ALAN WATT

"CUTTING THROUGH THE MATRIX"

LIVE ON WTPRN

"ROBO-ROACHES AND NEW AGE COACHES

(MOTTO: HEAR NO EVIL, SPEAK NO EVIL, SEE NO EVIL) = STATE OF DENIAL"

 

In nederlandse vertaling:

 

ROBOT KAKKERLAKKEN EN NEW AGE TRAINERS

(MOTTO: HOREN, ZIEN EN ZWIJGEN) = StAAT VAN ONTKENNING

 

(2 uur)

 

15, november, 2007

Dialoog Copyright Alan Watt – 15  november, 2007 (Uitgezonderd muziek, literaire citaten en opmerkingen van bellers)

 

WWW.CUTTINGTHROUGHTHEMATRIX.COM

 

www.alanwattsentientsentinel.eu

 

_____________________________________________________________

 

"Code of Silence" by Bruce Springsteen

Is the truth so elusive, so elusive as you can see
that it ain't enough baby
To bridge the distance between you and me
There's a list of grievance 100 miles long
There's a code of silence and it can't go on

 

Hallo mensen. Ik ben Alan Watt en dit is Cutting Through the Matrix op 15 november, 2007. Nieuwkomers zouden naar cuttingthroughthematrix.com moeten kijken. Heel veel downloadbaar materiaal over de geschiedenis van onze wereld, dat zoveel chaos heeft gezien en terwijl ze ons de New Age brengen, gaan we nu door de volgende fase van de chaos heen.  Ze kunnen ook transcripten in Europese talen downloaden op alanwattsentientsentinel.eu.

 

Welnu, diegene die plotseling wakker worden omdat ze persoonlijk door de veranderingen zijn beïnvloed die zich vandaag sneller voordoen, hoofdzakelijk in de portemonnee of ze verliezen hun baan en fabrieken sluiten of de concurrentie koopt hun bedrijf op en gooit ze op straat; de arbeiders weten over het algemeen niet wat er aan de hand is en hen wordt door de mainstream media verteld dat ze geen baan voor het leven moeten zoeken. Dit gaat nu al 20 jaar zo, toen ze deze hype begonnen. Je hebt misschien je hele leven 10, 15 banen gehad en je moet naar verluid, daar gewoon maar aan wennen. Ze zoeken naar antwoorden en diegene die het gelukt is terug te komen in het bedrijf en in zaken, stoppen precies hier.

 

Als ze eenmaal weer werk vinden zijn ze terug in de race. Ze werken keihard voor geld en ze verdringen het om het hoofd boven water te houden of hun hypotheek te betalen of de huur of de familie te onderhouden en dat is geen gemakkelijke taak. Daardoor is het gemakkelijk voor hen als zij wakker worden, om in de andere val te trappen, die door dezelfde jongens die de wereld besturen is uitgelegd, en dat is de val te denken dat zij op een of andere manier geen mensen kunnen zijn die deze wereld besturen. Het moet voor hen iets buitenaards zijn en dat wordt tamelijk gewoon omdat je de wereld, zoals hij aan jou gepresenteerd is al hebt geslikt en de gedachte dat er mensen kunnen zijn die zo goed met elkaar verbonden en georganiseerd zijn die de wereld besturen, zo ongelooflijk gedetailleerd in hun mythologie, het is moeilijk te vatten, dus is het gemakkelijker in het paranormale te vluchten of in aliens of wat dan ook, beter dan de fundamentele waarheid te accepteren. Een deel daarvan komt omdat ons een complete nep geschiedenis is gegeven. Een nep realiteit in feite en het is dan zo eenvoudig om vluchten in iets anders want “Ik ben zo slim, hoe zou ik mijn hele leven voor de gek zijn gehouden.” Dus val je in die kuil en het moet iets anders zijn dan iets menselijks.

 

In zekere zin is het psychotisch van structuur en dat kun je nagaan als je in de pathologie van de psychopathie wilt kijken; die zijn niet moeilijk te vinden en je ontdekt dat deze mensen door alle eeuwen heen, naar macht snakken. Nu geven ze ons de oude geschiedenissen van  oude tirannen en de meest recente die ons altijd is gegeven is  Adolf Hitler, maar er zijn veel meer sinds Hitler geweest en ze worden in iedere generatie geboren en ze worden hoofdzakelijk in de machtige families geboren – ten minste diegene die je hebt zien opduiken. Diegene, die geluk hebben in deze rijke machtige families geboren te worden, zij nemen het van hun ouders over en ze worden dynastieën, zoals we dat in de politiek zien, vooral in de VS; in Engeland zijn ze voorzichtiger met het verbergen van hun naam, de mannen nemen zelfs vaak de meisjesnaam aan.

 

Het zijn dynastieën die de wereld besturen en ze besturen het door middel van instituten. Instituten die een piramide structuur krijgen totdat je grote jongens aan de top hebt en zelfs de Koninklijke families van Europa en daar onder heb je dit Royal Institute of International Affairs die beweert – ook al hebben ze een koninklijk besluit, met een wettelijke status als instituut te bestaan, instituut, zoals een publiekelijk instituut. Het bestaat als een soort service voor het publiek maar niet ten behoeve van het publiek. Het wordt door de koningshuizen beschermd en zij zijn de jongens die de League of Nations opgezet hebben en daarna de Verenigde Naties en hun doel is altijd een wereldsysteem geweest, een globaal systeem gebaseerd op het ene systeem, dat van bijvoorbeeld de elite van London, Engeland afstamt, zogezegd en zij zullen geen andere cultuur dulden. Geen clandestiene, alternatieve methoden of culturen zijn toegestaan naast die van hen, te bestaan – een “gestandaardiseerd proces” als je wilt.

 

En van daaraf, hebben zij de Council of the Pacific Relations opgezet. Dat was een tak die meer dan 70 jaar te maken had met het Verre Oosten, Australië en Nieuw Zeeland en haar taak was om die landengroep onder te brengen in een groot handelsblok voor de toekomst, dat er nu is. Daarnaast hebben zij ook the Counsil  on Foreign Relations opgezet, de Amerikaanse tak, die zich voornamelijk bezighoudt met de beide Amerika’s. Ze brengen alles samen. Welnu, mensen moeten kijken op de hun eigen website van het Royal Institute for International Affairs en je zult zien dat ze ook zogenaamde “members only” pagina’s hebben waarop zij een publieke beschrijving geven van zichzelf. Maar er bestaat ook een Membership Only column, omdat diegene, die hun eigen lidmaatschap hebben hun eigen wachtwoorden hebben, toegang hebben tot alle verschillende sites die er zijn. Ongelooflijke aantallen sites bestaan er en allerlei organisaties die daar van afgeleid zijn. Dat is de Boom des Levens, zou je kunnen zeggen, omdat die takken heeft in elk facet van het leven.

 

 Dit was officieel opgestart door de combinatie van de Rhodes Foundation. Cecil Rhodes  werd een charter gegeven om zijn eigen kleine privéleger te beginnen, bijna het Blachkwater van zijn tijd, een soort privé-organisatie die een groot deel van Afrika zou gaan overnemen, met name de rechten op minerale grondstoffen, de rechten op goud en diamanten, om op die manier de rijkdom te accumuleren, maar ook om daarmee oorlogen te beginnen en om de Boeren, de Nederlanders, uit Zuid-Afrika te jagen. Ze deden het door een aanval te organiseren op de boeren-settlements, maar pretendeerden dat het andersom was gebeurd. Ook engageerden ze een vrouwelijke journalist die aan het Britse publiek vertelde dat de Boeren de Britten hadden aangevallen, dus wat kon Brittannië doen, die arme ziel?

De Britten moesten er naar toe om hun settlers te verdedigen en op die manier begon de Boerenoorlog. Die oorlog werd begonnen door een privé onderneming tijdens een aanval in Zuid-Afrika en ingehuurde reporters die moesten liegen tegen het Britse publiek en de Britse regering een excuus moesten geven om te doen wat ze altijd al hadden willen doen. Op die manier, wordt geschiedenis gemaakt, weet je, en dat is officieel. Zo wordt het ook in moderne geschiedenisboeken uit de doeken gedaan.

 

Echter, uiteindelijk gingen zij samen met de Lord Alfred Milner Round Table Association, een andere hoog elitaire organisatie bestaande uit aristocraten, en tesamen werden zij het Royal Institute of International Affairs, met het doel een systeem van vrije handel te creëren, maar niet alleen dat. Het klinkt zo geweldig “vrije handel “, maar eigenlijk was het bedoeld om de handel juist in te perken. Het was gericht op grote ondernemingen die zijzelf op wilden gaan zetten, er aan herinnerend dat Groot-Brittannië de eerste grootmacht was die daadwerkelijk wereldcorporaties had opgericht, beginnende met de British East India Company. Dat werd allemaal gefinancierd door de Europese Koninklijke families en de aandeelhouders waren in feite dezelfde mensen. Gewone mensen konden in het geel niet aan aandelen komen. Ze runden de opiumhandel en alle andere afschuwelijke typen drugshandel, die ze komisch genoeg “specerijen ” noemden, de specerijenoorlogen.

 

Hun doel was om een Brits type systeem te introduceren en zij ontwikkelden wat zij ook noemden de Anglo-Amerikaanse gevestigde orde. Een erg goed boek over dit onderwerp werd uitgebracht door Professor Carroll Quigley en dat ging ook over de connecties van de onderling verbonden Britse en Amerikaanse families met het specifieke doel van leiding over de wereld, voor ogen. En hoe zij uiteindelijk, met behulp van corporaties en stichtingen functionerend als tandem, de wereld beheersten, gebruik makend van dit in London ontwikkelde systeem als de basis ervan. Dit type cultuur bestaat binnen de aristocratie en zij hebben vanaf het begin achter de oorlogen gezeten.

 

Zoals ik al zei, de eerste oorlog die zij hebben opgestart was de Boerenoorlog, en zij nemen dat ook voor hun rekening. Zij waren diegenen die deze oorlog zijn begonnen met die kleine privé-groep van Cecil Rhodes. Zo beginnen oorlogen en zo krijg je het gewenste effect en krijg je een echte synthese. Omdat uit elke oorlog en conflict verdragen ontstaan, waarbij de overwinnaar meestal aan het langste eind trekt. Maar het is ook zo ( en dat is bekend uit de sociologie en de politicologie) dat de hoge bureaucratie van de overwonnenen, omdat ze zo luxueus en goed leven, zich vermengen met de bureaucratie van de overwinnaars en zij worden een. Dat is al gebeurd sinds het oude Egypte. Hetzelfde gebeurde met binnendringende legers in Egypte en je vond na ongeveer 20 jaar of zelfs minder, dat de bureaucratie van het binnendringende leger, haar bestuurlijke systeemtype, op zou gaan in het Egyptische systeem. Zij zouden een worden en het zou groeien en er zou door die unie een groter rijker ontstaan.

 

Het deed er niet toe wie won en wie verloor omdat onder de elite ze verliezen nooit zie je, en vaak zie je dat ze op een of andere manier met elkaar verwant zijn, neven uit de eerste lijn of zelfs broers. Alleen al de geschiedenis van Engeland kan dat punt bewijzen en je ziet, dat vanaf het hof van Koningin Elizabeth I, ze opener waren met een agenda. We neigen naar de Middeleeuwen te kijken en denken dat ze tamelijk achter waren en zo primitief leefden maar niets kan minder waar zijn voor de rijke elite. Ze leefden heel erg goed en zelfs vergeleken met de huidige standaard leefden zij op een hogere stand dan de gemiddelde mens zich kan voorstellen.

