ALAN WATT

"CUTTING THROUGH THE MATRIX"

LIVE ON RBN

"MAJOR MOVES ON MINORS–

GOVERNMENT WANTS PREDICTABILITY

FOR TOTALITARIAN SOCIETY"

March 24, 2008

 

Dialogue Copyrighted Alan Watt – March 24, 2008

(Exempting Music,Literary Quotes and Callers Comments)

 

WWW.CUTTINGTHROUGHTHEMATRIX.COM

 

alanwattsentientsentinel.eu

 

 

"Code of Silence" by Bruce Springsteen

 

There's a code of silence that we don't dare speak

There's a wall between us and a river so deep

And we keep pretending that there's nothing wrong

But there's a code of silence and it can't go on

 

Is the truth so elusive, so elusive as you can see

that it ain't enough baby

To bridge the distance between you and me

There's a list of grievance 100 miles long

There's a code of silence and it can't go on

 

Hallo mensen. Ik ben Alan Watt en dit is ‘Cutting Through the Matrix’ op 24 maart 2008. Nieuwkomers, die mij geregeld contacteren, raad ik aan de site cuttingthroughthematrix.com te bezoeken en de afleveringen te downloaden die ik de afgelopen jaren heb gemaakt, zodat u zelf kunt proberen de puzzelstukjes van de echte realiteit te plaatsen. Bezoek alanwattsentientsentinel.eu voor verslagen van de uitzendingen die u kunt downloaden en afdrukken om door te geven aan uw vrienden. U vindt ze in verschillende Europese talen.

 

The roll is on” Zoals wij zeggen. “De Beer is los”. We nemen een grote vlucht naar deze prachtige nieuwe wereld order waarvan de mensen totaal onwetend zijn, omdat zij in een TV-realiteit, een 6 uur nieuws, een tijd schrift en een internet-realiteit leven, allemaal bewerkstelligd door diezelfde poppenspelers in de top van onze maatschappij.

 

Echter, voor degenen die begrijpen wat er is gebeurt de` afgelopen honderden jaren, in het bijzonder de afgelopen eeuw, organisaties hebben elkaar gevonden en werkte naadloos samen wat betreft de grote problemen van de wereld, en zij besloten dat de wereld gewoon te slordig is. De domme mensen daar onderaan, de gewone mensen, het lukte ze gewoon maar niet hun eigen leven te ‘managen’ en dit verschaft diegene met het intellect het recht hun meesters en ‘overlords’ te zijn.

 

Dit is geschreven door professor Carroll Quigley in "Tragedy & Hope" en zijn andere boek

"The Anglo-American Establishment”.  Een nieuwe feodale orde heeft zich gevestigd.

 Die is hier, en het werkt omdat de democratie wordt gerund door de lobby groepen. Lobbygroepen die kantoren hebben tegenover de verschillende regerings gebouwen en congreszalen en ze hebben de grootste financiering die je je maar voor kunt stellen, en ze krijgen dus een stem in alles.

Jan modaal op de bodem heeft niets in te brengen, en dus zijn de nieuwe feodale opperheren  de CEO's van de grote Internationale vennootschappen en zijn hiervoor geautoriseerd. Geautoriseerd door nog machtigere instellingen boven hen om te doen wat ze doen.

Zo hebben enkele van deze bedrijven opdracht gekregen tot de overname van de hele voedsel levering van de planeet.

Dit werd besproken in het begin van de 20e eeuw en als je sommige van de boeken leest gedrukt voor de ‘League of Nations’, die later voortbloeide als de Verenigde Naties, zul je lezen dat ze zeiden dat ze uiteindelijk de overname van de voedselvoorziening van de wereld zouden bewerkstelligen.

 

Nou, dat hebben ze voor elkaar gekregen, onder het mom van particuliere bedrijven en er zijn er nog maar vijf van, en ik heb geen enkele twijfel dat deze groep van vijf grote agro-food bedrijven, in werkelijkheid er slechts een is.

 

Water natuurlijk is de andere grote want dit is oorlogsstrategie. Dezelfde technieken die

werden gebruikt duizenden jaren geleden, tijdens de bestorming een stad of staat. Je gaat voor de voedselvoorziening en hun water en alles wat je nodig hebt om te leven.

Dat is wat er gebeurd is en we leven er middenin terwijl deze monsters maar doorgaan. Ik kom terug met meer na de volgende berichten.

 

Hallo mensen. Ik ben Alan Watt. We zijn terug met Cutting Through the Matrix en ik wil erop wijzen

dat wat er vandaag de dag aan de hand is voor een paar van ons geen verrassing is, want wij zijn op zoek gegaan naar de oude, oude boeken en bestudeerde de geschiedenis van het totalitaire regime. De wetenschappelijke dictatuur zouden we het ook kunnen noemen, want het word allemaal gerund door deze zogenaamde "professionals" met allerhande nieuwe wetenschappen zoals sociologie en antropologie en wetenschappers die betrokken zijn bij Pavlov’s doctrine.

Een ding dat ze allemaal gemeen hebben in hun grote geloof is het sociaal Darwinisme, evolutie, en zij geloven dat die mensen aan de top, zij zelf uiteraard, de meest geëvolueerde soort op de planeet is. Zij zijn superieur.

 

Ze zijn allemaal eugenica van binnen en ze zijn al 100 jaar of meer vreselijk ongerust over al die mensen aan de onderkant. U, met die ongewenste genen, "the commoners” het gewone volk, zoals zij hen noemen in de prachtige monarchieën van Groot-Brittannië en het Britse Rijk, de

gewone mensen die gewoon niet omhoog kunnen komen op de maatschappelijke ladder, omdat ze zakken op inferieure genen en ze niet al te slim zijn van boven. Dat is wat ze denken.


