Alan Watt op

The Alex Jones Show

 

(Oorspronkelijk LIVE uitgezonden op 10 oktober 2008

op www.infowars.com en www.gcnlive.com)

 

 

10 oktober 2008

 

In Nederlandse vertaling

 

WWW.CUTTINGTHROUGHTHEMATRIX.COM

 

www.alanwattsentientsentinel.eu

 

Alex: De rest van dit uur en 15 minuten van het volgende - daarna hebben we Charlotte Iserbyt - hebben we Alan Watt. Alan, ik waardeer het echt dat je vandaag bij ons bent. Jij hebt dit voorspeld en gezegd dat de vijand heel publiek is. Mensen kunnen niet geloven dat zij het begin van de economische tegenspoed zouden veroorzaken. Dit is een militaire aanval niet?

 

Alan: Dat is het. Het is onderdeel van de hele 100-jarige oorlog, dit geweldige Utopia in, dat zij zeggen aan het einde ervan binnen te brengen, als ze eenmaal de populatie gereduceerd hebben. Maar in tussentijd ga je door de complete socialisering van de wereld heen waarin de regering een vinger zal hebben in alles wat je doet, letterlijk. Je zult de regering dienen. Het dienen van de wereldstaaT, dat is de hele agenda hierachter. Ze zullen alles traceren wat je koopt. En er zullen zoveel legaliteiten zijn en zoveel regels die je in je dagelijks leven moet volgen dat je als een vlieg in een spinnenweb zult zitten.

 

Alex: Het is bedoeld om je over te halen het systeem in te gaan. Dat is het doel van tirannie, om iedereen tot crimineel te maken. Ik weet zeker dat je de “New York Times” van vandaag hebt gezien dat de kinderen in Engeland - maar ze hebben het hier nu ook - getraind worden om ouders te bespioneren en te zeggen dat ze “teveel vlees eten, dat ze teveel voedsel eten. Dat ze geen auto zouden moeten rijden, punt.” Ze rapporteren over hen. En de New York Times zegt: “Dit is goed, de moeders en vaders zijn trots“. Maar hun kinderen rapporteren over hen. En nu willen ze “carbon checkpoints” invoeren. In Engeland en in Canada is het al begonnen en het komt nu naar de Verenigde Staten. Je zult wekelijkse thuisbezoeken van bureaucraten krijgen. Dit zal een regen van HEL zijn.

 

Alan: Ja, er is geen twijfel over. Dit is de volledige push voor een geheel nieuwe geordende samenleving. En grote bedrijven in Groot-Brittannië zoals, ik geloof dat het N-Power heet, geven miljoenen ponden uit aan advertenties op TV en in kranten waar ze kinderen vragen zich aan te sluiten bij deze organisatie waar ze hun eigen kleine ID-cards krijgen.

 

Alex: “Climate Cops” (klimaat politie)! En het zijn zwart met rode uniformen met armbanden, en het zegt: “Vul formulieren in over je ouders en geef ze aan de politie”.

 

Alan: En over al je buren ook. Ja.

 

Alex: Je kunt niet - en we kwamen hierachter omdat Steve Watson in Londen de krant opensloeg en er waren paginagrote kleurenadvertenties. Ze zijn overal op tv. Ze klagen iedereen aan. Alan, ze gaan er echt voor!

 

Alan: Wel, zij meenden het op 11 september toen ons werd verteld dat “niets ooit meer hetzelfde zou zijn”. En deze mannen menen echt wat ze doen. Ik was naar één van de oude toespraken van Bush aan het luisteren. En hij spreekt over het “raken van de vijand”. Je moet begrijpen wie de vijand is: het is de populatie van de planeet, inclusief Amerikanen. En hij zei: “We zullen alle wapens gebruiken die ons ter beschikking staan, inclusief economische wapens”. En DIT is onderdeel van oorlogsvoering: economische strategie. We leven allemaal onder dit vreemde ding dat GELD heet. En nu is het tijd voor de regering om het leven van iedereen door middel van geld te beheersen.

 

Alex: En Alan, ik bedoel, je geloofwaardigheid schiet omhoog en is heel groot, net als die van mij en anderen. Want wij lazen gewoon hun blauwdruk voor. Wij vertelden iedereen dat de bailout een overname was en dat dingen daarnaslechter zouden worden. Wij vertelden hen dat zij voor een nieuwe wereldorde banksysteem zouden pleiten, dat hebben ze nu gedaan. Vertel mensen wat het volgende is dat komt.

 

Alan: Ik heb jarenlang gezegd dat het Bretton Woods Verdrag slechts één onderdeel was van een 50-jarige strategie. Daarna zou het volgende deel geïntroduceerd worden. En de Wereld Handels Organisatie en de Wereldbank moeten tanden krijgen, daar hebben zij deze voor opgezet. We hebben dat reeds opgezet door het GATT Verdrag (General Agreement of Trade and Traffic), voor de Algemene Overeenkomst van Handel en Verkeer, waar het de Star Chamber is die besluit wie met wie handelt en wie niet. En er is geen mogelijkheid om in beroep te gaan, als er een beslissing genomen is, is deze definitief.

 

Alex: En zij zullen besluiten wie hun geld het land uit mag nemen. Zij zullen besluiten wie kinderen kan krijgen. Ieder facet van het leven gemicromanaged.

 

Alan: Dat klopt, want economie -wij denken er niet over na begrijp je - economie sluit ook het gezin in, daar gaat het in hoofdzaak over. Ieder individu leeft in een economisch systeem met dit vreemde ding dat stroomt - of je het GELD of krediet noemt maakt helemaal niet uit. In feite, Bertrand Russell zei terug in de jaren ’50 dat het systeem dat zij zouden binnenbrengen een systeem zou zijn waar de regering alle financiën zou beheersen, en via die financiën ieder individu. En de overheid zal je uiteindelijk aan het begin van iedere week een bepaalde hoeveelheid krediet geven. En je kunt het niet opsparen, het begint iedere week met hetzelfde bedrag.

 

Alex: Ze noemen het “Carbon rationing” (Carbon rantsoenering). Nogmaals, zij moesten de economie imploderen om controle te krijgen. Ze kunnen niet gebruiken dat mensen zelfvoorzienend zijn.

 

Alan: O, absoluut niet. Zij moeten TOTALE controle hebben over het leven van ieder individu op de planeet, dat is het hele plan hier. Ja.

 

Alex: O man. En ze huren nu misdadigers voor het leger en de politie, Alan.

 

Alan: Ik weet het, ik weet het. Ze doen het in Eurpa nu al flink wat jaren. Maar de tragedie is dat het algemene publiek niet begrijpt wat er werkelijk aan de hand is. Deze farce die geld heet en de aandelenmarkt, het is vanaf het begin gefixeerd. We weten dat de Verenigde Staten jarenlang een departement hadden dat meebetaalde als de aandelenmarkt zakte. Niemand raakte toen in paniek. De media vertelden ons toen niet om in paniek te raken. De media, die een arm van deze heersende elite zijn, vertellen iedereen nu om in paniek te raken, dus zij helpen het te veroorzaken.

 

Alex: Dat is de sleutel. We komen terug om daar meer over te praten. Zij kondigden twee en een halve week geleden aan: “depressie, depressie”. De President, al de leiders zeiden het, garandeerden het. Zij wisten precies wat ze deden.

 

Alan: Er is geen twijfel. Je kunt dit niet zomaar uit het niets laten gebeuren. Dingen op een dergelijke schaal komen niet uit het niets. Het vergt heel veel coördinatie. En ze komen allemaal op hetzelfde moment naar buiten. Opnieuw, je ziet deze verenigde front benadering. Ze komen allemaal naar buiten met dezelfde slogans, dezelfde termen, dezelfde projecties. Het is georganiseerd. En dat is je sleutel, het is georganiseerd.

 

Alex: Met precisie.

 

Alan: Ja.

 

Alex: Totale precisie. Militaire economische aanval. Je word hier en nu carpet bombed (onvertaald) door de Nieuwe Wereld Orde. Zij verwoesten gezinnen, zij verwoesten je toekomst. Zij stolen al het geld uit het Pentagon Trust Fondsen. Ze roven alle politie trust fondsen leeg, alles. We zijn zo terug met Alan Watt.

