ALAN WATT

 

"CUTTING THROUGH THE MATRIX"

LIVE ON RBN

 

"PLANNING FOR PLANETARY INTERROGATION—

CRADLE TO GRAVE FOR PERFECT SLAVE"

 

 

PLANNEN VOOR EEN PLANETAIRE ONDERVRAGING –

PERFECTE SLAVERNIJ, VAN WIEG TOT GRAF

 

 

29 februari , 2008

 

Dialoog Copyright Alan Watt – 29 februari, 2008 (Uitgezonderd muziek, literaire citaten en commentaar van bellers)

 

WWW.CUTTINGTHROUGHTHEMATRIX.COM

 

www.alanwattsentientsentinel.eu

 

 

"Code of Silence" by Bruce Springsteen

 

There's a code of silence that we don't dare speak
There's a wall between us and a river so deep
And we keep pretending that there's nothing wrong
But there's a code of silence and it can't go on

 

Hallo mensen. Ik ben Alan Watt en dit is Cutting Trough the Matrix op 29 februari, 2008. Hier in Ontario, Canada schijnt het zo te zijn dat we zijn overgeslagen voor ons deel van de opwarming van het klimaat. In feite sneeuwt het nu als een gek en ik vind dat we daar allemaal over moeten gaan klagen. Wij betalen meer belasting dus moeten we ons deel krijgen. Dat is alleen maar eerlijk in onze moderne wereld.

 

Over een moderne wereld gesproken, het is onmogelijk het nieuws bij te houden – het echte nieuws, het materiaal tussen de regels door, het materiaal dat niet over de bimbo’s van Hollywood gaat en de scheidingen. Maar, het materiaal dat met ons te maken heeft, de belangrijke wetten die er iedere dag uit deze grote machine rollen, die ze gewoon uitspuwt en mensen hebben ze nog niet echt in werking gezien, maar als je duizenden wetten ziet die opgetekend staan, zijn dit geen wetten die tijdelijk bedoeld zijn. Deze wetten gaan ons allemaal misschien 100, 200 jaar gaan beïnvloeden. Dit is een oorlog naar een Brave New World dat al vreselijk lang in de planning staat en als je alle make-work projecten ziet die ze er gewoon uitspuwen, is het gewoon wonderbaarlijk, wonderbaarlijk en wat nog erger is hoe zelfvoldaan het gewone volk is omdat ze naar niets vragen. Ze geloven waarlijk, zoals Brzezinsky zei, als er iets de moeite waard is te weten, zal de media het je wel vertellen. Ze vertellen hen wat te denken en waar je je zorgen over moet maken en als ze niets zeggen zullen ze niet eens hun eigen ogen gebruiken. Ze zien het gespray boven hun hoofd niet. Ze willen het simpelweg niet zien. Ze willen de jongens met machinegeweren, gekleed in het zwart, niet als ongewoon zien en voor diegene die wakker zijn, is dat beangstigend te zien. Je staat zo’n beetje alleen.

 

Het is prima rond deze typen met machinegeweren te staan want je ziet soms een voorbijganger met die glans van herkenning in de ogen. Als het je lukt, de ogen met elkaar te kruisen zou je wel eens met elkaar in contact kunnen komen en zeggen, hemel er is hier een ander leven en je voelt je veel beter, maar de rest van de drommen, zal vrolijke hun weg gaan en al die kleine spulletjes kopen die er zijn, dat met twee plastic stukjes en dit schijnbare grenzeloze krediet dat ze nu hebben, de grote verzadiging.  

 

Maar we zitten in een make-work project. Een enorm make-work project voor allerlei soorten veiligheidsmachten, overheids- instituten, enorme bureaucratieën. We dachten dat we dat tijdens de Koude Oorlog hadden gehad, massa’s bureaucratieën die alles wat je kunt voorstellen en niet kunt voorstellen, aanpakten. En afdeling op afdeling binnen afdelingen van veiligheidsdiensten, CIA’s en MI6’s. Het is nu zo uitgebreid dat je het niet meer kunt bijhouden omdat ze nu ook werknemers op iedere niveau binnen de samenleving hebben, binnen de politie, misschien zelfs in je eigen stad, die extra geld krijgen omdat ze voor Homeland Security werken en hun eigen broeders verlinken zoals ze hen noemen, hun eigen ‘broeders’ binnen de politie. Hetzelfde binnen schoolorganisaties. We leven in een wereld, opgezet om enorm paranoia te worden, waar iedereen elkaar gaat verlinken. Naar het Sovjet systeem gemodelleerd en hier is het. Het is wereldwijd.

 

Toen Mikhail Gorbachev hoofd van de Sovjet Unie was, voordat hij leider van de groenen werd, sprak hier over in zijn laatste redevoering voor het politbureau. Je moet het opzoeken en luisteren naar wat hij over het communisme zei, dat zich verspreidde. Ik ben met meer na deze boodschappen terug.

 

Hallo. Ik ben Alan watt en dit is Cutting Trhough the Matrix. Ik moet altijd zeggen en soms vergeet ik te zeggen dat nieuwkomers op cuttingthroughthematrix.com kunnen kijken en oude talks beluisteren. Ze moge wel oud zijn maar niet ouderwets – als je óud’ zegt is het niet goed, als het oud is, maar deze oude talks helpen veel gaten te vullen in de geschiedenis. Een geschiedenis die ons hier heeft gebracht. Het is belangrijk deze te begrijpen en het is belangrijk, de grote organisaties te zien, de belangrijke organisaties die onderling vermengd zijn, die dit specifieke deel van tegenwoordig aan ons hebben gegeven en waar ze van plan zijn naar toe te gaan. Op alanwattsentientsentinel.eu vind je ook transcripten die je in verschillende talen van Europa kunt downloaden.

