ALAN WATT

"CUTTING THROUGH THE MATRIX"

LIVE ON RBN

 

 

"GOVERNMENT'S NEW ANIMAL HUSBANDRY PROJECT =

LIFELONG IDENTIFICATION OF THEIR HUMAN COLLATERAL"

 

 

“HET NIEUWE VEEFOKKERIJ PROJECT VAN DE OVERHEID = EEN LEVENSLANGE INDENTIFICATIE VAN HUN MENSELIJK

ONDERPAND”

 

13 Februari, 2008

 

Dialoog Copyright Alan Watt – 13 februari, 2008 (Uitgezonderd muziek, literaire citaten en opmerkingen van bellers)

 

WWW.CUTTINGTHROUGHTHEMATRIX.COM

 

www.alanwattsentientsentinel.eu

 

 

"Code of Silence" by Bruce Springsteen

 

There's a code of silence that we don't dare speak
There's a wall between us and a river so deep
And we keep pretending that there's nothing wrong
But there's a code of silence and it can't go on

 

Is the truth so elusive, so elusive as you can see
that it ain't enough baby
To bridge the distance between you and me
There's a list of grievance 100 miles long
There's a code of silence and it can't go on

 

Hallo mensen. Ik ben Alan Watt en dit is Cutting Trhough the Matrix op 13 februari 2008. Nieuwkomers vraag ik altijd naar www.cuttingthroughthematrix.com  te kijken waar je vreselijk veel informatie kunt downloaden over dit oude systeem dat simpelweg versneld wordt en ik laat je zien hoe het gebeurt. Ik laat je zien dat, terwijl we langs hetzelfde pad evolueren, het niet vanzelf komt, maar dat het in wezen al een vreselijk lange tijd, georganiseerd is. De grote jongens aan de top hadden hun woordvoeders die daar in het verleden, boeken over hebben geschreven – boeken die ook al heel snel verdwijnen, terwijl ze zich naar de toekomst haasten. Kijk ook op alanwattsentientsentinel.eu, waar je in verschillende Europese talen, transcripten kunt vinden. Download ze, print ze en geef ze aan je vrienden.

 

We staan in de rij, een rij naar deze geweldige wetenschappelijke wereld waar de elite hoopt dat ze voor eens en altijd veilig zijn, door ons zowat hersendood te hebben. Let op, alleen al met alle indoctrinatie die we hebben gehad, en deze vreselijke verzadiging, overvoeding, dit enorme feest van amusement waar we ons mee vol stoppen en er ook mee geprogrammeerd worden. Ik ben niet verrast dat ze het nog niet af hebben. In zekere zin hebben ze dat wel, want de meeste mensen hebben geen individuele geest meer. Ze hebben alleen hun conditioneringen en ze willen op elkaar lijken. Jammer genoeg is dat de laatste 100 jaar erdoor heen geduwd, op elkaar willen lijken, hetzelfde zijn, omdat ongeveer in de 1700’s merkten ze dat mensen voor het eerst individualistischer werden en daar houden ze niet zo van.

 

Ze wisten dat het moeilijker zou worden, veel individuen met eigen gedachtes, te controleren en daarom lieten ze massa bewegingen ontstaan in de eeuw van de massamens waar je massa productie had en een Lenin voor de massa en kapitalisme voor de massa’s uit het westen, de massamens. Sindsdien zijn er nieuwe supersteden gecreëerd omdat in steden iedereen zowat het zelfde is. Ze moeten allemaal echt, echt hollen voor hun brood en enorme rentes betalen en ze zitten als dieren samen geklonterd, maar zijn ook bang in een menigte alleen te staan. Zelfs diegene die denken dat ze met hun spijkerachtige haartooi of helemaal geen haar of hun tatoeages of wat dan ook, rebels zijn. Dat alles is aan hen, door de top gegeven. Dit zijn veilge wegen waar men toegestaan is iets uit te drukken, maar in werkelijkheid zijn het de jongens aan de top die hen dit geven, ook de ruimte zichzelf uit te drukken, dus zijn ze helemaal niet anders.

 

Ze nemen simpelweg een van de voorbeschikte groepen waarmee ze zich willen identificeren en het is droevig, want we gaan naar deze massamens mentaliteit toe waar iedereen hetzelfde zal zijn. “We zijn allemaal een”- zoiets als de oude demonen. Je weet dat ze die uitdreven en zeiden, “We zijn met velen, we zijn één maar we zijn met velen.” Ze zijn allemaal een en daar zijn we vandaag zowat met de computer en als de chip eraan komt, gaan de wensen van de New Agers in vervulling. Ze zullen allemaal voor de eerste keer, één zijn. Het probleem is dat ze er niets van zullen weten; helemaal niets. Ik ben met meer na deze boodschappen terug.

 

Hallo mensen. Ik ben Alan Watt en we cutten door de matrix. Ik praat over het volgende deel van de agenda, dat ik jaren geleden al kende. In feite, wist ik in de 70’s dat het eraan zat te komen, door snippertjes teksten die in de kranten stonden en ook door verschillende kranten te bekijken. Ze hadden het over een nieuw fenomeen, mensen die klaagden over chips in hun rug, meestal in hun wervelkolom, die hen beheersten. Welnu, deze typen werden gewoonlijk in psychiatrische ziekenhuizen opgesloten en ze beweerden dat, terwijl ze meestal in militaire dienst, dat ze operaties hadden gehad. Een paar operaties voor hun gezwellen en zo en ze waren sindsdien nooit meer de oude. Dat zegt mij, dat ze deze dingen lang geleden hebben getest en daarom zijn ze zo zeker dat ze dit kunnen doen. Ze geven je nooit iets dat niet uitgeprobeerd is. Ze geven je geen Mark, 1, 2,3 en 4 versie. Ze geven je het hele gereedschap en de hele rotzooi, ofschoon ze tegen je liegen om je de eerste gedaan te krijgen en dat zal de VeriChip eigenlijk zijn. Ze zullen je zeggen dat het alleen maar gelezen kan worden door een handmatige scanner, je dit allemaal laten debatteren en ondertussen krijgt het genoeg ruimte om door een satelliet gevolgd te worden in feite, net zoals gevangen, las ik vorige week.

