] in de 1950s. Waarschijnlijk was dat een teken van onze – de belichaming van onze …..[onhoorbaar] in de de-industrialisatie. Wanneer gebeurde dat met de VS? Wordt de economie van de VS in zo’n omvang leeggehaald zoals bijvoorbeeld in Canada toen de Canadese dollar omhoog ging? Sommige mensen zijn blij maar zaken gaan failliet omdat ze hun producten niet meer kunnen verkopen. Volgens de “Global and Mail” van vandaag trouwens, dat is gewoon een zakenkrant van Toronto. Wanneer kwam dit in de VS? Heb je een datum, een soort grenslijn wanneer dit begonnen is?

 

Alan: Ja. Blijf aan de lijn en ik praat hier over, na de volgende boodschappen. Hallo mensen. Alan Watt met Cutting Throuh the Matrix en we praten met Peter uit Toronto die het feit noemde dat de grootste handelspartner die Canada heeft, de VS is; dat is helemaal waar. En niemand koopt de Canadese producten nu omdat de Canadese dollar omhoog ging want de VS dollar is gezakt. Dit pingpongen doen ze nu altijd, dit spelen met het waterpeil. Mensen vergeten dat tijdens de gehele zogenaamde koude oorlog, het Japan was dat de schulden van de VS vasthield. Ze verkopen je schulden trouwens, dat betekent dat ze jou erbij verkopen. Japan was het land dat het vasthield. Nu is het China. China houdt de schulden van de VS vast – het communistische land China, omdat het nooit veranderde, veronderstellend dat het nog steeds communistisch is, houdt de schulden van het voornaamste fascistische land vast en wij moeten naar verluid, dit allemaal slikken en geloven. Wie houdt hier wie voor de gek, omdat de grote bankieren het moderne China gecreëerd hebben. Zij zijn diegene die er altijd achter hebben gezeten.

 

Lees het boek van Bertrand Russell. Hij vertelt daarover. Hij was daar in de ‘20s naartoe gestuurd om het communisme op de universiteiten van China te onderwijzen. Dat staat in zijn eigen memoires. Peter, je sprak over het feit wanneer de VS begon met het de-industrialiseren?

 

Peter: Ja. Was er een punt waar, vanuit jou onderzoeken, jij kunt zeggen: kijk, hier begon het. Was er een definitieve datum zoals dat bijvoorbeeld in Engeland gebeurde? Je noemde ’45, het ondertekenen van dit verdrag van de Verenigde Naties om Engeland te vermoorden; te de-industrialiseren als ik het zo mag zeggen.

 

Alan: Zelfs in Engeland wisten ze dit en de economen werden er allemaal ingebracht, de echte economen, niet die koppen die je op de televisie ziet, maar de jongens die de top adviseren. Ze zeggen altijd dat de economie een enorme machine is en zelfs als je stopt met de productie zal het 20 tot 30 jaar duren voordat het effect uiteindelijk toeslaat en het zal hard toeslaan als dat gebeurt. Engeland was onderweg en ze begonnen, zeker weten, het aan het einde van de tweede wereldoorlog te de-industrialiseren en tegen de ‘70s sloeg het thuis in Engeland hard toe. De gemiddelde man aan de bodem voelde het. De VS lijkt hier heel erg op. In de late ‘60s en de vroege ‘70s begon de bal voor de de-industrialisatie te rollen en toen ondertekenden al deze grote jongens weer alle deals betreffende NAFTA, deze Non-Governmental (Niet-Gouvermentele)Organisaties, leden van de Trilaterale Commissie en CFR groepen in het belang van veronderstelde regeringen.

 

Eerst waren het de Free Trade Negotiations waar ze eigenlijk voor de eerste keer, over een Verenigde Amerika’s spraken. Dat was in de ‘80s en ze zeiden – dat was in Canada gepubliceerd. De nieuwe hoofdstad van de Amerika’s dachten ze, zou in Montreal komen. Ze moesten een andere dan Ottowa of Whasington, D.C. hebben. En dit is dus allemaal besproken. We zien en horen allemaal hetzelfde nieuws maar mensen geloven het niet als het hen verteld wordt en toen begonnen ze echt snel met het de-indistrialiseren van de VS. omdat, toen ze eenmaal het GATT hadden ondertekend, ze hun basiswerk voor de overdracht van grote coöperatieve fabrieken naar China al gedaan hadden en ze ondertekenden alle deals. Deze opzet heeft jaren, jaren bureaucratische onderhandelingen gevergd.

 

Toen trokken in de ‘90s, vroege ‘90s, de grote ondernemingen zich uit de VS terug. Ze begonnen echt de ondernemingen te verplaatsen en zowaar zien we naderhand, dat iedere onderneming die de kust van de VS verliet en naar China vertrok, gesubsidieerd werd door de belastingbetaler van de VS en Canada, zodat ze al hun spullen naar China konden verschepen en daar fabrieken konden opzetten. We hebben dit allemaal betaald en wij betalen, de komende 7 tot 10 jaar hun verliezen. Kun je dat geloven?

 

Goedenavond, van Hamish en mijzelf vanuit Ontario, Canada en moge je god of je goden met je gaan.

 

Vertaling: januari 2008, M. Eken