 

Als je teruggaat naar het oude Rome, vergeet dan niet dat zij ondergronds water hadden. Dat was warm water voor centrale verwarming dat rond hun grote paleizen stroomde. Als je zelfs verder teruggaat, naar de Minoische Samenleving en dat weten we van eilandjes die overgebleven zijn van een groot eiland dat in de Egeïsche Zee zonk, waar Thera (Thira, Santorini) nu ligt. Thira met al haar fresco’s en haar prachtige plek in de azuur gekleurde zeeën, had een sanitaire inrichting voor alle verschillende huizen die er gebouwd waren, ook warm water. Dus leefden ze inderdaad heel erg goed en als je zelfs nog verder teruggaat, naar de Harappan civilisatie dat de voorloper van Sumerie was, hadden ze ook douches binnen in huis; en je ziet dat mijn god, die jongens waren rijk, rijke handelaren ook, die meer oude handelsrouten runden, helemaal van het Midden Oosten door China. Wauw, douches binnen in de huizen eh, en wij maar denken dat we zo modern zijn. Ik wed dat ze er toen minder voor betaalden dan ze er nu voor betalen.

 

In de Middeleeuwen, teruggaand naar het hof van Elizabeth I waren ze veel opener met hun agenda toen zij verklaarden dat er een Brits of een “Brytisch” rijk zou komen. Brytisch, zo noemden ze het en John Dee was de man die het aan koningin Elizabeth I voorstelde, en het zou gebaseerd zijn op vrije handel en die landen die uiteindelijk het Britse systeem zouden aannemen zouden uiteindelijk de “commonwealth” (Gemenebest) worden genoemd omdat je de rijkdom (wealth) van de burgers (commonors) zou vasthouden. De commonwealth, zie je en tegelijkertijd als zij hetzelfde parlementaire systeem van aristocratie het House Of Lords en dat alles,  zouden adopteren, dan zouden ze een soort most-favoured-nation status krijgen en dat is China recentelijk gegeven.

 

Niets verandert. Honderdjarige plannen zijn niets. Vierhonderdjarige plannen vervullen is een fluitje van een cent als je de Stichtingen bezit; en zoals Caroll Quigely zei, stichtingen bestaan en leven langer dan een enkele persoon. Ze geven werk als zij oude leden met pensioen sturen. Ze stellen nieuwe medewerkers aan en die nemen de agenda en het mandaat over en ze kunnen alles wat ze voor de toekomst beramen, vervullen. Zo trekken ze dit. Door planning, het voorzichtig selecteren van hun leden en ongelimiteerde rijkdom om denktanken voor deze instituten in te huren om er zeker van te zijn dat ze een toekomst kunnen plannen, alle reacties van het publiek voor dié toekomst bestuderen, en zelfs leiders geven om het publiek in een andere richting te beïnvloeden; en dat alles voordat ze de eerste zet op het schaakbord hebben gedaan.

 

Daardoor plan je alles als een strategie voor een oorlog, ver vooruit, en geleidelijk trek je het terug en diegene die wakker worden zijn plotseling verbijsterd omdat ze geen idee hebben. Ze denken dat een democratie werkelijk bestaat. Dat denken ze echt. Ze denken echt dat er zoiets als een democratie is, dat de belangrijkste dekking was van deze tijd voor deze hele agenda. Dan ontdekken ze plotseling – kijk, al deze instituten die aan het publiek gegeven zijn, werken gewoon niet. Of ze zijn er helemaal niet, of er is geen echte rechtvaardigheid, dus zoeken ze het in de ruimte, denkende dat het buitenaardse wezens moeten zijn. Daarom worden grote jongens door de Futurist Society gefinancierd, zodat ze dat idee bij jou kunnen inprenten en dan ren je voor de rest van je leven in kringetjes rond, koopt heel veel boeken en je praat over Zeta Retucilli en bezoekt channelers en al die onzin, en je wordt heel erg arm, zeer gefrustreerd. Inderdaad, heel erg gefrustreerd en je komt helemaal niet dichter bij de waarheid. Je zit in la-la-land.

 

De New Age is ook door de grote Foundations gecreëerd. Kijk naar de geschiedenis van madam Blavatsky, die een soort Vrijmetselarij moest opstarten. Ofschoon Pike en Mackery, die de geschiedkundigen voor de vrijmetselarij was, zeiden dat het nevenrangen waren. Het zijn geen echte rangen omdat ze alleen mannen hoge rangen geven, maar het was er om de vrouwen voor de gek te houden en te laten aansluiten bij een wat zij dachten een occulte, mystieke organisatie te zijn. Ze moesten de vrouwelijke middenklasse aan boord hebben, dus gaven ze hen wat ze theosofie noemden en Blavatsky is daar als stichter neer gezet. Allereerst was ze een actrice. haar eigen zus schreef een boek waarin ze zegt dat ze sinds haar jeugd al acteerde en verhaaltjes vertelde. Ze heeft haar werk heel goed gedaan en ze werd door de media gesteund die ook in bezit was van dezelfde aristocratie die haar pushten.

 

Het publiek geef je altijd religies. Je geeft het publiek mystiek en je houdt ze voor altijd gemystificeerd. De beste manier om ware informatie verdacht te maken, dat schranderheid wordt genoemd, is diezelfde schranderheid te pakken het met fantasie te vermengen en het aan het publiek offreren die er vaak mee wegrent; en voor diegene die nog steeds de basis informatie geven, wordt dan de neus opgehaald door mensen die al die onzin hebben gehoord. Na de volgende boodschappen ben ik met meer hierover terug.

 

Hallo, ik ben Alan Watt met Cutting Through the Matrix, en ik neem wat sluiers weg en laat je zien hoe ontzettend rijk de mensen zijn die het geldsysteem van de wereld runnen – de truc is het publiek laten geloven wat rijkdom is. Ze zeggen, “dit is rijkdom” en dus geloof je het en gebruikt het als koers. Het doet er niet toe wat het is. Het doet er niet toe of het gebakken bonen of stekelvarkenharen zijn, zolang de mensen geloven dat dát rijkdom is en diegene die controle hebben over de bron van die rijkdom dat over het algemeen—het wás de goud- en zilverindustrie voor de westerse landen en het midden oosten. Het doet er niet toe of het dat is of de drukpers, zolang zij het zeggen, maken zíj de dienst uit. Daarom kunnen ze, zo veel als ze willen, uitmelken – duizenden denktanken inhuren in alle gebieden die bestuurd moeten worden. De sleutel daartoe zijn de bestuurbare gebieden en het is niet moeilijk om te zien hoe de samenleving door de eeuwen heen bestuurd is omdat de religie aan de top staat.

 

Welnu, als je een wereld wilt overnemen, moet je ook aan het hoofd van alle religies aan de top staan en je neemt die religies over en zet er je eigen mensen in of je koopt ze om. Hebzucht is niet beperkt tot een bepaald geloof, dus is het tamelijke gemakkelijk mensen over te nemen en hen zelfs erin te plaatsen; en na een of twee generaties denk je dat ze van jou zijn zoals de Koningin van Engeland niet echt het hoofd is. Zij is een soort paus van de Anglicaanse kerk van Engeland – helemaal terug tot Henry III, daar begon het, toen ze die rol overnamen – en zij zit aan het hoofd van de Anglicaanse kerk en zet een kleine Aartsbisschop aan de top van de rest voor het publiek, maar zij is nog steeds het hoofd en dus regeert zij in de plaats van God, zie je en dat werd altijd “het goddelijke recht van koningen” genoemd.

 

King James I kwam hiermee een beetje in moeilijkheden omdat hij een grote verhandeling schreef over zijn recht in de plaats van God te spreken en niemand had het recht en hoe durfden ze over zijn beslissingen in feite vragen te stellen omdat hij in wezen voor God sprak! Dat is niet zo lang geleden, maar veel is niet echt veranderd. Als jij aan de top van de wereld zou staan en je kunt miljoenen en miljoenen mensen commanderen, zoals de Britse Gemenebest en het lijkt erop dat Amerika daar ook voor gestrikt is omdat zoveel top politici de laatste jaren daar naar toe zijn gegaan om geridderd te worden door de koningin. Dat was door de Constitution verboden, maar dat doet er niet meer toe. De Constitution is zowat uit het raam gegooid zoals we kunnen zien en ze gaan daarnaar toe om geridderd te worden als een buitengewone eer en zelfs maffia jongens wilden geridderd worden.

 

Je ziet dat de Bronfman’s, oude Sam Bronfman die de whiskyhandel en de cocaïne handel tijdens de roerige jaren 20 runde en het drankverbod, zijn liefste wens was geridderd te worden door de koningin van Engeland, is dat niet vreemd voor een gangster? Totdat je beseft dat dezelfde groep aan de top de legale wereld voor het publiek runnen; en als ze dat systeem niet kunnen gebruiken omdat het publiek zou gaan klagen, gebruiken ze de onderwereld daarvoor. Zo werkt dat.

 

Op de theosofie terugkomend, die hoofdzakelijk voor vrouwen was gecreëerd om hen in de occulte organisaties te krijgen. Ze wilden echt de oppermiddenklasse ‘aan boord’ hebben, zoals zij zeggen, een surrogaat liefde. Dan zie je dat Annie Besant het van Blavatsky overneemt. Dus had je een HB voor Helena Blavatsky en dan een AB voor Anne Besant en zij werd opgevolgd door een andere AB, Alice Bailey. Maar als je terug gaat naar Besant, hoe is het mogelijk dat zij zo’n naam heeft? Namen zijn heel belangrijk voor mensen aan het front omdat Besant de naam was die de Tempeliers aan de vlag gaven. Daarom dus; en haar vader was een Lord Besant in het Britse House of Lords. Nogmaals, de aristocratie was betrokken bij het opzetten van die beweging. Natuurlijk stapten de vrouwen daar in en zij dachten dat hen geheimen werden verteld maar hen werd tenminste wel verteld wat het Grote Werk inhield en dat was weer om missionaris werk rond de wereld te ontmoedigen. Oh, nee, niet dat zij zelf zouden gaan, maar zij moedigden anderen aan dit te gaan doen – je weet wel, de lagere middenklasse die naar het buitenland gingen en ontberingen leden en al deze arme heidenen bekeerden die alleen maar de hulp van God nodig hebben zodat de Britten hun land en eigendommen en al hun rijkdommen konden stelen. Dat deden ze een paar eeuwen.

 

Je ziet dat “geld regeert”, zoals zij zeggen. Geld runt alles, alleen maar omdat het publiek het als een substituut voor iets anders accepteert; met andere woorden, de echte rijkdom. Daarom noemen ze het, een real estate, de enige real estate. Al het andere is nep, zie je en zelfs jouw bezittingen zijn niet van jou, je eigendom, want als je ook naar je titels kijkt zie je dat die zelfs helemaal niet van jou zijn en het is geregistreerd. Alles dat onder een wet staat geregistreerd, is niet meer van jou. We worden steeds weer langs deze stoffige weg, bedrogen, bedrogen en bedrogen.

 

Terugkerend naar The Royal Institute of International Affairs, zij hebben een tijd geleden publiekelijk toegegeven dat zij wetten voor inkomstenbelasting en eigendomsbelasting pushen. Zij waren degene die dat deden. De CFR tak deed hetzelfde in de Verenigde Staten. Zij beheren deze wereld als een soort front organisatie voor de aristocratie, deze zeer oude aristocratie die de wereld al heel lang beheert, die eigenlijk als symbolen zelfs alle Egyptische symbolen gebruikt. Dat lijkt vreemd, dit te zeggen maar het is waar want de kroning van de koningin laat je zien dat zij op een verhoogde diaz of een ziggurat-vormige piramide, een tapvormige piramide troon zit terwijl ze een kroon draagt en een kleine scepter (die de wereld voorstelt) vasthoudt en een stokje in haar hand dat eigenlijk een dorsvlegel is). Je ziet dezelfde dingen ook bij de oude farao’s. Je ziet het op de hiëroglyfen, zelfs bij de afbeeldingen van Nimrod, duizenden jaren geleden. En kijk, in Engeland uitgebeeld op plaatsen als de Westminster Abbey. Je ziet dat de vloer van de Westminster Abbey een schaakbord heeft, de zwart en witte vierkanten, dat ook de betegelde vloer van de vrijmetselaars Lodge is. Als je in de Westminster Abbey rondloopt en naar al die ridders kijkt, zijn die in kleine sarcografen gestopt net zoals de graven in Egypte. Op een wand hebben ze er een van een oude welgestelde Normandische afstamming en ze hebben twee Egyptische obelisken op de grond en halverwege tegen de wand, twee andere, klaarblijkelijk Egyptische obelisken in een, naar verluid, Christelijke kerk uit de Middeleeuwen. Mensen lopen daar doorheen en vragen zich nooit af waarom, want we hebben niet geleerd te denken of te redeneren. Ons is geleerd te imiteren wat ons gezegd is.

