ALAN WATT

"CUTTING THROUGH THE MATRIX"

LIVE ON RBN

 

 

"GOVERNANCE BY CONOLOGY

AND

COERCIVE PERCEPTION VALIDATION"

 

 

“REGEREN DOOR ZWENDELPRAKTIJKEN

EN

GEDWONGEN, GERECHTVAARDIGDE WAARNEMING”

 

 

 

18 February, 2008

 

 

Dialoog Copyright Alan Watt – 18 Februari, 2008 (Uitgezonderd muziek, literaire citaten en opmerkingen van bellers)

 

 

WWW.CUTTINGTHROUGHTHEMATRIX.COM

 

 

www.alanwattsentientsentinel.eu

 

 

"Code of Silence" by Bruce Springsteen

 

There's a code of silence that we don't dare speak
There's a wall between us and a river so deep
And we keep pretending that there's nothing wrong
But there's a code of silence and it can't go on

 

 

Hallo mensen. Ik ben Alan watt en dit is Cutting Trhough the Matrix op 18 februari 2008. 

 

Het is een van deze mooie Arctische dagen, met gisterenavond bevroren regen en vanmorgen veel ijs en ik ontdekte dat je mooie pirouettes kan maken als je van de heuvel afrijdt met een vrachtwagen, iets wat veel mensen hier op deze weg ervaren. Uiteindelijk zal het lente worden een van deze mooie dagen in deze maand in feite, want ongeveer in April wordt het lente en dan wordt het een tijdje modderig en dan een paar maanden droog en ik geloof dat iedereen daar naar uitkijkt.

 

Ik zet aan het einde van de show wat links op de site, die te maken hebben met waar ik de laatste jaren over heb gesproken en het heeft met de wet van de overheid te maken die aangenomen is en hen toestaat chemische test en biologische middelen te testen op het volk, zolang het onder het mom van onderzoek gaat. Ik zet er ook een andere link op; de website van de overheid en ook een link naar een patent dat opgeslagen lag, om de lucht te besproeien met metalen deeltjes en oxidanten, zogenaamd om de opwarming van de aarde te verminderen en dat was in 1990 opgeslagen. Patent 5003186. Ik zet ze er aan het einde op, op mijn website aan het einde van de show en je kunt zelf gaan kijken. Ik denk niet dat het veel met het opwarmen van de aarde te maken heeft, want de laatste 10 jaar, sinds het sprayen heel heftig werd, heb ik opgemerkt en veel andere ook, dat als ze heftig sprayen, vooral in de zomer, de hitte intensiveert, wat logisch klinkt als je biljoenen reflecterende deeltjes hebt die het zonlicht simpelweg niet kunnen terugkaatsen. En niet opgenomen worden door de aarde en de rest wordt door bergen en rotsen en zo gereflecteerd. Het kaatst het alleen maar heen en weer als biljoenen spiegeltjes, heen en terug naar elkaar en daarom hebben we die enorme hitte.

 

Maar ze moeten ons overtuigen dat de aarde opwarmt zodat ze alle rechten van ons kunnen afnemen, omdat in een wereldsysteem met een wereldregering, als er geen vijanden meer zijn, als ze eenmaal alle mogelijke vijanden hebben uitgeschakeld en iedereen gestandaardiseerd is, vanaf China helemaal over de hele wereld naar hetzelfde systeem. Dan moeten ze vijanden vinden dat overal terrorisme zal zijn zelfs onder je bed, rood onder je bed, of het moet iets te maken hebben met het redden van de aarde. We zijn allemaal in een oorlog om de planeet te redden. We strijden tegen de natuur en onszelf. Daar gaat het alleen maar om – lange termijn planning door heel begaafde zwendelaars die psychopathisch zijn, gewoon psychopathisch.

 

Als je de psychopathie bestudeert, valt alles op z’n plaats. Psychopaten die door de eeuwen heen zich hebben voortgeplant, worden duidelijk de elite in een systeem van geld. Geld is de sleutel. Ze stapelen rijkdom op omdat ze de belangrijkste handelssystemen runnen. Ze runnen uiteindelijk het wettelijke systeem en alles draait om geld. Zelfs als je de economie bestudeert, vertellen ze je dat iedere natie zijn wetten heeft opgebouwd, alle wetten, burgerlijke en criminele wetten, rond de economie. Als je in de gevangenis komt omdat je iemand hebt vermoord gaat het er niet om dat ze zich iets aantrekken van het feit dat je iemand vermoord hebt. Je hebt een belastingbetaler vermoord en verwijderd. Ik ben met meer na de volgende boodschappen terug.

 

Hallo. Ik ben Alan watt en dit is Cutting Trhough the Matrix. Nieuwkomers moeten altijd op de website kijken waar je veel vorige talks kunt downloaden die ik over de jaren heb gedaan over dit specifieke onderwerp van deze naar verluid, Nieuwe Wereld Orde dat simpelweg een opwaardering van de oude wereldorde is naar de volgende fase. Allemaal op deze manier gepland door belangrijke instituten. Download op alanwattsentientsentinel.eu transcripten in verschillende talen van Europa. Print ze, deel ze uit. Ze gaan tamelijk veel de wereld rond. Ze vliegen weg. Mensen over de hele wereld worden wakker en zien wat er gaande is; niet en masse want de massa zal nooit echt wakker worden. De massa is nooit echt bewust geweest. Ze volgen meningen. Ze volgen gewoontes. Ze volgen hun kledingstijl, hun gedragingen en zelfs hun hobby’s, dingen die geoorloofd zijn en door de cultuurcreators aan de top, gepusht worden. Zo is het nu eenmaal. Maar het goede nieuws is dat de samenleving in een andere richting kan afbuigen door de weinige die bewust zijn en die naar de grote jongens aan de top, kunnen wijzen en zeggen dat de koning geen kleren draagt en we hen helemaal naakt zien.

