ALAN WATT

 

"CUTTING THROUGH THE MATRIX"

 

LIVE ON RBN

 

"THE WORLD ACCORDING TO GATT – FOR FAT CATS

 

In de Nederlandse vertaling:

“De wereld volgens GATT – Voor dikke poezen”

 

19 oktober, 2007

 

Dialoog Copyright Alan Watt – 19 oktober, 2007 (Uitgezonderd muziek, literaire citaten en opmerkingen van bellers)

 

WWW.CUTTINGTHROUGHTHEMATRIX.COM

 

www.alanwattsentientsentinel.eu

 

"Code of Silence" by Bruce Springsteen

There's a code of silence that we don't dare speak
There's a wall between us and a river so deep
And we keep pretending that there's nothing wrong
But there's a code of silence and it can't go on

Is the truth so elusive, so elusive as you can see
that it ain't enough baby
To bridge the distance between you and me
There's a list of grievance 100 miles long
There's a code of silence and it can't go on

 

Hallo mensen. Ik ben Alan Watt en dit is Cutting Trhough the Matrix. Het is 19 oktober 2007. Voor de nieuwkomers, kijk a.u.b. in cuttingthroughthematrix.com voor veel gratis downloads van vorige shows en de geschiedenissen over deze prachtige grote wereld van ons en hoe we in het bijzonder op een wereldwijd, ultiem, fascistisch dictatorschap afstevenen, hoe we hier terecht zijn gekomen en wie de spelers zijn die erachter zitten. Op alanwattsentientsentinel.eu kun je gratis transcripten in de Europese talen vinden.

 

Vorige woensdag las ik een beetje uit een boekje “The Trap” genaamd, door Sir James Goldsmith, die uit Engeland overkwam en hij was een grote magnaat in Engeland. Hij was zijn hele leven, een grote “mover en shaker” (onvertaald) voor enorme vennootschappen. Hij was op een tijdstip helemaal voor de Europese Unie omdat de manier waarop dit aan deze movers en shakers (van wie hij er een was) was verkocht, was dat landen nog een soort onafhankelijkheid en soevereiniteit zouden behouden, maar toen hij zag dat het naar een vreemde, gesloten en totalitair, klein parlement in Brussel  ging, kwam hij ermee naar buiten en probeerde Engeland er weer van af te trekken. Toen kreeg hij een snel groeiende kanker die hem binnen een maand of twee in feite zou doden, nadat de diagnose was gesteld.

 

Ik heb de audio-tape van de toespraak die hij in de Senaat van de VS in 1994 gaf, net voordat zij het GATT (General Agreement on Tariffs and Trade) verdrag tekenden. Iedereen heeft hierover gehoord. Ik hoorde het op hetzelfde nieuws waarop iedereen het hoorde, maar iedereen heeft het uit hun hoofd gezet omdat hen niet verteld werd, door diezelfde media, dat het belangrijk was. The General Agreement on Tariffs and Trade (GATT) was een Star Chamber dat opgezet werd om voor te schrijven wie met wie handel zou drijven, welke bedrijven het konden en wie uitgesloten werd toen de uitspraak van de Star Chamber definitief was. Er was geen inspraak van wie en waar dan ook uit het publiek. Het is een gesloten systeem. De Star Chamber is gebaseerd op de oude King James. Hij had ook een Star Chamber in zijn hofhuishouding waar hun woord wet was. Je kon geen beroep doen op hetzelfde systeem. Dit General Agreement on Tariffs and Trade is er voor bepaalde “favored nation status”, een term die ver terug in de tijd van John Dee gesmeed is aan het Britse Hof in de 1500’s, voor vrije handel, waar de grote vennootschappen met andere woorden, uitgesloten zouden worden van het betalen van belasting op invoerrechten in andere landen.

 

Vanavond, na de show, zal er een specifieke audio van Sir James Goldsmith zijn. Een fantastische toespraak, het begint met de spreker voor de Commerce Committee, Senator Hawley; je hoort hem aan het begin. Het vreemde was dat ze het allemaal met hem eens waren, toen ongeveer twee dagen later, ze allemaal voor GATT stemden. Ik ben na de volgende boodschappen terug.

 

"Everybody Knows" by Leonard Cohen

Everybody knows that the dice are loaded
Everybody rolls with their fingers crossed
Everybody knows the war is over
Everybody knows the good guys lost
Everybody knows the fight was fixed
The poor stay poor, the rich get rich
That's how it goes
Everybody knows

 

Hallo mensen. Alan Watt met Cutting Through the Matrix. Voor de pauze had ik het over Sir James Goldsmith, die een partij oprichtte en probeerde Engeland uit de Europese Unie probeerde te halen, toen hij besefte dat het alles behalve een democratisch instituut was. Er kwam geen democratie aan te pas. Twee jaar geleden in feite, verklaarde het hoofd van het Europese Parlement dat het ketterij was, let wel, ketterij, om iedere actie van hen te bekritiseren. Dus daar gaan we weer met deze psychopaten. Ze komen altijd in alle instituten, aan de top. Het verbaast me niets. Maar, Sir James Goldsmith had helemaal gelijk over de effecten dat dit General Agreement on Tariffs and Trade zou hebben.

 

Kijk, wat je niet berijpt is dat, sinds het einde van de tweede wereldoorlog, organisaties opgezet werden, onder de auspiciën van de Verenigde Naties, de koploper of de marionet eigenlijk, voor deze grote vennootschappen, deze grote, rijke, machtige mensen. Toen besloten ze om Europa te verenigen, en het was rond 1948 dat zij de eerste Britse bureaucratieën tersluiks, let wel, opzetten, omdat zij een paar jaar daarvoor toegaven, toen zij voor het eerst de papieren vrijgaven, dat het publiek niet verteld mocht worden dat het hele doel van deze bureaucratie uiteindelijk was, heel Europa onder een enkel parlementarisch systeem te integreren en dat was in 1948.