 

Dat brengt me terug naar mijn oorspronkelijk punt: de plotseling schok van het ontwaken en beseffen dat de dingen niet zijn zoals ze in jou brein gedownload zijn. Dingen zijn terdege anders. Vandaag zien we dat de fluwelen handschoen van de ijzeren vuist is afgenomen, het laat zichzelf zien en het glimt vrij helder in alle landen onder deze terroristen act. Engeland heeft zichzelf in de krant, tot “Fort Engeland” verklaart. Dat hebben ze gekopieerd, uit de Canadese kranten van 2005, toen de Eerste Minister van Canada het akkoord met Canada en Mexico ondertekende om in wezen, het eerste openlijke deel dat aan het publiek op de TV werd gegeven, te integreren. Het ging om de integratie van de Amerika’s, veiligheidsdiensten, belastingsystemen, douane plichten. Dat moest allemaal geïntegreerd worden en ze moeten nog 5 andere akkoorden maken tot aan 2012 en tegen die tijd moet de volledige eenwording van ten minste de VS., Canada en Mexico en misschien zelfs Chili klaar zijn en werkend.

 

Voor dat, hebben ze zelfs het opzetten van een nieuwe hoofdstad voor de Amerika’s besproken. Een nieuw Brussel precies zoals Europa heeft en het in Montreal, Canada stationeren. Omdat het onder de Napoleontische code valt dat vrij lichtjes met het banksysteem doorgaat en daar zal het gebaseerd zijn. We leven een script. Dat is de essentie. We leven een script en mensen hebben het moeilijk om dit uit te puzzelen. Ik ben na de volgende boodschappen terug.

 

"Code of Silence" by Bruce Springsteen

There's a code of silence that we don't dare speak
There's a wall between us and a river so deep
And we keep pretending that there's nothing wrong
But there's a code of silence and it can't go on

 

Hallo. Ik ben Alan watt met Cutting Trhough the Matrix, ik geef je een beetje, een heel klein beetje want er is zoveel dat je kunt uitgeven maar dat zou eeuwig duren. Ik laat je zien dat niets, geen steen niet is omgedraaid om een volledig gecontroleerd systeem te brengen. In oude tijden, zelfs in Egypte (die meer archieven over hun controle methoden heeft achter gelaten dan welke natie ook), domineerden ze het publiek simpelweg door hen een bepaalde religie te geven, zoals met het oog van Ra en je kon nergens in Egypte zijn en dit symbool, het Oog van Ra, zien. Met andere woorden, dit oog hield je in de gaten en kende al je gedachten. Het kon in je brein kijken en je moest jezelf gedragen en zelfs de slaven waren erin getraind, dat dit oog hen kon vinden, niet uit makend waar ze naar toe zouden vluchten en dus waren zij de best opgevoede slaven ooit.

 

Ze zagen dezelfde techniek bij tirannen, de hele geschiedenis door en zelfs Stalin had zijn beeltenis overal, net zoals George Orwell in zijn “1984” zwart-wit film in 1984 liet zien, door een Brits gezelschap met Richard Burton in de film; en wáar je ook liep, zelfs in je trappenhuis zie je foto’s van de tiran die je in de gaten houdt. Deze achtersteven, dit vaderlijke figuur en dat was bedoeld om van zelf in je brein te gaan nestelen; dat er niets was dat niet gekend werd, dus dat is er de sleutel van. Je kunt of mensen religies laten geloven en hen heel onkundig houden en de meesten, onthoudt dat, konden in al die eeuwen noch lezen of schrijven. Hen, de meerderheid van het publiek, werd alleen lezen en schrijven gegeven zodat ze in de industrie efficiënt zouden zijn. Je kunt niet zo goed dingen in een fabriek maken als je de instructies niet kan volgen en de blauwdrukken kunt lezen, dus moesten ze een basisscholing geven, maar ze hielden ook archieven met geschiedenis achter – de echte geschiedenisarchieven. Het enige dat je op school kreeg waren, data, tijden, gevechten en winnaars. Dat kreeg je. Je leerde niet de elementaire motiverende krachten erachter en wie ervan profiteerden en wie het fundeerden; dat is het belangrijkste. Wie betaalt al deze oorlogen? Je ontdekt dat jij er voor betaalt maar je ontdekt zelden, misschien een paar honderd jaar na de gebeurtenis, wie het eigenlijk financierden en er als eerste van profiteerden.

 

Trouwens, waarom is er geen wereld rechtbank die deze figuren terecht stelt voor misdaden tegen de menselijkheid? Al die grote bankiers die de oorlog funderen? Ik bedoel, zou dat geen goed begin in de juiste richting zijn? Omdat, er zonder hun fondsen geen oorlogen zouden zijn, zie je, maar dat is zonneklaar, dat zal nooit gebeuren. dat is al eeuwen zo gedaan, dus Jan met de Pet wordt tegenwoordig wakker and hij flipt want hij zegt “mijn God, dit systeem waarvan ik dacht dat het van mij was verdwijnt en ik zie al die bewapende voertuigen rond de grote steden en zo.” Nu gaan ze mensen in winkelcentra onderzoeken als je daarnaar toegaat, de shopping plaza’s.  Ze willen daar nu gaan fouilleren want je hebt een paar jaar nu deze zwart geklede lummels met machinegeweren in de winkelcentra en metrostations rondlopen. Nu willen ze iedereen fouilleren die binnen komt en naar buiten gaat, je stap voor stap pavloviaans trainen en zo doen ze dat met dieren.

 

Al die dieren dingen die je op de tv zag en experimenten met dieren, hadden niets te maken met het beheersen van het gedrag van dieren. Het was er allemaal om op jou te gebruiken en als je eenmaal met iets in je omgeving bekend raakt (dat is er de sleutel toe) daar sprak Skimmer over in de psychologie van het gedrag en hoe miljoenen mensen te beheersen. Je verandert het gedrag van iemand door het veranderen van de omgeving. Als je eenmaal een onbekend object in je omgeving accepteert – en een vent in een zwart uniform en een machinegeweer is zeker een vreemd object in je omgeving – dan is de volgende stap je te laten buigen en je accepteert dat. Het is altijd een stap-voor-stap proces van acceptatie in deze pavloviaanse stijl, omdat we een tijd ingaan waar de veranderingen die ze maken, zo tegengesteld zijn aan alles waarvan je dacht dat normaal was, ook al is het normale ook aan je gegeven want het normale blijft veranderen. Het is zo tegengesteld dat het je vreemd lijkt. Al dit soort gedrag, volledig vreemd; plus zelfs DNA testen op baby’s invoeren en dat soort dingen, dat is in Michigam of Illinois en andere plaatsen gaande. Dit hele eugenetische systeem wordt stap voor stap doorgedrukt en uiteindelijk zal, dat duurt niet meer lang, wat van huwelijken is overgebleven, verboden worden met uitzondering van mensen die mogen trouwen alleen maar om nakomelingen te maken.

 

Dat zal het worden, dan gaan we tenslotte over op de verbeterde mens en er zullen twee klasse mensen zijn. Hier is allemaal over geschreven en gepubliceerd in de mainstream media en jammer genoeg geloven mensen alleen de mainstream, maar ze hebben gepubliceerd dat er twee klassen mensen zullen zijn: de genetisch verbeterde, die superieur zullen zijn en de de minderwaardige soorten, je weet wel de soorten met het junk gen. Op het moment zijn wij allemaal het soort met het afval genen, alle gewone mensen (als je geen titel hebt) want de elite gaat voor de darwinistische theorie en Darwin was alleen maar een frontman voor deze speciale mensen.

 

Zij geloven dat zij bewezen hebben, door de opstapeling van enorme hoeveelheden rijkdom en macht over biljoenen mensen in de hele wereld te hebben, dat zij het recht hebben over deze mensen te regeren, dat zij superieur zijn. Ook al kunnen wij hen niet als natuurlijke psychopaten classificeren, die zij zeker zijn, classificeren zij zichzelf niet op deze wijze. Zij zien zichzelf als het natuurlijke proces van de natuur. De roofdieren aan de top hebben het recht de zwakkere te domineren. Dat geloven ze. We gaan door een Brave New World scenario heen en deze honderdjarige oorlog want zo werd het door Rumsfeld zelf, genoemd.

 

Deze honderdjarige oorlog, het zal kennelijk honderd jaar duren, het Midden Oosten te veranderen, dat weten we. Dat weten we heel zeker. Ze praten over een heel wereldsysteem en dit nieuwe soort, dit nieuwe soort wetenschappelijke dictatorschap waar technocraten en wetenschappers het proces van de toekomst zullen domineren en het soort wereld dat je geleverd krijgt en het zal ook een wereld zijn die door deskundigen wordt gerund. Dat is het bijna. Het is een wereld die gerund wordt door deskundigen en dat is waar Bertrand Russell in de 1920’s over schreef en toen weer in de ’50 met zijn boek The Impact of Science on Society”. Hij zei, “we zullen een wereld creëren waar de gemiddelde mens niet in staat is zelf na te denken. We zullen hem voor alles deskundigen geven”. Hij praat vooral over de media, televisie en radio, tot een hele generatie daarmee is opgegroeid en natuurlijk kunnen ze niet naar buiten gaan zonder naar de weersberichten te luisteren die hen vertellen wat ze aan moeten doen of wat ze die dag moeten dragen. Zo erg is het geworden.

 

Het voorbeeld dat Russell gaf was dat een moeder niet in staat zou zijn een luier te verschonen bij haar eigen kind zonder de professionele instructies van een deskundige; en kijk eens aan. We zijn hier al miljoenen jaren naar verluid en vrouwen hadden daar in het verleden geen problemen mee, maar tegenwoordig weten ze het niet. Ze weten het niet en hebben geen vertrouwen omdat een deskundige je moet vertellen wat je moet doen, en dat is al gaande en het is vrijwel in ieder facet van ons leven gaande.

 

Kijk aan de top van deze veelvoudige octopus met meer armen dan de acht van die octopus, zitten ze in duizenden takken, ze gaven je ook de zelfhulp groepen en enorme ruimte aan boekenplanken is er in openbare bibliotheken gecreëerd en in al hun mainstream boekenwinkels voor boeken over zelfhulp. Het is ongelooflijk hoeveel er daarvan zijn. Voor ieder probleem is er een dozijn aan vaak conflicterende zelfhulp boeken, omdat dit alles er was om je in een soort vorm van onze-oude-steunpilaren weggooiend, dat over het algemeen religie was, zie je, om mensen wetenschappelijke steunpilaren  te laten accepteren omdat de wetenschappelijke steunpilaren die een beetje psychologische babbels gebruiken om je vast te haken, het over zullen nemen. De wit geklede priesters nemen het over van de zwart geklede priesters en jij denkt dat ze professioneel en wetenschappelijk zijn dus volg je hun advies. En dat heeft onvoorstelbare chaos door de samenleving gecreëerd vooral onder families. Mensen lezen deze boeken echt en ze beginnen te vechten met hun vriend of iemand anders als ze zeggen, “je hebt me mijn hele leven onderdrukt. Het staat hier in dit boek, kijk en ik moet hier iets aan doen.” Dit is gebeurd. Deze zijn allemaal uit de kast getrokken door de verschillende armen van deze grote octopus, dit Royal Institute for International Affairs dat verbonden is met alle andere stichtingen, vooral de wetenschappelijke foundations en alle foundations voor dataverzameling omdat kennis macht is en diegene die ultieme kennis heeft ultieme macht over de rest. Zo wordt de wereld echt gerund.