 

Carl Jung’s boeken zijn een goede bron van informatie geweest over de psychologie, niet alleen van degene aan de top, maar van de massa die volgt. Hij laat je zien hoe de massamens denkt en dat de oorlogen tijdens de eeuwen niet alleen om een dominante elite of een dominante minderheid gaat, die zeker weten hoe de massa te manipuleren, door je waarneming te veranderen. Ze begrijpen de taal van je hersens, zou je kunnen zeggen en ze geven je conclusies waarvan jij denkt dat ze van jou zijn. Maar hij gaat ook in op de volgers, de schapen, grote kudde schapen; en de herder en het schaap kunnen eigenlijk niet zonder elkaar. Dat is het probleem. De massa houdt niet echt van dingen die anders zijn dan zijzelf. Dat is door de geschiedenis heen, standaard.

 

Ze vinden het fijn zich aan te passen. Iedere grote groep wil dat je je aanpast aan hun specifiek systeem en in "The Undiscovered Self" van Jung, bladzijde 58 zegt hij iets over dit probleem. Hij praat over de strijd tussen het individu en de georganiseerde massa.

 

Hij zei:

 

                   “Het is tijd dat we onszelf afvragen wat we over één kam scheren in massaorganisaties en wat de natuur van de individuele mens vormt, dat is, de echte mens en niet de statistische mens. Dit is bijna niet mogelijk tenzij door een nieuw proces van zelfzorg. Alle massa bewegingen, zoals men kan verwachten, glijden met groot gemak over een hellend vlak uit, gerepresenteerd door veel cijfers. Waar de meeste zijn, daar is veiligheid; wat de meeste geloven moet natuurlijk waar zijn, maar wat de meeste willen moet de moeite waard zijn naar te streven, en noodzakelijk en daarom goed. In de luidruchtigheid van veel mensen, ligt de macht om de vervulling van wensen door macht weg te snaaien; maar het mooiste is echter dat zacht en pijnloos terugglippen naar de kindertijd, naar het paradijs van ouderlijke zorg instant geluk en onverantwoordelijkheid is.”

 

         “Al het nadenken en zorgen voor wordt door de top gedaan; op alle vragen is een antwoord; en voor alle behoeften worden de nodige maatregelen genomen. De kinderlijke droomstaat van de massamens is zo onrealistisch dat hij er nooit aan denkt te vragen wie voor dit paradijs betaalt.  De balans van de registers worden overgelaten aan de belangrijke politici of sociale autoriteit, die deze taak verwelkomt, want hun macht wordt daardoor groter; en hoe meer macht ze heeft, hoe zwakker en hulpelozer het individu wordt. Waar sociale voorwaarden van dit soort zich op grote schaal ontwikkelt, ligt de weg naar tirannie open en de vrijheid van het individu wordt spirituele en fysieke slavernij.”

 

Alan: Hier wordt het in wezen opgesomd. De massa is getraind, onthoudt dat, door andere mensen die instituten runnen die begrijpen waar Jung over sprak, want zij begrijpen de psychologie of de psychologische dynamiek van mensen want ze hebben mensen eeuwen lang bestudeerd. Ze weten hoe ze ons allemaal kunnen uitbuiten en ze kennen onze zwakte, onze Achilleshiel, en die buiten ze uit. Zoek een zwakheid, buit het uit en dat wordt gedaan. 

 

Socialisme zie je, daar gaat deze democratie allemaal om, socialisme. Het doet er niet toe of je het democratie of fascisme noemt, het is allemaal dezelfde beweging naar hetzelfde doel; controle over de massa. Socialisme is eeuwige kindertijd. Als je vandaag om je heen kijkt, en hier heb ik het eerder over gehad, is het heel moeilijk om mensen te vinden, van een zekere leeftijd die wijsheid kunnen doorgeven. Over het algemeen verschillen ze niet met jongeren want ze zijn groot gebracht met televisie. Ze zijn deel van de televisie tijd en de “heb pret, pret” tijd. Ze verschillen niet zoveel van de jongeren. Ze praten de hele tijd over televisie over programma’s die ze hebben gezien en wat vandaag op het nieuws populair is of ze kijken ook naar trivialiteiten. Ik ben ontzet hoe ze omgaan met trivialiteiten, fascinerende gesprekken over het praten met planten en zo. Dat is wat ze in hun hoofd hebben, maar hebben geen wijsheid door te geven omdat ze in hun hele leven niets hebben waargenomen. Droevig maar waar. Dat is gebeurd.

 

In de samenleving zijn er nog maar weinig echte karakters over, mensen die ver weg woonde van de rest van de mensen, die veel lazen en nadachten en tot compleet andere waarnemingen kwamen over wat er in de wereld gaande is omdat ze voor zichzelf dachten. Je zou verbaasd zijn hoeveel van je gedachten en meningen en ook waar je van houdt en waar je niet van houdt je gegeven zijn. Je bent er simpelweg mee gedownload. Zo erg is het werkelijk. 

