27 juni 2008 # 133

"Food is a Weapon, Say the Ancient of Sages,
Used Over and Over Down through the Ages,
Weather Warfare and Food Cartels are Working Today,
To Bring Famine and Riots to the Old USA,
And as This Agenda is Gradually Unfurled,
Starvation will come, Across the Whole World

In Nederlandse Vertaling

27 juni 2008

*** Dialoog Copyright Alan Watt 27 juni 2008

(Uitgezonderd Muziek en Literaire Citaten)


Dialoog Copyright Alan Watt – 13 oktober 2008

(Uitgezonderd Muziek, Literaire citaten en opmerkingen van Bellers)

WWW.CUTTINGTHROUGHTHEMATRIX.COM en

www.alanwattsentientsentinel.eu

"Code om te zwijgen" door Bruce Springsteen

Er is een code om te zwijgen, we durven het niet uit te spreken

Er zit een muur tussen ons en een heel diepe rivier

We blijven doen alsof er niets aan de hand is

Maar er is een code om te zwijgen en die kan niet langer doorgaan

"Code of Silence" by Bruce Springsteen

There's a code of silence that we don't dare speak
There's a wall between us and a river so deep
And we keep pretending that there's nothing wrong
But there's a code of silence and it can't go on

Hallo mensen. Ik ben Alan Watt en dit is cutting through the matrix op de 27e van juni ,2008. Nieuwkomers kunnen altijd kijken op cuttingthroughthematrix.com nu het er nog op staat en download zoveel materiaal als mogelijk, omdat er veel informatie, een schat aan informatie en geschiedenis op de site staat. Door deze informatie kun je binnen een korte tijd door de geschiedenis heen pluizen en tot het heden komen en te laten zien hoe we tot dit punt in de geschiedenis zijn gekomen en u te bewijzen dat niets door toeval tot stand is gekomen en dat dingen niet vanuit zichzelf geëvolueerd zijn zoals, zoals de media dit doet lijken naar het publiek toe. U kunt ook kijken naar www.alanwattsentientsentinel.eu. voor transcripties en welke u kunt downloaden in de verschillende talen van Europa.


Het is fascinerend om dagelijks naar de weermanipulatie te kijken. Het was fascinerend om dat de laatste 10 jaar te bekijken. Terwijl de meeste mensen naar de stoep kijken als ze buiten lopen..ze kijken tenminste nog horizontaal naar dingen, ze kijken niet naar de lucht en het valt de mensen niet op welke grote veranderingen hebben plaatsgevonden in de formatie van wolken. Ze weten geeneens hoe een normale condensatiespoor van een vliegtuig zich vormt in tegenstelling tot de chemische sporen die ze ons hebben gegeven wanneer ze het weer manipuleren. NATUURLIJK maakt het niet uit als je alle bewijzen van de wereld laat zien aan het merendeel van de mensen, het is immers niet op TV geweest, dus het kan niet gebeuren. daar (tv) halen ze hun redeneringen en denken vandaan. Het wordt gemaakt voor hun door de media.


U ziet het gebeuren en ik zie het creëren van stormen recht boven me en het waait naar Toronto en zelfs in de krant van vandaag staat" storm richting Toronto” misschien wervelwinden, misschien bliksem enz en hagel. Zoals ik het zeg, ik ben honderden miles noordwest van toronto, en ik zie ze het maken. Het is fascinerend om te weten als je weet van er gebeurt, echt heel heel fascinerend.
Omdat je altijd kan voorspellen wat er vervolgens gaat gebeuren. We zien ze het uitroeien van boeren en de broodmand van de VS en Canada deze laatste 10 jaar. Heel simpel geschreven in het weather warfare treaty (weer oorlogsvoering verdrag) van de United Nations (Verenigde Naties)in de jaren 70. Geef ze overstroming of droogte. Heel simpel met de technologie van vandaag. In dat verdrag Weather warfare treaty zeiden ze dat atoom bommen overbodig zijn, oorlogsvoering met het weer is veel machtiger. Ze kunnen letterlijk stormen brengen over hele continenten............. en zo duizenden of zelfs miljoenen huizen platleggen, als ze het wilden. oude oude technieken. Hoge technologieën en de wizzard of os achter het gordijn aan de touwen te trekken zo lang hij niet naar buiten komt, zo lang als hij blijft fluisteren wanneer wij hem vragen wat hij aan het doen is, zal hij nooit iets toegeven, het zal blijven doorgaan. wij moeten overtuigd zijn dat wij het probleem zijn.


En ja hoor mensen beginnen het al na te praten met (carbon footprint) co2 voetafdruk en klimaatverandering, tegenwoordig krijg je geen weer meer maar klimaatverandering en al die termen gebruiken mensen in hun conversaties, het slachtoffer begint te geloven dat zij de oorzaak van alles zijn. Natuurlijk, met domme slachtoffer is het heel makkelijk omdat te doen. Deze slachtoffers weten niet dat de gehele cultuur die ze is gegeven voor de laatste honderd jaar was een geplande cultuur net zoals de cultuur die opkomt. Die is ook gepland. Gepland niet door de mensen zelf. We passen aan en accepteren de cultuur die aan ons wordt gegeven. welke transportmogelijkheden enz. Terwijl de grote jongens die het bezitten, veranderen het naar de volgende stap die hun past. Terug meer na de pauze.


Hallo ik ben Alan Watt en dit is cutting trough the matrix en voordat ik verder ga praten vanavond ga ik mijzelf promoten en vertellen om naar de site cuttingtroughthematrix.com om te kijken wat er te koop is, omdat dat me op de been houd samen met de paar mensen die donaties geven. Het is over het algemeen altijd de zelfde mensen. Dit houd mij gaande en het is aan u als u hier iets uithaalt. Zover voor mijn schaamteloze zelfpromotie.


