ALAN WATT

"CUTTING THROUGH THE MATRIX"

LIVE ON RBN

"THE ECO PLAN OF THE GREAT GOD PAN–

THE NEW SAVIOUR IS THE GOD OF NATURE"

 

HET ECOPLAN VAN DE GROTE GOD PAN – DE NIEUWE REDDER IS DE NATUURGOD”

 

21 JANUARI, 2008

 

Dialoog Copyright Alan Watt – 21 januari, 2008 (met uitzondering van muziek, literaire citaten en opmerkingen van bellers)

 

WWW.CUTTINGTHROUGHTHEMATRIX.COM

 

www.alanwattsentientsentinel.eu

 

 

"Code of Silence" by Bruce Springsteen

 

There's a code of silence that we don't dare speak
There's a wall between us and a river so deep
And we keep pretending that there's nothing wrong
But there's a code of silence and it can't go on

 

 

Hallo mensen. Ik ben Alan Watt en dit is Cutting Through the Matrix op 21 januari 2008. Ik begin altijd met de vraag aan nieuwkomers bij deze show op cuttingthroughthematrix.com te kijken en als je wilt, zoveel mogelijk vorige talks te downloaden die ik door de jaren heen heb gegeven. Kijk op alanwattsentientsentinel.eu en download, print de transcripten, en geef ze aan je vrienden. Ze zijn in verschillende Europese en Scandinavische talen.  

 

Ons hele leven is er zoveel gebeurd en toch zijn de meeste mensen onbewust waarom de dingen echt zijn zoals ze zijn. In iedere samenleving en ieder tijdperk gebeuren dingen niet spontaan, zonder enorme planning en vandaag is er geen verschil. Deze hele globalisatie, een nieuwe plaatsvervanger voor oorlog, die een oorlog is om de wereld van ons mensen te redden. De eco-beweging, die een echo uit het verleden is zou je kunnen zeggen, is door onze strot geduwd met een ongelooflijke snelheid en het komt vanaf de top, zoals alle culturen in alle tijden. Het wordt aan de top gecreëerd en de mensen aan de bodem opgedrongen die het na-apen en helemaal geen reden hebben te wantrouwen, dat er een zwendel aan de gang is, of zelfs waarom. De reden waarom ze voor de gek zijn gehouden is omdat, zoals de Club van Rome zei, de grote denktank, echt een van de top denktanks, de allereerste, de club van Rome komt met ideeën naar voren, de toekomst te beheersen en methoden voor het controleren van hele landen, in feite een wereld vol mensen. In de ‘70’s gingen ze door de geschiedenis waar mensen samen kwamen en samen handelden en het met elkaar konden vinden vanwege een gezamenlijke oorzaak en ze ontdekten dat ze dat alleen in oorlogstijden deden, en daarom kwamen ze met een vervanging voor oorlog, die zij in een globale samenleving móeten hebben, en dat zou als eerste terrorisme zijn. Je moet overal terroristen zoeken om de enorme, binnenlandse politiekrachten die we overal hebben, te rechtvaardigen en ook moet je buiten dat, een gezamenlijke vijand hebben.

 

Ooit zorgde de religie daar voor en je had inquisities die het platteland rond gingen en inquisiteurs vermoorden hier en daar mensen en die waren er om je te helpen herinneren aan het bestaande kwaad en je kunt ze beter maar gehoorzamen want ze konden verschrikkelijk kwaad aanrichten als je niet luisterde. Er is geen verschil met deze eco onzin en de nieuwe hogepriesters zijn simpelweg de wetenschappers die heel erg flink betaald worden om met de globale agenda mee te werken, ofschoon de feiten niet kloppen met hun verhaal. Het onnozele publiek die deze bepaalde studies niet bestuderen of ook geen toegang hebben tot informatie van de top, kan dat niet veel schelen.

 

Daarom kwamen ze met dit idee over het groen maken. Al vanaf Pythagorus is dit interessant. Phythagoras en zijn school, eigenlijk geheime scholen, omdat je moest solliciteren om er bij te kunnen en een paar jaar een zwijgplicht had voordat je de binnenste gelederen mocht betreden van de innerlijke geheimen van de society en deel daarvan, had te maken met hun doel: revoluties. In antieke tijden moesten revoluties verspreid worden door middel van het optrommelen van jongeren die geheimen konden bewaren, die getest werden en die vanaf daar gingen reizen om het woord te verspreiden. Na de volgende boodschappen ben ik met meer terug.

 

 

Hallo mensen. Ik ben Alan Watt met Cutting Through the Matrix en ik stapte over van de grote groene beweging die we vandaag hebben, gekoppeld natuurlijk aan de Groene Partij, want “groen, groen is groen, zeggen ze aan de andere kant van de heuvel” zoals het oude liedje ging. Het is heel erg oud want Pythagoras , die ook cijfers aan letters koppelden, zoals ook de Chalchideeen deden en ook in het Hebreeuwse alfabet, ook in het Engelse, ze gebruikten allemaal deze kleine codes en ook kleuren, zover terug als in de tijd van Pythagoras . De kleuren geel en goud waren voor de zon, diegene in het licht, de verlichten, en dus spraken ze over “golden-thighedPythagoras enz., dat betekende hem – en ze bedoelden echt niet de dij trouwens. Ze waren in die dagen tamelijk beleefd en de latere censoren zorgden ervoor dat ze beleefd bleven. Ze noemden het “thigh”, in het zelfde Oude Testament waar ze een eed op elkaars dijen zworen. Dat waren de dijen natuurlijk. Dat was op je vruchtbare delen, zouden wij zeggen.

