ALAN WATT

 

"CUTTING THROUGH THE MATRIX"

 

LIVE ON RBN

 

"TERROR, TERROR EVERYWHERE,

NOT MUCH TIME TO THINK"

 

In Nederlandse vertaling:

“Overal, terreur, terreur, weinig tijd om na te denken”

 

 

15 oktober, 2007

Dialoog Copyright Alan Watt – 15 oktober, 2007 (uitgezonderd muziek, literaire citaten en opmerkingen van bellers)

 

WWW.CUTTINGTHROUGHTHEMATRIX.COM

www.alanwattsentientsentinel.eu

 

"Code of Silence" by Bruce Springsteen

There's a code of silence that we don't dare speak
There's a wall between us and a river so deep
And we keep pretending that there's nothing wrong
But there's a code of silence and it can't go on

Is the truth so elusive, so elusive as you can see
that it ain't enough baby
To bridge the distance between you and me
There's a list of grievance 100 miles long
There's a code of silence and it can't go on

 

Hallo mensen. Ik ben Alan Watt en dit is Cutting Through the Matrix. Het is 15 oktober, 2007. Zoals altijd, nieuwkomers kunnen naar mijn site cuttingthroughthematrix.com gaan, voor meer gedetailleerde gesprekken of “blurbs”, zoals ik ze noem ten aan zien van de geschiedenis die geleid hebben tot waar wij nu zijn, ten minste een overzichtelijk beeld daarvan. Een beetje meer gedetailleerd dan andere websites. Ga naar alanwattsentientsentinel.eu , waar je transcripten kunt downloaden in de talen van Europa.

 

Wij leven, zoals ik zei, in een matrix. Het is een matrix met veel lagen. Een matrix waarvan de meeste denken, dat het vrij normaal is omdat ze erin geboren zijn. Dat is alles wat ze weten en er is hen in de kindertijd geleerd, dat alles op deze manier gewoon door lukrake omstandigheden, geëvolueerd is. Niets is minder waar. Als je mensen volledig onwetend laat en hen een minimale scholing geeft en hen vreselijk bezig houdt met strips tot aan school toe en dan muziek enz., kun je ze, zeker weten, heel erg ontwetend laten en je kunt ze ook laten ophouden met zelf kritisch na te denken – iets waarin de school erg goed is. Ze leren je niet om kritisch over dingen na te denken. Ze leren je groepsunanimiteit, hoe een goede burger in de menigte te zijn en goed met elkaar om te gaan en napraten wat iedereen napraat. Dat is een goede burger in zijn Pavloviaanse structuur, deze matrix die niet van ons is maar waar we zeker in leven. We zijn erin geboren.

 

Ik wil op het wat grotere beeld ingaan. Hoe we in dit “Brave New World” scenario, beland zijn. Mensen horen iedere dag, al jaren, gesprekjes op het nieuws en documentaires over technologie en waar het naar toe gaat en waar het naar toe moet gaan en hoe prachtig het allemaal zal worden. Je hoeft geen vinger op te tillen om een knopje uit te doen op de televisie. Je hebt zelfs geen afstandbediening meer nodig om van kanalen te wisselen. Je doet het allemaal in je hoofd. Het verbaast me altijd, als kind al, hoe mensen deze downloads zo snel, zonder vragen, accepteren, alsof ze echt geloven dat er een groot vaderfiguur is, die gewoon hard werkt en die met al deze kleine gizmo’s (onvertaald) komt, om je leven gemakkelijker te maken. Ze realiseren zich niet dat er niet één uitvinding aan het publiek gegeven is, zonder een verborgen doel, of het nu een wasmachine, een afwasmachine of iets anders is, als je je herinnert dat de familie de eerste was, die in deze Brave New World afgeschrobd werd; en dat is allemaal bereikt.

 

Mensen weten niet meer hoe ze moeten koken of zelfs afwassen; en ik praat trouwens over mannen en vrouwen. Ze denken dat voedsel uit restaurantjes of kruidenierswinkels komt, allemaal voorverpakt en mooi en klaar. Mooi en netjes. Als ze je zouden laten zien, waar het eigenlijk vandaan komt, het dier, en je zou het geslacht zien worden, zouden ze je waarschijnlijk niet geloven. Het lijkt een beetje op die Star Trek gizmo die ze gebruikten om hun maaltijden te betrekken. Je drukt in wat je wilt en het komt gewoon te voorschijn. Na de komende reclame ga ik hier meer in detail op in.

 

"Everybody Knows" by Leonard Cohen

Everybody knows that the dice are loaded
Everybody rolls with their fingers crossed
Everybody knows the war is over
Everybody knows the good guys lost
Everybody knows the fight was fixed
The poor stay poor, the rich get rich
That's how it goes
Everybody knows

 

Hallo mensen. Alan Watt terug met Cutting Through the Matrix. Ik sprak over hoe uitvindingen geleidelijk aan het publiek uitgedeeld worden, altijd met vooraf, uitgedachte neven- effecten of consequenties en niet door toeval. Bijeenkomsten werden in de late 1800’s met Europese leiders gehouden, die te maken hadden met wat ze zagen aankomen, dat uiteindelijk, klaarblijkelijk een globaal systeem was én een systeem waar ze geen oorlogen meer hadden te voeren. Ze bespraken zelfs alternatieve methoden van oorlogen, oorlogen over verschillende onderwerpen. We hebben de oorlog tegen drugs gehad, oorlog tegen armoede en al die verschillende, voort durende oorlogen zie je, omdat daarin geld werd gegooid, weggooigeld en dus zijn ze, in zekere zin, vervangingen voor oorlogen. Uiteindelijk wisten zij, dat wanneer zij de Sovjet Unie zouden creëren, het een voorloper van een van een wereldsysteem zou zijn, het was een groet oefenbed om al deze verschillende methoden uit te proberen, waar ze vrouwen op school leerden dat er helemaal geen verschil tussen mannen en vrouwen was – dat het hele idee van vrouw zijn, door hun ouders in hen was gedownload, als je wilt. Dit werd onderwezen en er was totaal geen verschil en meer van die onzin. Dat wordt nu door de scholen en de hele wereld via UNESCO in de Verenigde Staten gedaan omdat dat het doel is van UNESCO.

