ALAN WATT

"CUTTING THROUGH THE MATRIX"

LIVE ON RBN

 

"HELMETS FOR HELL-MUTTS -

NO PAIN GAME FOR INTERFACING YOUR BRAIN"

 

20 february, 2008

 

Dialoog Copyright Alan Watt – 20 Februari, 2008 (Uitgezonderd muziek, literaire citaten en opmerkingen van bellers)

 

WWW.CUTTINGTHROUGHTHEMATRIX.COM

 

www.alanwattsentientsentinel.eu

 

 

 

"Code of Silence" by Bruce Springsteen

 

There's a code of silence that we don't dare speak
There's a wall between us and a river so deep
And we keep pretending that there's nothing wrong
But there's a code of silence and it can't go on

 

Is the truth so elusive, so elusive as you can see
that it ain't enough baby
To bridge the distance between you and me
There's a list of grievance 100 miles long
There's a code of silence and it can't go on

 

 

 

Hallo mensen. Ik ben Alan Watt en dit is Cutting Trhough the Matrix op 20 februari 2008. Nieuwkomers moeten op de website cuttingthroughthematrix.com en zoveel vorige shows downloaden als je wilt. Je bent dan in staat veel kleine stukjes samen te voegen terwijl je deze shows beluistert en daarom zijn ze gevarieerd, omdat een show over een onderwerp tamelijk vervelend kan zijn en in het echte leven is de informatie verspreid. Daarom is alle informatie door veel, veel boeken vanuit verschillende bronnen verspreid. Ze zetten niet alles in één boek. Als ze dat doen, dan probeert iemand je een poot uit te trekken en veel geld verdient.

 

Diegene die geprinte transcripten willen lezen, download ze van alanwattsentientsentinel.eu en je ziet dat er transcripten zijn die je kunt downloaden en printen en uitdelen in verschillende talen van Europa. Sommige mensen hebben gemerkt dat Yahoo en andere servers vreemde dingen doen als ze materiaal willen downloaden. Er zitten pauzes tussen en zo gaat het al het hele weekend en ik geloof, zoals ik al zei, feitelijk tappen ze in alle verschillende servers en zetten er directe lijnen naar de NSA op, om het voor iedereen gemakkelijker te maken dingen op te sporen omdat we in en eeuw van een Total Information Network leven, zoals ze het noemen. De NSA verzamelt alle informatie terwijl je life naar informatie kijkt. Alle telefoongesprekken, faxen, alle webpagina’s die je bezoekt, worden allemaal genoteerd omdat ze van iedereen profielen willen opbouwen en we doen het zo gemakkelijk door verschillende sites die ons intrigeren, op te zoeken, Als je in la-la land zit, en er is veel la-la land, weten ze dat je veilig zit. Je wordt als veilig gemarkeerd. Men kan eeuwig met de golven van la-la land meedeinen, altijd lerend, zoals ze in oude tijden zeiden, maar nooit wetend.

 

Dit is een tijd waarin nog nooit zoveel informatie voor het volk naar buiten is gebracht, maar het zijn alleen maar data. Data. Hoe veel ervan is waar? Heel weinig, en zelfs de waarheid is vermengd met programmering. We zijn geprogrammeerd iets te accepteren en gaan met ons leven door en zien het dan alleen in ons leven verschijnen, als iets dat zogenaamd moet komen. Je aanvaardt het zo kalm, dit voorspellende programmeren. Alle informatie wordt op zo’n manier, door de grote jongens uitgebracht en er is geen gebied waar meer gebeurd is, dan in science fiction. Als je de toekomst wilt kennen, hoef je alleen maar science fiction films te kijken. Die geven je een goed idee van de toekomst. Dat hebben ze altijd gedaan en het is niet zo, dat bepaalde schrijvers zon fantastische verbeelding hebben. Dat komt omdat ze uitgekozen zijn de toekomst te schapen en hun werk is boeken te schrijven. Diezelfde boeken heel erg fascinerend maken voor jongeren, die een idee in hun hoofd geplant krijgen en het zien manifesteren – het echte, in hun leven gemanifesteerd zien en zij zullen denken dat het heel normaal is. Ik ben met meer na de volgende boodschappen terug.

 

Hallo mensen. Ik ben Alan Watt met Cutting Trhough the matrix. Net voor de pauze, zei ik dat er nog nooit een tijd in de geschiedenis is geweest waar zoveel informatie voor het volk uitgebracht is om zich mee te amuseren, bang voor te zijn en verloren in te raken. Dit is duizenden jaren geleden voorspeld door mensen in bepaalde society’s, die zeiden dat er een eeuw zou komen waar ze overal, heel snel zal gaan. Mensen die komen en gaan, van overal vandaan en ze zullen altijd leren, altijd leren maar nooit weten en zo wordt het spel gespeeld. Ons is veel, veel informatie geven en heel weinig is waar. Heel weinig is in ons voordeel. Het zijn eindeloze stromen van data die je in wezen, over de hele Melkweg meenemen. Ten minste in je brein, en daar is alles gestationeerd. Jij bent de microkosmos, zoals ze zeggen. Alles gebeurt in jou maar weinig informatie is in het voordeel van de mensen.