 

Het is een geïntegreerd systeem van macht dat met elkaar in verband staat en in elkaar grijpt en ze hebben jaarlijkse vergaderingen over specifieke delen van de functies die samengaan, zoals de Bilderbergergroep waar Koninklijke families en grote bankiers en aankomende eerste ministers of presidenten binnen gebracht worden; en dat is in feite waar ze je presidenten selecteren zelfs hun namen hoort. Terug na de volgende boodschappen.

 

Hallo mensen. Ik ben Alan Watt met Cutting Through the Matrix, ik probeer een beetje van de moderne mythen te verjagen die daar gezet zijn, weer zwaar gefundeerd om mensen te verwarren en hen in cirkeltjes rond te laten lopen en hiermee bedoel ik ook de hele New Age beweging, die alweer, in Londen begon en werd gepromoot. Zij waren degene die het hele idee van mediums of channeling zoals ze het toen noemden begonnen zijn en dat bloeide door mensen als madam Blavatsky en door veel van de kringen van de vrouwen, de opper middenklasse en zo toen ze theepartijtjes hadden. Thee met platte koekjes, noemden ze die en ze nodigden de plaatselijke channeler uit die hen gaf wat iedereen echt wilde in die beweging, zonder te kijken naar de soort beweging waar zij instapten. Zij willen een vorm van zekerheid dat voor hen persoonlijk, de wereld goed blijft en dat de toekomst gewoon fijn blijft en prima of het nu met anderen goed gaat of niet.

 

Dat is echt waar deze types voor bidden. Ze bidden voor de angsten van het individu en soms, o ja, zeggen ze je dat ereen lang, donker en knap iemand ontmoet en dat is geen leugen omdat ik er niet aan twijfel dat je ze hier en daar zult tegenkomen. Het betekent niet dat er iets gebeurt maar je zult ze ontmoeten, maar mensen willen eigenlijk zekerheid, dat een vorm van verzekering is dat iedereen het goed gaat. In vroegere tijden gaf je priesters daar geld voor. Ze baden tot hun god en je was gezegend en je voelde je beschermd, en hoe banger je was en hoe meer geld je had, kon je je veel, veel beter voelen na het vertrek en al deze gebedjes die voor jou gedaan werden. Je had een speciale bescherming en het is nu zowat het zelfde. Hoe meer ze aan die haaien daar betaalden voor hun welbevinden in de toekomst, des te beter voelden ze zich. Ze moeten in dit zelfbedrog leven. Niet alleen maar een illusie maar zelfbedrog dat een kracht op een of andere manier voor hen persoonlijk zal zorgen als de wereld naar de knoppen gaat; weer andere mensen gebruiken ook andere technieken.

 

Beelden, zoals Carl Jung ze noemde. Hij zei dat dat archetypische beelden waren en je ziet die op verscheidene symbolen en op kaarten en zo. Ze gebruiken die om je readings te geven, geld van je te plukken en je goed nieuws geven en misschien wat behoedzaam nieuws om het realistischer te maken. Ze scheren je omdat jij het schaap bent, zie je want dat doe je met schapen. Je scheert de schapen en ze zijn allemaal dom (mutt). Kijk, ze zijn muttons (schapenvlees) en dat is de functie van het schaap en de goede herders komen vanuit de top om de mensen te leiden die geen vertrouwen in zichzelf hebben. Ze houden ervan de herder te volgen en ze worden altijd weer geschoren.

 

Dat is de geschiedenis van de wereld en het gaat tegenwoordig nog steeds zo en zoals ik zei, de hele New Age is ook ontworpen om een nieuw soort religie te geven, een religie waar mensen niet meer verbonden zullen zijn met hun werkelijkheid zonder te kijken naar wat er in de wereld gebeurt of met degene rond om hen heen. Ze leven in hun eigen wereldje en ze zwaaien met hun handen naar de maan en Wicca en dat soort dingen en voelen zich heel, heel fijn terwijl mensen over de hele wereld opgeblazen worden, door hún belastingen, in de vorm van bommen en clusterbommen. Ze zijn onbewust over de politiek. Ze willen het wel weten maar zo ontwapen je mensen. Eerst ontwapen je hun brein en dat is waar de New Age hoofdzakelijk heel goed in geslaagd is. Een New Ager is als iemand die op het treinspoor staat en de trein is achter zijn rug en ze willen niet omdraaien en ernaar kijken. Ze willen het niet zien. Ze willen het slechte nieuws niet horen en dat zeggen ze je. “Ik wil het niet weten. Dat is negatief”.

 

Welnu, hier is een ander stukje slecht nieuws. Kijk, als je niet naar het negatieve kijkt, verlies je je vermogens tot overleven. Daarom heb je die vermogens. Kleine waarschuwingen die bij je opkomen zijn dingen die je in stand houden en je kunt niet wegrennen als je niet om je heen kunt kijken en de trein niet ziet aankomen; dus ben je door een hele effectieve methode geneutraliseerd. We zien dat MI5 en MI6 hier ook achter het creëren van die mythen voor de mensen, zaten.

 

Wie had gedacht dat inlichtingendiensten zo hevig betrokken waren bij het creëren van fundamentele nieuwe religies en ook massabewegingen die daar naar toe hebben geleid? De oude Aleister Crowley, ontdekken we later in vrijgeven documentatie, de man werd in de ‘20s, helemaal tot aan de 30s en ‘40s uitgezonden; deze man richtte de OTO (Ordo Templi Orientis) op, een tak van de vrijmetselarij met 96 graden, hoofdzakelijk om jonge en aankomende artiesten in de dop die de schapen (de mensen)weer in de nabije toekomst zouden leiden. En natuurlijk was Aleister Crowley en de OTO in de pop, rock en amusementswereld hun held. Zo veel mensen aan de top waren daar lid van. Het gaat boven je verbeelding hoe zij daar allemaal voor vielen, maar Crowley was eigenlijk getraind en door de MI6 daar in gezet in feite. Hij was zelfs een tijdje een spion in Duitsland voor hen.

 

Alweer, zelfs de inlichtingendiensten zijn betrokken in de creatie van moderne mythologieën, dus ik waarschuw mensen altijd op te letten en hun eigen oordeel te gebruiken en niemand te volgen, mij inbegrepen. Check alles wat ik zeg zelf en neemt niets zomaar aan. Ik probeer bij de documentatie te blijven die de grote jongens zelf hebben gepubliceerd. Boeken van de grote jongens worden vaak op zo veel verschillende manieren omgebogen, afhankelijk van de intentie van de auteur, dat het misleidend kan zijn en je hoeft niet over hen te lezen door andere mensen. Lees de boeken die zij zelf publiceren. Lees alle boeken die je kunt krijgen over Bertrand Russell en je ontdekt in de foundations, nogmaals zij hebben die foundations opgezet zelfs de H.G. Wells foundation een andere propagandist voor deze specifieke elite, je ontdekt dat er boeken zijn voor $ 500 en meer. Dat zijn de boeken die ze klaarblijkelijk niet aan het publiek willen geven. De andere boeken kun je voor misschien $ 40 of minder krijgen, maar die andere, die boeken waarin ze tot hun eigen soortgenoten spraken, hun gelijken, zijn over het algemeen voor de meeste mensen te duur. Kijk bijvoorbeeld in de boeken van Bertrand Russelll. Hij was zeker een voorstander van de Nieuwe Wereld Orde waar de minderwaardige soorten genen, alle nutteloze eters zoals hij ze zelf noemde, eenvoudig uit de weg moeten worden geruimd want ze allemaal naar die Nieuwe Wereldorde brengen, kan die Nieuwe Wereldorde misschien doen instorten gedurende haar geboortepijnen.

 

Het is een vreemde filosofie want als je naar de filosofie van het Hinduisme kijkt is het dezelfde. Het is dezelfde filosofie omdat in het Hinduisme – en hier is de hele theorie van Darwin – je begint met een soort slijm en van daaruit wordt je een amoebe en je gaat gewoon de ladder van evolutie op. Als je dat met de theorie van Darwin vergelijkt, dat hij niet zelf schreef omdat zijn opa het voor hem uitgaf maar het flopte en ze maakten Darwin een superster door hem in de media op te bouwen en zijn boek was een bestseller voordat het zelfs op de planken lag. Zo creëer je een ster; tegenwoordig is het niet anders. Hij herbewerkte de geschriften van zijn grootvader die alleen maar de innerlijke geloofsystemen van een opper elite waren die Engeland en andere delen van de wereld al bestuurden. Tegenwoordig noemen ze hen gewoon junk genen, junk genen dat wil zeggen de burgers, en ze stichten eugenetische verenigingen.

 

De Rockefeller Foundation in de Verenigde Staten richtte de American Eugenics Society op en zij publiceerden iedere maand hun eigen tijdschrift met foto’s van die lieve blanke mensen met mooie tanden en lief en lang en zo meer. Fijne families die de perfecte staaltjes van een superieure soort beschaving waren en zo schaamteloos waren ze niet zo lang geleden.

 

Zij waren ook de jongens achter het financieren van de Rockefellers en anderen van I.G. Farben die de nazi industrie voor Duitsland opzetten in de tweede wereldoorlog. Adolph Hiler kreeg al zijn ideeën feitelijk van Darwin over genetica, superieure soorten en minderwaardige soorten. Hij geloofde heel erg in Blavatsky. Hij las haar boeken en je ziet dat Lenin niet anders was. Het Sovjet systeem, beginnend aan de Sovjet kant, dat naar verluid, internationaal socialisme versus nationaal socialisme was, geloofde ook in superieure en inferieure soorten; Trotsky, meer nog dan Stalin of Lenin kwam met het idee van een eeuwigdurende revolutie. Daarom moest hij het Sovjet systeem ontvluchten. Hij wilde dat de revolutie steeds naar de volgende stap zou gaan met het geloof dat zij het proces van evolutie konden versnellen, wetenschappelijk, en de inferieure soorten generatie na generatie tegelijkertijd konden vermoorden, hen elimineren. Dit zijn de mensen in de geschiedenisboeken die de mensen vandaag volgen. Zij volgen nog steeds hun geloofssystemen. Als je naar de jongen kijkt die de verscheidene leiders van de VS trainde, zoals Rumsfield, ontdek je dat het teruggaat naar een zekere professor die door Nazi Duitsland gestuurd was, die ook een nazi was maar ook geloofde in het idee van Trotsky, een eeuwigdurende revolutie om mensen door mens gemaakte prikkels te doen evolueren, het proces versnellen en hen naar de definitieve supermens te leiden; en mensen, we gaan daar nu doorheen.

 

Ik ben na de volgende boodschappen terug.

 

TWEEDE UUR:

 

"The Future" by Leonard Cohen

Give me back my broken night
my mirrored room, my secret life
it's lonely here,
there's no one left to torture
Give me absolute control
over every living soul
And lie beside me, baby,
that's an order!
Take the only tree that's left
and stuff it up the hole
in your culture
Give me back the Berlin wall
give me Stalin and St Paul
I've seen the future, brother:
it is murder.