 

Hier is de volgende fase en dit komt uit "Daily Mail", Engeland en hier komt het ook naartoe. Wat Engeland ook doet, volgen wij nu een paar weken later. Het was ooit jaren, nu is het weken. Hier staat: 

           

         “Iedere leerling moet genummerd worden en levenslang op een Regerings databasis gehouden worden.”  Dit werd door Mr. Bates gepubliceerd. Ik geloof dat hij de schrijver van dit specifieke onderwerp is en hier staat dat het op 13 februari 2008 geüpdate is dus moet je het kunnen vinden. Daniel Bates zegt hier”

 

         “De examenresultaten en persoonlijke details van iedere 14 jarige in Engeland, moeten voor de rest van hun leven, in een elektronische databasis gezet worden.”

 

Alan: Dat is een levenslange straf.

 

         “Onder de plannen van een regering...”

 

Alan: Nogmaals, regeringsplannen. Ze zeggen hier nooit iets over als je voor deze types stemt, deze leugenaars met twee gezichten die we politici noemen. Ze praten over de gewoonlijke dingen, welfare, scholing, werk en zo, maar ze zeggen nooit iets over fusies zoals de EU of de Unificatie van de Amerika’s of GATT en NAFTA en al die andere deals die ze gedaan hebben of iets dergelijks – als ze de dieren brandmerken die ze bezitten. Dat is een chip, zie je, en dat is de informatie over jou. Ze verzamelen alle informatie over de dieren, hun kuddes die zij bezitten. Daar gaat het om. Ik houd je niet voor de gek. Daar gaat het om. In ieder geval:

      

         “Onder de plannen van de regering, vandaag ontsluiert, krijgt  iedere leerling een uniek nummer toegewezen die ze ook na de schooltijd houden. Werkgevers en collega’s kunnen dit nummer gebruiken om toegang te krijgen tot getuigenissen van studenten op het internet, om te checken of ze de waarheid vertellen over hun kwalificaties.”

 

Alan: Welnu, wat denk je van, waarom zou je het niet aan hen vragen? Toets het nummer in en het komt tevoorschijn. Dit is een klucht.

 

         “Men hoopt dat er een ultieme databasis van iedere burger boven de 14 jaar is.”

 

Alan: Terug naar de burgerdagen van de Franse Revolutie.

 

         “De vorige avond heeft de overheid ontkend dat de individuele nummers gekoppeld worden aan de ID kaart.”

 

Alan:  Ah-ha, ah-ha. De overheid liegt nooit, daarom stem je op politici, nietwaar?

 

         “Maar een woedende coalitie van leraren, ouders, MO tegenstanders en mensenrechten organisaties kwamen bijeen om de “Big Brother” politiek te veroordelen.”

 

Alan: Hier krijg je die draai als ze pretenderen dat er een oppositie is.

 

         “Ze verwezen naar onpeilbare opsporingsarchieven om informatie veilig te houden en waarschuwden dat persoonlijke details van miljoenen in gevaar kunnen komen.”

 

 Alan: Kijk, ze zetten je onmiddellijk ergens anders. In plaats van je het volledige argument van de tegenstander te geven zoals: we zouden dit helemaal niet moeten hebben, zeggen ze dat het gestolen kan worden. De informatie kan gestolen en gehackt worden. Kijk, daar gaat het bij namaak oppositie allemaal om. Deze jongens zetten het schaakbord op. Ze bezitten beide kanten. Kijk, eigenlijk is er maar een speler. Ze bespelen beide kanten en de mensen die het zien denken dat er twee kanten actief mee bezig zijn en niets is minder waar.

 

         “De nieuwe databasis zal bestaan uit Unique Learner Numbers (ULN) die hetzelfde werken als de huidige Unique Pupil Number (UPN). Het cruciale verschil echter is,  dat de UPN opgeheven wordt als het individu de school verlaat. Het nieuwe ULN zal niet beëindigen en instanties van de overheid zullen het kunnen blijven volgen tot ze met pensioen gaan.”

 

Alan: Je leven lang.

 

         “Het zal voor iedere 14 jarige, verplicht worden.”

 

Alan: Verplicht. Stem je daarvoor op een regering? Denk je er ooit over na waarom je stemt? En omdat ze op een ander raakvlak zitten, dienen ze de bedrijven, en de bedrijven zijn gemaakt van de lakeiken van de grote bankiers die de planeet bezitten, gekoppeld aan de Koninklijke families – de hele oude families die de planeet runnen.

 

         "Margaret Morrisey, of the National Association of Parent Teacher Associations, zei dat de plannen de ouders schrik aan zal jagen.”

        

AlanEcht waar?

 

            "Ze zei…”

 

Alan: Eigenlijk ben ik het daar helemaal niet mee eens. De meeste ouders zullen er niets om geven. In deze tijd zijn ze veel te druk met hun eigen spelletjes, als ze al ouders zijn.

 

         “Ze zei: “Ik vermoed dat er geen twee ouders in het land zullen zijn die vertouwen hebben in de regering dat deze informatie veilig zal zijn.” John Dunford, General Secretary van de...”

 

Alan: Kijk, het heeft helemaal niets met veiligheid te maken. Ze gaan weer in op de veiligheid. Dat is het argument: zal het veilig zijn?

  

         "John Dunford, General Secretary of the Association for School and College Leaders, zei: gegeven de rampen met de IT van het opsporingsarchief van de overheid en de mogelijkheid dat al deze archieven ergens in Iowa eindigen, is zorgelijk.”