 

In 1947 werd de eerste overeenstemming voor het General Agreement on Tariffs and Trade gedaan in Marrakesch en dit was deel 1. Ik geloof dat het gedeelte waar James Goldsmith over sprak deel 8 was, dat recentelijk was gedaan in 1994. Ze zijn sinds het einde van de tweede wereldoorlog hier mee bezig geweest en het hele idee was een Europees parlement op te zetten, een Noord Amerikaans parlement aanvankelijk en een parlement voor de Pacific Rim naties, inclusief Nieuw Zeeland en Australië, en ze moesten het stilletjes doen en het is onder auspiciën van het Royal Institute for International Affairs gedaan, waarvan zij beweren dat het een niet gouvermentele organisatie is, die toevallig veel leden van de regering aan boord heeft en op hun loonlijst, zou je kunnen zeggen. Ze hebben zeker, de meeste verslaggevers op hun loonlijst omdat je gevraagd moet worden voor deze instituten en verslaggevers denken dat het een echte bonus is. Voor de verslaggever is het binnen komen in dit instituut, als het krijgen van de Nobel prijs. The Council on Foreign Relations is het Amerikaanse departement, in Canada en de VS en Mexico, Chili en een paar andere landen die dit naar voren moeten brengen.

 

Kijk eens aan. Het was al opgezet en rolde al naar het einde voordat wij zelfs geboren waren, de meeste van ons, en het is in het geheim gedaan. Vorige woensdag las ik een beetje uit “The Trap”, waar een van de belangrijkste spelers in deze specifieke beweging toegaf dat het in het geheim is gedaan en het had nooit in een democratisch land gedaan kunnen worden. Het was alles, maar geen democratie. Ik adviseer mensen echt om “The Trap” door Sir James Goldsmith,  te lezen omdat je niet beseft dat onder het GATT verdrag, jouw vennootschappen aangemoedigd worden naar het buitenland te gaan. Niet alleen dat, je eigen regering zal je belastinggeld gebruiken om deze bedrijven naar China te verhuizen.

 

Er is ook overeen gekomen dat de eerste zeven tot tien jaar, als deze bedrijven geen winst maken, geprojecteerde winsten gedurende de tijd van het opzetten en de eerste paar jaar, het land waar ze vandaan kwamen, ook hun verliezen zullen betalen. Het is me nogal een deal voor de internationale bedrijven en de westerse landen, op de eerste plaats de VS., Canada en Engeland en zo, die het hielpen te financieren of in elk geval hebben de belastingbetalers dit allemaal gefinancierd. Het complete terugtrekken van infrastructuur, de mogelijkheid om voor jezelf te zorgen en jezelf te fabriceren werd met opzet afgenomen. Dat heet, inter-afhankelijkheid, een term die Margeret Tatcher gebruikte – inter-afhankelijkheid, zó dat je als natie, niet meer onafhankelijk kan zijn.

 

Je bent nu opgesloten, inter-afhankelijk en daar ging het allemaal om. Zoals ik twee jaar geleden zei, toen het tweede, laatste akkoord was getekend, het verdere akkoord naar de fusering van de Amerika’s in Waco, Texas, gaven zij toe dat ze er nog een paar moesten doen en echt, tegen 2010 is het compleet. Dan is de integratie compleet. Vandaag is het geld op een lijn getrokken De dollar staat zowat op een lijn met de VS en de Canadese kant en waarschijnlijk blijven ze op een lijn totdat we geïntegreerd zijn. Wat ze nu alleen maar hoeven te doen is, op een of andere manier een algemene statenbelasting te krijgen of een of andere naam voor hetzelfde in de Verenigde Staten, omdat ze de belastingen van Canada zeker niet afnemen om te integreren. Ze moeten de VS optrekken naar dezelfde, hoge kosten van levensonderhoud als in Canada om te kunnen integreren omdat zij dat onder het GATT akkoord voor Engeland deden. Ze moesten gelijk staan met hoge levenskosten in andere landen. Niets is toeval. Het is van tevoren gepland. Het is in het geheim gedaan en ondertussen flapperen dezelfde karakters met hun lippen over democratie en ze hebben alles, maar geen democratie in zich. Het is een buitenaards concept voor hen.

 

Ik herinner me altijd nog wat Toynbee zei, die professor aan de Rhode Scholars in de 1930’s was, op een internationale bijeenkomst geloof ik, in Denemarken gehouden. Hij zei, “we ontkennen altijd met de mond wat we met onze handen doen”, en dat is altijd hun strategie geweest. Ze hebben geen probleem met liegen tegen het publiek en ons als kinderen te behandelen. Maar weer, niets is gedurende duizenden jaren veranderd. Alle religieuze leiders of goden zijn altijd goede herders, dat betekent dat wij allemaal domme schapen zijn en schapen worden ogenschijnlijk door de herder gekweekt. Dat is zijn levensonderhoud. Daar leeft hij van. Hij leeft heel goed en hij scheert het schaap en eet ze tegelijkertijd op, net zoals ons.

 

Ik moest als kind altijd lachen als ze die hymnen zongen en we allemaal over lieve kleine schaapjes zongen die verdwaald waren. Dat was ik niet. Ik besloot een geit te zijn omdat een geit zie je, altijd de berg op kan klimmen en weg kan gaan van de schapen en naar beneden kan kijken om te zien wat er werkelijk aan de hand is. In zo’n wereld leven we en dat moet je zijn als je een denker en een overleverde wilt zijn en iemand die de koers van dit totalitaire, fascistische systeem verandert, omdat het een fascistisch systeem is.

