ALAN WATT

"CUTTING THROUGH THE MATRIX"

LIVE ON RBN

 

"FLU SHOT—DON'T BE A PRICK, AVOID THE NEEDLE"

 

In de Nederlandse vertaling:

“Griepspuit - Wees geen watje, vermijdt de naald”

 

31 Oktober, 2007

 

Dialoog Copyright Alan Watt – 31 oktober, 2007 (Uitgezonderd muziek, literaire citaten en opmerkingen van bellers)

 

WWW.CUTTINGTHROUGHTHEMATRIX.COM

 

www.alanwattsentientsentinel.eu

 

"Code of Silence" by Bruce Springsteen

There's a code of silence that we don't dare speak
There's a wall between us and a river so deep
And we keep pretending that there's nothing wrong
But there's a code of silence and it can't go on

Is the truth so elusive, so elusive as you can see
that it ain't enough baby
To bridge the distance between you and me
There's a list of grievance 100 miles long
There's a code of silence and it can't go on

Well you walk with your eyes open
But your lips they remain sealed
While the promises we made are broken
Beneath the truth we fear to reveal
Now I need to know now darlin'
I need to know what's goin' on so c'mon

 

Hallo mensen. Ik ben Alan Watt en dit is Cutting Through The Matrix.com of eigenlijk is het niet .com. Dat is mijn blurb plekje. Ik raak in de war met die twee. Te veel matrixen hier. Het is 31 oktober 2007.

 

Voor de nieuwkomers, ga naar mijn website, dat is de com site, Cuttingthroughthematrix.com voor heel veel gesprekken die ik gedurende de jaren heb gegeven, over het controleren van bevolkingen door verschillende middelen; religie, psychologie wordt natuurlijk vandaag heel veel gebruikt; massapsychologie. Scholing is een andere manier om te controleren. Het wordt ook indoctrinatie genoemd. Die twee zijn in feite, onderling verwisselbaar. Je kunt ook gratis transcripten downloaden in de verschillende talen van Europa op alanwattsentientsentinel.eu.

 

We komen in een tijd van hypes – de hype tijd voor de griepspuit. Dit is als ze naar de steden gaan en je vertellen over de vreselijke dingen die je kunnen gebeuren als je je griepspuit niet neemt en op sommige plaatsen moet je ervoor betalen. Op andere plekken is het gratis en de overheid is nu bezig dit te promoten, zelfs door supermarktketens en kruideniers waar ze je een gratis griepspuit geven bij iedere 10 dollar kruidenierswaren als je bij bepaalde winkels koopt. Natuurlijk doet jouw overheid geen zaken, nietwaar? Ha, ha, ha, maar zo gaat het. De overheid is een bedrijf en zit zeker in zaken. In feite zijn overheden de grootste business op de planeet. Kijk maar naar al die lobbyisten die de parlement- en congresgebouwen en gebieden omgeven. Dat zijn de jongens die voor de grote ondernemingen werken en ze hebben hun jongens in de regering die in het belang van de ondernemingen spreken en niet in het belang van jou.

 

Terug naar de griepspuit. Ik heb hier een artikel o.a. dat ik wil voorlezen na de volgende pauze, over hoe ze persberichten uitdelen. Ze worden persberichten voor kranten genoemd. Deze komen van medische autoriteiten. Ze zij opgesteld door PR sprekers en ze zijn simpelweg overhandigd aan de pers, die ze aan jou geeft en jij leest dit materiaal en je beseft niet dat het niet geanalyseerd is door een verslaggever of iemand met ook maar een kritische bekwaamheid tot nadenken. Het is een rechttoe rechtaan advertentie en veel berichten die in de kranten komen zijn in feite persberichten. Het zijn rechttoe rechtaan advertenties door overheden en verscheidene organisaties uitgegeven, die zaken doen met regeringen, en de grote farmaceutische industrieën zijn een van de grootste. Enorme departementen voor PR (public relations departementen), die komen dan en typen al dit materiaal dat naar jou nagepraat wordt en in geen enkele krant is er een tegenovergesteld verhaal. Ze geven je hun kant, hun versie en geen enkele andere.

 

Welnu, deze griepklucht is zelfs door diezelfde regering belicht, andere departementen binnen de regering van Canada. Dit is er een van en ik ga hierop in na de volgende boodschappen.

 

Hallo mensen. Alan Watt terug met Cutting Through the Matrix, ik bedpreek onze jaarlijkse griep hype waar we nu doorheen gaan, die door grote bedrijven gepusht wordt; grote farmaceutische bedrijven nu onder een hoedje met regeringen die nu ook onze sterke papa’s zijn. Ze zeggen hoe me moeten eten en zelfs hoe we moeten denken: Juist denken, goed denken. Ze willen ons ook wegen en meten zoals iedere boer die voor zijn dieren zorgt, dat moeten we ook onthouden, omdat de dieren op een boerderij een doel hebben en de boer is de enige die het doel kent. Je houdt de dieren blij door de boeren blij te houden, en hen heel kalm te houden.

 

Maar, hier zijn ze dan, ieder jaar nu met hun levensgrote aanvallen over de griepspuit en het zijn grote zaken voor griepspuiten. Niet zoiets als een gratis griepspuit omdat regeringen het verschil op je belasting heffen. Hier is een klein stukje uitgegeven door het Victoria News, Vancouver, British Columbia, Canada en het is van 19 oktober 2007, je standaard PR praatje, gewoon uitgereikt aan de media.

 

Het zegt:

 

              “Niet alles is goed...”

 

Alan: Daarnaast is een bericht, het goede gedeelte, gegeven door Murrey Fyfe die het hoofd is van het gezondheids departement voor dat gebied. Daarnaast, staat een kleine column.

 

Het zegt:

          

              Niet alles is goed. Onderzoek suggereert...”