Things are going to slide, slide in all directions
Won't be nothing
Nothing you can measure anymore
The blizzard, the blizzard of the world
has crossed the threshold
and it has overturned
the order of the soul
When they said REPENT REPENT
I wonder what they meant
When they said REPENT REPENT
I wonder what they meant

 

De Toekomst door Leonard Cohen

 

Geef me mijn gebroken nacht terug

Mijn bespiegelde kamer

Het is eenzaam hier

Niemand is er overgebleven om te martelen

Geef me absolute controle

Over iedere levende ziel

En kom naast me liggen baby

Dit is een bevel

Neem de laatste boom die over is

En vul het gat in je cultuur daar mee op

Geef me de Berlijnse muur terug

Geef me Stalin en Sint Paul

Ik heb de toekomst gezien, broeder

En dat is moord.

 

Dingen gaan glijden, glijden alle kanten op

Niets, niets zal je meer kunnen meten

De sneeuwstormen, de sneeuwstorm van de wereld

Is de drempel over

En het heeft de orde van de ziel

Omver geworpen

Als ze zeggen, heb berouw, heb berouw

Vraag ik me af wat ze bedoelden

Als ze zeggen, heb berouw, heb berouw

Vraag ik me af wat ze bedoelden

 

Hallo mensen. Ik ben Alan watt en dit is Cutting Through the Matrix en het is waar, je kunt het visioen van de toekomst zien en het is zeker moord want Engeland wordt nu de Vesting Engeland genoemd, waar ze bewapende voertuigen en zo op alle vliegvelden stationeren. Ze doen dit al jaren, denk daar aan, maar ze versnellen het hele proces en binnenkort zie je ze ook buiten de winkelcentra en plaza’s, als je vernederd wordt en lichaamsholtes worden onderzocht door een groepje giechelende tieners in zwarte uitrustingen. Dat zal het normale worden want alles zal uiteindelijk het normale worden omdat mensen zichzelf op die manier als geestelijk gezond beoordelen. Iedereen accepteert het, dan moet het normaal zijn en daarom slik je je trots in en accepteert het. Zo werkt dat. Als je een probleem veroorzaakt, wat mankeert jou? Iedereen accepteert het en daarom noemen ze dit democratie, omdat op het gepeupel, de massa altijd gerekend kan worden zoals de elite het wenst. Daarom gaven ze ons democratie. Dat is de zwendel die erachter zit.

 

Mark Baard, een reporter en een docent voor journalisten schrijft een column "ParallelNormal.com" genaamd en vandaag op de 15de heeft hij  een pagina, waar hij over kakkerlakken, hoe kakkerlakken nu robot kakkerlakken willen volgen en hoe het gedrag niet lijkt te veranderen. Ze accepteren deze robot kakkerlak alsof die bij hen hoort en er is een beetje commentaar en je kunt ook de links daar naartoe volgen. Het beetje commentaar noemt ook hoe het op andere soorten is gebruikt. Raad eens welke andere soorten dat waren? Mensen natuurlijk want ze zijn  echt niet geïnteresseerd in kakkerlakken. Die betalen geen belastingen en die consumeren en produceren niet dat de definitie van een goede burger is volgens de Verenigde Naties. Het gaat over de controle over ons! Ga naar "ParallelNormal" en naar zijn andere link op zijn site die over de wetenschappers gaat die voorbereidingen maken voor het mind reading device, 15 november, 2007, "ParallelNormal.com, en hier staat:

            

            “Dit schreeuwt gehoord te worden: De Universiteit van Boston beweert,  dat de uitvinding voor het lezen van gedachten binnenin het hoofd van verlamde patiënten gebruikt  kan worden.”

 

Alan: Kijk, ze gebruiken altijd ongelukkige mensen voor horrorshows die ze aan het publiek willen geven, want deze mensen hebben geen tijd voor degene die niet meer produceert, maar het is iets groots. Het publiek kan daar niet omheen. Het lijkt op het aanvallen van mama’s appeltaart. Ze proberen mensen te helpen, dus gebruiken ze dat altijd om hun chips en de res,t dat ze in je brein willen planten, door te drukken.

 

Hier staat:

            

            “Het nieuwe wetenschappelijke tijdschrift, geciteerd door de Beeb...”

 

Alan: Dat is de BBC.

           

            “...in dit rapport (link en uitreksel, beneden), wordt vaak het karakter van wetenschappelijke uitvindingen en ontdekkingen overdreven. Daarom ben ik een beetje twijfelachtig over de claim dat elektroden geïmplanteerd in het brein van een stomme man, zijn gedachten kan ontsluiten, en die kan uitzenden door een stem synthesizer.”

 

Alan: Het zegt hier verder:

           

            “Maar als de wetenschappers van de Boston Universiteit inderdaad de gedachten van de man voor 80 procent van de tijd nauwkeurig kan raden, zou dat indrukwekkend zijn. Als ze eenmaal deze techniek draadloos doen, onze gedachten oproepend moge onze eigen macht onmogelijk zijn.”

 

Alan: Eerlijk gezegd, geloof ik dat ze daar al zijn omdat Nick Begich op de Canadese tv op de Wendy Mesley show de CBC tv een paar jaar geleden apparaten liet zien die de CIA in de 1950s gebruikte, die nu verouderd zijn. Je kon dit dingetje in je zak stoppen zoals een afstandbediening van de tv en het was zo klein dat je het zelfs in het zakje van je hemd kon stoppen, dat moet betekenen dat ze deugdelijk waren, trouwens lang voordat we zelfs over transistors hoorden. Hij demonstreerde de interviewer, Wendy Mesley, dat je een geluid (hij speelde muziek in het midden van haar hoofd af)…. dat is wat zij van een afstand hoorde, dus het werkte zonder draden. Waarschijnlijk draadloos en hij kon net zo gemakkelijk, ook woorden in haar hoofd hebben geplant.

 

Dit is oude technologie maar dat is het grondniveau aan de universiteit, denkende dat ze het net ontdekt hebben en daarom heet het re-search (onder-zoek). Als ze het “research” noemen, betekent het dat het searching (onderzoeken) al gedaan is, omdat er in alle tijden drie niveaus van wetenschap hebben bestaan. Als eerste het professorenschap, voor het publiek en zelfs de professor denkt dat hij alles weet wat er te weten valt, maar er is een niveau boven hem en ze worden aangewezen voor gebieden als MI6 en hogere categorieën binnen de CIA. Er is zelfs een hogere groep boven de CIA die hoog ontwikkelden wetenschappelijke uitvindingen houden, inclusief die dingen die mensen voor vliegende schotels aanzien. Dat hebben ze al jaren.

 

De BBC deed een documentaire over Area 51 in de 1970s en je kon die dingen uit een Luchtmachtbasis zien komen waar ze die maken en testen. Ze houden al dit materiaal voor het publiek stil en ze creëerden de UFO beweging om je af te leiden van waar ze eigenlijk mee bezig zijn. “Dat moet iets buitenaards zijn want wij kunnen dat niet. Wij hebben die technologie niet.” En iedereen wil dat geloven omdat het zo verbazingwekkend is. We houden ervan verbaasd te zijn, net zoals religies in het verleden hebben gedaan toen Elijah in de ruimte verdween en Jezus door het dak ging en gewoon boven in de lucht verscheen. Hetzelfde doen ze vandaag met UFO’s en ze starten bewegingen op en ze funderen die waarachtig. Weet je dat de Rockefeller foundation de grootste financierder van al deze UFO bewegingen en leiders is? Dat is een feit, ik weet dat omdat ik iemand ken die in het Center for Rockefeller Foundation werkt en het enige dat ze doet is de hele dag cheques tekenen voor deze verschillende organisaties. Zo wordt de wereld geregeerd, inclusief onze gedachten en onze fantasieën en onze hobby’s zelfs en dingen die ons doen slaken van verrukking. Zo wordt dat gedaan.

 

Kijk, de Universiteit van Boston in “Parallel Normal” is uitgekomen met hun onderste versie van, “we werken daar alleen maar aan”, ook al zie je in een recent artikel door DARPA uitgegeven. Onthoud, DARPA heeft alles te maken met het NSA Departement (National Security Department) die al beweerd hebben dat zij een chip in het hoofd van een verlamde persoon zouden stoppen zodat hij e-mails kon sturen, die geloof ik 80 procent van de tijd nauwkeurig waren.

 

Dat is de wereld waarin we leven. We leven in misleidingen en categorieën van wetenschappen die voor het publiek geheim blijven, omdat alles dat het publiek ooit verteld wordt technisch is verouderd. Zoals ik al zei deed de BBC een documentaire over Area 51 in de ‘70s. Anderen hebben daar hun eigen documentaires gemaakt, en je ziet altijd deze voertuigen uit ondergrondse hangaars komen en de lucht ingaan en allerlei vreemde dingen doen, veel sneller dan een jet kan. Op een muntje stoppen en zelfs de tegenovergestelde weg gaan, en dat moet naar verluid, bij het publiek onbekend zijn. Ze rollen de laatste heimelijke bommen uit en zeggen dat dit het beste is dat we hebben, eerlijk; en ze gebruiken ook bommen als clusterbommen en alle ravage die ze aanrichten, dat fenomenaal is, maar zelfs dát hebben ze niet meer nodig.

 

In feite, kijk naar de oorlogsvoering met het weer van de HAARP technologie. The Weather Warfare Treaty van de Verenigde Naties in de 1970s getekend. Ze zeiden dat dit al de andere wapens zouden doen verouderen, Weather Warfare. Ze hebben dat getekend omdat ze dat spul al hadden en het al in werking was. Ze kunnen hele naties of continenten als ze willen knock out slaan met alleen de HAARP technologie. Daarmee zijn ze alle bommen die je ooit maar kon maken, volledig verouderd. Er zijn altijd drie categorieën wetenschappen die naast elkaar bestaan en elkaar niet kennen. Zo werkt dat; degene die het wel weten zijn de jongens aan de top die de hele geavanceerde wetenschappelijke instrumenten hebben verzonnen.

 

Dat is de wereld waarin we leven: een wereld van misleidingen waar alles dat op de boekenplanken staat, er is om je in een matrix te houden. Een matrix waarbij je je nooit kunt voorstellen wat ze in werkelijkheid doen, maar je denkt dat je het weet. Daarom disputeren we met mensen en zeggen, “we hebben die technologie niet. Dat zouden ze nooit kunnen doen. Daar werken ze nu pas aan.” Welnu, kijk in de boeken van mensen als Rutherford die een van de grootste meetkundige was die ooit geleefd heeft. Hij was degene die the Royal Institute naar Egypte zond om alle precieze metingen voor de piramiden moest doen. Hij schreef een biografie en hij noemde in de 1920s dat hij in die tijd –de 1920s – aan genetica werkte. Kijk, waarom zou een meetkundige aan genetica werken als je de genen nog niet gevonden had? Omdat het publiek verteld werd dat hij dat allemaal niet vond tot Watson, veel, veel later, met de dubbele helix kwam.

 

Ze houden de waarheid voor het publiek verborgen omdat kennis macht is; en als het ook maar iets met wapens te maken heeft, ook maar iets dat de mensheid kan veranderen, houd je dat geheim. Je houdt dat voor de mensen geheim. Je vertelt niet wat er werkelijk aan de hand is, heel, heel simpel. We hebben nu al zo’n 50, 60 jaar hele goede science fiction films gehad en de tv is het belangrijkste werktuig geweest ooit uitgevonden, om mensen te indoctrineren; en Bertrand Russell zelf prees het de hemel in. Alle Star Trek series bijvoorbeeld in de vroege Star Trek series waar ieder kind gek op was. Die waren heel erg goed gemaakt, gingen om een toekomstige samenleving gegoten in een allegorische vorm in de ruimte. Daar ging het allemaal om en ze gaven je kleine, menselijke drama’s. Ze geven je altijd menselijke drama’s als je het aas inslikt. Het aas is het menselijke drama en samen met het aas neem je het vergif in. Het vergif hier is, naar een nieuwe manier om van leven kijken, naar mensen en al het andere en zelfs naar het systeem waarin je leeft. Hier word je brein, voorbereid op een veel groter systeem, de multiculturele samenleving die zou komen: “God zegen ons op deze onderneming (enterprise)” zoals in de Verenigde Staten wordt gezegd. Ondernemingen (enterprise) hebben met handel en zaken te maken. Het is ook een heel, groot plan. Je komt binnen voor de prijs, de prijs is de wereld; en het Starship Enterprise had heel veel missies, ontmoetingen met verschillende onbekende rassen die verschillende landen voorstelden.