Daarom, om de controle niet te verliezen met te veel van de gewone mensen
uit de onderklasse, waar Charles Galton Darwin erg bezorgd over was, besloten ze dit te corrigeren door de bevolking te verminderen via diverse en elke mogelijk middel. maar dit moest op een dusdanige manier gebeuren dat het publiek nooit zou ontdekken wat werkelijk gaande is. Met andere woorden, ze zouden niet vragen om vrijwilligers voor sterilisatie of voor euthanasie.

Ze voeren de verschillende methodes gewoon in en zorgen dat het allemaal zijn werk doet en ondertussen voeden ze ons veel propaganda over de vraag waarom dit allemaal gebeurt.
In andere woorden verwijten zij het publiek. Het is uw levensstijl. Het is uw levensstijl, waardoor u steeds minder en minder jaren leeft.
Het is uw levenstijl dat u al deze verouderingsziekten heeft. Ziekten die voorheen alleen de ouderen troffen, zijn nu te vinden bij adolescenten en jonge mensen, en zo is het werkelijk, want ze stoppen het gewoon in de inentingen en het is echt zo dat de vaccins die er waren voor polio enzo. veel kanker virussen bevatten. Actieve kanker virussen - het enige doel van deze bijzondere virussen was het produceren van tumoren later in het leven, en we weten dat er nog andere dingen in deze vaccins zaten, omdat ze werden ontworpen in bacteriële en virale oorlogvoerings laboratoria.
Dat is de reden waarom de mensen van vandaag niet over de energie die hun grootouders en Groot-grootouders hadden beschikken. Dat is waarom ze geen uithoudingsvermogen meer hebben en dat is waarom ze al die verouderingsziekten

op te vroege leeftijd krijgen.

Niet alleen al dat ¨junk food¨dat we voorgeschoteld krijgen, dit draagt zeker allemaal eraan bij, maar is zeker niet de enige factor in het spel hier.

 

Zoals ik al zei, als u de boeken leest gedrukt door de grote jongens waaronder die van Brezinski, in zijn boek "Between Two Ages” , het hoofdstuk genaamd de ¨Technetronic Era¨, gaat hij in op een techniek die gebruikt zal worden op de massa van de bevolking van de wereld, een techniek welke hun geest zal controleren, mind control.

Nu was hij geen kleine speler. Deze man was een adviseur van presidenten (nog steeds) en werkte hij voor de NSA en vele andere grote instellingen.
Hij sprak over deze techniek die zou worden geïntroduceerd om de controle over de geest van de mensen af te dwingen. Immers, de beste manier om een vijand te verslaan (en het publiek is de vijand) is om in de eerste plaats hun gedachten aan te vallen.

Dit werd voorheen overgelaten aan hoofdzakelijk zuiver psychologische oorlogsvoerings technieken, maar ze zijn een stap verder gegaan en ze gebruiken nu technieken die te maken hebben met H.A.A.R.P en andere vormen van gecombineerde magnetron technologieën om allen onderuit te krijgen, met inbegrip van het spuiten in de lucht wat onophoudelijk door gaat.

Zaken die terug gaan naar de dagen van Teller, de grote uitvinder van de H-bom, een ander prachtig voorbeeld van een psychopaat. Hij raadde sproeien van metalen deeltjes in de lucht aan,om er vervolgens ELF frequenties op los te laten, en een van de bijwerkingen hiervan zou zijn dat het de emoties van mensen zou wijzigen.
Dit is getest op hele continenten. Ze hebben al deze gegevens opgeslagen en gewoon door het wijziging van de frequenties kunnen ze je heel gelukkig, laid-back of liever angstig of boos maken.
Zeer eenvoudige technieken in deze dagen en natuurlijk kunnen ze ook aardbevingen veroorzaken door HAARP, in samenhang met het sproeien ook tornado's, orkanen en allerlei ander prachtige oorlogvoering chaos. De kapiteins van de oorlogen zijn gefascineerd door deze macht, zoals alle psychopaten zijn. Het zit in hun genen en ze geven deze genen door aan hun eigen kroost en wij vragen ons af waarom deze hel maar voortduurt door de generaties heen, door de vele, vele eeuwen heen naar beneden. Nou, dat is waarom dus.

Plato sprak er al over. Hij zei dat als je kwaliteiten kunt fokken in of uit gedomesticeerde dieren, je hetzelfde kunt doen met mensen, en lang geleden al hebben de aristocratieën die genen, die delen van de hersenen die ons medeleven en empathie geven en ons helpen om je sociaal naar elkaar toe op te stellen, onder hun eruit ‘gefokt’ , en die kwaliteit wordt een collectief  overlevingsinstinct als we elkaar allemaal zouden helpen . Ze fokken deze kwaliteiten eruit voor koningen en koninginnen en de rijke families, en ze raken meer en meer vermengd wanneer ze alleen maar onder elkaar trouwen. Dichter en dichter verweven tot ze allen psychopathisch zijn van nature.

Vervolgens, omdat ze zo rijk zijn, huren ze de rijke mannen en alle wetenschappers in om al hun werk te doen voor ze onderaan, zodat ze de controle over de bevolking hebben, maar de grote angst waar ze door de eeuwen heen over geschreven hebben, is dat op een dag de massa een magisch getal zou kunnen bereiken en oncontroleerbaar zou worden.
Ze zijn hier doodsbang voor en zouden dat ook moeten zijn.

Ze moeten hier doodsbang voor zijn want nu het allemaal naar buiten komt, door hun eigen oude boeken die zij vaak nogal arrogant schreven, wat ze allemaal van plan zijn met de massa. We zien het zich manifesteren en de mensen in de verschillende bevolkingsgroepen zijn nogal ongelukkig om erachter te komen wat er wordt gedaan met hen en waarom.

