ALAN WATT

"CUTTING THROUGH THE MATRIX"

LIVE ON RBN

 

"FOOD CRISIS PREDICTIVE PROGRAMMING–

'SHORTLY YOU'LL SEE FROM HOLLYWOOD

MOVIES WITH RIOTING OVER FOOD

HEROES GUIDE PUBLIC TO JUST GET ALONG

ALL PAID FOR BY THE PENTAGON' "

 

 

VOEDSELCRISIS VOORSPELLEND PROGRAMMEREN-

 

“Binnenkort zul je Hollywood films zien over voedselrellen, helden die het publiek de weg wijzen ermee in te stemmen, allemaal door het Pentagon betaalt.

11 april, 2008

 

Dialoog copyright Alan Watt – 11 april, 2008 (Uitgezonderd muziek, literaire citaten en opmerkingen van bellers)

 

WWW.CUTTINGTHROUGHTHEMATRIX.COM

 

www.alanwattsentientsentinel.eu

 

 

 

"Code of Silence" by Bruce Springsteen

 

There's a code of silence that we don't dare speak
There's a wall between us and a river so deep
And we keep pretending that there's nothing wrong
But there's a code of silence and it can't go on

 

 

Hallo mensen. Ik ben Alan Watt en dit is Cutting Trough the Matrix op 11 april, 2008. Nieuwkomers, kijk op de website cuttingthroughthematrix.com. Dat is de officiële website en download informatie van vorige talks. Het helpt je deze grote puzzel (die de grote jongens een naam gegeven hebben: “The New World order”) in te vullen. In het verleden zijn er veel New World Orders geweest; dit is alleen de nieuwe New World Order die eraan komt. Kijk ook op alanwattsentientsentinel.eu en download transcripten in verschillende Europese talen. Print ze en geef ze aan je vrienden omdat het niet lang meer duurt voordat we allemaal de mond moeten houden. Dat staat op het programma. Zonder twijfel.

 

 De grote jongens rollen nu door en voor hen is het niet alleen simpelweg wetten doorvoeren, zoals het voor de mensen onderaan lijkt te zijn. Deze organisaties, deze ontelbare netwerken van instituten en denktanks hebben een hele lange tijd, veel, veel jaar, lang voordat jij geboren was, hard gewerkt om deze globale samenleving te creëren maar niet een globale samenleving die op een of andere manier op democratie is gebaseerd, maar het is een globale samenleving die gebaseerd is op een vorm van wetenschappelijk dictatorschap. Ze willen het ordelijk hebben. Een ordelijk systeem en op het moment, zie je, wij hebben een soort vrije wil, of tenminste de herinnering aan een vrije wil. De meeste mensen hebben geen echte vrije wil. Ze zijn geprogrammeerd en herhalen simpelweg. Maar, vrije wil is nog steeds een herinnering en in sommige landen is vrijheid ook een herinnering, en dat moet ontworteld worden door een groter totalitair regime, wereldwijd. Vanaf de top, over de hele wereld geďnstitutionaliseerd omdat het, zoals ik al zei, het te onordelijk is als we onze eigen beslissingen nemen.

 

Tegenwoordig zijn we opgegroeid met een televisie generatie. Mensen nu in bejaardentehuizen zijn vanaf de geboorte opgegroeid met televisie, denkende dat de hele realiteit zo was als het hun geportretteerd op de televisie is en natuurlijk is dat de nep realiteit. Iedere avond zet je het aan, je krijgt een bizarre downloading van halfware delen, complete leugens en andere trivialiteiten. Alles is zo onwerkelijk vervlochten en vermengd dat het een vreemde pantomime lijkt waar niets er meer toe doet en dat is met opzet, want het nieuws was niet altijd zo. Het is steeds hetzelfde, tenminste de versie die we tegenwoordig hebben, 20 jaar zoiets, maar dáárvoor was het helemaal niet zo. Actueel nieuws werd gescheiden van sport. Hollywood, trivialiteiten, fictie en sport kwam over het algemeen alleen in het weekend, een paar uur op zaterdag en dat was het.

 

Waarom hebben ze dat gedaan?

 

Want je moet in een soort la-la land leven, waar niets echt is, zoals in het liedje van de Beatles, Strawberry fields forever.” 

 

Lang geleden kwamen belangrijke spelers van deze agenda publiekelijk naar buiten, niet zo zeer hun zorgen verwoordend maar hun mening over de samenleving en hoe het beheerd moet worden Aldous Huxley was een van hen. De Huxley die romans schreef, was ook betrokken bij grote denktanks uit New York en Londen. Het is vreemd dat hij aan tongkanker overleed – soms gereserveerd voor diegene die teveel praten.

 

Hallo mensen. Ik ben Alan Watt en dit is Cutting Trhough the Matrix. Net voor de pauze, noemde ik het feit dat dit nieuwe deel van de New World Order de planeet ordelijker wilt hebben, en daarbij bedoel ik dat het op dit moment, te simpel en inefficiënt gerund wordt, waar we allemaal onze eigen beslissingen nemen.  Het is te onordelijk en dus willen ze een geplande samenleving. We hebben gehoord van Planned Parenthood. Om Moeder Aarde te redden willen ze een geplande samenleving waar mensen de volgende 20 of 30 jaar vrijwillig gesteriliseerd worden en langs deze weg indoctrineren ze kinderen al vanaf de kleuterschool. Dus bent niet verbaasd als je ze ziet opgroeien en buttons dragen met, “Ik ben gesteriliseerd om de Oude Gaia te redden.” Dat zal er zeker komen.

