ALAN WATT

"CUTTING THROUGH THE MATRIX"

LIVE ON WTPRN

"TALK ON TECHNOLOGY FOR TOTAL CONTROL"

2 uur.

 

Een gesprek over technologie als volledige controle.

 

29 november, 2007

 

Dialoog Copyright Alan Watt – 29 november, 2007 (uitgezonderd muziek, literaire citaten en opmerkingen van bellers)

 

WWW.CUTTINGTHROUGHTHEMATRIX.COM

 

www.alanwattsentientsentinel.eu

 

 

"Code of Silence" by Bruce Springsteen

Is the truth so elusive, so elusive as you can see
that it ain't enough baby
To bridge the distance between you and me
There's a list of grievance 100 miles long
There's a code of silence and it can't go on

Well you walk with your eyes open
But your lips they remain sealed
While the promises we made are broken
Beneath the truth we fear to reveal
Now I need to know now darlin'
I need to know what's goin' on so c'mon

Well you walk with your eyes open
But your lips they remain sealed
While the promises we made are broken
Beneath the truth we fear to reveal
Now I need to know now darlin'
I need to know what's goin' on so c'mon

There's a code of silence that we don't dare speak

There's a wall between us and the rivers deep

We keep pretending that there's nothing wrong

But there's a code of silence and it can't go on.

 

Hallo mensen. Ik ben Alan Watt en dit is Cutting Through the Matrix op 29 november 2007. Hier in Ontario valt er al twee dagen achter elkaar zware sneeuw. Heel veel sneeuw die jammer genoeg door heel lichte mensen weggeveegd moet worden, ik praat hier over mijzelf, en zo gaat dat in deze tijd van het jaar. Het is niet erg als je er in de zomer over nadenkt, totdat het er aankomt en dan is het een enorme rommel en veel zweten. Het verbaast me hoe in het midden van de winter je je in het zweet kunt werken door een halve meter sneeuw weg te vegen.

 

Vanavond wil ik het graag hebben over het systeem dat gaat komen. Eigenlijk zitten we er al in, maar het komt als een sneltrein in dit Brave New World scenario eraan. Een systeem dat niet eenvoudigweg door een evolutionaire stap voor stap techniek vordert. Het is stap voor stap gepland, we gaan erin en ik kan me herinneren dat ik jaren geleden het boek "Fahrenheit 451" las en ze hebben daar ook een film over gemaakt. De film is in Engeland gemaakt dat de beste plek is voor dit soort totalitaire films en het liet een toekomst zien waar iedereen volledig door het systeem werd beheerd en bepaalde onderwerpen, boeken (bepaalde boeken) konden niet besproken worden, feitelijk waren alle boeken uitgebannen. Je had geen boeken nodig. Boeken veroorzaakten wrijving en spanning en misnoegen en ontevredenheid en zo, dus werden boeken verbannen en de brandweer zorgde ervoor dat de boeken verbrand werden. Dat was hun werk. Ze blusten geen branden in huizen maar ze veroorzaakten branden en staken huizen in brand.

 

In die tijd dachten mensen dat het een beetje raar was, een rare film, maar dat was het echt helemaal niet omdat Plato al over de mogelijkheid sprak een cultuur te creëren en te beheren en normen te creëren, 2.300 jaar geleden, hoe je letterlijk alles wat normaal was voor een generatie en bínnen die generatie, kon veranderen; je zet het moreel en zo compleet op de kop, verandert het in het tegenovergestelde en de laatste die het echt merken zijn diegene die er in leven. Daar gaan we vandaag doorheen. We gaan daar al een tijdje doorheen.

 

Alle normen zijn op de kop gezet omdat het hele idee is het oude gebouw te vernietigen, het oude systeem. Dat betekent belangrijke bouwers. Het vrijmetselaarssysteem waar de jongens aan de bodem niet veel van weten. Ze bouwen de structuur van de samenleving en precies zoals vroeger, toen ze een splinternieuwe kathedraal bouwden, slopen ze tegelijkertijd de oude kerk om de nieuwe te bouwen, dus vernietigen ze alles dat oud was of is, om datgene dat nieuw is (zoals zij het zeggen) te kunnen plaatsen. Dat hebben ze gedaan en we leefden daar allemaal doorheen. We hebben allemaal door de veranderingen heen geleefd en nu versnelt het. We zien deze gecontroleerde samenleving als een sneltrein aankomen, net zoals in het boek dat ik noemde en net als al die vroegere sience fiction boeken en films die uit Engeland kwamen omdat de jongens die deze boeken schreven over het algemeen bij organisaties hoorden, waar ze orders vanuit de top kregen en ze schreven het in een vorm van voorspellende programmering, zó dat wanneer men deze veranderingen werkelijk ervaren, er geen vragen over gesteld worden. Het lijkt je dan al zo bekend. Je accepteert het gewoon.

 

En nu zijn we bijna zover. Professor Caroll Quigley, een insider die niet alleen op universiteiten onderwees en mannen voor de Rhodes Scolar uitzocht, zoals Bill Clinton, was ook een adviseur voor het Saten Departement en voor politiekmakers in het Congress en op het niveau van overheden en zelfs voor het Pentagon dat met Buitenlandse Zaken te maken had en andere culturen en zo. Hoe met andere culturen om te gaan, of hoe andere culturen te bewerken zijn, zou ik eigenlijk moeten zeggen. Hij was een echte insider en hij sprak over dit nieuwe feodale systeem. Een feodaal systeem waar de nieuwe opperheren de CEO’s van grote bedrijven zouden zijn en de samenleving waarin we op dit moment leven is een drastisch andere samenleving dan die uit 1950 en zelfs 1960 toen hij het boek schreef; we zijn meer producent/verbruiker georiënteerd en op die manier getraind. Feitelijk leven we letterlijk – onze functie is te verwerven en kopen en kopen. Dat doen we en dat werd de cultuur en het is vreemd daarop terug te kijken en het allemaal te zien, maar zo is het niet altijd geweest.

 

We leefden om andere doelen en redenen, vaak hele sociale redenen. Dat is allemaal vernietigd. We zijn allemaal geïsoleerd en afgescheiden en we willen onszelf voor ons werk, iedere week of maand of wat ook belonen, voor het werk dat we doen. En dat is precies waar Quigley over sprak en Charles Galton Darwin sprak daar ook over in zijn boek "The Next Million Years" genaamd. Als je een hele cultuur kunt conditioneren, een wereldcultuur op het verwerven van dingen, dan hebben ze niet het soort gezinnen nodig zoals ze ooit waren en als je een auto wilde bijvoorbeeld, en de kosten en de betalingen die je voor de auto de komende jaren moet maken op een hypotheek lijken, dan stel je het hebben van een gezin uit. Je zou niets kunnen hebben en de bevolking zou drastisch verminderen, want in de tijd dat hij het boek schreef, 1950 was de elite heel erg bezorgd over het bevolkingsaantal omdat als je, volgens hen, óver een bepaald aantal komt, een bepaald getal kunnen ze ons niet meer controleren en daarom is er nu de grote drang tot het verminderen van de bevolking. Eigenlijk staat het al jarenlang op de agenda. We zien de ziekte overal.

 

Terugkomend op de bedrijven, hier is een website. Het heet CORPWATCH en dit is door Tim Shorrock op 27 november 2007 geschreven, over de escalatie van bedrijven in de spionage industrie, vooral de huiselijke spionage industrie en de meeste mensen geven daar zelfs vandaag jammer genoeg niet om, maar diegene die hersens  hebben die werken en nog de mogelijkheid tot overleven hebben ergeren zich hier heel erg aan. Hier staat:

 

               “Een nieuwe veiligheidsdienst die binnenkort door de Bush administratie ingewijd wordt, zal veiligheidsdiensten van de overheid toestaan, voor de eerste keer, uitgebreide observatie en verkenning aan te voeren binnen de Verenigde Staten. Onder een voorstel door het Congress besproken, zal een National Applications Office (NAO) gevestigd worden met betrekking tot de coördinatie, hoe het Department of Homeland Security (DHS) en wetten tegen huiselijk geweld en reddingsbrigades beelden gebruiken en communicatie inlichtingen, door de spionage satellieten van de VS. Als het plan doorgaat, zal de NAO een wettig mechanisme creëren voor een ongekende graad van het verzamelen van huiselijke inlichtingen dat de VS een van de meest nabij gecontroleerde naties van de wereld zal maken. Tot nu toe was huiselijk gebruik voor elektronische inlichtingen van spionage satellieten gelimiteerd aan wetenschappelijke instanties zonder verantwoordelijkheid voor nationale zekerheid of law enforcement.”

 

Alan: Dat is waar. Ze hebben ze voor hetzelfde doel gebruikt alleen konden ze het niet legaal doen dus maakten ze het privé en deden al die privé spionage en gaven dat door aan de NSA. Dus dit artikel gaat door:

            

                “Het systeem voor het delen van inlichtingen, gemanagd door de NAO zal zwaar leunen op privé ondernemers, met inbegrip van Boeing, BAE systems, L-3 Communications en  Science Applications International Corporation (SAIC). Deze bedrijven leveren al technologie en personeel aan instanties van de VS die met buitenlandse inlichtingen te maken hebben en de NAO breidt haar markt enorm uit. De vorige maand waren de titanen van die industrie op een conferentie van inlichtingen in San Antonio, Texas actief functionarissen van inlichtingen aan het lobbyen om speciaal ontworpen producten voor huiselijke observaties te kopen.”

 

Alan: Hier heb je alweer bedrijven die hen rechtstreeks bewerken, alle grote veiligheidsdiensten en politie en zo, het volk volledig passeert en de ideeën rechtstreeks naar diegene marketieren  die alle fondsen van jouw belastinggeld ontvangen.

            

              “De NAO is gecreëerd onder een plan, op proef goedgekeurd in mei 2007 door Director of National Intelligence Michael McConnell. Specifiek zal de NAO een overzicht hebben op hoe de geclassificeerde informatie door de National Security Agency (NSA) verzameld, de National Geospatial-Intelligence Agency (NGA) en andere sleutelinstituten worden gebruikt gedurende natuurrampen, terroristische aanvallen en andere gebeurtenissen die de nationale veiligheid beïnvloedt. De meest beslissende inlichtingen zullen door de NSA en de NGA geleverd worden waar vaak door de functionarissen van de VS naar verwezen wordt als de “ogen”en de “oren”van de inlichtingendiensten. De NSA vangt door een globaal netwerk van luisterposten, observatievliegtuigen en satellieten signalen op van telefoongesprekken, e-mails en internet verkeer en vertaalt en analyseert die voor het leger van de VS en de nationale inlichtingendiensten.”