Sprekend over genen, de hele darwinistisch socialistische beweging van de 20e eeuw bloeide uit in verschillende facties die specifieke delen van de persoonlijkheids typen bestudeerde . Ze probeerden verschillende families in categorieën te stereotyperen,en probeerde te voorspellen wat hun nakomelingen zouden zijn, uiteraard, tussen de gewone mensen.

Toen ze voor het eerst begonnen met het meten van de omvang van de schedel en nog meer van deze vreemde dingen waar ze in geloofden, Adolf Hitler was een van hen, maar ook president Roosevelt, en president Wilson,en ook enkele van de ministers-presidenten van Groot-Brittannië. Ze waren allemaal bezig met eugenetica en het geloof in grotere cerebrums “(deel v.d hersenen dat motoriek en hogere geestelijke eigenschappen bestuurd zoals redenatie, gedachten, geheugen en emoties )” en het recht om te heersen over mensen met minder grote cerebrums, en zij kwamen met al die gekke ideeën zoals het meten van de oorlel naar de neus et cetera om te proberen criminele eigenschappen op te sporen. Nou, dit is allemaal weer bij elkaar gebracht, maar onder een meer wetenschappelijk mom, onder het mom van genetica.

Genen blijken nu het excuus te zijn dat ze gebruiken voor al de theorieën die ze hebben.
U moet begrijpen dat een theorie slechts een gok is. Ze worden uiteindelijk onderwezen als een feit maar ze worden nog steeds
theorieën genoemd, die grens kunnen ze nog niet overschrijden. Ondertussen worden deze theorieën, met de autoriteit van wetgeving versterkt, en raad eens wat ze ermee doen.
Lang geleden al in de verschillende psychologische tijdschriften over Amerika, de grote amerikaanse psychologische tijdschriften, wilden ze al rechten geven aan sociale diensten en afdelingen om kinderen te verwijderen van hun ouders als zij aan bepaalde kenmerken voldeden, waaronder deze vreemde metingen van het oor naar het oog enz. En het volgende is wat ze nu doen, dit is van ¨the Telegraph¨ van 18 maart 2008. Ik heb hier eerder uit gelezen, maar het is de moeite waard nog eens te behandelen.

¨DNA Databank bereid zich voor op kinderen die Criminelen zouden kunnen worden¨ door Simon Johnson.

Basisschool kinderen moeten geregistreerd worden in een nationale DNA-databank indien hun gedrag suggesteert dat zij criminelen worden. Volgens een hoge Scotland Yard deskundige gisteren.¨

 Alan: Het gaat verder met;

“Gary Pugh, de directeur van de forensische wetenschap en de nieuwe DNA-woordvoerder ... "

 Alan: Een DNA woordvoerder. Kun je dat geloven?

"... Voor de Association of Chief Police Officers ..."

 Alan: Welnu, de Association of Chief Police Officers is een VN-organisatie.U moet het hoofd politie in uw omgeving eens vragen of hij hier aan toebehoort. U zult merken dat hij dat doet.

"... En hij riep op tot een debat over de maatregelen die nodig zijn om toekomstige overtreders te identificeren. Hij zei: "Als we een primair middel voor het identificeren van mensen hebben voordat ze een misdaad begaan zijn de voordelen van het zich op jongeren richten op de lange termijn extreem groot. "

 Alan: Nu onthoud de term "pre-arrestatie syndroom"? Het werd geintroduceerd  gedurende de
eerste Homeland Security Act in de VS en onder de verschillende Anti-Terrorisme wetten in de rest v.d wereld,
waar ze u dus arresteren als zij vermoeden dat u misschien een misdaad gaat plegen. Hetzelfde idee zie je. Zelfde idee. Terug naar de oude eugenetici met hun meet-linten, het meten van uw schedel en oren,ogen en al de rest. Ze geven het nooit op,  het is steeds hetzelfde clupje.

"We moeten diegene vinden die eventueel de grootste bedreiging voor de samenleving gaat vormen."

 Alan: Nou god sta de mensen bij die een stel goed functionerende hersenen hebben, want dat zijn de mensen waar ze achteraan gaan namelijk.

"Maar critici stelde dat dit een stap in de richting van een politiestaat is die het risico met zich meedraagt jongeren te stigmatiseren die nog een strafbaar feit moeten begaan. "

 Alan: Tsjonge, nog iemand met logica hier. Dat kunnen we niet hebben, of wel?

 

            “De details van meer dan 4.5 miljoen mensen met inbegrip van ongeveer 150.000 kinderen onder de leeftijd van 16, in het gegevensbestand van de overheid opgeslagen, dit maakt het tot het grootste systeem van zijn soort in de wereld. Vorige week kwam het aan het licht dat het aantal 10 tot 18 jarigen, die na arrestatie in het gegevensbestand zijn geplaatst, volgend jaar rond deze tijd ongeveer 1.5 miljoen bereikt zal hebben. De politie in Engeland en Wales hebben ouderlijke toestemming nodig om een DNA-monster  van kinderen onder 10 af te nemen, de leeftijd waarop je crimineel verantwoordelijk bent. “

 Alan:  Intressant, Ik zal hier meer van lezen na de onderbreking. Terug in een ogenblik.

Hallo mensen. Ik ben Alan Watt. Wij snijden door de matrix en wij zijn getuige van de volgende stap naar de vervolging van uw kinderen, als iemand daar nog wat om geeft tenminste, omdat om eerlijk te zijn diegene die werkelijk betrokken zijn en full-time tijd in hun eigen kinderen steken zijn aan het afnemen. Zij verwachten dat de staat hen groot brengt,  en dit is eingelijk pas gaande sinds de jaren '70, maar het is er wel nu.

 Om te vervolgen met dit artikel van de Telegraaf over  het nemen van DNA van jongeren en de poging om hen als potentiële misdadigers te etiketteren alvorens zij wat verkeerds hebben gedaan. Dit is in feite waar dit over gaat.