 

We hebben nu een beller uit Californie, Ben je er Brianne

 

Brianne: Hallo, hier ben ik. Ik had een vraagje. Ik hoorde je in een andere show over de kleur paars spreken en ik vroeg me af wat je ervan weet? 

 

Alan: De kleur paars?

 

Brianne: Ja, de kleur paars. Ik dacht dat je daar een beetje over grinnikte want, ik weet niet, maar alle vrouwen dragen nu paars en zegt dat iets?

 

Alan: Je zult ontdekken dat de belangrijke organisaties ons al eeuwen runnen omdat ze aan de top heel goed zijn opgeleid en zelfs de loges, zoals ze het noemen, de loges, zijn verscheidene loges. Er is rood en zwart en blauw en zo en groen. Ze hebben ook tussenkleuren. Het is het spectrum van de regenboog en als je naar het spectrum van de regenboog kijkt, heeft iedere kleur en variatie van kleuren een bepaalde betekenis in het zogenaamde hogere occulte. Het is echt een taal die ze onder elkaar gebruiken, om grapjes te maken met het volk en ook om elkaar te vertellen wat ze doen. Ik bedoel, iedereen weet dat rood, gevaar en stoppen betekent en groen is veilig. Daar maken ze grapjes over maar ze bedoelen ook dat er een vermenging tussen twee systemen bestaat.

 

Zoals oranje. Als je ziet welke kleuren oranje maakt en je ontdekt dat de Oranje Loge een gecertificeerde loge is met een charter en ook de koningin in wezen als schutspatroon heeft en haar familie gaat natuurlijk terug naar Het Huis van Oranje uit Nederland en je hebt Den Haag dat in het land van Oranje ligt. We zagen ook iets in Tsjecho-Slowakije gebeuren of in een van die landen, Hongarije waar ze oranje politieke spandoeken hadden. Dit alles is een taal, die je om je heen ziet maar het volk ziet niet wat het betekent. Maar, als je de kleuren bestudeert en in oude woordenboeken kijkt, staat daar vaak in wat ze over het algemeen betekenen. Zoals rood en zwart en ook zwart en bruin zijn de traditionele kleuren voor fascisme, dus iedere kleur heeft een bepaald doel.

 

Brianne: Oh, oke. Ik heb nog een andere vraag. Ik vroeg me iets af over democratische zomerscholen zoals Summer Hill in Engeland waar kinderen naartoe gaan en geen les krijgen. Ze kunnen doen wat ze willen en hebben iets in het bestuur te zeggen en de leraren hebben geen regels die ze willen toepassen en ik vroeg me af wat jij hiervan vindt.

 

Alan: Ik weet wel dat studenten die díe school verlaten vaak voor hogere universiteiten door organisaties gezocht worden. Belangrijke instituten zoeken hen. Zelfs onder het mom van vrijheid zul je verbaasd zijn hoe je geest eigenlijk wordt gevormd naar een uniformiteit, want alles in de hogere instituten, inclusief de Verenigde Naties heeft met uniformiteit te maken en zij pakken deze kinderen. Het droevige ook over thuisscholing is, dat je vaak hoort dat ze de beste cijfers voor spellen hebben en literatuur en zo, zijn ver voor op geschiedenis en verschillende andere dingen in de wetenschap, maar zij worden door overheden al heel snel gepakt omdat ze zo goed geschoold zijn en ze worden dan een deel van het bureaucratische establishment.

 

Brianne: Wauw, echt waar? Oh, oké. 

 

Alan: Ja, jammer genoeg.

 

Brianne: Ik heb een zoon van anderhalf jaar en ik weet niet zeker wat ik moet doen betreft scholen. Ik dacht dat een democratische school misschien --

 

Alan: Blijf aan de lijn dan praten we na de pauze verder. Hallo. Alan Watt en dit is Cutting Trhough the Matrix en we hebben Brianne aan de lijn uit Californie die vragen heeft over verschillende soorten scholen zoals – ik geloof Montesorri en zo. Ik heb ook ontdekt dat mensen die op deze scholen gezeten hebben vaak de loges in worden geholpen en zo. Je moet begrijpen dat dit systeem echt door loges wordt geregeerd, wat ze Maçonnieke loges noemen, tot aan lokaal niveau toe. Als je naar een stadje of een dorp gaat, kijk naar de tekens die je van al die organisaties in dat specifieke stadje verwelkomt. Ook in Sudburry, waar ik woon staat een enorm bord, precies als een transit board. Het is het eerste wat je ziet en er zijn ongeveer 15 of 16 organisaties van verschillende soorten vrijmetselarij. Ster van het Oosten. Dit zijn de mensen die alle besturen en instituten runnen in die bepaalde stad, je gemeentebestuur, je schoolbesturen en alle andere en het is overal hetzelfde. Ze zoeken hen ook uit, en worden aangemoedigd Montesorri te verlaten en zich bij de loges aan te sluiten. Er wordt hen verteld dat die je helpen de ladder op te komen en ik heb mensen gekend die omhoog geklommen zijn en professor worden en eigenlijk nooit een of andere grote examen op universiteiten hebben afgelegd, maar zich alleen maar bij de loges hebben aangesloten.