 

We neigen ernaar afgeleid te worden van de dingen die belangrijk zijn en wat belangrijk is, zijn de basale dingen die met overleving zelf te maken hebben. Niet alleen persoonlijke overleving maar de overleving van je nageslacht – iets dat van iedereen gestolen is in het socialistische tijdperk waar we allemaal in geboren zijn. Een tijdperk waar jongeren van nu, denken dat belastingen iets goeds is. Ze denken dat het zogenaamd ten voordele van de mens is. Zó zijn ze geconditioneerd. Natuurlijk zeggen ze, de mensen die dit verdedigen, dat deze jonge mensen niet in liefdadigheids ziekenhuizen zijn geweest. Ook niet in verzorgingstehuizen. Ze hebben niet gezien hoe slecht hulpeloze mensen behandeld worden. Ze hebben niets van dit alles gezien maar ze denken, vooral door de tv, door drama’s, door fictie, dat er een prachtig veilig net daar buiten is voor ieder segment van de samenleving die voor je zult zorgen als het nodig is.

 

Ze hebben geen idee van het stijgen van de belastingen en hoe grote bedrijven hun handen daarin hebben, de grote honingpot. Marx had groot gelijk toen hij zei dat alle rijkdom vanuit het volk komt, de arbeid, want geld is alleen maar een bedrieglijk spel; door die arbeid van je te nemen en het dan gebruiken om anderen meer werk te laten doen, wapens maken en zo. Dingen om jou gevangen te houden, om deze hele planeet in een of andere geweldig nieuw 2001, gevangeniskamp van de 21ste eeuw en dat wordt met succes gedaan.

 

Met ons belastinggeld hebben ze voor onbepaalde tijd, satellieten opgezet. Onbepaalde tijd is lang, heel lang en ze hebben ook satellieten opgezet om je te volgen. Al die hebbedingetjes en technische snufjes waar je nu van hoort, hebben met het controleren van jou te maken, via ID kaarten of chips en zo. Ze hebben al jaren geleden, de satellieten daarvoor opgezet zodat ze deze taak kunnen vervullen. Het heeft tijd nodig, schapen te conditioneren, jezelf toe te staan gebrandmerkt te worden en wat we nu gaan krijgen is het geleidelijk, heel geleidelijke opbouwen totdat alles vrij normaal lijkt, als het écht wordt gedaan.

 

Net als na de 2001, 9/11 geplande catastrofe, kwam alle media van de planeet in actie, de man en de vrouw op straat te interviewen, “zou u uw vrijheid voor veiligheid willen opgeven? Dit deden ze allemaal, in een rij, non-stop en tegelijkertijd. “Zou u uw vrijheid voor veiligheid opgeven?” Dan nemen ze natuurlijk altijd diegene die het bevestigen en laten je die zien – je ziet nooit diegene op televisie die zeggen; nee, dat wil ik niet. Zo geven ze statistieken aan de mensen. Het is een zwendel van percepties door simpelweg datgene eruit te laten dat je het volk niet wilt laten horen, en polls zijn heel erg goed daarin. Daarom zijn ze uitgevonden. Statistieken en polls overtuigen het volk altijd.

 

Deel van het probleem is het kudde instinct en mensen gaan eigenlijk voor winnaars, wat ze denken winnaars te zijn. De winnaars zijn altijd collectief. Het collectief moet gelijk hebben en ze willen zich bij hen aansluiten, dus statistieken zijn bedoeld om dat soort persoonlijkheden voor de gek te houden; met een bepaalde mening mee te gaan die gepromoot wordt. Ze willen niet buitengesloten worden. Je zou vreemd kunnen zijn. Misschien is er iets mis met je. Jaren geleden, in de late ’60 en begin 70’s spraken ze over helmen die piloten konden dragen die in wezen de richting van het vliegtuig zouden veranderen; met één knipoog leiden en zo, en ik weet zeker dat ze veel verder dan dat waren. Ik weet zeker dat ze al langer het elektromagnetische beeld en pulsatie gebruikten en nu komt het geleidelijk, door het internet naar buiten. Ik weet zeker dat ze het in de late ’60’s al op hoog niveau door de overheid hadden laten testen.

 

Met opzet zeg ik regering omdat als je beseft dat er een andere regering boven de regering zit die je denkt te kiezen; zij runnen de show en dat doen ze sinds het begin van de Koude Oorlog. Ze doen dit werkelijk veel openlijker vanaf de tweede wereldoorlog, als je hun boeken leest, Toen kwam in de 70’s een film uit. Ik geloof dat die “Blue Thunder” heette, over een vergevorderd soort gevechtshelikopter die bemand was met allerlei technische snufjes die door muren kon kijken en in slagorde was opgesteld in New York. Het ging over de morele consequenties en hoe ze ieders privacy kunnen aanvallen en de film vroeg – ze probeerden het publiek te vragen waarom men zo’n ding nodig heeft? Dat had allemaal met de martial law in de 70’s te maken, “Blue Thunder” en kijk eens aan, hier is het allemaal. ’s Nachts vliegen ze over steden, dat geven ze toe, scannen huizen en ze hebben allemaal verscheidene apparaten die door muren kunnen kijken enz. enz.

 

Wat een heerlijke wereld voor de herders, je weet wel de goede herders, diegene die de wereld bezitten, diegene die over het rode tapijt lopen, functies hebben en paars dragen – allemaal zonnesymbolen. Daar gaat het allemaal om, zie je, antieke society’s die deze wereld beheersen en de Koninklijke mensen zie je in wezen, in de schemering. Het paars dat opkomt en de dag beheerst, maar het verandert ook gedurende de dag en waar anders zou de zon – hoe kan – wat kan de zon anders volgen dan het rode tapijt, als de zon rond gaat en ’s nachts ondergaat. Dan neemt het legale, zwarte systeem het over en vermengt zich met  profane, zoals ze hen in het donker, aan de bodem noemen, allemaal symbolen van een oude, antieke society.