 Het gaat verder met:

            “Kinderen in Schotland kunnen aangeklaagd worden op acht-jarige leeftijd, maar de politie kan geen DNA afnemen als zij jonger zijn. Julia Margo, van het Instituut voor het Onderzoek van het Openbare Beleid, dat een recent rapport over de kwestie schreef, was het ermee eens dat het mogelijk is om risicofactoren in kinderen van leeftijd vijf tot zeven te identificeren. “

 Alan:  Het is mogelijk. U weet wat ‘het is mogelijk’ betekent? Ga de definitie van mogelijk na want het is niet feitelijk , het is mogelijk.

            “Maar zij zei dat het plaatsen van jonge kinderen in een gegevensbestand hen mogelijk stigmatiseert.”

 Alan:  Je meent het.

“Chris Davis van van de Nationale Primaire Hoofdonderwijzers Vereniging zei dat Mr. Pugh’s suggestie bekeken kan worden.”

 Alan: Zou kunnen worden bekeken. 

“… als stap naar een politiestaat.“

 Alan: Ik ben benieuwd in wat voor wereld deze kerel de laatste jaren heeft geleefd? Opnieuw, zijn deze karakters degenen die altijd naar voren worden geschoven om te beweren dat dit niet kan, dat dit heel ondeugend is, dit kunnen we niet hebben, dus schuiven zij deze karakters naar voren. Zij zijn allemaal onderdeel van het toneelstukje. 

            “Hij voegde verder toe: Het veroordeelt hen op een zeer jonge leeftijd van iets dat zij nog niet hebben gedaan. Om kinderen te etiketteren in dit stadium en hen in een register te plaatsen  gaat te ver. “

 Alan:  Ik veronderstel dat hij daarom een leraar is he? Hij heeft de capaciteit om dingen als dit te zeggen. Dat is wat ze aan het doen zijn ziet u en wat ze in werkelijkheid nastreven is het vinden van die kinderen met leidinggevende kwaliteiten. Diegenen die nog niet aan de Ritalin zitten, en zij willen deze jongeren vernietigen.  

Zo’n registratie  zullen ze hun hele leven meedragen, als ze gaan solliciteren voor een baan bijv. moet dit met een registratie dat zij een potentiële misdadiger zijn, alhoewel zij nog nooit wat hebben gedaan.  Het is vrij verbazend, of niet?  Nu zitten wij allen achterover leunend denkende dat het ons niet beïnvloedt. “Da’s pech voor je, maar ik ben o.k dus,” omdat de maatschappij zo versplinterd is dat wij dit  toestaan te gebeuren.

Het oude gezegde; ze kwamen voor de socialisten en ik was geen socialist dus lieten ze mij met rust, en toen kwamen ze voor die  partij, maar daar was ik geen lid van en dus lieten ze mij met rust, en toen kwamen ze voor deze partij enz enz... . Dit gezegde is o zo waar. Totdat u zelf aan de beurt bent, en ze voor u komen, en er niemand meer is om voor u op te komen.

Dit is o zo waar omdat deze maatschappij lang geleden al, met opzet is verdeeld en veroverd.  Man tegen vrouw, vrouw tegen de man,  kinderen tegen de  ouders, en wij aanschouwen deze gemakkelijke overwinning van ze op dit moment, terwijl ze in sneltreinvaart hun agenda doorvoeren.  Dat is waarom het nu in sneltreinvaart gaat. Er is geen oppositie meer.  Het is zo goed als uitgevoerd.

Ik heb hier nog een interessant artikel dat ik ga vermelden alvorens ik naar de bellers ga. Het gaat over mobiele telefoons.  Nu denken de meeste mensen dat mobiele telefoons iets fantastisch is. U ziet mensen zien die eraan verslaafd zijn, kletsend tegen zichzelf achter u in de winkel of in de rij voor een koffie. Ze keuvelen vrolijk over bijvoorbeeld hun komende uitstrijkje ondertussen volledig vergeten waar zij zijn want ze zijn verslaafd. Totaal gewijd aan de hele tijd kletsen, onophoudelijk  geratel, het maakt niet uit waarover gekletst word zolang het maar gebeurt. Het geeft hun het gevoel dat ze leven. Zij denken dat mobiele telefoons en al die  andere  dingen hun zijn  gegeven door de grote bedrijven en dat deze fabrikanten enkel op winst uit zouden zijn en in feite van hen houden; en niets is verder weg van de waarheid omdat de mobiele telefoon is ontworpen om u te volgen en om een stap verder te gaan, om al uw aankopen te volgen.

 

Dit is uit de Los Angeles Times, 16 Maart, 2008.

            “U zult het misschien niet weten, maar vanaf Januari werd het onwettig in Californië voor bedrijven om arbeiders te verplichten apparaatjes onder hun huid te implanteren die hun verblijfplaats op elk moment zou openbaren. “

  Alan:  Wist u dat dit gebracht werd d.m.v een wetsvoorstel dat ze trachten er doorheen te krijgen?

“Staats Senator Joe Simitian noemde zijn wetgeving een bescherming tegen de ultieme invasie van de privacy. Gouverneur Arnold Schwarzenegger maakte het voorstel  tot wet met zijn handtekening in Oktober. Maar uw privacy zou niet volledig beschermt kunnen zijn. “

  Alan:  Zie je, deze kerels houden nooit op. Zij komen steeds opnieuw terug en bieden u, de muis, meer kaas aan en meestal gaan we voor het aas.

             “Dezelfde op deze chip gebaseerde technologie waarvan Californië  niet zal toestaan dat deze onder de huid wordt  geplaatst, zal spoedig in mobiele telefoons alom vertegenwoordigd zijn. Waarvan de telecommunicatie-industrie gelooft dat deze meer en meer als elektronische portefeuilles zullen worden gebruikt om aankopen te maken. “

  Alan:  Verrassing. Wij zijn allen werkelijk geschokt en verrast, he? Geeuw, geeuw, geeuw.

