ALAN WATT:

"CUTTING THROUGH THE MATRIX"

LIVE OP

Republic Broadcasting Network

 

 

"MAPPING YOUR BRAIN BY VIDEO GAME -

THE NEW BRAIN-DRAIN"

 

In Nederlandse vertaling:

”Videospellen die jouw brein ontwerpen –

De nieuwe hersen-drain”

 

30 november 2007

 

Dialoog Copyright Alan Watt 30 november 2007

(Uitgezonderd Muziek, Literaire Citaten en Opmerkingen van Bellers)

 

 

WWW.CUTTINGTHROUGHTHEMATRIX.COM en

www.alanwattsentientsentinel.eu

 

 

“Code van Stilte”door Bruce Springsteen

 

Er is een code van stilte, waarover we niet durven spreken

Er is een muur tussen ons en een rivier zo diep

We blijven doen alsof er niets mis is

Maar er is een code van stilte, en het kan niet doorgaan

 

"Code of Silence" by Bruce Springsteen

 

There's a code of silence that we don't dare speak
There's a wall between us and a river so deep
And we keep pretending that there's nothing wrong
But there's a code of silence and it can't go on

 

 

Hallo mensen. Ik ben Alan Watt en dit is Cutting Through the Matrix op 30 november 2007.

 

Nieuwkomers, kijk op mijn website cuttingthroughthematrix.com  en download zoveel gratis gesprekken als je wilt en geef deze door andere mensen. Voor diegenen die de verschillende talen van Europa spreken, kijk op alanwattsentientsentinel.eu voor transcripten die je in de verschillende talen, die vandaag in de wereld gesproken worden kunt downloaden. En binnenkort wordt daar meer aan toegevoegd.

 

Nu, ik geef mensen -het zijn bijna geschiedenislessen-, inclusief gebeurtenissen uit de recente geschiedenis die niet in de belangrijkste media verschijnen. Want de media moet een taak uitvoeren en haar taak is om je te sturen, je in een soort planning te geleiden. Een geplande toekomst in werkelijkheid, dat is wat het is. Een geplande toekomst waarover zij zich nogal stilhouden. Maar het was feitelijk lang geleden ontworpen door zeer grote foundations en organisaties die in elkaar grijpen met hoge overheidslichamen en jouw geheime diensten, de karakters die rondlopen en mensen bespioneren enzovoort. Maar werkelijk, de mannen die voor hen zorgdragen, die op hen letten aan de top… - Want je moet altijd proberen macht vast te houden.  Dat is waar het allemaal over gaat, het vasthouden van macht en het veilig stellen dat dezelfde mensen die vandaag macht hebben, het gaandeweg aan hun kleinkinderen kunnen overdragen. Zo wordt het gedaan. Want de samenleving ontwikkelt niet uit zichzelf. En we kunnen ons in de geschiedenis hiervan verdiepen als we de grote schrijvers lezen die na de Eerste Wereldoorlog uitkwamen en science-fiction, die voor het eerst zwaar gepusht begon te worden.

 

In de negentiende eeuw werd science-fiction door foundations gefinancierd en vaak gesteund door mensen als de Rothschild familie in Engeland, die schrijvers betaalden om langs bepaalde lijnen te schrijven, dat het denken van mensen zou sturen, zodat uiteindelijk, als deze dingen werkelijk in het leven gebeurden en deel werden van cultuur, dingen waarvan zij dachten dat onmogelijk waren op een moment, zij het zeer snel zouden adopteren en denken dat het gewoon een natuurlijke ontwikkeling was. En dat heet voorspellend programmeren.

 

Het werd door de hoge gevestigde orde van Engeland overgenomen en sinds de Eerste Wereldoorlog zwaar gefinancierd en wordt dat nog steeds. Ik zal een boek lezen dat gepubliceerd is, waarschijnlijk de eerste van zijn soort, dat ingaat op de cultuur creatie industrie, waarin zij toegeven, dat de CIA en MI5 en 6 en andere organisaties ons de hele cultuur van de 20e eeuw gaven. Zij financierden alle kanten van culturen, van politieke partijen en stuurden ons naar waar we vandaag zijn.

 

Nu, wanneer iets ook aan het publiek vrijgegeven wordt om aan te schaffen, om thuis te gebruiken, is het in technisch opzicht verouderd. Maar ons is geleerd dat het de nieuwste uitvinding is, wat die uitvinding ook mag zijn.

 

Ik ben ingegaan op de videospellen bijvoorbeeld en ik heb je gevraagd: waarom?, waarom in hemelsnaam zouden spellen die voor de militaire gevestigde orde ontwikkeld werden zo zwaar gefinancierd worden, ongelooflijk zwaar gefinancierd worden door overheidsinstanties, die jouw geld gebruiken om steeds meer  slechte spellen uit te brengen en kinderen zover te krijgen dat zij echt, echt een andere wereld van realiteit willen binnengaan. Ik zal met meer terug zijn na de volgende berichten.

 

***

 

Hallo mensen, ik ben Alan Watt en wij zijn door deze matrix aan het snijden. Het is heel belangrijk dat we dat nu doen, want we gaan er op grote schaal in. En ik heb een gevoel, dat eenmaal binnen, de meeste mensen net zo zullen zijn als de karakters in de film de Matrix. Ze zullen denken dat dat het werkelijke leven is. Ze zullen het verschil niet kennen. De overgang zal niet zo geleidelijk zijn, geleidelijk genoeg, maar zij zullen er werkelijk ingaan. En ze doelen op de jongeren zoals ik zeg. Altijd doelen zij op de jeugd.

 

En in veel geschriften die door Aldous Huxley uitgebracht zijn - en ook  anderen spraken over het creëren van een wereld. Dit was niet Huxley’s idee. Hij werkte gewoon voor de gevestigde orde, die deze toekomst plande. Hij zei: “de meeste mensen zijn ongelukkig, daarom zullen wij hen gelukkig maken. We zullen hen een soort van grote broer-samenleving geven waar voor alles voor hen is gezorgd. En we zullen drugs en zo gebruiken en verschillende wetenschappelijke methoden om de mensen te beheersen en hen gelukkig te houden”.