 

Ik sprak voor de pauze over Mikhail Gorbachev, zijn laatste redevoering voor het politbureau werd in belangrijke kranten gepubliceerd. De Toronto Sun had een artikel van Eric Margolis. Zoek het op en lees die redevoering omdat daarin staat dat de val van het communistische systeem niets meer dan een fusie was, terwijl de bureaucraten van de Sovjet op weg naar het westen, de hand van hun broeders schudden; omdat tijdens de Koude Oorlog de enorme bureaucratieën zoals altijd, beseften, dat ze zoveel met elkaar gemeen hebben. Ze moesten enorme aantallen mensen controleren en de waarneming van dingen veranderen. Het had allemaal met controle te maken, dus natuurlijk beseften ze dat ze uiteindelijk niet veel van elkaar verschilden en ze wisten dat er een globaal systeem moest komen. Ze wilden het beiden, ze fuseerden en tegenwoordig is het hier. Ik twijfel er niet aan dat ook de val van het Sovjet systeem en het afbreken van de Berlijnse Muur waarschijnlijk gepland werd toen de Bolsjewistische revolutie plaats vond.

 

Vreemd is dat Lenin zelf zei dat het dictatorschap, hij zei van het proletariaat (maar het was over het proletariaat) het dictatorschap, misschien 70 jaar zou duren, misschien 80 jaar en daarna zou er een vreemde vrede komen in een systeem dat niet helemaal kapitalistisch noch communistisch is. Voeg dat samen met Professor Carol Quigely’s talks want hij spreekt over het nieuwe feodale systeem. Een nieuw feodaal systeem, van nature semi-socialistisch naar een enorme bureaucratie die het volk zal besturen en controleren, ten behoeve van de fascistische elite. Een elite die in en uit de politiek stapt en ook in en uit de CEO posities van internationale bedrijven. Lang geleden gepland en natuurlijk zijn wij de laatste die het weten omdat je de mensen echt niet kunt vertellen wat er aan de hand is! Perception managment noemen ze dat en ze gebruiken de mainstream media die het moet doen, heel simpel. Als alles wat je krijgt specifiek nieuws is en alle verhalen dagelijks gecoördineerd worden, heb je geen reden vragen te stellen! Zo simpel is dat.

 

Hier is nu een artikel dat je laat zien waar ze naar toe gaan. Uit de Guardian.co.uk, en dit is geschreven op 23 februari 2008 door Ian Tranor uit Brussel.

 

Hier staat:

        

                   “De overheid wil persoonlijke details van iedere reiziger. Telefoonnummers, creditkaart informatie, verzameld onder een uitgebreid EU plan.”

 

 Hier staat verder:

 

                   “Luchtreizigers zullen bij dit voorstel, gemonitord worden bij iedere stap van hun reis. Reizigers die tussen EU landen reizen of binnenlandse vluchten nemen moeten een enorme massa aan persoonlijke informatie  overhandigen, inclusief hun mobiele telefoonnummers en details van de credit kaart, als deel van een nieuwe maatregel…”

 

Alan: Ik ben gek op de manier waarop ze het woord salesmanship gebruiken. 

 

        
                   “...een nieuw pakket van maatregelingen die door de Britse regering wordt geëist. De informatie wordt 13 jaar opgeslagen…”

 

Alan: Ja, natuurlijk, dat zal eeuwig zijn.

 

         “...en gebruikt worden om verdachten te profileren. Brusselse ambtenaren overwegen al controversiële antiterreur- plannen die 19 stukken informatie van iedere passagier verzamelt die de EU binnenkomt of uitgaat. Onder een controversionele beschikking die vorige zomer bereikt is met het departement van homeland security van de USA, voorziet de EU al dezelfde informatie [19 stukken] in Washington, over alle passagiers die tussen Europa en de USA vliegen. Maar Engeland wil dat het systeem uitgebreid wordt naar zee- en treinreizen, van toepassing op binnenlandse vluchten en vluchten tussen EU landen. Volgens een vragenformulier dat alle EU hoofdsteden hebben gehad van de Europese commissie, is de Uk het enige land van de 27 EU ledenstaten die het systeem voor “meer algemenere politieke doelen op het volk willen…”

 

Alan: Zo wordt het genoemd. Dat is het enige dat we moeten weten. Voor het doel van het algemene publiek. 

 

         “...naast het bestrijden van terrorisme en georganiseerde misdaad...”

 

Alan: Duidelijk zijn er andere reden buiten terrorisme dat is een goede grap, want aan de top is het allemaal georganiseerde misdaad.

 

         “Het zogenaamde archiefsysteem van reizigers, door de commissie voorgesteld en ondersteunt door de meeste regeringen van de EU, is door civil libertarians en ambtenaren van informatie protectie veroordeelt als draconisch en waarschijnlijk niet effectief.”