 

***

 

Alex: Goed, Alan Watt is het laatste segment bij ons. En we zijn net terug live op prisonplanet.tv voor leden en mensen die op de infowars.com streams luisteren, die exclusieve streams. We zullen een paar pauzes schrappen. We zitten in gesprek, achter de schermen met Alan Watt. Alan, omdat we net live terug zijn op TV, vat kort samen wat er gebeurt met de geleide economische implosie. Het sleutelfeit dat je naar voren bracht was dat zij twee weken geleden aankondigden dat de markt zou sterven. Wij gaven hen niet de grote dictatoriale macht. Er werd naar congresleden met oorlogsrecht gedreigd. We hadden hen als gast en het was op “C-Span”. We zien weergaloze dingen gebeuren. Want de New World Order werkt zoals jij weet - de luisteraars weten het misschien niet - in fasen. En dan hebben ze van die springfasen (jumpfases), ze bouwen langzaam op en dan springen ze. We gaan een springfase in, klopt dat?

 

Alan: Ja, dat gaan we. Het zijn lange termijn plannen, lange termijn, intergenerationeel in feite. En dat is de sleutel voor het succes ervan. Het gaat zo langzaam en dan raken ze je. En dan gaat het weer een tijdje langzaam zodat wij ons aan het nieuwe systeem kunnen aanpassen en dan raken ze je opnieuw. Maar het is allemaal ontworpen om ons een globale samenleving binnen te brengen, deze “New World Order” waar Bush Sr. over sprak. Het is ook een Brave New World type systeem. Maar eerst moeten we door de Orwelliaanse fase ervan gaan met de grote laars die op het gezicht stampt. Daar gaan we nu doorheen, met de kinderen die de ouders verraden. Met de overheid die de leiding heeft over alles wat je economisch opzicht doet. Er zullen nu zoveel voorschriften zijn voor wat je kunt kopen, naar gelang je status, je feitelijke status voor het systeem. Want in dit systeem zal er uiteindelijk geen privé eigendom zijn. Dat is al gesteld. Dat is één van hun mandaten. Dus uiteindelijk krijg je dat regeringen privé-eigendom binnenkomen en het langzaam allemaal overnemen. En dan ben je afhankelijk van de regering voor je overleving en voor je werk en de rest. Dit is de Brave New World waar zij op afstevenen.

 

Maar eerst moeten zij ons allemaal erin trainen. En het is net zo goed een trainingsoefening als iets anders om het publiek van de wereld angst aan te jagen zodat we alle ongelooflijke regels en voorschriften die zullen komen zullen accepteren. We zullen hieruit komen, zoals ik zeg, met een gereduceerde populatie, met een economisch systeem dat nooit, ooit meer hetzelfde zal zijn. En we worden allemaal geacht om zoals zij zeggen, “de wereldstaat te dienen”. Dat zal onze enige plicht zijn.

 

Alex: En de sleutel om het privé eigendom over te nemen is de carbonbelasting en de nieuwe milieuregels die ze het publiek nu aankondigen. Van de Club of Rome documenten – toen mensen ons uitlachten - tot de uitvoering nu.

 

Alan: Dat klopt. De Club of Rome was de belangrijkste denktank. Nu, al die denktanks zijn aan de top met elkaar verbonden. Het is de piramidestructuur, de “duizend punten van licht” (“thousand points of light”) met de non-gouvernementele organisaties die voor hen werken om sociaal beleid binnen te brengen. En de Club van Rome stelde in hun eigen boek, “the First Global Revolution”, de twee stichters die het boek schreven, stelden “dat zij het idee verzonnen om het publiek de schuld te geven van iets wat met het weer te maken had, waarschijnlijk globale opwarming, dat zou aan het doel beantwoorden” (“that would fit the bill”). En dan zouden we ons allemaal moeten aanpassen en onze levens veranderen in overeenstemming met de regels en voorschriften die zij zouden uitvaardigen, zogenaamd om de planeet te redden.

 

Alex: En natuurlijk, het huidige hoofd van de CFR (Council on Foreign Relations) beschreef dat in 1992 als het geadopteerde beleid. Hij zei een pensor attack (onvertaald), een valse  terreur (false terror) om de harde politiestaat af te trappen, en daarna de socialistische zijden handsschoen, micromanagement van het gezin, beheersing van de business, de bespieders in je leven, door de dreiging van globale klimaatverandering. En hij zei: We kunnen zeggen ijstijd als het koud is en omgekeerd kunnen we zeggen globale opwarming als het heet is”.

 

Alan: Ja, dat is een feit. En niet alleen dat, begrijp je, wat we van de media krijgen heeft de bedoeling aan ons verteld te worden. De paniek, en de hype en al de informatie over de oorlog enzovoort. Maar wat zij je niet vertellen zijn de andere dingen die aan het gebeuren zijn. Begrijp je, totale oorlog is nu voor jaren achtereen gaande op de populatie van de wereld. Met inentingen, dat was er ook allemaal onderdeel van, dat helpt ons neer te drukken, het maakt ons ziek, om de populatie te reduceren, het vernietigt het immuunsysteem. En zij sprayen de planeet nu tien jaar aaneengesloten met aerial spray, bijna iedere ochtend. ze wijzigen het weer. Dus ze gebruiken heel veel verborgen wapens. Dat kwam uit de Silent Weapons Agenda.

 

Alex: En heel recent Alan, hebben regeringen toegegeven dat ze de atmosfeer veranderen. Ze doen andere testen. Honderden universiteiten en diensten zijn erbij betrokken. Dus ze zijn de laatste paar maanden in reguliere kranten naar buiten gekomen en kondigden het kalm aan.

 

Alan: Ja, na het feit dat ze het al jarenlang doen. Dus we worden aangevallen. De wereld wordt aangevallen via onze voedselvoorrraad, die is ook gewijzigd en je hebt geen geheime organisaties die samenkomen uit  biologische oorlogsvoerings industrieën om betere wortels of aardappelen te maken. Hier is iets anders gaande. We weten feitelijk dat bijvoorbeeld kankers van de maag explosief groeien. En dat lieten ze zien toen ratten en muizen getest werden met de GMO (genetisch gemodificeerde) groenten enzo.

 

Alex: Ik wil politie en leger zeggen, jullie allemaal die het systeem dienen, FBI agenten. Lach wat je wilt, als je je kind in een kist legt is dat geen grap. Zij zijn ons aan het vermoorden. Kanker, één op twee mannen, één op drie vrouwen.

 

Ik zal deze pauze schappen, het is té belangrijk dat we Alan lang hebben, dus we schrappen deze pauze en de volgende, met mijn gast terug voor iedereen, in drie minuten. Blijf alsjeblieft bij ons, we zullen doorgaan over de globale meltdown van de aandelenmarkt -  ontwórpen - terwijl zij roepen om een nieuwe wereld orde.

 

***

 

Alex: Waarom zijn ze nu klaar? En zijn ze op schema? Want er vindt een grote bewustwording plaats maar het maakte niet uit, 1001 telefoontjes, dat is vastgelegd, in sommige gevallen meer dan 1001, van de mensen die ertegen waren. Daarna werd het Congres gewoon gedreigd met oorlogsrecht. Nu, het is niet zo dat het publiek ermee akkoord gaat, het kan de gevestigde orde nu niets schelen.

 

Alan: Dat is juist. Dit lijkt de juiste tijd te zijn. Deze mannen, vooral met het internet, zij kunnen voortdurend, dagelijks, opinieonderzoeken houden, door het verkeer op het internet. Zij weten wat het publiek denkt en wat zij willen en zelfs waar de verwarring ligt en de verwarringsfactor exploiteren. Dus het is psychologische oorlog. Maar het is tevens informatievergaring. Deze mannen maken geen fouten. Zij weten precies wanneer ze ons moeten raken. En wat is een beter tijdstip om ons te raken als zij een wereldwijdeoorlog tegen terreur” hebben afgekondigd, deze vage term? Pas dan realiseer je je, Ze hebben het over iedereen die leeft met een idee dat het oude systeem goed is, het systeem waarin zij opgroeiden. Iedereen die dat gelooft is daarom een terrorist. Deze mannen brengen ons de “Nieuwe Wereld Orde” in, zoals George Bush Sr. ons bleef vertellen. Het is een Nieuwe Wereld Orde, een nieuw systeem om dingen te leiden; een nieuwe manier van leven, dat is het belangrijkste van alles. Je zult niet in staat zijn om je gewoon voort te planten zoals je wilt, je genen door te geven, een partner te kiezen. Dat komt nu allemaal via verschillende artikelen naar buiten.

 

Alex: Geen wet van de jungle, waarvan wij denken dat is barbarisme, maar nee, zij bedoelen met de wet van de jungle: ontmoeten, trouwen met wie je wilt, wonen waar je wilt, je eigen bezit hebben. Nee, nee, nee, de wet van de nieuwe wereld orde.

 

Alan: Dat is juist. En dat is waar de piramide voor staat. Het staat op verlaten land. Het verlaten land betekent “de profanen”, dat betekent: het algemene publiek, dat bedoelen zij daarmee.