 

Groen wordt gebruikt. Wereldwijd zie je ook dat de conservatieve partijen altijd blauwe dassen dragen. Ofschoon ze soms rode hebben als ze een deel van de revolutionaire agenda moeten stuwen of ze zijn progressief, zoals ze zichzelf graag noemen. De Labor nam over het algemeen rood aan. Daarom namen de communisten ook rood voor hun ster en nu hebben we groen, want dit zijn allemaal maçonnieke loges aan de top en iedere loge leek veel op de verscheidene katholiek instituten die ze eeuwenlang voor de monniken hadden. Iedere monnik of school had zijn specialiteit; sommige zaten in de wet, zoals de Dominicanen, die zaten in dominion (vertaald: heerschappij). Dan had je ook andere die in facties van de wet zaten, dat waren de zonen van Edict of Ben Edicts, benedictijnen.

 

Alles is op grote schaal, onderdeel van een systeem van controle, onbekend aan de mensen die alleen de voorkant zien van heilige mannen; en zelfs helemaal terug in de tijd van Sumerie vind je dezelfde dingen. De priesters in Sumerie, 5-6.00 BC waren in bepaalde gebieden getraind, zelfs real estate en rechtspersoonlijkheid. Die gingen over alle import en export van het land en alle goederen en alle dingen die in het land verkocht werden ook naar wat we vandaag BTW noemen. Er is niets nieuws onder de zon, zoals ze zeggen, het is alleen dat het publiek hun geschiedenis niet wordt geleerd. Ze worden geamuseerd nadat ze zijn geďndoctrineerd in wat ze over de huidige samenleving mogen weten.

 

 

Ik geloof dat het Charles Forte was die ooit zei “we worden gepacht” en hij heeft gelijk. We worden gepacht. Ook nu met het ontmenselijken en dat gebeurt als je de heiligheid uit het leven haalt, alle pilaren, de een na de andere die instorten en het dak van het pantheon stort uiteindelijk in want je moet wel alle pilaren omhoog hebben om het allemaal sterk te houden. Eentje wordt omver gegooid en dat is het spel van vandaag want we worden geoogst en ook onze lichaamsdelen worden geoogst. Landbouw termen worden voor ons gebruikt want zie je, we zijn de dieren.

 

Er was een tijd dat het een horror show zou zijn geweest zulke woorden voor mensen te gebruiken, ondanks de zaak die zij runnen. Ze werden gelyncht alleen al om de suggestie, maar vandaag worden we geoogst. In Engeland is er zelfs een wet die ze er proberen door te krijgen (ik weet niet of die al aangenomen is) iedereen als donor te noteren, of je het nu wilt of niet. Je bent een donor. Welnu als dat wettelijk wordt ben je zeker bezit. Ik geloof dat we moeten begrijpen dat we op de aller-, allereerste plaats hun bezit zijn want als je geen rechten hebt en niets te zeggen hebt over je eigen lichaam en wat ermee gebeurt, dan betekent dat, dat iemand het in bezit heeft en je ontdekt dat de gezamenlijke overheden het bezitten.

 

Zo ver zijn we gezakt en nu chippen ze al baby’s in hun hiel in sommige ziekenhuizen. Ze chippen de ouderen en nu gaan ze voor de gevangenen. Ook in Engeland gaat deze wet, gevangenen te chippen, komen. Deze minuscule chipjes worden door satellieten gevolgd. Dus vergeet die kleine passieve chipjes, die zijn uit het raam gegooid. En hup daar zijn de nieuwe, die helemaal niet nieuw zijn, de passieve chips waren er op de eerste plaats alleen maar ons te trainen ze te accepteren want we worden niet bespioneerd als ze ons het hele pakje tegelijk geven. Ze maken je er beetje bij beetje, klaar voor. Zo train je een kudde dieren. Anders zouden ze allemaal wegrennen. Iedere boer weet dit.

 

Iedere dag worden we vreselijk behandeld door de media en de media is de grote arm van het systeem genaamd CONOLOGY (ZWENDELARIJ) zoals ik het graag noem. Hun taak is je iedere stap van die weg, in alle facetten van je leven te bedonderen. Overheden en dit systeem en de echte overheid erachter, zouden hun zin niet krijgen zonder de hulp van, de complete hulp van de media. Het is een essentiële rechterhand van de overheid.

 

 

Welnu, hier is een blogje. Van Marc Morano op epw.senate.gov  en deze gaat over de zwendel met het milieu. Hier staat op 11 december 2007: .

 

 

         “Sceptische wetenschappers dringen de wereld erop aan Moed te hebben niets te doen”op de UN conferentie.

 

 

         “Balie, Indonesië. Een internationaal van sceptische wetenschappers van de door mens gemaakte angst door de UN en de vroegere Vice President Al Gore...”

 

 

Alan: Ik noem hem de allegorie.

