ALAN WATT

"CUTTING THROUGH THE MATRIX"

LIVE ON RBN

"GAMES PEOPLE PLAY, TRAINING TO SLAY"

 

In de Nederlandse vertaling:

 

“Spelletjes die mensen spelen en getraind worden om te doden”

 

23 november, 2007

 

Dialoog Copyright Alan Watt – 23 november, 2007 (Uitgezonderd muziek, literaire citaten en opmerkingen van bellers)

 

WWW.CUTTINGTHROUGHTHEMATRIX.COM

 

www.alanwattsentientsentinel.eu

 

 

"Code of Silence" by Bruce Springsteen

There's a code of silence that we don't dare speak
There's a wall between us and a river so deep
And we keep pretending that there's nothing wrong
But there's a code of silence and it can't go on

 

Hallo mensen. ik ben Alan watt en dit is Cutting Through The Matrix op 23 november, 2007. Voor nieuwkomers noem ik altijd aan het begin mijn website. Je moet er echt naar kijken en zoveel mogelijk materiaal als je wilt downloaden. Het is gratis en dat telt vandaag de dag, nietwaar? Alles is gratis, wordt er gezegd. Kijk ook op alanwattsentientsentinel.eu voor transcripten die je kunt downloaden en printen voor je vrienden, in verscheidene Europese talen. Terwijl we door november gaan is het hier vrij koud in Canada, ten minste het gedeelte waar ik woon, en ik heb een drukke dag gehad met het kappen van hout en zo en ik ben tamelijk klein van gestalte. Ik moet nog meer naar binnen halen voordat het meer gaat sneeuwen.

 

Voordat ik de avond opstart ga ik altijd zitten, denk ik een minuut na en dan besluit ik waar ik over ga praten. Vanavond dacht ik aan iets dat ik eerder deze week heb genoemd en dat is hoe videospelen mensen beďnvloeden. Het beďnvloedt de kinderen omdat het allereerst voor hen ontworpen is, ten minste aanvankelijk om hen te spenen en hen te laten opgroeien met de mogelijkheid gewoon dat doel op commando, te vermoorden. Daar gaat het allemaal om. Het is ontworpen. Deze programma’s waren ontworpen voor het militaire complex en die kwamen echt al in de 1950s en ‘60s uit en definitief in de ‘70s. Voordat ze het internet aan de mensen gaven hadden ze bijeenkomsten in de  belangrijkste defensie departementen in verscheidene Europese landen maar hoofdzakelijk in de Verenigde Staten en het Pentagon. Deze bijeenkomsten behandelden het feit, hoe ze oorlogsvoering konden verlengen door opgroeiende jongere generaties die misschien wat remmingen hebben, een oorlog in te gaan; en dat zagen ze met de problemen in Vietnam.

 

Een paar van de huidige spelers die ook tot de New American Century organization horen, zijn nu aan de macht. Toen waren dezelfde spelers betrokken bij denktanken en manieren om jongeren aan te moedigen en in een oorlogsmodus terug te krijgen. Generaties op te kweken die een geweer willen vasthouden en die genoeg ongevoelig zouden zijn en feitelijk genoeg onvolwassen gehouden, zodat zij die vijanden niet als doelen zouden zien en ook niet denken dat zij zelf gedood kunnen worden. Daarom kwamen ze met videospellen als een manier om de mensen ongevoelig te maken omdat ze een oorlog tegen bewegingen voorzien, grote bewegingen die gevormd zullen worden. De eerste, verspreide bewegingen, onafhankelijk van elkaar die met rechten, burgerrechten, menselijke rechten enz. te maken hebben. Ze zagen deze aanhoudende oorlog tegen deze groepen en als ze uiteindelijk hun zin krijgen, breken ze dit systeem af en geven een ander systeem. En iedereen met een communistisch label kreeg klappen, omdat in werkelijkheid we al heel erg lang door een oligarchie bestuurd worden. Een oligarchie, zoals Caroll Quigely in zijn boeken Tragedy & Hope” en "The Anglo-American Establishment" zei, die ons al zo lang bestuurt. Na de volgende boodschappen ben ik met meer hierover terug.

 

Hallo mensen. Ik ben Alan watt met Cutting Through The Matrix. Ik praat over het feit hoe videospellen ontworpen zijn, om generaties mensen te creëren die uiteindelijk soldaten moeten worden, omdat de spelen aanvankelijk werden gebruikt om rekruten in het leger ongevoelig te maken. Lang, lang voordat wij over computers en zo hoorden. Je kunt in feite teruggaan naar de verslagen van de trainingshandboeken van het leger van de VS., als een van de voorbeelden. Dat hadden ze in Europa al eeuwen gedaan en ze kopieerden alleen maar hun methoden. Maar, ze gebruikten al langer geleden, methoden om rekruten ongevoelig te maken zodat ze efficiënter zouden doden, omdat ze ontdekten, zelfs al tijdens de Burgeroorlog dat in sommige grote slagvelden misschien maar 17 van de 100,  eigenlijk hun geweren (bij diegene die dood waren) in de slag afvuurden want ze raapten deze musketten op het slagveld op en controleerden of ze waren afgevuurd of niet. Ze besloten manieren te vinden waarin ze eigenlijk mensen zouden trainen en een soort oorlogscultuur creëren zodat ze altijd, als nodig, in iedere generatie, rekruten konden aanhouden Dit was vooral na en tijdens de tijd van Vietnam naar voren gekomen.