 

Alan: Welnu dit is een van de snelst groeiende industrieën in de VS – ik denk dat dit het enige is dat goed gaat eerlijk gezegd, omdat de meeste fabricage in China wordt gedaan zoals we weten – en dit is er om wereldgevangenis kampen dichter bij de Verenigde Staten te brengen, omdat ik altijd heb gezegd dat, als de fondsen van de VS hun taak hebben volbracht, het standaardiseren van de rest van de wereld in een eenheidssysteem, ze het kleed onder de voeten van de mensen thuis uittrekken door inflatie van de dollar. Dit is al gaande want de VS moet met Canada en Mexico in 2010 fuseren, dus de dollar staat zowat gelijk aan die van Canada. Eigenlijk staat de dollar een beetje lager en zij weten dat er de komende 20 tot 30 jaar problemen komen als deze volledige agenda van totalitaire soorten regeringen toeneemt en duidelijker wordt voor het publiek.

 

Nu zie je er nog niet veel van tenzij je veel reist en veel op vliegvelden komt of in bepaalde steden meer komt dan in andere. Daar zie je al dat spionage materiaal en je wordt ondervraagd en misschien gefouilleerd en ze hebben al die röntgen apparatuur en zo en MRI beeldtechniek zodat ze eigenlijk je naakte lichaam door je kleren kunnen zien. Daar schijnen tegenwoordig niet veel mensen ondersteboven van te zijn. Dat laat je zien hoe slecht het is geworden. Ze geven er niet om. Ze geven er niet om, omdat in de komende wereld, veel gelukkige slaven zullen zijn zolang ze hun leven kunnen leiden en de spulletjes kunnen kopen en televisie kunnen kijken en hun favoriete soaps kunnen zien zoals ze altijd gedaan hebben en zolang dat kan, zullen ze niet veel klagen. Ze zijn te goed getraind. Echt, ik meen dit. Ze zijn getraind. Ze weten het niet maar ze zijn getraind. Ze zijn geconditioneerd. Mensen moeten naar die website kijken. Het is tamelijk uitgebreid en het is CORPWATCH en lees het hele artikel van 27 november 2007.

 

Wat denk je waar dit de bedoeling van is?

 

Denk je dat dit gewoon een werkbaar project is voor politie en verscheidene regeringsinstituten en instanties en zo? Het heeft allemaal te maken met het controleren van jou, iedere individu omdat zoals ze de laatste 50 jaar, vanaf de top in hun boeken hebben geschreven, de enige manier om veilig te zijn in deze Brave New World is, dat iedereen compleet voorspelbaar moet zijn. Hoe krijgt je iedereen compleet voorspelbaar? Eerst zorg je voor een persoonlijk profiel. Dat doe je door informatie te verzamelen van scholen en verschillende psychologische testen en zo voort. Dat is al gebeurd en dan volg je ze door hun leven en je kijkt naar hun post en wat ze kopen en zo en je krijgt een goed beeld van de persoon. Je kijkt wat voor soort amusement ze leuk vinden, welke films ze kijken en je kent de plek tussen hun oren. Je weet meer over hen, dan ze zelf weten. Ze zijn voorspelbaar.

 

Je kunt ook voorspellen hoe ze zich gedragen in tijden van rampen. Zullen ze in paniek raken? Krijgen ze een crisis? Zullen ze rellen veroorzaken? Dat soort dingen en als je op een lijst staat dat je kunt bezwijken en rellen kunt veroorzaken, halen ze je op voordat het gebeurt. Na de volgende boodschappen ben ik met meer hierover terug.

 

Hallo mensen. Ik ben Alan Watt met Cutting Through the Matrix en ik ben de vent die je het slechte nieuws geeft, totdat je het slechte nieuws begrijpt kun je echt niets doen. Als je in watten wilt leven en selectief slecht nieuws wilt horen, dan is dat jou zaak, maar dit is zo’n verpletterende agenda dat we zoveel mogelijk moeten begrijpen, zodat we toch niet zo overweldigd zullen zijn omdat ieder deel van deze agenda, helemaal tot je eigen leven, je eigen persoonlijke leven, afhangt van je berusting over de eisen die de grote jongens aan jou gaan stellen over ieder facet van je leven. Daar gaat het allemaal om en daarom is er steeds vermaak in de reguliere media, om je te af te leiden naar een nep crisis of seksschandalen in Hollywood en dat soort dingen, of dingen die over de hele wereld in verre oorden plaatsvinden, waar je niets aan kunt doen. Dit is er allemaal om je van je persoonlijke leven thuis, af te leiden, je ziet de wolven niet die zich voor je deur of rond je huis verzamelen want dat zijn deze instituten. Het zijn wolven. Wolven die net doen alsof ze je helpen maar in werkelijkheid zijn ze er om zeker te zijn dat jij je plek in dit nieuwe feodale opperheren systeem kent, dat lang, heel lang geleden uitgedacht is en nu wordt geïmplanteerd.

 

Terugkomend op Engeland, want Engeland heeft nooit het feodale systeem werkelijk losgelaten zoals ik al zei. Toen ze feitelijk overgingen in deze dekmantel, democratie genaamd, een plan en een agenda gebruikend om de mensen te laten denken dat ze rechten hadden, let wel, niet zo lang totdat ze het splinternieuwe systeem hebben opgezet. Dat is het systeem waar we nu ingaan. Ze gaven ons dit ding, democratie genaamd en vandaar dat er een lange tijd geen rellen waren en mensen ophielden met het eisen van rechten want ze dachten dat ze die bezaten. Het is een hele goede truck. Het werkt heel erg goed. Terwijl Engeland, in werkelijkheid meestal, een tamelijk vochtige plek, was het ook een depressieve plek. Er zijn veel plekken in Europa omdat ze zo oud zijn en een aura hebben vanwege de bureaucratie die die landen leidt. Ze zijn heel erg socialistisch, dat betekent dat ze sociale mensen niet fijn vinden. Het betekent dat alles dat met socialiteit en mensen te maken heeft, door bureaucratieën wordt bestuurd. Bureaucraten, laag op laag op laag die met alles in je leven te maken hebben, vanaf school helemaal tot de rest van je leven. Het heeft allemaal met instituten en bureaucratieën te maken. Het is een onderdrukkend soort systeem.

 

Ze hebben nooit dat kleine beetje vrijheid gehad dat ze een tijdje in de VS hebben gehad, want nu wordt het ook bij hen weggehaald. Ook het schoolsysteem in Engeland was heel erg streng. Feitelijk kwam dat uit het leger. Veel leraren die de eerste scholen voor de gewone man in Engeland oprichtten, werden uit het leger gerekruteerd en toen ik naar school ging moest je zelfs voor de schooldeur in de rij staan, in de stromende regen of in de sneeuw of wat dan ook, in gereglementeerde rijen en je mocht je niet bewegen. Als er iemand ook maar bewoog moest de hele rij daar staan totdat de leraar besloten had dat wij allemaal straf kregen. Zo was dat toen.

 

Maar, hier zie je waar het naartoe gaat. Omdat ze nu de schoolleeftijd verhogen zodat je tot je 18de naar school moet. Dat komt omdat er niet genoeg werk voor hen is. Dat is een deel van het probleem en tegen de tijd dat ze 18 zijn, gaan ze door naar de sociale dienst en krijgen een paar voordeeltjes en blijven in de cafés. Dat houdt hen rustig. Margaret Thatcher zei dat jaren geleden. Toen zij daar de sluitingstijden van de cafés en de bars verlengde, zei ze dat het de tieners van de straat zou houden zodat ze niet zouden gaan demonstreren omdat ze geen werk hadden. Daarom doen ze dit. Dat is er deel van.

 

Dit komt uit de "Guardian Unlimited" donderdag 29, november ,vandaag. Er staat:

 

             “Tieners die weigeren scholing tot hun 18de te hebben zullen gedwongen worden in het weekend tuchtscholen te bezoeken onder nieuwe plannen”.

 

Alan: Hier zie je het goede oude Engeland. Kijk, dit is typisch Europees. Vrij totalitair maar dat is de autoritaire manier van Engeland en deze landen. Er staat:

            

          “De straf houdt in, tieners 3 uur op zaterdagen naar zorgcentra” te sturen, om hen hun vrije tijd af te nemen en hun vrijheid te beperken. Hoofden van scholen, liefdadigheidsinstellingen en jeugdgroepen veroordeelden de plannen, die uitgestippeld zijn als een deel van een Wet de schoolleeftijd te verhogen. John Dunford, hoofd van de Association of School and College Leaders, zei dat hij  “ een serieuze reserve” had tegen de voorgestelde straffen.”

 

Alan: Ik lees nu niet de rest voor. Mensen kunnen het zelf lezen, maar dit laat je nogmaals zien wat in dit huidige systeem gaande is. Vorige week las ik iets over de scholen in Engeland voor in mijn talks, en hoe ze geschaduwd worden enz., veel lijkend op de VS en dit is er om een generatie te laten wennen door een hek te lopen, geschaduwd te worden, gefouilleerd, misschien zelfs kleding uittrekken, zo nodig onderzocht en in een gesloten school te leven. Omdat ze in Engeland nu al ID draden, echte draden in hun nieuwe uniformen doen zodat ze overal waar ze in school naar toe gaan, gevolgd kunnen worden en ze kunnen toegang tot bepaalde deuren beperken. Ze kunnen je zowaar in lokalen opsluiten. De deuren zullen niet open gaan als je een bepaalde knop indrukt. Dit zijn gevangenis kampen.

 

Snap je wat dat zijn?

 

Het zijn gevangenis kampen, waar een generatie voor een toekomst wordt getraind waarvan ze verwachten dat ze erin in opgroeien en in leven, omdat dit vanuit de school naar de gemeenschap overslaat. Daar gaat het allemaal om en daarom gingen ze allereerst voor de jongste. Ze nemen altijd de jongste, diegene die gaan opgroeien in een systeem met grote veranderingen. Ze kunnen de ouderen overslaan. Zij sterven uit. Ze nemen altijd de jongste en dat doen ze dus, dus verhogen ze de leerplicht totdat ze feitelijk jong volwassenen zijn, 18 jaar oud, en sturen ze naar tuchtscholen als ze zich niet aanpassen. Ze worden al getraind om in een soort gevangenschap te leven en zo is het systeem n Europa heel lang geweest. Het was een vermomd gevangeniskamp, zelfs toen ik opgroeide, omdat als je 15 was, ze met beroeps plichten en zo aankwamen en stuurden ambtenaren van de regering rond om iedereen te ondervragen. Of je nu op school bleef deed er niet toe en ze stelden je vragen, deden quizzen en zo meer. Wat ze probeerden was je in te passen en je voor een specifieke carrière te trainen. dat heet school-voor-arbeid.

 

Het was uit het Sovjet systeem gekopieerd. Dat is nu in de VS. Nu trainen ze voor school-naar-arbeid. Het idee is dat ze uitzoeken waar je goed in bent op school en je voor iets trainen waarmee je de samenleving die gecreëerd wordt, van dienst bent – niet iets dat je zelf zou kiezen – het Sovjet systeem. Het Sovjet systeem was het grootse testgebied voor dit allemaal omdat het een enorm gevangeniskamp was. Een enorm gevangeniskamp waar de gevangenen meestal niet wisten dat ze gevangenen waren, tot ze bepaalde rechten eisten of zelfs het land uit wilden, dan gingen de muren omhoog en werden ze terug gefloten. Het was een groot laboratorium voor sociale experimenten en het werd zo geheimzinnig gedaan omdat het westen of ten minste de westerlingen niet verteld werden wat er werkelijk gaande was.