Nu terug naar weersoorlogsvoering enz. We zijn nu in een tijd van lang geplande chaos. We zijn over de helling, en we gaan nu het diepe in wanneer er van elke kant een crisis komt. De tekens dat die gaan komen zijn allemaal om ons heen. Je raakt geen mensen die het moeilijk hebben om hun auto's op de weg te houden met de hoge kosten van de benzine. En je raakt de mensen niet met co2 belastingen etc maar toch doen ze het. het gebeurt om het te intensiveren. Alles is om het te intensiveren en bureaucraten zijn toegestaan om hun eigen weg te gaan.... bijna alsof het onafhankelijke overheden zijn. Dit was voorspeld zo vroeg als in de jaren 50 door Bertrand Russel en Aldous Huxley. Zij hadden over de komende tirannie van officieelheid. Wanneer er zoveel overheidsdepartementen waren dat ze letterlijk op elkaar tenen trappen voor territorium en macht. Het was op deze manier ontwikkeld. Lenin had het erover in 1917. Hij zei dat het zou gaan gebeuren rond de wisseling van de eeuw.. of het einde van de millennium. We zijn dat punt een paar jaar gelden en jawel hoor , het is er nu. Dit is het plan om de mensen te terroriseren (pummel) en (shock and awe) shock en verwarring te creëren, wat ze nu gebruiken, shock en verwarring en je in zo'n staat te aarzeling te brengen zodat je jezelf laat managen door deze gekke dwaze wetten. Denk eraan, Bertrand Russel zei dat technieken waren ontwikkeld die werkzaam waren. Op de meeste mensen werken ze. Hij zei dat door deze technieken ze de mensen van alles konden overtuigen.

Dat hebben ze gedaan met de globale opwarming van de aarde (scam) zwendel wanneer ze warmte creëren, hier en daar, overal de aarde rond met deze massieve luchtbrigade die strooit (spraying) van canada tot Australië tot Engeland tot en met Scandinavië en nu krijgt China het zelfs. Niemand neemt verantwoordelijkheid voor deze luchtbrigade. Precies hetzelfde wat HG Wells schreef in Shape of Thing’s to Come. Hij noemde het de broederschap van de lucht, de vrijmetselaar van de lucht, hij zei .. de wetenschappelijke elite zou mensen vergassen tot onderwerping. Kijk hier strooien ze al deze dingen in de wolken en je ziet de sporen groeien en groeien en dan zie je de weerverandering en dan zie je de rare regenbogen ontspruiten rondom de zon. Dat komt omdat de polymeer (een stof die met een moleculaire structuur gevormd door veel identieke kleine moleculen is gevormd) wat ze gebruiken, een stof ontworpen voor de leger, wat is ontworpen voor het dragen van virussen en bacterie en chemicaliën naar de grond toe. Het gebeurt allemaal.

Wanneer ik zeg dat dit allemaal gebeurt alle groet organisaties de goed gefinancierde niet-gouvernementele organisaties die betrekking hebben met het groenen(duurzaamheid, co2 etc) zijn in volle sterkte. Ze adverteren op tv en de grote marketing bedrijven zijn allemaal aan boord. ze houden van de term aan boord, omdat ze piraten zijn - en ze ontspruiten de groen kampanjes overal . En om zeker te zijn dat we de boodschap krijgen intensiveren ze het voedsel tekort omdat ze boeren en opbrengst van dit jaar uitroeien. Op dit moment met vloed etc.

Laten we eerlijk zijn de meeste mensen zullen nooit accepteren of naar deze onderwerpen willen kijken ondanks de bewijzen die er zijn. ze zijn getraind vanaf hun kinderjaren om de media te geloven. Dus we kunnen niet op hun concentreren. Ze zijn nooit bewust geweest. Om op dat onderwerp verder te gaan ga ik praten over een artikel van journalsentinal.com geplaatst juni de 23e 2008 en het is interessant hoe het geschreven is omdat dit beneden is in de boerderijen band van de VS.

Food relief line grows long, tense

Frustration rises, officials caught off-guard as thousands turn out for flood assistance

By Annysa Johnson, Linda Spice and Greg J. Borowski of the Journal Sentinel

Posted: Jun. 24, 2008

Gary Porter

Voedselhulp lijn groeit, spanningen frustraties, instanties niet berekenend als duizenden komen opdagen voor voedsel assistentie.

door annysa johnson, linda spice and greg j borowski van het journal sentinel

geposted jun 24 2008

Gary Porter

De chaos die maandag uitbrak buiten miliwaukee county centrale bijstands gebouw over catastrofegerelateerde voedselhulp had meer te doen met een zwakke economie and verpletterende armoede in deze delen van de gemeenschap dan de verwoestende overstroming die vorige maand door de staat zwiepte, zeiden locale instanties van de voedselhulp en overheid.(alan: Dus het heeft niets met de overstroming te maken dat mensen voedsel wilden hebben, het komt door de verpletterende armoede. Dit is Amerika mensen , dit is Amerika. en de instanties erkennen het. het komt door de armoede. )


Ongeveer 3000 mensen kwamen opdagen voor de hulp om 3 uur in de middag (alan: het lijkt op de sovjet unie, nietwaar)de lijn strekte meerder straten uit om het Marcia P Coggs Human Services center gevestigd 1220 W Vliet ST. minimaal een vrouw zei dat ze onder de voet was gelopen wanneer een menigte versnelde naar de deuren toen die opengingen om ongeveer 07:30 en dozijnen politieagenten van Milwaukee en sherif deputies (hulpagenten )waren geroepen om de scene te bedaren.