 

Het is vandaag niet nieuw dat ze gebruik maken van drugs op militairen om een nieuw soort met drugs opgewekte, agressieve soldaat te creëren. Dat hebben ze getest. Ze hebben dat toen met bepaalde drugs getest. Je moet de film “Jacob’s Ladder” zien. Het is de moeite waard die te zien omdat het drug dat ze daar noemen, dat vanaf helikopters gesproeid werd, echt in Vietnam gebruikt is. Het was aanvankelijk ontworpen hen heel erg agressief te maken en ze hebben het eerst op apen getest voordat ze het op soldaten probeerden en de apen scheurden letterlijk ledematen van elkaar af. Met dit soort dingen houdt het leger zich bezig omdat ze niets om de doorsnee gardist geven. Het is alleen maar om hen als rekruten naar binnen te krijgen. Ze willen alleen maar dat je er naar toe gaat en mensen vermoordt en als je ondertussen gedood wordt ben je toch alleen maar een nummer. Na jou, komt er altijd iemand anders.

 

Ze gebruikten videospelen, aanvankelijk gecreëerd voor het leger. Door psychologen en professionele mensen met enorme kennis van de menselijke geest met geschiedenissen over oorlogstechnieken en zo om ook dit alles te ondersteunen, en wat er in je brein ingeprent blijft. Inprenting is heel belangrijk bij spelen en ook bij andere dingen. Vraag het de advertentie-industrie. Seks bijvoorbeeld verkoopt, en je vermengt seks met geweld en dan heb je zeker een behoorlijke combinatie, omdat alle primitieve aspecten van het limbic systeem naar de oppervlakte komen en zichzelf manifesteren. Dit alles is heel goed begrepen in de hoge sectoren van het leger van alle landen.

 

Kijk, ik kreeg een brief van een vrouw die een jong kind wil helpen die verslaafd is aan deze videospelletjes. Ik ga dit lezen en noem geen namen.

           

              “Beste Alan Watt: Als iemand dit weet dan ben jij het, ik heb alle informatie nodig dat geweldadige computerspellen en films en muziek, ongenode flashbacks of visioenen van geweld produceert.”

 

Het antwoord daarop is: ja, dat is een feit. Dit is bekend. Het probleem is dat de meeste informatie (ondanks dat het in hogere psychologische kringen op universiteiten bekend is) meestal voor het publiek wordt verzwegen. In de gewone media wordt hier niet over gesproken.

 

Ze zegt:

            

              “Zoals u zeker weet is de huidige generatie gefokt op gewelddadige videospelletjes, voorheen gereserveerd voor militairen en politietrainingen om de leerlingen hun natuurlijke aversie tegen doden, te laten overwinnen. De 18 jarige jongelui van tegenwoordig werden voordat ze naar school gingen, bekend gemaakt met het stalken van mensen door wapens.

 

Zo is dat. Er wordt hen geleerd mensen te stalken en hen na te jagen met wapens.

            

              “De hele reeks boeken, TV en muziek door een constante verbinding met of het internet, de iPod, radio, mobieltjes is wat teenagers aangeboden krijgt. Samen met dit zijn er pop psychische cursussen over mentale pathologie. Gezondheidscursussen over pathologie. De pathologie van de omgeving. Samen met dat zijn er doe- het-zelf geestelijke gezondheids beoordelingen en feestjes voor teenagers om deze vragenlijsten in te vullen zodat ze kunnen zien of ze psychotisch, obsessiecompulsief of iets anders pathologisch zijn. Ik probeer een heel begaafde jongen te helpen die urenlang videospelletjes deed en die zomaar opeens, geweldadige droombeelden had. Hij was er bezorgd over. Hij was nog nooit gewelddadig en is in feite bekend om zijn compassie en bereidheid anderen te helpen, zelfs opofferingsgezind om anderen te helpen. Hij erkende het spelen van video’s als een verslaving toen hij 10 jaar was en gaf het spelen bijna een jaar op. Hij zei dat hij ze soms met zijn stiefbroer speelde maar hij besloot een jaar later weer te gaan spelen. Hij ontweek dingen als Grand Theft Auto en geloofde dat hij een beetje omzichtigheid in acht nam maar hij gaf als het ware toe dat het een verslaving was. Anderhalf jaar geleden kwam hij in aanraking met Heavy Metal muziek en een paar bandjes met namen als Incubus en Succubus. Hij keek ook naar Nip Tuck en CSI --

 

Ik heb eerder over dit soort programma’s gesproken.

          

              “...met in beiden, doorgesneden lichamen terwijl bijna -

 

Luister hier naar en het is waar. Luister hier naar.