 

Alan: Ligt eraan wat ze eigenlijk willen. Kijk, dat zal helemaal niet ineffectief zijn. Er zijn altijd methoden voor gekte

        

         “het schema werkt door nationale diensten die de informatie van de reiziger verzamelt en doorgeeft en het dan met andere EU staten deelt. Engeland wil ook de informatie met een derde partij buiten de EU uitwisselen. Ambtenaren in Brussel en Europese hoofdsteden geven toe dat het voorgestelde systeem een enorm binnendringen van Europese burgerrechten is… “

 

Alan: Ik vraag me af wat voor burgerrechten ze in Europa hebben. 

 

         “... maar dringt aan dat het een noodzakelijke deel is van een batterij nieuwe elektronische veiligheidsmaatregelen ter sprake gebracht in het belang van de Europese veiligheid. Dit houdt een voorstel in dat de vorige week in Brussel is onthuld over vingerafdrukken en het verzamelen van biometrische gegevens van alle niet Uu nationaliteiten die de unie binnenkomen of verlaten. Alle luchtvaartmaatschappijen zullen de regering van 19 stuks informatie over iedere passagier voorzien, inclusief mobiel nummer en credit kaart details. Het systeem zal werken “op de informatie gerund door een combinatie van karakteristieken…”

 

AlanInteresant

 

         “...karakteristieken en gedragspatronen met als doel een risico voor het creëren van een aanslag...”

 

Alan: Aha, daar gaan we, weer eens computers, hersenloze computers, niet menselijke stukken rommel. Dingen die je met je eigen handen kunt maken gaan ons resultaten geven over wie er gearresteerd wordt of wie een verdachte blijkt te zijn, bla-bla-bla. Het is fascinerend hoe deze nieuwe god, de computer, statistieken en data, het overgenomen heeft van gezond verstand; maar dan, verwacht ook geen gezond verstand bij de mensen aan de top. Bureaucraten staan niet bekend om hun vindingrijkheid.

 

Hier staat:

 

         “Als een passagier binnen een zeker risico voor aanslagen past, kan hij geïdentificeerd worden als een reiziger met een hoog-risico” Een werkende partij ambtenaren van Europese Data Protectie beschreef het voorstel als “een verdere mijlpaal naar een Europese veiligheids samenleving.”

 

Alan: Dat is er al, nietwaar? 

 

         “Het concept voorziet een collectie van een enorm aantal persoonlijke informatie van alle passagiers die in en uit de EU vliegen of ze nu onder verdacht staan of onschuldige reizigers zijn. Deze informatie wordt 13 jaar opgeslagen en gebruikt voor profilering. Het profileren van reizigers beschouwt door het huidige voorstel, kan constitutionele zorgen in sommige ledenstaten veroorzaken.’

 

Alan: Dat zullen ze veranderen zodat het past, nietwaar?

 

         “de liberale Democraat MEP Sarah Ludford zei; waar eindigt dit?”

 

Alan: Misschien moet ik haar dat gaan vertellen.

 

         “Er is geen volwassen discussie over de risico’s. Zodra je zoiets aanvecht, ben je te zacht wat het terrorisme betreft in de UK en in de EU.”

 

Alan: Kijk, dit is wat mensen niet vatten. De enorme bureaucratieën die tijdens de Koude Oorlog gecreëerd zijn, moeten een vijand hebben; en in een globale samenleving moeten overheden vijanden hebben om een overheid te zijn; dat is naar verluid het principe waarop overheden gefundeerd zijn. De grootste vent in de stam wordt de held en dan maak je hem week, geeft hem het beste te eten, geeft hem de beste vrouwen en zo en ze planten zich voort en worden een dynastie. Dan krijg je koningen en koninginnen die je willen beschermen voor de jongens daar en zonder de jongens. Ginds moeten ze een reden hebben om te bestaan, zeker op de manier waarop men leeft, dat ver boven de rest van het volk uitstijgt. Ze moeten van het volk leven daarom moeten er steeds weer oorlogen zijn. Dat vinden we in het boek va George Orwell. “1984” dat over een eeuwigdurende oorlog spreekt, eeuwigdurende oorlog en toen ze 9/11 aftrapten was dat duidelijk een vooraf opgevat idee. Je kon er niet over schrijven en er dan op hopen. Een Pearl Harbor gebeurtenis en dan gebeurt het, zomaar, bingo, je hebt de lotto gewonnen. De New American Century wilde de wereld overnemen en we zitten hier samen allemaal op dezelfde boot. Het had samenwerking tussen alle naties nodig om al deze draconische maatregelen op te stellen, jaren en jaren bekeken voordat 9/11 plaats vond, om dit alles zo snel actief te laten worden. Dat is duidelijk.

 

Zoals ik al zei, in een Brave New World heeft men een vijand nodig en de vijand blijkt iedereen te zijn. Iedereen is verdacht. Misschien ben je nu nog geen vijand, maar je zou er een kunnen worden; wie weet? In “1984” toen het karakter Winston in de gevangenis werd opgesloten door het Ministerie van Liefde – het Ministerie van Liefde is degene die je martelt en vermoordt. Toen hij opgesloten werd ontmoette hij zijn buurman die tegen hem zei: “kom niet dichterbij Winston. Ik ben een gedachte crimineel. Mijn dochter ontdekte dat. Ik wist het zelf niet. God zij dank ontdekte ze het op tijd.” Dat gaat komen. Iedereen is verdacht en zolang je meeloopt met de computer gegenereerde perfecte soort burger, die een niet-denker is en sport kijkt, z’n bier opslurpt en naar het werk gaat, belasting betaalt en niet te veel nadenkt. Al zijn onderwerpen komen uit de media en de amusementsindustrie, hij zal geclassificeerd worden als veilig, maar als hij daaruit wilt komt hij in de problemen, grote problemen. Wacht maar af. Met meer terug na de pauze. 