 

Met genoeg indoctrinatie op de juiste leeftijd kan men alles laten gebeuren en wij staan in de rij en mensen hebben vreemde dingen op het internet opgemerkt; dat komt omdat alle grote servers als één geheel bij elkaar komen en alles, alle informatie naar NSA doorsluizen. Diegene die van mij mail terug verwacht, ik word nu bij veel mensen geblokkeerd. Veel daarvan komt bij mij terug. Het spel wordt gespeeld en ze hebben via kranten, aan de top toegegeven, dat teams opgezet zijn, websites aan te vallen die niet hetzelfde denken als de overheid of “anti-overheid” zijn of niet meegaan met dit specifieke programma van de overheid op dit moment. Dus ik ben er een van, ik word de hele tijd aangevallen. Als je niets van me hebt gehoord, is dat niet omdat ik niet geantwoord heb. Ik krijg gewoon alle mail terug.

 

Ik heb al eens gezegd dat de meeste mensen door hun leven glijden en nooit echt weten wat er aan de hand is en omdat ze elkaar dezelfde informatie napraten, over het algemeen uit het nieuws van de vorige dag. Ze denken allemaal dat ze geestelijk gezond zijn. Maar de dingen die vandaag gebeuren werden 50, 60, 70 jaar geleden besproken en gepubliceerd in dikke boeken, door grote spelers, inclusief de behoefte de bevolking te verminderen want ondanks wereldoorlogen, is de bevolking te hoog (in hun boeken, wel te verstaan) en aan de top houden ze van boekhouden en netheid en orde. Daarom hebben ze alle systemen doorgenomen die mensen in het verleden ontvolkten en je zult Huxley Wells, je hoort veel grote spelers, Charles Galton Darwin, het feit horen betreuren dat de Zwarte Dood zo’n beetje is uitgestorven en ook het feit bejammeren dat met ons verbeterd gezondheidssysteem, de mensen te lang zullen leven. Dat irriteerde en verwarde hen, vooral toen ze zeiden dat we allemaal “nutteloze eters” zijn. We hebben niet echt een belangrijke rol in de bestemming van de wereld. We zijn gewoon gebruikers en producenten, zie je. We hebben het juiste intellect niet. We hebben geen “deugd” en ze zijn gek op het woord deugd (virtue). Daarom is er virtuele realiteit (een hoge Maçonnieke term)  en daarom moeten de meeste van ons verdwijnen. Wij hebben geen echt doel in de wereld.

 

Met deze fantastische gezondheids industrie die wereldwijd wordt gepromoot, is het eerste deel natuurlijk abortus, door de VN wereldwijd en in ieder land gefinancierd, vooral in derdewereld landen. Tegelijkertijd zien we in de zogenaamde eerste wereld landen, mensen door vroegtijdige ouderdomsziekten, zieker en zieker worden. Onvoorstelbare, onvoorstelbare hoeveelheden artritis, kinder- en adolescente artritis en verscheidene andere zaken die mensen op die leeftijd niet mogen treffen en alles hangt samen met de vaccinatie agenda. Zonder twijfel. De meeste mensen in het westen hebben een gecompromitteerd immuunsysteem, iets viel hun immuunsysteem aan. Lees de oude boeken, dan kun je twee en twee optellen en krijg je een antwoord, want ze hebben deze feiten gepubliceerd en ik heb ze eerder gelezen. Ook de boeken van Bertrand Russell waar hij zei dat de naald met het juiste effect gebruikt zou worden, de naald.

 

Het akelige is dat de meeste mensen dit materiaal zelf kunnen horen en lezen en nog steeds zeggen, “ik weet dat ze dit zeiden maar dat meenden ze niet echt. Niemand kan zo monsterlijk zijn,” en dat is precies waarom diegene aan de top, deze grote globale elite, ermee weg komt. We zijn getraind om deze patriarchale organisaties aan de top te houden, die op een of andere manier uit andere baarmoeders worden geboren met een speciaal altruďstisch gen. Ze willen ons helpen, grote pappie en mijn god, pappie laat zijn slagtanden zien.

 

Ik heb ook gezegd dat boven overheden en parlementen, er grote foundations staan die frontorganisaties zijn die de niet gouvermentele agenturen financieren die het beleid erdoor drukken en het beleid voor de planeet ontwerpen. In Engeland hebben ze Royal Charters. Je kunt het woord “Royal” nergens opzetten als je geen charter van de Kroon hebt gekregen – deze vreemde super organisatie, de Kroon genaamd. De basis van the Royal Institute of International Affairs in England, hun tehuis heet Chatham House. Chatham House is het tehuis van the Royal Institute for International Affairs. In New York noemen ze het the Council on Foreign Relations. Dezelfde organisatie. Ze konden het niet Koninklijk noemen. Daarmee zou je Amerika in het verleden in verwarring hebben gebracht vanwege de propaganda die ondernomen is en in New York is het ‘t Harold Pratt Building.

 

Nu kwam deze niet gouvermentele organisatie, die het beleid en de strategieën voor de integratie van de Amerika’s opstelden, op de CBC in Canada en zeiden dat ze dit hebben gedaan. Ze waren heel erg trots op zichzelf. Deze niet gouvermentele organisatie die denktanks en vingers in de hele pap over de wereld hebben, hebben over het feit geschreven dat ze een project bestudeerd hebben dat te maken heeft met de voedselvoorziening voor de volgende 50 tot 100 jaar.

 

Chatham House was tijdens de tweede wereldoorlog ook veranderd in het hoofdkwartier van de OSS en uit de OSS kwam MI6 en de CIA. Zelfde gebouw, hetzelfde huis. Dit staat op hun eigen website. 

 

         “Voedselvoorziening voor de UK in de 21ste Eeuw: The New Dynamic.”

 

 Alan: Hier zie je nu de niet gouvermentele, non politieke organisatie die de politiek opstelt zodat overheden wetten ondertekenen over het voedselsysteem. Nu er vijf grote agri-voedsel bedrijven zijn, zul je ontdekken dat de leden, die de controlerende aandelen hebben, allemaal lid zijn van het Royal Institute for International Affairs en de Council on Foreign Relations.