 

Alex: Wat zie je op korte termijn gebeuren?

 

Alan: Op korte termijn: regeringen zullen binnenkomen en stapsgewijs – regeringen hoeven in een bepaalde sector niet alles over te nemen. Zolang ze er aandelen in hebben komen ze binnen met regels en voorschriften. Dat gebeurt met al de verschillende organisaties die reeds subsidies et cetera van de overheid krijgen. Kleine opvanghuizen voor geestelijk zieken enzovoort. Regeringen komen binnen en eisen dat je twee of drie trappenhuizen hebt en zo en zoveel brandblussers hebt, enzovoort. Dan eindig je bij het boekhouden voor de regering totdat je je door het boekhouden niet meer kunt bewegen. Zo wordt het gerund.

 

Alex: (zin onvertaald). En heel binnenkort zul je 10.000 dollar boete krijgen voor het weggooien van een bananenschil.

 

Alan: Dat klopt, en zij hebben al de grote stap van, opnieuw, deze stille organisatie, deze Verenigde Naties, die opgezet was om uiteindelijk het front van een één wereldregering te vormen. Het krijgt nu tanden. En zij hebben al verplicht gesteld dat inspecteurs de huizen rondgaan, zelfs in de landelijke gebieden om je met duizenden dollars te beboeten als er ook maar een gat in een pijp van je afvoer zit of als deze verbogen of dichtgestopt is. Ik bedoel, ze gaan de hele weg van bestraffing en gebruiken economie om het publiek te straffen of om ze van het land te krijgen.

 

Alex: Alan, we gaan nu over naar het hele publiek. Hier gaan we.

 

***

 

Alex: Alan Watt, talkshow host, documentairemaker, schrijver. We geven je straks zijn website. Ik ben Alex Jones, we zien de geleide economische instorting. Ik vergat John tijdens de pauze te vragen, John, hoe ver ben je met de audioclips die ik wilde?

 

John: Die zijn klaar.

 

Alex: Ze zijn klaar. Ik val “Zeitgeist Addendum” niet aan uit kwaadwilligheid of woede in de richting van de persoon die het gemaakt heeft.  Ik ken hun nieuwe wereldorde niet, ik weet niet of zij proberen samen te werken met de vrijheids- of bewustwordings beweging. Ik ben het met veel eens wat in de eerste Zeitgeist zat, ik ben het met een paar dingen niet eens. Ik denk dat alles dat ervoor zorgt dat je buiten het kader denkt over de gehele linie gezond is. Maar de nieuwe film volgt precies wat H.G Wells schreef in “The Open Conspiracy”, wat hij schreef in “The New World Order”, zijn non-fictieboeken, in zijn film “Things to Come”. De communisten, de socialisten, gefundeerd door de banken, om de massa in dit gemeenschappelijke systeem, dat door de technocraten geleid wordt, te consolideren. Ze stoppen het altijd in een kader van technologie, high-tech en het niet meer hoeven werken, een Utopia. En wat je ziet in de film “Things to Come”, gemaakt van één van Wells’s boeken, is een roep om een Wereld dictatorschap van dit weldadige, geheime genootschap,“de Vrijmetselaars”. En zij komen binnen en bombarderen en moorden, ze komen binnen en sprayen, verspreiden gas over je steden. Dat zit in het boek en in de film. Ik wilde veel hiervan in “Endgame” stoppen maar had gewoonweg geen tijd. En toen zag ik het corporate (onvertaald) rapport, er staat een link op infowars.com met een analyse van “Things to Come” en “Blade Runner”. En toen ik het vanmorgen zag moest ik denken aan eerder deze week toen ik een kritiek schreef over “Zeitgeist Addendum” waar ze op de goedbedoelende socialistische wijze, waar ze zeggen : “Niemand van ons zal hoeven te werken. Er zullen geen klassen meer zijn die zullen uitgeroeid worden.” Maar dat is een klasse, dat is de staat die het uitroeit, met strikte regels, controle. Je kunt er niet goed uitzien, je kunt niet zeggen wat er goed uitziet, want dat is een klasse. Je kunt niet ergens beter in zijn. En je hebt de overheersende technocratische elite, zoals in  “THX1138”, die, opnieuw, gebaseerd is op Huxley’s werk waarvan hij in in een Berkeley toespraak toegaf voordat hij stierf, dat dat werkelijk was wat de regering van Engeland aan het plannen was. Zijn broeder had de leiding over  Unesco.

 

Dus ik wil voor Alan eerst een clip spelen van “Zeitgeist Addendum”, deel 10, dat we een paar dagen geleden hebben laten horen waar dit goedbedoelende individu en ik heb geen twijfel over de “virtue” (deugd) die hij heeft (als ze erin geloven) weet je: dit “Utopia van de machines”. Maar begrijp je, het voornaamste doel van de machines is om mensen te beheersen, te domineren en te vervangen zodat we niet meer nodig zijn, zodat we vervolgens afgeslacht kunnen worden, zoals Bill Joy het publiek waarschuwde in zijn artikel uit 2001 in “Wired Magazine”  toen hij naar een conferentie ging en zij erover spraken hoe zij de meerderheid van ons konden elimineren. Dit is werkelijk gaande. Dus hier is de clip uit  “Zeitgeist”:

 

 

“We are such an abominable sick society that we won’t make the history but let’s just say that large nations took land from smaller nations, used force and violence. You get history talked about as corrupt behavior, all the way long until the beginning of the civilized world.

That’s when all the nations work together. World Unification, working toward a common good for all of human beings and without anyone being subservient to anyone else, without social stratification whether it be technical elitism or any other kind of elitism are eradicated in the face of the earth. The state does nothing because there is no state.”

 

“We zijn zo’n verfoeilijk zieke samenleving dat we geen geschiedenis zullen maken maar laten we zeggen dat grote naties land namen van kleinere naties, dwang en geweld gebruikten. Je hebt geschiedenis die erover spreekt als corrupt gedrag, de hele weg tot het begin van de geciviliseerde wereld.

Dan zullen al de naties samenwerken. Wereld Vereniging, werkend in de richting van een gemeenschappelijk doel voor alle mensen en zonder dat iemand ondergeschikt is aan ieder ander; zonder sociale gelaagdheden, of het nu technisch elitisme is of welke andere soort elitisme ook, worden in het aangezicht van de wereld verwijderd. De staat doet niets want er is geen staat.

 

Alex: O ja, dat is zo kinderachtig. Maar zo simpel voor de domgemaakte massa om voor te vallen. Dit is precies wat de technocraten 150 jaar geleden in Engeland bedacht hadden. Ik wil dat je hier commentaar op geeft, Alan. En daarna speel ik een clip uit “Things to Come” van H.G. Wells, grote blockbuster uit de jaren ’30.

 

Alan: Wat er interessant aan is, het zegt in de film niet hoe zij tot dat stadium zullen komen. En zij blijven de term “sustainability” (houdbaarheid) noemen. Dat houdt in: reductie van de populatie. Het houdt in, opnieuw, dat er een eugenetica programma in werking zal zijn. We moeten, zoals je zegt, teruggaan in de tijd. En we zien dit opkomen met Theosofie in Groot-Brittannië toen Blavatsky neergezet werd voor het publiek om een tak op te starten, voornamelijk om veel vrouwen deze beweging in te krijgen, maar ook mannen. En we weten dat Hoge Vrijmetselaars deze organisatie runden. In feite, Besant die het van Blavatsky overnam, was een dochter van Lord Besant. Nu, Besant zelf is de naam van de standaard van de Tempeliers. Dat was de naam, de besant. Dus zelfs hun namen waren nep, maar zij gebruikten ze in het echte leven.

 

Zij kwamen met Krishnamurti naar buiten, die “een redder van de wereld, een nieuwe Messias” moest gaan worden. En hij was getraind door deze lords, deze Vrijmetselaars, om te doen wat hij deed. Deze film, viel me op, begint met Krishnamurti die spreekt. Dus dit is een Theosoof die het Theosofische wereldbeeld binnenbrengt. Laten we niet vergeten, we springen vooruit: Adolf Hitler en al de jongens om hem heen baseerden de Nazi ideologie op Theosofie. Zij waren Theosofen. Zij geloofden in eugenetica, dat is het voornaamste kenmerk van Theosofie: speciale voortplanting, selectieve voortplanting. We weten dat dit al in de 19e eeuw gaande was. We zien het met Charles Darwin’s familie. Zij bleven voortplanten met –

 

Alex: Wel, we zien hen spreken over totale, absolute tirannie waar je niet toegestaan word om een betere (zin deels onvertaald); meer te weten over wiskunde, waar ze, zoals je zegt, iedereen drogeren en ontwerpen om de onderklasse te zijn. Dit is de ultieme duisternis. En ze vermengen het met 11 september waarheid. Ze vermengen het met anti nieuwe wereld orde, terwijl de Nieuwe Wereld Orde de schrijver hiervan is!  Laat me de volgende clip spelen. Dit is van “Things to come”. En in de film vliegen ze rond met perfecte B-2 bommenwerpers, vergassen de mensen met zenuwgas, de barbaren, die zich niet willen onderwerpen. Ze hebben zwarte uniformen, zitten rond raadstafels terwijl ze hun Nieuwe Wereld Orde opzetten.