 

Maar, aan de top van Rusland en in Engeland deelden de MI6 en de CIA dezelfde informatie omdat ze er allemaal inzaten. Ze maakten samen een toekomst waar ze mensen veel en veel beter moesten leren begrijpen, dan bij het begin. Daar ging het allemaal om. Je ziet ook bij de Reece Commission die op stichtingen toezag, de grote foundations, de grote Rockefeller en zo foundations, dit kwam allemaal naar buiten. Na de volgende boodschappen ben ik met meer hierover terug.

 

"Code of Silence" by Bruce Springsteen

There's a code of silence that we don't dare speak

There's a wall between us and the rivers deep

We keep pretending that there's nothing wrong

But there's a code of silence and it can't go on.

 

Hallo mensen. Alan Watt terug met Cutting Through the Matrix, net voor de pauze sprak ik over hoe het Sovjet systeem zichzelf toestond een grote experimentele basis te zijn voor gevarieerde test- technieken op het publiek en ook in het klaslokaal. Wat ook interessant is, toen ze de mensen in Waco wilden vernietigen – als mensen zich dit kunnen herinneren. De meeste mensen kunnen zich niet veel herinneren tegenwoordig, zelfs van een paar jaar geleden. Toen de overheid zich afzijdig hield in Waco, brachten ze een paar wetenschappers uit Rusland over en een van hen nam een apparaatje mee dat in klaslokalen werd gebruikt. Hij was de uitvinder van dit dingetje en het gebruikte een vorm van magnetische energie. We ontdekten op de Canadese televisie dat ieder klaslokaal in het Sovjet systeem een van deze dozen op de lessenaar had staan en als het aangezet werd maakte het de studenten heel rustig en relaxt en kalm en rustig en ze stelden geen vragen. Ze luisterden alleen maar. Zo’n effect had het op het brein.

 

Kijk, degene die mij over HAARP hebben horen praten enz., HAARP kan hetzelfde doen. Het HAARP project heeft veel basissen, een daarvan in Alaska en een in Groenland en ook een paar in IJsland Ik geloof dat er een paar in IJsland staan en over de hele wereld zijn er nog andere. Ze kunnen dit ook doen en dat staat in de Weather Warfare Treaty van de United Nations. Ze kunnen een hele reeks dingen doen. Maar ze gebruikten deze doosjes in de klaslokalen, in de klaslokalen van de Sovjet Unie en gedragsleer werd gebruikt. Gedragsleer, het soort techniek waar Skinner mee bezig was; feitelijk hoe mensen te herschapen, hun brein begrijpen en hen herschapen naar iets dat jij wilt; gedragsleer werd uitgebreid toegepast. Gigantische experimenten en alles waar wij tegenwoordig van denken dat normaal is, is helemaal niet normaal. Het is compleet anders dan 50 jaar geleden en 50 jaar daarvoor. We nemen dingen gewoon aan omdat we ons zo snel aanpassen. We zijn de meest aangepaste wezens op de planeet.

 

De belangrijke foundations zijn, zoals ik al zei, feitelijk deel van inlichtingendiensten. Zij financierden de NGO groepen (Niet Gouvermentele Organisaties), enorme groepen en gaven hen miljoen, miljoenen en miljoenen dollars om enorme kantoorgebouwen te bouwen en ze gaven hen pensioenfondsen en de rest, deze NGO groepen, waarvan jij denkt dat het liefdadigheidsinstellingen zijn, eisen bepaalde wettelijke regelingen van de overheid dus worden ze lobbygroepen. Zo werkte het Sovjet systeem in werkelijkheid want Sovjet betekent “regeren door bestuur”en de mensen die onder dat contract zaten vonden het prachtig klinken. De mensen zouden iets te zeggen hebben en ze eisten wat ze wilden, maar het politbureau zocht de leiders voor deze NGO’s uit en zij eisten wat het politbureau wilde. Zo werkte het daar.

 

Hier is het eigenlijk hetzelfde. De belangrijke fondsen zoals de Rockefeller Foundation financieren de leiders van de NGO en ze komen naar buiten in naam van de mensen natuurlijk en eisen dat bepaalde wetten worden aangenomen. De wetten leiden ons allemaal naar hetzelfde Sovjet systeem trouwens en het boek "Foundations: Their Power and Influence" genaamd, werd geschreven met het blootleggen door Norman Dodd die een van de onderzoekers was voor de Reece Commission, naar de macht van de belangrijke Fondsen, deze non-profit organisaties die triljoenen dollars waard zijn. Hij ontdekte – hij sprak met diegene in de Ford Foundation en de jongens van de Ford Foundation vertelden hem dat in de 60’s hun werk bestond uit het veranderen van de cultuur op zo’n manier dat het Sovjet systeem en het Amerikaanse systeem aangenaam verenigd konden worden naar hetzelfde systeem. Hoe is het mogelijk?

 

Wij denken dat alles gewoon evolueert omdat we half in een fantasie en half in bijkomstigheden leven, bijkomstig nieuws en we leven in een soort amusement en we leven in vervelende baantjes. De meeste banen zijn vrij vervelend. Ik geloof dat de meeste mensen dat met elkaar eens zijn en ze zijn niet echt compos mentis in die zin dat ze zich bewust zijn over wat er aan de hand is, niet alleen in hun eigen leven maar ook naar degene om hen heen. We zijn allemaal proefkonijnen. Allemaal proefkonijnen. Het enige verschil is dat de wetenschappers die deze hele show runnen precies weten hoe ze ons gedrag moeten veranderen naar de volgende stap waar ze ons in willen hebben – de aanstaande samenleving, de nieuwe samenleving, de globale samenleving; en diezelfde foundations hebben al 100 jaar globalisme gepromoot  onder het mom dat veel mensen hiernaar toe werkten. Mensen die heel aardig zijn en vaak altruïstisch, antioorlogsgezind en zo denkende dat het een prachtig Utopia zal worden en veel vrijheid.

 

Natuurlijk liegen ze aan de top. Zo regeer je mensen, door leugens. Zo is het altijd geweest. Lees de geschiedenisboeken. Lees Francis Bacon. Lees de boeken die hij voor de koning schreef over hoe het publiek te besturen. Toen hij de koning vertelde “je moet het volk altijd misleiden. Het beste is hen niet te laten weten over wat er werkelijk gaande is”. Niets is veranderd. We stevenen op dit zogenaamde Utopia af en het wordt een hel op aarde. Een hel op aarde en het is al zo aan het worden.

 

Als mensen werkelijk begrepen wat met hen, in hun leven gedaan is, ik praat ook over het lichamelijke, ik hoopte, ik had gehoopt dat er een oproer zou komen. Ik hoopte dat, maar dat zou te veel hoop zijn, omdat de beschadiging bij de meeste al heeft plaats gevonden en het onmogelijk heeft gemaakt. Als je daarom naar de chemtrails in de lucht wijst, als je naar de jongens in de grote steden wijst, met machinegeweren, helemaal gekleed in zwart alsof ze uit een komisch stripverhaal komen en iedereen accepteert het gewoon, daarom is er geen reactie. Je ziet eigenlijk iemand die beschadigd is.

 

Lees de boeken van Arthur Koestler. Hij was een betaalde propagandist. Het is nu ook door de MI5 en MI6 in Engeland toegegeven, samen met Bertrand Russell die ook betaald werd. Zij tweeën kregen eigenlijk orders, om aan dezelfde boeken te werken als consumptie voor het publiek en ze konden niet zo goed met elkaar overweg omdat Russell altijd uithaalde naar de vrouw van Koestler. Tot nu toe is dat allemaal toegegeven. Kijk, dat kunnen ze je 50 jaar na de feiten vertellen. Het daarna onthullen. Niemand geeft erom en ze gaven ons ook de meest belangrijke schrijvers waar je ooit over hoorde, die je verbaasden en verwonderden en zelfs je leven veranderden, met inbegrip van de dichters. Ze betaalden de belangrijkste om langs bepaalde wegen te schrijven, zodat je gedachten langs een bepaalde weg werden gechanneld om het soort samenleving dat zij wensten, te creëren.

 

Ze gaven ons zowat alles over onze cultuur. Geen grote verassing echter als je naar Plato terug kijkt. Republic van Plato móet je lezen. Hij spreekt over dit aanstaande Utopia voor de  Wachtersklasse, de aristocratische elite, waar het gemakkelijk zou zijn de cultuur te veranderen. Hij bespreekt wat nodig is om een cultuur te veranderen en wat cultuur eigenlijk is. Hij spreekt over een muziekindustrie – 2.300 jaar geleden – en hij noemde het een industrie, en een mode-industrie en een drama-industrie, want hij zei dat de mensen zullen nadoen wat ze op de planken te zien krijgen en zich gaan kleden zoals hun toneelspelers gekleed gaan op de planken en ze zullen de liedjes die ze horen, nazingen. Muziek was heel erg machtig in de dagen van Plato, hij wilde muzikanten patenteren omdat het zo’n enorm effect op jongeren had; dus zij wilden zelfs alle cultuur onder bestuur van de Wachtersklasse, de elite. Hij zei zelf, dat alles dat vanaf de basis komt, onvoorziene consequenties kon hebben, vanwege het besmettelijke effect, het zou elk plan in de war kunnen sturen, vandaar dat alle culturen goedgekeurd moet worden en vanaf de top aan de mensen beneden, gedicteerd.

 

Ieder belangrijk karakter aan de top die een enorme aanhang had naar deze nieuw gecreëerde sociaal culturele agenda, zoals Bertrand Russell en Wells en veel anderen en Koestler, werden allemaal door dezelfde instellingen betaald die ons, onze cultuur geven, die  je ook bespiedden en jij maar denken dat we gewoon in een evolutieproces zaten. Niets is minder waar. Na de volgende boodschappen ben ik met meer hierover terug.

 

Hallo mensen. Ik ben Alan Watt en snijden deze akelige matrix doormidden door slecht nieuws te geven, dat veel mensen niet willen horen en dat is prima. Ze kunnen de tv aanzetten en lachen om een of andere domme show terwijl ze met kleine boodschapjes uit die show geconditioneerd worden en dat is hun keuze. We zullen allemaal, door een tijd van het maken van ongelooflijke keuzes gaan. Daar gaat het allemaal om. Iedereen op de planeet gaat erdoor heen. Ik geloof dat iedereen, diep van binnen, weet dat deze idiote run naar winkels een manier is onze levens door rommel (junk) uit China te verzamelen, een invulling is. Het is grappig dat ze oude schepen uit China “junks” noemden en wij kopen dit spul dat geen lang leven heeft. Het is niet de bedoeling om lang te leven en ons te belonen als getrainde ratten die de hefbomen hebben bediend. We rennen naar buiten en kopen de hele tijd al deze rommel; het is een vervanging voor plezier dat eigenlijk uit menselijk contact moet voortkomen en tussen mensen leven waar sociale interactie is, want we zijn ingekrompen in doosjes die we “kamers” noemen, “huizen”, “appartementen” en we zijn van elkaar geïsoleerd.