 

         ““Voedselvoorziening voor de UK in de 21ste Eeuw: The New Dynamic.”

       

“Toegevoegd aan gegrondveste  gebieden, onderneemt het Chatham House een toenemend aantal initiatieven die onze regionale…”

 

 Alan: Alweer regionaal. Dat zijn de regionale delen van de VN.

 

         “...en thematische deskundigheid combineert om op specifieke politieke gebieden te focussen. Dit project, “ Voedselvoorziening voor de UK in de 21ste Eeuw: The New Dynamic., is een belangrijke component van deze inspanning.”

 

 Alan: Kijk, dit is niet alleen Engeland. Elk Gemenebest land over de hele planeet heeft zijn eigen RIIA organisatie en de in USA heet het gewoon de Council on Foreign Relations, dus doen ze in ieder land het zelfde.

 

         “Het project werd in 2007 aan het publiek gepresenteerd gevolgd door 18 maanden evaluatie. Project beleggers kunnen inloggen op de Food Supply Project Website. Het onderzoek is gefocust op de toekomst, de effecten onderzoekend van globale trends op de netwerken die de markt van de UK voorziet van twee voorname dingen, tarwe en zuivel.”

 

Alan: Nu heb je het nieuws gezien, tenslotte is dit een tijdje geleden gepubliceerd. Nu hoor je op het nieuws dat er wereldwijd opeens, plotseling, zo plotseling een enorm tarwe tekort is. Dat wordt een ramp. Er zijn al rellen in Haďti. Ik heb jullie jaren geleden verteld dat voedsel als wapen gebruikt gaat worden. Dat is het nu en hier zijn de jongens die erachter zitten.

 

         “Het werk is opgebouwd rond een kern van beleggers met onderzoekservaring, weggehaald bij uitstekende centra in het hele land. De aandacht vestigend op de uitdagingen die tegemoet gezien moeten worden, geeft het deelnemers een breed systeem van perspectieven en zal ontwikkeld worden door op scenario’s gebaseerde analyses, de opties voor professionelen open voor iedere voorzieningsnetwerk. Onderzoek dat tussen maart en november 2007 is ondernomen hield een reeks interviews en discussies in met leidende spelers binnen en rond de koren- en zuivel voorziening netwerken van de UK. Het werk wijst aan dat er wijdverbreide twijfels zijn over de mogelijkheid tot globale voedselproductie om de stijgende vraag te beantwoorden, met begrenzingen aan de beschikbaarheid van energie…”

 

Alan: Dat bezitten ze ook, onthoudt dat. Ze zijn achter alle energie aangegaan door middel van het Kyoto verdrag.

           

 "…water…"

 

Alan: Een andere hoofdzaak.

 

         “...en land,  veelvuldig geďdentificeerd als kwesties  met een bepaalde betekenis. Over het algemeen is er een verwachting van betekenisvolle structurele veranderingen in de bestaande schikkingen t.a.v. de voedselvoorziening en de politiek die dat ondersteunt; en men gelooft dat de UK als samenleving, een aantal belangrijke keuzes moet maken als het gaat om de beveiliging van voedselschikkingen die de allerhoogste ondersteuning van belangen biedt.

        

         Deze voorafgaande bevindingen zullen de volgende fase van het project onderzoek beďnvloeden, vooral de ontwikkeling van vier globale scenario’s die de toekomst kunnen vormen van de voedselvoorziening in de UK. Het bereik van variabelen die in dit proces overwogen moeten worden houden in:

-           

-          Globale reacties, inclusief van de belangrijke economische ontwakende economieën zoals China en India;

-          de rol va wetenschap en technologie

-          de respectievelijke rollen van overheden, de industrie en gebruikers en de beste manier om gewenst gedrag aan te moedigen…”

 

Alan: Boeiende beschrijving. 

 

         “...de beste manier, gewenst gedrag aan te moedigen en bedrijvigheid die werkt. Veel van het werk zal gedaan worden in series workshops door uitnodiging…”

 

Alan: Met andere woorden, probeer daar niet naar toe te gaan – je komt er niet in. 

 

         “...de volgende zes maanden; het eerstvolgende zal gehouden worden op het Headquarters of the National Farmers' Union in Stoneleigh, 11/12 maart en 18/19 maart. Een belangrijke evaluatie conferentie zal plaatsvinden in de laatste week van juni 2008.”

 

Alan: Ik ben met meer terug, na de volgende boodschappen. Hallo mensen, dit is Alan Watt. We Cutten door de Matrix, ik probeer je te laten zien dat niets toeval is. Je leeft simpelweg door een agenda heen, een groot lange termijn zakenplan dat lang geleden is uitgezet. Ze keken naar de samenleving en wat de samenleving nodig had om te overleven en hoe mensen gehoorzaam te krijgen door allerlei soorten wapentuig te gebruiken, inclusief voedsel en water, energie voor warmte en de rest; en nu sluiten ze het net om het publiek. Dit is de eeuw van het creëren van crisissen. Crisis creatie – overal waar je kijkt is een crisis. Plotseling is iets een crisis. Maar het is werkelijk niet plotseling, want zoals ik al zei, schreven ze daar al lang geleden over en nu slopen de grote jongens het, die aan de top, wereldwijd met elkaar verbonden zijn door middel van hun organisatie de Verenigde naties genaamd.

 

Dit komt uit MSN nieuws, 11 april 2008. 

           

 "De voedselagenturen van de VN……"

 

Alan: Kijk, dit is verbonden met al het materiaal dat het  Royal Institute for International Affairs naar buiten brengt.

 

         “De voedselagenturen van de VN: stijgende prijzen houden aan. Miljoenen zijn kwetsbaar, wereldwijd; vooral gevaar voor ontwikkelingslanden.

