ALAN WATT

"CUTTING THROUGH THE MATRIX"

LIVE ON RBN

 

"THE NEW AGE TEACHERS' MANDATE,

TEACHING UNIVERSAL CONSCIOUSNESS

AND THE

NEW GLOBAL FAMILY"

(Handkerchiefs Supplied)

 

“HET MANDAAT VAN DE LERAREN VAN DE NEW AGE, UNIVERSEEL GEWETEN DOCEREND EN DE GLOBALE NIEUWE FAMILIE”

(Voorzien van zakdoeken)

 

2 april, 2008

 

Dialoog Copyright Alan Watt – 2 april, 2008 (Uitgezonderd muziek, literaire citaten en opmerkingen van bellers)

 

WWW.CUTTINGTHROUGHTHEMATRIX.COM

 

www.alanwattsentientsentinel.eu

 

 

 

"Code of Silence" by Bruce Springsteen

 

There's a code of silence that we don't dare speak
There's a wall between us and a river so deep
And we keep pretending that there's nothing wrong
But there's a code of silence and it can't go on

 

Is the truth so elusive, so elusive as you can see
that it ain't enough baby
To bridge the distance between you and me
There's a list of grievance 100 miles long
There's a code of silence and it can't go on

 

 

Hallo mensen. Ik ben Alan Watt en dit is Cutting Through the Matrix op 2 april, 2008. Nieuwkomers moeten op cuttingthroughthematrix.com kijken en zoveel mogelijk shows downloaden als je wilt, die ik gedurende jaren heb gedaan over dit prachtige, grote, Fantastisch Werk, de New World Order en stel zelf alles stukjes samen. Je kunt transcripten in verschillende Europese talen downloaden op alanwattsentientsentinel.eu

 

We zitten zeker op de snelweg naar de hel omdat dit prachtige Utopia, dat overal om ons heen samensmelt en iedere dag in kranten wordt gepubliceerd, is de mensen aan het conditioneren voor dit nieuwe grote gevangenissysteem. Ik dacht aan de vorige talk die ik op RBN deed betreffende razzia’s, deze enorme bataljons van politierazzia’s in London, en dat is om de politie en het publiek te conditioneren naar een nieuwe ordening. Het doet me aan oude gevangenis films denken. Hele saaie, depressieve films over gevangenissen en je ziet dat de gevangen om de zoveel tijd tegen de wand worden gedrukt, een paar lummels komen binnen, gooien ze op de vloer, kijken onder de matrassen en zo, en nu gebeurt precies hetzelfde. Ze willen de mensen gewend laten raken aan het feit dat hun appartement, hun huis gewoon een gevangeniscel is en die kan elk moment geplunderd worden en uiteindelijk zal dit over een paar jaar, normaal worden. Het nieuwe normale en iedereen zal zich aanpassen. Alle politiek correcte mensen zullen zich aanpassen en zeggen, “ik heb niets te verbergen dus geef ik er niet om,” terwijl hun plek doorzocht wordt. Dat komt eraan.

 

In de USA probeert de politie vrijwillige doorzoekingen uit, om hen aan hetzelfde idee te laten wennen en een paar staten in de USA hebben zich simpelweg omgedraaid en Nee gezegd; en ik hoop dat ze dat kunnen blijven volhouden want dit is een must-be agenda. Met andere woorden, het is lange tijd geleden gepland. Ze geven nooit op. Ze komen altijd weer uit een andere richting en slaan je met hetzelfde om de oren. Ze kunnen het een andere naam geven of wat dan ook maar ze geven niet op. Deze karakters maken geen compromissen. Ze weten niet wat dat betekent en komen terug voor hetzelfde, dus veranderen ze de wereld zoals ik al zei, in een reusachtige gevangenis en trainen ze de mensen.  Het is allemaal Pavloviaanse training en gebruiken de dekmantel drugs, teveel drugs, en we weten dat de CIA en MI6 en zo, jaren geleden de drugs geïntroduceerd hebben. Toen ze de Bayer Compagny oprichtten, kon je het spoor tot aan de Rotschild’s in Engeland volgen. Dat was de echte familienaam en nu is het in Zwitserland gestationeerd, geloof ik. Het loopt nog steeds. Ze verkochten veel verschillende medicinale drankjes in kleine drogisterijen, zoals ze die noemden en in iedere drankje zat opium of een afgeleid product van opium en ze konden het publiek er niet aan verslaafd krijgen omdat het Britse pub systeem te populair was. Bier won het uiteindelijk van de opium. Maar, ze zitten hier al lange tijd in, het publiek besturend door drugs en de grote, enorme aantallen drugs die de landen binnen komen, worden niet via condomen in iemands maag gesmokkeld. Terug met meer, na de boodschappen.

 

Hallo mensen. Ik ben Alan Watt en dit is Cutting Trough the Matrix. Ik ga door de conditionering processen heen die nu plaatsvinden. Kijk, veel jaar hebben ze zich volgens de oude Stalinistische agenda laten leiden, waar je ervoor zorgt een binnenlands leger op te bouwen, de geheime politie en de burgerpolitie. Ze rekruteren simpelweg enorme aantallen en betalen hen geleidelijk aan steeds beter, totdat ze jouw mannen en vrouwen zijn. Ze worden gekocht en betaald en doen alles wat hen gezegd wordt, en dat hebben ze over de heel westerse wereld gedaan, door het gebruik van drugs. De oorlog tegen drugs is er voor eeuwig en het zal nooit eindigen natuurlijk, omdat zíj de enorme hoeveelheden invoeren en al veel mensen zijn naar voren gekomen en hebben dat toegegeven, vooral van Special Forces, dat zij deelnamen aan het invoeren van heroïne enz. in de belangrijke landen.