             „Vrijwel alle belangrijke fabrikanten van mobiele telefoons introduceren reeds deze technologie in hun zaktelefoons. Verwacht wordt dat betalingen met mobiele telefoons in de loop van de volgende jaren moet exploderen wanneer meer winkels uitgerust zijn om dergelijke transacties te behandelen. Hier is hoe het zal gaan: U gaat naar Gap, selecteert een paar broeken en zwaait uw telefoon langs een lezer bij de kassa.  De aankoopprijs wordt onmiddellijk afgetrokken van uw lopende rekening  als een debetkaart of als een toepassing op een creditcard. Een verslag van de aankoop gaat in het gegevensbestand van Gap. Dat is zeer gemakkelijk en zal onbetwistbaar een zegen voor klanten, verkopers en de telecommunicatie-industrie zijn.  Wat deze technologie ook betekent,  is dat alle mobiele telefoon eigenaren, wat bijna iedereen is, technologisch geëtiketteerd zullen worden. In theorie kan iedereen – elk bedrijf of overheidsdienst – die het zou willen, u in een straal van 100 meter identificeren en uw gangen nagaan.”

  Alan:  In feite kunnen zij het al per satelliet doen. Zij kunnen het al via de satellieten doen. Dat is eigenlijk het echte nieuws hierover. Ik ben terug met meer na deze berichten.

 Hallo mensen. Ik ben terug. Ik ben Alan Watt en wij snijden door de matrix, deze matrix  van illusie die bij het publiek vanaf onze geboorte wordt verspreid en door herhaling, door hoofdzakelijk de media word versterkt, de media  die het onderwijssysteem overneemt en ons opleid gedurende ons hele leven.

Wij worden opgeleid en getraind net als een computersysteem, constant opgeleid door verbeteringen in het programma door de bovengenoemde media, precies zoals Brzezinski zegt, en dat is wat wij elke dag na-papegaaien op het werk – niet het materiaal ik waarover ik hier spreek.  Zij snateren over trivia. Het is goedkoop vermaak dat hen grijpt. En zo is het ook bedoeld in deze surrealistische wereld.

Om nog een klein beetje te vervolgen met dit volgen van uw mobieletelefoon en uw aankopen. 

Deze schrijver zegt:

 “Uw celtelefoon zal constant de gegevens van uw locatie  uitzenden...”

   Alan: Uw locatie.

“ misschien uw naam, adres en andere potentieel gevoelige informatie. Het publiek is traag geweest om de privacyimplicaties van deze technologie op waarde te schatten...” 

 Alan: Je meent het? Ik denk dat ze er sowieso helemaal niet zoveel over nadenken. Ze verkopen hun ziel nog voor een stukje comfort, dat bedoel ik.

Dit is wat Simitian zei.

             „Hij heeft een verscheidenheid van wetsvoorstellen in de koker om zich te richten op diverse aspecten van wat bekend staat als radio frequentie identificatie (radio frequency identification) of RFID.

“De meeste mensen realiseren zich niet dat er geen wet is tegen wie de informatie op een RFID tag kan lezen en wat er allemaal op bewaard kan worden. O.K., neem even diep adem. De RFID technologie is er al sinds de 2de Wereld Oorlog , toen de transponders op geallieerde vliegtuigen werden geplaatst om hen van de duitse vliegtuigen te onderscheiden.  Deze dagen is RFID overal.  Wanneer arbeiders  een identiteitskaart of FOB langs een lezerhalen om de bouw in te gaan, dat is RFID.  Wanneer de plastic markeringen op koopwaar in supermarkten of warenhuizen worden geplaatst om inventaris te beheren, is dat RFID. De markeringen duiken op in de rijbewijzen en  paspoorten. Het Legoland themapark in Denemarken experimenteerde onlangs met het geven van RFID polsbandjes aan kinderen zodat zij gemakkelijk door ouders konden worden gevonden. (terwijl een woordvoerder daar verklaarde  dat er geen plannen zijn deze technologie te testen bij  Legoland in Carlsbad.) China is nu in het proces om de met RFID-uitgeruste nationale identiteits kaarten aan elk van zijn 1.3 miljard burgers uit te geven.

 

 Alan:  Nu vergeet niet dat dat China de model staat voor de wereld is, volgens de verenigde naties. 

            „Het is duidelijk dat RFID officiële documenten moeilijker te vervalsen maakt, en het leven voor consumenten makkelijker. Bedenk hoe snel de wachtrij zou zijn als iedereen een met RFID uitgeruste celtelefoon of creditcards in plaats van contant geld of ouderwets magnetisch gestript plastic  zou hebben. De telecom bedrijven omarmen de technologie omdat ze verwachten dat hun klanten meer minuten gaan gebruiken en minder snel van aanbieder wisselen zodra zij hun zaktelefoon in een ‘e-wallet’ hebben veranderd. „

 

 Alan:  De celtelefoon op zichzelf is slechts een opstapje naar de chip. Zodra iets onmisbaar wordt, wat deze dingen zo snel doen, net als de computer, kunnen zij zich niet voorstellen terug te gaan naar ouderwets pen en papier, of het telefoneren van mensen en het spreken over de telefoon of zelfs face to face. Daarom wanneer ze met de chip komen, wanneer het verplicht wordt,  zullen zij het goedkeuren en zullen  de meeste mensen er vrij gelukkig mee zijn. Wij verkopen onze ziel voor gemak.

Nu wil ik naar de bellers  gaan en ik heb Jim van Zuid-Carolina aan de lijn. Bent u daar Jim?

 Jim:  Ja. Hey, Alan hoe gaat het vanavond?

 Alan:  Niet zo slecht.