 

De integratie, de fusering van politiek en politici, CEO’s van bedrijven die allemaal samenwerken, vaak gebruik makend van muzikale leerstoelen om van het bedrijf naar de politiek over te stappen en weer terug. We zitten onder fascisme en dat is zo sinds eigenlijk op z’n minst de 1930’s. De tweede wereldoorlog hielp met het afbreken van de westerse landen. Ze hadden de tweede wereldoorlog nodig en zoals Carol Quigley zei, “het echte doel van oorlog is de samenleving veranderen van iedereen die erin meedoen omdat je meer in vijf jaar oorlog op overheidsschaal gedaan krijgt dan met 50 jaar vrede en propaganda.” Dat is het doel van oorlog.

 

Welnu, ik ontvang veel e-mails en ik sprak vorige week over deze enorme oefeningen die ze in de VS en Canada hebben die met voorbereidingen voor noodtoestanden te maken hebben. Het is ook aan de gang in Engeland, ze hebben hetzelfde, en ook in andere delen van de wereld. Het is een samensmeltende inspanning om alle officiële legers, politie enz. te gebruiken die samenwerken; alle instituten die samengaan met niet gouvermentele instituten, ook de burgers. Ze hebben overal onechte oefeningen en ‘dirty’ bom- en inentingsoefeningen. Allemaal om het publiek te trainen voor wat er gaat komen, om ons bang te maken.

 

Dit is een email van een man, een jonge man die nu op de universiteit in Arizona zit, Arizona State University en dit zegt hij:

 

            “Ik ga naar ASU als een undergragd (onvertaald) hier in de afschuwelijke stad Phoenix. Je sprak laats over oefeningen met de “dirty” bommem die plaats vinden hier in Phoenix en hoe Chandler de mensen aanmoedigt deel te nemen aan de inentingsoefening die verondersteld, het niveau van effectiviteit moet vermeerderen van massa vaccinaties in het geval van crisissen zoals aanvallen van terroristen of het uitbreken van infecties. Chandler is nu echt een deel van het grotere Phoenix nu. Inderdaad, veel mensen accepteren deze oefeningen volledig,  tamelijk onbewust voor de implicaties van zo’n oefening. Ik veronderstel dat ik helemaal met de mensen mee moet gaan die ouder dan mij zullen zijn gedurende de nucleaire afschrikking en die verteld worden onder te duiken in het geval van een bom.”

 

Alan: Dat is waar. Dat is wat ze in de 50s en de 60s nog een beetje in de 70s gebruikten. Ze vertelden de kinderen onder hun bankjes te kruipen en zich te verbergen, alsof hen dat zou redden, en het was allemaal om hun te trainen dat het een echte dreiging was. Ze zijn gek op die nep dreigingen, zie je, als doel voor controle.

            

            Deze oefeningen dienen geen voorbereidingen voor ambtenaren of iets dergelijks, maar meer dienen ze blijkbaar in wezen als Pavloviaanse foefjes om constant onze angst voor het potentiële ergste scenario, te versterken. Het helpt zeker dat een beduidende hoeveelheid mensen, dweperige religieuze fanaten zijn die eigenlijk denken dat dit alarmisme een natuurlijke reeks naar de Apocalyps en de einden der tijden is,  die we allemaal moeten bereiken.”

 

Alan: Het is waar. Veel van de grote, heilige leiders die de grote kuddes leiden, preken allemaal het ET fenomeen. Voor christenen is het  ‘t einde der tijden. Voor de new-agers zijn het buitenaardse wezens. Ik ga met deze mail verder, na de volgende boodschappen.

 

"Everybody Knows" by Leonard Cohen

Everybody knows that the dice are loaded
Everybody rolls with their fingers crossed
Everybody knows the war is over
Everybody knows the good guys lost
Everybody knows the fight was fixed
The poor stay poor, the rich get rich
That's how it goes
Everybody knows

 

Hallo mensen. Alan Watt met Cutting Trhough the Matrix, deze werkelijk, veel gelaagde matrix waar we allemaal in leven. Ik ben een email aan het lezen van een student, die je hoop geeft als je weet dat er studenten zijn die kunnen nadenken, en deze kan nadenken, dus alles is nog niet verloren.

 

Om verder te gaan met deze brief:

 

            “ Hij zegt in ieder geval, het grappige is dat Barrak Obama...”

 

Alan: Ik vraag me af of dat een afkorting voor Baruch is. Ik wed dat het zo is.

           

            ...vandaag besloot naar de ASU campus te komen om 10 a.m. en voor een half uur of zo te spreken. Geen echte inhoud over klassieke politieke pro’s en achteraf terugkomend op het met de grond gelijk maken van het werk dat Bush doet, constant de slagzin van verandering herhalend. Verander we kunnen geloven in…”

 

Alan: Dat is waar omdat ze de hele tijd dit verander ding in al hun slagzinnen gebruiken, die ze van de marketing bedrijven krijgen, alsof verandering goed is. Wel, ik kan op straat zijn, jij kunt op straat zijn maar dat is verandering. Is dat goed? Ze kwalificeren nooit wat ze met verandering bedoelen maar ze willen dat we er allemaal in geloven.

           

            “Ondertussen heb ik dit beeld van die chemtrails die boven onze hoofden gesproeid worden...”

 

Alan: Dat is die morgen boven zijn universiteit.