 

Alan: Ik hou ervan hoe ze suggereren. Het wordt een wetenschap genoemd maar het zegt suggereren.

                         

              “...een heel klein risico voor het ontwikkelen van het potentiële invalide makende, neurologische verwarring,  het  Guillain-Barre Syndrome (GBS) na het krijgen van een griepvaccinatie. Een studie…”

 

Alan: Het zegt je niet welke.

          

              “...geleid tijdens de maanden oktober en november tussen 1 april, 1992 en 31 maart 2004, vond dat  een op de tien mensen de ziekte kunnen oplopen…”

 

Alan: Een op de tien kan de ziekte oplopen.

          

              “...kan de ziekte na een griep vaccinatie oplopen. De ziekte kan gevolgd worden door een infectie met griep en andere organismen,” zei Murray Fyfe…`

 

Alan: Natuurlijk weten zij dat er andere organismen zijn omdat die in de spuit zitten. Hij gaat verder:

            

              ...het medische hoofd van de Vancouver Island Health Authority, Mr. Murray Fyfe. Het syndroom waar het immune systeem van het lichaam, het lichaam zelf begint aan te vallen...”

 

Alan: Kijk, hier werkt het immuunsysteem. Je krijgt een spuit en je hele immuun- systeem valt je lichaam aan. Het zoekt iets in je gewrichten en zo, en je krijgt dan kreupel makende artritis en verscheidene andere symptomen en vreselijke vermoeidheid. Een op de tien, onthoudt dat.

            

              De eerste symptomen van deze ziekte houden gevarieerde niveau´s van zwakte of prikkelende sensaties in de benen in. In veel gevallen spreidt de zwakheid en abnormale sensaties uit naar de armen en het bovenlichaam. Niemand weet waarom het syndroom sommige mensen wel treft en andere niet of wat het in beweging zet.”

 

Alan: Dat zeggen ze. Laten we nu het laatste stukje weer oppakken.

 

              “Niemand weet waarom...”

 

Alan: Dit is de deskundige Murray Fyfe die spreekt, hoofd van het gezondheids departement voor dit deel van Vancouver.

            

              “Niemand weet waarom het symptoom sommige mensen wel treft en andere niet of wat het in beweging zet.”

 

Alan: Welnu, Mr. Myrray Fyfe, laten we eens teruggaan naar het begin van de column.

            

              “Onderzoekt suggereert een kleine kans voor het ontwikkelen van de potentiële, invalidenmakende  neurologische ziekte het  Guillain-Barre Syndrome (GBS)na het krijgen van de griep vaccinatie.”

 

Alan: Ik zal later mijn rekening later sturen. Dus hier gaan we. Ze kunnen niet uitpuzzelen waarom ze, na het krijgen van een griepspuit dit krijgen, dus is het een mysterie waarom ze deze ziekte krijgen, en daar hebben we mee te maken. De meeste mensen analyseren de informatie niet echt die hen wordt voorgeschoteld. Ze gaan erin mee, zeker als de deskundigen hen zeggen dat het zo is en dan komen ze naar voren met de laatste theorieën. Wetenschap die wij hier aan op bodemniveau krijgen zit vol theorieën. Een theorie is iemands inschatting en jouw theorie is net zo goed als de theorie of de inschatting van iemand anders. Maar, Bertrand Russel zei lange tijd geleden, “We zullen de mensen trainen niets te doen zonder het advies van een deskundige.”Ongelukkigerwijs hebben we dit nu een heel leven gehad. We zitten in de tweede of derde generatie die geïndoctrineerd is door deskundigen die hun theorieën blijven veranderen maar de agenda nooit. Ze geven je al deze gratis griepspuiten en ze geven een lijst van mensen die het zouden moeten krijgen.

 

Onthoudt nu, als je een goede consument-producent volgens de Verenigde naties bent, ben je een goede burger. Als je met pensioen bent, ben je geen goede producent meer. Je bent alleen maar een consument en misschien ben je een nutteloze eter.

 

              “Mensen van 65 jaar, ouderen en hun verzorgers, moeten de griepspuit krijgen. Kinderen met chronische gezondheidsklachten en anderen in hun huishouden.”

 

Alan: Welnu, laten we weer eens terugkijken naar het eugenetische programma, kinderen, overbevolking, bla, bla, bla en mensen die erfelijke problemen hebben, genotypen, zijn het doelwit.

 

              “Kinderen en volwassenen met chronische gezondheidsklachten...”

 

Alan: Je moet weten, dat diegene die een last zijn voor de samenleving ook een griepspuit moeten krijgen.

 

              “Mensen in de verzorging...”

 

Alan: Welnu, zij zijn het die het vaakst neveneffecten krijgen of chronische vermoeidheid en de rest van dit alles omdat zij meer spuiten krijgen dan iemand anders. Ze gaan door:

          

              “...gezonde kinderen van 23 maanden tot zes jaar. Kinderen van nul tot 23 maanden.”

 

Alan: Welnu, hun immuunsysteem is dan nog niet eens ontwikkeld, en hier dumpen ze dit spul in hun bloedstroom. Ja, ze zeggen dat het intramusculair is, het is onderhuids, onder de huid, maar het komt in de bloedstroom. Welnu, wat is het eerste dat jullie jongens en meisjes geleerd wordt als je jezelf snijdt als je een kind bent en mama je pakt en papa je pakt en ze willen het allemaal beter kussen? Eerst willen ze het met warm water wassen en misschien een beetje jodium. Er word je geleerd dat dat normaal is omdat dingen ín je lichaam kunnen komen. Je wilt geen vervelende dingen in je lichaam, maar we zijn allemaal getraind. Getraind, getraind, let wel, als dieren dat, als er iets in je gestoken wordt door een vent in een witte jas, dat het oké is. Dat is de uitzondering op de regel en niemand van ons, inclusief de vent in de witte jas, heeft de mogelijkheid wat er in de eigenlijke vaccinatie zit, te analyseren. Het hele systeem is op geloof gebaseerd. Alles is op geloof gebaseerd, vanaf de consument helemaal tot aan de jongens die je de inentingen geven, helemaal tot aan de laboratoria waar ze dit spul allemaal maken.