 

Alan: Hier staat een foto van tegenstanders .

 

         “Protesterende mensen worden door de oproerpolitie geblokkeerd terwijl ze naar het presidentiele Paleis marcheren om een onechte verjaardagstaart en geschenk af te leveren aan de Filippijnse president Gloria Arroya op haar 61ste verjaardag in Manilla. De protesterende riepen Arrayo af te treden, haar de schuld gevend van de gestegen voedsel- en olie prijzen.”

 

Alan: Nu kun je zien waarom ze deze internationale oproerpolitie en  -leger hebben opgebouwd en het gaat verder over Haďti.

 

         “De eerste minister van Haďti vertelde af te treden op 10 april 2008. Haitiaanse senators riepen om de aftreding van de eerste minister Jacques Edouard Alexis na een week van gewelddadige demonstraties tegen de stijgende kosten van voedsel. Het geweld doodde minstens 5 mensen. NBC's Mara Schiavocampo rapporteert dit op Nightly news.”

 

Alan: Er zijn meerdere links die daarmee te maken hebben. Onthoudt nu, ook Haďti, een ander land waar de Verenigde Naties, nu ongeveer 15 jaar zwaar bij betrokken is, waar toezicht gehouden wordt nota bene door de RCMP (Royal Canadian Mounted Police) die jaren geleden blauwe baretten opzette en daar naar toe gingen om andere rellen te beëindigen in dit door armoede verstrikte land. Waar de VN ook naar naartoe gaat, het wordt alleen maar erger. Dan komt de Wereldbank die leningen geeft om intensieve landbouw te plegen, gebruik makend van alle chemicaliën die de bodem in een wip uitput, hen afhankelijker maakt van de chemicaliën, die maar duurder worden en de mensen kunnen het niet terug betalen. Het is gewoon te veel. Deze leningen zijn exorbitant en niet bedoeld hen te helpen. Het brengt alleen maar, verdere dienstbaarheid aan hun meesters; en Haďti en diegene die Haďti controleren hebben een lang geheugen omdat het ’t eerste land was dat lang geleden helemaal bezet werd door slaven die tegen hun meesters rebelleerden.

 

Voordat ik naar bellers ga, lees ik ook het andere deel. Het is precies hetzelfde nieuws dat we wereldwijd in verschillende landen krijgen maar het zegt niet dat je naar het nieuws van bepaalde landen moet kijken. Welke wetten ook in de UK worden aangenomen, ze worden tegelijkertijd ook in Canada en de USA aangenomen. We zijn allemaal onder de NATO met elkaar verbonden, het omgekeerde van ATON.

 

         “Alle burgers van de UK moeten in 2017 in een ID databasis zitten.

         Door Philip Johnston, Home Affairs Editor

        7 maart, 2008.

 

 

         Alle Britse burgers moeten hun vingerafdrukken en foto’s binnen 10 jaar, geregistreerd hebben in een nationale databasis, volgens de plannen uitgestippeld door Governemnet Millions in gevoelige baantjes, inclusief leraren…”

 

Alan: Gevoelig baantje, eh, leraar?

 

         “...werkgevers in de gezondheidszorg...”

 

Alan: Met andere woorden, iedereen die door de overheid wordt betaald.

 

         “...zullen de eerste zijn die in het identiteitsregister worden ingeschreven. Bij een verzoek het project af te trappen – zullen ’s wereld grootste – buitenlandse Nationals die in de UK werken – vanaf november, kaarten in omloop gaan brengen. Begin volgend jaar zullen de eerste Britse burgers ingeschreven worden, beginnend met vliegveld personeel, personeel van energiecentrales en mensen die op Olympische locaties in Londen werken. Kiosken voor vingerafdrukken, gemodelleerd naar pasfotohokjes op stations en in winkels, worden over het hele land opgezet om mensen te helpen zich in te schrijven. Plannen, uitgestippeld door Jacqui Smith, de Home Secretary, overweegt een bijdrage van 30 pond...”

 

Alan: Dat is rond 60 dollar. 

 

         “...voor een enkele kaart en meer dan 100 pond voor een gecombineerde kaart en paspoort.”

 

Alan: Kijk, dit is de schoonheid van democratie. Je moet je eigen ketenen en het touw dat je ophangt betalen. 

 

        “Maar ministers is door hun eigen deskundigen verteld dat inschrijving gratis moet zijn als je “de harten wilt winnen’ voor dit plan.’

 

Alan: Oh, hemeltje lief, de harten winnen van de gewone mensen. 

 

        “Een bericht in opdracht van Gordon Brown door Sir James Crosby, een vroeger hoofd van bankzaken….’ (banking chief)

 

Alan: Ik wilde chef zeggen omdat hij de boeken kookt. 

 

         “...kwam met het vooruitzicht de belastingbetaler de volle kosten op te laten brengen.”

 

Alan: Natuurlijk doen ze dat! 

 

         “De overheid heeft al die tijd erop aangedrongen dat het veelvuldig biljoenen plan gefinancierd moet worden door leges en niet door belastingen. Sir James, kwam ook naar voren dat hij tegen een digitale foto van de vingerafdrukken van de kaarthouder op de microchip in elke ID kaart wil.”

 

Alan: Er zit een microchip in de kaart.

        

“vanwege veiligheidsredenen moet op de kaart en de databasis een paar biometrische elementen bevatten, zei hij.”

 

Alan: Dat is het begin natuurlijk.

 

         “Zijn verslag werd gepubliceerd samen met het tijdsbestek van de regering voor de introductie van een universeel ID plan in 2017.”

 

 Alan: Hetzelfde als ieder ander land op de planeet.

 

         “Vanaf het begin van 2010....”

 

Alan: Alweer, 2010 daar houden ze van, toch?