 

“De voedsel crisis in Milwaukee en door de gehele VS heen is ernstiger dan vele van ons hadden gerealiseerde” zei Milwaukee president van de common council die met andere verkozen instanties vroegen aan de gemeenschap om de locale voedsel schappen te steunen.


“We verwachten lange rijen voor gratis voedsel in derde wereld landen” zei Hines “we verwachten geen rijen van 2500 mensen te wachten voor voedselbonnen " in milwaukee (alan: dat was toen) er vielen geen zware gewonden en er werden geen arrestatie verricht op maandag maar mensen die in de rijen wachten beschreven de gebeurtenis als chaotisch . Vele dachten dat ze meteen bonnen zouden krijgen, de frustratie groeide wanneer er geleerd werd dat dat niet de zaak was.


“Ze werden gewoon gek, echt helemaal gek,” zei Charline Britt van Milwaukee die zei dat ze onder de voet was gelopen wanner 200 mensen naar voren stuwde toen de deuren opengingen.

“Ze schopte mij in mijn rug stapte op mijn schoenen” zei Britt die ongeveer om 4:30 am naar het gebouw was gekomen omdat haar kelder overspoelde in recente regenvallen.


“Ik viel flauw wanneer ik door de deur kwam.”


Dan gaat het verhaal door en door wat er daar gebeurde. Dit is alleen maar het laatste wat naar mij verzonden is vanaf dit bureau hier van vele organisaties in canada en de VS die het beginnen te voelen. Het is niet alleen mensen die werkloos zijn of in de bijstand zitten die nu naar de voedselbanken gaan. het zijn mensen die werken en geen huur meer kunnen betalen. Ik zei jaren geleden wanner de VS zijn taak afwerkt om het tot stand te brengen van de nieuwe wereld orde dan wordt het kleed ze onder de voeten vandaan getrokken dezelfde tijd als dat gebeurt dit gebeurt omdat ze(VS) moeten gaan samenvoegen in het wereld systeem dat ze zelf meegeholpen hebben opbouwen gecreëerd. Niet een fraai plaatje maar zo moet het gaan gebeuren.


Novus ordo seclorum


De mensen wanneer ik zeg die het niet willen weten, het niet willen horen. Die moet je vergeten omdat ze de slachtoffers zijn van complete indoctrinatie. Het is raar ik denk diep van binnen ondanks alle indoctrinatie zij maken keuzes in een bepaalde manier die we nog niet begrijpen, niemand kan in het heden zeggen dat ze niet weten wat er gebeurt in de wereld. Niemand kan zeggen dat ze niet weten wat hun verkozen leiders en hun belastingsgeld doen.

Niemand kan onschuld veinzen dit is allemaal met elkaar verbonden. Misschien collectief, wie weet... Maar voor degen die wakker zijn, je moet jezelf beheersen omdat ze zeggen dat onwetendheid een zegen is en we niet langer genegeerd kunnen worden. We zijn niet ontwetend we zijn wakker. We moeten het slechte nieuws kunnen aanvaarden. Het is een oorlog en mensen breken onder oorlogsvoering. Deze doorlopende oorlog welke de elite hebben gepubliceerd van the department of defence ministerie van defensie gaat over 30 jaar van intensiverende opstanden globaal ,maar vooral gericht op de westerse wereld. Dat is van het eigen ministerie van defensie van Groot-Brittannië en voor de NATO landen.


Wanneer 9/11 gebeurde zei ik tegen mensen dit is het startpunt voor de volgende fase. Het was niet het begin van het , maar simpelweg de volgende fase. Ik zei het moeilijkste zal zijn om je gezond verstand niet te verliezen wanneer we hier door heen gaan. En jawel hoor we krijgen al deze rare gekke bizarre beleidsplannen van alle bureaucraten en de grootste invloed zal het milieu zijn met de steun van de politie en het leger. Weet je het rare ding aan de wet, een wet is gewoon een bevel gegeven door iemand. Het kan een tiran zijn. het maakt niet echt uit wie het is. Terwijl we worden geleerd dat het een heilig woord is. Kijk het is de wet. Je moet de wet gehoorzamen. Een dag, brengen ze leden van de bevolking in om geëxecuteerd te worden en dat zal de wet zijn. Ik maak geen grap, dat zal de wet zijn. De meeste mensen zullen gehoorzamen omdat ze de wet moeten aanvaarden. mensen zullen ze vermoorden omdat ze ook de wet moeten gehoorzamen en ze werken voor de mensen die de wet maken en het is hun baan, toch. Dat krijgen we te zien in de toekomst mensen verliezen hun verstand als ze door ongelofelijke gekheid gaan.


Het is niet erg genoeg wanner ik zeg dat alles uit het oog wordt verloren omdat het zo gepland is. de economie staat gepland om verschrikkelijke inflatie te veroorzaken om zo de schrik in de bevolking te jagen. Daaruit zal de volgende fase komen om de Amerika’s te verenigen . Dat zal de oplossing worden. zo wordt het gepresenteerd aan de bevolking een munt een parlement voor de Amerika’s . Zo meteen terug na de pauze.


Hallo mensen. ik ben Alan Watt en dit is cutting through the matrix. Het vorige gesprek wat in hield had betrekking op de onzin over het verspreiden van al-Qaida in de grote blanke blauwe ogen blonde wereld. Dat volgt precies aan , dat de CIA declaratie een paar maanden geleden, dat ze slim werden en brachten deze blonde mensen uit, het zou iedereen kunnen zijn, zie je. Omdat ze de dingen die ze doen moeten rechtvaardigen met betrekking tot de zwendel van al-Qaida. Natuurlijk weten we dat het niets met al-Qaida heeft te maken. Dit is het oude plan dat wordt gepromoot wereldwijd om iedereen gehoorzaam te maken voor de veranderingen die gaan komen om veel mensen uit te roeien om een nieuw type systeem in te brengen na 30 jaar van opstanden die gaan komen.