            

"…and they had been releasing chemtrails since early in the morning. I came to campus around 8:20. At that time there were clear skies and I could see apparent first spray flights from east to west overhead. What was interesting is that I live in Mesa and obviously am well aware of chemtrails and I keep an eye out quite often for them and notice them consistently. However, I don't normally notice them over the ASU campus almost at all, so it was very odd to see any at all much less six, which is how many individual trails I counted that I could be certain were left overhead. Most of the time the chemtrails that I notice around south Mesa and above Chandler; in fact, I used to referee…"

 

            “...en ze hebben al vanmorgen vroeg de chemtrails losgelaten. Ik kwam rond 8.20 op de campus. Toen was er nog een heldere lucht en ik kon duidelijk de eerste vluchten van oost naar west bovenaan zien. Wat interessant is, dat ik in Mesa woon en ben me klaarblijkelijk goed bewust van chemtrails en ik hou er vrij vaak mijn ogen voor open en merk ze voortdurend op. Maar, normaal zie ik ze nauwelijks boven de ASU campus, dus het was heel vreemd ze te zien, minstens zes, van die individuele sporen die ik telde die daar boven overgebleven waren. Meestal gaat het om diegene die ik rond zuid Mesa en boven Chandler opmerk, in feit…”

 

Alan: Hij praat over een paar spelen die hij in dat gebied speelt.

            

            “...Ik herinner me toen ik op een dag refereerde aan 1995, werd de lucht, gedurende de lesdag helemaal kunstmatig van helder naar een dikke deken van chem wolken binnen een paar uur. Op een bepaald tijdsstip en ik overdrijf niet, waren er makkelijk meer dan 15 vliegtuigen om precies te zijn. Als ik me goed herinner, telde ik 21. Ik had geen mobieltje bij me dus had ik geen kans een foto te maken. Dus, ja ze zijn zeker weten, ontzettend aan het sproeien, wat prima is omdat het een rede te meer voor mij is om te zorgen dat ik hier verdwijn nadat ik de school beëindigt heb.

 

Alan: Dus, hier is een jongen die eigenlijk nadenkt en ziet. Hij probeert de dingen zelf te bevatten en gebruikt zijn eigen intellect en ratio om het uit te puzzelen en hij maakt ook plannen. Dus, zoals ik zei, niet alles is verloren. Ik geloof dat we nu Jeff in Californie hebben. Ben je er Jeff?

 

Jeff: Hallo. Hoe gaat het met u meneer? Ik wilde alleen een vraagje stellen en een beetje commentaar dat een beetje off topic is als u het niet erg vindt. Mijn kamergenoot [Menelick] belde eigenlijk drie weken geleden en hij vertelt me al jaren hierover. Wij zijn nu al zeven of acht jaar vrienden en de hoeveel kennis die hij heeft, daar kun je met je verstand gewoon niet bij. Toen hij me hierover begon te vertellen. Het opende echt mijn ogen en ik werd snel wakker voor al dit materiaal en het eerste gevoel dat je krijgt is, mijn god, al die jaren heb ik het geweten. Dat was echt een vreemd gevoel. Het is zoiets als, je wordt op dat moment wakker en het is alsof ik het niet meer heb en ik hoop gewoon dat het een list is en het is wonderbaarlijk hoe alle stukken in elkaar vallen. Een opmerking die ik voor u heb omdat we veel verder zijn gegaan dan waar u over heeft gesproken, U hebt zo’n diep begrip over dit alles en u vertelde dat u een boek wilde uitgeven. Wat ik wil doen is u e-mailen – ik zal u e-mailen en wat het ook moet kosten om u te helpen met het uitgeven van uw boek, wij willen dat doen omdat we op dit punt in het materiaal over mysteries zitten en het is gewoon fascinerend om zelfs naar oude tijden terug te gaan en hoe veel zij wisten en hoe weinig nu echt veranderd is. U hebt gelijk. Er is niets veranderd en mensen zijn niet echt zoveel veranderd en zoals u zei, heel veel van dat kleine technische spul is geëvolueerd, maar wij mensen, wij zijn helemaal eigenlijk niet geëvolueerd.

 

Alan: Hetzelfde bedrog dat duizenden jaren is gebruikt kan altijd weer gebruikt worden. Plato zei, dat als het in het verleden heeft gewerkt op mensen, op grote groepen mensen, kan het in de toekomst weer werken, als je de formule kent. Ze herhalen gewoon dezelfde formule. Ze geven er andere namen aan, wat dan ook. Nu heet het wetenschap. Wetenschap is het nieuwe priesterschap en wát wetenschappers ook zeggen, het wordt als een gospelwaarheid behandeld en mensen gehoorzamen.

 

Jeff: Ik had een opmerking. Gaat u iets op zo’n manier in uw website opzetten dat mensen een maandelijkse donatie kunnen doen? Ik denk dat het belangrijk is dat u al dit materiaal aan iedereen leert en iedereen heeft dan de mogelijkheid aan u bij te dragen, want voor vijf weken Starbucks, dat je toch doodt, kun je net zo goed iets beginnen te leren en voor mij is dat belangrijk. Ik geloof dat een transactie online gemakkelijker is als je het maandelijks doet. Dat is gewoon maar een opmerking van mij.

 

Alan: Ja. Ik doe er Paypal op alleen voor donaties.

 

Jeff: Dat zou mooi zijn. Dat vind ik tof. Het voelt goed dat ik iets kan bijdragen als ik echt iets leer. Naar 80 kanalen kijken op de televisie dat toch rotzooi is.