            

              “...naar bijna hymneachtige muziek luisterend. Net als gezang op de achtergrond als je ernaar luistert. Het is bijna een heilige daad deze lichamen open te snijden. Hij begon naar films met vieringen over het doden, te gaan. Hij deed testen om te kijken of hij sociopatisch of psychopathisch was. Ik vertelde hem dat sociopaten en psychopaten geen geweten hebben, geen wroeging of schaamte hebben. Geen compassie hebbend. Geen gevoel voor rechtvaardigheid hebbend. Zijn leraren zeiden tegen deze jongen dat hij twee abnormaal ontwikkelde eigenschappen had. Het is echt een stelling van deze tijd als een kind verteld wordt dat het abnormaal is deze twee kwaliteiten van compassie en zo meer, te hebben. De eigenschappen heeft hij nog altijd hoewel de jongen ze probeert opzij te zetten. Kort geleden liet hij grote wroeging zien over een bepaalde tijd en hij regisseerde zijn daden. Hij gaat met vrienden en chatrooms om en hij is opgegroeid met deze psychologische diagnosen en ook met een vrachtje psychopathische cultuur. Deze contacten heroriënteren hem op die gedesoriënteerde wereld. Als ik terugkijk op mijn eigen tienerjaren, herinner ik me de verassingen die mijn generatie kreeg toen onze vrije keuze, veronderstelde vrije keuze, LSD te nemen een niet zo’n vrije keus bleek te zijn. Eerst leerden de mensen dat zij niet konden gaan slapen wanneer zij dat wilden omdat de drug hen wakker hield. Toen ontdekten ze dat de flashbacks uit het niets te voorschijn kwamen. Later ontdekten we natuurlijk dat de drug uitgedeeld werd, ons zogenaamd zou helpen een stelling tegen het establishment te maken en tegen iedereen in het establishment zelf.

 

Dat is waar. Die zaten daar achter, momenteel werken de veiligheidsdiensten voor de regering. Die zaten achter het verspreiden van drugs.

            

              “Dus vergeleek ik dat met het geweld van de computerspelletjes die deze generatie sinds de kleuterschool opneemt en deze droombeelden over geweld en ik vroeg me af of, net zoals bij LSD, dit flasback ervaringen uit het niets produceert. Omdat ze niet aan het verhaal van het spel gerelateerd zijn, kinderen die dit ervaren geloven dat dit hun eigen, persoonlijke droombeelden van geweld zijn en concluderen dat er iets psychopathisch of sociopatisch met hun moet zijn. Ben je informatie in jou onderzoeken tegen gekomen die hiermee te maken hebben? Ik heb gelezen dat mensen zichzelf verslaafd noemen maar ik heb niets gezien over geweldadige droombeelden die spontaan ontstaan bij kinderen of tieners of iets dergelijks ten aanzien van die drab van videospelletjes. Waarom kan dat niet op die manier plaatsvinden? Als een persoon beroofd is zal hij of zij flashbacks van dat voorval hebben. Iedereen die een gewelddadige aanslag of een ontwrichtende ervaring heeft meegemaakt krijgt die. Deze zogenaamde spelletjes zijn een belediging voor de tere geest van kinderen en voor de geest van tieners die zich ontwikkelen en de ervaring vindt urenlang, dag na dag plaats gedurende de jaren die hen vormen.”

 

Dit is een van de vele soorten brieven die ik krijg van mensen die begrijpen en zien wat er met de jongeren aan de hand is, zoals ik al zei; wat ze wellicht niet weten is dat er mensen zijn, heel veel mensen, die bij regeringsinstanties werken die hand in hand gaan met de makers van deze grote, gewelddadige videospelletjes, hoofdzakelijk uit Japan. Zij leiden het deel dat de cultuur van mensen moet veranderen. Ze hebben in al die verschillende gebieden van de geestelijke gezondheidszorg specialisten die aan deze dingen werken en in werkelijkheid zijn het de ondernemingen van de VS en Engeland die de leiding nemen en het naar de kinderen marketieren. Wat vertel je je familie en vrienden wat ze doen, als ze doen wat iedereen doet? En dat is, je kind een van deze spelletjes kopen voor verjaardagen en kerstmis. Wat doe je? Accepteer je het en laat je hen dat kopen of negeer je toch wat je kind doet? De meeste mensen negeren het gewoon omdat iedereen het doet, dus moet het goed zijn. Maar deze spelletjes zijn letterlijk bedoeld om je kinderen ongevoelig te maken voor het doden en de daad van het doden.

 

Ik geloof nu dat we Steve uit Burlington, Ontario aan de lijn hebben? Hallo, Steve?

 

SteveJa. Hallo, Alan. Hier ben ik.

 

Alan:  Hoe gaat het?

 

Steve: Ik moet zeggen dat ik ten volle geniet van de informatie die je uitbrengt en ik waardeer wat je gedaan hebt. Gewoon een vraag die me bezig houdt. Het is waarschijnlijk vrij onzinnig maar toch wil ik je inzicht hierover. Ik kocht pas geleden een kopie van het boek van Bertrand Russell en ik geloof dat het de originele uitgave van ’53 is en op de binnenflap van de kaft staat een label van de eigenaar. Stel je gewoon een raamkozijn voor en de buitenkant van het kozijn zijn druiven en een paar vogels en een ram aan de top, en een man en een vrouw respectievelijk links en rechts. De man houdt een open boek vast en de vrouw een gesloten boek en op de bodem naast een flacon een gesloten boek waarop staat ex libris en daaronder staat de naam van de eigenaar erin getypt. Ik dacht dat het een beetje eigenaardig was, als je daar iets over te zeggen hebt en dat kunt delen. Het is triviaal. Ik wil je niet lastigvallen.

 

Alan: Je ziet dat bij alle vrijmetselaars groepen in feite, de man het open boek is, dat betekent dat zijn geest mag groeien. We praten hier na de pauze over.