 

Het is geen geheim dat Bertrand Russel, Aldous Huxley en Charles Galton Darwin erover spraken en je vindt dat in geschriften van Jacques Ellul die over deze jongens praat. Pratende over het feit dat ze inentingen zouden gebruiken om de bevolking te laten dalen enz., en kijk eens aan, er is nog nooit zo’n grote push geweest voor deze inentingen.

 

Zoals ik voor de pauze zei, wat hier echt verbazingwekkend aan is, afgezien van de rest van de hype en de nonsens en niet verifieerbare, veronderstelde feiten, is het feit dat andere departementen van de overheid, naar buiten zijn gekomen met hun eigen studies, het andere deel van de uitkomsten weerleggend. Over het algemeen gebeurt dat ieder jaar in de lente in Canada, de voorgewende studies die zij gedaan hebben met gecontroleerde groepen, diegene die griepspuiten hebben gehad, tegenover diegene die ze niet hebben gehad, er is helemaal geen verschil met diegene die de griep hebben gehad, behalve dat veel van hen, die de spuit hebben gehad griepachtige symptomen en andere bronchiale problemen kregen. Dan hebben we dit Guillain-Barre Syndrome eraan toe gevoegd -- een op de tien. Een op de tien krijgt dit, maar ze pushen dit vergif nog steeds.

 

Diegene die dit niet helemaal snappen, kijk eens in de oude boeken uit de 1800s over eugenetica en de eugenetische agenda omdat het zo goed als onderweg is. Praktisch onderweg en laat je opa en oma niet de griepspuit gaan halen. Een ambtenaar van de overheid belde me een jaar geleden op. Zijn moeder lag in bed voor chronische verzorging, intensive care, na het krijgen van de grieppuit en ze had longontsteking. Dit is vrij gewoon onder de ouderen als ze deze inenting eenmaal krijgen; en het is allemaal onbewezen. Het is allemaal niet bewezen, dat de griepspuit de griep niet tegenhoudt, dat is ongeveer het enige dat je bewijzen kan met voorgewende studie- testen.

 

We moeten snel wakker worden en beseffen dat we beet genomen worden. We zijn allemaal beetgenomen. Het is hetzelfde met de kwik in de inentingen die uitgeven, voor alle andere soorten inentingen die je als kind krijgt. Het zware metaal kwik wordt opgeladen. Het was verondersteld, een middel om ziekte te voorkomen.

 

Ze wisten in de 1800s toen ze syfilis met kwik inentingen behandelden wat ze veroorzaakten, niet alleen met het brein maar ook het lichaam. Het stapelt zich op, een soort metaal dat zich opstapelt zoals alle zware metalen, en het vernietigt de neuronen in het brein. Ze ontdekten dat het sneller vernietigd werd in groepen die een kwik behandeling voor syfilis hadden gehad en diegene die de behandeling met kwik niet hadden gehad leefden langer en ze hadden nog jarenlang hun geestelijke instituten nadat de kwikbehandeling verdween. Vertel me niet: ze weten niet wat ze doen. We moeten dit goedgelovige materiaal beëindigen en hun excuses geloven; “Ze verzinnen dingen gewoon en het was allemaal een grote fout.” We moeten dit uit het raam gooien. Deze jongens maken geen fouten, zeker niet op deze schaal. Zoek de kleine coderingen op en de grapjes die ze ons gedurende de jaren en de generaties hebben gegeven, van pop muziek voor de vader natuurlijk, tot rock muziek en we hebben de Rockefeller Foundations die een van de eerste was die inentingen pushten en dan heb je Heavy Metal. Waar denk je dat heavy Metal allemaal over ging, mensen?

 

Toen werden de dingen echte te gek en de drugs kwamen en de samenleving werd op de kop gezet. Kwik, zie je is een Heavy Metal (zwaar metaal) en we hebben allemaal onze dosis daarvan gehad. Mercury is de patroon van de huurtroepen en de handelaren. Waarom deze twee speciale groepen? Omdat die altijd samen gaan, zoals ze nog steeds in het Midden Oosten doen. Het geld gaat samen met de troepen omdat de verspillingen van een oorlog heel erg winstgevend en verleidend zijn voor grote wapencontroleurs. Kwik is een zwaar metaal. We hebben allemaal onze spuiten gehad. We hebben allemaal ‘de boodschap’ gekregen. Iedereen die sinds de 1950 is geboren heeft de boodschap gekregen. Ik ben met meer na de volgende boodschappen terug.

 

Hallo mensen. Alan Watt terug met Cutting Through the Matrix. Ik behandel de jaarlijkse grap met de griepspuiten en ik noemde het feit dat overheden zullen onthullen en over het algemeen in Canada en sommige delen van Europa doen ze het toch – tenslotte hypten de zelfde regeringen het gedurende de hele winter. Ze zullen hun bevindingen rond de lente onthullen en je vertellen dat voor zover ze het kunnen zeggen, het totaal geen effect heeft gehad; dus waarom de hype om het door te laten gaan? Het zijn alleen maar grote zaken en geld of zit er iets anders achter? Omdat, denk aan het oude gezegde die Betrand Baruch gebruikte, die een van de mannen aan de top was die presidenten adviseerde, een van de grootste bankieren van de planeet. Hij zei, “voor alles dat in regeringen plaats vindt, is een goede reden en dan is er de echte reden,” en zo is dat met inentingen.