 

Alan: Vergeet vooral niet het belangrijkste. Zonder dat ik al dit materiaal over de oude geschiedenis en de mysteries en wat daarbij hoort kan onderwijzen, je kunt ook afdwalen in een fascinatie en zo, in plaats van actief te zijn in wat er tegenwoordig aan de hand is en dat is het belangrijkste dat je moet zijn. Daarom vermengden ze de New Age met de feiten over wat er gaande is. Het leidt mensen af naar een andere wereld van de fantasie, verbeelding en wordt dan meer een hobby voor hen. Waar we vandaag doorheen gaan is een hele serieuze tijd in de geschiedenis en we moeten echt actief worden en onze rechten terug pakken voordat we ze allemaal verloren hebben.

 

"Everybody Knows" by Leonard Cohen

Everybody knows that the dice are loaded
Everybody rolls with their fingers crossed
Everybody knows the war is over
Everybody knows the good guys lost
Everybody knows the fight was fixed
The poor stay poor, the rich get rich
That's how it goes
Everybody knows

 

Hallo mensen. Alan Watt terug met Cutting Through the Matrix, ik bespreek een beetje van de huidige matrix omdat we echt in een illusie leven. Het is een fabel waarin we leven. Onze ideeën – onze idealen zijn zelfs een fictie en ze zijn in ons uitgezaaid door hele intelligente mensen die wetenschappelijke indoctrinaties gebruiken vanaf de dag dat we geboren zijn. Je ouders zelf waren geïndoctrineerd, hebben de eerste indoctrinaties doorgegeven en daarna de kleuterschool en de lagere school gaat er mee verder. Het doodt iedere individualiteit die je nog over hebt of ze zetten je op medicatie als ze ontdekken dat het er nog is. Dan televisie en werk. Het leven neemt het vandaar af over en de meeste mensen zijn zo goed als opgebrand tegen de tijd dat ze 35, 40 zijn. Ze hebben al hun idealen verloren. Ze proberen alleen maar bij te komen.

 

Hun levens zijn over het algemeen een vorm van ellende, zelfs de relaties, omdat niemand toegestaan is vrede te hebben, zeker niet de familie-eenheid, als je ziet hoeveel rommel er daar op de televisie te zien is die je naar verluid, alle onmogelijkheden doet imiteren. Het is de bedoeling je ontevreden wordt met wat je al bent – hoe je eruit ziet, de kleur van je tanden en al het andere. Ze verkopen beloftes, geen waarheden. Daar gaat reclame allemaal over. Alle televisieprogramma’s tussen door zijn er om je voorspellende programmering te geven. Het neemt gewoon daar over waar de advertenties het bij laten en het geeft je allerlei kleine ideetjes om je ongelukkig te maken, over het algemeen met de mens waarmee je samenleeft, en mensen worden niet meer volwassen. Ze praten niet meer echt. In feite communiceren ze nauwelijks. Die televisie schettert in de meeste huizen, de hele dag lang en de hele avond wanneer mensen met elkaar zouden moeten praten en discussiëren over de dingen die zij belangrijk vinden. Daar gaat het verbinden met om. Je geeft een televisie en het samenzijn wordt vernietigd.

 

Teruggaand nu naar deze oefening die ze tot de 19de hebben, zie je dat Portland, Oregan een andere modelstaat voor de VN is. Kijk, ze hebben al modelstaten binnen de VS. Dat betekent dat de regeringslichamen van die grote steden, de besturen enz. al jaren en jaren hun orders krijgen van de Verenigde Naties en ze hebben hun systeem van een Sovjetstaatje gecreëerd, waar je straatcomités en die kleine organisaties hebt. Mensen denken dat het nu vrij normaal is, dat een comité moet komen en je huis goedkeurt om te schilderen, ondanks verluid dat je het bezit, hahahaha. Dat is een hele, grote grap omdat niemand zijn eigen huis bezit. Je kunt iets niet bezitten en gedwongen worden eruit te gaan als je je eigendoms belastingen niet betaald. Het is óf het een óf het andere, dus welke is het in feite?

 

In Portland, Oregan deze modellenstaat gaan ze net doen alsof ze een dirty bom gaan leggen. Met andere woorden, een rookbom en dit is het excuus dat ze aan het publiek geven: te kijken waar de wind het naar toe draagt en welk gebied het zal bedekken. Hoe in hemels naam zouden ze moeten weten in welke richting de wind waait als het in het echt gebeurd? Dit is zo’n farce. Het is alleen maar bedoeld om de mensen te conditioneren, iedereen zo bang te maken dat ze toegeven. Ze zetten ook ontsmettingskampen op. Je moet door die tent. Wordt geregistreerd en als ze je gratis griepspuiten aanbieden en je doet alles wat je wordt verteld, krijg je gratis M&M omdat M&M’s net pilletjes zijn die ze je zullen geven. Je krijgt snoep zoals ze die aan kinderen geven en je kunt je zelfs opgeven voor lotto’s om andere dingen te winnen. Dat gebruiken ze, marketing technieken zodat de mensen erin meegaan. Dat laat je zien hoe goed we in ons leven getraind zijn door televisie en de media, door spelletjes en de hele santenkraam. Al dat materiaal dat gebruikelijk door de maffia werd geleid wordt over het algemeen door regeringen gerund, is je dat opgevallen?