 

Hallo mensen. Ik ben Alan Watt en we cutten door de matrix, die alsmaar dikker en dikker wordt. De irrealiteit van dit alles is er omdat de mensen het volledige effect ervan nog niet hebben gezien, maar het wordt hen verteld. Maar, bij studies psychologie en lessen psychologie doen ze zelfs verscheidene experimenten met studenten en sommige daarvan hebben te maken met wat je ziet, wat je wilt zien en wat je niet wilt zien. Het lijkt op het vragen aan de dader na de overval – daarom scheidt de politie ze allemaal om uit te zoeken of iedereen dezelfde beschrijving geeft, want als iemand superieur aan de groep blijkt te zijn, een dominant type, het als eerste zegt, een beschrijving geeft zal de rest van mening veranderen en de beschrijving volgen en hun eigen waarnemingen verwaarlozen. Zo gemakkelijk gaat dat en zo werkt het ook op het publiek. Ze zitten achter de slechteriken aan die overal schijnen te zitten. Je weet wel, het lijkt alsof ze uit de grond als bacteriën en virussen opschieten en moeten allemaal deze enorme make-work projecten gaan doen op de planeet vanwege de veiligheid en bureaucratieën en divisies en zo, hoofdzakelijk omdat de economie vast zit. Dit is de nieuwe business: veiligheid. Daar gaat het  allemaal om en we dalen naar een hel af. Maar weet dat het georganiseerd is want ze weten waar ze naar toe willen.

 

Hier moet de Brave New World uit ontstaan waar ze doelgerichte ideale ontworpen gaan creëren, de echte betekenis van ID is ideaal design, en ze gaan ideale ontworpen mensen maken om hen beter te kunnen dienen. Ze willen de oude junk genen kwijt. Je weet wel de inferieure Darwinistische soort. Charles Galton Darwin was bang dat wij ons massaal zouden voortplanten. Dat we met teveel zouden zijn en het van de superieure soorten zouden overnemen, de dominante soort, de natuurlijke aristocratie die alle rijkdommen bezit en door eeuwen van afslachtingen, oorlogen en diefstal, hun waarde hebben bewezen. Wij noemen hen de adel en daar gaat het allemaal om; tegenwoordig gaat het maar door en het wordt veel erger.

Wat ook verbazingwekkend is, is dat de informatie die ik hier geef voor het algemene publiek toegankelijk is, maar net zoals de mensen die net getuige waren van een overval, kunnen ze hier overheen staren en het doet hen niets. Geen deuk, niets! Het is niets en ze hebben geleerd egosyntonic (onvertaald) te zijn. Kijk naar de goede dingen en niet naar de slechte. Zoals de New Agers, kijk naar de positieve dingen en draai je om voor het negatieve. Zo zijn ze allemaal getraind, een egosyntonic (onvertaald) samenleving. Het soort samenleving waarover Bertrand Russell sprak, het is er allemaal en het is niet nieuw. Het begon hier in de 60’s.

 

Dit komt uit de Press Association, donderdag 28 februari en het is in op Yahoo News UK en Ireland gepubliceerd.

 

        “Alle delen van de UK worden op de kaart gezet vanwege haar potentie, gewelddadige Moslim extremisten te produceren onder een nieuwe strategie, ontworpen door de politie.”

 

Alan: Kijk, hier is het de politie die strategieën ontwerpt die wettelijk worden. Dat is op zichzelf al fout, zie je, maar daar verwijzen ze je niet naar.

 

         “Op de Counter-terrorisme conferentie in Brighton deze week, heeft de Association of Chief Police Officers…"

 

Alan: Wat je niet beseft is dat het hetzelfde in de USA en Canada is en over de hele wereld. Dit is een VN organisatie waar wij voor betalen en wij denken dat het plaatselijke politiechefs zijn maar eigenlijk horen ze bij de International Police Chiefs Association.

 

         “...heeft een blauwdruk goedgekeurd over hoe Al-Qaeda...”

 

 Alan: Je weet wel, die spoken.

 

 “..te stoppen met het rekruteren van verse aanhangers. Het 40 pagina tellende document heeft als doel extreme ideeën die op school, universiteiten en het interne, worden opgevangen, te stoppen.”

 

Alan: Op het internet.

 

         “Het houdt advies in voor ouders over hoe hun kinderen te laten ophouden met het zoeken naar jihadische websites.’

 

Alan: Dat is wonderlijk. Wat is het alternatief? Ze kunnen naar de spelletjes websites gaan waar ze moorden, moorden en moorden maar dat is oké.

 

 “Het internet is een potentieel gebied waar een neiging naar gewelddadig extremisme uitgebuit kan worden, “ staat er. “Ouders en verzorgers hebben behoefte aan advies over hoe de toegang voor hun kinderen te controleren en te begrijpen wat omschreven is als legaal-potentieel illegaal wapenfeit.”

 

Alan: Hier is het een illegaal wapenfeit.

 

 “De strategie omlijnt ook details van een anti-extremistische agenda die op ieder niveau van tsate-maintained education op lagere scholen moeten meetellen.”