 

We hadden het Oliver North schandaal en hoger kon je niet komen; en in wezen is toegegeven dat ze het naar binnen brachten, de heroïne en cocaïne en zo, voor wapentuig en hun zwarte budgetten. Daar gebruikten ze zogenaamd hun geld voor, maar het werd allemaal in de staten van de USA verkocht en mensen raakten verslaafd. Dat vonden ze niet erg, want bij een totale oorlog is de hele bevolking betrokken. Of je het nu weet of niet. Dus vond men het volkomen oké zoveel mensen gebrandmerkt zijn als waardeloos.

 

Deze oorlog tegen drugs, heeft de politiemacht in wezen in staat gesteld, interne legers te worden voor een ander doel. Voor een doel dat lang geleden is gepland. Zoals ik al zei, niets gebeurt spontaan. Een resultaat van een lange-termijn planning. Aan de top maak je geen fouten. Zo’n fouten maak je niet. Niets is een verrassing. Je betaalt geen duizenden, duizenden mensen en denktanks om de toekomst te beramen en op elke manier scenario’s te implanteren en te kijken naar het antwoord en de erfenis van die scenario’s. Je betaalt hen niet zoveel geld en geeft hen geen hoge levensstandaard en lifestyle. Dat doen ze niet en in wezen wordt het als een wetenschap gerund .

Stalin zei ook, dat de volgende die je goed moet betalen, de leraren zijn omdat zij degene zijn die de generaties controleren door de eerste indoctrinaties te implanteren in de geest van de kinderen; en dat gaat terug naar de willing fools. De willing fools zijn mensen die gebruikt worden om andere te indoctrineren. Met andere woorden, het is beter mensen te hebben, die werkelijk geloven in wat ze doen. Eerst moet jezelf geconditioneerd en geïndoctrineerd zijn om andere effectief te kunnen indoctrineren. Ik heb het over de Teacher Federation en het International UNESCO soort idee van het inschakelen van deze wereldcultuur, deze nieuwe wereldcultuur alles gebaseerd en vermengd met de New Age.

 

Misschien ben je verrast als je weet dat Croetsjev in de 1960’s fulltime spionnen aan het werk had in het westen, die departementen van de New Age beweging controleerden, om te zien of ze gedijden en bloeiden en effect op de mensen sorteerden. Dat gedeelte is heel erg interessant. Hier zijn het de leraren en de Teachers Federation.

 

Dit is post die naar veel leraren in de USA en elders is gestuurd, een bijeenkomst bij te wonen en de bijeenkomst heet “Seats of Compassion, van 11 april tot 15 april, 2008 in Seatle waar het plaats vindt. "Seeds of Compassion", luister hiernaar en hoe het verwoord wordt. Kijk, het is verwoord naar een matriarchaal systeem, waar in hoofdzaak de teacher accociation onder valt; daar zijn ze voor gevallen. Heel erg politiek correct daar binnen.

        

  "Seeds of Compassion" is een vijf dagen durende bijeenkomst om de harten en de geest van onze gemeenschap te winnen.”

 

Alan: Onze gemeenschap. Alles is gemeenschap. Communetarisme is het woord dat als eerste aan het westen door Bush, Sr is gegeven. 

 

         “…onze gemeenschap door de visie uit te lichten…”

 

Alan: De visie, zie je! 

 

         “...wetenschap en programma’s van eerdere, sociale, emotionele en cognitieve wetenschappen. Wetenschap, filosofie en de wereld, de wijze tradities van de wereld…”

 

Alan: Hier heb je wijsheid tradities. Geen religie – wijsheid tradities. 

        

“...hebben ons laten zien dat we een mensheid zijn, een aardefamilie met een gemeenschappelijke bestemming.”

 

Alan: Ik geloof dat dát een deel is uit de kristallen bol, het gedeelte over bestemming, omdat dat er deel van is. Het is een religieuze term. Je hebt óf een agenda, een plan, óf je hebt een bestemming.

 

Ze gaan verder:

  

         “Er is gewaarwording en de ervaring van deze inter-verbondenheid...”

 

Alan: Wel, wel, we zijn allemaal één, zie je, inter-verbonden.

 

         “...deze inter-verbondenheid die een diepe verandering op het menselijke bewustzijn heeft naar de realisatie va een meedogende, rechtvaardige en ondersteunende wereld.”

 

Alan: Waar hebben we dit eerder gehoord? Dat we allemaal één zijn en inter-verbonden?

 

         “in deze 90 minuten workshop voor opvoeders, ouders, gemeenschapsleiders en jongeren zullen we creatieve voorbeelden onderzoeken hoe scholen en andere wetenschappelijke gemeenschappen die een zin voor globale eenheid inboezemen.”

 

Alan: Globale eenheid.

 

         “...en meedogende handelingen. Co-leger stemmen in oorlogstijd, Yes Magazine, meedogende luisterprojecten en de Heritage Institute...”

 

Alan: Ze financieren dit ook.