 

Toen Bob Rae hier in Canada, Ontario was, bracht hij eigenlijk de bazen van de grote casino’s uit Chicago, de VS mee. Dat stond in de Toronto Sun en The Star en andere kranten. Hij had vergaderingen met bazen uit de maffia. Bob Rae was de premier (dat is zoiets als de gouverneur) van Ontario en hij wilde uitzoeken hoe de grote casino’s moesten worden opgezet, zodat ze niet beroofd zouden werden door corrupte werknemers. Dus liggen ze samen in bed, zie je. De echte maffia is de regering. Daar bestaat de regering uit. Het is totaal, compleet corrupt en het is niet zomaar corrupt geworden. Het is gewoon zo dat ze schaamteloos corrupt zijn. In vroegere dagen maakten ze er nog een beetje een show van en deden net alsof, gaven ze zich beter voor. Maar tegenwoordig doen ze niet eens de moeite en de meeste mensen geven er niet om omdat jammer genoeg , weer door de wetenschap die ons gegeven is, er  een psychopathische soort cultuur heerst, hond-eet-hond, waar niemand om zijn buren geeft, dan tolereren we meer corruptie aan de top.

 

Jammer genoeg is er iets in de mensheid dat nooit genoemd wordt en dat is het feit dat de meeste mensen extreme weelde aanbidden. De naam van het spel in het psychopathische systeem is rijkdom, onvoorstelbare rijkdom. Mensen binnen de VS, de senaat en het Congres zijn daar beland door corruptie. De Kennedy’s stonden daar heel bekend om, onder andere. De Bronfmann’s en zo runden bedriegerij met de whisky. De whiskyhandel en de cocaïnehandel tijdens de dagen van de Grote Depressie toen er een verbod was. Zo maakten ze hun fortuin. De oude Joseph Kennedy ging vaak over omdat hij goed bevriend raakte met de Koningin en hij heeft in Buckingham Palace gewoond als hij daar met zijn vrouw was.

 

Ik bedoel maar, aan de top liggen ze allemaal met elkaar in bed – het legale systeem en het illegale systeem; de bovenwereld en de onderwereld. Zo is het altijd gerund en als je wilt weten hoe oud dit systeem is, ga terug naar de geschiedenis van Egypte bijvoorbeeld, waar je dezelfde symptomen ziet, zie je ook dezelfde ziekte. De symptomen zijn ongelofelijke, ongelofelijke rijkdommen voor weinigen die in ongelofelijke luxe leven, omgeven door enorme armoede; enorme armoede en daklozen. Je ziet overal prostitutie. Overal zijn bedriegerijen met drugs, dezelfde oude symptomen.

 

Ik geloof dat we een beller uit Nevada hebben. Ben je daar?

 

Larry: Ja. hallo. Dit is Larry.

 

Alan: Hoe gaat het met je Larry?

 

Larry: Goed. Ik zou je graag willen vragen wat je denkt dat echt gebeurt is bij twee gelegenheden; vrij belangrijke gelegenheden in de VS in de vorige eeuw. Een daarvan is de Amelia Earhart reis, rond de wereld waar zij naar verluid, verdwenen is en de andere is de kidnapping van Lindberg. Ik zou graag willen weten wat er volgens jou echt gebeurd is in deze twee gebeurtenissen en wat er echt het gewicht van is.

 

Alan: De eerste ligt er voor het grijpen. je kunt eeuwig blijven speculeren. Bij de tweede waren er veel onderhandelingen in die tijd met de VS en Duistland toen Duitsland op de voorgrond trad. Er waren veel mensen in de westerse wereld die Hitler ondersteunden. In feite was Hitler, twee keer de Time-Life Man van het Jaar in 1930. Iedereen was voor hem, inclusief de hele aristocratie van de westerse landen. Ik geloof dat hij een paar dingen heeft gezegd waar hij de schuld van kreeg en toen werd hem een vorm van afpersing gegeven die eenvoudig in een ramp uitliep, dus komen we nooit aan de bodem daarvan. Hetzelfde als je ook over Kennedy praat. Pas als de schuldigen naar voren komen en ons de absolute waarheid verteld wordt. Waar ze ons allemaal mee achterlaten is ongelofelijke achterdocht, omdat de feiten niet kloppen.

 

Larry: Ja, in beiden verhalen zitten veel gaten.

 

Alan: Ik doe geen moeite achter mysteries aan te gaan omdat, wat ze ook voor de mensen naar buiten brengen, is om je voor eeuwig nieuwsgierig te houden en als je nieuwsgierig bent in het verleden, kijk je niet naar wat er vandaag gebeurd of in de toekomst. Het enige wat je kunt doen is de toekomst veranderen. Het verleden is er niet meer.

 

Larry: Dat is waar.

 

Alan: Er zijn zoveel auteurs opzettelijk neergezet om je in het verleden of helemaal naar Atlantist toe, nieuwsgierig te houden. De enige gegevens die je over Atlantis hebt, komt van Plato, van zijn overgroot oom Solon; en verder dan dat is er niets. De rest daarover is speculatie. Veel materiaal dat door de hogere Masonische clubs in de 1800s is uitgeschud, wordt eenvoudig door honderden nieuwe auteurs herhaald. De enige gegevens die we over die dingen hebben zijn inderdaad zeldzaam en een paar geschiedenissen zijn door verscheidene Griekse geschiedkundigen achtergelaten. Alles wat we over Atlantis weten is dat zij oorlogen hadden met verschillende landen en uiteindelijk hielden de Spartanen hen tegen en tijdens die strijd gingen hun thuislanden onder. Veel mensen denken dat het eigenlijk in de Egeïsche zee lag waar Thira en een paar andere eilanden rond de rand lagen, van wat eens een enorme vulkaan was; ze leven nog steeds. We weten van de fresco’s op de muren, de handgeschilderde schilderijen in iedere kamertje, dat deze mensen heel, heel rijk waren. Ze lieten gegevens van al hun expedities achter. Ze waren de grootste handelaren van de wereld; maar wat hich tech en zo betreft is er nergens een teken van. Het is puur speculatie.

 

Larry: Het is grappig hoe mensen meer geloof hechten aan, hoe zou je het kunnen noemen, mensen als Edgar Cayce of Nostradamus.