 

Alan: Daar begin je als je vijf bent. 

 

         “...tot universiteiten vanaf 2008-2009.”

 

Alan: Het is er al, “Sieg Heil!” Het is er al.

 

         “Er is een “dwingende behoefte” relaties te ontwikkelen tussen de politie en de educatieve sector op “ieder niveau” met de bedoeling om gewelddadig extremisme in de kiem te smoren.”

 

Alan: We gaan nu echt de duistere kant op. Ik hoop dat je begrijp wat dit allemaal betekent als de politie hun eigen wetten maakt en in schoolsystemen komen om te monitoren, te kijken en dit betekent ook alle kinderen testen, en geloof maar niet dat het iets met Jihad aanhang heeft te maken.

 

                   “Er is een dwingende behoefte”...

 

Alan: Een dwingende behoefte.

 

 “...relaties te ontwikkelen tussen de politie en de educatieve sector op ieder niveau” met de bedoeling om gewelddadig extremisme in de kiem te smoren. De strategie zal geworteld zijn in “het profileren van de buurt…”

 

Alan: Profileren van de buurt.

 

         “...om vast te stellen wat normaal en wat ongewoon gedrag is.”

 

Alan: Nu gaan we naar de computer gegenereerde, robotachtige politie mentaliteit, als zij beslissen wat normaal is, zitten we echt in de problemen. Met meer, na de pauze terug.

 

Hallo. Ik ben Alan Watt en dit is Cutting Trough the Matrix. Overal terreur en terreur en we kunnen niet op vrede drinken, want ons is geen vrede toegestaan als we door deze terreur heengaan want het is een oorlog van terreur. De grootste veranderingen die ooit in de geschiedenis hebben plaats gevonden, vonden vaak plaats als er overal terreur was, hoofdzakelijk weer door de top gegenereerd. Ook tijdens de grote Zwarte Plaag waren er tijden van plundering en roof. Er waren ridders die heen en weer reden. Er waren mensen die van verschillende kruistochten terugkwamen en door heel Europa plunderden en in die tijd was het een enorme chaos. Nogmaals, een tijd van verandering van een bepaald tijdperk, een tijdperk waar men in de oude legendes van Koning Arthur over sprak laat je zien dat een oude eeuw voorbij was en een nieuwe eraan kwam.

Hetzelfde gebeurde in de Industriële Revolutie toen miljoenen mensen over heel Europa van hun land werden verdreven en de steden in gedwongen werden, omdat die grote bankjongens die het geldsysteem runnen, maïs en verschillende andere gewassen uit andere landen in ieder land hadden gedumpt. Om dat te laten gebeuren werden er wetten aangenomen. De Corn Laws werden in Engeland door Lord Rothschild doorgevoerd en plotseling gingen alle kleine boeren failliet met al die goedkope maïs die binnenstroomde en ze moesten de grote fabrieken in die allemaal gebouwd waren en klaar om hen te ontvangen. In een economisch systeem gebeurt niets toevallig.

 

In paar weken geleden had ik het over Royal Institute of International Affairs en je zou eens op hun website moeten kijken. Kijk naar de organisaties die zij runnen. Er zijn er honderden. Deze organisatie is de baas over honderden andere in gespecialiseerde departementen die werken aan dingen als de voedselvoorzieningen voor de volgende 150, 200 jaar. Heel belangrijke voor hen in een tijd van gemodificeerde gewassen en de hype eraan komt als ze ons proberen te vertellen dat de hele wereld naar de hel gaat en wij moeten naar verluide bang zijn. Als we bang zijn laten we het aan de deskundigen over en dat is het doel van het hele project, ons hulpeloos maken en hen toestaan meer en meer macht in handen te krijgen over een gefabriceerde zwendel.

 

Dit is uit de Sunday Times van 24 februari 2008.

 

         “Voedseltekorten doemen op terwijl de tarwegewassen slinken en de prijzen rijzen.”

 

 

Alan: Vrijwel woordelijk van the Royal Institute of International Affairs, Council on Foreign Relations group en wat ze zelf hebben gedrukt omdat de meeste reporters voor hen werken. Door Jonathan Lake, ik geloof dat hij het nieuws naar ons laat uitlekken.

 

         “De wereld is nog maar tien weken verwijderd van het opraken van tarwevoorraden nadat de beurs sinds 50 jaar, naar haar laagste niveau zakte. De crisis…”

 

Alan: Hier is het woord eruit.

 

         “...heeft de prijzen naar een ongelooflijke hoogte geleid en kan tot verdere verhogingen in de prijs van het brood, bier, biscuits en ander basisvoedsel leiden. Het kan ook serieuze voedseltekorten in ontwikkelingslanden, vooral in Afrika verscherpen. De crisis komt na twee jaar opeenvolgende jaren van rampzalige tarweoogsten, die de productie zag vallen van 624m tot 600m ton. Volgens de  United NationsFood en Agriculture Organisation."