 

Om hen geordend te houden. Want zij zijn het allerbangst voor onafhankelijk denkers. Ze zijn niet bezorgd over wapens, want zij hebben zulke high-tech wapens aan de top en chemische wapens en verschillende typen wapens. Zij vrezen wapens op de bodem niet. Alles dat wij hebben is verouderd. Maar zij maken zich werkelijk zorgen over gedachten, want die kunnen zich in het wilde weg verspreiden. Dat is belangrijk, daarom willen zij diegenen uitroeien die dat vuur in zich hebben en iedereen in een matrix-type samenleving brengen met het gebruik van drugs en psychologische technieken en geavanceerde wetenschappen.

 

En hier gaan de spellen heen, de spellen, en dit komt van "The Sunday Times" en gaat over de virtuele realiteit spellen.

 

Nu, herinner je, zoals ik zeg, dat alles dat aan het publiek gegeven wordt eerst door de militaire instellingen is gegaan. Alles dat gebruikt kan worden om de samenleving te veranderen of aan te passen, op welke manier ook, in de cultuur, is uitgeprobeerd, getest en goedgekeurd. En als wij het krijgen is het al verouderd. Zij zijn dan al bezig met de volgende fase.

 

"The Sunday Times", 25 november 2007 en het staat in hun sectie van het nieuws over technische uitvindingen en webuitvindingen en spellen. Dit is geschreven door  Alex Pell and Christopher Goodwin. Het zegt:

 

“Denk goed na voordat je antwoord: Is een apparaat dat in staat is om de gedachten (minds) van mensen te lezen, feit of fantasie? We wisten dat je dat zou zeggen. Maar wetenschappers in een Amerikaans laboratorium hebben over dezelfde vraag meer dan vijf jaar gebrainstormd en hebben een verbijsterend ander antwoord gevonden. Zij noemen het Epoc, maar als het begin volgend jaar in Engeland en de Verenigde Staten gelanceerd wordt, zal het waarschijnlijk simpelweg gekend worden als de “gedachten lezende helm”, die in staat is, zoals verondersteld wordt, om te weten wat de dragers denken. Het apparaat  wordt verwelkomd als  een revolutionaire doorbraak in de wijze waarop mensen in staat zullen zijn met computers in wisselwerking te treden.”

 

Alan: Dat is het interfacen. Ze zijn iedereen aan het trainen om deze interface te gebruiken, maar de jeugd zal zich snel aanpassen en daarna zal de groep die erna komt zelfs verder gaan.

 

“Haar implicaties zijn enorm en openen de mogelijkheid dat mensen op een dag in staat zullen zijn alles te beheersen, van lichtknoppen tot de cursor op hun computerscherm door er simpelweg aan te denken.”

 

Alan: Ja, maar zij vertellen niet dat jij het niet zult programmeren. Iemand anders zal jou programmeren.

 

“Maar voor dit moment zal de technologie gebruikt worden als het ultieme foefje: om computerspellen te spelen door simpelweg te denken aan het laten bewegen van jouw karakter op het scherm. “Emotiv Systems, …”

 

Alan: Nu, Emotiv refereert aan emotie en hier zit meer aan waar ik later op in zal gaan.

 

“…, het bedrijf uit San Francisco dat de technologie ontwikkeld heeft, zegt dat Project Epoc het einde betekent van joysticks en het tikken op toetsenborden. In plaats daarvan zullen spelers een beweging in hun hoofd kunnen visualiseren en die beweging zal op het scherm voor hen gekopieerd worden. Dus Harry Potter zou bijvoorbeeld opgedragen kunnen worden om exotische toverspreuken uit te spreken, of een jedi zou de kracht kunnen aanwenden om zijn vijanden rond te slingeren – allemaal door de wilskracht van de speler, zonder toetsen in te drukken.”

 

Alan: Zij gaan verder en vertellen je meer over hoe dit werkt, het zegt:

 

“Het feit dat zo’n geavanceerd systeem ontwikkeld is voor iets zo duidelijk frivools als computerspellen komt niet als een verrassing. De industrie is een van de meest innovatieve en competitieve industrieën, waarbij elk bedrijf probeert een stap verder te zijn dan zijn rivalen,…”

 

Alan: Dat is nonsens. Zij hebben allemaal dezelfde technologie op hetzelfde ogenblik, aan de top. Het wordt aan hen gegeven.

 

“…door middel van vooruitstrevende technologie (getuige het succes van de Nintendo Wii, met zijn draadloze controller die fysieke beweging op het scherm kopieert en die heeft geresulteerd in een kolossale verkoopgolf). De industrie is ook een van de grootsten: De verkopen van computerspellen en handconsoles zijn de laatste vijf jaar geëxplodeerd.  Sommige analisten voorspellen dat het binnenkort “in termen van omzet groter zou kunnen zijn dan Hollywood”.

 

Alan: Daarna gaan ze alsmaar verder over de kosten en de factoren enzovoort. Het zegt:

 

“Hoe werkt de helm? In simpele bewoordingen steunt het op het feit dat iedere keer dat een mens aan iets denkt, elektrische impulsen in de hersenen teweeggebracht worden. Dit is al jaren bekend in de medische wereld en is de basis van een elektro-encefalogram (EEG), de techniek die de elektrische activiteit van de hersenen meet door het registreren via elektroden die op de huid van de schedel geplaatst zijn.”