 

 

         “...deze week naar Balie afgezakt de wereld erop aan te dringen de moed hebben niets te doen” in antwoord op eisen van de VN.  Lord Christopher Monckton, een klimaatonderzoeker uit de UK had maandag een botte boodschap voor de deelnemers aan de VN klimaatconferentie. “Klimaatverandering is geen probleem. Het juiste antwoord op geen probleem is de moed hebben, niets te doen,” vertelde Mockton de deelnemers. “De VN conferentie is een compleet verlies van onze tijd en je geld en we moeten niet langer ook maar enige aandacht aan het ICPP besteden ((Intergovernmental Panel on Climate Change,)" voegde Mockton eraan toe. Mockton zei ook dat de VN niet zo welkom is bij de groep van sceptische wetenschappers…”

 

Alan: Het publiek hoort ook dagelijks die enorme propaganda en het is allemaal door dezelfde goedgekeurde wetenschappers van de Verenigde Naties uitgebracht. Zo verdienen ze hun brood moet je weten – deze wetenschappers verlaten de universiteit en willen allemaal hun naam in een geschiedenisboek hebben als uitvinder of onderzoeker van iets. Als ze dat niet kunnen doen willen ze een levenslange carričre op een of andere agenda en zo doen ze dat. Een levenslange carričre, net als priesters in oude tijden toen ze op grote bijeenkomsten samenkwamen en maanden discussieerden hoeveel engelen er op een zuil konden. Kijk, dit is het equivalent, al die onzin over de planeet en zo en klimaatverandering en luchtverontreiniging en het gaat maar door. Het is dezelfde techniek die weer gebruikt wordt. Dit is de plaatsvervanger van de vorige BEDRIEGERIJEN.

 

 Hier staat:

 

         “Organisatoren van de VN weigerden mijn geloofsbrieven en leken wanhopig als ik naar de conferentie zou komen. Ze hebben ook een paar pogingen gedaan zich met onze openbare vergaderingen te bemoeien”, legde Mockton uit. “Het is hier een circus,” stemde de Australische wetenschapper Dr. David Evans mee in. Evans maakt wetenschappelijke presentaties voor delegaties en journalisten van de conferentie, openbaart de nieuwste herziene studies die de beweringen over het klimaat van de VN, ontzenuwen. Dit is de meest verkwistende conferentie waar ik ooit ben geweest, maar eigenlijk ben ik een wetenschapper en ga alleen naar wetenschappelijke conferenties, “ zei Evans, verwijzend naar de luxe van het tropische resort….”

 

 

Alan: Ze hebben dat altijd in lieflijke exotische plaatsen, deze grote conferenties, niet waar? Er staat:

 

        “(Aantekening: Een analyse door Bloomberg News op 6 december ontdekte: Afgevaardigden van de overheid en activisten die naar Balie, Indonesië vliegen voor de bijeenkomst van de VN over klimaatverandering, veroorzaken net zoveel vervuiling als 20.000 auto’s in een jaar.”

 

 

Alan: Klopt.

 

         “Evans, een mathematicus die de boekhouding’ over luchtvervuiling voor de Australische regering deed, bekeerde zich onlangs tot de sceptische wetenschappers over een door de mens gemaakt klimaatverandering, nadat hij de nieuwe wetenschappelijke studies had besproken. “We hebben nu best veel bewijs dat de uitstoot van CO2, definitief geen opwarming van de aarde veroorzaakt. We hebben de ontbrekende [menselijke] signatuur [in de atmosfeer], we hebben IPCC modellen die fout zijn…”

 

 

Alan: Dat gebruiken ze voor hun computer veinzerij enz. Er komt uit wat je erin hebt gestopt en natuurlijk kun je alles zo voorspellen.

 

Er staat:

 

 

“...en we hebbende laatste 5 jaarr geen stijging van de temperatuur,” zei Evans in een interview met het  Inhofe EPW Press Blog. Evans schreef dit  in een paper van 28 november 2007 “Carbon Emissions Don't Cause Global Warming."     Evans overhandigde een nieuwe, herziene studie van een team wetenschappers die in het decemberblad van de International Journal of Climatology of the Royal Meteorological Society verscheen die ontdekten dat “De opwarming is een natuurlijke oorzaak en laat geen menselijke invloed zien. De meeste mensen hier [op de VN conferentie] hebben banen die goed betaal worden…

 

Alan: Heel erg waar.

 

         “...en ze zijn afhankelijk van het idee dat CO2 uitstoten opwarming van de aarde veroorzaakt. Ze zullen niet ontvankelijk zijn voor het idee dat de wetenschap eigenlijk een andere richting is opgegaan, “ verklaarde Evans.”

 

Alan: Dit kan weer gevonden worden – deze hele klimaatverandering is lang geleden verzonnen en ook toegegeven dat het verzonnen was door de jongens die het verzonnen hadden want dat staat in het boek, "The First Global Revolution," in de vroege ‘90’s gepubliceerd waar ze je het precies vertellen; de oprichters en de schrijvers van het boek, de denktank De Club van Rome die het boek publiceerde. Ze vertellen je dat ze het hele idee in de ‘70’s verzonnen hebben toen ze naar een vijand zochten om van de planeet een eenheid te maken, zoals een oorlogsscenario waar we allemaal samenwerken en grote dingen tot stand brengen. Dus kwamen ze op het idee van de opwarming van de aarde en geven de schuld aan het publiek dus alles moest wijken voor dit nieuwe priesterschap dat heel erg autoritair naar ons zou zijn. Na de volgende boodschappen ben ik met meer terug.  

 

Hallo mensen. Alan Watt met Cutting Trough the Matrix en ik praat over hoe we de dingen voor lief nemen door middel van herhalingen uit de media over bepaalde onderwerpen, we accepteren het en nemen deze kleine frasen die we horen over. De meeste mensen hebben werkelijk geen idee wat er met henzelf gaande is. We apen frasen na. “Sllagzinnen” zoals Lenin ze noemden. Hij zei, “we zullen de wereld door slagzinnen veroveren, “ en je ziet dat mensen simpelweg slagzinnen na-apen en dat is het teken van een niet functionerende, niet denkende persoon die je naar slogans verwijst. Gewoonlijk proberen mensen dingen door te spreken vanuit hun eigen perspectief en hun eigen taal gebruikend. Ze kopiëren geen slogans.