 

Terugkomend op het monitoren van de mensen, hun werk lichter makend, bracht de BBC een kort gesprek uit op het BBC nieuws. Dit is van woensdag 20 februari 2008 en het gaat nu over een helm voor jonge videospelers. Het is interessant dat Microsoft kort geleden een departement had waar men aan een helm werkte die precies hetzelfde moet doen als wat ik ga voorlezen. Maar ze gaven ook toe dat ze een andere, op een computer hadden werken, waar ze geen helm voor hoefden te gebruiken omdat op een of andere manier, rond het framescherm een elektrisch veld wordt uitgezonden rond de gebruiker en die je hersenpatroon kan scannen.

 

Hier staat op 20 februari 2008, BBC Nieuws: 

           

         “Brain control koptelefoon voor spelers door Darrin Waters, Technology Editor, BBC News website, San Francisco." Hersengolven controleren een videospel...”

 

Alan: Hier zie je een van die dingen die je moet aanraken en iemand die een helm draagt.

           

         “Spelers kunnen binnenkort werken met de virtuele wereld, alleen door hun gedachten en emoties te gebruiken. Een neuronkoptelefoon die de communicatie over en weer met neuronen in het brein vertaalt, zal later dit jaar te koop zijn. “Het pikt elektrische activiteit op vanuit de hersens en zendt draadloze signalen naar een computer, “ zei Tan Le, president van de US?Australische firma Emotiv…”

 

Alan: “Emotiv”, interessante naam. Komt van het woord emotion.

 

         “Het staat de gebruiker toe het spel of de virtuele omgeving op een natuurlijke en intuïtieve manier, te manipuleren”, voegde ze eraan toe. Het brein bestaat uit ongeveer 100 biljoen zenuwcellen, of neuronen, die een elektrische impuls uitstralen bij een interactie. De koptelefoon implementeert een technologie, bekend als non-invasive electroencephalography (EEG) om de neurale activiteit te lezen. Ms. Le zei: “Emotiv is een neuroengenieerings bedrijf en we hebben een hersencomputer gecreëerd dat elektrische impulsen in de hersens kan lezen en ze vertaalt naar commando’s die een video kan accepteren en het spel dynamisch kan controleren. Kijk hoe de koptelefoon werkt. Koptelefoons die neurale activiteit lezen, zijn niet nieuw, maar Ms. Le zei dat de Epoc het eerste gebruiksapparaat was dat voor spelen gebruikt kan worden.”

 

Alan: Zoals ik al eens zei, is het helemaal niet nieuw. Ze hadden dit al jaren bij het leger.

           

         “Dit is de eerste koptelefoon die geen groot net elektroden nodig heeft, of een technicus die het moet kalibreren of onderhouden en gel op het hoofd nodig heeft.” zei ze. “Het kost geen 10 duizend dollars.” Het gebruik van Electroencephalography in de medische praktijk is al 100 jaar oud maar pas sinds de 70’s wordt de procedure gebruikt om brain computer interfaces te onderzoeken.”

 

Alan: We moeten de overheid van Zweden bedanken voor de testen op gevangen. Zo brachten ze het naar voren.

 

         “De Epoc technologie kan gebruikt worden voor authentieke gezichtsuitdrukkingen voor avatars van spelers in de virtuele wereld.”

 

Alan: Na de volgende boodschappen lees ik nog een beetje hieruit voor. Hallo mensen. Ik ben Alan Watt en we zijn met Cutting Trhough the Matrix terug. Ik lees een specifiek artikel voor van de BBC die met nieuwe apparatuur te maken heeft die je brein en ook je emoties kunnen lezen. Wat ze hier niet noemen (dit zei ik in een vorige show) is, dat diezelfde apparatuur natuurlijk ook een aaneenschakeling naar je hersens kan overbrengen omdat het bepaalde patronen oppikt. Het vormt zich naar jou. Het leest je en kan dan emoties teruggeven, zie je. Dat noemen ze hier niet.

 

Hier staat verder:

 

         “Het kan ook emoties van spelers aflezen en deze naar de virtuele wereld vertalen. De koptelefoon kan gebruikt worden om de realistische of emotionele antwoorden van AI (Artificial Intelligence) te verbeteren.” zei Ms. Le. “Als je moet lachen of je voelt je blij…”

 

Alan: Luister hier naar.

        

“Als je moet lachen of je blij voelt nadat je in een spel, een karakter hebt gedood, kan je virtuele maatje je terechtwijzen op je hardvochtigheid…”

 

Alan: Als je om dood en afslachting lacht, wel, ben je hardvochtig. Interessant.

 

         “De koptelefoon die $ 299 kost, heeft een gyroscoop om bewegingen op te sporen en heeft draadloze capaciteit om in een USB poort van de computer geplugd te worden. De Emotiv zei dat de koptelefoon meer dan 30 verschillende uitdrukkingen kan opsporen, emoties en acties. Met inbegrip van opwinding, meditatie, spanning en frustratie; gezichtsuitdrukkingen zoals een glimlach, lachen, knipogen, schok (wenkbrauwen omhoog) woede (wenkbrauwen gefronst); en cognitieve acties zoals duwen, trekken, tillen, laten vallen en draaien (op zes verschillende assen).”