 

Alan: Nu, dit is interessant, want begrijp je, er is ook een ander artikel dat op hetzelfde tijdstip uitkwam. Deze gebruikt EEG-technologie, electro-encefalografische technologie. Echter, wat ik ongeveer een maand geleden vermeldde, was dat het Pentagon en de Britse tegenhanger ook virtuele werelden hadden opgezet, waarbij ieder mens in deze virtuele werelden geregistreerd is. En zij vergaren informatie over jouw persoonlijkheid. Nu gaan ze een stap verder. Ze zullen veel, veel meer vergaren: de wegen van jouw brein, hoe je als individu denkt. En dat zal toegevoegd worden aan deze virtuele wereld, deze matrix , die zij opzetten begrijp je. Hoewel deze hier EEG-technologie gebruikt, is er een andere die naar buiten komt, die ultrasonische soort technologie gebruikt om zelfs verder te gaan en de paden van je hersenen ook vast te leggen. Dat komt terecht in wat zij noemen “engrams”(onvertaald), engrams of wegen (pathways), waar je herinneringen en zo worden opgeslagen. Zij willen een virtuele kopie van jou, dat is wat er aankomt en dit is waar dit allemaal voor is. Het heeft niets te maken met het vermaken van kleine Johnnie. Het gaat er over om kleine Johnnie beter te kennen dan hij zichzelf kent en om een kopie-wereld te creëren, waar op een dag de meeste mensen zullen zijn zonder het uiteindelijk te weten.

 

Het zegt hier:

“Emotiv beweert de techniek te hebben verfijnd om de elektrische patronen, die afgegeven worden als mensen aan een bepaalde handeling denken, zoals het bewegen van hun arm naar links of rechts of het drukken met hun  rechterduim of wijsvinger, te isoleren en te identificeren. De Epoc helm herkent deze elektrische patronen en vertaalt deze in “echte bewegingen op het scherm.”

 

Alan: Nu, dat was ongeveer acht maanden geleden gedaan, als je je herinnert dat Darpa - Darpa er niet is om jou te helpen. Darpa is een groot onderdeel van de National Security Agency, die te maken heeft Homeland Security. - En zij gaven  een PR bericht in de media waarin zij zeiden dat zij een chip in de hersenen van een verlamde hadden gestopt, waardoor hij e-mails aan mensen kon sturen door er simpelweg aan te denken. Dus daar ben je. Er is hier geen sprake van concurrentie. Alles is al gedaan aan de top en wordt aan degenen op de bodem geserveerd.

 

Het zegt:

"…De helm lijkt erg op een nieuw hoofdmassage instrument met vele spinachtige armen, die zich om het hoofd krommen en aan de bovenkant samenkomen.De armen zijn uitgerust met een totaal van 16 sensoren, dus zij staann in contact met het relevante deel van het hoofd en pikken elektrische signalen in het brein op. De software van het systeem analyseert deze signalen en geeft daarna wat het waarneemt door aan een ontvanger, die ingeplugd is in de UCB poort van het controlepaneel of PC van het spel. Emotiv zegt dat het 12 specifieke handelingen in kaart heeft gebracht die de helm zal herkennen en die in standaarspellen toegepast kunnen worden.

 

Alan: Nu, je weet dat in de jaren ’90, in 1995 geloof ik dat het was, op alle belangrijke media werd aangekondigd, met zekerheid hier in Canada, dat alle communicatiemiddelen, álle communicatiemiddelen, foto’s, faxmachines, computers (geproduceerd door de producenten) enzovoort, ten aller tijde toegankelijk moesten zijn, op ieder moment toegankelijk moesten zijn voor de veiligheidsdiensten, je overheids veiligheids-diensten. En er is geen firewall of een andere vernuftigheid die aan het publiek verkocht wordt, die hen zal tegenhouden toegang te krijgen. Ze zijn op die manier gebouwd, met achterdeuren.

 

En je kunt erom wedden dat zij, zolang deze deuren open zijn, al de informatie over een gehele generatie van kinderen die aan het opgroeien zijn, zullen opslaan en hun volledige persoonlijksprofiel zullen verkijgen. Dit stoppen zij in dit matrix-systeem, dat zij reeds opgezet en gebouwd hebben, en ze zullen het operationeel maken. Zij zullen Johnny, zoals ik zeg, beter kennen dan Johnny zichzelf kent. Inderdaad, voorspellend programmeren. Want voor totale beheersing in de wereld moet iedereen volledig voorspelbaar zijn, “je leren kennen”.

 

Dat is de wereld waarin  we, in galop, gaan, niet toevallig. Niet omdat zij je willen entertainen. In het geheel niet voor het geld. Het gaat om het beheersen van een samenleving, het gaat over beheersing. Een doorgaande, nooit eindigende reis, waar de mens het materiaal is. Het basismateriaal dat opnieuw gemaakt wordt, gemaakt en geperfectioneerd, geperfectioneerd en gebruikt voor wat de meesters passend vinden. Daar gaat het allemaal over. Lange, lange-termijn agenda.

 

Het is interessant dat Huxley en anderen spraken over deze komende wereld. En er werden films over gemaakt, waarin zij je het interfacen laten zien. In de series van Star Trek ook. Daar hadden zij de Borg en vanuit het gezichtspunt van een volwassene waren de Borg schrikbarende wezens, robot-achtige wezens in een ruimteschip, die de Hive (bijenkorf) heette. De term bijenkorf wordt trouwens in het leger gebruikt als er over het algemene publiek gesproken wordt. Alle publieke lokaties waar mensen leven, woongebieden, worden in het leger nu bijenkorfen genoemd. En zij krijgen documentatie in hun legerbasis over waar zij in de bijenkorf heen moeten gaan, over de algemene bevolking en bibliotheken enzovoort. Ik zal met meer terug zijn na de volgende berichten.