 

         “...moeten jonge mensen een identiteitskaart krijgen als ze dat willen en zal uitgevaardigd zijn met een identificatienummer. Later in het jaar zal het plan geopend worden voor vrijwillige deelname door iedere leeftijd.”

 

Alan: Ik moet de muizenval gebruiken. Ik ben met meer na deze boodschappen terug. Hallo. Ik ben Alan Watt. We cutten door de matrix en ik laat je zien wat er in je eigen land en in ieder ander land gaande is, maar niemand wilt het feit vermelden dus moet je alle verschillende kranten door worstelen. Dit komt uit The Telegraph. Een paragraaf en dan ga ik naar de bellers.

 

         “vanaf 2012 – na de volgende algemene verkiezingen – zal iedereen die een nieuw paspoort wil hebben, automatisch de vingerafdrukken moeten geven en 49 stuks persoonlijke informatie. “

 

Alan: Hetzelfde in Canada en de USA.

 

         “...zal ingelogd worden op de databasis.”

 

Alan: Ze zijn gek op 49. Daarom zijn de parallellen tussen de USA en Canada opgetrokken. De Masons deden dat, zie je. 49’er lieve Clementine. 

 

 “Dit is drie jaar later dan gepland toen het plan voor het eerst voorgesteld werd na de terroristische aanvallen van 11 september in 2001.”

 

Alan: Ik geloof dat de schrijver vergat te vermelden dat ze dit in 1998 probeerden door te voeren maar er was geen reden dit te doen en het publiek was erop tegen. Nu ga ik naar de telefoon en we hebben Brian uit Brazilië. Ben je er Brian?  

 

Brian: Ja. Hallo Alan. Kun je me horen?

 

Alan: Ja. Ga je gang.

 

Brian: Ik bel alleen maar om iets over chemtrails te zeggen die ik vaak de laatste tijd geobserveerd heb voor diegene die dit volgen in Noord Amerika en Europa. Het grootste gedeelte van Brazilië en veel in Zuid Amerika krijgt ook zware besproeiingen te verduren, ook Argentinië, en afgelopen twee weken waren we helemaal niet gewend aan welke regenbui dan ook. Er was een migratie van 40.000 mensen die weggingen uit hun landen vanwege de enorme regenbuien en overstromingen in het noordoosten en het lijkt alsof Agenda 21 in beweging komt.

 

Alan: Het zet zich in beweging, je hebt helemaal gelijk, het is Agenda 21, daar is geen twijfel over mogelijk. Ze gebruiken het sproeien gekoppeld aan HAARP om enorme stormen te veroorzaken en dat staat in het Weather Warfare Treaty, ondertekend op de Verenigde Naties in de 1970’s. Mensen zouden dat moeten checken. Ja, het is gaande.

 

Brian: Ik wil ook iets zeggen over de chemtrails die H.G. Wells in Things to Comebespreekt. Hij bespreekt de fabricage van dit spul en de dag is misschien niet ver, dat het eugenetische toepassingen heeft om de genen van de bevolking te manipuleren.

 

Alan: Dat klopt en dit weekend doe ik een special over chemtrails omdat er nu bewijs is, zoals ik al een zei, er zit ook aerosolized Prozac en Valium in om het publiek te drogeren.

 

Brian: Ja. Je kunt de reactie van de mensen zien. Hier in het noordoosten is er een exodus van 1.5 miljoen mensen en geen enkele reactie of iets dergelijks.  

 

Alan: Ja en dat zegt dat er een agenda is.  

 

Brian: Ja, ja. Nog een opmerking ook over jouw werk en de USA als de eerste openlijke maçonnieke republiek of land. Als je naar de geschiedenis van Brazilië kijkt, is Brazilië ook intensief maçonniek en de verdragen zijn ook gepubliceerd, ook met de Grand Orient van England

 

Alan: Ja. Alles met “Bra”- “Bra” trouwens is een maçonniek grapje voor twee, de dualiteit. Het is een cross-your-heart soort deal; maar zonder twijfel als je naar alle Latijns Amerikaanse landen kijkt vind je hoge maçonnieke symbolen. Heel Amerika in feite is hetzelfde. 

 

Brian: Oké, hartelijk bedankt Alan en ik hoop dat ik in de toekomst weer kan bellen. 

 

Alan: bedankt voor het bellen. Nu heb ik Rick uit Californie. Ben je er, Rick?

 

Rick: Hallo Alan: Ik wilde een paar dingen zeggen. Ik hoor mensen veel over het systeem klagen en ik tingel mee en zal zeggen ja, ze willen kinderen catalogiseren op hun DNA dat ze crimineel en voorwaardelijk zijn; of ik zeg de Britse regering wil gevangen microchippen of mensen microchippen, en ze zullen zeggen oh, ik geloof dat ‘t een geweldig idee is. Mensen zeggen dit zo ongegeneerd, zo onverschillig en dus laat het zien hoe erg de mensen gehersenspoeld zijn. Dat als eerste. Wat ik als tweede wil zeggen is, ken je die beller die opbelde en over religie ruzie maakte, Jeff uit Texas geloof ik? Ik ging naar zijn YouTube video en luisterde ernaar en hij werd boos. Hij zei, toen ik in het leger zat – hij zei dat hij in het leger heeft gezeten en hij zei dat hij tijdens 9/11 in New York was, in het Cosmopolitan Hotel, waarvan je zeker kunt zijn dat ‘t het waarschijnlijk erg duur is. Je had het over de ark, hij weerlegde, hij zei, oh, ik ben specialist in buitenlandse talen en ik vertelde dat aan iemand. Ik vertelde dat aan een vriend en ze zeiden dat het intelligence was. Militaire inlichtingen en dus vertelt hij hier veel over zichzelf en die andere jongen Lucas, die na hem belde, kent hem blijkbaar ook.