 

UNESCO is er om een globale burger te creëren dat een model is voor het model van de wereldstaat. Alle indoctrinatie die zij in het Sovjet systeem hebben geprobeerd, is hier al jaren onderwezen, lang voordat de Berlijnse Muur naar verluid, viel. Dat was gewoon het fuseren van de twee systemen. Ze spraken ook over uitvindingen die zij aan de samenleving wilden geven, om het contact tussen mensen te verminderen, individuen en hoe ze individuen door technologie in hun eigen huis konden isoleren, de een van de ander; en wat hebben we vandaag? We hebben de computer waar mensen toetsen indrukken als konijnen of ratten in een laboratorium, terwijl zij je al iets in de 1960’s konden geven dat met je praatte, als zij dat hadden gewild, omdat ze dat toen op de BBC lieten zien. De computer was de persoon waar je gewoon tegen sprak, die trouwens op een bureau zat, geen groot ding ook niet met tapes. Het was een moderne en ze konden ertegen praten, in iedere taal en het antwoordde en deed wat gevraagd werd.

 

Nee, ze moesten je eerst dit toetsenbord geven om je brein op te draaien, dus niets is toevallig en ze hebben veel mensen met succes van elkaar geïsoleerd. Dat deden ze zelfs in de cafés in Engeland, waar mensen elkaar ontmoetten en sociale ideeën uitwisselden. Dat was de plek waar de gemeenschap elkaar ontmoette en praatte en alles bediscussieerde. Ze brachten televisies en muziek zodat je niemand meer kon horen spreken; je moest schreeuwen om gehoord te worden. Dat is allemaal in grote bestuurlijke vergaderingen besproken met de verscheidene openbare logementen, de grote, grote nationale ketens van brouwerijen en zo; zij bespraken hoe ze de feitelijke communicatie met elkaar, konden stoppen. Het is allemaal met succes gedaan, maar de gemiddelde man die daar doorheen gaat, denkt dat het allemaal toevallig is en dat is de grote fout die men maakt.

 

Ik geloof dat we nu Jeff uit Indiana hebben, een eerdere beller. Hallo Jeff.

 

Jeff:  Hallo Alan. Hoe gaat het met je vanavond?

 

AlanNiet slecht.

 

Jeff: Mooi. Ik wilde je bedanken voor het werk dat je doet. De reden voor bellen vanavond is dat ik alleen maar een vraag over de Maitreya heb, ik geloof dat ze het zo uitspreken, die door Alice Bailey en Benjamin Crane voor de VN geïnstalleerd zijn en wat zijn komende rol zal zijn.

 

Alan: Dat karakter is zo oud – dat hij, denk ik het loodje legt voordat er iets gebeurt. De Maitreya uit het Hindoeïsme betekent gewoon “De Meester”, en iedereen als ze dat zouden willen kan een Maitreya zijn, dus is er helemaal niets speciaals aan dit type.

 

Jeff: Ja. Ze hebben hem door de UNICEF heel erg opgewaardeerd en er wordt gezegd dat hij de komende leider van alle religies wordt en ik had nog nooit iemand anders eerder over hem horen spreken, dus dacht ik, ik bel je en kijk wat je mening daarover is.

 

Alan: Ja. Het is rommel. Zoals ik zei, ieder mens kan een Maitreya worden die de waarheid zoekt, zoals ze zeggen. Het is niet tot een persoon beperkt. Je kunt er duizenden op dezelfde tijd hebben omdat het Hindoeïstisch is, dus maak je er geen zorgen over.

 

Jeff: Oh, oké. Ik dacht dat dit de jongen was waarmee ze op de proppen komen en --

 

Alan: Ze geven ons altijd die valse vlaggen en iedereen raakt hier opgewonden van er praat erover, maar het zijn allemaal afleidingsmanoeuvres. Uiteindelijk zullen ze ons een enkele religieuze leider geven samen met de economische leider en zo, in de Brave New World die komt. We weten dat Gorbachov over het creëren van een nieuwe religie heeft gesproken, gebaseerd op het aanbidden van de aarde. Zij willen dat de kinderen en dat stond in zijn boek Towards a New Civilisation en kijk hem op het Presidio, met zijn Ridders van het Groene Kruis van Lazarus buiten zijn raam, tamelijk blij wapperend. Het Maitreya spul is het raam uit gegooid. Deze karakters verdienen daar een hoop geld aan.

 

Jeff: Ja. Dat geloof ik.

 

Alan: Je hoeft je nergens zorgen over te maken.

 

Jeff: Bedankt voor je tijd Alan en blijf het goede werk doen. Ik ben er zeker van dat iedereen het waardeert.

 

Alan: Oké. Bedankt voor het bellen.

 

Jeff:  Bedankt.