 

Dit is het, hier komt het:

 

 

(first sentence unaudible)

We have the airways

or what’s left of them

We have the seas

And we have ideas in common

The Brotherhood of Efficiency

The Freemasonry of Science

 

This is how I can see our plan of operation. First we round up a brink, that last dismal vestige of ancient predatory soldiers. The last would be conquered, then settled, organized and (inaudible) This owned,  then that.

And at last, Wings over  the World

And the New World begins

 

(eerste zin onverstaanbaar)

We hebben de luchtwegen

of wat er van over is

We hebben de zeeën

En we hebben gemeenschappelijke ideeën

De Broederschap van Efficiëntie

De Broederschap van Vrijmetselarij

 

Dit is zoals ik ons operatieplan zie

(onvertaald), dat laatste akelige overblijfsel van aloude roofzuchtige soldaten.

De laatsten zouden overwonnen worden, daarna gevestigd, georganiseerd en (onverstaanbaar) (onvertaald).

En tenslotte, de Vleugels over de wereld

En de Nieuwe Wereld begint

 

 

Alex: Trouwens, er zit een scène in de film waar hij op de luchtbasis landt en ze het met een dictatorschap overnemen. En de man zegt: “Ik geef mijn wapens niet aan jou. En hij zegt: “Kijk, dit is een nieuwe wereld orde” en daarna vergassen ze hem. “Maar dat is vreedzaam want wij zijn voor het goede, wij hebben het recht je te ontwapenen”. En opnieuw, dat is precies hetzelfde materiaal dat we horen uit “Zeitgeist”. En zij deden de eerste 11 september film om iedereen aan boord te krijgen, je weet wel: “dit is goed”, en nu zien we dit. Alan Watt.

 

Alan: Ja, zoals ik zeg, dit is een oude agenda. die nooit gewijzigd is. Het was verbonden aan de Nazi beweging en het was ook verbonden aan de communistische beweging. Want Lenin zei ook dat de staat tegen het einde van het millennium, “het jaar 2000” zei hij, uiteindelijk gaandeweg zou verdwijnen. En inderdaad hadden we voor het millennium al verklaringen van Bush Sr, die sprak over “de Nieuwe Wereldorde die in zicht kwam”.

 

Alex: Maar dat alles is de oude staat en de familie die opgenomen worden in het technocratische globale corporate systeem.

 

Alan: Absoluut, een wereldsysteem waar de Verenigde Naties de tanden zou krijgen waarvoor het opgezet was. En dit is de sleutel hiertoe. Al het geroep gaat in de richting van “We hebben een wereldsysteem nodig, een wereldregering, een wereldeconomische bank” om de hele planeet te runnen. En dat is -

 

Alex: Wat in “Things to Come” zit. Er is een economische crash en oorlogen die zij veroorzaken. En daarna rapen zij de stukken op, hetzelfde systeem.

 

Alan: Hetzelfde systeem. En een wereld zonder armoede kan alleen bestaan (happen) als je de armen uitroeit. Dat is er onderdeel van. In een technologische samenleving heb je niet zo’n grote populatie nodig, in feite, het is gebaseerd op het hebben van een heel kleine populatie, gediend  door technologie. Dus dit is de agenda. Ik weet niet of je in architectonische tijdschriften opgemerkt hebt dat zij een piramide stad voor Dubai ontworpen hebben, waar ze letterlijk een machine hebben, je woont in een machine. Nu, niet iedereen kan deze machine in, het zal alleen voor geselecteerde mensen zijn. Zij zijn de toekomst nu op dit moment, terwijl wij leven, al aan het opzetten en wij zijn waarschijnlijk de laatsten van onze soort, áls dit slaagt, terwijl zij ons langzaam met ziekten enzovoort reduceren.

 

Alex: Dat klopt. (zin onverstaanbaar). Dus wanneer zij het komende decennium de politiestaat opzetten kunnen zij de controlled (onvertaald) biologische wapens loslaten. Dat zal de meerderheid van ons zal doden. Mensen, we hebben in al het andere gelijk gekregen. Als de elite doorgaat met haar plan zullen de meesten van ons die nu luisteren gedood worden door neutron releases (onvertaald), zoals het rapport van het Britse Ministerie zegt, en door beheerste biowapens releases (onvertaald). Dus iedereen van jullie die het systeem dienen en die lachen, jullie zullen allemaal dood zijn. Alan, hoelang duurt het voordat de massauitroeiing plaatsvindt? Ik weet dat het netwerk eerst in werking moet zijn zodat wij er niet meer uit kunnen worstelen. Hoe lang duurt het voordat de massauitroeiing begint?

 

Alan: Ik denk dat het niet meer dan een paar jaar duurt. 2010 is de big time, dan vindt de laatste ondertekening van de complete eenwording van de Amerika’s plaats, dat is in 2010. Tegen 2012 willen ze dat de Verenigde Naties omhoog gerezen is tot haar status van wereldregering, met de leiding over de drie handelsblokken van de wereld, die dan bijna zoals koloniën zullen fungeren. Zo zal het zijn onder de Verenigde naties. Dus ze moeten beginnen de populatie omlaag te brengen door ziekte, oorlog en alle andere manieren die mogelijk zijn. Dit is wat zij de “honderd jaren van chaos” noemen, waar ze eeuwen en eeuwenlang over spreken. Het kost honderd jaar om een beschaving neer te brengen, het te reduceren, om de jongeren te trainen om in het nieuwe systeem als gehoorzame dienaars op te groeien die er echt in geloven. En dan hopen zij aan het einde het “Technologisch Utopia te hebben. Zij hebben het altijd over Utopia.

 

Alex: Ga verder, Alan.

 

Alan: Zoals ik zeg, je moet teruggaan in de geschiedenis.  Nu, de Fabian Society was een tak van deze samenbrenging van organisaties die allemaal opgezet werden met gespecialiseerde velden waarin zij actief zijn. En de Fabian Society, lees H.G. Wells. Hij was ook een oprichtingslid van de Fabian Society. Hij was ook een public relations man voor de Britse Intelligentie Diensten onder het Koningshuis. En de Fabian Society zat echt heel diep in eugenetica, als je hun geschriften doorleest, deze zijn wijdverbreid verkrijgbaar. Zij zijn één van de voornaamste instrumenten hierachter. Het was hun taak om de gemiddelde persoon, de gewone mensen, echt in deze verandering te laten geloven en er naartoe te werken. Het was bijna communistisch in zijn ideologie voor de werkers om in te geloven maar aan de top wisten zij dat zij vele mensen uit de samenleving nodig hadden, de gewone mensen, echte gelovers in andere woorden, om te vallen voor de grote leugen van Utopia en er vrijwillig naartoe te werken. Dus ze gebruiken op hun beurt iedereen. Het is hetzelfde als het communistische systeem, ze hadden één set van propaganda voor de massa, één voor de bureaucratie en één voor het Politburo. Verschillende agenda’s. Datzelfde is hier nu aan het gebeuren. Dus alle mensen die vallen voor “We gaan een brave new world Utopia binnen, wij allemaal samen en ik verdien het om hier te zijn want ik ben speciaal, en ik ben heel braaf geweest”. Dat is de grote leugen. Je zult uitgeroeid worden zodra -

 

Alex: Dat klopt. “Het zal een prachtig Utopia zijn, niet meer werken en liefde maar er zullen veel mensen verpletterd moeten worden om dat Utopia te krijgen, geen oorlogen meer.” De globalisten geven toe: zij hebben de Eerste Wereldoorlog en de Tweede Wereld Oorlog geconstrueerd om hun Volkenbond (League of Nations) te krijgen. Zij zijn de schrijvers van de catastrofes, zij pochen erover. Zij hebben Mao neergezet, dat is nu openbaar, hij vermoordde meer dan 60 miljoen mensen. En dat was allemaal een oefening hiervoor. Alan, hoe keren we dit? Ik bedoel, ik zie mensen wakker worden maar de nachtmerrie ervan, ze worden alleen wakker tot de staat ”De staat is slecht, de regering is slecht, de elite is slecht”, weet je, dat er corruptie is. Ik denk niet, ik bedoel, veel mensen kunnen gewoon niet omgaan met het feit dat rasspecifieke virussen klaarstaan, dat de rasverbeteraars (eugenetici) alles runnen en dat zij - Wel, al deze topprofessoren geven toespraken over het vermoorden van iedereen en krijgen staande ovaties, zoals Piancha op de Texas Acadamy of Sciences op het nieuws, huilend: “Vermoord iedereen, ja, o God, het is geweldig”. En dan ga je naar Piancha’s website en daar zegt hij: “Ik houd van Lucifer”, op de officiële UT-website, in witte jurk, als een Druïdische priester. Ik bedoel, het komt van Lucifer en het is in de openheid en ze huilen en aanbidden. Jij zegt dat velen niet weten dat ze niet verder zullen gaan. Veel van die professoren weten dat ze niet verder zullen gaan, Piancha zegt: “Ik weet dat ik en mijn familie spoedig zullen sterven, het is iets prachtigs en geweldigs en ik wil als eerste gaan”.  En velen van hen zeggen: “ ja, ik houd ervan, ik wil dood”.