 

Alan: Ik weet zeker dat ze elkaar kennen en je moet ook begrijpen dat er centrales zijn. Georganiseerde centrales die gastheren tegen elkaar opzetten omdat onder verscheidene hate law crimes, als ze je proberen uit te spelen, ze je uit de lucht kunnen halen. Deze jongens kunnen ook voor de CIA werken, die over het algemeen allemaal achter dit soort dingen zit.

 

Rick: Ik heb Republic, Michael Powers al gebeld, om mijn hulp aan te bieden en zei hoe graag ik je mag en je ten koste van alles, in de lucht wilt houden en vroeg hem of iemand gebeld had. Hij zei dat deze vent Jeff zei dat hij radioshows gaat bellen om je aan de kaak te stellen.

 

Alan: Er zijn zeker aanvallen en ik ben me er goed van bewust en ik aanvaard het, omdat ik de vorige week over veel van deze zogenaamde haat-groepen gesproken, die eigenlijk CIA front organisaties zijn die verscheidene haat terminologieën gebruiken om je op te ruien, je op de kast te jagen en je uit de lucht te krijgen. Als ze je maar uit de lucht kunnen halen, dat is het belangrijkste en ze gebruiken alle technieken dit klaar te spelen.

 

Rick: Wat kan ik doen? Ik bedoel, ik zou graag iets willen bijdragen en dat wil ik. Dat heb ik in het verleden gedaan als ik meer geld krijg. Financieel heb ik het nu een beetje moeilijk, maar kan ik iets anders doen je te helpen mensen tegen te houden?  

 

Alan: Je kunt niet veel doen en ik zeg tegen mensen hun eigen gezonde verstand te gebruiken als ze naar shows luisteren en beseffen dat er overheids sponsors zijn, net zoals ze internet afsporen, sporen ze radioshows af. Het Pentagon heeft dat al toegegeven. Ze hebben organisaties opgezet die iedere radiogastheer moet nagaan en alles wat ze ooit gezegd hebben, om te zien of ze een reden kunnen vinden hen aan te klagen als anti-overheid, dus hebben ze daar buiten centrales die betaald worden naar shows te bellen en echt de gastheer te bestoken. 

 

Rick: Oké. Dat is alles. Ik wilde alleen maar zeggen dat ik je graag mag en Mike Powers zei iets over jou dat je vijf dagen per week moet uitzenden, dat zou goed zijn, maar ik weet je of je – ik wilde alleen maar mijn hulp aanbieden en ik sta achter je Alan.

 

Alan: Oké, bedankt voor het bellen.

 

RickOké, graag gedaan. Doei doei.

 

Alan: Doei. Nu is er Mark uit Wisconsin. Ben je er Mark? 

 

Mark: Aldous Huxley. Ik geloof op Berkeley 1962, 1961. Ken je die speech?  

 

Alan. Die staat op mijn website.

 

Mark. Ja, dat klopt. Iedereen moet dat downloaden omdat hij echt open is over hoe overheden terrorisme gebruiken stress te creëren om beďnvloeding bij de bevolking te vermeerderen.

 

Alan: Ik heb er nog een, die zet ik erop, een ander interview waar hij een beetje verder gaat. 

 

Mark: Oh, dat zou ik graag willen horen. Hoe heet die Alan? 

 

Alan: Dit weekend zet ik het erop. Ik doe een speciale show en die voeg ik eraan toe, dus kun je het vinden. 

 

Mark: Oké. Mijn interesse was hoog omdat hij het ook over de invloed van suggesties had. Twintig procent van de bevolking is extreem beďnvloedbaar. Er is een middengedeelte, en de top is 20 procent, dus denk ik dat er 60 procent gemiddeld is.

 

Alan: Eigenlijk is 60 procent beďnvloedbaar. Hij zei dat eigenlijk in andere talks die hij gaf en zijn cijfers lagen veel hoger. Hij zei dat 60 procent onmiddellijk beďnvloedbaar is. Met andere woorden, 60 procent van de bevolking betwist de media niet. Zij denken dat het allemaal waar is.

 

Mark: Dat dacht ik ook. Het kan toen waar zijn geweest maar ik denk dat mensen tegenwoordig veel meer te beďnvloeden zijn.

 

Alan: Dat is zo. Zeer zeker. 

 

Mark: En dat brengt me op een andere vraag. Ik heb eerder een paar tapes gehoord met sublimale boodschappen en ik weet dat het vrij belangrijk is – sprekers zullen zeggen, zorg er a.u.b. voor dat de linker vleugel…….. – je weet dat de sprekers verdeeld zijn in links en rechts en ik geloof dat, dat vrij belangrijk is. Kun je uitleggen waarom dat belangrijk is? Waarom er linker en rechter luisprekers zijn.

 

Alan: Rechts en links heeft met de verschillende delen van je hersens te maken. Je spraakcentrum – kijk, je gehoor ligt in de temporale kwab en ik denk dat de enige organen die werkelijk in hetzelfde deel samenkomen, de ogen zijn, maar het gehoor en al het andere heeft met twee verschillende kanten van je hersens te maken. Logica versus emotie, dus kun je dingen aan het werken krijgen. Het hangt er vanaf hoe je een hal met licht en geluid opzet en het wordt ook in de muziekindustrie gebruikt om speciale effecten te krijgen op het publiek, als je weet waar je mee bezig bent. Het is op zich al een wetenschap dat gedrag en stemmingen beďnvloedt en zo, en ze gebruiken het ook in grote bioscopen, grote schouwburgen en filmhuizen waar de sprekers – tijdens een horrorfilm hoor je een bepaald geluid. Het kan vanaf een ander deel van de hal komen en niet vanaf de andere sprekers, en de bedoeling is het emotionele gedeelte te beďnvloeden.