 

Hallo mensen. Alan watt, terug met Cutting Trhough the Matrix. Ik praat met Steve uit Burlington, Ontario die een plaatje beschrijft, een binnen bladzijde, de begin bladzijde van een boek die met een vrouw en een man met boeken te maken heeft. Eén boek is open. Eén gesloten enzovoort. De druivenstok staat aan de ander kant. Dat is de Boom des levens en vooral in de hogere orden, de dingen waar Russell en zo in zaten, was de vrouw inferieur. In feite is dat altijd het geval geweest in de mysterie religies en Pike zelf sprak over nevengraden die aan vrouwen werden gegeven, zoals de Eastern Star, waar ze doen alsof ze leden van de hogere mysteries zijn maar er werd hen nooit toegestaan erin te komen. feitelijk geloven ze dat vrouwen geen geest hebben. dat geloven ze. Ze zijn ontzettend seksistisch aan de top en de vrouw is ook het einde van alles.

 

Dit vind je ook in de Hindu religies, de vrouwelijke godinnen, die beiden de gever en vernietiger zijn, dat betekent moeder, aarde enz. Je wordt in de wereld van de materie geboren en je sterft, jouw materie gaat eenvoudig weer terug naar de materie, het voegt zich bij de rest. Terwijl mannen met een geest hoger kunnen komen en daarom zeiden Pike en anderen dat de vrouw alleen maar het licht van haar echtgenoot kan reflecteren. Zij is de maan, met andere woorden. Hij is de zon. De maan reflecteert het licht van de zon. Dit onderwijzen ze hen in de hogere graden. Ongelooflijk, ongelooflijk seksistisch en toch hebben ze alle vrouwen in de lagere orden verenigd, denkende dat ze materiaal krijgen onderwezen, en alleen maar gebruikt worden. De wijnrank is de Boom des Levens, dat betekent dat hij een kans heeft zich aan te sluiten bij de Boom des levens, door zijn intellect en de juiste selectie voor voortplanting. Hij is op de boom geënt, wordt een scion, dat SCION betekend. Het is geen toeval dat het hetzelfde als ZION of SION klinkt, hetzelfde oude iets. Het is ook alfa en omega, de geest begint en eindigt als materie; en het open boek en weer, het gesloten boek. Helpt dat?

 

Steve: Ja, heel goed, Alan. En buiten dit raamwerk en het plaatje staat een obelisk en aan de top van de obelisk staat een stralend, zonachtig silhouet. Nu begrijp ik het.

 

Alan: Ja, ze zijn inderdaad erg illuminatie.

 

Steve: Hartelijk bedankt voor al die uitleg.

 

Alan: Dag. We hebben Rick uit California. Ben je er Rick?

 

Rick: Oh, hallo. Ik wilde even met je praten. Zoals toen je op Sweet Liberty was, daar deed je goed werk met het onthullen of het doorhakken van sommige supersterren in Engeland die ons voor  new age reptielen en dat soort dingen willen inspinnen en de laatste tijd ben ik bezorgd. Ik heb een video en die is echt goed. Er staan heel veel stukjes op. Het omvat al jouw materiaal (het is uit Texas). Het omvat het materiaal dat jij onderwezen hebt over eugenetica heel goed, zonder jouw naam te eren. Ik heb dit bekeken en ik wilde het afspelen – overwoog het op scholen of cafés af te spelen om mensen wakker te maken, maar toen realiseerde ik me dat ik deze video niet aan Mexicanen kon laten zien omdat deze man hen illegale aliens noemt en dus werd ik wantrouwig. Ik begon te denken aan contraspionage en wat het bedoelde effect zou zijn, waar ze bepaalde dingen noemen en ze het dan tot ongelijk, leidende kampen verdraaien en dus vroeg ik me af hoe jij hierover denkt, Alan.

 

Alan: Kijk, ik heb zoveel vanuit de binnenkant van de scoop. Ik weet zoveel over wat er gaande is en over het algemeen praat ik daar niet over. Ik heb van de grote jongens zelf, aanbiedingen gekregen en in feite is mij heel veel geld beloofd als ik me gewoon bij hen aan zou sluiten. Ik praat hier over iedereen die de hele New Age leiden en de rest daarvan en zelfs diegene die de video’s voor hen maken. Er is altijd een verbinding tussen de persoon die de grote, mainstream video’s voor deze karakters maakt; en hij belde me en sprak twee uur op me in – aan het einde vroeg hij me naar de alien agenda, hoe ik daarover dacht en ik vertelde hem wat ik dacht. Met andere woorden, ik zou daar niet in meegaan; en als ik dat zou hebben gedaan zou ik wekelijks, op iedere grote talkshow, over de hele planeet zijn geweest, een van de allergrootste shows. Ik heb dat van andere jongens die ook boeken hebben uitgebracht. Ik zei dat ik me niet bij hen zou aansluiten. Ik zal de mensen niet misleiden en toen dreigden ze me mij uit verschillende radioshows terug te trekken als ik niet met hen meeging. Dat is trouwens met Red Ice gebeurd. Je hebt er geen idee van wat er werkelijk aan de hand is omdat deze New Age agenda ontwrichting en zo veroorzaakt tussen verschillende rassen enz, allemaal deel van die ene agenda is en dat staat al heel lang gepland en ze houden er niet van als mensen naar buiten komen met de juiste feiten. Dat heet het verzamelen van intelligentie; en als je het wilt tegenspreken, neem je dezelfde intelligentie, je laveert op je nuance en dan heb je contra spionage. Ze spreken de intelligentie tegen.