 

Nu heb ik Joe uit Florida aan de lijn. Ben je er, Joe?

 

JoeHallo Alan.

 

AlanHallo.

 

Joe: Ik kreeg een paar dagen geleden je DVD’s en ik heb ze dit weekend bekeken. Ze zijn prachtig en vandaag was ik er om tegen Rudy Giuliani te protesteren. Hij kwam hier naar toe, waar ik woon en er was een spandoek “11 september, verraad blootgelegd” en gaf gratis DVD’s weg, maar waar ik over wilde praten was het volgende, de plek waar hij naar toe ging is een bedrijf dat Raydon heet die voor het leger simulante uitrustingen maakt voor simulators en zo. Maar toen ik daar met mijn spandoek stond en ik naar het spandoek keek, zag ik dat de ‘Y’ in Raydon zo’n verbogen kruis was. geen normale alfabetische Y. Dus keek ik daar naar en wat ik van je geleerd heb, dacht ik, RA, dan dat kruis en dan DON. 

 

Alan: Don is meester. Don betekent meester.

 

Joe:  Oke. Dus Ra is de zon. De zonnegod of zoiets.

 

AlanDat klopt.

 

Joe: Zonnegod en DON is meester en wat is de Y dan? Zoiets als de zon, meester over Jezus en wat is het kruis? Het lijkt op het vredesteken ondersteboven, je weet wel. Het is een Y maar lijkt op een kruis.

 

Alan: De Y is altijd gebruikt. Y is deel van een drie-eenheid, als je de drie punten neemt, maar het is ook een tweeheid. Het is twee in een. Ook mannelijk en vrouwelijk, maar ook het mannelijke Y chromosoom, dat nu vervormd is. Het is de nieuwe mens die gaat komen.

 

Joe: Wat zou je van die naam kunnen maken, zonnegod?

 

AlanMeester Ra of Ra de meester.

 

Joe: Ja. Grappig is dat nu ik net klaar ben met je DVD en ik buiten aan het protesteren ben, zie ik het. Ik moet je zeggen je hebt me de ogen geopend voor dingen die me van te voren nooit waren opgevallen en daarvoor wil ik je bedanken. Iets anders wat ik je wilde vragen is helpt het daarbuiten op je eentje iets te doen met een spandoek? Ik kreeg een beetje een kick uit het feit dat Giuliani hopelijk in zijn bus voorbij rijdt en me daar ziet, maat ik bedoel werkt het? Doet het wat of verdoe ik mijn tijd?

 

 

Alan: Een persoon alleen doet niets. Wat het wel kan doen is, wanneer je op de juiste plek bent, jezelf te informeren, want sommige zullen op te afstappen en af en toe met je praten. Ze geven je kleine aanwijzingen over dingen geven waaraan je nooit gedacht hebt, inclusief het soort taal dat ze gebruiken. Dat is ook weer een hoge vorm van maçonnieke codering die ze in het openbaar zeggen. Als je begrijpt wat ze eigenlijke bedoelen. Hetzelfde met het Canadese Parlement, er zijn mensen die op de stoepen van het Parlement hebben gedemonstreerd en zijn geďnformeerd dat ze over de verkeerde dingen klagen omdat het Parlement aan de top, simpelweg door Hoge Vrijmetselarij gerund wordt en er zijn daar mensen die nooit nummer een zijn, zoals de Eerste Minister. In het Kabinet is het altijd iemand anders die echt de show leidt en waar je ook bent nergens is het anders. Maar, soms spreken ze persoonlijk met je, omdat het een persoonlijke scholing is die je wilt doen.

 

Joe: Oké. Ik zie dat de Prime Minister van Engeland nu over een Nieuwe Wereldorde praat en dat gaat samen met de economische ineenstorting. De economische ineenstorting gaat door, is dat gedeeltelijk een reden waarom hij er zo mee naar buiten komt?

 

Alan: Ja daar hebben ze het nu over. Hij was in India en beloofde hen biljoenen aan buitenlandse hulp om hun klaar te stomen voor een nieuwe economie en zo en hij spreek over internationalisme en globalisatie enz. enz. Voor hen is dit nu een cruciale fase. Daarom worden we met zoveel propaganda vanaf zoveel kanten om de oren geslagen, terwijl ze geloven dat ze de oude samenleving vernield hebben. Ze hebben het laatste ervan in de grond gestopt, de familie is geëlimineerd. Inter-persoonlijke relaties zijn bijna verdwenen. De meeste mensen communiceren in feite elektronisch. Ze hebben geen mensen meer nodig. Ze willen zelfs geen echte mensen meer zien en dus hebben ze de oude structuur geëlimineerd om de nieuwe te vestigen die ze al gepland hebben. De Grote Architect plant van te voren, voordat hij de oude gebouwen neer hamert en dus wint de nieuwe samenleving aan kracht. Ze weten ook dat er een terugslag vanuit verschillende segmenten in de samenleving omdat ze binnenkort enorme levens veranderingen moeten leiden. Ze zijn klaar om die woeste kracht en geavanceerde technologie aan te pakken. Ze hebben dit jaren lang voorbereid en ze verwachten echt een enorm verzet vooral binnen de VS en delen van Europa.

 

Joe: Alan, nadat ik je dvd heb gezien waar je over de elite praat die samenwerkt, hoe komt het dat de Koning van Frankrijk en was het Charles van Engeland, hoe komt het dat die dan vermoord werden? Dat begrijp ik niet.

