ALAN WATT

"CUTTING THROUGH THE MATRIX"

LIVE ON RBN

 

"TECHNIQUE OF ENEMY CREATION

FOR MOTIVATING THE MASSES"

 

 

NEDERLANDSE VERTALING:

De techniek van het creëren van vijanden om massa’s te motiveren.

 

3 October , 2007

 

Dialoog Copyright Alan Watt – 3 oktober, 2007 (Uitgezonderd muziek, literaire citaten en opmerkingen van bellers.)

 

WWW.CUTTINGTHROUGHTHEMATRIX.COM

 

www.alanwattsentientsentinel.eu

 

"Code of Silence" by Bruce Springsteen

There's a code of silence that we don't dare speak
There's a wall between us and a river so deep
And we keep pretending that there's nothing wrong
But there's a code of silence and it can't go on

Is the truth so elusive, so elusive as you can see
that it ain't enough baby
To bridge the distance between you and me
There's a list of grievance 100 miles long
There's a code of silence and it can't go on

 

Ik ben Alan Watt en dit is Cutting Throught the Matrix. Vandaag is het 3 oktober 2007. Zoals altijd vraag ik nieuwkomers naar cuttingthroughthematrix.com te gaan om in te halen wat in de wereld aan de hand is, hoe we hier beland zijn en waar we naar toe gaan. Wie het plant? Wie het doet en hoe we er allemaal in mee gaan en waarom we erin meegaan. Kijk op alanwattsentientsentinel.eu , voor transcripten die je kunt downloaden in de verschillende talen van Europa.

 

Het is moeilijk voor mensen die wakker worden, te realiseren dat de meeste dingen waarin ze ooit geloofd hebben aan hen gegeven is door deskundigen. Deskundigen komen in veel vermommingen en we zijn vanaf de geboorte getraind dat we priesterachtige deskundigen hebben. Je hebt ministeriële deskundigen. Je hebt medische deskundigen. Voor alles een deskundige. Met andere woorden, je hoeft zelf niet na te denken. Je kunt zelfs geen nieuws meer bekijken zonder dat ze deskundigen naar voren brengen die je vertellen hoe je je moet kleden voor het weer of een regenjas aandoen als het regent. Zo erg is het. Of een orkaan is onderweg, hier is wat je moet doen, verzamel water om te drinken. Ik bedoel, zijn wij zo stom dat ons verteld moet worden wat we moeten doen voor basis overleving? Jammer genoeg, zie je vandaag veel mensen die dom zijn, zij hebben de deskundigen nodig die hen vertellen wat te doen.

 

Ik ben net omhoog naar Sudberry gegaan. Daar heb je twee een kilometer lange rij van aanplakbord na aanplakbord van de politie. Sommige daarvan vertellen je alles over snelheids- boetes en zoveel boete per kilometer enz. enz., en dan heeft het ook nog al deze andere slogans. “Snelheid doodt”. “Als je moe bent, doe het langzaamaan, neem rust.” Ik bedoel mensen – en iemand wees mij hierop. Sommige mensen hebben dit echt nodig. Ze moeten echt verteld worden, doe het rustig aan en neem rust omdat zij niet voor zichzelf kunnen denken. Dat is de wereld waarin we getraind zijn die te accepteren, een wereld, lang geleden gepland.

 

Alles wat vandaag gebeurd was lang geleden gepland, met inbegrip van het systeem dat over ons regeert. Een systeem van deskundigen en batterijen deskundigen, allemaal met verscheidene diploma’s en graden tot op de knieën en we zijn getraind hen te geloven zonder na te denken en vragen te stellen. Dat is werkelijk de uitkomst van een socialistisch soort systeem — een samenleving van massamensen. Een samenleving waar, door de topmensen over geschreven is en professors aan de leidende universiteiten in de 1800 ‘s. Zij wisten dat het zou komen omdat zij voor de grote jongens werkten. Ze vertelden hen het zo te doen, en ze schreven er over. Dat waren de dagen van de industriële revolutie waar je een massaproductie had en je stopte met mensen te beschouwen als individuen. Je zag ze als een massa. Zij waren de arbeiders en er waren categorieën arbeiders. De lagere klasse; de middelklasse zorgden voor de lage klasse en dienen de hoge klasse. Er ontstonden al deze verschillende klasse. Ik vroeg me af waarom de Britten zo goed met de grote Brahmanen uit India konden opschieten totdat ik me realiseerde dat het kaste systeem identiek was aan het klasse systeem van Engeland. Ik ben na de volgende boodschappen terug.

 

"Everybody Knows" by Leonard Cohen

Everybody knows that the dice are loaded
Everybody rolls with their fingers crossed
Everybody knows the war is over
Everybody knows the good guys lost
Everybody knows the fight was fixed
The poor stay poor, the rich get rich
That's how it goes
Everybody knows

 

Hallo. Alan Watt terug met Cutting Through the Matrix, ik bespreek een beetje de veranderingen die vanaf het oude feodale systeem aan de gang zijn, waar duizenden jaren geleden opperheren van de Noormannen, Europa moesten bemannen namens hun koningen en koninginnen, hun meesters.  Hoe ze landen verdeelden en deze opperheren aan het hoofd stelden. Er is een heel goede film gemaakt, het moet in de 1960’s zijn geweest met Charles Heston en die heette: “Warlord”, de moeite waard om te zien omdat de feiten vrij goed zijn. Ze namen veel gegevens uit de geschiedenis en ze lieten je zien hoe de Noormannen opereerden. Zij waren een van de wreedste mensen die ooit landen overnamen en zij behandelden de boerenbevolking verschrikkelijk, heel walgelijk. We zien dat het feodale systeem heel lang heeft bestaan.