 

***

 

Hallo, ik ben Alan Watt en we snijden door een matrix heen, die ons voortdurend omringt, stap-voor-stap. En op een dag zullen mensen, als zij wakker worden, in een andere wereld zijn. De meeste van hen zullen het niet opmerken, omdat zij met de fantasie erover opgegroeid zijn. Nu, ze zullen de fantasie leven terwjl zij denken dat zij in een echte wereld zijn en zullen echt werk verrichten in de fysieke wereld. Zij zullen iets nogal smerigs doen zoals het uitmesten van een stal of iets, maar zij zullen denken dat zij op de maan zijn, met James Bond in een vuurpijl of iets dergelijks. Dat zal de fantasie in hun hoofd zijn. Zoals ik zei voor de pauze, dit is getoond; de Borgmentaliteit werd in de Star Trek series getoond. Zij hadden het cyborg karakter, de Borg, deels machine, maar hoofdzakelijk menselijk. En zij waren allemaal met elkaar verbonden in een gecentraliseerde koningin of computer, een brein, en zij noemden het de Bijenkorf. Het gehele schip heette de Bijenkorf. Dit zullen zij erin betrekken/aanwenden.

 

Nu, als zij jouw psychomotorische patronen in kaart kunnen brengen voor de uniekheid die jij bent, herinner dan, dat zij die stroom kunnen omkeren en jouw brein kunnen opdragen om op bepaalde manieren te handelen. En je word wakker en misschien loop je naar en plek toe, waar zij vertellen dat je heen moet gaan. Je zult een politiecel inlopen en gaan zitten en je zult niet eens weten dat je dat gedaan hebt. Daar gaat het allemaal naartoe, begrijp je, de beheerste samenleving. Dat is nogal wat. En mensen zullen erin stromen zonder het zelfs op te merken. De meesten van hen zullen het niet opmerken. Velen zullen er werkelijk van genieten, omdat zij van entertainment houden. Zij genieten van fantasie en zij zullen niet meer in staat zijn het verschil te vertellen. Vandaag zijn zij al bijna bij dat stadium.

 

Aldous Huxley zei in 1961 en het staat volgens mij perfect in de kaarten, dat er in de volgende generatie een farmacologische methode zal zijn om de mensen van hun slaafsheid te laten houden, en waarin er een soort pijnloos concentratiekamp zal zijn voor de gehele samenleving, zodat de mensen in werkelijkheid van hun rechten beroofd zijn, maar zij ervan zullen genieten omdat zij door propaganda en hersenspoeling, teweeggebracht wordt door farmacologische methoden, afgeleid zullen worden van ieder verlangen om te rebelleren. 

 

Dit sluit aan bij een uitspraak die Rockefeller deed toen hij over komende rampen enzovoort sprak, en toen hem over de mensen werd gevraagd hoe zij zich zullen gedragen. Hij zei: “Zij zullen naar ons toekomen. Zij zullen met perfecte volgzaamheid naar ons toekomen”. Hij was heel zeker dat zij dat zouden doen. En geen wonder, want we worden allemaal gedrogeerd op dit moment, met al dit sproeien, en we raken dumbed down door middel van duizend verschillende methoden waar de algemene bevolking niets van weet.

 

Nu, we hebben Dan uit Californië aan de lijn. Ben je daar, Dan?

 

DanHey Alan. Goh, het is geweldig om met je te praten en je onderwerp is heel toepasselijk. Ik ben een videospel-ontwikkelaar uit Californië. En toen ik terug in de jaren ’80 bij Atari begon te werken, maakten we altijd grappen. Want Atari was precies aan de overkant van de straat, tegenover Lockheed Missiles and Space gevestigd.

 

AlanToeval, he?

 

DanWe maakten spellen als “Missile Command” en “Battle Zone” en we maakten altijd grappen. Dat er een geheime tunnel tussen Atari and Lockheed was. En dat als er ooit iets gebeuren zou, zij deze kinderen gewoon aan deze spellen verslaafd zouden maken en dat de spelers deze apparaten op Lockhead zouden besturen. We dachten dat het een goede grap was. Het laatste  spel waar ik aan werkte, was "Call of Duty 4", het is voor de Xbox-360.  Het is een van de grootste  spellen die er zijn. Dit spel “Call of  Duty” en ik kan het niet eens geloven – Je weet, ik luister naar je show, ik werk aan het spel en het spel is een  first-person shooter (onvertaald) en het vidnnt allemaal plaats in het Midden-Oosten, weet je, met al de ondertonen en politieke   ondertonen, dat je kunt denken dat het over het midden-Oosten gaat.

 

AlanDe propaganda.

 

DanEn de server waarop we voor het gehele spel werken heet “Huxley 6”.

 

AlanOh echt.

 

Dan:  Ik kon het niet geloven en net voordat het spel begint,hebben zij op ieder introductieniveau kleine citaten. Citaten van wie?  Bertrand Russell, Plato. Ik ben verbaasd dat zij Albert Pike er niet in gegooid hebben..

 

AlanHij komt nog wel, later.

 

DanIk kon het niet geloven. Ik luister naar jouw show terwijl ik aan dit spel werk. En terwijl we aan dit spel werkten, kregen we een parade van deze politici die op bezoek kwamen. De burgemeester van Los Angeles. De gouverneur Arnold Schwarzenegger die naar het bedrijf komt om te zien hoe het met het spel gaat. Ik bedoel, dit is een spel!

 

AlanHet is voor degenen aan de top heel belangrijk en het is niet het enige bedrijf dat de informatie uitbrengt. Zij doen dit met al de grote bedrijven. Ze weten het niet, maar ze werken allemaal samen, ze werken allemaal samen, want de informatie wordt aan de hogere niveaus gegeven en daarna aan jou gevoerd.

 

DanIk wilde dit nooit geloven. Ik heb videospellen altijd verdedigd, was van mening dat zij buiten de macht van dat systeem waren, weet je. Maar dit laatste spel, ik bedoel, van onderdelen van het spel werd ik misselijk. Als je het speelt, triggert het al die psychopathische, het zijn psychopathische triggers. Je krijgt geen punten als je in leven blijft, je overleeft gewoon en je krijgt geen punten. Je krijgt punten als je moord, zo is het ontworpen. En de effecten van het spel zijn gewoon buitensporig. Maar goed, ik was zo geshockeerd bij het ontwikkelen van dit spel en het luisteren naar jou. En ik heb jouw “Cutting Through the Matrix”  in de favorieten van alle computers van het bedrijf gezet. Ik zal de naam niet noemen, maar iedereen kent “Call of Duty”.  Als ze naar jouw show luisteren, wil ik zeggen, dat zij door dat spel beinvloed zullen worden en ik geloof dat mijn vraag is:  Je krijgt al dit materiaal op je af…

 

AlanBlijf aan de lijn, we zullen dit na de pauze afronden.