 

Alan: Soms heb je een vreemde snoeshaan die niet psychopathisch genoeg was en soms had je ook iemand die echt dacht dat hij een godheid was, de ultieme koning, de zonnegod, zoals ze hem noemen. Hetzelfde met Ronald Reagan. Toen hij in het Witte Huis kwam ging hij naar Helsinki. Voor de eerste bijeenkomst gaan ze altijd naar Helsinki. Ronald Reagan beloofde de wereld te veranderen en iedereen zou daar baat bij hebben, door middel van de financiën uit de VS en dat had hij niet mogen zeggen. Hij week van zijn script af dus toen hij terugkwam schoten ze op hem om hem eraan helpen te herinneren dat hij niet de echte baas is.

 

Joe: Wauw. Oké Alan, bedank en je Dvd’s zijn geweldig en ik wacht tot je iets anders uitbrengt.

 

Alan: Bedankt voor het bellen. Na de volgende boodschappen ben ik met meer terug. Hallo mensen. Alan Watt terug met Cutting Trough the Matrix. Het is me een chaotisch web dat ze voor ons geweven hebben en de meeste mensen zittten er nu in vast. Onthoudt dat wanneer je op het web zit, dat de spin je uiteindelijk zal opeten. Dat is er het doel van.

 

Nu hebben we Tom uit Massachusetts aan de lijn. Ben je er Tom?

 

TomJa, Alan.

 

AlanHoe gaat het?

 

TomGoed en met jou?

AlanNiet zo slecht.

 

Tom: Mooi. Op de eerste plaats wil ik oprecht mijn waardering uitspreken voor alle tijd en moeite die je in je onderzoek hebt gestopt en dat je het voor het publiek toegankelijk hebt gemaakt. Dit wordt echt gewaardeerd. Daar wil ik je echt voor bedanken.

 

Alan: Het gaat altijd door. Het neemt zeker meer tijd in beslag in een dag, dan je over hebt.

 

Tom: Ja. Ik merkte eerder in een talk op, waar je refereert naar de priesters in Sumerie en ik vroeg me gewoon af, is dit in wezen het einde dat je in jouw onderzoek gevonden hebt betreft het begin van de civilisatie of denk je of heb je ontdekt dat civilisaties eigenlijk langer, in andere vormen heeft bestaan?

 

Alan: Zonder twijfel was dat er in andere vormen. Sumerie ontwikkelde zich niet simpelweg door vallen en opstaan. Het arriveerde op de plek vanaf de Hooglanden naar het Noordoosten en wij weten dat ze naar beneden kwamen en zij waren de eerste die houten balkenconstructies hadden. Zij waren dat,door het leven in de Hooglanden gewend. Maar ze brachten een heel systeem mee en in een mum van tijd hadden ze een Pantheon aan goden dat eigenlijk weer een deel van het systeem was, met priesters die in overeenstemming erbij pasten en zij runden het hele commerciële systeem. Het meeste dat ze produceerden ging naar India, dus weten we dat ze een idee hadden van dit systeem, inclusief de maten en gewichten voor hun productie en het wegen van hun kostbare metalen, die we vandaag nog steeds gebruiken. Ze gebruikten onbewerkte poeder voor het zilver. Dat wogen ze en zo konden ze het voor de commercie gebruiken. Maar India was hun grootste handelspartner en het ging allemaal simpelweg te snel, dat het door vallen en opstaan kon evolueren. We weten ook door de archeologie dat er, daar beneden, een vorige civilisatie bestond vanwege de handelsrouten en ze noemen de Harappanen. De mensheid is veel, veel ouder dan we moeten geloven en we zijn door verschillende “tijden” heen gegaan, zoals het wordt genoemd, dus denk ik dat er meer waarheid in de Veda’s van India zit omdat zij, wat civilisaties betreft, miljoenen jaren teruggaan.

 

Tom: Wauw. Welnu voor zover het establishment van geheime genootschappen, de vrijmetselaars, de rozenkruisers, de illuminatie en mensen als Benjamin Franklin, Jefferson, John Dee and Francis Bacon. Waarom gingen ze door met een levenslange toewijding voor het werken aan de vervolmaking van het Grote Werk ook al zouden ze niet in staat zijn het eindresultaat mee te maken? In wezen liggen ze in hun graf wetende dat ze aan dit project hebben gewerkt, maar gedurende hun levens droeg het geen vrucht. Is hun iets van een beloning een leven na de dood beloofd?

 

Alan: Levensverlenging was het eerste. Levensverlenging was een van de weinige dingen die ook de Rozenkruisers het publiek toestond te weten. Dat was om het voor mensen aantrekkelijk te maken daarbij aan te sluiten, dat diegene die het goed dienden het zouden krijgen – en welvaart natuurlijk. Welvaart was het andere. Verlengen van het leven en welvaart, waren vrijwel gegarandeerd als je je voor het Grote Werk dienstbaar maakte, dus dat was in die dagen de aansporing toen er zo’n verschrikkelijke, smerige armoede was.

 

Tom: Deze mensen gingen in wezen hun graf in zonder beloning maar waarschijnlijk met een vurige hoop en waarschijnlijk in zichzelf ingeprent misschien door middel van een geheime religie of wat dan ook.

 

Alan: Zonder twijfel is het een religie. Sommige neigden naar het geloof. Kijk, in zekere zin, mogen ze geloven wat ze willen. Maar sommige gaan traditioneel mee met de reďncarnatie theorie, zoals ook de oude Romeinse elite deed en daar voor de Grieken, omdat het dezelfde groep was, die Rome binnenkwam. Ze geloofden dat hun eigen geest in dezelfde familie afkomst zouden reďncarneren en vandaar de behoefte om altijd de perfecte lichamen te hebben, dus trouwden ze hun familieleden om zich ervan te verzekeren dat hun geest in hun eigen dynastieën van families zou incarneren.