 

Alan: Ja, ik geloof dat het Elliot was die zei dat “Lucifer alleen kon verschijnen als je een atheïstische samenleving hebt”. En tot een bepaalde hoogte is dat waar. Deze jongens komen naar buiten en vertellen je het en het gaat mensen boven hun begrip uit omdat zij er zelf niet in geloven. Ze denken: “Wat een vreemde hobby om te hebben”. Maar deze mannen zijn bloed serieus. Albert Pike sprak er ook over. Nu, Albert Pike sprak over zijn tak van het genootschap, die de “Rite of Perfection” heet. Hij zei: “We zullen de bankindustrie overnemen, met behulp van de aandelenmarkt enzo, we zullen aan de top komen, op alle manieren die maar mogelijk zijn”. En we moeten in herinnering brengen dat je in dezelfde tijd een andere tak had die de hitte voor al de anderen opving en dat was Weishaupt’s tak, de “Beenan Order”, de orde van de bijenkorf. Hij zei: “Wij zullen iedereen gebruiken, we zullen mensen door grote mysteriën aantrekken om voor ons te werken”. Het is altijd door een mysterie dat ze al de New Age typen binnenlokken. Daarna gebruiken zij hen om in de richting te werken van een agenda die zij niet begrijpen. Maar Weishaupt zei ook dat zij door de creatie van grote stichtingen, deze grote foundations, die de NGO’s runnen en financieren “de koers van de wereld zullen bepalen”. Dat is hetzelfde als wat Albert Pike zei, het is hetzelfde als wat de Fabian Society zei. De grote foundations zijn een parallelle regering, ineengeweven met het Royal Institute of International Affairs, dat werd opgezet om wereldregering binnen te brengen,  het britSe  rijk gebruikend als basis en met amerika om de leiding van het rijk over te nemen. Dat werd gedaan in de tijd van Kipling, hij schreef er heel openlijk over. En dus, we leven simpelweg een lange termijn plan. En deze 100 jaar waarin we nu zitten is de laatste, de finale fase, zo hopen ze.

 

Nu, we worden aangevallen zoals ik zeg. Sinds de jaren ’50 is de vruchtbaarheid gekelderd en de meeste mannen in de Westerse wereld zijn voor 75 % onvruchtbaar. En ik heb naar al de documentatie over de drugs gekeken. Wist je dat bijna al de drugs die vandaag voor verschillende dingen aan mannen voorgeschreven worden onvruchtbaarheid veroorzaken? We weten dat het plastic in de flessen steriliteit veroorzaakt, opnieuw voornamelijk in  mannen. Dit is opzettelijk. Zij wisten dit al in de jaren ’30 toen zij plastic uittestten op dieren en mensen. En ze doen het vandaag nog steeds. We zien dat de grootte van de penis feitelijk kleiner is geworden. Ik heb rapporten hierover van topwetenschappers, onderzoekers en instituten. We zien biologische verschillen, we worden gebio-engineered (biological engineering) om waardeloos te worden, waardeloos in een tijd waarin mannen gewoonlijk opstaan voor het gemeenschappelijk goed. Dit is opzettelijk. Dus deze oorlog is al lange tijd aan de gang, heel heimelijk maar heel opzettelijk en er zijn GEEN ONGELUKKEN als het over dit soort dingen gaat.

 

Alex: En we gaan terug naar Cecil Rhodes. Het is allemaal gesteld (stated). Hij kreeg Rhodesië. Hij kreeg destijds miljoenen. Hij zette een systeem op dat geheime Britse Rijk operaties uitvoerde. Het staat allemaal in de geschiedenisboeken. Maar het publiek zegt: “Het bestaat allemaal niet”. Terwijl wereldleiders overal op TV roepen om “wereldregering” en “global governance”. En “Zeitgeist” komt uit en pleit voor globaal bestuur. Maar als ik zeg: “Ik wil het niet” ben ik de tiran.

 

Alan: Ja, en als je naar Huxley’s geschriften gaat en Huxley zei dat ook op Berkeley, hij zei: “Er heeft altijd, in ieder tijdperk, een dominante minderheid bestaan, ik zie geen reden waarom het er in de toekomst niet zal zijn”. Wel, in deze utopia’s, ik geloof dat Orwell het het beste uitlegde. Hij zei: “Some are more equal than others in such utopia’s”  (“in zulke utopieën zijn sommigen meer gelijk dan anderen”)

 

Alex: Blijf daar, blijf daar, we praten achter de schermen door en komen terug voor iedereen. Blijf bij ons.

 

***

 

Alex: Alan, ga verder. Als we terugkomen laten we dan je site pluggen, we hebben 12 tot 15 minuten in het volgende uur met jou, er komen veel pauzes aan. Weet je, ik denk dat we het kunnen omkeren, we hebben geen keus. En dingen gaan zeker niet perfect voor deze mensen. Ik heb veel globalisten zien schrijven dat ze zo effectief zijn geweest in het neerdrukken van de mensen dat ze nu zelfs problemen hebben om geschikte handlangers te vinden.

 

Alan: Dat is juist. Iedereen is heel kundig, heel kundig, onder psychologische oorlogsvoering technieken gebracht door televisie, media, hun hele levens lang. En ze zijn in dubbeldenk gevangen. Ze willen nog steeds geloven dat de media hen de waarheid vertelt, zelfs als het bewijs om hen heen, in hun eigen levens, iets anders vertelt. Dus ze zitten gevangen. Maar de elite heeft zich ook voorbereid op de problemen die er gaan komen. We hebben hen nu jarenlang interne legers zien opbouwen om klaar te zijn om met het publiek om te gaan als we door de grote crisistijden gaan. En als de opstanden eenmaal uitbreken komt de regering naar buiten met volslagen oorlogsrecht, openlijk, zeggend: “ Kijk, …

 

Alex: Dat klopt. Zij creëren de economische atmosfeer. Mensen denken dat troepen marcheren en zeggen oorlogsrecht wat zij willen. Maar nee, zij hebben de lokale gemeenten en steden geconditoneerd met oefeningen om het te accepteren. Ze hebben het publiek verteld dat het leger je bijstaat om je veilig te houden. En dan zetten zij de opstanden op touw, laat ze plaatsvinden en dat schept vervolgens de voorwaarde dat het publiek erin toestemt en erom vraagt.

 

Alan: En echt, opstanden zúllen uitbreken en ik verzeker je hoe zij het zullen doen: als de regering zegt dat ze de bijstand niet meer kunnen opbrengen. En wacht en zie, dat zal het meteen ontvlammen.En zij weten wanneer ze het moeten doen, ik weet zeker dat ze al een datum geprikt hebben waarop ze het zullen doen.