 

Alan: Ja, we hebben een systeem zoals ik zei, waar we in deze Brave New World zitten. Technologie wordt uitgedeeld met clandestiene doeleinden. Bijeenkomsten zijn er altijd, iedere dag op de Verenigde Naties. Ze hebben departementen over dingen die je je niet kunt voorstellen, allemaal steevast werkend naar deze Pavloviaans getrainde menselijke Brave New World, waar je echt als een dier wordt getraind. We worden als dieren opgesloten. Als je het boek van Charles Galton Darwin “The Next Million Yearsleest, was zijn hoofddoel, uit naam van de elite te spreken. Charles Galton Darwin ging naar al deze bijkomsten. Hijzelf was een natuurkundige in Engeland in de 1950s en hij zei: ons hoofdprobleem is de zorg dat met het verminderen van oorlog, ziekten, hongersnood en plagen, zei hij, de lagere, de gewone mensen zich te veel zullen voortplanten en talrijker worden. Wij ontwortelen de natuurlijke intelligentie. dat beweerde hij en hij zei, we moeten andere middelen van doden terug brengen, andere vormen van plagen. Hij werd door Lord Bertrand Russell en andere leden van de elite in dit onderwerp gesteund. Het is nooit veranderd en we moeten beseffen dat de Verenigde Naties, zeker een departement voor het controleren van de bevolking heeft. Ik vraag me vaak af – mensen horen dezelfde termen als ik maar ze stellen nooit vragen.

 

Wat denk je dat het controleren van de bevolking betekent? Wat denk je dat het betekent? Dat jij het op een of andere manier zal ontsnappen dus dat betekent, jij niet?

 

Nee. Het betekent ook jij. Deze karakters kunnen niet naar voren komen en vrijwilligers vragen om gesteriliseerd te worden en dus zijn ze al lang bezig met het geven van inentingen. Onderzoek de eigen statistieken van de Verenigde Naties die ze je ieder jaar geven die met sperma aantallen in de mannen van de westerse wereld te maken heeft, en het daalt als een steen sinds de 1950s, sinds de inenting voor polio is gegeven. Ze beweren zelfs dat twee of drie jaar geleden de westerse man 75% minder sperma heeft dan de man van 1950 of voor 1950. Dus we zijn driekwart – we zijn bijna helemaal steriel en daar is geen heisa over, dat moet je aan het denken zetten dat dit gepland is, zie je. het is zo gepland.

 

In de Amerika’s en andere landen van Europa, zijn een van de snelst groeiende industrieën, toevallig de vruchtbaarheidsklinieken omdat iedereen steriel wordt. Niets in de natuur gebeurt plotseling. Ze moeten nog steeds bewijzen dat de evolutie naar verluid, miljoenen jaren duurt en toch, binnen één generatie vallen we allemaal als een schietlood in steriliteit. dat komt omdat het zo gepland is en het heeft ook met voedsel te maken omdat ze sinds de 1950s, xenonoestrogenen in het voedsel stoppen en je kunt nauwelijks meer iets kopen, zelfs hier in Canada zelfs de melk komt grotendeels in plastic zakken, verzegeld in plastic zakken. We krijgen uit alles xenonoestrogenen binnen. Dat is geen toeval. De statistieken die uit alle wetenschappelijke systemen naar voren komen, steunen dit feit dat dit zachte (soft) plastic, xenonoestrogenen bevatten. Daar is geen discussie over, dus waarom doen ze dit nog steeds? Dat mag jij uitpuzzelen.

 

Nu wil ik graag doorgaan op het strakker worden van de bewaking in dit brave New World systeem, dit dictatoriale systeem waar democratie uit het raam is gegooid omdat het volgens de elite een slecht idee was. Winston Churchill zei dat zelf in de 1920s en je kunt daarover in een boek genaamd “The Wishpering Gallery lezen, door een top bureaucraat van het home office in Engeland geschreven. Ze moesten met een tegengesteld systeem komen zodat ze hun bestuur konden behouden en deze stroman aan het publiek geven, dit ding democratie genaamd, zodat het publiek zou denken dat ze rechten hebben. Pretendeert hen te helpen, zoals gezondheidsdiensten waar ze je met al dit vergif injecteren en hen langzaam zien sterven terwijl je steeds je greep op alles vasthoudt en op deze wetenschappelijke, gecontroleerde samenleving afstevent; een samenleving waar Huxley over sprak.

 

De bewaking waar we nu onder zitten wordt sterker. We zien dat de politie mensen met tasers bewerkt en hen doodt, zoals de jongen die gisteren op het vliegveld van Vancouver werd gedood. Naar verluid kwam hij met een vlucht, denken ze, uit Polen waarschijnlijk, want alles gaat via de politie. Ze zullen je niets vertellen voordat alles waterdicht is zie je, en het dan via hun PR departement aan de mensen geven.

 

Er staat:

 

“Een man, voor in de 40 stierf zondag ochtend vroeg, nadat RCMP hem met een taser in shock bracht, op het vliegveld van Vancouver International Airport, zei de politie. De bewakingsdienst van het vliegveld riep de Mounties op voor assistentie nadat een ongeïdentificeerde man op ramen begon te beuken en met stoelen en computer apparatuur in de douane zones begon te gooien vlak nadat hij van een internationale vlucht op 1.30 a.m. was aangekomen, Richmond RCMP Sgt. Pierre Lemaitre…”

 

Alan: Ik weet niet of deze jongens echt zijn, met zo’n namen.

 

“...vertelde CBC Nieuws. Wij kwamen aan en probeerden de man te kalmeren...”

 

"Everybody Knows" by Leonard Cohen

Everybody knows that the dice are loaded
Everybody rolls with their fingers crossed
Everybody knows the war is over
Everybody knows the good guys lost
Everybody knows the fight was fixed
The poor stay poor, the rich get rich
That's how it goes
Everybody knows

 

Hallo mensen. Alan Watt terug met Cutting Through the Matrix. Ik behandel dit CBC verslag over de RCMP die gisteren een jongen met een Taser op het vliegveld van Vancouver doodde. Dit is wat de politie zover heeft gezegd.

 

“We kwamen aan en probeerden de man te kalmeren, zei Lemaitre. We probeerden door gebaren hem zijn handen op het bureau neer te laten leggen… zonder nut. Toen hij de orders om te kalmeren negeerde, gebruikte de politie een stun gun op de man.