 

Het is ook interessant dat de Noormannen uiteindelijk naar Engeland kwamen, en binnen ongeveer 50 jaar hadden zij de mensen verzameld, legers gevormd en lieten hen allemaal kruistochten in het Midden Oosten ondernemen, en niemand heeft daar ooit vragen over gesteld. Eerst voerden ze oorlog om heel Europa over te nemen en alle mankracht en bronnen van Europa. Toen ze dat eenmaal hadden gedaan, waren er nauwelijks een paar jaar voorbij, of ze namen al deze rijkdom en mankracht mee naar het Midden Oosten en veroverden dit. Waar ze in feite voor een bepaalde tijd een koning in Israel installeerden, wiens afstammelingen in feite tegenwoordig nog steeds leven. Een van hen hielp mee in het creëren van de Europese Unie.

 

Teruggaand naar het einde van het feodale systeem, kwamen ze naar voren met het idee van de massamens. Ze zagen de boeren niet meer als gewoon het boerenvolk, waar ze op z’n minst zij hun naam kenden en ze keken naar hen als de massa. De Corn Laws werden ontbonden om buitenlands graan op de Britse markt toegestaan te krijgen om alle kleine boeren weg te krijgen. Ze hadden geen bezigheden, geen werk, en ze werden gedwongen naar de grote steden te gaan die net neergezet waren, de Red Brick Cities, zoals ze werden genoemd. De grote karren die mensen wegsleepten tijdens plagen werden de hele Industriële eeuw in Engeland gebruikt om de doden iedere ochtend te verzamelen, omdat mensen armzalige lonen kregen en ze waren allemaal ondervoed en zij werkten minimaal 16 uur per dag. Dat was “merry old Engeland” tijdens de hoogte van haar macht.

 

Dit systeem wordt gewoonlijk een soort fascistisch systeem genoemd en we hebben dat vandaag nog. Fascisme, zoals ik zei, als het als een eend loopt, als een eend kwaakt en zich als een eend gedraagt, is het een eend, en wat we vandaag hebben is een coöperatief fascisme. Professor Carroll Quigley had gelijk toen hij zei dat het nieuwe feodale systeem, het nieuwe soort feodale systeem  door de CEO’s van de grote internationale bedrijven, bestuurd wordt.

 

Als we naar politici van vandaag kijken zien we ze komen en gaan bij de CEO’s, dan naar de politiek, dan weer terug naar de CEO’s, het is routine en we accepteren het gewoonlijk vrij kalm. We weten ook dat de grote winkels die ze over de hele planeet, in ieder land hebben uitgestrooid, deze grote fabriekachtige winkels, bedoeld waren om alle kleine winkelieren uit de zaken te gooien en dat heeft echt succes gehad. Een kleine winkelier kan niet concurreren. Hij kan geen grote hoeveelheden inkopen en gereduceerde prijzen krijgen op bepaalde spullen dus gaat hij kopje onder en je blijft met de grote jongens zitten, jouw dicterend wat je moet kopen. De variëteit die er ooit was is verdwenen.

 

Tijdens de Industriële Eeuw werd de massa, zoals ik al zei, voor het eerst “de Massa’s” genoemd, tenminste openlijk en Karl Marx schreef daar over. Hij was maar een klein journalistje die net uit Duitsland was gegooid en kreeg werk bij de Rothschild’s en de Britse adel om zijn dialectiek te schrijven, dat bedoelt was een systeem te creëren waar de arbeiders, die uiteindelijk hun eigen kampioen zouden krijgen als ze met rust gelaten zouden worden, de kampioenen gegeven werden. Zo werkt de dialectiek. Ze geven ons, onze leiders. Zij verwoorden al onze klachten. We zitten en we zeggen “iemand doet dit allemaal voor mij. Ik geniet gewoon”. Dat gebeurt nog steeds vandaag met alle goedgekeurde top anti-groepen.

 

Persoonlijk houd ik van de oude stelling van Groucho Marx. Hij zegt: “Wat het ook is, wij zijn erop tegen”. Daar ga ik in mee. Hij zei ook: “Ik zou bij geen enkele groep willen horen die mij als lid heeft”. Als we naar de groepen kijken die voor ons zijn gesticht, als we denken dat die voor ons zijn, net als die grote unies die naar verluid voor de arbeiders werden opgericht, die unies eindigden uiteindelijk in bed met de grote werkgevers en hielpen met het schrijven van alle regels ten behoeve van de werkgevers. Tegenwoordig zijn de unies zowat dood. Communisme was alleen bedoeld om zo’n 70 jaar te bestaan. Lenin zei dat zelf. Sommige van ons zijn daar getuige van geweest, we zagen de zogenaamde muur in Berlijn naar beneden komen en de Russen gooiden hun armen in de lucht en zeiden, “we kunnen niet meer door. We zijn aan het veranderen.” En we moeten al dit ‘geklets”, zoals ik het noem, slikken zonder vragen te stellen, want dat is het alleen maar, het is allemaal geklep.