 

In de 50s en 60s sprak Marshall McLuhan over de professor. De jongen, wiens materiaal veelvuldig door de CIA en andere instanties werd gebruikt want het heeft met percepties te maken en hoe mensen dingen waarnemen. Als je begrijpt hoe waarnemingen afgeleid kunnen worden dan kun je leren hoe die te corrigeren. Zoals ze aan de top zeggen, “corrigeer verkeerde waarnemingen”. Jouw verkeerde waarneming is hoe jij de dingen in werkelijkheid ziet. Ze willen je een valse perceptie geven, als ze je een valse perceptie willen geven dan ben je nu veilig; en hij begreep dit maar hij zag een tijd komen, waar iedereen met elkaar over de planeet zouden kunnen communiceren, niet vis-à-vis maar als geïsoleerde stemmen in de ether, zonder fysiek contact. Hij wist toen al dat het zou komen omdat een vogeltje hem dat vertelde. Deze jongens komen niet zelf met ideeën naar voren. Vogeltjes vertellen hen dat, zie je. Fluisteren dat in hun oor.

 

De toekomst wordt altijd van te voren gepland. Daarom verliezen machtige mensen, instituten, aristocratie en heel oude families nooit de macht. Ze plannen de toekomst waarin jij en je kinderen moeten leven. Anders zouden ze in een samenleving van vrijheid de macht kunnen verliezen, nietwaar? Dat kunnen ze niet hebben, dus creëren ze het systeem en geven je, jouw waarnemingen en geven je zelfs nieuwe waarden. Je krijgt altijd nieuwe sociale waarden als ze de oude afbreken en iedere waarde die cohesie veroorzaakt binnen de samenleving wordt vrijwel opzettelijk vernietigd. De mensen volgen het en zien het nooit. Ze zien de neergang, maar ze komen er niet achter omdat de meeste mensen niet werkelijk bewust zijn terwijl ze hun dagelijkse leven leiden.

 

Bij wilde dieren werken alle instincten en een wild dier op zijn route, in een kring, (zelfs wolven doen dit) onderzoeken alles op die route naar veranderingen in hun omgeving, omdat iedere verandering een potentieel gevaar kan betekenen; maar het algemene publiek neemt alles op z’n beloop. Over het algemeen kijken ze niet eens op als ze op straat wandelen. Ze kijken niet eens meer eens naar de lucht om het gespray boven hun hoofd te bekijken. Daarom zij er nu ook zoveel, omdat degene aan de top weten, dat weinig mensen het zal opvallen. Dat is nogal wat, te weten dat de meeste mensen – miljoenen mensen – niet zien wat er boven hun hoofd gebeurd. Is dat niet triest? Ze kijken niet eens meer omhoog. Ze kijken naar etalages en overal elders maar kijken niet omhoog; aarde gebonden, inderdaad aan de aarde gebonden.

 

Hoe is dat allemaal begonnen? Wat is er met hun hersens gebeurd?

 

Terugkomend op het boek van Arthur Koestlerkijk,  deze jongens werden betaald om fictie en non fictie boeken te schrijven, net zoals H.G. Wells betaald werd. Ze waren propagandisten voor dit regime en Koestler sprak in "The Ghost in the Machine" over de verschillende denktanken en laboratoria die voor de Verenigde Naties werkten, manieren te vinden om dat deel van het brein te vernietigen dat jouw je individualiteit geeft. Ze noemden dit "The Ghost in the Machine," het complete geheel dat jij bent, de uniciteit die jij bent, moet vernietigd worden voor wereldvrede, zeiden ze. Daarom hebben ze denktanken opgezet met laboratoria in verschillende gebieden, over hoe dit klaar te spelen. Gebruik psychologie. Dat was een deel van de methodiek van Koestler; en overreding. Daarom schreven ze ook romans, je opgewonden te maken voor de veranderingen, bekleed met mooie kleuren en zo, altijd liegend maar je wel verleiden, maar ze gebruikten ook fysieke middelen en chemische middelen.

 

De fysieke middelen die zij gebruiken weten we natuurlijk, is lobotomie en verschillende technieken die daar op lijken, maar ze gebruikten ook chemische middelen. Chemicaliën die gefabriceerd werden in laboratoria over bio-oorlogsvoering, die zouden aanslaan in bepaalde bloedstromen en rechtstreeks naar je brein gaan, specifieke delen van je brein, en ontstekingen veroorzaken en het vernietigen. Je IQ valt misschien een beetje naar beneden, maar je zou er passief van kunnen worden.

 

Ze hebben ook geprobeerd virussen in objecten in te enten. Test virussen. Kijk, voor de top zijn virussen het gemakkelijkste te veranderen in de grote laboratoria. Recentelijk las ik iets en in de “fast breeders” zoals zij het noemen, kunnen ze letterlijk in laboratoria een splinter nieuwe virus creëren, binnen twee uur. Ze kunnen het zo gespecificeerd ontwerpen dat het virus zich aan alles in het lichaam hecht, zodat het naar een bepaald orgaan wordt getransporteerd met inbegrip van het brein.

 

Als je dan terugkijkt in de geschriften van Jacques Ellul en anderen, belangrijke spelers en insiders; hij noemde zelfs de Sovjet Unie en hoe die techniek elders gebruikt kon worden, waar ze je rechtstreeks zouden kunnen inenten en dat deel van de hersenen vernietigen, stond in een van zijn boeken. Hij noemde niet het feit dat het elders in de wereld gebruikt zou worden. Maar als je dingen inhaalt en je leest geschiedenissen, realiseer je je, dat zelfs de MI5 en MI6 agenten snapten, dat een derde partij beiden beheerden, de Sovjet kant en de Britse inlichtingen. De taak van de derde partij was, er zeker van te blijven dat de jongens onderaan, afgezonderd werden gehouden en moesten blijven denken dat het een echte oorlog was, maar de jongens aan de top coördineerden alles en gaven hen alle informatie en data daarvoor. Sommige van hen schreven daar over en werden bijna gevangen gezet. Ze kwamen zeer zeker terecht bij Hogere gerechtshof in Engeland toen ze dit feit probeerden te onthullen omdat de informatie voor de hele wereld gebruikt moest worden; dus laten we het wijzigen van de mensen erbij nemen en we praten over de mogelijkheden van de inentingen.

 

Toen gingen ze achter onze voedselvoorraden aan. Koestler praat daar over in het boek. Hij zegt, “we kunnen het óf injecteren, op hen sproeien vanuit de lucht door vliegtuigen, het in het water doen of in hun voedsel.” Wel mensen, wat is er in je leven gebeurd? Je hebt je hele voedsel zien wijzigen. Ze vroegen je geen toestemming. Ze zullen je ook niet onthullen wat ze ermee gedaan hebben, of hoeveel genen in die wortel gingen, of waar ze vandaan kwamen of hoe deze dingen zich verbinden om drugs te maken en de rest; en dat is niet ver gezocht. Denk dat niet, een van de krachtigste drugs komt van een plant, opium. Ze kunnen ze laten groeien in wat ze willen met verdovingsmiddelen inbegrepen. We worden bio-geingeneerd en daarom reageren de mensen, de meeste, rondom je, niet op al die veranderingen en al die dingen die hen angst zouden moeten aanjagen.

 

We hebben nu Jim uit Texas aan de lijn. Ben je er Jim?

 

Jim: Alan? Het doet me goed met je te praten. Grote fan. Eigenlijk heb ik net een set van jouw boeken besteld en ik ga ook een set voor mijn vader bestellen als kerstgeschenk. Ik vind dat je jouw boeken niet zoveel pusht en ik denk dat mensen die moeten lezen omdat het gewoon prachtige informatie is. Wat ik je wilde vragen, ik heb gemerkt dat de zoektocht naar waarheid en vragen stellen voor mij en de meeste mensen een levensproces is. Ik kan me als kind herinneren dat ik altijd vragen stelde en me dingen afvroeg en dacht dit alles is nep of een spel. Je kon zien dat het niet echt was en ik vroeg me af of je eventjes iets kan zeggen over het feit dat als mensen wakker worden of ze zo geboren zijn of is dat iets dat onafscheidelijk bij de geboorte is of kunnen mensen transformeren?

 

Alan: Oké. Blijf aan de lijn en we praten daarover als ik terug kom na de pauze.

 

TWEEDE UUR:

 

"The Future" by Leonard Cohen

Give me back my broken night
my mirrored room, my secret life
it's lonely here,
there's no one left to torture
Give me absolute control
over every living soul
And lie beside me, baby,
that's an order!
Take the only tree that's left
and stuff it up the hole
in your culture
Give me back the Berlin wall
give me Stalin and St Paul
I've seen the future, brother:
it is murder.

 

Alan: Hallo mensen. Ik ben Alan Watt en we snijden door de Matrix, we hebben Jim uit Texas aan de lijn die een vrij belangrijk punt naar voren brengt. Wil je je punt opnieuw vertellen Jim? Hallo.

 

Jim: Ja meneer. Kun je me horen?

 

Alan: Ja. Ga je gang want het is iets belangrijks: bewustzijn, je zegt waarom sommige het altijd lijken te hebben en over alles vragen stellen en het als ze volwassen zijn ook behouden. Ik denk dat je dat bedoelt en dan zie je anderen die dat helemaal niet doen.

 

Jim: En het kan schok zijn want je kunt hen informatie geven en het lijkt bijna alsof ze het weten maar dat is niet zo – het is voor hen onmogelijk om die stap te zetten. Ik weet niet of ze bang zijn of dat ze letterlijk die stap niet kunnen maken. Ik dacht altijd dat het alleen maar angst was maar soms denk ik dat het eigenlijk onmogelijk is, dat hun wereld helemaal, zo  volledig in elkaar stort, dat ze zich niet stand kunnen houden omdat deze hele façade of deze nep structuur alles is dat ze hebben-

 

Alan: Het is het enige dat ze kennen.

 

Jim: ...en ze hebben niet genoeg vertrouwen in zichzelf om die overgang naar de waarheid te maken.

 

Alan: Je hebt gelijk, ik weet zeker dat onze luisteraars dit ook zijn tegen gekomen en vooral met mensen in hun eigen familie.

 

Jim: Dat was het andere. Ik merk dat in mijn familie ze naar de mogelijkheid neigen, van het maken van die stap.

 

Alan: O, ja?

 

Jim: Wat me naar het idee leidt dat het misschien iets genetisch is want ik weet dat mijn vader bedrogen is en we zijn allemaal bedrogen maar als hij de bedriegerij uitzoekt kan hij gemakkelijk de stap zetten, zo van, oké, ik ben bedrogen, laat ik de waarheid leren en laat ik me aanpassen terwijl anderen deze bekentenis niet doen, zal ik maar zeggen.