 

Brianne: Heb je suggesties? Moet ik mijn zoon thuis scholen? 

 

Alan: Je kunt het thuis doen en laat ik je zeggen – kijk, onderwijzen is niet moeilijk. De beste mensen die alleen maar leren door alles over te schrijven zijn alleen maar goede na-apers. Wat je hen ook moet leren is verantwoordelijkheid. Dat is tegenwoordig moeilijk. Op school wordt verteld dat alles relatief is. Dat er geen goede of slechte normen zijn. Alles is normatief relatief en dan zijn ze een gemakkelijke prooi voor de advocaat van de duivel aan de top, zodat ze hen onder hun vleugels kunnen nemen. Hen naar hogere bureaucratieën te leiden, waar ze simpelweg onderhouden worden door het volk; dus kun je hen wat goed en wat slecht is, bijbrengen. Uiteindelijk heb je alleen je eigen integriteit waar je voor kunt staan. Als je dat eenmaal hebt, kun je andere mensen helpen en vasthouden aan je eigen integriteit is niet gemakkelijk in een commerciële wereld waar we gedwongen worden geld te verdienen. We worden gedwongen te betalen. Er wordt ons ook verteld dat we zogenaamd iets willen, dus moet je een beetje sober leven en zien wat echt belangrijk voor je is. Dat wordt kinderen niet meer geleerd. Ze willen hen goede gebruikers en producenten maken en worden daarom, zonder een enkele morele leidraad, onder de vleugels genomen van mensen die zij als winnaars beschouwen, de grote mannen in een kostuum met das en aktetas die heel goed leven en zich bijzonder willen voelen. Ze worden daarin gebracht. Er wordt hen verteld dat ze bijzonder zijn, zeker als ze uit dit soort scholen komen. Morele verantwoordelijkheid en integriteit is iets, dat geleerd moet worden en vanaf daar hoop je het beste.

 

Brianne: Ja, dat begrijp ik. In wezen doet het er niet toe naar welke school hij gaat?

 

Alan: Het is beter hem thuis te onderwijzen dan hem op een gewone school te doen. Als je hem eenmaal op een gewone school zet in feite, is het zoals Bertrand Russell zei, de wetenschappelijke indoctrinatie, het doet er niet toe wat je je eigen kind onderwijst. Het gaat niet dieper. De school is te machtig.

 

Brianne: Ik weet het. Grappig is dat ik laatst geluisterd heb naar een online universiteit waar ze ons steeds maar weer over B.F. Skinner leerden en hem aanbidden en ik bracht dingen, zoals dat hij zijn dochter twee jaar in een doos vasthield, naar voren en mensen verzinnen daar steeds uitvluchten voor.

 

Alan: Het zegt iets waar ze mee bezig zijn. Het elite type en de psychopaten zijn niet alleen aan de top. Daar zitten ze zeker omdat hun inkweek psychopaten betreft, niet zo willekeurig, maar tegenwoordig hebben we psychopaten rond om ons heen.

 

Brianne: Oh ja. Het is moeilijk mensen te vinden die niet zo zijn.

 

Alan: Dat weet ik.

 

Brianne: Ik bestel je boeken maar ik had nog een laatste vraag. Hoe denk je over Jezus? Heeft hij echt bestaan? 

 

Alan: Het is aan het individu dat uit te zoeken. Kijk, iedere waarheid of realiteit of ervaring kan alleen waarde hebben voor de persoon die het heeft. Anders praat je over woorden van iemand anders en dat wordt vertrouwen genoemd, dan vertrouw je erop dat ze de waarheid zeggen. Iedere ervaring of iedere realiteit heeft alleen waarde voor jou als individu.

 

Brianne: Ja. Dus, ik vermoed dat je iets alleen kunt weten als je het zelf gezien hebt-

 

Alan: En wat je in je leven ervaart.

 

Brianne: Ja.

 

Alan: Bedankt voor het bellen.

 

Brianne: Ja, bedankt.

 

 

Alan: Nu heb ik Mark uit Pennsylvania. Ben je er Mark? 

 

Mark: Hier ben ik Alan. Ik heb een vraag en een opmerking. Algebra op school; iedereen in mijn familie heeft het er over waarom ze ons dit laten leren terwijl we het nooit gebruiken en ik geloof dat ik weet waarom en met jouw bevestiging zullen we het zien. Is het mogelijk uit te zoeken wie een Mason zal worden?  

 

Alan: Dat is mogelijk, maar het zegt ook iets over de geest van de persoon want algebra heeft met abstracte concepten te maken. Dat doe je hoofdzakelijk met je hoofd. Hoewel je het ook op een diagram of op papier kan laten zien. Dus heeft het te maken met de manier hoe je geest waarneemt en denkt, tegenover andere mensen. Blijf aan de lijn en praten na de pauze verder. 

 

Hallo. Ik ben Alan Watt en we cutten door de matrix, praten met mark uit Pennslyvania. Ben je er nog mark?

 

Mark: Ja Alan. Ik vroeg je over de verbinding tussen algebra en een Mason worden.