 

Alan: Want laatst hebben ze je over al dit materiaal van de regering verteld, dat miljoenen mensen vermist werden.

 

         “De nieuwe databasis laat studenten een archief van examenresultaten opbouwen van hun hele school carrière. Het zal bekend staan als de MIAP, of de Managing Information Across Partners…"

 

AlanAcross partners?

 

         “...en zal twee paswoorden hebben. Studenten hebben er zelf een om toegang tot het archief te krijgen en je kunt een ander paswoord aan werkgevers of collega’s geven voor een beperkte toegang tot de archieven.”

 

Alan: Oh, zeker weten.

 

         “Toen het plan voor het eerst in 2003 werd voorgesteld, zei education secretary Charles Clarke dat de ULN over en weer kan verwijzen, of  hetzelfde als het nummer naar de individuele ID kaart.”

 

Alan: Met andere woorden, hier gaan ze het met de ID kaart samenvoegen en de rest. Weet je, we worden als kinderen behandeld en ik vind het walgelijk de manier waarop ze ons als kinderen behandelen. Ze maken er niet eens een echt goed, diepgaand mysterie van. Ze geven ons alleen maar deze onzinnige ouderlijke uitspraken die je in het Little House on the Prairie ziet.

 

         “Critici zeggen dat de beweging deel is van een algemene trend naar het computeriseren van overheidsarchieven en noodzakelijke departementen om informatie over gewone burgers met elkaar te delen. Information Commissioner Richard Thomas zegt tevreden te zijn met de veiligheid van nieuwe databases.”

 

Alan:  Of course he is. That's his job. He gets paid to say this.

 

Alan: Natuurlijk is hij tevreden. Dat is zijn werk. Hij krijgt betaald dit te zeggen.

 

            " Maar de Shadow Schools Secretary…"

 

Alan: Ze hebben een hier Shadow Schools Secretary; die kunnen misschien “schaduwmensen zien”.

 

         “…Michael Gove zei: “De overheid heeft een vreselijke reputatie t.a.v. het managen van  ingewikkelde IT programma’s “Recente gebeurtenissen hebben laten zien dat gevoelige persoonlijke informatie niet veilig is in de handen van bestuurders. “Men moet zich diep zorgen maken, niet alleen betreffende burger rechten maar ook betreffende de veiligheid van jonge mensen, met zo’n project.” De overheid drukt de introductie van UNL’s erdoor terwijl het de resultaten afwacht van een veiligheidsonderzoek naar een apart geplande databasis ContactPoint geheten, dat persoonlijke details van alle 11 miljoen kinderen uit Engeland, inhoudt.”

 

Alan: Ze groeien als volwassenen op en worden hun hele leven nagetrokken.

        

Het onderzoek van ContactPoint is het vorige jaar door Her Majesty’s Revenu gelast.”

 

Alan: Kijk, alles in Engeland is Hare Majesteit. Ze zeggen dat Engeland de basis van de democratie is, maar iedere politieagent en postbode heeft trouw aan de koningin gezworen.

 

         "…Her Majesty's Revenue and Customs heeft twee diskettes verloren met persoonlijke details van 25 miljoen mensen.”

 

Alan: Het zal zo veilig zijn!

 

         “Sindsdien is een reeks informatiebreuken gevolgd inclusief het verdwijnen van 3 miljoen details van learner driver details uit Iowa USA.”

 

Alan: Dit leidt allemaal naar de chip moet je begrijpen. Daarom laten ze het allemaal verdwijnen, áls ze al verdwenen zijn. We moeten alleen maar denken; “och, hemeltjelief. We moeten is veiligers dan dat hebben.” En ziedaar, net als met de schietpartijen op de scholen, je krijgt een chip. Het wordt verplicht, zie je, precies op de juiste tijd.

 

         “Een woordvoerder van MIAP, die onder de jurisdictie van de Learning and Skills Council valt, zei dat alle plannen om de ULN met de ID kaart samen te voegen op de planken ligt.’

 

Alan: Dat betekent dat het niet verdwenen is. Het betekent dat ze je nu aan het idee hebben laten wennen. Ze zullen het ongeveer zes maanden rustig laten liggen.

        

         “A spokesman for the Department for Universities, Innovation and Skills zei dat het doel van MIAP was, studenten een online prestatie archief” te geven dat ze aan universiteiten en werkgevers kunnen laten zien. Hij zei: “MIAP moet een eenvoudig leerarchief worden dat iemand kan gebruiken als hij zich wilt aanmelden voor een educatietraject of voor een werkplek.”

 

Alan: Natuurlijk zal dat beschikbaar worden voor de politie en iedereen – alsof we allemaal hier een stelletje idioten zijn. Dit soort dingen gebeuren in de wereld terwijl we allemaal in dit grote globale gemengd worden. Ik wilde schapenstal zeggen, maar het zal een varkenstal worden, echt, tegen de tijd dat ze ermee klaar zijn. We zullen allemaal gelukkige dieren zijn die onszelf vermaken en we verliezen inderdaad allemaal ons geweten, diegene die het nog hebben.

 

We leven onder een wetenschappelijk dictatorschap, ten minste een dictatorschap waar er dictators zijn, een oligarchie die simpelweg, betaalde handlangers zijn van diegene die het geld en de bronnen bezitten – bronnen die in steeds minder handen komen. De bronnen van de hele wereld komen in steeds minder handen totdat je uiteindelijk de echte eigenaar zult zien, de Numero Uno en wij dienen allemaal de wereldstaat en geloof me, ze hebben geen gelukkig bestaan voor ons in petto. Ze willen ons niet meer rustig spelend hebben zoals we nu doen. We zijn van de wereld, starend naar dat idiote scherm en we krijgen vierkante ogen. Ze willen een efficiënte bemanning, niet te veel, maar een efficiënte bemanning; dan zullen ze tevreden zijn, maar je zult zelf niet meer kunnen nadenken. Ik ben met meer na de volgende boodschappen terug.