 

Alan: Welnu, dit is echt iets. Ooit lieten ze mensen op die manier bestormen die geen wapens hadden en hen op de knieën dwongen. Welnu, deze jongen wilde zijn handen niet op de tafel leggen en dus taserden ze hem.

 

Er staat:

 

“Toen hij de orders te kalmeren, negeerde, gebruikte de politie een stun gun op de man. De man viel op de vloer en de politie zei dat het hen drie mensen heeft gekost hem in de boeien te slaan. Toen verloor hij zijn bewustzijn en het leek alsof hij een hartstilstand kreeg en hij werd dood verklaard op het vliegveld, rapporteerde Chris Brown van de CBC. Een paar andere details zijn onthuld namelijk de man sprak een Oost-Europese taal en de vlucht uit Polen landde ongeveer een uur voor het incident, zei Brown.”

 

Alan: Dan gaat hij door met het gebruikelijke materiaal om je gedachten af te leiden naar een andere richting.

 

 Taserapparatuur is omstreden vanwege de dozijn Noord Amerikaanse doden als resultaat van het gebruik ervan.”

 

Alan: Ik weet zeker dat het er meer zijn.

 

“Er is een discussie geweest over de veiligheid van deze apparatuur toen bepaalde mensen werden aangepakt die uitzinnig en opgewonden waren, zei Brown.”

 

Alan: Waarvoor anders zou je ze op hen gebruiken als ze opgewonden zijn, eh?

 

“De politie is in onderzoek en een toxologisch verslag zal gedaan worden om uit te wijzen of er drugs waren, enz.”

 

Alan: Met andere woorden, ze proberen wat dan ook te vinden om hun glutues maximus te redden omdat ze dat kost wat kost moeten doen. Ze zullen iets vinden, zelfs vuile vingernagels. Iets moet gedaan worden want ze hebben een jongen vermoord. Dan geven ze de agenten die het gedaan hebben, speciale psychologische gesprekken en vrije dagen zodat ze kunnen leren leven met het feit dat ze iemand volgens hun plicht, vermoord hebben omdat de man niet wilde kalmeren. Zo is de wereld waar we tegenwoordig in leven, waar de sadomasochisten het voor het zeggen hebben. Je ziet ook dat mensen nu terug gestuurd worden als ze Canada in willen komen aan de kant van de VS omdat de bewaking van Canada en de Staten nu met elkaar verstrengeld is.

 

Het is één systeem en dat werd kort na het 9/11 incident bericht, dat alle diensten, bewaking enz., helemaal geïntegreerd zouden worden. Ze hebben het gedaan en de Canadese douane heeft nu toegang tot de lijsten van de FBI dat doet je aan soevereiniteit denken! Waarom geven ze dat aan de Canadese douane? Klopt dat, of wat? Het doet er niet toe. Ze hebben het toch gedaan. Er bestaat niet zoiets als een democratie, zoals ik al zei. Het is een gedane zaak. Vorige week of zo werden twee leiders van vredesbewegingen vanaf de grens, terug gewezen en vertelt dat ze de reclasseringsformulieren voor misdadigers moesten tekenen. Als ze zonder die formulieren zouden terugkomen zouden ze gearresteerd worden. Andere mensen hebben me sindsdien gebeld, en probeerden Canada in te komen en iemand had alleen maar een boete voor te hoge snelheid en was lang geleden beboet voor riskant rijden. Hun boetes betaald en alles maar ze staan nog steeds als een misdadiger genoteerd en konden Canada niet in. Hen werd ook verteld dat, als ze deze formulieren niet zouden invullen ze gearresteerd zouden worden als ze Canada probeerden binnen te komen.

 

Het lijkt me dat de inwoners van de VS opgesloten worden tussen hun eigen grenzen, eerlijk gezegd. Ik geloof dat deze grote oefening die er vandaag aankomt – vandaag van start gaat, voor de volgende 4 dagen, hier allemaal een deel van is. Wat ze zullen doen is uiteindelijk een soort plaag loslaten of op z’n minst ons vertellen dat ze er een hebben losgelaten. Ze hoeven dit niet echt te doen. De mensen zullen met genoeg televisie scenario’s in paniek raken. Ze zullen alles geloven. Dat deden ze met de gekke koeienziekte in Engeland, bleven steeds maar weer dezelfde koe over deze schuur of de vloer van deze boerderij strompelend laten zien, steeds dezelfde oude koe en dat was alleen maar nodig om de hele vleesindustrie van Engeland uit te wissen.

 

Ik geloof dat we nu Rick uit Californie aan de lijn hebben. Ben je er, Rick? Hallo Rick? Rick? Nee, ik denk het niet. Maar zoals ik zeg, zien is geloven.

 

Rick: Alan, kun je me horen?

 

Alan: Ja. Ik kan je horen.

 

Rick: Oh Hallo, ik ben Rick.

 

Alan: Hoe gaat het?

 

Rick: Goed, goed. Ik wilde aan de mensen, aandacht vragen voor een paar dingen die ik ontdekt heb die te maken hebben met het TOPOFF 4 Vigilant Shield ding. Het werd me door Alex Ansari’s radioprogramma, Outside the Box, onder de aandacht gebracht; er kwam een vrouwelijk gast en zei dat er een document van Harvard uitgekomen was. Het lijkt op “The Project For A New American Century" en het zegt iets over een nucleaire ontploffing op Amerikaanse grond waarvan terroristen de schuld zullen krijgen, daarin zat een plattegrond van Wasington, D.C. en een plattegrond van Portland, precies dezelfde brug waar dit TOPOFF 4 is gedirigeerd. Dus ging ik er naar toe en downloadde het document uit Harvard en de drie karakters die dit geschreven hebben, een van hen is Asthon B. Carter. Hij zit in The Council on Foreign Relations en hij was een Rhodes Scholar en ging naar Yale, dus blijkbaar is hij nogal belangrijk. Het document is op 19 april, 2007 opgesteld. Ik wilde dat onder je aandacht brengen. ik kan je een link naar dat verslag sturen als je dat wilt.