 

Alan: Daar heb ik vaak over nagedacht en wat ik denk eerlijk gezegd – kijk, het lijkt op ieder oorlogsproject dat ze willen – ieder wapen moet het merendeel van de mensen beïnvloeden. Zo werkt dat. Het doet er niet toe wat ze maken, zelfs niet in de gevorderde technologische industrie. Het gaat om het maximale effect, maar ze weten dat ze niet iedereen krijgen. Het lijkt op het loslaten van een virus. Daar zal niet iedereen aan dood gaan of misschien de meeste mensen doden, maar niet iedereen. Sommige mensen zijn genetisch anders en als je beseft dat je sinds je geboorte letterlijk onder een genetische aanval hebt gezeten door middel van inentingen en als je het dan koppelt aan het gemodificeerde voedsel dat zij maakten, lang voordat zij het de mensen vertelden, dan zijn sommige mensen meer immuun dan anderen. Er zijn altijd een paar bij wie het niet op dezelfde manier aanslaat en hun geest, hun eigenlijke brein blijft intact. Ik heb dit opgemerkt bij – net als bij de inentingen in de kindertijd. Iedere dokter is getraind de moeder te vertellen dat het kind een beetje koorts krijgt, misschien een paar dagen, dat gaat over en dan is het goed. Kijk, die koorts zit in het hoofd van het kind, waar je hersens zetelen, dus vallen ze een deel van de hersens aan, maar bij sommige kinderen gaat het naar een ander orgaan omdat er een licht verschil in hun biologische structuur is, hun genetische structuur.

 

Jim: Hier ben ik pas met mijn kind doorheen gegaan en het schokte me dat de dokter me vertelt, hei neem een aspirientje en zo. Hij krijgt koorts. Je weet dat de hersens misschien opzwellen. En het is alsof je denkt, hoe zit dat? Het is een enorme schok.

 

Alan: Dat is zo. Dat is zo en ik ken mensen die eigenlijk – ik ken een of twee kerels die een van hun dochters of een enkele in beide families de kinderen geen inentingen hebben gegeven en dit zijn de enige kinderen die niet hebben gekregen, waarvan iedereen gelooft dat ze het zullen krijgen; deze problemen in de kindertijd met oorpijnen en sinus problemen. Zij hadden van niets last, dus ben ik tamelijk zeker dat alle studies die gedaan zijn, de inentingen al deze problemen veroorzaken.

 

Jim: Ik geloof dat ook en iets anders waar ik op wil wijzen, ik merk dat je mensen ontmoet die wakker zijn en ik heb het zelfs bij mijzelf gezien toen ik een kind was, dat leraren mijn ouders werkelijk vertelden dat hij Ritalin nodig had. Je moet hem deze medicijnen geven omdat ik een dromer was of weet je wel, geen aandacht schonk aan dingen. Maar ik merkte ,  je ziet de gemeenschappelijke draad in mensen die wakker zijn en ze gebruiken dit medicijn, hij, deze jongen zou wel eens niet voor dat bedrog vallen. Laten we hem op jonge leeftijd drogeren en dan kunnen we hem trainen en vormen en hem een gehoorzame arbeider laten worden in plaats van iemand daar met authentieke ideeën en gedachtes.

 

Alan: Dat is het nu precies, in de 1940’s spraken ze over wat ze wilden doen – wat voor soort wereld, of deel of structuur van de wereld zij gingen creëren na het einde van de oorlog en zij wisten dat ze een globaal systeem wilden hebben. Zij planden dit lang voor de tweede wereldoorlog, maar zij spraken over het gebruiken van de farmaceutische industrie en daarom hebben Huxley en anderen in de 30’s boeken over het gebruik van drugs op een wijdverbreide schaal over de hele samenleving van de wereld, geschreven, om een onbewogen, passieve bevolking te krijgen die allemaal voor hen werkten. Welnu, het voorschrijven van Ritalin en zo was hoofdzakelijk bedoeld voor jonge mannen, jonge mannen die mogelijk leiderschapskwaliteiten kunnen hebben, zij zitten niet stilletjes in het klaslokaal; en dat is gebeurd. Ze elimineren diegene die problemen met leiderschapskwaliteiten kunnen hebben vanwege datgene wat er in de nabije toekomst aankomt.

 

Jim: Ik waardeer het dat ik met je kon spreken Alan. Zoals ik zei, grote fan, en ik kan niet wachten tot ik je boeken in mijn handen heb omdat ik een paar voorbeelden die je op je website hebt gezet, voorlees. En het lijkt erop of ik dat gezocht heb. Ik lees Quigley en al die kerels en al die jongens die je aanbeveelt, maar toen ik iets over jouw werk zag, dacht ik, dat het echt iets is waar ik naar gezocht heb.

 

Alan: Bedankt voor de bestelling. Ik hoop dat meer mensen dat doen want dat houdt me in leven en voor deze shows word ik niet betaald.

 

Jim: Het zou een groot gemis zijn als je niet meer in de lucht bent, ik geniet heel erg van je werk en tegelijkertijd, mensen moeten nu het nog kan, deze boeken aanschaffen en ze een harde kopie voor de bibliotheek aanschaffen. Ik wil iets dat ik mijn vader kan geven of iets dergelijks als we  het door deze veranderingen redden, kan ik het mijn kinderen doorgeven.

 

Alan: Ja. Dat is een goed idee. Kijk, kennis is macht. Het is waar, kennis is macht en je ziet in hoeverre we bedrogen zijn. Hoe onze geest wordt bestuurd en zelfs de manier waarop het schaamteloos gedaan wordt. En we herkennen niet eens dat het ons wordt aangedaan. Dat zet ik in mijn boeken. Ik laat je zien hoe we altijd door voornaamste stromingen, voor de gek worden gehouden.

 

Jim: Echt fascinerend materiaal, maar ik laat je los zodat je met je show door kan gaan, maar bedankt Alan.

 

Alan: Bedankt voor je belletje.

 

JimOké, het ga je goed.

 

Alan: Het is waar. Ik bedoel, ik krijg niet betaald en ik ben nooit voor welke show ik ooit gedaan heb, betaald. Ik doe dit omdat het noodzakelijk is dat het gedaan wordt en dat is alles. Ik kan echt alles zeggen en niets gebeurt er met me, omdat we weten dat de censuur eraan komt en alle media censuur komt er nu aan, ze hebben alle wetten aangenomen, dan kan ik misschien iets langer al mijn sites op het internet houden. Ga naar alanwattsentientsentinel.eu voor gratis downloadbare transcripten in de talen van Europa. Ga naar cuttingthroughthematrix.com en ik houdt die online zolang ik kan, maar de tijd komt eraan. Het komt er heel snel aan. Ik heb ook bij andere gastheren van talkshows gemerkt dat ze je vermaken met hun belangrijkste trivialiteiten of stemmen en al dit soort dingen en ze worden in zekere zin, politiek correct.

 

Het is goed te klagen. Regeringen hebben altijd verwacht dat mensen zouden klagen en dus geven ze je kampioenen die niets anders doen dan klagen, ze verzamelen ook het geld terwijl ze klagen en dat heet georganiseerde oppositie. Ze geven de mensen altijd hun leiders en plannen dit. Ze hebben dit altijd zo gedaan gedurende de eeuwen en het publiek volgt de rattenvangers.

 

Ik probeer alleen maar te vertellen wat er werkelijk gebeurt omdat we niet veel tijd meer hebben. We hebben niet veel tijd meer en ik weet ook dat de zaken die de radio’s runnen, ook degene waar ik op ben, gewoon business is. Ze zijn afhankelijk van dit geldsysteem. Ze zijn afhankelijk van de verkoop van spullen om hen zelf gaande te houden en hun technici te betalen en zo. Ze moeten iedereen betalen. We leven in een gecommercialiseerd systeem en jammer genoeg kan de handel zwaar leunen op de mogelijkheid te zeggen wat je wilt zeggen, dus hebben we dit venster als mogelijkheid.

 

Rockefeller heeft zijn eigen. Wij hebben dat van ons en ze zullen het uiteindelijk sluiten en zullen jongens als ik oppakken omdat ik niet geautoriseerd ben dit te doen. Ik ben daarvoor niet geautoriseerd en op een dag wordt ik opgepakt en dat zal het laatste zijn wat je van me hoort en zo is het nu eenmaal en dat verwacht je, maar ik kan ten minste de feiten naar voren brengen, om de mensen te laten zien hoe we op dit punt zijn beland en waar we met dit alles naar op weg zijn. Het is zo waar wat de laatste beller zei. We zijn ontsteld als we met mensen praten die de volgende stap niet kunnen zetten. Ze kunnen dat niet doen omdat ze zich niet kunnen voorstellen dat het morgen anders is dan vandaag in hun persoonlijke leven.

 

Je weet wat er gaat gebeuren met deze mensen als er een grote crash ontstaat. Ze zullen uitgesproken geshockeerd zijn. Een complete en uitgesproken schok. We zien het met culturen over de wereld gebeuren als ze worden opgeblazen en onze jonge woestelingen, dat ons eigen nageslacht is, daar zijn en hen uit hun huizen schoppen en hen vermoorden en wij denken dat het altijd ver van ons bed is, daar ergens, een of andere wereld, sfeer of planeet. Dit gebeurt op dezelfde aarde waar we allemaal op leven; en op een dag, en we zien het dat het klaar gestoomd wordt omdat het zich over en om je heen verzameld, je zult het in je eigen straat gaan zien. Je bouwt geen enorme inlichtingen diensten op en binnenlandse legers en geeft hen niet al die leger toestellen en machines en legerwapens, je geeft hen dat alles niet om leuke parades voor je te lopen. Ze bouwen deze dingen op, om te gebruiken en we weten dat al deze instellingen getraind zijn om hun technische snufjes op de mensen te gebruiken, op jou en mij en iedereen.

 

De krant "The Guardian" publiceerde een rapport van het departement van oorlog voor Engeland die ook de belangrijkste denktank voor de hele NATO organisatie is, de US, Canada en zo. In dit rapport zien ze niets anders dan rellen en bendes de komende 20, 30 jaar. Nu zeggen ze je dat ze iets gaan veroorzaken zodat dit gebeurt, zodat de doorsnee Jan en Mien vreselijk ongelukkig worden en dat er demonstraties en rellen op straat zullen plaatsvinden.

 

Welnu, wat gaan ze doen zodat dit  plaatsvindt?

 

Het is heel simpel. Je moet van de straat af met al die milieubelastingen die eraan zitten te komen. Je zult naar de grote, overbevolkte steden moeten verhuizen, niet naar alle steden maar specifieke steden die ontworpen zijn. Ze willen speciale steden niet lastig vallen met te veel tuig, dat ernaar toe verhuist, maar ze willen de landelijke gebieden schoonmaken, dat is de lange termijn agenda, en ze willen een gecontroleerde samenleving. Ze willen je voedsel beheersen. Kijk naar de United Nations Charter. Kijk naar het departement van Landbouw. Kijk naar de huurders van deze specifieke branche van de organisatie. Kijk naar de redevoeringen, gegeven door de hoofden van deze specifieke VN organisaties omdat de wereld die ze gaan geven een wereld wordt, waar al het voedsel via de Verenigde Naties verdeeld zal worden die het dan over de hele wereld herverdeelt. Daarin staat, in die charter, als jouw land de bevolkingsaantallen niet onder controle houdt, die voortdurend kleiner en kleiner zal worden, krijg je niet méér voedsel. Dat staat in deze mooie charter van het departement van landbouw en voedsel van de Verenigde Naties.