 

Hallo mensen, Ik ben Alan Watt en we cutten through the matrix en we hebben Drew uit New York aan de lijn. Ben je daar, Drew?

 

Drew: Hallo Alan

 

Alan: Hoe gaat het?

 

Drew: Goed. Over jou opmerkingen eerder over tatoeages en hoe het een hersenspoelachtig fenomeen is geworden, het is idioot. Het is nu overal. Het is op de TV en natuurlijk wist ik onmiddellijk dat het vanuit de top komt. Mensen ontsieren hun lichaam niet zo gemakkelijk. Ik weet niet of je het gezien hebt maar de vorige week stond er een verhaal in een van de Engelse kranten over een inenting die ze deden en die een potentieel litteken achterliet.

 

Alan: Die was voor de menselijke papiloma virus.

 

Drew: Klopt. Ik kon er niets aan doen maar ik heb het idee dat dit hele tatoeage fenomeen opgezet is. Je hoort duidelijk dat er vanuit de tweede wereldoorlog echo’s klinken, maar ik vraag me af waar gaat tatoeage eigenlijk om?

 

Alan: Er zijn twee dingen die ze met tatoeages kunnen doen. Nu beweren ze natuurlijk dat hoe meer huid ze ruineren, verstoren of vernietigen, des te eerder men inentingen neemt. Met andere woorden, hoe groter de schade aan de huid, des te beter ze het spul nemen. Maar, nadat ik gelezen heb dat ze eigenlijk circuits in de huid kunnen tekenen -- je kunt circuits in de huid tekenen of ze kunnen het ook op de huid stempelen, een echt werkend circuit, zette het me aan het denken.

 

Drew: Wat denk je is het doel van deze tatoeage manie?

 

Alan: Het doel daarvan is je gewend te doen raken naar deze zogenaamde inententingstechniek. Het is helemaal niet nieuw. Ik bedoel, ze gebruikten het bij de goede oude pokken waar ze een krasje op de huid maakten maar ik denk dat het snoder is terwijl ze hen eraan gewend laten raken. Ze kunnen misschien wel hele trendy ID prints geven – op de huid gedrukte panelcircuits, heel erg trendy. Als je uit de lagere klasse komt krijg je brons. Als je rijk bent krijg je een zilveren. Als je schatrijk bent kun je een gouden krijgen of platina. Ze geven het een snobistische aantrekkingskracht maar eigenlijk zal het je circuitpanel zijn en ze hebben al wapens die ze op iedereen kunnen trainen. Met jouw ID kunnen ze het op jou en je circuit trainen en ergens in je lichaam ga je ontzettende pijnen voelen.

 

Drew: Ik weet niet of je het hebt gezien, er was een chip die ze in een verhaal dat ik zag, lieten zien, de print op de chip was het NATO embleem.

 

Alan: Als je heel goed kijkt, zie je dat het NATO embleem een verhulde swastika is. Een moderne versie van hetzelfde.

 

Drew: Klopt. Ik heb een andere vraag. Een tijdje terug had je het over de muziek van Elton John en je wilde iets zeggen over Bernie Taupin die zijn songschrijver was en ik was nieuwsgierig wat je daarover wilde zeggen want het is duidelijk dat zijn songs erg ongewoon zijn en ik vroeg me hoe jij erover denkt.

 

Alan: Hij is een goede songschrijver, zonder twijfel. John had een klassieke training; maar het werkt zo dat de schrijver het eerste werk doet. Hij geeft de tekst en dan is het aan Elton John met muziek te komen die bij de specifieke tekst past . Ik bedoel, het is een goed duo die twee en ze zijn behoorlijk – ik bedoel, ze zitten hoofdzakelijk in de showbusiness en al dat andere dat daar gaande is, zijn ze tamelijk a-politiek gebleven in hun meeste liedjes.

 

Drew: Ik vroeg me vooral iets over Bernie Tarpin af. Ik bedoel hun muziek was voor die tijd heel ongewoon.

 

Alan: Het was zijn tijd vooruit, zonder twijfel. Nogmaals, het is alleen maar de Futurist Society voor auteurs waar krijgen wat er aankomt en dit moeten ze promoten als je bestsellers wilt hebben en zo. Hetzelfde in de muziekindustrie. Ze brengen sommige erin. Ze geven hen de trends in de cultuur die ze over 10, 15 jaar willen hebben en je kunt het zo vroeg mogelijk promoten.

 

Drew: Ik bedoel, het hele fenomeen Elton John in de 70’s was gewoon ongelooflijk. Het was bijna te mooi om waar te zijn. Ik bedoel, hij was als een nieuwe Beatle en ik vroeg me af waarom ze zo’n jongen zo promootte. Wat is zo speciaal aan hem?

 

Alan: Ik weet het niet. Ik ken de achtergrond van zijn familie niet, ik bedoel ze zijn bepaald rijk, dat weet ik, en hij heeft ook connecties. Hij heeft hele goede connecties.

 

Drew: Oké. Hij was bevriend met Prinses Di. 

 

Alan: Ja. Oké, bedankt voor het bellen.

 

Drew: Bedankt.

 

Alan: Oké. Nu hebben we Moe uit Orgeon. Ben je daar Moe?

 

Moe: Ja Alan?

 

Alan: Ja. Je heet Mohammed.

 

Moe: Ja. Kunt u mij goed horen?

 

Alan: Ja.