Jim:  Hey, Ik  ontving uw eerste boek pas in de post. Ik ben opgewonden om het te gaan lezen.   Ik had één observatie en één vraag voor u. De observatie zou zijn dat ik voor het eerst in verscheidene jaren weer heb gevlogen, en kwam er achter hoe storend het is hoe men de mensen door de luchthaven verwerkt.  Toen ik mijn ticket bij de balie ging halen, je kan niet eens meer met een persoon spreken. Je moet door de computer gaan om het kaartje te krijgen, dat is heel anders  als toen ik een kleine jongen was die door de luchthaven ging, zo duidelijk dat ze een stukje menselijkheid weggehaald hebben. We moeten het met de computer doen en dan moet je langs  ‘Homeland Security’ wat ze tegenwoordig  hebben om gecontroleerd en onderzocht  te worden en je moet je ticket in de hand houden en het aan drie of vier verschillende mensen tonen. En, als je een fles water meebrengt,  merkte ik bij andere mensen in de rij op, trekken ze je eruit en maken een voorbeeld van je en ik was verbaasd hoe de mensen dit tolereren. Het is voortdurend - ik zie dat de mensen dit goedkeuren en ik vond dat storend.

De vraag die ik voor u had is; ik luisterde pas naar de radioshow en hoorde u het hebben over ,hoe heet die kerel uit Texas ook alweer? Ik kan er nu niet opkomen, maar hij sprak over de ‘Delphi Techniek’  en ik keek online en las er een klein beetje over, en herinner me dat ze op school deze techniek ook toepaste. Het is allemaal groep-denken en ze proberen je te breken, als je er een ander idee op nahoud dan de groep, proberen ze dat tegen je te gebruiken. Jij hebt het verkeerde beeld. Mischien dat u daar over zou kunnen uitweiden.

 Alan: De Delphi Technique is al vele jaren in gebruik. Voortkomend uit dezelfde instituten als 'the human potential movement' zoals ze het noemde, en het hele idee was dat ze begrepen dat een dynamisch leiders type een publiek zo ongeveer kon hypnotiseren, en vooral de ware gelovers, daarom komen ze om krachten te leren  speciale krachten innerlijke krachten etc.

Maar ze dachten dit ook te kunnen gebruiken als overredings techniek op raden bijvoorbeeld. Tijdens raadsvergaderingen waar het publiek uitgenodigd word mee te luisteren naar de grote veranderingen die ze voor de wereld in petto hebben, tot het naar beneden brengen van de watervoorraden toe.

Ze stuurden dez bepaalde 'types',onderwezen in deze delphi techniek. En het werd zo opgezet dat het publiek uiteindelijk moest instemmen om dit allemaal door te laten gaan, kent iemand een waterproject dat is overgenomen? enz. enz. Wat ze doen, ze weten snel de 'people pleasers' eruit te pikken, -diegene die vroeger appels naar de leraar brachten toen ze nog op school zaten-.

Daar maken ze oogcontact mee zodat als er iemand opstaat met een vraag die de man niet gesteld wilde hebben of een te heet onderwerp vond. Te eerlijk over hoe het publiek er onder zal lijden als een bepaalde wet erdoor komt of wat dan ook. Dan zullen de 'people pleasers' opstaan om hun tot de orde te roepen.

Het is een psychologisch proces dat geleerd word en het hele idee is om iedereen tot overeenstemming te brengen door het gebruik van 'Plato'-achtige discusieer technieken, waar ze je naar een vorm van logica toe redeneren.

Ze zeggen we zijn het allemaal eens dat zwaartekracht je op de grond houdt en we zullen allemaal instemmen, maar als je springt van de grond kom je weer beneden, Ja. Stap voor nemen ze je mee door hun onderwerp. Als ze je watervoorziening willen overnemen en in het begin lijkt het logish, niemand wil een vergiftigde watervoorziening. Dat klopt iedereen eens, en beetje bij beetje word het 180 graden omgedraaid. Als die paar in het publiek die niet onder de betovering van consensus denken vallen opstaan, want mensen in groepen neigen het allemaal met elkaar eens te zijn, om het punt dat men beroofd word van hun rechten duidelijk te maken en dat ze zich scheel gaan betalen aan die nieuwe installatie of wat dan ook. De 'people pleasers' staan dan samen op en beginnen te roepen. Ze roepen "stil" je verstoord het gesprek. je verstoord de boel. En zo werkt het.

Het is puur psychologie, een oude psychologische truuk, en deze professionals worden het hele land doorgestuurd. Ze worden ingevlogen om hun zin te krijgen. Het is meestal een landelijke beweging.

Bijvoorbeeld deden ze dit met de wetsvoorstellen aangaande de waterverspilling die ze erdoor wilden drukken waarin ze konden verklaren dat iedereen op aarde een potentieele waterverspiller was, en waarin ze al je rechten op landbezit konden afpakken, maar het is nooit op zo'n directe manier naar het publiek toe gepresenteerd. Ze gebruikten de Delphi techniek om het waar te maken, en uiteindelijk stemden de mensen toe in hun eigen ondergang. Ze zullen alles verliezen door consensus bouwen (polderen).

  Jim: En het is erg effectief op de meeste mensen.

  Alan:: Erg effectief, temeer nog vandaag de dag want de afgelopen 15 jaar, soms 20, in verschillende staten, verschillende plekken, word het in scholen gebruikt d.m.v het groepdenken waar ze allemaal in een circel zitten en voordat iemand die mag verlaten moeten ze tot concensus komen op alles. Wanneer een individu er een afwijkende mening op nahoud word hij negeert en uitgesloten tot hij zijn fout inziet, terug bij de groep komt en instemt met de rest van de groep. Ze zijn al geconditioneerd in het 'groepdenken'.

  Jim: Erg interessant. Bedankt meneer Watt.