 

         “...zullen diverse projecten belichten die de geest en het hart opent voor de betekenis dat we allemaal deel en verantwoordelijk zijn voor een veelomvattend  leven van de gemeenschap waar onze individuele levens aan grotere betekenis wint. Je zult verrijkt worden door het schrijven van muziek, verhalen vertellen en groepsdiscussies…”

 

Alan: Zonder twijfel zullen ze er ook wat Yoga tussen stoppen, meditatie en visualisatie. Misschien ook een beetje tarotlezen; en dit krijgen de leraren die deze workshops bijwonen geleerd, zie je. Al dit materiaal en dit is allemaal politiek correct. Met andere woorden, het lijkt bijna op een religie. Je kunt niet tegenspreken als je een leraar bent. Ze kijken op je neer als de melaatse van de gemeenschap en als je individuele ideeën hebt word je feitelijk verbannen. Het is heel strikt in haar politieke correctheid. Tegenwoordig runt een religie het scholingssysteem en ze werken allemaal naar een globaal systeem toen en daarom zijn ze er zo op gespitst de jeugd op vroege leeftijd te indoctrineren, jonge kinderen, naar deze prachtige Wereldorde, waar we allemaal samen zitten en mediteren en een vrolijke tijd hebben. Ik dacht, ik lees dit even voor, deze aanstaande bijeenkomst.

 

Terwijl dit gaande is, ze allemaal een vrolijke tijd hebben, allemaal één zijn, komt dit van de BBC – de BBC Home Page en dit gaat over de hybriden die ze gecreëerd hebben. Het is een voorspellende programmering op zichzelf, door Fergus Walsh, Medical Correspondent, BBC News, 1 April 2008.

 

 Er staat:

 

         “De eerste hybride embryo’s gecreëerd in de UK.”

 

Alan: Kijk, dit zijn niet de eerste hybriden embryo’s. Het is eigenlijk een combinatie van mens en dier, maar dit is niet de eerste. We moeten er aan gewend raken.

 

         “Wetenschapper op de Newcastle University hebben voor de eerste keer in de UK, deels mens, deels dieren hybride embryo gecreëerd.

 

Alan: Luister naar de manier waarop ze dit zeggen.

 

         “...de BBC kan...”

 

Alan: De BBC is de British Broadcasting Corporation gerund door de overheid, dus  zij mogen dit te zeggen. Ze kunnen het nu openbaren, ook al weten we dat het al eerder is gedaan.

 

         “De embryo’s overleefden 3 dagen en zijn deel van een medisch onderzoek naar een serie ziekten.”

 

Alan: Kijk, dit is altijd de list. Je kunt wel zeggen dat ze heel erg bezorgd zijn over ziekten aangezien ze al 100 jaar of zo over dezelfde zieketen spreken en miljoenen van je giften aan besteden en belastinggeld en ze hebben niets gedaan je te helpen, maar ze kunnen wel nieuwe wezens uit een schrammetje maken, als ze dat willen.

 

         “Het komt een maand voordat MPs...”

 

Alan: Dat zijn de leden van het parlement.

 

         “...moeten de toekomst van zo’n onderzoek bespreken. De katholieke kerk beschrijft het als “monsterlijk”. Maar medische lichamen en patiëntengroepen…”

 

Alan: Kijk, we hebben nu ook officiële patiëntengroepen. Ze zorgen er altijd voor dat er NGO’s zijn (zoals in de Sovjet Unie) die pretenderen voor het publiek te spreken.

 

         “...patiëntengroepen zeggen dat zo’n onderzoek vitaal is voor het begrijpen van ziektes.”

 

Alan: Ja, ze hebben ons echt veel geholpen bij al die ziektes.

 

         “Ze betogen dat het werk de weg kan banen voor nieuwe behandelingen voor toestanden als Parkinson en Alzheimer.”

 

Alan: Kijk dat hadden ze 50 jaar geleden ook al. Hier is nu het excuus.

 

         “Tekort aan eitjes: onder de microscoop lijken de groepjes cellen op elke andere, drie dagen oude embryo’s. In feite zijn het hybriden – deels menselijk, deels dier. Ze werden gecreëerd door verkregen menselijke huidcellen te injecteren in eitjes vanuit verschillende ovaria van koeien waar vrijwel al het genetische materiaal verwijderd was. Welke mogelijke verantwoording kunnen wetenschappers bieden voor het uitvoeren van wat de Katholieke Kerk als “experimenten met Frankenstein proporties” gebrandmerkt heeft?

 

Alan: Nou, raad eens.

 

         “Het team van Newcastle zei dat ze ovaria van koeien gebruiken omdat...”

 

Alan: Nou, luister hier naar!

 

         “...menselijke eitjes van donors zijn een kostbare bron en niet veel voorhanden.”

 

Alan: Ik viel bijna van de stoel van het lachen toen ik dit hoorde omdat in de kranten staat (dezelfde kranten) dat de BBC bijna elke week schrijft, over stelletjes die eitjes van Engelse vrouwen kopen, ze bevruchten, ze naar India sturen, het in een menselijke gast doen en het India negen maanden uitdragen, over het algemeen door mannelijke stellen. Dus ik bedoel maar, dit is, zoals altijd een farce.

 

         “De hybride embryo’s zijn puur en alleen voor onderzoek en zullen zich nooit verder dan 14 dagen mogen ontwikkelen als ze nog steeds zo klein zijn als een speldenknop. Wetenschappers willen stamcellen extraheren, de meester-cellen van het lichaam van de embryo’s, om de betrekking van een reeks ziekten te begrijpen. Van diabetes tot aanvallen om per saldo behandelingen te ontwikkelen.”

 

Alan: Dat is een andere leugen.

 

         “Professor John Burn van de  Newcastle University zegt dat het onderzoek in z’n geheel ethisch is.”

 

Alan: Nou hier komt het.

 

         “Dit is gepatenteerd werk dat zorgvuldig is geëvalueerd.”

 

Alan: Wie evalueerde het? Is het de bioethisce commissie? Dat zijn eugenetische genootschappen, zie je.