 

Rick: Ik wilde alleen maar zeggen Alan, dat wat ik echt fijn aan je vind dat je tot geen enkele groep behoort, je bent geen deel van welk kamp of welke filosofie dan ook, je ben niet geketend aan nationalisme of wat dan ook, of je weet wel wat ik bedoel, marxisme. Veel mensen die ik ontmoet komen uit bij de waarheid en ze kennen de waarheid maar zijn nog steeds loyaal aan hun partij of hun ras of hun land en het lijkt of hen dat afleidt. Feitelijk leidt het hen af van de waarheid.

 

Alan: Daar gaat het bij contraspionage allemaal om. Ik heb dat de mensen altijd verteld. Kijk, ik ken de video niet waar je over spreekt maar ik heb andere gezien. Ik ken ook mensen die me al die jaren, privé, via de telefoon uitvragen om in in het volgende boek van de grote, bekende auteurs te eindigen. Een paar van hen hebben dit uiteindelijk toegegeven. Uiteindelijk hebben ze het bekend. Blijf aan de lijn en ik praat met je verder als we na de pauze terugkomen.

 

Hallo mensen. Ik ben Alan watt en we snijden hier meer door deze matrix die inderdaad heel erg lang is. Ik praat met Rick uit Californie over een paar dingen, die echt gebeurd zijn. Ik kan niet vaak genoeg benadrukken dat de samenleving door veel generaties gevormd is. Veranderingen zijn door generaties gevormd en voorgeschreven door departementen van cultuur; en om mythen over het maken van religies te creëren bijvoorbeeld, het kan veel decennia duren en het  gewoon langzaamaan opvoeren, totdat, zoals Bertrand Russell zei: “mensen kun je alles doen geloven.” Adam Weishaupt zei hetzelfde. Het was niet omdat ze het plotseling besefte. Dat komt omdat die jongens archieven informatie hebben waarin ze het gedurende de eeuwen, hebben zien gebeuren en hoe het eigenlijk werd gedaan en geďntroduceerd en verstrekt hebben bij de mensen en de mensen geloofden het.

 

Ik geloof dat het Charles Forte was die zei dat in iedere eeuw, iedere tijd, de juiste autoriteiten er op toe zagen dat de juiste religie op de juiste manier aan de mensen werd geleerd en het werd op de juiste manier gedaan en de mensen geloofde het op de juiste wijze. Zo simpel is dat, en omdat de overgrote meerderheid iets gelooft, wil het nog niet zeggen dat het waar is, maar de overgrote meerderheid kan vrij gemakkelijk alles wijs gemaakt worden, eenvoudigweg door herhaling en hoe meer mensen erin meestemmen, de minderheid zal hen uiteindelijk volgen. Maar, de smerige trucjes die bij de contraspionage gaande zijn verschillen ook niet van de grote zaken, als bedrijven, bedrijven overnemen. Het is een voortdurende oorlog tussen al deze dingen; de waarheid en de realiteit. We hebben bijvoorbeeld veel radiostations die opstarten als ze iets zien dat voor iemand anders werkt, dan starten ze iets op; en in de business van de verbeelding is er geen betere te volgen dan de originele Art Bell Show, dat Dreamland wordt genoemd, onthoudt dat. Droom land. Daarom was het laat op de avond in de lucht. Daarom is het laatste nieuws om 11 uur ’s avonds; dat is om je wakker te houden, je gedrag te wijzigen. Je gaat niet vroeg naar bed. Je zit in een hypnotische staat tussen slapen en waken en je kunt makkelijker gedownload worden. Daarom zijn deze dingen zo laat en anderen kopiëren dat.

 

Kijk als je in zaken wilt gaan en het wil maken wil je niet dat de waarheid gezegd wordt. Je wilt alleen maar de mensen fascineren, hen misleiden en zo meer, zolang het geld maar binnenkomt, dus heb je ogenblikkelijk een moreel probleem als je het feit snapt dat de informatie die je naar buiten brengt eigenlijk dis-informatie is of als het negatieve effecten op de mensen heeft. Ik weet zeker dat ze dit allemaal weten omdat ze op de eerste plaats knagen aan de psychotische zelfkant die naar een echte psychose overslaat als ze in al dit materiaal duiken en ze krijgen genoeg post van die mensen die hen vertellen wat er met hen gaande is, dus hun geweten moet een beslissing nemen. Gaan ze met hetzelfde format door en bedriegen de mensen voor geld, of vertellen ze de mensen de waarheid? Ik probeer te blijven bij het letterlijk vertellen van de waarheid, maar ik heb jaren lang mensen gehad die mij uren en uren uithoorden en ik deed dat, gaf informatie, alleen maar om te ontdekken dat ze deze informatie direct aan bepaalde auteurs doorgaven. Welke berichten ik ook uitgeef, met feiten en al, het wordt heel snel door allerlei soorten groepen ingepikt en jij kunt denken dat het belangrijke figuren zijn die je ziet en hoort in de publiciteit. Dat hoeft niet zo te zijn, er zijn teams aan het werk die voor veel van deze karakters het materiaal samenstellen en dat heet contraspionage.

 

Rick: Mag ik iets zeggen? De video heet “Endgame” en weet je, ik heb er echt van genoten. Het is heel goed gedaan maar ik heb veel Mexicaanse vrienden en hij gebruikte de term illegale aliens dat een onmenselijke term is.