 

Alan: Het heeft niet zoveel met het worden van een Mason te maken. Hoewel het vroeg op school gezien wordt wie over abstracte concepten kan nadenken, waar je cijfers in letters verandert enz. of alle symbolen die daar mee te maken hebben. Het is om te zien of je vatbaar bent voor concepten. De meeste mensen kunnen het niet. Ze zijn daar niet zo goed in. Ze neigen hetzelfde te blijven zien en diegene die het kunnen toepassen hebben ook twee kanten. Ze laten ook zien dat hun geest gemodelleerd kan worden door diegene die hen langs een bepaald pad kunnen modeleren, vanwege hun vaardigheid om zich aan te passen.

 

 

 

Mark: Ze geven ons duidelijk geen algebra, om ons bij het verdienen van geld te helpen. 

 

Alan: Nee. Zoals je zelf zei, hoeveel mensen gebruiken het uiteindelijk als je de school verlaat? Je gebruikt het gewoon nooit meer, maar het is een methode om mensen uit te wieden. Er wordt zoveel onbruikbaars op school onderwezen, vooral wat wiskunde betreft, betreffende je vaardigheid om langs verschillende wegen een specifiek probleem te benaderen en te zien, waar de meeste mensen op één manier blijven steken, maar diegene die zich kunnen aanpassen, kunnen eigenlijk hun geest gemodelleerd hebben in een bepaalde wijze zoals de elite het wilt. Ook helemaal tot aan de loges, worden ze getest. De meeste mensen gaan niet verder dan 32. De meeste mensen gaan niet verder dan de derde rang, de major of Meester Mason. Maar, pas als je de 40ste rang bereikt begint het leven, dus niet bij de 33ste. “Leven begint bij 40,” en diegene die uitgewied zijn voor bepaalde kwaliteiten, namelijk wreedheid en als ze de taal van de straat kennen en snel door bedriegerij kunnen heenkijken; dat soort jongens willen ze.

 

Mark: Om van de straat te blijven? 

 

Alan: Ja.

 

Mark: Over modellering en mensen met een korttermijn geheugen gesproken, wil ik met deze opmerking eindigen. Degene die zich over de prijs van benzine druk maken, ik heb de statistieken van het Bureau of Labor Statistics van de laatste 11 jaar gezien en met uitzondering van 2001 toen natuurlijk 9/11 plaats vond, verminderden bij iedere verkiezing de benzine prijzen.

 

Alan: Klopt. Daar hebben we ook geen algebra voor nodig.

 

Mark: Klopt.

 

Alan: Alles in dit systeem is zwendel en de gewiekste mensen aan de top – kijk, een ding dat de psychopaat kan is onmiddellijk door de bedriegerij heenkijken; terwijl het voor de gewone man zo gecompliceerd kan zijn om door een zwendel heen te kijken, dan zeg je, in hemelsnaam wat slim. Maar deze jongens zien het onmiddellijk en dat zijn de jongens die het geldsysteem in handen hebben, het banksysteem, en ook het reclame systeem. Er werd me zoeven verteld over een grote zwendel in ziekenhuizen in de USA en dat is dat iedereen, over het algemeen in de ziekenhuizen voor de lagere klasse, allemaal hetzelfde voedsel krijgen. Het doet er niet toe op wat voor een afdeling je ligt, tuberculose, medisch, wat dan ook, en de truck is als je op de hartafdeling ligt, in verband met je hart, krijg je een “dieet voor het hart”. Het is hetzelfde voedsel dat iedereen die dag krijgt, alleen doen ze er geen zout in, dus besparen ze op zout en vragen je dubbel zoveel omdat ze het een hartdieet noemen. Kijk, dat is een typische psychopathische bedriegerij.

 

Mark: Ik wilde dit kort houden maar wil nog een ding zeggen. De laatste beller had het over Jezus en ik weet wat deze Jezus freaks met je doen. Ik lees de message boards weet je en ik zie het. Dit is een definitieve campagne voor diegene die nieuw zijn die luisteren; ze bellen constant en vragen hoe je over Jezus denkt en dat irriteert me. Het is een geloofssysteem. Als je het wilt geloven, prima, laat ze het geloven maar je hier te berispen omdat je over je geloof in Jezus spreekt maar hun geloof in Jezus is belachelijk.

 

Alan: Klopt. Kijk, het is nogmaals, een enorme organisatie. Vorige week citeerde ik ook een beetje van Jung, die het heel bondig zei en ik zal dit stukje nog eens lezen. Dit komt uit "The Undiscovered Self", bladzijde 56.

 

Hij zegt:  

 

         “Ook de kerken willen zelf baat hebben bij een massale actie om de duivel uit te bannen – Beëlzebub – diezelfde kerken wiens zorg de redding van de zogenaamde individuele ziel is. Het schijnt niet zo te zijn dat ze gehoord hebben van het elementaire axioma van de massa psychologie, dat het individu, moreel en spiritueel inferieur wordt aan de massa, en vanwege deze oorzaak belasten ze zichzelf niet te veel met de echte taak het individu te helpen een metanoia of een wedergeboorte van de geest-god te bereiken.

 

         Het is jammer genoeg duidelijk dat als het individu niet waarlijk in de geest herboren kan worden, de samenleving het ook niet kan, want de samenleving is de som van alle individuen die behoefte hebben aan verlossing. Ik kan het daarom alleen maar als een waanvoorstelling zien als kerken het individu in een sociale organisatie proberen te strikken – zoals ze blijkbaar doen- en hem reduceren tot een verminderde verantwoordelijkheid, in plaats van hem uit de winterslaap van een geestloze massa te wekken en hem duidelijk maken dat hij de enige belangrijke factor is en dat verlossing van de wereld bestaat door verlossing van de individuele ziel.”