Het is fascinerend die dubbele gedachtes. Waar je een goede sadist bent als je mensen martelt voor het leger. Hij is een goede sadist omdat hij het goede uniform draagt, hij houdt van zijn baan en ik weet zeker dat hij heeft geen pillen nodig om goed te kunnen slapen. Hoewel een jonge jongen, echt of bedacht, wie weet, is een slechte jongen omdat hij nog geen soldaat is. Ziet u. Daar is de gekkigheid omdat er geen logica in zit. of iets is slecht of het is goed. Het is heel simpel. Dat heet logica, maar we leven niet in een logische wereld. Het is niet bedoeld om logisch te zijn. Het is de bedoeling om in een vorm van gekkigheid te leven gecontroleerde gekkigheid. gecontroleerd door de cultuurindustrie en de media. Waaraan we aanpassen en aanpassen en aanpassen. we passen ons aan door de gekke veranderingen totdat alles normaal kan worden, en het zal normaal worden. Gekke dingen worden normaal na een generatie of zo. Na een generatie of zo zul je waarschijnlijk mensen horen die naar de vernietigingskamer gaan en zichzelf opgeven om moederaarde te redden en dat zal normaal zijn . Je kan alles zoals Russel zei, je kan iedereen overtuigen over alles met genoeg propaganda en conditionering.


Dit komt uit Groot Britannie voordat ik naar bellers ga wil ik graag het volgende lezen omdat het aantoont wat voor karakter er is gefokt (gekweekt) gedurende de laatste 20-25 jaar volgens plan. Een generatie was opgevoed volgends plan is een andere cultuur gegeven dan de vorige , de meest oppervlakkigste cultuur qua muziek en entertainment, het enige wat ze deden was videospelletjes spelen om te doden doden doden totdat ze de zwarte uniformen gingen dragen met echte geweren etc. We noemen ze nog steeds politie ondanks dat ze een paramilitaire organisatie zijn. Dit volgende artikel is van de daily mail.

Exclusive: Innocent dad beaten by Kung fu police

By Richard Smith 26/06/2008

David Markham after the attack (Pic:Jeremy Williams)

Innocent dad of three 'beaten by two police out hunting joyrider'

Exclusief: onschuldige vader geslagen door kung fu police

Door Richard Smith 26/06/2008

(Alan Je kan een foto zien van deze man in elkaar geslagen met zijn oog bijna naar buiten hangend.)David Markman na de aanslag(foto Jeremy Williams)

Onschuldige vader van drie “geslagen door twee politieagenten op zoek naar joyrider”


Een vader beweerde gister dat hij was mishandeld en een kung fu stijl trappen kreeg in de ribben door de politie die dachten dat hij een joyrider was op de vlucht van een gestolen auto.

De boer David Markman (Alan: hij is een boer) van 35 beweerd dat hij was aangevallen door twee officieren wanneer hij naar buiten stapte van zijn bungalow nadat hij een auto ongeluk hoorde.

De getrouwde vader van een drie jarige verbleef 7 uur in een ziekenhuis en heeft nog maar 40 procent van zijn zicht terug en kneuzingen aan zijn hoofd ribben en rug.

David zei: “je verwacht niet als je je voordeur uitstapt dat je aangevallen wordt door de politie”.(Alan: ohh echt echt het gebeurt overal)


“Ik dacht dat ik dood ging het was ongelofelijk”.


“Een officier rende naar me toe en kreeg me op de grond met een kung fu schop in de ribben (Alan dit is wat ze doen. dit zijn de jonge jongen die kinderen pesten op school. je ziet ze dat doen daar, dan worden ze groot en worden ze politieagenten.)toen trapte hij me in mijn oog en drie of vier keer tegen de achterkant van mijn hoofd terwijl ik met mijn gezicht naar de grond lag. (Alan dat is de favoriet van hun nu, ze willen echt je nek horen knakken)


“De andere officier zat op mijn rug me af te rossen. ik was verbijsterd en riep om hulp naar mijn vrouw en ik schreeuwde jullie hebben de verkeerde man ik ben het niet.”


De politie was op zoek naar een passagier die vluchtte van een gestolen auto, (Alan en zelfs als je een echt persoon had die echt vluchtte ,is dit de manier waarop je hem aanhoudt. wil je hem trappen) de bestuurder was gearresteerd. het drama werd erger toen david en 8 weken in verwachting vrouw stephanie wakker werden gemaakt door het gehuil van een van hun kinderen om 5 uur op zondag op hun boerderij in Corley dichtbij Ceventry.


David, een kippenfokker legde uit wanneer hij de politiesirenes hoorde uit bed is gegaan om te kijken of hij kon helpen.

Hij zei" ik ontmoette een officier tijdens het rijden hij greep mijn beide handen en vroeg om mijn naam en geboortedatum -die ik hem gaf.


“Hij wilde mijn telefoonnummer weten maar beschuldigde mij nergens van hij vroeg mij vragen toen liet de officier mijn handen los en zwaaide naar een tweede politieman.


“Die kwam snel op me af en schopte me tot de grond kung fu stijl”.


(Alan: nu komt het verschil dit is waarom het in de krant staat) Davids broer dan is de directeur van het bbc tv programma crimewatch uk (Alan oh oh) terwijl david’s tweede broer een hoofd inspecteur is en derde broer is een politiesergeant.(Alan: oh jongen deze kung fu gozers zullen het gaan krijgen he. Ze zullen hen naar de noordpool moeten sturen. )


De boer zei" ik kon me niet indenken dat de politie zich op zo'n manier kon gedragen. Ik heb altijd een hoog respect gahalte voor mijn broers en we voeden onze kinderen op de wet te respecteren, maar hoe vertel je een achtjarige dat je in elkaar bent geslagen door de politie.