 

Alex: Zij hebben het met perfecte precisie gedaan. We komen terug en ik wil over TV’s praten. Ik weet, we praten over de flikkergraad en de subliminale boodschappen en de semantiek en al de verschillende lagen. Maar ik wil gewoon praten over wat zij toegeven wat zij aan subliminale boodschappen hebben en wat mij opvalt als ik mensen naar TV zie kijken. En Alan, de tv, vooral met de High Definition tv’s. Ik moet me ervan afkeren, ik raak er zelfs zelf erdoor gehypnotiseerd en ik heb mezelf getraind om niet de onderbewuste staat in te gaan, om niet de glazige blik te krijgen. Maar nu de combinatie, vooral op FOX, van wat ik noem: zeven lagen programmering. Ik moet me er echt van afkeren. Zelfs als ik het aan het observeren ben. Dus ik wil deze zeven lagen kort doornemen en daarna voor het evenwicht van de show je respons horen en meer over oplossingen praten, maar laten we je website pluggen voordat we live gaan voor het publiek die op de ELF-satelliet is, korte golf, niet alleen het internet zoals nu. Hier gaan we…

 

***

 

Alex: Oké, ik nam een paar jaar lang RTF hier in Austin, en gewoon in de reguliere studieboeken, de basis RTF, onderwees het en onderwezen ze, ze lieten ons films zien, uit de jaren ‘40 en ’50 over de subliminale boodschappen in films, en dat is het erin stoppen van een milliseconde, een paar beelden van een woestijn en daarna laten ze je een ijskoude cola zien, en het verdubbelde de verkopen. Vervolgens heb je de manipulatie met behulp van semantiek (=betekenisleer) waar zij de betekenis van woorden verdraaien en de manier waarop ze dingen zeggen manipuleren, de manier waarop ze dingen verdraaien. Dat is dat Orwelliaans type. Dan heb je de vijf, zes videoschermen achter de nieuws presentator, met een bizon die iemand onder de voet loopt of een autowrak of een brandende ballon of een politicus die spreekt of stieren die rennen in Madrid. En dus, je hersenen kunnen het niet allemaal bewust zien, dus het schakelt zich uit naar het onderbewuste en dat is toegegeven.

 

Dus we hebben al de manieren die toegegeven zijn. Ze hebben ook de balk (scroll) onder in het beeld. Dus je hersenen schakelen over naar het onderbewuste, zodat je herenen het allemaal kunnen opnemen, de hersengolven gaan omlaag. Dan heb je de flikkergraad. En opnieuw, dit is reguliere wetenschap. Zij stemmen de flikkergraad precies af op die van de hersenen. Het  creëert  hypnotisme. Net als de flitsen en stroboscooplampen. Het is veel geavanceerder dan dat. En nu - het heeft altijd plaatsgevonden, eerst was het de autoriteit van de mannelijke presentatoren op het nieuws - nu zijn het info-babes, ze tuiten hun lippen, ze hebben het over de meest vreselijke dingen maar ze zijn zo integer en ze kijken met seksueel verlangen naar je. En je zult naar al die lagen kijken  maar je kunt het niet helpen dat je begint te glimlachen. Zelfs ikzelf, als ik er bewust van ben, vooral sinds de High Definition uitkwam, sinds ik er één heb, en ernaar kijk als ik  in de tredmolen zit of naar een restaurant ga om eten te halen, zie ik dat mensen gehypnotiseerd worden als ze kijken. Zij bevinden zich onder geestesbeheersing (mindcontrol). En ze stoppen er subliminale letters in. Ik bedoel, ze doen meer dan zeven dingen. Maar het publiek heeft volgens mij geen enkel idee. We maken geen grapje, dat is een mindcontrol wapen. Alan...

 

Alan: Ja, waar je achterkomt is dat technieken voor mindcontrol altijd op het publiek gebruikt zijn, altijd. religies enzovoort werden in afgelopen eeuwen gebruikt, altijd in geheime verstandhouding met de dominante minderheid van het land om het publiek op hun plaats te houden. Dus toen de radio uitkwam, in Groot-Brittannië, verrees de BBC heel snel als een propagandamiddel voor de Britse regering. Zelfs vandaag wordt het nog geleid door en is het in bezit van de Britse regering. In het verleden moest iedere werknemer van ETON komen om te verzekeren dat de juiste klasse de hele organisatie leidde. En dat is nooit veranderd. En zij vonden in de Eerste Wereldoorlog uit dat zij het publiek dagelijks drama’s konden geven, met een een spannend einde (cliffhanger): “wat gaat er met hem gebeuren?, kijk morgen weer.”  En mensen veranderden hun gedrag om er de volgende dag op dat tijdstip te zijn. Dus het is een techniek om je gedrag te veranderen. Dit werd ook bevestigd door Skinner, die over technologie sprak. En hij zei dat de werkelijke invloed van technologie was om de realiteit te veranderen van de mensen aan wie het geïntroduceerd wordt. Dat is wat er gebeurt. Kijk naar de mensen nu, met de mobiele telefoons en I-pod en al het andere, hun gedrag is door technologie zelf veranderd.

 

Met de High Definition televisie moet het zeker effectiever zijn dan met het vorige type. De reden dat je geschreven teksten onder in beeld hebt is dat het een soort cognitieve dissonantie vormt. Het is net als wanneer je iets ziet gebeuren, een auto ongeluk, in het echte leven, en iemand in je oor over een ander onderwerp praat, je zegt, “stt, stt”  want je krijgt nu auditieve reacties en visuele. Als de twee botsen -

 

Alex: Het is net als wanneer je naar een film met ondertitels probeert te kijken. Je word afgeleid en onderbewust absorbeer je nu het hele systeem. En blijf, één minuut. Ik wil dat je dat doorneemt. Maar daarna hebben zij het geïntegreerd terwijl de boodschap zelf een verdraaiende semantische leugen is, maar je kunt geen aandacht meer hebben voor wat ze in werkelijkheid zeggen omdat je een miljoen subliminale pinwheels (onvertaald) boodschappen en flitsen en balken en al het andere ziet.

 

***

 

Alex: Oké, ik blijf dit segment voor iedereen op het Internet en overal. John, ik wil dat je Charlotte Iserbyt belt, laat haar weten wanneer ik haar zal roepen, ongeveer 12 tot 15 minuten over, dus probeer haar achter de schermen te krijgen zodat ik direct doorkan met Alan, de tijd die we nog met hem overhebben, oké?

 

John: Oké.

 

Alex: En Alan, je moet me eraan herinneren als we het volgende segment terugkomen dat je je materiaal, je artikelen plugt en de video’s die op de verschillende cuttingthroughthematrix websites staan. Want dat is onschatbaar voor mensen. Zij kunnen meer bestuderen en hun horizon verbreden.

 

Maar de uiteindelijke waarheid: dit is zo hels. Ik weet niet waarom ieder lid van de loopjongens op het middenniveau hierin mee zou gaan. Weet je, jullie zitten op deze persoonlijke powertrips, jullie zijn cynisch, jullie zijn elitair. Jullie houden jezelf voor de gek. Ik denk aan de BBC nieuws presentator die rapporteerde dat het gebouw 7 ingestort was voordat het instortte. Hij loog daarna in de camera’s en zei “ik werkte niet op 11 september, dat verzinnen jullie”. Zij lieten hem een video op een laptop zien en hij zei: “o ja, nu herinner ik me die dag” en lachte naar hen en zei iets als “Touché, jullie hebben gelijk, jullie hebben me”. Deze mannen zijn niets, zij drinken sodiumflioride en aan hun kinderen wordt kanker gegeven, maar zij genieten van dat kleinzielige gevoel te liegen en het is gewoon ziek, het is zelfbedrog want zij zijn niet eens lid van deze elite. Maar Alan, ik wil jouw commentaar hierop, voor het hele publiek.

 

***

 

Alex: Charlotte Iserbyt zal over 15 minuten bij ons zijn. Alan, je nam door wat een simpele balk doet, waardoor je hersenen zich daarop concentreren, dus nu ben je afgeleid en de propaganda, het verbale, gaat direct naar het onderbewuste. Dat zijn maar twee lagen. Ik wil het hebben over de klasse van de loopjongens (gopher class), waarom zij hun meesters dienen.

 

Alan: Om terug te gaan naar subliminale boodschappen. Als je probeert te luisteren, als je oren en ogen samenwerken met de ene persoon op de tv die spreekt, heb je nog steeds het vermogen om het waar te nemen of te zeggenn; “ik geloof dit niet helemaal“... Maar als je nog een element toevoegt, een tweede, visuele, verandert het terwijl je kijkt de hersenfrequenties en je waarnemingsgedeelte wordt uitgeschakeld. Je neemt dat allemaal op, onderbewust.

 

Alex: Het is veel extremer dan gewoon het verkorten van de aandachtsspanne tot twee minuten - 50 jaar geleden was dat een uur. - Het is meer dan dat, mensen kunnen nu niet een gewoon televisieprogramma zien. Zij moeten multi gelaagdheden hebben omdat hun neuronen en neuropathways (onvertaald) nu voorbereid zijn.

 

Alan: Dat is juist. En als je een nachtmerrie ziet onderin in het scherm en je hoort een andere van de presentator op het scherm, je kunt slechts omgaan met twee crisissen tegelijk, misschien drie  hooguit voor enkele mensen, en als je dat niet aankunt ga je letterlijk een alphastaat in en word je gedownload.