 

DanBedankt.

 

***

 

AlanHallo mensen, Alan Watt terug met Cutting Through the Matrix en we praten met Dan uit Californië, die betrokken is in het ontwikkelen van enkele van dit soort spellen. En je had een vraag die je wilde stellen.

 

Dan: Goed, ik geloof dat de vraag is – Ik luister nu al een tijdje naar je en iedereen belt naar de show. Jij hebt al deze informatie over alles dat gaat komen. Het is allemaal waar. En mensen vragen me: “Waar gaat de toekomst van de videospellen heen?” Ik zeg, ga naar cuttingthroughthematrix.com en je zult alles leren over de toekomst van gaming. En mensen willen –goed, de vraag is, hoe stoppen we dit? Wat gaan we daaraan doen en terwijl ik erover begon na te denken dacht ik, ok, ik ga op karate. Want we hebben al de Blackwater jongens die binnenkomen aan de overkant van de straat, dus ik zal wel veilig zijn als ik goed ben in karate…en daarna dacht ik, maar deze jongens hebben kogelvrije vesten en m16’s. You better start going to the firing range, right? So then you start going to the firing range but in order to fight these guys you have to shoot first. You can't wait to counter shoot (twee zinnen onvertaald).

 

Alan: Je moet begrijpen, dat dit het probleem is door de hele geschiedenis heen. Je hebt altijd de mensen op de bodem die vechten tegen het georganiseerde leger van mensen op de bodem. Want zij zijn gewoon ons nageslacht, begrijp je, die getraind en gehersenspoeld zijn. En de mannen aan de top zitten achterover en lachen erom. Want zij nemen geen deel aan het werkelijke fysieke gebeuren.

 

Maar wat zij nodig hebben en dit is de grote truc van alles. Zij hebben ons nodig om in te stemmen met alles dat zij ons willen laten doen in de samenleving waarin zij ons leiden. Dus in andere woorden, zij hebben onze toestemming nodig. In feite, ze willen dat wij enthousiast zijn over het betreden van deze Brave New World. En we moeten beginnen en ons omdraaien, nu, in onze privélevens en beginnen nee te zeggen tegen verschillende dingen die zij van ons eisen, ongeacht het aantal mensen van de meerderheid, dat erin meegaat. Diegenen die functionerende hersenen hebben, moeten deze gebruiken en simpelweg nee zeggen. En je zou verrast zijn hoe dat begint te groeien.

 

De meeste mensen zijn volgers. Als zij iemand zien opstaan die nee zegt, het is genoeg, in die specifieke richting of in die richting, dan voelen zij zich wat dapperder en zij zullen hun trouw veranderen naar diegenen die opstaan en nee zeggen. Dat is wat wij moeten doen, op een vreedzame manier. Want zij hebben onze instemming nodig bij ieder onderdeel van de agenda, anders verliezen ze het.

 

Dan: Wel, dat is de grote vraag. Hoe vecht je tegen de psychopaat zonder een psychopaat te worden?

 

Alan: Je kunt dat niet zomaar worden en je moet de kenmerken hebben die zij niet hebben. Zij hebben geen liefde voor hun naaste bijvoorbeeld, dus je moet eerlijk zijn met jezelf en als je werkelijk de caritas voelt, zoals ze het noemen, voor de mensheid, moet je het laten zien en mensen laten weten dat het ok is om het te laten zien. Begrijp je, de samenleving die gecreëerd is heeft ons geisoleerd gemaakt en we zijn zo bang om te tonen hoe wij denken over andere mensen. Het is tijd dat we dat herkrijgen en het aan de oppervlakte brengen.

 

DanAlan, zei je caritas?

 

AlanJa,  in de grond houdt het in: liefde voor je medemens.

 

Dan:  Het is nogal angstaanjagend om te houden van een van deze Blackwater mannen, die binnendringen en je opdragen de chip te nemen. 

 

Alan: Ik heb het niet over –ik heb het over de algemene bevolking die je wilt helpen, niet deze karakters. Deze mannen zijn geconditioneerd. En als zij genoeg slachtingen en al het andere hebben gehad, komt het moment dat de shock begint en zij vallen uit elkaar. Dat is wat conditionering doet. Het wordt heel wetenschappelijk bij hen gedaan. Zij zijn als robots, en dat is waarom zij in al de Star Trek series die je gehad hebt, altijd als bijna-robots geportretteerd worden. Ze zijn gezichtsloze nummers. Ze zijn uniform, dat is wat een uniform is. Het wordt allemaal één, ze zijn geen individuen meer. Ze zijn uniform gemaakt, dus je moet hen links laten liggen en naar degenen erboven gaan.

 

En het zijn degenen die hen leiden en eisen dat je trouw bent aan dit systeem, tegen wie je moet opstaan en nee moet zeggen, we gaan hier niet in mee, want we weten wat er gebeurt. Dit zijn de mannen waar we naartoe moeten gaan. De soldaat op de bodem moet gepasseerd worden, anders heb je simpelweg de jongens op de bodem die tegen de jongens op de bodem vechten, zoals altijd.

 

Dan: Je begint er echt aan voorbij te gaan, of je bijna een spirituele, occulte soort oorlog ingaat, die soms boven het fysieke uitgaat denk ik.

 

Alan:  We zitten erin. De mensheid is meer dan – althans dat gold vooro de meeste, meere dan simpelweeg de basis instincten, en het kan opnieuw in mensen naar boven gebracht worden.Je ziet dit in tijden van echte rampen, niet de door mensen gemaakte. De mensen willen elkaar van nature helpen, dat doen zij op natuurlijke wijze, het is het overlevingsinstinct,. Door het helpen van anderen help je jezelf.