 

Alan: Jaren geleden testte het militair industriële complex wat apparatuur uit, iets wat erop lijkt. Inclusief microgolven en laser, direct naar de schedel in feite, en het Pentagon heeft daar documenten over. Ik heb ze hier ook en het hele idee was om het overeen te stemmen met wat ik net gelezen heb. Hoe ze verschillende uitdrukkingen kunnen aflezen, je stemming, je emoties. Daar had het mee te maken omdat het idee het volgende was: als je de vecht en vlucht reacties van een persoon kunt bestuderen, al die dingen die gebeuren als je plotseling in gevaar bent, als je dan dezelfde gevoellens in verschillende delen van je brein creëert, breng je precies dezelfde reactie naar voren alsof er iets gaande is dat je bang maakt maar er in werkelijkheid niet is.

 

Dat is een andere manier om het te benaderen. Neem de tekens en de symptomen. Creëer de symptomen en je krijgt de vecht en vlucht reactie. Ze kunnen je golvenbewegingen aflezen. Ze kunnen het ook in je hoofd terugzetten en waar anders geven ze dit dan aan videospelen voor kinderen die opgroeien en in de volgende fase belanden waar niet alleen hun gedachten kunnen worden gelezen, maar waar hun gedachten volledig gecontroleerd worden? En het zal allemaal vrij normaal lijken en papa en mama zullen zeggen, ik laat Jan met dit nieuwe speelgoed spelen. Zo werkt dat, heel eenvoudig. De laatste mensen die het weten of nadenken zijn de ouders. Zij willen rust en willen niet betrokken zijn bij de mentale gezondheid van hun kinderen. Daar moeten de autoriteiten voor zorgen, denken veel van hen tegenwoordig. 

 

Ik ga nu naar de bellers. Hier is Dan uit Tenessee die wacht. Ben je er Dan?

 

Dan: Ja, hier ben ik.

 

Alan: Ja. Ga je gang.

 

Dan: Ik heb een paar van je boeken gelezen en waarschijnlijk naar alle shows van de laatste paar jaar geluisterd. Ik heb daar erg van genoten, maar ik wilde je over Carlos Castaneda vragen. Ik had een vriend die zelfmoord pleegde nadat hij vrij diep in zijn boeken was gedoken en werd opgenomen bij Psychiatrie in Dayton en later zelfmoord pleegde en ik vroeg me af of je iets over Castaneda weet.

 

Alan: Al deze boeken zijn met een bepaald doel geschreven. Er waren veel auteurs die over vormen van sjamanisme spraken in wezen, en esoterische scholen die in de 1700’s en 1800’s bloeiden. Ze kwamen uit met zwaar geleende Hindoestaanse filosofieën en kleedden dat in een nieuwe beweging in. Castaneda en anderen herhaalden dit materiaal simpelweg dat toen gedrukt werd. Ik ken auteurs van vandaag die met materiaal uitkomen alsof het splinternieuwe is, maar het is hetzelfde oude materiaal. Ze kopiëren en recyclen het steeds weer. Het is gemakkelijk verdiend geld en het is fijn werk als je het kunt en wilt en het kan je zeker in boeiende ervaringen opleveren. Er zijn verschillende manieren om geestelijke ervaringen te creëren. Basis hypnose is een andere. Ook afgeleide hypnose, door andere middelen. Ook door soorten meditaties. De persoon kan het zelf ervaren en kan feit en fictie niet meer van elkaar onderscheiden. Ze kunnen entertainment en feiten niet meer van elkaar onderscheiden. Het is allemaal vermengd met elkaar en jammer genoeg gaan veel mensen heel diep met dit materiaal.

 

Ze willen macht. De meeste mensen die zich hiertoe voelen aangetrokken, willen persoonlijke macht over andere mensen of de natuur of hun omgeving hebben. Over het algemeen gaat het daarom en ze hopen krachten te kunnen ontwikkelen. De meeste mensen willen die kracht ontwikkelen, vanwege de macht zelf. Dat is het belangrijkste en het gebeurt simpelweg niet en uiteindelijk vernietigt het hen. Jouw vriend is niet de enige die hiervoor gevallen is en hij zal niet de laatste zijn omdat ze ook veel moderne varianten hebben onder de zogenaamde patriottistische beweging en de complotten sites die precies dezelfde dingen met de mensen doen.

 

Dan: Hartelijk bedankt. 

 

Alan: Na de volgende boodschappen ben ik met meer terug. Hallo. Ik ben Alan Watt terug met Cutting Trhough the Matrix. Het is een interessant onderwerp. Er is zoveel wat ik daarover zou kunnen vertellen, maar mensen beseffen niet dat er mensen zijn die gewoon materiaal dat in de 1700’s en 1800’s is uitgebracht, herhalen en simpelweg gestropen en herhalen alsof het splinternieuw is. Veel mensen zijn daardoor beïnvloed, vooral diegene aan de marge die bang zijn en persoonlijke macht willen. Ze raken verloren in deze wereld die heel knap voor hen ontworpen is. Uiteindelijk worden ze een beetje psychotisch of depressief of ze kunnen de macht niet vinden die hen beloofd is enz. en denken dan dat er iets met hen aan de hand is, zeker als ze zich bij een groep aansluiten.