 

Alex: En ze hebben de “infobabe” die je in al haar lichaamstaal extreem sexueel verlangen laat zien, je naar het televiescherm trekt met een valse illusie alsof ze bij je in de kamer is terwijl zij je geweld laten zien en afschuwelijke dingen rapporteren. Dat  creeërt ook valse neuronpathways .

 

Alan: Dat klopt. het is welbekend zelfs in marteltechnieken dat zij seksuele afbeeldingen enzovoort gebruiken terwijil zij de mensen martelen. Ze kunnen een betere, een snellere inzinking in de persoon veroorzaken omdat het ook een ander deel van de hersenen activeert.

 

Alex: Hier is een voorbeeld van wat zij hebben toegegeven, op Kamp X-Ray goten zij menstruatiebloed over mannen terwijl zij verkracht werden, terwijl mensen ronddansten in satanische kostuums, terwijl zij hun testikels onder stroom zetten.

 

Alan: Ja, dat klopt, dat klopt. Dat is wat we hebben, dat runt de show. We kunnen maar beter beseffen dat dát de mentaliteit is. Dit zijn de bevelen van dezelfde jongens aan de top die praten over dit geweldige Utopia. Laten we dat niet vergeten.

 

Alex: Ja, trouwens mensen, dit is vrijgegeven door X-Ray. Ik kan nog meer zeggen maar het is te pornografisch. Alsjeblieft, ga door Alan.

 

Alan: Ja, we kunnen ons maar beter realiseren dat dit brave new world scenario, zoals ik zeg, het huxliaanse type niet tot bestaan zal worden gebracht totdat de grote meerderderheid van het publiek gewijzigd (altered), afgemaakt of gesteriliseerd is. En dat alles zal komen, in feite, dat zal uiteindelijk verplicht worden: volledige sterilisatie van mensen “om de wereld te redden. We zitten er allemaal samen in”. Al dat soort dingen.

 

Alex: En al de tienertijdschriften hebben nu het mooie jonge model dat een filmster is. Zij heeft zich laten steriliseren, Alan, zij is cool.

 

Alan: Ze is cool, en ze is politiek correct en daarom heeft zij een “pass”. Zij mag door, naar andere plaatsen waar jij niet mag komen, jij bent een slechte (bad one) jij denkt nog steeds in old-think en je bent nog niet op de hoogte van het nieuwe type. Je bent verouderd, dat is de boodschap, als je nog niet aangepast bent in deze Brave New World.

 

Alex: Alan, ga alsjeblieft door. We zullen deze pauze schrappen voor de infowars luisteraars. Geef me ook maar geen muziek, John.

 

Alan: ja. En wat ik ook zou moeten zeggen, mensen kunnen veel meer vinden op mijn website, dat is cuttingthroughthematrix.com waar heel veel gesprekken te vinden zijn over deze geschiedenis, en wat er gaande is, en over de foundations en organisaties erachter die het helpen binnenbrengen. En zij kunnen dat gratis downloaden. En ze kunnen ook de boeken enzo kopen, dat helpt me gaande te houden. Het is niet een gebrek aan informatie. Het is het dubbeldenk van het publiek. Zoals ik zeg, je kunt niet naar de televisie kijken en gehersenspoeld worden en nog steeds verwachten dat je voor jezelf denkt.

 

Alex: En Alan, ik zal dit zeggen. Jij bent – ik reken jou onder het halve dozijn mensen die werkelijk het dichtst bij het werkelijke, complete beeld zitten. Het vergt veel moed om het zelfs te aanschouwen. Zoveel andere mensen in onze beweging zijn niet eens agenten. Zij zijn gefragmenteerd door het organische systeem waarin zij opgegroeid zijn. Dus zij geven de mensen foutieve boodschappen over de werkelijke natuur van de matrix. Dus de meeste mensen die deze informatie naar buiten brengen zijn niet eens agenten maar ze hebben gewoon niet het complete beeld. Kun je daarop reageren?

 

Alan: Dat klopt. Als je het oude systeem geslikt hebt, als je echt gelooft dat alles voor 11 september gewoon oké was. Dat was een mythe. We hebben graag gouden eeuwen om naar terug te gaan. Dat was een mythe. Dezelfde jongens runden de Grote Depressie. hun nakomelingen runnen het vandaag. Het is dezelfde oude techniek. We hebben nooit werkelijk vrijheid gehad. We hebben begrensde vrijheid gehad, meer vrijheid.

 

Alex: En ze geven vrijheid en kapitalisme en vrije markt valselijk de schuld van wat er gaande is terwijl het op de hogere niveaus nooit een vrije markt was.

 

Alan: Het was nooit vrij, in feite, daar was het GATT verdrag voor opgezet. Zo ook met vrije handel tussen de Verenigde Staten en Canada. Zij besluiten welke grote internationale bedrijven zullen mogen handelen en welke niet. Het is niet opgezet voor-

 

Alex: Ja. NAFTA was 14.000 pagina’s en GATT ongeveer 20.000 pagina’s en het waren allemaal selectieve deals.

 

Alan: Selectieve deals. En we hadden een bureaucraat in Canada in Ottawa, die al de onderhandelingsboeken (negotiation books) opstelde. Dat was Shelly Anne Clarke. Zij kwam op tv, in Montreal. En er waren twee sets boeken, één die de premiers van Canada, dit waren de gouverneurs van de provincies, getoond werd en de andere was voor de echte onderhandelaars die al de zaken deden.

 

Alex: En zelfs als we sue through voyeurs requests (onvertaald) en we de geheime documenten krijgen waarvan zij toegeven dat het de echte zijn, en dit allemaal toegeven, is het publiek geconditioneerd om “nee, nee, nee” te zeggen. Maar ik zie dat afbrokkelen. Hoe gaat het establishment de massa bewustwording waar ik zeker getuige van ben tegenwerken?

 

Alan: Nu, dit is het. Zij voorspelden hoe onze reacties zouden zijn omdat zij alles met militaire strategie plannen, inclusief hoe het publiek op hen zou reageren. En ze hebben zelfs verschillende klassen en groepen van het publiek, hoe iedere groep zou handelen.

 

Alex: Verschillende smaken propaganda, subsmaken, ja.

 

Alan: Dat is juist. Ze weten ook dat het overgrote deel van de bevolking simpelweg in verwarring verkeert, zij leven in voortdurende verwaring. Zoals ik zeg, je kunt niet in dubbeldenk zitten. Je moet je eigen waarnemingen gebruiken, je eigen vermogen om informatie op te nemen en te ontleden en tot je eigen conclusies komen. Dat kun je niet als je iedere dag TV kijkt. Het is te perfect, een machine, een gereedschap van hersenspoeling.

 

Alex: Het is een wapen, het is een wapen.

 

Alan: Het is een wapen. Het is tot wapen gemaakt.

 

Alex: Dames en heren, ik ben me er volledig bewust van en ik betrap mezelf erop dat ik teruglach naar de vrouw op het scherm. Ik bedoel, het is geraffineerd.

 

Alan: Ja, en ik las een paar weken geleden een artikel voor van het Amerikaanse leger, uit één van hun tijdschriften, waar ze spraken over het gebruiken van deze Amerikaaanse cultuur, die tot wapen gemaakt is. Ze noemen het een tot wapen gemaakte cultuur. Begrijp je, de Verenigde Staten realiseren zich niet dat Hollywood een tak van deze organisatie is.

 

Alex: Alles wordt tot wapen gemaakt, het voedsel, het water, de media. En daarom willen ze het Web sluiten. Hier gaan we, laatste gedeelte.

 

***

 

Alex: De ministers van financiën van de wereld, de top 15 van de geïndustrialiseerde landen, het is groter dan G-8, ontmoeten elkaar om een wereldbanksysteem op te zetten, je zult wereld carboncredits aan hen betalen. Ze spreken over het sluiten van de wereldmarkten volgende week, Globaal financieel dictatorschap. Dat zal de markten verder in depressie brengen als ze weer open gaan, zodat ze het kunnen consolideren.

 

We hebben ongeveer zeven minuten over met Alan Watt. Alan, geef je website nog een keer voor de luisteraars, die al het geweldige materiaal willen onderzoeken. Het is een schat aan informatie. En in de laatste zeven minuten, zijn er nog andere gebieden die je wilt bespreken, oplossingen, manieren voor mensen om hun conditionering volledig te breken.