 

Je kunt geen risico’s nemen als je je geschiedenis hebt gelezen, zeker de geschiedenissen van de machtige mensen die een wereldregering planden, die nieuwe samenlevingen planden, die nieuwe soorten menselijke slaven planden, en die alle groepen mensen op de planeet in verschillende secties, kastes, klassen enz. categoriseerden, volgens hun bruikbaarheid aan het systeem en ook het ontvolken van de overmaat aan bevolking wereldwijd. Je kunt dit materiaal niet lezen en over de manieren lezen die zij bespraken om de bevolking te vermoorden, zonder dat er iets in je hoofd speelt dat met een groot vraagteken begint. Het vraagteken moet nu heel groot boven je hoofd zijn verschenen.

 

Waar in hemelsnaam gaat dit allemaal over? Hoe komt het dat zij inentingen naar dit niveau pushen als hun eigen studies, je in de lente altijd vertellen dat het totaal geen effect heeft gehad op de ziekte die het verondersteld moest voorkomen?

 

Er is altijd een goede reden en langzaamaan, langzaamaan gebeurt het ondenkbare. Het ondenkbare is, mijn God, ze doen is heel erg akeligs met ons, met opzet en daar, op dat punt, eindigen de meeste mensen. De meesten willen niet verder gaan omdat, als je de geschiedenis leest en je bent zo geschokt dat je in de realiteit staat, moet je alles re-evalueren; alles waar je ooit in hebt geloofd en alles wat je ooit geleerd is en alles dat je weet, en de meeste mensen kunnen daar niet komen. Sommigen gaan erdoor heen. Ze gaan door vreselijke depressies heen in feite als ze door de valse vloer breken, waarvan zij dachten dat die onder hen lag, totdat ze de ware vloer vinden en dan zijn ze in de matrix, ze kunnen zien dat degene om hen heen het niet kunnen, en dat is het probleem. We moeten ons gezonde verstand gebruiken.

 

Welnu, onthoudt dat mensen zoals Arthur Koestler, het is nu aangekondigd,  die voor de M16 werkte als een romanschrijver zoals velen van hen deden. Je ontdekt dat Blair die “1984” (George Orwell) schreef er ook toe behoorde. Veel schrijvers hoorden bij de M16 en in de VS hoorden zelfs de top dichters en schrijvers bij de CIA. Dat is nu geopenbaarde informatie. Sommige van hen wisten wat ze deden. Anderen niet, daar ben ik zeker van, zij waren ideologisch, maar anderen wisten zeker wat ze deden. Arthur Koestler die een van de grootste ego’s had van de hele groep die voor de Britse kant werkte tegelijk met de CIA omdat ze een gezamenlijk kantoor in Londen hadden.

 

Hij zei zelf dat hij uiteindelijk voor groepen van de Verenigde Natie werkte, over manieren om een deel van het menselijke brein van de gewone bevolking te lobotomiseren – dat deel van het brein dat de elite alle problemen geeft, dat deel dat ons met elkaar doet vechten. Hij zei dat ze het chemisch konden doen, dat rechtstreeks naar dat deel van het brein gaat en het vernietigt, of ze kunnen het eigenlijk injecteren (en ze hebben verschillende manieren geprobeerd) of we kunnen het vanuit de lucht sproeien of iets in het water of het voedsel doen. Zijn sectie had met de psychologische indoctrinatie te maken, maar hij werkte samen met de jongens die het biochemische onderzoek voor oorlogvoering, daarover deden. Aan het einde van het boek zegt hij dat dit de enige manier is om wereldvrede te bereiken; omdat vanuit het standpunt van de elite, zijn zíj de natuurlijke onderhouders. Zij zijn degene die het beste uitgerust zijn om de planeet aardeschip, door de ruimte en de toekomst te sturen. Terwijl de rest van ons gewoon junkgenen zijn en zij beweren dat daar de problemen allemaal vandaan komen, vanaf de bodem naar boven. De bodem is altijd aan het kibbelen en vechten en we hebben geen manieren. We zijn een slechte kweek. We hebben afvalgenen en dus spraken zij over manieren om ons allemaal eronder te krijgen.

 

Afrika moest snel slinken omdat zij geen rijkdom hadden of zelfs een media om de westerse wereld te brengen wat daar gebeurde en de westerse wereld moet slinken, door andere middelen langzaam ontvolken,  zó dat het publiek niet in  paniek raakt als er meer door verscheidene ziekten of kankers zouden sterven. Wat een toeval. Kanker is nu een op de twee; onvruchtbaarheid bij de westerse man is 75 % lager; we zijn 25% vruchtbaar, 75 % steriel en de Verenigde Naties kondigen deze statistieken ieder jaar, zelf aan. Het zet er nooit een kwalificatie op. Ze kondigen het gewoon aan en geloof me, als het niet de bedoeling zou zijn, zou er een crisis komen. Ze zouden zeggen dat het een crisis situatie is. Als dat in eén generatie gebeurt, denk eraan één generatie en als ze niet zeggen dat het een crisis is dan is dat onderdeel van het plan en we kunnen beter allemaal wakker worden voor deze agenda. Het gaat maar door. Het gaat al mijn leven lang zo en wat nog belangrijker is, is dat de deskundige die jouw leven overneemt zoals de artsen, gehersenspoeld zijn. Op de eerste plaats moet je de mensen hersenspoelen, die dan het publiek hersenspoelt en de artsen in de medische opleiding vandaag, worden niets van de geschiedenissen over kanker of de oorzaken van kanker over de afgelopen 40 jaar, geleerd. Hen is geleerd dat het vrij normaal is dat een op de twee kanker krijgt. Terug na de volgende boodschappen.

 

Hallo mensen. Ik ben met Cutting Through the Matrix terug. Ik weet niet of John uit Texas aan de lijn is. Ben je daar John?

 

John: Ja. Hallo Alan.

 

Alan: Hallo.