 

         “Dit is een proces op kleine schaal en we hebben te maken met een klompje cellen die zich nooit kunnen ontwikkelen. Het is een laboratorium proces en deze embryo’s zullen nooit in iemand geïmplanteerd worden.”

 

Alan: Ah-ha, ah-ha, ah-ha. Ik heb dat deel toegevoegd. Dat is niet op de BBC.

 

         “We hebben nu voorbereidende informatie dat veelbelovend lijkt, maar dit werk duurt nog voort en de volgende stap is de embryo levend te houden tot ongeveer zes dagen waarna we hopelijk stamcellen kunnen verkrijgen.”

 

Alan: Ik geloof dat er nu een pauze komt, dus ben ik over een paar minuten terug. Hallo mensen. Alan Watt en we cutten door de matrix. We hebben wat problemen met het geluid, tenminste aan mijn kant. Ik denk dat het een dirty slide swith is en deze dingen komen voor in studio’s. Niet dat ik in een studio zit, het is aan de andere kant. Ik zal proberen de pauze te horen aankomen.

 

We gaan nu naar de telefoon. We hebben Robert uit New York. Ben je er Robert?

 

Robert: Hallo. Ik heb twee compleet verschillende vragen die ik graag wil stellen. De eerste heeft betrekking op jouw discussie over drugs aan het begin van de show. Mijn vraag is: weet je of ze de drugs die ze binnenhalen ooit veranderd hebben? Ik bedoel: maken ze die meer verslavend, misschien giftiger, hebben ze verschillende effecten geproduceerd als je ze op straat kunt krijgen?

 

Alan: Ik twijfel er niet aan dat ze dat doen. Ze ‘veredelen’ ze en het hangt ook af van het proces dat ze gebruiken om opium te extraheren, het schoonmaken en zo, hetzelfde met cocaïne. Je kunt ook verschillende effecten op gebruikers krijgen. Natuurlijk. Ja. Ook is het goed mogelijk dat ze echte goede hybriden hebben gemaakt, misschien zelfs genetisch gemodificeerde, net zoals ze dat met tabak hebben gedaan. Ze geven meer nicotine. Ik weet zeker dat ze dit met deze specifieke planten ook hebben gedaan. Die kans zouden ze niet willen missen.

 

Robert: Ja, waarschijnlijk, zeer zeker. Mijn tweede vraag is: je zei dat de technologie die we aan de grond zien, tientallen jaren achter ligt. Het internet in de ‘30’s. Mobieltjes in de ‘50’s. Wat weet je, of wat denk je is de meest geavanceerde technologie die wij hebben bereikt?

 

Alan: Een van de meest geavanceerde heeft zeker te maken met – welnu, afgezien van het feit dat ze nu eigenlijk je geest op afstand kunnen besturen als ze dat willen. Dat is mogelijk. Ze kunnen je lichaam en je functies in je lichaam, op afstand beïnvloeden door iedere mast voor mobiele telefoons. Nota bene werd dit vorig jaar vanuit Finland gepubliceerd waar ze onderzoek deden en ze kunnen vanuit een mobieltje, een mast, de patronen analyseren, de signatuur van de patronen van verschillende lichamen rond dat gebied. Een vizierlijn, dus mijlen en mijlen, een individu eruit pikken, als ze dat willen en letterlijk vanuit die mast beamen – zonder iets te bewegen, ze kunnen op je inzoomen met een drievoet radius en letterlijk je lichaamsfuncties beïnvloeden of je geest, wat dan ook. Dat werd door de Finse regering vrijgegeven. Ze hebben dat spul. Ze hebben ook hun ‘vliegende schotels’ die al sinds de ‘40’s, 50’s rondvliegen en die hebben ze niet alleen in de USA gemaakt. Ze maken ze ook in Engeland, het Noorden van Schorland, tenminste zij waren beroemd omdat ze gezien waren in Lossemouth en Findhorn en je kon die dingen bekijken. Sommige kwamen uit het water tevoorschijn. Sommige uit ondergrondse basissen, zoiets al Area 51 en ook dit soort technologie is wonderbaarlijk want de snelheid waarmee ze vliegen is onvoorstelbaar en ze kunnen letterlijk door de lucht zoeven en op een dubbeltje stoppen. Nou, als ze al bemand zijn, moeten ze veranderd worden om met deze snelheid om te kunnen gaan en te stoppen. Ze moeten nieuwe technologieën hebben om een ander soort atmosfeer of zwaartekracht in het schip zelf te creëren anders breek je de nek van de piloot en het kan op tijd remmen. Deze dingen zijn er al jaren. Wij weten niet - ten minste, ons is niet verteld welk vermogen ze hebben. Ze kunnen in een oogwenk verdwijnen en misschien vijf minuten later opnieuw verschijnen op de zelfde plek. Of ze een soort bemanteld apparaat hebben of iets dergelijks, weten we niet; maar dit zijn ver gevorderde vaartuigen en ze waren er al vóór de onzin met Rosswell

 

Robert: Dus we hebben meer geavanceerde ruimteprogramma’s of interstellaire reizen gearchiveerd dan we kunnen voorstellen?

 

Alan: We weten niet hoever ze zijn met interstellaire reizen. Ze hebben nog steeds de Van Allen Belt niet verklaard en hoe ze daardoor keen kunnen komen, omdat technisch gezien, alles dat erdoorheen gaat door straling wordt gekookt en dat is ons nog nooit uitgelegd. Dat konden ze ook niet beantwoorden bij hun vragen over reizen naar de maan, hoe ze daar doorheen moesten.