 

Toen zagen we Margaret Thachter, de Eerste Minister van Engeland, Gorbachov escorteren rond de wereld, op tournee. De media in Engeland en de VS. en Canada kwamen allemaal in actie en vroegen Mrs. Gorbachov naar haar lipstick en make-up en luisterden naar de fascinerende feiten, dat binnen Rusland je geen snee brood kon krijgen om te eten als je een boer was, maar je kon een winkel binnen wandelen en gratis een facelift krijgen, betaald door de regering. Allemaal, prachtig en interessant materiaal van het ex-lid of het hoge lid, de top jongen van de KGB, onthoudt dat, want dat was Mr. Gorbachov. Plotseling was hij een trendy jongen, een nieuw type politbureau karakter met een flitsend pak – niet dat oude, donkere, gerimpeld materiaal dat we gewend waren uit Rusland.

 

Toen deden ze polls in de VS en Engeland, hoofdzakelijk in de VS. Ze vroegen de mensen na een maand van deze propaganda, terwijl Gorbachov rond reed aan de arm van Margaret Thatcher, of ze ooit voor een jongen als Gorbachov zouden stemmen, dit nieuwe trendy type communist. Ze ontdekten dat 80 procent van de mensen zeiden dat het hun niets kon schelen. Dat zegt je, waar mensen mee bezig zijn, en het is echt waar dat de zon niet schijnt. Dat soort werk krijgt de media klaar met mensen. Zes maanden nadat Gorbachov terug ging, stond in een kleine paragraaf van belangrijke kranten dat de hele media overeen had gestemd geen pertinente of politieke vragen te stellen die met Rusland te maken hadden aan de president en zijn vrouw op zijn visites. Dat is nu de soepele media die voor jou opstaat en de wacht voor je houdt. Ze hebben altijd met elkaar in bed gelegen en dat zullen ze ook altijd doen want de  media is in bezit van de grote jongens - lock, stock and barrel.

 

Als je me niet gelooft, lees Professor Caroll Quigley’s Tragedy & Hope” en zijn andere goede boek dat “"The Anglo-American Establishment," heet, die alle blanke bladzijden van de geschiedenis opvult dat je niet op school geleerd is. Hij vertelt je hoe de elite met The Royal Institute for International Affairs allemaal samen aan de ronde tafel zaten in Londen voor de tweede wereldoorlog en manieren bespraken om de mensen angst aan te jagen, hen te motiveren een oorlog met Duitsland te eisen. Ze kwamen met het idee over het gebruik van hun eigen leden die alle kranten bezaten in Engeland, hen bang te maken door te zeggen dat ze allemaal, bij duizenden en duizenden vergast zouden worden, opgehoopt gas die de Duitsers over Engeland zouden vliegen en loslaten. Ze gingen zo ver dat ze iedereen in Engeland een gasmasker gaven, die zij, wettelijk, altijd moesten dragen, alleen om zeker te zijn. Dat is Pavloviaanse training die je ziet, eerst de leugen, dan de versterking die hen steunt door het gebuik van psychologie.

 

Ze kregen zelfs de koning zover in die tijd, die openbare speeches verzorgde over hoe ze loopgraven moesten graven helemaal rond Londen. Het idee dat erachter zat was dat voorbijgangers dit zouden zien en het idee van een niet te voorkomen oorlog die niet tegen gehouden kon worden, bestreden moest worden en het publiek moest aan boord, op de rails, en in de rij voor een gevecht met Duitsland. Hij geeft dit allemaal in zijn boek toe, en onthoudt, hij had toegang tot privé informatie. Hij was de geschiedkundige van de Amerikaanse tak van deze organisatie, The Council on Foreign Relations genoemd in het Pratt Building in New York.

 

Het gebouw dat in Londen staat, Engeland eindigde als het top hoofdkwartier voor de MI6 en de Geheime Dienst, de OSS, tijdens de hele oorlog. Niemand vroeg waarom het hoofdkwartier van deze specifieke organisatie, dat uiteindelijk de CIA in de VS, werd en de Geheime Dienst van Engeland, niemand vroeg waarom dat in dat bepaalde gebouw zat, dat toe behoorde aan The Royal Institute for International Affairs. Dat is omdat The Royal Institute for International Affairs aan de top, lid is van de Geheime Dienst. Dat is het. Je ziet dat bijna iedere reporter, iedere journalist, mainstream, lid was van deze specifieke organisatie. Je kunt niet vragen of je erbij mag. Je wordt benaderd om deel te nemen.

 

Hoe word je benaderd? Je leert de regels heel snel, zoals in alle banen, Je leert bepaalde vragen niet te stellen als je dat gezegd wordt, als ze je het knikje en de hint geven, en je blijft bij veilige onderwerpen. Je kunt over sport praten, kleren, seks, schandaaltjes en dat soort dingen, maar vertel de mensen niet de waarheid. Als je je aan de regels houdt, kom je omhoog op Jacob’s ladder, je krijgt promotie. Als je vertrouwenswaardig bent en je bent getest, uitgeprobeerd en waarachtig bevonden, dan word je misschien op ‘n dag gevraagd, je erbij aan te sluiten; en dan schrijf je leugens voor de mensen en houdt ze in het donker. Dat is de taak van de media.

 

We leven in een Matrix, een matrix die lang voordat ik of je ouders of je grootouders geboren waren, is ontworpen. Alle psychologie, alle ingewikkeldheden over het beheren van massa manipulatie van de menselijke geest werd tot in groot detail, vanaf de 1700’s besproken.