 

Tjonge, hebben ze geen prachtig PR werk geleverd aan de mensen, nietwaar, met behulp van de media, maar de media is slechts een uitbreiding van de overheid. Hun taak is je kalm te houden, je af te leiden, je boos over dingen te krijgen waar je helemaal niets aan kan doen en die er uiteindelijk toch helemaal niets toe doen. Maar ze vertellen je nooit de echte waarheid over wat er gaande is en iedere belangrijke reporter weet dit.

 

Waarom denk je dat alle belangrijke baronnen van de kranten naar Engeland gaan om geridderd te worden door de koningin? Deze baronnen, die de media in hun bezit hebben, professor Caroll Quigley schreef daarover in "The Anglo-American Establishment" en in zijn boek "Tragedy & Hope," deze baronnen dicteren al hun personeel de regels van het spel tot aan de allerlaatste reporter, hij kent ze en hij zal geen opschudding veroorzaken. Het is vrij eenvoudig om informatie te beheersen en de tijd dat de weinige die er nog zijn, die je toepasselijke informatie geven, zullen simpelweg verdwijnen en je zult waarschijnlijk nooit weten waar ze terecht zijn gekomen. Dat komt er heel snel aan.

 

We hebben nu Solomon uit Canada aan de lijn. Ben je er, Solomon? Hallo Solomon?

 

Solomon: Ja, hallo. Kun je me horen?

 

AlanJa, ik kan je horen. Ga je gang.

 

Solomon: Wauw, dat was snel. Ik belde alleen maar om te zeggen hoe fijn ik het vind je te horen op WTPRN. Ik geniet van je informatie. Ik heb ze van je site gedownload en ik heb een opmerking en een vraag. De eerste opmerking gaat over een van de gebeden waarin ik je niet zo goed kan volgen, als je ingaat op de behoorlijke deterministische, fatalistisch lijkende benadering over de oude verbanden van deze actuele samenzweringen. Daar ben ik een beetje sceptisch over. Maar wat ik me hier afvraag en daar had ik graag jouw mening over. Ik heb pas het boek "The Franklin Cover-up" gelezen van John Decamp en een paar omvangrijke interviews.

 

Alan: Blijf aan de lijn en we gaan daar op in als we terugkomen na de reclame.

 

"The Universal Soldier" by Donovan

He's five foot-two, and he's six feet-four,
He fights with missiles and with spears.
He's all of thirty-one, and he's only seventeen,
Been a soldier for a thousand years.

 

Hij is 1. meter 65 en hij is  1 meter 70.

Hij vecht met bommen en granaten

Hij is hoogstens 31 en minstens 17

Al 100 jaar soldaat.

He's a Catholic, a Hindu, an Atheist, a Jain,
A Buddhist and a Baptist and a Jew.
And he knows he shouldn't kill,
And he knows he always will,
Kill you for me my friend and me for you.

 

Hij is Katholiek, een Hindi, een atheïst, een Janiet

Een boedist en baptist en een jood

En hij weet dat hij niet moet doden

En hij weet dat hij dat altijd zal doen

Dood jou voor mij mijn vriend en mij voor jou


And he's fighting for Canada,
He's fighting for France,
He's fighting for the USA,
And he's fighting for the Russians,
And he's fighting for Japan,
And he thinks we'll put an end to war this way.

 

En hij vecht voor Canada

Hij vecht voor Frankrijk

Hij vecht voor de USA

En hij vecht voor de Russen

En hij vecht voor Japan

En hij denkt dat we op deze manier een einde aan de oorlog maken.

And he's fighting for Democracy,
He's fighting for the Reds,
He says it's for the peace of all.
He's the one who must decide,
Who's to live and who's to die,
And he never sees the writing on the wall.

 

En hij vecht voor democratie

Hij vecht voor de roden.

Hij zegt dat het voor de vrede van iedereen is

Hij is degene die moet beslissen

Wie leeft en wie sterft

En hij ziet nooit wat er op de muur geschreven staat.

 But without him,
How
would Hitler have condemned him at Labau?
Without him Caesar would have stood alone,
He's the one who gives his body
As a weapon of the war,
And without him all this killing can't go on.

 

Maar zonder hem

Hoe zou Hitler hem hebben kunnen veroordelen bij Labeau?

Zonder hem zou Caesar alleen hebben gestaan

Hij is degene die zijn lichaam geeft

Als een wapen voor de oorlog

En zonder hem kan dit doden niet doorgaan.


He's the Universal Soldier and he really is to blame,
His orders come from far away no more,
They come from here and there and you and me,
And brothers can't you see,
This is not the way we put the end to war.

 

Hij is de Universele Soldaat en echt hij krijgt de schuld

Zijn orders komen niet meer van ver weg.

Die komen van hier en daar en jou en mij

En broeders zie je niet

Dat dit niet de manier is om oorlog te beëindigen?

 

Hallo mensen. Ik ben Alan Watt terug met Cutting Through the Matrix en we hebben Solomon uit Canada aan de lijn hier, die over het boek genaamd "The Franklin Cover-up" van John Decamp spreekt. Ben je er nog Solomon?.

 

SolomonJa, ja. Mijn vraag was dus, ik wilde alleen maar jou kijk op bepaalde dingen uit dat boek horen, waar hij spreekt over de verbintenis met satanisch, ritueel misbruik, CIA mind control en die prominente politieke figuren. Ik heb het moeilijk om de geestesgesteldheid van mensen te begrijpen. Ik ken een van de eerste mensen, waarvan wordt beweerd dat hij hier overal bij betrokken is geweest, het is een ex kolonel uit het leger. Ik geloof dat zijn naam Aquino is en hij heeft ook een site en ik ben op zijn site geweest en daar staan dingen op zoals, dat hij “Lord of the Rings”, herschreven heeft vanaf de kant van [Sorrin] en dat zijn 100 bladzijden. Hij heeft het epische Star Wars herschreven vanaf de duistere kant en ik begrijp deze geestesgesteldheid totaal niet. Deze zelfde figuur is, naar verluidt, betrokken bij deze verschrikkelijke gruweldaden en ik wil alleen maar jou kijk hierop. Of je denkt dat dit nog steeds gaande is. De omvang hiervan en hoe deze mensen ogenschijnlijk normale professionelen zijn en tegelijkertijd aan deze klaarblijkelijke, uiterst ongelooflijke geloven vasthouden?

 

Alan: Er is geen twijfel aan dat dit hele gebied over een lange tijd teruggaat. Je vraagt je af hoe deze dingen vanuit het verleden te maken hebben met het heden, zelfs vanuit antieke tijden en als je de Egyptische geschriften leest, ontdek je, dat de priesterschappen de menselijke natuur vreselijk goed begrepen. Zij begrepen de bewuste geest en de onderbewuste geest en ze wisten wat fantasie is, ze kenden dromen en nachtmerries en ze kenden de effecten van nachtmerries op mensen, hoe je nachtmerries onthoudt. Ze blijven in je herinnering zitten als ze heel erg helder zijn en hoe je door enorme hongersnoden of oorlogen en dergelijke gaat. Dan heb je steeds meer nachtmerries, de mensen raken in paniek en de priesters konden dan komen en hen een vorm van controle opleggen door hen een religie te geven of de religie te versterken. Religie is altijd ontzettend verbonden geweest met controle methoden over het brein en je hebt altijd de open geest, of de bewuste geest, of zoals zij het noemen, de blauwe. daarom is er een Blauwe Loge als dat deel openlijk is en dan zijn er de Zwarte Loges. Dat is het onderbewuste, helemaal tot aan het onbewuste deel, de zee van de onbewuste geest. De psychopathische persoonlijkheid die op het ego leeft, begrijpt deze dingen intuïtief bij andere mensen. Ze begrijpen de natuur van anderen heel erg goed en ze komen inderdaad op prominente leiderschapsposities . Ze smachten naar macht en de volgelingen van deze mensen, zien in feite alleen de leiderschapskwaliteiten. Ze kennen de persoon die er werkelijk achter zit niet. We hebben dat door de hele geschiedenis gezien, waar mensen revoluties hadden, de leider een erger karakter had dan degene die eruit gezet was.

 

Psychopaten voelen zich tot deze posities aangetrokken maar ze hebben een enorme bekwaamheid in het manipuleren van andere mensen. Ze weten, alsof het een gave is, hoe ze andere mensen gemakkelijk kunnen manipuleren en omdat ze puur ego zijn en omdat ze van seksuele contacten kunnen genieten in gebieden die je je niet kunt voorstellen, omdat ze tijdens ieder optreden zo zelfbewust zijn. Ze genieten van dingen tot een aanmerkelijke hoogte, meer dan de gemiddelde mens. Zo zijn op geen enkele manier geremd, vorm of gedaante, en daardoor zijn er geen taboes in hun bewuste structuur en kunnen ze afwijkende dingen doen. Het lijkt op de verslaving aan een drug. Ze willen meer drugs om dezelfde hoogte te bereiken en ze gaan maar door met afwijkende dingen, vooral het toebrengen van pijn om die hoogte te bereiken dus komen ze in een staat waar specialiteit heerst en dat is de beheersing van de geest en vooral de duistere kant van de geest.

 

Ze weten dat door de angsten van mensen te manipuleren, dat onderbewuste, nachtmerrieachtige gedeelte van hun structuur, ze kunnen enorme aantallen mensen manipuleren en ze gaan inderdaad in dit soort rituele praktijken. Als je de esoterische kant van “Lord of the Ring” begrijpt omdat dit door een heel beroemde man gedaan is die zijn hele leven op de universiteit heeft geleefd. Zijn hele leven op de universiteit, die door tamelijk wat problemen is gegaan om een aangenaam exoterisch verhaal te geven, zoals bij alle boeken. Zelfs Bijbels zijn dat. Er is een exoterisch verhaal voor het publiek maar er is een esoterisch, met spelregels en een verbonden structuur van macht binnen het verhaal.

 

Zelfs de karakters en de elfjes en zo, zijn allemaal voorbeelden voor de machtsstructuur hier op aarde, “klassen”, als je wilt, of aristocratische types en verheven types en minderwaardige types aan de bodem, tot de doden aan toe; diegene die nooit bewust zijn. Dat betekent dat de getrainde soldaten voor hen de laatste slag winnen. Dat betekent het, en dat zie je tegenwoordig. De doden, de wandelende doden vechten alle veldslagen uit. Ze weten niets eens wat ze doen. Ze geven er zelfs niet om te weten waar het allemaal om gaat en wie ervan profiteert. Ze willen alleen maar bij het leger horen. Het zijn levende doden.