 

John: Alan, ik heb drie snelle vragen. Het zijn een soort ja en nee vraag. Ik zal ze echt snel vragen.

 

AlanGa je gang.

 

John: De eerste vraag is: Is de absolute waarheid donkerder dan het doel van de elite naar hun Grote Werk?

 

Vraag 2: Heeft de absolute waarheid met ook maar iets van doen met de geschiedenis en/of eeuw van de technologie of het niveau van de koers?

 

De derde en laatste vraag: heeft de absolute waarheid iets te maken met de oude mysteries?

 

Alan: Het is duisterder dan de elite zelf weet. Daar is geen twijfel aan. Je kijkt naar een categorie of een sectie van de samenleving die interessant is. Ik noemde gisterenavond op een show als je de oude beschrijvingen van de mensen van de oude religies naast elkaar zou zetten die bezeten waren door demonen en je zet de wetenschappelijke beschrijvingen van psychopaten met hun MO’s naast elkaar, zijn ze beiden in wezen, hetzelfde. Het is antimenselijk en ze zijn onmenselijk en dus heb je zeer zeker een duistere kant aan dit alles, helemaal aan de top. Mensen die oorlogen kunnen plannen en eigenlijk van te voren schattingen kunnen uitwerken van hoeveel miljoenen zij zullen doden en dan allemaal de handen schudden en het eens zijn dat het nu gedaan is, zo moet het zijn. Dat is wat ze aan de top, in hun grote foundations zeggen, “so it mote be (zo moet het zijn)”. Dan gaan ze feesten, vergeten het allemaal en amuseren zich. Dat is geen natuurlijk menselijk kenmerk en dus zit er zeker een donkere kant aan.

 

Technologisch gezien, ontdek je dat het zo ver terug gaat als in de tijd van Francis Bacon. Toen kwam het plotselinge vuur voor de wetenschap. De Rozenkruisers of de grote beweging die uit de houtbewerkers kwamen, pushten de wetenschap en ze werden allen experimenteerders en Francis Bacon zelf stierf aan een infectie. Hij kreeg bloedvergiftiging omdat hij een kip ontleed om alles over pezen te ontdekken enz en ze trokken alles terug. Deze jongens waren op een hele grote manier met wetenschap bezig en dit is dezelfde man, onthoudt dat, Francis Bacon die “The New Atlantis, schreef. Spelend met  het Atlantis van de oude Plato en hij sprak over de Verenigde Staten. Hij zei dat die in werkelijkheid geleid zou worden door een geheime regering, maar de mensen zouden een vorm van republikeinse democratie krijgen en dat is precies wat je nu hebt.

 

Carroll Quigley kwam in zijn boek Tragedy & Hope,” ermee naar buiten en hij gaf toe dat 50 jaar (en dit was in de 1960s), hij zei dat Amerika al 50 jaar geleid werd door een parallelle regering en we weten nu wie dat zijn. Het is de Council on Foreign Relations, die de Amerikaanse tak van The Royal Institute for International Affairs is en dat gaat helemaal terug tot aan het hof van Koningin Elizabeth I, alweer met Francis Bacon, John Dee en die kleine kliek die met het idee over vrije handel kwam, een globaal systeem en het Britse Rijk. Het is allemaal met elkaar verbonden, dus is het antwoord op vrijwel al je vragen een ja.

 

Maar, de wetenschappen moesten voor het publiek stil gehouden worden, voor het publiek verborgen, de hogere wetenschappen en dus vanaf het professorenschap worden je theorieën op alles gegeven en professoren zelf, weten niet dat er hogere niveaus, boven hen zijn. Kijk, sommige van hen vermoeden in feite dat het er is omdat ik professoren heb gehad die me opbelden en toegaven dat misschien een op de 50 professoren, uitgekozen worden om toegang te krijgen tot bepaalde archieven en ze kunnen er niet over praten als hen eenmaal deze archieven getoond zijn. Er zijn hogere wetenschappen die voor het publiek weggehouden worden. We weten dat de CIA een hoger niveau van wetenschap en wapentuig hebben. Ze gebruikten in de jaren 50 gizmos die op afstand gedachten en stemmen in je hoofd konden brengen, line of sight, en je kon zo’n kleine gizmo in je zak stoppen. Nick Begich liet dat op de Canadese televisie (CBC) zien en demonstreerde het op de gastgever, Wendy Mesley en ze hoorde muziek in het midden van haar hoofd en het hadden net zo gemakkelijk woorden kunnen zijn en dan zou je opgesloten worden omdat je schizofreen bent. Ze hebben deze hogere technologie gehad. Professoren op universiteiten wisten niets van dit materiaal af en het was werkelijk niet gedeclassificeerd totdat Nick Begich langs kwam en ons al deze apparatuur liet zien. Ik vraag me af hoe Nick daaraan kwam omdat je het niet bij de wapenwinkels met overtollig materiaal kan kopen. Dat materiaal moest niet alleen hechte elektrische bedrading zijn maar ook Mikro.

 

In de ‘50s ondertussen gebruikte iedereen de grote buizen in hun radio’s en televisies, die grote glazen buizen, en ondertussen sloegen ze het hele stadium van transistors en dat alles over en gebruikten eigenlijk micro-elektriciteit en chips. Ze houden hun hogere wetenschappen altijd stil en verborgen voor het publiek. Had je nog een andere vraag?

 

John: Ik geloof de laatste was: heeft de absolute waarheid ook maar iets te maken met de oude mysteries?