 

Alan: Dat klopt. Het is smerig. Het is een smerige term en vergeet niet, dat ze niet alleen conflicten verwachten. De grote jongens wíllen uiteindelijk conflicten als twee culturen elkaar ontmoeten en niet door een geleidelijke integratie maar door letterlijk, afgedwongen migratie. Zo is het nu en we weten dat de grote stichtingen veel van wat illegale immigratie wordt genoemd, funderen. Ze funderen het ten zuiden van de grens aan de kant van de VS omdat dát de agenda is en des te meer chaos en spanningen ze tussen mensen kunnen creëren des te vaker moet de overheid er tussen komen met nieuwe wetten die iedereen beďnvloeden. Ze geven niet om jou, om mij of uit welk land je ook komt. Daar geven ze niets om, maar ze zijn gek op het conflict, het geeft hen een reden om wetten te installeren.

 

Rick: Ja, ik heb het gevoel dat zijn show en alles – ik denk dat die conflicten kan veroorzaken. Het zou op die manier contra productief zijn.

 

Alan: Absoluut. Om eerlijk te zijn, kijk ik sta boven elk land en het is zo waar wat Socrates zei toen hij naar verluid, de dolle kervel moest drinken. Dat wordt ons door Plato verteld en omdat deze jongens aristocraten waren, betekende het niet dat ze allemaal leugenaars waren. Ze hadden vaak ongelooflijke stellingen over de waarheid. Hij zei, “Ik sterf in wezen niet als een Athener of een Griek of een Attican.” Hij zei. “Ik sterf als een wereldburger” en dat is de term die de Rockefeller Foundation gebruikte als die jongen de citizin awards aan al die grote spelers geeft, inclusief een paar die de presidentsverkiezingen runnen. Er is hen allemaal door Rockefeller, een citizin award voor de wereld gegeven. Voor diegene aan de top is het allemaal een spel. Zelfs landen en het creëren van landen is een spel.

 

Rick: Ik hoop dat je het niet erg vond dat ik dit noemde en ik wil je hartelijk bedanken.

 

Alan: Oké, bedankt voor het bellen. Ja, die heb ik nog niet gezien.

 

Rick: Oké, een fijne avond.

 

Alan: En jij ook. Daar hebben we mee te maken. Hoe kun je zaken doen van winsten scheiden en feiten van fictie, als in deze tijd alles samenwerkt en het enige systeem dat ons gegeven is, een systeem van handel en zaken is. Er is ons geen alternatief gegeven in wat we, deze moderne tijd noemen en samen met dát worden veel normen en waarden weggegooid en achter gelaten in de poging die iedereen doet te overleven en wat we noemen, succesvol te zijn. Dat is het dilemma van iedereen en ik probeer te zeggen dat het beste wat we kunnen doen, is proberen er doorheen te komen en zo min mogelijk mensen te beschadigen. Dat is het enige wat we echt kunnen doen. Maar, achter de schermen zoals ik al zei, Weishaupt heeft er eerder over gesproken en later Pike en anderen, ze zeggen je altijd, we geven jullie, jullie leiders.

 

Voor iedere soort mentaliteit hebben ze al een leider waar bij je je kunt aansluiten. Ik ontdek dit bij mensen die chatrooms bezoeken. Ze bellen me en vertellen me over de ruzies die ze in de chatrooms hebben en ik ben nooit in een chatroom geweest want dat is het wat het is. Het zijn allemaal ego’s en mensen die proberen de andere groep te bestrijden of hen proberen over te halen bij die van jou te komen. Dit is allemaal met opzet gedaan omdat Brzezinski over een formule sprak die het publiek zou krijgen, lang voordat de mensen internet is gegeven, en hier is het en iedereen trapt erin. Ze vergeten wie ze zijn als hun ego zich verdedigt of aanvalt en ze moeten hun idealen kost wat kost verdedigen, dus vallen ze elkaar in die chatrooms aan en het kan daar vrij vals worden.

 

Ik blijf erbuiten en je kunt iemand niet de waarheid doen begrijpen of geloven. Dat lukt niet want de meeste mensen leven in een geloofssysteem, niet met feiten. Ze willen geen feiten. Feiten zijn tamelijk saai. Het kan ook angstaanjagend zijn. Het is veel gemakkelijker het leven te leven en eenvoudig met verbeelding te leven en naar aliens uit te kijken die je komen redden en ze hebben goede aliens of slechte aliens. Of er is een god die het voor je zult doen, of Jezus komt terug of je krijgt een kans in je volgende leven. Christen worden weer een keer geboren en de reincarnationalisten worden steeds weer opnieuw geboren. Ik bedoel het is hetzelfde: keer op keer er tussen uit knijpen; ik zal niets doen; het zal in de toekomst plaats vinden.

 

Daarom geven mensen zoals ik, mensen een kans, misschien voor de eerste keer, door naakte feiten te geven, hen geen weeë, snelle oplossing geven, hen niet vertellen dat ze alles terugkrijgen, ieder systeem terugkrijgen.

 

Hoe kun je een systeem terug krijgen dat 10 jaar, 20, 50 of 100 of 200 jaar geleden al corrupt was?

 

Naar welk deel van de corruptie wil je terug?

 

Wil je terug naar de tijd van open slavernij waar een andere kleur, de ketenen uitdeelt of wil je verder terug waar ze de blanke slaven brachten maar waarvan ze ontdekten dat ze te zwak waren? Ze stierven te snel.

 

Naar welk punt van de geschiedenis wil je terug?