 

Alan: Niet iets massaals met rituelen en dogma’s en dat is alles waar ze je willen hebben, een sociale organisatie waar iedereen je goedkeurt of je afkeurt.

 

Mark: Religie is prachtig zaken doen, want ze verkopen je niets en je geeft veel geld aan de organisatie.

 

Alan: Ja en de overheid ondersteunt het want het houdt mensen gedwee en gehoorzaam.

 

Mark: En belastingvrij. Dank je Alan. 

 

Alan: Bedankt voor het bellen.

 

Mark: Een fijne avond.

 

Alan: Nu heb ik Tom uit Massachusetts. Ben je er Tom?

 

TomJa, Alan. Hoe gaat het met je?

 

Alan: Niet slecht.

 

Tom: Dat is mooi. Ik heb een paar vragen aan je als ik mag. Ik luisterde een tijd geleden naar een van je uitzendingen – dat was een tijd terug in Julie 2007 geloof ik en daarin had je het over het bestaan van het kwaad. Ik vroeg me af of je dit als een echte levende entiteit of kracht beschouwt, dat zijn eigen macht bezit achter en tegenover iets dat direct op iemand gericht is in de vorm van een kwade actie van een persoon naar een andere persoon?

 

Alan: Dit is een moeilijke omdat het op het einde van de film Exorcist III lijkt. Het is best een goede film in zoverre het thrillers en horrorfilms zijn. Je ziet dat de hoofdpersoon, George C. Scott die een door de wol gewassen detective is, naar verluid, de incarnatie van de duivel ziet en de duivel zegt tegen hem, “heb ik je ongeloof geholpen?” En hij zegt, “Oh, ja.” Dan begint hij een scheldkanonnade. Hij zegt, “ik geloof in alle vuile, rotte dingen die mensen kunnen doen, hoe ze elkaar afslachten, vermoorden en martelen.” Hij zegt, “Ja, ik geloof in je.” Dus is het heel gemakkelijk in het kwaad te geloven in deze wereld omdat we er zoveel van zien. Het goede te vinden, dat is het probleem.

 

Kunnen mensen echt kwaad doen? Absoluut. Zonder twijfel. Kan er kwaad op grote schaal zijn? Welnu, als je een leger, mensen ziet afslachten, iets dat ze in alle oorlogen doen waar ze moordzones hebben en alles dat beweegt, loopt of kruipt vermoord wordt en het zijn onze jongens en de jongens van iedereen en alle landen die dit al gedurende eeuwen doen en ze nemen het gewoon over. Net zoals de massamoorden in Rwanda waar duizenden Hutu’s met hun messen tekeer gingen en anderhalve week hoorde je alleen maar het snijden van menselijk vlees terwijl ze als een leger mieren af werden geslacht. Het leek op een massa bezetenheid.

 

Zonder tijfel bestaat het Kwaad en wat het ook is, het kan zeker enorme aantallen mensen overnemen. Ook op het podium bij top bands in het verleden, zie je, de macht die je ook met muziek kunt hebben. Soms is het angstig als het geschreeuw in koor begint en vooral de vrouwen. Die beginnen het eerst en het is alsof hen iets overneemt, een soort hysterie en dat kan zo gemakkelijk de ene of de andere kant opgaan en een ramp worden. Je ziet hetzelfde in Rwanda en dit is simpelweg een ander niveau in het westen en vooral bij dingen als muziek festivals, dus is er iets dat mensen kan overnemen. Het is eenvoudig archetypies, de primitieve man of vrouw die nog steeds in onze psyche leeft? Dat ligt voor het grijpen. Heb ik het Kwaad gezien? Ja, dat heb ik gezien. Heb ik het in mensen gezien? Absoluut. Staat mijn haar dan recht omhoog? Ja zeker, dus mensen moeten hun eigen conclusies hierover trekken.

 

Tom: Ja. De reden waarom ik dit vraag is; het lijkt of het kwaad vooral door de elite van de wereld gemanifesteerd wordt, al duizenden jaren gemanifesteerd wordt en het lijkt er niet op dat het Goede overheerst. Het is min of meer een gedane zaak, omdat het kwade invloed heeft en het lijkt er bijna op dat deze kwade kracht dit werk naar een eventuele complete culminatie dirigeert van het establishment van de nieuwe wereldorde.

 

Alan: Wat ik ontdekt heb dat echt boeiend is, is wat men tegenwoordig de New Age filosofie van relativiteit noemt. Er was een documentaire over een feest in Hollywood met top science fiction- en horror schrijvers, allemaal heel bekende namen en de vraag die iedereen werd gesteld, aan deze producenten en schrijvers was: “geloof je in goed en kwaad?” Ze probeerden het als een reeks of een balans te beschrijven en dat goed en kwaad dezelfde kracht is, dat het alleen maar aan de menselijke waarneming of aan het menselijke oordeel ligt; een resultaat of iemand er nut bij heeft of niet. Met andere woorden, voor hen bestaat er geen goed of kwaad, je hebt volkomen gelijk. Zij staan aan de top, vanuit een psychopathische oogpunt, het is goed als het nut heeft zonder dat het iets er mee te maken heeft hoe ze in dat stadium van nut, beland zijn. Als het oorlog nodig heeft, afslachtingen, het introduceren van plagen in landen, wat het ook kost om dat land in bezit te krijgen, de diamanten, het goud, wat het ook is waar ze achteraan zitten, het doel heiligt de middelen en zij slapen zonder slaappillen. Ze slapen heel goed. Ze hebben geen geweten, dus als er een belichaming van het kwade bestaat zit het zeker in de psychopathische elite, je hebt volkomen gelijk.