 

Alan: Dat is zo. Het is met de oude mysteries verbonden en het heeft ook met godenschap te maken. Natuurlijk zijn er twee versies van alles en je hebt hetzelfde met de oude mysteries, waar ze over het worden van een God, spraken of het hebben van goddelijke macht over alles dat leeft. De farao’s hadden hymnen over zichzelf geschreven en ze spraken over het beklimmen van de piramide terwijl ze naar Orion marcheerden, de constellatie in de lucht die hen representeerde. Orion is de jager en de hymne van de farao zei, “Ik ben Orion geworden, ik ben een god, ik bezit alles dat loopt, vliegt en kruipt of begraven is in de aarde, alles is van mij,” vanuit het gezichtspunt van de elite is dat in wezen godenschap. Een god is iets dat het recht heeft, over leven en dood te beslissen wat een mens betreft, en dat hebben we vandaag. We hebben mensen die mensen hebben die letterlijk en bewust voor God spelen. Ze kunnen enorme legers bevelen de planeet te veroveren. Dat is gaande. Ze werken ook aan levensverlenging voor zichzelf. Ze hebben het gen gekraakt dat het ‘tijdsgen” wordt genoemd of het “verouderings gen”. Dat hebben ze gekraakt. Dat is door David Suzuki op de Canadese CBC toegegeven, die een geneticus is en ook een grote speler voor de VN en het World Widelife Fund.

 

Hij zei: we kunnen nu iemand tot 500 jaar laten leven als we dat willen, behoudens ongelukken, en dat was alles wat hij zei. Dit is dezelfde man die ook een eugeneet is en hij zei dat we – ik kan me niet herinneren hoeveel duizenden mensen per dag – we moeten doden, om de planeet te redden, dus is hij voorstander van deze agenda. Wat ons ook in de kranten wordt gegeven, het is óf desinformatie óf het zijn ronduit leugens, maar het is zeker de bedoeling om ons allemaal in het donker te houden en wij moeten geloven dat, wat de wetenschappelijke tijdschriften ons geven het laatste nieuws is. Er is ons geleerd dat we aan de zelfkant staan. Nee, we staan niet aan de zelfkant. Alles dat ons wordt gegeven is antiek. Zelfs de informatie is verouderd.  Oké?

 

John: Ja.

 

Alan: Oké, bedankt voor het bellen.

 

John: Heel erg bedankt Alan, het ga je goed.

 

Alan: Is Kirk uit Californie er? Hallo Kirk.

 

Kirk: Ja. Goedenavond Alan. Hoe gaat het met je vanavond?

 

Alan: Niet slecht.

 

Kirk: Goed, goed. Ik wilde alleen maar een beetje over aanpassen praten. Ik ben een boek aan het lezen – omdat steeds als ik naar je luister het me echt op een pad zet om andere boeken te zoeken en die te lezen en deze heet An Anotomy of Conformity. Het is uitgegeven door de Universiteit van Michigan en het werd gefinancierd door de Ford Foundation, ja deze prachtige weldoeners van de samenleving. Ik vroeg me af of ik heel snel een klein stukje daaruit kan voorlezen?

 

Alan: Ja, ga je gang.

 

KirkHet zegt:

 

“Als je conformisme wilt produceren voor goed of kwaad is de formule duidelijk. Probeer een behoefte of behoeftes te prikkelen die belangrijk zijn voor een individu of een groep. Biedt een doel dat geschikt is voor de behoefte of behoeftes. Ben er zeker van dat het conformisme een instrument is voor het bereiken van het doel en het doel moet zo groot en zeker zijn als mogelijk. Pas of beloon het doel bij iedere gelegenheid toe. Probeer te verhinderen dat het object van je inspanningen, ongecontroleerde scholing krijgt. Kies een setting die dubbelzinnig is. Doe al het mogelijke om het individu weinig of geen vertrouwen in zijn eigen positie te geven. Doe al het mogelijke om de norm die je hebt uitgezet, hoog gewaardeerd en aantrekkelijk te lijken. Plaats het op een niveau dat niet te ver van de beginfase staat van het individu of de groep en schuif dit langzaam naar het gedrag dat je wenst te produceren. Wees er absoluut zeker van dat je weet wat je wilt en dat je bereid bent een enorme prijs te betalen voor menselijke kwaliteit, of het individu of de groep zich daarvan bewust is of niet, het resultaat moet conformisme zijn.”

 

Kirk: Ik dacht dat dit behoorlijke feiten zijn.

 

Alan: Daarom moedigen ze groepen aan en je hebt altijd een voorspreker. Onthoudt, dat iedere deel van het schaakspel, dit globale schaakspel dat gaande is, ieder deel van iedere zet die daar naar buiten wordt gebracht, deze jongens hebben denktanken debatterend over hoe de reactie van verschillende segmenten zal zijn en verschillende persoonlijkheidstypen binnen de samenleving. Ze beginnen met het trainen van bepaalde mensen die naar buiten gaan en leiders worden voordat ze zelfs de zet hebben gedaan die hun reacties veroorzaken en dit doen ze al honderden jaren ten minste bij dat wat we kunnen nagaan. Lawrence of Arabia geeft dat in zijn boek, “The Seven Pillars of Wisdom,” toe. Hij werd op de universiteit eruit gepikt. Ze financierden hem zwaar. Ze zonden hem uit om kranten in Arabische landen te bezitten en toen huurden ze honderden stafleden om in de bazaars te gaan luisteren naar geroddel, om te zien of de mensen de nieuwe artikelen na aan het praten waren en hoe de debatten liepen. Daarom, de gesprekken en die dingen waar we ruzie over maken zijn zelfs allemaal aan ons gegeven, en dan komen ze naar voren en vormen de richting die wij allen verondersteld moeten gaan. Dan krijg je een tegenreactie van een paar andere groepen die niet blij zijn of die ze in de kou hebben laten staan en ook deze groepen leiden ze. Door conflict hebben ze een oplossing en het is de oplossing of de synthese, zoals het ook wordt genoemd, die ze willen.

 

Kirk: Ja, het is tamelijk ongelooflijk. Lawrence, werkte vrij nauw met Ronald Storrs, nietwaar. Sir Ronald Storrs?