 

"Everybody Knows" by Leonard Cohen

Everybody knows that the dice are loaded
Everybody rolls with their fingers crossed
Everybody knows the war is over
Everybody knows the good guys lost
Everybody knows the fight was fixed
The poor stay poor, the rich get rich
That's how it goes
Everybody knows

 

Hallo. Alan Watt terug met Cutting Trhough the Matrix voordat ik van The Royal Institute for International Affairs afstap en Caroll Quigley’s boek "The Anglo-American Establishment," waar hij al die kleine open plekken invult van de geschiedenis. Ik bedoel, hij geeft je redenen waarom dingen plaats vonden, niet alleen de tijd en de gevechten enz. Hij vertelt je wie ze plant, hoe ze gepland worden, hoe ze oorlogen aan de gang kregen, wie ervan profiteerden en hun lange termijn doelen en agenda’s. Hij verklaart ook in dat boek dat alles over het vergassen van de Engelsen, een leugen was. Zij wisten dit vanaf het begin. Ze hadden uitstekende inlichtingen. Ze verzonnen simpelweg iets om de hele bevolking van Engeland te laten eisen dat iemand iets met de Duitsers moest doen. Zo krijgen ze dingen opgestart.

 

Kijk mensen, hoe vaak hebben we dit soort dingen herhaald zien worden? Eh? We hebben vandaag hetzelfde met 9/11. Het stof was nog niet van het gebouw weggewaaid en de kreten over Osama Bin Laden werden overal geroepen. Hij was het die dit had gedaan. Ze wisten het gewoon. Kijk naar alle voorbereidingen en veranderingen die sinds 9/11 hebben plaats gevonden. De hele wereld is veranderd onder een complete oorlogssituatie op volle schaal, waar iedereen op de planeet geïdentificeerd moet worden en gecheckt en totaal geen privacy meer heeft. Met andere woorden dit gebruiken ze op lange termijn, 100 jaar oorlog en uit die 100 jaar oorlog zal een volledige, nieuwe soort samenleving ontstaan, een efficiëntere samenleving komt naar boven, naar verluid; dit sluit helemaal aan op hun plannen. Ze hadden deze oorlog nodig. Ze hebben deze oorlog gepland en ze hebben hem. De oorlog is nu tegen de mensen op de planeet.

 

Ik geloof dat er nu iemand uit New York is. Hallo?

 

Ongeïdentificeerde beller: Alan. Hallo. Ik heb net geluisterd en ik kan niets aan doen, dan denken dat culturen van de wereld meer een cultuur in een Petri schaaltje is, waar gigantisch mee geëxperimenteerd wordt, in plaats van iets waarmee je je kunt identificeren

 

Alan: Dat zijn we. In feite is het experimenteren vrij snel en intensief gedaan de laatste honderd jaar. Mensen beseffen niet dat de schoolsystemen zelf, veel leraren op verschillende scholen in ieder land, gebruikt werden om op kinderen te experimenteren om te zien hoe ze op bepaalde situaties zouden reageren. Al dit soort informatie is terug gerapporteerd naar de belangrijke inlichtingendiensten, die deze informatie op grotere niveaus en grotere delen van de bevolking gebruiken en dus wordt er met ons geëxperimenteerd. Het enige verschil is echter, de experimenten zijn bijna voorbij. Ze begrijpen ons volledig en ze weten hoe ons te motiveren. Ze brachten de grote marketing bedrijven naar binnen, hoofdzakelijk die uit New York die in de 1920’s al bestonden en ze hadden al – om marketing overal te krijgen, om voor mensen reclame te maken moet je mensen begrijpen. Lord Bertrand Russell zei dat ze dat aan boord moesten brengen en al hun collectieve informatie om het publiek te manipuleren. Je hebt gelijk.

 

Ongeïdentificeerde beller: Alles lijkt standaard te worden.

 

Alan: Standaardisatie – kijk, bij fascisme, dat alles te maken heeft met ultieme efficiëntie van de massa door een kleine elite die over hen regeert, moet je alles standaardiseren om het voor hen eenvoudiger te maken als je landen standaardiseert in het gebruik van hetzelfde systeem en daar was ook het communisme voor. Communisme was de snelste weg om de mensen voor iets aan het vechten te krijgen. Samen komen voor iets, gelovend dat het voor jezelf was, om alleen maar 70 jaar later te ontdekken, dat door communisme dozijnen en dozijnen verschillende culturen met verschillende systemen hetzelfde werden. Met inbegrip van het educatieve systeem, was communisme de snelste manier het te standaardiseren. Nu is het de standaardisatie van het Midden Oosten.

 

Ongeïdentificeerde beller: Ze konden zelfs al de nieuwe mens klaar hebben en wij staan al op een klok, zoals ze al lang weten wanneer wij waarschijnlijk vergaan en de nieuwe mens naar voren brengen.

 

Alan: De oude man en dit bedoelen ze ermee: ze zullen alles perfectioneren dat imperfect is achtergebleven. Een heel oud, oud gezegde van een elite uit oude tijden vandaag nog steeds in gebruik. Waar ze over spreken is werkelijk de gewone mens, het arbeiderstype, de bedienden of de dienende soorten. We hebben nog steeds een beetje motivatie, onszelf een plezier te doen. Dat vinden ze niet fijn. Ze houden niet van een klein beetje individualisme, dus moeten ze van dat stuk brein af. Dit werd ook geschreven door Arthur Koestler die voor denktanken voor de VN werkte, om manieren te vinden dát deel van het brein dat je tot een individu maakt, te lobotomiseren. Ze noemen dat "The Ghost in the Machine." 