 

Moe: Oké, ik wilde graag een paar opmerkingen maken als dat mogelijk is. De eerste is; mijn nicht in Canada gaat binnenkort rechten studeren en ze is 3 of 4 keer door de Canadese politie lastig gevallen. De eerste was, toen ze autoreed, ze  lieten haar stoppen want ze konden haar nummerplaat niet lezen vanwege de sneeuw.  Je weet wel toen het in Canada de hele tijd sneeuwde en als je soms door de sneeuw rijdt, is je nummerplaat wel eens onzichtbaar. Daarom lieten ze haar stoppen, ze vielen haar heel erg lastig en doorzochten haar. Ik dacht altijd dat het in Canada beter was dan in de USA want kort geleden in Ohio was de dame volledig gefouilleerd in Cleveland en weet je, ik dacht dat jullie jongens veel beter zijn dan wij. Het lijkt erop dat jullie dat niet zijn, dus jullie lijken veel op ons.

 

Alan: Over de hele wereld is dezelfde cultuur. Blijf aan de lijn. We praten na deze boodschappen verder. Hallo mensen. Ik ben Alan Watt en we cutten trough the matrix. We hebben Moe uit Ohio aan de lijn die het over een incident in Canada had – kijk, het heeft eigenlijk niets met je onzichtbare nummerplaat te maken. Het feit is dat iedere politieagent vandaag zijn baas een plezier moet doen. Hij moet iedere week een aantal bonnen uitschrijven. Het lijkt bijna een industrie; ze moeten geld naar binnen brengen en dus vallen ze mensen lastig. Dat is de realiteit van de politie. De politie lijkt niet op wat je op de TV ziet, alle propagandashows en de films die je kijkt, waar ze allemaal achter een gemene moordenaar of pedofiel aan zitten. Ze zijn op straat en schrijven bonnen uit omdat dat duizenden en miljoenen dollars per jaar voor de overheid opbrengt en het houdt de hele rechten industrie gaande in feite. Het is een industrie en we hebben een generatie die opgegroeid is met video spelletjes, ontworpen voor het leger om hen ongevoelig voor moorden te maken.

 

In deze spelen, zie je kerels in het zwart gekleed, en de jongens die winnen zijn hun helden, dus worden ze helden en hen wordt het echte speelgoed gegeven en de echte mooie auto’s met alle speeltjes en kunnen ze de baas spelen over de boerenbevolking. Je weet wel, al die ‘losers’ zoals de politiemacht hen noemt. Daarom moeten we ons realiseren dat we in een wreed stadium komen dat lang geleden op deze manier ontworpen is want ze gaan echt wreed worden met de mensen als die gaan protesteren tegen al die snelle veranderingen. De snelle veranderingen die eraan gaan komen. Ben je er nog?

 

Moe: Ja. Het tweede ding dat ik onder je aandacht wil brengen is de belasting aftrek die ze aan iedere Amerikaan gaan geven en dat is een pseudo aftrek. Het is geen echte aftrek want het wordt rebate at once, genoemd, dus tegen 2008 als je belastingen in de USA betaalt nemen ze $ 1.200 die ze je gaven dus zelfs de IRS overheid, als je, of je luisteraars daar naar kijken, lees de informatie over belastingaftrek en er staat: “onmiddellijke aftrek” dus is het onmiddellijke uitbetaling.

 

Alan: Zoals de Heer geeft, zo neemt de Heer het weg, zie je.

 

Moe: Precies.

 

Alan: En dat is de naam van de bankiers en laten we eerlijk zijn. De spelletjes en de bedriegerij met geld van de overheid is eindeloos. Ze geven veel psychopaten werk om deze trucjes uit te denken en het publiek denkt niet voorbij de stelling na, die ze lezen en ze denken dat ze het goed doen. Je wint nooit. Het is niet de bedoeling dat je wint als je hun systeem dient.

 

Moe: Precies. Er is een film die Rigth at your Door” heet. In de USA was die anderhalf jaar gecensureerd. Alleen Canadezen, Europeanen en Mexicanen konden deze film zien maar nu is deze film in de USA op ieder blockbuster, Bestbuy of iets dergelijks. Ik verzoek al je luisteraars deze film Right at your Door”, te zien omdat het ons laat zien dat de vergiftigde as, de Marshal Law en de terreur in Los Angelos binnenshuis komt als een jong echtpaar gescheiden wordt door een uitgebreide stadsaanval op Los Angelos. De infrastructuur is gebrekkig en het regent giftige stoffen en Lexi probeert thuis te komen om bij haar man Brad te zijn voordat het te laat is. Deze film moet je zien en ik hoop dat iedereen uit deze film lessen leert. Dank je hartelijk.

 

Alan: Bedankt voor het bellen. Nu hebben we Ken uit Connecticut hier. Ben je er Ken?

 

Vick: Het is Vick. Ik wilde me verontschuldigen voor de vorige keer toen ik belde. Mijn bedoeling was mijn waardering voor je werk te laten zien en ik geloof dat ik als een lul overkwam, sorry. Het gaat eigenlijk alleen maar om je te helpen jouw boodschap, in het helpen van de mens voor haar overleving, te verspreiden en de misleidingen te stoppen. Weet je een plek op het internet waar je anderen kunt ontmoeten die bewust zijn?

 

Alan: Eerlijk gezegd. Het internet is een dubbelzijdig zwaard. Ik bedoel, het militaire industriële complex gaf het ons en zorgden ervoor de grootse sites op te zetten die iedereen dis-informeert onder de vermomming van het vertellen van de waarheid. Je zit in een oorlog over informatie, daar is geen twijfel aan. Je kunt de mensen niet beheersen als je niet eerst hun geest hebt en daar gaat het allemaal om. Het is hit en miss voor diegene – veel mensen krijgen kleine beetjes van hun eigen blik op dingen, hangt van hun interesse af. Ze zien het grote geheel niet. Sommige mensen proberen Amerika terug te krijgen en ze realiseren zich niet dat in de 50’s, 60’s en 70’s het al verdwenen was, je had het toen alleen niet door; waar wil je het naar terug brengen? We hebben niet eens besproken wat voor een soort cultuur we zelf graag zouden willen áls we al een eigen kunnen hebben. Het is nooit aan de mensen gegeven. Welke cultuur ons ook gegeven is, was een systeem van schulden met nationale verzekeringsnummers of sofinummers en zo en dienstplicht om de oorlogen van de rijken te vechten.