 

Robert: Wauw. Oke, dat was het, Alan. Dus hartelijk bedankt.

 

Alan: Bedankt voor het bellen.

 

RobertDoei.

 

Alan: Doei. Nu hebben we Antonio uit Maryland. Ben je er Antonio

 

AntonioJa. Hallo Alan, hoe gaat het?

 

AlanNiet slecht.

 

Antonio: Mooi. Ik belde – mag ik een paar dingen toevoegen over dingen waar de eerste beller het over had, in hoeverre drugs meer verslavend werken en zo. Crack cocaïne – zal ik even wachten?

 

Alan: Oké, ga na de pauze maar door. Ik geloof dat de pauze komt. Hallo mensen. Ik ben Alan Watt, met Cutting Through the matrix en we hebben Antonio uit Maryland aan de lijn die het over het veranderen van drugs heeft, deze meer verslavend te maken. Ik geloof dat je iets over crack wilde zeggen, klopt dat?

 

Antonio; Ik wilde zeggen dat crack cocaïne de meer verslavende formule was van de overheid voor het Amerikaanse publiek, en ik denk over de rest van de wereld gespreid. Hun officiële stelling hierover is: dat de CIA of geen elke regering van de USA er niet bij betrokken was, het was een leugen uit de Sovjet die verspreid was om de Amerikanen zo’n beetje de schuld te geven over de oorsprong van crack cocaïne.

 

Alan: Hetzelfde met een paar variaties marijuhana. We weten ook dat het hybriden zijn van het leger en uiteindelijk het feit vrijgegeven hebben dat ze het met huidige, product aantallen hebben gedaan en zo, overeenstemmende met bepaalde planten. Ze hebben dingen sterker gemaakt dan ooit.

 

Antonio: Even snel terug naar het onderwerp. Het enige waar ik het met jou nog over wilde hebben, is dat  ik denk dat de meeste luisteraars zich waarschijnlijk realiseren dat de overheid zowat  inwilligt, met overgrote goedkeuring van de meerderheid van het publiek, hun landgenoten naar het buitenland sturen om te leren geconditioneerd te worden in stads oorlogsvoeringtechnieken. Dus, als ze terugkomen, zien ze toevalligerwijs niet dat deze individuen zich bij de law federal departements aansluiten door middel van lokale, federal en staten agenturen, privé agenturen. En dit zijn dezelfde individuen die, zoal ik zei, geconditioneerd zijn voor oorlogen en doden. We kennen al het nieuws dat we over martelpraktijken en al het andere hebben gehoord zonder –

 

Alan: Hier stond in de kranten dat 95 procent, ik geloof de laatste vijf jaar van het rekruteren van politie in de USA, 95 procent wordt onmiddellijk gerekruteerd uit jongens die rechtstreeks uit het buitenland komen. Ook is gepubliceerd dat de multi-jurisdictional task force – kijk dit zijn politieagenten uit SWAT teams, iedere stad en ieder dorp heeft ze nu – ze worden in troepen uitgezonden en ze lieten hier een fragment op de CBC televisie zien, die dezelfde dingen doen, inslaan op soldaten, deuren intrappen en met hun geweren naar binnen gaan en alle mensen naar buiten slepen. Ze trainen ook de agenten. Ze krijgen ook hen beurt en worden in dezelfde technieken getraind, dus je hebt gelijk. Ze zullen er niet om geven. Ze geven er niet om wie je bent. Voor hen is het allemaal hetzelfde werk en dat is allemaal deel van de conditionering, je hebt gelijk.

 

Antonio: Ja dat klopt en ik denk dat ze die individuen zullen loslaten op een gedwee en apathisch publiek als ze niet wakker worden en beseffen wat er gaande is.

 

Alan: Zonder twijfel komt dat.

 

Antonio: Oké, ik laat je gaan Alan. Fijn om met je te praten en een fijne avond.

 

Alan: Bedankt voor het bellen. Nu hebben we Rick uit Californie. Ben je er Rick?

 

RickJa. Hallo Alan. Hoe gaat het?

 

AlanNiet slecht.

 

Rick: Ik kan je goed verstaan. Ik heb een vraag die ik wil stellen. Ik heb een paar van deze Afro centrische of Afrikaanse geschiedenissen gelezen over mensen vóór Colombus die van Afrika naar Amerika kwamen en ik vroeg me af of je iets kunt zeggen over de gulzigheid of het gebrek aan die claims.

 

Alan: Ik ben daar niet echt op ingegaan. Ik ben meer in een paar oudere migraties van mensen die naar Amerika kwamen, ingegaan. Ik twijfel er niet aan dat de mensen uit Latijns Amerika, de Inca’s en andere culturen werden vanuit een plaats in het noorden van India, Mustang genaamd, gebracht; want als je naar hun tekeningen kijkt, de stijl van hun reliëfs op hun monumenten en zo, en ook de hoeden die ze voor ceremonies droegen, zijn identiek. Ik denk dat ze over en weer gevaren werden door de Phoeniciers want hun werk bestond gedeeltelijk uit het verhuizen van bevolkingen over de hele wereld voor slavernij, en als ze uitstierven of weggingen, denk ik dat ze hen achterlieten. Er zijn veel te veel gelijkenissen tussen de hen en de inboorlingen uit het Noorden van Mustang.

 

Rick: Dank je voor het beantwoorden. Ik heb nog een vraag. Denk je dat wij, aardse mensen naar planeten en andere sterrenstelsels in de toekomst kunnen reizen, of denk je dat we dichtbij zo’n soort technologie staan?