  Alan:Bedankt voor het bellen. Ja we worden bestuurd door psychologie, psychiatrie en  wetenschap en we worden uitstekend begrepen want we zijn de meest bestudeerde soort op aarde.

Nu hebben we Jim uit Buffalo, New York aan de lijn. Ben je daar Jim? 

 

  Jim: Ja meneer, hoe is het?

  Alan: Niet slecht.

  Jim: Ik was je show aan het luisteren.Fantastisch zoals altijd. Je noemde het eerder al in een andere context over mensen niet- niemand kan het iets schelen. Ik ben overtuigd dat het de mensen niets kan schelen. Als je nieuws zoals jij brengt probeert over te brengen op ze kijken ze je aan alsof je drie hoofden hebt omdat, ik denk ze het niet op CNN of Fox nieuws gezien hebben.

Dit sluit naadloos aan op wat je verteld over deze Delphi techniek. Als mensen zo geïndoctrineerd kunnen worden op die manier te denken, en nooit verder denken, zijn we ver van huis.

  Alan: Dat is zo. Echter, ga je weer terug in de boeken zul je vinden dat vele van de grote spelers die het begrepen en de grote denktanks opgezet hebben die uiteindelijk veel van deze agenda implementeerde, zoals Lord Bertrand Russell, ze verklaarde in hun boeken, dat ze een situatie zouden creëren, een mentale staat van apathie onder de gemiddelde bevolking. Ze gingen hier ook iets dieper op in hoe ze dit voor elkaar zouden krijgen. Het hele idee was door constante herhaling van dagelijks nieuws, met kleine berichten van de overheids-instellingen dat zo de mensen konden laten accepteren dat ze inferieur waren, dat hun levens nu eenmaal gecontroleerd werden.

Ze accepteren dan dat ze geen rechten hebben etc.; al het denkwerk word gedaan door hun beteren boven hen, deze speciale mensen, en dat is gebeurd. Je hebt een staat van apathie nu, waarin mensen denken dat alles buiten hun macht ligt.

Plus met de oorlogen op het gezin, wat echte oorlogen waren. Op wetenschappelijke wijze geïntroduceerd en gebracht via tijdschriften en praatprogramma's etc. totdat je een niet functionerend systeem hebt.

Mensen zijn in een apathische staat en wanneer ze allemaal verdeeld en overheerst zijn, is het veel gemakkelijker om vooruit te stomen met dit wetenschappelijk dictatorschap wat op het publiek is toegepast en ze uiteindelijk als gepland ook toe zullen geven.

  Jim: Precies, en de mainstream media en reclame organisaties doen dit met ons elke minuut van elke dag.

  Alan: Opnieuw, Bertrand Russell in 1920 en opnieuw in 1950 haalde precies dat punt aan, hij zegt, we moeten de experts in psychologische manipulatie aan boord hebben. Hij zegt, "Madison Avenue enzovoort moeten we binnenbrengen, want zij begrijpen hoe het publiek te motiveren, en dingen te laten doen die ze normaal niet zouden doen.

  Jim: Ja, en daarom hebben we een natie van schaapjes, waar kom je vandaan Alan?

  Alan:  Schotland.

  Jim: Schotland? Zit je daar,doe je vandaar je shows?

  Alan: Nee, ik ben niet in schotland nu, dan zou ik nu in de gevangenis zitten.

  Jim: Oh, het spijt me, dat was ik vergeten. Af en toe gooit de media je een bot toe zoals ik dat noem. Gisteren bijvoorbeeld National Public Radio berichte dat het autisme gevallen flink omhoog zijn gegaan, en heb jij hier ook van gehoord?

  Alan: Daar krijg ik veel berichten over.

  Jim: Maar dan vervolgde ze met iemand die vertelde dat ze geen idee hebben waarom.

  Alan: Uiteraard, uiteraard

  Jim: Nou snap ik niet wat dan de reden was om het ons te vertellen.

 Alan: De reden is om je bekend te maken met het idee van een vorm van onvermijdelijkheid dat dit zo is. Je accepteert het uiteindelijk, des te vaker je het hoort als zijnde de nieuwe norm.

Ze geven ons continu nieuwe normen en hoe afkeurend het ook mogen zijn, het zal de nieuwe norm zijn in het hoofd van de mensen, omdat ze het niet op een bewust niveau kunnen doordenken. Door herhaling word het gebracht.

  Jim: Juist, Je bedoeld als in tegenstelling tot de complete absentie van deze ziekte, zeg  50 jaar geleden?

 

  Alan: Precies, het was vroeger 1 op de 100.000, en zelfs dan was het al duidelijk vanaf de geboorte, de nieuwe vorm van autisme duikt op binnen circa 2 weken na het krijgen van de eerste inentingen. En dat is de standaard nu.

  Jim: En we stellen gewoon geen vragen meer tegenwoordig? Ik bedoel dat is echt..

 Alan: Weet je, onderdeel daarvan was de kwik maar dat is ook afleiding. Kwik is zeker niet fijn voor de hersenen. Dat wisten ze al in 1800, toen het werd gebruikt om syfilis te bestrijden. Ze kende de effecten op de hersenen. Ik ben echter tot de conclusie gekomen dat wanneer deze figuren het er 100 jaar geleden het er over hadden de populatie te reduceren, d.m.v. sterilisatie, en bepaalde delen v.d hersenen aan te vallen die kritisch denken mogelijk maken, ze dit ook gedaan hebben via de inentingen. En ik denk dat ze bepaalde chemicaliën en virussen aan toevoegen die bepaalde delen v.d hersenen aanvallen, want het IQ van de mensen -je weet waarschijnlijk dat we een nieuwe norm voor het IQ gemiddelde hebben-; het is namelijk een paar punten gezakt. Ze hebben het ook officieel verlaagt.