(Alan:, dit is de generatie zoals ik zeg dat is grootgebracht et als doel pestende tactieken die ze mogen gaan gebruiken op het publiek in de nabije toekomst. Je kan niet met de oude politiestijl de doen wat gedaan moet worden, volgend de elite binnenkort . Dus hebben ze een generatie opgevoed en ze gaven hun de meest platte cultuur ooit. ik ben zo terug na deze boodschappen.)


Hallo mensen. Ik ben Alan Watt en dit is Cuttingthroughthematrix. Dit grote systeem van deceptie waarin we leven maar het is goed geregeld het is gecontroleerd. We gaan naar bellers en ik denk dat we een lange afstand beller hebben van Evros in Cyprus hallo?


Evros: hallo alan kun je mij horen


Alan: ja


Evros: bedankt voor het aannemen van mijn gesprek. Ik luister een paar jaar naar jouw en wilde je bedanken voor wat je doet. je doet een uitstekende taak. Ik wilde eigenlijk praten over waar je de show mee begon, het hele weersoorlogsvoering ding.
Cyprus heeft sinds kort de euro dat zul je wel weten. we zitten sinds kort bij de Europese unie. we ervaren een van de ergste droogtes in de recente geschiedenis. Nu in de laatste paar jaren bestrooien ze ons in veelvoud en ik merk dat veel van mijn vrienden die hetzelfde denken het ook opmerken. Je vermelde hoe de chemische sporenstormen op kunnen brengen maar kunnen ze ook de regen laten stoppen.


Alan: Absoluut het is gedocumenteerd zoals ik zeg in hun eigen weather warfare treaty weer oorlogsvoering verdrag bij de verenigde naties, ze kunnen chemische substanties toevoegen die wolken kunnen laten verdwijnen en de HAARP inbrengen die de luchtstroom kunnen veranderen en de wolken kunnen plaatsten war ze willen,zelfs honderd of duizend miles weg.


Evros: Alan dit is precies wat er aan de hand is je hebt in de verte kijkend inde verte heb je grote zwarte wolken en je weet dat het binnen een half uur gaat regenen. Binnen 20 minuten de wolken zijn boven je hoofd en het begint te regenen en ik geranteer je binnen 5 a 10 minuten de wolken zijn volkomen verdwenen. Het is als of het de hele winter zo is gegaan. We hebben geen druppel regen gehad. ik denk dat het bedoeld is om ons tot onze knieën te brengen economisch en cultureel voordat we volledig door de Europese unie worden geassimileerd.  Ook nog een ding wat je zei en wat recent me echt aan het denken bracht is dat mensen in de stad willen zijn. Ik woon aan Derand van Limassol dus ik heb niet echt last van de water rationering maar het grootste gedeelte van het land heeft minder dan.... ik denk dat het ongeveer 3 keer per week nu. Ze kappen het water af nu het verschil tussen het wateren van mijn bomen en mijn beste man laten we zeggen in de stad hebben ze niet genoeg water om hun tanden te poetsen het is zo duidelijk nu het is aardig eng. Het is iets wat ze eventueel zullen oplossen maar ze gaan ons aanbieden .. we gaan hun smeken om ons de oplossing aan te bieden die zij in gedachte hebben ze gaan ons de grond in prijzen.


Alan: Ja precies en nieuwe regels regulaties.


Evros: Nog een ding voordat ik ga ik wilde je vragen is of je iets hebt gelezen of iets weet over wat het agenda is voor dit eiland. omdat er zo veel geld in deze plaats komt op dit moment. Je weet vast wel dat dit een van de grootste geld witwas plaatsen is op dit moment. Er zijn veel buitenlandse bedrijven buitenlandse mensen kopen land hier. Het grote geld zorgt ervoor dat de locale mensen niets meer kunnen betalen. Het gemiddelde traditionele Cypriootse leven was, weet je, je gaat trouwen en de vader van je vrouw zou een huis voor je kunnen kopen , dat is nu allemaal weg. Ze kunnen geeneens een appartement betalen doordat de prijzen omhoog is gegaan. De locale mensen kunnen geeneens meer eigendom bezitten. Ik vroeg hem af wat deze kleien plaats, wat het agenda is voor deze plaats in de toekomst. Ik eindig het gesprek en luister naar het antwoord, veel dank.


Alan: Bedankt voor het bellen, er is geen twijfel dat de elite een paar plaatsen in de wereld hebben om heen te gaan wanneer de onrust uitbreekt. dat zijn de moderne steden met nieuwe bouwstructuren etc. Je hebt gelijk. Ze prijzen de kleien mensen eruit en ze moedigen ze aan om te emigreren om naar Europese landen en de VS. Dat gaan ze in dat gebied waarschijnlijk ook doen, nu de grote elite daar heen gaan en hun futuristische gebouwen gaan bouwen waar ze de storm gaan uitzitten en beschermend zitten tegen de opstanden van de menigte die gaan komen in andere delen van de wereld. Dat wordt inderdaad waarschijnlijk een van die plaatsen.


Nu gaan we naar alma op de lijn is Alma daar ,in Nebraska.

Alma: Hallo dit is alma hoe gaat het Alan.