 

Wie maakten de grenzen?

 

Waarom staan er langs de hele grens van de oostkust naar de westkust van Canada en de VS maçonnieke obelisken?

 

Wie zijn deze vrijmetselaars die akkoord zijn gegaan met die grens?

 

Kijk in je geschiedenisboeken. Kijk zelf naar de foto’s. Kijk naar de plekken van die obelisken. Ze zijn allemaal maçonniek.

 

Stemde jij voor de Vrijmetselaars? Heeft ook maar een generatie voor de vrijmetselaars gestemd?

 

We leven in een fantasie. Na de eerste en de tweede wereldoorlog, deelden Engeland en de geallieerden het Midden Oosten en Azië op, door lijnen op de plattegrond te trekken en aan mensen die daar al eeuwen hadden gewoond werd verteld, jij heet nu zus en die groep daar tegenover heet zo en wij zorgen ervoor dat jullie met elkaar gaan vechten, en dat doen ze. Dit soort spelletjes gaan maar door en door, op grote schaal. Op grote, enorme schaal, de hele tijd, de hele tijd en de mensen dobberen door hun leven nooit wetend wat er aan de hand is.

 

We hebben nu Debra uit Maryland aan de lijn. Ben je er Debra? Debra?

 

Debra:  Hallo.

 

Alan:  Hallo. Begin maar.

 

Debra: Weet je ik vind het fijn dat jij geen schering en inslag bent van deze of die groep. Gelukkig kan ik zeggen dat ik dat ook niet ben, behalve dan dat ik probeer diegene wakker te maken die wakker willen worden. Maar ja, je komt ze tegen en ik weet dat je ze tegenkomt en ik loop tegen mensen aan die je met hand en tand willen bestrijden en in die coma willen blijven en daar kun je niets aan doen. Ik ben veel mensen tegen gekomen die deze strijd constant vechten en ik zeg tegen hen, waar maak je je druk om? Waarom je druk maken over mensen die het echte zaakje niet willen horen en dat het niets te maken heeft met hun eigen concept over wat hen is verteld. Ik herinner me niet precies wie het gezegd heeft dat religie – georganiseerde religie opium voor het volk is.

 

Alan: Dat was Marx en toen zei Lenin het.

 

Debra: Dat was een briljant gezegde omdat ik vroeg in mijn leven ontdekte dat ik niets snapte en ik had geluk met mijn ouders die mij toestonden daarvoor te bedanken, ofschoon zij zelf hun religie praktiseerden. Wij begrijpen dat je het niet ziet zoals wij en we dringen je iets dergelijks niet op en het is schandalig dat er zoveel mensen zijn die dat niet zien.

 

Alan: Ik weet het, maar de introductie is vrij intens en weer, wat er ook traditioneel wordt, het wordt de norm en wordt dan zowat heilig. Cultuur, alles wordt tot een bepaalde hoogte heilig omdat het volk het zich herinnert – kijk, je leeft met mensen, 80 procent van de mensen hoort bij de massa. Ze genieten van massa’s. Ze vinden het leuk om het allemaal over dezelfde dingen eens te zijn en ze houden niet van iemand die van hen verschilt en als ons morgen allemaal gezegd wordt oranje pyjama’s op straat te dragen, en dat zou het normale worden zouden ze iemand stenigen die --

 

Debra: Die zwart draagt.

 

Alan: Precies. Dit werkt. Het is hetzelfde iets. Toen in pre christelijke tijden de mensen in Griekenland, de godinnen aanbaden en zo, was het vaak gebruikelijk hun eerst geboren kind te doden en dat was normaal. Toen kwam het christendom en de eerste generatie moest plotseling van hun kind gaan houden en ze stenigden diegene die de traditie van het vermoorden van hun eerstgeborene, aanhielden. Dus alles kan normaal gemaakt worden en Plato zei dit duizenden jaren geleden. Hij kende de kunst van het creëren van een cultuur en het veranderen van cultuur en hij zei dat alles aan het publiek gegeven kan worden, zelfs een compleet andere moraliteit in één generatie en de laatste die het weten, zijn diegene die erin leven.

 

Debra: Dat verbaast mij zo erg dat mensen hun leven leven en nooit iets vragen.

 

Alan:  Dat klopt.

 

Debra: Ik bedoel ze stellen geen vragen over religie. Ze stellen geen vragen over het zogenaamde nieuws. Ze stellen helemaal geen vragen.

 

Alan: Dat doen ze niet en Brzezinski zei dat. Hij zei in zijn  eigen boek, Between Two Ages”, het lezen waard, want dit was een man die samenwerkte met de NSA, de National Security Agency. Hij stond aan de top van de grote belangrijke instituten. Hij zat in de hoge technologische aspecten van mind control, psychologische controle en propaganda en hij zei in zijn eigen boek, “ Over een tijd zal een techniek vrijgegeven worden aan het publiek waar zij volledig onbewust van zijn”, en zegt hij, “Ze verwachten dat de media het denken van hen overneemt.”

 

Debra: Dat is precies gebeurd. Mensen zetten het journaal op en dat is het, wel er is mij dit op het nieuws gezegd, of het nu Fox of CBS of MSN of wie dan ook is en er is hen geleerd geen vragen te stellen, niet eens dat verhaal te onderzoeken of waarom ze zeggen wat ze zeggen.