 

Unidentified Caller: Ik weet zeker dat ze dat kunnen.

 

Alan: Ze kunnen dat. Ze hebben dat door middel van inentingen gedaan. Mensen van vandaag zijn echt massamensen. Ze zijn de massamens geworden. Ze hebben geen individualiteit. Ik ben na de volgende boodschappen terug.

 

"Everybody Knows" by Leonard Cohen

Everybody knows that the dice are loaded
Everybody rolls with their fingers crossed
Everybody knows the war is over
Everybody knows the good guys lost
Everybody knows the fight was fixed
The poor stay poor, the rich get rich
That's how it goes
Everybody knows

 

Hallo, Alan Watt terug met Cutting Through the Matrix en voordat ik doorga met mijn bellers, wil ik graag De Club van Rome noemen, een van de eerste denktanken die de toekomst verzinnen, een hele hoop listen verzinnen die we allemaal voor waar moeten aannemen. Ik heb hun boek eerder genoemd, een van hun belangrijkste boeken dat ze in 1970 hebben uitgebracht door de twee oprichters van De Club van Rome en ze geven daarin zo veel toe. Het boek heet "The First Global Revolution,” de moeite waard te pakken te krijgen. Je kunt het op Amazone krijgen voor ongeveer $0,75, paperback.

 

Hier zijn een paar citaten:

 

              “Het lijkt of mannen en vrouwen een gemeenschappelijke motivatie nodig hebben, namelijk een gemeenschappelijke tegenstander om zich te organiseren en samen op te treden; in het vacuüm zoals motivaties lijken op te houden met bestaan – of moeten nog gevonden worden. De behoefte aan een vijand schijnt een gezamenlijke historische factor te zijn.”

 

Alan: Dat hebben ze goed. Kijk, ze geven ons altijd vijanden en we trekken samen om de vijand te bestrijden en dan gaan we een of andere vreemde richting uit en een groepje mensen aan de top wordt heel erg rijk. Dat gebeurt er en daar zijn oorlogen werkelijk voor – om de samenleving te veranderen, zoals Caroll Quigley zei. Alle kanten die meedoen aan de oorlog zien dat de samenleving erna, enorm is veranderd.

 

Hier is een ander citaat:

            

             “Breng de verdeelde natie samen om een vijand van buitenaf te trotseren, óf een echte óf anders een bedachte voor het doel.”

 

Alan: Kijk, hier in deze denktank vinden ze manieren om de planeet te verenigen, onthoudt dat, en deze jongens maken geen grapjes. Ze komen met al dit soort dingen en marketieren het ons door middel van tijdschriften, kranten en door de televisie.

 

Een ander citaat:

            

             “Democratie zal verantwoordelijk gemaakt worden voor de achterstallige economie, de schaarste en onzekerheden. Het eigenlijke concept van democratie kan dan ter sprake komen en de greep naar de macht door extremisten toestaan, van welke kant dan ook.”

 

Alan: Welnu, vergeet niet wanneer je de boeken van Winston Churchill en anderen leest, en een boek door een diplomaat geschreven dat "The Whispering Gallery,"  heet, gaat hij in op het feit dat Churchill en die jongens een beetje getikt waren, zachtjes uitgedrukt over dit nieuwe idee van een democratie en dat ze parallelle wegen moesten vinden om een regeringssysteem te leiden, democratische schijn voor het publiek terwijl zij zelf een parallelle regering zouden hebben die het leidt. Ik geloof dat het in 1925 geschreven is.

 

Nog een citaatje uit dit boek: "The First Global Revolution" door The Club of Rome:

            

            “Op onze zoektocht naar een vijand om ons te verenigen, kwamen we met het idee dat vervuiling, een grote globale opwarming, water tekorten, hongersnood en dergelijke de zaak zou doen passen. De echte vijand is dan de mensheid zelf.”

 

Alan: Daar is het. De echte vijand moet de mens zelf zijn, en dat is precies gebeurd met de man die ons allemaal goort, Al Gore aan de top, de voorspreker die dit baantje is gegeven en al deze nonsens moet promoten, samen met al het andere groene, van “terreur, terreur, terreur. De lucht valt omlaag”. In zekere zin hebben ze gelijk omdat we iedere dag besproeid worden, maar daar praten ze niet eens over, nietwaar? Lees het boek “The First Global Revolution,” gepubliceerd in 1991 door The Club of Rome en door haar leden; Jimmy Carter is lid, Bill Gates is lid; George Soros, de voorspreker van de Rotchild’s; en de schrijver van het Kyoto protocol, Maurice Strong uit Canada.

 

Dit zijn de grote wereld bewegers. Quigley schrijft over deze karakters in zijn boek “Tragedy & Hope” en in "The Anglo-American Establishment."  Hij zei dat diegene die achter de macht werken, de echte movers en shakers zijn (onvertaald) ze zijn aan niemand verantwoording schuldig. Ze hoeven het algemene publiek geen antwoorden te geven en dat is wat deze hoge ooms doen met de organisaties die zij leiden.

 

We moeten wakker worden en beseffen dat we door een parallelle regering worden geleid, die uit NGO’s besaat, heel machtige organisaties die als hoofdkwartieren wolkenkrabbers hebben met heel veel etages, fulltime salarissen en pensioen.

 

Ik geloof nu dat we Dan uit Kentucky aan de lijn hebben. Ben je er, dan?

 

DanHoe gaat het met je vanavond?

 

AlanNiet slecht.