 

Alan: Hij kende hem. Weer, deze jongens behoren allemaal tot een aristocratie. Lawrence zelf groeide in een klein kasteel op. Het had in werkelijkheid de vorm van een groot herenhuis maar het was als een kasteel gevormd en vanaf zijn kindertijd was hij voor deze positie groot gebracht, zoals veel van de grote elite spelers die naar Oxford en Cambridge gingen in die tijd. Hij was slechts een van de 20 studenten die getraind waren in alle oude Aramese talen en daarnaar toegestuurd met geld om propaganda te gaan schrijven, die dan weer de Arabische culturen zouden beïnvloeden en verschillende splintergroepen die elkaar bestrijden.

 

Kirk: Ja. Gewoon door al deze verschillende gevarieerde vormen van manipulaties.

 

Alan:  Ja.

 

Kirk: Ja, dit boek is vrij angstig omdat het gewoon koude, hele wetenschappelijke, berekend, tot het laatste toe. Ik moedig iedereen daarbuiten aan die kennis zoekt,  in zoveel mogelijk van dit soort boeken te kijken, psychologie en sociologie en menselijk gedrag  omdat ze het documenteren alsof we gewoon dieren zijn.

 

Alan: Ja dat doen ze en ze hebben genoeg studietijd gehad en eigenlijk duizenden studies die ze herhaaldelijk over de hele wereld hebben gedaan om er zeker van te zijn dat het op dezelfde manier werkt, en dat doen ze. Zoals Albert Pike zei, “Wij starten nooit een voortijdige oorlog.” De meeste revoluties zijn door deze mystieke groepen aan de top van de planeet hier opgestart. Zij veroorzaken de revoluties en de meeste van hen bedoelen alleen veranderingen in de samenleving, zoals de seksuele revolutie, de drugs revolutie en al die andere revoluties. Tot op zekere hoogte zijn ze bloedeloos maar ze veranderen de richting van de samenleving en het is hun revolutie. Daarom, de grootste denktank die opkwam met een zwendel over klimaatsverandering in de ‘70s met hun eigen boek, The First Global Revolution”. Daar waren ze zo hanig over. Dit zijn de jongens die de echte revoluties geven. Dit zijn de jongens die altijd winnen.

 

Kirk: Ja niet te geloven. Ik bedoel je moet echt, echt geestelijk gestoord zijn denk ik dat het woord daarvoor is. Er is geen echt woord voor hoe deze mensen zijn. Afwijkende klasse.

 

Alan: Ja. Ze zijn psychopaten. Er is geen twijfel dat zij iedere psychopathisch kenmerk hebben. Ze hebben geen geweten. Ze kunnen de dood van miljoenen plannen, de-populatie programma’s, het toestaan van inentingen die jonge mannen steriel maken en zo en al die andere ziekten die mannen en vrouwen later in het leven krijgen zoals het met ons allemaal is gedaan. Ze gaan naar huis en slapen goed. Ze gaan naar feestjes. Ze zijn heel sociaal, hele beleefde mensen, maar in werkelijkheid zijn ze psychopathisch. In feite classificeert de psychiatrie, ook al kunnen ze de symptomen beschrijven, het als een persoonlijkheids stoornis. Ze weten niet wat het veroorzaakt, maar wat ze wel weten uit grote onderzoeken in andere landen, inclusief het ex Sovjet blok, dat het erfelijk kan zijn, vooral het voortplanten met psychopaten.

 

 Kirk: Ja dat is verbazingwekkend omdat zij het niet als een geestelijke ziekte classificeren. Zoals je zei, een sociale afwijking geloof ik.

 

AlanDat klopt.

 

Kirk: In ieder geval, erg bedankt voor je tijd en alles wat je doet, en over boeken gesproken, ik heb je niet verwaarloosd. Ik heb je de vorige week een cheque gestuurd en ik moedig iedereen aan om a.u.b. Alan te ondersteunen. Ik bedoel, hij geeft ons zo veel, heel hartelijk bedankt Alan.

 

Alan: Bedankt voor het bellen. Brian uit New York, ben je daar?

 

Brian: Hallo, ik vroeg me af of al die verschillende graden van al die broederschappen en orden, niet alleen manieren zijn, om kennis te bewaren en kennis te behouden, maar een programmering van soorten; een bewezen programmering zodat een flink aantal psychopaten elkaar niet gaan bestrijden.

 

AlanJa.

 

Brian: En alleen maar een groep lagere orden creëren en hen gewoon met hun symbolen te bombarderen en hen gewoon wat rommel geven en de ervaring om het te rechtvaardigen.

 

Alan: Pike zelf had gerichtschattende termen voor de lagere Vrijmetselaars, dat ze bruikbare idioten waren en hij zei dat ze niet anders waren dan de profane. Ze denken dat ze dat wel zijn maar ze zijn toch bruikbare idioten en ze krijgen de ware mysteries niet totdat ze in graden hogerop komen. Het is een filteringproces omdat psychopathische groepen en aristocratische clubs gedurende de eeuwen hun eigen methoden hebben om mensen te vinden en te testen. Wie je opvoedt en je wilt dezelfde kenmerken hebben als jezelf. Je wilt iemand, die vreselijke dingen kan doen en het toch nooit aan iemand openbaar maakt. Je wilt mensen die hun superieuren gehoorzamen. Een psychopaat, omdat hij een sadomasochist is, die de machtige boven hem aanbidt, degene beneden hem veracht; dus als je een bevel van een senior vrijmetselaar in de hoge vrijmetselarij krijgt, is je geleerd het onmiddellijk te gehoorzamen en al je persoonlijke oordelen aan de kant te zetten. Die mogen zich daar niet in mengen. Je moet onmiddellijk gehoorzamen zonder vragen te stellen en de psychopaten doen dat omdat ze geen geweten hebben en ze willen laten zien dat “ze uit het goede hout gesneden zijn”, zoals ze het noemen, om daar te belanden. Dat is het werkelijke doel van de Vrijmetselarij.