 

Alan: Ga naar de website van de United Nations Food en Agricultural Organizations. Kijk naar hun eigen mandaat en hun charter en alle speeches die ze voorheen gegeven hebben omdat het doel van dit deel van de VN is, zoals alle delen van de VN, de overname van de wereldvoedselvoorzieningen voor de hele wereld. Ze hebben gezegd dat zij uiteindelijk diegene zullen zijn die het voedsel uitdelen aan ‘regionen’ zoals zij verschillende delen van de wereld noemen, gefuseerde regionen, en de leiders van die landen worden gedwongen hun bevolking te verminderen omdat ze het voedsel quota, voor iedere regio die boven een bepaalde limiet zit, niet zullen verhogen. Nu je weet dat ze met een limiet beginnen maar dat zal verminderd worden. Je weet waar het allemaal naar toe gaat. Dat is zo duidelijk. We hebben hier nu de grote boeman aan de top, de gezichtsloze, deskundigen, dat is het woord, zie je. Zodra we deskundigen horen schakelen we over en geloven hen.

 

         “Vorig jaar in Oost Europa, Canada, Marokko en Australië bezweken de oogsten aan hittegolven en alle grote tarwe producenten bezweken daaronder. De deskundigen geven klimaatsverandering de schuld. Als de bevolking in de zich ontwikkelende wereld, een grote vlucht neemt en omschakelt naar een vleesrijk dieet, betekent ook dat ongeveer 110 ton van de jaarlijkse tarwegewassen verdeeld wordt onder het vee.”

 

Alan: Onthoudt dat de wereld die ze willen geven een vegetarische wereld is. Dat zei Alvin Toffler toen hij zijn boek overhandigde aan alle Congresleden door Newt Gingrich vijf jaar geleden. "The Third Way" of "Wave", zoals ze het noemen. Het is op Plato gebaseerd. Een kleine verwijzing naar Plato en dat is waar de twee systemen, kapitalisme en communisme, samenkomen, als start voor de komende weg – het Hegeliaanse Dialect in beweging. Het is hier nu, nu geven ze het vee de schuld van alles. Ze hebben al de een belasting op ‘winden laten’ ofschoon ze dat bij parlementariërs moeten halen omdat het daar meestal begint.

 

         “Korte termijn druk heeft het probleem verergerd. Speculatieve aankoop door investeerders die gokken op verdere verhoging van prijzen hebben de prijzen verder verhoogd.”

        

Alan: Wat ze je niet vertellen is dat ze alle controle die de overheid over basisbehoeften, zoals voedsel, had hebben ontregeld. Dit is een deel van het hele proces over privatisering, waar alles overhandigd wordt aan business die het zogenaamd, beter kunnen managen omdat ze het zelfzuchtige motief, enorme winsten maken, hebben en dat moet voor iedereen zogenaamd goed zijn, maar ze spelen hier spelletjes met ons.

 

Hier staat:

 

         ““Korte termijn druk heeft het probleem verergerd. Speculatieve aankoop door investeerders die gokken op verdere verhoging van prijzen hebben de prijzen verder verhoogd. “ Ofschoon tekorten vaak verweten worden aan het gebruik van het land voor biofuel gewassen, het belangrijkste biofuel gewas is maïs. Boeren hebben miljoenen hectaren braakliggend land in productie en de FAO voorspelt dat de tekorten binnen 12 maanden weggewerkt worden.”

 

Alan: “Kan”, dus dit wordt net zo opgestart, als iedere andere crisis die we gaan horen, de hype terwijl ze dit gaan pushen en ons ad nausem pushen, omdat zoals ik al zei, alles dat je in je leven voor lief hebt genomen terwijl je opgroeide, moet drastisch veranderen en alles waar je naar kijkt moet een crisis zijn. Alles zal een crisis worden en we moeten dit gewoon aanvaarden en naar de deskundigen luisteren die de schapen naar de nieuwe weide begeleiden, waar het gras anders zal smaken, geloof me maar. En ze zullen ook beslissen of je goed genoeg als dier bent, een gezond genoeg dier die in de Brave New World mag leven. Als je ook maar één junk gen hebt dat onwenselijk is of iets ergens in potentie, oh, een allergie of hooikoorts, willen ze je niet. Ze willen alleen maar perfect gezonde mensen hebben en ze willen in je afstamming een degelijke achtergrond en stabiliteit zien. Dat is de Brave New World waarin we leven en de Brave New World die ons inhaalt terwijl wij onszelf spelen. Terwijl wij spelen, en zoals altijd proberen te overleven in dit geldsysteem, dat betekent, opstaan, geld verdienen, het uitgeven, onszelf met speelgoed belonen en seks narennen en alle gebruikelijke dingen, en hopen dat je ooit een goede partner vindt en meer van die dingen. Dat wil iedereen omdat de samenleving van vandaag ervoor zorgt dat je niets en niemand tevreden bent. 

 

We zijn een gecommercialiseerd systeem waar marketing onze gedachten heeft overgenomen. De manier waarop we ons kleden met al die merknamen op onze kleding omdat de marketeers ons dit geleerd hebben. Ze geven het een snobistische aantrekkingskracht. Ooit, tijdens de Grote Depressie, zie je in de oude zwart wilt films met Charley Chaplin en anderen, dat men mensen moest betalen om reclameborden te dragen die kleding en namen van schoenen adverteerden en zo. Tegenwoordig niet meer. Ze hebben het publiek getraind. De bedrijven hebben de mensen getraind zich te schamen als ze de hippe merknamen niet dragen, die op de kleding te zien is die ze kopen. Dus maken we voor andere mensen reclame over dat wat we kopen en de meeste mensen denken daar zelfs niet over na. Ze zijn zo trots de merknamen te laten zien want het heeft een snobistische aantrekkingskracht, snobistische aantrekkingskracht. Dat werk heel goed, heel erg goed.