 

Dan: Mooi. Ik heb twee vragen en dan hang ik op zodat we kunnen luisteren. De eerste is, we hebben de tweede film met Nicolas Cage gezien Wicker Man” en ze zeiden hoe die te vergelijken was met de eerste versie die we niet kunnen krijgen, maar ze veranderden de film van een patriarchaat naar een matriarchaat en het klonk alsof de regisseur wist wat er gaande was en is waarschijnlijk zelf een illuminatie of hij probeert dit te verbergen. Ze noemden alle bomen en bloemen daarin op en jij had het over Ashcroft en andere boomsymbolen. Ik vroeg me af of het mogelijk is een blauwdruk te maken of een kaart van de 22 bomen in het druïde alfabet waar Robert Grace over zei dat het de basis voor de kabbala was en ook een lijst van alle psychopathische persoonlijkheidstypen zodat mensen een blauwdruk hebben omdat ze arrogant en bureaucratisch zijn en ze geven sleutels tot hun symbolen. Op zo’n manier kunnen mensen een naam en een figuur zien en weten wat hun missie in  het plan is.

 

De tweede vraag of je aub de auteur van “Psychology of Killing” kunt geven. We hebben mensen gevonden en dat zijn niet degene die je noemde en misschien is het niet meer in druk. Ik hang nu op zodat we kunnen luisteren en bedankt voor al je geweldig werk.

 

Alan: Ja. Dank je. Je ziet de namen van de jongens die ze gebruiken heel vaak  en die familienamen zijn gerelateerd aan “de oude mysterie religie” zoals ze dat noemen, die rond de boom des levens ging. Je vindt hetzelfde idee in de dood van Osiris in Egypte dat verdeeld werd in 14 delen; 13 delen zijn gevonden. Daarom is 13 een geluksgetal voor sommige en voor andere een ongeluksgetal, een hoog occult nummer, maar het 14de deel is nooit gevonden. Ze spreken over de viriliteit dat achter het fallussymbool zit, de geest van de fallus zelf, dat bedoelen ze ermee. Ze herschreven dat in het verhaal van Koning Arthur toen hij zijn levensgeest verloor en het land braak kwam te liggen. Het is hetzelfde verhaal herhaald in de occulte vorm, waar er een exoterisch verhaal als amusement voor het publiek is en een esoterisch voor de innerlijke leden. Je ziet dat hun namen vaak over bomen gaan. We zien dat Osiris zelf in een legende door zijn vrouw in een boom werd gevonden, hij was in het binnenste van een boom gezet, de levensboom.

 

De levensboom bestaat natuurlijk uit scions (enten). Het woord “scion” uitgesproken, vergeet de spelling, betekent ook een snede die op een andere plant werd geënt; en als je hoog boven het gewone bent uit gestegen en je waarde hebt bewezen en je bent 3 generaties onderling getrouwd met vrouwen die je gegeven zijn, jij en je zonen, dan is het je toegestaan hoger op te klimmen. Je wordt een ent (scion) en je wordt op de boom des levens geënt, dat betekent dat je vanaf dan in hogere kringen kunt trouwen. Daar komt dat vandaan. Woorden als “ash” worden vaak in hun namen gebruikt. De ashlar is ook de perfecte vierkante steen, maar als het vierkant is en geperfectioneerd is het mogelijk vanaf dan als bouwblokken te gebruiken om anderen op te zetten. Op de top van ronde stenen kun je niet bouwen alleen als je veel cement gebruikt. Ze gebruiken woorden als “Roanoaks”. Dat was een plaats in de VS die vroeger bewoond werd voordat er een VS bestond, het stond nog steeds onder Britse vlag en die plek verdween. Niets bleef er over alleen het teken. Het betekende de rode eiken, de roan (bont, rood). We zien ook dat de berg –ash- heel belangrijk was, omdat die ook een Roan wordt genoemd, een Roan Ash, de rode.

 

Je vindt deze symbolen allemaal in hun namen, zoals Bill Gates. Hij is een poortwachter. Wat is een poortwachter? Het is iemand die waarlijk toegestaan wordt kennis te krijgen. Daar gaat dit over. Wat is zijn baan? Hij is baas van Windows (ramen) Welk raam? Het raam van mogelijkheden. Een raam kan twee kanten hebben, het kan licht doorlaten in beide richtingen of gemaakt voor een kant, zoals bij een spiegel. Hier komen de uitdrukkingen vandaan die we gewoonlijk gebruiken en de halve tijd weten we niet wat we zeggen. Het zijn hoog occulte woorden. Je kunt in de geschiedenis van deze mensen duiken en je zal verbaasd zijn. Zelfs de echte naam van de Koninklijke familie van Engeland is Saxe-Coburg- Gotha. Ze zijn Pruisen zoals alle Europese koninklijken Pruisen zijn. Daar is het fascisme geboren. Ze hadden een militair ras en zij brachten de eerste wereldoorlog tot leven. Dit waren de jongens die dol waren op zwaard duellen onder officieren en ze hadden allemaal lidtekens op hun wangen als teken van mannelijkheid. De Saxe-Coburg-Gotha families bestreden Duitsland in de eerste wereldoorlog vanwege de propaganda, het was niet zo aannemelijk Pruisen als Koninklijken aan de macht te hebben in Engeland, dus zochten ze een oude naam uit de tijd van King Henry VIII, de Tudortijd en noemden zich Windsor, alleen maar om de Britten voor de gek te houden dus klonk het Engelser.