 

Tom: Hoe zou hun persoonlijkheid op een bepaald punt in de toekomst zich hebben gemanifesteerd. Blijkbaar niet. Het is alleen maar dat ze waarschijnlijk dachten dat de afstammelingen van hun nageslacht door zouden gaan, gedeeltelijk, denk ik en dat is het zowat.

 

Alan: Ze geloofden ook dat ze fysiek meer superieur waren vanwege speciaal geselecteerde voortplantingspartners. Daarom trouwden Charles Darwin en veel anderen in dezelfde geslachten van families, vijf of zes generaties. Ze geloven dat echt, maar zijn altijd met eugenetica bezig geweest en dat vanaf heel oude tijden. Daar zaten koningen en koningen in. Ze trouwden niet omdat ze op iemand vielen of omdat ze gijl waren. Ze trouwden mensen omdat de priesters hen voor het beste soort nageslacht dat zij wenste, uitgezocht werden. Plato ging in zijn Republic” in op het hele voortplantingsproces van de aristocratie en zo rationaliseerde hij waarom zij superieur waren aan de massa omdat hun echtgenotes voor hen werden geselecteerd. Intelligentie, zwendel, meedogenloosheid en het bewijs dat hun familie al een paar generaties lang succes hadden gehad in zaken, dat was het nodige bewijs of de kwalificaties; de geloofsbrief voor een huwelijk met een zelfde soort persoon. Psychopathie kan van generatie op generatie ‘ingekeweekt’ worden. Je kweekt er bepaalde trekken uit zoals aardigheid. Je blijft stilstaan. Je haalt het niet naar de top. Als je wreed en meedogenloos bent en je trouwt een soortgelijke persoon uit een rijke dynastie, die ook wreed en meedogenloos is dan is er veel kans dat je nageslacht dezelfde trekken heeft als jij.

 

Tom: Dus de realiteit is dat we geen kloon van Thomas Jefferson of Benjamin Franklin zien maar waarschijnlijk zien we dezelfde persoonlijkheidstrekken gewoon in hun afstammelingen van vandaag, gemanifesteerd. Gaat het zo?

 

Alan: Zonder twijfel. Eigenlijk is het goed te zien. Daarom wordt afkomst met zo’n nauwkeurigheid bijgehouden bij de top van de elite. Sommige gaan duizenden jaren terug.

 

TomWow.

 

Alan: Ik bedoel, voor hen is het zo belangrijk en je ontdekt dat in misschien iedere derde, vierde generatie iemand bijna identiek is aan een overgrootvader, wat betreft karaktertrekken en voorkeuren, afkeuringen en meedogenloosheid,; of andersom. Ze kunnen wellicht een terugval krijgen met iemand die echt aardig en gemakkelijk is, en die wordt niet tot de geheimen toe gelaten. Het kan de broer zijn die de ladder opgetrokken is. Karaktertrekken kunnen erin en eruit gekweekt worden, net als bij dieren. Als je een goed huisdier wilt, neem je een labrador. Als je een goede aanvalshond wilt, neem een Duitse Herder of een Pitbull of iets dat getraind kan worden, dus heeft het allemaal te maken met het inkweken en uitkweken van trekken die je wilt of niet wilt.

 

Tom: Ik denk dat je daar naar verwees bij de laatste beller toen je het feit noemde dat soms iemand aangepakt moet worden omdat ze de psychopathische trekken van hun voorvaders hebben. 

 

Alan: Dat klopt. Zonder twijfel. Ik bedoel, sommige wisten wat er gaande was. Ik bedoel, ook van JFK weten we dat hij speeches over geheime genootschappen gaf. Hij wist dat ze het Congres en de Senaat van de VS domineerden en hij gaf daar speeches over en probeerde dit naar buiten te brengen, terwijl hij toch tot een elitaire familie behoorde. 

 

Tom: Dus denk ik dat het niet loont religieus te zijn ook al zit je aan de top.

 

Alan: Het loont zeker niet een geweten te hebben als je de agenda kent.

 

Tom: Klopt. Welnu, ik denk dat je nog andere bellers hebt dus ik wil je graag bedanken voor je antwoorden op de vragen en ik kijk er naar uit om verder naar je te luisteren.

 

Alan: Oké, bedankt voor het bellen.

 

Tom:  Doei..

 

AlanNu Keith uit Florida. ben je er, Keith?

 

KeithHallo, Alan. Alles goed

 

AlanNiet zo slecht

 

Keith: Mooi. Je noemde Helsinki, Finland en Ronald Reagan die daar naar toe ging en het is misschien nostalgie. Vorig jaar was ik daar ongeveer drie maanden en ik had echt een vreemde ervaring. Je zou kunnen zeggen dat er een echte hevige aanwezigheid van Illuminatie was en ik vroeg me af hoeveel je over Helsinki weet en haar relatie met misschien de vrijmetselarij uit Zweden en ik vroeg me af of je de film hebt gezien. Die cirkelde in Helsinki rond toen ik daar was, over Hitler die Mannerheim bezocht. Hij kocht hem een paar auto’s en probeerde een wit voetje te halen om Finland aan de Duitse kant te krijgen in de tweede wereldoorlog en ik vroeg me af of je die kent.