 

Vick: Dus als je een oasis van mensen vindt die weten wat wij weten en het diepgaand willen bespreken en praten over alles waar jij over praat, denk je dat het gevaarlijk is om daarbij betrokken te zijn?

 

Alan: Het kan gevaarlijk zijn, mits je door iemands volledige site gaat en ziet wat hun draai is, of dat het een bepaald gebied is dat je wilt aanraken. Kijk, al je energie is jouw energie en als je je energie in een begrensd deel ervan stopt, kun je jaren belaagd worden, een deel van een zaak te bestrijden dat geen kans heeft, dat geen enkele kans heeft te overleven.

 

Vick: Je zei dat ze over het algemeen alle mensen die de agenda kennen verzamelen en kundige communicantoren zijn en wat al niet en ze zijn de eerste die gaan, klopt dat?

 

Alan: Daar sprak Lenin over. Hij zei dat ze organisaties al vóór de revolutie hadden opgezet. Zij zetten ze op. Veel leden sloten zich daarbij aan en bepaalde mensen die leiders zouden kunnen worden na de revolutie, verzamelden ze simpelweg. Ze hadden lijsten van alle namen en adressen en elimineerden hen en het is hetzelfde. Ook op de patriottistische radio herinner ik me, toen Bo Gritz zijn eigen korte golf radiostation bezat en hij tegen mensen zei op te bellen en te zeggen: “je bent allemaal deel van de militie en je krijgt een Garand geweer van de overheid” en hij verzamelde lijsten en adressen. Vlak na 9/11 was hij op de TV, stond op de trappen van het Congresgebouw en hem werd gevraagd wie de gebouwen had opgeblazen en hij zei: “waarschijnlijk zijn het die idiote korte golf patriotten die in camouflagepakken rond rennen en in zwarte helikopters geloven.” Dit is de man die jarenlang de patriottische beweging voor veel mensen, leidde. Dit is de man die het Pentagon verliet zeggende, dat het met vestzak, broekzak bevelen, verliet.

 

Vick: Toen je zei dat er veel krachten zijn die ten gunste van ons werken, waar we niets van weten, wat bedoelde je, spiritueel gezien? Ik zou graag willen horen wat dat zijn, kun je me een klein beetje over de goede kant van de krachten vertellen?

 

Alan: De goede kant is iets waar jezelf doorheen moet breken en het vraagt echt een enorm zelfonderzoek in je geest, om dingen te leren begrijpen op een veel hoger niveau en tegelijkertijd niet overrompeld te worden. Als dat niet gebeurt zul je worden opgevreten door woede en je kunt niet worden opgevreten door woede. Het is destructief. Het vernietigt eerst jou en je bent voor niemand van nut en dus moet je veel hoger gaan en ik denk dat het op de persoon aankomt of je er klaar voor bent, eerlijk gezegd.

 

Vick: Maar is dat het, waar je op zinspeelde toen je zei dat er misschien dingen in je voordeel werken waar je niets van weet. Is het een ander soort entiteit die goed is?

 

Alan: Ik geloof dat wat er ook heerst – ik geloof niet dat het de wereld beheerst. Ik geloof dat we in deze wereld keuzes hebben. Ik geloof dat het er een groot deel van uitmaakt. Ik geloof niet in voorbestemming. Dat leert de religie je. “Het is de wil van God. Ze gaan je bombarderen. Ze gaan dit doen, ze gaan je roosteren en dan ga je misschien naar de hemel.” Ik geloof niet in dit oude soort demiurgus godheden die ze ons gaven. Dat was voor controledoeleinden. Ik geloof dat welke creator dan ook, ver boven het oude, boze mannenplaatje staat en ik geloof dat mensen daar moeten komen en ik denk dat het zich in je eigen leven manifesteert. Hoe ga je met mensen om? Heb je ooit echte empathie voor anderen, ook voor mensen die je niet kent? Je weet dat het lijden doorgaat, voel je het werkelijk? Blijft het je bij? Is ‘t het waard?

 

Vick: Een belangrijk ding en jammer genoeg lijkt het me een logische conclusie dat er een welwillende kracht bestaat vanwege het lijden. Dat is mijn probleem. 

 

Alan: Dat klopt en we moeten ook het feit accepteren dat er veel mensen, door alle lagen van de samenleving heen zijn, die niet om iemand anders geven.

 

Vick: De rapper, M&M, betekent Master Mason, en het woord Rap betekent, inwikkelen – zeiden ze je dat, of is deze conclusie gebaseerd op hoe ze over het algemeen opereren?

 

Alan: Het zijn conclusies en grapjes erover die je in het nieuws hoort. Je begint de taal te begrijpen. Je weet wat de kleine, inside grapjes zijn.

 

Vick:  Oh really. So if somebody heard it, they actually were pretty much insinuating that he was a Mason?

 

Vick: Echt waar? Dus als iemand het hoorde, suggereerden ze zeker dat hij een Mason was?

 

Alan: Je hoort dit de hele tijd op het nieuws als je weet waar je naar moet luisteren.

 

Vick: Denk je echt dat die vent Marshall Mathers een eed zwoer?

 

Alan: Eerlijk gezegd weet ik het niet van hem, maar ik weet wel dat de religie die de wereld al eeuwen beheerst, in iedere stad en dorp leeft en het wordt Vrijmetselarij genoemd. Het is over de hele wereld.

 

Vick: En het is globaal?

 

Alan: Ja.

 

Vick: Het lijkt net alsof iedereen die globaal denkt een vrijmetselaar is.

 

Alan: Je ziet dat de Britse troepen India binnen kwamen en dachten dat ze de enige vrijmetselaars waren, alleen maar om overal de loges te vinden. Ze waren er al.