 

Deze mensen zijn heel erg trots op hun namen, ja zeker. Gotha is ook heel belangrijk, komt van het oude Goth en Saxe en Coburg ook – drie belangrijke gebieden in Pruisen die zij bestuurden, drie Pruisische huizen in groter Duitsland. Maar, zoals ik zei, je ziet in alle namen van de belangrijkste spelers een occulte betekenis, vooral als dezelfde dynastieën deelnemen aan grote bewegingen om de samenleving door veel generatie heen, te veranderen. Check hun namen en je vind banden met de natuur, omdat zij het in zekere zin “de God van de natuur” noemen, die zij aanbidden en ze gebruiken symbolen uit de natuur. Ze deden hetzelfde met de “witte steen-snijders”, zoals ze de hogere masons noemden die de kathedralen in Europa bouwden. Dit was eigenlijk een priesterlijke kaste van “natuurliefhebbers’ zou je kunnen zeggen. Daarom gebruikten ze symbolen uit de natuur, de hoge arken van de takken en de bogen om de grote doms binnen in de kathedraal te maken en zo. Ze probeerden de natuur voorbij te streven en tegelijkertijd te perfectioneren met het gebruik van “geheime geometrie” zoals zij het noemen.

 

Ze hadden ook een initiatieceremonie voor de witte snijdende stenen masons en die werden trouwens de Comacines genoemd. Ze kwamen van Lake Coma in Noord Italië en ze droegen een rode draad rond hun genitaliën. Dat was het symbool waaraan ze elkaar konden herkennen, ofschoon ik niet weet hoe ze dat konden klaarspelen het aan elkaar te lieten zien, zonder een klap in het gezicht te krijgen. Ze hadden een methode deze draad aan hun vrienden te laten zien en het was iets wat ze hun hele leven moesten dragen. Je vindt iets dergelijks in Ulster waar alle wetten die Engeland erdoor heen heeft kregen door hun bezetting in Ulster, alle wetten die gepasseerd werden, waren opgebonden in een rol met een rood koord. Rood is erg belangrijk, daarom zie je in het Britse leger- de officieren een rode band om hun hoed dragen, ook heel erg belangrijk.

 

"The Wicker Man" zelf – de eerste film ging dieper dan alleen de aanbidding van de natuur, de promiscuïteit van de natuur in verhaalvorm, hoog occult. Deze was beter vind ik dan de tweede. De tweede is zeker opgewaardeerd zodat je een matriarchaal systeem ziet, want ze zeiden aan de top, Hitler zei dit, en Hitler citeerde alleen maar de oude Caesars. Ze gebruikten het in het Oude Rome. Hitler zei:

 

             “Al onze propaganda is voor de vrouwen bedoeld”.

 

Zoals alle psychologen weten trouwens, is het veel eenvoudiger vrouwen te beïnvloeden om de samenleving te veranderen, iets nieuws uitproberen is voor de man. Ze wisten ook dat de vrouw, door haar natuur, zekerheid wilt of de belofte aan zekerheid, dus zei Hitler:

 

         “We zullen alle propaganda op de vrouwen richten. De vrouwen zullen naar ons komen en het kind volgt de vrouw en daarom zullen de mannen volgen.”

 

Zo verander je de samenleving door veel van de propaganda vooral te richten tijdens oorlogsdreigingen of vernietiging of voedselschaarste of hongersdood. Je richt dat op de vrouwen en ze zal naar je komen. Maar, het gaat ook terug naar de tuin van Eden want de tuin van Eden is een allegorie voor hoe het mannelijke en het vrouwelijke te beheersen. Als je de psychologie van Eva begrijpt die iedere vrouw representeert, onthoudt dat, dan kun je het manipuleren, want wat wilde zij? Ze wilde het eeuwige leven en persoonlijke schoonheid. Ze wilde eeuwig leven en ze wilde alle kennis, Ze wilde alles wat in het echte leven onmogelijk is. Daarom, als zij die vatbaarheid heeft kun je die specifieke functie exploiteren en tegelijkertijd een niet functionerend systeem creëren; en dat is met de samenleving van vandaag gedaan.

 

Adam, het zegt niet veel over Adam, want wat doet hij? Hij doet wat hem verteld wordt door Eva vanwege andere redenen dan Adam zelf zou willen vertellen, maar ik weet zeker dat iedere jongen hetzelfde is zo nu en dan. Hij doet wat hem verteld wordt, om Eva te behouden. Hij gehoorzaamt de regels niet en eindigt als schuldige. Begrijp het mannelijke en het vrouwelijke en je kunt beide soorten manipuleren, want tot nu toe zijn we niet veel veranderd in de nabije toekomst – eigenlijk veranderen we nu. We worden allemaal ge-bioengenierd met het sprayen en de inentingen en het voedsel dat veranderd is, maar de volgende generatie die nabij is in de toekomst, zal enorm veranderd zijn. In feite gooien ze het vrouwelijke en het mannelijke allemaal weg en creëren een nieuw zelf reproducerend type [hermafrodiet]. Ze hebben zelf gezegd dat het simpelweg te inefficiënt is, mannen en vrouwen te hebben zoals ze zijn, er is te veel ruzie en gekonkel. Dat hebben ze gezien. In feite hebben zíj het veroorzaakt. Niets wordt je als amusement gegeven dat je over wat dan ook, goed doet voelen, behalve dat je die persoon die je op de tv ziet of op het witte doek wilt zijn, als je een jongen bent en vrouwen zeggen hetzelfde over de held. Ze gaat achter hem aan. Televisie is bedoeld je vreselijk ontevreden te maken met wie je op dat moment bent.