 

Dat is het ergste want in groepen, degene die dicht bij de top staan, neigt men ernaar geheimen te hebben en iedereen heeft het ultieme ervaren en ze lachen en knikken naar elkaar als ze samenzijn en het is allemaal bogus. Ze houden elkaar allemaal voor de gek, maar iemand beneden hen weet dat niet, dus als je de macht niet hebt denk je dat er iets met je mis is en je voelt je afgewezen. Mensen nemen dit echt serieus en kunnen daar vreselijk depressief van worden, dus wees heel voorzichtig wat je toestaat je geest binnen te dringen. Jij bent de wachter van je geest, niemand anders; en geloof me, er zijn veel voorstanders van kwade zaken die daar heel graag in willen en ze leven er, in deze tijd, heel erg goed van in feite.

 

Nu hebben we Dave.

 

Dave: Hallo, Alan?

 

Alan: Ja. Ga je gang.

 

Dave: Hallo. Ik ben Dave. We hebben hier drie prachtige dagen met chemtrails gehad.

 

Alan: Bluf.........eh, bluf.

 

Dave: Ik heb drie dagen geleden een paar goede video’s opgenomen. Gewoon spectaculair. Ze besproeien ons echt heftig. Ik waardeer je shows enorm en ik wil je bedanken omdat je me wakker hebt gemaakt en veel vragen hebt beantwoord die ik al als kind had. Ik las net dit artikel in de Provence BC News en het heet: “ "What will Happen in a Flu Pandemic?" Deskundigen (jouw favoriete woord) schilderen een scenario. We vertellen je het vooraf. Ontdek of je klaar bent, om te gaan met deze ramp.” Ik zou graag willen dat je iets over dit artikel zegt als je de kans krijgt het te lezen. Het lijkt erop, in dit artikel, dat ze je zowat voorspellen, wanneer ze de pandemie gaan loslaten.

 

Alan: Je hebt gelijk. In feite gingen alle testen vorige herfst, vooral in de staten rond Phoenix, Arizona, over de komende pandemieën en het indammen van mensen enz., dat hebben ze toegegeven. Ze hadden zelfs simulaties, veel simulaties in alle staten waar ze snoep uitdeelden alsof het eigenlijk medicijnen waren en gaven hen gratis griepspuiten alsof het echte injecties waren die ze kregen als de pandemieën uitbreken en ze gaven hen dat snoep, net als kinderen, dus daar gaat het om. Ja, ze gaan een plaag loslaten. Dat is de beste manier om de bevolking te verminderen, bang worden en paniek zoals we nog nooit hebben gezien. De mensen zullen hier in meegaan en ze zullen voor hun veiligheid doen wat hen verteld wordt en je zult enorme migraties van mensen gaan zien, verhuizend naar waar ze hen uiteindelijk willen hebben. Dat is er deel van. Een volledig oorlogsscenario is deel van de agenda.

 

Dave: Ze praten over grote quarantaines en mensen zullen in ziekenhuizen, met maskers op, wachten op hulp en dat soort dingen en op het einde van het artikel, dat was best grappig, want ze promootten de griepspuit als een soort preventie.

 

Alan: Het is om je te trainen en trainen en trainen, stap voor stap, om alle inentingen die ze je geven aan te nemen als er iets uitbreekt of tenminste waarvan ze zullen beweren dat het uitgebroken is en ik twijfel niet dat, wat ze je ook geven – dat allemaal op vertouwen is gebaseerd, zelfs de jongen die jou je inenting geeft, weet niet wat erin zit maar o ja, hij gelooft dat erin zit wat er gezegd wordt, maar ik geloof dat je snel, heel erg ziek wordt als je de inenting hebt gekregen om eerlijk te zijn.

 

Dave: Heb je van David Ayoub gehoord? Hij doet shows over kwikzilver en autisme. Heel er boeiend en hij had een lijst van de bedrijven die kwikzilver in je systeem gooien en ik vond het best interessant want hij noemde aluminium en ik dacht, verhip als ze ons met aluminium oxidanten besproeien in de chemtrails en de griepspuit promoten kan het dit kwik in het ieders systeem veel langer vasthouden. Hij zei dat de niveaus van kwik en aluminium sinds 2000 zijn verhoogd, je weet wel, in het water, de aarde en alles.

 

Alan: Dat is zo. Het is overal en in de 70’s kwam het Britse medical journal, The Lancet uit, met de eerste ontmaskeringen over aluminium en de hersens en ze beweerden toen – zij wisten toen al dat dát Alzheimer in mensen veroorzaakt, dus je hebt gelijk, het is zwaar vergif.

 

 

Dave: Wat een toeval! Eli Lilly, het farmaceutische bedrijf is een kans op beiden – alle griepspuiten en zo en dan delen ze medicatie uit voor ADD en ADS en autisme.

 

Alan: Deze jongens profiteren altijd van de schapen, onthoudt dat. Ze zijn de goede herders en ze bezitten het geldsysteem en het farmaceutische systeem en ze lobbyen bij de regering om te krijgen wat ze willen, dus halen ze altijd winst uit de schapen en ze halen ook winst uit hun misère. Hier is geen geweten. Dit heeft allemaal met enorme winsten en het controleren van mensen te maken en dat is dat. We hebben hier met monsters te maken en psychopaten. Lilly was in het verleden verantwoordelijk voor veel van dit spul dat met verscheidene medicijnen te maken heeft die zwaar verslavend waren die jaren en jaren gepusht zijn. Nogmaals, lange, lange tijd, en alle doktoren waren getraind dat alles tussen de oren zit. Ondertussen zag het ziekenhuispersoneel mensen binnenkomen met aanvallen, van kleine hoeveelheden verdovingsmiddelen en zo. Niets tussen de oren. Dit waren fysieke reacties, verslavingen, fysieke verslavingen van bepaalde medicijnen en zo. Maar Lilly is een tamelijk bedorven bloem en deze jongens hebben geen goede bedoelingen – het stinkt, weet je. Uit deze types komen geen lekkere geuren.