 

Alan: Wij, aardse mensen zullen geen enkele kans krijgen in de ruimte te reizen.

Rick: Ik bedoel, had de elite wel; hebben ze planeten uitgezocht die ze willen veroveren?

 

Alan: Ja ze hebben planeten gemarkeerd. NASA heeft een twee uur durende documentaire gedaan met David Suzuki, vertellend over hun plannen naar andere planeten te reizen, voor mijnbouw en enorme projecten met machines met nieuwe soorten energie, maAr dit zijn hele lange-termijn agenda’s. Zover ik wee, nemen ze geen mensen mee op hun ritjes. Ze houden niet zo van ons gewone mensen. Dat zullen alleen maar speciale mensen mogen, daar ben ik zeker van, en misschien zelfs speciaAL gekweekte mensen voor de lange reizen.

 

Rick: Ik las dat NASA in 2014  iets op gaat zetten de Terrestrial Planet Finder genaamd en dat ze zelfs in staat zullen zijn chlorofyl in de atmosfeer uit radio spectroscopische analyses te vinden en in staat zijn optische planeten te zien --

 

Alan: Het meeste wat NASA ons vertelt is onzin. Het is PR. Het werk van NASA is satellieten opzetten om ons op te sporen en voor alle opsporingen en speeltjes en snufjes die ons binnenkort zullen opsporen. Het is een militair-industrieel complex en NASA is een van de grootste afdelingen ervan en ze geven ons al die onzin over gedane experimenten in de ruimte om te zien of spinnen zich blij kunnen voortplanten en dat is allemaal nonsens. Het is gewoon geleuter naar het publiek. Het verbergt de werkelijke agenda. NASA is zeer zeker deel van het militair industrieel complex en al deze satellieten, deze massale en ontelbare satellieten zullen op een dag iedereen controleren – en ik bedoel diegene controleren die chips hebben ingeplant, en dat zetten ze nu op. Ze gaan niet over het feit dat een planeet chlorofyl of niet.

 

Rick: Oké. Nu mijn laatste vraag is deze, Monsanto betekent heilige berg nietwaar? Oké, goed. Hartelijk bedankt Alan en een fijne dag.

 

Alan: Bedankt voor het bellen. We hebben Daniel uit Californie. Ben je er Daniel?

 

Daniel: Hier ben ik. Kun je me horen?

 

Alan: Ja.

 

Daniel: Hei Alan, wat is er aan de hand? Kijk het na. Weet je nog dat je een paar maanden geleden een jongen aan de lijn had die je al deze vragen over Jezus stelde en jullie lieten wat spierkracht zien je zei hem in feite dat je niet met hem in discussie ging over zijn geloof. Ik vond dat fantastisch omdat je gelijk had. Er zijn genoeg pro’s en contra’s wat religie betreft om eeuwig te argumenteren. Maar kort geleden ging ik naar YouTube. Deze kerel heeft een video gemaakt en probeert wat jij zegt, te weerleggen. Wat me opvalt is dat deze kerel niet nadenkt. Want, in wezen zei je dat er zoveel religies bestaan met zonnegoden en maagdelijke geboortes en zo. Dat kun je verifiëren want ook de teksten van de Maya zeggen dat en ook de Inca’s en wat dacht je van [Vericoa] die uit een maagd geboren was en aan een kruis stierf – eigenlijk op twee houten planken. Het verhaal kun je overal verifiëren maar deze jongen probeert in wezen te zeggen dat je deel bent van deze, de illuminatie. Hij zei dat je uitgenodigd was voor deze functies en dat je gevraagd was je bij de hogere rangen te voegen. Hij denkt dat je werkelijk bij hen hoort. Heb je daarop iets te zeggen?

 

Alan: Ik zal nooit commentaar geven op de gedachte van één individu. Waarom zou ik?

 

Daniel: Deze vent is een perfect voorbeeld – weet je wat grappig is, omdat hij aan het begin het met je eens is. Hij prees je voor het onthullen van deze dingen die je doet, maar toen het op zijn geloof aankwam en jij hem zo door elkaar schudde dat hij schrok. Zoiets als, je kent je moeder. Je kent je moeder je hele leven en iemand komt en zegt dit en dat en zus over je moeder lang geleden zijn ze, nee, ze sluiten zich ervoor af. De grot van Plato, in wezen.

 

Alan: Je maakt ze bang voor hun paradigma, zie je, hun kleine veilige doos waar ze in leven. Dat bedreig je. Je maakt ze plotseling bang en over het algemeen is het zo dat wanneer mensen bang worden, ze aanvallen wat hen bang maak. Dat is standaard.

 

Daniel: Ik vind het gewoon grappig omdat deze jongens zelf het onderzoek niet op een andere manier doen. Ze doen gewoon het onderzoek dat, zoals je zei, gevolgd wordt onder hun voorwaarden. Ze willen dat niet zonder voorwaarden- men wil de waarheid niet in de wereld, weet je. Dat is te begrijpen maar deze jongens kunnen het met je eens zijn over bepaalde dingen maar als het op hun geloof aankomt, proberen ze een bepaalde god ---

 

Alan: Daarom hebben we al die eeuwen oorlog en ruzies gehad en natuurlijk gebruikt de elite dit allemaal terwijl wij met elkaar vechten. Het komt hen goed uit als wij elkaar vermoorden. Ik bedoel, persoonlijk maakt het mij niets uit of Jezus een maagdelijke moeder had. Dat maakt me niets uit. Totaal niet.

 

Daniel: Daar gaat het niet om.