 

Alan: Zeker. Stuur het me en ik kijk ernaar.

 

Rick: Ik wilde twee vragen stellen

 

Alan: We moeten na de boodschappen praten, blijf nu gewoon aan de lijn.

 

Rick:  Oké.

 

Alan: Ik ben na de volgende boodschappen terug.

 

"Everybody Knows" by Leonard Cohen

Everybody knows that the dice are loaded
Everybody rolls with their fingers crossed
Everybody knows the war is over
Everybody knows the good guys lost
Everybody knows the fight was fixed
The poor stay poor, the rich get rich
That's how it goes
Everybody knows

 

Hallo. Alan Watt terug met Cutting Through the Matrix en we hebben nog steeds Rick uit Californie aan de lijn. Ben je daar?

 

Rick: Ja, Alan, hier ben ik.

 

Alan: Je had twee vragen?

 

Rick: Ja. De eerste vraag was: dit document werd op 19 april van dit jaar opgesteld en het lijkt een terugkerend thema met Waco en het Oklahoma City Federal Building. De tweede vraag is: ik wist dat er vandaag niets zou gebeuren omdat het vandaag maandag is. Wat is er met dinsdag, zoals crashes op de aandelenmarkt en 9/11’s en waarom gebeuren slechte dingen op een dinsdag?

 

Alan: Dinsdag is Thors-Day. Thor is god. Thor met een hamer, donderslagen en zo is THORS-DAY. Het is de hamer die neerkomt.

 

Hallo. Even de dagen van de week recht zetten, Tewesday of dinsdag is eigenlijk de god van de oorlog en dus heb je de beursmarkten waar ze dingen uit elkaar scheuren, de aandelen. Op THORS-DAY krijg je een slag met de hamer en proberen ze je bang te maken met het crashen van de aandelenbeurs. Over het algemeen laten ze je daar het weekend mee zitten en dan is alles op maandag weer goed. Even ophelderen wat dat betekent.

 

Rick: Wat is er met 19 april?

 

Alan: 19 april, als je verder terug gaat, zie je dat dát de datum was in de hele geschiedenis voor beroemde bewegingen, veldslagen en zo meer. Voor hen is dat gewoon traditioneel, maar het is ook – kijk, de oculisten hebben hun eigen specifieke agenda. We vergeten dat onze kalender door de geschiedenis heen vaak gewijzigd is, soms door pausen, soms door regeringen. Zelfs toen ze de VS creëerden, wilden ze een nieuw soort kalender geven. Sommige zelfs met 10 dagen in een week, terug naar de dagen van Sumerie, omdat ze dat allereerst hadden voordat ze het verandereden. Deze karakters hebben ongelooflijke informatie over de geschiedenis, collecties van geschiedenisarchieven en soms komen ze er mee naar buiten. Maar, hún jaar begint officieel in maart en dus is March (maart) het begin. Daarom march-eren alle legers met hun linkerbeen en je ziet dat iedere beeld in Egypte altijd met de linkervoet naar voren staat. Zo beginnen alle legers hun mars (march). April is weer de maand waar ze allemaal van het leven beginnen te genieten. April is ook de tijd waar een paar constellaties zoals Orion eigenlijk ondergaan. Orion komt nu naar boven en helpt de dominantie aan de hemel. Hij is de jager, waar ze achteraan gaan, gevolgd door zijn twee honden; en natuurlijk zitten ze altijd achter Sirius aan, die een van de ogen van de hond is die hen volgt. Het is allemaal een occulte taal, het heeft niets te maken met buitenaardse wezens of iets dergelijks. Ofschoon er veel geld in dat kleine gebiedje zit, maar dat heeft niets met buitenaardse wezens te maken. Het heeft met de occulte taal en tijd te maken. Deze jongens zijn meesters over de tijd. Ze zijn de Lords van de Tijd van dr. Who, zou je kunnen zeggen.

 

Rick: Hartelijk bedankt Alan. Ik stuur je dat over het document. Ik stuur je een link.

 

Alan: Fijn. Bedankt voor het bellen. Ja, deze scenario’s, ik ben niet verrast dat iemand met een Rhodes Scholar en een lid van de CFR deze gesprekken over mogelijke catastrofen en nucleaire ontploffingen en plagen enz., publiceert omdat ze dat voor de tweede wereldoorlog al deden toen Professor Carroll Quigley zei, toen hij de geschiedschrijver van de The Council on Foreign Relations was. Hij zei dat the Royal Institute, dezelfde groep in Engeland, elkaar rond een tafel ontmoette en fantaseerde over manieren om het publiek bang te maken dus eisten ze oorlog of op z’n minst de politici met hun oorlog  te steunen. Ze vertelden hen dat ze allemaal door Hitler vergast zouden worden die miljoenen galonnen van dit spul bezat om over heel Groot Brittannië te sproeien en ze gaven iedereen in Brittannië een gasmasker, zelfs de baby’s. Dat is om iedereen bang te maken zodanig, dat je iets moest doen en het hier is het hetzelfde.