 

Alan: Nostradamus was de Grootmeester van de loge in Frankrijk in die tijd en onder hem was er Lord Motngomery van Schotland. Het is vrij gemakkelijk een heel scenario te maken omdat deze ridders iedere dag, vanaf hun kindertijd, oefenden en ze konden letterlijk een lans – ze konden onder het galopperen, een pruim van een stok afslaan dus is het vrij gemakkelijk iemands oog eruit te halen en het Nostradamus te laten voorspellen, vooral omdat het zijn second in command was die het deed en dat was Montgomery van Schotland. De Montgomery’s natuurlijk samen met de Sinclair’s, waren het hoofd van de restanten van de tempeliers. Het was een deel van de oude strategie van verdiensten, maar daar was niets magisch aan en zelfs de naam Nostradamus is ook een occult spelletje met woorden.

 

Larry: Ja. Het lijkt of mensen zich meer aangetrokken voelen tot – mensen zijn meer geïnteresseerd naar een helderziende te gaan dan eigenlijke feiten vanuit de bron te verwerven.

 

Alan: Hetzelfde met Edgar Cayce. De opa van Edgar Cayce, dit is ook toegegeven en gepubliceerd – zijn opa was een van de Hoge vrijmetselaars in de VS in die tijd en zelfs Cayce gaf toe dat alles wat hij wist, hem door zijn opa was geleerd die het meeste van zijn jeugd bij hem was.

 

Larry: Dat is interessant.

 

Alan: We moeten ons hier niet meer voor de gek laten houden door die bedriegers die ze er altijd neerzetten. Kijk, de mensen zijn zo gefascineerd door materiaal dat ze nooit kunnen bewijzen.

 

Larry: Ja. Precies.

 

Alan: Dus ben je weer terug bij geloofssystemen. Ze geven je geloofssystemen.

 

Larry: We zijn terug in het heidendom. We hebben allemaal de mogelijkheid om onze intelligente te verbeteren toch worden we aangetrokken tot --

 

Alan: Wat mensen in alle eeuwen, ook willen – is een garantie voor een toekomst, zoals een verzekering. Ze willen verteld worden dat het allemaal goed komt. Alles zal op rolletjes lopen en maak je geen zorgen want je zult trouwen met een lange, donkere, knappe vreemdeling en je zult heel rijk worden en zo meer. Wat ze willen is een voorspelling over geluk in de toekomst.

 

Larry: En ze geven er niet om wat. Kijk naar Jean Dixon. Ze kon leven van een goede voorspelling en het doet er niet toe hoe vaak ze ongelijk had, mensen worden toch aangetrokken – werden tot haar aangetrokken vanwege de voorspelling met die moord.

 

Alan: Ja. Je zult ook ontdekken dat er een andere is die veel volgelingen onder getrouwde vrouwen, vrouwen boven de 50 heeft en zij heeft ook valse voorspellingen gedaan. Zij is recentelijk aangeklaagd, deze persoon, niet alleen Dixon. Ze is aangeklaagd vanwege het feit dat zij een echtpaar vertelde dat hun dochter vermoord was en daar was ze voor betaald en ze ontdekten later dat het meisje nog ergens leefde. Kijk, mensen zijn gek op dit soort materiaal en daarom plukken ze er, in het algemeen het oude verleden en zo uit, omdat je nooit en te nimmer je theorieën kunt bewijzen. Het staat wijd open voor speculaties. Het is een universum van speculaties en deze karakters, de charlatans weten hoe ze het publiek op de korrel moeten nemen.

 

Larry: Bedankt voor uw uitleg en voordat ik hier ophang, ik woon in Las Vegas en de afgelopen jaren is mij opgevallen dat ze hier heel zwaar gesproeid hebben, maar dit jaar valt me op dat ze afwezig lijken. Ik heb geen idee waarom.

 

Alan: Als je morgen wakker wordt, zou je ze kunnen zien. Kijk, op veel plaatsen nu waar het is opgevallen, omdat ze het publiek polsen als er veel over wordt geklaagd, beginnen ze vroeg in de ochtend buiten de stad te sproeien en de wind waait het erover. Je zult zien dat het de laatste tijd verschrikkelijk veel gebeurt. Soms zie ik het ’s nachts. Je ziet ze kriskrassen onder de maan en de heersende winden gebruiken om het over te brengen.

 

Larry: Dus mensen lijken te denken dat het er niet meer is terwijl ze gewoon het tijdsschema veranderen?

 

Alan: Dat klopt, ja.

 

Larry: Bedankt Alan.

 

Alan: Het was leuk. Ik denk dat we nog steeds Jeff aan de lijn hebben. Jeff, ben je daar?

 

Jeff: Alan.

 

Alan: Ja.

 

Jeff: Hallo. Hoe haat het? De verbinding viel uit voordat ik mijn vraag kon stellen – de belangrijkste vraag die ik je wilde stellen was, je hebt voorheen iets opgemerkt over de man die de vader van de polio inentingen was met kanker virussen erin. Mijn vraag is zoals je eerder zei. Veel dat je leest, proberen ze je in complete andere richtingen te draaien en ik weet dat er een genezing voor is. Is er ergens een boek waarvan jij weet en dat je bent tegengekomen – vroege boeken die eigenlijk iets zinnigs zeggen over dit kanker virus, omdat het laatste wat ik hierover gelezen heb over Raymond Rife en de jongen, zijn ontdekkingen over elektroden.