 

Je ziet dat al diegene die de handelsmissies accepteerden en partners werden en alle regels, wetten en reglementen accepteerden en soortgelijk, de goede jongens waren. Iedereen die ze niet aanvaarden waren allemaal gemeen en hadden vreselijke gezichten. Dat waren allemaal, lelijke, kleine karakters en dus waren ze slechte en primitieve jongens. Dat lieten ze je eigenlijk zien; het had te maken met het komende wereldsysteem dat ze brenhgen. Dat zie je tegenwoordig. Alle landen die niet onder dit globale systeem zijn gekomen, die de boeien van hun specifieke religie nog niet hebben afgegooid, zijn allemaal achterlijke mensen die je niet kunt vertrouwen. Ze zijn allemaal stiekem en primitief en daarom zijn ze slechte mensen en daarom zitten we hier en kijken toe hoe mensen worden opgeblazen over de hele wereld en het doet ons niets. We zijn allemaal afgescheiden van de rest van het mensdom door een leven lang enorme conditionering, levenslange conditionering.

 

Er was een tijd dat ze dat alleen voor het leger reserveerden, die meer indoctrinatie krijgt in het ontmenselijken van een vijand. Je moet altijd een vijand ontmenselijken, voordat je de troepen op hen loslaat. Daarom gaan ze daar naartoe en gedragen ze zich ontzettend wreed, veel erger dan wat je op de NBC ziet. Ze doen nu precies hetzelfde op de bevolking. De bevolking reageert niet zoals ze vroeger deden. Vroeger, toen mensen keihard aan de andere kant van de wereld werden aangepakt, had je nog empathie voor hen want dat was weer een overlevingsmechanisme. Als je per saldo geen empathie voor anderen had, stond je alleen. Niemand zou je helpen en daarom geef je van nature om anderen.

 

Mensen tegenwoordig zijn ontmenselijkt tot zo’n omvang dat ze zelden nog empathie voor elkaar hebben, en dat is iets triests, maar waar. We zijn afgesneden, verdeelt en overheerst tot aan de familie toe zó, dat mensen niet meer met elkaar kunnen opschieten. We wonen in kleine doosjes, spelen met een dom schermpje van een computer, die jouw eigenlijk programmeert. Het zegt je wat je moet doen en je gehoorzaamt iedere stap. Ondertussen word je geprogrammeerd.

 

Brzezinski schreef zelfs over de computer, zeggende dat dit op korte termijn aan het publiek zou worden gegeven, een vorm van communicatie die zij nooit van tevoren hebben gehad. Hij zegt, ze zullen denken dat het voor henzelf is maar in werkelijkheid zal het zijn om een gemeenschappelijke vorm van cultuur, over de hele wereld te creëren. Wie denk je, maakt de cultuur? Want jij bepaalt niet wat dat is. Dat heb je nooit bepaald. Cultuur wordt, zoals Plato zei aan de top gemaakt. Het komt van de top en het wordt aan het publiek beneden gegeven. Alles wat uit de achterban komt moet geëlimineerd worden omdat het ongeziene gevolgen voor de elite heeft aan de top met verscheidene plannen. Daarom, het creëren van een cultuur is deel van het grote werk van de regering en zaken. Zo is het altijd geweest. Altijd. Zelfs de dingen die je doen huilen als je bepaalde muziek hoort spelen omdat het je nationale dit of nationale dat is of wat het ook moge zijn, en de symbolen, allemaal versterkt. Het wordt je gegeven en door herhaling versterkt, net als Pavloviaanse training, en mensen zijn zich hier helemaal niet bewust van. Ze reageren erop, maar weten niet waarom en dit is pavloviaanse training. Zo worden we gerund. Zo wordt een cultuur gerund. Na de volgende boodschappen ga ik hierop door en neem ik telefoontjes van bellers op.

 

"The Universal Soldier" by Donovan

He's five foot-two, and he's six feet-four,
He fights with missiles and with spears.
He's all of thirty-one, and he's only seventeen,
Been a soldier for a thousand years.

He's a Catholic, a Hindu, an Atheist, a Jain,
A Buddhist and a Baptist and a Jew.
And he knows he shouldn't kill,
And he knows he always will,
Kill you for me my friend and me for you.

And he's fighting for Canada,
He's fighting for France,
He's fighting for the USA,
And he's fighting for the Russians,
And he's fighting for Japan,
And he thinks we'll put an end to war this way.

And he's fighting for Democracy,
He's fighting for the Reds,
He says it's for the peace of all.
He's the one who must decide,
Who's to live and who's to die,
And he never sees the writing on the wall.

But without him,
How would Hitler have condemned him at Labau?
Without him Caesar would have stood alone,
He's the one who gives his body
As a weapon of the war,
And without him all this killing can't go on.

He's the Universal Soldier and he really is to blame,
His orders come from far away no more,
They come from here and there and you and me,
And brothers can't you see,
This is not the way we put the end to war.

 

Hallo mensen. Alan Watt terug met Cutting Through the Matrix en dat liedje is zo waar omdat, ja de psychopaten aan de top die weten hoe ze het stammeninstinct moeten manipuleren vooral in jonge mannen. Jonge mannen zijn niet de slimste, ik ben daar zelf geweest, en we worden door hormonen bestuurd. De meeste jonge mannen willen door de stam aanvaardt worden, de groep, iets actiefs doen, beloningen krijgen en kameraadschap. Ze willen voor de eerste keer in hun leven ergens bijhoren; nog meer als ze uit niet functionerende families komen van deze moderne tijd. De meeste families functioneren niet meer. Dat is opzettelijk gedaan. Daarom zoeken ze naar zoals iemand die tot een bende wilt horen, zoeken naar een stammenleider en een bendeleider aan de top en zij geven hen dat allemaal, doen wat hen verteld wordt te doen en zij kennen ook prijzen aan hun eigen land toe.

 

Kijk, de meeste typen komen over het algemeen uit de lagere klasse. Zij hebben geen macht. In feite zitten zij opgesloten. Veel van hen werken niet of hebben geen werk of kunnen geen krijgen, en plotseling een uniform aantrekken maakt je erg respectabel en mensen behandelen je totaal anders en ze voelen zich speciaal. Als je eenmaal in het leger stapt, vertellen je ze dat op slag, dat je nu heel bijzonder bent. Je hoort niet meer bij de burgers in de straat. Je bent bijzonder. Je bent een van ons. Je bent deel van het team. Je bent een broeder. Een groot broederschap, zie je en jongens zijn dol op broederschappen en groeperingen met emblemen. In het oude Egypte begonnen ze altijd met de linkervoet naar voren. Daarom zie je grafzerken van Egypte altijd de linkervoet naar voren. Dat betekent het begin van de opkomende zon in maart – als wij rondt de zon draaien. In die tijd dachten ze dat het andersom was, maar het is het begin van maart met de linkervoet naar voren, dat in ieder leger in de wereld wordt toegepast. Het hele leger is een deel van het hoge occulte systeem en een  “soldaat”  is iemand die dood voor de zon, sol, is de zon. Daarvoor dient de soldaat.

 

We hebben nu Steve uit Ohio. Ben je er Steve?

 

SteveHallo Alan, hoe gaat het.

 

Alan:  Niet slecht.

 

Steve: Fijn je te horen. Ik was gewoon geïnteresseerd vanavond in de dingen die je noemde die gestuurd zijn om ons te verwarren, vooral de geheime diensten die daar bij betrokken zijn. Ik weet niet of je laatst gehoord hebt over die waarheidsverteller die uit de MI5 ontsnapte, David Shayler en zijn stelling in July, dat hij een nieuwe Messias is. In feite is hij een reïncarnatie, naar men zegt. Eigenlijk is het heel gecompliceerd, zoals we allemaal weten hoe gecompliceerd deze dingen zijn, en nu is hij een reïncarnatie van een Joodse revolutionaire herder Astronges genaamd. Het is echt interessant als we deze truthtellers naar voren zien komen, nietwaar?

 

Alan: Ja dat is zo. Zoals ik al eens zei, Aleister Crowley was een van de betere, onthoudt dat hij zwaar gefinancierd werd, hem is een heel team van schrijvers gegeven om alle boeken uit te pluizen die de beweging moesten opzetten, maar ze hebben achter alle New Age bewegingen gezeten. Het is ook interessant dat zij hoge technologie gebruikten die – dit is ook toegegeven, het kwam uit hoorzittingen naar voren na de hoorzitting van MKULTRA. De CIA was bij alles betrokken, en natuurlijk financierden zij dat alles. Ze zetten daar ook dezelfde apparatuur op die Nick Begich liet zien, dingen die in je gedachten in je hoofd konden planten. Ze installeerden die bij veel van die meditatiegroepen die plotseling overal, over de hele wereld ontsproten, vooral in het westen, en sommige garandeerden je dat je God in je hoofd hoorde spreken. Ze betalen geld en ze mediteren een beetje en natuurlijk kregen zij hun ervaring en dus gebruikten ze gevorderde technologie in de ‘60s en zonder twijfel vanaf die tijd. Je vraagt je af wat het met die man gedaan heeft waar je over sprak, ofschoon hij voor hen werkte. Het is mogelijk dat ze het zelfs op hem gebruiken.

 

Steve: Hij kondigde aan dat het door een gezamenlijk en voortdurend gebruik van paddenstoelen kwam, Ayahuasca en Ibogaine gecombineerd met marihuana dat hem hielp bij de realisatie van zijn goddelijke missie ons naar 2012 te helpen. Ik veronderstel dat dit op het Glastonburry Symposium gebeurt dat zou iets kunnen zijn.

 

Alan: Zonder twijfel kan dat, ze zijn erg beroemd voor het geven van een Messias, deze groep. Ik bedoel, tot op zekere hoogte was het hele idee van de theosofie, jonge mannen op te pikken en die voor Maitreya- systemen klaar te stomen en ze hebben er een paar voor klaar gestoomd en het buiten geprobeerd. Krisnamurti was er een van. Hij was door hen opgevoed. In feite gaf Bestants vader, Lord Besant hem de meeste training. Hij was een van de allerhoogste leden van de Tempeliers, Lord BesantGelukkig scheurde hij (Krisnamurtier zich van los. Hij besefte dat hij gebruikt zou gaan worden voor de manipulaties van miljoenen mensen; en vergeet niet wat zei zeiden, dat ze ons uiteindelijk een welwillende dictator zullen geven en dus hebben ze de laatste honderd jaar deze karakters klaargemaakt, zodat het publiek het zal accepteren.

 

SteveBedankt Alan. Hartelijk bedankt.

 

Alan: Jij bedankt voor het belletje. We ziende hele tijd dat de grote instanties, erachter zitten. Kijk, daar ging MKULTRA over, mediamieke bedrevenheid. Het ging niet alleen om het opzetten van helmen met koptelefoons en LSD. Je dan herhaalde geluiden laten horen, muziek en woorden om je te veranderen en je oude geheugen uit te wissen en je een nieuw geheugen geven, dat was er allemaal deel van. Wat ze niet in MKULTRA vertelde was, dat lieten ze zelfs niet in de onthulling zien die de CBC deed, in de documentaire “The White Room” geloof ik dat die heette. Ze lieten je niet het feit zien dat zij ook heel veel jonge kinderen hadden aangenomen die wees waren en experimenteerden ook op hen, en al die mensen worden vandaag nog steeds iedere morgen om 3 uur wakker, iedereen op dezelfde tijd; 3 uur ’s ochtends en het doet er niet toe waar ze zijn. Dat gebeurt er.