 

Ik geloof dat we nu Gavin uit Rhodes Island aan de telefoon hebben. Ben je er Gavin? Hallo.

 

GavinJa. Hallo Alan.

 

AlanHallo.

 

Gavin: Zoals altijd een geweldige show. Ik wilde je vragen wat je denkt van – heb je het geval gehoord van die vrouw die kwaad werd in de VS omdat ze een tussenvlucht mistte en dat ze in een cel werd gezet waar ze geboeid en geketend werd en stierf? Heb je over dat geval gehoord?

 

AlanIk heb daar niets over gehoord, nee.

 

Gavin: Wat gebeurde er, deze vrouw was op het vliegveld en zij had klaarblijkelijk een verbindende vlucht gemist en ze werd daar kwaad over, ze was een wat oudere vrouw. Ze was de moeder van twee of drie of iets dergelijks. Ik geloof niet gevaarlijk maar ze werd kwaad over de gemiste vlucht en de vliegveld politie zette haar in een cel en ze gaven haar handboeien en ketenden haar aan de bank en daarna weet ik het niet. Ze probeerde – ik weet niet wat ze probeerde, wat ze wilde doen om de handboeien af te krijgen.

 

Alan: Blijf aan de lijn en ik breng je na de pauze terug. Ik ben na de volgende boodschappen terug.

 

"Everybody Knows" by Leonard Cohen

Everybody knows that the dice are loaded
Everybody rolls with their fingers crossed
Everybody knows the war is over
Everybody knows the good guys lost
Everybody knows the fight was fixed
The poor stay poor, the rich get rich
That's how it goes
Everybody knows

 

Hallo. Ik ben met Cutting Through the Matrix terug. We spreken met Gavin over een incident dat plaats vond op een vliegveld waar een vrouw geboeid werd en dood gevonden denk ik in haar cel. Is het zo gebeurd, Gavin?

 

Gavin: Ja, in ieder geval nadat deze vrouw haar aansluitende vliegtuig had gemist en boos werd en de politie zette haar in een cel en boeide haar en maakte haar aan haar bankje vast, dat vind ik niet reëel. In ieder geval, vanwege de poging de handboeien te verplaatsen en de ketting vanaf de rug naar voren te krijgen, wurgde ze zichzelf. Ze stierf, maar mijn hoofdvraag is, lijkt je dit een verhoogde wijze van autoriteit, waar we allemaal ons als schapen moeten gedragen? Iedereen die een beetje langs de lijn komt te staan, zoiets als dit, wordt zo behandeld in een soort Orwelliaans 1984, Brave New World systeem en wereld.

 

Alan: Je hebt gelijk. Het is een proces van conditionering omdat ze zeker willen zijn dat de mensen er meer over komen te weten, ze hebben daar in kleine exposés iets over gezegd, “tut, tut, verschrikkelijk”. Tegelijkertijd conditioneert het iedereen te gehoorzamen of dit kan met je gebeuren. Zonder twijfel zullen ze in elk onderzoek dat ze pretenderen te hebben, geen schuld hebben, aan de kant van de ambtenaren, maar ze zullen haar de schuld geven. Op de eerste plaats, omdat ze ermee begonnen is en probeert heeft uit de handboeien te komen enz. en zichzelf in het proces wurgde. Met andere woorden, ze zullen elk verhaal, dat hún uitkomt, verzinnen en het aan het publiek geven. De bedoeling is de mensen angst aan te jagen en je zult steeds meer incidenten over dit soort dingen die plaats vinden, zien om

 

Gavin: Ja. Daar lijkt het op voor mij. Ik wilde je mening daarover horen. Weet je, conditionering is precies zoals je zei, ons allemaal als spaken in een wiel te conditioneren, zoals de schapen en doen wat je verondersteld wordt te doen. Al dit soort dingen, je overgeven, gehoorzamen en als je uit de rij stapt, is dit de laatste mogelijkheid  wat er met je gebeurt. Je wordt gearresteerd, in handboeien geslagen en geketend in een cel, wat zoals ik al zei totaal belachelijk is. Ik denk niet dat dit 20 of 30 jaar geleden zou zijn gebeurd.

 

Alan: Nee, dat zou niet gebeurd zijn, maar ze hebben mensen een vertoon aan plezier gegeven, gemakkelijk krediet, plezier, plezier, heb plezier, maak pret en ze zijn snel en ook voorzichtig met hun agenda voortbewogen tijdens die fase, terwijl iedereen zich volpropte met zo’n gemakkelijk krediet. 30 jaar geleden konden ze dat nooit met de mensen hebben gedaan. Er zouden rellen zijn geweest om rechten en vrijheden voor hen op te eisen.

 

Gavin: Ja. Ik denk dat we een dramatische verandering zien. Ik sprak net met iemand vandaag. Ik bedoel, zelfs 40, 50 jaar geleden heb je waarschijnlijk gehoord over de twee grensagenten van de VS, die in de gevangenis werden gezet omdat ze hun werk deden?

 

Alan: Ik ken dat, maar ik eindig nu vanavond. De muziek komt eraan.

 

Gavin:  Oké.

 

Alan: Bel de volgende keer weer. Een fijne avond van Hamish en mijzelf uit Ontario, Canada en moge je god of je goden met je gaan.

 

Vertaling: februari 2008, M. Eken.