 

Tom: Een andere vraag die ik heb is; we worden zo overstroomd met genetisch gemodificeerd voedsel, fluor in het water, chemtrails, wordt de elite hier ook niet mee geïnfecteerd of blijven ze min of meer binnenshuis die misschien gefilterd worden of wat?

 

Alan: Zelfs hun limousines met chauffeur zijn speciaal vervaardigd met filters en zo en hetzelfde geldt voor hun huizen. Ze eten niet wat jij eet, waar ook ter wereld. Ze eten in speciale clubs. Ze noemden die clubs, Londen is er vol mee. Heel erg elitair, duur en het voedsel komt van de beste organische boerderijen, hetzelfde met het vlees en de rest. Ze eten niet het spul dat wij eten.

 

Tom: Zo! Ik waardeer je hulp met deze vragen en ik luister verder gaat. Ik waardeer alle hulp die je hebt gegeven en dat je door mag gaan, iedereen te helpen.

 

Alan: Bedankt voor het bellen.

 

Tom: Oké. We zien je wel weer.

 

Alan: Er was een boeiende documentaire over de Koningin van Engeland die een enorm feest voor veel van haar familieleden gaf. Het was een twee uur durende documentaire over al het personeel dat ze nodig hadden, extra personeel om dit enorme feest te kunnen geven. Goud bestek, goud servies alles werd gebruikt en veel butlers, dienstmeisjes, serveersters. Ze vlogen zelfs RAF jets over Europa om speciale wijnflessen te krijgen en zo, heel duur. Je zag ook de chef naar Schotland gaan, naar de boerderijen van de Koningin, dat kwam naar buiten. Ze hebben overal boerderijen. Alle Koninklijke en adellijke families hebben die. Ze hebben pachtboeren die de boerderijen voor hen runnen en betalen hen trouwens niet veel en ze kweken hun eigen oogst en hebben de beste steaks van de Angus en zo, maar die runderen krijgen geen – geen enkel biefstuk heeft daar inentingen gezien of zijn volgepompt met steroïden en groeihormonen en het voedsel, de oogsten zijn niet gemodificeerd, genetisch gemodificeerd. Nee, zij eten niet wat wij eten.

 

We hebben nu Garrin aan de lijn. Ben je er Garrin?

 

GarrinHallo, Alan?

 

AlanJa.

 

Garrin: Over die show gesproken. Het is niet dezelfde show. Ik zag een show van de Britse Koninklijke familie over hetzelfde onderwerp maar het is niet waarom ik bel, maar daarover gesproken, zij hadden het over de hele voedselvoorbereiding. Ze gingen daar doorheen zoals: oh, dit is hoe de Koninklijke familie het doet als ze een bijeenkomst hebben enz. en alle mensen die erbij betrokken zijn en hoe het voedsel wordt bereid en alles is --

 

Alan: Ze haalden zelfs Franse polijsters die al die enorme tafels moesten polijsten en haalden hen weer op toen het klaar was om het opnieuw te doen.

 

Garrin; Het was zo extravagant. Waarvoor ik bel is deze opvallende gelijkenis van de vrijmetselarij, dat natuurlijk helemaal tot aan de Kabbala teruggaat en het oude Babylon en oude Egypte, maar in de vrijmetselarij heb je rangen waar mensen worden geïnitieerd en ik kan er niets aan doen maar zie een opvallende gelijkenis met universiteiten waar ze in wezen ook graden hebben. 

 

Alan: Zeker, het is hetzelfde. Albert Pike zei dat iedereen in het westen als een, de facto vrijmetselaar door het schoolsysteem gaat, zonder beslissende graden omdat je in een vrijmetselaars scholensysteem wordt getraind. Je krijgt rangen. Je gaat door een school van rangen, hetzelfde als een graad, zie je, en je krijgt dat belachelijke vierkante mutsje, de hod, die je op je hoofd zet met die bungelende kwast dat laat zien dat je stom bent want die staat niet recht omhoog. Het hangt naar beneden en men heeft bewezen dat je dom genoeg bent, in hun systeem te werken. Dat betekent het. Je krijgt een kwaliteitsmerk en je bent dom genoeg gehouden om voor hen te werken.

 

Garrin: Het is echt verbazingwekkend en ik herinner me dat ik daarover gelezen heb, over die rangenhoedjes en dat men een vierkante vijzel  is en ik denk, wauw, die mensen doen het openlijk en het is alsof ze ons voor de gek houden. Het is alsof ze daarvan genieten.

 

Alan: Daar genieten ze van. Ze houden ervan de profane voor de gek te houden, zoals ze ons altijd noemen. Je ziet het ook in nieuwsflitsen als schrijvers een grapje voor mensen met een zekere rang hebben, en de rest van het volk ziet het het helemaal niet zo, ze zien dat totaal anders, dat doen ze standaard.