 

Mark: Dus als we naar de film gaan kunnen we eigenlijk op honderd verschillende manieren door verschillende methodes, geprogrammeerd worden?

 

Alan: Je wordt geprogrammeerd. In de ‘60’s hebben ze daar veel over geschreven. Ze probeerden verschillende technieken om zelfs geuren en reuk in het theater te brengen. Ze hadden ook theaters opgetuigd zodat de stoelen zouden bewegen of schudden als je eraan dacht dat je in een auto zat. Het hele idee is, hoe meer zintuigen ze voor de gek kunnen houden, hoe geloofwaardiger het verhaal is, en daarom zal elke boodschap gedownload worden en veel, veel gemakkeler in je herinnering blijven. Dit is een techniek die lang, lang geleden is gebruikt en eigenlijk is het tegenwoordig nog beter. De High Definition televisie is zelfs beter dan het normale zicht. Als je naast de televisie kijkt zie je tegelijkertijd geen focus, dus het idee is je uiteindelijk gewend te doen raken aan eventuele implantaten in je ogen. Dat komt er met de technologie van de cyborg aan. Daar heb ik totaal geen twijfels over, die hoge definition. Waarom moet er een wet zijn dat iedere fabrikant high definition televisie moet maken? Daar is een reden voor. Het zal veel effectiever zijn dan de gewone televisie en die is al erg genoeg,

 

Mark: Dat doet me denken aan het feit dat de regering vouchers aan mensen geeft zodat ze op de kabel kunnen.

 

Alan: Dat klopt. Ik bedoel, dat is prioriteit, nietwaar?! Ze willen dus dat iedereen hun heel speciale downloading krijgt die effectiever zal zijn dan de oude en die was al erg genoeg. 

 

Mark: Precies, precies. Oké, Alan bedankt. 

 

Alan: Bedankt voor het bellen. Ja, we stomen voort met die indoctrinatie. Huxley had gelijk. Hij nam zeker deel, aan een deel van de grote denktanks. Daarom kon hij wat openlijker spreken – dat heet, voor een gedeelte. Hij werd bewaakt ten aanzien van bepaalde onderwerpen maar hij ontvouwde de agenda. Hijzelf was vreselijk bezorgd over overbevolking en nogmaals, hij had het over voedselvoorzieningen, oproer, maar hij zei ook iets over het feit dat privéorganisaties – hij zag de toekomst geregeerd door belangrijke internationale bedrijven die het van de overheid overnemen en verder van een democratisch systeem verwijderd zullen zijn dan ooit. Dit kun je verbinden met dezelfde techniek opgesomd door Professor Carroll Quigley en toen hij zei dat het volgende systeem een nieuw feodaal systeem zal zijn. Waar de CEO’s van bedrijven de nieuwe meesters zijn over de mensen. Kijk, dit heeft plaats gevonden en zo was het gepland. Niet door toeval. Zo is het gepland.

 

Democratie is voor korte tijd aan het publiek gegeven, om oproer in eigen land tegen te gaan, rebellie te voorkomen, maar de echte overheid die al bestond, een elitair soort overheid, is nooit weggegaan. Het bleef op de achtergrond. Nog steeds de touwtjes in handen. Nog steeds en nu nemen ze ons gewoon mee naar het volgende niveau van controle en lange termijn plan, zoals ze altijd op een lange termijn werken. Ze hopen op een honderdjarige oorlog en uit die honderdjarige oorlog, alles dat we tegenwoordig als normaal ervaren – wat er ook over is van normaliteit, dat constant veranderd, en het probleem met normaal is dat het altijd erger wordt –is dat honderd jaar later de samenleving die was, niet meer zult herkennen. Het zal echt een brave New World ŕ la Huxley worden, met speciaal ontworpen mensen of slaven voor specifieke taken, ideaal design. Dat is de echte betekenis van ID, Ideal Design, en het komt er heel snel aan. 

 

Diegene die zich afvragen bij de grote jongens, bepaalde belangrijke bedrijven zoals Gates bijvoorbeeld, Bill Gates – ik ben de wil van de wachter. (I am the will of the gatekeeper) Ze hebben in de loges alt brak ijd een wachter. Hoe hij opgezet is een front te zijn en iedere regel uit het boek ten aanzien van eigendom en patenten en de rest van andere bedrijven, brak. Hij fuseerde hen allemaal in zijn eigen bedrijf en werd aan de top gezet zonder ooit voor de rechtbank te verschijnen. Dat komt omdat de CIA de belangrijkste bedrijven in handen heeft. Vanaf het allereerste begin zijn veel van hen daar neergezet omdat in een nieuwe wereld waar naar verluid, wetenschap en technologie over andere vijanden domineert, moet je zeker zijn dat er geen echte vrije competitie is. Je moet er zeker van zijn dat alles, voortvloeiend uit de technologie, materiaal is dat jezelf naar voren brengt en goedkeurt en daarom is Mr. Gates aan de top gezet.

 

Hetzelfde met Monsanto. Monsanto heeft het meeste zaad van de planeet overgenomen; simpelweg omdat niemand er ooit aan gedacht heeft het zaad, dat eeuwen en eeuwenlang doorgegeven is, te patenteren. Dus door legalisatie te gebruiken zeggen ze eenvoudig: “kijk, niemand heeft dit ooit van te voren gedaan, het is van ons. We zetten hier gewoon het patent op dit zaad. Het is nu van ons. Nu kun je het niet meer gebruiken zonder ons te betalen, “ en dat is wat ze doen.

 

 In Vanity Fair, uit alle tijdschriften (dat weer een ander tijdschrift is dat door de grote jongens lange tijd geleden is opgezet) staat een artikel: "Monsanto's Harvest of Fear"

 

         “Monsanto domineert al de voedselketen van Amerika met haar genetisch gemanipuleerde zaden.”