 

Hetzelfde zal met het chip scenario gebeuren want ze willen het ons niet door onze strot duwen. Ze hebben bijeenkomsten in de provinciën gehad die over de chip ging en uiteindelijk wilden ze het een snobistische aantrekkingskracht geven. Met andere woorden, het een bronzen, zilveren, gouden of een platinum model geven en het jou laten kopen, want als we dingen van hen kopen vinden we het niet verdacht. Als de overheid zou eisen dat je een computer moet hebben, zou je het verdacht vinden. Als ze eisen dat je een chip moet hebben, zul je – zelfs diegene die in coma liggen, zouden het verdacht kunnen vinden, maar zolang we het kopen denken we er helemaal niet over na. Dan is het iets natuurlijks. Het moet iets natuurlijks zijn en dus ga je ervoor. Dan sta je wijd open.  

 

Dat is de realiteit in de wereld. Ze kennen ons heel goed. Ze hebben de samenleving door commercialisatie, getraind te gehoorzamen en Lord Bertrand Russell en anderen zeiden in de ‘50’s dat ze de grootste marketing reclame bedrijven aan boord zouden halen; in de belangrijke denktanks om wetenschappelijk, de gedachten en het gedrag van het volk te managen. Dat is gebeurd en de meeste mensen zijn opgegroeid zonder het ooit te weten!

Mensen zeiden 100 jaar geleden dat Democratie, dit kiessysteem dat lang geleden uitgekozen is het enige systeem te zijn die de wereld moet beheersen, dat er geen competitie zou zijn; ofschoon het uiteindelijk haar gezicht toonde toen ze de League of Nations hebben opgezet, daarna de VN en ze zeiden dat ze allerlei soorten samenlevingen zouden accepteren en zo, maar dat was een grote leugen. Hun doel was altijd, alle competitie vernietigen, alle alternatieve manieren van leven, en deze zogenaamde democratie naar voren brengen en dat werd 100 geleden heel goed begrepen dat democratie betekent dat, als je niet tot de grote groep behoort (wat de grote groep ook moge zijn) heb je niets te zeggen als privé individu. In feite heb je geen rechten. Je wordt niet gehoord, je kunt nergens voor staan zoals ze zeggen.

 

Alleen de grote bedrijven die naar de overheid lobbyen hebben de meeste rechten tegenwoordig. Ze hebben onmiddellijke toegang tot de politic en de jongens die de contracten van je belastinggeld uitdelen aan de publieke/privé organisaties. De gemiddelde mens is vrijwel hulpeloos. 

 

Alexander Hamilton zei lang geleden toen hij bekritiseerd werd voor zijn manier; maar ik geef de voorkeur aan een goede, open psychopaat dan bedriegers die liegen en misleiden en Hamilton misleidde niemand, hij zei wat hij dacht. Het is handig als een psychopaat je vertelt wat hij denkt want Hamilton dacht dat hetzelfde systeem dat Europa beheerste, de uitgeteste en onderzochte blauwbloedige, de Koninklijken, Amerika moest leiden met hetzelfde banksysteem en de rest. Hij maakte daar geen poeha van. Hij was niet zo diplomatisch. Hij was een rechtdoorzee psychopaat en hij zei echts iets waars.

 

Hij zei, wat wil je? Hij zei, kijk naar de geschiedenis, als je dynastieën Koninklijke families hebt, hoef je alleen maar de Koninklijke families te betalen, hun neven en nichten en alle entourage, diegene die hen dienen en een paar kastelen. Misschien krijg je iedere derde dynastie een tiran die voor iedereen een hel op aarde maakt, maar hij zei, denk eens aan het tegenovergestelde. Als je heel nieuwe dynastieën hebt, duizenden, duizenden en duizenden bureaucraten, overheid werknemers en hun families die boven het gewone volk leven, zei hij, zal het erger zijn, dan is het slavernij. Hij werd voor zijn mening veroordeeld maar hij stelde wel een praktisch feit. Een dilemma dat nog nooit is onderzocht of over gesproken is en dat hebben we nu, zoals deze veiligheids business. Het is de enige business nog. Het is nu in de hele wereld nog de enige business. Het is het grootste make work project ooit uitgedacht, met als basis oorlog, een wereldoorlog. Deze derde wereldoorlog en het is een oorlog op alles.

 

Het eerste was het vestigen van de League of Nations; ten tweede, het opzetten van de Verenigde Naties met meer macht; ten derde, de VN moet uiteindelijk geheel de baas worden, als één front, natuurlijk over de hele planeet.

 

Lees de boeken van diegene die de oude League of Nations hebben opgezet en ze vertellen je het. Geen geheim en ze zouden oorlogen gebruiken om dit klaar te spelen, propagandisten die betaald werden door de Britse overheid en de autoriteiten die de overheid runnen want er is nooit vrijheid geweest in Engeland. Het is altijd het establishment. Jongens als Wells, spraken daar en schreven daar openlijk over, deze aanstaande wereldsamenleving. Hij was oprichter van de Fabian Society naast zijn werk als propagandist en hij was geen eenzame schrijver. Hij had teams van schrijvers die voor hen werkten, zoals natuurlijk alle grote jongens doen en altijd hebben gedaan. Professoren werkten met hem samen. Ze gaven hem de informatie en hij omkleedde de verhalen rond die informatie, voorspellend programmeren, zoals zij het noemen. Het moet het volk fascineren. Maar, hij zei zelf na de tweede wereldoorlog, voordat hij stierf, er zijn niet genoeg mensen gestorven, ze knielen nog niet. Ze willen hun soevereiniteit niet opgeven, we hebben nog een oorlog nodig, zei hij. Hij dacht dat het praktisch zou zijn en zo ziet een psychopaat de dingen. Ze zijn met hun vreemde logica erg consistent. Ze zijn voorspelbaar en dit is de derde wereldoorlog.