 

We hebben nu John uit Florida aan de lijn. Ben je er John? Hallo John.

 

John: Ik heb een vraag ten aanzien van de chip technologie en wat al meer. Hoe zie je hen dat uitspelen met betrekking tot de Hegeliaanse Dialectiek?

 

Alan: Ik zal je zeggen dat het vrij gemakkelijk te zien is waar ze nomaals, stap voor stap naar toe gaan. Wacht even, na de volgende boodschappen praat ik met je verder.

 

John: Doe ik..

 

Alan: Hallo. Ik ben Alan Watt met Cutting Through the Matrix, en het is waar dat dit niet door kan gaan, het wordt tijd dat dit alles voorgoed wordt gestopt en dat de mensen misschien voor de eerste keer in de geschiedenis, moeten beginnen met zichzelf te gaan praten en beslissen waar ze naar toe willen gaan. We hebben nu John uit Florida aan de lijn die het over de hersenchip heeft en hoe het waarschijnlijk aan het publiek gegeven zal worden. We kunnen zien waar het naar toe gaat met al dit spul betreffende ID kaarten. Kijk, in Europa moeten ze in bepaalde landen hun ID kaart al laten zien, om een taxi te krijgen, de metro, de bus en het wordt een manier van leven en natuurlijk weten we dat ze ons enorme roofpartijen – er zullen zich uiteindelijk roofpartijen in de media opstapelen, over gestolen ID kaarten, waarschijnlijk als we ze allemaal het volgende jaar hebben. Ze creeren dat een stroom aan diefstallenen, valse ID kaarten en zeggen dat dit zo niet verder kan, het is verschrikkelijk. Dan komt iemand op een grote show zoals die van Oprah, of wie weet welke, en ze laten je de voordelen van de chip zien en hoe prachtig het zal zijn en hoe het ook kan koppelen aan je zenuwstelsel

 

Dit materiaal hebben ze al gepubliceerd in wetenschappelijke tijdschriften en het zal binnenkort meer mainstream worden en gepubliceerd worden door de reguliere kranten over de voordelen van een brainchip en dat je geen verdovingsmiddelen in deze turbulente tijden meer nodig hebt, deze stressachtige tijden, omdat het je eigen, natuurlijke endorfine en zo, zal stimuleren los te laten en je zult je zoveel beter voelen. Je zult de hele tijd onbezorgd zijn, dus als je het publiek genoeg stress geeft en veel gedoe over gestolen kaarten. Deze kaart is uiteindelijk bedoeld als de enige kaart die je bankzaken doet. Dat neemt de plaats in van alle andere kaarten die je hebt. Daarvoor is het ontworpen en dat is in de Britse kranten openlijk besproken, zelfs al een paar jaar geleden. Daarvoor heeft het alle capaciteiten en langzamerhand zal het daarvoor gebruik gaan worden. Als het eenmaal gestolen wordt en je kunt niets meer kopen, alles is plastik, dan heb je een andere methode en de chip zal de manier zijn. Het zal ook door de NASA gepusht worden, er is een documentaire uit, van een paar jaar geleden over hoe hun speciale astronauten gechipt zijn aan een monitor, hun bloeddruk en hun hartslag en zo, en hoe veilig je bent als je die chip hebt omdat het al met het ziekenhuis contact kan opnemen voordat je zelf weet of je een herseninfarct of een hartaanval krijgt. Zo zullen ze het aan het publiek verkopen en de rest zal gedwongen worden erin mee te gaan. Dat wordt nogmaals, democratie genoemd. Wat is er met je aan de hand? De rest van ons heeft het geaccepteerd. Wat is je probleem? Maar het is ook om je overal op te sporen.

 

Ze hebben toegegeven dat de ID-kaart de voorloper van de chip, de mogelijkheid heeft opgespoord te worden door mobiele telefoontorens, helemaal door de steden en je weet dat ze die gebiedjes met antennes opzetten op gebouwen in alle straten in de steden, dus kun je waar je ook gaat, opgespoord worden. Dit is een totaal bewaakte samenleving. Totaal betekent, volledig bewaakt. Daarom noemden ze het ‘Total Information Network.” Niet bijna volledig maar Total Information Network en de enige manier om absoluut zeker te zijn is het ding geïmplanteerd te hebben en vandaar de bijeenkomsten op de Loyala Universiteit van Louisiana, de laatste paar jaar. Ze hebben daar een jaarlijkse wetenschappelijke bijeenkomst. Newt Gingrich is daar als de belangrijkste woordvoeder gezet die deze gesprekken begint en deze jongens trekken zich nooit terug. Hen wordt altijd dit soort posities gegeven. Ze hebben topwetenschappers die aan de chip werken al vanaf 2001 over het feit sprekend, dat het voor gebruik al klaar is.

 

Het enige dat ze nu moeten doen is het publiek overtuigen dit te accepteren en ze zeiden dat dit vooral door fictie gepromoot zal worden, niet alles door fictie, maar hoofdzakelijk door fictie, te beginnen met stripverhalen om kinderen eigenlijk te laten denken dat het iets normaals is en dat al hun superhelden dit hebben en het hen enorme krachten zal geven. Zo gaan ze dit idee bij de jongeren promoten. Dan zal het door verscheidene romans en ook films voor volwassenen gaan. Natuurlijk kwamen na 2001 verschillende films uit met bijvoorbeeld Robbie Williams. Hoe heette die ook alweer. The Cutter, geloof ik waar je een implantaat had. Iedereen kreeg een implantaat in hun brein en daardoor hadden ze een compleet geheugen – je geheugen werd gedupliceerd. Alles wat je gezien en gedaan had zat in die chip en ze konden dit iedereen laten zien als je overleden was. Ze konden je laten zien wat jij hoorde, jij zei. Zo doen ze dat om je familiair te maken met het idee en door terreur en angst promoten ze het als iets goeds en de meeste mensen zullen het accepteren omdat wetenschap op het platform van religie is gezet. Het is een nieuwe religie die het overgenomen heeft en dit is allemaal met voorbedachten rade gedaan. Mensen zijn nu zo geconditioneerd alles te geloven wat de deskundigen ons vertellen. Beantwoordt dat de vraag hoe dit gedaan zal worden?

 

John: Welnu, ik bedoel, zolas jij altijd zegt, je hoort altijd over de VeriChip, je weet wel, Digital Angel zoals in Fort Lauderdale, Florida. Ik weet dat er RFID chips in specifieke vormen van identificatie zitten, dus je zou denken dat ze direct cerebrale implantaten in het brein zullen doen.

 

Alan: Ja. Dit ding wordt al gebruikt. Ze hebben dit al jaren.

 

John: Ik bedoel ik heb in je recentelijke shows gehoord, je zei dat iemand in Duitsland het had. Zouden zij – ik bedoel hoe doen ze dat? Moeten ze een heel leger witte jassen daarbij betrekken, dokters die dit doen?

 

Alan: Ze houden van de medewerking – zij houden van de medewerking van het publiek. Het is het zelfde met de griep. Daar gaat de griep ook allemaal over, al deze inentingen voor de griep zijn er om de mensen te trainen om vrijwilligers hun inenting te halen. Het is veel eenvoudiger schapen te controleren als ze de weg van de herder volgen – en ze hebben ook onze toestemming nodig.

 

John: In het verleden heb ik opgemerkt, sinds we weten dat jij over inentingen en meer spreekt en het lijkt dat om een of andere reden, de inentingen dit specifieke jaar overal is. Voor het gemak heb je ze in de winkel. We hebben ze hier. Je wordt er bijna ziek van. Ik heb twee keer een griepspuit gehad en iedere keer als ik die twee kreeg ben ik nog nooit zo ziek geweest in mijn leven, dus ik ben er tegen.

 

Alan: Dat klopt en dat is een deel van de training, ons allemaal met de witte jassen mee te laten lopen als ons wordt verteld dat het voor onze eigen bestwil is. Natuurlijk gaan ze ons een reeks diefstallen geven, zoals ik al zei, van je ID kaart en je zult de spannende verhalen in de kranten lezen over arme zielen die zichzelf niet kunnen onderhouden, een maand geen huur kunnen betalen of uit huis gezet zijn omdat ze hun kaart niet hadden en niemand wilt dat; en dus door middel van angst, leiden ze je ernaar toe. Zo wordt dat gedaan.

 

John: Welnu wat het cerebrale implantaat betreft, zou het iets pijnlijks zijn, of iets dergelijks of moet je daarvoor een medische opleiding hebben?  Ik bedoel heb je er een. Ik bedoel kun je daar wat meer over uitweiden?

 

Alan: Ik geloof niet dat ze daarvoor een medische opleiding moeten hebben. Ze kunnen dit met verpleegsters beginnen. Je brengt eenvoudig je hoofd in een rustpositie en het zal er eenvoudig in gaan, heel eenvoudig en gemakkelijk. Ik weet, en dat is een feit, zoals ze op de Loyola bijeenkomst hebben gezegd dat het een coating heeft die op protoplasma lijkt en dat dit zich met de neuronen structuur zal verbinden, de zenuw structuur van je eigen lichaam, dus kun je het er niet meer uithalen. Het zal je zenuwen er ook mee uittrekken.

 

John: Hoe groot zal dit hersenimplantaat zijn denk je?

 

Alan: Het is minutieus. De chip dat ik hier van het Duitse bedrijf heb is waarschijnlijk 1/8 van een inch en toch, onder vergroting lijkt het op een fabriekje zelfs met kleine koelers erin en pijpjes en zo, en het heeft uitsteeksel als vingers, heel veel van die uitsteeksels. Dit zijn de dingen die met je zenuwstelsel samenwerken en zichzelf aan de neuronen vastmaken en de ganglia* (overtaald)

* uiteinden van de zenuwen.

 

John: Hoe lang heb je toegang tot deze specifieke technologie gehad, in je bezit? Ik ben gewoon nieuwsgierig. Ik bedoel, misschien is het sindsdien geëvolueerd.

 

Alan: Ik ben zeker dat ze veel andere hebben, en dit is een bedrijf met één soort. Ze kunnen het trouwens ook een snobistisch tintje geven. Dat is iets anders. Zo verkochten ze ook andere ideeën. Je geeft iets een snobistische aantrekkingskracht. Je hebt categorieën in brons, zilver en goud en platimun en ze doen hetzelfde met de Baja Clubs waar ze je een implantaat in je arm doen, voor de tieners zodat ze toegang hebben tot deze clubs.

 

John: Ik geloof dat ze dat in Miami, in een bepaalde club doen.

 

Alan: De jongen die aan het hoofd staat van deze ketting van nachtclubs, waar alle sexy jonge vrouwen naar toegaan en daarom gaan de jonge jongens ernaar toe en die doen alles om dicht bij de jongen sexy vrouwen te komen, dat is de aard van het beestje, en ze laden hun kleine chip op door entree gelden. Je hoeft dit ding alleen maar langs je arm te slaan. De jongen die aan het hoofd daarvan stond heeft net de NASA verlaten waar hij bijna zijn hele leven gewerkt heeft. Dat zegt je wie dit bezit, nietwaar?

 

John: Niet zo’n instantie. Mag ik nog en laatste vraag of opmerking geven en dan laat ik je aan andere bellers over. Als ik je een Xerox kopie – ik heb een button die ik ooit bij een garage sale in een schoenendoos heb gevonden en het lijkt op iets misschien van een genootschap met of zonder geheimen of  van een broederschap. Delta Kappa Epsilon – met engelenvleugels en een oog. Dan in het midden staat er een soort schild – lijkt een beetje op een paard of een eenhoorn en op de andere kant is een brug zoals op de treasury (schatkist, fiscus). Herinner je het dollarbiljet? het heeft 3 sterren en een kruis en sleutels en ik heb wat spul uit Rusland op de onderin de doos en dit gaat terug tot 1912. Als ik je een kopie stuur kun je dit misschien een avond uitleggen?