 

Dit is iets dat ook ongelofelijk veel geld opbrengt. Alle oorlogen leveren winst op en zelfs de stille koude oorlogen zijn heel winstgevend voor deze karakters. Ik las kort geleden dat zelfs Tom Ridge, die iets met Homeland Security te maken heeft, die nu vertrokken is, het hoofd van een privé veiligheidsbedrijf is en hij krijgt biljoenen dollars in subsidies zoals ze allemaal krijgen in feite en hun zakken vullen onder de vermomming van terrorisme. Het is een zegen. Het is een explosief groeiende industrie. Het gaat geweldig voor deze karakters met alle technologie die uitgedeeld wordt, al het geld dat uitgedeeld wordt, alle camera apparatuur die ermee gepaard gaat. Onthoudt, dat Engeland hiermee begonnen is omdat Engeland die camera’s overal in de vroege 1980’s tot nu toe, ging ophangen.

 

Londen is geloof ik de plek die het meest in de gaten wordt gehouden, in de wereld. Je kunt geen meter lopen, zonder dat een camera je oppikt en ze hebben ook kleine microfoontjes die je stem oppikken bij een ingang, als je met iemand praat – bij de ingang van een winkel, honderd meter daar vandaan. Zo veilig en zeker zijn we tegenwoordig. We hebben totaal geen privacy dus “1984” van Orwell is hier. Het is eigenlijk hier en hij voorzag dit omdat hij voor een deel, in dat soort planning met sommige mensen zat. Het was het liefje van de socialistische beweging. Hij was op de Universiteit van Cambridge eruit gepikt. Hij had de juiste kwalificaties, de juiste genealogie. Zijn vader was zijn leven lang een bureaucraat en eigenlijk de hoge commissaris van Birma, de Britse opium operatie in bezit van de Britse Kroon, dus was hij een passende schoen voor een hoge positie. Hij wist wat eraan kwam en hij probeerde de mensen te waarschuwen en alle socialisten van zijn tijd ontliepen hem nadien, omdat hij de agenda bloot legde. Het enige probleem was dat het in die tijd, zo ver vooruit was dat de meeste mensen hem niet konden geloven dat het ooit zou gebeuren in Engeland en het is gebeurd. Sindsdien is het gebeurd.

 

De enige reden dat het boek “1984” werd genoemd omdat zijn uitgever de naam van “The Last Man” veranderde en het in 1948 geschreven is of gepubliceerd is. Hij draaide de nummers gewoon om maar het staat voor tegenwoordig. Zelfs Aldous Huxley, die Orlwell altijd tot op bepaalde hoogte vernederde omdat hij (Aldous Huxley, dus) zo’n ongelooflijk groot ego had, gaf dat toe,  net voorafgaand aan het “The Brave New World” scenario waar ze mensen voor specifieke doeleinden herscheppen, dat mensen eerst door de periode van Orwell heen zouden gaan. Daar waar we nu doorheen gaan is het wrede deel van het systeem, het totalitaire deel van het systeem en het vergaren van informatie enz., alle databanken.

 

Nu zitten we onder wat zij het Total Information Network noemen. De gemiddelde mens kan beter goed nadenken dat betekent: Total Information Network, omdat het ja, ook jou betekent. Jij bent een deel van het geheel, zie je, en ze willen alles over je weten. Ze hebben informatie over iedere individuele Amerikaan verzameld, ten minste in Noord Amerika. Ze hebben data die teruggaan naar je scholen; psychologische problemen; uiteenzettingen met je leraren; verslagen aan het hoofd van de school en noem maar op. Ze hebben complete informatie over je omdat ze willen weten wat jou, als individu doet lopen. Ze willen je zwakke kanten kennen, je Achilleshiel omdat op een dag ze je misschien vragen willen stellen en ze moeten dat tegen je gebruiken. Ze willen totale informatie omdat voorspelbaarheid hen veilig maakt aan de top.

 

Iedereen die niet voorspelbaar is, is een dreiging. Welnu, degene die net als ik tamelijk onvoorspelbaar zijn, moet een beetje leren wanneer je kunt praten en wanneer niet, dat ligt ook aan met wie je spreekt omdat we nu met een wreed systeem te maken hebben. Het wordt veel wreder als dit doorrolt.

 

Ze hebben een generatie mensen op laten groeien die hun moeder of vader niet gekend hebben. Ze weten niet wie hun vader is, de helft van hen; en deze karakters die opgegroeid zijn met videospelen en een minimalistische scholing, hen is geleerd dat macht het enige is dat telt – het recht van de sterkste. heel lang geleden, lang voor dit, zelfs tijdens de Vietnam oorlog was het Pentagon bezorgd over de conditie van de gemiddelde Amerikaanse man die niet naar de oorlog wilde. Ze zeiden: “ze worden mietjes. Hoe kunnen we dat veranderen?” Ze gingen door alle verschillende technieken om dat soort scenario te veranderen en ze hebben beslist hun doel bereikt.

 

Ze bestudeerden op grote schaal, de grote bendes van de steden; ze ontdekten dat de jongeren over het algemeen uit een-ouder gezinnen kwamen. Ze hadden geen man in hun leven gehad en dus werd de geboren leider, de bendeleider en kleine Jan adoreerde de bendeleider en daar sloot hij zich bij aan en de bende werd zijn nieuwe familie. Dat is het leger. Dat is de politie. Dat is wat al deze geheime diensten zijn; en ze laten deze types voelen dat ze nu ergens bij horen. Ze zijn speciaal. Ze hebben een nieuwe familie, een nieuwe broederschap van politie of soldaten of hoe je het ook wilt noemen. Dat is allemaal met opzet gedaan. Bedoeld voor deze specifieke tijd in de geschiedenis omdat ze mensen willen die vervreemd zijn van de gewone bevolking, mensen die daar willen zijn en zich gedragen als zodanig, je op je hoofd timmeren, met tasers bewerken of welk wapentuig dan ook dat aan hen gegeven is.