 

Dave: Ik waardeer je tijd aan de telefoon Alan, en doe wat je moet doen en probeer het woord te verspreiden en ik zou willen dat iedereen wakker wordt en de agenda ruikt.

 

Alan: Bedankt voor het bellen.

 

Dave: Oké.

 

Alan: Is nu Rick uit Californie er? 

 

Rick: Ja, hallo Alan.

 

Alan: Hoe gaat het?

 

Rick: Oh, goed en met jou? Ik voel me beter dan gisteren. 

 

Alan: Ik probeer uit het ijs weg te blijven. Ik heb hier ijsstaven van 2 voet lang. 

 

Rick: Oh, hier hebben we veel regen dat hebben we in Californie nodig want het is hier droog geweest en ik wilde iets naar voren brengen. Toen je het over gehoorzaamheid aan autoriteiten had; toen ik kind was liet onze  leraar ons een film zien over een leraar die een experiment deed, een geschiedenisleraar die een experiment deed op zijn school, “The Wave” heet die film. Heb je daarvan gehoord?

 

Alan: Ja.

 

Rick: Je kunt het van het internet downloaden. Ik zag die weer voor de eerste keer in 30 jaar of zoiets, of 20 en het is interessant wat ze met deze kinderen deden. Ze leerden hen kracht, door discipline, gaven hen ledenkaarten en leerden hen elkaar te bespioneren en op het einde toen hij zei dat ze naar het auditorium zouden gaan om een toespraak van een politieke leider te luisteren, zei een jongen, er is geen leider. Hij zei, dit is je leider en hij liet ze allemaal Adolph Hitler zien en iedereen begon te huilen en vertelden hen – de meeste, maar twee mensen stonden op en bleken individuen te zijn. Iedereen ging gewoon met de kudde mee.

 

Alan: Ja, dat klopt. In feite heb ik een studie die ik misschien morgen voorlees over volwassenen in hetzelfde scenario dat te maken had met het evacueren van winkelcentra. Het is een experiment. De twee mensen die hen eruit moesten begeleiden communiceerden niet eens met elkaar. Beiden deden hetzelfde: leidden al die volwassenen maar in kringetjes rond. Niet eentje klaagde maar de leiders vertelden hen dat er een kortere route was en niet eentje vroeg hen, na een half uur in kringetjes te hebben rondgelopen, waar die kortere route was. Slecht een van de honderd mensen verliet de groep. Maar, je ziet dat de mens, een massamens is. Ze denken niet na. Ze zijn geconditioneerd te volgen en te gehoorzamen en de meeste mensen zijn echt volgelingen en ze volgen de belangrijkste lemming naar de zee.

 

Rick: Ik wilde ook naar voren brengen dat ik “Things to Come” van H,G Wells vorige avond heb bekeken omdat ik die al 10 jaar niet meer had gezien. Toen wist ik niet genoeg – ik dacht alleen maar dat het een goede sience fiction was, voor zijn tijd. Ik wist niets over al dat materiaal van een Nieuwe Wereldorde en zo en nu is het zo cool die te zien met een nieuw begrip dat ik van jou kreeg en het was ook interessant het rustgevende gas te zien, je weet wel de chemtrail.

 

Alan: Klopt, de mensen vergassen, vergassen voor rust.

 

Rick: Ik wilde alleen nog zeggen dat deze nieuwe film “Jericho” uitgebracht is als een nieuwe tv serie. Het is bijna hetzelfde plot als in “Things to Come”. Er is oorlog en chaos en dan een plaag en dan komt deze nieuwe regering om alles te repareren en het is een regering van slechte mensen, ik wilde dit alleen maar even zeggen.

 

Alan: Oké. Bedankt voor het bellen.

 

Rick: Graag gedaan Alan.

 

Alan: We hebben nu Jack uit de UK, ben je er? 

 

Jack: Hallo. Fijn om weer met je te spreken. De vorige week kwam ik een tiener meisje tegen die een van die chips in haar arm had, die zwangerschap tegenhoudt en toen ze me vertelde wat het was, iets waar ze altijd op gehoopt had. Ik werd door miljoenen verschillende pijlen geraakt, zoveel emoties. Ik vroeg me af of je iets kunt zeggen over die vreemde momenten als alles waar je je zorgen over hebt gemaakt en al die agenda’s opeens toeslaan omdat het op dat moment in je leven gebeurt.

 

Alan: Dit zijn surrealistische momenten, dat zijn ze, waar je eigenlijk niet alleen in de fysieke werkelijkheid belandt van wéten wat er gaat komen, maar het door mensen ervaart die al zelf, graag, voor een deel ervan gevallen zijn. Je wereld lijkt stil te staan en een seconde lang draaien je hersens in een kringetje rond en komt dan weer samen als een soort gestalt ervaring.

 

Jack: Ik zocht dat woord trouwens op. 