 

De Sovjet Unie is opgezet door grote foundations van banken uit het westen. De Sovjet Unie was eigenlijk niet de Sovjet Unie. Het was een Bolsjewistische Unie. De eerste revolutie vond plaats in 1905 door de socialistische organisaties en zij vormden een Parlement en de kleine Bolsjewistische factie pleegde een snelle coup in 1917 en nam het over, maar zij waren vanaf het begin door belangrijke banken uit de USA en Londen, gefinancierd. Rusland stierf van de honger en de enorme hulp werd bijeengebracht door de USA, voeden hen, kleden hen en hielden hen in leven . Ze konden het niet onder laten gaan. Ze moesten dit laten gebeuren. Ik ben met meer na deze boodschappen terug. Hallo mensen. Ik ben Alan watt en we cutten door de matrix van dit groeiende complexe systeem. We hebben Jim aan de lijn uit Texas. Ben je er Jim?

 

JimHallo Alan.

 

Alan: Ja. Ga je gang.

 

Jim: Ik ben onder de indruk van je beschrijving van George Orwell’s “1984” want als hij het boek vandaag had moeten schrijven zou hij West Europa, USA, Canada, Australe en Nieuw-Zeeland beschrijven als 1983, 11 maanden, 29 dagen en 35 minuten. Zo zou hij het beschrijven omdat we in zo’n situatie zitten. Ze controleren alles, iedere gedachtegang, alles van de media. Zoals je weet controleren ze in Canada alles. De Canadese overheid heeft aangenomen – ik weet niet of ze het rechtvaardig achten dat ze het internet controleren. Ze controleren of een Canadese burger via het internet belt naar een Amerikaanse website en informatie krijgen. Ze zeggen dat Canadese burgers niet via een Amerikaanse website mogen bellen en informatie krijgen die de Canadese overheid misschien niet goedkeurt.

 

Alan: Klopt.

 

Jim: Hier sprak ik een week geleden  en met je over dit is – ik begrijp niet hoe de Canadezen het hebben toegestaan zo diep te zinken. 

 

Alan: Iedereen is hetzelfde. Het oude liedje zegt: “Let the good times roll” en dus gaven ze hen plastic kaarten en veel spulletjes en kleurrijke speeltjes en dat doet heel de westerse wereld, alleen maar geld besteden aan enorme pret en lol terwijl dit alles om hen heen plaats vond. Tamelijk simpel.

Ik moet Drew uit New York City aannemen voordat we stoppen. Ben je er Drew? Hallo Drew?

 

Drew: Hallo. Hoe gaat het?

 

Alan: Niet slecht en met jou?

 

Drew: Prima. Aldous Huxley zou erg opgewonden zijn als hij wist dat de nieuwe CDC aankondiging ieder kind, ieder jaar, vanaf zes maanden tot 18 jaar aanraadt ieder jaar, ingeënt te zijn tegen de griep

 

Alan; Dat klopt, ieder jaar, en dus heb je alweer de farmaceutische, privé bedrijven die samenwerken met de overheden om wetten op het publiek door te duwen. Niets slecht om business gaande te houden en de overheid zover te krijgen wetten aan te nemen en het verplicht te stelllen. Je gelooft wát ze je ook verkopen. 

 

Drew: Ja. Het is ongelooflijk.

 

Alan: Dat is zo.

 

Drew: Eigenlijk best schokkend. En er zitten ouders in de gevangenis omdat ze hun kinderen niet hebben laten inenten.

 

Alan: Binnenkort zal iedereen gevangen genomen worden als ze het gaan pushen want ze hebben nu zoveel wetten in de maak, je kent waarschijnlijk Homeland Security. New York City heeft in feite aan alle verplegers en doktoren kaartjes of vergunningen gegeven zodat ze nu voor Homeland Security werken en ze zullen in wezen onmiddellijk worden opgeroepen de bevolking in te enten als er mogelijke plagen komen.

 

Drew: Ze maken het in New York City illegaal een Geiger teller te bezitten. Wat een interessante wet, want wie zal daarover bezorgd zijn?

 

Alan: Ze raken in de war omdat ze iedere nacht de hele stad scannen inclusief straling, dus je oude Geigerteller kan dat een beetje in de war brengen 

 

Drew: Oké, bedankt Alan.

 

Alan: Bedankt voor het bellen. Ja, we leven in wonderbaarlijke tijden, maar niet zo verrassend voor mensen die dit hun hele leven hebben gevolgd en weten waar het naartoe gaat. Het is aan ons het te veranderen, niet de media, en we moeten echt op iedereen die we kennen druk uitoefenen om onszelf te redden, als de wil er is.

 

Een fijne avond van Hamish en mij uit Ontario, Canada en moge je god of je goden met je gaan. 

 

Vertaling: M. Eken, april 2008