 

Garrin: Het is echt idioot en dan over het onderwerp: mensen die hier in Amerika in de verkiezingsronde zitten, daar ik las een ander artikel over dat aanwees hoe deze mensen die – vooral naar Obama  aanhangers, en hoe ze, zonder na te denken die matras zingen “wij willen verandering” en dat soort dingen, maar als je hen vraagt wat voor soort veranderingen ze denken Obama zal doorvoeren, kunnen ze dat niet beantwoorden.

 

Alan: Nee. Het enige dat ze kunnen is zoals de schapen in Animal Farm” van George Orwell“vier poten goed, twee fout, “ en verder denken ze niet. Die slogan is door reclame bedrijven gemaakt en je hebt helemaal gelijk. Blijf aan de lijn. We praten na de boodschappen door.

 

Alan: Hallo mensen. Ik ben Alan Watt en we cutten door de Matrix en we praten met Garrin uit Rhodes Island over ons prachtige vrijmetselaars systeem. Heb je nog iets anders toe te voegen Garrin

 

Garrin: Ik wilde net eindigen dat mensen zo gemakkelijk dit soort personen voor lief nemen zonder dat ze inhoudelijk weten wat ze ondersteunen.

 

Alan: Ik weet het. Jaren geleden kwam Canada als eerste met deze slogan: “doe het gewoon”. Om fit te blijven en de reclame eindigde altijd met “doe het gewoon. Denk niet na. Doe het gewoon.” Meedoen of actief zijn noemden ze het en tegelijkertijd kwamen ze met het idee, “verandering is goed. Verandering is goed.” Welnu, zoals je zegt, ze zeiden er niet bij over welke veranderingen ze het hadden, maar alleen de massa zover krijgen dat ze verandering willen en dan zullen de grote jongens je zeggen wat het eigenlijk betekent als je eenmaal je toestemming hebt gegeven.

 

Garrin: Het is alleen om die reden, deze “voel je goed” boodschappen, die mensen daarom voor lief nemen, omdat het goed voelt. Het voelt alleen maar goed, we willen verandering zonder er ook maar een keer over te hebben nagedacht. 

 

Alan: Geen inhoud, geen uitleg. Wat de meeste mensen geloven zijn afgeleide geloven, het is door herhaling verbreid, zoals Bertrand Russell zei. Alleen maar herhaalde reclame en mensen praten dit in hun dagelijkse leven na en het verandert eigenlijk de structuur van je geest in het aanvaarden van iets wat ze nog niet hebben waargenomen.

 

Garrin. Ja, ze zijn geprogrammeerd. Dat is het. Bedankt Alan. 

 

Alan: Bedankt voor het bellen. Nu hebben we Paul uit Niagara Falls hier. Ben je er Paul?

 

PaulHallo Alan.

 

AlanHallo.

 

Paul: Ik wilde je een Happy Family Day wensen.

 

Alan: Oh, dat heb ik gemerkt. Ja, we hebben nu Happy Family Day

 

Paul: Ik zette vanmorgen hier de radio aan in Toronto radio station en ze probeerden uit te leggen wat deze nieuwe Canadese vakantie is. 

 

Alan: Het moet met President’s Day samenvallen zodat wanneer we fuseren we allemaal dezelfde vakanties hebben.

 

 

Paul: Ja het wordt harmonische vakantie genoemd. 

 

Alan: Dat geloof ik ook. Boeiend is dat het naar voren komt toen ze het gebruik van moeder en vaders in de Britse scholen hebben verbannen. Je kunt geen mam en pap meer zeggen. 

 

Paul: Het was lachwekkend naar hen te luisteren terwijl ze de mensen probeerden uit te leggen wat het betekent, een splinternieuwe vakantie. Toevallig valt het net op dezelfde dag als we vakantie hebben.

 

Alan: Je ziet het ook als je de beide samen natrekt. Victiorian Day, Labor Day en zo, ze gaan allemaal samen naar dezelfde datum. 

 

Paul: Daar verwijzen ze naar. 

 

Alan: Zo gaat dat.

 

Paul: Ongelooflijk. Er is een nieuw boek uit dat  "Red Republicans: Marxism in the Civil War and Lincoln's Marxist" heet, door Walter Kennedy.

 

Alan: Mooi want ik heb vaak het feit geciteerd dat uit de Congres archieven van de USA blijkt dat Marx Lincoln feliciteerde de republiek bij elkaar te houden omdat de eerste stap naar een verder wereldsysteem de centralisatie van de macht was en dat hebben ze natuurlijk gedaan. Ze centraliseerden de macht in Washington D.C.

 

Paul: Al deze oorspronkelijke Republikeinen waren na de revolutie van 1848 uit Europa geschopt, de League van Rechtvaardige Mannen, een groepje communisten. 

 

Alan: Wat zo grappig is, is dat Albert Pike sommige leiders van die specifieke league heeft getraind.

 

Paul: Tijdens de Burgeroorlog waren ze een groepje generaals in het Union Leger. 

 

Alan: Dat klopt.

 

Paul: Bedankt, Alan.

 

Alan: Bedankt voor het bellen.

 

Paul: Oké, doei.

 

Alan: Welnu, een fijne avond uit een koud Ontario waar we vanmorgen een ijsstorm hadden, ik moest het ijs van de satellietschotel afkrabben, van Hamish en mij en moge je god of je goden met je gaan.

 

Vertaling: M. Eken, april 2008