 

Je maakt mensen niet bang door de waarheid te vertellen, geen kwestie van. Dat is in Europa al jaren aan de gang. Ik heb gezien hoe teenagers geslagen werden met enorme gummistokken en nieuw hich tech spul in Europa toen zij tegen de verschillende fusies van Europa protesteerden. Kijk, dit zijn, als je er over nadenkt, hier zijn regeringen die deze legers betalen om met schilden en al dat Ninja spul dat zij dragen, al dat beschermende materiaal; ze slaan je eigen kinderen op het hoofd en breken hun benen en nog meer.

 

Waar voor een samenleving is dat?

 

Toch nemen we het zo kalm op. We denken dat het gewoon gekken zijn. Het zijn geen maffe mensen. Het zijn gewoon jongeren, leden van de gewone bevolking die over het algemeen meer inzicht dan hun ouders hebben over wat er aan de hand is. Omdat ze op school zitten of de universiteit en ze protesteren tegen wat ze zien aankomen en jouw regering heeft letterlijk interne legers getraind om hun botten te breken en hen te taseren en waterkanonnen op hen te gebruiken. Dit is in iedere land in Europa de laatste 20 jaar gebeurd en het is de Amerikanen niet getoond. En het komt nu hier, periodiek stijgend, en het zal in al zijn woede hier losgelaten worden en je zult je afvragen wat er gaande is.

 

Hoe is dit gebeurd? Hoe heb je toegestaan dat dit kon gebeuren?

 

Dat zul je jezelf afvragen – je was te druk met videospelen, soaps kijken, films en plezier. Daarom gebeurt het. En je hebt toegang tot al die goedkope Chinese troep die ze naar je toegooien en dan wordt je op een gemakkelijke manier krediet gegeven en plastic kaarten. Zó heeft dat kunnen plaats vinden. Egosyntonic (onvertaald) gedrag, zo erg dat je niet eens opgemerkt hebt wat er om je heen gebeurde.

 

De geschiedenis leert je een ding, dat alles mogelijk gemaakt kan worden, alles, wat dan ook. De meest vergevorderde landen in de wereld begonnen in het verleden met oorlogen. Duitsland was de leider van de zogenaamde geciviliseerde wereld tot de eerste wereldoorlog en zelfs in de tweede wereldoorlog waren zij wetenschappelijk gezien het meest geavanceerde land en zij hadden voor hun kinderen het betere onderwijs wat wetenschap betreft. We zagen wat daar gebeurde toen een kleine elite opkwam en wetenschap gebruikte, psychologische wetenschappen, de wetenschap van het creëren van stammen over de hele bevolking. We zagen wat daar gebeurde en we geloven geen seconde dat het hier kan gebeuren. Het gebeurt hier.

 

Wat de League of Nations in 1919 in het belang van de elite besloot, onthoudt dat er geen gewone man bij de the League of Nations werkte. Het was de elite en de nakomelingen van de elite die de bureaucraten en de leiders in die tijd werden. Ze besloten dat alle oorlogen de schuld van de gewone mensen was – de gewone mensen, de volgers, diegene die vertelt werd de oorlog in te gaan of anders opgesloten werd in de gevangenis. Dat concludeerden zij; en alweer zal de psychopaat altijd zijn gevoellens op zijn slachtoffer projecteren. Met andere woorden, omdat een psychopaat nooit de verantwoording neemt en ze  nemen zeker niet schuld op zich voor hun eigen acties. Ze moeten het op anderen projecteren en dus, deze grote, grote leiders; de grote stichtingen (foundations), de grote rijke families gaven de schuld van een oorlog aan de gewone mensen van Europa en dat gebeurt tegenwoordig nog steeds. Daarom sprak Charles Galton Darwin over de gewone mensen die zich te veel voortplantten. Ze geven dezelfde mensen de schuld, deze Galton’s en Darwin’s en de rest, zij gaven hen de schuld, dat deden de jongens Rockefeller ook trouwens ( die I.G. Farben creëerden), zij gaven de gewone mensen de schuld voor de oorlog.

 

De geldschieters van de oorlogen gaven de gewone mensen de schuld, dus moesten zij voor veiligheid en vrede, de gewone mensen reduceren. Daar kwam dat allemaal vandaan. Voor diegene die hier meer over willen lezen, lees alle boeken geschreven in 1944, ’45 en ’46 die een globaal wereldsysteem prijzen, hoofdzakelijk uit New York, gepubliceerd in New York dat trouwens ook het centrum voor communisme is. Er is meer communistisch materiaal gepubliceerd in het Engels vanuit New York dan welke plaats in de wereld ook. Ze pushten een wereld regeringssysteem en ook dit socialistische systeem. De meeste mensen horen het woord ‘sociaal’ en denken dat dat een goede term is. Sociaal is fijn. Het is fijn om sociaal te zijn.

 

Socialisme is iets anders. Het is een doctrine. Dat betekent ‘ism’ als het achter een woord wordt gezet – de doctrine van het sociale. Het is echt onder het mom van, je helpen; het is er om je te managen. Manage alles. Manage de bevolking. Manage hoeveel kinderen je wel of niet wilt hebben. Manage waar je wilt wonen wat je werk is en meer. De Sovjets waren de eerste die dit geprobeerd hebben. Ze richtten scholen-om-te-werken op. Ze leidde je op als ingenieurs. Ze leidden je alleen op voor de actuele dingen die je nodig hebt om ingenieur te worden. Als je geleerd werd straten te vegen, werd je de basis geleerd waar hout vandaan komt en meer van dat. Zo zien scholen-voor-arbeid er vandaag uit en het wordt wereld wijd gepusht. Hier hebben we het en het wordt door UNESCO gepusht. UNESCO bestaat om de wereldburger voor de toekomst te creëren.