  Jim: Juist ja, erg interessant. Nou ik hoop dat de mensen wakker beginnen te worden. Ik weet niet wat ik nog meer moet zeggen.

 Alan: Ja, mee eens. Ik denk niet dat het van de massa moet komen. De massa gaat waarschijnlijk met elke richting mee zoals in voorgaande tijden. Maar grote veranderingen gebeuren niet door de massa. Het is altijd door een paar mensen die hun verstand kunnen behouden. Die op kunnen staan op het juiste moment en plaats, en degene die dit veroorzaken kunnen aanwijzen. Boeiend en overtuigend kunnen spreken met voldoende historische bagage en feiten om het te onderbouwen. En dan ineens heeft de keizer geen kleren en is de bezwering gebroken.

Je kan ook een beroep op de emoties van de mensen doen, want we moeten die emoties terugkrijgen.

De collectieve emoties die ons ons samenbinden als een overlevings mechanisme.

Een beroep op emoties want uiteindelijk is het zo dat ze naar de grond staren als je hun gevoel aanspreekt,  ze vraagt of ze om andere mensen geven of het ze geen lor kan interesseren?

Als het ze niets kan schelen is het voorbij voor hen, daar is geen twijfel over, maar we zullen door een hel gaan, absolute hel met dit scenario, en we zullen ook een strijd der titanen zien als ze aan de top onderling oorlog gaan voeren.

Het ziet er niet goed uit voor het algemene publiek, maar sommigen onder ons zullen het doorstaan, en hopelijk zullen dan de geleerde lessen voor altijd aan de jongeren onderwezen worden.

Zodat ze voorkomen kunnen, dat zoiets ooit weer kan gebeuren.

 Jim:  Nou hartelijk bedankt.

 Alan: Bedankt voor het bellen, terug na de boodschappen.

Hallo terug met Alan Watt en 'cutting through the matrix' en we hebben Nate uit Alabama hier. Hallo?

 Nate: Hallo Alan hoe is het?

 Alan: Overleven hier.

 Nate:  Ik snap je. Je hebt een interessante show. Eerder had je het over mobieltjes en dat je er al je financiele gegevens op hebt staan omdat het makkelijk is enzo. Dat wilde ik bevestigen want afgelopen jaar in Japan had de jongen waar ik mee was al zijn credit cards gegevens in zijn g.s.m staan.

Hij koopte er dingen mee, en weet je het is erg gemakkelijk. Als je daar wel eens in een treinstation geweest bent, het is enorm chaotisch. En je kan al de stations en tijden uit je mobieltje halen.

 Alan: Als we er eenmaal inzitten is er geen weg meer terug snap je. Zodra een bepaald percentage v.d bevolking iets accepteerd onder deze zogenaamde 'democratie', word het wetgeving en is het de enige optie nog. Want we moeten hoe dan ook allemaal te volgen en traceerbaar zijn voor de overheid. De g.s.m zal een aantal jaar gebruikt worden en dan volgt de verplichte chip. Dat is het einddoel van dit 'trainen' van ons, via computer naar g.s.m en dan chip.

 Nate: Ja je hebt gelijk In feite heeft zo'n beetje iedereen een mobieltje behalve ik. En zo worden we waarschijnlijk al gevolgd

 

 Alan: Zeker, Zeker.

 Nate: Dat wilde ik bevestigd hebben, want ik heb het gezien en weet dat het er is.

 Alan: Bedankt voor het bellen.

 Nate: Ok bedankt.

 Alan: Tot ziens, we hebben Mark uit New York, ben je daar?

 Mark: Ja goedenavond Alan. Hoe is het?

 Alan: Niet slecht.

 Mark: Goed.En je show is fantastisch zoals altijd, die laatste beller had het bij het rechte eind met de mobieltjes, en de beller daarvoor die zij dat hij net als mij hoopte dat de mensen wakker zullen worden. Ze zullen binnenkort wakker worden,want ik ving vandaag een gesprek op tussen vrachtwagen bestuurders, die het hadden over een enorme vertraging die eraan komt in de nabije toekomst. Hij sprak met een bakker, een zelfstandig ondernemer die nog maar net het hoofd boven water weet te houden met de graanprijs van vandaag. En de chauffeur zei dat hij binnenkort moet stoppen met leveren vanwege de dieselprijs.

 Alan: De spijker op z'n kop, ze gaan een enorme crisis veroorzaken in de voedsel-industrie, net als met al het andere,want voedsel is een wapen. En net vandaag in canada is de prijs van een brood met 20 cent omhoog gegaan. Het gaat 40 cent omhoog in de komende weken. En ze creëren deze zogenaamde voedsel-crisis over de hele wereld.

Ze kondigde aan dat we slechts 50% van de graanoogst van vorig jaar hebben ten gevolgen van slechte gewassen, maar dat zijn allemaal leugens. De 5 agri-food bedrijven hebben de gehele wereld voedsel-voorraad overgenomen.

 Mark: Ja dat weet ik ik probeer mijn voorraad graan binnen te hebben voor de komende voedseltekorten. Jammer genoeg geloven andere mensen mij niet, die denken dat ik grappen maak.

 Alan: Je moet gewoon handelen naar wat er komen gaat.Bereid jezelf voor want de voedselprijzen gaan door het dak, en worden gebruikt als het ultieme wapen. Het ministerie van agro-cultuur van de V.N verklaarde jaren geleden al dat ze voedsel als wapen zouden gebruiken.

 Mark: Juist,nou ik hoor de muziek,bedankt dat je me te woord wilde staan Alan.

  Alan: Bedankt voor het bellen en ik ben terug met meer in de volgende show. Namens Hamisch en mijzelf  (Hamish is mijn hond), hier in Ontario, Canada, goedenavond en moge uw god of goden met u zijn.

 

(vertaling door J.J)