 

Vick: Het is counterintelligence dat alien is aan de top van de piramide maar je zei ons dat het demonen waren. Ik bedoel hoe verslaan we letterlijk demonen met rood gloeiende ogen die in de lucht zweven?

 

Alan: Ik geloof dat je elk kwaad kunt bestrijden als je innerlijke kracht hebt. Als je jezelf kent denk ik dat je elk kwaad aankunt en ik geloof dat een deel van de nederlaag simpelweg op de eerste plaats angst is. Angst zelf is onze ondergang.

 

Vic: Bedankt Alan en ook bedankt voor je inspiratie. Je bent een buitengewoon mens, Alan.

 

Alan: Bedankt voor het bellen

 

VickVrede en Liefde.

 

Alan: Nu heb ik Megan uit Pennsylvania. Ben je er Megan?

 

Megan: Ja hier ben ik. Ik ben blij dat hij die levitatie noemde, met die rode ogen of mensen met rode ogen omdat ik naar shows luister van mensen die jou geïnterviewd hebben en ik wilde je vragen over die vrouw die van de trap zweefde en rode ogen had. Wat denk je dat dat was?

 

Alan: Toen het plaats vond was ik de enige persoon die nog overeind stond. Het was iemand die getrouwd was met een beroemde producer uit Hollywood en in die tijd had ze een groot huis in Toronto gekocht en ik was uitgenodigd voor een kleine samenkomst. Het was eigenlijk geen echt feest en ik ging daar met een paar mensen naar toe. Een van hen was van een bekende band uit Engeland, een beroemde band en ik was ongeveer de laatste persoon die overeind stond. Ik wilde naar huis wandelen. Iedereen was naar bed gegaan. Ik stond een brandy te drinken, ja ik drink af en toe een brandy, en ze zweefde gewoon over deze Hollywoodachtige trappen die ze had aangelegd. Ze zweefde letterlijk en ik keek ernaar en dacht, oh, oh, dit is iets wat ze in het drankje moeten hebben gedaan. Dat dacht ik allemaal, ik was niet eens in paniek. Ik keek er alleen maar naar, en zij zweefde, ze zweefde naar mij en murmelde een paar dingen tegen me.

 

Ik had dat gezicht eerder gezien, denk eraan. Het is eigenlijk een gevoel en je ziet het en toen wees ik haar aanbod af. Ik zei “vanavond niet Josephine” en toen draaide ze rond en zweefde terug omhoog en ik stond erover na te denken en Keith, de jongen die met me mee gekomen was, stond op. Ik dacht dat hij in de hoek lag te slapen en hij zei, zag ik iets of hallucineerde ik? Ik zweer je dat die vrouw de trappen af zweefde. Ik zei, godzijdank hebben we beiden dezelfde hallucinatie gehad want ik wilde en getuige en ik dacht dat ik nooit een getuige zou hebben. Deze vreemde dingen overkomen je maar ik ben een beetje gewend aan paranormale dingen, ofschoon ik het niet in de New Age sector wil duwen. Ik denk dat het verder dan de New Age gaat. Ik geloof dat de New Age een volledige misleiding is. Maar, de ogen waren bijna zeker – ze had geen pupillen. Het was net alsof de pupillen zich in haar hoofd hadden terug getrokken en het was lila-achtig rood en het is niet iets dat ik graag midden in de nacht wil zien, als ik in bed zou liggen of iets dergelijks, maar het heeft zeker plaats gevonden.

 

Megan: Denk je dat ze een demon was?

 

Alan: Ik wist dat ze betrokken was bij een hoge cultus, dat ontdekte ik later, een hoge cultus en ze had ook connecties met Prince. Je weet wel de Prince die al die vreemde dingen doet en dit soort donkere kant van de New Age pusht, dus dat neem ik met een korreltje zout. Maar ze was zeker betrokken bij een hoge cultus uit Californie, Los Angelos.

 

Megan: Toen zei je dat je een shapeshifter had gezien, dat je mensen zag die van vorm veranderden.

 

Alan: Je ziet ze niet echt van vorm veranderen. Wat je ziet is en deze jongen is een hele hoge vrijmetselaar, wat je ziet is bijna alsof ze super indrukwekkende gelaatstrekken krijgen. je weet dat het niet uit de huid komt. Het is bijna zoiets als een tweede laag, soort van mistige – je zou kunnen zeggen dat je het met je innerlijke oog ziet, zoals ze dat in antieke tijden noemden. Je ziet iets. Een kind kan dingen voelen en zeggen, dat en dat voelt niet goed. Zoiets is het. Je ziet dat iets hen verandert. Soms zie je de pupillen nauwer worden, heel kleine pupillen als deze specifieke mensen opgewonden raken. Vreemd genoeg was hij een van de jongens van zijn leeftijd die kon hardrennen. Hij rende met een enorme ladder. Het was een lange ladder. Zwaar spul, in het midden van de zomer. Hij was over de 70 en rende ongeveer 100 yards naar het huis en rende terug, en toen hij opstond nadat hij het had neergelegd, stond zijn mond niet eens open om heftig adem te halen. Hij vertelde me dat er een soort ruil plaats vindt als ze een entiteit naar voren brengen, Zij krijgen dan deze kracht.

 

Megan: Oh, wauw. Oké, bedankt Alan.

 

Alan: Bedankt voor het bellen.

 

Megan: Doei.

 

Alan: Het klinkt heel erg wazig, maar er zijn veel meer dingen in deze wereld dan het oog kan zien en er is zeker kwaad. Het was niet de eerste vrijmetselaar die me dit vertelde en het was ook niet de laatste die me over hetzelfde belangrijke ritueel vertelde, als ze het ‘toneel’ opgaan en een entiteit aannemen. Dat is wat ze de ‘perfecte bezetenheid’ noemen, waar ze een hogere graad ontvangen, waar de entiteit zich bij hen thuis voelt en zij zich thuis voelen bij de entiteit. Ik geloof dat Malachi Martin over dat materiaal vertelde, maar Malachi bracht jammer genoeg zoveel oud dogma van de kerk mee, ofschoon zijn beschrijvingen van deze gebeurtenissen tamelijk correct waren.