Alan: Ja

Alma: Ik hoop dat het goed met je gaat

Alan: Ja

Alma: Ja meneer, ik heb iemand gevonden die geïnteresseerd is in jouw boek en ik gaf hem mijn boek wetend dat ik dat boek nooit weer zal vinden en nu moet ik meer boeken van jouw bestellen. Dat zal ik doen. bedankt voor de show. Ik doe lessen in satirische renaissance  en de mensen die.... the dichters John Don Thomas, Logde Joseph Hal en Marsden. Ik begon erachter te komen dat deze mensen heel veel van ze zijn niets meer dan een hofnar net zoals we mensen vandaag hebben, de mensen vermaken naar de agenda van de elite en nog meer dan dat. Ik weet niet meer zeker of het Marsden was of hal die eigenlijk voor de koningin bij de geheime dienst. Ik ga een paar vragen stellen een paar vragen en dan hang ik op en luister ik naam het antwoord. Dan heb ik, ik wilde weten wat voor boeken ik kan gaan gebruiken om het midden engels te ontcijferen het is alsof een totale buitenlandse taal en als je wilt praten over Ama Amarita Ananya, de maya die zogenaamd een nieuwe moeder is die sommige van mijn vrienden. Ik kan niet geloven dat zij meegaan met die vrouw. Als misschien over een van die onderwerpen wilt praten ik wadeer de show en ga ophangen en luister.

Alan: Bedankt voor het bellen

Alma: Bedankt meneer.

Alan: Ze hebben vertrouwelijke informatie vrijgegeven aan een grote auteur van dit moment. Zo doen ze dat ze geven vertrouwelijke informatie vrij en geven het aan iemand die de connecties heeft om het eerste boek te publiceren over dit onderwerp de cultuur industrie waar ze toegeven en de noemen alle beroemde dichters die waren geautoriseerd om te werken voor het departement van de Britse propaganda en de Amerikaanse overheid gedurende de koude oorlog . In feite vanaf de eerdere tijden ook . Omdat alles alle informatie ook datgene wat je leuk vindt. Zelfs gedichten die je kunnen dragen in een droom vormt je verstand en je manier van denken, niet alleen dat je begint de levens van deze dichters te lezen en de manier waarop het gepresenteerd is en je is zo geweldig dat je hun meningen en opvattingen overneemt. We nemen over zie je heel veel mensen zijn echt onafhankelijk. We neigen mensen te kopiëren en adopteren hun houding en hun meningen. Dit werkt heel goed voor de meeste mensen voor de massa’s zoals ze zeggen. De groet dichters waren dat allemaal neergezet en er zijn lijsten van hun in vertrouwelijke documenten van de CIA en van de Britse overheid MI6 die samenwerkten en gaven ons de bekende mensen in de laatste 50-60 jaar ofzo en zelfs daarvoor.


Voor zover als het midden engels gaat er zijn sommige programma die je kan downloaden als je er voor gaat zoeken, weet wel midden engels was een overgangsfase tussen oud Duits en wanneer ze het nieuwe engels inbrachten die de nieuwe internationale taal voor de zaken zou worden volgens John Dee en Francis Bancon wie mede die taal hebben gemaakt. Er waren hele teams die de engelse taal hebben gemaakt. Zoals ik zeg. ze zeiden dat het de zakentaal voorde toekomst zou worden voor het Britse rijk wat ze aan het maken waren, het is heel succesvol geweest. Het is de zakentaal maar dat wisten ze 500 jaar geleden al. Ga eens wat zoeken naar programma’s die je kan krijgen die gratis zijn op de manier zoals het geschreven is. Het is ook ingebracht met de zelfde tijd als Shakesaspear die duizenden en duizenden nieuwe woorden introduceerde. dat hielp het te promoten vanaf de universiteit af . Toen natuurlijk deed de koning James bijbel de rest. Daarom werkte ze allemaal samen in de zelfde tijd.

Alan: Nnu gaan we naar Rose uit Georgia, ben je daar Rose.

Rose: Hallo daar Alan hoe is het.

Alan: Niet zo slecht.

Rose: Hey zou het je verbazen dat we een kleien grote elektrische storm over het kleine gedeelte van Georgia waar ik woon.

Alan: Nee

Rose: Ja wat een verrassing we gaan van droogte naar dit. Maar ik wilde je bedanken voor de geweldige leestips die je altijd geeft. Ik vertel je wat jongen sinds ik naar je luister heb ik veel geleerd niet alleen naar wat je zegt maar ik graaf alles op waar je het over hebt. Ik kijk ernaar op het internet en lees het allemaal nu lees ik het boek van Bertrand Russel zijn boek Scientific Outlook , het is fascinerend sommige dingen wat hij te zeggen had, het is aardig eng. Dit is een hoofdstuk .. ik heb het boek nog niet uit . dit is een hoofdstuk en het heet technique and inanimate nature. Man daar is het . 80 jaar geleden zei hij deze rotzooi, maar hij zegt

"de voorraad van olie in de wereld is gelimiteerd . Het zal waarschijnlijk niet heel lang duren voordat de voorraad van olie praktisch uitgeput zal zijn tenzij oorlogen zullen plaatsvinden voor zijn bezit voldoende destructief zullen zijn om het niveau van de beschaving te reduceren naar een punt waar olie niet langer nodig zal zijn. "

Nu het is belangrijk voor iedereen die luistert dat die nu oplet...

Alan: Hallo hallo ohh ze werd afgesloten als je daar bent Rose bel terug ,bel terug en zullen waarschijnlijk tijd hebben om je terug te halen, we hebben nu John uit Texas is John daar.

John: Ja ik ben hier . Ik ben 18 jaar oud en luister nu ongeveer 3 maanden naar jouw en heb veel opgezocht en heb een vraag wat me veel in verwarring brengt. Ik heb verwarring omtrent was het eerst kwam. Was het schrijven van de bijbel eerst of volgend ze . Ik bedoel waarom volgen ze het zelfde verhaal als wat de bijbel vertelt . Volgen zij omdat zij het gemaakt hebben of volgen zij het omdat het zo uitkomt.