 

Alan: Ja dat is ook raar want dat land is, de laatste honderd jaar of zo, een doorn in het oog geweest voor verscheidene machten omdat ze de neiging hebben, de mensen, niet toe te geven. Ofschoon de elite zeker het land voor hen runt, maar ondanks dat, daar is iedere jaar een grote, globale bijeenkomst die voortkomt uit het verdrag van Helsinki en de grote jongens gaan daar naar toe. Dat is voor hen een soort doop, dopen om erbij te horen als je een gekozen president bent of een Prime Minister, maar jammer genoeg deed Ronald Reagan – een tijdje dacht hij dat hij echt de president was totdat hij terugkwam en werd neergeschoten, niet fataal, maar net genoeg om hem eraan te herinneren dat hij zich aan het script moet houden.

 

Keith: Ja. Het is interessant dat Mannerhein de veldmaarschalk in die tijd voor Finland was van Zweeds Duits koninklijk bloed en dat is interessant. Als je naar de film kijkt – als je naar Mannerheim kijkt en hoe hij en zijn officieren door Hitler geamuseerd zijn dan krijgt je een beetje de indruk dat er een voormalige artillerie korporaal uit de lagere klasse of wat hij ook was tijdens de eerste wereldoorlog en een grote pion in de grote scčne die deze wereldfiguur om hulp vraagt. Ik vroeg me alleen maar af of je die specifieke film bestudeerd hebt. Heb je daar iets over?

 

Alan: Niet echt. We weten dat in de Koninklijke huizen, dat alle Koninklijke huizen van heel Europa en Scandinavië met elkaar verbonden zijn door dezelfde familie dynastieën. Ze zijn allemaal, eeuwenlang onder elkaar getrouwd en hebben nooit de controle over hun land verloren uitzonderingen als vreemde snoeshanen daar gelaten die opstonden en nee tegen iets zeiden en wiens hoofden werden afgehakt maar de rest ging erin mee omdat ze het juiste materiaal hadden. Zij weten dat revoluties er niet zijn om mensen te helpen, maar revoluties zijn er speciaal voor een agenda waar zij en hun hogepriesters al lang toe hebben besloten. Dat is de schoonheid van de dialectiek. Diegene die de revoluties leiden zien nooit het grote plaatje. Ze zien het hele plaatje nooit. Ze zien alleen wat er voor hen inzit. Ze zien het doel dat ze willen bereiken en zoeken altijd naar een Utopia; terwijl de elite allang hun eigen Utopia hebben gepland; degene die de rebellen leiden worden daar niet bij meegerekend.

 

Keith: Klopt. Heel, heel goed. Hartelijk bedankt voor het antwoord en ik waardeer je show. Bedankt.

 

Alan: Bedankt voor het bellen. Ja, het is belangrijk de plaatsen te bestuderen waar ze hun specifieke bijeenkomsten houden en je ziet hetzelfde. Je ziet dat dit alles begonnen is door the Royal Institute for International Affaires en ze hebben bepaalde bijeenkomsten in verschillende landen, de Marakech bijeenkomsten en zo meer, die met financiën en zo te maken hebben. Iedere plaats waar ze naar toe gaan heeft voor hen een betekenis en als ze teruggaan en een bepaald deel van hun agenda in gebruik nemen gaan ze terug naar het eerste land dat ze gebruikte voor dat deel van de agenda. Ze hebben de Ottawa verdragen en dingen die ver terug in de tijd gaan, honderden jaren. Daarom is het belangrijk te zien waar ze naar toe gaan en welke specifieke bijeenkomsten ze er hebben. Nogmaals, het zijn speciale gebieden van de wereldcontrole: economisch, bevolking, grondstoffen en zo meer. Iedere plaats heeft zijn eigen speciale plek daarin en het is bijna net zo als in Israel, want in de ‘60’s kondigden kranten over de hele wereld een vergadering aan van de Verenigde Naties en dat had met het beheren van het water te maken rond 2000 of zoiets; en kijk eens aan, het gebeurt, deze plotselinge crisis over water en raad eens wat er gaat gebeuren? Het wordt allemaal geprivatiseerd omdat het publiek dit niet goed kan managen en daarom moeten ze het privatiseren en de hele watervoorraad bezitten en het ons voor veel geld verkopen.

 

Over het algemeen, wordt alles ver, ver vooruit gepland voordat we geboren zijn. We leven door de veranderingen heen en niemand vertelt ons dat het allemaal zwendel is en we nemen het aan, denkende dat het vrij normaal is en het komt nooit bij de meeste mensen op dat er gelogen wordt. Maar dat is precies wat ze doen. Vrij simpel. Het is hun werk jou te bedriegen. Je bent geschoold, dat is indoctrinatie en dan neemt de media het over en dan ook entertainment. Er is bijna geen film zonder boodschap; politieke correcte boodschappen die in je brein worden geplaatst en ook voorspellend programmering die je gewend doen raken aan een idee waar je nooit eerder over nagedacht hebt, dus als het echte genoemd wordt in de media als iets dat wettelijk wordt, denk je dat het een vrij natuurlijke voortgang is. Ondertussen heb je er helemaal niet over nagedacht. Het zijn deeltjes die in je brein zijn geplant, voorspellend programmeren, en het is vaak vergevorderde wetenschap.

 

We rollen eenvoudig door een agenda met technieken die in de hele samenleving worden gebruikt; ook nog een gestandaardiseerde techniek. Daar gaan de Verenigde Naties en UNESCO over. UNESCO’s eerste hoofd, onthoudt dat UNESCO het educatieve deel van de Verenigde Naties is,  was de broer van Aldous Huxley,  Sir Julian Huxley en lees de stellingen die hij maakte omdat hij precies opschreef wat zijn functie was. De introductie van een globaal nieuw systeem voor de jeugd van de hele wereld maar niet vanwege het doel voor vrijheid maar eigenlijk voor de vrede van diegene die het land runnen – hun “beteren”, met ander woorden om het voor de beteren makkelijker te maken hen te besturen.