 

Alan: Ja, de website is cuttingthroughthematrix.com en ook alanwattsentientsentinel.eu. En je kunt heel veel gesprekken en transcripten downloaden van shows die ik in het verleden gedaan heb, waar ik de geschiedenissen in ben gegaan met documentatie die beschikbaar is.  Ik probeer bij de documentatie te blijven. Want deze mannen schrijven werkelijk over wat zij voor de toekomst plannen. En ik vertel mensen, als je hun boeken leest, van zeg het  het Royal institute of het CFR, dat trouwens dezelfde organisatie is, werkelijk. Je komt erachter dat zij hun plannen maken. Zij veranderen hun plannen nooit. Zij zullen je vertellen wat voor wereld zij zullen binnenbrengen. En dan realiseer je je: ze doen het echt en zij hebben het je hele leven lang gedaan. Dus dit is een voortdurende oorlog. Maar nu zitten we in de kritieke fase, zij hebben een businessplan. En zo runnen zij de wereld, businessplan. En zij hebben 100 jaar om deze 100-jarige oorlog te completeren. Het is geen oorlog tegen het Midden Oosten, dat is er alleen een onderdeel van om de wereld te standaardiseren. Het is een oorlog tegen de gehele mensheid, die zo claimen zij, de profanen zijn, de mensen die in de duisternis leven, de gewone persoon. En alleen de elite heeft het recht, zo claimen zij, “de verlichtten” zelf, om onze levens te runnen en onze levens te organiseren op de manier waarop het wetenschappelijk gedaan zou moeten worden,  met logica et cetera etcetera. Dat is letterlijk zoals zij hun rol zien in het heersen over ons. We zijn te stom om het zelf te doen, wij zijn te basaal, te primitief, en daarom hebben zij, zogenaamd beter dan wij, het recht om dat te doen. Dat is puur Darwinisme, de overleving van de sterkste, zij geloven hier werkelijk in, volledig, het is een religie.

 

Alex: Ga verder.

 

Alan: Wel, zij fokken hun eigen nageslacht. En zelfs hun eigen nageslacht, sommigen worden hier niet in betrokken, als zij hun mond niet dicht kunnen houden of als zij niet weten hoe zij moeten dubbel spreken (double speak) naar de media of het publiek. Zij zullen niet in het grote plaatje gebracht worden. Zij selecteren hun eigen soort, de slimsten in hun eigen families, om deze agenda verder te brengen. Deze persoonlijkheden laten hun partners uitkiezen, al vele eeuwen lang.

 

Alex: Zij geloven dat zij een andere soort zijn, en de BBC heeft daar nu zelfs verslag over gedaan.

 

Alan: Ja, dat geloven ze. Zij geloven dat zij de meest ontwikkelde soort op de planeet zijn. En door selectieve voortplanting hebben zij het beste intellect. En daardoor hebben zij hebben het recht om over “de minderen” (“the lessers”) te heersen. Dat is wat ze zeggen, of “de profanen” zoals ze het in het verleden gewoonlijk noemden. En ze menen het serieus. Ze hebben de samenleving in zo’n gehersenspoelde staat dat zij weten dat zij jonge, domme jongens kunnen blijven recruteren, hun systeem in.  Zij hebben hen een hele generatie van videogames gegeven en niets dan verheerlijking van het leger, de zwarte outfits et cetera. Dus zij -

 

Alex: Zij hebben de neuropathways vernietigd waar bloed en ingewanden en marteling hen mooi toeschijnen, het ziet eruit als een soort  “Field of Daisies”.

 

Alan: Dat hebben ze. Ze hebben hen volledig ongevoelig gemaakt. En in een samenleving - en iedere dictator heeft dit geweten: Als je de banden in een gezin in de samenleving vernietigt, hunkeren mensen naar binding. Kinderen hebben binding nodig. Daarom zijn vooral jongens vandaag verschrikkelijk verknipt. Ze groeien vaak op bij alleenstaande moeders. Ze hebben geen mannelijk voorbeeldfiguur. De bendeleider wordt hun beste vriend; hij beschermt hen. Of zij gaan het leger in. Het leger neemt dan die rol over. Zij horen voor het eerst in hun leven ergens bij. Zij zitten in een nieuwe stam (tribe). En zij zijn de broederschap van de stam volledig toegewijd. Dat is dezelfde techniek die lange tijd gebruikt wordt en het werkt, helaas. Terwijl zij in die gehersenspoelde staat zijn zullen deze jongens alles doen wat hen verteld wordt.  

Dus dat moeten we ons realiseren: De elite zal ongelooflijke opschudding veroorzaken in verschillende landen. En zij willen dat er burgeroorlogen uitbreken zodat zij al hun onderdrukkende macht die zij opgebouwd hebben kunnen binnenbrengen.

 

DE top denktank van Het Departement van Defensie, tevens de top voor NATO, is naar buiten gekomen met dertig jaar opstanden, aanhoudende opstanden. Dit is wat zij voorzien. Zij vertelden ons niet waarom. Zij hinten naar een aantal zaken, maar zij zeggen “dit zal gebeuren; dit zal waarschijnlijk gebeuren”, et cetera. Zij weten wat er gaat gebeuren.

 

Alex: En nu hebben ze de mensen zover dat ze om een politie staat smeken. Dit is de New York Times:

 

Piepkleine Eco politie maakt ouders trots en soms gek”.

 

Soms heeft Jennifer Rossfield het gevoel dat zij thuis geen beweging kan maken zonder dat zij de minachting van haar dochters uitlokt, haar 10 jarige Grace en 7-jarige Elia. De Acura MDX die zij rijdt? Een schandalige vervuiler. Het bad ’s avonds dat haar helpt te ontspannen? Een verspillende bevrediging. De herbruikbare tassen, die zij vergat, weer? Tsk,tsk. “ En het spreekt erover hoe zij door haar kinderen gerund wordt en de school heeft hen getraind. Ze zijn nu onderdeel van “een leger van eco kids.”

 

Alex: En het gaat veerder. Ze vullen formulieren in in Engeland en de Verenigde Staten, rapporteren aan de politie, ze maken hen klaar. En dan natuurlijk, milieu eerst, dan wapens, dan drugs en al het andere. Ik bedoel, dit is het, dit is werkelijk aan het gebeuren.

 

Alan: Zij noemen het het “Eerste Aarde Leger”. Dit werd voor het eerst aangekondigd door de maker van de “Star Trek” serie, Gene Rodenberry.

 

Alex: En daarna pakte Delta Force het op als het eerste Aarde Bataljon. Zij zeggen dat zij voor Moeder Aarde - dit is nu aan de speciale troepen onderwezen - zullen slachten. Zij zijn het “paard van de dood” en zij doen deze satanische gezangen.

 

Alan: Dat is juist. En opnieuw, Rodenberry heeft dat aangekondigd. Hij hoorde bij NASA. En iedereen in NASA is op zijn minst een 32e graad Vrijmetselaar.

 

Alex: Jet Propulsion Laboratory.

 

Alan: Dat klopt. En zelfs dat was opgezet door een andere man die de American Rocket  Research Company opstartte.

 

Alex: En hij was het hoofd van de Crowlian Society hier in de VS..

 

Alan: Hem werd verteld om zijn eigen tak op te richten en dat werd NASA. Ja.

 

Alex: Goede God, help ons. Alan Watt, geweldig interview en ik wil je volgende week terughebben, twee volle uren. We kunnen het. We zijn heel dankbaar dat je hier bent. En de reden dat we elkaars zinnen kunnen afmaken, mensen, is dat we gewoon van hun eigen documentatie uitgaan. En als je werkelijk met de elite spreekt, is het wat O’Brien zegt, terwijl hij Winston bijna tot de dood toe martelt : “Kijk, je kijkt naar me, Winston, met donkere kringen onder mijn ogen en ik word oud. Maar mijn uit elkaar vallen is een draad in het organisme. We zullen families uit elkaar rukken, we gaan mensen neerdrukken tot dieren. Daarna zullen we er nog meer vermoorden. We zullen alles verlagen (debase) en het is voor ons een sprookjesland om te moorden en te martelen”. En dat is het werkelijke Utopia, niet Alan?

 

Alan: Dat is het werkelijke Utopia. Zelfs Russische overlopers kwamen over en zeiden dat wanneer totaltarianisme eenmaal het eigen land binnenkomt, het zich, als eerste van alles, tegen liberale ideologieën keert, en tegen professoren die het hebben helpen promoten. Want ze kunnen geen mensen gebruiken die voor vrijheid pleiten zoals de liberalen doen. Dus de liberalen brengen het binnen, zij gaan voor al deze geweldige liefdadige doelen, maar zij zullen als eerste afgemaakt worden als zij de realiteit van het totalitaire systeem zien.

 

Alex: Omdat de elite weet dat zij hen zullen bevechten. Dus daar ga je. Alan Watt, bedankt dat je tijd met ons doorgebracht hebt.

 

Alan: Graag gedaan, Alex.

 

AlexFantastisch interview met the one and only Alan Watt.

 

 

Vertaling: Hensel, november 2008