 

Alan: En het kan me ook niet schelen of hij over water loopt of niet. Ik denk dat alles wat er overblijft, die delen zijn die hij gezegd heeft. Dat zijn eeuwigdurende waarheden en als je in wezen, een paar eenvoudige basiswetten zou hebben, zou het een veel, veel leukere plek zijn. Jammer genoeg is het oude dogma van de religie gedumpt aan de Christelijke top en bedekte het vanaf het begin toen Rome het overnam, want ze hadden al de Alma Mater, de Koningen van de Hemel, en brachten haar als Maria terug.

 

Daniel: Het maakt duidelijk hoe zwaar ons land een overdosis religie heeft.

 

Alan: Het is onvoorstelbaar. Onvoorstelbaar. Benjamin Franklin sprak daarover en hij bracht Wesley over ook al zei hij zelf, Franklin zei, ik kan een Mohammed in Arabie zijn. Hij zei dat hij een Bhoedist met Bhoedisten zou kunnen zijn. Een Christen met de Christenen. Met andere woorden, hij was een man die met alle seizoenen meeging, zoals een goede vrijmetselaar moet zijn. Hij bracht Wesley over want hij zei dat religie nodig was voor de missie die de USA te vervullen had. Ze moesten de USA gebruiken.

 

Daniel: Het is idioot. Ik krijg ook reclame met de post, een boek dat ze me toestuurden, ik kreeg het de volgende dag en ik las het. Ik ging erdoor heen want ik houd ervan het materiaal van de andere zijde te lezen. Ik sluit me niet voor hen af. Ik lees en bekijk het materiaal dat ze mensen proberen te laten slikken en ik weet dat mensen het helemaal opeten, maar ze stuurden me een boek, dat probeerde te zeggen dat ze alle antwoorden hadden. Ze kennen het teken van het beest. Ze weten wie het is, wat, nu en zo. Je weet wel, wie, wat, wanneer, waar, waarom. Ze weten het allemaal en de antwoorden staan allemaal in dit boek en ze stuurde het me met de post.

 

Alan: Ze hebben veel sluitende antwoorden en beslissende boeken gemaakt de laatste 50, 100 jaar.

 

Daniel: Daarom vind ik het zo grappig dat ze me dit materiaal stuurde en proberen mij deze dingen te laten slikken. Wat een beetje beangstigend is dat mensen dit spul echt geloven en geloof je dat we dit onszelf aandoen vanwege het feit dat we denken dat het ons lot is?

 

Alan: Waar je zeker van kunt zijn is dat deze karakters, die de wereld beheersen, Openbaringen gebruiken als een plan. Ze gebruiken het, stap voor stap. Ze gebruiken het omdat de geconditioneerde mensen het allemaal op de wil van God gooien en het eenvoudig accepteren als zijnde de wil van God. Zo wordt dat gedaan.

 

Daniel: We moeten gewoon onze armen over elkaar slaan, toch? Oké, Alan. Bedankt. Het was fijn weer eens met je te praten.

 

Alan: Bedankt voor het bellen. Nu hebben we Kevin uit Connecticut. Ben je er Kevin?

 

Kevin: hallo Alan. Hoe gaat het met je?

 

Alan: Niet slecht en met jou?

 

Kevin: Met mij gaat het heel goed. Ik heb nu een tijdje naar je shows geluisterd. Een vriend van mij vertelde me over jouw shows en ik ben echt blij dat hij dat gedaan heeft. Ik heb een paar vragen – eigenlijk twee. De eerste: Wat ik me afvraag is iets waar jij het een paar maanden over hebt gehad. Je ziet een omkeer in het boek Genesis waar ze verwijzen naar de Nephilim en ik vroeg me af of dat een soort maçonnieke grap is of iets dergelijks. Waar refereren ze nu precies naar volgens jou?

 

AlanHeb je het over de Nephilim?

 

KevinJa.

 

Alan: Het is een verwarrende term. Het is eigenlijk – Nephilim is ook de naam van het Noorden, het land van de dood, ook Niflheim (in Oud Noors, "Niflheimr"), dus zie je een woordspelletje en de reuzen en de zonen van God die naar beneden keken enz. maar, het gaat nog veel, veel dieper omdat in antieke tijden, de menselijke god (zeer menselijke goden) hoog in de bergen in grotten leefde. We weten uit Sumerie dat ze daar naar toe gingen en hen voedden en aan de opening van de grot offers brachten, voor deze karakters. En eigenlijk werden ze de eerste priestergenootschappen. Ze bestudeerden de mensen een heel lange tijd. Van bovenaf keken ze naar het gedrag va de mensen en lieten hen de seizoenen kennen, studeerde astronomie, de sterren, beschermde het allemaal en werden de eerste priesters. Technisch gesproken waren “de hoge”, de reuzen, diegene die in de bergen woonden, de heuvels en die de mensen bestudeerden.

 

Kevin: De andere vraag is: ik luister veel naar de patriot radio en de vraag die ik je wilt stellen is dat het lijkt of er daar veel aan de hand is. Je praat over het feit, de elite heeft, de ‘grote jongens’ zoals je ze noemt, het allemaal in de hand; dus wat is het beste dat wij kleine mensen, bij gebrek aan een betere term, wat we kunnen doen? Wat is de beste manier tegen deze mensen te ageren, want het lijkt alsof alle kaarten tegen ons zijn.