 

John Decamp ontmaskerde dit heel goed. Ik groeide in Engeland op. In Engeland heb ik hier meer van gezien. Over Hoge Rechters en zo die in de meest onplezierige situaties werden gevonden, vaak in vreemde gewaden gekleed, zichzelf wurgden, verstikten met touwen enz. om high te worden tijdens seksuele vertoningen en dat was daar helemaal niet zo ongebruikelijk. In zeker zin was het ook een lachertje omdat het vrij gewoon was onder die specifieke setting, maar de psychopathische types komen op deze posities en Engeland heeft meer overerfelijke rechters (net zoals het meer overerfelijke gelijken heeft, het rijk) dan ieder ander land. Psychopathie is daar in bepaalde families gekweekt en zij zijn op allerlei manieren betrokken bij gelegenheden waar ze high kunnen worden van verrukking. Welnu, je vindt dit onder de hele samenleving en alle structuren en ik leg hier meer over uit als ik terugkom omdat het een interessant onderwerp is dat mensen niet zo goed snappen.

 

Hallo mensen. ik ben Alan Watt met Cutting hrough the Matrix, een beetje aan het schrapen over de geestesgesteldheid van de psychopathische types die vaak aan de top overerfelijk zijn omdat macht, macht trouwt. Nog niet zo lang geleden, en ik denk dat het nog steeds wordt gedaan om eerlijk te zijn, zochten genealogen levensgezellinnen voor deze karakters en ze kijken naar bepaalde karaktertrekken.

 

Nogmaals, als je naar Plato teruggaat, Plato sprak over het feit hoe de aristocraten van zijn tijd uitgezocht werden en priesters verenigden hen op bepaalde kwaliteiten. Hij gaat in zijn eigen boek hier op in als hij spreekt over hoe ze het gewone volk op dezelfde manier kunnen opkweken, niet voor het IQ of iets anders maar voor fysieke trekken, nodig voor het werk dat ze zouden moeten doen: lange mensen voor bepaalde taken en korte mensen voor andere taken. Hij zei dat ze trekken op kunnen kweken en eruit kweken, precies zoals wij het met mieren kunnen. Zij wisten dit toen al, duizenden jaren geleden, en deze kennis is nooit verloren gegaan. We vergeten dat de meeste elites de enige waren die scholing kregen tot de 20ste eeuw en op de “betere scholen”, zoals zij ze in Europa en de VS noemden, kregen ze een klassieke training. Hen werd de geschiedenis geleerd van het oude Griekenland, Rome en Griekenland en zelfs de Egyptische structuur. Hen werd deze methoden onderwezen en dat heeft voornamelijk met de controle over het algemene publiek te maken en hoe een cultuur voor dat publiek moeten creëren, op zo’n manier dat ze nooit vragen zullen stellen. Ze nemen het allemaal voor waar aan, iets dat het publiek altijd doet.

 

Solomon: Ik geloof wat ik eerder al probeerde te zeggen dat is eigenlijk een interessante analyse die je gaf over de psychopathische persoonlijkheid, maar hiervoor zei ik wat over de continuïteit vanaf de antieke tijd tot de moderne tijd, daarin ben ik het zeker met je eens dat we veel van hetzelfde zien, zoals in Plato’s Republicen verscheidene andere filosofische, politieke commentaren die door de eeuwen heen, door de heersende elite zijn gebruikt en er is een soort continuïteit geweest, maar in de zin van een letterlijke continuïteit ten aanzien van de genealogie in een paar eeuwen, daar ben ik sceptisch over omdat het pessimistisch lijkt en fatalistisch om alleen maar te zeggen, zo is het nu eenmaal en waarschijnlijk zal het altijd zo zijn.

 

Alan: Het is niet pessimistisch. Ik zal je vertellen waarom. Het is alleen pessimistisch als je denkt dat ‘t het noodlot is. Dit is geen noodlot. Deze figuren hebben zelfs in onze eeuw de toekomst zoals zij die zien, gepland. Het is een plan versus het noodlot.

 

Solomon: Ja maar ik geloof dat er een cyclische verjonging van de samenleving plaatsvindt zodat deze heersende elite wordt ingewisseld voor iets beters, soms een erger systeem en deze worden uiteindelijk decadent en dan weer vervangen, dus ik denk en ik kan me vergissen. Maar ik denk dat een beetje misleidend is het te presenteren alsof het altijd, door de eeuwen heen dezelfde heersende elite is geweest die heerschap over ons heeft.

 

Alan: Als je naar de laatste 1000 jaar terugkijkt, kun je de hele Britse elite van Engeland en Europa traceren, ze runnen het nog steeds, tot aan de invasie van de Noormannen toe, 1000 jaar dezelfde families aan de top. Dat is vrij lang weet je.

 

Solomon: Ja, maar of die Koninklijke families altijd de macht hebben gehad?

 

Alan: Dit gaat niet alleen om de Koninklijke families. Het is een uitgebreide aristocratie die allemaal met elkaar verbonden zijn.

 

Solomon: Dat bedoel ik. Ik heb het niet alleen over de koningen en koninginnen maar er zijn verscheidene adellijke klassen en er zijn er letterlijk duizenden van hen op verscheidene niveaus in alle Europese samenlevingen. Ja, die gaan lang terug, maar of ze werkelijk, letterlijk de pinakel van macht al die duizenden jaren hebben gehad, denk ik is voor discussie mogelijk omdat er een opkomst van een handelsklasse kwam. Er is een bezwaar tegen nieuwe families, laten we zeggen de Rothschild’s kan daar een voorbeeld van zijn denk ik, en misschien andere families in de heersende klasse . Er is een geven en nemen geweest en ik denk dat er een soort van cyclische verjonging van de heersende klasse gedurende de eeuwen is geweest, dus ben ik een beetje sceptisch om te zeggen dat er zoiets als een lijn is, het lijkt erop-

 

Alan: Maar het gaat hierom, Kijk, de Rotschilds en de rest, kijk naar hun geschiedenis want ze gaan ook ver terug in het handels bankensysteem. Ze begonnen niet als voddenhandelaars zoals de goedgekeurde versie daarover schreef in [Marley’s] boek. Ze waren letterlijk getraind door de beste bankiers in Frankfurt en wat je door de eeuwen heen ziet is, dat de rijken zelfs in Egypte, zelfs binnenvallende legers, accepteerden bepaalde heersende families van die indringers in hun systeem opnamen en zij trouwden altijd onder elkaar. Ze nemen nieuw bloed, ook als ze overwinnaars zijn en ze hebben die bekwaamheid om over mensen te heersen en ze zijn rijk, dus vinden ze het niet erg hen in de grote club te introduceren. Het probleem is dat we vandaag in een stadium zitten waar ze al die wetenschappen hebben die hen ondersteunen en ze zien echt een toekomst die ze willen beheersen en dat doen ze door genetische manipulatie. Ze hebben het voedsel aangepakt. Dit kunnen we niet negeren en doen alsof het niet gebeurt. We eten gemodificeerd voedsel in Canada. Wij waren de proefkonijnen van de hele wereld. Dit heeft plaats gevonden. Dit heeft al plaats gevonden en wij ontdekten dit alleen maar in Canada omdat meneer Blair een wet wilde aannemen om dit spul in Engeland te gebruiken en de NGO groepen brachten de documenten naar buiten waarin staat, dat de Canadezen al 10 jaar dit spul hebben zonder het te weten. Wij wisten het niet. Zo ontdekten we het.

 

Solomon: Het is in de VS nog erger, nietwaar?

 

AlanJa, in de VS is het erger.

 

Solomon: Ik bedoel het lijkt erop – als ze op ons willen experimenteren of zoiets vanwege een medicijn of voedsel of iets om ons dom te houden, dan creëren ze een probleem dat zo omvangrijk is, dat als leiders of de mensen dit ontdekken, dat ze het zich niet kunnen veroorloven dit bloot te leggen omdat de consequenties feitelijk de hele sociale politieke structuur op z’n kop zet. Ik denk dat dit de GMO is, de wijze waarop ze het eerst in de Canola olie hebben gedaan en al die andere dingen, dus de dingen die allemaal in dat behandelde voedsel gaan. Dus in vrijwel al het behandelde voedsel dat je koopt zit dit spul. En je weet het niet eens. Dus zit het in wezen al in alles, dus tegen die tijd dat dit allemaal aan het licht gebracht wordt……want mensen worden zich bewust van de gevaren van dit gemodificeerde voedsel en er zijn heel veel studies die laten zien hoe gevaarlijk dit is, maar iedereen eet het al jaren.

 

Alan: Dat klopt en ze hebben iedere groente veranderd die je gewoonlijk eet. Dat is al gedaan. Ik zag net een video van Monsato, ze houden het oude zaad dat honderden jaren, generaties lang is doorgegeven nu vast. Niemand heeft ooit eraan gedacht dit spul te patenteren en omdat het niet gepatenteerd was, patenteren zij het en vragen aan iedereen geld die het nu gebruikt en dus hebben zij al jou belangrijkste voedselbronnen overgenomen. Je aardappelen zijn veranderd, je wortelen, je kool. Alles is veranderd en dat is gedaan met de geheime toestemming van de Canadese regering en Monsato. Dat is door onze regering toegegeven. Een geheime toestemming tussen jouw regering en een groot bedrijf en ze zullen ons niet vertellen welke soort genen in bepaalde groentes worden gestopt. Ons wordt niet eens gezegd waarom en je kunt je laatste cent verwedden dat het niets te maken heeft met het kweken van een betere aardappel of een betere wortel. Het heeft te maken met wat het produceert en de enzymen en de rest en hoe het je lichaam zal beïnvloeden. De aardappelen werden hier ook op ratten en muizen getest en ze kregen allemaal maagkanker, dus gaven ze het aan de mensen en dat is dat.

 

Solomon: Ik weet niet zeker hoeveel de eigenlijke splitsende selectie van de genen te maken heeft met het creëren van bepaalde consequenties als je het voedsel eet, maar ik denk ook zeker dat ze alleen maar manier bedenken om meer controle te kunnen uitoefenen en meer te verdienen, ten minste zo denk ik er over.

 

Alan: Dat is het niet. Nee, dat is heel erg naïef van je. Het is heel naïef als ik net over Koestler en anderen heb gesproken die bij de Verenigde Naties werken om manieren te vinden de bevolkingsaantallen te verminderen en hen kneedbaarder te maken. Dat is heel erg naïef van jou.

 

Solomon: Denk je dat?

 

Alan: Maar, dat is een keuze. Het is een keuze want de informatie is allemaal openbaar.

 

Solomon: Ze laten nu ook veel studies naar buiten komen : voorheen  dachten ze dat ze gewoon één, enkele  genetische manipulatie tegelijkertijd konden doen, maar nu hebben ze ontdekt dat er nieuwe niveaus van verbindingen tussen alle verschillende genen in de genetische code zijn.