 

Dan: Ik denk echt dat je gelijk hebt. Dat is de enige manier, met deze humane soort empathie waar jij in je show over spreekt bijna als een wapen tegen de psychopaat.

 

Alan: Het is een wapen, want wat zij geprobeerd hebben te doen en waarin zij zeer succesvol zijn geweest, is om iedereen in een psychpathische cultuur te krijgen van dog-eat-dog (onvertaald), totdat wij zo geisoleerd zijn van alle anderen. En we lopen langs mensen op straat zonder dat wij hen helpen als ze neervallen. Dat is de samenleving die gecreëerd is. Het is allemaal verkeerd. Het is niet menselijk of menslievend en het is tijd dat we dat terugkrijgen, want we zijn in staat om het te doen.

 

Dan: Ik bedoel, als ik deze mannen tegenkom, vooral deze politici die binnenkomen met hun veiligheidsmannen, in mijn kleine bedrijf dat spellen maakt, en zij hebben echte wapens, en mijn haren gaan overeind en ik wil hen stoppen mensen pijn te doen.

 

Alan: Ja, en we moeten het doen voordat het tot het stadium komt waar zij mensen beginnen schade toe te brengen en dat is wat we overal zien gebeuren. Zij hebben de megastructuur gebouwd. Ze zijn alles op zijn plaats aan het brengen voor iets waarvan zij weten dat het komt, stap voor stap, terwijl ze een soort van hel op ons zullen loslaten en zij ons de oplossing aanbieden. Dat is de reden dat de top denktank van het Department of Defence in Engeland voor de komende 20 tot 30 jaar niets dan rellen voorziet, door gewone mensen in álle landen. Wat hebben zij in hemelsnaam gepland dat een dergelijk chaos zal creëren?

 

Volgens Rumsfeld en anderen is dit een honderd jaar durende oorlog. En zij plannen een geheel nieuw systeem van de nieuwe Borg, dat compleet moet zijn aan het einde van die honderd jaar.  Dus we moeten zeggen: nee, we stoppen het nu, dat is onacceptabel.

 

Dan: Soms maakt het me ziek dat ik deel hiervan ben geweest, ik heb deze spellen gemaakt.

 

Alan: Je weet, opnnieuw, dat dit een systeem is waarin we ons bevinden, in dit verdomde ding dat geld heet. Zij hebben mensen geen andere weg gelaten, om door dit systeem zonder geld te kunnen gaan.

 

DanIk moest daarvoor je dvd kopen, wist je dat?

 

Alan: Mensen raken gecompromitteerd. Mensen worden zelf haaien omdat zij heel bang zijn voor armoede, dat is wat geld doet in een geldsysteem. Je bent heel bang voor armoede en dat is wat je onmenselijk naar je medemens maakt.

 

Dan: Wel, ik ben echt blij dat je deze show hebt. Het heeft het tegenovergestelde effect van die spellen. Als ik naar je show luister word ik op een of andere manier rustig en ik begin anders te denken en anders te lezen.

 

Alan: Het is deprogrammeren en dat is wat we nodig hebben, heel veel deprogrammeren om datgene terug te winnen wat we kunnen hebben. Het is ons ingeboren. Het is tijd dat het wakker wordt en zijn recht in deze wereld terugkrijgt.

 

Dan: In ieder geval hoop ik dat veel van mijn medecollega’s naar jouw website gaan en ernaar kijken, want we zitten in de buik van het beest.

 

Alan: Ja, en heel veel mensen raken gecompromitteerd. Heel veel mensen gaan nu met hun geweten door problemen heen, omdat zij begrijpen waar zij in werkelijkheid in betrokken zijn. Bedankt voor het bellen.

 

Dan: Ja, bedankt Alan.

 

Alan: Dag. We hebben ook Steve in Ontario aan de lijn, ben je daar Steve? Hallo Steve.

 

Steve: Ja, ik ben hier Alan.

 

Alan: Ja, zeg het maar.

 

Steve: Goedenavond. Een ander voorbeeld van wat ik denk dat voorspellend programmeren is, waarvan ik weet dat je het afgelopen weekend hebt behandeld. Er is een spel dat “Shattered Union” heet, dat zich afspeelt in de toekomst. Ik geloof dat het 2015 of rond die tijd is en het gaat over het heldendom in de Verenigde Staten. En het thema van het spel is martial law en hoe een paar staten some of the states succeeded from the U.S. Heel interessant als je zoekt op Shatterd Union. Je kunt een flashvideo van het videospel zien. Ik geloof dat het ongeveer een jaar geleden uitkwam en het is bijna zoals ik zei, een voorspellend programma van wat misschien komt, wat interessant is en het is misschien een spel dat door de grote spelontwikkelaars was uitgebracht.

 

Alan: Ja. Voordat dat zelfs uitkwam, was er een paar jaar geleden een film die uitkwam, ik geloof dat Bruce Willis erin speelde en ik heb de film nooit gezien omdat ik precies wist waar het over zou gaan. En zeker, het was een afsluiting van de gehele stad door het leger, lang voordat 11 september langskwam. En iedereen werd klaargestoomd voor wat er vandaag gebeurt, met het leger aan het hoofd en oorlogsrecht en al het andere.

 

Al deze dingen tezamen zijn deel van hetzelfde voorspellende programmeren, zodat de generaties die erin opgroeien – realiseer je dat jonge mensen zullen denken dat het altijd zo geweest is, dat je de ondergrondse ingaat en dat er mannen zijn met machinegeweren die mensen onderzoeken  - Zij zullen denken dat het de natuurlijke weg is omdat het alles is dat zij zullen kennen. Het is alles dat zij zullen kennen. En daarom moeten wij dit nu stoppen voordat deze generatie tot dat stadium komt. Want als dat eenmaal gebeurd is, zal het met de volgende generatie zelfs makkelijker gaan. Dat zal natuurlijk zijn, overal waar je gaat doorzocht en gescand worden, en dat is wat zij van plan zijn te doen. Zij zijn op weg en we moeten het nu stoppen en het is allemaal voorspellend programmeren. Zij geven deze spellen uit aan de kinderen om hen ervoor klaar te stomen. En de kinderen zullen er niets van denken, het zal heel natuurlijk zijn, terwijl wij een totalitaire staat van bestaan binnengaan.