 

Nu hebben we Richard uit Alabama. Ben je er Richard?

 

Richard: Ja. Ik had een verontrustende gedachte toen ik een half uur geleden naar je luisterde, ik herinner me Bo Gritz. Ik herinner me dat ik Bo Gritz heel lang heb vertrouwd. Ik luisterde altijd naar zijn programma. Ik dacht dat het goed was en er zijn sindsdien op dit netwerk veel programma’s en Genesis, maar ik heb dit akelige gevoel, ondanks dat ik de waarheid hoor op dit netwerk en op Genesis hoor ik ook deze verwarrende logica. Beiden neigen ze ons naar een dood spoor te brengen. Bijvoorbeeld dit geval met Ron Paul, iedereen is het erover eens dat Ron Paul onmogelijk in dit debat kan stappen.

 

Alan: Wacht Richard, want dit is een belangrijk onderwerp en ik ben na de boodschappen bij je terug. Hallo mensen. Ik ben Alan Watt en dit is Cutting Through the Matrix en we hebben Richard uit Alabama aan de lijn die over de patriot shows van de afgelopen jaren praat. Hij heeft ze gevolgd en hij begint zich af te vragen of alles positief is of ze misleid worden of verdeeld. Wil je doorgaan Richard?

 

Richard: Ja. Het lijkt erop dat jij en Genesis ons schizofreen advies geven. Je vertel6t ons dat Ron Paul zich moet houden aan de Arabieren met het box-cutter verhaal omdat hij zijn zetel in het congres verliest als hij verandert en hij zal niet meer op de TV zijn en hij zal ook niet meer kunnen debatteren.

 

Alan: Ik moet je hier toch corrigeren, ik heb nooit – ik heb mensen vanaf het begin verteld wat ik van politiek vind en ik heb Ron Paul nooit gepusht. Welnu, ik weet dat de rest dat wel doet en ik zie dat het een gemaakt doel is voor het Amerikaanse publiek, de eenzame cowboy rijdt de stad binnen, Clint Eastwood, ruimt het allemaal voor de mensen op terwijl ze hun chips kauwen en hun favoriete films bekijken. Dat is de Amerikaanse mentaliteit. Het is een script uit Hollywood. Dit soort scenario’s werkt alleen in de USA, dus geven ze je de eenzame held. Niets zal er met een eenzame persoon veranderen. Dat weet je nietwaar?

 

Richard: Ik wilde alleen je mening. Denk je dat we van de patriottische radio schizofreen advies krijgen?

 

Alan: Ik ben moe van alle mensen op de radio. Ik heb het eerder gezegd. De grote jongens missen geen enkele gelegenheid om bewegingen op te zetten. Het is aan het individu om door standvastigheid en door eigen informatie te beslissen. Blijven ze bij hetzelfde? Zijn ze groot genoeg zich te verontschuldigen als ze fouten maken? Dat is weer een ander punt; of gaan ze gewoon over op een ander onderwerp? Het is aan de individuele luisteraar. Begrijp je?

 

Richard: Er is geen samenhangend antwoord op die vragen.

 

Alan: Nee, en je krijgt mensen uit allerlei verschillende levensgebieden, die ook hun eigen gespecialiseerde terrein hebben; en laten we ook eerlijk zijn. Het is allemaal – ik niet – maar het is ook allemaal in economie gekleed. Men heeft geld nodig, advertenties, al dat soort dingen. Onthoudt dat het zaken zijn en zonder dat zou er helemaal geen enkele patriottistische uitzendingen zijn, dus moet je al deze factoren overwegen en onthouden dat er krachten daar buiten zijn die, zoals altijd, je leiders geven die je zullen misleiden. Dat is de geschiedenis van de wereld.

 

Richard: Het lijkt erop alsof de patriottistische radio eenvoudig gesloten kan worden door je telefoon uit te schakelen.

 

Alan: Dat zou kunnen. Dat kan heel gemakkelijk of ze maken het simpelweg politiek correct. Ze zullen je vertellen wat veilige onderwerpen zijn, dat natuurlijk geen veilige onderwerpen zijn. Dat zal op een dag komen; er zullen vanuit het Pentagon, bevelen komen. In feite werken ze daar al aan, maar bedankt voor het bellen.

 

Richard: Oké, doei.

 

Alan: Doei. Nu hebben we Kevin uit Connecticut. Ben je er?

 

Kevin: Hallo Alan. Hoe gaat het met je?

 

Alan: Niet slecht. Je moet wel snel zijn.

 

Kevin: Ik zal heel snel zijn. Ik heb veel mensen horen praten over het feit dat de “grote jongens” zoals jij ze noemt, een paar jaar op hun plannen achteruit lopen.

 

Alan: Nee.

 

Kevin: Klopt dat?

 

Alan: Nee. Ze stomen vooruit. Wat vandaag gaande is, is jaren geleden gepland. Wat morgen gebeurt, is ook jaren geleden gepland. Ze zitten op het juiste spoor.

 

Kevin: Waar kwam dit hele concept vandaan, want ik vind dit intrigerend.

 

Alan: De plannen kun je eigenlijk lezen uit de eerste revoluties, wat voor ’n soort wereld ze wilden brengen. Lees het in “"Shape of Things to Come" van H.G. Wells, om een idee te krijgen. Oké?

 

Kevin: Dat zal me er een goed idee van geven. Hartelijk bedankt.

 

Alan: Bedankt voor het bellen. Vanuit een koud Ontario, Canada een fijne avond van Hamish en mijzelf en moge je god of je goden met je gaan.

 

Vertaling: april 2008, M. Eken.