 

Brian: Ja, en als je dat weet, is het echt niet zo moeilijk te begrijpen dat de voortplanting programma’s op grote schaal moeten doorgaan.

 

Alan: Ja. Er is altijd een filtermechanisme. Special Forces heeft dat ook. Het leger heeft het, hun eigen manieren om te testen en uit te zoeken op wie je in iedere situatie absoluut op kunt rekenen en ieder bevel zal gehoorzamen. Ze ontdekken wie ze zijn en dit zijn de teams die ze samenstellen voor moordaanslagen bijvoorbeeld. Ze pikken de mensen eruit, ze testen hen en ze worden goedgekeurd en er is geen verschil met welke moordaanslag dan ook, maar je vindt altijd oneerlijkheid en grote ellendelingen achter liefdadigheid en liefdadigheids werkzaamheden.

 

Hallo mensen. Ik ben Alan Watt, nog steeds met Cutting Through the Matrix, en om nog wat aan dit filter mechanisme toe te voegen, voordat ik de volgende beller aanneem, moet ik ook de politici toevoegen omdat politici in het “het hart van de vrijwilligers” beginnen zou je kunnen zeggen, van liefdadigheidswerk. Zo krijgen ze de kleine dingetjes op hun resumé, door in al die groepjes in locale gebieden te helpen. Daar krijgen ze hun punten. Ze geven er niet om waar ze eigenlijk mee bezig zijn. Ze leren de hoofd hunters kennen die de jongens uitsorteert.  Hij bekijkt ze allemaal, al deze nieuwkomers met hun tweed jasjes en aktetassen, die daar binnenkomen en die op dat moment gewone banen hebben. Hij nodigt ze op de golfbaan uit als je het waard ben,t en daar worden de echte zaken gedaan en hij duwt je de ladder op en geeft je punten. Je bent uit deze liefdadigheids werken en de besturen waar je bij bent aangesloten, uitgefilterd. Zo komen ze hoger op de ladder.

 

Als ze eenmaal in de politiek zitten worden ze onmiddellijk naar de oudere politieke groepjes gebracht waar ze hen weer uittesten en kijken of ze een klein beetje corruptie zullen accepteren en of ze hun mond kunnen houden; en als ze dat niet kunnen, vliegen ze de deur uit of ze worden erin geluisd. Ze hebben al politici in Canada gehad die er boeken over hebben geschreven, zich samen hebben gepakt, maatregelen hebben genomen en hen verwijderd hebben. Dat is het psychopathische systeem.

 

Alan: Ik blijf mensen vertellen dat we in een systeem leven gebaseerd op geld, dat je angst voor armoede geeft. Je zou geen angst voor armoede hebben als je geen geld had en niemand geld had, je zou ongetwijfeld in stammen leven en waarschijnlijk een beter leven hebben. Je zou ook niet hoeven te weten wie Freud was, dat zou er werkelijk niets toe doen, of bommen, of atoom bommen of wat dan ook. We leven in een systeem van geld dus moedigt het, psychopathie aan om de top te bereiken. Het is hun systeem. Er wordt ons geleerd dat er winnaars en verliezers zijn en dat je bang moet zijn voor armoede. Dus is je geleerd, je weg naar de top omhoog te klauwen, gebruik makend van bedrog en valsheid. Dan wordt je,  zoals Donald Trump succesvol genoemd en iedereen zal je aanbidden. Je staat daar boven op het podium. Je hebt het gemaakt en de psychopaten kunnen niets anders doen, dan “het maken” in dit systeem.

 

Nu geloof ik dat we John uit Florida aan de lijn hebben. Ben je daar John?

 

John: Ja, hier ben ik.

 

Alan: Ga je gang.

 

John: Nu we het toch over Florida hebben, hier zit Donald Trump die ik niet mag, maar dit gaat 40, 45 jaar terug met Fidel Castro en waarom we met China handel voeren maar waarom – er bestaat een agenda en een van je vorige bellers sprak hier een beetje over en jij ook. Hoe komt het dat we nog steeds niet met Cuba onderhandelen? Ik ben Amerikaan, ik ben Iers. Waarom onderhandelen we niet met de Cubanen? Waarom doen we dat niet? We onderhandelen met iedereen maar niet met Cuba.

 

Alan: Cuba is met rust gelaten. De CIA geeft toe dat ze Fidel Castro daar met zijn revolutie neer gezet hebben nadat Fidel erin kwam was het van, oh foei, foei; toen ontdekten ze dat hij een communist was, zodat dat een grote verrassing was, nietwaar? Castro had banden met Oxford Universiteit en Rhodes Scholarship en wij hadden een eerste minister in Canada die opeens hoofd van de Jonge Communistische Partij in Canada was, die eerste minister van Canada werd, Pierre Trudeau. Hij leidde de delegatie naar Moskou in 1952 ten behoeve van de Comintern Party (de Jonge Communisten van Canada). Iedere verslaggever wist het maar ze hielden allemaal hun mond toen hij voor de verkiezingen, kandidaat was en hij was goed bevriend met Fidel Castro. Dit hele geval is een schikking. Ze geven je altijd een Noord-Ierland scenario precies naast de grote speler en dat is wat ze gedaan hebben. Het houd je aan de gang. Ze kunnen hen in beweging krijgen en in een oorlog als ze dat willen, of ten minste een dreiging voor een oorlog. Je moet altijd iemand hebben waarvan je kunt zeggen dat die “daar ergens” is. Zoveel kan ik op dit tijdstip alleen maar zeggen.

 

Een fijne avond van Hamish en mijzelf en moge je god of je goden met je gaan.

 

Vertaling: november 2007, M. Eken.