Alan: Oke ik vertel het je als je begrijpt... heel weinig mensen begrijpen hoe de bijbel in elkaar was gezet of de historie van het en zelfs wanneer bepaalde boeken erin waren geaccepteerd. Openbaringen als je er naar kijkt, het is geschreven in de mysterie taal , de typische taal van die tijd. het is een soort van metafysische taal , de reden daarachter was dat re een esoterische boodschap voor diegene in de weet die het geleerd hebben en de exoterische voor de massa’s die gaan discussiëren over de punten die ze niet begrijpen. Maar er is geen twijfel dat openbaringen een soort van blauwdruk is die ze volgen tot de letter met hun plagen voedsel tekorten oorlog gemerkt zodat je niet kan kopen of verkopen zonder het merk. Ze volgen het tot op de letter. Aardbevingen, al dat gedoe. Alles kan gedaan worden met wetenschap al je het begrijpt. Je moet begrijpen dat zelfs in de vroegste mysterie geloven , teruggaand duizenden jaren, ze het vaak noemde in de termen van de natuur natuurlijke wetten begrijpen. Ze bedoelde wetenschap. Door het wetenschappelijk te bestuderen hebben ze de mogelijkheid natuur te controleren en te gebruiken op het publiek. Ik heb absoluut geen twijfel dat ze de informatie hadden heel lang gelden over wetenschap die redelijk geavanceerd is. De alchemisten uit de Middeleeuwen,als je naar hun kijkt, zij waren hetzelfde. Zij waren een broederschap wie hoorden bij de geheime genootschap van het rozenkruis. Ze zworen hun bevindingen niet te delen met het volk omdat kennis macht is. Ze waren geboeid in wapentuig en gevarieerde vormen van buskruid enz. Ze zeiden dat het hun macht zou geven over de meesters van de wereld een dag. De wetenschappelijke elite waar HG Wells over praatte. Het is allemaal dezelfde broederschap door de tijdperken heen die de echte wetenschap van het publiek afhield. alles wat het publiek krijgt is overbodig.

John: Oke dank je

Alan: Bedankt voor het bellen. Je moet echt begrijpen hoe het echt werkt omdat ze loden batterijen hebben opgegraven en tentoon staan in musea in Cairo en sommige denk ik in Iran en Irak. Zo is het gewoon. Het zijn oude oude wetenschappen. In het museum van Moskou hebben ze gepolijste lenzen voor in telescopen en misschien wel microscopen in het museum die ze vanuit Egypte hebben.

Ik denk dat Rose terug is van Georgia Rose, ben je daar.

Rose: Ja hallo ik ben terug

Alan: Oke werd je afgesloten door de storm

Rose: Was dat niet perfect een bliksemlicht een donder en boem uit ging de stroom

Alan: Dat is goed ik zeg het je dat is controle

Rose: Dat is controle ik vertel het je, ze hebben het tot een wetenschap gebracht. (lachen) Maar goed ik wilde een paar dingen delen die Bertrand Russell te melden had. Ik denk dat ze perfect zijn. Maar goed hij zegt dat

" moderne technieken heeft aan de mens een idee van macht gegeven die voor een snelle verandering van zijn mentaliteit zorgt"dat klinkt mij niet echt belovend. Ik weet niet hoe het voor iemand anders klinkt maar goed hij zegt ook" voor het typische verstand, niets is interessant voor de basis van wat het is, maar alleen voor de basis wat het kan worden"

Ik denk dat ze de natuur willen aanpassen en beter willen maken dan dat het is.

Alan: Ja

Rose: Zo in psychologische termen de liefde voor macht heeft alle andere impulsen weggeduwde die het leven compleet maakt" Ik hoe van de manier waarop hij het vertelt omdat het zo ... Ik bedoel zijn schrijven maakt me gek. Maar goed

"manipulatie en exploitatie zijn de leidende passies van de typische wetenschappelijke industralist." De gemiddelde man deelt waarschijnlijk niet deze nul concentratie" Maar voor deze reden faalt hij om de bron van de macht te behouden"

en dan sluit hij af dit hoofdstuk "

alle geschiedenis laat zien dat grote macht beschonken maakt" oh jongen echt alsof we dat niet wisten.

Gelukkig, de moderne houders van macht zijn nog niet echt bewust hoe veel ze konden doen als ze konden kiezen"" met dat gedeelte ben ik het niet schat eens maar....

Wanneer deze kennis in hun naar boven komt , een nieuw tijdperk is te verwachten.""

Hij zegt niet mogelijk , het is te verwachten.

Alan: Dat klopt

Rose: Hij vertelt ons waar het vandaag komt maar weet je wat, dat was 80 jaar geleden. Ik vertel je wat. De meeste mensen die van deze vent lezen zijn waarschijnlijk dood. Zo hier zijn we, als jij er niet was hadden de meeste van ons dit niet gelezen. Dus alle mensen daar luister naar Alan , hij is je leraar. We hebben hem nog maar even, volg al zijn aanwijzingen met betrekking tot boeken artikelen. Ik wilde je bedanken, man je bent geweldig je bent de beste jij bent voor mij je stem en wat je hebt te zeggen is een leidende hand door rook en spiegels en dan de vuur van de hel die komen gaan. ga vooral door. Je bent de beste Alan.

Alan: Bedankt voor het bellen Rose

Rose: We houden van je jij bent het man

Alan: Oke hou je taai

Rose: Ik vertel je wat. als er een god is en een hemel. Ik geloof niet in al dat gedoe omdat ik niet religieus ben, maar ik vertel je. Jij zou recht naar de hemel gaan . Jij zou niet naar start gaan en geen 200 dollar ontvangen maar je gaat recht naar hemel. Jij zou recht naar de hemel gaan.