 

Alan; Je kunt nooit als een fysiek leger tegen hen opstaan, want, ten eerste, heb je geen georganiseerd leger. Je moet beginnen – als je in een stad woont, verdwijn uit die stad als je kan. Leer eenvoudig te leven, met weinig. Dan ben je op een veilige plaats. Steden worden gekort. Ze hebben uiteindelijk voedselbonnen voor de steden en daar zal chaos ontstaan. Veel van deze grote oefeningen in terrorisme hebben met oproer in de steden te maken. Daarom zijn ze er, komend oproer, bedwingen. Daar wil je niet in de buurt zijn. Verdwijn uit de stad. Hamster voedsel en basisdingen en leer heel eenvoudig te leven,  met zo min mogelijk geld en geef jezelf minstens een plek om te ademen als dat eraan komt.

 

Kevin: Hoe lang duurt dat nog?

 

Alan: Het Department of Defence in Engeland heeft al gesteld dat er vanaf 2010 en de volgende 30 jaar escalerend oproer zal zijn terwijl ze in de energie consumptie gaan snijden, benzine, voedsel. In feite zal voedsel het belangrijkste worden. Medische verzorging zit hier in het dal. Medische verzorging en aandacht is weggespoeld. Ze gaan ons minimale gezondheidsdiensten geven. In Canada, Engeland en andere landen is dit al zo, en je moet verschillende antibiotica hamsteren nu je ze nog kunt krijgen, dingen die je misschien in de toekomst nodig hebt.

 

Kevin: Wauw. Dat is goed. Hartelijk bedankt. Ik ga nu van de lijn zodat iemand anders kan bellen. Bedankt Alan.

 

Alan: Bedankt voor het bellen. Na de pauze ben ik met meer terug. Hallo mensen. Ik ben Alan Watt en we cutten door deze vrolijke, oude matrix. We hebben Eric uit Ohio aan de lijn. Ben je er Eric?

 

Eric: Hallo, Mr. Watt. Hoe gaat het met je?

 

Alan: En met jou Eric?

 

Eric: Met mij gaat het goed. Iemand had het eerder over de GM drugs en genetisch gemanipuleerde drugs en de marijuana van dertig jaar geleden had geen THC zoals nu, dus ik ben zeker dat het allemaal gemanipuleerd is.

 

AlanJa, dat klopt.

 

Eric: En in de vorige show zei een dame dat ze over de vrijmetselarij wilde spreken en hoe ze  in opmars zijn en mijn ervaring was, toen ik een vrijmetselaar was – laat me dat duidelijk zeggen --

 

Alan:  Was je een 32 graden vrijmetselaar?

 

Eric: Nee, 3 graden. Als er dingen naar voren kwamen die een beetje vaag waren, wilden ze zeker zijn – ze wilden je in een bepaalde richting en koers hebben. Ik was daar een beetje te ethisch voor dus ik heb de test niet echt doorstaan. Maar ze bleven bij me aandringen de York Rite of de Scottisch Rite te doen. Hier is het vooral de Scottisch Rite, en dit soort rangen en als je interesse voor die dingen laat zien, dan ben ik zeker dat ze je voor andere dingen benaderen, in zoverre het halen van rangen betreft in de bureaucratieën van de overheid en zo. Maar ik hoorde hetzelfde van mensen die bij General Electric werken. Als je een vrijmetselaar bent, vorder je sneller in verschillende ketenen van de organisatie.

 

Alan: Zeker. Hetzelfde is het in het educatiesysteem met de Eastern Star; daar viert het hoogtij en in schoolbesturen en ook de politie.

 

Eric: Veel politieagenten zijn vrijmetselaars. Ik herinner het me niet meer, maar het was een boek over de vrijmetselaars van Schotland Yard, daar waren er heel veel van en veel vreemde dingen vonden er plaats en naar verluid werd Jack the Ripper door andere vrijmetselaars beschermd en in feite zag ik dat een van de publicaties van de vrijmetselaars, het daarover had. Een film die uitkwam heette: “The Good Shepard”, soort van vrijmetselarij op steroïden, maar je ziet dat tijdens het proces ze hem onmiddellijk van een vrouw voorzien. Ze wilden hem niet met een dove vrouw omdat ze blijkbaar genetisch inferieur was. Toen hij – ze benaderden hem en hij deed wat hem gevraagd werd te doen, akelige dingen. Je ziet dat hij op die manier voortschrijdt op de ladder en ze wilden in werkelijkheid iemand met een geweten en dat bepaalde karakter had zowat geen geweten.

 

Alan: Nee. Hij was een psychopaat.

 

Eric: En dit is dus een vrij goed voorbeeld. Veel vrijmetselaars zullen nu waarschijnlijk zeggen, als ze luisteren, oh, nee die ervaring heb ik nooit gehad en het is goed mogelijk dat ze dáárvoor al eerder gescreend waren, zodat ze helemaal niet benaderd zouden worden. Of misschien hadden ze geen specifieke macht of dingen die ze – autoriteit die nuttig is voor andere vrijmetselaars, dus werden die in wezen met rust gelaten.

 

Alan: Als je wat mogelijkheden of macht in een bepaald gebied hebt, kun je heel snel voor de ladder benaderd worden, zelfs in een week.

 

Eric: Oké, luister dat is alles wat ik te zeggen had en zorg goed voor jezelf.

 

Alan: Bedankt voor het bellen Eric.

 

Eric:  Prima. Doei.

 

Alan: Tot hoors. Doei. Eric was een vrijmetselaar en ook een bureaucraat. Oké, ik hoor de muziek komen dus van Hamish en mij, hier in een nog steeds kil Ontario, Canada, een fijne avond en moge je god of je goden met je gaan.

 

Vertaling, M. Eken, mei 2008