 

Steve: Ik heb nog een vraag maar ik wil je niet van je onderwerp afbrengen dus misschien zal ik in een volgende show bellen.

 

Alan: Zeg het maar hoor, ik geloof dat er nog tijd is.

 

Steve: De drie sterren die op 24 december naar Sirius wijzen is iets waar ik graag informatie over wil.  Ik heb geprobeerd hier onderzoek in te doen. Het rijzen van de zon, dat in de grond parallel is met het southern crux (zuidense kruis), dat niet zichtbaar is op het noordelijk halfrond. Ik kan daarop geen betrouwbaar antwoord vinden. Misschien kun je er in een volgende show over spreken?

 

AlanDe drie sterren van Sirius. Ik heb het hier tien jaar geleden over gehad. Ik weet dat er zelfs video’s uit zijn waar dat in zit. Wel, ze zitten op sommige vlakken fout, maar dat zijn de drie wijze mannen natuurlijk. En 2000 jaar geleden was er een perfecte opstelling in één lijn van de drie sterren, en Venus stond precies om middernacht in het midden van de horens van de maan op die specifieke datum in december, en dat kwam daar vandaan. De rest is de hond die volgt, dat is Sirius. Dus de drie wijze mannen volgden 2000 jaar geleden Venus en dat is de riem van Orion. Dat was de perfecte opstelling en het vindt iedere paar duizend jaar plaats. Maar Sirius volgt en in Egypte kondigt Sirius de komst van de overstroming van de Nijl aan, die leven brengt aan het land en al de vruchtbare aarde en het water brengt. Het voedt het land helemaal vanaf de bergen van Oeganda. In die tijd van het jaar rijst Orion ook en werd Sirius in de ochtend gezien als rijzend naar de zon en deze probeerde “net zo licht als de zon te worden”, zo noemden ze dat. Dus ze hebben over hem kleine allegorieën, en daarna werd hij door de zon overwonnen.

 

StevePast het zuidense kruis hierin of is het misschien disinformatie die uitgebracht is?

 

AlanIn mid-winter (herinner, hun winter is in een andere periode), maar in mid-winter gaat de zon zijn gebruikelijke ronde via het zuiden weer naar het westen en in mid-winter leek het daar in de vroege morgen te hangen. En je kon nog steeds het zuidense kruis zien. Dus de god, de zon, de S-U-N, de zoon (son) van de zon (sun) , of SEN in het Egyptisch, zou werkelijk drie dagen aan dat kruis hangen en nooit verder naar het noorden en westen gaan. Na drie dagen begon het weer te bewegen en dat betekende dat mid-winter voorbij was en het leven eraan kwam. Hij werd opnieuw geboren.

 

Steve:  Waar zou dit  zichtbaar zijn, waar kun je het zuidense kruis zien?

 

AlanJe kunt het zien in delen onder de evenaar.

 

Steve: OK. Dank je Alan.

 

Alan: Dat is de wereld waarin we leven, waar kennis geheimgehouden wordt. En de meeste mensen gaan door het leven met extraneous (=vreemd, niet behorend bij) kennis, onbeduidende kennis en conditionering. En zeer zeker, zoals Brzezinsky zei, worden hun onderwerpen van gesprek aan hen gegeven op het nieuws van de vorige avond en daar praten zij de volgende dag op het wek over. Zij praten over de affaires in Hollywood en realiseren zich niet dat er hele afdelngen van propagandisten zijn, die dit materiaal aan de lopende band produceren. Het maakt niet uit of het waar is of niet, zolang je het maar opneemt en er over praat.

 

Het weerhoudt je van het denken over werkelijke zaken of zelfs over je eigen persoonlijke leven, of over wat het leven inhoudt, of wat geluk werkelijk is. In een commercieel systeem krijgen we verteld dat geluk inhoudt dat we alles hebben. Dat is een onmogelijkheid, want als deze dingen die je koopt zouden werken zoals de reclames je vertellen, zou je lang geleden gestopt zijn met kopen omdat je al zo gelukkig was. Hoe gelukkig kun je worden als je eenmaal gelukkig bent en in overvloed leeft? Je kunt niet hoger gaan. Nu, ik heb John uit Texas aan de lijn. Ben je daar, John?

 

John: Ja, hi Alan.

 

Alan: Ja, zeg het maar.

 

John: Ja. Ik heb een heel snelle vraag die ik je wilde stellen en dan hang ik op om te luisteren. Ik hoorde je in een oude blurb zeggen, dat zij misschien iets uit het boek "The First Global Revolution" verwijderd hebben.

 

Alan: Het schijnt dat er op Google een paar gratis boeken zijn. En een beller heeft contact met me opgenomen en merkte op dat er 30 pagina’s ontbraken. En ze hadden het niet eens verborgen. Ze eindigden gewoon bij een bepaald paginanummer en gingen 30 pagina’s verder door. Wees dus heel voorzichtig als je e-books (online leesbaar) bekijkt.

 

John: Kan ik nog steeds een gebruikte exemplaar krijgen?

 

Alan: Ja, je kunt nog steeds een gebruikt exemplaar krijgen, maar je moet begijpen, toen ik de mijne kreeg, was het tweedehands, voor 75 dollarcent. En wanneer ik boeken vermeld, gaan ze plotseling in prijs omhoog als mensen ze gaan halen. Iemand klaagde, dat ze nu tot 80 dollar kosten.

 

JohnWel, ik heb zojuist "Ghost in the Machine" gekocht en ik betaalde er 56 dollar voor.

 

Alan:  Echt waar.