 

Alan: Stuur het me. Ik ben na de volgende boodschappen terug.

 

JohnBedankt, Alan.

 

AlanDoei.

 

Hallo mensen. Alan Watt terug met Citting Through the Matrix.  Ik bespreek met de laatste beller een beetje de technieken die zij zullen gebruiken zodat mensen een hersenchip accepteren.  Ze hebben hun hele leven al aanvaardt, dat er naalden in hun gestoken worden, dus is het niet zo’n ramp, nietwaar? Het probleem is de gedachte dat er iets achter in je hoofd zit en dat zal ook niet zo’n ramp zijn als eenmaal onze top supersterren en de mensen die je volgt, er eentje hebben. De gewichtige mensen die jou je mening geven, zullen naar voren komen en zeggen dat zij het hebben gedaan en dat het geen ramp is en ook zullen ze zeggen hoe veilig ze zich voelen. Maar, ik denk ook dat zij dit kunnen doorduwen met de komst van pandemieën en je hele medische geschiedenis zal hier natuurlijk ook inzitten en je zult geen toestemming krijgen naar bepaalde plaatsen te gaan  als je je inentingen niet hebt gehad en dat zal automatisch gelezen kunnen worden in de buurt van een sensor. Er zijn zoveel manieren waarop zij mensen kunnen forceren en dwingen te gehoorzamen en dat is de wet. Wetten zijn op de allereerste plaats bedoeld om dwang te gebruiken, de dreiging dat iets noodzakelijks zal volgen als je niet gehoorzaamt; dat is de wet. Ze hebben liever dat je erin meegaat en gedwongen wordt en stilzwijgend toestemt dan gedwongen worden het te doen, omdat als je mensen gedwongen ziet worden ze een beetje achterdochtig worden en partij zouden kunnen kiezen voor de ongelukkige die gedwongen wordt. Zo gaat dat.

 

Oké, Antonio uit Maryland is aan de lijn. Ben je er Antonio?

 

AntonioJa. Hallo Alan, hoe is het?

 

AlanNiet slecht. En met jou?

 

Alan: Ik voel me fantastisch sinds ik weer met je kan spreken. Ik heb eerder met je gesproken. Ik wilde een beetje toevoegen aan wat je vorige beller over chips zei. Ik durf te zeggen dat zij zeiden, dat de chip zelf waarschijnlijk helemaal niet echt in het cerebrale brein geïmplanteerd hoeft te worden, dat het eigenlijk aan een zenuw in je hand, je arm vastgemaakt kan worden of iets dergelijks als ze beslissen dat ze je willen controleren.

 

Alan: Dat is mogelijk. Ze hebben in de ’60s, ‘70s testen gedaan met militair personeel zelfs in Engeland die binnen kwamen voor kleine operaties en ze hebben het in de ruggenwervel geprobeerd. Dat was het hoofdgebied. Waar weer, veel zenuwen eindigen en ze hebben hun testen gedaan. Ze weten dat het zeker efficiënt zal zijn als ze het gewoon aan de basis van de schedel aan de achterkant van je hoofd kunnen implanteren. Het zou in zeker zin effectiever zijn. Het gaat rechtstreeks naar het gebied van de cortex ik twijfel er niet aan dat ze het mogelijk elders kunnen implanteren, maar nu praten ze erover het in het hoofd te gebruiken. Dat wat me was opgestuurd is met al die diagrammen en blueprints en zo, ziet het in het achterhoofd geplaatst, precies waar Neo het in de film de matrix heeft laten doen. Dat was ook een deel van de programmering, die film.

 

Antonio: En om weer de virus inenting te noemen. Ze hebben het nog niet verspreid maar eigenlijk al 100 miljoen inentingen hier in de Verenigde Staten gedaan.

 

Alan. Trouwens ook in de lente hier in Canada nadat de regering ons belastinggeld heeft gebruikt om de griepspuit te promoten, vertellend dat je een gevaar voor anderen kunt zijn als je de griepspuit niet hebt. Nogmaals, hier is weer dit kleine dreigement, zie je. Als de lente begint zal de CBC (dezelfde CBC als de nationale BBC soort televisie in het bezit van de overheid) ons de statistieken vertellen en je laten zien dat er nooit een verschil is geweest tussen diegene die de inenting namen en diegene die het niet deden, met betrekking tot het krijgen van de griep omdat de inenting die je krijgt altijd twee jaar oud is. Soms vier jaar, overgebleven van een vorige griepepidemie in het verre oosten en wat ze je ieder jaar geven is een gok, een filtrering die ze je dit jaar geven en door hun eigen wetenschap – dat is er het vreemde aan als je dingen eenmaal doordenkt. Door hun eigen wetenschap, omdat virussen constant evolueren weet je. Ze hebben minuscule hersentjes die zo briljant zijn dat ze allemaal geniën zijn en ons wordt deze onzin verteld dat ze het niet kunnen bijhouden. Daarom kunnen ze geen remedie voor bijvoorbeeld AIDS vinden omdat ze zeggen dat er zoveel variëteiten bestaan en onmogelijk is omdat het zich iedere minuut, iedere uur muteert. Hier vertellen ze ons iets totaal anders over de griepspuiten, dat het de nieuwste zijn die ze hebben en door middel van hun eigen wetenschappen zeggen ze je allemaal dat alle virussen zich constant muteren. Kijk, welke is het nu? Welke? Als iets bedorven ruikt, dan is het bedorven en we weten we wat ze er nu werkelijk in die enting stoppen, wie weet. Zelfs de dokter weet niet wat er werkelijk in zit. Hij kan het niet testen. Het is allemaal een kwestie van vertrouwen.

 

Antonio: Dokters zijn tegenwoordig al tamelijk lang geen dokters meer. Ik zou zeggen een paar jaar, zeker al niet de laatste drie decennia. Ze zijn alleen maar een arm van de farmaceutische bedrijven en de belangrijkste medische organisaties. Je erin en eruit te halen en betaald krijgen.

 

Alan. Ja, je zit goed. Ze zijn drug-duwers en de meeste van hen kunnen tegenwoordig geen diagnose meer stellen. Je gaat met een probleem naar binnen en dan zeggen ze je dat je in een categorie van longproblemen hoort. Ze sturen je naar een longspecialist of een allergiespecialist dus zijn ze een soort middenkader die je alleen maar naar de andere deskundigen doorduwen.

 

Antonio: Oké. Ik heb nog twee snelle dingen en dan laat ik de andere bellers snel binnen. Een, is er een boek uit. Ik weet het niet. Ik heb je horen zeggen dat je andere boeken onder andere namen hebt geschreven. Er is een boek dat ik gelezen heb en het heet "Now the World Really Works" door Alan B. Jones en het verbindt de punten heel goed. Veel langs de lijn waarop jij het doet, in plaats van het geven van een deel van het plaatje en daar lijken de meeste mensen zich op te concentreren omdat ze niet in staat zijn eigenlijk het hele aspect van wat er werkelijk gaande is, te zien. De cyclus die de mensen eigenlijk dom houdt. De manier waarop de armen en de rijken, de afstand die er nu tussen gecreëerd is, voornamelijk door de oorlog. Mensen beseffen niet dat het met opzet is gedaan. Dat gebeurt er met de mensen. De regering is er niet voor de mensen. Geen enkele regering is dat. We moeten wakker worden en begrijpen dat niet alleen de regering er helemaal niet voor de mensen is, maar er zijn misschien individuen die denken dat ze iets goeds kunnen doen in de regering maar ze zullen vooral ineffectief zijn als ze al goed zijn.

 

Alan: We hebben een politicus gehad in Canada, we hebben ook een soort provincie of een provincieregering en hij kwam in ons provinciale parlement. Hij bleef daar niet lang. Hij schreef daar een boek over. Hij zei dat ze allereerst bij hem kwamen, als haaien om te zien of hij zich bij hen wilde voegen in wat oneerlijke dingen waar zij bij betrokken waren, omdat ze allemaal handelaren bedriegen, ze wilden zien of hij hetzelfde spel zou spelen en zichzelf helpen zoals hun ook deden. Dat proberen ze met je te doen. Het is als een alcoholicus die iemand ziet die niet meer gebruikt en de jongen weer dronken probeert te voeren. Ze testen je en dat hebben ze met hem geprobeerd. Zou hij omkoopbaar zijn? Zou hij die weg inslaan? Zou hij de andere kant opkijken als dit gedaan werd en het geld uit de portemonnee van mensen werd gehaald? Hij ging er niet in mee, dus toen probeerden ze hem op andere manieren erin te luizen, hem in discredit te brengen en dus verliet hij het vrijwillig voordat zij succes hadden. Hij zei dat deze mensen totaal geen geweten hebben; en dat ze, dat ze psychopathisch zijn. Jammer genoeg, is dat de enige benaming voor deze types.

 

Antonio: Als de meeste mensen eens – ik denk, volgens mij, als ze eens uitzoeken wat de Reece Commission probeerde, het onderzoek, en waarom het samengeperst was, zouden ze heel veel informatie vinden, alleen maar door te onderzoeken wat ze probeerden te doen en de individuen die erbij betrokken waren.

 

Alan: Ja dat klopt en je kunt het boek krijgen. Het heet, "Foundations: Their Power and Influence." Het is uitstekend, de hele Reece Commission zit erin en ik geloof dat het Norman Dood zelf was die bijvoorbeeld naar de Ford Foundations ging en dit is in de ‘60s, geloof ik en hem werd verteld; hij zei, ons doel als foundation is een unie van het Sovjet systeem en het Amerikaanse systeem helpen te funderen en het tot een geheel samenvoegen.

 

Antonio: Ze ontdekten ook in de notulen dat zelfs meer organisaties feitelijk zeiden: wat is beter dan een oorlog om de richting van een samenleving te veranderen?

 

Alan: Carroll Quigley zei dat je gemakkelijker in vijf jaar oorlog iets gedaan krijgt dan 50 jaar vrede en propaganda omdat in oorlogstijd ze het kunnen doorduwen ,afdwingen. Dat is waar.

 

Antonio: Oké, Alan, ik vond het weer fijn met je te spreken en ik hoop dat je niet teveel lijdt onder de kou daar en een fijne dag.

 

AlanBedankt voor het bellen

 

AntonioGraag gedaan.

 

Alan: En dat hebben we. We hebben psychopathische types die allemaal goede connecties hebben. Ze behoren tot foundations. Ze lopen foundations, zoals CEOs, in en uit, van bedrijven naar de regering en dan weer terug en ze horen allemaal tot dezelfde clubs, het oude jongens netwerk. Ze zijn in een piramidestructuur bedwongen van, nogmaals, aan de top wat ze hier zien zijn Koninklijke families die graag deze karakters ridderen als ze hun werk, het dienen van het Grote Werk, goed hebben gedaan. Om de zoveel tijd zien we mensen die geridderd worden, zelfs, zoals ik al zei, de maffia leiders willen geridderd worden door de koningin. iets vreemds dit te willen als je genoeg geld hebt de wereld een paar keer op te kopen, zoals mr. Bronfman kon en toch was zijn allerliefste wens door de koningin te worden geridderd. Hij zocht naar alle liefdadigheidsinstellingen waar zij aan doneerde of waarvan zij voorzitter was en gaf die ieder jaar, miljoenen en miljoenen alleen maar om in een goed blaadje te komen en geridderd te worden door de koningin - wat een ambitie.

 

Oké, een fijne avond van mij en Hamish mijn hond, hier in Ontario, Canada en moge je god of je goden met je gaan.

 

Vertaling januari, 2008, M. Eken.