 

Alan: Trouwens niet alleen Amerika. Ze hebben een mandaat in India en de Rothschilds hebben honderden boerderijen in India opgekocht terwijl ze de boeren van hun land gooien en ze bezitten nu een goed deel van de planeet. 

 

         “Nu is haar doel de productie van melk. Net zo angstig als de tactieken van de bedrijven – meedogenloze, legale gevechten tegen kleine boeren – is de tientallen jaren geschiedenis van giftige besmetting.”

 

Alan: Dat is in mei 2008, Vanity Fair, en het gaat in op hun tactieken en hoe ze letterlijk onaanraakbaar zijn. Iedere rechtbank, iedere rechter in de wereld is gezegd altijd Monsanto te steunen bij alle spelletjes die ze met de boeren spelen. Iedere rechtbank, voor zover ik weet, heeft hiermee ingestemd en was altijd voor Monsanto. Met andere woorden, dit bedrijf is een “must be” en beheerst alle zaden op de planeet. Zonder twijfel. Het zal nogmaals door de CIA, MI6 vanaf het begin gesteund zijn. Het is duidelijk onaanraakbaar. Onaanraakbaar.

 

De rechtbankzaken die ze in Canada hebben gehad, zeiden dat ze de boeren uit Alberta, Saskatchewan zouden verdrijven; dat als zaad op hun land groeit, ook al komt het vanuit een vrachtwagen overgewaaid of een vogel die het op je land uitpoept, het er niet toe doet. Wettelijk ben je strafbaar en laten je betalen. Ze halen je bedrijf overhoop. Dit weer is een “must be”. Een “must be”. Wat voor soort rechtvaardigheid is dat? Maçonnieke rechtvaardigheid, zie je. Een “must be”. Na de volgende boodschappen met meer terug.

 

Hallo mensen. Alan Watt terug met Cutting Through the Matrix en we maaien er vandaag doorheen. Nu heb ik de laaste beller. Robert uit New York City. Ben je er Robert?

 

Robert: Ja, hallo Alan. Ik heb een vraag over- je weet dat je zei dat de originele assasins deze luxe plaatsen werden getoond en dat was een lokkertje of een verleiding, een assasin te worden in de hoop dat ze dit soort luxe zouden krijgen.

 

Alan: Eigenlijk werden ze in Afghanistan door de eerste Grote Meester, de oude man uit de bergen, als wezen meegenomen en groeiden op in een bergparadijs en hen werd heel veel hasjiesj gegeven en zo. Daar komt het woord assasin vandaan, Hashishin (Hashshashin). Ze waren dus getraind en kregen ook les en werden dan de wereld in gezonden, om adviseurs van andere Kaliefen, koningen en prinsen in gebieden, te worden. Ze konden, jaren, jaren en jaren voor hen werken, maar als het commando kwam, zoals een slaap en spionnensyndroom, deden ze eenvoudig wat hen werd opgedragen; dan waren ze de eenzame man met het mes. Ze gingen daar naar toe, doodde hun doel, ook de koning en bleven daar wachten tot ze gevangen werden.

 

Robert: Oké. Wat ik je wilde vragen is of er een soort modern equivalent is waar mensen die, laten we zeggen politici zijn of media mensen een plaats wordt getoond waar de elite, laten we zeggen al hun geheime technologie heeft?

 

Alan: Ik ben er zeker van dat er in feite allerlei lagen zijn. Ze zien nooit de top maar hen kan zeker iets getoond worden dat iets show achtigs lijkt, met de belofte dat als ze erin mee gaan, zij en hun families gespaard worden. Je weet waarschijnlijk dat in het midden van de ‘90’s alle westerse politici toegaven (het stond ook in die tijd in de kranten in Canada) dat alle politici en hun families speciale ziekenhuis behandelingen zouden krijgen als er iets zou gebeuren, in hele goede militaire ziekenhuizen waar het publiek met tralies van hen gescheiden zal zijn. Ze hebben ons nooit gezegd waarom. Maar, samen met dát werd hun ook beloofd, dit weet ik, ik weet dat hen speciale ECHTE INJECTIES tegen specifieke ziekten die uit kunnen breken, is beloofd; en dus worden ze omgekocht met steekpenningen en natuurlijk denken ze dat ze speciaal zijn. Maar, ik geloof echt dat waneer hun nut voorbij is, ze in geen enkel ondergronds paradijs terecht komen.

 

Robert: Precies. Denk je dat de elite geheime plekken hebben misschien binnen in de aarde of op mars of elders

 

Alan: Ze hebben zoiets op aarde; dat weten we. Als je de geschriften van Herodotus leest, hadden ook de Egyptenaren ondergrondse plekken voor slechte tijden, ook de Grieken op Mount Paranssus, ook de Brahmanen in Noor India in de Himalayas. Ze hebben hele ruimtes uitgegraven waar je je 100 jaar kon verbergen. 

 

Robert: Ik bedoel niet alleen in slechte tijden maar waar ze, hun haar laten doen weet je en al hun leuke dingen zoals anti-zwaartekracht en misschien -

 

Alan: Alle geavanceerde technologie zal zeker beschikbaar zijn en de echte – zoals ik al zei, er zullen ook fronten zijn die bepaalde mensen getoond worden zodat ze voor hen gaan werken – maar er zijn de echte met de hoogste technologie die noot aan het publiek getoond wordt.

 

Robert: Oké. Bedankt.

 

Alan: Bedankt voor het bellen. Oké, dat is het vanuit Ontario, Canada van Hamish en mij op een druilige, regenachtige, sneeuwachtige dag. Bedankt voor de donaties. Het houdt me in leven. Vergeet het niet. Dus van Hamish en mijzelf uit Ontario, Canada, een fijne avond en moge je god of je goden met je gaan.

 

Vertaling: M. Eken, mei 2008