 

Alan: Ja en het laat je stilstaan en opnieuw bekijken en zien hoe – het is de angst want je begint te beseffen dat de meerderheid van het volk alles achterna loopt dat gepusht wordt. Zoals kaas voor muizen. Ze willen er gewoon voor gaan en je kunt hen niet tegenhouden.

 

Jack: Dat blijkt wel. Ik bedoel ze was 17 en had een van deze dingen in haar arm en het is nu precies zoals je zei, mensen verkopen hun ziel voor gemak.

 

Alan: Ja. Dat doen ze.

 

Jack: Dat blijkt wel, maar er is zoveel aan de hand. Ik bedoel, je hebt de hersenchip natuurlijk, dat zat achter in mijn hoofd, de neveneffecten van de chip, dat ik die avond móest opzoeken om me werkelijk te ontlasten. Maar het was alsof ik midden in een storm zat. Zo voelde het.

 

Alan: Dat is het zeker. Alsof je uit een droom ontwaakt en het nog steeds in je hoofd zit als je wakker wordt.

 

Jack: En niemand had het in de gaten – ik was in een kamer met ongeveer zes mensen, zeven misschien en niemand zag het en toen na vijf minuten zei men: Jack, wat is er aan de hand? Ik zo van, nee, ik weet niet zeker hoe lang het zal duren jullie dit uit te leggen wat er net gebeurde. 

 

Alan: En ik vraag me af wat de reactie zou zijn geweest? Ze zouden waarschijnlijk vinden dat het iets normaals was. 

 

Jack: Er waren een paar die een idee kregen waarover ik sprak maar het was moeilijk hen uit te leggen wat dit betekende. Het was hoofdzakelijk de Pavloviaanse reactie die me het meeste stoorde. De neveneffecten waar jonge vrouwen misschien doorheen moeten gaan, zijn erg genoeg. Ik sprak met een goede vriend die me uitlegde dat een van zijn vrienden een van de primitieve prototypen had gehad geloof ik van het voorbehoed implantaat en ze had het drie jaar, liet het eruit halen en probeert al anderhalf jaar een kind te krijgen, zonder succes.

 

Alan: Alle vervangmiddelen die ze ooit aan vrouwen hebben gegeven hadden als doel, bepaalde chemische veranderingen in hun lichaam te bewerkstelligen omdat ze hen ook synthetische hebben gegeven. Kijk, synthetisch is synthetisch en niet echt. Het is synthetisch en het is bedoeld om verschillende klieren te misleiden. Maar het beïnvloed ook andere dingen die het normaal niet zou doen en je lichaam kan veel jaar proberen dit – je lichaam kan niet zomaar weer klaar staan als je iets dergelijks hebt gehad. Het sluit zich af als het denkt dat er een echte substituut in je lichaam zit. Het staat niet klaar en om gelijk zijn eigen hormonen af te geven en kan misschien wel nooit meer zelf zij eigen hormonen regelen.

 

Jack: En het ergste vind ik, dezelfde mensen en instituten die dit met hen doen, zijn precies dezelfde mensen waar ze naar zoeken voor reageerbuis baby’s en zo. 

 

Alan: Natuurlijk. Ik las net een brief van een vrouw uit Hollywood. Ze werkt in Hollywood en kent alle sterren en zo en ze sprak met een vriendin. Ze gingen  wandelen en ze zei terloops iets over de brainchip en zo en die andere vrouw die daar ook was zei, dat als ze daarmee verschillende talen zou kunnen spreken en een paar ander dingen kan doen, ballroom dansen, zou ze het graag nemen.

 

Jack: Weer iets dat met gemak te maken heeft.

 

Alan: Jammer genoeg kun je de doorsnee mens niet stoppen dit te doen. Ze gaan voor alles dat hen gemak en geluk belooft. Daar zullen ze op af rennen en uiteindelijk krijgen ze wat ze wensen want ze zullen niet in staat zijn, zelf na te denken en onmogelijk ongelukkig zijn.

 

Jack: Dus veronderstel ik dat we ze, met een zwaar gemoed, gewoon los moeten laten en hun eigen leven laten leiden.

 

Alan: Ja, dat klopt. 

 

Jack: Oke. Heel hartelijk bedankt Alan en het allerbeste. 

 

Alan: Bedankt voor het bellen. Nu hebben we Maggie uit Texas hier. Maggie? 

 

Maggie: Ja. Goedenavond Alan. Twee of drie bellers geleden zei iemand iets over een man die onderzoek op autisme heeft gedaan betreffende kwikzilver en aluminium. De voornaam was David maar ik ving de achternaam niet op of de spelling. Kun je me dit geven want ik heb nog nooit van deze persoon gehoord en ik heb veel over autisme gelezen. 

 

Alan: Hij zei [Ayouke]. 

 

Maggie: Hoe spel je dat? Weet jij het? 

 

Alan: Ik weet het zelf ook niet.

 

Maggie: E-U-K klinkt Japans.

 

Alan: Zou kunnen als hij uit de streek van Brits Columbia komt.

 

MaggieO ja? Oke.

 

Alan: Wat ik zal doen is hem vragen mij de naam te sturen en een link van die persoon. Ik weet zeker dat hij een website heeft. 

 

Maggie: Oké, ja. Ik ben daar erg in geïnteresseerd omdat het een persoon is waar ik nog nooit van gehoord heb en ik lees veel over dit onderwerp. 

 

Alan: Het is overal – we worden als gekken vergiftigd. Echt akelig.