 

Daar ging het allemaal om en daar gaat alle educatie over, het voor je beteren makkelijker maken, jou te besturen, diegene die uit speciale baarmoeders komen en zonder zonde zijn. Ze hebben geen zonden, zie je of iets dergelijks en ze zijn heiliger dan jij. De speciale mensen die toevallig daar, in de juiste families geboren zijn met de juiste rijkdom en de juiste posities en de juiste scholing krijgen en wij worden getraind te denken dat zij speciaal zijn. En jammer genoeg neigt het publiek, zelfs de arme mensen, naar kruiperij bij het zien en in de buurt van rijkdom. Ze kruipen. Het is echt walgelijk gewone mensen dit te zien doen, maar ze doen het, en daar gaat al die Hollywood nonsens over, de sterren en de glamour en de rijkdom die voor je schittert. Dat moet je verblinden en je doen kwijlen aan de gedachte zo rijk te zijn en zo’n luxueus leven te kunnen leiden. het is bedriegerij en als de mensen aan de bodem dat aan hun verstand kunnen peuteren dat ze een leven te hebben, een eigen leven zouden ze zeker wakker worden.

 

Op een dag word je helmaal niet meer wakker, maar voor nu, wordt jezelf en gebruik het. Dat betekent dat je je hersens tot het uiterste moet inspannen. Verkwist het niet. Gebruik het voor jezelf. Het is het waardevolste geschenk dat je hebt gekregen. Ik heb vaak gedacht dat als ze hersens gaan oogsten, ook al zijn er zoveel mensen, moeten ze heel erg duur zijn want er zal in de kranten staan “nieuw, nooit gebruikt’. Wat een ramp. De meeste mensen gebruiken hun hersens helemaal niet. Ze apen hun hele leven gewoon de indoctrinatie na en hoe dat bereikt kan worden, weet ik niet. Ik heb helemaal geen idee. Sommige zeggen, het is altijd zo geweest. De meeste mensen leven in het donker. Wie weet?  Na de volgende boodschappen met meer terug.

 

Hallo. Ik ben Alan Watt met Cutting Trough the Matrix en ik probeer erop te wijzen dat het hele systeem waarin we leven, en ik noem dat de matrix, geen echte matrix is. Het is een compleet systeem en een complete wereld dat je gepresenteerd wordt en er wordt van je verwacht die onveranderde presentatie te accepteren. De meeste doen dat. De meeste doen dat echt en natuurlijk is het niet moeilijk hen in die staat te houden als ze het eenmaal geaccepteerd hebben omdat na de indoctrinatie, vooral als je ouders het niet weten, het hoogst onwaarschijnlijk is dat het kind wakker wordt voor de grote leugen die de hele dag, overal om je heen, te zien is. Oorlogen ontstaan niet spontaan. Geen enkele oorlog is ooit spontaan ontstaan. Geen enkele revolutie ontstaat zomaar. Het heeft heel veel jaar voorbereiding en organisatie nodig en financiering dit van de grond te krijgen en dat geldt ook voor de culturele oorlogen die we hebben. De meeste revoluties zijn ook bloedeloos. De veranderingen worden door de top verdedigd, zoals Plato zei, en worden aan de mensen beneden opgedrongen te kopiëren en tot bestaan te brengen. Wij zorgen dat de agenda werkt in het belang van de elite. We praten het levend, als we na-apen wat we ons in onze gesprekken zeggen. We doen het voor hen, terwijl ze zich gek lachen omdat zij totaal niet geloven in wat ze jou hebben doen geloven. Niet zo moeilijk te begrijpen.

 

Plato zei, als ze vanaf de bodem iets zouden toestaan een culturele verandering die tevoorschijn komt en zelfstandig wordt, zou het de hele kraam doen schudden met onvoorziene consequenties. Vandaag zouden ze het “the butterfly effect” noemen en daarom kunnen ze niets vanaf de boden laten groeien en bloeien. Het zou verandering veroorzaken. De elite zou de controle verliezen en voor hen is het zo belangrijk de controle te behouden omdat ze geloven dat ze de enige zijn die zich op de eerste plaats intelligent genoeg achten, controle te hebben. Ze hebben totaal geen respect voor gewone mensen aan de bodem. Feitelijk zien ze zichzelf als een andere soort en dit is geen grap. Aan de top zijn ze altijd eugeneten geweest. Eugenetica gaat duizenden, misschien miljoen jaar terug, waar de elite koninklijk bloed had zoals zij het noemden, koninklijk bloed. “Blauw Bloed” zoals het heette en de rest duidelijk niet.

 

Adel kan niet zomaar geschonken worden. Het moest geërfd worden. Je kon langzaam je weg erin werken door een huwelijk te accepteren met een adellijke vrouw. Je nageslacht had een kans hoger te komen dan jij zou hebben. Dat is vandaag nog steeds de regel, ook in de Hogere Vrijmetselarij. Je ziet dat in sommige aanwijzingen die Benjamin Franklin achter gelaten heeft want hij was bij de Hellfire Club en die hadden hun eigen bordelen, verbonden met de maçonnieke loges. Een bepaalde loge. Maar dit waren geen gewone prostituees. Zij waren speciaal geselecteerde genen en de eigenaar mocht met eentje copuleren en nageslacht hebben van die vrouw. Dat was in die tijd een eer van de Hogere vrijmetselarij.

 

Een fijne avond van Hamish en mijzelf hier in Ontario Canada en moge je god of je goden met je gaan.

 

Vertaling: maart 2008, M. Eken