 

Alan: Dat is waar, daarom huren ze mensen in en houden hen tot hun tachtigste aan omdat je met hen opgroeit en hij een vaderfiguur wordt, een vaderlijk figuur die je iedere avond op het journaal of het laatste nieuws of hoe laat ook, in de ogen staart. Je verdenkt deze man nooit, deze vaderfiguur waarmee je bent opgegroeid, zal niet kunnen liegen. Daarom geven ze hem zoveel geld, om daar te blijven.

 

Debra: Maar weet je Alan, ik geloof dat ik geluk had. Mijn vader werkte voor de Naval Intelligence en hij vertelde me dat het een oxymoron is.

 

Alan: Ja, dat weet ik. Ik heb mensen gekend, zelfs in de Naval Intelligence, in de lagere rangen die materiaal kregen dat te maken had met een soort vorm van programmeren, dat kregen ze op hun bureau zodat ze in dingen zouden gaan geloven. De eerste persoon die je moet overtuigen, die later het publiek moet gaan overtuigen, is de operator zelf. Zij moeten geloven dat ze een echte oorzaak hebben of wat ze gezien hebben dat waar is.

 

Debra: Ja, en ik geloof dat mijn vader dat nooit heeft geloofd en god zij dank was hij degene die mij wakker hield.

 

Alan: Oké, bedankt voor het bellen.

 

Debra: Bedankt.

 

Alan: Ik ben na de volgende boodschappen terug. Hallo mensen, Alan Watt terug met Cutting through the Matrix en ik probeer een beetje realiteit aan mensen te laten zien – een werkelijkheid die verder gaat dan je conditionering. We zijn allemaal vanaf de kindertijd geconditioneerd vaderlandslievend te zijn, de normale, culturele dingen te doen die iedereen doet, met in begrip van, indien gewenst, opgroeien als lieve soldaatjes en meer van dat soort dingen. We beseffen niet dat dit gepland is. De toekomst wordt altijd door diegene met macht, vooraf gepland. Daar sprak George Orwell in “1984” over, een aanhoudende oorlog en je moet niet vergeten dat zelfs revoluties een deel van een deel van de grote structuur van dit plan is – aanhoudende, eeuwigdurende revoluties voor dit ultieme superman figuur, dit goddelijke wezen dat, verondersteld zich zal ontwikkelen. We weten dat zij het laten evolueren door wetenschappelijke middelen, maar het zal helemaal geen vrije samenleving worden. Het zal een elitaire samenleving worden waar weer in de dagen van Plato over gesproken is. Hij noemde hen de de klasse van Wachters. We hebben Charles Galton Darwin in zijn boek: “The Next Million Years”  die over de elite zelf spreekt dat zij zichzelf niet veranderen of dom worden zoals ze het bij het publiek willen; en trouwens Charles Galton Darwin sprak daar zelf ook over.

 

Hij sprak erover, de elite gevoelig voor waarnemingen te houden omdat zij het schip, planeet aarde door de toekomst van de samenleving zullen sturen. De massa heeft hun vermogen om problemen op te lossen niet nodig omdat de staat het voor iedereen zal doen. Tot aan het individu toe, dat bedoelde hij; en dat is met de meeste mensen gebeurd. Ze leven onder Big Brother en ze geven er niet om. Ik heb al jaren gezegd dat de meeste mensen het socialisme zullen omarmen. Dat doen ze al. Het is leuk te bedenken dat je een Peter Pan kan zijn en eeuwig leeft en nooit volwassen wordt en met de problemen van volwassenheid om kunt gaan. Daar geven de mensen echt de voorkeur aan, omdat volwassenheid betekent dat je dingen moet begrijpen en beslissingen moet nemen en daarnaar handelen, zelfs morele beslissingen. Daar knijpen mensen liever tussen uit. Het is een zware last in je persoonlijke leven of zelfs iets voor anderen doen die je misschien nooit in je leven zult tegenkomen.

 

Als je geen empathie voor diegene die je nooit ontmoet hebt, die in andere landen sterven, met toestemming van jouw belastinggeld, waarom zou iemand dan om jou geven als die grote, vretende machine bij jou aan de deur klopt? Daar gaat het allemaal om omdat compassie voor anderen hebben, een overlevingsmechanisme is. Mensen overleven in groepen ondanks rampen. Dan helpen ze elkaar. Als je niet om andere mensen geeft, zullen ze niet om jou geven, dat betekent dat je overlevingsinstinct vernietigd is en dat is ook waar grote schrijvers zoals Arthur Koestler over sprak in “The Gost in The Machine”. Deze ‘fantastische’ man die voor MI5 werkte, gekoppeld aan de CIA trouwens en je jouw cultuur in de ‘50s, ‘60s. ‘70s gaf en nog steeds geeft. Dat is nu aan de kaak gesteld. Dat is nu vrijgegeven materiaal. Hij werkte met Bertrand Russell aan boeken en jammer genoeg ook met Blair (George Orwell). Zij werkten allemaal samen en ze konden niet altijd met elkaar opschieten, geloof me, want ze hadden alle drie enorme ego’s. Tenminste Russell en Koestler, en Russel zat altijd aan de vrouw van Koestler dus konden ze geen goed werkteam zijn.

 

Hier praat ik misschien de volgende week meer over als ik terugkom. Een fijne avond gewenst, op een koude winteravond hier in Ontario, Canada van Hamish, mijn hond en ik. Moge je god of je goden met je gaan.

 

Vertaling: januari, 2008. M. Eken