 

Alan: Daar weet ik alles van. Ze verkopen deze machines tegenwoordig nog steeds maar ik moet nog steeds iemand ontmoeten die ooit door een van deze machines is genezen en ze zijn heel erg duur. De machines die ze verkopen lijken in niets op die Rife gebruikte. Hij gebruikte een buis die een licht flitste, zoiets als een röntgenstraal. Die ze vandaag verkopen zijn gewoon kleine elektroden die op de huid vastgemaakt worden.

 

Jeff: Klopt. Dus de enige mensen die deze behandeling krijgen in wezen zijn de elite?

 

Alan: Er zijn echte kuren voor dingen maar het publiek zal daar nooit toegang toe krijgen. In 1995 geloof ik, tekenden politici van ieder westers land echt orders in besturen, spraken af om aankondigingen door te voeren die hen bepaalde voorkeursbehandelingen geven, zijzelf en hun families, let wel, alle politici en hogere bureaucraten, speciale behandeling in militaire ziekenhuizen van goede kwaliteit. Het is nooit aan het publiek uitgelegd waarom er een andere opzet voor hen zou zijn, maar ja, ze krijgen inentingen die echt werken. Ze krijgen niet het spul dat wij krijgen en ons doodt.

 

Jeff: Mij moeder heeft het en ik nam haar een paar keer mee voor een behandeling en het is verbazend hoeveel mensen kanker hebben. Ik bedoel, de mensen vallen echt als vliegen neer, Alan.

 

Alan: Ja. Als je de statistieken voor kanker onderzoekt – je moet dat uitzoeken. Dokters werden 30 jaar geleden getraind dat kanker misschien 1 op de 10.000 keer voorkwam. Vandaag komen ze eigenlijk naar voren en geloven dat het 1 op 2 is, en denken dat het normaal is. Dus kennen die jonge dokters hun geschiedenis niet. Ik ben na de volgende boodschappen terug.

 

"Everybody Knows" by Leonard Cohen

Everybody knows that the dice are loaded
Everybody rolls with their fingers crossed
Everybody knows the war is over
Everybody knows the good guys lost
Everybody knows the fight was fixed
The poor stay poor, the rich get rich
That's how it goes
Everybody knows

 

Hallo. Alan Watt de laatste minuten met Cutting Through the Matrix. Ik wil aan sommige bellers vragen, hun vragen kort proberen te houden en niet de lijn te bezetten omdat andere bellers contact proberen te krijgen.

 

Om de avond te eindigen, zou ik het fijn vinden als mensen proberen CBC archieven in te kijken. Dat zijn de archieven van de Canadese Broadcasting Corporation en zoek bacteriofagen (bacteriophages) op omdat bacteriofagen als antibiotica werden gebruikt in de hele Sovjet Unie vanaf 1917, door een Canadese dokter naar de Sovjet Unie gebracht die in 1917 Canada verliet om de revolutie te helpen en hij kende de formules. Dat betekent dat dit een oude formule is. Ze hebben bacteriën en virussen gekweekt die letterlijk andere virussen en bacteriën konden vernietigen en de CBC deed een speciale documentaire daarover. Lieten je laboratoria zien en het enige wat je moest doen was uit een inhaler inhaleren en je was van longontsteking genezen voordat de dag voorbij was en we hebben nooit een kik hierover gehoord tijdens de koude oorlog.

 

We zitten vandaag nog steeds met antibiotica en we zijn slaven van de farmaceutische bedrijven, die altijd klagen dat ze deze evolutie in bacteriën niet kunnen bijhouden. Het laat je alleen maar zien dat er daarbuiten, heel veel kuren zijn die echt werken en ze houden dat voor de hele westerse wereld stil. De westerse wereld wist hiervan maar ze vertelden de mensen niet dat er een andere manier voor is. Heel goedkoop ook en extreem effectief en de virussen die ze gemaakt hadden om de bacteriën op te eten werden letterlijk ingedeeld. Ze konden die programmeren om maar een of twee dagen in je systeem te zitten en als ze eenmaal hun doel hadden opgegeten stierven ze uit. Heel erg effectief en toch, geen kik.

 

Een bedrijf uit Alberta heeft dat nu voor een bedrijf in New York opgekocht. Ze zeiden dat het binnenkort voor het publiek toegankelijk zou worden, maar we zullen dat nooit en te nimmer op de markt zien verschijnen omdat het eigenlijk werkt. Deze kuren, zie je. De kuren worden van het publiek weggehouden en het grootste geklaag van Charles Galton Darwin was: we kunnen de mensen niet helpen en ziekten uitroeien en tegelijkertijd de bevolking omlaag krijgen. Welnu, denk daar eens over na. Waarom zouden ze je helpen? Het hele idee is ontvolken. Ze zijn er niet om je te helpen en die gezondheidsdiensten zijn autoriteiten geworden, omdat wat ze je ook in de nabije toekomst gaan geven in je nadeel zal zijn. Ik kan je dat garanderen omdat je iets moet gebruiken waarin de mensen getraind zijn te geloven om je uiteindelijk in te pakken. Daar gaat het allemaal om.

 

Welnu, voor diegene die naar mijn shows luisteren, ik krijg voor geen van mijn shows betaald. Nooit zo geweest, dus ik ben naar jou door jou gebracht en ik ben afhankelijk van je donatie, dus ga naar de website als je wilt helpen en stuur me iets op. Ik probeer het op relevant materiaal te houden. Ja, ik zou voor eeuwig over de mysteries kunnen spreken enz., en symbolisme en de vele, vele betekenissen van de verschillende graden helemaal de ladder omhoog, 360 maar laten we het bij de basale feiten houden.

 

Een fijne avond van Hamish en mijzelf hier in Ontario, Canada en moge je god of je goden met je zijn.

Vertaling: M. Eken, december 2007