 

Alan: Dit wisten ze al jaren geleden. Als ze ons ook maar iets vertellen, is het jaren nadat zij het al wisten. Een regering die je 10 jaar de waarheid niet vertelt – feitelijk zouden ze het ons nooit verteld hebben als het niet in Engeland bekend was geworden dat wij dit gemodificeerde spul aten. De regering zal je nooit over wat dan ook, de waarheid vertellen. Dat doen ze niet. Waarom denk je dat het een geheime overeenkomst was? Omdat ze geen publiekelijke inmenging wilden hebben.

 

Solomon: Je kunt groot gelijk hebben dat ik naïef ben geweest en het kan zijn dat ze weten wat deze genetische verbinding is, dat zij ons opzettelijk proberen – ik kan niet geloven dat ze ons dom willen houden maar als het op genetisch gemanipuleerd voedsel aankomt als een selectie voor bepaalde kenmerken en de mensen consumeren dit kan dat een punt zijn. Maar je kunt gelijk hebben.

 

Alan: Ik praat met wetenschappers die aan dit materiaal werken en ik heb gelijk. Ik breng ze naar voren.

 

Solomon:  Oké, dat moet je doen. Ik heb nog een opmerking.

 

Alan: Nee, je moet nu ophangen. Ik heb nog maar een kwartier over. Bedankt voor het bellen. Terug na de reclame. Hallo mensen. Ik ben Alan Watt met CuttingThrough the Matrix. Het is interessant, twee bellers voorheen die een opmerking maakte over het feit dat mensen zo ver kunnen gaan maar ze kunnen niet naar de volgende stap begrijpen, en Solomon, de laatste beller kan een van hen zijn omdat ik zijn geestesgesteldheid ken. Hij wilt in een soort hoop houden, gebaseerd op iets dat hij niet echt kan uitleggen dat er op een of andere manier kringlopen zijn. Op een of andere manier wordt de slechte jongen vervangen door de goede jongens die misschien een tijdje welwillender zijn. Dat lijkt op een religie. Het is meer een geloofssysteem dan een feit en nogmaals hij wilt dat jij gelooft, dat je alleen maar door toeval door de geschiedenis strompelt—toevalstheorieën in tegenstelling tot complot theorieën. Welnu, de geschiedenis bestaat uit complotten.

 

Toen ik nog naar school ging in feite, toen ik heel jong was, liep ik de oude geschiedenisboeken van Engeland door en hoe vaak ze hun ouders vermoordden of hun neven of broers, koningen en koninginnen en de rest daarvan. Dan ga je terug naar het oude Griekenland en daar deden ze precies hetzelfde omdat de psychopathische typen naar macht smachten. Het had mensen nodig die hiervan wisten om deze moorden te volbrengen en deze werden complotten genoemd en dit waren mensen met macht, en soms om deze macht te behouden, begonnen ze een oorlog met de buren. Ze spraken met de buurkoning en zeiden, kunnen we hier niet wat schermutselingen creëren want de mensen worden rusteloos, ze willen niet doen wat hen verteld wordt; maar in oorlogstijden, waar er een dreiging van die jongens was, sloten de mensen de gelederen en omringden hun koning voor bescherming en zo houden ze macht. Oorlog is altijd voor hetzelfde doel gebruikt, meer controle over het publiek willen en hen belastingen laten betalen die je normaal niet zou vragen. Ze zouden te veel klagen, maar als je denkt dat je bedreigd wordt vraag je je niet af waarom je loon minder en minder wordt terwijl belastingen hoger en hoger worden om al die veiligheidsdiensten die je bespioneren te kunnen betalen. Het komt niet in je hoofd op, voor jouw hoofd wórdt gezorgd.

 

We eindigen met dubbel denken, we willen geloven dat er voor ons gezorgd wordt. We willen dat niet geloven want we zijn getraind dit te geloven. We zijn getraind te denken dat mensen uit speciale baarmoeders geboren worden en de meeste zijn gezichtsloos,  want we zullen ze nooit ontmoeten en er zijn lagen ambtenaren die voor je zullen zorgen in deze grote abstracte organisatie die regering heet en regeringinstituten en bureaucratieën. Toch laat de geschiedenis je het tegenovergestelde zien. Hoe meer je vervreemdt raakt van wat er in de regering aan de hand is des te meer gruwel wordt de mensen opgelegd. Daarom lukte het in de tweede wereldoorlog in Duitsland zo onvoorstelbaar veel mensen te vermoorden, opzettelijk, door ontwerpen van een plan, omdat de bureaucraten de slachtoffers nooit zagen. Dit staat in alle belangrijke geschiedenisboeken. Ze waren allemaal nummers en categorieën en het is veel gemakkelijker vanaf de top naar de jongens aan de bodem die de moorden uitvoerden, dit door te drukken als je niets te doen hebt. Je ziet de mensen onderaan niet eens. Ze zijn allemaal nummers en cijfers en bureaucratieën die het afhandelen. Daarom was het zo efficiënt.

 

Wat zelfs angstiger is en dit is geen samenzwering, is het volgende feit. Veel jongens die nu de baas zijn in dit systeem hielpen het de Nazi oorlogsmachine opbouwen. De grootvader van George Busch had daar de leiding over, handelend met de vijand via de bank in New York. Zij hielpen I.G. Farben Corporation financieren, een parapluorganisatie, bestaandend uit TT die de Falkwell Fighter heeft gemaakt en al die andere en Ford en GM en de rest en Baxter Laboratoria en anderen, waren delen die de Nazi oorlogsmachine hebben gecreëerd, gefinancierd vanuit Londen en New York, grote banken, ten behoeve van de grote elite. Dat kwam tijdens de Nűrenberger processen naar voren en I.G. Farben, de bedrijven die aangesloten waren, stuurden dozijnen advocaten naar het Nűrenberger proces met veel geld en probeerden alle rechters om te kopen, van dit onderwerp afleidend dat Amerikaanse en Britse bedrijven deze vijand, waar we vijf jaar tegen gevochten hadden, financierden.

 

"The Crimes and Trials of I.G. Farben."  Een goed boek om te lezen, iedereen zou dat moeten doornemen. Daar staat veel materiaal in. Je weet dat de effectenbeurs tijdens de tweede wereldoorlog gewoon doorging en ze hebben gewoon onechte bedrijven in Zweden, een neutraal land en Zwitserland, een neutraal land opgezet en ze hebben enorme winsten gemaakt ván die oorlog – je eigen mensen aan de top. Nogmaals, deze schattige aristocratie verdient biljoenen dollars met afslachtingen, en raad eens? Ze runnen deze bedrijven vandaag nog steeds. Hoe is het mogelijk, nietwaar?

 

Je hoeft het allemaal niet als een samenzwering te zien. Het is gewoon een plan. Alleen maar een plan. We leven een plan en het is niet zo dat ik het fatalistisch wil laten klinken. Kijk, de enige manier waarop het veranderen zal, is als we ons bewust worden van wat er aan de hand is en we bewust zijn van dit plan en of we durven, de sprong durven te nemen en zeggen, mijn God we zitten in een vrije val. Ik moet alles wat ik geleerd heb en waar ik in geloofde, loslaten. Als je waarheid wilt, dan doe je dat. Je moet uit dat vliegtuig willen springen, dat psychische vliegtuig en vallen en al je parachutes achter je laten. Al je touwen, alles achter je want de waarheid komt niet in een pakketje dat je past en je comfortabel maakt. Het is een naakt mes. Het kan angstaanjagend zijn maar als je steeds meer begrijpt verlies je de angst omdat je niet meer in de war bent. Je bent niet meer in de war en macht, zoals de geschiedenis ons altijd laat zien, wordt noot vrijwillig opgeven. Nooit en te nimmer wordt dat vrijwillig afgestaan.

 

Voor alle boeken die ik tijdens de jaren heb opgenoemd in alle shows, kun je naar mijn site cuttingthroughthematrix.com gaan en de shows beluisteren en alle genoemde boeken en gesprekken. Je krijgt dan een plaatje hierover en hoe het zeer zeker is georganiseerd. Kijk, de echte misdaad, echte misdaad is georganiseerde misdaad, goed georganiseerde misdaad. We worden door mensen beheerst die deze wereld al ontzettend lang beheersen en die door het verzamelen van informatie en het inhuren van de beste professoren en diegene met de beste kennis over het menselijke gedrag lieten werken om voor hen de toekomstige problemen uit te zoeken. Lang geleden toen mijn grootvader weg was, in de loopgraven van de eerste wereldoorlog lag, beslisten ze de League of Nations op te zetten als een voorpost dat door conflicten met andere landen uiteindelijk de Verenigde Naties moest worden, dat een wereldregering zou worden. Karl Marx heeft hierover in 1840 geschreven.

 

Drie handelsblokken zouden gecreëerd worden, te beginnen met een Verenigd Europa, gevolgd door een Verenigde Amerika’s, gevolgd door een Pacific Rim regio onder een centrale wereldregering. De 1840s. Wat dat toeval en wie betaalde Karl Marx dit te schrijven? Waar schreef hij zijn manifest? In Londen, Engeland. Goed gefinancierd en goed gesteund en daar waren tevens de eerste, naar verluid, zogenaamde arbeidersconferenties, internationaal, waar alle anarchisten kwamen, de best betaalden. Je kent ze wel die frontgroepen die dit soort kringen runden en hen de grootse theaters in Londen gaven. Brittannië stond geen enkele organisatie ooit toe iets daaruit te halen als het een bedreiging voor Brittannië was, geloof me maar. Ze zouden het onmiddellijk tot de laatste druppel hebben uitgeknepen en ze gingen niet naar het gerecht. Ze rekenden gewoon met je af. Karl Marx werd goedgekeurd om daarin te gaan en het dialectische proces op te starten omdat de arbeiders hun rechten begonnen te eisen, zoals ze al wisten. Ze hadden al de Chartist Movement en als ze toestonden dat het door kon gaan, kon er van alles gebeuren. Ze zouden hun macht kunnen verliezen, dus gaven ze ons alle helden zodat we die kunnen volgen en sindsdien is het altijd zo gegaan. Daarom gaat de VN agenda door, het doet er niet toe welke macht erin komt, links of rechts.

 

H.G. Wells schreef daarover in 1920. Hij schreef ook "The Open Conspiracy," dat betekent dat het allemaal gepubliceerd was. Het is alleen maar dat het gewone volk dit niet leest en hij had daar gelijk in. We vinden het fijn geamuseerd te worden. Vandaag kunnen de mensen het verschil tussen een feit en fictie niet meer uitleggen, dankzij onvoorstelbare indoctrinatie via de televisie. Je kunt het verschil niet meer zien en dat is een vorm van hersenspoeling. Als je dag met fantasie gevuld is, vermengd met realiteit ben je in moeilijkheden en daarom ben ik hier. Je wakker te maken

 

Een fijne nacht van Hamish en mijzelf vanuit een sneeuwrijk Ontario, Canada en moge je god of je goden met je gaan.

 

Vertaling, januari 2008, M. Eken.