Alan: Dat zou me wat zijn

Rose: Dat zou ik voor je wensen

Alan: Bedankt voor het bellen

Rose: Een geweldige avond

Alan: Hou je taai we hebben nu Tom uit Massachusetts ben je daar Tom

Tom: ik heb een vraag voor jouw. ik wilde je mening vragen over 2012 gebeurtenis die betrekking heeft met de Mayan kalender.


Alan: Ohh niets van waar. Ik vertel je als je ooit Alistar Crowley hebt gelezen die voor MI5 en 6 in zijn eigen memoires the beast vertelt hij je dat hij was ingenomen in alle takken van vrijmetselarij maar dat hij was ingenomen in the Scottish Rite of Freemasonry terwijl hij in latijns america was door een Mayan (lid van de maya stam) (lacht) als je Maya achterstevoorste zegt heb je ik ben I am zie je.


Tom: Ik ben I am


Alan: Nnatuurlijk het gehele ding is om New Agers the laten denken dat er iets geweldig staat te wachten en ze gaan er allemaal mee aan de haal. Natuurlijk gaat er iets gebeuren , absoluut. Ze hebben al gezegd dat 2010 de samenvoeging wordt van de amerikas en voor 2012 voor de VN uit te komen als een wereld macht. Dus dat gaat er gebeuren.


Tom: Oke geweldig bedankt voor de info.

Alan: Bedankt voor het bellen ik ben zo terug met meer na de pauze

Hallo Dit is Alan Watt terug met Cuttingthroughthematrix we hebben misschien tijd om een paar bellers te nemen. Albert van New Brunswick Canada ben je daar Albert.

Albert: Ik vroeg me af of jij iets wist van DARPA het kunstmatige controle systeem.

Alan: Ze deelde in het begin heel veel informatie uit. In feite ze hadden een piramide met het alziende oog neer kijkend op de massa, de mensen beneden. Dat was hun eerste logo . Dat hadden ze ingetrokken. Ze houden zich bezig met echte hightech spullen. Het heeft veel te doen met het samenbrengen van de menselijke hersenen met de computer , onder de naam van het helpen van mensen met een verlamming , maar ze zijn een militaire estbleshment. Ze krijgen veel geld en ze zijn deel van het totale bewaking netwerk.

Albert: Geweldig dat is echt geweldig . Ik bedoel, om iets geweldig te noemen date eigenlijk slecht is , maar op de zelfde tijd. Deze nanotechnologie de bio technologie de autonome dronen the marine zeebasis ruimte wapens weer modificatie.

Alan: Dit is wat je weet , dat is het enige waarvan wij iets weten.

Albert: En weer modificatie allemaal om ons te controleren.

Alan: Dat klopt

Albert: Fascinerend ik wilde dat even laten weten voor de luisteraars houd het vol met het goede werk.

Alan: Hou je taai ik heb Megan van Pennsylvania. ben je daar Megan

Megan: Alan hallo

Alan: Hallo

Megan: Oke het is dat verdraaide... laat maar zitten. Ik wil alle luisteraars aanbevelen om een kleine maandelijkse donatie te verrichten, het zou optellen en zou hulpzaam voor je zijn. Ik ga nu ophangen en ga geld doneren. Oke dank je Alan

Alan: Heel veel bedankt

Ja het is waar, heel weinig mensen doen het. Het is hetzelfde als wanneer ik bij Sweet Liberty was. Mensen dachten dat waarschijnlijk andere luisteraars geld zouden sturen en natuurlijk ging het uiteindelijk -the jackie patru show- te onder, omdat het geld niet binnen kwam. Je laat het aan andere over. Natuurlijk als je uit de lucht bent vragen mensen zich af , wat is er met je gebeurt , waar ben je heen gegaan. Dan zeg je niemand hielp me . Het zijn altijd dezelfde paar mensen die helpen altijd . Dat is een teken van de tijd waarin we leven.


Er zijn heel veel anderen die vragen voor geld en vertellen verhalen om mensen te fascineren en hun in cirkels te laten gaan om ze te verwarren en geld te sturen naar anderen. Maar je moet het doen , je moet het doen. Je zal je geld moeten sturen, waar jij denkt dat jij persoonlijk het meeste uitkrijgt , .. en dat is aan jouw. Het is aan jouw als jij me door wilt laten gaan of niet. Ik krijg niet betaald voorode shows . Ik vraag nooit iets voor de shows voor op de tv of radio . Ik doe het alleen omdat het moet gebeuren . Het moet gebeuren.


Ik heb tenminste het gezicht van de (patriot)vaderlandlievende radio veranderd , om ze uit het oude rondje te krijgen van het links en rechts stemmen en dat je alleen maar moet stemmen en al dat gedoe en ze het grote plaatje laten zien dat het niet alleen maar om de VS gaat maar om de hele wereld. Dit is een oorlog tegen de wereld de gehele planeet voor een nieuw systeem wereld wijd met een kleine populatie aan het einde en eventueel een nieuw genetisch gecreëerde mens . Ze keuren zelfs nieuwe wetten toe en ze geven zelfs in Europese landen grote apen de zelfde rechten als dat mensen hebben in voorbereiding tot the chimaera’s die ze gaan creëren. Geen grappen . Dat is wat ze doen . Wat een wereld wanneer we weder naar de hel gaan.

Van Hamish en mijzelf in een land met veel muggen en vliegen. plus dat er beren door het achterland gaan nu . Het is goedenavond en mogen jouw god of jouw goden met u mogen gaan.


Artikelen
food relief line grows long tense by annya johnson linda spice and greg j borowski (jsonline.com)-june 23, 2008
exclusive: innocent dad beaten by kung fu police" by richard smith (mirror.co.uk ) - june 26 2008

Vertaald door Youri