 

Het woord ‘burger’ zelf is belangrijk omdat onthoudt, burger (citizin) is iemand die geboren is in – het was een city (stad), iemand die geboren was in een overheidssysteem met voldongen plichten naar het systeem. Kijk, je kunt niet vrij geboren zijn in een systeem met voldongen plichten naar dat systeem. Het is óf het een, óf het ander; en daar spraken sommige Founding Fathers in de VS eigenlijk over. Tegenwoordig is dat allemaal vergeten.

 

Hetzelfde met schulden (debt) – als je in een systeem van schulden bent geboren, schulden door vorige generaties gemaakt ben je in feite een slaaf. Je ziet dat Thomas Jefferson zei, dat iedere generatie het recht moet hebben om schulden te cancelen, gewoon afschrijven en opnieuw beginnen omdat zij vrij moesten zijn. Anders zouden zij complete slaven zijn en dus ook de nakomelingen die nog moeten komen. Dit heet een schikking, trouwens en daar zitten wij onder, Engeland verklaarde pas twee jaar geleden dat ze net de schulden van de eerste wereldoorlog hadden afbetaald. Ik weet niet of dat waar is of niet. Ik heb geen idee maar het kwam vanuit de BBC. Persoonlijk vind ik het moeilijk te geloven dat ze het überhaupt hebben afbetaald, omdat met deze schikkingen je beseft dat het dusdanig ontworpen is dat je het nooit kunt afbetalen. Dat is er het hele idee van. Als je in het oude, hogere maçonnieke boek van regels kijkt, het Oude Testament, staat daar dat iedereen die geboren is onder een lener daarom ook al de slaaf van de lener  is. Dat geldt tegenwoordig nog steeds.

 

Hoe kun je vrij zijn in een systeem, geboren zijn met voldongen plichten, niet alleen aan de staat die met je kunt doen wat ze wilt, maar ook de schulden van vorige generaties afbetalen? Dat is vreselijk. Dit is het slavensysteem maar alles onder het mom van socialisme. “We zijn hier om je te helpen,” zeggen ze. Ik ben na de volgende boodschappen terug.

 

“Everybody Knows" by Leonard Cohen

Everybody knows that the dice are loaded
Everybody rolls with their fingers crossed
Everybody knows the war is over
Everybody knows the good guys lost
Everybody knows the fight was fixed
The poor stay poor, the rich get rich
That's how it goes
Everybody knows

 

Hallo. Terug met Cutting Through the Matrix. Ik bespreek een paar dingen die eraan zitten te komen. Eigenlijk gaat het in volle vaart. Diegene die denken dat het zich gewoon beetje bij beetje ontwikkelt, die zitten zoals men gebruikelijk zegt: “met het hoofd in de wolken.” Want nee, het is allemaal op deze manier gepland. Je zit in een totalitair systeem en geloof me maar, deze jongens aan de top laten de democratie links liggen. Ze geloven totaal niet in democratie. Ze zijn elitair en totalitair en ze beginnen nu hun tanden te laten zien nu we ondergaan in deze fusie – deze fusie die de Europese nabootst, iets dat op de eerste plaats in het geheim is gedaan. Mensen beseffen niet dat de Europese Unie voor het eerst officieel, maar stilletjes in 1948 begon. Ze openden een kantoor in Engeland met de fusie in Frankrijk en een paar andere landen en hen werd verteld het voor de bevolking stil te houden. Het moest in het geheim gedaan worden. Het publiek werd belogen. Het is maar 3 jaar geleden – onthoudt dit, het is allemaal ná het feit. Drie jaar geleden gaven ze voor de eerste een beetje documentatie aan het publiek en daar stond precies in beschreven dat ieder land zijn nationale soevereiniteit moest opgeven.

 

De fusie van de VS, de Canadese fusie is gebaseerd op precies hetzelfde principe, door dezelfde mensen geleid, door dezelfde organisaties en het wordt nog veel erger dan het op het moment is, omdat in Europa ze op grote schaal uitkeringen hebben moeten geven aan de jongeren. Daar was bijna 20 jaar geen werk. We zien nu dat in Amerika, het enige inkomen op oorlog is gebaseerd. Het is werkelijk het militaire, industriële complex en het feit dat ze een oorlogseconomie hebben dat het drijvend houdt omdat de hele infrastructuur, de fabricage het land heeft verlaten. Eigenlijk is de fabricage gedwongen uit het land te verhuizen, door middel van verdragen als het GATT, waar belastingbetalers betaalden voor de steun van hele fabrieken en hen naar China brachten. Besef, dat iedere belastingbetaler eraan mee betaalde hun fabrieken te verhuizen en alle verliezen in de eerste vijf tot zeven jaar, nadat ze opgezet waren, moesten alweer betaald worden door de belastingbetaler. Dat is het soort democratie waarin we leven met de “herverdeling van de rijkdom”, zoals ze het in het “Communistisch Manifest” noemen. Ze vertelden er niet bij dat het niet naar de mensen binnen die landen zou gaan. Het ging, zoals altijd, naar een paar geselecteerde families. dat bedoelden ze met de herverdeling van de rijkdom.

 

Dus, zoals ik zei, Jan Modaal die jaren heeft gespeeld staat op het punt ruw te ontwaken. Een vreselijke, ruwe ontwaking wanneer alle autoriteiten samen komen en zich met je persoonlijke leven gaan bemoeien. Het is aan het gebeuren en het versnelt zich met toegenomen kracht. Meer en meer mensen merken nu vanuit verschillende overheidsinstellingen en organisaties, de bemoeienis binnen hun eigen levens op.

 

Nu kun je nog praten. Over niet al te lange tijd zal het te laat zijn om ook nog maar iets te zeggen.

Een fijne avond van Hamish en mij, uit Ontario, Canada en moge je god of je goden met je gaan.

Vertaling: M. Eken, december 2007.