 

John:  Ja, maar ik bedoel, het gaat niet om het geld, ik wil echt in staat zijn om mensen te proberen te overtuigen. Daarom koop ik al de boeken die jij op al je blurbs hebt aangeraden. En ik heb ze allemaal opgeschreven en ik probeer gewoon – ik ben je niet aan het controleren, ik geloof wat er gaande is, er is in mij geen twijfel daarover, geen enkele. Ik zoek alleen naar goede informatie die ik kan doorgeven aan mensen en zeggen, hé lees dit. Mijn laatste vraag is, en ik zal ophangen, en voordat ik dat doe, wil ik heel graag zeggen dat ik alles wat je doet enorm waardeer.

 

Mijn vraag is, ik ben halverwege het boek "The Grand Chessboard" en ik zocht naar het deel waar ze zeiden dat ze Afghanistan, Irak, Iran en Syrië zouden binnengaan. En ik kan het niet vinden. Maar ik ben pas halverwege.

 

Alan: Ja, je moet verdergaan en je zult zien dat het verspreid staat. Zij gaan niet zitten en begrijp je, deze dingen worden voor het exoterische en esoterische geschreven en dus, voor de grote jongens, die erin betrokken zijn, zij weten – het is als het lezen van de bijbel. Je moet door al het saaie materiaal heenlezen, waar je bijna in slaap valt en daarna vang je iets dat belangrijk is. Op die manier schrijven zij dit soort boeken, waarin de werkelijke wetten of echte details gestopt worden. Of je zult herinneringen van politici of een of andere hoge bureaucraat zien. Zij stoppen het erin, tussen het saaie materiaal. Ik zal terugzijn met meer na de volgende berichten.

 

John: Dag. Wees voorzichtig.

 

Alan: Dag.

 

***

 

Hallo. Alan Watt met Cutting Through the Matrix. Een andere plek waar je de landen kunt vinden die zij wilden doorwerken, als de site nog actief is, is deze groep die gevromd werd door diegenen die op dit moment in de Verenigde Staten aan de macht zijn, althans die aan de macht lijken te zijn, en dat is het “Project for the New American Century". Want daarin gaan zij ook door de verschillende landen waarmee zij “in betrokkenheid wilden treden”, zullen we zeggen. In het oude Britse Rijk noemden zij hen “problemen”, zoals het Turkse probleem enzovoort. En zo wordt er ook aan gerefereerd in de geschriften van vandaag. Het is altijd een  probleem. Een Midden-Oosten probleem, een Iran probleem enzovoort. Dat bedoelen zij daarmee. Als zij problemen hebben, willen zij die problemen oplossen, wat in het algemeen betekent dat zij in die plaatsen het gehele structurele systeem willen overnemen, welke plaats het dan ook is op dat moment. En geloof me, de jongens die decennia en zelfs een eeuw vooruit plannen, hebben voor daarna vele oorlogen in de rij staan.

 

We leven door een schema op dit moment terwijl zij door hun formule heengaan. Maar zij hebben hun doelen na Iran en Syrië al om de hele planeet te standaardiseren, voor “vrede” begrijp je. Voor vrede. En daarna natuurlijk, zullen we allemaal in een kleine matrix zijn en in een fantasiewereld leven waar we volledig voorspelbaar zullen zijn. En zoals zij hopen, en zij weten dat het waar is, zullen de meeste mensen ervan genieten. De meeste mensen zullen er werkelijk van genieten terwijl zij er stapsgewijs in geleid worden.

 

Des te meer als zij crisis na crisis opstapelen. Want we hebben allemaal zo nu en dan escapisme nodig en we willen graag een beetje fantasie om te vluchten van de harde realiteiten van het leven. Het probleem met de fantasieën die zij ons geven, is het voorspellend programmeren, dat leidt naar het volgende deel van het werkelijke leven dat zij voor ons gepland hebben. Dat is het probleem. En niet zo lang geleden gingen families bij elkaar zitten en bespraken zij dingen, voor de komst van de televisie. Ze hadden kleine verhalen om aan elkaar te vertellen en dat soort dingen, en je had verhaalvertellers. Mensen communiceerden met elkaar en dat was een gezonde vorm van entertainment. Of ze gingen zingen of speelden op een instrument enzovoort. Dat is veranderd.

 

Als je het hebt opgemerkt, al het entertainment wordt nu gedaan door professionals, buiten jouw controle om. En als je door hen geëntertaind word, word je in werkelijkheid door hen geprogrammeerd. Dat is cultuurcreatie zoals zij het noemen. Dus ik ben heel nauwkeurig bij de boeken die ik aanraad. Ik probeer het snel naar buiten te krijgen als ik een ander boek naar voren breng waarover ik ga praten, voordat de jongens, die al deze boeken hebben, de prijzen omhoog drijven en echt misbruik van de situatie maken. Er zijn ook een aantal groepen op andere radiostations enzovoort, die in werkelijkheid uitgeverijen bezitten waar zij verouderde boeken verkopen. Dus ik probeer niet in te gaan op wat zij aanbieden. Want zij zuigen je leeg voor het herdrukken van deze boeken. Ze zijn verouderd. Ze betalen geen rechten over deze boeken, dus zij kunnen ze aan de lopende band uitbrengen en vaak kunnen zij in China of India of zoiets voor een schijntje gemaakt worden en daarna moet jij voor dat alles betalen.

 

Voor diegenen die mij willen steunen, kijk op mijn website, want op die manier houd je me gaande. Ik heb hier geen staf  om al de dingen te doen die de meeste mensen doen. Ik plan mijn gesprekken niet. Ik ga hier vijf minuten van te voren zitten voordat ik begin en het stroomt gewoon, dat is de enige natuurlijke manier. Anders zou het commercieel zijn en zou ik je aan het entertainen zijn, dan zou ik in the business zitten. En er is nog weinig tijd.

 

Nu, Hamish en ikzelf wensen je vanuit het besneeuwde Ontario een goede avond en moge je god of je goden met je gaan.

 

 

Vertaling: Hensel, januari 2008