 

Maggie: O ja, dat weet ik. Ik heb autistische neefjes en dat hindert me. Vandaag was er in de lucht, een enorme X boven de stad waar ik woon .

 

Alan: Hier hebben we het ook vanaf vanmorgen, de hele dag door in allerlei richtingen. 

 

Maggie: Ik ben net terug van een reisje uit het oosten. Verschillende staten zoals Florida, Alabama, en Louisiana in Missisippi en in iedere staat is het totaal anders maar wel overal omvangrijk.

 

Alan: Veel lange afstand vrachtwagenchauffeurs bellen me. Terwijl ze van stad naar stad reizen, zien ze het en houden de berichten in de gaten. Het is overal.

 

Maggie: Zeker, overal.

 

Alan: Bedankt voor het bellen. 

 

Maggie: Blijf dit goede werk doen, Alan.

 

Alan: Oke. Ik ben met meer terug na de volgende boodschappen. Hallo mensen. Ik ben Alan Watt en we lopen naar het einde van Cutting Trhough the Matrix. Ik dacht deze specifieke avond te eindigen met een artikel over hoe de aandelenbeurs werkt en het gaat over hoe simpel de werking van de aandelenmarkt is. Ze kopiëren de jongens aan de top, je weet wel de Rotchild’s en dat soort mensen. 

 

Hoe de Aandelenmarkt werkt:

 

 “Er was eens een vreemdeling die in een dorpje verscheen en de dorpelingen aankondigde dat hij apen voor $ 10 per stuk zou kopen. De dorpelingen die zagen dat er in het dorp veel apen waren, gingen naar het woud en vingen hen. De man kocht er duizenden voor $ 10 per stuk en toen de voorraad verminderde stopten ze met nieuwe pogingen. Hij kondigde toen aan dat hij ze voor $ 20 zou kopen. Dit vernieuwde de inspanningen van de dorpelingen en weer vingen ze apen.

 

 Al snel verminderde de voorraad nog meer en de mensen gingen naar hun boerderijen terug. Het aanbod werd tot $ 25 verhoogd en de voorraad apen werd zo zeldzaam dat het inspanning kostte een aap te zien, laat staan er een te vangen. Toen kondigde de man aan dat hij apen voor $ 50 per stuk zou kopen. Maar omdat hij voor zaken naar de stad moest kon zijn assistent die niet voor hem kopen.

 

Tijdens de afwezigheid van de man zei de assistent tegen de dorpelingen, “Kijk naar al die apen die de man heeft verzameld in die grote kooi. Ik verkoop ze je voor $ 35 per stuk en als de man uit de stad terugkomt, kun je ze hem verkopen voor $ 50 per stuk. De dorpelingen verzamelden al hun spaargeld en kochten alle apen. Ze zagen de man noch zijn assistent terug, alleen overal apen. Nu weet je hoe de aandelenmarkt werkt.”

 

Ik geloof dat dit perfect uitgelegd is. Het is alleen maar één grote zwendel waar de grote spelers de route uitzetten. Iedereen houdt hen via de media in de gaten en de kranten en wedden erop. Het is een groot casino zie je, denkend dat als er winnaars zijn ze zelf ook kunnen winnen, maar in hun hemd staan.

 

Ik blijf mensen zeggen: “Robber Barons” te lezen, een uitstekend boek over hoe de grote jongens die de banken runnen, vooral in de USA, gekomen zijn waar ze nu zijn. Met al het bedrog dat ze van de 1800’s naar de 1900’s trokken en hoe ze belastinggeld en geld van investeerders gebruikten en hadden vaak de overheid in feite, die hen de investeringen gaf en hoe ze de banken crashten, ook in de late 1800’s, vóór de Grote Depressie in de 1920’s. Ze hadden dit al drie keer in de 1800’s met het volk gedaan, geen pensioen en geen spaargeld en zo en ze kwamen er mee weg. Ze kwamen ermee weg omdat het niet illegaal was, wat ze deden. Er stond niets in de wet over geschreven om hen te kunnen stoppen en er is nooit iets wettelijk vastgelegd hen ervan te weerhouden dit te doen.

 

George Soros even did that in Britain in the late '80's, early '90's and he published a half page in the British newspaper admitting that he phoned up two of his buddies and how they crashed the British economy and profited with millions and millions of pounds from the losses of the public and the British government had to come back to the banks to ask for more money to get them afloat again. That's how arrogant these psychopaths are and of course Soros is now like Bill Gates. They're all wonderful philanthropists, you know doing charity work and funding NGOs that speak on their behalf and demand laws get passed upon you.

 

George Soros deed dat ook in de late 1980’s, begin ’90 en hij publiceerde een halve pagina in de Britse krant, toegevend dat hij twee maatjes had opgebeld en hoe ze de Britse economie crashte en miljoenen en miljoenen winst maakten over het verlies van het volk. De Britse overheid moest terug naar de banken en vroeg meer geld om hen weer aan de gang te krijgen. Zo arrogant zijn deze psychopaten en natuurlijk is Soros nu iemand als Bill Gates. Ze zijn allemaal zo’n fantastische filantropen, je weet wel van liefdadigheidswerk en het financieren van NGO’s die voor hun welzijn werken en wetten die met jouw te maken hebben, erdoor krijgen.

 

Een fijne avond van Hamish en mij vanuit een ijzig Ontario Canada en moge je god of je goden met je gaan.

 

Vertaald door: M. Eken, april 2008.